Els Millors Tensiometros de Juliol 2021

🔥 Els 3 Millors Tensiometros

*OMRON M3 - Tensiòmetre de braç digital amb detecció del pols arrítmic, validat clínicament

*OMRON M3 - Tensiòmetre de braç digital amb detecció del pols arrítmic, validat clínicament
Marca: OMRON
El Millor
Caracteristiques 📌
 • Té un maniguet de 22 - 42 cm
 • Guia d'ajust del maniguet
 • Detecció del moviment corporal
 • Mitjana de 3 lectures consecutives en els últims 10 minuts, capacitat de memòria per a dos usuaris
 • Validat clínicament
 • Molt fàcil d'usar
 • Funciona amb piles (incloses), opcional adaptador de corrent per a no gastar piles encara que són necessàries si es volen guardar les lectures
+ Veure mes Caracteristiques

*HYLOGY Tensiòmetre de Braç, Monitor de Pressió Arterial Digital *Automatico amb Pantalla gran LED, *Deteccion d'Irregular Arrítmia, Braçalet 22-*42cm, *2x90 Memòria i Recarregable USB

*HYLOGY Tensiòmetre de Braç, Monitor de Pressió Arterial Digital *Automatico amb Pantalla gran LED, *Deteccion d'Irregular Arrítmia, Braçalet 22-*42cm, *2x90 Memòria i Recarregable USB
Marca: HYLOGY
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • [ Pantalla LED Gran ]: El disseny negre simple i elegant, la pantalla LED única en el mercat, realitza un processament digital avançat de les lectures, fent que les lectures siguin clares i completes fins i tot de nit o en la foscor. La pantalla gran pot mostrar la pressió arterial, el pols, la detecció d'arrítmies i els indicadors de nivell de pressió arterial de l'OMS per a ajudar els usuaris a jutjar millor la condició de la pressió arterial.
 • [ Manera d'Usuari Dual ]: La manera d'usuari dual pot ser utilitzat per almenys dos membres de la família. Pot emmagatzemar 2 * 90 conjunts de valors de memòria i fer una mitjana d'automàticament els últims tres grups de mesurament. El dispositiu és el seu "metge de família" per a ajudar-lo a controlar la seva salut. Les unitats canvien entre *kPa i mmHg, *ON per a *kPa i *OFF per a mmHg, els usuaris poden triar i configurar d'acord amb les seves preferències.
 • [ Longitud Còmoda del Braçalet Ideal ]: La longitud del braçalet és de 22-42 cm (8,6-16,5 polzades), l'atenció al detall, ajustable per a adaptar-se a la grandària del braç de diverses persones. Mesuri amb un sol botó, funcionalitat completa, fàcil d'usar. Posem les necessitats dels usuaris en primer lloc i els productes s'actualitzen en funció de les necessitats dels nostres futurs clients que ho utilitzaran.
 • [ Disseny de Càrrega Convenient i Íntim ]: amb dues maneres de font d'alimentació, a més de 4 bateries *AAA(Les bateries no estan incloses), també pot usar la pren USB *TYPE-C en el costat dret del producte per a carregar, la qual cosa és convenient i ràpid, pot usar En qualsevol moment i en qualsevol lloc. S'apaga automàticament en 70 segons sense operació, la qual cosa fa que l'experiència sigui més segura i més respectuosa amb el medi ambient.
 • [ Embalatge i Servei Postvenda ]: El paquet inclou: *HYLOGY tensiòmetre de braç, braçalet ajustable amb 22-42 cm,no inclou bateries i cable de dades USB *TYPE-C, 1 manual d'usuari, 1 targeta de garantia. Oferim a cada producte una garantia d'1 any i un servei al client professional les 24 hores. Si té alguna pregunta, comuniqui's amb el nostre equip de suport, ens comprometem a resoldre el seu problema.
+ Veure mes Caracteristiques

Tensiòmetre de Braç, *HYLOGY Tensiòmetre de Braç Digital, 2 Memòries d'Usuari(2 * 90), Escala de Colors de Semàfor de l'OMS, Validat Clínicament (Blanco)

Tensiòmetre de Braç, *HYLOGY Tensiòmetre de Braç Digital, 2 Memòries d'Usuari(2 * 90), Escala de Colors de Semàfor de l'OMS, Validat Clínicament (Blanco)
Marca: HYLOGY
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • ✔ Autoritat i precisió: el monitor de pressió arterial *HYLOGY s'adopta amb un sensor biotecnològic i d'alta precisió dissenyat pel nostre equip professional alemany. La tecnologia avançada aprovada per l'OMS garanteix la precisió dins de ± 3 mm *Hg i ± 5%. Clínicament validat, recomanat pel metge tant per a ús domèstic com per a ús hospitalari.
 • ✔Convenient i clar: beneficiant-se del disseny humanitzat, pot iniciar el mesurament només amb un toc. Canvia aleatòriament als usuaris amb un sol toc. Emmagatzemi 180 memòries amb data i hora de 2 usuaris per separat, l'accés automàtic deixa en clar per als metges el seguiment del seu estat de salut.
 • ✔ Simple i elegant: dissenyat per un equip de dissenyadors professionals, la seva forma simple i generosa fa que l'aparença es vegi més elegant i fresca. Maniguet integrat amb sostenidors de ganxo i bucle, el disseny humanitzat ofereix precisió i comoditat a tot el mesurament.
 • ✔ Fàcil i estalvi d'energia: la pantalla *LCD digital garanteix una visualització clara, les dades inclouen: pressió sistòlica, pressió diastòlica, freqüència del pols, data, hora i usuari. Apagat automàtic per a estalviar energia després d'1 minut quan no hi ha operació.
 • ✔ Garantia i excel·lent servei: el paquet inclou 1 monitor de pressió arterial *HYLOGY al braç superior, 1 braçalet, 1 x manual d'instruccions, 24 mesos x targeta de garantia. Recolzem els nostres productes amb un excel·lent servei al client i una garantia de 2 anys líder en la indústria.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás Els Millors Tensiometros al millor preu
Si aquestes buscant comprar Tensiometros però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

🤑 El Tensiometro Més Barat

A&D UA-611 Tensiòmetre de braç digital, lectures de pressió arterial ràpides, còmodes i precises, validat clínicament

Caracteristiques 📌
 • Validat clínicament (*ESH)
 • Un maniguet de 22-32 cm
 • Detecció de batecs irregulars: indica si s'ha detectat un batec irregular
 • 30 memòries
 • Garantia de 5 anys
 • Aprovació classe *AA; precisió de mesurament d'un +/-3%

T'agradaria veure característiques i fotos de Tensiometros que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Tensiometros disponibles en Juliol del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Tensiometros veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Tensiometro Calitat - Preu

*OMRON RS1 - Tensiòmetre de nina per a ús domèstic o extern, color blanc

*OMRON RS1 - Tensiòmetre de nina per a ús domèstic o extern, color blanc
Marca: OMRON
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • Monitor de pressió arterial automàtic de nina de precisió validat clínicament
 • Els usuaris amb braç ample poden mesurar-se còmodament la pressió arterial mitjançant el mesurament en la nina
 • La tecnologia *Intellisense facilita un mesurament més còmode i ràpida ja que elimina l'inflat excessiu i innecessari del maniguet
 • La pantalla senzilla i de fàcil lectura mostra clarament els mesuraments de la pressió arterial diastòlica i sistòlica; també hi ha un indicador que avisa si es detecten batecs irregulars del cor
 • Tot en un dispositiu compacte, perquè pugui fer un seguiment de la seva pressió arterial a casa o en qualsevol part
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2021 de Els Tensiometros

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Tensiometros que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Tensiometros

*HYLOGY Tensiòmetre de Braç, Tensiòmetre de Braç *Automatico Digital, 2 Memòries d'Usuari(2 * 90), Detecció de Freqüència Cardíaca Irregular, Validat Clínicament (Grisa)

Caracteristiques 📌
 • 【Autoritarisme i Precisió】:El mesurador de pressió sanguínia *HYLOGY utilitza biotecnologia i sensors d'alta precisió dissenyats pel nostre equip professional . I l'indicador de classificació de la pressió arterial de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), tecnologia avançada per a assegurar una precisió de ± 3 mm *Hg i ± 5%, pot proporcionar-li les lectures més precises clínicament provades.
 • 【Pantalla *LCD Gran】: Les dades inclouen: pressió arterial sistòlica, pressió arterial diastòlica, freqüència cardíaca, data, hora i usuari A/B. La pantalla *LCD es processa amb tecnologia digital avançada.
 • 【Manera d'Usuari Dual】:És apte per a dos membres de la família i pot usar la manera d'usuari dual. Pot emmagatzemar 2*90 conjunts de valors emmagatzemats i fer una mitjana d'automàticament els tres últims conjunts de mesuraments. aquest dispositiu és el seu "metge de família", proporcionant accés per a rastrejar la condició de salut en qualsevol moment i en qualsevol lloc. aquest monitor de pressió de la sang és una necessitat per a la família.
 • 【Simple i Convenient a *Use】: L'operació d'una sola pulsació brinda comoditat per a l'ús diari. El maniguet s'infla automàticament i permet que els mesuraments acabin en segons. Acte-tanqui després de *180s sense operació per a les bateries econòmiques, ja sigui que vostè estigui a casa o de viatge, vostè pot *chequear la seva pressió arterial fàcil i convenientment.
 • 【Garantia i Qualitat Servei】:1 x tensiòmetre de braç *HYLOGY, 1 x braçalet general (22-*32cm), 1 x manual d'usuari, 24 mesos x targeta de garantia. Oferim un any de garantia i 24 hores de servei al client professional per a cada producte. Si té alguna pregunta, posi's en contacte amb el nostre equip de suport i li prometem resoldre el seu problema.
+ Veure mes Caracteristiques

*Annsky Tensiòmetre de Braç Digital, Automàtica de la Pressió Arterial i pols de freqüència cardíaca detecció,2 memòries d'usuari (2 * 99),Bateria inclosa

Caracteristiques 📌
 • SOBRE NOSALTRES: El nostre monitor electrònic de pressió arterial per a la part superior del braç compta amb tècniques de mesurament avançades, juntament amb l'Indicador de classificació de la pressió arterial de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) per a brindar-li la lectura més precisa, que és essencial per a controlar la pressió arterial alta. Amb 4 piles *AA (inclòs)
 • DOS USUARIS: admet dues maneres d'usuari, pot emmagatzemar fins a 198 conjunts de dades (99 lectures per a cada usuari). Mostra automàticament la mitjana de les seves últimes 3 lectures. Ajuda als usuaris a rastrejar fàcilment la seva salut, pressió arterial i ritme cardíac d'acord amb l'hora i la data específiques.
 • TOTALMENT AUTOMÀTIC: Operació amb un sol botó. Enrotlli el braçalet al voltant de la part superior del braç, assumeixi la posició asseguda, obtingui la seva pressió arterial sistòlica, diastòlica i els resultats del pols amb un sol toc del botó. Els mesuraments mostrats inclouen: pressió sistòlica, pressió diastòlica, freqüència del pols, Data, hora i ANEU d'usuari.
 • NOTA: Llegeixi la quarta imatge i refereixi's a la postura i els passos correctes abans de prendre una mesura. La pressió arterial és diferent al llarg del dia degut al clima, les emocions, l'exercici i altres factors. Per a una màxima precisió, suggereixi-li que verifiqui la mitjana de les seves últimes 3 lectures (automàticament).
 • GARANTIA: Proporcionem garantia d'1 any en aquest monitor de pressió arterial del braç. Qualsevol problema no dubti a contactar-nos, resoldrem els seus problemes al 100%.
+ Veure mes Caracteristiques

*Beurer *BM27l tensiòmetre de braç, *funcion *ok, mesurament automàtic, maniguet universal, detecció arrítmia, pantalla clara, memòria 4 x 30 *miediciones, color blanc

Caracteristiques 📌
 • Mesurament automàtic; memòria 4 x 30 mesuraments; data i hora
 • Detecció arrítmia; mitjana de tots els valors de mesuraments
 • Pantalla clara; funció *OK: indicador patentat per a un resultat exacte
 • Maniguet universal per a circumferències fins a *36cm; maniguet de (22-36 cm) inclòs
 • Indicador d'errors; desconnexió automàtica; procés d'inici i acabat automàtic
+ Veure mes Caracteristiques

Tensiòmetre de Nina, *HYLOGY Monitor de Pressió Digital Portàtil *Ultraplano amb Anunci de Veu, Pantalla gran *LCD amb Memòria (2 * 90) Per a 2 Usuaris, Detecció de Pols Irregular i De Moviment

Caracteristiques 📌
 • 【Lleuger i Portàtil】: Mesurament de la pressió de la nina, grandària molt petita, fàcil de portar. Ve amb una maleta que pot guardar-se en una butxaca per al seu fàcil emmagatzematge i protecció contra danys. Adequat per a ús domèstic i a l'aire lliure.
 • 【Funció d'Anunci de Veu】: Pressió arterial de la nina en manera silenciosa a la fàbrica. Pot ajustar la funció de so d'acord amb les seves necessitats abans del seu ús. Es pot utilitzar en un ambient tranquil o actiu.alta precisió. Alta precisió. Mesurament amb un sol botó.
 • 【Pantalla *LCD Gran】: Tensiòmetre de nina digital està equipat amb una pantalla gran *LCD d'alta definició, que és fàcil de llegir. També pot ajudar les persones amb visió deficient a obtenir lectures clares.Ideal per a pares o parelles.
 • 【2 * 90 Valor de Memòria】: L'és una manera d'usuari dual, el tensiòmetre pot emmagatzemar 2 * 90 valors de memòria. Té un registre d'emmagatzematge en memòria per a una data i hora específiques, la qual cosa li permet analitzar millor la pressió arterial.
 • 【Servei Postvenda Satisfactori】:*HYLOGY Tensiòmetre de Nina, manual d'instruccions, targeta de garantia de 24 mesos. Si té alguna pregunta, pot posar-se en contacte amb el nostre servei d'atenció al client per correu electrònic *SUPPORT @ *HYLOGY. Ens comprometem a proporcionar-li un servei professional i satisfactori.
+ Veure mes Caracteristiques

Tensiòmetre de Braç, *Lovia Monitor de la pressió Arterial, Tensiòmetre de Braç Digital *LCD, Braçalet gran de 22-42 cm,Detecció de Freqüència Cardíaca Irregular 2 memòries d'usuari (2 * 120)

Caracteristiques 📌
 • 【Clínicament precís】: cada dispositiu es prova individualment per a garantir la precisió, brindant-li les dades de pressió arterial més precisos. A més, també es poden monitorar els batecs cardíacs irregulars, la qual cosa fa que sigui convenient realitzar un seguiment de la seva salut en la llar tots els dies.
 • 【240 *Memory & 2 *Users *Mode】: Aquesta màquina de sang admet dos usuaris amb els seus propis registres de mesurament independents, cada usuari pot registrar fins a 120 mesuraments. Ajuda als usuaris a rastrejar fàcilment la seva salut, pressió arterial i freqüència cardíaca d'acord amb la data i hora específiques.
 • 【Pantalla *LCD gran i operació amb un botó】: Inici amb un botó, pot obtenir els resultats de la seva pressió arterial i batecs del cor en una pantalla gran *LCD de 3.2 ''. El monitor de pressió arterial per a la part superior del braç està equipat amb una pantalla *LCD amb *retroiluminación, que garanteix un número clar fins i tot en la foscor. Especialment convenient per als majors.
 • 【Puny còmode i ajustable】: Adequat per a braços d'adults grans i estàndard de 22 cm (9 polzades) a 40 cm (16 polzades). El maniguet Integrat amb tancaments de velcro, està dissenyat ergonòmicament per a brindar precisió i comoditat durant el procés de mesurament. Es recomana per a ús domèstic.
 • 【Servei al client 100%】:1 * Monitor de pressió arterial, 1 * Braçalet, 1 * Carregador USB (sense bateria ni adaptador de CA), 1 * manual d'instruccions. Oferim 1 any de garantia per a aquest monitor de pressió per a la llar. Si té algun problema, no dubti a enviar-nos un correu electrònic.
+ Veure mes Caracteristiques

*OMRON M7 *Intelli *IT - Tensiòmetre de braç, *Bluetooth, aplicació *OMRON *Connect per a mòbils, tecnologia *Intelli *Wrap *Cuff

Caracteristiques 📌
 • Tensiòmetre per a la part superior del braç amb 360° de precisió
 • Mesuraments precisos en qualsevol posició de la part superior del braç
 • Aplicació *Omron *Connect per a dispositius mòbils IPHONE/Android: guardi i controli els mesuraments en el seu Telèfon intel·ligent
 • Detecció de batecs irregulars: indica si s'ha detectat un batec irregular
 • Capacitat de memòria per a dos usuaris (2 × 100)
 • Braços de grandària 22 - 42 cm
 • Funciona amb piles (incloses), opcional adaptador de corrent per a no gastar piles encara que són necessàries si es volen guardar les lectures
+ Veure mes Caracteristiques

*NWOUIIAY Tensiòmetre de Braç Elèctric Digital amb Monitoratge d'Arrítmia Memòries de 2 Usuari(2 * 99) Pantalla gran *LCD Braçalet 22-*42cm Negre

Caracteristiques 📌
 • Pantalla gran *LCD: el tensiòmetre de braç està equipat amb una pantalla digital *LCD de cristall líquid. Els resultats de la pressió arterial, el pols, la detecció d'arrítmies i el nivell de pressió arterial de l'OMS es mostren molt clarament en la pantalla, la qual cosa és convenient perquè les persones llegeixin la pressió arterial i el ritme cardíac, especialment per als ancians
 • Fàcil d'usar: mesuri només amb un clic. Pot saber la salut del seu cor en mesurar la pressió arterial. Amb la funció de notificació d'error, ho facilita als usuaris trobar la causa de l'error. S'apagarà automàticament després d'1 minut sense operació, ho fa més fàcil d'usar
 • Manera d'usuari dual: el tensiòmetre permet a 2 persones usar-lo simultàniament, registrant 2 * 99 resultats i també pot mostrar la lectura mitjana dels últims 3 mesurament. Amb la funció de memòria automàtica, és convenient que els usuaris recuperin dades per a comparar-los
 • Advertiment d'OMS pressió arterial: hi ha una barra d'advertiment d'OMS pressió arterial en el costat dret de la pantalla. Després del mesurament, es mostra una línia negra curta a l'esquerra, que correspon a 3 tipus d'advertiment: la part vermella és d'alta pressió, el groc és un advertiment primerenc i el verd és normal
 • Bell Disseny: el *host està fet de materials ecològics, i és petit, bell i ergonòmic. El braçalet és d'un material suau amb una longitud de 22-42 cm (8.6″-16.5″), la qual cosa ho fa més còmode quan ho usa
+ Veure mes Caracteristiques

*Medisana *BU 510 - Tensiòmetre per al braç, pantalla d'arrítmia, escala de colors dels semàfors de l'OMS, per a un mesurament precís de la tensió arterial i del pols amb funció de memòria

Caracteristiques 📌
 • Producte mèdic: Control de la pressió arterial amb escala de colors tipus semàfor de l'OMS per a classificar els resultats del mesurament. També mesura el pols
 • Indicador d'arrítmia: El *BU 510 pot indicar possibles arrítmies cardíaques. Només el seu metge pot avaluar el tipus i la gravetat d'una arrítmia
 • Funció de memòria: El tensiòmetre per al braç compta amb una memòria interna que permet emmagatzemar 90 resultats de mesuraments per a 2 usuaris.
 • Per al braç: El maniguet s'ajusta a circumferències de braç de 22 a 36 cm. Una pantalla gran presenta els valors de sístole, diàstole i pols, així com la data i l'hora
 • A casa o de viatge: El tensiòmetre *BU 510 se subministra amb una pràctica bossa d'emmagatzematge per al seu transport fàcil i segur.
+ Veure mes Caracteristiques

*OMRON M2 *BASIC Tensiòmetre de Braç digital, Blanc i Blau

Caracteristiques 📌
 • Té un maniguet de 22 - 32 cm
 • Amb un mesurament ràpid
 • Pantalla gran i fàcil de llegir
 • Té la tecnologia *Intellisense per a donar lectures de pressió arterial ràpides, còmodes i precises
 • Detecció de moviment de pols arrítmic
 • Funciona amb piles (incloses), opcional adaptador de corrent per a no gastar piles encara que són necessàries si es volen guardar les lectures
+ Veure mes Caracteristiques

Tensiòmetre de braç, *OUDEKAY Monitor de Pressió amb pantalla de *LCD, Tensiòmetre de Braç Digital, Braçalet gran de 22-42 cm, Detecció de Freqüència Cardíaca Irregular, 2 x 99 mesuraments

Caracteristiques 📌
 • ► Fiable i exacte - el monitor electrònic de pressió arterial *OUDEKAY té tècniques de mesurament avançades per a brindar-li la lectura més precisa, La precisió de la pressió és de ± 3 mmHg i la lectura del pols de ± 5%. Amb la seva tecnologia avançada, el tensiòmetre està àmpliament estès en el camp de la medicina i està recomanat pels metges per a l'ús domèstic.
 • ► Doble manera usuària - el nostre tensiòmetre *OUDEKAY està equipat amb 2 x 99 memòries amb marca d'hora i data. Es pot canviar entre 2 usuaris per a guardar mesuraments per separat. Pot seguir qualsevol progrés i els canvis de la pressió sanguínia.
 • ► Pantalla gran *LCD *retroiluminada - pantalla gran *LCD *retroiluminada, Aquest tensiòmetre té recordatori intel·ligent de 3 colors, el color verd indica normal el groc indica hipertensió secundària, el vermell, hipertensió. Podrà verificar el nivell de la seva pressió arterial i llegir els valors fins i tot en la foscor. A més es revela la *arrítmia immediatament.
 • ► Braç Còmode Ajustable - El maniguet del monitor de pressió arterial Longitud de 22 cm (8,7 polzades) a 42 cm (16,5 polzades), S'adapta als braços adults i grans. Li per a donar lectures de pressió arterial ràpides, còmodes i precises. Recomanat per a ús en la llar.
 • ► Garantia i excel·lent servei - el paquet inclou 1 x monitor de pressió arterial, 1 x braçalet, 4 x piles *AAA(Bateries no recarregables), 1 x bossa d'emmagatzematge a prova d'humitat, 1 x manual d'instruccions, 1 x Targeta de servei postvenda, Cable de càrrega no inclòs. proporcionem devolució i devolució incondicional de 24 mesos, servei tècnic professional les 24 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Tensiometro

Nota 9.9
*AIMIUVEI *Smartwatch, Rellotge Intel·ligent IP67 amb Pulsòmetre, Pressió Arterial, 7 Maneres d'Esports, Monitor de Somni Caloria 1.4 *Inch Pantalla Tàctil *Smartwatch per a Dona i Home
*AIMIUVEI *Smartwatch, Rellotge Intel·ligent IP67 amb Pulsòmetre, Pressió Arterial, 7 Maneres d'Esports, Monitor de Somni Caloria 1.4 *Inch Pantalla Tàctil *Smartwatch per a Dona i Home
Fabricant AIMIUVEI
Nota 8.5
*NWOUIIAY Tensiòmetre de Braç Elèctric Digital amb Monitoratge d'Arrítmia Memòries de 2 Usuari(2 * 99) Pantalla gran *LCD Braçalet 22-*42cm Blanco
*NWOUIIAY Tensiòmetre de Braç Elèctric Digital amb Monitoratge d'Arrítmia Memòries de 2 Usuari(2 * 99) Pantalla gran *LCD Braçalet 22-*42cm Blanco
Fabricant NWOUIIAY
Nota 8.0
*HYLOGY Tensiòmetre de nina digital,esfigmomanòmetre de nina i detecció automàtica de pulsació, data i emmagatzematge precís de dades per a 2 usuaris
*HYLOGY Tensiòmetre de nina digital,esfigmomanòmetre de nina i detecció automàtica de pulsació, data i emmagatzematge precís de dades per a 2 usuaris
Fabricant HYLOGY
Nota 7.8
*Medisana *MTS Tensiòmetre per al braç, pantalla d'arrítmia, escala de colors dels semàfors de l'OMS, per a un mesurament precís de la tensió arterial i del pols amb funció de memòria
*Medisana *MTS Tensiòmetre per al braç, pantalla d'arrítmia, escala de colors dels semàfors de l'OMS, per a un mesurament precís de la tensió arterial i del pols amb funció de memòria
Fabricant Medisana
Nota 7.7
*COOLEAD Tensiòmetre de Nina, Tensiòmetre Digital de Nina Automàtic Portàtil amb Pantalla gran/Memòria(*2x99)/Mesurament Precís en Llar Viatge per a Pares
*COOLEAD Tensiòmetre de Nina, Tensiòmetre Digital de Nina Automàtic Portàtil amb Pantalla gran/Memòria(*2x99)/Mesurament Precís en Llar Viatge per a Pares
Fabricant COOLEAD
Nota 7.6
*OMRON *EVOLV - Tensiòmetre de Braç Tot en Un, Sense fil, *Bluetooth, Aplicació *OMRON *Connect per a Mòbils, Tecnologia *Intelli *Wrap *Cuff
*OMRON *EVOLV - Tensiòmetre de Braç Tot en Un, Sense fil, *Bluetooth, Aplicació *OMRON *Connect per a Mòbils, Tecnologia *Intelli *Wrap *Cuff
Fabricant OMRON
Nota 7.5
*OMRON *Healthcare X3 *Comfort Monitor de Tensió Arterial, Amb Maniguet Intel·ligent
*OMRON *Healthcare X3 *Comfort Monitor de Tensió Arterial, Amb Maniguet Intel·ligent
Fabricant OMRON Healthcare
Nota 7.4
*OMRON RS3 *Intelli *IT - Tensiòmetre de nina amb connectivitat *Bluetooth per a ús domèstic o extern, color negre
*OMRON RS3 *Intelli *IT - Tensiòmetre de nina amb connectivitat *Bluetooth per a ús domèstic o extern, color negre
Fabricant OMRON
Nota 7.4
Tensiòmetres de braç, *RENPHO Monitor de Pressió Arterial per a ús Domèstic amb Altaveu, Màquina BP Automàtica amb Braçalet Extra Gran 22-42 cm, Pantalla Digital Gran, 2 Usuaris 240 Enregistraments
Tensiòmetres de braç, *RENPHO Monitor de Pressió Arterial per a ús Domèstic amb Altaveu, Màquina BP Automàtica amb Braçalet Extra Gran 22-42 cm, Pantalla Digital Gran, 2 Usuaris 240 Enregistraments
Fabricant RENPHO
Nota 7.4
*SIMBR Tensiòmetre de Braç Digital Monitor de Pressió Arterial amb Memòria (2 * 90) Certificada per *FDA CE *ROHS amb Maniguet Llarg de 22-*42cm
*SIMBR Tensiòmetre de Braç Digital Monitor de Pressió Arterial amb Memòria (2 * 90) Certificada per *FDA CE *ROHS amb Maniguet Llarg de 22-*42cm
Fabricant SIMBR

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-8-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables