Les Millors Menjadores Automaticos per a Mascotes Maig 2023

🔥 Les 3 Millors Menjadores Automaticos per a Mascotes

*Amzdeal Menjadora Automàtica Gats i Gossos 5.5L, Alimentador de Mascotes amb Pantalla *LCD, Dispensador amb Funció d'Enregistrament

Caracteristiques 📌
 • ❤ CAPACITAT GRAN DE 5.5L ❤ L'alimentador de Mascotes li proporciona una capacitat d'embut de 5.5 litres / 3 kg per a mantenir el menjar sec i fresc, i pot proporcionar 3 menjars cada dia per a la seva mascota durant 4-6 dies.
 • ❤ PANELL DE CONTROL *LCD ❤ La menjadora Automàtica té una pantalla *LCD ben llegible que li permet establir el temps i la quantitat de la dieta i registrar la dieta de la seva mascota. Amb la funció de memòria, pot executar-se automàticament a la mateixa hora tots els dies.
 • ❤ SISTEMA D'ENREGISTRAMENT ❤ Gravi la seva veu i recordi-li a la seva mascota que és hora de menjar. Pot gravar un missatge de veu per 10 segons i reproduir-lo tres vegades automàticament. Convenient per a la seva mascota a menjar regularment, la qual cosa és bo per a la salut de les mascotes.
 • ❤ FÀCIL DE NETEJAR ❤ A causa de la safata de menjar extraïble, el dispensador per a mascotes és molt fàcil de netejar. Pot manejar aliments secs de fins a 15 mm en qualsevol rang de grandària.
 • ❤ ESTALVI D'ENERGIA ❤ Està fet de material respectuós al medi ambient, resistent a l'impacte i a la calor. Aquesta menjadora automàtica per a gossos i gats està equipat amb 3 bateries grans que duren 3 mesos.
+ Veure mes Caracteristiques

*Houzetek Menjadora Automàtica Gats/Gossos dispensador de Menjar per a Gossos,amb Cambra HD de *1080p, Wifi amb App Control Recordatori,Visió Nocturna

*Houzetek Menjadora Automàtica Gats/Gossos dispensador de Menjar per a Gossos,amb Cambra HD de *1080p, Wifi amb App Control Recordatori,Visió Nocturna
Marca: Houzetek
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ❤【Vídeo i fotografiant】La càmera de vídeo HD 1080P amb un ampli angle de visió de 110 graus, interacció de veu intel·ligent, li permet gravar vídeos, prendre fotos i escoltar i reproduir sons. Pot interactuar amb la seva mascota i alimentar-la en qualsevol moment.(Admet 2.4 *Ghz WIFI)
 • ❤【Alimenta a la seva mascota des del seu telèfon】Garantim que 2020 PP001 de *Houzetek és el més intel·ligent del mercat per a menjadores automàtiques. Pot fer un pla d'alimentació en l'aplicació d'acord amb l'edat, grandària, pes i una altra informació de la mascota , és compatible amb la funció d'enregistrament de crida de menjar.
 • ❤【Gran capacitat de 3.3 litres】En operar directament en l'aplicació amb un mínim d'1 porció (aproximadament 5 g), pot triar dispensar fins a 12 vegades. Després de configurar la quantitat d'aliments, el sistema s'alimentarà automàticament tots els dies a una hora personalitzada. Suficient per a alimentar a tots els gossos petits i mitjans, gats i conills. El sensor de pes està incorporat,la notificació s'enviarà al seu telèfon mòbil quan l'excedent d'aliments sigui molt poc
 • ❤【Doble font d'alimentació】Es prefereix menjadora intel·ligent gats per a usar l'adaptador per a la font d'alimentació, però està equipat amb una ranura per a targeta de bateria incorporada (bateria 3 x D), que canvia automàticament la manera d'alimentació quan es talla l'alimentació no pot quedar-se sense menjar quan s'apaga el poder.
 • ❤【Brindi un servei de qualitat】Si té alguna pregunta sobre el producte, no dubti a contactar-nos, oferim 12 mesos de garantia i un servei postvenda permanent. (a través de *sfdirect-eu@outlook.com)
+ Veure mes Caracteristiques

*UMEI *3litre Menjadores automàtiques de Mascotes Per a Gossos i Gats

*UMEI *3litre Menjadores automàtiques de Mascotes Per a Gossos i Gats
Marca: UMEI
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Adequat per a mascotes petites, mascotes mitjanes. Com ara: *caniche, gos *Bo *Mei, gat i així successivament
 • font d'alimentació USB de baix voltatge, normes dels EUA, respectuoses amb el medi ambient i lliures de contaminació. la teva mascota és molt segura
 • Capacitat: 3 litres, al voltant de 4,4 lliures d'aliments secs. Grandària: 14.6 polzades * 8.3 polzades * 13.4 polzades, 4 menjars es poden configurar en diferents moments amb diferents quantitats.
 • L'enregistrament de veu de 10 segons està disponible per a ser reproduïda durant l'alimentació. Detecció automàtica i alimentació controlada per a evitar menjars excessius
 • Font d'alimentació dual, igual que la computadora portàtil, quan falla l'alimentació de la xarxa elèctrica, la font d'alimentació de la bateria estarà disponible. Font d'alimentació de la bateria, amb tres piles alcalines D (no incloses), el dispositiu pot funcionar durant 2 anys.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Menjadores Automaticos per a Mascotes al millor preu.

Si estàs buscant comprar Menjadores Automaticos per a Mascotes, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Menjadores Automaticos per a Mascotes, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Menjadora Automatico per a Mascotes estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Menjadora Automatico per a Mascotes Més Barata

*isYoung Menjadora Automàtica 5.5 L d'Aliments per a Mascotes Gats i Gossos Alimentador de Mascotes de Control Electrònic amb Pantalla gran *LCD i Registre de Veu Temporitzador de Menjar

*isYoung Menjadora Automàtica 5.5 L d'Aliments per a Mascotes Gats i Gossos Alimentador de Mascotes de Control Electrònic amb Pantalla gran *LCD i Registre de Veu Temporitzador de Menjar
Marca: isYoung
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • GRAN CAPACITAT de 5.5L: Amb aquesta gran capacitat, la menjadora pot guardar aliments secs aproximadament de 7-12 dies (Depèn del nombre de mascotes i la porció d'ingesta d'aliments ). Li elimina la molèstia d'ingressar aliments amb molta freqüència i li evita preocupació que no tinguin moderi les seves mascotes mentre viatja o està ocupat en treball.
 • ENREGISTRAMENT de VEU: Pot gravar la seva veu per a recordar-los a les seves mascotes que és hora de menjar i perquè no se sentin soles. Pot gravar missatges de veu durant 10 segons i reprodueix tres vegades automàticament. Principalment perquè la seva mascota mengi a hora fixa. A més pot evitar que mengin *demasiamo.
 • PANTALLA *LCD CLARA - *Pantalla *LCD clara amb 5 botons que poden observar l'estat de la dieta de la seva mascota. Amb aquesta pantalla gran *LCD, pot veure l'hora actual, els menjars programats, la grandària del menjar i el menjar servit perquè pugui observar la situació exacta de la seva mascota. A més pot veure l'estat de la bateria.
 • Regular i quantitatiu d'1 ~ 3 menjars al dia per sis passos: Estableixi el temps - El número de menjades - Temps i ració del desdejuni - Temps i pes de l'esmorzar - Temps i ració del sopar - Complet. (Suggeriment: No més de 12 tasses cada menjar) el *minimo que es pot programar per *racion és uns 25 grams i es pot programar per a 1, 2 o 3 vegades segons el que es necessita.
 • FÀCIL de NETEJAR I MANEJAR - Protecció del medi ambient, resistència a l'impacte i bona resistència a la calor Safata d'aliments extraïble, fàcil de netejar. Maneja qualsevol rang de grandària d'aliments secs de màxim *1cm de diàmetre. 🌹🌹NOTA: les piles no estan incloses. Li podem oferir instruccions en espanyol en PDF, si les necessita, i pot posar en contacte amb nosaltres. Es necessita restablir després d'apagar-ho.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Menjadores Automaticos per a Mascotes que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Menjadores Automaticos per a Mascotes disponibles en Maig del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Menjadores Automaticos per a Mascotes veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Menjadora Automatico per a Mascotes Calitat - Preu

Menjadora *Automatico Gats *Iseebiz 3 Litre Menjadora Gos Té 4 Menjars amb Recordatori per Veu i Temporitzador *Fuciona amb l'Endoll o les Piles

Menjadora *Automatico Gats *Iseebiz 3 Litre Menjadora Gos Té 4 Menjars amb Recordatori per Veu i Temporitzador *Fuciona amb l'Endoll o les Piles
Marca: Iseebiz
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • Gravadora de veu i altaveu: missatge de veu personal crida a la seva mascota
 • La menjadora es programa per passos.Pot triar fins a 4 hores en les quals vol que subministri aliment, i decideix quant vol que suelte.si simplement vol que mantingui ple la menjadora - -pot posar una quantitat excessiva. Si detecta que la menjadora aquesta ple per a, així que no hi ha risc que desbordi o s'embussi
 • Té un SENSOR D'INFRAROJOS que detecta, quan està subministrant menjar, si s'ha passat amb la quantitat i s'omple massa la menjadora i un *boton per a donar una ració (de cinc grams) manualment en el moment que vol
 • El dispensador té una capacitat de 1,5 kg i permet configurar fins a quatre menjars diaris de quantitat variable (sent el màxim 300 grams) amb la cura que les boles de pinso no siguin major d'1 cm per a evitar que s'embussi l'orifici que té per on sali el menjar
 • Consum de Potència Ultra Baix: Requereix 3 Piles Alcalines (4D) (no incloses). Les millors prestacions amb el menor consum d'energia: Aquest dispositiu és capaç de consumir molt poca energia arribant a durar fins a 1 any usant unes bateries de bona qualitat
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Menjadores Automaticos per a Mascotes

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Menjadores Automaticos per a Mascotes que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Menjadores Automaticos per a Mascotes

*Puppy *Kitty - Menjadora automàtica per a Animals, Gran Capacitat Transparent de 6.5L per a l'Emmagatzematge de Grans, Equipat amb Plat d'Acer Inoxidable, Pantalla tàctil, 1 a 5 Menjars

Caracteristiques 📌
 • AJUST *INTELLIGENT:*PUPPY *KITTY Gats Alimentador d'aliments trencar l'estructura tradicional, ajust intel·ligent per a acomiadar-se de l'estructura tradicional de sortida de grans, utilitzant una estructura de sortida de grans de nou disseny, incloent un sistema de processament d'inducció intel·ligent, que pot ser ajustat automàticament d'acord amb la grandària de la sortida d'aliment/grano. L'aliment no es bloqueja fàcilment.
 • GRAN CAPACITAT: Les màquines Automàtiques de Menjar per a Gossos poden emmagatzemar cereals fins a 7 dies i fins a 2,5 kg d'aliment sec, satisfent fàcilment les necessitats alimentoses de l'animal.
 • SEGELLAT A 360 ° PER A TANCAR EL FRESC: EL *PUPPY *KITTY dispensador automàtic de menjar per a gossos permet als animals gaudir d'un deliciós menjar en qualsevol moment, disseny de segellament a 360 °, després del lliurament de cada gra, la sortida interior dels grans serà segellada i segellada a l'aire per a evitar l'entrada d'insectes; la tapa del dispositiu d'alimentació Està equipat amb una bossa absorbent, perquè cada gra de menjar sigui fresc i sec.
 • DOBLE FONT D'ENERGIA: Fallada d'alimentació de DC, utilitzant un xip d'alta potència, sota consum d'energia, el consum mensual d'energia és de només 1 kWh i està equipat amb un sistema d'energia de reserva, que inicia automàticament l'alimentació de la bateria després d'una fallada d'alimentació, l'equip encara pot mantenir els lliuraments normals d'aliments.
 • FÀCIL DE NETEJAR: El bol d'acer inoxidable és fàcil de desmuntar i netejar com un mòdul dispensador de menjar per a gats separat. Dissenyo modular, fàcil de desmuntar i netejar. A més, també té una manera fàcil de netejar, que pot obrir el canal ocult de transport de gra net i netejar en totes les direccions.
+ Veure mes Caracteristiques

*Sailnovo Dispensador Automàtic 6L de 4 Menjars Diaris per a Mascotes Gossos i Gats, Menjadora Automàtica amb Enregistrament de Veu, Temporitzador, Detecció d'Infrarojos, Consum d'Energia Baix

Caracteristiques 📌
 • 【Configura el temps i la quantitat de la *comidad per endavant】 El *Sailnovo Menjadora Automàtica per a gossos i gats pot configurar quatre menjar al dia. Pot configurar el temps i la quantitat del menjar desitjat per endavant(des de 10 grams fins a 390 grams, 10 g per cada porció
 • 【Enregistrament de la seva veu】. Encara que no estigui a casa, pot transmetre la seva veu a cridar el seu gos o gat a menjar. El *Sailnovo Menjadora Automàtica per a gossos i gats pot gravar la seva veu de 10 segons, d'aquesta manera cridar la seva mascota a menjar.
 • 【Doble font d'alimentació】 A l'igual amb els ordinadors portàtils, quan el corrent altern està apagada, pot usar la bateria.
 • 【Gran capacitat 6L】 Té un recipient de 6 litres, capaç de cabre 6 lliures de menjar. Quan està en la seva absència, pot alimentar la seva mascota durant diversos dies. Ajuda a formar un hàbit alimentari bo a la seva mascota.
 • 【*Operation Fàcil operació i neteja】: tots els programes són fàcils de predeterminar pressionant els botons del dispositiu, al mateix temps, pot veure clarament en la pantalla *LCD el que ha preestablert. netejar aquest producte també és fàcil.
+ Veure mes Caracteristiques

*isYoung Menjadora Automàtica 4L d'Aliments per a Mascotes Gats i Gossos Alimentador de Mascotes de Control Electrònic.

Caracteristiques 📌
 • 🐾【GRAN CAPACITAT de 4L】🐾 Amb aquesta gran capacitat, la menjadora pot guardar aliments secs aproximadament de 7-12 dies (Depèn del nombre de mascotes i la porció d'ingesta d'aliments ). Li elimina la molèstia d'ingressar aliments amb molta freqüència i li evita preocupació que no tinguin moderi les seves mascotes mentre viatja o està ocupat en treball.
 • 🐾【ENREGISTRAMENT🐾 【Fàcil d'usar】 Simplement configuri els temps de lliurament i la quantitat de porcions. El dispositiu segueix el pla. pel que es poden ajustar fàcilment fins a 6 menjars per dia i 1-15 porcions per menjar (aprox. 12-15 g per porció). Una vegada establert l'horari, s'executarà com un despertador tots els dies.
 • 🐾 【Mantingui saludables a les seves mascotes】: amb el temporitzador programable incorporat i el dispensador d'aliment, pot planificar cada menjar i programar una grandària de porció únic per a mantenir a les seves mascotes més saludables
 • 🐾【Font d'alimentació principal i funcionament amb bateria】 L'alimentador automàtic funciona tant amb l'alimentació com amb la bateria (no inclosa). Fins i tot en el cas d'una falla elèctrica en la llar, hi ha una bateria disponible i el pla es duu a terme perquè no hagi de preocupar-se que la seva mascota passi fam. (Asseguri's de reemplaçar la bateria abans de sortir per un llarg temps)
 • 🐾【FÀCIL de NETEJAR I MANEJAR 】🐾 Protecció del medi ambient, resistència a l'impacte i bona resistència a la calor Safata d'aliments extraïble, fàcil de netejar. Maneja qualsevol rang de grandària d'aliments secs de màxim *1cm de diàmetre. NOTA: les piles no estan incloses. Li podem oferir instruccions en espanyol en PDF, si les necessita, i pot posar en contacte amb nosaltres. Es necessita restablir després d'apagar-ho.
+ Veure mes Caracteristiques

*Iseebiz Menjadora Automàtica Gats/Gossos amb Cambra HD Dispensador de Menjada Wifi amb App Control ,Visió Nocturna *6litros

Caracteristiques 📌
 • Control des de telèfon,pot controlar la menjadora automàtica en qualsevol lloc, Es pot personalitzar el temps d'alimentació, alimentació científica,
 • Disseny amb Cambra HD *720p,suport de Visió Nocturna, observació en temps real de l'alimentació de mascotes,És compatible amb un usuari i diversos usuaris al mateix temps que s'observar la mascota si aquesta menjar en temps
 • Buscar l'aplicació "*iseebiz" i comenci a usar aquesta menjadora intel·ligent d'aliments; Detalls del pas d'instal·lació, consulti la descripció del producte o el manual. Compatible amb Telèfon intel·ligent (Apple *iOS / Android US 4.0+) i connexió Wi-Fi estàndard de 2.4 *GHz
 • Deix el seu petit *cutie té un bon apetit,gravi la seva veu per a recordar-los a les seves mascotes que és hora de menjar. pot gravar missatges de veu durant 10 segons i reprodueix tres vegades automàticament. principalment perquè la seva mascota mengi a temps
 • *Grantía de *24meses,Si us plau contacta amb nosaltres si rep un article defectuós, un paquet danyat al qual li faltin parts o té algun dubte sobre la comanda
+ Veure mes Caracteristiques

*Zacro Menjadora de Peixos Automàtics,Digital Alimentador de Peixos amb Carregador USB,Pantalla *LCD,se Serveix per a ≤*24mm Aquari,Peixera,Dispensador de Menjar per a Peixos

Caracteristiques 📌
 • USB Càrrega d'alta qualitat, la menjadora de peixos no fa falta piles sempre, està bé per a eficiència energètica i protecció ambiental.
 • Menjadora de peixos funciona amb bateria de liti d'alta capacitat,es pot fer estar carregat o descarregat 800 vegades. A causa de les vegades d'ajustos de l'alimentació, sol utilitzar per a 3 a 6 mesos amb una sola càrrega..
 • *200ml Gran Capacitat Galleda d'Aliment, adequat per a varietats d'aliment per a peixos.
 • La menjadora pot establir 4 vegades al dia per a alimentar, alimenta 1-3 vegades cada vegada *feeding. Al mateix temps, també pot alimentar manualment i gaudir la diversió d'alimentar.
 • Per a 600 L (158 galons dels EUA / 131 galons de Regne Unit) peixera. La menjadora pot alimentar perfectament peixos de colors i tortugues en els caps de setmana o dies festius.
+ Veure mes Caracteristiques

*Amzdeal Menjadora Automàtica per a Gossos Gats - Dispensador de Menjar 4,6 L amb Temporitzador Programable, Enregistrament de 16 Segons i Sensor d'Infrarojos, Pantalla *LCD, 4 Menjars al Dia per a Mascotes

Caracteristiques 📌
 • 💖 Programable amb Temporitzador 💖 Aquesta menjadora automàtica per a gossos està equipat amb un temporitzador amb el qual es pot configurar el temps i la quantitat d'alimentació. Hi ha 4 menjars al dia, 0-10 porcions per cadascuna, cada porció té 40-*50g. Alimentació quantitativa a temps fa que la dieta de la seva mascota sigui més regular i saludable i eviti l'obesitat excessiva
 • 💖 Sistema de Recordatori 💖 Gràcies a la gravadora de veu i l'altaveu, vostè pot gravar 16 segons d'àudio per endavant. Al temps d'alimentació, la menjadora automàtica per a mascotes reproduirà l'enregistrament 3 vegades, cridant la mascota a menjar. La seva veu acompanyarà a la seva mascota quan no estigui a casa
 • 💖 *Despensación Precisa i Lisa 💖 Aquesta menjadora automàtica per a gats està equipat amb sensor d'infrarojos per a monitorar la quantitat d'aliments, evitar una dispensació excessiva i realitzar una alimentació més precisa. I el *tunel de menjar de versió millorada ha resolt el problema del bloqueig d'aliments
 • 💖 Gran Capacitat 💖 *Amzdeal menjadora automàtica té una capacitat de 4,6 litres (aprox. 2 - 3KG d'aliment). Pot satisfer les necessitats alimentàries de la seva mascota durant una setmana aproximadament (depèn de la seva mascota). No fa falta agregar menjar sovint. Pot anar a viatjar, a treballar, a festa sense cap preocupació
 • 💖 Detalls d'Alta Qualitat 💖 Aquest dispensador de menjar està fet de material ABS de grau alimentós, la qual cosa és de confiança per a la salut i la seguretat de les mascotes. Aquest material té una textura mat, més exclusiu. A més, les parts desmuntables faciliten la neteja
+ Veure mes Caracteristiques

*Navaris Dispensador de Menjar automàtic amb Temporitzador - Menjadora automàtica de 6L per a 4 porcions de Menjar diàries - per a Gossos i Gats

Caracteristiques 📌
 • Mascota sempre satisfeta: Amb aquest dispensador automàtic amb 2 dosificadors, li podràs donar al teu animal fins a 4 menjars per dia i podràs triar entre 39 grandàries diferents de porcions. El teu amic de 4 potes estarà ben alimentat!
 • Disseny i beneficis: El dispensador d'aliments compta amb un disseny modern i ofereix grans avantatges. Els temps i les quantitats de menjar poden programar-se individualment en la pantalla, a més es pot programar una alarma acústica.
 • Detalls: La menjadora automàtica, té una capacitat d'aprox. 6 litres (aprox. 2 - 3KG d'aliment). Pot funcionar per un cable USB, adaptador de corrent altern o a través de 3 piles LR20 D (no incloses).
 • Aliment automàtic: El recipient programable és especialment adequat per als dies en què has de deixar a la teva mascota sola.
 • Fàcil neteja: El dosificador es pot netejar amb un drap humit. La part interna extraïble i la safata d'alimentació són aptes per a rentavaixelles.
+ Veure mes Caracteristiques

*Zacro Menjadora de Peixos Automàtics *Lite per a ≤*24mm Peixera, Alimentador de Peixos amb Carregador USB per a Aquari, Peixera, Dispensador de Menjar per a Peixos

Caracteristiques 📌
 • USB Càrrega d'alta qualitat, la menjadora de peixos no fa falta piles sempre, està bé per a eficiència energètica i protecció ambiental.
 • Menjadora de peixos funciona amb bateria de liti d'alta capacitat,es pot fer estar carregat o descarregat 800 vegades. A causa de les vegades d'ajustos de l'alimentació, sol utilitzar per a 3 a 6 mesos amb una sola càrrega.
 • *200ml Gran Capacitat Galleda d'Aliment, adequat per a varietats d'aliment per a peixos.
 • 3 maneres d'ajust automàtic per a alimentar, també pot ser alimentar manual,gaudeix experiència d'alimentació diferent.
 • Per a 600 L (158 galons dels EUA / 131 galons de Regne Unit) peixera. La menjadora pot alimentar perfectament peixos de colors i tortugues en els caps de setmana o dies festius.
+ Veure mes Caracteristiques

*HoneyGuaridan A36 Alimentador Automàtic De Mascotes, Capacitat 13 Tasses

Caracteristiques 📌
 • 【Configura la grandària i l'horari del menjar】La menjadora automàtica per a mascotes *HG (*HoneyGuaridan) dispensa menjades des d'1 a 80 porcions, sent cada porció d'entre 5-10 grams. Té una capacitat de magatzematge de menjar de 3KG de pinso, el recipient d'acer inoxidable pot contenir fins a 0.6KG. Aquesta menjadora automàtica per a gossos i gats pot programar fins a 6 menjars al dia. Una vegada s'hagin establert el pla d'alimentació, aquest podrà mantenir-se funcionant permanentment
 • 【Disseny d'Estructura Desmuntable, Fàcil de Netejar i Alarma de Nivell baix de Menjada】Contenidor de menjar desmuntable i recipient d'acer inoxidable per a facilitar la seva neteja. Alarma de nivell baix de menjar a l'interior de la menjadora automàtica, quan el nivell de menjar és baix, la llum LED s'encendrà de color blau per a recordar-li que ha d'afegir menjar.La grandària del pinso per a mascotes no pot ser superior a 1,*2cm * 1,*2cm, en cas contrari podria quedar embussat.
 • 【Enregistrament d'Àudio, Bateries i Connexió USB】Aquest dispensador de menjar automàtic porta incorporat un gravador de veu i un altaveu amb el qual podràs cridar a la teva mascota per a menjar durant 10 segons; Suporta bateries 4 D o cable d'alimentació DC, a l'interior del paquet trobarà un adaptador de corrent DC i un cable.
 • 【Disseny Únic amb Inversió de Motor i Detecció per Infrarojos】Aquesta menjadora va ser creada amb un disseny únic d'inversió de motor per a prevenir el bloqueig de menjar; sensor d'infrarojos incorporat per a alertar que el recipient de menjar està ple, cosa que també farà que el logo “*HG” comenci a encendre's en color vermell per a avisar-li.Si us plau llegeixi l'avís groc que es troba en la tapa de la menjadora, després de llegir les instruccions i llavors procedeixi a configurar el dispositiu.
 • Si té problemes de qualitat o altres preguntes, contacti'ns a través de *Amazon. Aquí està el vídeo per a mostrar-li com operar l'alimentador automàtic de mascotes: https://www.youtube.com/watch?v=j0m-gvjg_mm
+ Veure mes Caracteristiques

*JBL Menjadora *Automatico Blanco 300 g

Caracteristiques 📌
 • Menjadora *Automatico Blanco
 • Els millors productes per a la decoració i la cura dels teus peixos.
 • La comoditat dels teus peixos està a l'abast de tu gràcies als nostres productes.

💯 Comparativa de Menjadora Automatico per a Mascotes

Nota 9.9
*Petacc Alimentador Automàtic Aquari Multifuncional Menjadora Peixos Automàtic amb Pantalla *LCD i el Temps d'Alimentació Configuració, Adequat per a Aquari, Peixera (*200ml, Negre)
*Petacc Alimentador Automàtic Aquari Multifuncional Menjadora Peixos Automàtic amb Pantalla *LCD i el Temps d'Alimentació Configuració, Adequat per a Aquari, Peixera (*200ml, Negre)
Fabricant Petacc
Nota 8.5
*Navaris Dispensador automàtic de Menjar per a Gos amb Abeuradora - Menjadora per a Gossos i Gats amb 4 compartiments - Dispensador de croquetes
*Navaris Dispensador automàtic de Menjar per a Gos amb Abeuradora - Menjadora per a Gossos i Gats amb 4 compartiments - Dispensador de croquetes
Fabricant Navaris
Nota 8.0
*pedy Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjar, Alimentador Automàtic de Mascotes, amb Temporitzador, Pantalla *LCD, Enregistrament de Veu, Detecció d'Infrarojos, 3.5L
*pedy Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjar, Alimentador Automàtic de Mascotes, amb Temporitzador, Pantalla *LCD, Enregistrament de Veu, Detecció d'Infrarojos, 3.5L
Fabricant pedy
Nota 7.8
*Iseebiz 6 L Menjadora *Automatico per a Gossos/Gats amb 4 Menjars Diari
*Iseebiz 6 L Menjadora *Automatico per a Gossos/Gats amb 4 Menjars Diari
Fabricant Iseebiz
Nota 7.7
*Navaris Menjadora automàtica per a Mascotes amb Temporitzador - Dispensador electrònic de Menjar per a Gossos petits Gats Conills - Capacitat 1.6
*Navaris Menjadora automàtica per a Mascotes amb Temporitzador - Dispensador electrònic de Menjar per a Gossos petits Gats Conills - Capacitat 1.6
Fabricant Navaris
Nota 7.6
*XIAPIA Dispensador d'Aigua Automàtic per a Mascotes de Gats/Gossos   3.75L x 2 Peces Preservador d'Aliments i Aigua
*XIAPIA Dispensador d'Aigua Automàtic per a Mascotes de Gats/Gossos   3.75L x 2 Peces Preservador d'Aliments i Aigua
Fabricant XIAPIA
Nota 7.5
*Iseebiz 3 L Menjadora *Automatico per Wifi per a Gossos/Gats amb 8 Menjars Diari
*Iseebiz 3 L Menjadora *Automatico per Wifi per a Gossos/Gats amb 8 Menjars Diari
Fabricant Iseebiz
Nota 7.4
Menjadora automàtica professional programable de 40 litres de capacitat. Vàlid per a exterior.
Menjadora automàtica professional programable de 40 litres de capacitat. Vàlid per a exterior.
Fabricant PRODUCAN
Nota 7.4
*Iseebiz Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjada Wifi amb App Control Recordatori per Veu, *3litros
*Iseebiz Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjada Wifi amb App Control Recordatori per Veu, *3litros
Fabricant Iseebiz
Nota 7.4
FINCA *CASAREJO Menjadora gallines Exterior *antipajáros automàtic 5 kg
FINCA *CASAREJO Menjadora gallines Exterior *antipajáros automàtic 5 kg
Fabricant FINCA CASAREJO

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-8-1 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables