₯ ⭐️ Els 10 millors aparells per a mesurar radiació de 2024: Troba els millors preus

Benvingut a la guia definitiva per escollir aparells per a mesurar radiació!
Si busques els sense distraccions ni anuncis, has arribat al lloc ideal. Descobreix els aparells per a mesurar radiació més destacats i aconsegueix els millors preus, tot en un entorn net i enfocat exclusivament en proporcionar-te la informació que necessites.
Si no saps ben bé per on començar amb tanta opció disponible, no et preocupis, t'ajudarem a desxifrar-ho.
Hem fet tota la recerca per tu provant diferents opcions i comparant-les per veure quines són realment millors.

🔥 Els 3 Millors aparells per a mesurar radiació

GONNELY EMF Detector - ET825 Emprovador de radiació electromagnètica portàtil Pantalla LCD digital de mà per a mesurar l'aparell de radiació de baixa i alta freqüència, etc.

GONNELY EMF Detector - ET825 Emprovador de radiació electromagnètica portàtil Pantalla LCD digital de mà per a mesurar l'aparell de radiació de baixa i alta freqüència, etc. El Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell per a mesurar radiacion marca Gonnely 📌
 • √ 【Alarma automàtica】 Una màquina amb funcions duals, que pot provar la radiació del camp elèctric i magnètic al mateix temps. Quan el resultat de la prova excedeix el valor segur, l'instrument emetrà una alarma automàticament
 • √ 【Números fàcils de llegir】 El comprovador té una funció de retenció de dades i una pantalla LCD clara. El valor de radiació està bloquejat per una tecla, que és convenient per a la lectura. L'avaluació de la radiació pot recordar-li si el valor de la radiació és segur.
 • √ 【Model】 L'emprovador de radiació electromagnètica requereix un model de bateria de 3 piles AAA de 1,5 V (no incloses en el paquet). Nota: No es pot establir el llindar. No es pot utilitzar per a detectar electricitat estàtica.
 • √ 【Disseny científic】 El detector té un sensor de radiació electromagnètica incorporat, que pot mostrar el valor de radiació. Després que es processa el microxip de control, el valor de radiació es pot mostrar clarament en la pantalla LCD
 • √ 【Àmbit d'aplicació】 Els detectors de radiació electromagnètica s'utilitzen principalment en aparells elèctrics en la vida diària, la qual cosa pot ajudar les persones a mantenir-se allunyades de les fonts de radiació i protegir-les dels perills de la radiació.
+ Veure mes Caracteristiques

Detector de radiació de llum de fons LCD amb mesurador Emf amb 3 sondes, adequat per a mesurar la radiació d'aparells elèctrics

Detector de radiació de llum de fons LCD amb mesurador Emf amb 3 sondes, adequat per a mesurar la radiació d'aparells elèctrics El 3 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell per a mesurar radiacion marca Fyearfly 📌
 • 【Fàcil de llegir】 El detector de radiació adopta un disseny de pantalla gran de 2.4 polzades, que pot mostrar el camp elèctric i els valors del camp magnètic al mateix temps, la qual cosa el fa més convenient d'usar i veure, llum de fons incorporada i funció de llanterna , es pot mostrar i utilitzar clarament fins i tot en la foscor.
 • 【Precís】 El mesurador EMF està equipat amb 3 sondes, que poden realitzar una detecció de 360 ​​°, la qual cosa fa que la detecció sigui més precisa, el rang de detecció més ampli i el canvi de valor més real.
 • 【Àmplia gamma d'aplicacions】 Els detectors de radiació de retroiluminación LCD es poden usar àmpliament per a mesurar la radiació de televisors, cuines d'inducció, arrosseres, refrigeradors, computadores, electrodomèstics, cables, etc.
 • 【Advertiment automàtic】 Aquest producte té una funció d'alarma de llum i so, quan el resultat de la prova excedeix el valor de seguretat, l'instrument emetrà una alarma automàticament, per la qual cosa pot usar-lo amb confiança.
 • 【Fàcil d'usar】 El detector de radiació electromagnètica té 4 botons de funció, que és fàcil d'operar i pot canviar fàcilment entre el mesurament del camp elèctric/camp magnètic i el mesurament de la temperatura.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Els nostres experts, que realment saben del que parlen, han dedicat hores a buscar, analitzar i posar a prova tot tipus de productes per assegurar-nos que et recomanem només el millor del millor. Hem considerat tot el que importa: la qualitat, la durabilitat, el confort d'ús, el preu, i per descomptat, l'opinió dels usuaris.
Així que, si estàs decidit a comprar aparells per a mesurar radiació, aquesta guia és perfecta per tu. Aquí trobaràs una selecció dels millors productes, pensats per satisfer les teves necessitats i adaptar-se al teu pressupost. T'oferim una mirada detallada a les característiques principals, els pros i els contres, i també responem a les preguntes més comunes que la gent sol tenir sobre aparells per a mesurar radiació, tot per ajudar-te a fer la millor elecció possible.
No importa quin aparell per a mesurar radiacion estiguis buscant, amb aquesta guia tindràs tot el que necessites per fer una compra informada, assegurant-te d'aconseguir exactament el que vols, dins del teu pressupost.

🤑 El aparell per a mesurar radiacion Més Barat

Mesurador EMF de Radiació de Camp Electromagnètic de Mà amb per a Mesurar l'Aparell de Radiació de Baixa i Alta Freqüència, Amplada de banda de Prova 5HZ-3500MHZ, Bateria de Liti, Càrrega USB

Mesurador EMF de Radiació de Camp Electromagnètic de Mà amb per a Mesurar l'Aparell de Radiació de Baixa i Alta Freqüència, Amplada de banda de Prova 5HZ-3500MHZ, Bateria de Liti, Càrrega USB El Mes Barat
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell per a mesurar radiacion marca Aocay 📌
 • [Detector professional]: aquest mesurador EMF està equipat amb un sensor de radiació electromagnètica d'alta precisió incorporat, que pot usar-se per a camps elèctrics i magnètics al mateix temps. L'ajudarà a monitorar la radiació electromagnètica de la seva casa, departament, oficina, lloc industrial i fins i tot tindrà una bona precisió de prova per a la radiació de telèfons mòbils, computadores, televisors, refrigeradors i cables d'alt voltatge.
 • [Mesurament d'alta precisió]: el rang de mesurament del camp elèctric del detector de radiació és d'1 V/m~1999 V/m, la precisió és d'1 V/M, el rang de mesurament del camp magnètic: 0,01 *μT~99,99 *μT i la precisió és de 0,01 *μT . Entre ells, la unitat de mesura del camp magnètic és mg/*μT i es poden canviar entre si. A més, l'instrument pot mesurar la temperatura ambient i les unitats de temperatura (°C i °F) també es poden canviar entre si.
 • [Pantalla LCD]: el detector de radiació adopta una pantalla de cristall líquid amb una funció d'inici de retroiluminación i la lectura és més clara. A més, pressioni breument la tecla "AVG/VPP" per a canviar entre la manera mitjana o la manera pico, la manera mitjana mostra la icona [AVG] i la manera pico mostra la icona [VPP]. Si no hi ha una operació clau, l'instrument s'apagarà automàticament després de 5 minuts.
 • [Les dades romanen bloquejats]: Durant l'ús de detectors de radiació, a vegades es poden requerir mesuraments estadístics, però la radiació varia segons la ubicació del mesurament. A través de la funció de congelació de dades, simplement pressionem la tecla "LED", no importa com canviï la posició, el valor de mesurament roman igual en la pantalla, la qual cosa és convenient per a registrar dades.
 • [Avaluació de radiació i alarma de llindar]: quan es trobi en un entorn segur, apareixerà una icona "safe" en la pantalla per a recordar-li íntimament. Quan la radiació ambiental circumdant està per sobre d'un llindar segur, el so i les llums d'advertiment s'activen simultàniament. Llindar de seguretat de camp elèctric: 40 V/m, llindar de seguretat de camp magnètic: 0,4 *μT.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de aparells per a mesurar radiació que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els aparells per a mesurar radiació disponibles en Abril del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors aparells per a mesurar radiació veu directament a elles prement aqui!

📋 Les nostres llistes 2024 de Els aparells per a mesurar radiació

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els aparells per a mesurar radiació que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Aparells per a Mesurar Radiació

Emprovador de nitrat de peix Greentest ECO 5 +, comptador Geiger amb detector de radiació, mesurador d'aigua TDS PPM, emprovador per a vegetals, fruites, carn, peix

Emprovador de nitrat de peix Greentest ECO 5 +, comptador Geiger amb detector de radiació, mesurador d'aigua TDS PPM, emprovador per a vegetals, fruites, carn, peix TOP 1
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell per a mesurar radiacion marca G 📌
 • Mesurador d'aigua Greentest – Ens dediquem a millorar la qualitat de vida i protegir-nos a nosaltres i als nostres fills de la infracció d'aigua nociva. S'ha desenvolupat un nou dispositiu revolucionari de proves de seguretat alimentària Greentest.
 • Monitor digital amb detector de radiació Geiger: podem estar exposats a la radiació tots els dies sense el nostre coneixement, especialment radiació ionitzant que pot danyar la salut de les persones. Greentest s'alimenta amb un nou algorisme per a calcular el nivell de radiació per a evitar que les persones, especialment les dones embarassades de la radiació.
 • Detector de nitrats de concentració d'aliments: s'ha establert durant molt de temps que els nitrats excessius són perjudicials per a la salut. Aquest és un dispositiu multifuncional que pot provar el contingut de nitrat en fruites, verdures, carn, aigua, peixos i nivells de radiació per a la teva vida saludable.
 • Comprovador de nitrat alimentari amb resultats ràpids i precisos: cap aliment és completament segur. Fins i tot les fruites i verdures fresques poden emmalaltir a les persones per contaminació de bacteris, pesticides i altres residus. El nostre dispositiu pot mostrar els resultats de la prova de nitrat en només 3 segons amb menys d'un 10% de marge d'error.
 • Comprovador saludable – Fàcil d'usar amb pantalla tàctil de 2,4 polzades, llenguatge de pantalla: anglès, francès, alemany, espanyol. El nostre emprovador d'aliments saludables pot ser utilitzat per petits agricultors, distribuïdors, propietaris de botigues, caterers i més qualsevol persona amb una participació a servir aliments saludables amb una promesa de 2 anys.
+ Veure mes Caracteristiques

Emprovador de nitrat Greentest ECO 5F, mesurador d'aigua digital d'alta precisió TDS analitzador de duresa PPM, detector Geiger de detector de radiació per a fruites, verdures, carn, peix, aigua

Emprovador de nitrat Greentest ECO 5F, mesurador d'aigua digital d'alta precisió TDS analitzador de duresa PPM, detector Geiger de detector de radiació per a fruites, verdures, carn, peix, aigua TOP 2
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell per a mesurar radiacion marca Greentest 📌
 • Mesurador d'aigua Greentest: ens dediquem a millorar la qualitat de vida i protegir-nos a nosaltres i als nostres fills de la infracció de l'aigua nociva. S'ha desenvolupat un nou i revolucionari dispositiu de prova de seguretat alimentària Greentest.
 • Monitor digital Geiger Counter Radiation Detector: podem estar exposats a la radiació tots els dies sense el nostre coneixement, especialment la radiació ionitzant que pot danyar la salut de les persones. Greentest compta amb un nou algorisme per a calcular el nivell de radiació per a evitar que les persones, especialment les dones embarassades, rebin radiació.
 • Analitzador de mesurador de concentració de nitrat per a detectors d'aliments: s'ha establert durant molt de temps que els nitrats excessius són perjudicials per a la salut. Aquest és un dispositiu multifuncional que pot avaluar el contingut de nitrat en fruites, verdures, carn, aigua, peix i el nivell de radiació per a una vida saludable.
 • Food Nitrate Checker amb resultats ràpids i precisos: cap aliment és completament segur. Fins i tot les fruites i verdures fresques poden emmalaltir a les persones a causa de la contaminació per bacteris, pesticides i altres residus. El nostre dispositiu pot mostrar els resultats de la seva prova de nitrat en només 3 segons amb un marge d'error inferior al 10%.
 • Emprovador saludable d'aliments: el nostre emprovador saludable d'aliments pot ser utilitzat per petits agricultors, distribuïdors, propietaris de botigues, empreses de servei d'àpats i més qualsevol persona interessada a servir aliments saludables amb un any d'anticipació
+ Veure mes Caracteristiques

Greentest ECO 6 Nitrat Tester, Pantalla de lectura instantània Mesurador d'aigua tàctil TDS PPM Analitzador i detector de radiació Geiger Counter Blego per a aliments, carn, fruites, verdures, peix

Greentest ECO 6 Nitrat Tester, Pantalla de lectura instantània Mesurador d'aigua tàctil TDS PPM Analitzador i detector de radiació Geiger Counter Blego per a aliments, carn, fruites, verdures, peix TOP 3
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell per a mesurar radiacion marca G 📌
 • Emprovador digital de nitrat d'aliments més ecològic amb pantalla capacitiva millorada: el punt tàctil és més sensible, igual que tocar les pantalles del telèfon.
 • Analitzador de mesurador de concentració de nitrat d'aliments, s'ha establert durant molt de temps que l'excés de nitrats és perjudicial per a la salut. Aquest és un dispositiu multifuncional que pot provar el contingut de nitrat en fruites, verdures, carn, aigua, peix i nivell de radiació per a la teva vida saludable.
 • Detector de radiació Geiger Counter - Podem estar exposats a la radiació tots els dies sense el nostre coneixement, especialment la radiació ionitzant que pot danyar la salut de les persones. Greentest està alimentat amb un nou algorisme per a calcular el nivell de radiació per a mantenir a les persones, especialment les dones embarassades de la radiació.
 • Comprovador de nitrat d'aliments amb resultats ràpids i precisos: cap aliment és completament segur. Fins i tot les fruites i verdures fresques poden fer que les persones s'emmalalteixin de la contaminació de bacteris, pesticides i altres residus. El nostre dispositiu pot mostrar els resultats de la teva prova de nitrat en només 3 segons amb menys del 10% de marge d'error.
 • Comprovador saludable per a aliments: suport més verd en 3 idiomes: anglès, ucraïnesa, romanès. El nostre emprovador d'aliments saludables pot ser utilitzat per petits agricultors, distribuïdors, propietaris de botigues, caterers i més qualsevol persona amb una participació a servir aliments saludables.
+ Veure mes Caracteristiques

Emprovador de nitrat de peix Greentest ECO 5 +, comptador Geiger amb detector de radiació, mesurador d'aigua TDS PPM, emprovador per a vegetals, fruites, carn, peix

Emprovador de nitrat de peix Greentest ECO 5 +, comptador Geiger amb detector de radiació, mesurador d'aigua TDS PPM, emprovador per a vegetals, fruites, carn, peix TOP 4
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell per a mesurar radiacion marca G 📌
 • Mesurador d'aigua Greentest – Ens dediquem a millorar la qualitat de vida i protegir-nos a nosaltres i als nostres fills de la infracció d'aigua nociva. S'ha desenvolupat un nou dispositiu revolucionari de proves de seguretat alimentària Greentest.
 • Monitor digital amb detector de radiació Geiger: podem estar exposats a la radiació tots els dies sense el nostre coneixement, especialment radiació ionitzant que pot danyar la salut de les persones. Greentest s'alimenta amb un nou algorisme per a calcular el nivell de radiació per a evitar que les persones, especialment les dones embarassades de la radiació.
 • Detector de nitrats de concentració d'aliments: s'ha establert durant molt de temps que els nitrats excessius són perjudicials per a la salut. Aquest és un dispositiu multifuncional que pot provar el contingut de nitrat en fruites, verdures, carn, aigua, peixos i nivells de radiació per a la teva vida saludable.
 • Comprovador de nitrat alimentari amb resultats ràpids i precisos: cap aliment és completament segur. Fins i tot les fruites i verdures fresques poden emmalaltir a les persones per contaminació de bacteris, pesticides i altres residus. El nostre dispositiu pot mostrar els resultats de la prova de nitrat en només 3 segons amb menys d'un 10% de marge d'error.
 • Comprovador saludable – Fàcil d'usar amb pantalla tàctil de 2,4 polzades, llenguatge de pantalla: anglès, francès, alemany, espanyol. El nostre emprovador d'aliments saludables pot ser utilitzat per petits agricultors, distribuïdors, propietaris de botigues, caterers i més qualsevol persona amb una participació a servir aliments saludables amb una promesa de 2 anys.
+ Veure mes Caracteristiques

Greentest Eco5 - Comprovador de nitrats d'aliments tot en un (carn, fruites i verdures) + detector de radiació + mesurador TDS d'aigua

Greentest Eco5 - Comprovador de nitrats d'aliments tot en un (carn, fruites i verdures) + detector de radiació + mesurador TDS d'aigua TOP 6
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell per a mesurar radiacion marca Greentest 📌
 • Emprovador de nitrats alimentaris: els nitrats causen malalties greus. S'ha establert durant molt de temps que els nitrats excessius són perjudicials per a la salut. Els nitrats augmenten significativament el risc de diabetis, malaltia d'Alzheimer i Parkinson i uns certs tipus de càncer. Alguns investigadors creuen que l'augment dramàtic del càncer d'esòfag registrat en les últimes dècades es pot atribuir a l'excés de nitrats en fruites i verdures.
 • Emprovador de verdures i fruites: a causa dels perills, la majoria de les jurisdiccions controlen fermament el contingut de nitrat dels productes carnis. Els productors d'aliments que afegeixen nitrats a la carn han de complir amb estrictes regulacions i requisits d'etiquetatge. Lamentablement, els nivells de nitrat en fruites i verdures fresques no estan regulats i no es controlen en la majoria dels llocs. No hi ha estàndards per als productors ni requisits d'etiquetatge per als venedors.
 • Detector de radiació Geiger Comptador: la radiació electromagnètica és probablement una de les causes dels nens que sofreixen de malalties. La recerca mèdica demostra que l'exposició a llarg termini a l'alta radiació electromagnètica pot causar canvis en la sang, limfàtica i protoplastos cel·lulars. Després d'una recerca d'experts italians, més de 400 nens al país sofreixen de malalties cada any. La raó principal és que estan massa prop de la línia d'alt voltatge i estan subjectes a una contaminació electromagnètica greu.
 • Emprovador multifuncional: la nostra empresa es dedica a canviar la qualitat de vida i protegir-nos a nosaltres i als nostres fills de la infracció d'impureses nocives, nitrats i nitrits. Com a resultat, s'ha desenvolupat un revolucionari dispositiu de prova de seguretat alimentària Greentest, que permet detectar fruites i verdures conreades incorrectament i avaluar la concentració de nitrats. Ens ajuda a satisfer els nostres desitjos de "vida verda" de fregar el llum.
 • Els productes internacionals tenen termes separats, es venen des de l'estranger i poden diferir dels productes locals, incloent-hi ajust, qualificacions d'edat i idioma del producte, etiquetatge o instruccions.
+ Veure mes Caracteristiques

SMART SENSOR Mesurador EMF Detector de Radiació de Camp Electromagnètic per a Proves de radiació de camp elèctric i magnètic mg uT(AS1392)

SMART SENSOR Mesurador EMF Detector de Radiació de Camp Electromagnètic per a Proves de radiació de camp elèctric i magnètic mg uT(AS1392) TOP 7
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell per a mesurar radiacion marca Akozon 📌
 • [Els SMART SENSOR] Detectors de radiació de camp electromagnètic poden provar la radiació de camp elèctric i l'emissió de camp magnètic per a aconseguir els millors resultats de prova. S'utilitza per a provar i aprendre la radiació electromagnètica en interiors i exteriors. Està equipat amb un sensor de radiació electromagnètica incorporat que es pot usar per a mostrar el valor de radiació en la pantalla digital LCD després de ser processat pel microxip.
 • [Els SMART SENSOR] Detectors de radiació de camp electromagnètic poden provar la radiació de camp elèctric i l'emissió de camp magnètic per a aconseguir els millors resultats de prova. S'utilitza per a provar i aprendre la radiació electromagnètica en interiors i exteriors. Està equipat amb un sensor de radiació electromagnètica incorporat que es pot usar per a mostrar el valor de radiació en la pantalla digital LCD després de ser processat pel microxip.
 • [Dos usos] L'emprovador de EMF té dos usos, i prova la radiació de camp elèctric i magnètic. EMF Tester pot mesurar la radiació de línies d'alta tensió, aparells elèctrics i cables.
 • [Funció d'alarma de seguretat] EMF Tester amb alarma de so i llum, quan el resultat de la prova excedeix el valor segur, l'instrument emetrà una alarma automàticament.
 • [Fàcil d'usar] Retenció de dades i mesurament màxim, un botó per a bloquejar el valor de radiació. La temperatura ambient es pot mesurar en 2 unitats de temperatura (° C i ° F). EMF Tester té una pantalla LCD gran i clara per a una fàcil lectura.
 • [Servei] Som responsables del producte i creiem en la qualitat del producte. Les funcions professionals i l'alta confiabilitat li brinden una experiència diferent i asseguren la satisfacció de cada client. Si té alguna pregunta sobre els nostres productes, la respondrem en en qualsevol moment.
+ Veure mes Caracteristiques

NETONDA Comptador Geiger Radiacion - Mesurador de Radioactivitat amb Detector Radiació Nuclear, Dosímetre per a Mesurar Beta Gamma, Detector de Radiació Professional amb Pantalla LCD, Color Negre

NETONDA Comptador Geiger Radiacion - Mesurador de Radioactivitat amb Detector Radiació Nuclear, Dosímetre per a Mesurar Beta Gamma, Detector de Radiació Professional amb Pantalla LCD, Color Negre TOP 9
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques aparell per a mesurar radiacion marca NETONDA 📌
 • 👍 ALTA PRECISIÓ: Alarma automàtica: Comptador Geiger de la radioactivitat té un sensor de tub GM incorporat amb una precisió de 0,01 *μsv/h. Alta sensibilitat i ampli rang de mesurament. El comptador Geiger Müller està configurat en 0,5 *μsv (estàndard de seguretat internacional). Si el valor de radiació excedeix 0,5 *μsv, el mesurador radioactivitat nuclear s'alertarà automàticament de radioactivitat. Ha de prendre contramesures immediates per a evitar lesions.
 • ✅ MULTIFUNCIONAL: El mesurador de radioactivitat amb pantalla LCD de 2,8 polzades pot realitzar una recopilació de dades ràpid i precís, visualitza les fluctuacions de radiació en temps real. REAL representa la dosi de radiació de l'entorn actual. AVG representa la mitjana de la dosi de radiació absorbida al llarg del temps. ACC representa la dosi total de radiació registrada. Sense pèrdua de dades fins i tot en cas de tall sobtat d'energia.
 • 👌 PETITA I PORTÀTIL: Grandària: 105 x 70 x 30 mm. Pes: 120 g. Gràcies a la seva petita grandària i pes lleuger, el dosímetre de radioactivitat es pot emportar en una bossa o motxilla. Geiger Counter té tres tipus de detecció (beta, gamma i raigs X. Manual d'instruccions en diversos idiomes (anglès, francès, alemany, rus, italià, espanyol, japonès, coreà). Els principiants i les persones majors no han de preocupar-se per l'operació.
 • ❤️ ÀMPLIA APLICACIÓ: El mesurador de radiació nuclear s'utilitza per a mesurar la possible radioactivitat en entorns desconeguts i nous. Geigerzaehler Alpha Beta Gamma té una alta precisió per a la detecció de materials, detecció ambiental, protecció contra la radiació, filtració de radiació, etc. Adequat per a la vigilància personal de seguretat i protecció en llars privades i llocs públics, centrals nuclears, indústria siderúrgica, indústria química i altres camps.
 • 👏 FUNCIONA AMB USB I BATERIA: Dosímetre La radioactivitat alemanya està disponible de dues maneres per a carregar. ① Pot utilitzar el cable USB inclòs per a carregar. ② També pots utilitzar 3 piles AA. Nota: bateria no inclosa. Utilitza la bateria sense preocupar-te per talls d'energia. Si no està satisfet amb el producte, pot posar-se en contacte amb nosaltres per a una devolució o reemborsament.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Aparell per a Mesurar Radiacion

Nota 9.9
ET825 Emprovador de radiació electromagnètica portàtil Pantalla LCD digital de mà El detector de mesurador EMF ajuda a les persones a mantenir-se allunyades de les fonts de radiació i a protegir-les de
ET825 Emprovador de radiació electromagnètica portàtil Pantalla LCD digital de mà El detector de mesurador EMF ajuda a les persones a mantenir-se allunyades de les fonts de radiació i a protegir-les de
Nota 8.5
Wintact Detector de radiació electromagnètica de pantalla digital en color Dosímetre de mesurador de EMF per a detecció de EMF en la llar i cerca de fantasmes, amb alarma de temperatura
Wintact Detector de radiació electromagnètica de pantalla digital en color Dosímetre de mesurador de EMF per a detecció de EMF en la llar i cerca de fantasmes, amb alarma de temperatura
Nota 8.0
Comptador Geiger, dosímetre, mesurador de radiació per a mesurar *μSv/H (microsieverts per hora) de radiació ionitzant amb manual d'instruccions en alemany
Comptador Geiger, dosímetre, mesurador de radiació per a mesurar *μSv/H (microsieverts per hora) de radiació ionitzant amb manual d'instruccions en alemany
Nota 7.8
Umifica Detector de Campos electromagnètics - Detector Digital de radiació de Camp electromagnètic,Emprovador de Lector EMF LCD Digital de Mà per a aparells elèctrics de Baixa freqüència
Umifica Detector de Campos electromagnètics - Detector Digital de radiació de Camp electromagnètic,Emprovador de Lector EMF LCD Digital de Mà per a aparells elèctrics de Baixa freqüència
Nota 7.7
Detector de Fugides de Microones, LCD Digital HT-M2 Emprovador de Radiació Alta Sensibilitat 0‑9,99 MW/cm² Mesurador d'Ones electromagnètiques de Radiofreqüència
Detector de Fugides de Microones, LCD Digital HT-M2 Emprovador de Radiació Alta Sensibilitat 0‑9,99 MW/cm² Mesurador d'Ones electromagnètiques de Radiofreqüència
Nota 7.6
ENGiNDOT Detector de radiació de camp electromagnètic 3 en 1 5HZ-3500MHz, Mesurador EMF, detector digital LCD EMF amb 3 nivells d'alarma de llum sonora per a la llar, l'oficina i la caça
ENGiNDOT Detector de radiació de camp electromagnètic 3 en 1 5HZ-3500MHz, Mesurador EMF, detector digital LCD EMF amb 3 nivells d'alarma de llum sonora per a la llar, l'oficina i la caça
Nota 7.5
Haofy Emprovador de Radiació Electromagnètica, Detector de Radiació de Camp Electromagnètic Portàtil Alarma Pantalla LCD Detector de Radiació de Camp Electromagnètic per a Aparells
Haofy Emprovador de Radiació Electromagnètica, Detector de Radiació de Camp Electromagnètic Portàtil Alarma Pantalla LCD Detector de Radiació de Camp Electromagnètic per a Aparells
Nota 7.4
Detector de Radiació Electromagnètica Emprovador de Llar Lcd Portàtil Monitor d'Alarma de Telèfon Mòbil 30Hz 300Hz Protecció contra Radiació 30Hz300Hz Sensor Aparell
Detector de Radiació Electromagnètica Emprovador de Llar Lcd Portàtil Monitor d'Alarma de Telèfon Mòbil 30Hz 300Hz Protecció contra Radiació 30Hz300Hz Sensor Aparell
Nota 7.4
Mesurador EMF, detector de radiació electromagnètica, emprovador digital recarregable EMF, mesurador de camp elèctric/magnètic per a inspeccions de la llar, oficina, caça a l'aire lliure i fantasmes
Mesurador EMF, detector de radiació electromagnètica, emprovador digital recarregable EMF, mesurador de camp elèctric/magnètic per a inspeccions de la llar, oficina, caça a l'aire lliure i fantasmes
Nota 7.4
Batedora de Mà amb Batedor Emprovador de Radiació Electromagnètica Sense fil Alarma Pantalla LCD Detector de Radiació de Camp Electromagnètic per a Aparells Elèctrics
Batedora de Mà amb Batedor Emprovador de Radiació Electromagnètica Sense fil Alarma Pantalla LCD Detector de Radiació de Camp Electromagnètic per a Aparells Elèctrics

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2024-03-23 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API