Els Millors Robots Netejavidres Maig 2023

🔥 Els 3 Millors Robots Netejavidres

*Cecotec Robot Netejavidres *Conga *WinDroid 870 *Connected. *iTechWin 4.0, Navegació Intel·ligent, Detecta els límits de la Finestra, App Control, Sistema de Seguretat, 4 Maneres de Neteja

Caracteristiques 📌
 • Robot netejavidres intel·ligent amb APP: neta i seca. *iTech *Win 4.0: navegació intel·ligent, calcula la ruta idònia, detecta els límits de la finestra i neta completament la superfície.
 • *ExtraPower *Suction: potent bomba de succió que manté el robot adherit al cristall amb la màxima seguretat. Inclou un comandament de control remot per a un control manual del robot.
 • Neta tot tipus de superfícies: cristalls, taulells, superfícies llises i finestres interiors i exteriors. 4 programes de neteja automàtics per a netejar la teva finestra des de qualsevol posició.
 • Compta amb el 3 *Security *System: evita caigudes gràcies al triple sistema de seguretat amb alimentació ininterrompuda, algorisme de control anticaiguda i corda de seguretat *superresistente.
 • Autoestop *System: indica i per a de manera automàtica en finalitzar la neteja. Eco-*friendly: draps de neteja de microfibra d'alta qualitat reutilitzables.
+ Veure mes Caracteristiques

*IKOHS Robot Netejavidres *WIPEBOT. Automàtic, Maneres de Neteja *Zig *Zag, 2 Tirassos Giratoris, Cable *6m, Sensors Reconeixement de Superfícies i Bordes, Triple Sistema de Seguretat, Comandament (Negre)

*IKOHS Robot Netejavidres *WIPEBOT. Automàtic, Maneres de Neteja *Zig *Zag, 2 Tirassos Giratoris, Cable *6m, Sensors Reconeixement de Superfícies i Bordes, Triple Sistema de Seguretat, Comandament (Negre)
Marca: IKOHS
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Robot Netejavidres intel·ligent i automàtic *WIPEBOT de *IKOHS. Aconsegueix resultats de neteja professional de manera eficient gràcies a la tecnologia *TechMap per a neteja de finestres i superfícies de cristall.
 • Fins a 1 m² de neteja en tan sols 4 minuts, recorre en forma de Ziga-zaga els finestrals aconseguint eliminar la brutícia i retornant la lluentor i la transparència als teus cristalls.
 • Sistema integral de seguretat *ProSafe *Clean: Detecta qualsevol fugida d'aire per descompressió i fa retrocedir automàticament al robot, mantenint-lo sempre allunyat del perill de caigudes.
 • Sistema d'alimentació energètica de suport de 30 minuts extra d'adhesió a la superfície fins i tot si s'interromp sobtadament el subministrament elèctric  gràcies al seu bateria Li-*On incorporada.
 • Utilitza dos tirassos giratoris *TwistMop Eco-*Clean: Compostes per fibres d'alta densitat que no danyen ni voregen les superfícies al mateix temps que eliminen i donen lluentor a les superfícies envidrades.
+ Veure mes Caracteristiques

*ECODE Robot Netejavidres *Absolut *Carbon *WINCLEAN, *Limpiavidrios, Automàtic,Comandament Distància, *AFS Sistema *Anticaidas, 3 Programes, 12 tirassos inclosos RESSÒ-996

*ECODE Robot Netejavidres *Absolut *Carbon *WINCLEAN, *Limpiavidrios, Automàtic,Comandament Distància, *AFS Sistema *Anticaidas, 3 Programes, 12 tirassos inclosos RESSÒ-996
Marca: ECO-DE
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • El robot *Absolut *Carbon *Winclean és un robot netejavidres intel·ligent d'altes prestacions, que pot netejar tot tipus de superfícies verticals i horitzontals independentment de la seva inclinació o gruix.
 • 3 programes de neteja automàtica per a netejar la seva finestra des de qualsevol posició. Detecta els obstacles i el marc de la finestra de manera automàtica i neta de manera eficient amb el seu drap de neteja de microfibra amb màxima eficiència. Tecnologia AI: té intel·ligència artificial per a calcular la ruta aneu , detectar els límits de la finestra i netejar la superfície per complet
 • NOVETAT: El nostre nou model ECO-996 *AFS detecta automàticament marcs de finestres i obstacle gràcies al seu sistema anticaigudes mitjançant sensor. Li permetrà netejar tot tipus de cristalls, finestres i vidres sense marc, taules de cristall llargues o altres materials, miralls de banys, inclusivament maons de paret llisos en banys sense caure's. A més el robot està proveït d'una corda de 5 metres per a evitar que caigui quan estigui fora de servei o es perdi la succió o quan hi ha un tall de e
 • Autoestop *System: indica i es deté automàticament quan finalitza la neteja. Respectuós del medi ambient: coixinets de neteja de microfibra reutilitzables d'alta qualitat amb 2 possibles maneres de neteja: neteja en sec i en humit amb productes especialitzats. Control remot que inclou control manual del robot
 • Alta velocitat de neteja i alta potència de succió: 4 *min / m² i 80 W, neteja silenciosa i maneta pràctica per a un agarri fàcil del producte, amb interruptor. És tan intel·ligent que t'avisarà quan acabi de netejar
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Robots Netejavidres al millor preu.

Si estàs buscant comprar Robots Netejavidres, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Robots Netejavidres, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Robot Netejavidres estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Robot Netejavidres Més Barat

*Mamibot Aspirador Robot de Neteja de Finestres W120-T per a Finestres de Taulells de Vidre amb aplicació *iGlass i Control Remot (Negre)

*Mamibot Aspirador Robot de Neteja de Finestres W120-T per a Finestres de Taulells de Vidre amb aplicació *iGlass i Control Remot (Negre)
Marca: Mamibot
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • ❤ Durable, *InnocaciÓN Del Disseny-Amb Disseny Innovador Per a Millorar El *Fucionamiento, Fàcil D'Usar, Potent Sistema De Fixació, *MultifucióNes Que Cobreix Tots Els Necessitats De Neteja Ordinària. Garantia De 12 Mesos.
 • ❤ Diversos Manera De Neteja-Només Comença Amb Prement Un Botó, Neteja De Punt Fixat,Amb Un Remot Que Realitza El Maneig Senzill I *Interligente. També Dóna suport al Control De l'Aplicació Del Mòbil.
 • ❤ *Square *Design-Disseny Quadrat Per a Netejar Totes Les Vores I Les Cantonades, Aconsegueix Resultats Perfectes De Manera Autònoma. Disposa D'Intel·ligència Artificial *Itech Per a Calcular La Ruta Idònia, Detectar Els Límits De la Finestra I Netejar Completament Les Superfícies Gràcies als seus Nous Sensors De Posició, Bordes I Distància. Realitza Un Recorregut De Neteja Eficient.
 • ❤ *Decuado Per a Superfície Gran, Neta Amb Alta *Velocida-Especialment Adequada Per als Cristalls Amb Superfície Gran I Neteja Freqüent,Per exemple, Els Aparadors De *Tindas, Hotels, Restaurants O Llocs *PúBulicos. De Qualsevol Lloc, *Le Ofereix Una Neteja Ordinària Ràpida.
 • ❤ *Allsurfaces-Neta Tot Tipus De Superfícies Com a Cristalls, Miralls, Mampares, Taulells, Superfícies Llises I Finestres Tant Interiors Com Exteriors. El Robot Netejavidres *Winrobot *Excellence Està Dissenyat Amb La Tecnologia Ultra *Silence: Funcionament Molt Silenciós Amb Menys De 65 *Db. *Savetime: Neta Les Finestres El Doble De Ràpid. Arriba Als Racons Més Difícils Gràcies als seus 5 Metres D'Acció. *Extrapower *Suction.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Robots Netejavidres que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Robots Netejavidres disponibles en Maig del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Robots Netejavidres veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Robot Netejavidres Calitat - Preu

*Cecotec *Limpiaventanas *Conga *Immortal Extremi 3,7V. Aspirador de Finestres, Neta en 3 Fases, Autonomia de 30 Minuts, Inclou Polvoritzador

*Cecotec *Limpiaventanas *Conga *Immortal Extremi 3,7V. Aspirador de Finestres, Neta en 3 Fases, Autonomia de 30 Minuts, Inclou Polvoritzador
Marca: Cecotec
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • Aspirador netejavidres professional 3 en 1: polvoritza, neta i aspira de manera fàcil i ràpida, sense deixar marques de gotes.
 • Neteja en 3 passos: polvoritza , neta i aspira tota la brutícia d'una sola passada. Inclou polvoritzador de 300 ml i tirassos de microfibra per a eliminar la brutícia.
 • Bateria recarregable d'Ió- Liti (3.7 V / 1500 *mAh), temps de càrrega de 2,5 hores. *Autonomóia de fins a 30 *min per a netejar *75m2.
 • Tecnologia sense cables. Sistema *EfficientClean amb goma de gran longitud (20 cm) . Molt lleuger, pes només 480 g.
 • Dipòsit d'emmagatzematge d'aigua de 100 ml.Amb mànec ergonòmic per a afavorir la manejabilitat i base ampla per a poder deixar-ho en posició vertical.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Robots Netejavidres

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Robots Netejavidres que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Robots Netejavidres

*PRIXTON Windows *Cleaner *Spire BT200 - Robot Netejavidres Automàtic amb Programes de Neteja Intel·ligents, Netejador de Finestres amb Control Remot Des de Comandament o mòbil

Caracteristiques 📌
 • Robot netejavidres amb APP compatible *iOS/ Android per a programar rutes de neteja intel·ligents.
 • Neta cristalls amb sistema de succió forta apte per a cristalls amb marc, taules, superfícies llises i parets.
 • El neta cristalls disposa de sensors anticaiguda i sensors de vores per a una neteja eficaç.
 • És programable i posseeix control remot des de comandament a distància o des del mòbil.
 • Ultralleuger, apte per a la majoria de cristalls, assegura una succió forta que li manté pegat al cristall.
+ Veure mes Caracteristiques

Robot Aspirador, Aspirador Robot *2100Pa 100 *Min autocarregat Aspiradora Robot amb Tecnologia Sensor de *Detecta Obstacles Aspiradores Robot Raspalls antiembolics, Wifi/*Alexa/*Approbot Netejavidres

Caracteristiques 📌
 • ❤️【TECNOLOGIA DE LLIURE MOVIMENT 3.0 PRO】: ✨Robot aspirador equipada amb sensors amb el seu sistema optimitzat d'anticol·lisió, arriba a tots els racons gràcies als seus 2 raspalls laterals, eliminant la brutícia més incrustada. L'aspirador robot *OKP neta la seva llar d'una manera eficient. Gaudeix d'una neteja completa, amb una potència de neteja que aixeca la brutícia, les restes i el pèl de les seves mascotes, en qualsevol lloc on es trobi.
 • ❤️【4 MANERES DE NETEJA】:✨L'aspiradores robot admet 4 maneres de neteja: ①Neteja automàtica ②Neteja de taques ③Neteja de seguiment de parets ④Neteja manual. Des de l'app mòbil *OKP Life podrà controlar l'aspirador, podent triar entre diferents maneres, així com el nivell de potència que desitgi.
 • ❤️【ALTES PRESTACIONS】: ✨El robot aspirador recorrerà sense problemes tota la planta del seu habitatge, registrant cada zona netejada i recarregant-se quan sigui necessari, fins a finalitzar el seu treball. L'aspiradors compta amb un potent motor que maximitza la seva potència de succió fins a 2100 *Pa, amb una autonomia increïble, de fins a 100 minuts.
 • ❤️【CONNEXIÓ DE L'APP MÒBIL】: ✨Obri l'aplicació *OKP Life amb la qual podràs netejar i programar la neteja des de qualsevol lloc. Pot controlar-la usant instruccions de veu a través dels sistemes d'intel·ligència *Alexa / Google. L'aspiradora K2 pot connectar-se al WIFI de la seva llar per a aquesta finalitat (compatible amb xarxes a 2,4 *GHz). 🌞Si us plau, llegeixi el manual acuradament abans d'usar el robot aspirador per a la llar i el sòl de fusta dura.
 • ❤️【APTE PER A NENS I MASCOTES】: ✨Aspirador mascotes disposa d'un dipòsit de recollida de pols de grandària extra gran, de 500 ml, podrà usar-ho durant una setmana o més temps, llevant-li treball. El disseny del seu port de succió permet netejar el cabell sense embolics, sent fàcil el seu ús i neteja. El filtre *HEPA, de doble capa, prevé la contaminació, reduint eficaçment els agents patògens en l'ambient per a garantir la seguretat del seu bebè i les seves mascotes.
+ Veure mes Caracteristiques

ROBOT NETEJAVIDRES *SMARTBOT *HOBOT-288 amb App

Caracteristiques 📌
 • Ideal per a netejar els cristalls de la teva casa
 • Ideal per a netejar els miralls
 • Ideal per a netejar les mampares de bany

*Novohogar Robot Netejavidres W-*Clean900, 75W, *70dB. Navegació Intel·ligent. 3 Maneres de Neteja, Funció Escórrer i Detector de Marcos de Finestra. Potent Agarri a la Finestra per Succió

Caracteristiques 📌
 • ⭐ NETEJA INNOVADORA: Neta les finestres i vidrieres de la teva llar de manera còmoda i amb total seguretat! El robot netejavidres W-*Clean900 de *Novohogar per a ús domèstic neta vidrieres de mínim 50 cm i marcs de mínim *5mm. Fins i tot en cristalls amb vinil. Neteja eficaç i assecat ràpid gràcies a la seva funció escórrer.
 • ⭐ NAVEGACIÓ INTEL·LIGENT: Gràcies al seu sensor detector de marcs el robot netejarà minuciosament desplaçant-se per tot el cristall de manera segura. Configura fàcilment amb el comandament a distància un de les 3 maneres de neteja que millor s'adapti a la teva mena de finestres. Neteja configurable amb forma de “Z” per a finestres amples, en “N” per a finestres allargades o la combinació d'ambdues.
 • ⭐ NETEJA SEGURA: Compta amb un potent sensor de succió i un sensor detector de marcs. A més està proveït d'una ventosa/ancoratge de seguretat per a evitar que el robot caigui si perd bateria durant la neteja.
 • ⭐ FÀCIL D'USAR: Assegura't que el robot està ben acoblat i que la bateria està ben carregada. Des del comandament a distància podràs triar entre les tres maneres de neteja i la funció escórrer.
 • ⭐ INCLOU: El robot neta finestres inclou comandament de control, ancoratge de seguretat, 2 tirassos de neteja, adaptador de corrent, allargador de 1’5 m. i manual d'instruccions.
+ Veure mes Caracteristiques

*Mamibot W120 *iGlass *Window *Cleaning Robot Rentadora robòtica automàtica per a netejar finestres de gran altura en interiors i exteriors amb control remot i control d'aplicacions

Caracteristiques 📌
 • ❤ Durable, *InnocaciÓN Del Disseny-Amb Disseny Innovador Per a Millorar El *Fucionamiento, Fàcil D'Usar, Potent Sistema De Fixació, *MultifucióNes Que Cobreix Tots Els Necessitats De Neteja Ordinària. Garantia De 12 Mesos.
 • ❤ Diversos Manera De Neteja-Només Comença Amb Prement Un Botó, Neteja De Punt Fixat,Amb Un Remot Que Realitza El Maneig Senzill I *Interligente. També Dóna suport al Control De l'Aplicació Del Mòbil.
 • ❤ *Square *Design-Disseny Quadrat Per a Netejar Totes Les Vores I Les Cantonades, Aconsegueix Resultats Perfectes De Manera Autònoma. Disposa D'Intel·ligència Artificial *Itech Per a Calcular La Ruta Idònia, Detectar Els Límits De la Finestra I Netejar Completament Les Superfícies Gràcies als seus Nous Sensors De Posició, Bordes I Distància. Realitza Un Recorregut De Neteja Eficient.
 • ❤ *Decuado Per a Superfície Gran, Neta Amb Alta *Velocida-Especialment Adequada Per als Cristalls Amb Superfície Gran I Neteja Freqüent,Per exemple, Els Aparadors De *Tindas, Hotels, Restaurants O Llocs *PúBulicos. De Qualsevol Lloc, *Le Ofereix Una Neteja Ordinària Ràpida.
 • ❤ *Allsurfaces-Neta Tot Tipus De Superfícies Com a Cristalls, Miralls, Mampares, Taulells, Superfícies Llises I Finestres Tant Interiors Com Exteriors. El Robot Netejavidres *Winrobot *Excellence Està Dissenyat Amb La Tecnologia Ultra *Silence: Funcionament Molt Silenciós Amb Menys De 65 *Db. *Savetime: Neta Les Finestres El Doble De Ràpid. Arriba Als Racons Més Difícils Gràcies als seus 5 Metres D'Acció. *Extrapower *Suction.
+ Veure mes Caracteristiques

*HOBOT Robot netejavidres *Smartbot 298 amb App i dipòsit de netejavidres Incorporat

Caracteristiques 📌
 • Robot Netejavidres
 • Dipòsit de líquid netejavidres incorporat
 • Polvoritzador ultrasònic de líquid netejavidres
 • Permet la neteja de finestres interiors i exteriors
 • Neta finestres, mampares i baranes amb marc i sense marc

*HOBOT *HOBOT-388 Robot Netejavidres, Negre, 295 x 148 x 95 (mm)

Caracteristiques 📌
 • Robot Netejavidres
 • Diposito de líquid netejavidres incorporat
 • Polvoritzador ultrasònic de líquid netejavidres
 • Permet la neteja de finestres interiors i exteriors
 • Neta finestres, mampares i baranes amb marc i sense marc

*Cecotec Robot aspirador i *fregasuelos *Conga 1790 *Titanium, *iTech *SmartGyro, escombra, aspira, frega i passa el tiràs, 2100 *Pa, App amb Mapa, Raspall Mascotes, Control per veu amb *Alexa & Google *Assistant

Caracteristiques 📌
 • Robot aspirador professional 4 en 1: escombra, aspira, passa el tiràs i frega la totalitat de la superfície recorreguda de forma ordenada i intel·ligent; Amb dipòsit mixt i dipòsit de sòlids
 • Inclou la nova tecnologia *SmartGyro 3.0; Una navegació ordenada per a una neteja eficient i intel·ligent, més intuïtiu i predictiu que el seu predecessor; Gràcies als seus sensors giroscòpics, de proximitat, antixoc i anticaiguda, neta la totalitat de la superfície recorreguda de la teva llar
 • APP Control: aplicació per a Telèfon intel·ligent amb mapa, amb la qual podràs controlar el teu robot seleccionant les maneres de neteja, programant la neteja, seleccionant el nivell de potència de succió i de fregat i observar l'historial de neteges; El seu sistema Virtual *Map et mostrarà en l'aplicació el mapa de la teva llar
 • Tecnologia Virtual *Voice amb la qual podràs connectar el robot als assistents virtuals de control per veu *Alexa i Google *Assistant; Podràs realitzar diversos controls per veu, com ara, començar la neteja, parar de netejar, manar el robot a la seva base de càrrega o fins i tot localitzar el robot per mitjà d'emissions auditives; Sistema *BestFriend *Care amb dos raspalls intercanviables que eviten embolics
 • Disposa del sistema *ForceClean, que compta amb una potent turbina que maximitza la gran potència de succió fins a 2100 *Pa; El robot compta amb la tecnologia Total *Surface per a netejar la totalitat de la superfície recorreguda de la teva llar; Si el robot es queda sense bateria es torna automàticament a la base de càrrega per la ruta més ràpida, es recarrega la bateria i torna a sortir per a finalitzar la neteja
+ Veure mes Caracteristiques

*Cecotec Kit de 10 draps de microfibra per a robot netejavidres *Conga *WinRobot 870

Caracteristiques 📌
 • Kit de recanvi format per 10 draps de microfibra, compatibles amb el robot netejavidres *Conga *WinDroid 870.
 • Renova el teu robot netejavidres i aconsegueix el màxim rendiment de neteja.
 • Paños de microfibra d'alta qualitat, totalment rentables.
 • Els draps permeten 2 maneres de neteja: una neteja en sec i una altra neteja en mullat en la qual podem utilitzar productes netejadors específics.
 • La vida útil del drap del robot netejavidres depèn de les seves condicions d'ús i neteja. Per regla general, cal procedir a la seva substitució quan es trobin en mal estat.
+ Veure mes Caracteristiques

*ECOVACS *WINBOT 880 – Robot netejavidres amb navegació Intel·ligent i tecnologia de detecció de Bordes

Caracteristiques 📌
 • El *WINBOT 880 ofereix una neteja més eficient i profunda gràcies a l'actualitzada tecnologia *WIN-ESLAM 2.0. Per a major comoditat i un retorn segur, *WINBOT torna al punt de partida després la neteja.
 • No importa si el cristall està emmarcat o no, el *WINBOT 880 sap per si mateix com evitar conduir per la vora. Això és particularment útil per als miralls i els conservatoris de cristall.
 • *WINBOT neta els teus cristalls en un procés de 4 passos. En la manera de "neteja profunda", el robot passa diverses vegades per les mateixes zones o seleccioni la manera de "neteja de zones" per a les àrees que necessiten atenció extra.
 • Neteja segura: *WINBOT 880 s'adhereix fermament al vidre gràcies a un poderós sistema de succió. En cas d'un tall d'energia, roman unit al cristall gràcies a la seva bateria interna de reserva.
 • Com a inventor dels robots netejavidres, *ECOVACS *Robotics s'ha dedicat a la recerca i desenvolupament dels productes *WINBOT des de 2011.
 • Volum de subministrament: 1 *WINBOT 880, 1 comandament a distància, 1 adaptador de corrent, 1 sistema de seguretat amb ventosa, 1 cable d'extensió, 4 coixinets de neteja, 1 drap, 1 netejavidres, 1 manual d'instruccions
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Robot Netejavidres

Nota 9.9
*Vileda *Virobi *Slim - Tiràs robot amb sistema d'autorotació i 2 programes de neteja, apte per a tota mena de sòls i ideal per al pèl de mascotes, disseny *ultrafino, color vermell
*Vileda *Virobi *Slim - Tiràs robot amb sistema d'autorotació i 2 programes de neteja, apte per a tota mena de sòls i ideal per al pèl de mascotes, disseny *ultrafino, color vermell
Fabricant Vileda
Nota 8.5
Robot de neteja de finestres, control remot automàtic intel·ligent robot aspirador netejavidres, sistema de seguretat múltiple, detecció de vores, per a sostres de finestres de gran altura(jo)
Robot de neteja de finestres, control remot automàtic intel·ligent robot aspirador netejavidres, sistema de seguretat múltiple, detecció de vores, per a sostres de finestres de gran altura(jo)
Fabricant Focket
Nota 8.0
*Smartbot *Hobot Robot netejavidres *Hobot168
*Smartbot *Hobot Robot netejavidres *Hobot168
Fabricant SMARTBOT
Nota 7.8
*Cecotec Tirassos per a *Congas *WinDroid *Excellence/*Excellence 970
*Cecotec Tirassos per a *Congas *WinDroid *Excellence/*Excellence 970
Fabricant Cecotec
Nota 7.7
*AMIBOT *Glass AG31 - Robot netejavidres
*AMIBOT *Glass AG31 - Robot netejavidres
Fabricant AMIBOT
Nota 7.6
*JUYUN Robot Netejavidres amb Corda de Seguretat i Sensors anticaiguda, Robot Netejavidres Intel·ligent per a Netejar Cristalls de la teva Casa, Miralls,Negre
*JUYUN Robot Netejavidres amb Corda de Seguretat i Sensors anticaiguda, Robot Netejavidres Intel·ligent per a Netejar Cristalls de la teva Casa, Miralls,Negre
Fabricant JUYUN
Nota 7.5
*Cryfokt Robot Netejador de Finestres, netejavidres, eficient per a la llar en Interiors i Exteriors(*European *Standard (100-*240v))
*Cryfokt Robot Netejador de Finestres, netejavidres, eficient per a la llar en Interiors i Exteriors(*European *Standard (100-*240v))
Fabricant Cryfokt
Nota 7.4
*Cecotec Robot aspirador i *fregasuelos *Conga 1090 *Connected, APP control, Aspira, Escombra, Frega i passa el Tiràs, *1400Pa, Raspall especial Mascotes, Fregat intel·ligent, Control per Veu *Alexa i Google
*Cecotec Robot aspirador i *fregasuelos *Conga 1090 *Connected, APP control, Aspira, Escombra, Frega i passa el Tiràs, *1400Pa, Raspall especial Mascotes, Fregat intel·ligent, Control per Veu *Alexa i Google
Fabricant Cecotec
Nota 7.4
*SMARTBOT - Robot Netejavidres *Smartbot *Hobot-268 Permet Cristalls Sense Marco
*SMARTBOT - Robot Netejavidres *Smartbot *Hobot-268 Permet Cristalls Sense Marco
Fabricant SMARTBOT
Nota 7.4
*TOPQSC Robot Netejavidres 220V Robòtic Neteja de Vidre Elèctric Intel·ligent amb Sensor *5600pa El Control Remot d'Adsorció al buit es Pot Usar per a la Dutxa de Pis Alt Cuina
*TOPQSC Robot Netejavidres 220V Robòtic Neteja de Vidre Elèctric Intel·ligent amb Sensor *5600pa El Control Remot d'Adsorció al buit es Pot Usar per a la Dutxa de Pis Alt Cuina
Fabricant TOPQSC

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-17 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables