Els Millors Dispensadors Automaticos de Menjar de Novembre 2021

🔥 Els 3 Millors Dispensadors Automaticos de Menjar

*HoneyGuaridan 7L Alimentador automàtic de Mascotes amb dispensador de Dues vies, dispensador de Menjar per a Gossos i Gats amb Dos bols d'Acer, gravadora de Veu de fins a 6 Menjars

Caracteristiques 📌
 • Alimenta Múltiples Mascotes i Recipient Transparent de 7L : Alimentador automàtic de mascotes té un divisor de 2 vies i dos bols de menjar d'acer inoxidable, que poden dividir el menjar en parts iguals i alimentar a diverses mascotes al mateix temps. El gran contenidor i extraïble de menjar de pot contenir 29 tasses de menjar sec. La grandària de les croquetes de menjar sec ha d'estar entre 0,5 cm i 2 cm per a assegurar que el menjar es dispensi sense problemes i sense embussar-se.
 • Programació flexible de menjars: L'alimentador automàtic per a gats pot programar fins a 6 menjars al dia i cada menjar d'1 a 48 porcions de croquetes de 8-*10g. El control exacte de les porcions de menjar del dispensador ajuda a controlar el pes de les mascotes i els temps d'alimentació constants ajuden a establir una dieta regular. Una vegada que programi els plans d'alimentació, se seguiran permanentment encara que el dispositiu s'apagui i canviï a alimentació a piles.
 • Enregistrament de so personalitzada *Premium : El dispensador automàtic de menjar per a mascotes té una gravadora de veu incorporada i un altaveu per a cridar a les seves mascotes al seu menjar amb un missatge de 10 segons de durada. També pot deshabilitar el so gravat quan necessiti un somni sense interrupcions durant el cap de setmana.
 • Disseny anti-bloqueig : Al sensor infraroig incorporat alerta quan el menjar s'embussa en el dispensador, el motor girarà en sentit contrari per a alliberar el menjar per a evitar que es bloquegi. L'alimentador automàtic per a gats s'alimenta amb un adaptador de corrent i 4 bateries de grandària D (les bateries NO estan incloses). En cas d'un tall d'energia, l'alimentador continuarà funcionant amb 4 bateries de grandària D per a assegurar que la seva mascota mai es perdi un menjar.
 • Panell de control fàcil d'usar : panell de control fàcil de configurar. Botons anti-toc per a evitar que la seva mascota toqui i dispensi aliment accidentalment. El botó d'alimentació manual pot proporcionar porcions addicionals per a les seves mascotes en qualsevol moment. La tapa superior forma una espècie de segell perquè el menjar es mantingui fresca i perquè les seves mascotes rebin l'aliment que necessiten. Contenidor de menjar extraïble i recipient per a una fàcil instal·lació i neteja.
+ Veure mes Caracteristiques

*Roffie Menjadora *Automatico Gats 7L, Dispensador de Menjar per a Mascotes Gats i Gossos amb Enregistrament de Veu, Temporitzador, Alarmes de Distribució, Control de Porcions i Baix Consum d'Energia

*Roffie Menjadora *Automatico Gats 7L, Dispensador de Menjar per a Mascotes Gats i Gossos amb Enregistrament de Veu, Temporitzador, Alarmes de Distribució, Control de Porcions i Baix Consum d'Energia
Marca: Roffie
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • CONTROL AUTOMÀTIC PER A CADA MENJAR: amb temporitzador programable incorporat i dos dispensadors d'aliments, pot programar fins a 4 menjars (desdejuni / esmorzo / sopar / quart menjat) per dia. Cada menjar controlat dins de 5-*390g. Mantingui a la seva mascota sana alimentant-la amb precisió i a temps.
 • MAJOR CAPACITAT: amb contenidors d'emmagatzematge de 7L (aproximadament 27 tasses), es garanteix un subministrament adequat d'aliments. Fins i tot si no està a casa durant 2-4 dies, la mascota no tindrà gana. Pot concentrar-se en el treball o gaudir d'unes agradables vacances de viatge.
 • ENREGISTRAMENT DE VEU: gravi un missatge personalitzat per a la seva mascota i atregui al fet que mengi a temps. En pressionar i mantenir pressionat el botó *MIC durant tres segons per a començar a gravar un missatge que es reprodueix a mesura que es dispensa cada menjar (per exemple, aquí, bebè! Veuen a menjar, noi! Bon gosset / gatet).
 • ALIMENTAT PER ADAPTADOR I BATERIA: la mascota mai es perdrà una alimentació. L'alimentador automàtic *Roffie funciona amb un adaptador de corrent i 3 bateries de grandària D. En cas de tall d'energia, l'alimentador continuarà funcionant amb 3 bateries de grandària D (les bateries NO estan incloses).
 • ANTI TOC I FÀCIL NETEJA: el panell de programa integrat i el disseny de bloqueig superior eviten que les mascotes obrin la tapa de la tremuja, ha de continuar pressionant el botó en la part davantera de la menjadora per a mascotes i obrir la tapa simultàniament amb una altra mà. El recipient de menjar extraïble i l'estructura del bol de menjar *FDA són fàcils de netejar.
+ Veure mes Caracteristiques

*HoneyGuaridan A68 7L Dispensador de Menjar per a Mascotes de Gran Capacitat amb Bol de Menjar d'Acer Inoxidable, gravadora de Veu, fins a 6 Menjars per dia, per a Tots els Gats i Gossos (Blau)

Caracteristiques 📌
 • 【Configura la grandària i l'horari del menjar】La menjadora automàtica per a mascotes *HG (*HoneyGuaridan) dispensa menjades des d'1 a 48 porcions, sent cada porció d'entre 8-10 grams. Té una capacitat de magatzematge de menjar de 3KG de pinso, el recipient d'acer inoxidable pot contenir fins a 0.6KG. Aquesta menjadora automàtica per a gossos i gats pot programar fins a 6 menjars al dia. Una vegada s'hagin establert el pla d'alimentació, aquest podrà mantenir-se funcionant permanentment
 • 【Disseny d'Estructura Desmuntable, Fàcil de Netejar i Alarma de Nivell baix de Menjada】Contenidor de menjar desmuntable i recipient d'acer inoxidable per a facilitar la seva neteja. La grandària del pinso per a mascotes no pot ser superior a 0.5-*2cm, en cas contrari podria quedar embussat.
 • 【Enregistrament d'Àudio, Bateries i Connexió USB】Aquest dispensador de menjar automàtic porta incorporat un gravador de veu i un altaveu amb el qual podràs cridar a la teva mascota per a menjar durant 10 segons; Suporta bateries 4 D o cable d'alimentació DC, a l'interior del paquet trobarà un adaptador de corrent DC i un cable.
 • 【Disseny Únic amb Inversió de Motor i Detecció per Infrarojos】Aquesta menjadora va ser creada amb un disseny únic d'inversió de motor per a prevenir el bloqueig de menjar; sensor d'infrarojos incorporat per a alertar que el recipient de menjar està ple.
 • També venem un divisor d'aliments bidireccional compatible amb la nostra menjadora per a mascotes model A36 i A68, la qual cosa l'ajuda a estalviar espai i diners en mascotes.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás Els Millors Dispensadors Automaticos de Menjar durant el black friday al millor preu
Si aquestes buscant comprar Dispensadors Automaticos de Menjar però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

🤑 El Dispensador Automatico de Menjar Més Barat

*DADYPET Menjadora *Automatico Gats,Dispensador de Menjar per a Mascotes,3L Menjadora Gat,Alimenti fins a 4 Menjars amb Regularitat

*DADYPET Menjadora *Automatico Gats,Dispensador de Menjar per a Mascotes,3L Menjadora Gat,Alimenti fins a 4 Menjars amb Regularitat
Marca: DADYPET
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • Fàcil d'usar: sistema de programa simple, fàcil de configurar. Temporitzador programable per a fins a 4 menjars, el dispensador de menjar per a mascotes amb 4 botons. La coberta transparent facilita la verificació dels excedents de menjar, i la manera d'interruptor de *perilla evita que les mascotes bolquin la màquina i vessin el menjar per a gossos.
 • Alimentació sense preocupacions: *DADYPET menjadora per a gats amb disseny d'estructura de dispensació especial, mai s'embussa ni acumula menjar. Impulsor fort, fins i tot si hi ha un bloqueig d'aliments, tornarà a funcionar després de la neteja.
 • Funció d'emmagatzematge d'apagat: quan no hi ha una bateria de suport instal·lada, després d'un apagat inesperat, només és necessari restablir el temps de visualització de la interfície principal i altres paràmetres s'emmagatzemen automàticament.
 • *ácil de netejar: *DADYPET menjadora per a gats està fet principalment de material de PC, no és tòxic i és segur. Recipient de menjar extraïble, fàcil de llevar i apte per a rentavaixella, convenient i simple.
 • Adequat per a: La menjadora automàtica per a mascotes és ideal per a gats, gossos, conills, *chinchillas i esquirols, etc. Pots cuidar a la teva mascota fins i tot quan no estàs a casa.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Dispensadors Automaticos de Menjar que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Dispensadors Automaticos de Menjar disponibles en Novembre del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Dispensadors Automaticos de Menjar veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Dispensador Automatico de Menjar Calitat - Preu

*pedy Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjar, Alimentador Automàtic de Mascotes, amb Temporitzador, Pantalla *LCD, Enregistrament de Veu, Detecció d'Infrarojos, 3.5L

*pedy Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjar, Alimentador Automàtic de Mascotes, amb Temporitzador, Pantalla *LCD, Enregistrament de Veu, Detecció d'Infrarojos, 3.5L
Marca: pedy
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 【Energia Dual】Quan es talla l'alimentació de la xarxa, la bateria estarà disponible. Bateria d'alimentació, amb tres piles alcalines D (no incloses en el paquet). Pot triar la dieta adequada segons les seves necessitats.
 • 【Detecció Infraroja】 La detecció infraroja incorporada pot evitar el desbordament o bloqueig d'aliments i permetre que les seves mascotes gaudeixin dels menjars. Aquest sistema es pot adaptar a totes les formes d'aliments secs.
 • 【Enregistrament de Correu de Veu】: Fins i tot si no es queda a la casa, pot gravar un correu de veu per a cridar a gossos o gats a menjar o beure. Aquest dispensador pot gravar la seva veu durant 10 segons per a cridar a les mascotes per als menjars. Ja no ha de preocupar-se que la seva mascota s'oblidi de menjar o se senti sola.
 • 【Temps i Quantitat d'Aliments Preestablerts】Alimentació precisa, controli la quantitat d'aliments i mantingui a la seva mascota saludable. Aquest alimentador automàtic pot proporcionar 4 menjars possibles en un dia, pot programar prèviament el temps que desitja que la seva mascota mengi i el quantitat de cada menjar (de 5 g a 100 g per menjar, hi ha 29 porcions, 5 g per una porció), el dispensador pot funcionar automàticament tots els dies.
 • 【Fàcil de Netejar i Antilliscant】 El tanc d'emmagatzematge es pot separar del cos, i el disseny del recipient d'alimentació d'acer inoxidable és convenient per a la neteja, i també es pot netejar de manera més neta. La base és estable i antilliscant, per la qual cosa el bol no cau quan els animals mengen.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2021 de Els Dispensadors Automaticos de Menjar

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Dispensadors Automaticos de Menjar que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Dispensadors Automaticos de Menjar

*Amzdeal Menjadora Automàtica Gats i Gossos 5.5L, Alimentador de Mascotes amb Pantalla *LCD, Dispensador amb Funció d'Enregistrament

Caracteristiques 📌
 • ❤ CAPACITAT GRAN DE 5.5L ❤ L'alimentador de Mascotes li proporciona una capacitat d'embut de 5.5 litres / 3 kg per a mantenir el menjar sec i fresc, i pot proporcionar 3 menjars cada dia per a la seva mascota durant 4-6 dies.
 • ❤ PANELL DE CONTROL *LCD ❤ La menjadora Automàtica té una pantalla *LCD ben llegible que li permet establir el temps i la quantitat de la dieta i registrar la dieta de la seva mascota. Amb la funció de memòria, pot executar-se automàticament a la mateixa hora tots els dies.
 • ❤ SISTEMA D'ENREGISTRAMENT ❤ Gravi la seva veu i recordi-li a la seva mascota que és hora de menjar. Pot gravar un missatge de veu per 10 segons i reproduir-lo tres vegades automàticament. Convenient per a la seva mascota a menjar regularment, la qual cosa és bo per a la salut de les mascotes.
 • ❤ FÀCIL DE NETEJAR ❤ A causa de la safata de menjar extraïble, el dispensador per a mascotes és molt fàcil de netejar. Pot manejar aliments secs de fins a 15 mm en qualsevol rang de grandària.
 • ❤ ESTALVI D'ENERGIA ❤ Està fet de material respectuós al medi ambient, resistent a l'impacte i a la calor. Aquesta menjadora automàtica per a gossos i gats està equipat amb 3 bateries grans que duren 3 mesos.
+ Veure mes Caracteristiques

*DADYPET Menjadora *Automatico Gats 4.5L, Menjadora Gos Dispensador Menjar Mascotes Intel·ligent de 4 Menjars

Caracteristiques 📌
 • Grandària de Menjar i Temps Programable:*DADYPET menjadora *automatico gats amb contenidors d'emmagatzematge de grau alimentós de 4.5L, que poden garantir que les seves mascotes s'alimentin mentre està fora de casa de 2 a 4 dies. La menjadora *automatico gats & gossos es pot programar fins a 4 menjars al dia, i cada el menjar té un control de 1-9 porcions (10 g per porció).
 • Funció de memòria:*DADYPET dispensador menjar gats & gossos funciona amb un adaptador de corrent i 4 bateries de grandària C(no incloses). Començarà l'alimentació de la bateria automàticament quan falla l'alimentació, per a assegurar que la seva mascota mai es perdi una alimentació i que les dades de configuració no es perdin.
 • Disseny d'Estructura, Fàcil de Netejar: menjadora gos el disseny de bloqueig superior i el panell de programa incorporat poden evitar que les mascotes canviïn la configuració amb les potes i obrin la tapa de la tremuja per a tirar el menjar. Els bols de menjar extraïbles d'acer inoxidable 304 de la *FDA són fàcils de netejar.
 • Pantalla LED a Color: Tota la programació és fàcil de predeterminar pressionant els botons del dispositiu, al mateix temps pot veure clarament en la pantalla *LCD el que ha preestablert. Quan s'introdueix el menjar, mostra el botó verd i quan no s'introdueix, mostra el botó vermell. Pots controlar molt bé la dieta de la teva mascota.
 • No és Fàcil Bloquejar el Menjar: *DADYPET menjadora *automatico gats usa un impulsor amb gran duresa, no és fàcil de bloquejar el menjar, pot assegurar-se que la seva mascota mengi a temps.
+ Veure mes Caracteristiques

*Sailnovo Dispensador Automàtic Menjar Gats Menjadores automàtiques de Mascotes per a Gossos i Gats 6L (6L)

Caracteristiques 📌
 • 【Configura el temps i la quantitat de la *comidad per endavant】 El *Sailnovo Menjadora Automàtica per a gossos i gats pot configurar quatre menjar al dia. Pot configurar el temps i la quantitat del menjar desitjat per endavant(des de 10 grams fins a 390 grams, 10 g per cada porció
 • 【Enregistrament de la seva veu】. Encara que no estigui a casa, pot transmetre la seva veu a cridar el seu gos o gat a menjar. El *Sailnovo Menjadora Automàtica per a gossos i gats pot gravar la seva veu de 10 segons, d'aquesta manera cridar la seva mascota a menjar.
 • 【Doble font d'alimentació】 A l'igual amb els ordinadors portàtils, quan el corrent altern està apagada, pot usar la bateria.
 • 【Gran capacitat 6L】 Té un recipient de 6 litres, capaç de cabre 6 lliures de menjar. Quan està en la seva absència, pot alimentar la seva mascota durant diversos dies. Ajuda a formar un hàbit alimentari bo a la seva mascota.
 • 【*Operation Fàcil operació i neteja】: tots els programes són fàcils de predeterminar pressionant els botons del dispositiu, al mateix temps, pot veure clarament en la pantalla *LCD el que ha preestablert. netejar aquest producte també és fàcil.
+ Veure mes Caracteristiques

*LZDMY Dispensador de Menjar i Aigua per a Gossos i Gats 2 Peces 3.*8Lx2 Menjadores i Abeuradors Automàtic d'Aliments Font d'Aigua Mascotes Accessoris Gran

Caracteristiques 📌
 • ★【CAPACITAT DE MENJAR】: La capacitat és: 3.*8x2 peces. Satisfaci perfectament les necessitats de vostè i la seva mascota. La quantitat d'aliments és un dels factors més importants en comprar un alimentador: si la capacitat és massa petita, el propòsit d'alimentar a les mascotes pot no aconseguir-se; però si la capacitat és massa gran, és probable que causi contaminació o desaprofitament d'aliments, i és difícil de netejar També augmentarà.
 • ★【ASPECTE】: l'aspecte de l'alimentador es divideix principalment en quadrat i cilíndric. Val la pena assenyalar que, naturalment, als gossos els agrada mastegar joguines rodones, per la qual cosa per a evitar que els gossos siguin confosos amb menjadores, les joguines amb un disseny quadrat són més avantatjosos. El centre de gravetat del dispensador és relativament baix, la qual cosa pot evitar efectivament que la mascota es bolqui.
 • ★【MATERIAL】: la nostra màquina expenedora d'aliments / aigua està feta de plàstic per a aliments, no tòxic i insípid. La salut del seu cadell i gatet està ben protegida. Els peus de goma antilliscants garanteixen un posicionament segur.
 • ★【DESMUNTABLE】: desmuntatge simple, instal·lació convenient i neteja molt convenient.
 • ★【ÚS】: una excel·lent opció perquè les mascotes proporcionin aliments o aigua durant l'escassetat d'aliments a curt termini.
+ Veure mes Caracteristiques

*PUPPY *KITTY 7L Dispensador de Menjar per a Gossos i Gats, Dispensador automàtic de Menjat Enregistrament de Veu programable 4 Menjars al dia

Caracteristiques 📌
 • 【Alimentador automàtic de 7 litres】Alimentador automàtic de gats. Amb un contenidor d'aliment de 7L (aprox. 2.5-3 KG) el nostre alimentador automàtic *PUPPY *KITTY és adequat tant per a gats com per a gossos, gossos petits, cadells i gatets, així com per a mascotes grans.
 • 【Dispensador d'aliment de 4 menjars】Alimentador automàtic d'aliment sec Fins a 4 menjars per dia amb funció de temps. Subministri al seu animal menjada a temps i amb regularitat i ajust els menjars amb fins a 39 grandàries de porció (mín. 10 g, màx. 390 g) perquè les seves mascotes es mantinguin saludables.
 • 【PANTALLA *LCD】Amb la pràctica pantalla *LCD, pot configurar el seu alimentador automàtic en molt poc temps, perquè els seus gats i gossos es mantinguin saludables.
 • 【REPRODUCCIÓ D'ÀUDIO】Amb un enregistrament de 8 segons ajustable individualment, pots fer saber als teus animals que hi ha menjar. L'enregistrament es repeteix 3 vegades. SUGGERIMENT: Gravi una mica més fort del normal per a una reproducció òptima.
 • 【Funcionament per bateria i electricitat】Funciona amb un cable USB de 3 metres de llarg, o amb 3 piles *LR 20 D (no incloses). Si s'utilitzen ambdues, la connexió USB té prioritat, si s'apaga l'alimentació, la bateria continuarà funcionant. Seguretat a través del certificat CE, FCC i *RoHS.
+ Veure mes Caracteristiques

*UMEI *3litre Menjadores automàtiques de Mascotes per a Gossos i Gats Temporitzador i Funció d'Enregistrament de So

Caracteristiques 📌
 • Adequat per a mascotes petites, mascotes mitjanes. Com ara: *caniche, gos *Bo *Mei, gat i així successivament
 • font d'alimentació USB de baix voltatge, normes dels EUA, respectuoses amb el medi ambient i lliures de contaminació. la teva mascota és molt segura
 • Capacitat: 3 litres, al voltant de 4,4 lliures d'aliments secs. Grandària: 14.6 polzades * 8.3 polzades * 13.4 polzades, 4 menjars es poden configurar en diferents moments amb diferents quantitats.
 • L'enregistrament de veu de 10 segons està disponible per a ser reproduïda durant l'alimentació. Detecció automàtica i alimentació controlada per a evitar menjars excessius
 • Font d'alimentació dual, igual que la computadora portàtil, quan falla l'alimentació de la xarxa elèctrica, la font d'alimentació de la bateria estarà disponible. Font d'alimentació de la bateria, amb tres piles alcalines D (no incloses), el dispositiu pot funcionar durant 2 anys.
+ Veure mes Caracteristiques

*DZL- Dispensador d'Aigua Automàtic per a Mascotes de Gats/Gossos 3.5L x 2 Peces Dispensador Menjar i Aigua de Gossos (Abeuradora+Menjadora)

Caracteristiques 📌
 • ❖Material plàstic verd del medi ambient,la millor opció per als seus animals domèstics.El producte està fabricat per plàstic d'alt nivell.
 • ❖ Mantingui suficient menjar per a alimentar a diversos dies i clar veure continuen sent dels aliments.Funcions: Asseguri's que la seva mascota pugui gaudir lliurement d'aliments frescos i higiènics.
 • ❖ Fàcil maneig i neteja.Desmuntable per a una neteja més fàcil: parts bàsiques d'aquest alimentador automàtic són desmuntable, fàcil de netejar amb aigua i drap.
 • ❖Categoria: Alimentador automàtic per a gos Font d'aigua potable.Ja no hauràs d'emplenar constantment el bol.Ideal per a escapades tales.
 • ❖Grandària:3.5L*2 : Longitud els *32cm, ample els 17.*5cm, els alts *21cm.
+ Veure mes Caracteristiques

*XIAPIA Dispensador d'Aigua Automàtic per a Mascotes de Gats/Gossos   3.75L x 2 Peces Preservador d'Aliments i Aigua

Caracteristiques 📌
 • ➤【GRAN CAPACITAT】Aliments i aigua a gran volum Aquest dispensador d'aliments pot contenir fins a 3,75 litres (2 kg) d'aliments, i el dispensador pot contenir aigua per a un volum de 3,75L, per a garantir que els seus gats o gossos puguin tenir suficient menjar i aigua quan ha de sortir per uns dies.Conservador d'aliments i aigua de 2 peces: Pot emmagatzemar fins a 2.5 L de menjar i 3.75 L d'aigua.
 • ➤【MATERIALS】: Les nostres màquines expenedores d'aliments / *aguamarina estan fets de plàstics de qualitat alimentària, sense toxicitat ni olor. la salut del seu cadell i el seu gatet estan ben protegits.Peus de goma antilliscants per a un posicionament segur.
 • ➤【CONVENIENT】Instal·lació i despreniment molt fàcil, convenient per a la neteja i desinfecció.Gaudeixes d'un bol plegable per a gos o gat, efectiu quan surtis amb la teva mascota un dia.tanc transparent, gràcies al qual pot verificar ràpidament el nivell de l'aigua o el menjar.
 • ➤【EMBALATGE】: 1 dispensador d'aigua + 1 dispensador d'aliments + 1 recipient plegable per a gos / gat.Els dispensadors automàtics d'aliments / *aguamarina utilitzen la gravetat per a garantir constantment aigua i aliments frescos per a la mascota; ideal per a gossos o gats en el departament; adequat per a una o més mascotes.
 • ➤【SERVEI】: Si vostè té qualssevol preguntes, si us plau no dubti a contactar amb nosaltres. Tenim un equip de servei professional i sempre estem amb vostè.
+ Veure mes Caracteristiques

*Iseebiz Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjada Wifi amb App Control, Recordatori per Veu, *6litros

Caracteristiques 📌
 • Control des de telèfon,pot controlar la menjadora automàtica en qualsevol lloc, Es pot personalitzar el temps d'alimentació, alimentació científica.
 • Fàcil de manejar,Pot programar fins a 6 menjars automàtics, i després posteriorment donar-li manualment totes les que desitgi, i triar menjar per a *sumascota( 5 grams cada porció) i té 6L de capacitat en el tanc de menjar
 • Buscar l'aplicació "*iseebiz" i comenci a usar aquesta menjadora intel·ligent d'aliments; Detalls del pas d'instal·lació, consulti la descripció del producte o el manual. Compatible amb Telèfon intel·ligent (Apple *iOS / Android US 4.0+) i connexió Wi-Fi estàndard de 2.4 *GHz
 • Deix el seu petit *cutie té un bon apetit,gravi la seva veu per a recordar-los a les seves mascotes que és hora de menjar. pot gravar missatges de veu durant 10 segons i reprodueix tres vegades automàticament. principalment perquè la seva mascota mengi a temps
 • *Grantía de *24meses, si rep un article defectuós, o té algun dubte sobre connectar a WIFI, l'aplicació, si us plau contacta amb nosaltres
+ Veure mes Caracteristiques

*HONG Menjadora i Abeurador Gats Gossos, 3 en 1 Bol Suport i Botella *Pet per a Gats Mascotes, Bol de Menjada Gats i Gossos Petits, Dispensador d'Aigua Automàtic (blava marí)

Caracteristiques 📌
 • ★ Bol per a Gats 2 en 1 -- Inclou un bol de menjar i un bol d'aigua amb una ampolla d'aigua automàtica (té capacitat per a 680 ml d'aigua), el bols per a gats sempre s'emplenarà amb aigua a causa de l'estructura especial dissenyada per *Siphon, la junta a prova d'humitat manté la cara del seu gat neta
 • ★Material -- El bol per a gats especialment preparat per a la seva mascota està fet de material de PP de grau alimentós ecològic, que no és tòxic i segur per a la seva mascota, lleuger, d'estructura forta, no fràgil.
 • ★ Disseny Inclinat 15° -- El bol elevat per a gats amb suport permet una inclinació de 0°-15°, una altura d'alimentació còmoda per a gats de diferents grandàries, redueix l'estrès del coll i l'estómac dels gats, promou la salut digestiva i fa que l'hora de menjar sigui més còmoda per a les seves mascotes amb artritis.
 • ★ Fàcil de Netejar -- La menjadora gat elevat és extraïble i fàcil de treure per a rentar-lo i mantenir-ho net, apte per a rentavaixella.
 • ★ ADEQUAT PER A MASCOTES PETITES I *MEDIANASEste bol per a mascotes de doble capa és adequat per a mascotes o animals petits i mitjans, la qual cosa facilita l'alimentació i li brinda l'opció ideal per a l'alimentació de mascotes.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Dispensador Automatico de Menjar

Nota 9.9
*POPETPOP Menjadora Automàtica I Abeurador per a Aigua de Mascotes I Dispensador de Menjar per a Gossos Gats (Grandària Gran Blava Marí)
*POPETPOP Menjadora Automàtica I Abeurador per a Aigua de Mascotes I Dispensador de Menjar per a Gossos Gats (Grandària Gran Blava Marí)
Fabricant POPETPOP
Nota 8.5
*Sailnovo Dispensador Automàtic 4L de 4 Menjars Diaris per a Mascotes Gossos i Gats, Menjadora Automàtica amb Enregistrament de Veu, Temporitzador, Detecció d'Infrarojos, Consum d'Energia Baix
*Sailnovo Dispensador Automàtic 4L de 4 Menjars Diaris per a Mascotes Gossos i Gats, Menjadora Automàtica amb Enregistrament de Veu, Temporitzador, Detecció d'Infrarojos, Consum d'Energia Baix
Fabricant Sailnovo
Nota 8.0
*Iseebiz Menjadora Automàtica Gats/Gossos amb Cambra HD Dispensador de Menjada Wifi amb App Control ,Visió Nocturna *6litros
*Iseebiz Menjadora Automàtica Gats/Gossos amb Cambra HD Dispensador de Menjada Wifi amb App Control ,Visió Nocturna *6litros
Fabricant Iseebiz
Nota 7.8
*YGJT Dispensador Automàtic de Menjar i Aigua per a Gats i Gossos 2 Peces 3.*8Lx2 Menjadores i Abeurador per a Aliments Font Aigua Alimentador Accessoris Mascotes
*YGJT Dispensador Automàtic de Menjar i Aigua per a Gats i Gossos 2 Peces 3.*8Lx2 Menjadores i Abeurador per a Aliments Font Aigua Alimentador Accessoris Mascotes
Fabricant YGJT
Nota 7.7
*PETCUTE Menjadora Automàtica Gats Menjadora Automàtica per a Gossos Dispensador Menjar Gats Alimentador automàtic de Mascotes 6 Vegades/dia
*PETCUTE Menjadora Automàtica Gats Menjadora Automàtica per a Gossos Dispensador Menjar Gats Alimentador automàtic de Mascotes 6 Vegades/dia
Fabricant PETCUTE
Nota 7.6
*Lacyie Menjadora Automàtica per a Gossos i Gats, Dispensador de Menjar automàtic amb Temporitzador, 6 Dispensador d'Aliments Secs i humits per a Gossos, Gats, Conills i Mascotes Petites
*Lacyie Menjadora Automàtica per a Gossos i Gats, Dispensador de Menjar automàtic amb Temporitzador, 6 Dispensador d'Aliments Secs i humits per a Gossos, Gats, Conills i Mascotes Petites
Fabricant Lacyie
Nota 7.5
*Iseebiz Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjada Wifi amb App Control Recordatori per Veu, *3litros
*Iseebiz Menjadora Automàtica Gats/Gossos Dispensador de Menjada Wifi amb App Control Recordatori per Veu, *3litros
Fabricant Iseebiz
Nota 7.4
*Pssopp Menjadora automàtica per a mascotes amb temporitzador digital 6 menjars dispensador automàtic de menjar per a gossos dispensador de vacances bol per a gossos petits gats conill
*Pssopp Menjadora automàtica per a mascotes amb temporitzador digital 6 menjars dispensador automàtic de menjar per a gossos dispensador de vacances bol per a gossos petits gats conill
Fabricant Pssopp
Nota 7.4
*Navaris Dispensador de Menjar automàtic amb Temporitzador - Menjadora automàtica de 6L per a 4 porcions de Menjar diàries - per a Gossos i Gats
*Navaris Dispensador de Menjar automàtic amb Temporitzador - Menjadora automàtica de 6L per a 4 porcions de Menjar diàries - per a Gossos i Gats
Fabricant Navaris
Nota 7.4
Menjadora per a Ocells Dispensador Acrílic Automàtic per a Mascotes Transparent per a Aliments Muntatge en Gàbia per a Lloros Periquitos amb Barra M
Menjadora per a Ocells Dispensador Acrílic Automàtic per a Mascotes Transparent per a Aliments Muntatge en Gàbia per a Lloros Periquitos amb Barra M
Fabricant Fdit

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2021-2-10 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables