₯ ⭐️ Els 10 Millors Concentradors de Oxigeno de 2024 ⭐️

🔥 Els 3 Millors Concentradors de Oxigeno

*RINRI Concentrador d'oxigen portàtil, 1-7L / *min màquina d'oxigen ajustable, 93%±3% generador d'oxigen d'alta puresa, no és necessari agregar aigua, per a ús domèstic i d'oficina

*RINRI Concentrador d'oxigen portàtil, 1-7L / *min màquina d'oxigen ajustable, 93%±3% generador d'oxigen d'alta puresa, no és necessari agregar aigua, per a ús domèstic i d'oficina El Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Màquina portàtil d'oxigen domèstic】El concentrador d'oxigen *NT-04 està dissenyat per a combinar-se amb la vida quotidiana. És fàcil d'usar i elegant, més lleuger i de menor volum. La llum de fons incorporada mostra un sentit de ciència i tecnologia i li permet veure l'estat de funcionament d'un cop d'ull.
 • 【Oxigen d'alta concentració】Entrada d'oxigen contínua i estable amb flux ajustable d'1 a 7 l/min. La concentració màxima aconsegueix el 93±3%. Millora molt la teva respiració i et permet viure de manera natural a casa. Equipat amb dues màscares de diferents grandàries (adequades per a adults i nens), una màquina té dos usos.
 • 【Proporciona oxigen pur i net】Garantim que cada alè estigui net ja que l'oxigen està ben purificat i *humidificado a través del tamís molecular importat amb una forta força d'adsorció i altres 9 graus de filtració abans de ser finalment lliurat als usuaris.
 • 【Fàcil d'usar】El disseny de botó gran i la funció de control remot del generador d'oxigen són convenients per a les persones majors. Humitegi automàticament l'oxigen perquè no hi hagi necessitat d'agregar aigua repetidament; SOS amb un clic és útil per a la protecció dels seus sers estimats.
 • 【*42dB de baix soroll】Pot treballar, estudiar atentament i dormir profundament sense que ho molestin, ja que la màquina funciona amb un soroll inferior a *42dB. El compressor exempt d'oli d'alt rendiment suporta 72 hores de treball continu.
+ Veure mes Caracteristiques

*RINRI Concentrador d'oxigen, 93% (± 3%) Alta Puresa 1-7L / *min Generador d'oxigen, intel·ligent ajustable màquina d'oxigen per a ús domèstic,per a ús domèstic i d'oficina

*RINRI Concentrador d'oxigen, 93% (± 3%) Alta Puresa 1-7L / *min Generador d'oxigen, intel·ligent ajustable màquina d'oxigen per a ús domèstic,per a ús domèstic i d'oficina El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Màquina d'oxigen domèstic més intel·ligent i lleugera】 El concentrador d'oxigen *NT-04 està dissenyat per a integrar-se en la vida quotidiana. És simple i elegant amb línies elegants, pes més lleuger, volum més petit i color brillant. La llum de fons incorporada mostra un sentit de ciència i tecnologia i li permet veure l'estat de funcionament d'un cop d'ull.
 • 【Suplement d'oxigen pur i net】 Garantim que cada respiració estigui neta ja que l'oxigen està ben purificat i *humidificado a través del tamís molecular importat amb una forta força d'adsorció i altres 9 graus de filtració abans de ser finalment lliurat als usuaris.
 • 【Alta Concentració d'Oxigen】 Entrada d'oxigen contínua i estable amb flux ajustable d'1 a 7L/min. màx. la concentració aconsegueix 93±3%. Millora molt la teva respiració i et permet viure de manera natural a casa. Equipat amb dues màscares, una màquina de doble ús.
 • 【Funcionament silenciós de *42dB】 Pot treballar i estudiar intensament i dormir profundament sense que ho molestin, ja que la màquina funciona amb un soroll inferior a *42dB. El compressor exempt d'oli d'alt rendiment suporta 72 hores de treball continu.
 • 【Fàcil d'usar, fet per a l'amor】 Fàcil d'usar per a persones majors amb botons grans i funció de control remot. Humitegi automàticament l'oxigen perquè no hi hagi necessitat d'agregar aigua repetidament; SOS amb un clic és útil per a la protecció dels seus sers estimats.
+ Veure mes Caracteristiques

Concentrador d'oxigen Generador d'oxigen, *Nanpaders Portable 1-7L / *min Màquina d'oxigen per a la llar, Control remot sense fil Funció de control de temps

Concentrador d'oxigen Generador d'oxigen, *Nanpaders Portable 1-7L / *min Màquina d'oxigen per a la llar, Control remot sense fil Funció de control de temps El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • ✅【Concentració ajustable】- Flux continu 1-7L/*min ajustable, 30%-90%, (1L:93%±3 2L:75%-82L 3L:60-70% 4L:52-60% 5L-6L : 40%-52% 7L: 30%-40%). Compressor de doble cilindre d'aire lliure d'oli de coure pur, sota consum d'energia, rendiment sòlid, dissipació de calor ràpida.
 • ✅【Control intel·ligent, silenciós de 42 *db】: bell panell de color gran *IMD, fàcil d'operar, pantalla LED de color gran, control de flux, funció de transmissió de veu, funció de control de temporitzador i control remot infraroig que ho fa més fàcil i convenient. Guarda silenci a la nit quan dorms. La màquina està equipada amb una funció de temps (3 hores).
 • ✅【Funció d'atomització】: la interfície especial per a l'atomització, la generació d'oxigen i l'atomització es duen a terme al mateix temps. Tamís de liti d'alta eficiència, forta adsorció, alt rendiment d'oxigen, gran estabilitat, els ports de fuita s'alliberen en l'espai circumdant de la màquina quan funciona.
 • ✅【Filtre multicapa】- El sistema d'oxigen té un filtre de pols gruixuda, un filtre de pols fina i un tractament de filtració de tres bacteris per a l'aire d'entrada. Després de tot, després de filtrar, l'oxigen és fresc i net.
 • ✅【Garantia de servei d'1 any】- A causa de l'especificitat del producte, esperem protegir els seus drets tant com sigui possible! Si el producte es danya després de rebre'l, o no pot aconseguir el subministrament d'oxigen esperat durant l'ús, o el soroll és massa alt, contacti'ns a temps. Li respondrem dins de les 24 hores i li proporcionarem un reemborsament del 100% i servei al client.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Concentradors de Oxigeno al millor preu.

Si estàs buscant comprar Concentradors de Oxigeno, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Concentradors de Oxigeno, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Concentrador de Oxigeno estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Concentrador de Oxigeno Més Barat

Concentrador d'Oxigen *Creliver, 1-7L / *min ajustable 93 ± 3%, subministrament d'oxigen continu de 24 hores de baix soroll, amb comandament a distància, provat professionalment i certificat per la CE

Concentrador d'Oxigen *Creliver, 1-7L / *min ajustable 93 ± 3%, subministrament d'oxigen continu de 24 hores de baix soroll, amb comandament a distància, provat professionalment i certificat per la CE El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • ÚLTIMA *VERSION: Generador d'oxigen actualitzat per *Creliver, major rendiment, més potència 150W, fins a 10 anys de vida útil, menys soroll *42db, i l'emissió de veu es pot apagar sense afectar la lectura o el descans. El pes del dispositiu és de 6,*5kg i mesura *19cm**34cm**28cm, adequat per a la llar, ús de l'oficina.
 • 24 HORES DE TREBALL I ALTA CONCENTRACIÓ AJUSTABLE: La capacitat es pot ajustar de 1L a 7L, l'O2 fins al 93%, el potent compressor i el tamís molecular es poden mantenir en funcionament continu durant 24 hores o més, equipat amb una tassa d'humidificació, no se sentirà sec quan s'utilitza la màquina durant molt de temps. (treballar amb o sense aigua), funció d'anió saludable (10⁵*pcs/cm³).
 • FÀCIL D'USAR: Amb funció d'ajust de temps (suporta fins a 8 *hrs si no necessita usar 24 *hrs), AC 220V(no funciona amb bateries). Dues maneres d'operar (pantalla tàctil HD *LCD o control remot infraroig). Manual d'ús més detallat per a ajudar-lo a utilitzar millor el producte.
 • FILTRES REEMPLAÇABLES: 2 filtres inclosos, i també proporcionem filtres extra, només contacti'ns per a obtenir-los. Els accessoris són complets- llesta: Tub d'oxigen*1, Ganxo d'oïda per a inhalador d'oxigen*1, Màscara de *nebulización*1, Inhalador de *nebulización*1, Filtre de recanvi*2, Comandament a distància*1, Manual d'usuari*1, Adaptador UE*1
 • LA MILLOR GARANTIA: El nostre equip de servei al client proporciona 12 hores de suport tècnic, si us plau, posi's en contacte amb nosaltres directament si vostè necessita qualsevol ajuda. El producte ofereix 90 dies de devolució i canvi gratuïts, 2 anys de garantia.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Concentradors de Oxigeno que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Concentradors de Oxigeno disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Concentradors de Oxigeno veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Concentrador de Oxigeno Calitat - Preu

*DEDAKJ Concentrador d'Oxigen 1-7L / *min Ajustable, 90%±3% Alta Puresa, Generador d'Oxigen de Flux Llar LED Portàtil Amb Control Remot, Certificat per la CE

*DEDAKJ Concentrador d'Oxigen 1-7L / *min Ajustable, 90%±3% Alta Puresa, Generador d'Oxigen de Flux Llar LED Portàtil Amb Control Remot, Certificat per la CE Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 【Sortida d'oxigen】: Més del 30-93% de puresa d'oxigen, abast ajustable 1-7L /*min, li permet gaudir d'un aire net a casa. Proporciona un flux constant de fins a un 93%±3% d'oxigen pur de l'aire normal.
 • 【Àmpliament utilitzat】: malalties del sistema respiratori, malalties cardiovasculars i cerebrovasculars; hipòxia altiplà; persones de mitjana edat i ancianes, dones embarassades, estudiants que participen en el treball mental durant molt de temps; persones que han estat involucrades durant molt de temps en operacions subterrànies o espais confinats, persones excessives que estan esgotades per l'exercici i la falta d'oxigen. Nota: Aquesta màquina s'utilitza per a l'atenció mèdica familiar, no per a malalties greus.
 • 【Filtro multicapa】: El sistema d'oxigen d'aquest producte té un filtre de pols gruixuda, un filtre de pols fina i tres tractaments de filtració bacteriana per a l'aire d'entrada respectivament, finalment, l'oxigen és fresc i net després del filtrat, i el filtre frontal de dues capes es pot reemplaçar sense desmuntar-lo, l'usuari l'acciona còmodament.
 • 【Accessoris estàndard】: 1 generador de concentrador d'oxigen *DEDAKJ, 1 dispositiu d'inhalació d'oxigen tipus auricular, 1 x oxigen de succió nasal, 1 x tub d'oxigen de 3 metres, 1 x mano a distància, 1 x cable d'alimentació, 1 x manual de l'usuari, 1 x filtro, 1 x fusible.
 • 【Garantia de servei d'1 any】: proporcionem 1 any de garantia de servei. En cas de problemes en l'ús del producte, proporcionem un servei de reemborsament del 100%. Proporcionem manuals en anglès i instruccions de funcionament professionals. Si té alguna pregunta sobre l'ús del producte, contacti'ns a temps.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els Concentradors de Oxigeno

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Concentradors de Oxigeno que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Concentradors de Oxigeno

Concentrador d'Oxigen, 90%±3% Alta Puresa 1-7L / *min Ajustable, Generador d'Oxigen de Flux Llar LED Portàtil Amb Control Remot, Certificat per la CE

Concentrador d'Oxigen, 90%±3% Alta Puresa 1-7L / *min Ajustable, Generador d'Oxigen de Flux Llar LED Portàtil Amb Control Remot, Certificat per la CE TOP 1
Caracteristiques 📌
 • 【Sortida d'oxigen】: més del 30-90% de puresa d'oxigen, cabal ajustable de 1-7L / M, li permet gaudir d'un aire net a casa. Proporciona un flux constant de fins a un 90% d'oxigen pur de l'aire normal.
 • 【Filtre multicapa】 : El sistema d'oxigen d'aquest producte té filtre de pols gruixuda, filtre de pols fina i tres tractaments de filtració bacteriana per a l'aire d'entrada respectivament, finalment, l'oxigen està fresc i net després del filtrat, i el filtre de dues capes frontals pot ser reemplaçat sense desmuntar, l'usuari el maneja còmodament.
 • 【Àmpliament utilitzat】: Malalties del sistema respiratori, malalties cardiovasculars i cerebrovasculars; hipòxia altiplà; persones de mitjana edat i ancianes, dones embarassades, estudiants que s'han dedicat al treball mental durant molt de temps; Persones que durant molt de temps han estat involucrades en operacions subterrànies o en espais confinats, persones excessives.
 • 【Accessoris estàndard】: 1 * Generador concentrador d'oxigen *DEDAKJ, 1 * Dispositiu d'inhalació d'oxigen tipus auricular, 1 * Oxigen de succió nasal, 1 * Tub d'oxigen de 3 metres, 1 * Control remot, 1 * Cable d'alimentació, 1 * Manual d'usuari, 1 * filtre, 1 * fusible.
 • 【Garantia de servei】: anomenada d'una tecla per a la funció d'ajuda, Qualsevol altre problema, benvingut a contactar-nos a temps.
+ Veure mes Caracteristiques

*Yontwe Generador d'oxigen d'alt rendiment millorat 3L/*min(32%±5%)Petita màquina d'oxigen portàtil per a ús domèstic Teràpia d'oxigen Potenciador d'oxigen Silenciós

*Yontwe Generador d'oxigen d'alt rendiment millorat 3L/*min(32%±5%)Petita màquina d'oxigen portàtil per a ús domèstic Teràpia d'oxigen Potenciador d'oxigen Silenciós TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 【Concentrador d'oxigen *PSA d'alt rendiment】Mètode de separació d'adsorció per canvi de pressió millorat (mètode *PSA) La màquina d'oxigen pot subministrar des de 30% ± 5 oxigen de puresa diferent ajustant el flux d'oxigen d'1 a 4 L/*min, pot satisfer les necessitats de diferents oxigen concentracions d'acord amb la demanda diferent.
 • 【Temporització de 4 engranatges fàcil d'usar】 L'amplificador d'oxigen pot funcionar de manera contínua durant 4-10 hores amb suficient bateria. Després pot configurar amb un sol clic 40 minuts, 60 minuts, 80 minuts, 180 minuts, també convenient per a ús nocturn.NOTA!!! La tecnologia de pols equipada per *oxigenerapia fa que la màquina funcioni de manera intermitent. Aquest mètode pot protegir millor la bateria i millorar la qualitat del subministrament d'oxigen!
 • 【Grandària petita i baix nivell de soroll】 Els concentradors d'oxigen portàtils amb un volum petit: 198 * 116 * 90 MM/7,8 * 4,6 * 3,5 polzades, pes només 3,09 lliures, també hem preparat acuradament una bandolera creuada quan surti! Quan el generador d'oxigen està funcionant, el so produït és com el ritme de la respiració humana, que no afecta en absolut al descans normal.
 • 【Àmplia aplicació i millors regals】 Els dispositius de respiració elèctrica no sols s'utilitzen per a proporcionar oxigen per a la cura de la pell, també alleugen la fatiga nerviosa, relaxen el cos i la ment, mantenen una energia vigorosa i milloren l'eficiència del treball; Millori el subministrament d'oxigen del cervell, alleugi la *subsalud; la millor opció per a nosaltres, amics, col·legues i familiars.
 • 【Paquet que inclou】 La màquina d'oxigen portàtil inclou generador d'oxigen*1, adaptador de CA d'alimentació*1, manual*1, respirador d'oxigen*1 joc, bateria externa*1, bossa de missatger portàtil*1, targeta/certificat de garantia*1, cable del vehicle *1 satisfà plenament les seves necessitats.
+ Veure mes Caracteristiques

*KKTECT Concentrador d'Oxigen Portàtil amb Bateria, Generador de Pols d'Oxigen 3L/*min 35% (1,4 kg) ús Continu Durant 2,5 Hores per a Viatjar en Automòbil i per a ús Domèstic

*KKTECT Concentrador d'Oxigen Portàtil amb Bateria, Generador de Pols d'Oxigen 3L/*min 35% (1,4 kg) ús Continu Durant 2,5 Hores per a Viatjar en Automòbil i per a ús Domèstic TOP 3
Caracteristiques 📌
 • 【Emissió d'oxigen】 Sortida d'oxigen 3L / *min, 32,5% ± 2,5 de subministrament d'oxigen de pols de concentració d'oxigen. L'alta concentració d'oxigen gaudeix d'oxigen pur. La màquina adopta un tamís molecular importat original per a produir oxigen pur de manera eficient.
 • 【Tecnologia d'oxigen *PSA】 Mètode de separació per adsorció per canvi de pressió (mètode *PSA). Adopti la tecnologia d'oxigen *PSA i un tamís molecular d'alta qualitat i la separació de la bateria del *host, és convenient per als usuaris reemplaçar un paquet de bateries més gran o més petit, i és convenient per a una disposició raonable d'ús en sortir.
 • 【Ocho capas de filtración】 El sistema de oxígeno de este oxigeno portatil concentrador tiene un sistema de filtro de ocho capas para el aire de entrada. Pantalla de filtro extraíble, filtrado de impurezas de alta eficiencia. La máquina viene con una función de recordatorio de limpieza para limpiar el filtro con regularidad para prevenir eficazmente el bloqueo de la entrada de aire y hacer que disminuya la eficiencia de producción de oxígeno.
 • 【Quarta marxa】 La màquina oxigeno *portatil té quatre ajustos de temps de marxa, 40 minuts, 60 minuts, 80 minuts, 180 minuts. El temps d'ús més llarg: 2,5 h.
 • 【L'elecció perfecta per a viatjar】 Grandària petita, només 1,4 kg, pes lleuger, més fàcil de moure i dur a terme Bateria externa, es pot muntar en el cotxe, l'oxigen es pot transportar en qualsevol moment i en qualsevol lloc Estructura de reducció de soroll millorada, la inhalació d'oxigen és més silenciosa Moderna i disseny d'aparença simple, sense instal·lació, operació amb un sol botó, fàcil d'usar per als ancians.
+ Veure mes Caracteristiques

*Yontwe Concentrador d'oxigen portàtil 1-5L / *min Màquina d'oxigen ajustable de flux per a ús domèstic 93%±3% Teràpia d'oxigen d'alta puresa amb pantalla *LCD

*Yontwe Concentrador d'oxigen portàtil 1-5L / *min Màquina d'oxigen ajustable de flux per a ús domèstic 93%±3% Teràpia d'oxigen d'alta puresa amb pantalla *LCD TOP 4
Caracteristiques 📌
 • 【Tecnologia de concentrador d'oxigen *PSA d'alt rendiment】. *Upgraded Mètode de separació d'adsorció per oscil·lació de pressió (mètode *PSA) màquina d'oxigen utilitzada pot subministrar des de 90%±3 oxigen de puresa diferent , pot satisfer les necessitats de diferents concentracions d'oxigen d'acord amb diferents engranatges *demand.5 de flux d'oxigen de sortida es pot ajustar.
 • 【*Smart *LCD Display】 El *booster d'oxigen pot treballar contínuament durant més de 4 hores,La pantalla *LCD pot mostrar: * Temps acumulat: mostra quant temps ha estat funcionant el dispositiu (unitat: hora); * Temporització: mostra quant temps ha estat funcionant el dispositiu (unitat: hora) Li permet conèixer la informació d'un cop d'ull.
 • 【Monitor Intel·ligent】Quan el generador d'oxigen està en baixa potència o la temperatura de la màquina és anormal, s'emetrà una alarma;NOTA!!! La tecnologia de pols equipada per *oxigenerapia fa que la màquina funcioni de manera intermitent. Aquest mètode pot protegir millor la bateria i millorar la qualitat del subministrament d'oxigen!
 • 【Aplicación Amplia y Mejores Regalos】 Los dispositivos de respiración de energía no sólo se utilizan para proporcionar oxígeno para el cuidado de la piel, también alivian la fatiga nerviosa, relajan el cuerpo y la mente, mantienen la energía vigorosa y mejoran la eficiencia del trabajo; Mejorar el suministro de oxígeno del cerebro, aliviar la sub-salud;La mejor opción para nosotros mismos, amigos, colegas y familiares.
 • 【Paquet inclòs 】 La màquina d'oxigen portàtil inclou Generador d'oxigen*1,Adaptador de CA*1,Cable d'alimentació de CA*1,Cable d'alimentació del vehicle*1,Manual*1,Respirador d'oxigen*2 jocs,Targeta de garantia/certificat*1,Si té alguna pregunta, posi's en contacte amb nosaltres lliurement!
+ Veure mes Caracteristiques

Concentrador de oxígeno KKTECT 3L / min 32.5% (± 2.5%) Máquina de oxígeno puro Purificador de aire de bajo ruido Coche doméstico de corriente continua para el hogar y los viajes

Concentrador de oxígeno KKTECT 3L / min 32.5% (± 2.5%) Máquina de oxígeno puro Purificador de aire de bajo ruido Coche doméstico de corriente continua para el hogar y los viajes TOP 6
Caracteristiques 📌
 • 【Sortida d'oxigen】 Aquesta màquina adopta un tamís molecular importat per a produir oxigen pur de manera eficient. Subministrament d'oxigen 3 l/*min, 32,5% ± 2,5 de concentració d'oxigen subministro d'oxigen per polsos.
 • 【Tecnologia de producció d'oxigen *PSA】 Mètode de separació per adsorció per canvi de pressió (mètode *PSA). Usant la tecnologia de producció d'oxigen *PSA i el tamís molecular d'alta qualitat, la bateria se separa del *host, la qual cosa és convenient perquè els usuaris reemplacin el paquet de bateries i sigui més convenient d'usar.
 • 【Opcional de quatre nivells】La màquina té configuracions de quatre nivells, 40 minuts, 60 minuts, 80 minuts i 180 minuts. El temps d'ús més llarg de la màquina: 2,5 hores. Es pot utilitzar en sortir.
 • 【Filtració de vuit capes】 El sistema generador d'oxigen del generador d'oxigen té un sistema de filtració de vuit capes per a l'aire d'entrada. L'equip té una funció de recordatori de neteja i el filtre es neteja amb regularitat, la qual cosa pot evitar que l'entrada d'aire es bloquegi i millorar l'eficiència de la producció d'oxigen. El filtre extraïble és fàcil de netejar i filtra eficaçment les impureses.
 • 【Elecció perfecta per a viatjar】El producte és de grandària petita i pes lleuger, només 1,4 kg, la qual cosa és més còmode de portar. Es pot instal·lar una bateria externa en l'automòbil per a inhalar oxigen en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Es millora l'estructura de reducció de soroll i la producció d'oxigen és més silenciosa. Sense instal·lació, operació amb un sol botó, convenient perquè l'usin les persones majors.
+ Veure mes Caracteristiques

Do-Electr 3L / min Concentrador de Oxígeno, 32.5%(±2.5%) Máquina de Oxígeno Portátil con Batería de uso Continuo Durante 2,5 horas para Viajar Montado en Coche y uso Doméstico

Do-Electr 3L / min Concentrador de Oxígeno, 32.5%(±2.5%) Máquina de Oxígeno Portátil con Batería de uso Continuo Durante 2,5 horas para Viajar Montado en Coche y uso Doméstico TOP 7
Caracteristiques 📌
 • 【Emissió d'oxigen】 El concentrador d'oxigen utilitza tamisos moleculars importats per a produir oxigen pur de manera eficient. Sortida d'oxigen de 3 l/*min, la concentració d'oxigen és 32,5% ± 2,5%.
 • 【Tecnología de producción de oxígeno PSA】 El concentrador de oxígeno utiliza tecnología de producción de oxígeno PSA y tamiz molecular de alta calidad, alto rendimiento y bajo ruido, y la batería está separada del host, lo cual es conveniente para una disposición y uso razonables cuando se va afuera.
 • 【Filtració de vuit capes】 El sistema de subministrament d'oxigen d'aquest concentrador d'oxigen adopta un sistema de filtració d'entrada d'aire de vuit capes, que pot filtrar les impureses de manera eficient.
 • 【Temps】El concentrador d'oxigen té quatre configuracions de temps: 40 minuts, 60 minuts, 80 minuts i 180 minuts. Temps màxim d'ús: 2,5 hores.
 • 【Elecció perfecta per a viatjar】El concentrador d'oxigen pesa només 1,4 kg, és més còmode de portar amb una motxilla. Bateria externa, es pot instal·lar en el cotxe, inhalació d'oxigen en qualsevol moment i lloc. (Només per a atenció mèdica, millorar la qualitat de vida).
+ Veure mes Caracteristiques

Concentrador D'Oxigen Portàtil, Generador D'Oxigen D'Alta Concentració Al 93% 1-2 L/*min Flux D'Oxigen Ajustable Generador D'Oxigen Barra D'Oxigen

Concentrador D'Oxigen Portàtil, Generador D'Oxigen D'Alta Concentració Al 93% 1-2 L/*min Flux D'Oxigen Ajustable Generador D'Oxigen Barra D'Oxigen TOP 8
Caracteristiques 📌
 • ★ Filtro multicapa i control intel·ligent: la nostra última màquina utilitza un sistema de filtre de doble neteja (filtre bioquímic de cotó i filtre de membrana permeable a l'oxigen) per a matar bacteris, virus i contaminants, proporcionant una alta concentració d'oxigen.
 • ★ [salida de oxígeno y atomización]: nuestra máquina produce 1 L de oxígeno por minuto, proporciona más del 40% * 1 L / min de oxígeno, flujo de concentración, 60% RH / humedad relativa, este producto cumple con las normas europeas de salud del oxígeno.
 • ★ [disseny únic del generador d'oxigen]: inici d'un sol clic, col·locació horitzontal i vertical. Oxigen d'alta concentració, esterilització d'ions negatius, atomització per compressió.
 • ★ El compressor està fet de coure pur. Tota la màquina d'oxigen és petita i pes només 2 kg. Fins i tot pots usar-ho en el cotxe. Baix consum d'energia, baix soroll, funcionament ininterromput, el soroll mesurat és de només 45 DB, per a protegir plenament el somni dels usuaris.
 • ★ [àmpliament utilitzat]: el dispositiu li permet triar el mètode més còmode per a diferents propòsits. Adequat per a ancians, nens, mestresses de casa, pacients amb malaltia d'altitud, dones embarassades, estudiants, atletes a l'aire lliure, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

Nou *KCareU Generador d'oxigen portàtil de 1-7L per a ús domèstic, concentrador d'oxigen de 93% ~ 30% amb cabal

Nou *KCareU Generador d'oxigen portàtil de 1-7L per a ús domèstic, concentrador d'oxigen de 93% ~ 30% amb cabal TOP 9
Caracteristiques 📌
 • 【Bajo ruido y control inteligente】 El ruido medido es de solo 45 dB y la concentración de oxígeno es alta, lo que se puede mantener incluso en funcionamiento continuo. Hermoso panel de color grande IMD, fácil de usar, pantalla LED de color grande, regulación de flujo, función de operación del temporizador, lo hace más fácil y más conveniente.
 • 【Disseny portàtil i fàcil de transportar】: dimensions: 14 polzades x 7 polzades x 11 polzades. Pes: 14,33 lliures. Escena aplicable: infermeria domiciliària, a l'aire lliure, viatges.
 • 【FILTRE MOLECULAR I COMPRESSOR】 Tamís de liti d'alta eficiència, forta adsorció, alt rendiment d'oxigen, forta estabilitat. Compressor de doble cilindre d'aire sense oli fet de coure pur, baix consum d'energia, gran rendiment, ràpida dissipació de calor
 • 【Persones aplicables】:Adequat per a persones amb oxigenoteràpia i subministrament d'oxigen, com a persones de mitjana edat i ancians, dones embarassades, nens, treballadors d'alta pressió, etc.
 • 【Servei al client】*KCareU brinda garantia de qualitat d'1 any per a brindar-li una compra sense riscos. Si té alguna pregunta sobre la màquina, pot enviar-nos un correu electrònic en qualsevol moment. Oferim servei al client 24/7 i li brindem una solució satisfactòria dins de les 12 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

*DEDAKJ Concentrador d'Oxigen, 1-7L/*min Flux Ajustable, Màquina d'Oxigen 93% d'alta Concentració *37db *Super Silenciós acte-humectació Funció d'Atomització, Adequat per a Viatges en la Llar

*DEDAKJ Concentrador d'Oxigen, 1-7L/*min Flux Ajustable, Màquina d'Oxigen 93% d'alta Concentració *37db *Super Silenciós acte-humectació Funció d'Atomització, Adequat per a Viatges en la Llar TOP 10
Caracteristiques 📌
 • 【 Disseny saludable per a actualitzacions d'alt rendiment 】Concentrador d'oxigen actualització tecnologia de reducció de soroll soroll ≤*37db operació, oxigen silenciós més còmode. El disseny d'humidificació automàtica facilita la producció d'oxigen sense afegir aigua addicional, proporcionant un ambient pur per a vostè i la seva família
 • 【 Àmplia aplicabilitat 】1-7L/*min capacitat ajustable, adequat per a pacients amb diferents graus. 1L és adequat per a pacients amb malaltia greu. 2-3L és adequat per a pacients amb malaltia moderada. 4-5L és adequat per a pacients lleus. 6-7L adequat per a les dones embarassades, estudiants o treballadors d'oficina cervell molt temps, pot sortir de viatge amb cotxe
 • 【Filtre multicapa】El sistema d'oxigen d'aquest producte duu a terme respectivament un filtre de pols gruixuda, un filtre de pols fina i un tractament de filtració bacteriana de tres capes en l'aire d'entrada. Finalment, l'oxigen és fresc i net després de la filtració. Les dues primeres capes de filtres es poden reemplaçar sense desmuntar, la qual cosa fa que l'usuari sigui còmode d'operar
 • 【*Product *specificatio】 4,*8kg de pes, grandària de 20,4 x 21,4 x 28 cm, font d'alimentació: 220 *v + 20 i 60 *hz | potència d'entrada: 120 va, temporitzador *super llarg Ajustos: *720min, equipat amb pantalla LED, control tàctil simple, control remot i funció d'atomització (taxa d'atomització ≥0,*2mL/*min, multiús).
 • 【Accessoris estàndard i servei】1*Màquina d'oxigen *DEDAKJ, 1*Mango d'inhalador d'oxigen, 1*Oxigen nasal, 1*Tub d'oxigen de *3m, 1*Comandament a distància, 1*Cable d'alimentació, 1*Manual de l'usuari, 1*Cotó filtrant, 1*Fusible, 1*Manual (anglès, alemany, italià, espanyol, rus, japonès), oferim una garantia de servei d'1 any. Si té alguna pregunta sobre l'ús del producte, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Concentrador de Oxigeno

Nota 9.9
Do-Electr 93% ±3% Concentrador de Oxígeno Portátil, 1-5L/min Ajustable Máquina de Oxígeno con Bateria- para uso Doméstico y de Viaje en Automóvil
Do-Electr 93% ±3% Concentrador de Oxígeno Portátil, 1-5L/min Ajustable Máquina de Oxígeno con Bateria- para uso Doméstico y de Viaje en Automóvil
Fabricant Do-Electr
Nota 8.5
*KKTECT Concentrador Oxigeno *Portatil amb *Bateria, 90%±3 Generador de Pols d'Oxigen Ús Continu Durant 2-3 hores Aparell de *Oxigeno *Portatil Fàcil de Transportar per a Viatges i ús Domèstic
*KKTECT Concentrador Oxigeno *Portatil amb *Bateria, 90%±3 Generador de Pols d'Oxigen Ús Continu Durant 2-3 hores Aparell de *Oxigeno *Portatil Fàcil de Transportar per a Viatges i ús Domèstic
Fabricant KKTECT
Nota 8.0
KKTECT Máquina de Oxígeno Portátil, 90%±3% Concentrador de Oxígeno de pulso,Ajustable (1-5 marchas) Adecuado para Uso en el Hogar y los Viajes
KKTECT Máquina de Oxígeno Portátil, 90%±3% Concentrador de Oxígeno de pulso,Ajustable (1-5 marchas) Adecuado para Uso en el Hogar y los Viajes
Fabricant KKTECT
Nota 7.8
Do-*Electr 3L / *min Concentrador d'Oxigen, 30%(±2.5%) Màquina d'Oxigen Portàtil amb Bateria d'ús Continu Durant 2,5 hores per a Viatjar Muntat amb cotxe i ús Domèstic
Do-*Electr 3L / *min Concentrador d'Oxigen, 30%(±2.5%) Màquina d'Oxigen Portàtil amb Bateria d'ús Continu Durant 2,5 hores per a Viatjar Muntat amb cotxe i ús Domèstic
Fabricant Do-Electr
Nota 7.7
*DQDL Concentrador D'Oxigen, 1-1L / *Min 55% ± 3 (1L) Flux D'Oxigen Pur amb Màquina D'Oxigen Portàtil Ajustable per a Ús Domèstic I De Viatge
*DQDL Concentrador D'Oxigen, 1-1L / *Min 55% ± 3 (1L) Flux D'Oxigen Pur amb Màquina D'Oxigen Portàtil Ajustable per a Ús Domèstic I De Viatge
Fabricant DQDL
Nota 7.6
*FSYG Concentrador d'oxigen portàtil amb bateria Recarregable extraïble per a la llar i el Viatge Usi el Millor concentrador d'oxigen
*FSYG Concentrador d'oxigen portàtil amb bateria Recarregable extraïble per a la llar i el Viatge Usi el Millor concentrador d'oxigen
Fabricant FSYG
Nota 7.5
Do-*Electr 90% ±3% Concentrador d'Oxigen Portàtil, 1-5 Marxes Ajustable Màquina d'Oxigen- per a ús Domèstic i de Viatge en Automòbil
Do-*Electr 90% ±3% Concentrador d'Oxigen Portàtil, 1-5 Marxes Ajustable Màquina d'Oxigen- per a ús Domèstic i de Viatge en Automòbil
Fabricant Do-Electr
Nota 7.4
*EverFlo - Concentrador D'Oxigen *Respironics Philips 5L / *min - Generador D'Oxigen per a Assistència Respiratòria En la Llar
*EverFlo - Concentrador D'Oxigen *Respironics Philips 5L / *min - Generador D'Oxigen per a Assistència Respiratòria En la Llar
Fabricant Everflo
Nota 7.4
Concentrador D'Oxigen Portàtil per a la Llar I Els Viatges. 1-7L / *Min Generadors De Màquines D'Oxigen Ajustables 93% D'Alta Puresa Màquina Concentradora D'O2 per a la Llar
Concentrador D'Oxigen Portàtil per a la Llar I Els Viatges. 1-7L / *Min Generadors De Màquines D'Oxigen Ajustables 93% D'Alta Puresa Màquina Concentradora D'O2 per a la Llar
Fabricant DQDL
Nota 7.4
Do-*Electr 32.5%(±2.5%) Concentrador d'Oxigen *Portatil, 3L / *min Maquina d'Oxigen amb Bateria per a Viatjar Muntat amb cotxe i ús Domèstic
Do-*Electr 32.5%(±2.5%) Concentrador d'Oxigen *Portatil, 3L / *min Maquina d'Oxigen amb Bateria per a Viatjar Muntat amb cotxe i ús Domèstic
Fabricant Do-Electr

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-20 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables