₯ ⭐️ Les 10 millors menjadores automatiques de 2024: Troba els millors preus

Benvingut a la guia definitiva per escollir menjadores automatiques!
Si busques les sense distraccions ni anuncis, has arribat al lloc ideal. Descobreix els menjadores automatiques més destacats i aconsegueix els millors preus, tot en un entorn net i enfocat exclusivament en proporcionar-te la informació que necessites.
Si no saps ben bé per on començar amb tanta opció disponible, no et preocupis, t'ajudarem a desxifrar-ho.
Hem fet tota la recerca per tu provant diferents opcions i comparant-les per veure quines són realment millors.

🔥 Les 3 Millors menjadores automatiques

Faroro 4L Menjadora Gat Automatico, Dispensador Menjar Gossos i Gats amb Enregistrament de Veu 30s, Bol per a Gats d'Acer Inoxidable i Temporitzador, Programable d'1 a 6 Menjars, Blanco

Faroro 4L Menjadora Gat Automatico, Dispensador Menjar Gossos i Gats amb Enregistrament de Veu 30s, Bol per a Gats d'Acer Inoxidable i Temporitzador, Programable d'1 a 6 Menjars, Blanco La Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico marca faroro 📌
 • 【Pla d'Alimentació Saludable】Faroro Menjadora Gat Automatico pot organitzar d'1 a 6 menjars a una hora fixa i correcta tots els dies, d'1 a 20 porcions per menjar, 6.5 grams per porció. Tens la flexibilitat de crear un pla d'alimentació saludable basat en les necessitats de la teva mascota.
 • 【4L Tanc d'Emmagatzematge Transparent】4L Dispensador Menjar Gats pot emmagatzemar al voltant de 9 lliures de menjar sec, alimentant gats i gossos petits durant 15-20 dies. El disseny del tanc d'emmagatzematge transparent li permet controlar fàcilment la quantitat restant d'aliments sense haver d'obrir-ho amb freqüència.
 • 【Font d'Alimentació Dual】La Menjadora Gos Automatico està equipat amb un cable de dades USB antimordidas, i també pot usar una bateria alcalina de grandària D (no inclosa) com a font d'alimentació de suport. Eviti que els entremaliats bebès peluts mosseguin els cables de dades o es morin de fam durant un tall d'energia.
 • 【Cada Mos està Net i Fresc】 Aquesta Menjadora Automàtica per a Gats amb temporitzador és extraïble per a la seva neteja, amb un recipient per a gats d'acer inoxidable i un dessecant, disseny hermètic per a mantenir el menjar fresc i cruixent, mantingui a la seva mascota neta i fresca amb cada mos.
 • 【Enregistrament Personalitzat de 30s】 La Menjadora per a Mascotes pot gravar una veu personalitzada de 30 segons per a recordar-li a la seva mascota que és hora de menjar. Quan la seva mascota peluda escolti el so familiar, segurament estarà més feliç mentre menja, sentint-se segur i estimat.
+ Veure mes Caracteristiques

Faroro 7L Menjadora Automàtica per a Gats, Dispensador Menjar per a Gats i Gossos amb Temporitzador fins a 5 Menjars per Dia, Control de Porcions, Pantalla LCD, Enregistrament de Veu de 10s

Faroro 7L Menjadora Automàtica per a Gats, Dispensador Menjar per a Gats i Gossos amb Temporitzador fins a 5 Menjars per Dia, Control de Porcions, Pantalla LCD, Enregistrament de Veu de 10s La 2 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico marca faroro 📌
 • 【Gran capacitat de 7L】Faroro 7L Menjadora Gat Automatico pot emmagatzemar al voltant de 15 lliures de gra, alimentant a gats i gossos petits i mitjans durant 15-21 dies. Això és perfecte si no desitja mantenir la seva menjadora constantment, o preocupar-se per fer passar fam a les seves mascotes mentre està de vacances o treballa fins a altes hores de la nit.
 • 【Horari d'alimentació flexible i correcte】Faroro Menjadora Gos Automatico pot programar d'1 a 5 menjars per dia, fins a 39 porcions per menjar. No sols per a gats, sinó també per a gossos o altres mascotes. També ve amb hèlixs de grandària S (5 g per ració) i L (10 g per ració), la qual cosa brinda opcions flexibles per a alimentar a mascotes de diferents grandàries.
 • 【Fàcil de configurar i programar】Faroro Dispensador Menjar Gats està dissenyat amb un panell de botons intuïtiu per a programar fàcilment el temps i la grandària de la porció. Una coberta superior hermètica transparent sobre el panell de control manté el menjar fresc i evita que els amics goluts pressionin els botons accidentalment.
 • 【Font d'alimentació dual】A més de l'adaptador de CA i el cable USB inclosos, aquesta Menjadora Automàtica per a Gats també admet bateries alcalines 3D (no incloses) com a bateries de suport en cas de talls d'energia per a garantir energia per a les seves mascotes Proporcioni un subministrament continu d'aliments.
 • 【Recordatori d'enregistrament de 10 segons】 Mantingui pressionat el botó ""MIC"" fins que escolti un ""bip"", i pot començar a gravar un missatge de veu personalitzat de 10 segons. Pot triar reproduir-ho en cada menjar programat per a recordar-li al seu gat que ha de menjar a temps. La teva mascota pot sentir el teu amor fins i tot quan no estàs a casa.
+ Veure mes Caracteristiques

Menjadora Gat Automatico, GIOTOHUN Dispensador Menjar Gats amb Horari Programable, Pantalla LCD, Enregistrament 10S, 1-4 Menjars al Dia, Font d'Alimentació Dual, Prova d'Humitat, 3L Capacitat

Menjadora Gat Automatico, GIOTOHUN Dispensador Menjar Gats amb Horari Programable, Pantalla LCD, Enregistrament 10S, 1-4 Menjars al Dia, Font d'Alimentació Dual, Prova d'Humitat, 3L Capacitat La 3 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico marca GIOTOHUN 📌
 • [Personalitzar l'horari d'alimentació de mascotes saludables] Temporitzador fàcil de programar. Pot establir d'1 a 4 menjars al dia (fins a 12 compartiments per menjar). La menjadora gat automatico dispensa el menjar a temps segons l'horari preestablert. Això no sols permet que la mascota mengi a temps, sinó que també controla la ingesta d'aliments de la mascota. Pot prevenir eficaçment l'obesitat en mascotes causada per menjar en excés.
 • [Font d'alimentació dual] Aquesta menjadora per a gats té dos mètodes de càrrega. Pots triar entre utilitzar un adaptador de xarxa o 3 piles alcalines de grandària D (no incloses). Li recomanem que utilitzi tots dos mètodes de càrrega per a assegurar-se que la seva mascota no es perdi cap menjar. El dispensador menjar gats GIOTOHUN té una funció de memòria. Això significa que els seus plans de menjars no es perdran en cas d'un tall d'energia.
 • [10s d'enregistrament de veu personalitzada] Pots gravar part de la teva veu per a les teves mascotes. La menjadora temporitzada per a gats reproduirà automàticament aquesta veu per a incitar a la seva mascota a menjar. Els sons familiars fan que les mascotes s'acostumin més a aquesta menjadora. El contenidor de menjar d'aquesta menjadora per a gats és translúcid perquè pugui comprovar fàcilment la quantitat de menjar. És convenient per a vostè emplenar el menjar a temps.
 • [Capacitat adequada, resistent a la humitat i fresca] El disseny segur del tancament de la tapa manté el menjar sec cruixent i evita que es vessi el menjar. La capacitat del dispensador de menjar sec per a gats pot proporcionar menjar durant diversos dies i alimentar bé a la seva mascota. Per tant, pot viatjar sense preocupacions els caps de setmana i els viatges de negocis de curta durada.
 • [Fàcil operació, fàcil de mantenir] Aquest menjador automatico gats està equipat amb una pantalla LCD en la qual pot veure intuïtivament cada estat de la menjadora per a gats. Pot utilitzar el botó manual per a augmentar la quantitat de menjar per a la seva mascota. Els accessoris com a recipients per a aliments i bols per a aliments són extraïbles. Les menjadores no contenen BPA, seguretat i protecció. Crea un entorn alimentari saludable per a la seva mascota.
 • [Inclòs en el lliurament] 1 menjadora automatico gats GIOTOHUN; 1 plat de menjar; 1 font d'alimentació de 5 V; 1 bossa de dessecant; 1 manual d'instruccions. (Si té algun problema, posi's en contacte amb nosaltres. Li ho resoldrem en un termini de 48 hores).
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Els nostres experts, que realment saben del que parlen, han dedicat hores a buscar, analitzar i posar a prova tot tipus de productes per assegurar-nos que et recomanem només el millor del millor. Hem considerat tot el que importa: la qualitat, la durabilitat, el confort d'ús, el preu, i per descomptat, l'opinió dels usuaris.
Així que, si estàs decidit a comprar menjadores automatiques, aquesta guia és perfecta per tu. Aquí trobaràs una selecció dels millors productes, pensats per satisfer les teves necessitats i adaptar-se al teu pressupost. T'oferim una mirada detallada a les característiques principals, els pros i els contres, i també responem a les preguntes més comunes que la gent sol tenir sobre menjadores automatiques, tot per ajudar-te a fer la millor elecció possible.
No importa quina menjadora automatico estiguis buscant, amb aquesta guia tindràs tot el que necessites per fer una compra informada, assegurant-te d'aconseguir exactament el que vols, dins del teu pressupost.

🤑 La menjadora automatico Més Barata

Edipets, Dispensador per a Gats i Gossos, Menjar i Aigua, Pack 2 Unitats, Automàtic, 3.8 L c/o, Menjadora, Alimentador i Abeurador per a Mascotes (Grisa)

Edipets, Dispensador per a Gats i Gossos, Menjar i Aigua, Pack 2 Unitats, Automàtic, 3.8 L c/o, Menjadora, Alimentador i Abeurador per a Mascotes (Grisa) La Mes Barat
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico marca Edipets 📌
 • 🐾 AUTOMÀTICS: la menjadora per a gats i gossos de “edipets” funciona gràcies a la tecnologia d'alimentació per gravetat, dispensa aliments secs a mesura que les mascotes van buidant el bol.
 • 🐾 FÀCIL D'USAR i NETEJAR: simplement has d'obrir la tapa superior per a recarregar aliments, mentre que el diposito de l'abeurador pots llevar-lo directament de la base antilliscant per a omplir-lo amb aigua i després tornar a fixar-lo a la base. Per a netejar-los, els dipòsits es poden dividir de la base i eixugar-los amb aigua.
 • 🐾 MATERIAL D'ALTA QUALITAT: compost per material de plàstic de qualitat alimentària, no tòxic, sense olor estranya, resistent i durador.
 • 🐾 GRAN CAPACITAT: amb un total de 3.8L pot durar aproximadament 7 dies per a mascotes petites i sobre 3 dies per a mascotes grans, gràcies al dispensador edipets podràs anar a treballar, de festa o de vacances tranquil·lament sabent que la teva mascota aquesta ben alimentada.
 • 🐾 GARANTIA: no es preocupi, els productes EDIPETS disposen de garantia europea, assegurant als clients que la seva compra és totalment fiable i protegida. La garantia de fàbrica només està disponible a través de venedors autoritzats.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de menjadores automatiques que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les menjadores automatiques disponibles en Abril del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors menjadores automatiques veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Menjadora Automatico Calitat - Preu

HoneyGuaridan 6.5L Menjadores automàtiques per a 2 Gats i Gossos, 2.4G Wifi App Control Dispensador Automàtic Menjar Gats, Control de Porcions, gravadora de Veu 10S, 1-6 Menjars per dia (Blau)

HoneyGuaridan 6.5L Menjadores automàtiques per a 2 Gats i Gossos, 2.4G Wifi App Control Dispensador Automàtic Menjar Gats, Control de Porcions, gravadora de Veu 10S, 1-6 Menjars per dia (Blau) Millor Calitat - Preu
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico marca HoneyGuaridan 📌
 • 【Dispositiu de control i ús compartit d'aplicacions】: l'alimentador intel·ligent per a mascotes només és compatible amb WIFI 2.4G. És fàcil programar i modificar els plans de menjars de les mascotes en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Alimenti a les mascotes mitjançant l'alimentació manual i explori els registres d'alimentació per a verificar que les mascotes s'alimentin a temps mitjançant l'aplicació. Comparteix dispositiu amb la teva família per a cuidar a les teves mascotes.
 • 【Temps i quantitat de menjar personalitzats】: ajuda a l'amo de la mascota a administrar una dieta regular. Aquesta menjadora automàtica per a gossos i gats de 6,5 l es pot programar fins a 6 menjars al dia. Pot dispensar porcions d'1 a 48 porcions d'aproximadament 6 g cada porció. La grandària de la croqueta no pot excedir els 5-12 mm. Una vegada que programi els plans d'alimentació, se seguiran permanentment fins i tot si el dispositiu està apagat.
 • 【Tapa segellada i caixa dessecant】: La tapa de bloqueig superior evita que els cucs entrin en el tanc de menjar i robin el menjar (Mantingui el menjar net). La nostra menjadora intel·ligent per a mascotes també té una caixa dessecant (INCLOU UN DESSECANT). Manté el menjar sec. El panell de control és difícil per a les mascotes pressionar el botó d'alimentació manual.
 • 【Disseny antibloqueig i font d'alimentació dual】: si el menjar s'embussa dins de la menjadora, el motor girarà en sentit oposat per a alliberar el menjar i evitar que el dispositiu es bloquegi. El dispensador de menjar per a gats funciona amb energia endollable i 4 bateries de grandària D. En cas de tall d'energia, l'alimentador continuarà funcionant amb 4 bateries de grandària D per a assegurar que la seva mascota mai es perdi una alimentació. (Les bateries NO estan incloses)
 • 【Gravadora de veu personalitzada de 10s】: el dispensador automàtic d'aliments per a mascotes pot gravar un missatge de 10 segons per a cridar a les seves mascotes als seus menjars. També pot desactivar el so gravat quan necessiti un somni tranquil durant el cap de setmana.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Les menjadores automatiques

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les menjadores automatiques que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Menjadores Automatiques

UIOOQ Menjadora Gat Automatico Wifi, 4L Dispensador Menjar per a Gos/Gat amb Enregistrament 10s,Programa Personalitzat d'Alimentació Automàtica,10Comidas Diàries,Tapa de Tancament Giratòria,Blanco

UIOOQ Menjadora Gat Automatico Wifi, 4L Dispensador Menjar per a Gos/Gat amb Enregistrament 10s,Programa Personalitzat d'Alimentació Automàtica,10Comidas Diàries,Tapa de Tancament Giratòria,Blanco TOP 1
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico marca UIOOQ 📌
 • 【Aplicació intel·ligent i interacció divertida】 La nostra menjadora automàtica per a mascotes és fàcil de configurar, admet 2,4 GHz i alimenta a la seva mascota en qualsevol moment i lloc a través de l'aplicació. Pre-gravat 10s-veu va jugar mentre s'alimenta. Deixi que la seva mascota li encanta la seva veu.
 • 【Porcions flexibles】 La nostra menjadora per a gats admet fins a 10 menjars programats. No es preocupi per sortir i que ningú alimenti a les mascotes. Programi fins a 12 porcions per hora que es poden dispensar per a adaptar-se a les necessitats de la seva mascota; Si necessita que la menjadora deixi de dispensar temporalment, pot desactivar la programació en l'aplicació.
 • 【Capacitat suficient】 La nostra menjadora automàtica per a gats té capacitat per a fins a 4 litres de menjar sec per a mascotes. Alimenti a les seves mascotes i mantingui-les entretingudes mentre està fora, tot des de la punta dels seus dits! Quan es vagi de viatge de negocis, ja no haurà de preocupar-se que la seva mascota passi fam.
 • 【Admet dues fonts d'alimentació】 Connector de cable USB (inclòs) i piles (no incloses). La menjadora per a gats que funciona amb piles proporciona tranquil·litat quan hi ha un tall de llum. Fins i tot si el dispositiu està fora de línia (Wifi no té senyal), la menjadora alimentada per bateria continuarà alimentant a l'hora que vostè estableixi.
 • 【Alimentació fresca i fàcil neteja】 La nostra menjadora automàtica per a gats porta incorporada una bossa dessecant (inclosa) que manté el menjar fresc i cruixent. El dipòsit de menjar, la tapa i el bol són extraïbles per a facilitar la seva neteja.
 • 【Servei fiable i satisfet】 Si té algun problema durant l'ús, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. UIOOQ li proporcionarà suport tècnic oportú i professional i li proporcionarà una solució satisfactòria.
+ Veure mes Caracteristiques

Anykuu 4L Menjadora Automàtica per a Gats Dispensador de Menjar per a Gossos amb Temporitzador i Enregistrament de Veu 10s i 1-6 Menjars al Dia/1-20 Porcions per Menjar per a Mascotes Petites i Mitjanes

Anykuu 4L Menjadora Automàtica per a Gats Dispensador de Menjar per a Gossos amb Temporitzador i Enregistrament de Veu 10s i 1-6 Menjars al Dia/1-20 Porcions per Menjar per a Mascotes Petites i Mitjanes TOP 2
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico marca Anykuu 📌
 • 【Personalitzi el temps i la quantitat de menjars】 Estableixi fàcilment l'arranjament del pla de menjars. Pot planificar d'1 a 4 menjars al dia, d'1 a 9 porcions per menjar i de 7 a 9 grams per porció. Les menjadores per a gats es dispensen a temps d'acord amb un pla de menjars preestablert. El desenvolupament d'hàbits alimentosos saludables per a les mascotes també pot prevenir eficaçment que les mascotes es tornin obeses a causa de la sobrealimentació.
 • 【Alimentat per USB i suport de bateria】Aquest dispensador de menjar per a gats té dos mètodes de subministrament d'energia. Pot optar per utilitzar un adaptador USB o 3 piles alcalines (no incloses). Li recomanem que utilitzi dos mètodes de càrrega al mateix temps. En cas d'un tall d'energia inesperat, la menjadora per a mascotes pot funcionar normalment amb energia de la bateria, per la qual cosa la seva mascota no es perdrà cap menjar deliciós.
 • 【Enregistrament personalitzat de 10 segons】Pot gravar la seva pròpia veu exclusiva per a la seva mascota (per exemple: Hola, el meu petit, vine i gaudeix del teu esmorzar!). La menjadora per a gats temporitzat reproduirà automàticament aquesta veu per a convidar a la seva mascota a menjar. El so familiar fa que les mascotes s'acostumin més a aquestes menjadores en lloc de repel·lir-los.
 • 【Pantalla LED clara】Aquest dispensador automàtic de menjar per a gats té una pantalla LCD que li permet veure de manera intuïtiva cada estat del dispensador automàtic de menjar per a gats i el pla d'aliments que va configurar, el contenidor d'alimentació d'aquest alimentador és translúcid és fàcil verificar la menjada quantitat, i és convenient reposar els aliments a temps.
 • 【Fàcil de netejar】 Per a mantenir saludable a la seva mascota, la coberta protectora, la caixa del contenidor i el bol de menjar de la menjadora automàtica per a gats són completament extraïbles per a facilitar la neteja. El contenidor de menjar està fet d'acer inoxidable, la qual cosa prevé eficaçment el creixement de bacteris i l'ennegriment de la barbeta del gat, la qual cosa el fa més segur d'usar. És el millor regal de Nadal per a amics que tenen mascotes.
+ Veure mes Caracteristiques

HoneyGuaridan 6.5L Menjadores automàtiques per a Gossos i Gats amb Divisor i Dos Bols per a Doble dispensació, Temporitzador,Control de Porcions, gravadora de Veu de fins a 6 Menjars al dia

HoneyGuaridan 6.5L Menjadores automàtiques per a Gossos i Gats amb Divisor i Dos Bols per a Doble dispensació, Temporitzador,Control de Porcions, gravadora de Veu de fins a 6 Menjars al dia TOP 3
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico marca HoneyGuaridan 📌
 • Alimenta Múltiples Mascotes i Recipient Transparent de 6.5L : Alimentador automàtic de mascotes té un divisor de 2 vies i dos bols de menjar d'acer inoxidable, que poden dividir el menjar en parts iguals i alimentar a diverses mascotes al mateix temps. El gran contenidor i extraïble de menjar de pot contenir 29 tasses de menjar sec. La grandària de les croquetes de menjar sec ha d'estar entre 0,5 cm i 1.5 cm per a assegurar que el menjar es dispensi sense problemes i sense embussar-se.
 • Programació flexible de menjars: L'alimentador automàtic per a gats pot programar fins a 6 menjars al dia i cada menjar d'1 a 48 porcions de croquetes de 8-10g. El control exacte de les porcions de menjar del dispensador ajuda a controlar el pes de les mascotes i els temps d'alimentació constants ajuden a establir una dieta regular. Una vegada que programi els plans d'alimentació, se seguiran permanentment encara que el dispositiu s'apagui i canviï a alimentació a piles.
 • Enregistrament de so personalitzada Premium : El dispensador automàtic de menjar per a mascotes té una gravadora de veu incorporada i un altaveu per a cridar a les seves mascotes al seu menjar amb un missatge de 10 segons de durada. També pot deshabilitar el so gravat quan necessiti un somni sense interrupcions durant el cap de setmana.
 • Disseny anti-bloqueig : AL Sensor infraroig incorporat alerta quan el menjar s'embussa en el dispensador, el motor girarà en sentit contrari per a alliberar el menjar per a evitar que es bloquegi. L'alimentador automàtic per a gats s'alimenta amb un adaptador de corrent i 4 bateries de grandària D (les bateries NO estan incloses). En cas d'un tall d'energia, l'alimentador continuarà funcionant amb 4 bateries de grandària D per a assegurar que la seva mascota mai es perdi un menjar.
 • Panell de control fàcil d'usar : panell de control fàcil de configurar. Botons anti-toc per a evitar que la seva mascota toqui i dispensi aliment accidentalment. El botó d'alimentació manual pot proporcionar porcions addicionals per a les seves mascotes en qualsevol moment. La tapa superior forma una espècie de segell perquè el menjar es mantingui fresca i perquè les seves mascotes rebin l'aliment que necessiten. Contenidor de menjar extraïble i recipient per a una fàcil instal·lació i neteja.
+ Veure mes Caracteristiques

Edipets, Menjadora Gat Gos Automàtic, Dispensador Menjar Gats, Control del Temps, fins a 6 Menjars al Dia, 3.5L, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes (Blanco)…

Edipets, Menjadora Gat Gos Automàtic, Dispensador Menjar Gats, Control del Temps, fins a 6 Menjars al Dia, 3.5L, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes (Blanco)… TOP 4
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico marca Edipets 📌
 • 🐾 PROGRAMACIÓ FLEXIBLE DE MENJARS: la menjadora edipets permet programar menjars desenvolupant així bons hàbits alimentosos per a la teva mascota, fins a un total de 6 menjars al dia de 5 a 200 gr cadascuna, dissenya el pla alimentós de la teva mascota ajudant-la a controlar el pes i creant un estil de vida més saludable.
 • 🐾 SISTEMA D'ENREGISTRAMENT DE SO PERSONALITZAT: el dispensador inclou gravadora i altaveu incorporat per a gravar un missatge de veu de 10 segons i que la teva mascota pugui sentir-lo i l'identifiqui al fet que és l'hora de menjar, podràs mantenir-lo encès o apagat en funció de les teves necessitats.
 • 🐾 PANELL DE CONTROL FÀCIL D'USAR: amb botons anti-toqui perquè la teva mascota no pugui dispensar aliment accidentalment, a més facilita la possibilitat de dispensar menjar de manera manual en qualsevol moment. També, presenta un pany anti humitat amb disseny de segellament amb bosses absorbent incorporada permetent a la teva mascota que gaudi d'un deliciós menjar.
 • 🐾 DETALLS: la base és totalment antilliscant parell evitar que la mascota derroqui el dispensador accidentalment, es pot usar tant amb el corrent elèctric o a piles (3 piles tipus D), compta amb 3.5L de capacitat per a poder alimentar a la teva mascota durant 2 dies en cas que no estiguis a casa. Tot el material del producte és de grau alimentós, fàcil de netejar i higiènic.
 • 🐾 GARANTIA: no es preocupi, els productes EDIPETS disposen de garantia europea, assegurant als clients que la seva compra és totalment fiable i protegida. La garantia de fàbrica només està disponible a través de venedors autoritzats.
+ Veure mes Caracteristiques

Balimo Paul Comedero Gat Automatico, 4L Dispensador Menjar Gats amb Bol D'Acer Inoxidable, Menjadora Gos Automatico 10s Funció D'Enregistrament De Veu

Balimo Paul Comedero Gat Automatico, 4L Dispensador Menjar Gats amb Bol D'Acer Inoxidable, Menjadora Gos Automatico 10s Funció D'Enregistrament De Veu TOP 5
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico marca Balimo 📌
 • ⏰ 【Flexible Feeding Schedule】D'acord amb les necessitats de la seva mascota, pot alimentar fins a 6 menjars al dia, fins a 20 porcions, 10±2g per porció.Usant l'alimentador automàtic per a distribuir raonablement el menjar pot reduir eficaçment l'obesitat i els problemes gastrointestinals, i aconseguir un estil de vida més saludable per a la seva mascota.
 • 😸【Bol D'Acer Inoxidable 304】 La nostra menjadora automàtica per a gats utilitza bols d'acer inoxidable de qualitat alimentària, segurs i inodors, que eviten que les mascotes tinguin reaccions al·lèrgiques al plàstic i faciliten la neteja de restes de menjar greixós. Cada mos és fresc, segur d'usar i fàcil de netejar, garantint a la seva mascota una vida més sana i llarga!
 • 🔋【Dues Maneres De Pila】La menjadora automàtica per a gats i gossos admet dues fonts d'alimentació, a saber, l'adaptador de corrent i 3 piles 3D (no incloses) . Fins i tot després d'un tall d'energia, l'alimentador automàtic mantindrà la configuració anterior i continuarà treballant sense reiniciar després de reiniciar.
 • 🐶【Disseny Ideal】 La menjadora automàtica per a mascotes té una bossa dessecant incorporada, que no sols manté el menjar fresc i evita que s'espatlli, sinó que també elimina les olors; la menjadora també està equipat amb una coberta de seguretat amb un tancament de bloqueig, que evita que les mascotes accedeixin al menjar de manera efectiva.
 • 💞 【Servei D'Atenció Al Client Professional】Si té alguna pregunta sobre els nostres productes, posi's en contacte amb nosaltres, l'ajudarem fins que estigui satisfet, l'equip de Balimo està al seu servei les 24 hores del dia!
+ Veure mes Caracteristiques

AONBOY Menjadora Gat Automatico, Dispensador Menjar Gats/Gossos, Tapa Lliscant, Control de Temps 1-4 Menjars al dia, Enregistrament de Veu 10S, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes(Blanco)

AONBOY Menjadora Gat Automatico, Dispensador Menjar Gats/Gossos, Tapa Lliscant, Control de Temps 1-4 Menjars al dia, Enregistrament de Veu 10S, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes(Blanco) TOP 6
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico marca AONBOY 📌
 • 😺【Alimentació Programada Flexible】Programar menjars desenvolupa un bon comportament i hàbits alimentosos!Aquesta menjadora automàtica per a gats amb temporitzador per a dispensar el menjar en el moment adequat, d'1 a 4 menjars al dia i fins a 9 porcions per menjar, dieta saludable personalitzada per als teus gats i gossos.Això també ajudarà a evitar que la seva mascota mengi en excés, controli el seu pes i li doni un hàbit de vida més saludable.
 • 😸【Capacity&Material de Qualitat】L'alimentador automàtic per a gats AONBOY proporciona constantment menjar per al seu gat i el seu gos sense problemes durant un parell de dies, assegurant-se que la seva mascota es mantingui plena i feliç quan surti de vacances o treballi moltes hores.Això menjadora per a mascotes estan fets de materials de grau alimentós fàcils de netejar, nets i higiènics.
 • 😻【10S Enregistrament de Veu】Mantingui pressionat el botó d'enregistrament per a començar a gravar la informació de veu 10S, fent que les seves amics mascotes mengin regularment.La teva veu farà que la teva mascota senti el teu amor fins i tot quan no estiguis a casa.
 • 😽【Font d'Alimentació Dual】Usi l'adaptador de 5V DC mentre manté l'alimentació de l'alimentador automàtic per a gats a través de tres bateries D (no incloses) instal·lades en cas de talls d'energia, asseguri's que la seva mascota rebi menjar de manera constant.
 • 🧡【Tapa de Bloqueig Lliscant Segura&Postvenda De confiança】Emmagatzema el menjar per a mascotes amb una tapa lliscant per a mantenir el menjar sec cruixent i saborosa, evitant que les mascotes obrin la tapa.Per a utilitzar millor l'alimentador automàtic, llegeixi atentament les instrucciones.si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos, definitivament li donarem una resposta satisfactòria.
+ Veure mes Caracteristiques

2.4G Wifi Menjadora Automàtica per a Gats i Gossos & Múltiples Mascotes,Dispensador de Menjar amb Control Remot d'Aplicació,10s enregistrament de Veu,Programable Temps del Menjar i Porcions

2.4G Wifi Menjadora Automàtica per a Gats i Gossos & Múltiples Mascotes,Dispensador de Menjar amb Control Remot d'Aplicació,10s enregistrament de Veu,Programable Temps del Menjar i Porcions TOP 7
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico marca WellToBe 📌
 • 【 Configuració d'alimentació intel·ligent 】L'alimentador automàtic suporta APP per a sistemes IOS i Android. Primer, connecti l'alimentador automàtic per a gats a Wi-Fi, i després pot fer un pla d'alimentació a través de l'APP del telèfon mòbil i controlar i alimentar a la seva mascota de manera remota. L'operació és simple, a més, el pla d'alimentació es pot establir manualment en l'alimentador sense connexió a la xarxa.
 • 【 Capacitat estàndard de 4L 】L'alimentador de mascotes de 4L pot emmagatzemar 1.2 kg de menjar per a mascotes i pot alimentar als gats i gossos petits durant 15-20 dies. La capacitat estàndard assegura que la seva mascota pugui menjar fins i tot quan no està a casa. Ja no haurà de preocupar-se que la seva mascota es quedi sola a casa quan estigui de viatge o treballant fins a altes hores de la nit.
 • 【 Programació flexible de menjars 】L'alimentador per a gats es pot programar fins a 6 menjars al dia en horaris programats, i cada menjar té d'1 a 48 porcions de 0,28 oz (al voltant de 1/16 de tassa) per menjar per a 1 porció, la qual cosa pot ajudar la seva mascota a desenvolupar un bon hàbit d'alimentació. Amb ell, els propietaris ja no han de preocupar-se que els seus bufons gats i gossos engreixin per menjar en excés.
 • 【 Recordatori d'enregistrament de 10s 】Amb la nova configuració d'enregistrament, pot gravar fins a 10s de recordatoris de veu personalitzats. Aquest missatge es reproduirà cada vegada que s'assigni una alimentació, cridant el seu gat a menjar a temps. També pot desactivar el so de la gravadora perquè vostè dormi bé el cap de setmana.
 • 【 Font d'energia dual 】L'alimentador automàtic per a gats WellToBe s'alimenta amb un adaptador de corrent i 4 piles de grandària D. Fins i tot si el subministrament d'energia es talla inesperadament o l'adaptador es desconnecta sobtadament de la font d'alimentació, encara pot usar les bateries per a continuar treballant. (Les bateries NO estan incloses).Nota: Per a usar la funció Wifi, ha de connectar l'alimentació
+ Veure mes Caracteristiques

PUPPY KITTY Menjadora Automàtica Gat, M-80 Alimentador Automàtic Gats, amb Enregistrament de Veu 10S, Pantalla Tàctil Programable d'1 a 5 Menjars, Bol d'Acer Inoxidable, 4L, Negre.

PUPPY KITTY Menjadora Automàtica Gat, M-80 Alimentador Automàtic Gats, amb Enregistrament de Veu 10S, Pantalla Tàctil Programable d'1 a 5 Menjars, Bol d'Acer Inoxidable, 4L, Negre. TOP 8
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico marca PUPPY KITTY 📌
 • Pantalla LCD tàctil per a configurar els menjars de manera flexible. PUPPY KITTY 4L Automatico Menjadora Gat i Gos, amb un panell de control tàctil millorat, disseny ergonòmic, operació simple, que li permet configurar la quantitat de menjars per a mascotes de manera més ràpida i sense esforç.
 • Tanc de gra transparent millorat. Comprovi fàcilment l'aliment sec restant per a mascotes de la menjadora automàtica per a gossos de 4L, recordant-li que ha d'agregar gra a temps. També es va agregar una caixa dessecant a la tapa per a mantenir els aliments frescos.
 • Disseny anti-desbordament. Aquest alimentador automàtic detindrà la distribució quan el menjar estigui ple per a evitar que el menjar sec per a gats es desbordi del plat, i esperarà que la mascota es mengi el menjar del plat abans de continuar distribuint el pla restant.
 • Planificar menjars i una dieta saludable. El Timer Pet Feeder pot servir menjars d'acord amb el seu pla, controlar eficaçment la quantitat de menjars de les mascotes. Pot planificar fins a 5 menjars al dia, fins a 40 porcions per menjar i aproximadament 3-8 g d'aliment sec per porció. Els bols d'acer inoxidable garanteixen la salut del gat i eviten l'acne.
 • Funció de reproducció de so i font d'alimentació dual. L'alimentador tàctil PUPPY KITTY té una funció d'enregistrament de 10 segons i es repeteix tres vegades durant el menjar. En la manera de font d'alimentació dual, pot utilitzar alimentació de CA o bateries 3 * D per a alimentar l'alimentador. Seguretat a través del certificat CE, FCC i RoHS.
+ Veure mes Caracteristiques

Balimo Leon 3L Menjadora Automàtica per a Gossos i Gats | 2.4G Wifi Smart Dry Food Feeder | Dispensador Menjar Gats | amb Temporitzador i Control Remot de l'aplicació | fins a 10 Menjars al dia

Balimo Leon 3L Menjadora Automàtica per a Gossos i Gats | 2.4G Wifi Smart Dry Food Feeder | Dispensador Menjar Gats | amb Temporitzador i Control Remot de l'aplicació | fins a 10 Menjars al dia TOP 9
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico marca Balimo 📌
 • Automatic Feeding & App remalnom Control Si estàs de viatge o en el treball, pots veure còmodament i controlar els hàbits alimentosos de la teva mascota a través de l'aplicació TEVA. Ja no hauràs de preocupar-te perquè la teva mascota mori de fam a casa per si mateixa. Aquesta menjadora té una funció de temporitzador per a establir una dieta científica i saludable per al teu gos i gat. (Suporta només la xarxa de 2,4 GHz)
 • Programa d'alimentació flexible Aquesta menjadora automàtica intel·ligent pot preparar fins a 10 menjars al dia amb un màxim de 12 racions/moderi (7±2g/menjar) segons les necessitats de la seva mascota. Quan comencis a establir porcions de menjar amb les nostres menjadores automàtiques, pots ajudar les teves mascotes a reduir eficaçment l'obesitat i els problemes gastrointestinals i ajudar-los a desenvolupar bons hàbits alimentosos.
 • + 2 maneres d'alimentació. La menjadora automàtica per a gossos i gats suporta 2 tipus de fonts d'alimentació: Adaptador de CA i 3 piles D (no incloses). Fins i tot després d'un tall de corrent, la menjadora automàtica manté els ajustos anteriors per a proporcionar menjar a les teves mascotes. Els detectors d'infrarojos incorporats eviten vessaments d'aliments i asseguren que els recipients no s'embussin ni es vessin.
 • Tapa amb tancament de seguretat Característiques d'un tancament de seguretat a pressió que evita que les mascotes obrin fàcilment la tapa per a treure el menjar de la menjadora. Si les mascotes o els nens vessen accidentalment la menjadora, el menjar no es vessa mentre que el menjar sec es manté fresca i saborosa.
 • Balimo innovador i d'alta qualitat se centra en la recerca innovadora i el desenvolupament de productes intel·ligents per a mascotes. El nostre dispensador d'aliments té certificats professionals CE i RoHS. Seguretat i durabilitat per a la teva mascota per a proporcionar una alimentació convenient i ajudar la teva mascota a desenvolupar un hàbit alimentari regular.
+ Veure mes Caracteristiques

isYoung Menjadora Automàtica 4L d'Aliments per a Mascotes Gats i Gossos Alimentador de Mascotes de Control Electrònic

isYoung Menjadora Automàtica 4L d'Aliments per a Mascotes Gats i Gossos Alimentador de Mascotes de Control Electrònic TOP 10
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques menjadora automatico marca isYoung 📌
 • 【Gran capacitat de 4L】- Amb aquesta gran capacitat, la menjadora pot emmagatzemar aliments secs durant aproximadament 5 a 10 dies (depenent de la quantitat de mascotes i la quantitat de vegades que s'alimenten). Elimina la necessitat d'alimentar aliments amb freqüència i evita la preocupació que les seves mascotes es quedin sense aliments quan viatgen o treballen.
 • 【Fàcil d'usar】-Simplement configuri els temps de lliurament i la quantitat de porcions. El dispositiu segueix el pla. pel que es poden configurar fàcilment fins a 6 menjars per dia i 1-15 porcions per menjar (aprox. 12-15 g per porció). Una vegada que s'estableix el pla, funciona com un despertador tots els dies.
 • 【Alimentació principal i funciona amb bateria】-La menjadora per a mascotes funciona tant amb electricitat com amb bateria (no inclosa), fins i tot si hi ha un tall d'energia en la llar, hi haurà una bateria disponible i el pla s'executarà, per la qual cosa no té preocupar-se que la seva mascota passi fam. (Asseguri's de reemplaçar la bateria abans de sortir per molt de temps)
 • 【Mantingui a les seves mascotes saludables】-Amb el temporitzador programable incorporat i el dispensador d'aliments, pot planificar cada menjar i programar una grandària de porció únic per a mantenir a les seves mascotes més saludables.
 • 【Disseny fàcil d'usar】-El disseny de bloqueig superior i el panell de programa incorporat poden evitar que les mascotes canviïn la configuració amb les seves potes i obrin la tapa del recipient per a bolcar el menjar. Les menjadores desmuntables són fàcils de netejar (Nota: l'adaptador per a la UE no està inclòs).
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Menjadora Automatico

Nota 9.9
Menjadora Gat Automatico amb 2.4G Wifi, GIOTOHUN 4L Dispensador Menjar Gats, Control App, 1-10 Menjars al Dia, Enregistrament de 10s, Pany de Seguretat, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes
Menjadora Gat Automatico amb 2.4G Wifi, GIOTOHUN 4L Dispensador Menjar Gats, Control App, 1-10 Menjars al Dia, Enregistrament de 10s, Pany de Seguretat, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes
Nota 8.5
HoneyGuaridan Menjadora Gat Automatico Doble, Dispensar Uniformement, 3.5L Dispensador Menjar Gats i Gossos amb Enregistrament 10s en Disseny Segellat - fins a 6 Menjars al Dia (Bols d'acer inoxidable)
HoneyGuaridan Menjadora Gat Automatico Doble, Dispensar Uniformement, 3.5L Dispensador Menjar Gats i Gossos amb Enregistrament 10s en Disseny Segellat - fins a 6 Menjars al Dia (Bols d'acer inoxidable)
Nota 8.0
Balimo Alex 4L Menjadora Automàtica per a Gossos i Gats | 2.4G Wifi Smart Dry Food Feeder | Dispensador Menjar Gats | Funció d'enregistrament de 10s i Control App, fins a 10 Menjars al dia
Balimo Alex 4L Menjadora Automàtica per a Gossos i Gats | 2.4G Wifi Smart Dry Food Feeder | Dispensador Menjar Gats | Funció d'enregistrament de 10s i Control App, fins a 10 Menjars al dia
Nota 7.8
oneisall 5L Menjadora Automàtica per a Gats 2 Bols, Menjadora per a Gats amb un botó Fàcil Operació, Menjadora per a Gats/Gossos amb bol d'Acer Inoxidable, Gravadora de Veu
oneisall 5L Menjadora Automàtica per a Gats 2 Bols, Menjadora per a Gats amb un botó Fàcil Operació, Menjadora per a Gats/Gossos amb bol d'Acer Inoxidable, Gravadora de Veu
Nota 7.7
Wifi Menjadora automàtica per a Gats: 6L Dispensador, Alimentador amb Control Remot d'Aplicació, Temps 1-6 Menjars al dia, Control De Porcions
Wifi Menjadora automàtica per a Gats: 6L Dispensador, Alimentador amb Control Remot d'Aplicació, Temps 1-6 Menjars al dia, Control De Porcions
Nota 7.6
6L Menjadores Automàtiques per a Gats i Gossos, 2.4G Wi-Fi Smart Alimentador amb Control d'App, Temporitzador, Borsa Dessecant, Bol d'Acer Inoxidable, Gravadora de Veu, fins a 6 Menjars al dia
6L Menjadores Automàtiques per a Gats i Gossos, 2.4G Wi-Fi Smart Alimentador amb Control d'App, Temporitzador, Borsa Dessecant, Bol d'Acer Inoxidable, Gravadora de Veu, fins a 6 Menjars al dia
Nota 7.5
Menjadora Gat Automàtic, Dispensador de Menjar amb Doble Bol d'Acer Inoxidable, Horari Programable, Pantalla LCD, Enregistrament 10S, 1-6 Menjars al Dia, Font d'Alimentació Dual, 4,5L (WIFI APP)
Menjadora Gat Automàtic, Dispensador de Menjar amb Doble Bol d'Acer Inoxidable, Horari Programable, Pantalla LCD, Enregistrament 10S, 1-6 Menjars al Dia, Font d'Alimentació Dual, 4,5L (WIFI APP)
Nota 7.4
Xiaomi Smart Pet Food Feeder - Menjadora automàtica per a Gossos i Gats de petit i Mitjana grandària, dosatge automàtic amb temporització, 1.8 Kg d'aliment, fins a 20 dies, App Xiaomi Home
Xiaomi Smart Pet Food Feeder - Menjadora automàtica per a Gossos i Gats de petit i Mitjana grandària, dosatge automàtic amb temporització, 1.8 Kg d'aliment, fins a 20 dies, App Xiaomi Home
Nota 7.4
PETKIT Menjadora automàtica per a gats compatible amb Wifi, amb control de porcions, compatible amb aliments liofilitzats per a mascotes, disseny de doble font d'energia (verd)
PETKIT Menjadora automàtica per a gats compatible amb Wifi, amb control de porcions, compatible amb aliments liofilitzats per a mascotes, disseny de doble font d'energia (verd)
Nota 7.4
Amazon Basics - Menjadora electrònica automàtica amb temporitzador per a mascotes, 6 porcions, turquesa, 30 x 50 x 5 cm (Paquet de 1)
Amazon Basics - Menjadora electrònica automàtica amb temporitzador per a mascotes, 6 porcions, turquesa, 30 x 50 x 5 cm (Paquet de 1)

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2024-03-23 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API