Els Millors Concentradors de Oxigeno Maig 2023

🔥 Els 3 Millors Concentradors de Oxigeno

*AGM Generador d'Oxigen, 93% Concentrador d'Oxigen Súper Silenciós, Purificador d'Aire Ajustable per a Viatges i Ús Domèstic

*AGM Generador d'Oxigen, 93% Concentrador d'Oxigen Súper Silenciós, Purificador d'Aire Ajustable per a Viatges i Ús Domèstic
Marca: AGM
El Millor
Caracteristiques 📌
 • 🔥 【Oxigen Ajustable d'Alta Concentració】🔥 Subministrament continu d'oxigen 1-6L / *min, (1L: 93% ± 3 2L: 50% ± 3); Sortida estable i contínua d'oxigen a alta concentració 93% ± 3%, que pot satisfer més necessitats d'ús.
 • 🔥 【Tecnologia Multifuncional】🔥 Tecnologia innovadora d'ajust fi, mantingui pressionat el botó de flux +/-, pot ajustar el flux d'oxigen de 0.1 L a 6 L; Amb la funció d'ions negatius, es pot usar independentment o simultàniament amb el sistema d'oxigen; Amb la funció d'atomització, amb accessoris d'atomització, pot realitzar fàcilment el tractament d'atomització a casa.
 • 🔥 【Temporitzador i Funció de Pantalla Gran】🔥 La pantalla tàctil LED de 10 '' mostra el temps de sincronització, el més baix es pot configurar en 5 minuts, el més alt es pot establir 500 minuts; Control remot sense fil amb pantalla, controlable 360 ° des d'una distància llarga, visualització en temps real de la concentració d'oxigen, mantenir-se al corrent del consum d'oxigen, evitar la inhalació cega d'oxigen.
 • 🔥 【Disseny Humanitzat i Alta Qualitat】🔥 Dipòsit d'aigua *humidificado extraïble, més fàcil de netejar; *Compress Compressor sense oli, potència més potent per a garantir oxigen de millor qualitat, amb protector contra sobreescalfament, quan la temperatura de funcionament del compressor és massa alta, es detindrà automàticament per a garantir millor la seguretat del compressor i del conjunt.
 • 🚚 【EL QUE REP】 🚚 Concentrador d'oxigen *x1, Cable d'alimentació *x1, Tub d'oxigen *x2, Màscara d'atomització *x1, Peces petites *x3, Manual (*CH / *JP / EN) *x1. 📢Adequat per a tota la família: els nens han d'atomitzar-se quan tenen refredats i febre, quan els ancians tenen dificultat per a respirar, quan les dones embarassades necessiten oxigen avançat.
+ Veure mes Caracteristiques

Philips *Respironics *Everflo - Concentrador d'oxigen

Philips *Respironics *Everflo - Concentrador d'oxigen
Marca: OXYBIOS
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Dimensions: 580 x 380 x 240 mm.
 • Cabal: 0,5 - 5 litres per minut.
 • Nivell de soroll per sota de 40 dBA
 • Concentració d'O2 94% (+/-3%) a 2 l/min. ; 88% (+/-4%) a 5 l/min.
 • Potència: 295 W.

Generador de Concentrador d'Oxigen Portàtil, OSSET 1-5 L/*min Màquina d'Oxigen Portàtil, la Màquina d'Oxigen per a Ús Domèstic d'Automòbils de Viatge - (No és Mèdic)

Generador de Concentrador d'Oxigen Portàtil, OSSET 1-5 L/*min Màquina d'Oxigen Portàtil, la Màquina d'Oxigen per a Ús Domèstic d'Automòbils de Viatge - (No és Mèdic)
Marca: OSITO
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • ❤ 【La Funció del Generador d'Oxigen Domèstic】 És alleujar la fatiga nerviosa, relaxar el cos i la ment, mantenir una energia vigorosa i millorar l'eficiència del treball; millorar el subministrament d'oxigen del cervell, regular la funció del sistema nerviós cerebral, millorar la memòria i la capacitat de pensament i millorar l'eficiència de l'aprenentatge.
 • ❤ 【Concentració Ajustable】 Flux continu 1-5L / *min ajustable: 40% -90%. (1L 90% ± 5%; 2L 75% ± 5%; 3L 55% ±5%; 4L 45% ± 5%; 5L 40% ± 5%) Nota especial: Aquest és un equip domèstic auxiliar, oxigen de tipus no hospitalari generador, solo apte per a la cura de la salut diari. No es recomana per a persones amb malalties greus o persones que depenen de l'oxigen mèdic per a les seves vides.
 • ❤ 【Control Intel·ligent】 Bell panell *IMD de color gran i amb control remot per infrarojos més convenient. Es pot programar durant 2 hores. Si no desitja establir el temps, pot pressionar "Tim-" per a restar el temps establert o reiniciar el generador d'oxigen per a ús continu. Nota: Agregui aigua al tanc d'aigua cada dues hores.
 • ❤ 【Generador d'Oxigen per Tamís Molecular】 El generador d'oxigen per tamís molecular és una tecnologia avançada de separació de gasos. El mètode físic (mètode *PSA) extreu directament l'oxigen de l'aire, que està llest per a usar, fresc i natural. Sense funció d'atomització.
 • ❤ 【Els Concentradors d'Oxigen són Adequats per a Persones amb Teràpia d'Oxigen i Cura de la Salut amb Oxigen】 Persones de mitjana edat i ancianes, dones embarassades, estudiants que han estat involucrats en el treball mental durant molt de temps, empleats de l'empresa, funcionaris governamentals, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Concentradors de Oxigeno al millor preu.

Si estàs buscant comprar Concentradors de Oxigeno, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Concentradors de Oxigeno, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Concentrador de Oxigeno estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Concentrador de Oxigeno Més Barat

*Vogvigo Generador Concentrador d'Oxigen Portàtil, 1-6 L/*min Màquina d'Oxigen Ajustable,90% ± 3% Màquina de Purificació d'Aire d'Alta Concentració,per a Ús Domèstic i de Viatge

*Vogvigo Generador Concentrador d'Oxigen Portàtil, 1-6 L/*min Màquina d'Oxigen Ajustable,90% ± 3% Màquina de Purificació d'Aire d'Alta Concentració,per a Ús Domèstic i de Viatge
Marca: Vogvigo
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • ❤ 【Concentració ajustable】 Flux continu 1-6L / *min ajustable: 30% -93%. Proporciona un flux constant de fins a un 90% d'oxigen pur de l'aire normal.
 • ❤ 【Portàtil i lleuger】 Només 5.2 kg, treball continu les 24 hores del dia si no configura el temporitzador. Funció de temporització (0-3 hores).
 • ❤ 【45 *db *Quiet】 mantingui's en silenci quan el suplement d'oxigen durant la nit. Funció d'anió i atomització: el subministrament de fàrmac atomitzat pot alleujar diversos problemes dels sistemes respiratoris.
 • ❤ 【Control intel·ligent i filtro multicapa】 *IMD bell panell de color gran, més convenient amb control remot per infrarojos. El sistema d'oxigen té filtre de pols gruixuda, filtre de pols fina i tres tractaments de filtració bacteriana per a l'aire d'entrada respectivament, finalment, l'oxigen és fresc i net després de filtrar.
 • ❤ 【2 anys de garantia de servei】 : Oferim 2 anys de garantia de servei. Si hi ha algun problema en l'ús del producte, proporcionem un servei de reemborsament del 100%. Proporcionem manuals en anglès i instruccions de funcionament professionals. Si té alguna pregunta sobre l'ús del producte, comuniqui's amb nosaltres a temps.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Concentradors de Oxigeno que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Concentradors de Oxigeno disponibles en Maig del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Concentradors de Oxigeno veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Concentrador de Oxigeno Calitat - Preu

*KKTECT Concentrador d'oxigen Màquina d'oxigen portàtil ajustable amb bell panell de color gran *IMD Gran flux de 1-7L / *min *42db Silenciós per a ús domèstic i de viatge

*KKTECT Concentrador d'oxigen Màquina d'oxigen portàtil ajustable amb bell panell de color gran *IMD Gran flux de 1-7L / *min *42db Silenciós per a ús domèstic i de viatge
Marca: KKTECT
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ☀ 【Concentració d'oxigen ajustable】 Subministrament de flux continu 1-7L / *min ajustable, 30% -90%, (1L: 90% ± 3 2L: 50% ± 3 6L: 30% ± 3), només 5.2 kg , Podria funcionar la font d'alimentació domèstica endollable (CA 220 V) per a un treball continu les 24 hores.
 • ☀ 【Control intel·ligent】 *IMD bell panell de color gran, fàcil d'operar, pantalla LED de color gran, regulació de flux, funció de transmissió de veu, funció d'operació del temporitzador i amb control remot per infrarojos, que sigui més fàcil i convenient.
 • ☀ 【Funció d'anió i atomització】 Aquesta màquina està equipada amb funció d'ions i un botó "negatiu"; El sistema d'ions negatius pot funcionar només, també pot treballar simultàniament amb el sistema d'oxigen; Amb una sortida *atomizadora separada, l'administració de medicaments atomitzats pot alleujar els problemes de diversos sistemes respiratoris superiors i inferiors.
 • ☀ 【*42db Silenciós】 Mantingui's silenciós per a ús nocturn quan dorm. La màquina està equipada amb una funció de temporització (3 hores). Funció de *nebulización de *Ato-*mization: satisfer les demandes dels ancians més.
 • ☀ 【Filtre de cotó multicapa, fàcil de reemplaçar】 El sistema d'oxigen d'aquest producte realitza una filtració de pols gruixuda, una filtració de pols fina i un tractament de filtració bacteriana de tres etapes en l'aire d'entrada. Finalment, l'oxigen filtrat està fresc i net. Els dos cotons de filtre de la capa frontal es poden usar en Es pot reemplaçar sense desmuntar i l'usuari pot usar-lo còmodament.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Concentradors de Oxigeno

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Concentradors de Oxigeno que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Concentradors de Oxigeno

LALEIG *YRBDSA Concentrador d'oxigen, 1-1L / *min 55% ± 3 (1L) Flux d'oxigen Pur amb Màquina d'oxigen portàtil Ajustable per a Ús domèstic i de Viatge

Caracteristiques 📌
 • Lleuger i portàtil, petita grandària, pes lleuger, compacte i portàtil, la inhalació d'oxigen en qualsevol moment i en qualsevol lloc.
 • Muntats en vehicles generador portàtil d'oxigen, l'oxigen vehicle de fet, tot el camí al llarg, necessitat d'estar equipat amb la font d'alimentació del vehicle per a proporcionar oxigen contínua en la carretera.
 • 3 milions de purificació d'ions negatius, purifica ions negatius d'oxigen de l'aire, i es pot gaudir d'oxigen fresc com la naturalesa a la seva casa.
 • La innovadora tecnologia de reducció de soroll, disseny de reducció de soroll, cuidat per al somni, el treball i el soroll de funcionament ≤*45dB (A).
 • tipus de niu d'abella forats de refrigeració: la dissipació de calor uniforme i llarga vida de servei
+ Veure mes Caracteristiques

*Grundig Generador concentrador d'oxigen, portàtil, d'1 a 6 l/*min, amb Flux d'oxigen, Ajustable, Barra de producció d'oxigen, màquina d'oxigen d'Alta concentració al 90% per a automòbils

Caracteristiques 📌
 • 【Concentrador d'oxigen ajustable】 Regulador d'oxigen *GRUNDIG subministrament d'aire flux d'oxigen 1-6L / *min ajustable 30% ± 3-95% ± 3, la pantalla tàctil HD LED és fàcil de llegir i ajustar, el control remot per infrarojos és fàcil de controlar el màquina de manera remota.
 • 【Barra d'oxigen natural】 La funció principal del concentrador d'oxigen *GRUNDIG és produir oxigen, la unitat separa l'oxigen de l'aire, la qual cosa permet que se li subministri oxigen suplementari d'alta puresa a través de la sortida d'oxigen contínua, ja que funciona elèctricament.
 • 【Generador d'oxigen de funció】 Generador d'oxigen *GRUNDIG Generador d'ions negatius d'alta freqüència incorporat, la funció d'ions negatius pot funcionar simultàniament amb el sistema d'oxigen. En cas contrari, la màquina està equipada amb una funció de temporització i apagat per temporització.
 • 【Generador d'oxigen de qualitat】 La barra d'oxigen *GRUNDIG està feta d'un filtre molecular d'alta qualitat de França, pot funcionar 24 hores sense parar. Oferim 2 anys de garantia, qualsevol pregunta sobre el producte, no dubti a contactar-nos.
 • 【Màquina d'oxigen portàtil】 La màquina d'oxigen *GRUNDIG és de grandària petita de 10 * 5.4 * 9 polzades, pes 11 *Lb, és fàcil i convenient per al transportista amb corretja, és perfectament adequada per a vehicles i viatges.
+ Veure mes Caracteristiques

Generador de concentrador d'oxigen portàtil de grau mèdic 1-5L/*min 90% ± 3% màquina d'alta concentració amb funció aniònica, sota soroll i silenciós per a ús en la llar

Caracteristiques 📌
 • ❤ 【Concentració d'oxigen ajustable】: subministrament de flux continu 1-5L/*min ajustable, proporciona un flux d'oxigen pur estable del 95% ± 3% (1L) 1 – 2 l/*min és adequat per a l'ús diari de dones embarassades i persones amb hipòxia lleu. 3L / *min és adequat per a persones que necessiten alta concentració d'oxigen continu, com els ancians i pacients amb malalties respiratòries. (1L = 90%, 2L = 70%, 3L = 50%, 4L = 40%, 5L = 30%)
 • ❤ 【Operació silenciosa】:El so és de només 40 dB quan s'executa. gaudir de beneficis d'ions negatius amb la seva funció anió. Font d'energia: AC 220V. Grandària: 10,2 x 19,3 x 38,6 cm, pes menys de 15 lliures, fàcil de transportar amb la seva ansa portàtil.
 • ❤ 【Funció anió】 Aquesta màquina està equipada amb funció d'ions i un botó "negatiu"; el sistema d'ions negatius pot funcionar només, també pot treballar simultàniament amb el sistema d'oxigen.
 • ❤ 【Filtre multicapa, *autofácil de reemplaçar】El sistema d'oxigen d'aquest producte té un filtre de pols gruixuda, filtre de pols fina i tres tractaments de filtració bacteriana per a l'aire d'entrada, respectivament, l'oxigen és fresc i net després de filtrar, i les dues capes davanteres filtre es poden reemplaçar sense desmuntar, l'usuari l'opera còmodament.
 • ❤【Funcionament les 24 hores】: suporta oxigen continu durant tot el dia i pot treballar contínuament 24 hores. Tingui en compte que mantingui l'aigua sota la línia MAX.
+ Veure mes Caracteristiques

*HUKOER Concentrador d'oxigen portàtil 1-5L / *min Concentrador d'oxigen Ajustable per a la llar 90% ± 3% Alta puresa, per a automòbil domèstic (220 V) (no Alimentat per bateria)

Caracteristiques 📌
 • Flux ajustable: 1-5 L / *min ajustable de 30% a 90%. 1-2L / *min és adequat per a ús diari per dones embarassades i persones amb hipòxia lleu. 3L / *min és adequat per a persones que necessiten una alta concentració d'oxigen continu, com a ancians i pacients amb malalties respiratòries. (1L = 90%, 2L = 70%, 3L = 50%, 4L = 40%, 5L = 30%)
 • La màquina pot funcionar les 24 hores del dia. El temps s'estableix en 0-999 minuts. Per exemple, pot configurar-ho en 55 minuts o 176 minuts, fins a 999 minuts. Si no estableix l'hora, sempre funcionarà.
 • Soroll: *45dB silenciós, silenciós durant el somni; Clara pantalla de cristall líquid d'alta definició, fàcil de llegir, control remot per infrarojos dins dels 20 metres.
 • Funció de temporització: pressioni "-" fins que la pantalla mostri 000, cosa que significa que continuarà funcionant. O el temps de treball més llarg és pressionar "+" a 999 minuts i el control remot es pot configurar ràpidament en 30/60/90/120 minuts. Pressionant "manera" 3 vegades pot alliberar ions negatius.
 • Atenció: aquesta màquina és un tipus d'equip per a la cura de la llar. No és adequat per a pacients amb malalties greus o que només depenen de la medicina O-x-i-g-e-n per a sobreviure.
+ Veure mes Caracteristiques

Generador de concentrador d'oxigen, 1-6L / *min ajustable amb funció anió Màquina portàtil d'oxigen d'alta puresa per a ús domèstic i de viatge amb control remot…

Caracteristiques 📌
 • ♫♫ [Concentració d'oxigen ajustable]: 1-5L de gran capacitat, la concentració d'oxigen correspon al 30% -90%;
 • ♫♫ 【Lleuger i convenient】: Pes 5.4 kg, fàcil de transportar, fàcil de transportar, es pot usar amb un adaptador d'automòbil quan es viatja, porti una bateria recarregable per a caminar a l'aire lliure
 • ♫♫ [Facilitat d'ús]: el LED gran mostra la concentració d'oxigen, la màquina té una funció de sincronització, la més llarga es pot configurar durant 8 hores o pot funcionar de manera irregular durant 24 hores,
 • ♫♫ [Sota soroll]: el soroll generat per la màquina durant el funcionament és inferior a 42 dB, la qual cosa proporciona una còmoda experiència de somni
 • ♫♫ [Garantia de servei postvenda]: Oferim una garantia de servei de 2 anys. Si hi ha algun problema amb aquest producte, proporcionarem un servei de reemborsament del 100%. Oferim manuals en anglès i instruccions de funcionament professionals. Si té alguna pregunta sobre l'ús del producte, comuniqui's amb nosaltres a temps. Nota: aquest producte és només per a ús domèstic, no per a equips mèdics.
+ Veure mes Caracteristiques

*TOPQSC Generador de Concentrador d'Oxigen Portàtil,Purificador d'Aire d'Oxigen d'Alta Puresa Del 90%, Per a Ús Domèstic i Hospitalari (*TP-B1)

Caracteristiques 📌
 • 【Viatjar amb oxigen】 funciona amb un adaptador d'automòbil quan surti a un viatge en vehicle, porti'l a l'aire lliure per a caminar amb la seva bateria extraïble i recarregable d'ions de liti. També funcionaria amb la font d'alimentació dual d'AC 110 / 220V
 • 【Flux d'oxigen constant】 29 +/- concentració de 2%, 3 *LPM.*oise per sota de *50dB, pot funcionar durant 4 hores com a màxim i després s'apaga automàticament per a protecció contra sobreescalfament. (Es pot encendre de nou després de 30 minuts)
 • 【Recarregable】 La bateria és de 2200 *mAh (1 ~ 1.5 hora que dura després de 2 hores de càrrega completa), és possible que necessiti la nostra bateria de 5000 *mAh com a extra, busqui la bateria de liti recarregable :*B07DNCFQX9.
 • 【Fàcil d'usar】 Sistema de control concís simplificat, control amb només una *perilla de SET. Pressioni el botó SET una vegada, encengui'l i treballi la màquina per 20 minutos; Pressioni dues vegades, treballi 40 minuts; una tercera pressió per a treballar durant 60 minuts; una quarta pressió, les 3 llums enceses i la unitat funcionarà durant 4 hores
 • Pes: 5 *lb, dimensions: 9.8 "X4.72" X5.9 ". Pes lleuger i vestit de grandària mini per al seu viatge. Garantia d'un any.
+ Veure mes Caracteristiques

*DCHOUSE Màquina d'oxigen Concentrador d'oxigen portàtil per a purificador d'aire domèstic 93% Flux d'alta puresa 6L/*min amb

Caracteristiques 📌
 • 【Concentrador D'Oxigen Portàtil】 Equipat amb funció d'ions negatius. Actualitzi la versió amb més estalvi d'energia del 22%, savi per al llarg termini i el nou disseny de la vàlvula de control de flux, excel·lent rendiment de filtrat, agregui una catifa a prova de cops més segura.
 • 【Concentració D'Oxigen Ajustable】 Subministrament de flux continu de 1-6L/*min ajustable que lliura un flux constant de fins a 93% d'oxigen pur de l'oxigen de l'aire normal. Pot treballar 3000 hores (125 dies) d'un subministrament ininterromput d'oxigen. L'esperança de vida de més de 10 anys.
 • 【Petit Volum i Baix nivell De Soroll】 Petit volum, pes només 14.3 lliures, còmode de portar. Menys de *45db silenciós, mantingui's en silenci per a ús nocturn quan dorm i manera de somni per a suplement d'oxigen. Dues persones ho usen simultàniament.
 • 【Control Intel·ligent】 Pantalla *LCD HD clara de fàcil lectura i control remot per infrarojos a 20 m. funció de funcionament del temporitzador i amb control remot per infrarojos més convenient.
 • 【Garantia De Servei】 Si hi ha algun problema de qualitat amb l'ús del producte, proporcionem un servei de reemborsament del 100%. (No dubti a contactar-nos)
+ Veure mes Caracteristiques

*Vogvigo Màquina d'oxigen portàtil,1-6L/*min Concentrador d'Oxigen Ajustable 90% Alta concentració Purificador d'Aire Domèstic,Adequat per a la llar i els viatges

Caracteristiques 📌
 • ❤ 【Concentració ajustable】 Flux continu 1-6L / *min ajustable: 30% -90%. Proporciona un corrent constant de fins a 90% d'oxigen pur de l'aire normal.
 • ❤ 【Portàtil i lleuger】 només 5.2 kg, treball continu les 24 hores del dia si no configura el temporitzador. Pot treballar 3000 (125 dies) hores de subministrament ininterromput d'oxigen
 • ❤ 【Control intel·ligent】 *IMD bell panell de color gran, fàcil d'operar. Funció d'operació del temporitzador i amb control remot per infrarojos més convenient
 • ❤ 【*45db silenciós】guardi silenci durant l'ús nocturn mentre dorm. La màquina està equipada amb una funció de temporització (3 hores). Funció de *nebulización de lligo- *mización: satisfaci les demandes dels ancians.
 • ❤ 【Filtre multicapa】El sistema d'oxigen té filtre de pols gruixuda, filtre de pols fina i tres tractaments de filtració bacteriana per a l'aire d'entrada respectivament, finalment, l'oxigen és fresc i net després del filtrat. 【Garantia de 2 anys】
+ Veure mes Caracteristiques

Cabina *Home Generador de concentrador d'oxigen portàtil, compatible amb inhalació d'oxigen doble, màquina d'oxigen ajustable 1-7L/*min 90±3%, treball continu 48 h per a ús domèstic 220V

Caracteristiques 📌
 • 【Concentració d'oxigen ajustable】 Subministrament de flux continu 1-7L / *min, 90% ± 3% ajustable (1L 93%; 2L 70%; 3L 60%; 4L-5L 40-50%; 6L 35%; 7L 30%), treball continu 48 hores.
 • 【Control intel·ligent】 Pantalla gran LED a color, regulació de flux, funció de transmissió de veu, funció d'operació del temporitzador i control remot per infrarojos, ampolla d'humidificació visible, que sigui més fàcil i més convenient.
 • 【Filtre multicapa】 El sistema d'oxigen té filtre de pols gruixuda, filtre de pols fina i tres tractaments de filtració bacteriana per a l'aire d'entrada respectivament, finalment, l'oxigen és fresc i net després del filtrat.
 • 【Portàtil i de poc soroll】 6.5 kg, podria funcionar amb una font d'alimentació domèstica endollable (220V). La manera de dormir es manté en silenci per a ús nocturn quan dorm.
 • 【2 anys de garantia de servei】 Oferim 2 anys de garantia de servei. Si hi ha algun problema en usar el producte, oferim un servei de reemborsament del 100%. Àmpliament utilitzat en famílies, epidèmies i altres ocasions.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Concentrador de Oxigeno

Nota 9.9
Generador de Concentrador d'Oxigen, *TOPQSC 1-7L / *min Generador de Concentrador d'Oxigen Portàtil, 93% Generador d'oxigen d'alta concentració, Generador d'oxigen d'aire domèstic(*ZY-1Z)
Generador de Concentrador d'Oxigen, *TOPQSC 1-7L / *min Generador de Concentrador d'Oxigen Portàtil, 93% Generador d'oxigen d'alta concentració, Generador d'oxigen d'aire domèstic(*ZY-1Z)
Fabricant TOPQSC
Nota 8.5
*HUKOER Generador Portàtil De Concentrador D'Oxigen 1-7L/*Min 93% ± 3% De Puresa D'Oxigen Màquina D'Oxigen Ajustable per a Ús En Viatges Domèstics
*HUKOER Generador Portàtil De Concentrador D'Oxigen 1-7L/*Min 93% ± 3% De Puresa D'Oxigen Màquina D'Oxigen Ajustable per a Ús En Viatges Domèstics
Fabricant HUKOER
Nota 8.0
*TTLIFE El concentrador d'oxigen més nou, millor màquina portàtil d'oxigen ajustable de 1-7L / *min per a ús domèstic i de viatge
*TTLIFE El concentrador d'oxigen més nou, millor màquina portàtil d'oxigen ajustable de 1-7L / *min per a ús domèstic i de viatge
Fabricant TTLIFE
Nota 7.8
*TTLIFE Màquina Concentradora D'Oxigen 1-7L / *Min 35-90% Màquina D'Oxigen Portàtil Ajustable Fluir Concentrador D'Oxigen Generador D'O2 Amb Control Remot Per a Ús Domèstic En Automòbil
*TTLIFE Màquina Concentradora D'Oxigen 1-7L / *Min 35-90% Màquina D'Oxigen Portàtil Ajustable Fluir Concentrador D'Oxigen Generador D'O2 Amb Control Remot Per a Ús Domèstic En Automòbil
Fabricant TTLIFE
Nota 7.7
Concentrador d'oxigen, *Kacsoo 90% ± 3% Oxigen pur d'alta puresa amb vuit filtres 1-5L / *min Màquina d'oxigen ajustable de flux amb funció d'atomització, per a ús domèstic
Concentrador d'oxigen, *Kacsoo 90% ± 3% Oxigen pur d'alta puresa amb vuit filtres 1-5L / *min Màquina d'oxigen ajustable de flux amb funció d'atomització, per a ús domèstic
Fabricant Kacsoo
Nota 7.6
Concentrador d'oxigen, *Kacsoo 90% ± 3% Màquina d'oxigen ajustable de flux de 1-7L / *min d'alta puresa amb funció d'atomització, baix nivell de soroll per a ús domèstic i cura personal
Concentrador d'oxigen, *Kacsoo 90% ± 3% Màquina d'oxigen ajustable de flux de 1-7L / *min d'alta puresa amb funció d'atomització, baix nivell de soroll per a ús domèstic i cura personal
Fabricant Kacsoo
Nota 7.5
*Vogvigo Concentrador d'oxigen *Portatil 1-7 L/*min Generador d'oxigen ajustable 93%±3% d'alta puresa amb funció d'atomització Flux AC 220V per a ús en l'automòbil de viatge en la llar
*Vogvigo Concentrador d'oxigen *Portatil 1-7 L/*min Generador d'oxigen ajustable 93%±3% d'alta puresa amb funció d'atomització Flux AC 220V per a ús en l'automòbil de viatge en la llar
Fabricant Vogvigo
Nota 7.4
*Vogvigo Generador de Concentrador d'Oxigen Portàtil, Màquina d'Oxigen Purificador d'Aire per a la Llar AC 220V per a Ús en l'Automòbil de Viatge a casa (Blanquinós)
*Vogvigo Generador de Concentrador d'Oxigen Portàtil, Màquina d'Oxigen Purificador d'Aire per a la Llar AC 220V per a Ús en l'Automòbil de Viatge a casa (Blanquinós)
Fabricant Vogvigo
Nota 7.4
*Kacsoo El generador de concentrador d'oxigen més nou 1L-7L / *min Màquina d'oxigen per a la llar, 35% -90% Control remot sense fil *Ox-*ygen ultra pur per a ús en la llar i en viatges
*Kacsoo El generador de concentrador d'oxigen més nou 1L-7L / *min Màquina d'oxigen per a la llar, 35% -90% Control remot sense fil *Ox-*ygen ultra pur per a ús en la llar i en viatges
Fabricant Kacsoo
Nota 7.4
*TOPQSC Generador de Concentrador d'Oxigen Portàtil,Purificador d'Aire d'Oxigen d'Alta Puresa Del 90%, 1L-5L / *min Per a Ús Domèstic i Hospitalari
*TOPQSC Generador de Concentrador d'Oxigen Portàtil,Purificador d'Aire d'Oxigen d'Alta Puresa Del 90%, 1L-5L / *min Per a Ús Domèstic i Hospitalari
Fabricant TOPQSC

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2021-1-9 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables