Els Millors Termometros de Infrarojos Maig 2023

🔥 Els 3 Millors Termometros de Infrarojos

Termòmetre Infrarojos, *KKmier *Termometro Digital Infraroig sense Contacte amb Pantalla *LCD,Termòmetre Infrarojos metge per a Bebè, Adult, Hospital, Aeroport, Cuidat de la Salut en la Llar

Termòmetre Infrarojos, *KKmier *Termometro Digital Infraroig sense Contacte amb Pantalla *LCD,Termòmetre Infrarojos metge per a Bebè, Adult, Hospital, Aeroport, Cuidat de la Salut en la Llar
Marca: KKmier
El Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Segur sense contacte】:El nostre termòmetre infraroig no necessita tocar, es pot mesurar de manera segura dins de 3 cm-5 cm de la pell i es pot provar en només 1 segon, brindant més seguretat a la seva família.
 • 【Àmbit d'aplicació】:El nostre Termòmetre infraroig mèdic ha estat provat clínicament, pot usar-lo amb confiança, adequat per a totes les edats, adults, bebès i ancians, la llar, estació, aeroport, etc.pot usar-ho amb confiança
 • 【Dues maneres de mesurament】:El termòmetre d'infraroig digital pot mesurar humans i objectes, la temperatura de 32 ℃ a 42 ℃ / 89.6 ℉ a 109.2 ℉ per a humans, 0 ℃ a 100 ℃ / 32 ℉ a 212.0 ℉ per a objectes, la precisió és / - 0.2 ° C, distància de mesurament de 3-5 cm, temperatura de lectura ≤0.1S, desviació de mesurament ≤ ± 0.4 ℉
 • 【Recordatori de febre】:Quan la temperatura mesurada aconsegueix un cert valor, sonarà l'alarma del termòmetre,Verd significa normal i es pot prendre el següent mesurament; groc significa advertiment lleu de febre, pari esment a la temperatura corporal; vermell significa febre alta, prengui mesures per a refredar-se o consulti a un metge.
 • 【Segur i de confiança】:Els nostres Termòmetre Infraroig Digital han estat certificats, si té alguna pregunta durant l'ús, contacti'ns en qualsevol moment, li servirem de tot cor
+ Veure mes Caracteristiques

Termòmetre Front 3 en 1 Termòmetre Digital Mesurament Precís i Ràpid 35 Lectures de Memòria Termòmetre Infraroig Sense Contacte amb Alarma de Febre Adequat per a Nens, Adults, Ambient i Objectes

Termòmetre Front 3 en 1 Termòmetre Digital Mesurament Precís i Ràpid 35 Lectures de Memòria Termòmetre Infraroig Sense Contacte amb Alarma de Febre Adequat per a Nens, Adults, Ambient i Objectes
Marca: EastPoint
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Higiene & Segur】No hi ha dubte que el termòmetre sense contacte és més segur i convenient que el termòmetre de mercuri tradicional. En un període especial, la temperatura es pot mesurar sense tocar el cos humà perquè no es transmetin bacteris, per tant, més higiene i seguretat. Per descomptat, no existeix el perill ocult de trencament de vidre o ingestió de mercuri.
 • 【Termòmetre Front Multifunció】 *EastPoint nou dissenya del termòmetre front està equipat amb dues maneres de mesurament, excepte que es pot mesurar el front (Adequat per a Nens, Adults), també es pot mesurar la temperatura de l'objecte i ambient, Per exemple la temperatura de *habitacion, llet de beu i aigua etc. Adequat per a casa.
 • 【Ràpid & Precisa】El termòmetre infraroig està equipat amb el microprocessador de sensor infraroig d'alta sensibilitat i la pantalla *LCD. Pot llegir ràpida i precisa el valor de la temperatura en 1 segon, i el rang de precisió és ± *1ºF / 0.5 °C. L'últim termòmetre digital es pot emmagatzemar 35 conjunts de dades de temperatura mesurats, que poden ajudar-lo a rastrejar els canvis en la temperatura del seu cos.
 • 【Alarma de Febre】El termòmetre digital té una funció d'alarma d'alta temperatura. Quan es detecta la temperatura cos normal (32 °C ~ 37.3 °C), la pantalla *LCD és verda. Quan es detecta febre baixa (37.4 °C ~ 37.9 °C), el valor parpellejarà, la pantalla es posarà taronja i sonaran tres alarmes. Quan es detecta febre alta (38 °C ~ 42.9 °C), el valor parpellejarà, la pantalla es posarà vermella, i hi haurà 5 sons d'alarma.
 • 【MOLT IMPORTANT】La salut és el que més important. Tots necessiten conèixer la seva condició física. I necessita preparar un termòmetre digital d'aquest tipus a la seva casa, és que pugui detectar ràpidament la temperatura del cos i ajudar-lo a decidir si buscar tractament mèdic. Per descomptat, això és responsable de la seva família. *EastPoint termòmetre digital ha passat les certificacions CE, és alta qualitat i assegurança.
+ Veure mes Caracteristiques

*Homgrace Termòmetre Infrarojos metge sense contacte- Pistola làser pantalla digital mesurament frontal i corporal a distància - per a bebè nen adult professional

*Homgrace Termòmetre Infrarojos metge sense contacte- Pistola làser pantalla digital mesurament frontal i corporal a distància - per a bebè nen adult professional
Marca: Homgrace
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • MESURAMENT DE TEMPERATURA SENSE CONTACTE - Ara serà possible prendre la temperatura a distància, sense contacte físic, ja que està fabricat amb l'última tecnologia de mesurament per infrarojos.
 • FÀCIL ÚS, INSTANTANI I PRECÍS - És tan fàcil com pitjar un sol botó i en menys d'1 segon tindrem un mesurament ràpid i precís de la temperatura, ja que té un mínim marge d'error de només ± 0,2 graus, sent més precís que els termòmetres de mercuri estàndard.
 • SISTEMA DE *IDENTIFACIÓN DE FEBRE- Sistema intel·ligent d'identificació de febre a través de 3 llums d'il·luminació de fons. El verd indica temperatura corporal normal, el taronja indica febre lleu i el vermell indica febre alta. També posseeix un sistema d'alarma en cas de febre alta que pot activar-se o desactivar-se al seu gust.
 • PANTALLA LED HD – Pantalla àmplia, clara i intuïtiva, on es mostra el mesurament obtingut i a més posseeix una memòria de 32 mesuraments anteriors, convenient per a anàlisi i comparació individual o de diverses persones. Posseeix indicador de bateria (piles no incloses).
 • SISTEMA DE VISIÓ NOCTURNA – Pantalla és clara, suau i fosca, amb llum de fons pròpia ideal per a poder proporcionar una visió nítida en escenaris foscos. Incorpora a més manera silenciosa ideal per a prendre la temperatura dels teus fills sense adonar-se.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Termometros de Infrarojos al millor preu.

Si estàs buscant comprar Termometros de Infrarojos, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Termometros de Infrarojos, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Termometro de Infrarojos estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Termometro de Infrarojos Més Barat

*Termometro Infrarojos metge sense contacte *IDOIT Termòmetre de front infraroig *laser precisa digital i ràpida per a adults nens bebè i llar

*Termometro Infrarojos metge sense contacte *IDOIT Termòmetre de front infraroig *laser precisa digital i ràpida per a adults nens bebè i llar
Marca: IDOIT
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 【Termòmetre Infrarojos】El *termometro infrarojos té 2 maneres de mesurament. A més de mesurar el front, també pot mesurar la temperatura dels objectes i el medi ambient, com a habitacions, llet per a bebès i aigua, que són adequats per a famílies.
 • 【*Termometro Infrarojos sense contacte】Els *termometro frontal sense contacte són més segurs i convenients que els termòmetres de mercuri tradicionals. La temperatura es pot mesurar sense tocar el cos humà
 • 【Ràpid i precís】El *termometro digital adult està equipat amb un microprocessador de sensor infraroig d'alta sensibilitat i pantalla *LCD. En mesurar dins de 3 cm-5 cm de la pell sense contacte amb la pell, pot llegir de manera ràpida i precisa el valor de la temperatura en 1 segon, amb un rang de precisió de ± *1ºF / 0.5 °C.
 • 【Manera d'emmagatzematge】L'últim termòmetre digital pot emmagatzemar 99 conjunts de dades de temperatura mesurats, que poden ajudar-lo a rastrejar els canvis en la temperatura corporal. Si no fa res després de completar el mesurament de temperatura després de 15 segons, el termòmetre s'apagarà automàticament.
 • 【Sistema de *retroiluminación】 Quan la temperatura (per sota de 37.5 °C), la pantalla *LCD és verda.Quan la temperatura és (37.5 °C ~ 37.9 °C), la pantalla *LCD es torna taronja Quan la temperatura (superior a 38 °C), la pantalla *LCD estarà vermella, brillant durant 7 segons i 6 xiulets
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Termometros de Infrarojos que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Termometros de Infrarojos disponibles en Maig del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Termometros de Infrarojos veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Termometro de Infrarojos Calitat - Preu

*AIQURA Termòmetre Infrarojos Sense Contacte Mèdic - pistola làser amb pantalla digital - mesurament frontal i corporal a distància per a bebè nen adult professional

*AIQURA Termòmetre Infrarojos Sense Contacte Mèdic - pistola làser amb pantalla digital - mesurament frontal i corporal a distància per a bebè nen adult professional
Marca: AIQURA
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • - MESURAMENT DE TEMPERATURA SENSE CONTACTE - Ara serà possible prendre la temperatura a distància, sense contacte físic, ja que està fabricat amb l'última tecnologia de mesurament per infrarojos.
 • - FÀCIL ÚS, INSTANTANI I PRECÍS - És tan fàcil com pitjar un sol botó i en menys d'1 segon tindrem un mesurament ràpid i precís de la temperatura, ja que té un mínim marge d'error de només ± 0,2 graus, sent més precís que els termòmetres de mercuri estàndard.
 • - SISTEMA DE *IDENTIFACIÓN DE FEBRE- Sistema intel·ligent d'identificació de febre a través de 3 llums d'il·luminació de fons. El verd indica temperatura corporal normal, el taronja indica febre lleu i el vermell indica febre alta. També posseeix un sistema d'alarma en cas de febre alta que pot activar-se o desactivar-se al seu gust.
 • - PANTALLA LED HD – Pantalla àmplia, clara i intuïtiva, on es mostra el mesurament obtingut i a més posseeix una memòria de 32 mesuraments anteriors, convenient per a anàlisi i comparació individual o de diverses persones. Posseeix indicador de bateria (piles no incloses).
 • - SISTEMA DE VISIÓ NOCTURNA – Pantalla és clara, suau i fosca, amb llum de fons pròpia ideal per a poder proporcionar una visió nítida en escenaris foscos. Incorpora a més manera silenciosa ideal per a prendre la temperatura dels teus fills sense adonar-se.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Termometros de Infrarojos

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Termometros de Infrarojos que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Termometros de Infrarojos

Easy@home 3 en 1 termòmetre de front infraroig sense contacte, pantalla digital *retroiluminada de tres acoloreixis Temperatura de lectura instantània de bebès, marca compartida

Caracteristiques 📌
 • 🍀 ELS NOSTRES PRODUCTES són LLIURATS per *AMAZON i CONTENEN INSTRUCCIONS en ESPAÑOL.【SENSE CONTACTE I UNA SEGONA LECTURA INSTANTÀNIA】: Pot prendre la temperatura del seu front/cos a l'instant sense contacte físic; Apte per a totes les edats, inclosos adults, bebès, nens i ancians. Una gran opció per a famílies, guarderies, clíniques i escoles.
 • 🍀【3 MANERES EN 1】: Cos, superfície i temperatura ambient. Especialment dissenyat per a prendre la temperatura del cos humà en el CENTRE de l'enfront d'una distància de 3 a 5 cm (1.2 a 2 polzades).
 • 🍀【LLUM DE FONS TRICOLOR amb ALARMA DE FEBRE】: Pantalla gran *retroiluminada de 3 colors i alarma de febre que indica temperatura normal, elevada i febre respectivament en manera cos; Les maneres de silenci i timbre estan disponibles en alarma.
 • 🍀【PRECISIÓ CLÍNICA】: Netegi la suor, la transpiració o el greix abans de mesurar amb precisió. Les unitats de mesura es poden canviar entre ℉ i ℃ segons les preferències.
 • 🍀【RECUPERACIÓ DE MEMÒRIA i APAGAT AUTOMÀTIC】: Recupera les últimes 32 temperatures i pot apagar-se automàticament per a estalviar energia quan no hi ha operació durant 30 segons.
+ Veure mes Caracteristiques

*IDOIT *Termometro infrarojos 4 en 1 termòmetre infrarojos sense contacte mèdic per a *termometro frontal i oïda,*termometro *laser precisa i ràpida, *termometro digital adult i nens, ambient i objectes

Caracteristiques 📌
 • 【Termòmetre infrarojos 4 en 1】El termòmetre de front té 4 maneres de mesurament: *termometro frontal, termòmetre d'oïda, temperatura de l'objecte i ambient *termometro digital adequat per a adults ,bebès ,la llar i altres llocs
 • 【*Termometro infrarojos sense contacte】*Termometro *laser fet amb l'última tecnologia de mesurament per infrarojos, pot mesurar la temperatura sense contacte amb el cos humà, que és més segur i més convenient que els termòmetres de mercuri tradicionals( Conté 2 piles)
 • 【Sistema d'identificació de febre】El *termometro digital adult té una funció d'alarma d'alta temperatura. Quan es detecta una temperatura corporal normal (32℃ ~ 37.5℃), la pantalla *LCD és verda i va sonar un xiulet llarg. Quan es detecta la temperatura haver-hi febre (37,6℃ ~ 38℃), la pantalla *LCD és taronja i sonaran tres alarmes. Quan es detecta una febre alta (38.1℃ ~ 42.9℃), la pantalla *LCD està vermella i sonen 3 alarmes
 • 【Ràpid i precís】 El termòmetre infrarojos està equipat amb un microprocessador de sensor infraroig d'alta sensibilitat i una pantalla de cristall líquid. Pot llegir de manera ràpida i precisa el valor de la temperatura en 1 segon, amb un rang de precisió de ± *1ºF / 0.5 °C. Nota: En convertir la temperatura en graus Celsius i Fahrenheit, es pot adaptar als sistemes de mesurament de temperatura mèdica en diferents països
 • 【Pantalla *LCD *retroiluminada】*Termometro infrarojos sense contacte ve amb una pantalla *retroiluminada, que pot mostrar clarament els valors mesurats fins i tot en un entorn fosc. Mantingui pressionat el botó "Manera / Emmagatzematge" durant 5 segons per a ingressar a la manera d'emmagatzematge, que pot registrar 40 conjunts de dades si no es realitza cap operació , S'apagarà automàticament en 15 segons
+ Veure mes Caracteristiques

Termòmetre digital d'infrarojos sense contacte per a nens, adults, objectes i estades, temps de mesurament d'1 segon, funció de memòria

Caracteristiques 📌
 • Característiques: amb un termòmetre sense contacte pots mesurar la temperatura corporal, la temperatura de la superfície i la temperatura ambient fàcilment sense tocar l'objecte o la persona. Equipat amb una pantalla *LCD intercanviable de 3 colors que permet comprovar fàcilment si un objecte o una persona té una temperatura normal, mitjana o massa elevada.
 • Ràpid i segur: en comparació amb el termòmetre de mercuri, no hi ha risc que el cristall es trenqui o s'empassi mercuri. És absolutament segur per als nens. El nostre termòmetre prèmium també disposa d'una alarma d'alta temperatura integrada que sona quan es detecta febre. La *retroiluminación es torna vermella i un so alerta per febre alta. La seguretat i precisió han estat provades clínicament per la *FDA i la CE.
 • Més avantatges: no és necessari anotar l'última temperatura registrada. Aquest termòmetre disposa d'una memòria incorporada que pot registrar fins a 32 valors de mesurament en qualsevol moment. La temperatura es pot mesurar fàcilment en Fahrenheit o Celsius prement un botó d'unitat. Altres termòmetres són difícils d'usar i sovint no són correctes.
 • Tres maneres: el termòmetre digital disposa de tres maneres. La manera corporal pot mesurar totes les temperatures del cos humà, per exemple, La manera d'espai pot mesurar la temperatura ambient. La manera de superfície pot mesurar la temperatura de l'aigua de bany i de l'ampolla de llet.
 • Sense riscos. No perdràs res. Desplaça't cap a la vora superior de la pàgina i prem el botó "afegir al carro de la compra". Demana-ho ara.
+ Veure mes Caracteristiques

*Homgrace Termòmetre Infrarojos *Ain Contacte- Pistola Pantalla *Termometro Digital Frontal i Corporal a Distància - per a Bebè Nen Adults Professional

Caracteristiques 📌
 • MESURAMENT DE TEMPERATURA SENSE CONTACTE - Ara serà possible prendre la temperatura a distància, sense contacte físic, ja que està fabricat amb l'última tecnologia de mesurament per infrarojos.
 • FÀCIL ÚS, INSTANTANI I PRECÍS - És tan fàcil com pitjar un sol botó i en menys d'1 segon tindrem un mesurament ràpid i precís de la temperatura, ja que té un mínim marge d'error de només ± 0,2 graus, sent més precís que els termòmetres de mercuri estàndard.
 • SISTEMA DE *IDENTIFACIÓN DE FEBRE- Sistema intel·ligent d'identificació de febre a través de llums d'il·luminació de fons. El verd indica temperatura corporal normal, el taronja indica febre lleu i el vermell indica febre alta. També posseeix un sistema d'alarma en cas de febre alta que pot activar-se o desactivar-se al seu gust.
 • PANTALLA LED HD – Pantalla àmplia, clara i intuïtiva, on es mostra el mesurament obtingut i a més posseeix una memòria de 32 mesuraments anteriors, convenient per a anàlisi i comparació individual o de diverses persones. Posseeix indicador de bateria (piles no incloses).
 • SISTEMA DE VISIÓ NOCTURNA – Pantalla és clara, suau i fosca, amb llum de fons pròpia ideal per a poder proporcionar una visió nítida en escenaris foscos. Incorpora a més manera silenciosa ideal per a prendre la temperatura dels teus fills sense adonar-se.
+ Veure mes Caracteristiques

Termòmetre infraroig mèdic sense contacte amb lectures digitals precises per a adults i bebès

Caracteristiques 📌
 • 【Termòmetre sense contacte】 Usat sense contacte, el termòmetre de temperatura és més segur i saludable per al seu ús.
 • 【Mesurament ràpid de temperatura】 Mesura la temperatura precisa en segons.
 • 【Pantalla clara】 Quan s'usa, la llum de fons VERD digital mostra la temperatura en el rang saludable; Groc significa ser notori; El vermell indica febre.
 • 【Multifunció】 El termòmetre està dissenyat per a totes les edats i també per a objectes. I té *LCD a color, apagat automàtic i funcions d'estalvi d'energia.
 • 【Precisió i rang】 Temperatura de lectura ≤0.1S; Desviació de mesurament ≤ ± 0.4 ℉. Rang de mesurament: 89.6 ℉ -109.2 ℉ (Cos), 32 ℉ -212 ℉ (Objectes); Distància de mesurament: 1.2-2 *IN;
+ Veure mes Caracteristiques

Termòmetre de Front, Termòmetre Digital Infraroig Lectures Precises Instantànies, Termòmetre Frontal sense Contacte Professional per a Bebès, Nens, Adults (Blanco)

Caracteristiques 📌
 • ☀【Aspecte únic i versàtil】 ☀ Disseny ergonòmic, petit i lleuger, còmode d'usar, fàcil de transportar. ♦ Disseny d'un botó, operació simple i convenient, els ancians també poden usar fàcilment. ♦ S'usa principalment per a mesurar la temperatura del front de bebès o adults, també es pot usar per a mascotes🐾.
 • ☀ 【Sense contacte i mesurament d'1 segon】☀ Fet amb tecnologia avançada de mesurament de temperatura per infrarojos, l'operació sense contacte amb la pell i la temperatura es pot mesurar ràpidament dins dels tres centímetres de la pell i proporciona una millor protecció per a la vostra família. 📢 Bateria: 2 x piles *AAA (incloses).
 • ☀ 【Notificació de febre】☀ Pantalla gran LED d'alta definició, dades clarament mostrades i una memòria de 32 lectures, registra la seva temperatura en qualsevol moment. Advertiment de febre: quan la temperatura mesurada> 37.8 graus, sonarà l'alarma del termòmetre.
 • ☀ 【Alta precisió i rapidesa】☀ Sonda intel·ligent de disseny *antirreflejo, sensor de microxip, mesurament ràpid i precís de la temperatura corporal. 🔊 Nota: pot adaptar-se als sistemes de mesurament de temperatura mèdica en diferents països mitjançant la conversió de graus Celsius i Fahrenheit.
 • 🚚 【Lliurament i servei】🚚 Tots els paquets seran enviats dins de 2 dies des del nostre magatzem local a Anglaterra i arribaran dins de 5-10 dies. ✉ Si rep un article incorrecte / danyat / defectuós o un que no s'ajusta a la descripció, no dubti a contactar-nos.
+ Veure mes Caracteristiques

*Byakov Termòmetre de Front, Termòmetre Infraroig, Sense Contacte Termòmetre Digital Infrarojos amb Pantalla LED, Termòmetres Digital de Front per a Bebès i Adults-Aprovat per CE i FCC *ROSH

Caracteristiques 📌
 • ✿ 【Lliurament ràpid】 Termòmetre infraroig, tots els paquets s'enviaran en 2 dies i arribaran en un termini de 8 a 12 dies. (les àrees remotes poden retardar-se). El nostre temps de logística és el més ràpid. Mai hem autoritzat una altra botiga a vendre el producte. Identifiqui el nom de la botiga "*Byakov EU" abans de comprar. Si ho compra en una altra botiga, la qualitat del producte, el temps de lliurament i el servei postvenda no estan garantits.
 • ✿ 【Disseny sense toc i indicador de salut】 Aquest termòmetres digital de front es mesurarà sense contacte amb la pell, la qual cosa pot brindar-li a vostè i a la seva família més protecció. Indicador de salut i colors d'alarma per a monitorar la salut tot el temps. Per sota de 37.5 ° C: Llum verda 37.5 ° C -38.5 ° C: Llum vermella Per sobre de 38.5 ° C: 6 vegades sona l'alarma.
 • ✿ 【Disseny professional i humanitzat】 El sense contacte termòmetre digital infrarojos és fàcil d'usar. Amb la pantalla *LCD, l'indicador de bateria i la configuració de la manera silenciosa, pot obtenir els mesuraments en menys de 0,5 segons amb un servei d'una sola tecla, fins i tot en la foscor.
 • ✿ 【Alta precisió】 Desviació de mesurament ≤ ± 0.3 graus, temps de mesurament <1 segon. El nostre termòmetre de front a memòria de 32 lectures registra la seva temperatura. S'apagarà sense operació en 8 segons automàticament.
 • ✿ 【Dissenyat per a bebès i adults】 Termòmetre de front s'utilitza principalment per a mesurar la temperatura del front de bebès o adults. També pot obtenir a l'atzar la temperatura de la superfície de qualsevol objecte i la temperatura de les mascotes.
+ Veure mes Caracteristiques

*Termometro Infrarojos, *KKmier Termòmetre Digitals Metge sense Contacte amb Pantalla *LCD, Termòmetre de front i oïda per a Bebè, Adults, Hospital, ℃ i ℉ Commutable, Alarma de Febre

Caracteristiques 📌
 • 【Termòmetre 4 en 1】 El nostre termòmetre infrarojos per al front i oïda pot adaptar-se a bebès, nens, adults i objectes, té 4 maneres per a diferents grups de persones: Manera de front, oïda,objecte i ambient per a adults, bebès
 • 【Ràpid i precís】 Nostre *termometro infrarojos medico té un algorisme de calibratge de tres passos clínicament precís, que pot mesurar amb precisió la temperatura corporal en un segon.
 • 【Alarma de febre】Temperatura de pantalla *LCD *retroiluminada de quatre colors: blanc (inici), verd (normal), taronja (febre lleu), vermell (febre alta).prengui mesures per a refredar-se o consulti a un metge.
 • 【Disseny fàcil d'usar】 Aquest termòmetre digitals sense contacte canvia automàticament entre les maneres de front i oïda. Al mateix temps, pot canviar entre les maneres de silenci .També té la capacitat d'emmagatzemar 40 jocs de records. A més, té una varietat de funcions útils: canvi entre *ºC i *ºF, apagat
 • 【Certificació professional】 El nostre termòmetre infraroig compleix amb els estàndards de certificació CE i *ROHS. Li proporcionem 12 mesos de garantia a partir de la data de compra, si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos, quedem a la seva disposició per a qualsevol necessitat.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Termometro de Infrarojos

Nota 9.9
Termòmetre de front infraroig sense contacte, Termòmetre sense contacte per a adults nens i bebès
Termòmetre de front infraroig sense contacte, Termòmetre sense contacte per a adults nens i bebès
Fabricant DISEN
Nota 8.5
*Etekcity *Lasergrip 1080 Termòmetre Infraroig Làser, -50 ℃ a 550℃, Mesurador ANAR Digital sense Contacte, Pistola de Temperatura, *LCD Il·luminació, *Amarrillo/Negre
*Etekcity *Lasergrip 1080 Termòmetre Infraroig Làser, -50 ℃ a 550℃, Mesurador ANAR Digital sense Contacte, Pistola de Temperatura, *LCD Il·luminació, *Amarrillo/Negre
Fabricant ETEKCITY
Nota 8.0
*KALAOK Termòmetre De Front, Termòmetre Digital, Mesura Amb Precisió i Rapidesa El Termòmetre Infraroig Sense Contacte, Amb Alarma De Febre, Adequat Per a Nens, Adults, Medi Ambient i Objectes
*KALAOK Termòmetre De Front, Termòmetre Digital, Mesura Amb Precisió i Rapidesa El Termòmetre Infraroig Sense Contacte, Amb Alarma De Febre, Adequat Per a Nens, Adults, Medi Ambient i Objectes
Fabricant KALAOK
Nota 7.8
*Homgrace Termòmetre Frontal de *Bebe Nens, lectures precises instantànies, termòmetre Digital infraroig sense Contacte Professional, per a bebès, nens, Adults
*Homgrace Termòmetre Frontal de *Bebe Nens, lectures precises instantànies, termòmetre Digital infraroig sense Contacte Professional, per a bebès, nens, Adults
Fabricant Homgrace
Nota 7.7
Termòmetre Infraroig, *AGM Termòmetre de Front i Nina Digital Instantànies, Pantalla *LCD Termòmetre sense Contacte Professional per a Bebè, Adults
Termòmetre Infraroig, *AGM Termòmetre de Front i Nina Digital Instantànies, Pantalla *LCD Termòmetre sense Contacte Professional per a Bebè, Adults
Fabricant AGM
Nota 7.6
Termòmetre digital per infrarojos, 4 maneres de configuració 99 memòries ℃ i ℉ commutable, lectura instantània, per a família, espai públic, escola i oficina
Termòmetre digital per infrarojos, 4 maneres de configuració 99 memòries ℃ i ℉ commutable, lectura instantània, per a família, espai públic, escola i oficina
Fabricant FVA
Nota 7.5
*Termometro Infrarojos ℃ i ℉ Commutable *Termometro Sense Contacte medico *termometro per a Nens, Adults[Lliurament ràpid per *Cimatm] *Termometro Infrarojos Sense Contacte
*Termometro Infrarojos ℃ i ℉ Commutable *Termometro Sense Contacte medico *termometro per a Nens, Adults[Lliurament ràpid per *Cimatm] *Termometro Infrarojos Sense Contacte
Fabricant NICEAO
Nota 7.4
*Katherinabait Termòmetre frontal, lectura instantània precisa, termòmetre digital d'infrarojos professional sense contacte, per a bebès, nens i adults
*Katherinabait Termòmetre frontal, lectura instantània precisa, termòmetre digital d'infrarojos professional sense contacte, per a bebès, nens i adults
Fabricant Katherinabait
Nota 7.4
Termòmetre infraroig digital, termòmetre frontal, termòmetre infraroig frontal, amb pantalla LED
Termòmetre infraroig digital, termòmetre frontal, termòmetre infraroig frontal, amb pantalla LED
Fabricant OM HOME
Nota 7.4
*Homgrace Termòmetre infraroig sense Contacte Digital *Termometro d'infrarojos Front Frontal Digitals per a Persones Bebès, Nens, Adults
*Homgrace Termòmetre infraroig sense Contacte Digital *Termometro d'infrarojos Front Frontal Digitals per a Persones Bebès, Nens, Adults
Fabricant Homgrace

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-8-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables