₯ ⭐️ Els 10 Millors Menjadores Automaticos de 2023 ⭐️

🔥 Els 3 Millors Menjadores Automaticos

*Faroro 4L Menjadora Gat *Automatico, Dispensador Menjar Gossos i Gats amb Enregistrament de Veu *30s, Bol per a Gats d'Acer Inoxidable i Temporitzador, Programable d'1 a 6 Menjars, Blanco

*Faroro 4L Menjadora Gat *Automatico, Dispensador Menjar Gossos i Gats amb Enregistrament de Veu *30s, Bol per a Gats d'Acer Inoxidable i Temporitzador, Programable d'1 a 6 Menjars, Blanco El Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Pla d'Alimentació Saludable】*Faroro Menjadora Gat *Automatico pot organitzar d'1 a 6 menjars a una hora fixa i correcta tots els dies, d'1 a 20 porcions per menjar, 6.5 grams per porció. Tens la flexibilitat de crear un pla d'alimentació saludable basat en les necessitats de la teva mascota.
 • 【4L Tanc d'Emmagatzematge Transparent】4L Dispensador Menjar Gats pot emmagatzemar al voltant de 9 lliures de menjar sec, alimentant gats i gossos petits durant 15-20 dies. El disseny del tanc d'emmagatzematge transparent li permet controlar fàcilment la quantitat restant d'aliments sense haver d'obrir-ho amb freqüència.
 • 【Font d'Alimentació Dual】La Menjadora Gos *Automatico està equipat amb un cable de dades USB *antimordidas, i també pot usar una bateria alcalina de grandària D (no inclosa) com a font d'alimentació de suport. Eviti que els entremaliats bebès peluts mosseguin els cables de dades o es morin de fam durant un tall d'energia.
 • 【Cada Mos està Net i Fresc】 Aquesta Menjadora Automàtica per a Gats amb temporitzador és extraïble per a la seva neteja, amb un recipient per a gats d'acer inoxidable i un dessecant, disseny hermètic per a mantenir el menjar fresc i cruixent, mantingui a la seva mascota neta i fresca amb cada mos.
 • 【Enregistrament Personalitzat de *30s】 La Menjadora per a Mascotes pot gravar una veu personalitzada de 30 segons per a recordar-li a la seva mascota que és hora de menjar. Quan la seva mascota peluda escolti el so familiar, segurament estarà més feliç mentre menja, sentint-se segur i estimat.
+ Veure mes Caracteristiques

*Faroro 7L Menjadora Automàtica per a Gats, Dispensador Menjar per a Gats i Gossos amb Temporitzador fins a 5 Menjars per Dia, Control de Porcions, Pantalla *LCD, Enregistrament de Veu de *10s

*Faroro 7L Menjadora Automàtica per a Gats, Dispensador Menjar per a Gats i Gossos amb Temporitzador fins a 5 Menjars per Dia, Control de Porcions, Pantalla *LCD, Enregistrament de Veu de *10s El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Gran capacitat de 7L】*Faroro 7L Menjadora Gat *Automatico pot emmagatzemar al voltant de 15 lliures de gra, alimentant a gats i gossos petits i mitjans durant 15-21 dies. Això és perfecte si no desitja mantenir la seva menjadora constantment, o preocupar-se per fer passar fam a les seves mascotes mentre està de vacances o treballa fins a altes hores de la nit.
 • 【Horari d'alimentació flexible i correcte】*Faroro Menjadora Gos *Automatico pot programar d'1 a 5 menjars per dia, fins a 39 porcions per menjar. No sols per a gats, sinó també per a gossos o altres mascotes. També ve amb hèlixs de grandària S (5 g per ració) i L (10 g per ració), la qual cosa brinda opcions flexibles per a alimentar a mascotes de diferents grandàries.
 • 【Fàcil de configurar i programar】*Faroro Dispensador Menjar Gats està dissenyat amb un panell de botons intuïtiu per a programar fàcilment el temps i la grandària de la porció. Una coberta superior hermètica transparent sobre el panell de control manté el menjar fresc i evita que els amics goluts pressionin els botons accidentalment.
 • 【Font d'alimentació dual】A més de l'adaptador de CA i el cable USB inclosos, aquesta Menjadora Automàtica per a Gats també admet bateries alcalines 3D (no incloses) com a bateries de suport en cas de talls d'energia per a garantir energia per a les seves mascotes Proporcioni un subministrament continu d'aliments.
 • 【Recordatori d'enregistrament de 10 segons】 Mantingui pressionat el botó ""*MIC"" fins que escolti un ""*bip"", i pot començar a gravar un missatge de veu personalitzat de 10 segons. Pot triar reproduir-ho en cada menjar programat per a recordar-li al seu gat que ha de menjar a temps. La teva mascota pot sentir el teu amor fins i tot quan no estàs a casa.
+ Veure mes Caracteristiques

Menjadora Gat *Automatico, *GIOTOHUN Dispensador Menjar Gats amb Horari Programable, Pantalla *LCD, Enregistrament 10S, 1-4 Menjars al Dia, Font d'Alimentació Dual, Prova d'Humitat, 3L Capacitat

Menjadora Gat *Automatico, *GIOTOHUN Dispensador Menjar Gats amb Horari Programable, Pantalla *LCD, Enregistrament 10S, 1-4 Menjars al Dia, Font d'Alimentació Dual, Prova d'Humitat, 3L Capacitat El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • [Personalitzar l'horari d'alimentació de mascotes saludables] Temporitzador fàcil de programar. Pot establir d'1 a 4 menjars al dia (fins a 12 compartiments per menjar). La menjadora gat *automatico dispensa el menjar a temps segons l'horari preestablert. Això no sols permet que la mascota mengi a temps, sinó que també controla la ingesta d'aliments de la mascota. Pot prevenir eficaçment l'obesitat en mascotes causada per menjar en excés.
 • [Font d'alimentació dual] Aquesta menjadora per a gats té dos mètodes de càrrega. Pots triar entre utilitzar un adaptador de xarxa o 3 piles alcalines de grandària D (no incloses). Li recomanem que utilitzi tots dos mètodes de càrrega per a assegurar-se que la seva mascota no es perdi cap menjar. El dispensador menjar gats *GIOTOHUN té una funció de memòria. Això significa que els seus plans de menjars no es perdran en cas d'un tall d'energia.
 • [*10s d'enregistrament de veu personalitzada] Pots gravar part de la teva veu per a les teves mascotes. La menjadora temporitzada per a gats reproduirà automàticament aquesta veu per a incitar a la seva mascota a menjar. Els sons familiars fan que les mascotes s'acostumin més a aquesta menjadora. El contenidor de menjar d'aquesta menjadora per a gats és translúcid perquè pugui comprovar fàcilment la quantitat de menjar. És convenient per a vostè emplenar el menjar a temps.
 • [Capacitat adequada, resistent a la humitat i fresca] El disseny segur del tancament de la tapa manté el menjar sec cruixent i evita que es vessi el menjar. La capacitat del dispensador de menjar sec per a gats pot proporcionar menjar durant diversos dies i alimentar bé a la seva mascota. Per tant, pot viatjar sense preocupacions els caps de setmana i els viatges de negocis de curta durada.
 • [Fàcil operació, fàcil de mantenir] Aquest menjador *automatico gats està equipat amb una pantalla *LCD en la qual pot veure intuïtivament cada estat de la menjadora per a gats. Pot utilitzar el botó manual per a augmentar la quantitat de menjar per a la seva mascota. Els accessoris com a recipients per a aliments i bols per a aliments són extraïbles. Les menjadores no contenen *BPA, seguretat i protecció. Crea un entorn alimentari saludable per a la seva mascota.
 • [Inclòs en el lliurament] 1 menjadora *automatico gats *GIOTOHUN; 1 plat de menjar; 1 font d'alimentació de 5 V; 1 bossa de dessecant; 1 manual d'instruccions. (Si té algun problema, posi's en contacte amb nosaltres. Li ho resoldrem en un termini de 48 hores).
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Menjadores Automaticos al millor preu.

Si estàs buscant comprar Menjadores Automaticos, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Menjadores Automaticos, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Menjadora Automatico estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Menjadora Automatico Més Barat

*Edipets, Dispensador per a Gats i Gossos, Menjar i Aigua, *Pack 2 Unitats, Automàtic, 3.8 L c/o, Menjadora, Alimentador i Abeurador per a Mascotes (Grisa)

*Edipets, Dispensador per a Gats i Gossos, Menjar i Aigua, *Pack 2 Unitats, Automàtic, 3.8 L c/o, Menjadora, Alimentador i Abeurador per a Mascotes (Grisa) El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 🐾 AUTOMÀTICS: la menjadora per a gats i gossos de “*edipets” funciona gràcies a la tecnologia d'alimentació per gravetat, dispensa aliments secs a mesura que les mascotes van buidant el bol.
 • 🐾 FÀCIL D'USAR i NETEJAR: simplement has d'obrir la tapa superior per a recarregar aliments, mentre que el diposito de l'abeurador pots llevar-lo directament de la base antilliscant per a omplir-lo amb aigua i després tornar a fixar-lo a la base. Per a netejar-los, els dipòsits es poden dividir de la base i eixugar-los amb aigua.
 • 🐾 MATERIAL D'ALTA QUALITAT: compost per material de plàstic de qualitat alimentària, no tòxic, sense olor estranya, resistent i durador.
 • 🐾 GRAN CAPACITAT: amb un total de 3.8L pot durar aproximadament 7 dies per a mascotes petites i sobre 3 dies per a mascotes grans, gràcies al dispensador *edipets podràs anar a treballar, de festa o de vacances tranquil·lament sabent que la teva mascota aquesta ben alimentada.
 • 🐾 GARANTIA: no es preocupi, els productes *EDIPETS disposen de garantia europea, assegurant als clients que la seva compra és totalment fiable i protegida. La garantia de fàbrica només està disponible a través de venedors autoritzats.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Menjadores Automaticos que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Menjadores Automaticos disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Menjadores Automaticos veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Menjadora Automatico Calitat - Preu

*UIOOQ Menjadora Gat *Automatico Wifi, 4L Dispensador Menjar per a Gos/Gat amb Enregistrament *10s,Programa Personalitzat d'Alimentació Automàtica,*10Comidas Diàries,Tapa de Tancament Giratòria,Blanco

*UIOOQ Menjadora Gat *Automatico Wifi, 4L Dispensador Menjar per a Gos/Gat amb Enregistrament *10s,Programa Personalitzat d'Alimentació Automàtica,*10Comidas Diàries,Tapa de Tancament Giratòria,Blanco Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 【Aplicació intel·ligent i interacció divertida】 La nostra menjadora automàtica per a mascotes és fàcil de configurar, admet 2,4 *GHz i alimenta a la seva mascota en qualsevol moment i lloc a través de l'aplicació. *Pre-gravat *10s-veu va jugar mentre s'alimenta. Deixi que la seva mascota li encanta la seva veu.
 • 【Porcions flexibles】 La nostra menjadora per a gats admet fins a 10 menjars programats. No es preocupi per sortir i que ningú alimenti a les mascotes. Programi fins a 12 porcions per hora que es poden dispensar per a adaptar-se a les necessitats de la seva mascota; Si necessita que la menjadora deixi de dispensar temporalment, pot desactivar la programació en l'aplicació.
 • 【Capacitat suficient】 La nostra menjadora automàtica per a gats té capacitat per a fins a 4 litres de menjar sec per a mascotes. Alimenti a les seves mascotes i mantingui-les entretingudes mentre està fora, tot des de la punta dels seus dits! Quan es vagi de viatge de negocis, ja no haurà de preocupar-se que la seva mascota passi fam.
 • 【Admet dues fonts d'alimentació】 Connector de cable USB (inclòs) i piles (no incloses). La menjadora per a gats que funciona amb piles proporciona tranquil·litat quan hi ha un tall de llum. Fins i tot si el dispositiu està fora de línia (Wifi no té senyal), la menjadora alimentada per bateria continuarà alimentant a l'hora que vostè estableixi.
 • 【Alimentació fresca i fàcil neteja】 La nostra menjadora automàtica per a gats porta incorporada una bossa dessecant (inclosa) que manté el menjar fresc i cruixent. El dipòsit de menjar, la tapa i el bol són extraïbles per a facilitar la seva neteja.
 • 【Servei fiable i satisfet】 Si té algun problema durant l'ús, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. *UIOOQ li proporcionarà suport tècnic oportú i professional i li proporcionarà una solució satisfactòria.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Menjadores Automaticos

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Menjadores Automaticos que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Menjadores Automaticos

*HoneyGuaridan 6.5L Menjadores automàtiques per a Gossos i Gats amb Divisor i Dos Bols per a Doble dispensació, Temporitzador,Control de Porcions, gravadora de Veu de fins a 6 Menjars al dia

*HoneyGuaridan 6.5L Menjadores automàtiques per a Gossos i Gats amb Divisor i Dos Bols per a Doble dispensació, Temporitzador,Control de Porcions, gravadora de Veu de fins a 6 Menjars al dia TOP 1
Caracteristiques 📌
 • Alimenta Múltiples Mascotes i Recipient Transparent de 6.5L : Alimentador automàtic de mascotes té un divisor de 2 vies i dos bols de menjar d'acer inoxidable, que poden dividir el menjar en parts iguals i alimentar a diverses mascotes al mateix temps. El gran contenidor i extraïble de menjar de pot contenir 29 tasses de menjar sec. La grandària de les croquetes de menjar sec ha d'estar entre 0,5 cm i 1.5 cm per a assegurar que el menjar es dispensi sense problemes i sense embussar-se.
 • Programació flexible de menjars: L'alimentador automàtic per a gats pot programar fins a 6 menjars al dia i cada menjar d'1 a 48 porcions de croquetes de 8-*10g. El control exacte de les porcions de menjar del dispensador ajuda a controlar el pes de les mascotes i els temps d'alimentació constants ajuden a establir una dieta regular. Una vegada que programi els plans d'alimentació, se seguiran permanentment encara que el dispositiu s'apagui i canviï a alimentació a piles.
 • Enregistrament de so personalitzada *Premium : El dispensador automàtic de menjar per a mascotes té una gravadora de veu incorporada i un altaveu per a cridar a les seves mascotes al seu menjar amb un missatge de 10 segons de durada. També pot deshabilitar el so gravat quan necessiti un somni sense interrupcions durant el cap de setmana.
 • Disseny anti-bloqueig : AL Sensor infraroig incorporat alerta quan el menjar s'embussa en el dispensador, el motor girarà en sentit contrari per a alliberar el menjar per a evitar que es bloquegi. L'alimentador automàtic per a gats s'alimenta amb un adaptador de corrent i 4 bateries de grandària D (les bateries NO estan incloses). En cas d'un tall d'energia, l'alimentador continuarà funcionant amb 4 bateries de grandària D per a assegurar que la seva mascota mai es perdi un menjar.
 • Panell de control fàcil d'usar : panell de control fàcil de configurar. Botons anti-toc per a evitar que la seva mascota toqui i dispensi aliment accidentalment. El botó d'alimentació manual pot proporcionar porcions addicionals per a les seves mascotes en qualsevol moment. La tapa superior forma una espècie de segell perquè el menjar es mantingui fresca i perquè les seves mascotes rebin l'aliment que necessiten. Contenidor de menjar extraïble i recipient per a una fàcil instal·lació i neteja.
+ Veure mes Caracteristiques

*Edipets, Menjadora Gat Gos Automàtic, Dispensador Menjar Gats, Control del Temps, fins a 6 Menjars al Dia, 3.5L, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes (Blanco)…

*Edipets, Menjadora Gat Gos Automàtic, Dispensador Menjar Gats, Control del Temps, fins a 6 Menjars al Dia, 3.5L, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes (Blanco)… TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 🐾 PROGRAMACIÓ FLEXIBLE DE MENJARS: la menjadora *edipets permet programar menjars desenvolupant així bons hàbits alimentosos per a la teva mascota, fins a un total de 6 menjars al dia de 5 a 200 *gr cadascuna, dissenya el pla alimentós de la teva mascota ajudant-la a controlar el pes i creant un estil de vida més saludable.
 • 🐾 SISTEMA D'ENREGISTRAMENT DE SO PERSONALITZAT: el dispensador inclou gravadora i altaveu incorporat per a gravar un missatge de veu de 10 segons i que la teva mascota pugui sentir-lo i l'identifiqui al fet que és l'hora de menjar, podràs mantenir-lo encès o apagat en funció de les teves necessitats.
 • 🐾 PANELL DE CONTROL FÀCIL D'USAR: amb botons anti-toqui perquè la teva mascota no pugui dispensar aliment accidentalment, a més facilita la possibilitat de dispensar menjar de manera manual en qualsevol moment. També, presenta un pany anti humitat amb disseny de segellament amb bosses absorbent incorporada permetent a la teva mascota que gaudi d'un deliciós menjar.
 • 🐾 DETALLS: la base és totalment antilliscant parell evitar que la mascota derroqui el dispensador accidentalment, es pot usar tant amb el corrent elèctric o a piles (3 piles tipus D), compta amb 3.5L de capacitat per a poder alimentar a la teva mascota durant 2 dies en cas que no estiguis a casa. Tot el material del producte és de grau alimentós, fàcil de netejar i higiènic.
 • 🐾 GARANTIA: no es preocupi, els productes *EDIPETS disposen de garantia europea, assegurant als clients que la seva compra és totalment fiable i protegida. La garantia de fàbrica només està disponible a través de venedors autoritzats.
+ Veure mes Caracteristiques

*Balimo Paul *Comedero Gat *Automatico, 4L Dispensador Menjar Gats amb Bol D'Acer Inoxidable, Menjadora Gos *Automatico *10s Funció D'Enregistrament De Veu

*Balimo Paul *Comedero Gat *Automatico, 4L Dispensador Menjar Gats amb Bol D'Acer Inoxidable, Menjadora Gos *Automatico *10s Funció D'Enregistrament De Veu TOP 3
Caracteristiques 📌
 • ⏰ 【Flexible *Feeding *Schedule】D'acord amb les necessitats de la seva mascota, pot alimentar fins a 6 menjars al dia, fins a 20 porcions, 10±*2g per porció.Usant l'alimentador automàtic per a distribuir raonablement el menjar pot reduir eficaçment l'obesitat i els problemes gastrointestinals, i aconseguir un estil de vida més saludable per a la seva mascota.
 • 😸【Bol D'Acer Inoxidable 304】 La nostra menjadora automàtica per a gats utilitza bols d'acer inoxidable de qualitat alimentària, segurs i inodors, que eviten que les mascotes tinguin reaccions al·lèrgiques al plàstic i faciliten la neteja de restes de menjar greixós. Cada mos és fresc, segur d'usar i fàcil de netejar, garantint a la seva mascota una vida més sana i llarga!
 • 🔋【Dues Maneres De Pila】La menjadora automàtica per a gats i gossos admet dues fonts d'alimentació, a saber, l'adaptador de corrent i 3 piles 3D (no incloses) . Fins i tot després d'un tall d'energia, l'alimentador automàtic mantindrà la configuració anterior i continuarà treballant sense reiniciar després de reiniciar.
 • 🐶【Disseny Ideal】 La menjadora automàtica per a mascotes té una bossa dessecant incorporada, que no sols manté el menjar fresc i evita que s'espatlli, sinó que també elimina les olors; la menjadora també està equipat amb una coberta de seguretat amb un tancament de bloqueig, que evita que les mascotes accedeixin al menjar de manera efectiva.
 • 💞 【Servei D'Atenció Al Client Professional】Si té alguna pregunta sobre els nostres productes, posi's en contacte amb nosaltres, l'ajudarem fins que estigui satisfet, l'equip de *Balimo està al seu servei les 24 hores del dia!
+ Veure mes Caracteristiques

*AONBOY Menjadora Gat *Automatico, Dispensador Menjar Gats/Gossos, Tapa Lliscant, Control de Temps 1-4 Menjars al dia, Enregistrament de Veu 10S, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes(Blanco)

*AONBOY Menjadora Gat *Automatico, Dispensador Menjar Gats/Gossos, Tapa Lliscant, Control de Temps 1-4 Menjars al dia, Enregistrament de Veu 10S, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes(Blanco) TOP 4
Caracteristiques 📌
 • 😺【Alimentació Programada Flexible】Programar menjars desenvolupa un bon comportament i hàbits alimentosos!Aquesta menjadora automàtica per a gats amb temporitzador per a dispensar el menjar en el moment adequat, d'1 a 4 menjars al dia i fins a 9 porcions per menjar, dieta saludable personalitzada per als teus gats i gossos.Això també ajudarà a evitar que la seva mascota mengi en excés, controli el seu pes i li doni un hàbit de vida més saludable.
 • 😸【*Capacity&Material de Qualitat】L'alimentador automàtic per a gats *AONBOY proporciona constantment menjar per al seu gat i el seu gos sense problemes durant un parell de dies, assegurant-se que la seva mascota es mantingui plena i feliç quan surti de vacances o treballi moltes hores.Això menjadora per a mascotes estan fets de materials de grau alimentós fàcils de netejar, nets i higiènics.
 • 😻【10S Enregistrament de Veu】Mantingui pressionat el botó d'enregistrament per a començar a gravar la informació de veu 10S, fent que les seves amics mascotes mengin regularment.La teva veu farà que la teva mascota senti el teu amor fins i tot quan no estiguis a casa.
 • 😽【Font d'Alimentació Dual】Usi l'adaptador de 5V DC mentre manté l'alimentació de l'alimentador automàtic per a gats a través de tres bateries D (no incloses) instal·lades en cas de talls d'energia, asseguri's que la seva mascota rebi menjar de manera constant.
 • 🧡【Tapa de Bloqueig Lliscant Segura&Postvenda De confiança】Emmagatzema el menjar per a mascotes amb una tapa lliscant per a mantenir el menjar sec cruixent i saborosa, evitant que les mascotes obrin la tapa.Per a utilitzar millor l'alimentador automàtic, llegeixi atentament les instrucciones.si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos, definitivament li donarem una resposta satisfactòria.
+ Veure mes Caracteristiques

2.4G Wifi Menjadora Automàtica per a Gats i Gossos & Múltiples Mascotes,Dispensador de Menjar amb Control Remot d'Aplicació,*10s enregistrament de Veu,Programable Temps del Menjar i Porcions

2.4G Wifi Menjadora Automàtica per a Gats i Gossos & Múltiples Mascotes,Dispensador de Menjar amb Control Remot d'Aplicació,*10s enregistrament de Veu,Programable Temps del Menjar i Porcions TOP 5
Caracteristiques 📌
 • 【 Configuració d'alimentació intel·ligent 】L'alimentador automàtic suporta APP per a sistemes *IOS i Android. Primer, connecti l'alimentador automàtic per a gats a Wi-Fi, i després pot fer un pla d'alimentació a través de l'APP del telèfon mòbil i controlar i alimentar a la seva mascota de manera remota. L'operació és simple, a més, el pla d'alimentació es pot establir manualment en l'alimentador sense connexió a la xarxa.
 • 【 Capacitat estàndard de 4L 】L'alimentador de mascotes de 4L pot emmagatzemar 1.2 kg de menjar per a mascotes i pot alimentar als gats i gossos petits durant 15-20 dies. La capacitat estàndard assegura que la seva mascota pugui menjar fins i tot quan no està a casa. Ja no haurà de preocupar-se que la seva mascota es quedi sola a casa quan estigui de viatge o treballant fins a altes hores de la nit.
 • 【 Programació flexible de menjars 】L'alimentador per a gats es pot programar fins a 6 menjars al dia en horaris programats, i cada menjar té d'1 a 48 porcions de 0,28 *oz (al voltant de 1/16 de tassa) per menjar per a 1 porció, la qual cosa pot ajudar la seva mascota a desenvolupar un bon hàbit d'alimentació. Amb ell, els propietaris ja no han de preocupar-se que els seus bufons gats i gossos engreixin per menjar en excés.
 • 【 Recordatori d'enregistrament de *10s 】Amb la nova configuració d'enregistrament, pot gravar fins a *10s de recordatoris de veu personalitzats. Aquest missatge es reproduirà cada vegada que s'assigni una alimentació, cridant el seu gat a menjar a temps. També pot desactivar el so de la gravadora perquè vostè dormi bé el cap de setmana.
 • 【 Font d'energia dual 】L'alimentador automàtic per a gats *WellToBe s'alimenta amb un adaptador de corrent i 4 piles de grandària D. Fins i tot si el subministrament d'energia es talla inesperadament o l'adaptador es desconnecta sobtadament de la font d'alimentació, encara pot usar les bateries per a continuar treballant. (Les bateries NO estan incloses).Nota: Per a usar la funció Wifi, ha de connectar l'alimentació
+ Veure mes Caracteristiques

*PUPPY *KITTY Menjadora Automàtica Gat, M-80 Alimentador Automàtic Gats, amb Enregistrament de Veu 10S, Pantalla Tàctil Programable d'1 a 5 Menjars, Bol d'Acer Inoxidable, 4L, Negre.

*PUPPY *KITTY Menjadora Automàtica Gat, M-80 Alimentador Automàtic Gats, amb Enregistrament de Veu 10S, Pantalla Tàctil Programable d'1 a 5 Menjars, Bol d'Acer Inoxidable, 4L, Negre. TOP 6
Caracteristiques 📌
 • Pantalla *LCD tàctil per a configurar els menjars de manera flexible. *PUPPY *KITTY 4L *Automatico Menjadora Gat i Gos, amb un panell de control tàctil millorat, disseny ergonòmic, operació simple, que li permet configurar la quantitat de menjars per a mascotes de manera més ràpida i sense esforç.
 • Tanc de gra transparent millorat. Comprovi fàcilment l'aliment sec restant per a mascotes de la menjadora automàtica per a gossos de 4L, recordant-li que ha d'agregar gra a temps. També es va agregar una caixa dessecant a la tapa per a mantenir els aliments frescos.
 • Disseny anti-desbordament. Aquest alimentador automàtic detindrà la distribució quan el menjar estigui ple per a evitar que el menjar sec per a gats es desbordi del plat, i esperarà que la mascota es mengi el menjar del plat abans de continuar distribuint el pla restant.
 • Planificar menjars i una dieta saludable. El *Timer *Pet *Feeder pot servir menjars d'acord amb el seu pla, controlar eficaçment la quantitat de menjars de les mascotes. Pot planificar fins a 5 menjars al dia, fins a 40 porcions per menjar i aproximadament 3-8 g d'aliment sec per porció. Els bols d'acer inoxidable garanteixen la salut del gat i eviten l'acne.
 • Funció de reproducció de so i font d'alimentació dual. L'alimentador tàctil *PUPPY *KITTY té una funció d'enregistrament de 10 segons i es repeteix tres vegades durant el menjar. En la manera de font d'alimentació dual, pot utilitzar alimentació de CA o bateries 3 * D per a alimentar l'alimentador. Seguretat a través del certificat CE, FCC i *RoHS.
+ Veure mes Caracteristiques

*Balimo *Leon 3L Menjadora Automàtica per a Gossos i Gats | 2.4G Wifi *Smart *Dry *Food *Feeder | Dispensador Menjar Gats | amb Temporitzador i Control Remot de l'aplicació | fins a 10 Menjars al dia

*Balimo *Leon 3L Menjadora Automàtica per a Gossos i Gats | 2.4G Wifi *Smart *Dry *Food *Feeder | Dispensador Menjar Gats | amb Temporitzador i Control Remot de l'aplicació | fins a 10 Menjars al dia TOP 7
Caracteristiques 📌
 • *Automatic *Feeding & App remalnom Control Si estàs de viatge o en el treball, pots veure còmodament i controlar els hàbits alimentosos de la teva mascota a través de l'aplicació TEVA. Ja no hauràs de preocupar-te perquè la teva mascota mori de fam a casa per si mateixa. Aquesta menjadora té una funció de temporitzador per a establir una dieta científica i saludable per al teu gos i gat. (Suporta només la xarxa de 2,4 *GHz)
 • Programa d'alimentació flexible Aquesta menjadora automàtica intel·ligent pot preparar fins a 10 menjars al dia amb un màxim de 12 racions/moderi (7±*2g/menjar) segons les necessitats de la seva mascota. Quan comencis a establir porcions de menjar amb les nostres menjadores automàtiques, pots ajudar les teves mascotes a reduir eficaçment l'obesitat i els problemes gastrointestinals i ajudar-los a desenvolupar bons hàbits alimentosos.
 • + 2 maneres d'alimentació. La menjadora automàtica per a gossos i gats suporta 2 tipus de fonts d'alimentació: Adaptador de CA i 3 piles D (no incloses). Fins i tot després d'un tall de corrent, la menjadora automàtica manté els ajustos anteriors per a proporcionar menjar a les teves mascotes. Els detectors d'infrarojos incorporats eviten vessaments d'aliments i asseguren que els recipients no s'embussin ni es vessin.
 • Tapa amb tancament de seguretat Característiques d'un tancament de seguretat a pressió que evita que les mascotes obrin fàcilment la tapa per a treure el menjar de la menjadora. Si les mascotes o els nens vessen accidentalment la menjadora, el menjar no es vessa mentre que el menjar sec es manté fresca i saborosa.
 • *Balimo innovador i d'alta qualitat se centra en la recerca innovadora i el desenvolupament de productes intel·ligents per a mascotes. El nostre dispensador d'aliments té certificats professionals CE i *RoHS. Seguretat i durabilitat per a la teva mascota per a proporcionar una alimentació convenient i ajudar la teva mascota a desenvolupar un hàbit alimentari regular.
+ Veure mes Caracteristiques

*isYoung Menjadora Automàtica 4L d'Aliments per a Mascotes Gats i Gossos Alimentador de Mascotes de Control Electrònic

*isYoung Menjadora Automàtica 4L d'Aliments per a Mascotes Gats i Gossos Alimentador de Mascotes de Control Electrònic TOP 8
Caracteristiques 📌
 • 【Gran capacitat de 4L】- Amb aquesta gran capacitat, la menjadora pot emmagatzemar aliments secs durant aproximadament 5 a 10 dies (depenent de la quantitat de mascotes i la quantitat de vegades que s'alimenten). Elimina la necessitat d'alimentar aliments amb freqüència i evita la preocupació que les seves mascotes es quedin sense aliments quan viatgen o treballen.
 • 【Fàcil d'usar】-Simplement configuri els temps de lliurament i la quantitat de porcions. El dispositiu segueix el pla. pel que es poden configurar fàcilment fins a 6 menjars per dia i 1-15 porcions per menjar (aprox. 12-15 g per porció). Una vegada que s'estableix el pla, funciona com un despertador tots els dies.
 • 【Alimentació principal i funciona amb bateria】-La menjadora per a mascotes funciona tant amb electricitat com amb bateria (no inclosa), fins i tot si hi ha un tall d'energia en la llar, hi haurà una bateria disponible i el pla s'executarà, per la qual cosa no té preocupar-se que la seva mascota passi fam. (Asseguri's de reemplaçar la bateria abans de sortir per molt de temps)
 • 【Mantingui a les seves mascotes saludables】-Amb el temporitzador programable incorporat i el dispensador d'aliments, pot planificar cada menjar i programar una grandària de porció únic per a mantenir a les seves mascotes més saludables.
 • 【Disseny fàcil d'usar】-El disseny de bloqueig superior i el panell de programa incorporat poden evitar que les mascotes canviïn la configuració amb les seves potes i obrin la tapa del recipient per a bolcar el menjar. Les menjadores desmuntables són fàcils de netejar (Nota: l'adaptador per a la UE no està inclòs).
+ Veure mes Caracteristiques

Menjadora Gat *Automatico amb 2.4G Wifi, *GIOTOHUN 4L Dispensador Menjar Gats, Control App, 1-10 Menjars al Dia, Enregistrament de *10s, Pany de Seguretat, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes

Menjadora Gat *Automatico amb 2.4G Wifi, *GIOTOHUN 4L Dispensador Menjar Gats, Control App, 1-10 Menjars al Dia, Enregistrament de *10s, Pany de Seguretat, Adequat per a Mascotes Petites i Mitjanes TOP 9
Caracteristiques 📌
 • ❔ 【Per Què S'Usa El *GIOTOHUN Menjadora Gat *Automatico WIFI?】 En comparació amb la versió tradicional del botó menjadora gat *automatico, la combinació de menjadora gat *automatico de *giotohun amb l'ús de l'aplicació fa que el pla d'alimentació sigui més intel·ligent. Quan vulguis actualitzar el pla d'alimentació, només has de fer clic en la pantalla del telèfon. *GIOTOHUN menjadora gat *automatico wifi li ofereix una vida més intel·ligent i convenient.
 • 💜 【Fàcil d'Operar, Connexió En 3 Passos】 Només es necessiten tres passos per a connectar-se a dispensador moderi gats. Pot establir fàcilment la quantitat d'1 a 10 menjars i 1 a 12 menjars al dia. I pot canviar el pla d'alimentació en qualsevol moment, la qual cosa és molt simple. Nota: dispensador moderi gats no pot connectar-se a *5gwifi.
 • 💛 【4L de Gran Capacitat, Fàcil de Viatjar】 La menjadora gos *automatico en si té una capacitat de 4L i una capacitat de 2 kg de gra sec. Els gats adults poden usar-los durant aproximadament mig mes. Menjadora gos *automatico pot alimentar a la seva mascota normalment durant els seus viatges de Negocis i viatges curts. Viatjar sense preocupacions! Nota: el diàmetre dels aliments secs ha de ser de 2 - 12 mm
 • 💙 【Enregistrament de 10 Segons, Més Familiar】 Menjadora *automatico gat té una funció d'enregistrament de *10s. L'enregistrament es transmet cada vegada que es lliura el menjar. La teva mascota no se sentirà sola. Al mateix temps, una veu familiar farà que la teva mascota accepti millor menjadora *automatico gat.
 • 💚 【Doble Font d'Alimentació, Pany De Seguretat】 Dispensador menjar gossos té dues maneres d'alimentació. Pot carregar amb un cable de càrrega o tres bateries seques número 1 (excloses). Si la seva casa està tancada, Dispensador moderi gossos encara pot funcionar. La teva mascota no s'enfrontarà a la fam. Dispensador menjar gossos està dissenyat amb un pany de Seguretat de doble botó, per la qual cosa és difícil per a la seva mascota aixecar la tapa.
 • 💟 【Atent Servei Post - Venda】 La idea de *GIOTOHUN és fer-ho millor! Si té alguna pregunta, Posi's en contacte amb nosaltres i li donarem una resposta satisfactòria. Aquesta menjadora gats és adequat per a mascotes petites i mitjanes.
+ Veure mes Caracteristiques

*HoneyGuaridan Menjadora Gat *Automatico Doble, Dispensar Uniformement, 3.5L Dispensador Menjar Gats i Gossos amb Enregistrament *10s en Disseny Segellat - fins a 6 Menjars al Dia (Bols d'acer inoxidable)

*HoneyGuaridan Menjadora Gat *Automatico Doble, Dispensar Uniformement, 3.5L Dispensador Menjar Gats i Gossos amb Enregistrament *10s en Disseny Segellat - fins a 6 Menjars al Dia (Bols d'acer inoxidable) TOP 10
Caracteristiques 📌
 • [Alimentació Igual per 2 Costats] La nova generació de menjadora *automatico gat doble *HoneyGuaridan aconsegueix una distribució equitativa del menjar per a mascotes en tots dos costats, amb 2 sortides dispensadores que eviten eficaçment una alimentació desigual. Si estableixes 5 porcions per menjar, tindràs 5 porcions en cada plat. Ja no hauràs de preocupar-te que les teves mascotes es barallin pel menjar.
 • [Bloqueig de Segell de 4 Etapes Fresc] La tira de segellament de goma de la tapa bloqueja el recipient d'aliments per a evitar que els aliments s'oxidin. Una bossa deshidratadora manté el menjar sec i prevé la floridura. El disseny exclusiu de l'engranatge giratori de transport d'aliments cobreix automàticament el conducte d'alimentació després de cada alimentació, evitant que els insectes entrin.
 • [Alimentació Flexible Quantitativa Temporitzada] El dispensador de menjar per a gats i gos de 3.5 L adopta botons de silicona suau en lloc de botons de plàstic dur, per la qual cosa pot programar fàcilment l'horari d'alimentació. Aquesta menjadora per a gats li permet programar d'1 a 6 menjars al dia amb 0 a 24 porcions opcionals per menjar. En establir un horari d'alimentació saludable i assenyat, les seves mascotes poden desenvolupar bons hàbits alimentosos.
 • [Fàcil d'Operar, Desmuntar i Rentar] Panell de control fàcil d'usar, fàcil de configurar, pot configurar un horari d'alimentació en minuts. Totes les peces es poden llevar fàcilment per a netejar-les amb aigua, excepte la base. Recomanem netejar el dispositiu amb regularitat per a proporcionar un entorn d'alimentació sanitari i saludable per a la seva mascota.
 • [Font d'Alimentació Dual] La menjadora gos *automatico cronometrat es pot alimentar amb un adaptador de corrent USB i 3 piles alcalines de grandària D (NO incloses). En cas d'un tall d'energia, l'alimentador automàtic passarà automàticament a funcionar amb bateries. Només per a ús amb bateria, la durada de la bateria de 200 dies permet col·locar l'alimentador en qualsevol lloc de la casa i vostè pot escapar per complet de la molèstia dels cables desordenats.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Menjadora Automatico

Nota 9.9
*oneisall 5L Menjadora Automàtica per a Gats 2 Bols, Menjadora per a Gats amb un botó Fàcil Operació, Menjadora per a Gats/Gossos amb bol d'Acer Inoxidable, Gravadora de Veu
*oneisall 5L Menjadora Automàtica per a Gats 2 Bols, Menjadora per a Gats amb un botó Fàcil Operació, Menjadora per a Gats/Gossos amb bol d'Acer Inoxidable, Gravadora de Veu
Fabricant oneisall
Nota 8.5
Wifi Menjadora automàtica per a Gats: 6L Dispensador, Alimentador amb Control Remot d'Aplicació, Temps 1-6 Menjars al dia, Control De Porcions
Wifi Menjadora automàtica per a Gats: 6L Dispensador, Alimentador amb Control Remot d'Aplicació, Temps 1-6 Menjars al dia, Control De Porcions
Fabricant Kidsjoy
Nota 8.0
6L Menjadores Automàtiques per a Gats i Gossos, 2.4G Wi-Fi *Smart Alimentador amb Control d'App, Temporitzador, Borsa Dessecant, Bol d'Acer Inoxidable, Gravadora de Veu, fins a 6 Menjars al dia
6L Menjadores Automàtiques per a Gats i Gossos, 2.4G Wi-Fi *Smart Alimentador amb Control d'App, Temporitzador, Borsa Dessecant, Bol d'Acer Inoxidable, Gravadora de Veu, fins a 6 Menjars al dia
Fabricant HoneyGuaridan
Nota 7.8
Menjadora Gat Automàtic, Dispensador de Menjar amb Doble Bol d'Acer Inoxidable, Horari Programable, Pantalla *LCD, Enregistrament 10S, 1-6 Menjars al Dia, Font d'Alimentació Dual, 4,5L (WIFI APP)
Menjadora Gat Automàtic, Dispensador de Menjar amb Doble Bol d'Acer Inoxidable, Horari Programable, Pantalla *LCD, Enregistrament 10S, 1-6 Menjars al Dia, Font d'Alimentació Dual, 4,5L (WIFI APP)
Fabricant HoneyGuaridan
Nota 7.7
*Xiaomi *Smart *Pet *Food *Feeder - Menjadora automàtica per a Gossos i Gats de petit i Mitjana grandària, dosatge automàtic amb temporització, 1.8 Kg d'aliment, fins a 20 dies, App *Xiaomi *Home
*Xiaomi *Smart *Pet *Food *Feeder - Menjadora automàtica per a Gossos i Gats de petit i Mitjana grandària, dosatge automàtic amb temporització, 1.8 Kg d'aliment, fins a 20 dies, App *Xiaomi *Home
Fabricant Xiaomi
Nota 7.6
*PETKIT Menjadora automàtica per a gats compatible amb Wifi, amb control de porcions, compatible amb aliments liofilitzats per a mascotes, disseny de doble font d'energia (verd)
*PETKIT Menjadora automàtica per a gats compatible amb Wifi, amb control de porcions, compatible amb aliments liofilitzats per a mascotes, disseny de doble font d'energia (verd)
Fabricant PETKIT
Nota 7.5
*Amazon *Basics - Menjadora electrònica automàtica amb temporitzador per a mascotes, 6 porcions, turquesa, 30 x 50 x 5 cm (Paquet de 1)
*Amazon *Basics - Menjadora electrònica automàtica amb temporitzador per a mascotes, 6 porcions, turquesa, 30 x 50 x 5 cm (Paquet de 1)
Fabricant Amazon Basics
Nota 7.4
*PUPPY *KITTY Menjadora Gat *Automatico, 2.4G Wifi 4L Dispensador Menjar Gats amb Bol d'Acer Inoxidable, App Control, Enregistrament de Veu 10S, 1-10 Menjars (Negre)
*PUPPY *KITTY Menjadora Gat *Automatico, 2.4G Wifi 4L Dispensador Menjar Gats amb Bol d'Acer Inoxidable, App Control, Enregistrament de Veu 10S, 1-10 Menjars (Negre)
Fabricant PUPPY KITTY
Nota 7.4
*Queta Dispensador d'Aigua Automàtic per a Mascotes, Dispensador d'Aliments per a Gats Gossos 3,75L x 2 Peces, Bol per a Mascotes (Abeuradora+Menjadora) (Blanco)
*Queta Dispensador d'Aigua Automàtic per a Mascotes, Dispensador d'Aliments per a Gats Gossos 3,75L x 2 Peces, Bol per a Mascotes (Abeuradora+Menjadora) (Blanco)
Fabricant Queta
Nota 7.4
Menjadora Automàtica per a Gats i Gossos amb Cambra, Wifi, Programable, Control Remot
Menjadora Automàtica per a Gats i Gossos amb Cambra, Wifi, Programable, Control Remot
Fabricant GLÜCKPET

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables