₯ ⭐️ Els 10 Millors Aparells per a Mesurar Radiacion de 2023 ⭐️

🔥 Els 3 Millors Aparells per a Mesurar Radiacion

*GONNELY *EMF Detector - ET825 Emprovador de radiació electromagnètica portàtil Pantalla *LCD digital de mà per a mesurar l'aparell de radiació de baixa i alta freqüència, etc.

*GONNELY *EMF Detector - ET825 Emprovador de radiació electromagnètica portàtil Pantalla *LCD digital de mà per a mesurar l'aparell de radiació de baixa i alta freqüència, etc. El Millor
Caracteristiques 📌
 • √ 【Alarma automàtica】 Una màquina amb funcions duals, que pot provar la radiació del camp elèctric i magnètic al mateix temps. Quan el resultat de la prova excedeix el valor segur, l'instrument emetrà una alarma automàticament
 • √ 【Números fàcils de llegir】 El comprovador té una funció de retenció de dades i una pantalla *LCD clara. El valor de radiació està bloquejat per una tecla, que és convenient per a la lectura. L'avaluació de la radiació pot recordar-li si el valor de la radiació és segur.
 • √ 【Model】 L'emprovador de radiació electromagnètica requereix un model de bateria de 3 piles *AAA de 1,5 V (no incloses en el paquet). Nota: No es pot establir el llindar. No es pot utilitzar per a detectar electricitat estàtica.
 • √ 【Disseny científic】 El detector té un sensor de radiació electromagnètica incorporat, que pot mostrar el valor de radiació. Després que es processa el microxip de control, el valor de radiació es pot mostrar clarament en la pantalla *LCD
 • √ 【Àmbit d'aplicació】 Els detectors de radiació electromagnètica s'utilitzen principalment en aparells elèctrics en la vida diària, la qual cosa pot ajudar les persones a mantenir-se allunyades de les fonts de radiació i protegir-les dels perills de la radiació.
+ Veure mes Caracteristiques

*AABEY *EMF Detector - ET825 Emprovador de radiació electromagnètica portàtil Pantalla *LCD Digital de Mà per a mesurar l'Aparell de radiació de Baixa i Alta freqüència, etc.

*AABEY *EMF Detector - ET825 Emprovador de radiació electromagnètica portàtil Pantalla *LCD Digital de Mà per a mesurar l'Aparell de radiació de Baixa i Alta freqüència, etc. El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Un instrument amb dos usos. Pot provar el camp elèctric i la radiació del camp magnètic al mateix temps.
 • Alarma de llum i so, quan el resultat de la prova supera segur, l'instrument emetrà una alarma automàticament.
 • Bloqueig de dades, bloqueig d'una tecla de radiació.
 • Pantalla *LCD dels valors per a una lectura més fàcil.
 • Avaluació de radiació, li recorda si de radiació és segur o no.
+ Veure mes Caracteristiques

Detector de radiació de llum de fons *LCD amb mesurador *Emf amb 3 sondes, adequat per a mesurar la radiació d'aparells elèctrics

Detector de radiació de llum de fons *LCD amb mesurador *Emf amb 3 sondes, adequat per a mesurar la radiació d'aparells elèctrics El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Fàcil de llegir】 El detector de radiació adopta un disseny de pantalla gran de 2.4 polzades, que pot mostrar el camp elèctric i els valors del camp magnètic al mateix temps, la qual cosa el fa més convenient d'usar i veure, llum de fons incorporada i funció de llanterna , es pot mostrar i utilitzar clarament fins i tot en la foscor.
 • 【Precís】 El mesurador *EMF està equipat amb 3 sondes, que poden realitzar una detecció de 360 ​​°, la qual cosa fa que la detecció sigui més precisa, el rang de detecció més ampli i el canvi de valor més real.
 • 【Àmplia gamma d'aplicacions】 Els detectors de radiació de *retroiluminación *LCD es poden usar àmpliament per a mesurar la radiació de televisors, cuines d'inducció, arrosseres, refrigeradors, computadores, electrodomèstics, cables, etc.
 • 【Advertiment automàtic】 Aquest producte té una funció d'alarma de llum i so, quan el resultat de la prova excedeix el valor de seguretat, l'instrument emetrà una alarma automàticament, per la qual cosa pot usar-lo amb confiança.
 • 【Fàcil d'usar】 El detector de radiació electromagnètica té 4 botons de funció, que és fàcil d'operar i pot canviar fàcilment entre el mesurament del camp elèctric/camp magnètic i el mesurament de la temperatura.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Aparells per a Mesurar Radiacion al millor preu.

Si estàs buscant comprar Aparells per a Mesurar Radiacion, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Aparells per a Mesurar Radiacion, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Aparell per a Mesurar Radiacion estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Aparell per a Mesurar Radiacion Més Barat

Mesurador *EMF de Radiació de Camp Electromagnètic de Mà amb per a Mesurar l'Aparell de Radiació de Baixa i Alta Freqüència, Amplada de banda de Prova 5HZ-3500MHZ, Bateria de Liti, Càrrega USB

Mesurador *EMF de Radiació de Camp Electromagnètic de Mà amb per a Mesurar l'Aparell de Radiació de Baixa i Alta Freqüència, Amplada de banda de Prova 5HZ-3500MHZ, Bateria de Liti, Càrrega USB El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • [Detector professional]: aquest mesurador *EMF està equipat amb un sensor de radiació electromagnètica d'alta precisió incorporat, que pot usar-se per a camps elèctrics i magnètics al mateix temps. L'ajudarà a monitorar la radiació electromagnètica de la seva casa, departament, oficina, lloc industrial i fins i tot tindrà una bona precisió de prova per a la radiació de telèfons mòbils, computadores, televisors, refrigeradors i cables d'alt voltatge.
 • [Mesurament d'alta precisió]: el rang de mesurament del camp elèctric del detector de radiació és d'1 V/m~1999 V/m, la precisió és d'1 V/M, el rang de mesurament del camp magnètic: 0,01 *μT~99,99 *μT i la precisió és de 0,01 *μT . Entre ells, la unitat de mesura del camp magnètic és mg/*μT i es poden canviar entre si. A més, l'instrument pot mesurar la temperatura ambient i les unitats de temperatura (°C i °F) també es poden canviar entre si.
 • [Pantalla *LCD]: el detector de radiació adopta una pantalla de cristall líquid amb una funció d'inici de *retroiluminación i la lectura és més clara. A més, pressioni breument la tecla "*AVG/*VPP" per a canviar entre la manera mitjana o la manera pico, la manera mitjana mostra la icona [*AVG] i la manera pico mostra la icona [*VPP]. Si no hi ha una operació clau, l'instrument s'apagarà automàticament després de 5 minuts.
 • [Les dades romanen bloquejats]: Durant l'ús de detectors de radiació, a vegades es poden requerir mesuraments estadístics, però la radiació varia segons la ubicació del mesurament. A través de la funció de congelació de dades, simplement pressionem la tecla "LED", no importa com canviï la posició, el valor de mesurament roman igual en la pantalla, la qual cosa és convenient per a registrar dades.
 • [Avaluació de radiació i alarma de llindar]: quan es trobi en un entorn segur, apareixerà una icona "*safe" en la pantalla per a recordar-li íntimament. Quan la radiació ambiental circumdant està per sobre d'un llindar segur, el so i les llums d'advertiment s'activen simultàniament. Llindar de seguretat de camp elèctric: 40 V/m, llindar de seguretat de camp magnètic: 0,4 *μT.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Aparells per a Mesurar Radiacion que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Aparells per a Mesurar Radiacion disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Aparells per a Mesurar Radiacion veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Aparell per a Mesurar Radiacion Calitat - Preu

Emprovador de nitrat de peix *Greentest ECO 5 +, comptador *Geiger amb detector de radiació, mesurador d'aigua *TDS PPM, emprovador per a vegetals, fruites, carn, peix

Emprovador de nitrat de peix *Greentest ECO 5 +, comptador *Geiger amb detector de radiació, mesurador d'aigua *TDS PPM, emprovador per a vegetals, fruites, carn, peix Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • Mesurador d'aigua *Greentest – Ens dediquem a millorar la qualitat de vida i protegir-nos a nosaltres i als nostres fills de la infracció d'aigua nociva. S'ha desenvolupat un nou dispositiu revolucionari de proves de seguretat alimentària *Greentest.
 • Monitor digital amb detector de radiació *Geiger: podem estar exposats a la radiació tots els dies sense el nostre coneixement, especialment radiació ionitzant que pot danyar la salut de les persones. *Greentest s'alimenta amb un nou algorisme per a calcular el nivell de radiació per a evitar que les persones, especialment les dones embarassades de la radiació.
 • Detector de nitrats de concentració d'aliments: s'ha establert durant molt de temps que els nitrats excessius són perjudicials per a la salut. Aquest és un dispositiu multifuncional que pot provar el contingut de nitrat en fruites, verdures, carn, aigua, peixos i nivells de radiació per a la teva vida saludable.
 • Comprovador de nitrat alimentari amb resultats ràpids i precisos: cap aliment és completament segur. Fins i tot les fruites i verdures fresques poden emmalaltir a les persones per contaminació de bacteris, pesticides i altres residus. El nostre dispositiu pot mostrar els resultats de la prova de nitrat en només 3 segons amb menys d'un 10% de marge d'error.
 • Comprovador saludable – Fàcil d'usar amb pantalla tàctil de 2,4 polzades, llenguatge de pantalla: anglès, francès, alemany, espanyol. El nostre emprovador d'aliments saludables pot ser utilitzat per petits agricultors, distribuïdors, propietaris de botigues, *caterers i més qualsevol persona amb una participació a servir aliments saludables amb una promesa de 2 anys.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Aparells per a Mesurar Radiacion

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Aparells per a Mesurar Radiacion que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Aparells per a Mesurar Radiacion

*Greentest ECO 6 Nitrat *Tester, Pantalla de lectura instantània Mesurador d'aigua tàctil *TDS PPM Analitzador i detector de radiació *Geiger *Counter Blego per a aliments, carn, fruites, verdures, peix

*Greentest ECO 6 Nitrat *Tester, Pantalla de lectura instantània Mesurador d'aigua tàctil *TDS PPM Analitzador i detector de radiació *Geiger *Counter Blego per a aliments, carn, fruites, verdures, peix TOP 1
Caracteristiques 📌
 • Emprovador digital de nitrat d'aliments més ecològic amb pantalla capacitiva millorada: el punt tàctil és més sensible, igual que tocar les pantalles del telèfon.
 • Analitzador de mesurador de concentració de nitrat d'aliments, s'ha establert durant molt de temps que l'excés de nitrats és perjudicial per a la salut. Aquest és un dispositiu multifuncional que pot provar el contingut de nitrat en fruites, verdures, carn, aigua, peix i nivell de radiació per a la teva vida saludable.
 • Detector de radiació *Geiger *Counter - Podem estar exposats a la radiació tots els dies sense el nostre coneixement, especialment la radiació ionitzant que pot danyar la salut de les persones. *Greentest està alimentat amb un nou algorisme per a calcular el nivell de radiació per a mantenir a les persones, especialment les dones embarassades de la radiació.
 • Comprovador de nitrat d'aliments amb resultats ràpids i precisos: cap aliment és completament segur. Fins i tot les fruites i verdures fresques poden fer que les persones s'emmalalteixin de la contaminació de bacteris, pesticides i altres residus. El nostre dispositiu pot mostrar els resultats de la teva prova de nitrat en només 3 segons amb menys del 10% de marge d'error.
 • Comprovador saludable per a aliments: suport més verd en 3 idiomes: anglès, ucraïnesa, romanès. El nostre emprovador d'aliments saludables pot ser utilitzat per petits agricultors, distribuïdors, propietaris de botigues, *caterers i més qualsevol persona amb una participació a servir aliments saludables.
+ Veure mes Caracteristiques

Emprovador de nitrat de peix *Greentest ECO 5 +, comptador *Geiger amb detector de radiació, mesurador d'aigua *TDS PPM, emprovador per a vegetals, fruites, carn, peix

Emprovador de nitrat de peix *Greentest ECO 5 +, comptador *Geiger amb detector de radiació, mesurador d'aigua *TDS PPM, emprovador per a vegetals, fruites, carn, peix TOP 2
Caracteristiques 📌
 • Mesurador d'aigua *Greentest – Ens dediquem a millorar la qualitat de vida i protegir-nos a nosaltres i als nostres fills de la infracció d'aigua nociva. S'ha desenvolupat un nou dispositiu revolucionari de proves de seguretat alimentària *Greentest.
 • Monitor digital amb detector de radiació *Geiger: podem estar exposats a la radiació tots els dies sense el nostre coneixement, especialment radiació ionitzant que pot danyar la salut de les persones. *Greentest s'alimenta amb un nou algorisme per a calcular el nivell de radiació per a evitar que les persones, especialment les dones embarassades de la radiació.
 • Detector de nitrats de concentració d'aliments: s'ha establert durant molt de temps que els nitrats excessius són perjudicials per a la salut. Aquest és un dispositiu multifuncional que pot provar el contingut de nitrat en fruites, verdures, carn, aigua, peixos i nivells de radiació per a la teva vida saludable.
 • Comprovador de nitrat alimentari amb resultats ràpids i precisos: cap aliment és completament segur. Fins i tot les fruites i verdures fresques poden emmalaltir a les persones per contaminació de bacteris, pesticides i altres residus. El nostre dispositiu pot mostrar els resultats de la prova de nitrat en només 3 segons amb menys d'un 10% de marge d'error.
 • Comprovador saludable – Fàcil d'usar amb pantalla tàctil de 2,4 polzades, llenguatge de pantalla: anglès, francès, alemany, espanyol. El nostre emprovador d'aliments saludables pot ser utilitzat per petits agricultors, distribuïdors, propietaris de botigues, *caterers i més qualsevol persona amb una participació a servir aliments saludables amb una promesa de 2 anys.
+ Veure mes Caracteristiques

Detector de mesurador *EMF - ET825 Emprovador de radiació electromagnètica portàtil (pantalla *LCD digital, *5Hz -*3500MHz, alarma de so, manual de l'usuari) - Negre

Detector de mesurador *EMF - ET825 Emprovador de radiació electromagnètica portàtil (pantalla *LCD digital, *5Hz -*3500MHz, alarma de so, manual de l'usuari) - Negre TOP 3
Caracteristiques 📌
 • [Un mesurador *EMF amb dues funcions]: prova del camp elèctric i la força del camp magnètic al mateix temps
 • [Alarma de so]: quan el resultat de la prova supera el valor segur, l'instrument emetrà una alarma automàticament
 • [Fàcil d'usar i operar]: retenció de dades i pantalla de cristall líquid transparent, una tecla per a bloquejar el valor de radiació, fàcil de llegir el valor, l'avaluació de radiació pot recordar-li si el valor de radiació és segur
 • [Pantalla *LCD gran i clara]: Equipat amb sensor de radiació electromagnètica incorporat. Després de ser processat pel microxip de control, pot mostrar el valor de radiació clarament en la pantalla *LCD
 • [Rang d'aplicació]: TV, cuina d'inducció, olla arrossera, refrigerador, computadora, electrodomèstics, cables elèctrics, etc. Els detectors de radiació electromagnètica s'utilitzen principalment en aparells elèctrics en la vida, la qual cosa pot ajudar les persones a mantenir-se allunyades de les fonts de radiació i protegir-les de perills de radiació
+ Veure mes Caracteristiques

*Greentest *Eco5 - Comprovador de nitrats d'aliments tot en un (carn, fruites i verdures) + detector de radiació + mesurador *TDS d'aigua

*Greentest *Eco5 - Comprovador de nitrats d'aliments tot en un (carn, fruites i verdures) + detector de radiació + mesurador *TDS d'aigua TOP 4
Caracteristiques 📌
 • Emprovador de nitrats alimentaris: els nitrats causen malalties greus. S'ha establert durant molt de temps que els nitrats excessius són perjudicials per a la salut. Els nitrats augmenten significativament el risc de diabetis, malaltia d'Alzheimer i Parkinson i uns certs tipus de càncer. Alguns investigadors creuen que l'augment dramàtic del càncer d'esòfag registrat en les últimes dècades es pot atribuir a l'excés de nitrats en fruites i verdures.
 • Emprovador de verdures i fruites: a causa dels perills, la majoria de les jurisdiccions controlen fermament el contingut de nitrat dels productes carnis. Els productors d'aliments que afegeixen nitrats a la carn han de complir amb estrictes regulacions i requisits d'etiquetatge. Lamentablement, els nivells de nitrat en fruites i verdures fresques no estan regulats i no es controlen en la majoria dels llocs. No hi ha estàndards per als productors ni requisits d'etiquetatge per als venedors.
 • Detector de radiació *Geiger Comptador: la radiació electromagnètica és probablement una de les causes dels nens que sofreixen de malalties. La recerca mèdica demostra que l'exposició a llarg termini a l'alta radiació electromagnètica pot causar canvis en la sang, limfàtica i *protoplastos cel·lulars. Després d'una recerca d'experts italians, més de 400 nens al país sofreixen de malalties cada any. La raó principal és que estan massa prop de la línia d'alt voltatge i estan subjectes a una contaminació electromagnètica greu.
 • Emprovador multifuncional: la nostra empresa es dedica a canviar la qualitat de vida i protegir-nos a nosaltres i als nostres fills de la infracció d'impureses nocives, nitrats i nitrits. Com a resultat, s'ha desenvolupat un revolucionari dispositiu de prova de seguretat alimentària *Greentest, que permet detectar fruites i verdures conreades incorrectament i avaluar la concentració de nitrats. Ens ajuda a satisfer els nostres desitjos de "vida verda" de fregar el llum.
 • Els productes internacionals tenen termes separats, es venen des de l'estranger i poden diferir dels productes locals, incloent-hi ajust, qualificacions d'edat i idioma del producte, etiquetatge o instruccions.
+ Veure mes Caracteristiques

*SMART SENSOR Mesurador *EMF Detector de Radiació de Camp Electromagnètic per a Proves de radiació de camp elèctric i magnètic mg *uT(AS1392)

*SMART SENSOR Mesurador *EMF Detector de Radiació de Camp Electromagnètic per a Proves de radiació de camp elèctric i magnètic mg *uT(AS1392) TOP 5
Caracteristiques 📌
 • [Els *SMART SENSOR] Detectors de radiació de camp electromagnètic poden provar la radiació de camp elèctric i l'emissió de camp magnètic per a aconseguir els millors resultats de prova. S'utilitza per a provar i aprendre la radiació electromagnètica en interiors i exteriors. Està equipat amb un sensor de radiació electromagnètica incorporat que es pot usar per a mostrar el valor de radiació en la pantalla digital *LCD després de ser processat pel microxip.
 • [Els *SMART SENSOR] Detectors de radiació de camp electromagnètic poden provar la radiació de camp elèctric i l'emissió de camp magnètic per a aconseguir els millors resultats de prova. S'utilitza per a provar i aprendre la radiació electromagnètica en interiors i exteriors. Està equipat amb un sensor de radiació electromagnètica incorporat que es pot usar per a mostrar el valor de radiació en la pantalla digital *LCD després de ser processat pel microxip.
 • [Dos usos] L'emprovador de *EMF té dos usos, i prova la radiació de camp elèctric i magnètic. *EMF *Tester pot mesurar la radiació de línies d'alta tensió, aparells elèctrics i cables.
 • [Funció d'alarma de seguretat] *EMF *Tester amb alarma de so i llum, quan el resultat de la prova excedeix el valor segur, l'instrument emetrà una alarma automàticament.
 • [Fàcil d'usar] Retenció de dades i mesurament màxim, un botó per a bloquejar el valor de radiació. La temperatura ambient es pot mesurar en 2 unitats de temperatura (° C i ° F). *EMF *Tester té una pantalla *LCD gran i clara per a una fàcil lectura.
 • [Servei] Som responsables del producte i creiem en la qualitat del producte. Les funcions professionals i l'alta confiabilitat li brinden una experiència diferent i asseguren la satisfacció de cada client. Si té alguna pregunta sobre els nostres productes, la respondrem en en qualsevol moment.
+ Veure mes Caracteristiques

Detector de Radiació Nuclear Mesurador de *EMF Digital Detector de Radiació de Campos *Electromagnéticos amb Pantalla *LCD Prova Detector *Dosimeter *Tester *Counter, S-*MART S-*ENSOR AS1392

Detector de Radiació Nuclear Mesurador de *EMF Digital Detector de Radiació de Campos *Electromagnéticos amb Pantalla *LCD Prova Detector *Dosimeter *Tester *Counter, S-*MART S-*ENSOR AS1392 TOP 6
Caracteristiques 📌
 • ❤❤ Usos: el producte té una àmplia gamma d'usos i pot mesurar la radiació de línies d'alta tensió, aparells elèctrics i cables.
 • ❤❤ Propòsit: l'emprovador de *EMF té dos propòsits: pot provar la radiació del camp elèctric i la radiació del camp magnètic.
 • ❤❤ Alt factor de seguretat: alarma de llum i so, quan el resultat de la prova excedeix el valor segur, l'instrument emetrà una alarma automàticament.
 • ❤❤ Característiques del producte: retenció de dades i valor màxim de mesurament, una tecla per a bloquejar el valor de radiació. La pantalla *LCD gran i clara és fàcil de llegir.
 • ❤❤ Operació simple: fàcil d'operar amb una mà, fàcil de transportar i mesurament en el lloc. La temperatura ambient es pot mesurar en dues unitats de temperatura (° C i ° F)
+ Veure mes Caracteristiques

*NETONDA Comptador *Geiger *Radiacion - Mesurador de Radioactivitat amb Detector Radiació Nuclear, Dosímetre per a Mesurar Beta Gamma, Detector de Radiació Professional amb Pantalla *LCD, Color Negre

*NETONDA Comptador *Geiger *Radiacion - Mesurador de Radioactivitat amb Detector Radiació Nuclear, Dosímetre per a Mesurar Beta Gamma, Detector de Radiació Professional amb Pantalla *LCD, Color Negre TOP 7
Caracteristiques 📌
 • 👍 ALTA PRECISIÓ: Alarma automàtica: Comptador *Geiger de la radioactivitat té un sensor de tub GM incorporat amb una precisió de 0,01 *μsv/h. Alta sensibilitat i ampli rang de mesurament. El comptador *Geiger *Müller està configurat en 0,5 *μsv (estàndard de seguretat internacional). Si el valor de radiació excedeix 0,5 *μsv, el mesurador radioactivitat nuclear s'alertarà automàticament de radioactivitat. Ha de prendre contramesures immediates per a evitar lesions.
 • ✅ MULTIFUNCIONAL: El mesurador de radioactivitat amb pantalla *LCD de 2,8 polzades pot realitzar una recopilació de dades ràpid i precís, visualitza les fluctuacions de radiació en temps real. REAL representa la dosi de radiació de l'entorn actual. *AVG representa la mitjana de la dosi de radiació absorbida al llarg del temps. *ACC representa la dosi total de radiació registrada. Sense pèrdua de dades fins i tot en cas de tall sobtat d'energia.
 • 👌 PETITA I PORTÀTIL: Grandària: 105 x 70 x 30 mm. Pes: 120 g. Gràcies a la seva petita grandària i pes lleuger, el dosímetre de radioactivitat es pot emportar en una bossa o motxilla. *Geiger *Counter té tres tipus de detecció (beta, gamma i raigs X. Manual d'instruccions en diversos idiomes (anglès, francès, alemany, rus, italià, espanyol, japonès, coreà). Els principiants i les persones majors no han de preocupar-se per l'operació.
 • ❤️ ÀMPLIA APLICACIÓ: El mesurador de radiació nuclear s'utilitza per a mesurar la possible radioactivitat en entorns desconeguts i nous. *Geigerzaehler *Alpha Beta Gamma té una alta precisió per a la detecció de materials, detecció ambiental, protecció contra la radiació, filtració de radiació, etc. Adequat per a la vigilància personal de seguretat i protecció en llars privades i llocs públics, centrals nuclears, indústria siderúrgica, indústria química i altres camps.
 • 👏 FUNCIONA AMB USB I BATERIA: Dosímetre La radioactivitat alemanya està disponible de dues maneres per a carregar. ① Pot utilitzar el cable USB inclòs per a carregar. ② També pots utilitzar 3 piles *AA. Nota: bateria no inclosa. Utilitza la bateria sense preocupar-te per talls d'energia. Si no està satisfet amb el producte, pot posar-se en contacte amb nosaltres per a una devolució o reemborsament.
+ Veure mes Caracteristiques

Detector de radiació - RZ825 Mesurador de detector de radiació electromagnètica digital *EMF amb pantalla *LCD per a mesures de camp elèctric i magnètic

Detector de radiació - RZ825 Mesurador de detector de radiació electromagnètica digital *EMF amb pantalla *LCD per a mesures de camp elèctric i magnètic TOP 8
Caracteristiques 📌
 • Alarma de so/llum i bloqueig de dades: amb l'alarma sonora i lluminosa, quan el resultat de la prova excedeix el valor de seguretat, l'instrument activa automàticament una alarma. S'admet el bloqueig de dades i el valor de radiació es bloqueja amb una sola clau.
 • Fàcil d'usar: el disseny és de moda, fàcil d'usar, fàcil de transportar i convenient per al mesurament in situ. Aquest producte es pot utilitzar per a mesuraments de camp elèctric i magnètic, bell i pràctic.
 • Durador: aquest producte està fet de materials d'alta qualitat i és durador i té una llarga vida útil.
 • Pantalla *LCD de dades - Amb una pantalla gran de dades *LCD, les lectures són clares i precises, adequades per a una varietat d'entorns.
 • Agarri còmode: el disseny antilliscant del cos fa que l'agarri sigui còmode i fàcil d'usar.
+ Veure mes Caracteristiques

ET825 Emprovador de radiació electromagnètica portàtil Pantalla *LCD digital de mà El detector de mesurador *EMF ajuda a les persones a mantenir-se allunyades de les fonts de radiació i a protegir-les de

ET825 Emprovador de radiació electromagnètica portàtil Pantalla *LCD digital de mà El detector de mesurador *EMF ajuda a les persones a mantenir-se allunyades de les fonts de radiació i a protegir-les de TOP 9
Caracteristiques 📌
 • 【ESPECIFICACIONS】 Model: ET825 Material: ABS Camp elèctric: Precisió: 1V/m-1999V/m. Rang de freqüència: *5Hz -*3500MHz Llindar d'alarma:> 40V/m Resolució: 1V/m
 • 【ALARMA AUTOMÀTICA】 Una màquina amb dues funcions, pot provar la radiació del camp elèctric i magnètic al mateix temps. Quan el resultat de la prova excedeix el valor segur, l'instrument emetrà una alarma automàticament.
 • 【CONVENIENT】Sensor de radiació electromagnètica incorporat, que pot mostrar el valor de radiació. Després de ser processat pel microxip de control, el valor de radiació es pot mostrar clarament en la pantalla *LCD.
 • 【SENSOR DE RADIACIÓ ELECTROMAGNÈTIC】 Equipat amb un sensor de radiació electromagnètic incorporat, pot mostrar el valor de radiació. Després de ser processat pel microxip de control, pot mostrar clarament el valor de radiació en la pantalla *LCD.
 • 【ÚS AMPLI】 Els detectors de radiació electromagnètica s'utilitzen principalment en aparells elèctrics en la vida, la qual cosa pot ajudar les persones a mantenir-se allunyades de fonts de radiació i protegir-les dels perills de la radiació.
+ Veure mes Caracteristiques

*Wintact Detector de radiació electromagnètica de pantalla digital en color Dosímetre de mesurador de *EMF per a detecció de *EMF en la llar i cerca de fantasmes, amb alarma de temperatura

*Wintact Detector de radiació electromagnètica de pantalla digital en color Dosímetre de mesurador de *EMF per a detecció de *EMF en la llar i cerca de fantasmes, amb alarma de temperatura TOP 10
Caracteristiques 📌
 • Múltiples maneres de mesurament: aquest detector *EMF pot provar la força del camp elèctric (1V/m~1999V/m) i camp magnètic (0.01~99.*99µT) al mateix temps i la temperatura ambient (-32℉~122℉/0℃~50℃).
 • Alarma de llum sonora: si el resultat de la prova supera un nivell segur (40 V/m o 0,4 *µT), el mesurador emetrà una alarma de xiulet, girarà la pantalla vermella i començarà a parpellejar un indicador per a avisar-li d'alts nivells de radiació.
 • Protegeix-te de l'amenaça de radiació: pots mesurar els electrodomèstics, TV, PC, nevera, forn microones, etc. i el gràfic de barres i el missatge bo/malament t'ajudaran a avaluar fàcilment el nivell de radiació.
 • Característiques: Aquest mesurador té moltes característiques, *retroiluminación *LCD fàcil de llegir, lectura de valor mitjà o pic, congelació de lectura amb una tecla, retorn a zero, interruptor (℃/℉), indicador de bateria baixa, interruptor de brunzidor, apagat automàtic.
 • El que obtens: 1 mesurador *EMF (Nota: aquest mesurador no mesura la radiació *RF). 1 cable de càrrega de bateria de liti, 1 manual d'usuari (idioma espanyol no garantit).
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Aparell per a Mesurar Radiacion

Nota 9.9
*Umifica Detector de Campos electromagnètics - Detector Digital de radiació de Camp electromagnètic,Emprovador de Lector *EMF *LCD Digital de Mà per a aparells elèctrics de Baixa freqüència
*Umifica Detector de Campos electromagnètics - Detector Digital de radiació de Camp electromagnètic,Emprovador de Lector *EMF *LCD Digital de Mà per a aparells elèctrics de Baixa freqüència
Fabricant Umifica
Nota 8.5
Detector de Fugides de Microones, *LCD Digital *HT-M2 Emprovador de Radiació Alta Sensibilitat 0‑9,99 *MW/cm² Mesurador d'Ones electromagnètiques de Radiofreqüència
Detector de Fugides de Microones, *LCD Digital *HT-M2 Emprovador de Radiació Alta Sensibilitat 0‑9,99 *MW/cm² Mesurador d'Ones electromagnètiques de Radiofreqüència
Fabricant Xiuganpo
Nota 8.0
*ENGiNDOT Detector de radiació de camp electromagnètic 3 en 1 5HZ-*3500MHz, Mesurador *EMF, detector digital *LCD *EMF amb 3 nivells d'alarma de llum sonora per a la llar, l'oficina i la caça
*ENGiNDOT Detector de radiació de camp electromagnètic 3 en 1 5HZ-*3500MHz, Mesurador *EMF, detector digital *LCD *EMF amb 3 nivells d'alarma de llum sonora per a la llar, l'oficina i la caça
Fabricant ENGINDOT
Nota 7.8
*Haofy Emprovador de Radiació Electromagnètica, Detector de Radiació de Camp Electromagnètic Portàtil Alarma Pantalla *LCD Detector de Radiació de Camp Electromagnètic per a Aparells
*Haofy Emprovador de Radiació Electromagnètica, Detector de Radiació de Camp Electromagnètic Portàtil Alarma Pantalla *LCD Detector de Radiació de Camp Electromagnètic per a Aparells
Fabricant Haofy
Nota 7.7
Detector de Radiació Electromagnètica Emprovador de Llar *Lcd Portàtil Monitor d'Alarma de Telèfon Mòbil *30Hz *300Hz Protecció contra Radiació *30Hz300Hz Sensor Aparell
Detector de Radiació Electromagnètica Emprovador de Llar *Lcd Portàtil Monitor d'Alarma de Telèfon Mòbil *30Hz *300Hz Protecció contra Radiació *30Hz300Hz Sensor Aparell
Fabricant jerss
Nota 7.6
Mesurador *EMF, detector de radiació electromagnètica, emprovador digital recarregable *EMF, mesurador de camp elèctric/magnètic per a inspeccions de la llar, oficina, caça a l'aire lliure i fantasmes
Mesurador *EMF, detector de radiació electromagnètica, emprovador digital recarregable *EMF, mesurador de camp elèctric/magnètic per a inspeccions de la llar, oficina, caça a l'aire lliure i fantasmes
Fabricant Reenwee
Nota 7.5
Batedora de Mà amb Batedor Emprovador de Radiació Electromagnètica Sense fil Alarma Pantalla *LCD Detector de Radiació de Camp Electromagnètic per a Aparells Elèctrics
Batedora de Mà amb Batedor Emprovador de Radiació Electromagnètica Sense fil Alarma Pantalla *LCD Detector de Radiació de Camp Electromagnètic per a Aparells Elèctrics
Fabricant Headerbs
Nota 7.4
Detector de Radiació, Mesurador *EMF Detector de Radiació de Camp Electromagnètic d'Alta Precisió amb Pantalla *LCD per a Aparells Elèctrics, Emprovador de Radiació Electromagnètica I Nuclear *Portáti
Detector de Radiació, Mesurador *EMF Detector de Radiació de Camp Electromagnètic d'Alta Precisió amb Pantalla *LCD per a Aparells Elèctrics, Emprovador de Radiació Electromagnètica I Nuclear *Portáti
Fabricant PerGar
Nota 7.4
*Qcwwy Alarma de Prova de Radiació Electromagnètica amb Pantalla *LCD per a Aparells Elèctrics, Ús Dual, Alarma de Llum i So, Avaluació de Radiació, Característiques Convenients
*Qcwwy Alarma de Prova de Radiació Electromagnètica amb Pantalla *LCD per a Aparells Elèctrics, Ús Dual, Alarma de Llum i So, Avaluació de Radiació, Característiques Convenients
Fabricant Qcwwy
Nota 7.4
Mesurador *EMF Detector de Radiació Electromagnètica Detector de Radiació de Camp Electromagnètic d'Alta Precisió amb Pantalla *LCD per a Aparells Elèctrics
Mesurador *EMF Detector de Radiació Electromagnètica Detector de Radiació de Camp Electromagnètic d'Alta Precisió amb Pantalla *LCD per a Aparells Elèctrics
Fabricant BOTEGRA

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-6 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables