Els Millors Pulsioximetros de Juliol 2021

🔥 Els 3 Millors Pulsioximetros

*Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit Professional amb Pantalla FEU OLOR que Mesurament i Lectura Instantània de *SpO2, PR i PI Aplica per a Adults i Nens

Caracteristiques 📌
 • 【Mesurament Precís】Nostre *oxímetro de pols utilitza xip de tecnologia avançada per a *obtien les dades precises de *SpO2 (nivells de saturació d'oxigen en la sang), la freqüència del pols i la força del pols. L'error de *SpO2 i la freqüència del pols són aproximadament +/- 2%. Li dóna una millor comprensió de la seva condició física.
 • 【*Instant *Readings】Només és necessari que col·loquin un dels seus dits en el sensor fotoelèctric del tou del dit per al diagnòstic, i FEU OLOR d'alta definició pantalla de visualització mostrarà directament el valor mesurat de *SpO2 i PR(freqüència del pols). Amb CE, certificació *FDA, segur i de confiança.
 • 【Adequat per a Totes】El *oxímetro de dit és adequat per a uns malalt de respiració, malaltia del cor, hipertensió, esportista, ancians, dona embarassada o qualsevol persona interessada a mesurar la seva *SpO2 i la freqüència del pols i s'adapta a adults i nens.
 • 【Sota Consum d'Energia】Només usa 2 bateries *AAA(no incloses en el paquet) poden ser operades contínuament per fins de 36 hores, i el menys és 20 hores.
 • 【Compra sense Risc 100%】El *oxímetro de pols és lleuger, amb la cordó és còmode de transportar. Tingui la seguretat que si no està satisfet amb el. oferim garantia de devolució de 90 dia. I 24 hores en línia per a respondre preguntes.(No inclou piles, es compra per separat)
+ Veure mes Caracteristiques

*HYLOGY *Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit Professional *saturacion oxigeno *oxímetro amb pantalla FEU OLOR (blanc) (blanc)

*HYLOGY *Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit Professional *saturacion oxigeno *oxímetro amb pantalla FEU OLOR (blanc) (blanc)
Marca: HYLOGY
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Concís i fiable】*Pulsioxímetro obtingui el seu *SpO2 i la freqüència del pols en 8 segons amb precisió, el resultat es mostrarà en una pantalla FEU OLOR digital gran.
 • 【Fàcil d'usar】*Oxímetro de pols la pantalla es pot ajustar a 4 direccions diferents. configuració tàctil d'un sol botó i indicador de bateria baixa. Aplicar s'automàticament en la manera de dormir dins de 8 segons, si no hi ha senyal.
 • 【Totes les edats】*Pulsioxímetro de dit uso recomanat per a totes les edats, des de nens fins a adultos.es ideal per a les persones a les quals els encanta l'acció com a escaladors, esquiadors, ciclistes, aviadors, o qualsevol persona que desitgi conèixer el seu nivell de *SpO2.
 • 【Grandària compacta】La funda de niló i la corretja per al coll són fàcils de transportar, També oferim un servei al client professional complet de dos anys.
 • 【Contingut de l'enviament】1 x *HYLOGY *oxímetro de pols, 1 x bossa de transport, 1 x Coll de Corda, 1 x Instruccions de.
+ Veure mes Caracteristiques

*Mpow *Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit, *Oximetro Dit amb Pantalla FEU OLOR Rotatori Bicolor, Ajustable de Lluentor, *Oxímetro Per a la Cura de la Salut Familiar, Lectura Instantània

*Mpow *Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit, *Oximetro Dit amb Pantalla FEU OLOR Rotatori Bicolor, Ajustable de Lluentor, *Oxímetro Per a la Cura de la Salut Familiar, Lectura Instantània
Marca: Mpow
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • PRECIÓS I DE CONFIANÇA. El nostre *oxímetro de dit utilitza tecnologia avançada per a garantir els resultats més consistents i de confiança. La desviació entre el valor mesurat en condicions de llum artificial, llum natural interior i cambra obscura és d'aproximadament 1%. L'error de *SpO2 i la freqüència del pols són aproximadament 2%.
 • FÀCIL D'USAR. Només és necessari que els usuaris col·loquin un dels seus dits en el sensor fotoelèctric del tou del dit per al diagnòstic, i una pantalla de visualització mostrarà directament el valor mesurat de la saturació d'hemoglobina.
 • SOTA CONSUM D'ENERGIA. 2 bateries *AAA incloses en el paquet poden ser operades contínuament per més de 30 hores. A més, el *oxímetro s'apagarà automàticament quan no hi hagi senyal en el producte dins dels 5 segons.
 • GRANDÀRIA COMPACTA. El volum del *oxímetro de dit és molt baix, i el pes és lleuger que és molt convenient de portar-lo en qualsevol lloc que vagi.
 • PANTALLA FEU OLOR *MULTI DIRECCIONAL BRILLANT. La pantalla gran i giratòria multidireccional li permet veure els resultats en qualsevol direcció amb facilitat, per la qual cosa és més convenient per a provar diferents dits.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás Els Millors Pulsioximetros al millor preu
Si aquestes buscant comprar Pulsioximetros però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

🤑 El Pulsioximetro Més Barat

*AIQURA pulsòmetre de dit oxigen – *pulsioxímetro de dit professional – *oxímetro mesurador d'oxigen en sang portàtil - *SpO2, freqüència del pols, *BPM

*AIQURA pulsòmetre de dit oxigen – *pulsioxímetro de dit professional – *oxímetro mesurador d'oxigen en sang portàtil - *SpO2, freqüència del pols, *BPM
Marca: AIQURA
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • - MESURAMENT RÀPID i PRECÍS - Gràcies a la tecnologia de mesurament per infrarojos, en 5-8 segons s'obté un mesurament precís de saturació oxigen en sang (*SpO2) i freqüència i força de pulsacions.
 • - FÀCIL ÚS i FUNCIONAMENT INTUÏTIU - El mesurament s'efectua prement un simple botó. Simplement cal col·locar un dels seus dits en el sensor fotoelèctric del tou del dit per al diagnòstic, i immediatament visualitzarà en la pantalla el valor mesurat de la saturació d'hemoglobina.
 • - PANTALLA FEU OLOR *MULTI DIRECCIONAL - Pantalla FEU OLOR gran i amb funció giratòria multidireccional que fa possible veure els resultats del diagnòstic en la posició més còmoda per a l'usuari. Posseeix també lluentor pròpia i funció anti-llum.
 • - GRANDÀRIA COMPACTA, LLEUGER I PORTÀTIL - Dissenyat per a transportar-ho i usar-ho en qualsevol lloc gràcies a les seves reduïdes dimensions i el seu lleuger pes. El *oxímetro de pols té un disseny ergonòmic dissenyat amb un material de silicona, per la qual cosa és segur i còmode en acoblar-se al dit de l'usuari.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Pulsioximetros que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Pulsioximetros disponibles en Juliol del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Pulsioximetros veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Pulsioximetro Calitat - Preu

*Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit Professional amb Pantalla FEU OLOR que Mesurament i Lectura Instantània de *SpO2, PR i PI Aplica per a Adults i Nens

*Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit Professional amb Pantalla FEU OLOR que Mesurament i Lectura Instantània de *SpO2, PR i PI Aplica per a Adults i Nens
Marca: Teaisiy
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 【Fàcil de llegir, resultats precisos】 El *oxímetro de pols digital es pot operar amb un sol botó i proporciona resultats en segons. És una gran eina per a atletes, pilots, adults majors i aventurers. La pantalla LED gran facilita la lectura de resultats, els resultats de *SpO2 i *BPM són precisos +/- 2%. Comprendre les seves mesures serà un gran pas per a aconseguir els seus objectius de condició física.
 • 【Sota consum d'energia】 Necessitat Equipat amb bateries 2AAA, el *oxímetro s'apaga automàticament després de 10 segons d'inactivitat i pot funcionar contínuament durant més de 20 hores.(No inclou *bateria)
 • 【Controli la saturació d'oxigen en la sang】 Els seus nivells de *SpO2, o nivells de saturació d'oxigen en la sang, l'ajuden a comprendre millor la quantitat d'oxigen que reben les cèl·lules del seu cos. Quan els nivells baixen massa, informi's immediatament amb un *oxímetro de pols digital.
 • 【Operació fàcil amb un sol botó *design El disseny d'operació amb un sol botó fa que la seva operació sigui simple i convenient. Els usuaris només necessiten posar un dels seus dits en el sensor fotoelèctric de la punta del dit per al diagnòstic, després la pantalla mostrarà directament el resultat clarament.
 • 【*Shopping Compres 100% sense riscos】 Tingui la seguretat que si no està 100% satisfet amb el *Oxímetro de pols, li proporcionarem un reemplaçament sense problemes o un reemborsament complet dins dels tres mesos!
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2021 de Els Pulsioximetros

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Pulsioximetros que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Pulsioximetros

*Mpow Dit *Oxímetro de Pols, *Pulsioxímetro de Dit Pulsòmetre Digital, Lector de Pols Digital de Lectura Instantània, Sensor d'Oxigen i Monitor de Freqüència de Pols

Caracteristiques 📌
 • LECTURA PRECISA RÀPIDA. Simplement insereixi un dit en el sensor fotoelèctric per al diagnòstic dels dits, després d'aproximadament 10 segons de mesurament, les dades de *SpO2 (nivell de saturació d'oxigen en la sang), *PRbPm (freqüència cardíaca mitjana) es mostraran de manera directa i precisa en una pantalla gran LED digital.
 • MESURAMENT PRECÍS. Amb la capacitat anti-interferència, la precisió d'aquest *oxímetro de pols està altament garantida, fins a un 98%. S'apagarà automàticament si no es realitza cap operació durant 5 segons. A més, té un baix consum de bateria i una bateria de llarga durada, a més de la vida útil normal durant 3 anys.
 • *MULTI-APLICACIÓ. Aquest *oxímetro de pols és aplicable per a ús en família, hospitals, barra d'oxigen, tractament mèdic comunitari i cura de la salut esportiva, adequat per a famílies, pacients amb roncs, persones majors, dones embarassades i entusiastes dels esports, etc.
 • FÀCIL D'USAR. L'operació amb un sol botó li permet operar el *oxímetro fins i tot vostè mateix. És simple i convenient d'usar amb mesurament en temps real.
 • COMPACTE I PORTÀTIL. La grandària d'aquest *oxímetro de pols és 6.2 * 3.6 * 3.2 cm, que és petit i compacte. La corda penjant inclosa li permet prendre el *oxímetro de pols on vulgui, fins i tot quan fa exercicis a l'aire lliure.
+ Veure mes Caracteristiques

*Mobiclinic, PY04, *Pulsioxímetro de dit, *Oxímetro de pols per a dit, *Oxímetro dit digital, Precís i fiable, No invasiu, Pulsòmetre amb pantalla LED, Freqüència cardíaca, Mesurament *SpO2, Color blau

Caracteristiques 📌
 • PRECISIÓ: amb el *pulsioxímetro podràs determinar el percentatge de saturació d'oxigen d'hemoglobina en sang d'una manera exacta i segura
 • DISSENY COMPACTE I LLEUGER: per les seves dimensions i pes és ideal per a transportar-ho sempre amb tu allà on ho necessitis
 • POC CONSUM: només requereix dues piles *AAA que consumeixen menys de 40 dt.. A més, compta amb un indicador de bateria baixa perquè no t'agafi desprevingut, i disposa d'un sistema d'apagat automàtic que s'activa quan el dispositiu passa més de 8 segons sense activitat
 • MESURAMENT NO INVASIU: de la concentració d'oxigen en sang (sense mostres de sang) i la freqüència cardíaca
 • *MOBICLINIC S.L. és una empresa fabricadora líder de mobiliari clínic i hospitalari, ajudes tècniques i ortopèdia, que ofereix la millor qualitat i confiança als seus clients des de 1985.
+ Veure mes Caracteristiques

*Oxímetro de Pols, *konjac *Oximetro de Dit *Oximetro Portàtil, *Pulsioxímetro Professional amb Pantalla Led i Lectura Instantània de Freqüència del Pols (PR) I Saturació d'Oxigen (*SpO2)

Caracteristiques 📌
 • 💓*Pulsioxímetro 3 en 1: El mesurador d'oxigen de dit mesura el nivell d'oxigen en la sang, però també li permet avaluar el nivell de freqüència cardíaca i l'índex de perfusió. En llum artificial, la precisió de la *SpO2 de la sala és +/- 2%, el rang de mesurament és del 70% al 100%, la freqüència del pols és precisa a +/- 3 *bpm, rang de mesurament 25-250 *bpm
 • 💓Disseny portàtil convenient: El *oxímetro de pols té una construcció de plàstic ABS d'alta densitat, es proporciona un cordó, porti el seu *oxímetro on vulgui que vagi o simplement quan el necessiti per a ajudar-lo a prendre bones decisions.
 • 💓Mesurament de 8 segons: Els usuaris només necessiten inserir un dit en el sensor fotoelèctric de la punta del dit per al diagnòstic, la pantalla mostrarà directa i clarament els resultats en 8 segons. Els ancians i els nens (pes ≥20 kg ) poden mesurar fàcilment.
 • 💓Apagat automàtic: El *oxímetro *konjac s'apaga automàticament quan no es detecten dits en 8 segons, la qual cosa garanteix un baix consum d'energia. 2 * Les bateries *AAA incloses admeten 600 vegades el mesurament i més de 30 hores de temps de treball continu.
 • 💓Qualitat del producte garantida: Cada producte se sotmet a proves rigoroses per a garantir que obté el *oxímetro de pols digital de la millor qualitat possible. Si té alguna pregunta sobre l'ús o la qualitat, no dubti a posar-se en contacte amb el nostre correu electrònic i no és necessari que retorni: support.es@konjaccare.com.
+ Veure mes Caracteristiques

*Oxímetro de Pols, *HYLOGY *Pulsioxímetro de dit, Portàtil Pulsòmetre Fàcil de llegir *Pulsioxímetro de dit Per a la cura de la salut familiar (Blanco)

Caracteristiques 📌
 • ❤Professional i de confiança❤*HYLOGY *Oxímetro ve amb bona qualitat i alta aplicabilitat, que ha estat certificat per professionals de la salut. Mesura amb precisió la *SpO2 i el pols en uns 8 segons.
 • ❤Fàcil d'usar❤Només és necessari que els usuaris posin un dels seus dits en el sensor fotoelèctric de la punta del dit per al diagnòstic, i una pantalla de visualització mostrarà directament el valor mesurat de la saturació d'hemoglobina.
 • ❤ PANTALLA LLUMINOSA FEU OLOR *MULTIRECTIVA❤La pantalla multidireccional giratòria de gran grandària li permet veure fàcilment els resultats en qualsevol direcció, la qual cosa facilita la prova de diferents dits.
 • ❤ *LOW *ENERGY *CONSUMPcion❤2 Les bateries *AAA incloses en el paquet poden usar-se de manera contínua durant més de 20 hores. A més, Pulsòmetre s'apaga automàticament quan no hi ha senyal en el producte dins dels 5 segons.
 • ❤ Precís i de confiança ❤ Els nostres productes utilitzen la tecnologia més avançada perquè els resultats de mesurament siguin més precisos.
+ Veure mes Caracteristiques

*AUA *Pulsioxímetro de Dit *Oxímetro de Pols *Oxímetro de Pols Digital amb Pantalla LED Monitor d'Oxigen Portàtil Monitor de Freqüència Cardíaca per a Adults, Nens, Persones Majors

Caracteristiques 📌
 • Precís i de confiança: determini amb precisió la seva *SpO2 (nivells de saturació d'oxigen en la sang), freqüència i força del pols en 8 segons i mostri'l còmodament en una pantalla gran LED digital.
 • Valor complet de *SpO2: l'ÚNIC *oxímetro de pols que pot llegir i mostrar fins a 100% de *SpO2.
 • Sota consum d'energia: el *oxímetro s'apaga automàticament quan no hi ha senyal en 20 segons i ofereix fins a 24 hores contínues d'autonomia.
 • Lleuger i portàtil: Borsa de transport i cordó inclòs, convenient per a portar sol o dins de la bossa d'esport o motxilla (les bateries no estan incloses en el paquet). Connecti el cable subministrat a la caixa o directament al *oxímetro.
 • Utilitzi la multitud: controla amb precisió el *SpO2 i el pols mentre viatja, adequat per a muntanyencs, esquiadors, ciclistes, aviadors o qualsevol persona que desitgi mesurar el seu nivell de *SpO2.
+ Veure mes Caracteristiques

*Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit Professional amb Pantalla FEU OLOR que Mesurament i Lectura Instantània de *SpO2, PR i PI Aplica per a Adults i Nens(Plata-Negre)

Caracteristiques 📌
 • 【Mesurament Precís】Nostre *oxímetro de pols utilitza xip de tecnologia avançada per a *obtien les dades precises de *SpO2 (nivells de saturació d'oxigen en la sang), la freqüència del pols i la força del pols. L'error de *SpO2 i la freqüència del pols són aproximadament +/- 2%. Li dóna una millor comprensió de la seva condició física.
 • 【*Instant *Readings】Només és necessari que col·loquin un dels seus dits en el sensor fotoelèctric del tou del dit per al diagnòstic, i FEU OLOR d'alta definició pantalla de visualització mostrarà directament el valor mesurat de *SpO2 i PR(freqüència del pols). Amb CE, certificació *FDA, segur i de confiança.
 • 【Adequat per a Totes】El *oxímetro de dit és adequat per a uns malalt de respiració, malaltia del cor, hipertensió, esportista, ancians, dona embarassada o qualsevol persona interessada a mesurar la seva *SpO2 i la freqüència del pols i s'adapta a adults i nens.
 • 【Sota Consum d'Energia】Només usa 2 bateries *AAA(no incloses en el paquet) poden ser operades contínuament per fins de 36 hores, i el menys és 20 hores.
 • 【Compra sense Risc 100%】El *oxímetro de pols és lleuger, amb la cordó és còmode de transportar. Tingui la seguretat que si no està satisfet amb el. oferim garantia de devolució de 90 dia. I 24 hores en línia per a respondre les seves preguntes.(No inclou piles, es compra per separat)
+ Veure mes Caracteristiques

*Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit Professional amb Pantalla FEU OLOR que Mesurament i Lectura Instantània de *SpO2, PR i PI Aplica per a Adults i Nens(rosa)

Caracteristiques 📌
 • 【Fàcil de llegir, resultats precisos】 El *oxímetro de pols digital es pot operar amb un sol botó i proporciona resultats en segons. És una gran eina per a atletes, pilots, adults majors i aventurers. La pantalla LED gran facilita la lectura de resultats, els resultats de *SpO2 i *BPM són precisos +/- 2%. Comprendre les seves mesures serà un gran pas per a aconseguir els seus objectius de condició física.
 • 【Sota consum d'energia】 Necessitat Equipat amb bateries 2AAA, el *oxímetro s'apaga automàticament després de 10 segons d'inactivitat i pot funcionar contínuament durant més de 20 hores.(No inclou *bateria)
 • 【Operació fàcil amb un sol botó *design El disseny d'operació amb un sol botó fa que la seva operació sigui simple i convenient. Els usuaris només necessiten posar un dels seus dits en el sensor fotoelèctric de la punta del dit per al diagnòstic, després la pantalla mostrarà directament el resultat clarament.
 • 【Controli la saturació d'oxigen en la sang】 Els seus nivells de *SpO2, o nivells de saturació d'oxigen en la sang, l'ajuden a comprendre millor la quantitat d'oxigen que reben les cèl·lules del seu cos. Quan els nivells baixen massa, informi's immediatament amb un *oxímetro de pols digital.
 • 【*Shopping Compres 100% sense riscos】 Tingui la seguretat que si no està 100% satisfet amb el *Oxímetro de pols, li proporcionarem un reemplaçament sense problemes o un reemborsament complet dins dels tres mesos!
+ Veure mes Caracteristiques

*Pulsioxímetro, *Oxímetro Portàtil de Dit, Monitor de Ritme Cardíac, Monitor de Saturació d'Oxigen amb Pantalla FEU OLOR Omnidireccional (inclou piles i cordó)

Caracteristiques 📌
 • LECTURA EXACTA I RÀPIDA: la punta del dit del *oxímetro de pols ve amb tecnologia avançada per a proporcionar resultats més de confiança. La *SpO2 (nivell de saturació d'oxigen en la sang) i la freqüència del pols es poden mesurar amb precisió en aproximadament 10 segons o menys.
 • SERIÏ PRO: fabricat d'acord amb les normes CE i *FDA per a *oxímetros de pols utilitzats per metges i altres professionals de la salut. El dit del monitor d'oxigen pot mesurar la saturació d'oxigen en la sang (*SpO2) i la freqüència cardíaca (pols). A més, té la funció PI (Índex de perfusió), amb la qual pot controlar la seva salut de manera més integral.
 • APLICACIÓ ÀMPLIA: adequada per a entusiastes de l'esport com a alpinistes, esquiadors, ciclistes o qualsevol persona interessada a mesurar la seva SPO2 i la freqüència del pols. El *oxímetro està dissenyat per a verificar el nivell de saturació d'oxigen en la sang per a ús esportiu o d'aviació.
 • FÀCIL D'USAR: el *oxímetro de pols és completament automàtic, funciona amb un botó, no hi ha uns altres. Mostrar gràfics i números li permet comprendre millor la seva condició física. Tot el procés només porta uns segons. (Usar abans i després de l'exercici, no recomanat per a usar durant l'exercici)
 • CARREGAT AMB ACCESSORIS: 2 * Les bateries *AAA li permeten usar el *oxímetro de pols des del primer moment, un cordó per a portar-lo amb comoditat i un manual d'usuari per a usar amb instruccions.
+ Veure mes Caracteristiques

*Oxímetro de Pols de Dit, *Roffie *Pulsioxímetro Monitor de Salut Corporal amb Pantalla FEU OLOR, Mesurador de Sensor de Pols amb Alarma per a Adults i Nens(Negre)

Caracteristiques 📌
 • ✨【Ràpid i Preciso】 L'usuari pot veure el gràfic de barres i la corba de freqüència cardíaca en la pantalla LED giratòria de 360° en 6 segons. Precisió de *SpO2: ±2% i precisió de la freqüència cardíaca: ± 2 ppm.
 • ✨【Sota Consum d'Energia】 El *oxímetro s'apaga automàticament després de 8 segons quan s'extreu el dit. S'estalvia energia de la pila. Dues piles *AAA incloses, poden usar-se durant més de 30 hores seguides.
 • ✨【Per a Tota Mena d'Ús】 Pot usar-ho fàcilment en la llar, l'hospital o en l'àmbit esportiu. És adequat per a entusiastes de l'esport, ancians, nens majors de 3 anys i dones embarassades, o qualsevol persona interessada a mesurar la seva *SpO2 i la freqüència cardíaca.
 • ✨【Manera Silenciosa】 El *oxímetro emet un xiulet quan l'usa. Si se sent sorollós, pot pressionar el botó durant 2 segons per a anar a la manera silenciosa.
 • ✨【Suau i Portàtil】 La carcassa està feta de material ABS i el clip de la punta del dit està fet de material de gel de sílice. És suau i fàcil d'utilitzar. És molt lleuger, pot portar-ho a qualsevol part i usar-lo en qualsevol moment.
+ Veure mes Caracteristiques

*HYLOGY *Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit Professional *saturacion oxigeno *oxímetro amb pantalla FEU OLOR (negre)

Caracteristiques 📌
 • 【Mesurament precís】FEU OLOR d'alta definició, el *oxímetro de pols pot mesurar la *SpO2 i la freqüència del pols amb precisió, el resultat és clar i fàcil de llegir, pressioni el botó per a mostrar en la direcció inversa.
 • 【Aplicació àmplia】el *oxímetro de dit *HYLOGY és simple i convenient d'operar. Ideal per a la família, l'hospital, la salut esportiva i la salut comunitària. Llisqui el seu dit en la sonda d'obertura del *oxímetro i verifiqui el seu estat de salut.
 • 【Fiable i segur】la catifeta per al dit està dissenyada d'acord amb l'enginyeria humana i està feta de silicona mèdica suau, no oprimeix el dit quan col·loca el dit en el *oxímetro, ho fa més còmode i prevé les al·lèrgies.
 • 【Sistema de judici intel·ligent】el *oxímetro de pols de la punta dels dits passarà a la manera de suspensió 8 segons després que el dit abandoni la sonda i estalviï energia.
 • 【El que obtens】*Oxímetro de pols intel·ligent, cordó per al coll / nina, manual de l'usuari, 2 bateries *AAA
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Pulsioximetro

Nota 9.9
*Beurer *PO 30 - *Pulsioxímetro de dit per al mesurament de la saturació d'oxigeno en la sang i el pols, 61 x 36 x 32 mm, 57 *gr, color blanc i plata
*Beurer *PO 30 - *Pulsioxímetro de dit per al mesurament de la saturació d'oxigeno en la sang i el pols, 61 x 36 x 32 mm, 57 *gr, color blanc i plata
Fabricant Beurer
Nota 8.5
*mimagogo *Oxímetro de Dit Monitor de saturació d'oxigen Monitor d'oxigen en Sang Pols de Dit Sota Voltatge de bateria Freqüència cardíaca
*mimagogo *Oxímetro de Dit Monitor de saturació d'oxigen Monitor d'oxigen en Sang Pols de Dit Sota Voltatge de bateria Freqüència cardíaca
Fabricant mimagogo
Nota 8.0
*Mobiclinic, *MD300C13, *Pulsioxímetro de dit, *Oxímetro de pols, *Oxímetro dit digital, Pulsòmetre amb pantalla LED, Freqüència cardíaca, Mesurament *SpO2, Mesurament saturació d'oxigen en sang
*Mobiclinic, *MD300C13, *Pulsioxímetro de dit, *Oxímetro de pols, *Oxímetro dit digital, Pulsòmetre amb pantalla LED, Freqüència cardíaca, Mesurament *SpO2, Mesurament saturació d'oxigen en sang
Fabricant Mobiclinic
Nota 7.8
*konjac *oxímetro de pols de dit, Monitor de saturació d'oxigen en sang amb PR (freqüència del pols), PI (índex de perfusió)
*konjac *oxímetro de pols de dit, Monitor de saturació d'oxigen en sang amb PR (freqüència del pols), PI (índex de perfusió)
Fabricant konjac
Nota 7.7
*Oxímetro de pols de dec per a Adults i Nens, Mesurador *saturacion oxigeno, *Saturometro d'oxigeno amb Alarma de Nivells Baixos de *Sp02 i de Freqüència Cardíaca, *Oxímetro de sang amb Pantalla FEU OLOR
*Oxímetro de pols de dec per a Adults i Nens, Mesurador *saturacion oxigeno, *Saturometro d'oxigeno amb Alarma de Nivells Baixos de *Sp02 i de Freqüència Cardíaca, *Oxímetro de sang amb Pantalla FEU OLOR
Fabricant ViATOM
Nota 7.6
*Saturimetro dóna *dito,*Pulsossimetro *Digitale a *dito amb Display a LED,Monitor *per *Ossigeno,*Cardiofrequenzimetro *per *Bambini,*Anziani
*Saturimetro dóna *dito,*Pulsossimetro *Digitale a *dito amb Display a LED,Monitor *per *Ossigeno,*Cardiofrequenzimetro *per *Bambini,*Anziani
Fabricant MOMMED
Nota 7.5
*Oxímetro Dit amb Pantalla *LCD *Pulsioxímetro de Pols per a Mesurament de *SpO2 amb Alarma i 4 Direccions Giratòries Certificat per CE per a Adults i Nens
*Oxímetro Dit amb Pantalla *LCD *Pulsioxímetro de Pols per a Mesurament de *SpO2 amb Alarma i 4 Direccions Giratòries Certificat per CE per a Adults i Nens
Fabricant SIMBR
Nota 7.4
*Oxímetro de Pols *Rova, *Oxímetro de Dit, *Pulsioximetro de Dit Portàtil amb Pantalla FEU OLOR Omnidireccional, Monitor de Ritme Cardíac, Operació amb un sol botó(inclou piles i cordó)
*Oxímetro de Pols *Rova, *Oxímetro de Dit, *Pulsioximetro de Dit Portàtil amb Pantalla FEU OLOR Omnidireccional, Monitor de Ritme Cardíac, Operació amb un sol botó(inclou piles i cordó)
Fabricant Rova
Nota 7.4
【Promoció】*Termometro Infrarojos metge sense contacte *IDOIT Termòmetre de front infraroig precís i ràpida per a adults nens bebè
【Promoció】*Termometro Infrarojos metge sense contacte *IDOIT Termòmetre de front infraroig precís i ràpida per a adults nens bebè
Fabricant IDOIT
Nota 7.4
*Carevas Punta del Dit Digital *Oxímetro de Pols Sensor d'oxigen en la Sang Saturació *SpO2 Monitor Mesurador per a Viatges Esportius a casa
*Carevas Punta del Dit Digital *Oxímetro de Pols Sensor d'oxigen en la Sang Saturació *SpO2 Monitor Mesurador per a Viatges Esportius a casa
Fabricant Carevas

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-17 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables