₯ ⭐️ Els 10 millors smartwatches de 2024: Troba els millors preus

Benvingut a la guia definitiva per escollir smartwatches!
Si busques els sense distraccions ni anuncis, has arribat al lloc ideal. Descobreix els smartwatches més destacats i aconsegueix els millors preus, tot en un entorn net i enfocat exclusivament en proporcionar-te la informació que necessites.
Si no saps ben bé per on començar amb tanta opció disponible, no et preocupis, t'ajudarem a desxifrar-ho.
Hem fet tota la recerca per tu provant diferents opcions i comparant-les per veure quines són realment millors.

🔥 Els 3 Millors smartwatches

Rellotge Intel·ligent Home Dona, 1.85" Smartwatch amb Anomenades Bluetooth, Smart Watch Pulsòmetre/Monitor de Somni/Podómetro, 110+ Maneres Esportives Impermeable IP68 Polsera Activitat per a Android iOS

Rellotge Intel·ligent Home Dona, 1.85" Smartwatch amb Anomenades Bluetooth, Smart Watch Pulsòmetre/Monitor de Somni/Podómetro, 110+ Maneres Esportives Impermeable IP68 Polsera Activitat per a Android iOS El Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques smartwatch marca Nerunsa 📌
 • Anomenades Bluetooth i Notificació: Amb el micròfon incorporat i l'altaveu d'alta fidelitat, el rellotge intel·ligent dona pot fer/contestar anomenades directament. Quan el teu telèfon rep anomenades, missatges de text, Facebook, Twitter, WhatsApp, missatges de LinkedIn, rellotge intel·ligent home vibrarà per a recordar-t'ho. No estranyaràs a persones ni coses importants.
 • 1.85" Pantalla Tàctil Completa: Polsera activitat adopta una pantalla gran TFT a color d'alta definició de 1,85 polzades, la qual cosa fa que totes les crides entrants, missatges i recordatoris siguin extremadament clars. Hi ha més de 200 caràtules de smartwatch en l'aplicació per a triar, també pot triar qualsevol foto en el seu telèfon per a configurar-la com la caràtula d'aquest smartwatch en qualsevol moment, per a mostrar el seu estil personal
 • 110+ Manera Esportiva i IP68 Impermeable : Una àmplia actualització de 100+ maneres d'esport, que cobreix gairebé tot tipus d'escenaris esportius. A través del sensor de gravetat de 3 eixos incorporat, pot registrar amb precisió els seus passos diaris, distància, calories, la qual cosa fa que el seu esport sigui més segur i efectiu. L'impermeable IP68 ajuda als smartwatch home esportiva a realitzar totes les ocasions diàries i d'entrenament.
 • Pulsòmetre i Monitor de Somni: Sensor d'oxigen en sang real incorporat, smartwatch dona pot proporcionar monitoratge de la freqüència cardíaca les 24 hores, mesurament de SpO2 i monitoratge de la qualitat del somni(somni profund i somni lleuger). Pot veure dades detallades en l'aplicació per a ajudar-ho a ajustar el seu estil de vida per a millorar la seva qualitat de vida i mantenir la salut.
 • Multifunció: Aquest smart watch també va agregar moltes funcions pràctiques com a Recordatori de missatges, recordatori sedentari, cronòmetre, controla la música, pronòstic del temps, fotografies remotes, alarma. Admet iOS 9.0 o superior i Android 5.0 o superior. Fitness tracker només necessita 2 hores per a carregar-se completament, pot treballar de 7 dies i 30 dies en manera d'espera.
+ Veure mes Caracteristiques

Sudugo Rellotge Intel·ligent Dona Home amb Crides i Assistent Veu, 1,85'' Smartwatch amb 112 Maneres Esportives, Monitor de Ritme Cardíac i Somni, Polsera Activitat Impermeable IP68 per a Android iOS

Sudugo Rellotge Intel·ligent Dona Home amb Crides i Assistent Veu, 1,85'' Smartwatch amb 112 Maneres Esportives, Monitor de Ritme Cardíac i Somni, Polsera Activitat Impermeable IP68 per a Android iOS El 2 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques smartwatch marca Sudugo 📌
 • Anomenades Bluetooth i Notificacions Intel·ligents: Smartwatch Dona microfono incorporat i un altaveu dealta fidelitat de CA, la qual cosa li permet respondre directament des del rellotge i alliberar les seves mans en tot moment. A més rellotge Rellotge Intel·ligent Esportiu vibraran per a avisar-li de les notificacions de missatges entrants de WhatsApp, SMS, Instagram, Facebook, Twitter, Skype, etc. Perquè no es perdi cap crida o missatge important mentre camina o fa exercici.
 • 1,85"Súper Gran Pantalla i Estil Personalitzat: Rellotge intel·ligent dona compta amb una pantalla ultra HD de 1,85 polzades que ofereix una qualitat d'imatge superba, gaudi d'una vista més àmplia. Polsera activitat intel·ligent suporta la visualització de l'esfera personalitzada, pot canviar la cara del rellotge tots els dies per a mostrar una varietat d'estils de la cara del rellotge, la qual cosa et brinda una experiència visual única i una millor interacció, faci's únic.
 • 112 Maneres esportives i Resistència a l'Aigua IP68: Fitness tracker amb 2 Corretges cobreix més de 100 esports diferents com córrer, ciclisme, saltar, bàdminton, futbol, ioga. Per a les teves necessitats d'entrenament diàries, la qual cosa fa que el seu entrenament sigui més científic. A més, aquest rellotge esportiu pulsometro té una IP68 impermeable és resistent a la pluja i la dutxa, pot usar fins i tot en dies plujosos.(no per a aigua calenta o bany en la mar)
 • Monitoratge de salut i seguiment del somni: L'últim smart watch té un sistema de monitoratge de salut més complet.Els sensors d'alt rendiment incorporats monitoren el seu ritme cardíac, durant tot el dia, i pot veure clarament les dades de salut diaris i les estadístiques resumides en el rellotge o l'aplicació. Esports polsera també rastreja el teu somni, registrant el temps de somni profund, per a ajudar-te a millorar la qualitat del teu somni.
 • Més funcions i bateria de llarga durada: Creem moltes funcions petites útils per a vostè, per exemple assistent de veu, pantalla meteorològica, cambra de control remot, reproductor de música, despertador, temporitzador, cronòmetre, etc., fer la vida més convenient en qualsevol moment. El nostre polsera activitat admet 30 dies espera, només pren 1-2 hores per a una càrrega completa. Es pot adaptar a la majoria dels telèfons android i iOS.
+ Veure mes Caracteristiques

Smartwatch, Rellotge Intel·ligent Dona Home, Oxímetre Termometro, Caloria Podómetro, Rellotge Esportiu Pulsometro, Pantalla Gran 1,69 Polzada, Smartwatches Fashion per a Dona Home (Versió Millorada)

Smartwatch, Rellotge Intel·ligent Dona Home, Oxímetre Termometro, Caloria Podómetro, Rellotge Esportiu Pulsometro, Pantalla Gran 1,69 Polzada, Smartwatches Fashion per a Dona Home (Versió Millorada) El 3 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques smartwatch marca FeipuQu 📌
 • 💎 [ Rellotge Intel·ligent Dona] Més Pantalla, Més Bonic! el R3 Pro actualitzat és realment bell, Ve amb una pantalla més gran i nítida de 1,69" (la pantalla augmenta en un 17% i la relació de pantalla augmenta en un 15%) el que agrega encara més possibilitats al rellotge. L'exterior de la pantalla està protegit per aliatge de zinc i vidre compost d'alta resistència, i el rellotge ve amb 2 corretges. Pot configurar qualsevol foto com a esfera de rellotge, i hi ha més de 100 esferes de rellotge per a triar en l'aplicació. També pot sentir una experiència més fluida i una interfície d'usuari més polida gràcies a l'actualització del programari.
 • ❤️ [Més enfocat a la salut] L'últim R3 Pro té un sistema de monitoratge de salut més complet, està equipat amb les funcions més avançades de termòmetre i oxímetre, i també té un monitor de freqüència cardíaca i somni i una funció de "Cicle Menstrual" específica per a dones. I és pot monitorar automàticament la seva salut física diària, registrar canvis en les seves dades de salut i sincronitzar les dades monitorades amb l'aplicació del rellotge per a generar informes perquè els vegi. Encara que no pot reemplaçar l'equip mèdic professional, les dades després de repetides proves per part del rellotge continuen sent de confiança.
 • 🏃‍♀ [Un bon company d'esports] El rellotge registra automàticament els teus passos diaris, calories, distància d'exercici i més. Admet 24 maneres esportives i les seves funcions poden ajudar-ho a realitzar molt bé l'entrenament esportiu. Per exemple, quan estiguis llest per a sortir a córrer, pots triar la manera de carrera en el rellotge, o pots triar funcions com a cronòmetre, temporitzador, control de música, etc. T'ajuden a fer millor els teus entrenaments.
 • 🎮 [Més de 20 Funcions] Agrega algunes característiques noves interessants, que inclouen "Oxímetre", "Termometro", "Esfera Personalitzada", "Temps", "Tret remot", "Cicle Menstrual" etc. Incloent alguns ajustos en la pantalla del rellotge, com augmentar la "Lluentor de la pantalla", "temps de pantalla brillant" i altres funcions. I la interfície d'usuari recentment optimitzada s'ha tornat més intel·ligent, més simple i més bella que la versió anterior.
 • 🔋 [Compatible amb el teu Telèfon] ① El rellotge és compatible amb sistemes operatius mòbils superiors a Android 6.0 o iOS 9.0, la qual cosa equival a ser compatible amb més del 99% dels telèfons intel·ligents del mercat. ② És està equipat amb una bateria de 230 mAh, el rellotge pot funcionar durant 4 dies o romandre en espera durant 10 dies després de carregar-lo durant 2 hores. ③ Aquest rellotge pot rebre missatges com "anomenades entrants", "SMS", "aplicacions socials" (Whatsapp, Gmail, etc.) El rellotge no pot contestar crides ni respondre SMS. Quan el rellotge rep un missatge, vibrarà per a avisar-te i mostrar el contingut del missatge.
 • ⚠ [Atenció] ① El rellotge ha d'estar connectat al telèfon mòbil a través de l'aplicació del rellotge (Gloryfit) ② R3 Pro és resistent a l'aigua, encara que no pot acompanyar-te a bussejar o nedar en la mar, no es danyarà amb la pluja o la dutxa. ③ Aquest rellotge és fàcil de connectar i Aquest rellotge pot rebre missatges com a "SMS", "aplicacions socials" (Whatsapp, Gmail, etc.) i pot configurar-se perquè mai es desconnecti. Pot veure un vídeo amb solucions a problemes comuns en la part superior d'aquesta pàgina.
 • ✅ [Per què R3 Pro?] El nou R3 Pro té una aparença bella i una excel·lent relació preu/rendiment. Té més de 20 funcions, i té gairebé totes les funcions d'altres rellotges del mateix preu I és fàcil d'usar.
 • 📩 [Com contactar amb nosaltres] Brindem un servei al client complet molt més allà d'altres venedors, si troba problemes tècnics o necessita ajuda, escrigui'ns, respondrem a cada correu electrònic i ajudarem els clients a resoldre TOTS ELS PROBLEMES ràpidament. (El millor horari per a contactar amb nosaltres és abans de les 13.00 hora espanyola tots els dies) Sendera: Amazon app > Les meves comandes > Trobi el número de comanda del seu rellotge > faci clic a "Contactar amb el venedor".
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Els nostres experts, que realment saben del que parlen, han dedicat hores a buscar, analitzar i posar a prova tot tipus de productes per assegurar-nos que et recomanem només el millor del millor. Hem considerat tot el que importa: la qualitat, la durabilitat, el confort d'ús, el preu, i per descomptat, l'opinió dels usuaris.
Així que, si estàs decidit a comprar smartwatches, aquesta guia és perfecta per tu. Aquí trobaràs una selecció dels millors productes, pensats per satisfer les teves necessitats i adaptar-se al teu pressupost. T'oferim una mirada detallada a les característiques principals, els pros i els contres, i també responem a les preguntes més comunes que la gent sol tenir sobre smartwatches, tot per ajudar-te a fer la millor elecció possible.
No importa quin smartwatch estiguis buscant, amb aquesta guia tindràs tot el que necessites per fer una compra informada, assegurant-te d'aconseguir exactament el que vols, dins del teu pressupost.

🤑 El smartwatch Més Barat

Ddidbi Rellotge Intel·ligent Home Dona amb Crida, 1,85" Smartwatch amb 112Modo Esportius, Monitor de Ritme Cardíac i Somni, Impermeable IP68 Polsera Activitat compatible amb iOS Android (2 Corretges)

Ddidbi Rellotge Intel·ligent Home Dona amb Crida, 1,85" Smartwatch amb 112Modo Esportius, Monitor de Ritme Cardíac i Somni, Impermeable IP68 Polsera Activitat compatible amb iOS Android (2 Corretges) El Mes Barat
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques smartwatch marca Ddidbi 📌
 • Crides i notificacions intel·ligents: Amb els seus altaveus integrats i connectivitat Bluetooth, aquest rellotge intel·ligent li permet fer i rebre trucades i actua com un reproductor multimèdia per al seu telèfon. També admet recordatoris d'informació i notificacions de xarxes socials (Facebook, WhatsApp, etc.). Totes les notificacions es mostren en la seva nina i es recorden mitjançant vibració, perquè no es perdi cap crida o missatge important mentre camina o fa exercici.
 • Pantalla tàctil d'1.85": El nostre Ddidbi smart watch compta amb una pantalla tàctil a color d'alta definició de 1,85 polzades. L'aplicació del rellotge home dona també ofereix més de 100 fons de pantalla de marcació personalitzats per a triar, i fins i tot pot personalitzar el seu fons de pantalla de marcació amb les seves fotos favorites. Amb dues corretges d'estil diferents, una corretja esportiva i una corretja regular, pot canviar entre esport i oci per a ressaltar la seva personalitat única.
 • 112 maneres esportives i IP68 a prova d'aigua: Aquest rellotge esportiu ofereix més de 100 maneres esportives en interiors i exteriors, que inclouen caminar, córrer, caminar amb bicicleta, saltar la corda, bàsquet, futbol i més, per a satisfer les necessitats de la majoria dels entusiastes de l'esport. Amb un rendiment a prova d'aigua de nivell IP68, aquest rellotge digital es pot usar fins i tot en dies plujosos o mentre neda.
 • Monitoratge de salut les 24 hores: Els nostres rellotges intel·ligents home dona ens ajuden a conèixer més sobre la nostra salut. El rellotge compta amb un sensor òptic d'alta qualitat integrat que pot monitorar la nostra freqüència cardíaca en temps real les 24 hores del dia. També monitora automàticament el seu estat de somni a la nit i proporciona una anàlisi completa de la qualitat del somni. (Les dades són només de referència, no per a ús mèdic)
 • El nostre assistent intel·ligent de vida: Aquest rellotge esportiu home dona té moltes funcions pràctiques diàries, inclòs un rellotge despertador, control de música, pronòstic del temps, control de la cambra i altres funcions. Pot ser un assistent intel·ligent en la nostra vida, ajudant-nos a viure de manera més convenient. Dissenyat amb una bateria de gran capacitat i sota consum d'energia de 280 mAh, pot durar aproximadament 7 dies en ús diari i aproximadament 15 dies en espera.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de smartwatches que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els smartwatches disponibles en Abril del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors smartwatches veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Smartwatch Calitat - Preu

Rellotge Intel·ligent Dona Home amb Crides, 1.85" Smartwatch amb 112 Maneres Esportives, Monitor de Ritme Cardíac i Somni. Polsera Activitat IP68 Impermeable per a iOS i Android. 2 Corretges, Negre

Rellotge Intel·ligent Dona Home amb Crides, 1.85" Smartwatch amb 112 Maneres Esportives, Monitor de Ritme Cardíac i Somni. Polsera Activitat IP68 Impermeable per a iOS i Android. 2 Corretges, Negre Millor Calitat - Preu
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques smartwatch marca Ddidbi 📌
 • Crides i Notificacions Intel·ligents: Aquest rellotge intel·ligent compta amb la funció d'anomenades mans lliures incorporada i connectivitat Bluetooth, la qual cosa et permet realitzar i rebre crides. També és compatible amb notificacions de missatges i xarxes socials, com Facebook i WhatsApp. Totes les notificacions es mostraran en la teva nina i vibraran, d'aquesta manera no et perdràs crides o missatges importants mentre camines o fas exercici.
 • Coneix la teva condició corporal les 24 hores: Aquest smartwatch home dona ofereix monitoratge de salut les 24 hores del dia. Pot rastrejar i registrar les dades del seu ritme cardíac, la qual cosa l'ajuda a comprendre millor la seva condició de salut. A més,Aquesta rellotges també pot fer un seguiment del seu somni nocturn, controlant la qualitat i durada del seu descans. A través del control del somni, pot gestionar millor el seu temps de descans i despertar cada matí sentint-se enèrgic.
 • Bon Company d'Esports: El rellotge esportiu dona home ofereix 112 maneres d'esport, incloent córrer, caminar amb bicicleta, saltar la corda, jugar bàdminton, futbol, ioga, senderisme i altres activitats a l'aire lliure, sent l'elecció ideal per als entusiastes de l'esport. A més, aquest rellotges intel·ligents també compta amb una classificació de resistència a l'aigua IP68, cosa que significa que pot portar-ho posat en dies plujosos o mentre res sense preocupar-se perquè es mulli.
 • Dials i experiència tàctil personalitzats: El rellotge digital dona home compta amb una pantalla tàctil HD d'1.85 polzades per a una visualització de major qualitat i una experiència d'usuari més fluida. Pot triar entre 100+ dials personalitzables i usar les seves pròpies fotos per a personalitzar l'aspecte del rellotge. A més, inclou dues corretges intercanviables, la qual cosa li permet canviar entre un estil esportiu i casual segons les seves necessitats i combinar perfectament amb el seu estil personal.
 • El nostre assistent intel·ligent per a la vida: Aquest rellotges intel·ligents home dona ofereix pràctiques funcions per al dia a dia, com a alarma, control de música, pronòstic del temps, control de la cambra, i més. Es converteix en el nostre aliat en la vida diària, fent tot més convenient. El seu bateria de 280 mAh de gran capacitat i baix consum energètic permet fins a 7 dies d'ús continu i fins a 15 dies en manera d'espera.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els smartwatches

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els smartwatches que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Smartwatches

Rellotge Intel·ligent Dona, IP68 Impermeable Smartwatch Dona, 1,3" Pantalla Tàctil Rellotge Esportiu Dona, amb Oxímetre, DIY Esfera Rellotge, Monitor Somni, Podómetro, Pulsòmetre per a Android iOS

Rellotge Intel·ligent Dona, IP68 Impermeable Smartwatch Dona, 1,3" Pantalla Tàctil Rellotge Esportiu Dona, amb Oxímetre, DIY Esfera Rellotge, Monitor Somni, Podómetro, Pulsòmetre per a Android iOS TOP 1
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques smartwatch marca TUYOMA 📌
 • ⌚【Smartwatch de Monitoratge Integral de la Salut】: El rellotge podómetro de les senyores de TUYOMA monitora el ritme cardíac en temps real, l'oxigen en sang i l'estat del somni (somni profund/lleuger). A més, existeix la funció de seguiment menstrual per a ajudar les dones a predir o recordar la pròxima menstruació i el moment de l'ovulació, i així proporcionar una millor cura. Una bona opció per a regalar a les dones.
 • 🏊【Rellotge Esportiu Multifuncional IP68 Resistent a l'Aigua】: El rellotge intel·ligent pot registrar amb precisió les dades de la seva activitat durant tot el dia, 8 maneres d'esport satisfan plenament les seves necessitats d'exercici diari (caminar, córrer, muntar amb bicicleta, nedar, futbol, tennis, ioga, etc.). 3 ATM IP68 resistent a l'aigua, pots portar-ho mentre et rentes les mans, sues o corres.
 • 🎨【Ajustos Personalitzats per a Dames de Rellotges Intel·ligents】: El nostre rellotge esportiu té una caixa d'aliatge d'alumini i una corretja de silicona més respectuosa amb la pell. La interfície principal consta de 4 interfícies d'usuari diferents i una interfície personalitzable. Pots seleccionar qualsevol imatge que vulguis carregar com a esfera del rellotge. A més, el rellotge també admet la fotografia i el control de la música a distància.
 • 📨【Notificacions i SMS】: Després de connectar-se a través de Bluetooth, els smartwatches poden rebre recordatoris de crides, calendari, correus electrònics, notificacions de SMS, Facebook, WhatsApp, etc. notificacions d'APP socials. Admet la configuració de l'alarma, el cronòmetre, el compte enrere i el cercador de telèfons. Aquest rellotge per a dones fa la seva vida més còmoda.
 • 🔋【30 Dies Espera & 12 Mesos Garantia】: Rellotge de fitness està equipat amb el sistema BLE 5.0, bateria de gran capacitat de 300mAh i xip de baixa energia Bluetooth. Càrrega ràpida magnètica, només 2h de càrrega, fins a 7-10 dies d'ús, 30 dies en espera, molt convenient per als viatges de negocis o viajes.la garantia del producte s'estén per un període de 12 mesos a partir de la data de compra. Si té algun problema, contacte amb nosaltres. L'ajudarem en un termini de 12h en dies laborables.
+ Veure mes Caracteristiques

Smartwatch con Llamadas Bluetooth, 1.85" Reloj Inteligente Hombre Mujer con 112 Modos Deportivos, Pulsera Actividad con Pulsómetro, Monitor de Sueño, Impermeable IP68, Smart Watch para iOS Android

Smartwatch con Llamadas Bluetooth, 1.85" Reloj Inteligente Hombre Mujer con 112 Modos Deportivos, Pulsera Actividad con Pulsómetro, Monitor de Sueño, Impermeable IP68, Smart Watch para iOS Android TOP 2
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques smartwatch marca Poounur 📌
 • Llamadas Bluetooth y Notificaciones Inteligentes: Con sus altavoces integrados y conectividad Bluetooth, este reloj inteligente le permite hacer y recibir llamadas, conveniente y fácil de usar. Cuando tu teléfono recibe mensajes de texto, Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp, Messenger, mensajes de LinkedIn, smartwatch hombre vibrará para recordártelo. Nunca dejes que pierdas llamadas o mensajes importantes, disfruta de una vida inteligente y colorida.
 • Pantalla de 1,85" i Esferes de Rellotge Personalitzades: Rellotge intel·ligent està equipat amb pantalla tàctil HD de 1,85 polzades, amb una aparença simple i elegant, capaç de brindar-li una visió més àmplia i una sensació tàctil còmoda. El nostre rellotge dona té més de 200 dial diferents perquè vostè triï. També pot configurar la seva foto personal com el seu propi dial de rellotge, per a mostrar el seu estil personal.La lluentor de la pantalla és ajustable per a brindar-li una millor experiència visual.
 • 112 Maneres d'esport i Bateria de Llarga Durada: El rellotge admet 112 maneres esportives, que inclouen córrer, saltar la corda, bàsquet, futbol i més. El rellotge home registrarà les seves calories, passos i distància mentre fa exercici, és convenient per a vostè veure les dades de l'exercici. El rellotge té una durada de la bateria de 7 dies i un temps d'espera de 30. Només es necessiten 2 hores per a carregar-se per complet, per la qual cosa no hi ha necessitat de preocupar-se per l'energia.
 • Monitoratge de salut les 24 hores: El rellotge té sensors incorporats que poden proporcionar monitoratge de freqüència cardíaca i mesurament d'oxigen en sang les 24 hores. A més, el smartwatch dona detecta el somni a la nit(somni profund i somni lleuger) i proporciona una anàlisi completa de la qualitat del somni. Els rellotges intel·ligents l'ajuden a comprendre millor el seu estat de salut i són una bona ajuda per a la seva vida saludable.
 • Multifuncional i Àmplia Compatibilitat: El rellotge esportiu compta amb una àmplia gamma d'eines pràctiques, inclòs un rellotge despertador, ajust de lluentor, control de música, pronòstic del temps, control de la cambra i altres funcions, és el nostre assistent de vida intel·ligent. Smartwatch admet iOS 9.0 o superior i Android 5.0 o superior, pot adaptar a la majoria dels telèfons android i iOS.
+ Veure mes Caracteristiques

Amazfit GTR 2 - Smartwatch amb anomenada Bluetooth 90 + Maneres Esportives, Rastrejador d'Activitat, Freqüència Cardíaca, Monitor SpO2, Emmagatzematge de Música 3 GB, Alexa Incorporat [2022 New Versió]

Amazfit GTR 2 - Smartwatch amb anomenada Bluetooth 90 + Maneres Esportives, Rastrejador d'Activitat, Freqüència Cardíaca, Monitor SpO2, Emmagatzematge de Música 3 GB, Alexa Incorporat [2022 New Versió] TOP 3
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques smartwatch marca Amazfit 📌
 • *𝟏.[*𝐒𝐞𝐠𝐮𝐢𝐦𝐢𝐞𝐧𝐭𝐨 *𝐈𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐥 *𝐝𝐞 *𝐥𝐚 *𝐬𝐚𝐥𝐮𝐝 *𝐲 *𝐞𝐥 *𝐞𝐬𝐭𝐚𝐝𝐨 *𝐟í𝐬𝐢𝐜𝐨] Amazfit GTR 2 rellotge intel·ligent nova versió pot controlar la seva freqüència cardíaca, el nivell de saturació d'oxigen en la sang, la qualitat del somni i el nivell d'estrès, el sistema de salut PAI convertirà totes aquestes dades en una puntuació única i intuïtiva, perquè els usuaris comprenguin fàcilment el seu estat físic.
 • *𝟐.[*𝐋𝐥𝐚𝐦𝐚𝐝𝐚𝐬 *𝐁𝐥𝐮𝐞𝐭𝐨𝐨𝐭𝐡 *𝐲 *𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚 *𝐢𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐝𝐨] Amazfit GTR 2 Smartwatch nova version inclou un micròfon i un altaveu que li permet respondre crides en el seu rellotge quan no és convenient aixecar el seu telèfon mòbil i configurar alarmes i temporitzadors, verificar el clima, controlar els seus dispositius domèstics intel·ligents, crear llistes de compres, fer preguntes, obtenir traduccions i més, només aixequi la nina i pregunti-li a Alexa.
 • *𝟑.[*𝐃𝐮𝐫𝐚𝐜𝐢ó𝐧 *𝐮𝐥𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚𝐫𝐠𝐚 *𝐝𝐞 *𝐥𝐚 *𝐛𝐚𝐭𝐞𝐫í𝐚 *𝟏𝟏 *𝐝í𝐚𝐬] Amb un disseny de circuit més sofisticat, un cos més prim i una bateria d'alta capacitat 471 mAh, GTR 2 rellotge intel·ligent nova version compta amb una durada de la bateria d'11 dies amb un ús típic.Amb aquesta durada prolongada de la bateria, pot fer exercici en qualsevol lloc.
 • *𝟒.[*𝐀𝐥𝐦𝐚𝐜𝐞𝐧𝐚𝐦𝐢𝐞𝐧𝐭𝐨 *𝐲 *𝐫𝐞𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐜𝐢ó𝐧 *𝐝𝐞 *𝐦ú𝐬𝐢𝐜𝐚 *𝐝𝐞 *𝟑𝐆𝐁]Amazfit GTR 2 Smartwatch pot controlar la música en el seu telèfon intel·ligent a través del rellotge a través de la connexió Bluetooth. També es proporciona un enorme espai d'emmagatzematge de música local de 3 GB per a transferir 600 cançons favorites al rellotge a través del seu telèfon mòbil.
 • *𝟓.[*𝐌á𝐬 *𝐝𝐞 *𝟗𝟎 *𝐦𝐨𝐝𝐨𝐬 *𝐝𝐞𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐨𝐬 *𝐢𝐧𝐜𝐨𝐫𝐩𝐨𝐫𝐚𝐝𝐨𝐬] Activi un de les maneres esportives que necessiti i, una vegada finalitzat l'exercici, el rellotge esportiu produirà un informe analític corresponent que també es pot veure en l'aplicació mòbil, per a ajudar-ho a millorar contínuament el seu pla d'exercicis
+ Veure mes Caracteristiques

Poounur Rellotge Intel·ligent Home Dona, 1,85" smartwatch Home amb Anomenades Bluetooth, 112 Maneres Esport, Monitor de Ritme Cardíac i Somni, Impermeable IP68, Smartwatch per a Android iOS

Poounur Rellotge Intel·ligent Home Dona, 1,85" smartwatch Home amb Anomenades Bluetooth, 112 Maneres Esport, Monitor de Ritme Cardíac i Somni, Impermeable IP68, Smartwatch per a Android iOS TOP 4
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques smartwatch marca Poounur 📌
 • Anomenades Bluetooth i Notificacions Intel·ligents: El rellotge intel·ligent dona home compta amb Bluetooth 5.3, altaveu d'alta fidelitat i micròfon incorporats, la qual cosa li permet respondre directament des del rellotge i alliberar les seves mans en tot moment.A més, el smartwatch et recordarà les crides entrants, missatges de text i notificacions de xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram,etc) mitjançant vibració, assegurant-te que no et perdis missatges importants.
 • Pantalla Tàctil HD de 1,85" i Dial de Bricolatge: El rellotge intel·ligent rcuenta amb una pantalla de cristall completament tàctil LCD HD de 1,8", que proporciona una excel·lent qualitat d'imatge i un toc d'alta sensibilitat. El rellotge home ha dissenyat acuradament més de 200 dials exquisits perquè triïs, i també pots personalitzar els teus propis dials amb estil. Els rellotges intel·ligents li permeten canviar l'esfera del rellotge sobre la marxa segons el seu estat d'ànim i l'ocasió.
 • 112 Modos de Deporte y Batería de Larga Duración:El reloj deportivo hombre mujer es compatible con más de 100 tipos de deportes,que cubre casi todo tipo de escenarios deportivos, como caminar, correr, andar en bicicleta, entre otros. reloj digital mujer hombre para cuenta con una potente capacidad de batería, después de 2 horas de carga puede durar aproximadamente7 días de uso y hasta 30 días en modo de espera. Este smart watch no es solo un reloj, sino también un excelente compañero en su vida.
 • Monitoratge de Freqüència Cardíaca les 24 Hores i Seguiment del Somni: smartwatch home dona admet la detecció de freqüència cardíaca les 24 hores i el monitoratge de la qualitat del somni. El smartwatch dona pot monitorar la seva freqüència cardíaca durant tot el dia, la qual cosa l'ajuda a comprendre millor el seu estat de salut. Aquest smartband de salut detectarà i realitzarà un seguiment del seu somni, analitzant la qualitat d'aquest, incloent-hi el somni profund, somni lleuger i temps de vigília.
 • Rellotge Intel·ligent Multifuncional: El smartwatch esportiva compta amb una àmplia gamma d'eines pràctiques, com a alarma, cronòmetre, seguiment GPS, control de cambra i ajust de lluentor en 4 nivells, entre altres. No sols millorarà l'eficiència en el treball, sinó que també agregarà major comoditat a la seva vida diaria.si té alguna pregunta o suggeriment sobre els nostres smart watch, som aquí per a servir-li sincerament. La nostra principal prioritat és assegurar-nos que quedi satisfet/a.
+ Veure mes Caracteristiques

Amazfit GTS 2 Mini Rellotge Intel·ligent Smartwatch Fitness Disseny Prim Durada de Bateria de 14 dies més de 70 Maneres Esportives Mesurament del Nivell de SpO2 Monitoratge de Freqüència Cardíaca Somni

Amazfit GTS 2 Mini Rellotge Intel·ligent Smartwatch Fitness Disseny Prim Durada de Bateria de 14 dies més de 70 Maneres Esportives Mesurament del Nivell de SpO2 Monitoratge de Freqüència Cardíaca Somni TOP 5
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques smartwatch marca Amazfit 📌
 • Disseny i caràtules de rellotge exclusius - Amazfit GTS 2 mini Smartwatch Fitness adopta un disseny sense vores i un cristall 2.5D corb, amb un pes de només 19.5 g. Amb una pantalla AMOLED vibrant de 1,55 polzades i més de 80 caràtules de rellotge, la majoria de les quals sempre tenen una -en exhibició, i també pots pujar les teves pròpies fotos al fons i fer-te únic
 • 68 maneres esportives i 5 ATM a prova d'aigua - Amb 68 maneres esportives incorporats i 5 ATM de resistència a l'aigua, GTS 2 mini rellotge esportiu cobreix a la majoria dels entusiastes dels esports. El rellotge esportiu també pot controlar la música en el seu telèfon, proporcionar notificacions sobre etapes d'exercici, condicions i zones de freqüència cardíaca, i genera un informe de dades esportives en l'aplicació després d'acabar el teu entrenament
 • Durada de la bateria de 14 dies - Un sistema d'administració de bateria completament optimitzat proporciona fins a 14 dies de durada de la bateria per a GTS 2mini rellotge intel·ligent . Desfés-te de l'ansietat causada per la càrrega constant i mantingues el flux d'energia. està llest per a impulsar-ho durant fins a dues setmanes d'activitat
 • Monitoratge complet de la salut - Amazfit GTS 2 mini Rellotge intel·ligent pot proporcionar monitoratge de la freqüència cardíaca les 24 hores, mesurament de SpO2 i monitoratge de la qualitat del somni i del nivell d'estrès. També s'inclou el sistema d'avaluació de la salut PAI per a convertir dades complexes de salut i activitat en una sola puntuació, per a ajudar-te a entendre el teu estat físic
 • Alexa integrat - Amb Alexa integrat, GTS 2 mini smartwatch pot fer preguntes, obtenir traduccions, configurar alarmes i temporitzadors, crear llistes de compres, consultar el clima, controlar els seus dispositius domèstics intel·ligents i més
+ Veure mes Caracteristiques

Amazfit Bip 3 Pro Smartwatch Fitness Tracker amb Freqüència Cardíaca Monitor SpO2, Pantalla a Color Gran d'1.69" Rellotge Esportiu amb 60 Maneres Esportives 14 dies de durada de la bateria

Amazfit Bip 3 Pro Smartwatch Fitness Tracker amb Freqüència Cardíaca Monitor SpO2, Pantalla a Color Gran d'1.69" Rellotge Esportiu amb 60 Maneres Esportives 14 dies de durada de la bateria TOP 6
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques smartwatch marca Amazfit 📌
 • [Pantalla a color de 1,69" i més de 50 caràtules]:Equipat amb una pantalla HD súper gran i acolorida d'1.69 ", pot veure totes les seves crides entrants, missatges, recordatoris i dades de salut i estat físic en una qualitat sorprenent i expansiva amb el rellotge intel·ligent Amazfit bip 3 pro. També pot triar fàcilment entre 50 + esferes de rellotge que s'adapten al seu abillament diari i poden personalitzar amb esferes de rellotge i ginys editables i personalitzar amb les seves pròpies fotos.
 • [Gestió integral de la salut]:Amb el rellotge esportiu Amazfit bip 3 pro, pot mesurar fàcilment la seva saturació d'oxigen en la sang en tan sols 25 segons, per a comprendre ràpidament el seu estat físic, controlar la seva freqüència cardíaca i nivell d'estrès durant tot el dia i realitzar un seguiment de les seves etapes de somni i migdiades diürnes per a millorar Coneix la teva qualitat de somni.
 • [4 Sistemes de Posicionament Satel·litari]:Per a explorar un gran món obert, Amazfit bip 3 pro és aquí per a tu. Admet 4 posicionament satel·litari.(GPS/Galileu/QZSS i més) per a ajudar-ho a rastrejar els seus moviments a l'aire lliure amb alta precisió.
 • [Més de 60 maneres esportives integrats]:Amazfit bip 3 pro rellotge intel·ligent inclou més de 60 maneres esportives integrats. Pot obtenir dades de tots els seus esports favorits, com caminar, córrer i caminar amb bicicleta en interiors i exteriors, així com més entrenaments com a entrenament de força, ioga i entrenament lliure. Amb la funció Target Pastura del rellotge intel·ligent, fins i tot pot establir i aixafar els seus objectius de ritme.
 • [5 ATM Resistencia al agua]:¿IP68 ahogando tu ambición? Con su grado de resistencia al agua de 5 ATM, puedes nadar con tu reloj deportivo amazfit bip 3 pro sin preocupaciones. El reloj inteligente puede incluso realizar un seguimiento de los datos de su actividad con sus modos de deportes de natación en aguas abiertas.
+ Veure mes Caracteristiques

LEMFO Reloj Inteligente Hombre,1.39"HD 360360 Smartwatch Hombre con Llamadas Bluetooth,Smartwatch con 123 Deportes Modos y Monitor de Ritmo Cardíaco/SpO2/Presión Arterial,para Android iOS(2 Correas)

LEMFO Reloj Inteligente Hombre,1.39"HD 360360 Smartwatch Hombre con Llamadas Bluetooth,Smartwatch con 123 Deportes Modos y Monitor de Ritmo Cardíaco/SpO2/Presión Arterial,para Android iOS(2 Correas) TOP 7
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques smartwatch marca LEMFO 📌
 • ⌚【Anomenada Bluetooth】Rellotge intel·ligent home Una tecla per a contestar i realitzar crides,utilitzant parlants BOX d'alta fidelitat.BT5.0 garanteix que les seves crides siguin estables.L'àudio multimèdia i l'àudio de la crida estan separats.Smartwatch home admet la importació de contactes,la marcació local i la visualització de registres de crides. Els missatges de SMS,Ins, WhatsApp i altres aplicacions se sincronitzen amb el rellotge en temps real i pot veure eliminar informació ràpidament
 • ⌚【Ple Cos Metàl·lic Rellotge&400 mAh Bateria】Pantalla IPS HD d'1.39''amb resolució de 360360,experiència de control suau,amb vidre antilliscant d'alta duresa.Ajust la lluentor del rellotge a voluntat.4 maneres de menú,centenars de dials perquè triïs,personalitza el teu dial personalitzat.El smartwatch té una bateria incorporada d'alta capacitat de 400 mAh,que pot durar de 7 a 10 dies. Compatible amb telèfons intel·ligents Android 4.4 superiors i iOS 8.0 superiors.(2 Corretges)
 • ⌚【123 Maneres Esportives】Smartwatch admet més de 100 maneres esportives com a bàdminton,futbol,muntanyisme,tennis,etc, per a satisfer les seves diverses necessitats esportives.Rellotges home registra el temps d'exercici,la distància,la freqüència cardíaca i el consum de calories.Ajudar-ho a fer exercici científicament i aconseguir els seus objectius de condicionament físico.si troba algun problema durant l'ús,comuniqui's amb el nostre equip de servei de Amazon,resoldrem el seu problema immediatament
 • ⌚【Gestió de la salut】El rellotge intel·ligent home està equipat amb un sensor òptic d'alt rendiment, el smartwatch home monitora automàticament la freqüència cardíaca les 24 hores del dia. Mesurament convenient d'una tecla de la pressió arterial i l'oxigen en la sang. Ajudar-lo a entendre millor la seva salut. Rellotge intel·ligent monitora el seu estat de somni (somni profund, somni lleuger, despertar) i proporciona anàlisi de dades de somni en l'aplicació
 • ⌚【Estàndards militars】El rellotge esportiu home està construït en estricta conformitat amb els estàndards per a exteriors.El material compost especial i la caixa de metall fan que el rellotge intel·ligent passi 15 proves estàndard militars,com a resistència a la pols,boira salina contaminació per fluids.Té diverses funcions pràctiques com a codi de pagament,codi d'amistat,pronòstic del temps,assistent de veu AI,control de música de la cambra, cronòmetre,despertador,podómetro,calculadora,etc
+ Veure mes Caracteristiques

Smartwatch, 1.69'' Rellotge Intel·ligent Home Dona 24 Maneres Esports Polsera Activitat Impermeable IP68 amb Pulsòmetre, Monitor de Somni Podómetro Caloria Notificació de Missatges per a Android iOS

Smartwatch, 1.69'' Rellotge Intel·ligent Home Dona 24 Maneres Esports Polsera Activitat Impermeable IP68 amb Pulsòmetre, Monitor de Somni Podómetro Caloria Notificació de Missatges per a Android iOS TOP 8
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques smartwatch marca MOLOCY 📌
 • Multi-funcions i Notificació de Missatge: 24 Maneres Esports, pulsòmetre, monitor de somni, spO2, impermeable IP68, control de música i cambra, sedentari, cronògraf, recordatori de beure aigua, clima, despertador, calculadora, podómetro, caloria, trobar un rellotge, ajust de lluentor etc. A més, connectant la seva smartwatch home al seu telèfon, mai tornarà a perdre una missatge, ja que vibrarà per a avisar-li. Descobreix “P32E”, el rellotge inteligete que t'ajudarà a gaudir de la teva vida al màxim!
 • 1.69" Pantalla Tàctil Completa i Ús Personalitzat: Nou smartwatch dona compta amb una pantalla gran de 1,69'', brindar-li una visualització d'imatge clara i delicada. Rellotge dona admet per a descarregar més de 60 esferes de rellotge en línia, el més interessant és que pots triar qualsevol foto del teu telèfon com a fons de pantalla del teu rellotge. Els ajustos personalitzats de l'esfera del rellotge et permeten combinar millor amb el teu estil, acquistalo i inizia la tua nuova esperienza intelligente.
 • 24 Maneres Esportives i funció impermeable IP68: Rellotge esportiu home ofereix 24 maneres esportives, com caminar, córrer, caminar amb bicicleta, ioga, Saltar, bàdminton, bàsquet, futbol, tennis etc, registra de manera independent dades com a passos, quilòmetres i calories cremades en les activitats diàries. A més, Aquest fitness tracker té una IP68 impermeable ajuda als rellotge esportiu a realitzar totes les ocasions diàries i d'entrenament. El que li permet tenir un millor estil de vida.
 • 24H Majordom de Salut: Rellotge digital dona d'admet la detecció de la freqüència cardíaca les 24 hores i la somio monitors. Polsera activitat dona monitora automàtica i contínuament el seu ritme cardíac diari en temps real, també registra el seu somni (profund,lleuger i vigília). A més, i la detecció de la saturació d'oxigen proporcionen un estil de vida molt saludable. Aconsegueixi una gestió total de la salut des de la seva nina.
 • Bateria de Llarga Durada i Compatibilitat: El xip Bluetooth 5.0 de baixa potència incorporat i la gran capacitat de la bateria de 300 mAh, es pot usar durant aproximadament 7 dies després de carregar-la durant 1.5 hores, manera espera de 30 dies. Quan està completament carregat, pot relaxar-se i gaudir de més d'una setmana completa de viatge o treball sense preocupar-se pels carregadors. Aquest polsera d'activitat és compatible amb telèfons intel·ligents que utilitzen iOS 9.0/Android 5.0 o superior.
+ Veure mes Caracteristiques

Xiaomi El meu Smart Band 7 Sport Activity Tracker,1.62" AMOLED Connected Watches,110+ Exercise Modes,14 Days of Battery Life,Heart Rate Monitor,Sleep Monitor,5ATM Waterproof

Xiaomi El meu Smart Band 7 Sport Activity Tracker,1.62" AMOLED Connected Watches,110+ Exercise Modes,14 Days of Battery Life,Heart Rate Monitor,Sleep Monitor,5ATM Waterproof TOP 9
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques smartwatch marca Xiaomi 📌
 • [Pantalla gran, vista gran] La Xiaomi Smart Band 7 compta amb una pantalla AMOLED de 1,62" amb un augment del 25% de l'àrea de visualització en comparació amb el model anterior, la qual cosa permet una millor lectura de la informació; al mateix temps, la pantalla d'alta definició de 326ppi reprodueix cada imatge amb gran detall.
 • [110+ maneres d'esport] El meu band 7 ofereix una completa actualització de 110+ maneres d'exercici, cobrint gairebé tots els escenaris d'exercici diari. No sols registra la durada de l'exercici de salt i les calories cremades, sinó que també analitza l'efecte del seu entrenament a través de les estadístiques de la freqüència cardíaca perquè el seu exercici sigui més eficaç.
 • [Control de la salut les 24 hores del dia] La Xiaomi Band 7 controla el percentatge d'oxigen en la sang al llarg del dia i emet una alarma si hi ha un desequilibri. Per descomptat, continuarà controlant el seu ritme cardíac les 24 hores del dia. També afegeix el monitoratge del somni, l'estrès i el cicle de la dona. Informi's, per a salvaguardar la seva salut.
 • [5ATM resistent a l'aigua & carrega magnètica] Xiaomi La meva Band 7 és resistent a l'aigua fins a 5ATM, pots portar-la per a nedar en la piscina però no per a prendre una dutxa calenta o submergir-te en aigua salada. També és compatible amb la càrrega magnètica, que proporciona 15 dies de durada de la bateria i ofereix un company esportiu de llarga durada.
 • [Més de 100 nous dials] Band 7 incorpora un nou xip per a aconseguir animacions més suaus i dials dinàmics més frescos i personalitzats. El suport especial per a la "pantalla AOD" ofereix noves possibilitats de joc.
+ Veure mes Caracteristiques

Popglory Rellotge Intel·ligent Dona amb Crides i Assistent Veu, 1,85'' Smartwatch Dona 2 Corretges,Polsera Activitat Pressió Arterial Ritme Cardíac Oxigen Sanguini, Regal Dona Home Android iOS

Popglory Rellotge Intel·ligent Dona amb Crides i Assistent Veu, 1,85'' Smartwatch Dona 2 Corretges,Polsera Activitat Pressió Arterial Ritme Cardíac Oxigen Sanguini, Regal Dona Home Android iOS TOP 10
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques smartwatch marca Popglory 📌
 • 👍Fer Anomenades & Rebre Missatges de WhatsApp: Equipat amb un micròfon incorporat i un altaveu d'alta fidelitat, pot fer/rebutjar/rebre crides en el smartwatch en qualsevol moment i admetre. Es pot sincronitzar 100 contactes en el rellotge dona, i admet fer crides amb un sol clic.Pot encendre o apagar selectivament les crides i els sons dels mitjans del smartwatch dona.A més, t'avisen de qualsevol missatge entrant en temps real, com WhatsApp, Facebook, Email.
 • 🔥1,85’’ Súper Gran Pantalla & Estil Personalitzat: El rellotge intel·ligent anomenades i WhatsApp està equipat amb una pantalla tàctil d'alta definició, en la qual es veuen les dades sense cap problema fins i tot a plena llum, gràcies a la lluentor ajustable en quatre nivells. 5 temes operatius i milers de dials personalitzats elegibles, faci's únic.Contacta'ns per qualsevol pregunta. Nota: no et mullis el rellotge; No colpegis el rellotge; no l'usi com a dispositiu mèdic.
 • 💎Seguiment exhaustiu de la salut & Assistent de Veu: El rellotge admet el mesurament automàtic de la freqüència cardíaca/oxigen en sang, i el control de la pressió arterial / somni.Totes les dades són només per a referència, no per a fins mèdics. El rellotge dona està equipat amb un assistent de veu d'intel·ligència artificial que desperta la funció del smartwatch a través de la veu i allibera les mans per a facilitar el seu ús del rellotge en qualsevol moment i lloc, donant-li una nova experiència.
 • 🌸20+ Maneres Esportives: El rellotge intel·ligent dona admet caminar, córrer, ioga i altres maneres esportives, que són adequats per a una varietat d'escenaris esportius i satisfan les necessitats de diversos grups de persones. Es mostra els passos, la distància, les calories cremades, la freqüència cardíaca i el ritme mitjà.El rellotge conté peces petites i no pot caure des d'una altura elevada; Dona suport a la vida impermeable i no es recomana banyar-se, nedar, bussejar, etc.
 • 💚Compatibilitat & Dues Corretges de Repuestao: El rellotge intel·ligent és compatible amb iOS 9,0 o Android 5,0 i superior, no per a tauletes i computadores. Hi ha més funcions com el pronòstic del temps, el recordatori de sedentarisme, el temporitzador, el cronòmetre, la cerca de telèfon intel·ligent i més. Li oferim una corretja de metall i una corretja de silicona.Oferim un any de garantia & suporti tècnic per sempre. Qualsevol problema, estarem en la seva disposició.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Smartwatch

Nota 9.9
HONOR MagicWatch 2 Rellotge Intel·ligent 46mm Monitor d'Activitat Física SpO2 (Saturació d'Oxigen) Monitor de Freqüència Cardíaca Somni, 15 Maneres d'Exercici, Negre
HONOR MagicWatch 2 Rellotge Intel·ligent 46mm Monitor d'Activitat Física SpO2 (Saturació d'Oxigen) Monitor de Freqüència Cardíaca Somni, 15 Maneres d'Exercici, Negre
Nota 8.5
RUXINGX Rellotge Intel·ligent Dona amb Crida 5.3, 1.39" Smartwatch Dona Seguiment del Període, 120+ Maneres Esports, Pulsòmetre, SpO2, Monitor Somni, Podómetro per a Android iPhone Or, Regal Dona
RUXINGX Rellotge Intel·ligent Dona amb Crida 5.3, 1.39" Smartwatch Dona Seguiment del Període, 120+ Maneres Esports, Pulsòmetre, SpO2, Monitor Somni, Podómetro per a Android iPhone Or, Regal Dona
Nota 8.0
Reloj inteligente Ultra Hombre mujer con llamadas y WhatsaApp (recibir/hacer llamada),1,52" redonda pantalla HD fitness tracker con Monitor Sueño,smartwatch con 120+ Deportes Modos para Android iOS
Reloj inteligente Ultra Hombre mujer con llamadas y WhatsaApp (recibir/hacer llamada),1,52" redonda pantalla HD fitness tracker con Monitor Sueño,smartwatch con 120+ Deportes Modos para Android iOS
Nota 7.8
Smartwatch, Rellotge Intel·ligent Home amb Crides i Assistent Veu, Pantalla Grande1,83 Polzada, Oxímetre(SpO2)Pulsòmetre Caloria Podómetro Somni, 123 Manera Esportiva, IP68 Impermeable, per a Android iOS
Smartwatch, Rellotge Intel·ligent Home amb Crides i Assistent Veu, Pantalla Grande1,83 Polzada, Oxímetre(SpO2)Pulsòmetre Caloria Podómetro Somni, 123 Manera Esportiva, IP68 Impermeable, per a Android iOS
Nota 7.7
Rellotge Intel·ligent Home Militar amb Anomenades Whatsapp,Bateria de 400 mAh Smartwatch amb Música Pulsòmetre SpO2 Monitor Somni,100+ Maneres Esportives Smartwatch Home per a Android iOS (2 Corretges)
Rellotge Intel·ligent Home Militar amb Anomenades Whatsapp,Bateria de 400 mAh Smartwatch amb Música Pulsòmetre SpO2 Monitor Somni,100+ Maneres Esportives Smartwatch Home per a Android iOS (2 Corretges)
Nota 7.6
Amazfit Bip 3 SmartWatch amb pantalla a color gran de 1,69" 50 Esferes Rellotge amb 60 maneres esportives 5 ATM Resistent 14 dies Durada de la Bateria amb Freqüència cardíaca Monitor de SpO2 Negre
Amazfit Bip 3 SmartWatch amb pantalla a color gran de 1,69" 50 Esferes Rellotge amb 60 maneres esportives 5 ATM Resistent 14 dies Durada de la Bateria amb Freqüència cardíaca Monitor de SpO2 Negre
Nota 7.5
Rellotge Intel·ligent Home Dona,1.85" LCD Smartwatch Home,IP68 Impermeable Rellotge Home Anomenades i Whatsapp Notificació,Podómetro,Oxigen en Sang ,Freqüència Cardíaca,Somni per a Android iOS,Negre
Rellotge Intel·ligent Home Dona,1.85" LCD Smartwatch Home,IP68 Impermeable Rellotge Home Anomenades i Whatsapp Notificació,Podómetro,Oxigen en Sang ,Freqüència Cardíaca,Somni per a Android iOS,Negre
Nota 7.4
ASIAMENG Rellotge Intel·ligent Dona Home,Smartwatch amb Pulsòmetre, Polsera Activitat Intel·ligent amb Cronòmetres Podómetro Caloria,Monitor de Somni Smartwatch Dona per a Android i iOS
ASIAMENG Rellotge Intel·ligent Dona Home,Smartwatch amb Pulsòmetre, Polsera Activitat Intel·ligent amb Cronòmetres Podómetro Caloria,Monitor de Somni Smartwatch Dona per a Android i iOS
Nota 7.4
WeurGhy Rellotge Intel·ligent Home Dona amb Crides, 1.85'' Smartwatch amb 2 Corretges, Monitor de Ritme Cardíac i Somni, 112 Maneres Esportives, IP68 Impermeable Polsera Activitat per a Android, iOS
WeurGhy Rellotge Intel·ligent Home Dona amb Crides, 1.85'' Smartwatch amb 2 Corretges, Monitor de Ritme Cardíac i Somni, 112 Maneres Esportives, IP68 Impermeable Polsera Activitat per a Android, iOS
Nota 7.4
IOWODO Smartwatch Dona,Rellotge Intel·ligent Home Dona Impermeable 5ATM amb Oxímetre(SpO2) Pulsòmetre Somni Podómetro Whatsapp Notificació de Missatges,Polsera Activitat per a Android iOS(2 Corretges)
IOWODO Smartwatch Dona,Rellotge Intel·ligent Home Dona Impermeable 5ATM amb Oxímetre(SpO2) Pulsòmetre Somni Podómetro Whatsapp Notificació de Missatges,Polsera Activitat per a Android iOS(2 Corretges)

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2024-03-23 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API