₯ ⭐️ Les 10 millors menjadores automaticos per a mascotes de 2024: Troba els millors preus

Benvingut a la guia definitiva per escollir menjadores automaticos per a mascotes!
Si busques les sense distraccions ni anuncis, has arribat al lloc ideal. Descobreix els menjadores automaticos per a mascotes més destacats i aconsegueix els millors preus, tot en un entorn net i enfocat exclusivament en proporcionar-te la informació que necessites.
Si no saps ben bé per on començar amb tanta opció disponible, no et preocupis, t'ajudarem a desxifrar-ho.
Hem fet tota la recerca per tu provant diferents opcions i comparant-les per veure quines són realment millors.

🔥 Les 3 Millors menjadores automaticos per a mascotes

2.4G Wifi Menjadora Automàtica per a Gats i Gossos & Múltiples Mascotes,Dispensador de Menjar amb Control Remot d'Aplicació,10s enregistrament de Veu,Programable Temps del Menjar i Porcions

2.4G Wifi Menjadora Automàtica per a Gats i Gossos & Múltiples Mascotes,Dispensador de Menjar amb Control Remot d'Aplicació,10s enregistrament de Veu,Programable Temps del Menjar i Porcions La Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico per a mascotes marca WellToBe 📌
 • 【 Configuració d'alimentació intel·ligent 】L'alimentador automàtic suporta APP per a sistemes IOS i Android. Primer, connecti l'alimentador automàtic per a gats a Wi-Fi, i després pot fer un pla d'alimentació a través de l'APP del telèfon mòbil i controlar i alimentar a la seva mascota de manera remota. L'operació és simple, a més, el pla d'alimentació es pot establir manualment en l'alimentador sense connexió a la xarxa.
 • 【 Capacitat estàndard de 4L 】L'alimentador de mascotes de 4L pot emmagatzemar 1.2 kg de menjar per a mascotes i pot alimentar als gats i gossos petits durant 15-20 dies. La capacitat estàndard assegura que la seva mascota pugui menjar fins i tot quan no està a casa. Ja no haurà de preocupar-se que la seva mascota es quedi sola a casa quan estigui de viatge o treballant fins a altes hores de la nit.
 • 【 Programació flexible de menjars 】L'alimentador per a gats es pot programar fins a 6 menjars al dia en horaris programats, i cada menjar té d'1 a 48 porcions de 0,28 oz (al voltant de 1/16 de tassa) per menjar per a 1 porció, la qual cosa pot ajudar la seva mascota a desenvolupar un bon hàbit d'alimentació. Amb ell, els propietaris ja no han de preocupar-se que els seus bufons gats i gossos engreixin per menjar en excés.
 • 【 Recordatori d'enregistrament de 10s 】Amb la nova configuració d'enregistrament, pot gravar fins a 10s de recordatoris de veu personalitzats. Aquest missatge es reproduirà cada vegada que s'assigni una alimentació, cridant el seu gat a menjar a temps. També pot desactivar el so de la gravadora perquè vostè dormi bé el cap de setmana.
 • 【 Font d'energia dual 】L'alimentador automàtic per a gats WellToBe s'alimenta amb un adaptador de corrent i 4 piles de grandària D. Fins i tot si el subministrament d'energia es talla inesperadament o l'adaptador es desconnecta sobtadament de la font d'alimentació, encara pot usar les bateries per a continuar treballant. (Les bateries NO estan incloses).Nota: Per a usar la funció Wifi, ha de connectar l'alimentació
+ Veure mes Caracteristiques

Anykuu 4L Menjadora Automàtica per a Gats Dispensador amb Temporitzador i Enregistrament de Veu 10s, Bol d'Acer Inoxidable i 1-4 Menjars al Dia per a Mascotes Petites i Mitjanes

Anykuu 4L Menjadora Automàtica per a Gats Dispensador amb Temporitzador i Enregistrament de Veu 10s, Bol d'Acer Inoxidable i 1-4 Menjars al Dia per a Mascotes Petites i Mitjanes La 2 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico per a mascotes marca Anykuu 📌
 • 【Personalitzi el temps i la quantitat de menjars】 Estableixi fàcilment l'arranjament del pla de menjars. Pot planificar d'1 a 4 menjars al dia, d'1 a 9 porcions per menjar i de 7 a 9 grams per porció. Les menjadores per a gats es dispensen a temps d'acord amb un pla de menjars preestablert. El desenvolupament d'hàbits alimentosos saludables per a les mascotes també pot prevenir eficaçment que les mascotes es tornin obeses a causa de la sobrealimentació.
 • 【Alimentat per USB i suport de bateria】Aquest dispensador de menjar per a gats té dos mètodes de subministrament d'energia. Pot optar per utilitzar un adaptador USB o 3 piles alcalines (no incloses). Li recomanem que utilitzi dos mètodes de càrrega al mateix temps. En cas d'un tall d'energia inesperat, la menjadora per a mascotes pot funcionar normalment amb energia de la bateria, per la qual cosa la seva mascota no es perdrà cap menjar deliciós.
 • 【Enregistrament personalitzat de 10 segons】Pot gravar la seva pròpia veu exclusiva per a la seva mascota (per exemple: Hola, el meu petit, vine i gaudeix del teu esmorzar!). La menjadora per a gats temporitzat reproduirà automàticament aquesta veu per a convidar a la seva mascota a menjar. El so familiar fa que les mascotes s'acostumin més a aquestes menjadores en lloc de repel·lir-los.
 • 【Pantalla LED clara】Aquest dispensador automàtic de menjar per a gats té una pantalla LCD que li permet veure de manera intuïtiva cada estat del dispensador automàtic de menjar per a gats i el pla d'aliments que va configurar, el contenidor d'alimentació d'aquest alimentador és translúcid és fàcil verificar la menjada quantitat, i és convenient reposar els aliments a temps.
 • 【Fàcil de netejar】 Per a mantenir saludable a la seva mascota, la coberta protectora, la caixa del contenidor i el bol de menjar de la menjadora automàtica per a gats són completament extraïbles per a facilitar la neteja. El contenidor de menjar està fet d'acer inoxidable, la qual cosa prevé eficaçment el creixement de bacteris i l'ennegriment de la barbeta del gat, la qual cosa el fa més segur d'usar. És el millor regal de Nadal per a amics que tenen mascotes.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Els nostres experts, que realment saben del que parlen, han dedicat hores a buscar, analitzar i posar a prova tot tipus de productes per assegurar-nos que et recomanem només el millor del millor. Hem considerat tot el que importa: la qualitat, la durabilitat, el confort d'ús, el preu, i per descomptat, l'opinió dels usuaris.
Així que, si estàs decidit a comprar menjadores automaticos per a mascotes, aquesta guia és perfecta per tu. Aquí trobaràs una selecció dels millors productes, pensats per satisfer les teves necessitats i adaptar-se al teu pressupost. T'oferim una mirada detallada a les característiques principals, els pros i els contres, i també responem a les preguntes més comunes que la gent sol tenir sobre menjadores automaticos per a mascotes, tot per ajudar-te a fer la millor elecció possible.
No importa quina menjadora automatico per a mascotes estiguis buscant, amb aquesta guia tindràs tot el que necessites per fer una compra informada, assegurant-te d'aconseguir exactament el que vols, dins del teu pressupost.

🤑 La menjadora automatico per a mascotes Més Barata

Faroro 7L Menjadora Automàtica per a Gats, Dispensador Menjar per a Gats i Gossos amb Temporitzador fins a 5 Menjars per Dia, Control de Porcions, Pantalla LCD, Enregistrament de Veu de 10s

Faroro 7L Menjadora Automàtica per a Gats, Dispensador Menjar per a Gats i Gossos amb Temporitzador fins a 5 Menjars per Dia, Control de Porcions, Pantalla LCD, Enregistrament de Veu de 10s La Mes Barat
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico per a mascotes marca faroro 📌
 • 【Gran capacitat de 7L】Faroro 7L Menjadora Gat Automatico pot emmagatzemar al voltant de 15 lliures de gra, alimentant a gats i gossos petits i mitjans durant 15-21 dies. Això és perfecte si no desitja mantenir la seva menjadora constantment, o preocupar-se per fer passar fam a les seves mascotes mentre està de vacances o treballa fins a altes hores de la nit.
 • 【Horari d'alimentació flexible i correcte】Faroro Menjadora Gos Automatico pot programar d'1 a 5 menjars per dia, fins a 39 porcions per menjar. No sols per a gats, sinó també per a gossos o altres mascotes. També ve amb hèlixs de grandària S (5 g per ració) i L (10 g per ració), la qual cosa brinda opcions flexibles per a alimentar a mascotes de diferents grandàries.
 • 【Fàcil de configurar i programar】Faroro Dispensador Menjar Gats està dissenyat amb un panell de botons intuïtiu per a programar fàcilment el temps i la grandària de la porció. Una coberta superior hermètica transparent sobre el panell de control manté el menjar fresc i evita que els amics goluts pressionin els botons accidentalment.
 • 【Font d'alimentació dual】A més de l'adaptador de CA i el cable USB inclosos, aquesta Menjadora Automàtica per a Gats també admet bateries alcalines 3D (no incloses) com a bateries de suport en cas de talls d'energia per a garantir energia per a les seves mascotes Proporcioni un subministrament continu d'aliments.
 • 【Recordatori d'enregistrament de 10 segons】 Mantingui pressionat el botó ""MIC"" fins que escolti un ""bip"", i pot començar a gravar un missatge de veu personalitzat de 10 segons. Pot triar reproduir-ho en cada menjar programat per a recordar-li al seu gat que ha de menjar a temps. La teva mascota pot sentir el teu amor fins i tot quan no estàs a casa.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de menjadores automaticos per a mascotes que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les menjadores automaticos per a mascotes disponibles en Abril del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors menjadores automaticos per a mascotes veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Menjadora Automatico per a Mascotes Calitat - Preu

UIOOQ Menjadora Gat Automatico Wifi, 4L Dispensador Menjar per a Gos/Gat amb Enregistrament 10s,Programa Personalitzat d'Alimentació Automàtica,10Comidas Diàries,Tapa de Tancament Giratòria,Negre

UIOOQ Menjadora Gat Automatico Wifi, 4L Dispensador Menjar per a Gos/Gat amb Enregistrament 10s,Programa Personalitzat d'Alimentació Automàtica,10Comidas Diàries,Tapa de Tancament Giratòria,Negre Millor Calitat - Preu
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico per a mascotes marca UIOOQ 📌
 • 【Porcions flexibles】 La nostra menjadora per a gats admet fins a 10 menjars programats. No es preocupi per sortir i que ningú alimenti a les mascotes. Programi fins a 12 porcions per hora que es poden dispensar per a adaptar-se a les necessitats de la seva mascota; Si necessita que la menjadora deixi de dispensar temporalment, pot desactivar la programació en l'aplicació.
 • 【Aplicació intel·ligent i interacció divertida】 La nostra menjadora automàtica per a mascotes és fàcil de configurar, admet 2,4 GHz i alimenta a la seva mascota en qualsevol moment i lloc a través de l'aplicació. Pre-gravat 10s-veu va jugar mentre s'alimenta. Deixi que la seva mascota li encanta la seva veu.
 • 【Alimentació fresca i fàcil neteja】 La nostra menjadora automàtica per a gats porta incorporada una bossa dessecant (inclosa) que manté el menjar fresc i cruixent. El dipòsit de menjar, la tapa i el bol són extraïbles per a facilitar la seva neteja.
 • 【Capacitat suficient】 La nostra menjadora automàtica per a gats té capacitat per a fins a 4 litres de menjar sec per a mascotes. Alimenti a les seves mascotes i mantingui-les entretingudes mentre està fora, tot des de la punta dels seus dits! Quan es vagi de viatge de negocis, ja no haurà de preocupar-se que la seva mascota passi fam.
 • 【Admet dues fonts d'alimentació】 Connector de cable USB (inclòs) i piles (no incloses). La menjadora per a gats que funciona amb piles proporciona tranquil·litat quan hi ha un tall de llum. Fins i tot si el dispositiu està fora de línia (Wifi no té senyal), la menjadora alimentada per bateria continuarà alimentant a l'hora que vostè estableixi.
 • 【Servei fiable i satisfet】 Si té algun problema durant l'ús, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. UIOOQ li proporcionarà suport tècnic oportú i professional i li proporcionarà una solució satisfactòria.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Les menjadores automaticos per a mascotes

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les menjadores automaticos per a mascotes que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Menjadores Automaticos per a Mascotes

Balimo Leon 3L Menjadora Automàtica per a Gossos i Gats | 2.4G Wifi Smart Dry Food Feeder | Dispensador Menjar Gats | amb Temporitzador i Control Remot de l'aplicació | fins a 10 Menjars al dia

Balimo Leon 3L Menjadora Automàtica per a Gossos i Gats | 2.4G Wifi Smart Dry Food Feeder | Dispensador Menjar Gats | amb Temporitzador i Control Remot de l'aplicació | fins a 10 Menjars al dia TOP 1
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico per a mascotes marca Balimo 📌
 • Automatic Feeding & App remalnom Control Si estàs de viatge o en el treball, pots veure còmodament i controlar els hàbits alimentosos de la teva mascota a través de l'aplicació TEVA. Ja no hauràs de preocupar-te perquè la teva mascota mori de fam a casa per si mateixa. Aquesta menjadora té una funció de temporitzador per a establir una dieta científica i saludable per al teu gos i gat. (Suporta només la xarxa de 2,4 GHz)
 • Programa d'alimentació flexible Aquesta menjadora automàtica intel·ligent pot preparar fins a 10 menjars al dia amb un màxim de 12 racions/moderi (7±2g/menjar) segons les necessitats de la seva mascota. Quan comencis a establir porcions de menjar amb les nostres menjadores automàtiques, pots ajudar les teves mascotes a reduir eficaçment l'obesitat i els problemes gastrointestinals i ajudar-los a desenvolupar bons hàbits alimentosos.
 • + 2 maneres d'alimentació. La menjadora automàtica per a gossos i gats suporta 2 tipus de fonts d'alimentació: Adaptador de CA i 3 piles D (no incloses). Fins i tot després d'un tall de corrent, la menjadora automàtica manté els ajustos anteriors per a proporcionar menjar a les teves mascotes. Els detectors d'infrarojos incorporats eviten vessaments d'aliments i asseguren que els recipients no s'embussin ni es vessin.
 • Tapa amb tancament de seguretat Característiques d'un tancament de seguretat a pressió que evita que les mascotes obrin fàcilment la tapa per a treure el menjar de la menjadora. Si les mascotes o els nens vessen accidentalment la menjadora, el menjar no es vessa mentre que el menjar sec es manté fresca i saborosa.
 • Balimo innovador i d'alta qualitat se centra en la recerca innovadora i el desenvolupament de productes intel·ligents per a mascotes. El nostre dispensador d'aliments té certificats professionals CE i RoHS. Seguretat i durabilitat per a la teva mascota per a proporcionar una alimentació convenient i ajudar la teva mascota a desenvolupar un hàbit alimentari regular.
+ Veure mes Caracteristiques

Edipets, Dispensador per a Gats i Gossos, Menjar i Aigua, Pack 2 Unitats, Automàtic, 3.8 L c/o, Menjadora, Alimentador i Abeurador per a Mascotes (Grisa)

Edipets, Dispensador per a Gats i Gossos, Menjar i Aigua, Pack 2 Unitats, Automàtic, 3.8 L c/o, Menjadora, Alimentador i Abeurador per a Mascotes (Grisa) TOP 2
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico per a mascotes marca Edipets 📌
 • 🐾 AUTOMÀTICS: la menjadora per a gats i gossos de “edipets” funciona gràcies a la tecnologia d'alimentació per gravetat, dispensa aliments secs a mesura que les mascotes van buidant el bol.
 • 🐾 FÀCIL D'USAR i NETEJAR: simplement has d'obrir la tapa superior per a recarregar aliments, mentre que el diposito de l'abeurador pots llevar-lo directament de la base antilliscant per a omplir-lo amb aigua i després tornar a fixar-lo a la base. Per a netejar-los, els dipòsits es poden dividir de la base i eixugar-los amb aigua.
 • 🐾 MATERIAL D'ALTA QUALITAT: compost per material de plàstic de qualitat alimentària, no tòxic, sense olor estranya, resistent i durador.
 • 🐾 GRAN CAPACITAT: amb un total de 3.8L pot durar aproximadament 7 dies per a mascotes petites i sobre 3 dies per a mascotes grans, gràcies al dispensador edipets podràs anar a treballar, de festa o de vacances tranquil·lament sabent que la teva mascota aquesta ben alimentada.
 • 🐾 GARANTIA: no es preocupi, els productes EDIPETS disposen de garantia europea, assegurant als clients que la seva compra és totalment fiable i protegida. La garantia de fàbrica només està disponible a través de venedors autoritzats.
+ Veure mes Caracteristiques

Menjadores Automàtiques Intel·ligent per a Gats i Gossos, 2.4G Wi-Fi Alimentador Automàtic amb Control d'Aplicacions, Temporitzador,Borsa Dessecant,Gravadora de Veu, fins a 6 Menjars al dia

Menjadores Automàtiques Intel·ligent per a Gats i Gossos, 2.4G Wi-Fi Alimentador Automàtic amb Control d'Aplicacions, Temporitzador,Borsa Dessecant,Gravadora de Veu, fins a 6 Menjars al dia TOP 4
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico per a mascotes marca HoneyGuaridan 📌
 • 【Alimentació de controls remots de l'aplicació】 Les menjadores automàtiques Wifi per a gats es connecten a la xarxa de 2,4 GHz. Només pren 30 segons establir un horari d'alimentació en l'aplicació, que és molt més fàcil que usar el model de botó. Pot alimentar a les seves mascotes en qualsevol moment i en qualsevol lloc en el seu telèfon intel·ligent i veure el registre d'alimentació en l'aplicació per a assegurar-se que l'alimentador estigui funcionant segons el programat.
 • 【Tremuja visible de 6L】Pot configurar 1-6 menjars per dia i fins a 24 porcions d'aliments secs per menjar. 1 porció és d'aproximadament 6 g (pot variar segons la grandària de la croqueta). La menjadora pot emmagatzemar 2,2 kg de menjar per a mascotes amb el dispensador de menjar bidireccional que divideix els menjars per la meitat de manera uniforme. Pot alimentar a 2 gats al mateix temps al cost d'un dispositiu. L'alimentador es pot canviar entre 1 bol i 2 bols.
 • 【Asseguri's de la frescor】 L'alimentador conté una bossa dessecant i una tira de segellament per a mantenir els aliments frescos i cruixents. I la tapa de bloqueig lliscant de seguretat fa que sigui impossible que les mascotes s'obrin i es colin en el dispensador d'aliments per a obtenir aliments addicionals. El bol d'acer inoxidable de grau alimentós redueix el creixement bacterià, la qual cosa garanteix la salut i la higiene i manté a la seva mascota allunyada de l'acne en la barbeta.
 • 【Anomenada de menjar personalitzat de 10 segons】 Pot gravar una veu personal de fins a 10 segons per a cridar a les seves mascotes perquè mengin i establir la quantitat de vegades (0 - 6) per a reproduir els enregistraments en l'aplicació. La unitat també admet la desactivació de la funció de gravadora quan necessita dormir més i no ser molestat els caps de setmana.
 • 【Font d'alimentació dual】 La menjadora per a gats cronometrat pot alimentar-se amb un adaptador de corrent CC i 3 bateries alcalines de grandària D (bateria NO inclosa). Recomanem usar tant la bateria com l'adaptador. En cas d'un tall d'energia, la menjadora continuarà funcionant amb bateries de grandària 3D per a garantir que les seves mascotes mai es perdin un menjar."
+ Veure mes Caracteristiques

Edipets, Menjadora Gat Gos Automàtic, Dispensador Menjar Gats, Control del Temps, fins a 6 Menjars al Dia, 3.5L, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes (Blanco)…

Edipets, Menjadora Gat Gos Automàtic, Dispensador Menjar Gats, Control del Temps, fins a 6 Menjars al Dia, 3.5L, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes (Blanco)… TOP 6
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico per a mascotes marca Edipets 📌
 • 🐾 PROGRAMACIÓ FLEXIBLE DE MENJARS: la menjadora edipets permet programar menjars desenvolupant així bons hàbits alimentosos per a la teva mascota, fins a un total de 6 menjars al dia de 5 a 200 gr cadascuna, dissenya el pla alimentós de la teva mascota ajudant-la a controlar el pes i creant un estil de vida més saludable.
 • 🐾 SISTEMA D'ENREGISTRAMENT DE SO PERSONALITZAT: el dispensador inclou gravadora i altaveu incorporat per a gravar un missatge de veu de 10 segons i que la teva mascota pugui sentir-lo i l'identifiqui al fet que és l'hora de menjar, podràs mantenir-lo encès o apagat en funció de les teves necessitats.
 • 🐾 PANELL DE CONTROL FÀCIL D'USAR: amb botons anti-toqui perquè la teva mascota no pugui dispensar aliment accidentalment, a més facilita la possibilitat de dispensar menjar de manera manual en qualsevol moment. També, presenta un pany anti humitat amb disseny de segellament amb bosses absorbent incorporada permetent a la teva mascota que gaudi d'un deliciós menjar.
 • 🐾 DETALLS: la base és totalment antilliscant parell evitar que la mascota derroqui el dispensador accidentalment, es pot usar tant amb el corrent elèctric o a piles (3 piles tipus D), compta amb 3.5L de capacitat per a poder alimentar a la teva mascota durant 2 dies en cas que no estiguis a casa. Tot el material del producte és de grau alimentós, fàcil de netejar i higiènic.
 • 🐾 GARANTIA: no es preocupi, els productes EDIPETS disposen de garantia europea, assegurant als clients que la seva compra és totalment fiable i protegida. La garantia de fàbrica només està disponible a través de venedors autoritzats.
+ Veure mes Caracteristiques

AONBOY Menjadora Gat Automatico 2.4G Wifi, Dispensador Menjar Gats/Gossos, Comandament a Distància App, 1-10 Menjars al dia, Enregistrament de Veu 10S, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes(Blanco)

AONBOY Menjadora Gat Automatico 2.4G Wifi, Dispensador Menjar Gats/Gossos, Comandament a Distància App, 1-10 Menjars al dia, Enregistrament de Veu 10S, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes(Blanco) TOP 8
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico per a mascotes marca AONBOY 📌
 • 😺【Control d'APP & alimentació intel·ligent】L'alimentador automàtic Wifi per a gats es pot connectar a una xarxa de 2,4 GHz. Programi i controli els menjars de la seva mascota en qualsevol lloc i en qualsevol moment a través de l'aplicació "Smart Life" en el seu telèfon intel·ligent iOS o Android.1-10 menjars al dia i fins a 12 porcions per menjar,Això també ajudarà a evitar que la seva mascota mengi en excés, controli el seu pes i li doni un hàbit de vida més saludable.
 • 😸【Capacity&Material de Qualitat】L'alimentador automàtic per a gats AONBOY proporciona constantment menjar per al seu gat i el seu gos sense problemes durant un parell de dies, assegurant-se que la seva mascota es mantingui plena i feliç quan surti de vacances o treballi moltes hores.Això menjadora per a mascotes estan fets de materials de grau alimentós fàcils de netejar, nets i higiènics.
 • 😻【10S Enregistrament de Veu】Mantingui pressionat el botó d'enregistrament per a començar a gravar la informació de veu 10S, fent que les seves amics mascotes mengin regularment.La teva veu farà que la teva mascota senti el teu amor fins i tot quan no estiguis a casa.
 • 😽【Font d'Alimentació Dual】Usi l'adaptador de 5V DC mentre manté l'alimentació de l'alimentador automàtic per a gats a través de tres bateries D (no incloses) instal·lades en cas de talls d'energia, asseguri's que la seva mascota rebi menjar de manera constant.
 • 🧡【Tapa de Bloqueig Lliscant Segura&Postvenda De confiança】Emmagatzema el menjar per a mascotes amb una tapa lliscant per a mantenir el menjar sec cruixent i saborosa, evitant que les mascotes obrin la tapa.Per a utilitzar millor l'alimentador automàtic, llegeixi atentament les instrucciones.si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos, definitivament li donarem una resposta satisfactòria.
+ Veure mes Caracteristiques

PETKIT Menjadora automàtica per a gats compatible amb Wifi, amb control de porcions, compatible amb aliments liofilitzats per a mascotes, disseny de doble font d'energia (verd)

PETKIT Menjadora automàtica per a gats compatible amb Wifi, amb control de porcions, compatible amb aliments liofilitzats per a mascotes, disseny de doble font d'energia (verd) TOP 10
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico per a mascotes marca PETKIT 📌
 • Alimentador automàtic PETKIT Fresh Element Només, fabricat en ABS d'alta qualitat apte per a aliments i en acer inoxidable 304. Gran capacitat de 3 l, pot emmagatzemar 1,33 kg de menjar sec per a mascotes alhora, s'espera que els gats adults tinguin al voltant de mig mes de menjar
 • Compatible amb pinso sec i pinso per a animals liofilitzat (diàmetre de les partícules <12 mm). És una bona opció per al subministrament a llarg termini d'aliments liofilitzats per a les famílies
 • Dipòsit de pinso rentable i extraïble. El recipient d'emmagatzematge de pinso es pot submergir directament en aigua i la neteja no és un problema. Disseny ideal per a ús humà: galleda d'emmagatzematge de gra de textura setinada i translúcida, fàcil d'observar la quantitat restant; s'ha col·locat una assegurança per a nens en la tapa superior perquè els nens no puguin tocar-lo accidentalment
 • Sistema de bloqueig doble per a mantenir els aliments frescos. 145 mm de diàmetre, amb una inclinació de 6° per a protegir la columna cervical de la teva mascota
 • Construït amb un impulsor millorat de segona generació. La nova construcció optimitzada amb un impulsor millorat de segona generació. La nova i optimitzada estructura de dosatge de pinso no sols és adequada per a diferents tipus de pinso per a mascotes, sinó que els canals més amples i l'impulsor millorat fan que tot el procés de dosatge d'aliment sec sigui més suau. (10 g per porció, màxim 5 porcions per menjar)
 • Connexió a través de Wi-Fi (2,4 GHz) i Bluetooth. Planifica l'alimentació i obtingues informació sobre l'estat de l'aliment/dispositiu a través de l'aplicació (Apple/Android)
 • Compartiment de bateria integrat (piles no incloses) per a evitar talls d'energia. Les cinc piles Núm. 7 es poden col·locar en la part inferior. Si la connexió s'interromp accidentalment, l'alimentador passa automàticament a la manera de bateria i continua executant el programa d'alimentació.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Menjadora Automatico per a Mascotes

Nota 9.9
Menjadora Gat Automatico amb 2.4G Wifi, GIOTOHUN 4L Dispensador Menjar Gats, Control App, 1-10 Menjars al Dia, Enregistrament de 10s, Pany de Seguretat, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes
Menjadora Gat Automatico amb 2.4G Wifi, GIOTOHUN 4L Dispensador Menjar Gats, Control App, 1-10 Menjars al Dia, Enregistrament de 10s, Pany de Seguretat, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes
Nota 8.5
ROJECO Menjadora automàtica per a gats i gossos, Wifi, 4 L, automàtic, rentable, dispensador de menjar per a gats amb temporitzador i bol d'acer inoxidable, 1-10 menjars al dia per a mascotes
ROJECO Menjadora automàtica per a gats i gossos, Wifi, 4 L, automàtic, rentable, dispensador de menjar per a gats amb temporitzador i bol d'acer inoxidable, 1-10 menjars al dia per a mascotes
Nota 8.0
Menjadora Gat Automatico, GIOTOHUN Dispensador Menjar Gats amb Horari Programable, Pantalla LCD, Enregistrament 10S, 1-4 Menjars al Dia, Font d'Alimentació Dual, Prova d'Humitat, 3L Capacitat
Menjadora Gat Automatico, GIOTOHUN Dispensador Menjar Gats amb Horari Programable, Pantalla LCD, Enregistrament 10S, 1-4 Menjars al Dia, Font d'Alimentació Dual, Prova d'Humitat, 3L Capacitat
Nota 7.8
Alimentador automàtic de Mascotes per a Gats Gossos,Menjadora Gat Automatico amb horari Ajustable,Dispensador de Menjar per a Mascotes per a 1, 2 Menjars
Alimentador automàtic de Mascotes per a Gats Gossos,Menjadora Gat Automatico amb horari Ajustable,Dispensador de Menjar per a Mascotes per a 1, 2 Menjars
Nota 7.7
Tivifore Menjadora Gat Automatico, Dispensador per a Gats i Gossos, Menjar i Aigua, Menjadora, Alimentador i Abeurador per a Mascotes, Dispensador d'Aliments Menjadores automàtiques per a Gats Gossos
Tivifore Menjadora Gat Automatico, Dispensador per a Gats i Gossos, Menjar i Aigua, Menjadora, Alimentador i Abeurador per a Mascotes, Dispensador d'Aliments Menjadores automàtiques per a Gats Gossos
Nota 7.6
Balimo Duke 4L Menjadora Automàtica per a Gossos & Gats | Dispensador de Menjar per a Gats amb Temporitzador, Pantalla LCD|Funció d'Enregistrament de 10s Menjadora per a Gossos | fins a 4 Menjars al dia.
Balimo Duke 4L Menjadora Automàtica per a Gossos & Gats | Dispensador de Menjar per a Gats amb Temporitzador, Pantalla LCD|Funció d'Enregistrament de 10s Menjadora per a Gossos | fins a 4 Menjars al dia.
Nota 7.5
Cotensta Menjadora Automàtica per a Mascotes, Dispensador d'Aigua per a Gats i Gossos, Menjadora i Abeurador per a Mascotes 2 en 1, Capacitat d'Aigua 1000ml,Capacitat de Menjar 2800ml
Cotensta Menjadora Automàtica per a Mascotes, Dispensador d'Aigua per a Gats i Gossos, Menjadora i Abeurador per a Mascotes 2 en 1, Capacitat d'Aigua 1000ml,Capacitat de Menjar 2800ml
Nota 7.4
HoneyGuaridan 6.5L Menjadores automàtiques per a Gossos i Gats amb Divisor i Dos Bols per a Doble dispensació, Temporitzador,Control de Porcions, gravadora de Veu de fins a 6 Menjars al dia
HoneyGuaridan 6.5L Menjadores automàtiques per a Gossos i Gats amb Divisor i Dos Bols per a Doble dispensació, Temporitzador,Control de Porcions, gravadora de Veu de fins a 6 Menjars al dia
Nota 7.4
Faroro 4L Menjadora Gat Automatico, Dispensador Menjar per a Gossos i Gats, fins a 6 Menjars al Dia, amb Programa d'Alimentació Personalitzat, Enregistrament de Veu 30s i Bol d'Acer Inoxidable
Faroro 4L Menjadora Gat Automatico, Dispensador Menjar per a Gossos i Gats, fins a 6 Menjars al Dia, amb Programa d'Alimentació Personalitzat, Enregistrament de Veu 30s i Bol d'Acer Inoxidable
Nota 7.4
Balimo Lena 4L 2.4G WLAN Menjadores automàtiques de Mascotes per a Gossos i Gats amb App Control, Full 1080p HD Cambra i Visió Nocturna amb Control Programable per Temporitzador 8 Menjars/dia
Balimo Lena 4L 2.4G WLAN Menjadores automàtiques de Mascotes per a Gossos i Gats amb App Control, Full 1080p HD Cambra i Visió Nocturna amb Control Programable per Temporitzador 8 Menjars/dia

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2024-03-23 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API