₯ ⭐️ Els 10 Millors Espantalls de Pajaros de 2024 ⭐️

🔥 Els 3 Millors Espantalls de Pajaros

**Biotop B2400 *Mussol *Espantaocells, Gira el *Cap *amb el *Vent, No *necessita Piles, Va marrar

**Biotop B2400 *Mussol *Espantaocells, Gira el *Cap *amb el *Vent, No *necessita Piles, Va marrar El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • *Mussol *espantaocells *sense *piles que espanta *als *ocells molestos de manera natural *dels *arbres, *jardins, *horts i *vinyes
 • El *seu *cap gira *amb *ajuda del *vent, *gràcies a la platina *transparent que és *fixa en la *part de *darrere i que fa els *vegades de "motor"
 • *Els *seus *ulls *reflecteixen la *llum del sol *amb *lluentors que espantin *als *ocells
 • La base *és *buida i *compta *amb un *tap que *permet *omplir-la *amb *sorra, *aigua o *pedres *per a dotar al *mussol de *major *estabilitat. *També *pots *fixar-*ho a un *pal d'assot *per a evitar que s'*esfondri *amb el *vent
 • *Pintat *amb *pintures *resistents a *temperatures *fredes i *càlides, *amb *protecció *enfront de *raigs UV i *additius "anti-**cracking", que evitin l'*aparició d'*esquerdes
 • *Tipus de material: *Poliuretà
+ Veure mes Caracteristiques

**AWLGAK *Repel·*lent de *Gats,*Repel·*lent d'*Animals *Ultrasònic Solar Impermeable a l'aïri *lliure *per a *Gats, *Guineus, *Gossos, *Ratolins, *Ocells, *Espantall *Repel·*lent *Ultrasònic *per a *Jardí (**1paquete)

**AWLGAK *Repel·*lent de *Gats,*Repel·*lent d'*Animals *Ultrasònic Solar Impermeable a l'aïri *lliure *per a *Gats, *Guineus, *Gossos, *Ratolins, *Ocells, *Espantall *Repel·*lent *Ultrasònic *per a *Jardí (**1paquete) El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • ✔【*Potent *ultrasò i alarma】 *Amb un *grau *avançat d'*emissió d'*ones de sota, *quan detecta que l'animal en *moviment *està en el *rang de *detecció, *emet *automàticament la *freqüència del sota, el *centelleig del LED *parpelleja i causa que *els *animals. La sirena *és *molt útil *per a *conduir *animals. *Això *pot *ajudar-*ho a *mantenir-es *allunyat d'*assetjar a *gats, **hámsters, *conills, *cérvols i *altres *animals de *carrer.
 • ✔【*Sensibilitat ultra alta】 El *repel·*lent solar te un *alt *nivell d'*emissió acústica *amb una cobertura acústica de *fins a 5,500 *peus *quadrats. El sensor *infraroig te un *angle *esquerre i *dret de 110 ° i un *angle *alt i *baix de 55 °. De *fet, *pot configurar el *dispositiu en *diferents *freqüències d'*ultrasò i activar o no els *llums del *flaix. *pot ajustar l'*augment o la *disminució del *rang de *detecció *per a ajustar la *grandària del *terreny que és *protegirà.
 • ✔【IP44 a *prova d'*aigua i *fàcil d'*instal·*lar】 El *producte ha *estat *dissenyat *per a facilitar el *seu *treball *durant la *instal·*lació. *Com ha de col·*locar-s'en una *posició alta, *hi ha *dues *maneres d'*instal·*lar-*ho. *Simplement *pot *empènyer el *repel·*lent d'*animals en el *sòl o *penjar-l'en la *paret. *Perfecte *per a *patis, *patis, *entrades de *vehicles, *garatges, *àtics, *porxos, *pots, *jardins, *granges, *estanys, etc. No *tingui per de *deixar-*ho *fora en *cas de *pluja, *està *certificat IP44 a *prova d'*aigua.
 • ✔【*Energia solar i *càrrega USB】 El *nostre *gat *ultrasònic *repel·*leix *als *animals *utilitza *energia solar o cable USB *per a *recarregar els *bateries. *Producte *Adopti una *bateria d'*ions de *liti de *grandària 18650, *més *duradora que els *bateries *convencionals, *llarga vida, *gat *repel·*lent una *vegada *instal·*lat, no *és *necessari cuida-*ho, la *bateria s'*autocarrega *gràcies *als *panells *solars en la *part superior. Si el sol s'*està *esgotant, *pot *carregar-el *per USB. *Això *evitarà la *contaminació ambiental.
 • ✔【*Compri *amb *confiança】 *Oferim 1 *any de *garantia donis de la data de compra. El *nostre *objectiu *és *aconseguir una *taxa de *satisfacció del 100% *amb *tots *els *nostres *clients. Si te *algun problema *amb el *nostre *repel·*lent *ultrasònic *per a *gats, *ens *assegurarem de *reemborsar-l'o enviar-*li un *reemplaçament.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Espantalls de Pajaros al millor preu.

Si estàs buscant comprar Espantalls de Pajaros, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Espantalls de Pajaros, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Espantall de Pajaros estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Espantall de Pajaros Més Barat

**Aottom *Repel·*lent de *Gats *Repel·*lent *Ultrasònic *Espantall de **Pajaros Impermeable USB i Solar *Utilitzada al *Jardí *Repel·*lent *Gats *Jardí *Espantall *Gats *Animals *Ratolins **Perroas *Ocells

**Aottom *Repel·*lent de *Gats *Repel·*lent *Ultrasònic *Espantall de **Pajaros Impermeable USB i Solar *Utilitzada al *Jardí *Repel·*lent *Gats *Jardí *Espantall *Gats *Animals *Ratolins **Perroas *Ocells El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 🐈 Sensor de *moviment: L'*àudio *incorporat d'*ultrasò d'alta *sensibilitat, el detector d'*infrarojos i el *flaix LED, *quan l'animal *ingressa en l'*àrea del detector d'*infrarojos, activa l'*ultrasò del *repel·*lent de *gats *per a *emetre un *ultrasò de *freqüència variable, la *qual cosa *permet a l'animal escapar de l'*àrea. 5 *freqüències *diferents *amb *major *sensibilitat. *També *utilitza *flaix *fort *per a *conduir *animals.
 • 🐇 *Disseny Impermeable: És *pot usar a l'aïri *lliure. No ha de preocupar-es *pel *vent i la *pluja, i no ha de preocupar-es *per la *neu, *però *vagi *amb *compte de no *submergir-es *completament en l'*aigua o *Està *completament *cobert *per la *neu, *perquè el *repel·*lent *ultrasònic d'*insectes *està *bloquejat *per *raigs *infrarojos i no *detectarà la *proximitat de l'animal.
 • 🐈 Solar i USB *Alimentació: *Amb un *panell solar en la *part superior del *repel·*lent *gats **jardin *per a *recarregar els *bateries. *També *pot ser *alimentat *per un USB. *mantenir *als *gats i *altres *plagues no *desitjades (*gossos, *guineus, *esquirols, *rosegadors, *alguns *insectes) *fos del *seu *jardí).
 • 🦉 *Fàcil d'*instal·*lar: *Fixi l'estaca de perquè en la *unitat, col·*loqui l'*Espantall de **Pajaros en el *sòl en el *lloc *on *els *animals *sovint *aguaiten. *També te un *orifici *per a *penjar en la *part posterior del *dispositiu, *pot *penjar el *dispositiu en el *lloc *on *desitgi espantar *als *animals. el que *és *perfecte *per a *patis, *soterranis, *garatges, *àtics, *porxos, *vaixells, *jardins, *granges, *estanys, etc.
 • 🦉 *Abast del *treball: La *distància de *detecció *estàndard: 8-9 *metres, *depèn de la *grandària de l'animal i del clima (*els *animals *són *grans i el *rang de *detecció *és el *més *ampli i *fàcil). L'*angle de *detecció *infraroig:110 *graus. *Per *als *humans, *part del *rang de *freqüència *és audible (16 ~ **20kHz). *Mantingui l'*espantall de *gats el *més *allunyat *possible de la sala d'estar. No *instal·*li *aquesta *unitat en *àrees *on *juguen *nens i *bebès.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Espantalls de Pajaros que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Espantalls de Pajaros disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Espantalls de Pajaros veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Espantall de Pajaros Calitat - Preu

10PCS Molino de *Vent *Làser,Molino de *Vent Espantar *Ocells,*Protegeix *els *teus *Senyoriu i *arbres *Fruiters,**Fecoración de *Jardí

10PCS Molino de *Vent *Làser,Molino de *Vent Espantar *Ocells,*Protegeix *els *teus *Senyoriu i *arbres *Fruiters,**Fecoración de *Jardí Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 【*Materials d'Alta *Qualitat】:El kit de *molins de *vent *repel·*lents d'*ocells *inclou 10 *dispositius a *prova d'*ocells La *grandària del vaig moldre de *vent *per a *ocells de 4 *pàgines *és de 21 cm de *diàmetre i 40 cm de *llarg. La *vareta a *prova d'*ocells *està *feta de material PP,que *és *resistent al *vent i no *és *fàcil de *trencar.
 • 【*Reflexió *Forta,Alta *Eficiència】:L'escombri d'*ocells és *pot girar 360 *graus,*reflectint la *llum en *totes els *direccions,*llum *reflectida *fort,*bon *efecte.
 • 【*Protegeixi la *seva *Propietat】:La *invasió d'*ocells o *criatures voladors *pot *danyar la *seva *propietat.L'*ús d'un *pal reflector *per a impulsar *els *molins de *vent *per a *ocells *pot crear una *àrea a *prova d'*ocells i *protegir la *seva casa,*arbres *fruiters i *jardí.
 • 【*Protecció del *Medi *Ambient i Bella】:El vaig moldre de *vent reflector *és destral i *respectuós *amb el *medi *ambient,*inofensiu *per *als *ocells o els *criatures voladoras.la *llum solar directa,la *vareta *giratòria reflectora *pot *reflectir la *llum solar *brillant,la *qual cosa *és *molt *bell.
 • 【*Àmpliament *Utilitzat】:El vaig moldre de *vent en espiral de *vent *platejat reflector *és *molt *adequat *per a *penjar en *revestiments,*horts,casis i *jardins *per a evitar que *els *ocells *danyin la *seva *propietat.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els Espantalls de Pajaros

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Espantalls de Pajaros que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Espantalls de Pajaros

**Schramm® 3 Peixos *Corbs *asseguts Paloma **Negra Per *als *ocells Per *als *Corbs de *plàstic Defensa *dels *Coloms

**Schramm® 3 Peixos *Corbs *asseguts Paloma **Negra Per *als *ocells Per *als *Corbs de *plàstic Defensa *dels *Coloms TOP 1
Caracteristiques 📌
 • **Schramm - *Joc de 3 *espantalls de *coloms (*polietilè, *resistent a la *intempèrie)
 • *També és *pot *utilitzar *com a *decoració.
 • Color: *negre.
 • *Rebràs 3 *corbs *asseguts.

**Herefun **2Pcs *Mussol *Repel·*lent d'*Ocells, *Mussol **Espantapajaros, *Reflectors *Repel·*lents d'*Ocells *per a Evitar Que *Els *Ocells *Protegeixin Flores i *Jardins

**Herefun **2Pcs *Mussol *Repel·*lent d'*Ocells, *Mussol **Espantapajaros, *Reflectors *Repel·*lents d'*Ocells *per a Evitar Que *Els *Ocells *Protegeixin Flores i *Jardins TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 🦉 Material de Primera *Qualitat: El *mussol **espantapajaros *està *fet de material d'*ecològic PVC. *Manté *els *químics *nocius *fora del *nostre *cos i el *medi *ambient.
 • 🦉 Defensa 360°: *Cap *giratori 360° que és *mou *amb el *vent i *ulls *reflectors *amb *els *raigs de *llum. *Els *seus *ulls *reflecteixen la *llum del sol *amb *lluentors que espantin *als *ocells. *Penjar el *mussol en un *lloc *assolellat, *com *més *alt *millor.
 • 🦉 Bona *Efectivitat: *Gràcies al material en el *qual *estan *fets PVC reflector i al *disseny de *diamant que *reflectirà els *llums donis de diversos *angles, *aquesta *combinació simple i segura l'*ajudarà a *repel·*lir *ocells de manera efectiva.
 • 🦉 *Disseny: Brillin i és *veuen *boniques al *seu *jardí. El doble funciona *com un *dispositiu de *dissuasió d'*ocells i un *adorn *decoratiu *per a decorar la *llar i el *jardí.
 • 🦉 *Protegeixi la *seva *àrea: És *pot *penjar *fàcilment en *els *arbres, al *balcó, en la *barana o al *jardí. No és mata *cap animal ni s'*alliberen *productes *químics a la *naturalesa.
+ Veure mes Caracteristiques

**MolinoRC - **Pogel de *recanvi *per a *espantaocells | *Sol *ocells* | *Espantall d'*ocells, *drac d'*ocells, *abast de 1,40 m, marca *alemanya

**MolinoRC - **Pogel de *recanvi *per a *espantaocells | *Sol *ocells* | *Espantall d'*ocells, *drac d'*ocells, *abast de 1,40 m, marca *alemanya TOP 3
Caracteristiques 📌
 • *Només la *cometi de *recanvi *per a *espantall d'*ocells (*ocell depredador) *per a *protecció *per a *jardí i *camp.
 • *Recanvi *per a *ocells.
 • Envergadura de 1,40 *metres, *fàcil de *muntar en *pocs *minuts.
 • El *drac s'*aixeca *automàticament *amb el *vent.
 • *Enviament a través de la marca *alemanya **molinoRC | **Super *preu/*rendiment de **BRD
+ Veure mes Caracteristiques

**ISOTRONIC *anticoloms *Repel·*lent *Ultrasònic de *Plagues *Espantall de *Coloms i *Ocells *antiplagues Set de 3

**ISOTRONIC *anticoloms *Repel·*lent *Ultrasònic de *Plagues *Espantall de *Coloms i *Ocells *antiplagues Set de 3 TOP 4
Caracteristiques 📌
 • *POTENT & *EFECTIU Aplica *tecnologia *ultrasònica *per a incomodar *els *ocells i *els *coloms; espanta els *plagues de la *teva *llar de manera segura
 • *TECNOLOGIA *AVANÇADA *Emet uneixes *ones *ultrasòniques de *molt *baixa *freqüència *els *ocells i *altres *plagues no *podran adaptar-s'a *aquestes *freqüències
 • DESTRAL & **FACIL D'USAR Espanta *eficientment *ocells i *coloms *sense *utilitzar *agents *tòxics ni *químics, *sense *complicacions *per a *netejar; *completament *innocu contra *humans i *mascotes
 • PER A SER *MÉS *EFECTIU *Utilitzar un en cada *quart; *minimitzaràs l'*activitat i *aparició de *plagues en tan *sols uneixes *setmanes
+ Veure mes Caracteristiques

**AUTSCA *Espantall *Gats *Repel·*lent *ultrasònic *per a *Animals,*amb LED,*Càrrega Solar,**ristente a l'*Aigua,*Ús en *Exteriors,*Terra de *Jardineria i d'*Animals/*Ratolins, **Perroas, *Gats,*ocells, *Guineus

**AUTSCA *Espantall *Gats *Repel·*lent *ultrasònic *per a *Animals,*amb LED,*Càrrega Solar,**ristente a l'*Aigua,*Ús en *Exteriors,*Terra de *Jardineria i d'*Animals/*Ratolins, **Perroas, *Gats,*ocells, *Guineus TOP 5
Caracteristiques 📌
 • 【*Ultrasò multimanera】 5 *maneres *diferents de **expulsion d'*animals. Li *dóna múltiples *opcions. La *selecció de manera *depèn de la mena d'animal que *està *expulsant(Si *us *plau, *consulti la *descripció de la manera específica). *Dins del *rang de *detecció del controlador, el sensor d'*infrarojos detecta la pista de l'animal, activa l'*altaveu *ultrasònic i activa la *llum LED i *parpelleja, *responent *ràpidament a l'*impuls de l'animal.
 • [*Àrea efectiva] El sistema d'*infrarojos i *els *sensors de *moviment *esquerre i *dret *cobreixen un *rang de 110 °, la *distància *màxima *és de 8-9 *metres i l'*àrea de cobertura *és de 78 *metres *quadrats, la *qual cosa *pot *allunyar *als *animals no *desitjats del *seu *jardí.
 • [Solar **Powered] **Works **with a solar *panell *plaeu **on **top **of **the *mosquit **repellent **and *ca be **charged via USB cable **using a **charger **or **mobile **power **source. **Low **power **consumption, **in **fact, no **need **to *replau **the **battery **frequently.
 • [*Resistent a l'*aigua] La *construcció de *plàstic *dur *és *resistent a l'*aigua *amb *certificació IPX44, la *qual cosa *permet que el *nostre *repel·*lent de *mascotes *resisteixi la *pluja, la *neu, el gel i el *vent *durant *anys.
 • [*Fàcil de **instalall] *Simplement *connecti-*ho al *sòl i *seleccioni la manera *desitjada. *Perfecte *per a *ús en *exteriors, *com a *granges, *jardins, *patis, *entrades *per a *actuacions o *fins i *tot *per a acampar.
+ Veure mes Caracteristiques

De-**Bird - Cinta *repel·*lent d'*ocells - *Per a *coloms, *picots, *oques - *Fins a 38 m - Gel *Esquerdat - *Platejat

De-**Bird - Cinta *repel·*lent d'*ocells - *Per a *coloms, *picots, *oques - *Fins a 38 m - Gel *Esquerdat - *Platejat TOP 6
Caracteristiques 📌
 • *Més de 15,000 *unitats *venudes - *Amb *més de 15,000 *clients *satisfets l'*any *passat, *pots estar destral que *estàs *comprant un *producte *provat que *produeix *resultat *efectius una *vegada i una *altra.
 • *Digues-els *adéu a *tots *els *teus *problemes *amb *ocells. *Avui! - Cinta *repel·*lent que espanta *als *ocells. *Així *està *dissenyada i *això *és el que fa. *Pot *penjar-s'en *qualsevol *part: en *arbres *fruiters, *reixes, **rieles, *cobertes i *fins i *tot en un *costat de la *teva casa. *Mantindrà *als *ocells a *ratlla i *tornaràs a ser amo de la *teva *llar.
 • Cinta *forta - La cinta *repel·*lent De-**Bird *és el *repel·*lent *més *gruixut i *durador del *mercat. *Resistirà *fins *als *més *forts *vents i els *pluges *més *espesses. Una *vegada *estigui *penjada la *teva cinta: *només *deixa-la *fer la *seva *màgia. *Així de simple!
 • *Respectuosa de l'*ambient - La *teva cinta no *tòxica *reflecteix la *llum i crea sota *per a espantar *als *ocells. *Mai *danyarà a *cap animal de *cap manera. *Relaxa't i *gaudeix de *pau mental: el *teu problema d'*ocells *quedarà resulto *sense *cap malament.
 • *Garantia de *satisfacció d'un *any - La *teva cinta *també veu *amb una *garantia de *satisfacció d'un *any. *Quan *compris la *teva cinta *estaràs *conscient que si no *estàs 100% *satisfet *et *donarem un *reemborsament.
+ Veure mes Caracteristiques

**Frofine 12 Peixos **30cm *Repel·*lent d'*Ocells Espiral Reflector d'*Ocells *Espantaocells **Jardin Control d'*Ocells Reflector de Plata *Repel·*lent **Pajaros *Espantall *Coloms Anti *Coloms Espantar **Pajaros

**Frofine 12 Peixos **30cm *Repel·*lent d'*Ocells Espiral Reflector d'*Ocells *Espantaocells **Jardin Control d'*Ocells Reflector de Plata *Repel·*lent **Pajaros *Espantall *Coloms Anti *Coloms Espantar **Pajaros TOP 7
Caracteristiques 📌
 • ❤❤ *Grandària: 12 peixos de *varetes reflectors d'*espirals de *vent *repel·*lents d'*ocells. Cada espiral mesura *aproximadament 30 cm.
 • ❤❤ Material *Durador : *aquestes *varetes de *plàstic en espiral *estan *fetes de material *inofensiu, *compten *amb una *mà d'obra *exquisida, impermeable a l'aïri *lliure, *bell i *pràctic. Espanta *als *ocells *sense *fer-els mal. *També és *pot *utilitzar *com a deflector *per a alertar *als *ocells i evitar que *colpegin els *finestres.
 • ❤❤ *Eficaç: *per a *més *tipus d'*ocells *com a *coloms, *pardals, **estorninos, *orenetes, *corbs, *merles, **grackles, *gavines, *ratapinyades, *actua *com un *dissuasiu visual i espanta *als *ocells del *teu *jardí.
 • ❤❤ *FÀCIL D'*INSTAL·*LAR: *simplement *pengi-*ho en *qualsevol *lloc que *necessiti *per a *repel·*lir *ocells. En *comparació *amb *altres *productes *per a *dissuadir *ocells, *aquests *pals *reflectors *per a *coloms i *altres *ocells *petits *requereixen *poc o *cap *manteniment. *Tant *per a la defensa *com *per a la *decoració d'*ocells, *els nobles *productes *espantaocells *són *excel·*lents *com a *decoració *per a la *llar, el *jardí i el *balcó.
 • ❤❤ *ÚS *VERSÀTIL: *Mantingui *als *ocells *allunyats de la casa, *jardí, a *prop, *sostre, *hort, *jardí, *gespa, *terrassa, *pot, *gra, *automòbils i *equip o *qualsevol *àrea contaminada *amb *excrements d'*ocells. *Eviti que *els *ocells plaga *danyin la *seva *propietat. *Per a *obtenir *millors *resultats, *aplicació sota la *llum solar directa i la brisa.
+ Veure mes Caracteristiques

*Espantall *amb *ultrasons *per a *ocells | Sensor de *moviment | *Flaix | *coloms | *gavines | **estorninos | *corbs | **urracas | *orenetes | *pardals | *tords | *grisos | *abellerols | **rabilargos

*Espantall *amb *ultrasons *per a *ocells | Sensor de *moviment | *Flaix | *coloms | *gavines | **estorninos | *corbs | **urracas | *orenetes | *pardals | *tords | *grisos | *abellerols | **rabilargos TOP 8
Caracteristiques 📌
 • *Aquest *dispositiu solar i sensor de *moviment *emet una *forta *ona *ultrasònica *per a espantar *als *ocells.
 • *Resisteix la *intempèrie i *també funciona de *nit *amb el *flaix
 • *Fins a 5 *tipus d'*ones *ultrasòniques *perquè no s'*acostumin a *cap d'eles dobles
 • El sensor de *moviment capta el *moviment *dels *ocells *fins a 10 *metres
 • *Atenció: l'*ocell ha de ser a *prop *perquè *sinó no s'activa el sensor de *moviment. La zona que és *vol *cobrir ha d'estar *sense *brutícia. No ha d'*haver-*hi *parets, *murs, *obstacles o *vegetació. No ha d'*haver-*hi *menjada o *nius. En *aquests casos *esmentats, l'*aparell no *funcionarà *per mal *ús.
+ Veure mes Caracteristiques

**ISOTRONIC - *Espantall de *Coloms i *ocells *portàtil *amb *ultrasons *per a *grangers, *jardí, *Cotxe i *Garatge, *Tons *Especialment *Alts, *freqüència de *Canvi contra l'*Efecte d'*habituació

**ISOTRONIC - *Espantall de *Coloms i *ocells *portàtil *amb *ultrasons *per a *grangers, *jardí, *Cotxe i *Garatge, *Tons *Especialment *Alts, *freqüència de *Canvi contra l'*Efecte d'*habituació TOP 9
Caracteristiques 📌
 • *Espantall compacti d'*ocells: l'*espantall *per *ultrasons *és *mòbil. Un *joc de *piles (6 x **AAA Micro, en el *lliurament) te una vida útil de *fins a tres *mesos.
 • *Tons extra *alts: el *dispositiu *envia en *intervals (*cadascun aprox. 2 *segons d'*encesa i aprox. 4 *segons de *temps d'*apagat) *tons *alts. *Els *senyals no *són audibles *per als personis, *però *són molestis, *per *exemple, *molles i *pardals.
 • *Efecte *antihabitació: *mitjançant la *freqüència de *canvi és *redueix l'*efecte d'*habituació, la *funció de defensa no s'*interromp. *Per a espantar *als *animals que *normalment és *troben en un *lloc podin *passar de 7 a 14 *dies.
 • Gran *abast: el *rang d'*acció s'estiguin a *més de 50 *metres *quadrats *per *dispositiu. L'*espantall d'*ocells *és ideal *per a *exteriors.
 • *Efecte *màxim – *mitjançant *senyals *electromagnètics *molt *profundes, *els *animals és *confonen *addicionalment.
+ Veure mes Caracteristiques

*Repel·*lent de *Gats, VOLADOR *Repel·*lent *Ultrasònic *per a *Animals *per a **Jardin *amb LED, *Càrrega Solar, **Ristente a l'*Aigua, *Espantall *Gats *per a *Guineu, *Gats, *Gossos, *Ocells, *Esquirols, Paloma, *Rates

*Repel·*lent de *Gats, VOLADOR *Repel·*lent *Ultrasònic *per a *Animals *per a **Jardin *amb LED, *Càrrega Solar, **Ristente a l'*Aigua, *Espantall *Gats *per a *Guineu, *Gats, *Gossos, *Ocells, *Esquirols, Paloma, *Rates TOP 10
Caracteristiques 📌
 • 【*Ultrasò i *fort *flaix *Repel·*lent *Ultrasònic *per a **Animalesm】 Volador *Espantall *Gats: un *potent *ultrasò *combinat *amb un *fort *flaix, *allunya *humanitàriament *als *animals *salvatges no *desitjats, *protegeix la *teva vida de ser *molestat.
 • 【Alta *resistència a l'*aigua】 IP68 a *prova d'*aigua, *pot *instal·*lar el *Repel·*lent de *Gats *per a *exteriors (*pati, *jardí, granja) Nota: Encara que *és *resistent a l'*aigua, *asseguri's que l'*aigua no *ingressi al *repel·*lent d'*ocells donis del *port de *càrrega USB del **disuasor *per a *gossos) .
 • 【USB i *càrrega dual solar】 La *llum solar *suficient *pot *carregar *contínuament el *Repel·*lent *Ultrasònic, *bàsicament *satisfer el *consum *diari del *dispositiu. *Carrega USB *per a *ús inicial i *després de l'*activació de la *bateria de *càrrega solar a *llarg *termini, *també *per a *càrrega auxiliar *insuficient *quan la *càrrega solar no *és *suficient *per a proporcionar una *activitat animal *excessiva.
 • 【*Mètode d'*ús i *abast】 *Instal·*li el *Repel·*lent *Ultrasònic *per a **Animalesm en un *lloc *on *els *animals *sovint *estiguin *actius, i de cara a la *direcció en la *qual *sempre *vénen *els *animals, *deixi que la *sendera de l'animal *talli el *rang de *detecció del *dispositiu. ** *Rang de *detecció *màxim: 9 *metres / 30 *peus; *Rang de *detecció *infraroja: 110 °; *Àrea de cobertura d'*uns **85m2. *Asseguri's que els *activitats *amb *animals *estiguin *dins del *rang de *treball de l'*equip.
 • 【postbena】 Un *venedor d'*integritat *ultrasònic d'*Espantall *Repel·*lent. Si te alguna pregunta sobre el *producte i l'*ús del *producte, no *dubti a contactar-ens (Koneyeu@foxmail.com) *per primera *vegada, *li *brindarem *ajuda la primera *vegada. Si és *tracta d'un problema de *qualitat del *producte, el *tornarem a *emetre de manera *gratuïta *dins d'un *any.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Espantall de Pajaros

Nota 9.9
**Yomiro **Pinchos *per a espantar *coloms, *gats i *coloms, *per a *jardí, espantar *coloms, *ocells, *balcó, *reixeta de *protecció contra *ocells, 3,6 m
**Yomiro **Pinchos *per a espantar *coloms, *gats i *coloms, *per a *jardí, espantar *coloms, *ocells, *balcó, *reixeta de *protecció contra *ocells, 3,6 m
Fabricant Yomiro
Nota 8.5
16 Discos *repel·*lents d'*ocells | CD *acer inoxidable | *Reflectors de doble cara | Espantar *ocells | *Coloms | *Gavines | *Orenetes | *Pardals | *Tords | **Estorninos | *Merles|
16 Discos *repel·*lents d'*ocells | CD *acer inoxidable | *Reflectors de doble cara | Espantar *ocells | *Coloms | *Gavines | *Orenetes | *Pardals | *Tords | **Estorninos | *Merles|
Fabricant GLB Green Level Berlin
Nota 8.0
**Dsaren Anti *Coloms **Pinchos *Acer Inoxidable *Becs d'*Ocell 3M *Dissuasió *Repel·*lent **Jardin *Espantall **Pajaros *per a *Ocells, *Gavines, *Corbs, *Gats
**Dsaren Anti *Coloms **Pinchos *Acer Inoxidable *Becs d'*Ocell 3M *Dissuasió *Repel·*lent **Jardin *Espantall **Pajaros *per a *Ocells, *Gavines, *Corbs, *Gats
Fabricant Dsaren
Nota 7.8
**Yomiro **Buho **Espantapajaros *Espantall de *Coloms Espantar **Pajaros Espanta *Coloms *Repel·*lent *Ocells **Buho de *Cap *Giratori de 360 *Graus *Protecció de **Jardin
**Yomiro **Buho **Espantapajaros *Espantall de *Coloms Espantar **Pajaros Espanta *Coloms *Repel·*lent *Ocells **Buho de *Cap *Giratori de 360 *Graus *Protecció de **Jardin
Fabricant Yomiro
Nota 7.7
**Everenty l-33 *Espantall d'*Animals Solar *amb USB, IP66, *Resistent a l'*Aigua, *ultrasònic, *per a *Gats, *Ratolins, *Gossos, *Rates, *teixons, *Guineus, *rosegadors *petits i *ocells [2020], Verd
**Everenty l-33 *Espantall d'*Animals Solar *amb USB, IP66, *Resistent a l'*Aigua, *ultrasònic, *per a *Gats, *Ratolins, *Gossos, *Rates, *teixons, *Guineus, *rosegadors *petits i *ocells [2020], Verd
Fabricant Everenty
Nota 7.6
**KADAX *Corb *negre, *Espantall de *Coloms, *Repel·*lent de *coloms, *Repel·*lent d'*Ocells, *Protecció contra *plagues d'*ocells i *coloms
**KADAX *Corb *negre, *Espantall de *Coloms, *Repel·*lent de *coloms, *Repel·*lent d'*Ocells, *Protecció contra *plagues d'*ocells i *coloms
Fabricant KADAX
Nota 7.5
**Skycabin **Pack de 10 **pinchos *per a espantar *ocells **Pinchos *per a espantar *ocells d'*acer inoxidable **Keep *ocells *coloms i *gavines,Anti *Ocell i *coloms
**Skycabin **Pack de 10 **pinchos *per a espantar *ocells **Pinchos *per a espantar *ocells d'*acer inoxidable **Keep *ocells *coloms i *gavines,Anti *Ocell i *coloms
Fabricant skycabin
Nota 7.4
**Aspectek Sistema Anti *Ocells d'*Acer Inoxidable - 10 *Fileres de Perquè *anticoloms *Amb Base de *Policarbonat *Per a Control d'*Ocells i *Coloms (*amb **Transparent **Silicone **Glue)
**Aspectek Sistema Anti *Ocells d'*Acer Inoxidable - 10 *Fileres de Perquè *anticoloms *Amb Base de *Policarbonat *Per a Control d'*Ocells i *Coloms (*amb **Transparent **Silicone **Glue)
Fabricant ASPECTEK
Nota 7.4
*Espantaocells, Cometa de Falcó Volador *Repel·*lent *per a *Ocells *Espantall de *Gats Volador *Telescòpic de 7 m Ajustable Espanta *Ocell *Gat *Gos *Ratolí *per a *Jardí *Iarda *Pati Casa *Decoració
*Espantaocells, Cometa de Falcó Volador *Repel·*lent *per a *Ocells *Espantall de *Gats Volador *Telescòpic de 7 m Ajustable Espanta *Ocell *Gat *Gos *Ratolí *per a *Jardí *Iarda *Pati Casa *Decoració
Fabricant Wakects
Nota 7.4
*Repel·*lent *Ocells *ESPANTALL D'*OCELLS *ESPANTAOCELLS *PROTECCIÓ DE *Cultiu *DISSUASIU D'*Ocells, *JARDÍ *BARANES *SENSE *FEMTA Bols **Bird **Repellent
*Repel·*lent *Ocells *ESPANTALL D'*OCELLS *ESPANTAOCELLS *PROTECCIÓ DE *Cultiu *DISSUASIU D'*Ocells, *JARDÍ *BARANES *SENSE *FEMTA Bols **Bird **Repellent
Fabricant DV

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables