Els Millors Espantalls de Pajaros de Juliol 2021

🔥 Els 3 Millors Espantalls de Pajaros

*Biotop B2400 Mussol Espantaocells, Gira el Cap amb el Vent, No necessita Piles, Marró

*Biotop B2400 Mussol Espantaocells, Gira el Cap amb el Vent, No necessita Piles, Marró
Marca: Biotop
El Millor
Caracteristiques 📌
 • Mussol espantaocells sense piles que espanta als ocells molestos de manera natural dels arbres, jardins, horts i vinyes
 • El seu cap gira amb ajuda del vent, gràcies a la platina transparent que es fixa en la part de darrere i que fa les vegades de "motor"
 • Els seus ulls reflecteixen la llum del sol amb lluentors que espanten als ocells
 • La base és buida i compta amb un tap que permet omplir-la amb sorra, aigua o pedres per a dotar al mussol de major estabilitat. També pots fixar-ho a un pal de fusta per a evitar que s'esfondri amb el vent
 • Pintat amb pintures resistents a temperatures fredes i càlides, amb protecció enfront de raigs UV i additius "anti-*cracking", que eviten l'aparició d'esquerdes
 • Tipus de material: Poliuretà
+ Veure mes Caracteristiques

*AUTSCA Espantall Gats Repel·lent ultrasònic per a Animals,amb LED,Càrrega Solar,*ristente a l'Aigua,Ús en Exteriors,Terra de Jardineria i d'Animals/Ratolins, *Perroas, Gats,ocells, Guineus

*AUTSCA Espantall Gats Repel·lent ultrasònic per a Animals,amb LED,Càrrega Solar,*ristente a l'Aigua,Ús en Exteriors,Terra de Jardineria i d'Animals/Ratolins, *Perroas, Gats,ocells, Guineus
Marca: AUTSCA
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Ultrasò multimanera】 5 maneres diferents de *expulsion d'animals. Li dóna múltiples opcions. La selecció de manera depèn de la mena d'animal que està expulsant(Si us plau, consulti la descripció de la manera específica). Dins del rang de detecció del controlador, el sensor d'infrarojos detecta la pista de l'animal, activa l'altaveu ultrasònic i activa la llum LED i parpelleja, responent ràpidament a l'impuls de l'animal.
 • [Àrea efectiva] El sistema d'infrarojos i els sensors de moviment esquerre i dret cobreixen un rang de 110 °, la distància màxima és de 8-9 metres i l'àrea de cobertura és de 78 metres quadrats, la qual cosa pot allunyar als animals no desitjats del seu jardí.
 • [Solar *Powered] *Works *with a solar panell plaeu *on *top *of *the mosquit *repellent *and ca be *charged via USB cable *using a *charger *or *mobile *power *source. *Low *power *consumption, *in *fact, no *need *to replau *the *battery *frequently.
 • [Resistent a l'aigua] La construcció de plàstic dur és resistent a l'aigua amb certificació IPX44, la qual cosa permet que el nostre repel·lent de mascotes resisteixi la pluja, la neu, el gel i el vent durant anys.
 • [Fàcil de *instalall] Simplement connecti-ho al sòl i seleccioni la manera desitjada. Perfecte per a ús en exteriors, com a granges, jardins, patis, entrades per a actuacions o fins i tot per a acampar.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás Els Millors Espantalls de Pajaros al millor preu
Si aquestes buscant comprar Espantalls de Pajaros però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

🤑 El Espantall de Pajaros Més Barat

VOLADOR Repel·lent Ultrasònic per a Animals, Repel·lent de Gats, *Ristente a l'Aigua, Solar i USB Espantall Gats per a Guineu, Conill, Rata, Ocells, Esquirols, Paloma *Scare per a *Garden *Yard *Field *Farm

VOLADOR Repel·lent Ultrasònic per a Animals, Repel·lent de Gats, *Ristente a l'Aigua, Solar i USB Espantall Gats per a Guineu, Conill, Rata, Ocells, Esquirols, Paloma *Scare per a *Garden *Yard *Field *Farm
Marca: VOLADOR
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 🐈【Ultrasò i fort flaix Repel·lent Ultrasònic per a *Animalesm】 Volador Espantall Gats: un potent ultrasò combinat amb un fort flaix, allunya humanitàriament als animals salvatges no desitjats, protegeix la teva vida de ser molestat.
 • 🐕【USB i càrrega dual solar】 La llum solar suficient pot carregar contínuament el Repel·lent Ultrasònic, bàsicament satisfer el consum diari del dispositiu. Carrega USB per a ús inicial i després de l'activació de la bateria de càrrega solar a llarg termini, també per a càrrega auxiliar insuficient quan la càrrega solar no és suficient per a proporcionar una activitat animal excessiva.
 • 🐇【Alta resistència a l'aigua】 IP68 a prova d'aigua, pot instal·lar el Repel·lent de Gats per a exteriors (pati, jardí, granja) Nota: Encara que és resistent a l'aigua, asseguri's que l'aigua no ingressi al repel·lent d'ocells des del port de càrrega USB del *disuasor per a gossos) .
 • 🦝【Mètode d'ús i abast】 Instal·li el Repel·lent Ultrasònic per a *Animalesm en un lloc on els animals sovint estiguin actius, i de cara a la direcció en la qual sempre vénen els animals, deixi que la sendera de l'animal talli el rang de detecció del dispositiu. ** Rang de detecció màxim: 9 metres / 30 peus; Rang de detecció infraroja: 110 °; Àrea de cobertura d'uns *85m2. Asseguri's que les activitats amb animals estiguin dins del rang de treball de l'equip.
 • 🦉【Postvenda】 Un venedor d'integritat ultrasònic d'Espantall Repel·lent. Si té alguna pregunta sobre el producte i l'ús del producte, no dubti a contactar-nos (Koneyeu@foxmail.com) per primera vegada, li brindarem ajuda la primera vegada. Si es tracta d'un problema de qualitat del producte, el tornarem a emetre de manera gratuïta dins d'un any.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Espantalls de Pajaros que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Espantalls de Pajaros disponibles en Juliol del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Espantalls de Pajaros veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Espantall de Pajaros Calitat - Preu

*Herefun *2Pcs Mussol Repel·lent d'Ocells, Mussol *Espantapajaros, Reflectors Repel·lents d'Ocells per a Evitar Que Els Ocells Protegeixin Flores i Jardins

*Herefun *2Pcs Mussol Repel·lent d'Ocells, Mussol *Espantapajaros, Reflectors Repel·lents d'Ocells per a Evitar Que Els Ocells Protegeixin Flores i Jardins
Marca: Herefun
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 🦉 Material de Primera Qualitat: El mussol *espantapajaros està fet de material d'ecològic PVC. Manté els químics nocius fora del nostre cos i el medi ambient.
 • 🦉 Defensa 360°: Cap giratori 360° que es mou amb el vent i ulls reflectors amb els raigs de llum. Els seus ulls reflecteixen la llum del sol amb lluentors que espanten als ocells. Penjar el mussol en un lloc assolellat, com més alt millor.
 • 🦉 Bona Efectivitat: Gràcies al material en el qual estan fets PVC reflector i al disseny de diamant que reflectirà les llums des de diversos angles, aquesta combinació simple i segura l'ajudarà a repel·lir ocells de manera efectiva.
 • 🦉 Disseny: Brillen i es veuen boniques al seu jardí. El doble funciona com un dispositiu de dissuasió d'ocells i un adorn decoratiu per a decorar la llar i el jardí.
 • 🦉 Protegeixi la seva àrea: Es pot penjar fàcilment en els arbres, al balcó, en la barana o al jardí. No es mata cap animal ni s'alliberen productes químics a la naturalesa.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2021 de Els Espantalls de Pajaros

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Espantalls de Pajaros que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Espantalls de Pajaros

*DANGZW Repel·lent de Gats, Repel·lent d'Animals Ultrasònic Solar Impermeable a l'aire lliure per a Gats, Gossos, Ocells, Guineus, Espantall Repel·lent Ultrasònic per a Jardí

Caracteristiques 📌
 • 【POTENT ULTRASÒ】 El dispositiu ultrasònic de maneig de gats detecta objectes en moviment a través de la detecció infraroja i envia ones ultrasòniques de freqüència animal per a conduir animals salvatges. A més, hi ha potents centellejos LED i sons d'alarma per a dissuadir a alguns animals que no són sensibles a l'ultrasò.
 • 【ENERGIA SOLAR O CÀRREGA USB】 La part superior del repel·lent de mosquits ultrasònic per a exteriors està equipat amb un panell solar, que pot carregar-se amb energia solar al sol; Si troba un clima plujós a llarg termini, també es pot carregar per USB.
 • 【COBERTURA ÀMPLIA】 El sensor de moviment *PIR infraroig pot aconseguir un angle de 110 graus, i el rang de detecció pot aconseguir els 10 m. Pot ajudar-ho a evitar l'assetjament de gossos i gats de carrer desagradables, talps, conills, cérvols i altres animals, i protegir el seu jardí i la seva propietat.
 • 【FÀCIL D'USAR】 El repel·lent ultrasònic per a animals està equipat amb dos suports de muntatge i una paret fixa, que simplement pot empènyer el repel·lent d'insectes al sòl o penjar-lo en la paret. És ideal per a patis, terrasses, entrades de vehicles, garatges, *lofts, porxos, pots, jardins, granges, estanys i més.
 • 【GARANTIA I GARANTIA】 Oferim 1 any de garantia des de la data de compra. El nostre objectiu és aconseguir una taxa de satisfacció del 100% amb tots els nostres clients. Si té algun problema amb el nostre repel·lent ultrasònic per a gats, ens assegurarem de reemborsar-lo o enviar-li un reemplaçament. A vegades els humans poden percebre algunes ones ultrasòniques. Mantingui el producte allunyat de les àrees habitables. No col·loqui el producte en àrees on els bebès i els nens estiguin actius.
+ Veure mes Caracteristiques

*INTEY Repel·lent de Gats - Espantall Gats Repel·lent *ultrasonico per a Animals, Gats, Rates, Gossos, Ús en Exteriors - Sensibilitat i Freqüència Ajustable

Caracteristiques 📌
 • Manera de funcionament: quan un animal entra en l'àrea s'activa un sensor infraroig i l'ultrasò del gat emet una ona d'ultrasons conversió de freqüència perquè l'animal pugui sortir de la zona. Intenta distingir rang de freqüència per a obtenir els millors efectes.
 • Resistent a l'aigua segons IP44: construcció de plàstic dur resistent que resisteix la pluja, la neu, el gel i el vent. Resistent a la intempèrie, es pot utilitzar en qualsevol condició meteorològica (consells: no toquis la interfície de càrrega).
 • Diverses maneres de càrrega: els paranys ultrasònics poden utilitzar energia solar, 3 piles *AA recarregables o font d'alimentació USB. L'energia solar pot estalviar recursos i protegir el medi ambient.
 • Ocasions múltiples: aquest tipus de protecció contra insectes per ultrasons és ideal per a explotacions agrícoles, camps d'arròs, escoles d'arbres i plantes fruiteres. Aquest mosquits pot protegir millor el seu jardí. No molestarà a la gent.
 • LED: Aquest gat ultrasònic disposa d'un potent flaix LED per a espantar als animals, llueixes LED *parpadeantes i potents llums per a captar óssos rentadors, senglars, barbacoes, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

Solar Ultrasònic Repel·lent per a Gats *YIPIN Ultrasònic Espantall pari Animals, Gats, Rates, Gossos, Ocells, Guineus i altres, *Outdoor *Repeller per als Animals amb LED Que *Destella

Caracteristiques 📌
 • 【*YIPIN animals ultrasònic repel·lent d'energia solar】 espanti gats o altres animals com ara gossos, guineus, mosteles, óssos rentadors, rates, ratolins, teixons, *mofetas, senglars, ratapinyades, ocells, coloms, rosegadors, etc., per les ones de so forts, emeses automàticament en el rang ultrasònic i parpelleja El LED brillant parpelleja quan el sensor de moviment infraroig *PIR els detecta. Totalment inofensiu per als éssers humans i animals !!
 • 【IP44 impermeable i resistent a la intempèrie】 El segell únic i el disseny li permet connectar el dispositiu en qualsevol lloc. Aquest distribuïdor de mascotes a l'aire lliure funciona dia i nit, les 24 hores. Ideal per a ús en exteriors com a jardins, patis, patis, garatges, camins d'entrada, patis, parcs, estanys, així com àtics, etc. Ideal per a protegir la seva propietat! ※ Nota: Si us plau, no xopa completament en aigua.
 • 【Gamma i coberta】 El sensor de moviment abasta un angle de 110 graus a l'esquerra i dreta, i un grau de 55 arc a dalt i cap avall, fins a una distància de fins a 9 m (29,*5ft), de manera que una àrea total de fins a 90 metres quadrats se supervisa. La qualitat de la detecció depèn de la grandària de l'animal (com més gran sigui l'animal, major serà el rang).
 • 【Solar alimenta amb bateries recarregables】 El dispositiu es carrega mitjançant un panell solar de *polisilicio per a emmagatzemar energia per al seu ús en la foscor com la nit. Una càrrega solar de 4 hores és suficient per a 5 dies d'operació. Si són uns dies ennuvolats o plujosos, el dispositiu pot carregar-se a través d'un cable USB. (3 piles recarregables instal·lades)
 • NOTA: Per a les persones és una part de la gamma de freqüències audibles (16 ~ 20 kHz). Això no és motiu de preocupació. Si us plau, col·loqui el distribuïdor de mascotes tan lluny de la sala d'estar com sigui possible. No instal·li la unitat en àrees on juguen nens i bebès.
+ Veure mes Caracteristiques

*INTEY Repel·lent Ultrasònic per a Animals, Panell Solar i 3 Piles *AA, Expulsor Ultrasònic per a Animals de Freqüència Ajustable a l'aire lliure, Aplicat per a Repel·lir Gats, Ratolins i Ocells

Caracteristiques 📌
 • *𓃠【Principi de funcionament】 Aquest repel·lent *ultrasonico és l'ús d'ultrasons i alarmes amb parpelleig d'intensitat per a repel·lir ocells, ratolins, gats, senglars i altres animals, ja que els senyals ultrasònics forts poden fer que un animal se senti incòmode i espantat i l'alarma amb parpelleig d'intensitat pot repel·lir animals que li temen a la llum.
 • *𓃠【Mètodes de Càrrega Múltiple】Funciona amb panells solars i bateries, i també es pot carregar amb un port USB. Per tant, aquest producte és especialment adequat per al seu ús en llocs on no és convenient proporcionar energia, com a granges, jardins, gespes, vivers, etc.
 • *𓃠 【IPX4 a Prova d'Aigua】 El grau de protecció és IPX4. És resistent a l'aigua, resistent a la invasió de cossos estranys de més d'1 mm de diàmetre i capaç de suportar l'aigua de pluja normal. *PD: Guardi-ho en un lloc raonable amb mal temps per a prolongar el seu cicle de vida.
 • *𓃠【Freqüència Ajustable】 Hi ha 5 opcions diferents de freqüència. Pot triar-ho segons les seves necessitats, per exemple, si desitja expulsar ratolins, pot triar la freqüència 1; si desitja expulsar ocells, pot triar la freqüència 3. L'ajuda a triar un ultrasò correcte per a expulsar animals.
 • *𓃠【Sensibilitat i Distància Ajustables】 L'angle ajustable d'aquest producte és 110 °, distància efectiva: fins a 8M, rang efectiu: 500-800㎡. Pot ajustar la sensibilitat i la distància. Giri la *perilla en sentit horari per a augmentar el rang de protecció i repel·lir als animals petits.
+ Veure mes Caracteristiques

2020 *Upgraded Repel·lent de Gats, Solar Repel·lent d'Animals Ultrasònic amb 5 Maneres, IP66 Impermeable, Espantall Repel·lent Ultrasònic Jardí per a *Pajaro, Gats, Gossos, Guineus

Caracteristiques 📌
 • 【Multifuncional Repel·lent Ultrasònic d'Animals】: L'àudio incorporat d'ultrasò d'alta sensibilitat, quan l'animal ingressa a l'àrea, s'activa el sensor infraroig, s'encén el LED vermell, el producte reconeix a l'animal i envia ones ultrasòniques, veu i un fort centelleig de llums de dos colors. L'animal se sent incòmode i escaparà de l'àrea de seguida.【Fàcil d'Instal·lar】: Simple col·loca el repel·lent apuntant cap a la zona que vols protegir i *ponelo en un lloc amb molt de sol.
 • 【Protecció i seguretat】: aquest esglai de gat protegeix de manera òptima contra gossos, gats, conills, senglars, guineus, óssos rentadors, martes, garses, ocells i rates en un radi de 85 m². 【Diferents intensitats d'ultrasò】 - Hi ha 5 intensitats d'ultrasò ajustables que, depenent de la configuració de freqüència, permeten el desplaçament de diferents animals.
 • 【Ús portàtil i fàcil】 Simplement pot empènyer el repel·lent d'animals en el sòl o penjar-lo en una paret. Perfecte per a pati, pati, calçades, garatge, àtics, porxos, vaixells, jardins, granges, estanys, etc.【Nota】No submergir-se completament en l'aigua, perquè el repel·lent d'insectes està bloquejat per raigs infrarojos i no detectarà els animals.
 • 【*Panels Solars Millorats & Recarregable USB】: el repel·lent d'animals ultrasònic es pot carregar (3 piles *AA *NiMh incloses) mitjançant energia solar al sol, o carregar per la cable USB inclosa. 【Impermeable】: Construcció robusta de plàstic dur que resisteix la pluja, la neu, el gel i el vent. Resistent a la intempèrie, pot usar-ho en qualsevol clima.
 • 【Respectuós amb el medi ambient】 - Sense químics o pesticides desordenats, sense paranys, sense animals morts. El separador d'animals amb energia solar espanta als animals invasors i les plagues per a abandonar l'àrea sense danyar als humans. 【100% Garantia】Oferim la garantia de reemborsament de 45 dies i 3 mesos sense preocupacions. No dubti a contactar-nos si té alguna pregunta, li respondrem dins de les 24 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

*ASPECTEK Espantar Coloms Anti Coloms Repel·lent d'ocells d'Acer Inoxidable Kit de *puas, 10 peus (3) Metres, Perfecta Dissuasió Per a Ocells *Pinchos anticoloms (Sense cola)

Caracteristiques 📌
 • Molt efectives al moment de protegir els teus sostres i balcons d'ocells indesitjats
 • *Inmediantamente allunya a ocells indesitjats dels voltants de la teva casa
 • Evita que els *pajaros posin els seus nius en les teves jardineres
 • *Metodo humà d'allunyar als ocells de la teva llar o negoci sense danyar-les
 • MIRA A baix D'AQUESTA PÀGINA LES PROMOCIONS
+ Veure mes Caracteristiques

Espantall de *Pajaros, Resistent a l'Aigua IP66, Càrrega Solar, 5 maneres, Repel·lent Gats Professional de Cobertura Àmplia, amb Detector de Moviment i Repel·lent d'Ocells Flaix

Caracteristiques 📌
 • 【*Leistung Alt rendiment】 El repel·lent d'animals pot configurar la freqüència, el so i el flaix ajustables al mateix temps. El sensor de detecció de moviment es pot girar 180 graus cap a l'esquerra i cap a la dreta, i la distància màxima detectable pot aconseguir els 18 m (59 peus), de manera que es puguin detectar tots els animals en moviment en l'àrea. L'abast total efectiu és d'aproximadament 160 metres quadrats. Es poden configurar diferents freqüències per a c
 • 【Sensor *PIR i 5 maneres】 Quan un objecte en moviment ingressa a l'azimut de detecció, el repel·lent d'animals activa un to d'alarma amb un màxim de 120 dB, amb diferents reaccions en diferents maneres. El producte té 5 maneres de freqüència diferents. El millor és que l'última manera també inclou les 4 maneres anteriors. Això evita l'entrada d'animals perillosos i garanteix la seva seguretat personal i la seguretat de la seva propietat.
 • 【Càrrega solar i IP66 a prova d'aigua】El repel·lent d'animals està equipat amb mòduls solars altament eficients i té un corrent de càrrega de 90 dt.. Pot garantir que sempre funcioni amb suficient energia. Estalviï energia i protegeixi el medi ambient. També pot usar el cable USB per a carregar. Aquest repel·lent de mosquits per a ús en exteriors està fet de plàstic ABS d'alta qualitat, resistent a l'aigua i als raigs UV IP66, per la qual cosa funciona normalment en totes les *condicion
 • 【Seguretat i humanitat】 Ultrasò L'esglai de gat només emet ultrasons amb 13.5 kHz ~ 45.5 kHz, la qual cosa és segur per al cos humà i no té efectes nocius en el cos humà. Al mateix temps, no conté substàncies químiques i perilloses. Només allunyarà als animals sense danyar-los. El disseny humanitzat no danyarà als seus propis gats, gossos o altres mascotes.
 • 【Servei 100% satisfactori】Si té alguna pregunta sobre repel·lents d'animals, no dubti a contactar-nos. El nostre equip de suport li respondrà i li brindarà suport tècnic dins de les 24 hores. Reemborsament complet de 30 dies, 12 mesos de garantia i suport tècnic. La seva satisfacció és la nostra màxima prioritat. Nota: aquest producte triga dues setmanes a aconseguir resultats obvis
+ Veure mes Caracteristiques

De-*Bird - Cinta repel·lent d'ocells - Per a coloms, picots, oques - Fins a 38 m - Gel Esquerdat - Platejat

Caracteristiques 📌
 • Més de 15,000 unitats venudes - Amb més de 15,000 clients satisfets l'any passat, pots estar segur que estàs comprant un producte provat que produeix resultat efectius una vegada i una altra.
 • Digues-los adéu a tots els teus problemes amb ocells. Avui! - Cinta repel·lent que espanta als ocells. Així està dissenyada i això és el que fa. Pot penjar-se en qualsevol part: en arbres fruiters, reixes, *rieles, cobertes i fins i tot en un costat de la teva casa. Mantindrà als ocells a ratlla i tornaràs a ser amo de la teva llar.
 • Cinta forta - La cinta repel·lent De-*Bird és el repel·lent més gruixut i durador del mercat. Resistirà fins als més forts vents i les pluges més espesses. Una vegada estigui penjada la teva cinta: només deixa-la fer la seva màgia. Així de simple!
 • Respectuosa de l'ambient - La teva cinta no tòxica reflecteix la llum i crea so per a espantar als ocells. Mai danyarà a cap animal de cap manera. Relaxa't i gaudeix de pau mental: el teu problema d'ocells quedarà resulto sense cap mal.
 • Garantia de satisfacció d'un any - La teva cinta també ve amb una garantia de satisfacció d'un any. Quan compris la teva cinta estaràs conscient que si no estàs 100% satisfet et donarem un reemborsament.
+ Veure mes Caracteristiques

Espantall D'Ocells, Cometa De Falcó Volador Per a Jardí, Espantaocells, Cometa Repel·lent D'Ocells Extensible *Telescopic Pole Per a Jardí, Espantaocells, Pati, Decoració De la Casa 2M

Caracteristiques 📌
 • Alta qualitat: feta de tela de niló i vareta de plàstic reforçat amb fibra de vidre, la cometi àguila realista espantarà als ocells i les plagues que volen en el vent.
 • Fàcil d'assemblar: ha de desplegar-se i instal·lar-se vostè mateix, i parar-se al seu jardí amb un pal adequat.
 • Ulls reflectors: la cometi té patrons d'ulls reflectors i tires reflectores brillants que es mouen en l'aire amb el vent. Els ocells odien molt aquests objectes reflectors.
 • Zona lliure d'ocells: la cometi ajuda a crear una zona lliure d'ocells per al seu jardí per a protegir les seves plantes del creixement vigorós.
 • Àmplia aplicació: ideal per a protegir els cultius d'ocells no desitjats, es pot utilitzar per a evitar que els coloms, gavines es posin en pots / rafals, desguassos, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

Pues d'acer inoxidable per a ocells - Dissuasiu durador per a coloms: excel·lent element dissuasiu per a ocells, corbs i picots - Cobreix 10 peus / 3 metres

Caracteristiques 📌
 • SOLUCIÓ PERMANENT: només usem acer inoxidable de primera qualitat i la millor mà d'obra per a productes que duren tota la vida. Aquests pics mai perdran la vora mentre mantenen als ocells allunyats de la seva casa, jardí, pati o qualsevol altra superfície.
 • CONFIGURACIÓ FÀCIL - El paquet ve amb 6 seccions de claus separades de 20 ". Realitzi la instal·lació en 2-3 minuts amb puntes d'acer que siguin fàcils d'instal·lar, ajusti la longitud i divideixi-les en parts més petites per a usar en espais reduïts. base a qualsevol superfície, i oblidar-se dels problemes d'implantació i desaprofitament per sempre.
 • PRODUCTE HUMÀ QUE S'ADAPTA A LES TEVES NECESSITATS - Mantingues els coloms lluny del sostre, lluny dels repeus i de *caca a tot arreu. Fins i tot asseguri la seva tanca contra óssos rentadors i gats de carrer. Els pics són fàcils de veure i un element de dissuasió inofensiu i efectiu.
 • RESISTENT A la CORROSIÓ I Al TEMPS - Aquest producte és una compra única. A causa del millor disseny i els millors materials, aquests robustos pics romanen intactes a través de torbs i tempestes de vent i mai s'afluixen ni s'oxiden.
 • GARANTIA DE 30 DIES I GARANTIA DE DEVOLUCIÓ DEL 100% DELS DINERS: les nostres espigues antiaèries compten amb garantia per a tota la vida contra defectes de materials i mà d'obra i una garantia de satisfacció. Estimi els seus pics o li retornem els seus diners. Sense preguntes, només un reemborsament ràpid i cortès. Som aquí els 7 dies de la setmana per a oferir-li un SERVEI INOBLIDABLE :)
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Espantall de Pajaros

Nota 9.9
*Schramm® 3 Peces Corbs asseguts Paloma *Negra Por als ocells Por als Corbs de plàstic Defensa dels Coloms
*Schramm® 3 Peces Corbs asseguts Paloma *Negra Por als ocells Por als Corbs de plàstic Defensa dels Coloms
Fabricant Schramm
Nota 8.5
Espantall anti coloms i *pajaros electrònic per ultrasò
Espantall anti coloms i *pajaros electrònic per ultrasò
Fabricant LUCIFER
Nota 8.0
*skycabin Cinta *Holografica Anti *Pajaros Espantall Repel·lent d'Ocells Cinta
*skycabin Cinta *Holografica Anti *Pajaros Espantall Repel·lent d'Ocells Cinta
Fabricant skycabin
Nota 7.8
Repel·lent de Gats,Ultrasònic Animals Espantall de Guineu,Impermeable Alimentat per Energia Solar Repel·lent de Plagues Sònic Ratolins Rosegadors *Disuasor *Scarer Luz *LED per a Jardí Pati Gespa
Repel·lent de Gats,Ultrasònic Animals Espantall de Guineu,Impermeable Alimentat per Energia Solar Repel·lent de Plagues Sònic Ratolins Rosegadors *Disuasor *Scarer Luz *LED per a Jardí Pati Gespa
Fabricant Guffo
Nota 7.7
*Techune Repel·lent Gats Animals de 360 Graus Espantall Ultrasons per a Animals Intrusos - Espantall de *Pajaros Jardí Llum LED i Sensor de Moviment *PIR – Alarma, Impermeabilitat IP44
*Techune Repel·lent Gats Animals de 360 Graus Espantall Ultrasons per a Animals Intrusos - Espantall de *Pajaros Jardí Llum LED i Sensor de Moviment *PIR – Alarma, Impermeabilitat IP44
Fabricant Techune
Nota 7.6
Repel·lent per a Gats, *CrazyFire Repel·lent Ultrasònic per a Animals amb Càrrega Solar&USB Sensor de Moviment i Llum Intermitent Detector Repel·lent Gats per a Gossos, Ocells, Esquirols, Talps, Rates
Repel·lent per a Gats, *CrazyFire Repel·lent Ultrasònic per a Animals amb Càrrega Solar&USB Sensor de Moviment i Llum Intermitent Detector Repel·lent Gats per a Gossos, Ocells, Esquirols, Talps, Rates
Fabricant CrazyFire
Nota 7.5
*Dicoal STV965 *Buho *EOLICO contra *PAJAROS, Gris
*Dicoal STV965 *Buho *EOLICO contra *PAJAROS, Gris
Fabricant Dicoal
Nota 7.4
*Gardigo Espantall d'Animals amb Ruixador; Anti-Gats, Gossos i Ocells | Aspersor d'Aigua amb Sensor Moviment - 60 m²
*Gardigo Espantall d'Animals amb Ruixador; Anti-Gats, Gossos i Ocells | Aspersor d'Aigua amb Sensor Moviment - 60 m²
Fabricant Gardigo
Nota 7.4
*Aottom Repel·lent de Gats Repel·lent Ultrasònic Espantall de *Pajaros Impermeable USB i Solar Utilitzada al Jardí Repel·lent Gats Jardí Espantall Gats Animals Ratolins *Perroas Ocells
*Aottom Repel·lent de Gats Repel·lent Ultrasònic Espantall de *Pajaros Impermeable USB i Solar Utilitzada al Jardí Repel·lent Gats Jardí Espantall Gats Animals Ratolins *Perroas Ocells
Fabricant Aottom
Nota 7.4
*AWLGAK Repel·lent de Gats,Repel·lent d'Animals Ultrasònic Solar Impermeable a l'aire lliure per a Gats, Guineus, Gossos, Ratolins, Ocells, Espantall Repel·lent Ultrasònic per a Jardí
*AWLGAK Repel·lent de Gats,Repel·lent d'Animals Ultrasònic Solar Impermeable a l'aire lliure per a Gats, Guineus, Gossos, Ratolins, Ocells, Espantall Repel·lent Ultrasònic per a Jardí
Fabricant AWLGAK

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables