els Millors Menjadores Automaticos de Novembre 2020

els 3 Millors Menjadores Automaticos

*Amzdeal Menjadora Automàtica Gats i Gossos 5.5L, Alimentador de Mascotes amb Pantalla *LCD, Dispensador amb Funció d'Enregistrament

Caracteristiques
 • ❤ CAPACITAT GRAN DE 5.5L ❤ L'alimentador de Mascotes li proporciona una capacitat d'embut de 5.5 litres / 3 kg per a mantenir el menjar sec i fresc, i pot proporcionar 3 menjars cada dia per a la seva mascota durant 4-6 dies.
 • ❤ PANELL DE CONTROL *LCD ❤ La menjadora Automàtica té una pantalla *LCD ben llegible que li permet establir el temps i la quantitat de la dieta i registrar la dieta de la seva mascota. Amb la funció de memòria, pot executar-se automàticament a la mateixa hora tots els dies.
 • ❤ SISTEMA D'ENREGISTRAMENT ❤ Gravi la seva veu i recordi-li a la seva mascota que és hora de menjar. Pot gravar un missatge de veu per 10 segons i reproduir-lo tres vegades automàticament. Convenient per a la seva mascota a menjar regularment, la qual cosa és bo per a la salut de les mascotes.
 • ❤ FÀCIL DE NETEJAR ❤ A causa de la safata de menjar extraïble, el dispensador per a mascotes és molt fàcil de netejar. Pot manejar aliments secs de fins a 15 mm en qualsevol rang de grandària.
 • ❤ ESTALVI D'ENERGIA ❤ Està fet de material respectuós al medi ambient, resistent a l'impacte i a la calor. Aquesta menjadora automàtica per gossos i gats està equipat amb 3 bateries grans que duren 3 mesos.
+ Veure mes Caracteristiques

*pedy Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjar, Alimentador Automàtic de Mascotes, amb Temporitzador, Pantalla *LCD, Enregistrament de Veu, Detecció d'Infrarojos, 3.5L

*pedy Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjar, Alimentador Automàtic de Mascotes, amb Temporitzador, Pantalla *LCD, Enregistrament de Veu, Detecció d'Infrarojos, 3.5L
Marca: pedy
El 2 Millor
Caracteristiques
 • 【Energia Dual】Quan es talla l'alimentació de la xarxa, la bateria estarà disponible. Bateria d'alimentació, amb tres piles alcalines D (no incloses en el paquet). Pot triar la dieta adequada segons les seves necessitats.
 • 【Detecció Infraroja】 La detecció infraroja incorporada pot evitar el desbordament o bloqueig d'aliments i permetre que les seves mascotes gaudeixin dels menjars. Aquest sistema es pot adaptar a totes les formes d'aliments secs.
 • 【Enregistrament de Correu de Veu】: Fins i tot si no es queda a la casa, pot gravar un correu de veu per a cridar a gossos o gats a menjar o beure. Aquest dispensador pot gravar la seva veu durant 10 segons per a cridar a les mascotes per als menjars. Ja no ha de preocupar-se que la seva mascota s'oblidi de menjar o se senti sola.
 • 【Temps i Quantitat d'Aliments Preestablerts】Alimentació precisa, controli la quantitat d'aliments i mantingui a la seva mascota saludable. Aquest alimentador automàtic pot proporcionar 4 menjars possibles en un dia, pot programar prèviament el temps que desitja que la seva mascota mengi i el quantitat de cada menjar (de 5 g a 100 g per menjar, hi ha 29 porcions, 5 g per una porció), el dispensador pot funcionar automàticament tots els dies.
 • 【Fàcil de Netejar i Antilliscant】 El tanc d'emmagatzematge es pot separar del cos, i el disseny del recipient d'alimentació d'acer inoxidable és convenient per a la neteja, i també es pot netejar de manera més neta. La base és estable i antilliscant, per la qual cosa el bol no cau quan els animals mengen.
+ Veure mes Caracteristiques

Menjadora *Automatico Gats *Iseebiz 3 Litre Menjadora Gos Té 4 Menjars amb Recordatori per Veu i Temporitzador *Fuciona amb l'Endoll o les Piles

Menjadora *Automatico Gats *Iseebiz 3 Litre Menjadora Gos Té 4 Menjars amb Recordatori per Veu i Temporitzador *Fuciona amb l'Endoll o les Piles
Marca: Iseebiz
El 3 Millor
Caracteristiques
 • Gravadora de veu i altaveu: missatge de veu personal crida a la seva mascota
 • La menjadora es programa per passos.Pot triar fins a 4 hores en les quals vol que subministri aliment, i decideix quant vol que suelte.si simplement vol que mantingui ple la menjadora - -pot posar una quantitat excessiva. Si detecta que la menjadora aquesta ple per a, així que no hi ha risc que desbordi o s'embussi
 • Té un SENSOR D'INFRAROJOS que detecta, quan està subministrant menjar, si s'ha passat amb la quantitat i s'omple massa la menjadora i un *boton per a donar una ració (de cinc grams) manualment en el moment que vol
 • El dispensador té una capacitat de 1,5 kg i permet configurar fins a quatre menjars diaris de quantitat variable (sent el màxim 300 grams) amb la cura que les boles de pinso no siguin major d'1 cm per a evitar que s'embussi l'orifici que té per on sali el menjar
 • Consum de Potència Ultra Baix: Requereix 3 Piles Alcalines (4D) (no incloses). Les millors prestacions amb el menor consum d'energia: Aquest dispositiu és capaç de consumir molt poca energia arribant a durar fins a 1 any usant unes bateries de bona qualitat
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás els Millors Menjadores Automaticos al millor preu
Si aquestes buscant comprar Menjadores Automaticos però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

el Menjadora Automatico Més Barat

*isYoung Menjadora Automàtica 5.5 L d'Aliments per a Mascotes Gats i Gossos Alimentador de Mascotes de Control Electrònic amb Pantalla gran *LCD i Registre de Veu Temporitzador de Menjar

*isYoung Menjadora Automàtica 5.5 L d'Aliments per a Mascotes Gats i Gossos Alimentador de Mascotes de Control Electrònic amb Pantalla gran *LCD i Registre de Veu Temporitzador de Menjar
Marca: isYoung
El Mes Barat
Caracteristiques
 • GRAN CAPACITAT de 5.5L: Amb aquesta gran capacitat, la menjadora pot guardar aliments secs aproximadament de 7-12 dies (Depèn del nombre de mascotes i la porció d'ingesta d'aliments ). Li elimina la molèstia d'ingressar aliments amb molta freqüència i li evita preocupació que no tinguin moderi les seves mascotes mentre viatja o està ocupat en treball.
 • ENREGISTRAMENT de VEU: Pot gravar la seva veu per a recordar-los a les seves mascotes que és hora de menjar i perquè no se sentin soles. Pot gravar missatges de veu durant 10 segons i reprodueix tres vegades automàticament. Principalment perquè la seva mascota mengi a hora fixa. A més pot evitar que mengin *demasiamo.
 • PANTALLA *LCD CLARA - *Pantalla *LCD clara amb 5 botons que poden observar l'estat de la dieta de la seva mascota. Amb aquesta pantalla gran *LCD, pot veure l'hora actual, els menjars programats, la grandària del menjar i el menjar servit perquè pugui observar la situació exacta de la seva mascota. A més pot veure l'estat de la bateria.
 • Regular i quantitatiu d'1 ~ 3 menjars al dia per sis passos: Estableixi el temps - El número de menjades - Temps i ració del desdejuni - Temps i pes de l'esmorzar - Temps i ració del sopar - Complet. (Suggeriment: No més de 12 tasses cada menjar) el *minimo que es pot programar per *racion és uns 25 grams i es pot programar per a 1, 2 o 3 vegades segons el que es necessita.
 • FÀCIL de NETEJAR I MANEJAR - Protecció del medi ambient, resistència a l'impacte i bona resistència a la calor Safata d'aliments extraïble, fàcil de netejar. Maneja qualsevol rang de grandària d'aliments secs de màxim *1cm de diàmetre. 🌹🌹NOTA: les piles no estan incloses. Li podem oferir instruccions en espanyol en PDF, si les necessita, i pot posar en contacte amb nosaltres. Es necessita restablir després d'apagar-ho.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Menjadores Automaticos que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar els Menjadores Automaticos disponibles en Novembre del 2020 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb els millors Menjadores Automaticos veu directament a elles prement aqui!

el Millor Menjadora Automatico Calitat - Preu

*PUPPY *KITTY 7L Menjadora Automàtica per a Gossos i Gats, Alimentador automàtic amb Temporitzador amb fins a 4 Menjars al dia, Pantalla *LCD i funció d'enregistrament de So (Blanco).

*PUPPY *KITTY 7L Menjadora Automàtica per a Gossos i Gats, Alimentador automàtic amb Temporitzador amb fins a 4 Menjars al dia, Pantalla *LCD i funció d'enregistrament de So (Blanco).
Marca: PUPPY KITTY
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques
 • [ PER A MASCOTES GRANS I PETITES ] 6.5L de capacitat d'aliment; Suficient perquè un gat mengi durant un mes.Pot programar fins a 4 menjars; Dispensi de 1-39 porcions per menjar, cada porció és de *10g (10-*390g), pot programar-la d'acord amb les necessitats de la seva mascota.pot subministrar-li menjar a les seves mascotes a temps i regularment.
 • [ FLAMA A LA TEVA MASCOTA PERQUÈ ESMORZI ] Aquest dispensador automàtic de menjar per a mascotes té una gravadora de veu incorporada i un altaveu per a cridar a les teves mascotes al seu menjar amb un missatge de 10 segons de durada i jugar 3 vegades per a recordar a les teves mascotes sobre els menjars.
 • [ DISSENY DE L'ESTRUCTURA, MÉS SEGUR PER Al RENTAVAIXELLA, DISSENY DE DETECCIÓ D'INFRAROJOS ] Recipient de menjar amovible i estructura del bol de menjar per a ser rentada fàcilment. Aquest alimentador de mascotes va ser creat amb un disseny únic d'inversió de motor i detecció d'infrarojos per a evitar que el menjar es bloquegi.
 • [ ENERGIA USB O BATERIES ] L'alimentador automàtic de mascotes ve amb un cable d'alimentació USB i un adaptador de corrent continu, així que no importa a on vagis, encaixarà en la presa de corrent. Suporta 3 bateries LR20 D que duren fins a 1 any. (bateries no incloses).
 • [ 1 ANY DE GARANTIA ] Compri amb confiança. Adequat per a tota mena de mascotes. Fa que l'alimentació sense problemes per a la salut i el benestar de les mascotes sigui el que sigui que estiguis en el treball, l'escola o fos un cap de setmana.
+ Veure mes Caracteristiques
Nota
Vista Previa
Producte
Marca
9.8
*AmazonBasics - Dispensador de menjar, Petit
*AmazonBasics - Dispensador de menjar, Petit
AmazonBasics
8.4
*PETKIT Fuentes per a Gats -Anti *Burn out/*Super *Quiet/Alarma d'Escassetat d'Aigua/Alarma de Canvi de Filtre Automàtic Dispensador per a Gossos i Gats
*PETKIT Fuentes per a Gats -Anti *Burn out/*Super *Quiet/Alarma d'Escassetat d'Aigua/Alarma de Canvi de Filtre Automàtic Dispensador per a Gossos i Gats
PETKIT
7.9
Alimentador Intel·ligent per a Gossos i Gats, Menjadores Automàtiques d'Aliments, temporitzador programable, control de porcions de fins a 6 menjades / dia, enregistrament de veu, alarma d'aliments baixos
Alimentador Intel·ligent per a Gossos i Gats, Menjadores Automàtiques d'Aliments, temporitzador programable, control de porcions de fins a 6 menjades / dia, enregistrament de veu, alarma d'aliments baixos
MYPIN
7.7
*Navaris Dispensador automàtic de Menjar per a Gos amb Abeuradora - Menjadora per a Gossos i Gats amb 4 compartiments - Dispensador de croquetes
*Navaris Dispensador automàtic de Menjar per a Gos amb Abeuradora - Menjadora per a Gossos i Gats amb 4 compartiments - Dispensador de croquetes
Navaris
7.6
*Navaris Dispensador automàtic de Menjar i Aigua - Menjadora i Abeurador per a Gossos i Gats - 3.8L Cadascun - 2 Dispensadors amb Botella per a Mascotes
*Navaris Dispensador automàtic de Menjar i Aigua - Menjadora i Abeurador per a Gossos i Gats - 3.8L Cadascun - 2 Dispensadors amb Botella per a Mascotes
Navaris
7.5
*PetSafe PFD11-13707 Menjadora Automàtica De Cinc Menjars *Eatwell
*PetSafe PFD11-13707 Menjadora Automàtica De Cinc Menjars *Eatwell
PetSafe
7.4
*Iseebiz 3 L Menjadora *Automatico per Wifi per a Gossos/Gats amb 8 Menjars Diari
*Iseebiz 3 L Menjadora *Automatico per Wifi per a Gossos/Gats amb 8 Menjars Diari
Iseebiz
7.3
*YGJT Distribuïdors Automàtics d'Aliments/Aigua per a Gats i Gossos Alimentador Automàtic de Mascotes - 2 Peces - 3.8L Productes per a Mascotes
*YGJT Distribuïdors Automàtics d'Aliments/Aigua per a Gats i Gossos Alimentador Automàtic de Mascotes - 2 Peces - 3.8L Productes per a Mascotes
YGJT
7.3
*Iseebiz Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjada Wifi amb App Control Recordatori per Veu, *3litros
*Iseebiz Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjada Wifi amb App Control Recordatori per Veu, *3litros
Iseebiz
7.3
*SureFeed Microxip Alimentador de mascotes
*SureFeed Microxip Alimentador de mascotes
SureFeed

Ultima actualizació 2020-8-17 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables