Les Millors Tauletes de Dibuix Grafico Maig 2023

🔥 Les 3 Millors Tauletes de Dibuix Grafico

*Wacom *Intuos S Tauleta Gràfica – Tauleta Gràfica Portàtil per a pintar, dibuixar, editar *photos amb 1 programari creatiu inclòs per a descarregar, òptima per a l'educació en línia i el teletreball, negra

*Wacom *Intuos S Tauleta Gràfica – Tauleta Gràfica Portàtil per a pintar, dibuixar, editar *photos amb 1 programari creatiu inclòs per a descarregar, òptima per a l'educació en línia i el teletreball, negra
Marca: Wacom
El Millor
Caracteristiques 📌
 • *Wacom *Intuos S és una tauleta gràfica ideal per a dibuixar, pintar i editar les fotografies gràcies a la seva àrea activa de 7" i al llapis digital *ultrapreciso i lleuger amb 4096 nivells de pressió
 • Els 4 *Expresskeys configurables així com la seva àrea de dibuix de *152x95 mm, la fan el dispositiu ideal per a expressar la seva creativitat / Connexió via USB a *Mac US X 10.11 / Windows 7 o superior)
 • El llapis digital inclòs té una precisió de 0,25 mm de tolerància digital, 7 mm d'altura de lectura, dos botons configurables, puntes reemplaçables i disseny ergonòmic / Sense piles
 • Al costat de la potència del llapis, les aplicacions gratuïtes per a *Intuos S com a Coral *Painter *Essential 7 i *Corel *Aftershot Pro 3 (llicència vàlida per 90 dies), permeten aconseguir nivells artístics alts
 • Contingut de l'enviament: *Wacom *Intuos S Tauleta gràfica / Llapis digital sense piles amb 3 puntes estàndard addicionals / Cable USB / Eina d'extracció de puntes / Guia ràpida/ Color negre
+ Veure mes Caracteristiques

XP-*Pen G430S Tauleta de Dibuix Gràfic 4 x 3 Polzades per a *OSU! amb Llapis sense Bateria

XP-*Pen G430S Tauleta de Dibuix Gràfic 4 x 3 Polzades per a *OSU! amb Llapis sense Bateria
Marca: XP-Pen
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Dissenyat per a *OSU! jugabilitat, dibuix, pintura, esbossos, signatures electròniques, etc. No és necessari instal·lar controladors per a *OSU!
 • El reemplaçament perfecte per a un ratolí tradicional!El *lapiz avançat sense bateria XP-*Pen no requereix càrrega, la qual cosa permet *Draw *and *Play ininterromput
 • Àrea activa: 4 x 3 polzades. Aprofiti al màxim els nostres 8192 nivells de sensibilitat a la pressió, brindant-li un control innovador i fluïdesa per a expandir la seva producció creativa.
 • La taxa d'informe del G430S s'ha incrementat a 266 *RPS, la qual cosa fa que les línies flueixin de forma més ràpida i suau, millorant el rendiment general.
 • El G430S es pot usar amb sistemes operatius Windows 10/8/7, *Mac 10.10 i superior. La compatibilitat sempre es millora constantment a través de les nostres actualitzacions de controladors.
+ Veure mes Caracteristiques

XP-*Pen Deco 03 Tauleta de Dibuix Gràfica amb Llapis Passiu sense Bateria i Tecles Tàctils (Nivells de Pressió 8192) Ve amb l'últim programari *ArtRage *Lite

XP-*Pen Deco 03 Tauleta de Dibuix Gràfica amb Llapis Passiu sense Bateria i Tecles Tàctils (Nivells de Pressió 8192) Ve amb l'últim programari *ArtRage *Lite
Marca: XP-PEN
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Dissenyat amb un dial vermell multifuncional! Pot girar la seva part frontal i lateral. Fàcil de controlar sense fricció.
 • Deco 03 secunda USB amb cable i sense fil: simplement connecti el receptor *ISM 2.4G USB inclòs en la seva computadora per a dibuixar de manera sense fil, o connecti Deco 03 a la seva computadora amb el cable USB inclòs per a l'ús amb cable estàndard.
 • La tauleta Deco 03 és gran i brillant, està dissenyada per a trencar el límit entre les tecles tàctils i l'àrea de dibuix. Ve amb una pel·lícula de dibuix completament adherida, per la qual cosa Deco 03 és duradora i resistent a les esgarrapades.
 • Nostra P05 llapis usa una última tecnologia i proporciona 8192 nivells de sensibilitat instantània a la pressió de la ploma, brindant-li un control innovador i fluïdesa per a expandir la seva producció creativa. No es necessita carregar!
 • Dissenyat per a usuaris destres i esquerrans, ara pot configurar-ho en manera de mà esquerra o mà dreta a través d'un *bóton.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Tauletes de Dibuix Grafico al millor preu.

Si estàs buscant comprar Tauletes de Dibuix Grafico, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Tauletes de Dibuix Grafico, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Tauleta de Dibuix Grafico estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Tauleta de Dibuix Grafico Més Barata

*GAOMON S620 6,5 x 4 Polzades *OSU Tauleta Gràfica 8192 Nivells Pressió per a Dibuixar

*GAOMON S620 6,5 x 4 Polzades *OSU Tauleta Gràfica 8192 Nivells Pressió per a Dibuixar
Marca: GAOMON
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • (*Passiver *Stift) – aquest és un model sense bateria o bateria, que utilitza la més avançada tecnologia passiva, sense bateria i sense càrrega. Aquest llapis respectuós amb el medi ambient permet dibuixar, pintar i jugar sense interrupcions i evita les molestes interrupcions de la seva activitat amb un baix nivell d'energia. Disposa a més de 2 botons "*Express programables. L'interruptor basculant et permet, a més, les funcions
 • (8192 alta sensibilitat a la pressió i 4 tecles *Express definides per l'usuari) - Això et proporcionarà un control precís i una alta precisió en els teus dits per a aconseguir un traçat més natural i un rendiment més creatiu. Els 4 botons personalitzables poden col·locar-se en més funcions del que creïs. Aquesta mentre treballes perquè el teu flux de treball augmenti enormement.
 • 266 *PPS velocitat de transferència / 5080 *LPI resolució / 10 mm d'altura de lectura / superfície activa de 6,5*4 *inches – aquesta grandària, és millor de portar i al mateix temps lleuger. Per tant, és ideal per a transportar-ho fàcilment en la bossa de portàtil, en el treball, a l'escola i en viatges. Però també és prou gran per a treballar digitalment, pintar i dibuixar, treballar a mà, jugar i per a animacions, disseny *CAD, etc.
 • (Compatible amb *Win 7/8/10 i *MacOS 10.12 o superior/amb el programari de dibuix més populars) com Adobe Photoshop, *Illustrator, Clip *Studio, *Lightroom, *Sketchbook Pro, Manga *Studio, *CorelPainter, *FireAlpaca, *OpenCanvas, *Paint *Tool *Sai2, *Krita i així successivament. També es pot sincronitzar amb: signatures Adobe *Acrobat *Reader DC per a signar l'aplicació de signatures digitals.
 • (Disseny ergonòmic *antiempañamiento i 1 any de garantia) - Les gomes antilliscants s'han dissenyat per a garantir l'estabilitat òptima en la tauleta. Un port micro USB assegura la connexió al teu ordinador de sobretaula, portàtil o PC. Amb els 4 botons "*Express" en la part superior de la taula, per exemple, no hi ha necessitat de girar la safata 180 graus si es vol utilitzar la manera "esquerrans". Donem 1 any de garantia, excepte en el cas de destructor *mutwilger
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Tauletes de Dibuix Grafico que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Tauletes de Dibuix Grafico disponibles en Maig del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Tauletes de Dibuix Grafico veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Tauleta de Dibuix Grafico Calitat - Preu

XP-*PEN G640 Tauleta Gràfica 6 x 4 Polzades Nivell de *Presion 8192 per a *OSU! amb Llapis sense Bateria

XP-*PEN G640 Tauleta Gràfica 6 x 4 Polzades Nivell de *Presion 8192 per a *OSU! amb Llapis sense Bateria
Marca: XP-PEN
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • Àrea activa: 6 x 4 polzades. Utilitza al màxim els nostres 8192 nivells de sensibilitat a la pressió del llapis. Brinda control i fluïdesa innovadors per a expandir la seva producció creativa.
 • La taxa d'informe del G640 s'ha incrementat a 266 *RPS, la qual cosa fa que les línies flueixin de forma més ràpida i suau, millorant el rendiment general.
 • El G640 té només 2 mm de gruix, és tan prim com totes les tauletes gràfiques de nivell primari, la qual cosa li permet portar-ho mentre viatges. Dissenyat per a usuaris destres i esquerrans!
 • Compari amb el G430, el G640 proporciona una àrea activa més àmplia per a dibuixar i jugar! La posició del cable USB està dissenyat per a adaptar-se al seu estil de dibuix i joc.
 • El G640 es pot usar amb els sistemes operatius Windows 10/8/7, *Mac 10.10 i superior. La compatibilitat sempre es millora constantment a través de les nostres actualitzacions de controladors.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Tauletes de Dibuix Grafico

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Tauletes de Dibuix Grafico que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Tauletes de Dibuix Grafico

XP-*Pen *Artist 12 HD *IPS Tauleta Gràfica de Dibuix Digital, Pantalla Gràfica de 8192 Sensibilitat a la Pressió amb Tecles de Drecera i Panell Tàctil, Programari de Dibuix *Gratuido com *Opencanvas 7 (Negre)

Caracteristiques 📌
 • ✤TECLES *EXPRESS I PANTALLA HD ✤ 6 Tecles de drecera i un panell tàctil, li permeten millorar el seu flux de treball per a complir amb tots els requisits per a les seves creacions. Pantalla de resolució de *1920x1080 HD amb 72% *NTSC Color *Gamut de 262K colors i un angle de visió de 178 °. Les imatges vibrants i els colors acolorits l'ajuden a veure clarament.
 • ✤P06 LLAPIS PASSIU AMB ESBORRANY✤ El llapis passiu P06 avançat XP-*Pen presenta un disseny hexagonal únic, agarri de cola flexible antilliscant i sense enfigassament, punta de llapis transparent parcial i un esborrany al final. 8192 nivells de sensibilitat a la pressió. Ve amb 8 puntes de ploma reemplaçables.
 • ✤MILLORANT EL RENDIMENT✤ Pot aconseguir la pressió sensible 8192 nivells i una taxa d'informe 266 *RPS, proporcionant-li la precisió precisa i resposta ràpida per a dibuixar i pintar de manera natural amb un rendiment suau i millorat.
 • ✤DISSENY CREATIU I *OPEN *CANVAS 7✤ Allibera la teva creativitat. Creu les seves obres directament en la pantalla *Artist 12 HD *IPS. Ideal per a dibuixar, pintar, animar, retocar / editar fotos i molt més! Oferim a cada comprador la versió gratuïta de *Open *Canvas 7.
 • ✤*COMPTATIBILIDADES I GARANTIES✤ El monitor interactiu XP-*PEN *Artist 12 és compatible amb Windows 10/8/7, *Mac US 10.*10x o superior; També és compatible amb totes les aplicacions gràfiques comunes com *Photoshop, Adobe Illustrator, *SAI, *CDR, etc. XP-*Pen ofereix un any de garantia i suport tècnic per a tota la vida per a totes les nostres tauletes / pantalles de llapis.
+ Veure mes Caracteristiques

XP-*PEN Deco 02 Tauleta de Dibuix Gràfic amb P06 Llapis Passiu sense Bateria i Tecles de Drecera Ve amb l'Últim Programari de Dibuix de *ArtRage *Lite (8192 Nivells de Pressió) (Deco 02)

Caracteristiques 📌
 • El nou anell multifunció El nou anell multifunció del *deco 02 tauletes gràfiques és ara en la mediats col·locat, la qual cosa ho fa per a esquerrans i destres com és assolible. gira la roda en totes dues direccions per a realitzar ajustos i sense esforç en la teva àrea de treball poder navegar.
 • compatible amb la majoria dels sistemes operatius i aplicacions El Deco 02 tauleta és compatible amb Windows 10/8/7, *Mac US 10.8 x o superior; El Deco 02 Tauleta és compatible amb tots els habituals gràfics aplicacions com *Photoshop, Adobe Illustrator, *SAI, *Painter, *CDR, clip *Studio, etc.
 • portàtil i durador disseny La 10 x 5.63 cm superfície de dibuix activa ofereix suficient espai per a dibuixar, pintar i obres creatives. el Deco 02 gràfics safata és només 9 mm de gruix i així també molt fàcil, i també és gràcies a nostra caràcters de recobriments menys susceptible a esgarrapades.
 • nous de *Type C Connector USB de la nova *Type C Connector USB permet un fàcil d'endollar i endollar. l'augmenta la vida útil i ofereix més estabilitat.
+ Veure mes Caracteristiques

*HUION Tauleta Gràfica HS64 (Compatible amb Sistema operatiu Android) Tauleta de Dibuix Gràfic de 6.*3x4 Polzades amb Nivells de 8192 Sensibilitat a la Pressió del llapis - Nova Versió 2019

Caracteristiques 📌
 • Nou Sistema Operatiu Compatible amb Android i US: a més de Windows i *Mac US, el *Huion HS64 tauleta gràfica també és compatible amb Android, que permet a l'usuari connectar la tauleta gràfica al telèfon i millorar la portabilitat del treball creatiu. El connector *OTG serà necessari quan la tauleta gràfica HS64 es connecti a un telèfon mòbil o tauleta (sense controlador instal·lat). Podràs dibuixar en diversos tipus d'aplicacions amb els teus dits.
 • *Stylus sense Bateria: la tecnologia frontal sense bateria permet que la seva *stylus digital funcioni sense bateria ni càrrega, sense comprometre la precisió i la fluïdesa de la captura de línia, perquè pugui deslliurar-se de qualsevol interrupció inesperada de la tauleta gràfica.
 • 4 Tecles Ràpides Personalitzables: 4 tecles ràpides personalitzables de *Huion HS64 tauleta gràfica estan disponibles en la tauleta per a permetre-li realitzar diferents funcions amb la punta del dit. Portarà una major eficiència a l'usuari en dibuixar.
 • L'àrea de treball és de 6.3 * 4 polzades, la grandària compacta *Huion HS64 tauleta gràfica fa fàcil de transportar. Redueix en gran manera el rang de moviments de la nina. A més, la tauleta gràfica és compatible amb molts dels principals programes de dibuix del mercat, com *Photoshop, *Illustrator, Clip *Studio, etc.
 • Oferim una garantia de dos anys per a cada producte *Huion. Ens esforcem per brindar el millor servei al client per a respondre en 24 hores a qualsevol mena de pregunta sobre el producte. Recordatori: tingui en compte que és possible que no hi hagi cursor en algunes sèries de telèfons mòbils de Samsung (exclogui la sèrie *Galaxy Noti)
+ Veure mes Caracteristiques

*HUION *New 1060PLUS Tauleta *Grafica, 8192 Nivells, 5080LPI, Grandàries Grans, Tauleta Gràfica amb 12+16 Claus Expresses, Portàtil per a Pintar, Dibuixar i Editar *Photos, Compatible amb Windows & *Mac

Caracteristiques 📌
 • Fer costat tant a la dreta i els usuaris de la mà esquerra --- model per defecte és destre Model. Pot configurar el model esquerrà a través de la configuració avançada en la plataforma de conductor. US / DIBUIX DE SUPORT DE PROGRAMARI --- Treballa amb *Win 7/8 / 8.1 / 10 i *Mac US 10.11 o posterior i pot ser compatible amb la majoria del programari de dibuix, com ara PS, *SAI, *CorelPainter, *Illustrator, *SketchBook Pro, Manga *Studio i així
 • PLOMA RECARREGABLE --- S'utilitza com un veritable llapis de dibuix en el paper o un ratolí sense fil per a PC. Pot ser utilitzat per a 450 hores després de cada 2 hores de càrrega. Més econòmic i ambiental de la ploma de la bateria. Súper lleuger: 14G, la mà no ho farà la fatiga després de molt de temps utilitzant; Portador de la Ploma --- en la part dreta de Nova 1060PLUS. Fàcil de portar la ploma amb la tauleta gràfica. Evitar la pèrdua de la ploma quan es posa en portador.
 • TECLES PROGRAMABLES --- 12 tecles *express i 16 tecles de funció, disponible per a la seva personalització com vulguis, fer l'operació més eficient. Les Claus expresses ajustar més estretament amb coberta, sentir-se més còmode tocar-los, menys de pressió de so; SUPERFÍCIE MILLORAT --- 10 x 6.25 POLZADES àrea de treball, nova superfície d'alta qualitat i el disseny de vora estreta fer de Nova 1060PLUS sembli més gran, més bonic i simplicitat.
 • Rendiment de dibuix professional --- 5080 *LPI Resolució i 8192 nivells de pressió de sensibilitat, 233 *RPS tipus d'informe, els paràmetres més alts permet dibuixar de manera fluida. Ranura per a targeta SD --- Incorporat en la targeta SD de 8G (Manual i conductor a l'interior); es pot ampliar a un màxim de 64G, més convenient per a guardar il·lustracions i portar-ho a qualsevol part. Port micro USB i el cable USB en angle recte --- més comú i el cable no és fàcil de trencar
 • Regal addicional --- 1 x Guant, 10 x Punta del Llapis
+ Veure mes Caracteristiques

XP-*PEN Deco 02 Tauleta de Dibuix Gràfic amb P06 Llapis Passiu sense Bateria i Tecles de Drecera (8192 Nivells de Pressió) Ve amb l'Últim Programari de Dibuix de *OpenCanvas 7 (Deco 02 per a Nadal)

Caracteristiques 📌
 • Fàcil d'usar: XP-*PEN Deco 02 està dissenyat tant per a usuaris destres com per a esquerrans. Sis tecles d'accés directe personalitzables rodones que s'ajusten fàcilment a la punta del dit per a crear una plataforma de treball altament ergonòmica i còmoda.
 • Fàcil de controlar: 10 x 5.75 polzades àrea de treball. Coixinet de dibuix digital perfecta per a principiants: fàcil de controlar, però prou gran per a enfocar-se en els detalls. 9 mm de gruix: fàcil transport.
 • Millori l'eficiència de treball: la tauleta de dibuix XP-*PEN Deco 02 optimitza el seu flux de treball gràcies al seu elegant corró platejat de disseny amb mirall buit
 • Compatibilitat: La tauleta de dibuix XP-*Pen Deco 02 admet Windows 10/8/7(32/64 bit), *Mac US X versió 10.10 o posterior. També és compatible amb molts programes de disseny com *Photoshop, *SAI, pintor, *Illustrator, Clip *Studio i molt més. Un any de garantia per al producte XP-*Pen.
 • *Stylus: un disseny hexagonal únic, punta parcial transparent i un esborrany al final. La nova ploma passiva avançada P06 va ser feta per a una sensació tradicional de llapis. Amb el seu agarri de cola flexible antilliscant i sense tatxes, no ho raspallaràs amb la vora del polze i canviaràs accidentalment a l'eina d'esborrat a mig camí a través d'un dibuix i hauràs de desfer-lo. 8192 nivells de sensibilitat a la pressió de la ploma, accelera cada traç per a un rendiment ràpid i fluid
+ Veure mes Caracteristiques

*Ugee M708 *Tavoletta *grafica, 10 x 6 *inch àrea activa tauleta gràfica amb 8 tecles d'accés ràpid, 8192 Nivells de sensibilitat pressió Llapis per a Windows 10/8/7 *Mac US artista, fongui, aficionats

Caracteristiques 📌
 • *Ugee M708 tauleta gràfica, ve amb 10 x 6 polzades d'àrea de superfície de dibuix gran amb *papery ofereix una superfície *texturizada, natural sensació similar com en paper real de dibuix per a vostè en crear *Artistry Disseny treballar amb el seu ordinador;
 • Sense bateria precís llapis amb 8192 sensibilitat a la pressió li permet dibuixar línies precises en ample i l'opacitat o efectes únics raspall d'acord amb la pressió que premi el bolígraf en la tauleta gràfica;
 • Compatible amb Windows 10/8/7 i *Mac US 10.6.0 o superior; Programari de controlador programa treballa amb *Creative com Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe *Fireworks, *Macromedia Flaix, *Comic *Studio, *SAI, *Infinite *Stratos, *3d Max, *Autodesk MAYA, *Pixologic *ZBrush i molt més;
 • 8 tecles personalitzables avui en el lateral per a talls curts com esborrat, zoom *in i out, desplaçament i molt més per a la seva conveniència i ajuda a millorar la productivitat i eficiència en crear amb dibuix de la tauleta;
 • Fàcil de configurar, fàcil d'usar per a la dreta i mà esquerra usuaris amb el llapis suporti, ideal per als artistes professionals, novençà dissenyador i afeccionats amateur en rellotge de servei de totes les edats, proporciona un any de garantia i servei al client;
+ Veure mes Caracteristiques

*Huion 420 Negre 4-per-2.23 Polzades *Osu! Tauleta Gràfica per a Dibuix amb Digitalitzador de Signatura per a *Mac i Windows PC

Caracteristiques 📌
 • Usos diversos: el llapis òptic és un fantàstic substitut del ratolí tradicional. *Huion 420 és ideal per a jugar, especialment per a *Osu!, signar, escriure a mà en Word, Excel i PDF, dibuixar, fer esbossos, pintar i més.
 • Disseny compacte: Àrea Activa: 101.*6mm X 56.*64mm. Dimensions 176.*78mm X 111.*76mm. És fàcil de guardar en la teva bossa per a portar a qualsevol lloc.
 • Tauleta d'Alt Valor amb Resolució 4000 *LPI, Taxa de Resposta de 200PPS i 2048 Nivells de Pressió del Llapis. Ofereix un gran rendiment per a la creació artística, els jocs, i la signatura de documents. Apte per a usuaris destres i esquerrans.
 • Llapis amb Pila P68: ve amb un llapis amb pila que té dos botons personalitzables. Prémer li botó d'encesa/apagada en la part superior del llapis abans d'usar-lo. Necessita una pila *AAA (No inclosa en el paquet).
 • Compatibilitat US: compatible amb Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows 8.1, i *Mac 10.8.0 o superior. Per a diferents versions de controladors, visiti el nostre lloc web oficial per a descarregar.
+ Veure mes Caracteristiques

*HUION *Inspiroy H950P Tauleta gràfica, Tauleta Gràfica de Dibuix, 8 Tecles de Premsa Personalitzades, llapis 8192 Nivells sense Bateria amb Funció d'Inclinació, Compatible amb PC i Dispositiu Android

Caracteristiques 📌
 • 🏆【NOVA compatibilitat】la tauleta de dibuix gràfic *Huion *Inspiroy H950P no sols és adequada per a Windows 7 i *Mac US 10.11 o posterior, sinó que també pot funcionar amb Android 6.0 o posterior, l'àrea de treball per a PC i dispositiu Android és diferent. Aquesta tauleta gràfica *Huion admet programari de dibuix com *Illustrator, *Painter, *Sai, *GIMP, *SketchBook, *Medibang, Adobe Photoshop *Sketch, *Bamboo *Paper, *Pen *Up, etc.
 • 🏆【8 Accessos directes definits per l'usuari】8 Tecles ràpides definides per l'usuari amb 1 Interruptor d'accés directe de la tauleta de dibuix *Huion H950P per a personalitzar cada tecla d'acord amb les seves preferències per a simplificar altament l'operació d'accés directe de la combinació de tecles que solíem fer amb un teclat, que contribueix en gran manera a una major eficiència.
 • 🏆【*Stylus PW100 avançat sense bateria】 La tauleta de dibuix *Huion *Inspiroy H950P està equipada amb un *stylus PW100 sense bateria, la qual cosa permet que la seva inspiració creativa s'alliberi contínuament, juntament amb un suport d'inclinació de ± 60 °, que permet la imitació perfecta del traç d'entrada d'escriptura a mà en diversos formes en el programari de dibuix de suport d'inclinació i presenta l'efecte d'inclinació del pinzell correctament.
 • 🏆【8192 nivells de sensibilitat a la pressió del llapis *Pen: va adoptar el llapis digital sense bateria PW100 amb 8192 nivells de sensibilitat a la pressió del llapis, juntament amb la resolució tàctil del llapis 5080LPI actualitzada a l'estàndard mestre, la tauleta gràfica *Huion H950P replica els efectes naturals i li ofereix una línia diferent Pantalla en diversos gruixos que li recorden al paper.
 • 🏆【Tecnologia de laminació completa】 l'aplicació de la tauleta de dibuix gràfic *Huion H950P de la tecnologia de laminació completa i la millora del marc estret a una funció sense marc elimina els inconvenients causats ​​per l'estructura de la tauleta anterior, que al seu torn facilita el flux de treball dels usuaris i ofereix un espai més ampli per a la seva inspiració.
+ Veure mes Caracteristiques

*HUION *Inspiroy H430P, Tauleta de Dibuix gràfic de 4.8 x 3 Polzades, Tauleta gràfica amb 4 Tecles d'Accés Directe, 4096 Nivells de llapis sense bateria, Compatible amb *Mac, Windows, Android

Caracteristiques 📌
 • Admet els seus dispositius Android, el nou 2019 *Huion *Inspiroy H430P no sols és compatible amb *Winsows 7 o posterior, *maOS 10.11 o posterior, sinó que també pot admetre Android 6.0 o posterior. I la tauleta de dibuix H430P és més prima i lleugera que mai, té només 6,3 mm de gruix i 135 g de pes, especialment creada per al dibuix a l'aire lliure.
 • Expressi's lliurement, la sensibilitat a la pressió de 4096 nivells no sols brinda la suavitat i delicadesa de les línies que s'ingressen amb diverses pressions, sinó que també ajuda als usuaris a expressar-se millor amb la tauleta de dibuix *Huion H430P. La resolució del llapis 5080LPI li permet expressar-se lliurement i centrar-se més en els detalls. La taxa d'informe 233PPS brinda als usuaris una experiència de dibuix fluida, permetent que la seva inspiració i línies s'executin en paral·lel.
 • Bolígraf sense bateria que no necessita càrrega, la tauleta de dibuix gràfic *Huion *Inspiroy H430P ve amb un bolígraf sense bateria PW201, pot usar el bolígraf vostè mateix lliurement en la tauleta de dibuix H430P, l'àrea activa per a PC és 4.8 x 3 polzades, per a dispositius Android és de 3 x 1.87 polzades, i per a alguns dispositius, la funció "*OTG" en "Configuració" ha d'estar habilitada abans del seu ús.
 • Tots els esforços es realitzen per a major comoditat, les 4 tecles ràpides programables de la tauleta de dibuix gràfic estan llestes per a brindar als usuaris més comoditat i millorar l'eficiència del treball. Micro USB supera els inconvenients del cable USB no desmuntable tradicional, el cable desmuntable Micro USB és fàcil d'usar i fàcil de transportar.
 • Ara s'admeten més programes de disseny gràfic, la tauleta gràfica *Huion *Inspiroy H430P pot funcionar compatible amb molts programes de disseny gràfic com *Corel *Painter, *CorelDraw, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe *Fireworks, *Macromedia Flaix, *Comic *Studio, *SAI.
+ Veure mes Caracteristiques

XP-*PEN Deco 01 V2 Tauleta Gràfica 10 x 6.25 Polzades Tauleta de Dibuix amb Funció d'Inclinació Compatible amb Android i 8 Tecles de Dreceres amb l'Últim Programari de Dibuix de *Artrage *Lite

Caracteristiques 📌
 • Àrea de treball de 10 x 6.25 polzades perquè tingui més espai per a crear o fer el treball. El gruix de Deco 01 V2 és de només 8 mm, pot portar-ho a qualsevol part! El llapis admet fins a 60 graus d'efecte d'inclinació i ofereix línies i traços més suaus i naturals, alhora que li brinda la possibilitat d'agregar ombreig a la seva creació.
 • XP-*Pen Deco 01 V2 admet una rotació de 0, 90, 180 i 270 graus. Ara pot establir el que vol! Deco 01 V2 s'il·lumina en els extrems de l'àrea de dibuix i ve amb nivells de lluentor ajustables perquè pugui treballar i crear en el seu entorn d'il·luminació preferit.
 • Deco 01 V2 compta amb 8 tecles d'accés directe rodones i personalitzables que s'ajusten fàcilment a la punta del dit. Amb el seu disseny de reducció de punt cec, pot trobar la posició de les seves tecles *express de manera eficient i les tecles d'accés directe es poden programar per a molts programes de programari diferent.
 • Porti't a casa la nostra tauleta imprescindible, Deco 01 V2, i comenci a *broadcasting per a educació a distància o videoconferències. Sempre que tinguis una tauleta gràfica XP-*Pen connectada i les aplicacions correctes, pots ingressar a una aula interactiva o sala de reunions en qualsevol moment i en qualsevol lloc.
 • Deco 01 V2 es pot usar amb Windows 10/8/7, *MAC US X 10.10 i superior, Android 6.0 i superior. És compatible amb *Photoshop, *SAI, *Painter, *Illustrator, Clip *Studio. APP: *ibis *Paint X, *FlipaClip, *Medibang, *Autodesk *Sketchbook, *Zenbrush, *Artrage. Programari de videoconferència o de *broadcasting: *XSplit, Zoom, *Twitch, Microsoft *Teams, *ezTalks *Webinar, *Idroo, *Scribbiar i més.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Tauleta de Dibuix Grafico

Nota 9.9
*HUION HS610 Tauleta de Dibuix de gràfics *10x6.25 Polzades Funció d'inclinació La Tauleta de llapis sense bateria amb 12 + 16 Tecles *Express admet US Android 6.0 a més de Windows i *macOS
*HUION HS610 Tauleta de Dibuix de gràfics *10x6.25 Polzades Funció d'inclinació La Tauleta de llapis sense bateria amb 12 + 16 Tecles *Express admet US Android 6.0 a més de Windows i *macOS
Fabricant HUION
Nota 8.5
XP-*PEN G640 Tauleta Gràfica de Dibuix 6 x 4 Polzades per a Joc *OSU amb llapis sense Bateria
XP-*PEN G640 Tauleta Gràfica de Dibuix 6 x 4 Polzades per a Joc *OSU amb llapis sense Bateria
Fabricant XP-PEN
Nota 8.0
*GAOMON M106K Tauleta Gràfica amb 2048 Nivells de Pressió 12+16 Tecles de Drecera, Portàtil per a Dibuixar/Editar
*GAOMON M106K Tauleta Gràfica amb 2048 Nivells de Pressió 12+16 Tecles de Drecera, Portàtil per a Dibuixar/Editar
Fabricant GAOMON
Nota 7.8
XP-*PEN DECO 03 10*6” Tauleta Gràfica Dibuix 2.4G Sense fil Tauleta Digital Llapis Passiu de 8192 Nivells a la Pressió amb 6 Tecles de Drecera i un Dial Vermell Multifuncional (Negre)
XP-*PEN DECO 03 10*6” Tauleta Gràfica Dibuix 2.4G Sense fil Tauleta Digital Llapis Passiu de 8192 Nivells a la Pressió amb 6 Tecles de Drecera i un Dial Vermell Multifuncional (Negre)
Fabricant XP-PEN
Nota 7.7
XP-*Pen Deco 01 10 x 6.25”Tauleta Gràfica de Dibuix Digital amb 8192 Nivells de Pressió 266 *RPS
XP-*Pen Deco 01 10 x 6.25”Tauleta Gràfica de Dibuix Digital amb 8192 Nivells de Pressió 266 *RPS
Fabricant XP-Pen
Nota 7.6
XP-*PEN *Star 06 Tauleta Gràfica Dibuix 10 x 6 Polzada. 2.4G Sense fil Tauleta *Grafica Digital amb 6 Tecles de Drecera i Llapis Passiu de 8192 Nivells a la Pressió (Negre)
XP-*PEN *Star 06 Tauleta Gràfica Dibuix 10 x 6 Polzada. 2.4G Sense fil Tauleta *Grafica Digital amb 6 Tecles de Drecera i Llapis Passiu de 8192 Nivells a la Pressió (Negre)
Fabricant XP-PEN
Nota 7.5
*HUION Tauleta gràfica de Dibuix *INSPIROY H1161 amb llapis òptic sense bateria de 8192 Nivells de pressió i 10 Tecles de pressió + 16 Tecles Suaus Compatible amb Windows, *Mac US i Android US
*HUION Tauleta gràfica de Dibuix *INSPIROY H1161 amb llapis òptic sense bateria de 8192 Nivells de pressió i 10 Tecles de pressió + 16 Tecles Suaus Compatible amb Windows, *Mac US i Android US
Fabricant HUION
Nota 7.4
*HUION Tauleta de Dibuix gràfic 2020 *Kamvas 13 Monitor de 13.3 Polzades amb Pantalla *Full HD de 1920 x 1080 120% *sRGB *Gamut Compatible amb Android/Windows/*Mac-*Cosmo *Black
*HUION Tauleta de Dibuix gràfic 2020 *Kamvas 13 Monitor de 13.3 Polzades amb Pantalla *Full HD de 1920 x 1080 120% *sRGB *Gamut Compatible amb Android/Windows/*Mac-*Cosmo *Black
Fabricant HUION
Nota 7.4
*HUION Tauleta de Dibuix gràfic *INSPIROY H950P Funció d'inclinació de la Tauleta *Stylus *Pen sense bateria amb 8192 Nivells La pressió del llapis suporta Windows, *Mac i Android.
*HUION Tauleta de Dibuix gràfic *INSPIROY H950P Funció d'inclinació de la Tauleta *Stylus *Pen sense bateria amb 8192 Nivells La pressió del llapis suporta Windows, *Mac i Android.
Fabricant HUION
Nota 7.4
*Huion Dibuix Guant de gràfics del Dibuix de la Tauleta de la Tauleta
*Huion Dibuix Guant de gràfics del Dibuix de la Tauleta de la Tauleta
Fabricant HUION

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-8-17 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables