₯ ⭐️ Els 10 Millors Lladres d'Endolls amb Forma de Galleda de 2024 ⭐️

🔥 Els 3 Millors Lladres d'Endolls amb Forma de Galleda

*Allocacoc 16896 *PowerCube - Lladre de 5 endolls amb forma de galleda, color blanc

*Allocacoc 16896 *PowerCube - Lladre de 5 endolls amb forma de galleda, color blanc El Millor
Caracteristiques 📌
 • Endoll *multíple, presa corrent amb 5 endolls addicionals
 • Sense embolic de cables, permet connectar tots els cables a un sòlid connector
 • Evita el bloqueig d'endolls, mantenint les coses fàcils i eficients
 • Potència màxima 3500 W (16 A) 220V
 • Disseny compacte, forma cúbica

*Allocacoc *PowerCube Esteneu, Lladre *multiple amb 5 endolls en forma de galleda, 250V, color blanc i gris

*Allocacoc *PowerCube Esteneu, Lladre *multiple amb 5 endolls en forma de galleda, 250V, color blanc i gris El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Xarxa *Dot *Design *Award: Endoll múltiple amb cable d'extensió de 1,5 m i 5 preses, en un disseny galleda intel·ligent, que li deixa sense solapament
 • Inclou cable d'extensió de 1,5 m i un servei de muntatge intel·ligent.
 • Aquest producte de la norma alemanya *Schuko està utilitzable en *AT, *BZH, *BUL, CV, ÉS, *GR, *HR, *HU, *IS, *LV, DL., N, *NL, *MN, PT, RO, *RU, ES, *TR, Sèrbia i *SF.
 • Càrrega màxima: 3500 W (16 A). Tingui en compte que aquesta és la càrrega màxima per a tots els dispositius de la cadena es vincula amb connexions múltiples. Depenent de la seguretat de la presa de corrent, el valor també pot ser menor (per exemple, 10A)!
+ Veure mes Caracteristiques

*allocacoc *PowerCube Esteneu, Lladre *multiple amb 5 endolls en forma de galleda (blanc i verd)

*allocacoc *PowerCube Esteneu, Lladre *multiple amb 5 endolls en forma de galleda (blanc i verd) El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Xarxa *Dot *Design *Award: Endoll múltiple amb cable d'extensió de 1,5 m i 5 preses, en un disseny galleda intel·ligent, que li deixa sense solapament
 • Inclou cable d'extensió de 1,5 m i un servei de muntatge intel·ligent.
 • Aquest producte de la norma alemanya *Schuko està utilitzable en *AT, *BZH, *BUL, CV, ÉS, *GR, *HR, *HU, *IS, *LV, DL., N, *NL, *MN, PT, RO, *RU, ES, *TR, Sèrbia i *SF.
 • Càrrega màxima: 3500 W (16 A). Tingui en compte que aquesta és la càrrega màxima per a tots els dispositius de la cadena es vincula amb connexions múltiples. Depenent de la seguretat de la presa de corrent, el valor també pot ser menor (per exemple, 10A)!
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Lladres d'Endolls amb Forma de Galleda al millor preu.

Si estàs buscant comprar Lladres d'Endolls amb Forma de Galleda, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Lladres d'Endolls amb Forma de Galleda, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Ladron d'Endolls amb Forma de Galleda estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Ladron d'Endolls amb Forma de Galleda Més Barat

*allocacoc *PowerCube Esteneu FR Blau - Lladre *Multiple amb 5 endolls en Forma de Galleda, Color Blanc i Blau

*allocacoc *PowerCube Esteneu FR Blau - Lladre *Multiple amb 5 endolls en Forma de Galleda, Color Blanc i Blau El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • Xarxa *Dot *Design *Award 2014: Endoll múltiple amb cable d'extensió de 1,5 m i 5 preses, en un disseny galleda intel·ligent, que li deixa sense solapament
 • Inclou cable d'extensió de 1,5 m i un servei de muntatge intel·ligent.
 • *Multiple de la norma francesa, que és l'estàndard en BE, *CZ, FR, *PL, *SK
 • Càrrega màxima: 2000 W (10 A). Tingui en compte que aquesta és la càrrega màxima per a tots els dispositius de la cadena es vincula amb connexions múltiples. Depenent de la seguretat de la presa de corrent, el valor també pot ser menor!
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Lladres d'Endolls amb Forma de Galleda que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Lladres d'Endolls amb Forma de Galleda disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Lladres d'Endolls amb Forma de Galleda veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Ladron d'Endolls amb Forma de Galleda Calitat - Preu

*KUAX 6 en 1 Galleda *Ladron Endolls Triple amb 3 Ports USB, Endoll *Multiple Paret amb Interruptor, Carregador Compatible amb *Phone, *Pad, per a Llar Oficina

*KUAX 6 en 1 Galleda *Ladron Endolls Triple amb 3 Ports USB, Endoll *Multiple Paret amb Interruptor, Carregador Compatible amb *Phone, *Pad, per a Llar Oficina Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ⚡6 *in1 Galleda Endolls amb USB: El *ladron endollis USB *KUAX és molt apte per a connectar a una convencional presa connectada a terra Espanya (4.*8mm) .Simplement endoll en qualsevol endolls paret superfície d'Espanya, estengui-ho com 3 preses *ladron endolls i 3 ports USB endolli, evitant-li la molèstia d'endollar molts carregador USB. Potència màxima fins a 2500 watts (màx. 250 V, 10 A). 3 preses d'endoll USB (3 A en total, 2,1 A cadascun com a màxim).
 • ⚡ Protecció contra *sobretensiones: el sistema de seguretat *premium de 8 punts inclou una carcassa ignífuga, pestells de seguretat interns, protecció amb connexió a terra i més per a garantir la seva seguretat.
 • ⚡ Disseny de base de muntatge: pegui la seva base a qualsevol superfície llisa. Giri i bloquegi les seves regletes d'endoll *multiple en la base. Voltegi el seu *KUAX *Cube i el *Cube estarà connectat.
 • ⚡Adequat per a qualsevol ocasió:La *combinacion clàssic de color blanc pur amb gris clar, i el bell disseny modern fan que l'endoll sigui més fàcil d'integrar en la llar moderna. Especialment per a habitació, lavabo, cuina, dormitori universitari i oficina. El seu disseny portàtil fa que sigui fàcil portar una bossa o maletí quan es viatja i és una alternativa a les voluminoses regletes d'endolls.
 • ⚡ Personalitzable: amb la sèrie de regletes d'endolls *KUAX *Cube pots connectar diverses galledes entre si. Construeix la teva pròpia estació de càrrega innovadora amb aquests increïbles productes!
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els Lladres d'Endolls amb Forma de Galleda

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Lladres d'Endolls amb Forma de Galleda que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Lladres d'Endolls amb Forma de Galleda

*LENCENT Galleda Endoll USB 7 en 1, *Ladron Endolls 4000W, Galleda Endolls Múltiples Paret amb 3 Tomas de CA, 3 USB, 1 Tipus C i Interruptor, Carregador USB per a Oficina, Cuina i Habitació

*LENCENT Galleda Endoll USB 7 en 1, *Ladron Endolls 4000W, Galleda Endolls Múltiples Paret amb 3 Tomas de CA, 3 USB, 1 Tipus C i Interruptor, Carregador USB per a Oficina, Cuina i Habitació TOP 1
Caracteristiques 📌
 • 【7 en 1 Endoll USB Cub】*LENCENT endoll cub USB inclou 3 sortides de CA, 3 ports USB i 1 port USB-C (cada port USB A podria oferir un corrent màxim de fins a 2,4 A, mentre que la sortida del port USB C és de 5V/3A, 15W), per la qual cosa es pot utilitzar per a carregar molts dispositius al mateix temps. És compatible amb aparells com a ordenadors, telèfons mòbils, tauletes, dispositius amb ports USB, etc.
 • 【Disseny sense Bloqueig】El disseny únic de l'endoll cub fa que l'espai entre cada entrada sigui prou separat, que li permet connectar 3 endolls grans, 3 USB i 1 USB-C al mateix temps sense bloquejar-se entre si.
 • 【Interruptor Convenient】Aquest endoll lladre galleda té un pràctic interruptor que es pot apagar i encendre l'aparell amb només pressionar el botó, així que no ha d'endollar els cables d'alimentació cada vegada que vol carregar els teus dispositius. Amb l'interruptor també pots estalviar més electricitat.
 • 【Segur & De confiança】La potència màxima és de fins a 4000 watts. Ve amb una carcassa feta de material ignífug PC de 750℃, que mai causa el foc. És més segur i de confiança perquè té també proteccions múltiples com a protecció contra *sobretensión, protecció per a nens, protecció contra *sobretemperatura, etc.
 • 【Compacte & Portàtil】Aquest lladre endolli galleda és petit i lleuger per a fàcil portabilitat i col·locació. Grandària de la galleda: 76 x 62 x 76 mm. Pot portar-ho en la motxilla o maletí i és ideal per a habitació, cuina, oficina, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

*TESSAN Endoll USB C, 6 en 1 Galleda *Ladron Endolls Triple amb 1 Tipus C 2 USB Ports, Endoll *Multiple Paret amb Interruptor, Carregador USB Compatible amb *Phone, *Pad, Llar Oficina,*Ladron pareu USB

*TESSAN Endoll USB C, 6 en 1 Galleda *Ladron Endolls Triple amb 1 Tipus C 2 USB Ports, Endoll *Multiple Paret amb Interruptor, Carregador USB Compatible amb *Phone, *Pad, Llar Oficina,*Ladron pareu USB TOP 2
Caracteristiques 📌
 • *Ladron Endolls USB C: 1 Port USB *type C càrrega *rapido i 2 ports USB A. *TESSAN Aquest carregador *movil *rapido li estalvia temps i es pot carregar quan i on vulguis.
 • 6 *in1 Galleda Endoll USB: El *ladron endollis USB *TESSAN és molt apte per a connectar a una convencional presa connectada a terra Espanya (4.*8mm). L'endoll té 3 preses, 2 ports USB i 1 port tipus C són la combinació perfecta, que es pot utilitzar per a múltiples dispositius al mateix temps. (1 USB C: *Máx.3A, 2 USB A:*Máx.2.4A).Potència màxima fins a 2500 watts (*máx.250 V, 10 A).
 • Disseny no *bloqueante: L'innovador disseny de la galleda *multisocket USB muntat en la paret permet connectar 3 preses, 2 ports USB i 1 port tipus C en qualsevol direcció, mentre es carrega, sense bloquejar endolls adjacents.11.8 * 7.9* 7.*9mm, El cub *Multirise li estalvia molt espai i fa que el seu emmagatzematge més bell.
 • Interruptor Convenient: Fer la seva vida més eficient i fàcil és el principi dels nostres productes del companyia. Aquest endoll USB *multiple té un interruptor molt convenient, ja no ha d'endollar o desendollar el cable d'alimentació cada vegada amb dificultat, també pot estalviar més electricitat. Il·luminació Indicadora extremadament subtil La regleta endolls té una llum blava suau Indicadora. La llum suau no molestarà a vostè mentre dormis.
 • Adequat per a qualsevol ocasió:La *combinacion clàssic de color blanc pur amb gris clar, i el bell disseny modern fan que l'endoll sigui més fàcil d'integrar en la llar moderna. Especialment per a habitació, lavabo, cuina, dormitori universitari i oficina. El seu disseny portàtil fa que sigui fàcil portar una bossa o maletí quan es viatja i és una alternativa a les voluminoses regletes d'endolls.
+ Veure mes Caracteristiques

*LENCENT Endoll USB Galleda 4000W, Càrrega Ràpida *Ladron Endoll 7 EN 1 amb PD35W, 3 Tomas de CA, 3 USB i 1 PD35W, Galleda Endoll *Multiple Paret amb Interruptor, Carregador USB per a Família, Cuina i Oficina

*LENCENT Endoll USB Galleda 4000W, Càrrega Ràpida *Ladron Endoll 7 EN 1 amb PD35W, 3 Tomas de CA, 3 USB i 1 PD35W, Galleda Endoll *Multiple Paret amb Interruptor, Carregador USB per a Família, Cuina i Oficina TOP 3
Caracteristiques 📌
 • 【7 en 1 Endolls USB Galleda Càrrega Ràpida】 Inclou 3 sortides de CA(4000W) + 3 ports USB-A(2 USB-A normal i 1 QC3.0 amb 18W) + 1 ports carrega ràpida Tipus C(35W). L'endoll 7 en 1 són la combinació perfecta, que es pot utilitzar per a múltiples dispositius al mateix temps. Per exemple, per a ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, dispositius amb ports USB, etc. L'endoll és molt silenciós i no té soroll.
 • 【Càrrega Ràpida per a Ordinador】Amb la tecnologia *PD 35W i QC3.0, la velocitat de càrrega pot ser fins a 4 vegades més ràpida que la dels carregadors tradicionals. Nota: La potència total de 35W només està disponible quan es carrega un dispositiu.
 • 【Interruptor Convenient】Aquest endoll té un pràctic interruptor que es pot apagar i encendre tots els dispositius connectats al *misomo temps. No ha d'endollar o desendollar el cable d'alimentació cada vegada amb dificultat, també pot estalviar més electricitat.
 • 【Disseny sense Bloqueig】El disseny únic endoll galleda, li permet pot connectar 3 endolls grans, 3 ports USB i 1 port tipus C al mateix temps sense destorbar l'ús dels endolls conveïns.
 • 【Compacte i Portàtil】Aquest *ladron endolli galleda és petit i lleuger per a fàcil portabilitat i col·locació. Grandària de la galleda: 7,7 x 6,3 x 7,7 cm, i el pes amb 192.*3g. Pot cabre en la motxilla o maletí i és ideal per a la llar, l'oficina o de viatge.
+ Veure mes Caracteristiques

Regleta Endoll Paret amb USB, *BEVA *Ladron Endoll amb 4 Tomas de CA i 3 Ports USB, Endoll *Multiple Paret amb Interruptor, Adequat per a Llar, Oficina i Viatges, 2500W/10A

Regleta Endoll Paret amb USB, *BEVA *Ladron Endoll amb 4 Tomas de CA i 3 Ports USB, Endoll *Multiple Paret amb Interruptor, Adequat per a Llar, Oficina i Viatges, 2500W/10A TOP 4
Caracteristiques 📌
 • USB endolli: *BEVA regleta endolli amb 4 prens endolls i 3 USB endolli. La potència màxima pot aconseguir els 2500 W (250 V, 10 A).La sortida de corrent total de les tres prens USB és de 3,1 A, i l'única màxima pot aconseguir els 2,4 A.
 • Endoll de paret: Disseny innovador sense cables addicionals. Es poden connectar 4 endolls de CA i prens USB alhora sense que entrin en conflicte amb les preses adjacents i sense que els cables s'embullin. També hi ha un indicador d'encesa i un interruptor d'encesa (la llum indicadora és molt suau).
 • Protecció de seguretat: Aquest endoll està fet de material ignífug, amb protecció contra *sobrecorriente, protecció contra *sobretensión, protecció contra curtcircuits i protecció de connexió a terra. Ha passat la certificació CE i *RoHS.
 • Disseny portàtil: Aquest és un endoll en forma de cub, que és compacte i lleuger i estalvia espai. Es pot posar en una motxilla o maletí, la qual cosa ho fa perfecte per a viatjar i sobre la marxa.
 • Servei postvenda: Ens comprometem a brindar-li productes d'alta qualitat i li brindarem una protecció postvenda perfecta i un període de garantia de 12 mesos. Si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos.
+ Veure mes Caracteristiques

Endolli USB Galleda,7 en 1 *Ladron Endolls amb 3 Tomas de CA,3 USB i 1 Tipus C,Galleda Endoll *Multiple Paret amb Interruptor,per a la llar, l'Oficina i els Viatges

Endolli USB Galleda,7 en 1 *Ladron Endolls amb 3 Tomas de CA,3 USB i 1 Tipus C,Galleda Endoll *Multiple Paret amb Interruptor,per a la llar, l'Oficina i els Viatges TOP 5
Caracteristiques 📌
 • ▶️Adaptador d'endoll 7 en 1:3 endolls múltiples de CA i 4 ports USB (Tipus-A*3 i Tipus-C*1) estan integrats en una regleta d'endolls.El senzill endoll cúbic compacte, fàcil de transportar per a motxilla o maletí i ideal per a la llar,l'oficina o els viatges.
 • ▶️Adaptador de càrrega multifuncional:4 preses de corrent amb contacte de connexió a terra subministren fins a 4.000 W,16 A de potència.3 ports de càrrega USB-A i un port de càrrega USB-C faciliten la connexió i càrrega de telèfons intel·ligents, tauletes, etc., sense necessitat d'accessoris addicionals.
 • ▶️Endoll de seguretat:La galleda multipresa amb USB està fet de PC ignífug d'alta qualitat,amb protecció contra *sobretensión,*sobrecorriente,electricitat estàtica i cortocircuito.es estable,forta,segur i resistent a altes temperatures.
 • ▶️Estalvia espai:Grandària compacta.Endolls de quatre costats, no interfereix amb els endolls o preses pròximes.La grandària *de7,55*7,55*7,55 cm,És ideal per a la llar i l'oficina. Tens més endolls i espai per a carregar més dispositius electrònics al mateix temps. Digui adeu als cables desordenats.
 • ▶️Adequat per a la majoria de les ocasions: Fàcil d'integrar en l'estil modern de la llar, es pot utilitzar en el dormitori, sala d'estar, cuina i altres llocs domèstics; També es pot utilitzar en oficines, sales de conferències i altres espais d'oficina.
+ Veure mes Caracteristiques

*VOOMY *Cube Regleta Endoll, 9-en-1 Allargador Endoll Cub, 4000W Regleta Endolls amb 5 Tomas, 3 USB-A i 1-USB-C, Regleta Endolls *Proteccion *Sobretension, *Powercube amb *Alargadera 2 Metres, Blanco

*VOOMY *Cube Regleta Endoll, 9-en-1 Allargador Endoll Cub, 4000W Regleta Endolls amb 5 Tomas, 3 USB-A i 1-USB-C, Regleta Endolls *Proteccion *Sobretension, *Powercube amb *Alargadera 2 Metres, Blanco TOP 7
Caracteristiques 📌
 • 【4 PORTS USB I 5 PRESES】La regleta *Voomy *Cube ofereix la màxima possibilitat de preses de corrent i ports *usb en un disseny compacte. El disseny vertical incorpora 5 preses de corrent (4000W) i 3 ports USB-A (3,1A). A més, el *Voomy *Cube actualitzat també inclou un port USB-C que permet la càrrega ràpida de dispositius amb 20W. Això permet connectar tot un conjunt d'escriptori alhora, carregant telèfons, tauletes o altres dispositius.
 • 【DISSENY PRÀCTIC】La regleta *Voomy *Cube compta amb 9 punts on es poden utilitzar endolls o *usb. Té forma de torre, la qual cosa permet connectar endolls des de diversos angles. Això ho converteix en un endoll ideal per a utilitzar en l'oficina, on diversos escriptoris poden fer ús d'ell. Això estalvia molt espai i evita un embull de cables.
 • 【INTERRUPTOR D'ALIMENTACIÓ】Quan la regleta no està en ús, pot apagar-la fàcilment mitjançant un interruptor. La part inferior de la regleta té coixinets antilliscants per a mantenir-la fermament en el seu lloc.
 • 【PROTECTOR DE *SOBRETENSIÓN】La regleta *Voomy *Cube té una gran capacitat de càrrega de 4000 watts, la qual cosa li permet connectar fàcilment diversos dispositius a ella. Gràcies a la protecció contra *sobretensiones, no has de preocupar-te que els aparells connectats s'espatllin si cau un llamp.
 • 【MATERIAL IGNÍFUG】La regleta està feta d'ABS i PC material ignífug. A més, compleix tots els requisits de seguretat i compta amb les certificacions CE i *ROHS.
+ Veure mes Caracteristiques

*Brennenstuhl *Alea *Power regleta d'endolls amb 4 preses de corrent en forma de galleda (cable de 1,4 m, regleta sobretaula, *montable) grisa

*Brennenstuhl *Alea *Power regleta d'endolls amb 4 preses de corrent en forma de galleda (cable de 1,4 m, regleta sobretaula, *montable) grisa TOP 8
Caracteristiques 📌
 • Base d'endoll múltiple amb 4 preses de corrent amb presa de terra, cable de 1,4 m (H05VV-F 3G1,5)
 • La forma de cub és perfecte per a viatjar, compacte en la bossa i crea suficients endolls elèctrics per a ordinador portàtil, telèfon mòbil, càmera, etc.
 • Regleta d'endolls amb una carcassa en forma de cub que estalvia espai, amb un adaptador dempeus i material de fixació per a la muntatge en paret o en la taula
 • Regleta d'endolls amb *1x carcassa de policarbonat resistent al trencament en forma de galleda per a *1x distribució i ús variable
 • Volum de subministrament: *1x regleta d'endolls *Alea *Power amb 4 preses de corrent - en la màxima qualitat de *brennenstuhl
+ Veure mes Caracteristiques

SIMON *COMBIBALL - Base d'Endoll Múltiple, Regleta d'Endolls amb USB, 6 Tomas de Càrrega, Lladre d'Endolls amb Interruptor, Color Blanc

SIMON *COMBIBALL - Base d'Endoll Múltiple, Regleta d'Endolls amb USB, 6 Tomas de Càrrega, Lladre d'Endolls amb Interruptor, Color Blanc TOP 9
Caracteristiques 📌
 • SIMON *COMBIBALL: Regleta d'endolls múltiples que permet carregar qualsevol tipus d'aparell *elétrico des d'un mateix lloc i en el menor espai possible
 • COMBINACIÓ D'ENDOLLS: Disposa de 3 endolls amb presa terra de 16 amperes, juntament amb 3 ports de càrrega USB de 2,4 amperes
 • INTERRUPTOR *ON/*OFF: Per a poder apagar totes les preses de manera simultània i evitar un consum energètic extra o innecessari
 • MÀXIMA FIXACIÓ: Disposa d'un adhesiu antilliscant per a dotar a la base d'una major comoditat i fixació
 • EXTENSIÓ DE LES PRESES DE CORRENT: Gràcies al seu cable 3G1,5 d'1.4 metres, podràs connectar aquells dispositius que es trobin més allunyats dels endolls de paret
 • SOBRE SIMON: Nascuda en un petit taller d'Olot, SIMON és una multinacional líder en material elèctric i referent de disseny, amb més de 100 anys formant part de la vida quotidiana de moltes persones
+ Veure mes Caracteristiques

Endolli USB, 6 en 1 Galleda *Ladron Endolls Triple amb 2 Ports USB, Galleda Endoll *Multiple Paret amb Interruptor, Carregador USB Compatible amb *Phone, *Pad, *Ladron USB per a Llar Oficina

Endolli USB, 6 en 1 Galleda *Ladron Endolls Triple amb 2 Ports USB, Galleda Endoll *Multiple Paret amb Interruptor, Carregador USB Compatible amb *Phone, *Pad, *Ladron USB per a Llar Oficina TOP 10
Caracteristiques 📌
 • 6 *in 1 Galleda Endoll USB: El *ladron endollis USB és molt apte per a connectar a una convencional presa connectada a terra Espanya (4.*8mm) .Simplement endoll en qualsevol endolls paret superfície d'Espanya, estengui-ho com 4 preses *ladron endolls i 2 ports USB endolli, evitant-li la molèstia d'endollar molts carregador USB. Potència màxima fins a 2500 watts (màx. 250 V, 10 A). 2 preses d'endoll USB (3 A en total, 2,4 A cadascun com a màxim).
 • Disseny sense Bloqueig: L'innovador disseny galleda endoll li permet pot connectar 4 endolls grans i 2 ports USB simultàniament en totes les direccions alhora sense destorbar l'ús dels endolls conveïns.L'endoll *multiple sense cable pot estalviar en gran manera el seu espai i mantenir les seves coses ordenades.
 • Adequat per a qualsevol ocasió:La *combinacion clàssic de color blanc pur amb verd, i el bell disseny modern fan que l'endoll sigui més fàcil d'integrar en la llar moderna. Especialment per a habitació, lavabo, cuina, dormitori universitari i oficina. El seu disseny portàtil fa que sigui fàcil portar una bossa o maletí quan es viatja i és una alternativa a les voluminoses regletes d'endolls.
 • Protegeix els seus dispositius electrònics: La carcassa està feta de plàstic ABS i aïllament ignífug. La galleda passa la prova de temperatura a curt termini a 750 ° C i compleix amb els alts estàndards de seguretat en termes de prevenció d'incendis, *sobrecorriente i *sobretensión.L'endoll quàdruple amb USB ofereix protecció contra *sobretensiones de 350 juliols per a protegir els seus dispositius connectats de danys.
 • Certificació de Seguretat: Endolls de cantonada el *power estic ha passat la certificació CE, *ROHS i ha passat la verificació.té protecció contra *sobretensión, *sobrecorriente, antiestàtic i curtcircuit, és estable, robust, segur i resistent a altes temperatures, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Ladron d'Endolls amb Forma de Galleda

Nota 9.9
Endolli USB, 7 en 1 Galleda *Ladron Endolls Triple amb 3 Tomas de CA (4000W), 3 USB i 1 Tipus C, Galleda Endoll *Multiple amb Interruptor, Regletes Endolls 1.*5m per a Llar Oficina
Endolli USB, 7 en 1 Galleda *Ladron Endolls Triple amb 3 Tomas de CA (4000W), 3 USB i 1 Tipus C, Galleda Endoll *Multiple amb Interruptor, Regletes Endolls 1.*5m per a Llar Oficina
Fabricant Wothfav
Nota 8.5
*Allocacoc *POWERCUBE ORIGINAL USB
*Allocacoc *POWERCUBE ORIGINAL USB
Fabricant Allocacoc
Nota 8.0
*VOOMY *Cube Regleta Endoll, 9-en-1 Allargador Endoll Cub, Regleta Endolls amb 5 Tomas i 4 USB Ports, Regleta Endolls *Proteccion *Sobretension 2500W, *Power *Cube amb *Alargadera 2 Metres, Negre
*VOOMY *Cube Regleta Endoll, 9-en-1 Allargador Endoll Cub, Regleta Endolls amb 5 Tomas i 4 USB Ports, Regleta Endolls *Proteccion *Sobretension 2500W, *Power *Cube amb *Alargadera 2 Metres, Negre
Fabricant Voomy
Nota 7.8
Galleda Regleta Endoll amb 3 Tomas i 3 Ports USB, *Maxcio USB Endoll *Alagador amb 1,5M Cable, 2200W, Endolls *Multiples per a Llar, *Oficna, Viatge, Blanco
Galleda Regleta Endoll amb 3 Tomas i 3 Ports USB, *Maxcio USB Endoll *Alagador amb 1,5M Cable, 2200W, Endolls *Multiples per a Llar, *Oficna, Viatge, Blanco
Fabricant Maxcio
Nota 7.7
*VOOMY Endoll *Multiple Galleda, *Ladron Endolls 7 en 1, Regleta amb 3 USB i 3 Ports USB, Adaptador Endoll 4000W Protecció de Sobrecàrrega, Negre
*VOOMY Endoll *Multiple Galleda, *Ladron Endolls 7 en 1, Regleta amb 3 USB i 3 Ports USB, Adaptador Endoll 4000W Protecció de Sobrecàrrega, Negre
Fabricant Voomy
Nota 7.6
*JSVER *Cube Endoll USB amb 5 Tomas i 4 Ports d'USB (17W),Regleta Endoll Allargador(3680W 16A) amb USB C *Multiple Càrrega per a Samsung iPad iPhone Tauletes - Cable 2 m Blanco
*JSVER *Cube Endoll USB amb 5 Tomas i 4 Ports d'USB (17W),Regleta Endoll Allargador(3680W 16A) amb USB C *Multiple Càrrega per a Samsung iPad iPhone Tauletes - Cable 2 m Blanco
Fabricant JSVER
Nota 7.5
*Oraimo Endoll USB, Galleda *Ladron Endolls amb USB C, 6 en 1 Endolls Múltiples amb 2 Ports USB i 20W USB C i 3 Tomas de CA 3680W, Carregador Endoll amb 1,5 m Cable per a Samsung iPad iPhone Tauletes
*Oraimo Endoll USB, Galleda *Ladron Endolls amb USB C, 6 en 1 Endolls Múltiples amb 2 Ports USB i 20W USB C i 3 Tomas de CA 3680W, Carregador Endoll amb 1,5 m Cable per a Samsung iPad iPhone Tauletes
Fabricant Oraimo
Nota 7.4
*JSVER Endoll USB Galleda *Ladron Endoll 7 en 1, 4 Tomas de CA 3680W amb 3 Ports d'USB Galleda Endoll *Multiple Paret Endoll Allargador Compatible amb *Phone, *Pad per a Llar Oficina,Blanco
*JSVER Endoll USB Galleda *Ladron Endoll 7 en 1, 4 Tomas de CA 3680W amb 3 Ports d'USB Galleda Endoll *Multiple Paret Endoll Allargador Compatible amb *Phone, *Pad per a Llar Oficina,Blanco
Fabricant JSVER
Nota 7.4
*Beedove Endoll USB, 7 en 1 *Powercube *Ladron Endolls amb 4 Tomas de CA, *Type C i 2 Ports USB (3A), Galleda Endoll *Multiple Paret amb Interruptor, Compatible amb *Phone, *Pad per a Llar Oficina Viatges
*Beedove Endoll USB, 7 en 1 *Powercube *Ladron Endolls amb 4 Tomas de CA, *Type C i 2 Ports USB (3A), Galleda Endoll *Multiple Paret amb Interruptor, Compatible amb *Phone, *Pad per a Llar Oficina Viatges
Fabricant Beedove
Nota 7.4
*Avolt *Cube Regleta Endoll - Regleta magnètica amb 3 Tomas i 2 Ports USB - Cable Allargador Carregador Disseny Múltiple - per a Mesa o Paret - *RosaRosa
*Avolt *Cube Regleta Endoll - Regleta magnètica amb 3 Tomas i 2 Ports USB - Cable Allargador Carregador Disseny Múltiple - per a Mesa o Paret - *RosaRosa
Fabricant Avolt

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-6 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables