Els Millors Menjadores Automaticos Maig 2023

🔥 Els 3 Millors Menjadores Automaticos

*Amzdeal Menjadora Automàtica Gats i Gossos 5.5L, Alimentador de Mascotes amb Pantalla *LCD, Dispensador amb Funció d'Enregistrament

Caracteristiques 📌
 • ❤ CAPACITAT GRAN DE 5.5L ❤ L'alimentador de Mascotes li proporciona una capacitat d'embut de 5.5 litres / 3 kg per a mantenir el menjar sec i fresc, i pot proporcionar 3 menjars cada dia per a la seva mascota durant 4-6 dies.
 • ❤ PANELL DE CONTROL *LCD ❤ La menjadora Automàtica té una pantalla *LCD ben llegible que li permet establir el temps i la quantitat de la dieta i registrar la dieta de la seva mascota. Amb la funció de memòria, pot executar-se automàticament a la mateixa hora tots els dies.
 • ❤ SISTEMA D'ENREGISTRAMENT ❤ Gravi la seva veu i recordi-li a la seva mascota que és hora de menjar. Pot gravar un missatge de veu per 10 segons i reproduir-lo tres vegades automàticament. Convenient per a la seva mascota a menjar regularment, la qual cosa és bo per a la salut de les mascotes.
 • ❤ FÀCIL DE NETEJAR ❤ A causa de la safata de menjar extraïble, el dispensador per a mascotes és molt fàcil de netejar. Pot manejar aliments secs de fins a 15 mm en qualsevol rang de grandària.
 • ❤ ESTALVI D'ENERGIA ❤ Està fet de material respectuós al medi ambient, resistent a l'impacte i a la calor. Aquesta menjadora automàtica per gossos i gats està equipat amb 3 bateries grans que duren 3 mesos.
+ Veure mes Caracteristiques

*pedy Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjar, Alimentador Automàtic de Mascotes, amb Temporitzador, Pantalla *LCD, Enregistrament de Veu, Detecció d'Infrarojos, 3.5L

*pedy Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjar, Alimentador Automàtic de Mascotes, amb Temporitzador, Pantalla *LCD, Enregistrament de Veu, Detecció d'Infrarojos, 3.5L
Marca: pedy
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Energia Dual】Quan es talla l'alimentació de la xarxa, la bateria estarà disponible. Bateria d'alimentació, amb tres piles alcalines D (no incloses en el paquet). Pot triar la dieta adequada segons les seves necessitats.
 • 【Detecció Infraroja】 La detecció infraroja incorporada pot evitar el desbordament o bloqueig d'aliments i permetre que les seves mascotes gaudeixin dels menjars. Aquest sistema es pot adaptar a totes les formes d'aliments secs.
 • 【Enregistrament de Correu de Veu】: Fins i tot si no es queda a la casa, pot gravar un correu de veu per a cridar a gossos o gats a menjar o beure. Aquest dispensador pot gravar la seva veu durant 10 segons per a cridar a les mascotes per als menjars. Ja no ha de preocupar-se que la seva mascota s'oblidi de menjar o se senti sola.
 • 【Temps i Quantitat d'Aliments Preestablerts】Alimentació precisa, controli la quantitat d'aliments i mantingui a la seva mascota saludable. Aquest alimentador automàtic pot proporcionar 4 menjars possibles en un dia, pot programar prèviament el temps que desitja que la seva mascota mengi i el quantitat de cada menjar (de 5 g a 100 g per menjar, hi ha 29 porcions, 5 g per una porció), el dispensador pot funcionar automàticament tots els dies.
 • 【Fàcil de Netejar i Antilliscant】 El tanc d'emmagatzematge es pot separar del cos, i el disseny del recipient d'alimentació d'acer inoxidable és convenient per a la neteja, i també es pot netejar de manera més neta. La base és estable i antilliscant, per la qual cosa el bol no cau quan els animals mengen.
+ Veure mes Caracteristiques

Menjadora *Automatico Gats *Iseebiz 3 Litre Menjadora Gos Té 4 Menjars amb Recordatori per Veu i Temporitzador *Fuciona amb l'Endoll o les Piles

Menjadora *Automatico Gats *Iseebiz 3 Litre Menjadora Gos Té 4 Menjars amb Recordatori per Veu i Temporitzador *Fuciona amb l'Endoll o les Piles
Marca: Iseebiz
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Gravadora de veu i altaveu: missatge de veu personal crida a la seva mascota
 • La menjadora es programa per passos.Pot triar fins a 4 hores en les quals vol que subministri aliment, i decideix quant vol que suelte.si simplement vol que mantingui ple la menjadora - -pot posar una quantitat excessiva. Si detecta que la menjadora aquesta ple per a, així que no hi ha risc que desbordi o s'embussi
 • Té un SENSOR D'INFRAROJOS que detecta, quan està subministrant menjar, si s'ha passat amb la quantitat i s'omple massa la menjadora i un *boton per a donar una ració (de cinc grams) manualment en el moment que vol
 • El dispensador té una capacitat de 1,5 kg i permet configurar fins a quatre menjars diaris de quantitat variable (sent el màxim 300 grams) amb la cura que les boles de pinso no siguin major d'1 cm per a evitar que s'embussi l'orifici que té per on sali el menjar
 • Consum de Potència Ultra Baix: Requereix 3 Piles Alcalines (4D) (no incloses). Les millors prestacions amb el menor consum d'energia: Aquest dispositiu és capaç de consumir molt poca energia arribant a durar fins a 1 any usant unes bateries de bona qualitat
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Menjadores Automaticos al millor preu.

Si estàs buscant comprar Menjadores Automaticos, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Menjadores Automaticos, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Menjadora Automatico estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Menjadora Automatico Més Barat

*isYoung Menjadora Automàtica 5.5 L d'Aliments per a Mascotes Gats i Gossos Alimentador de Mascotes de Control Electrònic amb Pantalla gran *LCD i Registre de Veu Temporitzador de Menjar

*isYoung Menjadora Automàtica 5.5 L d'Aliments per a Mascotes Gats i Gossos Alimentador de Mascotes de Control Electrònic amb Pantalla gran *LCD i Registre de Veu Temporitzador de Menjar
Marca: isYoung
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • GRAN CAPACITAT de 5.5L: Amb aquesta gran capacitat, la menjadora pot guardar aliments secs aproximadament de 7-12 dies (Depèn del nombre de mascotes i la porció d'ingesta d'aliments ). Li elimina la molèstia d'ingressar aliments amb molta freqüència i li evita preocupació que no tinguin moderi les seves mascotes mentre viatja o està ocupat en treball.
 • ENREGISTRAMENT de VEU: Pot gravar la seva veu per a recordar-los a les seves mascotes que és hora de menjar i perquè no se sentin soles. Pot gravar missatges de veu durant 10 segons i reprodueix tres vegades automàticament. Principalment perquè la seva mascota mengi a hora fixa. A més pot evitar que mengin *demasiamo.
 • PANTALLA *LCD CLARA - *Pantalla *LCD clara amb 5 botons que poden observar l'estat de la dieta de la seva mascota. Amb aquesta pantalla gran *LCD, pot veure l'hora actual, els menjars programats, la grandària del menjar i el menjar servit perquè pugui observar la situació exacta de la seva mascota. A més pot veure l'estat de la bateria.
 • Regular i quantitatiu d'1 ~ 3 menjars al dia per sis passos: Estableixi el temps - El número de menjades - Temps i ració del desdejuni - Temps i pes de l'esmorzar - Temps i ració del sopar - Complet. (Suggeriment: No més de 12 tasses cada menjar) el *minimo que es pot programar per *racion és uns 25 grams i es pot programar per a 1, 2 o 3 vegades segons el que es necessita.
 • FÀCIL de NETEJAR I MANEJAR - Protecció del medi ambient, resistència a l'impacte i bona resistència a la calor Safata d'aliments extraïble, fàcil de netejar. Maneja qualsevol rang de grandària d'aliments secs de màxim *1cm de diàmetre. 🌹🌹NOTA: les piles no estan incloses. Li podem oferir instruccions en espanyol en PDF, si les necessita, i pot posar en contacte amb nosaltres. Es necessita restablir després d'apagar-ho.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Menjadores Automaticos que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Menjadores Automaticos disponibles en Maig del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Menjadores Automaticos veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Menjadora Automatico Calitat - Preu

*PUPPY *KITTY 7L Menjadora Automàtica per a Gossos i Gats, Alimentador automàtic amb Temporitzador amb fins a 4 Menjars al dia, Pantalla *LCD i funció d'enregistrament de So (Blanco).

*PUPPY *KITTY 7L Menjadora Automàtica per a Gossos i Gats, Alimentador automàtic amb Temporitzador amb fins a 4 Menjars al dia, Pantalla *LCD i funció d'enregistrament de So (Blanco).
Marca: PUPPY KITTY
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • [ PER A MASCOTES GRANS I PETITES ] 6.5L de capacitat d'aliment; Suficient perquè un gat mengi durant un mes.Pot programar fins a 4 menjars; Dispensi de 1-39 porcions per menjar, cada porció és de *10g (10-*390g), pot programar-la d'acord amb les necessitats de la seva mascota.pot subministrar-li menjar a les seves mascotes a temps i regularment.
 • [ FLAMA A LA TEVA MASCOTA PERQUÈ ESMORZI ] Aquest dispensador automàtic de menjar per a mascotes té una gravadora de veu incorporada i un altaveu per a cridar a les teves mascotes al seu menjar amb un missatge de 10 segons de durada i jugar 3 vegades per a recordar a les teves mascotes sobre els menjars.
 • [ DISSENY DE L'ESTRUCTURA, MÉS SEGUR PER Al RENTAVAIXELLA, DISSENY DE DETECCIÓ D'INFRAROJOS ] Recipient de menjar amovible i estructura del bol de menjar per a ser rentada fàcilment. Aquest alimentador de mascotes va ser creat amb un disseny únic d'inversió de motor i detecció d'infrarojos per a evitar que el menjar es bloquegi.
 • [ ENERGIA USB O BATERIES ] L'alimentador automàtic de mascotes ve amb un cable d'alimentació USB i un adaptador de corrent continu, així que no importa a on vagis, encaixarà en la presa de corrent. Suporta 3 bateries LR20 D que duren fins a 1 any. (bateries no incloses).
 • [ 1 ANY DE GARANTIA ] Compri amb confiança. Adequat per a tota mena de mascotes. Fa que l'alimentació sense problemes per a la salut i el benestar de les mascotes sigui el que sigui que estiguis en el treball, l'escola o fos un cap de setmana.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Menjadores Automaticos

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Menjadores Automaticos que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Menjadores Automaticos

*Lacyie Menjadora Automàtica per a Gossos i Gats, Dispensador de Menjar automàtic amb Temporitzador, 6 * *128ml dispensador d'Aliments Secs i humits per a Gossos, Gats, Conills i Mascotes Petites

Caracteristiques 📌
 • [Alimentador automàtic per a mascotes] - Electrònica precisa per a controlar i ajustar l'hora de menjar de la mascota que pot establir l'interval de temps dins de les 24 hores. Pot configurar-ho amb anticipació quan viatge, viatge o a l'aire lliure. No es preocupi, la mascota sentirà gana quan l'amo estigui fora.
 • [Disseny de 6 menjars] - Màxim configurable de 6 menjars amb 6 horaris diferents per endavant. L'alimentador automàtic de mascotes proporciona 6 quadrícules el volum de les quals és de *128ml. Pots posar menjar humit o sec depenent de quant mengi la teva mascota.
 • [Recordatori de música incorporat] - L'alimentador incorporat recordatori de música i indicador d'encesa de la pantalla. A l'hora del menjar, la música es reproduirà automàticament per a recordar-li a la mascota que coma. L'estat de consum de la bateria es mostrarà en la pantalla. Això pot recordar-li que canviï la bateria quan la bateria tingui poca energia.
 • [Mantingui saludable a la seva mascota] - La menjadora per a mascotes està fet d'acer inoxidable ABS + de grau alimentós i és inofensiu per als humans i les mascotes. Cada menjar es pot distribuir amb diferents quantitats d'aliments per a ajudar les seves mascotes a controlar el seu pes i mantenir una vida saludable. És adequat per a gats, gossos, conills i altres mascotes.
 • [Fàcil de netejar] - La tapa extraïble i la safata de menjar de l'alimentador intel·ligent són rentables. Pots descarregar-ho i rentar-ho en l'aigua. I altres parts es poden netejar. La superfície llisa no deixa taques. És fàcil de netejar.
+ Veure mes Caracteristiques

*Balimo Automàtica Menjadora per a gats i gossos, Alimentador Automàtic amb temporitzador programable i pantalla *LCD fins a 6 menjars per dia

Caracteristiques 📌
 • ❤ ️Menjadora automàtica automàtica mitjançant control electrònic precís i ajust del temps d'alimentació per a mascotes, pot ajustar el temps d'alimentació en 24 hores. S'ha col·locat en el treball, en viatges curts o a l'aire lliure. No et preocupis, la mascota té gana quan el propietari està fora.
 • ❤ ️6 menjars de distribució quantitativa alimentació quantitativa - segons el disseny real de les mascotes es poden dissenyar fins a sis menjars per endavant, cada menjar pot contenir 180 ml, pot contenir menjar sec i mullat, un petit nombre de menjars, una distribució adequada de menjar per a mascotes, alimentació científica, redueix la càrrega gastrointestinal de les mascotes.
 • ❤️Fàcil d'usar: El panell de control amb botó estableix els paràmetres una vegada i el sistema emmagatzema les dades automàticament sense haver de realitzar diverses actualitzacions
 • ❤ ️ Disseny humanitzat - La menjadora automàtica automàtica està fet de material ABS no tòxic de qualitat alimentària i té un disseny dempeus *antiadherente per a evitar que els peus de la mascota s'embussin en girar la safata d'alimentació. Una vegada que ocorri, la safata d'alimentació gira de manera intel·ligent en direcció inversa per a evitar lesions accidentals.
 • ❤️Garantia de doble font d'alimentació- El carregador automàtic es pot carregar amb micro USB (*5V1A) o 3 piles C (no incloses). Subministrament continu d'aliments quan s'interromp de manera inesperada i la bateria de *búfer continua subministrant electricitat.
+ Veure mes Caracteristiques

*Sailnovo Dispensador Automàtic 4L de 4 Menjars Diaris per a Mascotes Gossos i Gats, Menjadora Automàtica amb Enregistrament de Veu, Temporitzador, Detecció d'Infrarojos, Consum d'Energia Baix

Caracteristiques 📌
 • 【Alimentació automàtica】El *Sailnovo Menjadora Automàtica per a gats i gossos ofereix menjars flexibles, d'1 a 39 porcions per *comidad, *5g per cada porció i 4 menjars al dia. Pot configurar la quantitat de cada menjar a través del panell.
 • 【Funció d'enregistrament】Amb gravadora i altaveu incorporats, *Sailnovo menjadora automàtica per a gats pot gravar la seva veu durant 10 segons per a cridar les seves mascotes a menjar, i no se sentiran sols quan escolten la veu d'amo.
 • 【Prevenir vessaments】 La detecció infraroja incorporada evita embussos de menjar i permet a les mascotes gaudir del menjar. Aquest sistema pot adaptar-se a totes les formes de menjar sec, però la grandària del menjar no ha de ser superior a 0.39 "* 0.39" (1 cm * 1 cm), en cas contrari el menjar es quedarà embussada en el forat.
 • 【Font d'alimentació doble, sota consum】: Pot alimentar-se amb AC100-240V 0.4A 50 / *60Hz o bateria, i la bateria d'alta qualitat pot funcionar durant 6 mesos.c
 • 【*Operation Fàcil operació i neteja】: tots els programes són fàcils de predeterminar pressionant els botons del dispositiu, al mateix temps, pot veure clarament en la pantalla *LCD el que ha preestablert. netejar aquest producte també és fàcil
+ Veure mes Caracteristiques

*Navaris Dispensador de Menjar automàtic amb Temporitzador - Menjadora automàtica de 6L per a 4 porcions de Menjar diàries - per a Gossos i Gats

Caracteristiques 📌
 • Mascota sempre satisfeta: Amb aquest dispensador automàtic amb 2 dosificadors, li podràs donar al teu animal fins a 4 menjars per dia i podràs triar entre 39 grandàries diferents de porcions. El teu amic de 4 potes estarà ben alimentat!
 • Disseny i beneficis: El dispensador d'aliments compta amb un disseny modern i ofereix grans avantatges. Els temps i les quantitats de menjar poden programar-se individualment en la pantalla, a més es pot programar una alarma acústica.
 • Detalls: La menjadora automàtica, té una capacitat d'aprox. 6 litres (aprox. 2 - 3KG d'aliment). Pot funcionar per un cable USB, adaptador de corrent altern o a través de 3 piles LR20 D (no incloses).
 • Aliment automàtic: El recipient programable és especialment adequat per als dies en què has de deixar a la teva mascota sola.
 • Fàcil neteja: El dosificador es pot netejar amb un drap humit. La part interna extraïble i la safata d'alimentació són aptes per a rentavaixelles.
+ Veure mes Caracteristiques

*YGJT Menjadores Automàtiques d'Aliments/Font d'Aigua Automàtica per a Gossos Gats i Mascotes- 2 Peces- 3.75L Bol Accessori Dispensador per a Mascotes (sense Necessitat de Bateria)

Caracteristiques 📌
 • Material🐈: aquest dispensador d'aigua per a mascotes està fet de plàstic ABS, assegurança, no tòxic i ecològic, una bona opció d'alimentador d'aigua per a les seves mascotes cadells.
 • 🐈Dimensions🐈: *20x20x15cm (7.*9x7.*9x5.*9inch),capacitat:1.8L
 • 🐈Funcions🐈: filtració de carbó, cicles múltiples, flux d'oxigen, mantenir l'aigua neta: faci que les seves mascotes gaudeixin de l'aigua dolça automàticament quan hagi de sortir per uns dies.
 • 🐈: Es pot desmuntar fàcilment per a una neteja regular. Només necessites canviar dues vegades l'element Filtre
 • 🐈PAQUET🐈: un dispensador d'aigua.
+ Veure mes Caracteristiques

*Amzdeal Menjadora Automàtica per a Gossos Gats - Dispensador de Menjar 4,6 L amb Temporitzador Programable, Enregistrament de 16 Segons i Sensor d'Infrarojos, Pantalla *LCD, 4 Menjars al Dia per a Mascotes

Caracteristiques 📌
 • 💖 Programable amb Temporitzador 💖 Aquesta menjadora automàtica per a gossos està equipat amb un temporitzador amb el qual es pot configurar el temps i la quantitat d'alimentació. Hi ha 4 menjars al dia, 0-10 porcions per cadascuna, cada porció té 40-*50g. Alimentació quantitativa a temps fa que la dieta de la seva mascota sigui més regular i saludable i eviti l'obesitat excessiva
 • 💖 Sistema de Recordatori 💖 Gràcies a la gravadora de veu i l'altaveu, vostè pot gravar 16 segons d'àudio per endavant. Al temps d'alimentació, la menjadora automàtica per a mascotes reproduirà l'enregistrament 3 vegades, cridant la mascota a menjar. La seva veu acompanyarà a la seva mascota quan no estigui a casa
 • 💖 *Despensación Precisa i Lisa 💖 Aquesta menjadora automàtica per a gats està equipat amb sensor d'infrarojos per a monitorar la quantitat d'aliments, evitar una dispensació excessiva i realitzar una alimentació més precisa. I el *tunel de menjar de versió millorada ha resolt el problema del bloqueig d'aliments
 • 💖 Gran Capacitat 💖 *Amzdeal menjadora automàtica té una capacitat de 4,6 litres (aprox. 2 - 3KG d'aliment). Pot satisfer les necessitats alimentàries de la seva mascota durant una setmana aproximadament (depèn de la seva mascota). No fa falta agregar menjar sovint. Pot anar a viatjar, a treballar, a festa sense cap preocupació
 • 💖 Detalls d'Alta Qualitat 💖 Aquest dispensador de menjar està fet de material ABS de grau alimentós, la qual cosa és de confiança per a la salut i la seguretat de les mascotes. Aquest material té una textura mat, més exclusiu. A més, les parts desmuntables faciliten la neteja
+ Veure mes Caracteristiques

*HoneyGuaridan A36 Alimentador Automàtic De Mascotes, Capacitat 13 Tasses

Caracteristiques 📌
 • 【Configura la grandària i l'horari del menjar】La menjadora automàtica per a mascotes *HG (*HoneyGuaridan) dispensa menjades des d'1 a 80 porcions, sent cada porció d'entre 5-10 grams. Té una capacitat de magatzematge de menjar de 3KG de pinso, el recipient d'acer inoxidable pot contenir fins a 0.6KG. Aquesta menjadora automàtica per a gossos i gats pot programar fins a 6 menjars al dia. Una vegada s'hagin establert el pla d'alimentació, aquest podrà mantenir-se funcionant permanentment
 • 【Disseny d'Estructura Desmuntable, Fàcil de Netejar i Alarma de Nivell baix de Menjada】Contenidor de menjar desmuntable i recipient d'acer inoxidable per a facilitar la seva neteja. Alarma de nivell baix de menjar a l'interior de la menjadora automàtica, quan el nivell de menjar és baix, la llum LED s'encendrà de color blau per a recordar-li que ha d'afegir menjar.La grandària del pinso per a mascotes no pot ser superior a 1,*2cm * 1,*2cm, en cas contrari podria quedar embussat.
 • 【Enregistrament d'Àudio, Bateries i Connexió USB】Aquest dispensador de menjar automàtic porta incorporat un gravador de veu i un altaveu amb el qual podràs cridar a la teva mascota per a menjar durant 10 segons; Suporta bateries 4 D o cable d'alimentació DC, a l'interior del paquet trobarà un adaptador de corrent DC i un cable.
 • 【Disseny Únic amb Inversió de Motor i Detecció per Infrarojos】Aquesta menjadora va ser creada amb un disseny únic d'inversió de motor per a prevenir el bloqueig de menjar; sensor d'infrarojos incorporat per a alertar que el recipient de menjar està ple, cosa que també farà que el logo “*HG” comenci a encendre's en color vermell per a avisar-li.Si us plau llegeixi l'avís groc que es troba en la tapa de la menjadora, després de llegir les instruccions i llavors procedeixi a configurar el dispositiu.
 • Si té problemes de qualitat o altres preguntes, contacti'ns a través de *Amazon. Aquí està el vídeo per a mostrar-li com operar l'alimentador automàtic de mascotes: https://www.youtube.com/watch?v=j0m-gvjg_mm
+ Veure mes Caracteristiques

*Iseebiz Menjadora Automàtica Gats/Gossos amb Cambra HD Dispensador de Menjada Wifi amb App Control ,Visió Nocturna *6litros

Caracteristiques 📌
 • Control des de telèfon,pot controlar la menjadora automàtica en qualsevol lloc, Es pot personalitzar el temps d'alimentació, alimentació científica,
 • Disseny amb Cambra HD *720p,suport de Visió Nocturna, observació en temps real de l'alimentació de mascotes,És compatible amb un usuari i diversos usuaris al mateix temps que s'observar la mascota si aquesta menjar en temps
 • Buscar l'aplicació "*iseebiz" i comenci a usar aquesta menjadora intel·ligent d'aliments; Detalls del pas d'instal·lació, consulti la descripció del producte o el manual. Compatible amb Telèfon intel·ligent (Apple *iOS / Android US 4.0+) i connexió Wi-Fi estàndard de 2.4 *GHz
 • Deix el seu petit *cutie té un bon apetit,gravi la seva veu per a recordar-los a les seves mascotes que és hora de menjar. pot gravar missatges de veu durant 10 segons i reprodueix tres vegades automàticament. principalment perquè la seva mascota mengi a temps
 • *Grantía de *24meses,Si us plau contacta amb nosaltres si rep un article defectuós, un paquet danyat al qual li faltin parts o té algun dubte sobre la comanda
+ Veure mes Caracteristiques

*Houzetek Menjadora Automàtica Gats/Gossos dispensador de Menjar per a Gossos,amb Cambra HD de *1080p, Wifi amb App Control Recordatori,Visió Nocturna

Caracteristiques 📌
 • ❤【Vídeo i fotografiant】La càmera de vídeo HD 1080P amb un ampli angle de visió de 110 graus, interacció de veu intel·ligent, li permet gravar vídeos, prendre fotos i escoltar i reproduir sons. Pot interactuar amb la seva mascota i alimentar-la en qualsevol moment.(Admet 2.4 *Ghz WIFI)
 • ❤【Alimenta a la seva mascota des del seu telèfon】Garantim que 2020 PP001 de *Houzetek és el més intel·ligent del mercat per a menjadores automàtiques. Pot fer un pla d'alimentació en l'aplicació d'acord amb l'edat, grandària, pes i una altra informació de la mascota , és compatible amb la funció d'enregistrament de crida de menjar.
 • ❤【Gran capacitat de 3.3 litres】En operar directament en l'aplicació amb un mínim d'1 porció (aproximadament 5 g), pot triar dispensar fins a 12 vegades. Després de configurar la quantitat d'aliments, el sistema s'alimentarà automàticament tots els dies a una hora personalitzada. Suficient per a alimentar a tots els gossos petits i mitjans, gats i conills. El sensor de pes està incorporat,la notificació s'enviarà al seu telèfon mòbil quan l'excedent d'aliments sigui molt poc
 • ❤【Doble font d'alimentació】Es prefereix menjadora intel·ligent gats per a usar l'adaptador per a la font d'alimentació, però està equipat amb una ranura per a targeta de bateria incorporada (bateria 3 x D), que canvia automàticament la manera d'alimentació quan es talla l'alimentació no pot quedar-se sense menjar quan s'apaga el poder.
 • ❤【Brindi un servei de qualitat】Si té alguna pregunta sobre el producte, no dubti a contactar-nos, oferim 12 mesos de garantia i un servei postvenda permanent. (a través de *sfdirect-eu@outlook.com)
+ Veure mes Caracteristiques

*XIAPIA Dispensador d'Aigua Automàtic per a Mascotes de Gats/Gossos   3.75L x 2 Peces Preservador d'Aliments i Aigua

Caracteristiques 📌
 • ➤【GRAN CAPACITAT】Aliments i aigua a gran volum Aquest dispensador d'aliments pot contenir fins a 3,75 litres (2 kg) d'aliments, i el dispensador pot contenir aigua per a un volum de 3,75L, per a garantir que els seus gats o gossos puguin tenir suficient menjar i aigua quan ha de sortir per uns dies.Conservador d'aliments i aigua de 2 peces: Pot emmagatzemar fins a 2.5 L de menjar i 3.75 L d'aigua.
 • ➤【MATERIALS】: Les nostres màquines expenedores d'aliments / *aguamarina estan fets de plàstics de qualitat alimentària, sense toxicitat ni olor. la salut del seu cadell i el seu gatet estan ben protegits.Peus de goma antilliscants per a un posicionament segur.
 • ➤【CONVENIENT】Instal·lació i despreniment molt fàcil, convenient per a la neteja i desinfecció.Gaudeixes d'un bol plegable per a gos o gat, efectiu quan surtis amb la teva mascota un dia.tanc transparent, gràcies al qual pot verificar ràpidament el nivell de l'aigua o el menjar.
 • ➤【EMBALATGE】: 1 dispensador d'aigua + 1 dispensador d'aliments + 1 recipient plegable per a gos / gat.Els dispensadors automàtics d'aliments / *aguamarina utilitzen la gravetat per a garantir constantment aigua i aliments frescos per a la mascota; ideal per a gossos o gats en el departament; adequat per a una o més mascotes.
 • ➤【SERVEI】: Si vostè té qualssevol preguntes, si us plau no dubti a contactar amb nosaltres. Tenim un equip de servei professional i sempre estem amb vostè.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Menjadora Automatico

Nota 9.9
*AmazonBasics - Dispensador de menjar, Petit
*AmazonBasics - Dispensador de menjar, Petit
Fabricant AmazonBasics
Nota 8.5
*PETKIT Fuentes per a Gats -Anti *Burn out/*Super *Quiet/Alarma d'Escassetat d'Aigua/Alarma de Canvi de Filtre Automàtic Dispensador per a Gossos i Gats
*PETKIT Fuentes per a Gats -Anti *Burn out/*Super *Quiet/Alarma d'Escassetat d'Aigua/Alarma de Canvi de Filtre Automàtic Dispensador per a Gossos i Gats
Fabricant PETKIT
Nota 8.0
Alimentador Intel·ligent per a Gossos i Gats, Menjadores Automàtiques d'Aliments, temporitzador programable, control de porcions de fins a 6 menjades / dia, enregistrament de veu, alarma d'aliments baixos
Alimentador Intel·ligent per a Gossos i Gats, Menjadores Automàtiques d'Aliments, temporitzador programable, control de porcions de fins a 6 menjades / dia, enregistrament de veu, alarma d'aliments baixos
Fabricant MYPIN
Nota 7.8
*Navaris Dispensador automàtic de Menjar per a Gos amb Abeuradora - Menjadora per a Gossos i Gats amb 4 compartiments - Dispensador de croquetes
*Navaris Dispensador automàtic de Menjar per a Gos amb Abeuradora - Menjadora per a Gossos i Gats amb 4 compartiments - Dispensador de croquetes
Fabricant Navaris
Nota 7.7
*Navaris Dispensador automàtic de Menjar i Aigua - Menjadora i Abeurador per a Gossos i Gats - 3.8L Cadascun - 2 Dispensadors amb Botella per a Mascotes
*Navaris Dispensador automàtic de Menjar i Aigua - Menjadora i Abeurador per a Gossos i Gats - 3.8L Cadascun - 2 Dispensadors amb Botella per a Mascotes
Fabricant Navaris
Nota 7.6
*PetSafe PFD11-13707 Menjadora Automàtica De Cinc Menjars *Eatwell
*PetSafe PFD11-13707 Menjadora Automàtica De Cinc Menjars *Eatwell
Fabricant PetSafe
Nota 7.5
*Iseebiz 3 L Menjadora *Automatico per Wifi per a Gossos/Gats amb 8 Menjars Diari
*Iseebiz 3 L Menjadora *Automatico per Wifi per a Gossos/Gats amb 8 Menjars Diari
Fabricant Iseebiz
Nota 7.4
*YGJT Distribuïdors Automàtics d'Aliments/Aigua per a Gats i Gossos Alimentador Automàtic de Mascotes - 2 Peces - 3.8L Productes per a Mascotes
*YGJT Distribuïdors Automàtics d'Aliments/Aigua per a Gats i Gossos Alimentador Automàtic de Mascotes - 2 Peces - 3.8L Productes per a Mascotes
Fabricant YGJT
Nota 7.4
*Iseebiz Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjada Wifi amb App Control Recordatori per Veu, *3litros
*Iseebiz Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjada Wifi amb App Control Recordatori per Veu, *3litros
Fabricant Iseebiz
Nota 7.4
*SureFeed Microxip Alimentador de mascotes
*SureFeed Microxip Alimentador de mascotes
Fabricant SureFeed

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-8-17 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables