Els Millors Oximetros de Juliol 2021

ūüĒ• Els 3 Millors Oximetros

*Mpow *Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit, *Oximetro Dit amb Pantalla FEU OLOR Rotatori Bicolor, Ajustable de Lluentor, *Oxímetro Per a la Cura de la Salut Familiar, Lectura Instantània

*Mpow *Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit, *Oximetro Dit amb Pantalla FEU OLOR Rotatori Bicolor, Ajustable de Lluentor, *Oxímetro Per a la Cura de la Salut Familiar, Lectura Instantània
Marca: Mpow
El Millor
Caracteristiques ūüďĆ
 • PRECI√ďS I DE CONFIAN√áA. El nostre *ox√≠metro de dit utilitza tecnologia avan√ßada per a garantir els resultats m√©s consistents i de confian√ßa. La desviaci√≥ entre el valor mesurat en condicions de llum artificial, llum natural interior i cambra obscura √©s d'aproximadament 1%. L'error de *SpO2 i la freq√ľ√®ncia del pols s√≥n aproximadament 2%.
 • F√ÄCIL D'USAR. Nom√©s √©s necessari que els usuaris col¬∑loquin un dels seus dits en el sensor fotoel√®ctric del tou del dit per al diagn√≤stic, i una pantalla de visualitzaci√≥ mostrar√† directament el valor mesurat de la saturaci√≥ d'hemoglobina.
 • SOTA CONSUM D'ENERGIA. 2 bateries *AAA incloses en el paquet poden ser operades cont√≠nuament per m√©s de 30 hores. A m√©s, el *ox√≠metro s'apagar√† autom√†ticament quan no hi hagi senyal en el producte dins dels 5 segons.
 • GRAND√ÄRIA COMPACTA. El volum del *ox√≠metro de dit √©s molt baix, i el pes √©s lleuger que √©s molt convenient de portar-lo en qualsevol lloc que vagi.
 • PANTALLA FEU OLOR *MULTI DIRECCIONAL BRILLANT. La pantalla gran i girat√≤ria multidireccional li permet veure els resultats en qualsevol direcci√≥ amb facilitat, per la qual cosa √©s m√©s convenient per a provar diferents dits.
+ Veure mes Caracteristiques

*AGPTEK *Oxímetro de Pols, *Pulsioxímetro de Dit Digital amb Pantalla LED, Lectura Instantània, Color Blau

*AGPTEK *Oxímetro de Pols, *Pulsioxímetro de Dit Digital amb Pantalla LED, Lectura Instantània, Color Blau
Marca: AGPTEK
El 2 Millor
Caracteristiques ūüďĆ
 • [Prec√≠s i De confian√ßa] Mesurament prec√≠s de la saturaci√≥ de sang, precisi√≥ de *SpO2: ¬Ī 2%. Amb LED pantalla, els resultats dels mesuraments s√≥n clars i f√†cils de llegir.
 • [√Ämplia √ös] *Ox√≠metro dit *adcuado a totes les edats, des de nens fins a ancians. Pot usar-ho f√†cilment en la llar, l'hospital, la salut esportiva i la salut comunit√†ria.
 • [F√†cil de *Usa] Amb nom√©s un bot√≥, pot obtenir f√†cilment mesuraments precisos en menys de 10 segons.
 • [Intel¬∑ligent Estalvi Energia] El *ox√≠metro *apacar√° autom√†ticament despr√©s de 8 segons *depu√©s de mesurar. S'estalvia *energia de bateria.
 • [Llista de Paquet] No sols obtingut un *ox√≠metro de pols, a m√©s el paquet inclou una bossa port√†til i un corda de coll per a portar-li f√†cilment.
+ Veure mes Caracteristiques

*Ox√≠metro *konjac, *Ox√≠metro dit, *Ox√≠metro de Pols,*Pulsiox√≠metro de dit professional, Monitor d'Oxigen Port√†til, Monitor de Freq√ľ√®ncia Card√≠aca per a Adults, Nens

*Ox√≠metro *konjac, *Ox√≠metro dit, *Ox√≠metro de Pols,*Pulsiox√≠metro de dit professional, Monitor d'Oxigen Port√†til, Monitor de Freq√ľ√®ncia Card√≠aca per a Adults, Nens
Marca: konjac
El 3 Millor
Caracteristiques ūüďĆ
 • „ÄźPrec√≠s i de confian√ßa„ÄĎNostre *ox√≠metro de pols utilitza tecnologia avan√ßada per a garantir els resultats m√©s de confian√ßa. En llum artificial, la precisi√≥ de la *SpO2 de la sala √©s +/- 2%, el rang de mesurament √©s del 70% al 100%, la freq√ľ√®ncia del pols √©s precisa a +/- 3 *bpm, rang de mesurament 25-250 *bpm
 • „ÄźF√†cil d'Usar„ÄĎEls usuaris nom√©s necessiten posar un dels seus dits en el sensor fotoel√®ctric de la punta del dit per al diagn√≤stic, despr√©s la pantalla mostrar√† directament el resultat clarament.
 • „ÄźAdequat per a Totes„ÄĎEl *ox√≠metro de dit √©s adequat per als entusiastes dels esports i la salut o qualsevol persona interessada a mesurar la seva *SpO2 i la freq√ľ√®ncia del pols i s'adapta a una √†mplia gamma de grand√†ries de dits per a adults i nens (pes ‚Č•20 kg ).
 • „ÄźEstalvi d'energia intel¬∑ligent„ÄĎEstructura de pl√†stic ABS d'alta densitat, 2 bateries *AAA gratu√Įtes. Si el producte no funciona en 8 segons.l'analitzador s'apagar√† autom√†ticament.
 • „ÄźConvenient i compacto„ÄĎEl *ox√≠metro de pols √©s lleuger, compacte i c√≤mode de transportar. Cada producte ha estat sotm√®s a proves rigoroses per a garantir que obtingui el *ox√≠metro de pols de la millor qualitat possible. Abans o durant l'√ļs, asseguri's de llegir les etiquetes, advertiments i instruccions que v√©nen amb el producte. Si sospita que t√© un problema m√®dic, li recomanem que es comuniqui amb el seu metge immediatament.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobar√°s Els Millors Oximetros al millor preu
Si aquestes buscant comprar Oximetros però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

ūü§Ď El Oximetro M√©s Barat

*HYLOGY *Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit Professional *saturacion oxigeno *oxímetro amb pantalla FEU OLOR (blanc) (blanc)

*HYLOGY *Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit Professional *saturacion oxigeno *oxímetro amb pantalla FEU OLOR (blanc) (blanc)
Marca: HYLOGY
El Mes Barat
Caracteristiques ūüďĆ
 • „ÄźConc√≠s i fiable„ÄĎ*Pulsiox√≠metro obtingui el seu *SpO2 i la freq√ľ√®ncia del pols en 8 segons amb precisi√≥, el resultat es mostrar√† en una pantalla FEU OLOR digital gran.
 • „ÄźF√†cil d'usar„ÄĎ*Ox√≠metro de pols la pantalla es pot ajustar a 4 direccions diferents. configuraci√≥ t√†ctil d'un sol bot√≥ i indicador de bateria baixa. Aplicar s'autom√†ticament en la manera de dormir dins de 8 segons, si no hi ha senyal.
 • „ÄźTotes les edats„ÄĎ*Pulsiox√≠metro de dit uso recomanat per a totes les edats, des de nens fins a adultos.es ideal per a les persones a les quals els encanta l'acci√≥ com a escaladors, esquiadors, ciclistes, aviadors, o qualsevol persona que desitgi con√®ixer el seu nivell de *SpO2.
 • „ÄźGrand√†ria compacta„ÄĎLa fongui de nil√≥ i la corretja per al coll s√≥n f√†cils de transportar, Tamb√© oferim un servei al client professional complet de dos anys.
 • „ÄźContingut de l'enviament„ÄĎ1 x *HYLOGY *ox√≠metro de pols, 1 x bossa de transport, 1 x Coll de Corda, 1 x Instruccions de.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Oximetros que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Oximetros disponibles en Juliol del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Oximetros veu directament a elles prement aqui!

‚úÖ El Millor Oximetro Calitat - Preu

*HYLOGY *Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit Professional *saturacion oxigeno *oxímetro amb pantalla FEU OLOR (negre)

*HYLOGY *Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit Professional *saturacion oxigeno *oxímetro amb pantalla FEU OLOR (negre)
Marca: HYLOGY
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques ūüďĆ
 • „ÄźMesurament prec√≠s„ÄĎFEU OLOR d'alta definici√≥, el *ox√≠metro de pols pot mesurar la *SpO2 i la freq√ľ√®ncia del pols amb precisi√≥, el resultat √©s clar i f√†cil de llegir, pressioni el bot√≥ per a mostrar en la direcci√≥ inversa.
 • „ÄźAplicaci√≥ √†mplia„ÄĎel *ox√≠metro de dit *HYLOGY √©s simple i convenient d'operar. Ideal per a la fam√≠lia, l'hospital, la salut esportiva i la salut comunit√†ria. Llisqui el seu dit en la sonda d'obertura del *ox√≠metro i verifiqui el seu estat de salut.
 • „ÄźFiable i segur„ÄĎla catifeta per al dit est√† dissenyada d'acord amb l'enginyeria humana i est√† feta de silicona m√®dica suau, no oprimeix el dit quan col¬∑loca el dit en el *ox√≠metro, ho fa m√©s c√≤mode i prev√© les al¬∑l√®rgies.
 • „ÄźSistema de judici intel¬∑ligent„ÄĎel *ox√≠metro de pols de la punta dels dits passar√† a la manera de suspensi√≥ 8 segons despr√©s que el dit abandoni la sonda i estalvi√Į energia.
 • „ÄźEl que obtens„ÄĎ*Ox√≠metro de pols intel¬∑ligent, cord√≥ per al coll / nina, manual de l'usuari, 2 bateries *AAA
+ Veure mes Caracteristiques

ūüďč Les nostres llistes 2021 de Els Oximetros

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Oximetros que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

ūüéĖÔłŹ TOP 10 Oximetros

*Oxímetro de Pols, *Pulsioximetro de Dit Professional amb Pantalla FEU OLOR que Mesurament i Lectura Instantània de *SpO2, PR i PI Aplica per a Adults i Nens

Caracteristiques ūüďĆ
 • „ÄźMesurament Prec√≠s„ÄĎNostre *ox√≠metro de pols utilitza xip de tecnologia avan√ßada per a *obtien les dades precises de *SpO2 (nivells de saturaci√≥ d'oxigen en la sang), la freq√ľ√®ncia del pols i la for√ßa del pols. L'error de *SpO2 i la freq√ľ√®ncia del pols s√≥n aproximadament +/- 2%. Li d√≥na una millor comprensi√≥ de la seva condici√≥ f√≠sica.
 • „Äź*Instant *Readings„ÄĎNom√©s √©s necessari que col¬∑loquin un dels seus dits en el sensor fotoel√®ctric del tou del dit per al diagn√≤stic, i FEU OLOR d'alta definici√≥ pantalla de visualitzaci√≥ mostrar√† directament el valor mesurat de *SpO2 i PR(freq√ľ√®ncia del pols). Amb CE, certificaci√≥ *FDA, segur i de confian√ßa.
 • „ÄźAdequat per a Totes„ÄĎEl *ox√≠metro de dit √©s adequat per a uns malalt de respiraci√≥, malaltia del cor, hipertensi√≥, esportista, ancians, dona embarassada o qualsevol persona interessada a mesurar la seva *SpO2 i la freq√ľ√®ncia del pols i s'adapta a adults i nens.
 • „ÄźSota Consum d'Energia„ÄĎNom√©s usa 2 bateries *AAA(no incloses en el paquet) poden ser operades cont√≠nuament per fins de 36 hores, i el menys √©s 20 hores.
 • „ÄźCompra sense Risc 100%„ÄĎEl *ox√≠metro de pols √©s lleuger, amb la cord√≥ √©s c√≤mode de transportar. Tingui la seguretat que si no est√† satisfet amb el dispositiu de diagn√≤stic OBD2, oferim garantia de devoluci√≥ de 90 dia. I 24 hores en l√≠nia per a respondre les seves preguntes.
+ Veure mes Caracteristiques

*Oxímetro de Pols, *CocoBear *Pulsioxímetro amb Pantalla FEU OLOR, *Oxímetro amb funció d'alarma, *Aaprobado per la *FDA i la CE,*Oxímetro de dit per a mesurar la saturació d'oxigen en la sang (*Sp02)

Caracteristiques ūüďĆ
 • PREC√ćS I R√ÄPID: Microxip d'alta tecnologia i sensor intel¬∑ligent que pot mostrar les lectures en 6 segons. La precisi√≥ de *SpO2: ¬Ī 2 ÔľÖ i la precisi√≥ de la freq√ľ√®ncia del pols: ¬Ī *3bpm.
 • Aplicaci√≥ √†mplia: *Ox√≠metro √©s adequat per a entusiastes de l'esport com a alpinistes, esquiadors, ciclistes nens majors de 3 anys i dones embarassades. o qualsevol persona interessada a mesurar la seva *SpO2 i pols, tamb√© es pot utilitzar en el camp m√®dic per a controlar la salut dels pacients amb hipertensi√≥.
 • Disseny *ergonomico: √Čs f√†cil per a usar, t√© un sol bot√≥ i t√© una pel¬∑l√≠cula de silicona incorporada que √©s m√©s c√≤moda d'usar. S'apaga autom√†ticament si no hi ha m√©s mesuraments en 8 segons, la qual cosa redueix el consum d'energia i el medi ambient. Pot usar-ho tant en dies de sol fort com en nits fosques.
 • MANERA SILENCIOSA: El *ox√≠metro sona 'tic' quan ho usa. Si se sent soroll√≥s, pot pressionar el bot√≥ durant 2 segons per a passar a la manera silenciosa.
 • MINI GRAND√ÄRIA: El volum del *ox√≠metro de pols √©s molt baix i el pes √©s lleuger, per la qual cosa √©s molt convenient portar-lo on vulgui que vagi.
+ Veure mes Caracteristiques

*Oxímetro de Pols *Rova, *Oxímetro de Dit, *Pulsioximetro de Dit Portàtil amb Pantalla FEU OLOR Omnidireccional, Monitor de Ritme Cardíac, Operació amb un sol botó(inclou piles i cordó)

Caracteristiques ūüďĆ
 • Prec√≠s i Fidedigne: Despr√©s de les proves m√®diques cl√≠niques, mesuri els seus nivells d'oxigen de manera r√†pida i precisa. S√ļper pantalla FEU OLOR de grans dimensions, gran panell frontal, lectures HD, recomanat per a les persones majors i amb d√®ficit visual.
 • √Ämplia Detecci√≥: Determini amb precisi√≥ la saturaci√≥ d'oxigen en la sang (*SpO2), la freq√ľ√®ncia del pols i la intensitat del pols en 10 segons que apareixer√† en la pantalla gran FEU OLOR digital.
 • Ampli √ös: Per a entusiastes dels esports com a alpinistes, esquiadors, ciclistes o qualsevol persona interessada a mesurar la seva *SpO2 i la freq√ľ√®ncia del pols. Element essencial d'atenci√≥ m√®dica per a tots, ja siguin nens, adults o persones majors.
 • Disseny Pr√†ctic: Mesurament amb un bot√≥, aix√≠ de simple. F√†cil d'usar, compacte i lleuger. Adequat per a la llar, el treball, els viatges. Pantalla FEU OLOR de gran grand√†ria, precisa i clara per a llegir els resultats del mesurament.
 • Disseny Exquisit: *Rova adopta un disseny de moda. La combinaci√≥ de suavitat i ergonomia de la silicona brinda als usuaris una gran experi√®ncia. Si t√© algun problema o necessita m√©s ajuda, informi'ns. Ens complau rebre els seus suggeriments per als nostres productes.
+ Veure mes Caracteristiques

*Oxímetro de Pols, *Pulsioxímetro de Dit, *Roffie Lector de Pols Digital de Lectura Instantània, *Saturimetro de Dit amb Pantalla FEU OLOR Rotatori Bicolor

Caracteristiques ūüďĆ
 • „ÄźR√†pid i prec√≠s„ÄĎ Mesura de manera r√†pida i precisa la freq√ľ√®ncia del pols i la saturaci√≥ d'oxigen en la sang *SpO2 dels nivells d'hemoglobina arterial. L'usuari pot veure el gr√†fic de barres i la corba de la Rata del pols en aquesta pantalla LED en 6S.
 • „ÄźF√†cil d'operar„ÄĎ Nom√©s necessita posar el seu dit en la cambra de prova del *ox√≠metro de pols de la punta dels dits, i el resultat es mostrar√† a l'instant.
 • „ÄźCompacte i port√†til„ÄĎ La carcassa usa material ABS, el clip de la punta dels dits usa material de gel de s√≠lice, √©s suau i f√†cil d'aplicar. Amb un pes lleuger i un mini cos, pot portar-lo on vulgui que vagi.
 • „ÄźDisseny humanitzat„ÄĎ Pantalla girat√≤ria de 2 vies i apagat autom√†tic despr√©s de 8 segons quan es retira el dit, estalvi√Į bateries. M√©s de 30 hores d'√ļs continu amb 2 bateries *AAA proporcionades.
 • „Äź√Ämplia aplicaci√≥„ÄĎ Aquest producte est√† dissenyat nom√©s per a √ļs esportiu i d'aviaci√≥ i no √©s un dispositiu m√®dic. Simplement pressioni el bot√≥ per a usar, per a barres d'oxigen, esports, amants de l'esport i totes les fam√≠lies.
+ Veure mes Caracteristiques

*Pulox *Oxímetro de Pols *PO-200 Només per a mesurar la saturació d'oxigen i el Pols amb Pantalla FEU OLOR Clara i giratòria

Caracteristiques ūüďĆ
 • Mesurament de confian√ßa de la saturaci√≥ d'oxigen i la freq√ľ√®ncia del pols
 • Disseny compacte de *ox√≠metro de pols, f√†cil d'usar i transportar
 • Pantalla FEU OLOR clara i girat√≤ria amb n√ļmeros grans i llegibles en totes les direccions
 • Mesurador d'oxigen amb 4 maneres de visualitzaci√≥ diferents i nivells de lluentor ajustables
 • El *ox√≠metro *PO-200 Nom√©s est√† dissenyat per a √ļs professional, per√≤ tamb√© per a √ļs esportiu i dom√®stic
+ Veure mes Caracteristiques

*SIMBR *Oxímetro de Dit amb Pantalla *LCD *Pulsioxímetro de Pols per a Mesurament de *SpO2 amb Alarma i 4 Direccions Giratòries Certificat per CE per a Adults i Nens

Caracteristiques ūüďĆ
 • ‚ėÖ EXACTITUD DE PRECISI√ď: El *ox√≠metro tecnologia avan√ßada per a proporcionar resultats m√©s consistents i de confian√ßa. El *SpO2 t√© una precisi√≥ de +/- 2% i un rang de mesurament de 0% a 100%, la freq√ľ√®ncia del pols t√© la precisi√≥ de +/- 2 *bpm i 30-250 *bpm, la freq√ľ√®ncia d'infusi√≥ +/- 2 *bpu i 0-20%.
 • ‚ėÖ F√ÄCIL D'USAR: simplement baixi la sonda en l'√≠ndex i pressioni el bot√≥ multifunci√≥. Els resultats es mostraran directa i clarament en la pantalla *LCD. S'apaga autom√†ticament en 5 segons despr√©s de retirar el dit per a preservar la vida √ļtil de la bateria.
 • ‚ėÖ Pantalla girat√≤ria autom√†tica: a causa de la detecci√≥ de la gravetat, Podr√† llegir clarament els valors en 4 direccions no fer falta pressionar el bot√≥. M√©s convenient i m√©s r√†pid. Pot ajustar la lluentor de la pantalla per a satisfer les seves necessitats.
 • ‚ėÖ ALARMA: quan el pols sigui superior a *120bpm i la saturaci√≥ d'oxigen sigui inferior al 99% (pots configurar els valors personalitzat) el *pulsioximetro emet un so ac√ļstic per a advertir als usuaris de la saturaci√≥ d'oxigen amb configuracions personalitzades, ideal per a persones sense experi√®ncia m√®dica .
 • ‚ėÖ A TOTA EDAT: √©s adequat per a persones de totes les edats, atletes, ciclistes, fins i tot nens i serveix per al control de les dades de salut del pacient en camp de la medicina. Ve amb una fongui de nil√≥ i el cable per a facilitar el transport.
+ Veure mes Caracteristiques

*Oxímetro de Pols de Dit, *Roffie *Pulsioxímetro Monitor de Salut Corporal amb Pantalla FEU OLOR, Mesurador de Sensor de Pols amb Alarma per a Adults i Nens(Negre)

Caracteristiques ūüďĆ
 • ‚ú®„ÄźR√†pid i Preciso„ÄĎ L'usuari pot veure el gr√†fic de barres i la corba de freq√ľ√®ncia card√≠aca en la pantalla LED girat√≤ria de 360¬į en 6 segons. Precisi√≥ de *SpO2: ¬Ī2ÔľÖ i precisi√≥ de la freq√ľ√®ncia card√≠aca: ¬Ī 2 ppm.
 • ‚ú®„ÄźSota Consum d'Energia„ÄĎ El *ox√≠metro s'apaga autom√†ticament despr√©s de 8 segons quan s'extreu el dit. S'estalvia energia de la pila. Dues piles *AAA incloses, poden usar-se durant m√©s de 30 hores seguides.
 • ‚ú®„ÄźPer a Tota Mena d'√ös„ÄĎ Pot usar-ho f√†cilment en la llar, l'hospital o en l'√†mbit esportiu. √Čs adequat per a entusiastes de l'esport, ancians, nens majors de 3 anys i dones embarassades, o qualsevol persona interessada a mesurar la seva *SpO2 i la freq√ľ√®ncia card√≠aca.
 • ‚ú®„ÄźManera Silenciosa„ÄĎ El *ox√≠metro emet un xiulet quan l'usa. Si se sent soroll√≥s, pot pressionar el bot√≥ durant 2 segons per a anar a la manera silenciosa.
 • ‚ú®„ÄźSuau i Port√†til„ÄĎ La carcassa est√† feta de material ABS i el clip de la punta del dit est√† fet de material de gel de s√≠lice. √Čs suau i f√†cil d'utilitzar. √Čs molt lleuger, pot portar-ho a qualsevol part i usar-lo en qualsevol moment.
+ Veure mes Caracteristiques

*CocoBear *Pulsioxímetro,*Pulsioximetro de Dit,Lectura Instantània *oxímetro, Mesurament de la saturació d'oxigen, Ajust silenciós, Alarma, 4 direccions de rotació(Morat)

Caracteristiques ūüďĆ
 • PREC√ćS I DE CONFIAN√áA Usi el sensor d'acceleraci√≥, els resultats del mesurament es llegiran directament en 6 segons, aprovats per organitzacions professionals, dissenyats sota estrictes est√†ndards
 • AMPLI RANG D'USUARIS *CocoBear *Ox√≠metro de pols per a esports esportistes,jugadors de futbol,entusiastes dels esports extrems,corredor,viatgers de negocis i qualsevol persona que vulgui mesurar l'oxigenaci√≥ de la sang,del nen a les persones majors
 • TECNOLOGIA ACTUALITZADA Per√≠ode d'actualitzaci√≥ nom√©s necessita *1s,*If *you stop *measuring, *automatically *enter *sleep *mode *in 8 s,Un sol bot√≥ d'operaci√≥, convenient i r√†pid, estalviant temps i energia.
 • PANTALLA FEU OLOR El feu olor t√© alta definici√≥, pot mostrar clarament el nivell de *SpO2,ritme card√≠ac, ona del pols, gr√†fic de barres,El *ox√≠metro de pols FEU OLOR pot llegir i mostrar fins al 99% del valor de *SpO2
 • MINI GRAND√ÄRIA El volum del *ox√≠metro de pols √©s molt baix i el pes √©s lleuger, per la qual cosa √©s molt convenient portar-lo on vulgui que vagi.
+ Veure mes Caracteristiques

*Mpow Dit *Ox√≠metro de Pols, *Pulsiox√≠metro de Dit Puls√≤metre Digital, Lector de Pols Digital de Lectura Instant√†nia, Sensor d'Oxigen i Monitor de Freq√ľ√®ncia de Pols

Caracteristiques ūüďĆ
 • LECTURA PRECISA R√ÄPIDA. Simplement insereixi un dit en el sensor fotoel√®ctric per al diagn√≤stic dels dits, despr√©s d'aproximadament 10 segons de mesurament, les dades de *SpO2 (nivell de saturaci√≥ d'oxigen en la sang), *PRbPm (freq√ľ√®ncia card√≠aca mitjana) es mostraran de manera directa i precisa en una pantalla gran LED digital.
 • MESURAMENT PREC√ćS. Amb la capacitat anti-interfer√®ncia, la precisi√≥ d'aquest *ox√≠metro de pols est√† altament garantida, fins a un 98%. S'apagar√† autom√†ticament si no es realitza cap operaci√≥ durant 5 segons. A m√©s, t√© un baix consum de bateria i una bateria de llarga durada, a m√©s de la vida √ļtil normal durant 3 anys.
 • *MULTI-APLICACI√ď. Aquest *ox√≠metro de pols √©s aplicable per a √ļs en fam√≠lia, hospitals, barra d'oxigen, tractament m√®dic comunitari i cura de la salut esportiva, adequat per a fam√≠lies, pacients amb *ronquidos, persones majors, dones embarassades i entusiastes dels esports, etc.
 • F√ÄCIL D'USAR. L'operaci√≥ amb un sol bot√≥ li permet operar el *ox√≠metro fins i tot vost√® mateix. √Čs simple i convenient d'usar amb mesurament en temps real.
 • COMPACTE I PORT√ÄTIL. La grand√†ria d'aquest *ox√≠metro de pols √©s 6.2 * 3.6 * 3.2 cm, que √©s petit i compacte. La corda penjant inclosa li permet prendre el *ox√≠metro de pols on vulgui, fins i tot quan fa exercicis a l'aire lliure.
+ Veure mes Caracteristiques

*Ox√≠metro de pols de dec per a Adults i Nens, Mesurador *saturacion oxigeno, *Saturometro d'oxigeno amb Alarma de Nivells Baixos de *Sp02 i de Freq√ľ√®ncia Card√≠aca, *Ox√≠metro de sang amb Pantalla FEU OLOR

Caracteristiques ūüďĆ
 • DE CONFIAN√áA I PROFESSIONAL: El nostre *ox√≠metro de pols utilitza tecnologia avan√ßada per a garantir els resultats m√©s consistents i de confian√ßa. L'alarma per al nivell l√≠mit de *Oxygen i de la freq√ľ√®ncia del pols.
 • APLICACI√ď GRATU√ŹTA per a ANDROID i *iOS: L'APP Professional "*Vihealth" per a veure les dades en temps *realy emmagatzemi les dades sense limitis que reben des del dispositiu.( Nom√©s sincronitzi i emmagatzemi dades en obrir l'aplicaci√≥.)T'oferir un *Ox√≠metro de sang per als teus familiars amb *multiles Usuaris en Diferents *moviles.
 • PANTALLA FEU OLOR *MULTI DIRECCIONAL BRILLANT. La pantalla gran i girat√≤ria multidireccional li permet veure els resultats en qualsevol direcci√≥ amb facilitat, per la qual cosa √©s m√©s convenient per a provar diferents dits.
 • MEM√íRIA INTEGRADA: Fins a 12 grups de dades de nivell d'O2 i freq√ľ√®ncia de pols en la pantalla de la llista de registres. Vegi r√†pidament els seus √ļltims 12 dades hist√≤riques amb un sol clic.
 • VEUEN AMB ACCESSORIS: Inclou 2 piles *AAA col¬∑locades i retirades f√†cilment, una bossa de transport per a protegir el dispositiu i un cord√≥ per a un transport convenient.
+ Veure mes Caracteristiques

ūüíĮ Comparativa de Oximetro

Nota 9.9
*Oxímetro dit, *Pulsioximetro de dit professional portàtil amb pantalla *LCD per a mesuraments de pols (PR) i saturació d'oxigen (*SpO2)
*Oxímetro dit, *Pulsioximetro de dit professional portàtil amb pantalla *LCD per a mesuraments de pols (PR) i saturació d'oxigen (*SpO2)
Fabricant AZEADA
Nota 8.5
*Ox√≠metro de pols per a dispositiu de mesurament d'oxigen del dit, Premi *Oximetro el dispositiu de mesurament de dit mesura la freq√ľ√®ncia del pols de saturaci√≥ d'oxigen, *ox√≠metro amb pantalla FEU OLOR
*Ox√≠metro de pols per a dispositiu de mesurament d'oxigen del dit, Premi *Oximetro el dispositiu de mesurament de dit mesura la freq√ľ√®ncia del pols de saturaci√≥ d'oxigen, *ox√≠metro amb pantalla FEU OLOR
Fabricant MOMMED
Nota 8.0
*Ox√≠metro de pols de dit amb pantalla LED, monitor de freq√ľ√®ncia card√≠aca per a la llar i els esports,monitor de saturaci√≥ d'oxigen per a adults i nens ÔľąBlancoÔľČ
*Ox√≠metro de pols de dit amb pantalla LED, monitor de freq√ľ√®ncia card√≠aca per a la llar i els esports,monitor de saturaci√≥ d'oxigen per a adults i nens ÔľąBlancoÔľČ
Fabricant MOMMED
Nota 7.8
*YAMAY *Smartwatch amb *Oxímetro de Pols Esfigmomanòmetre i Pulsòmetre Rellotge Intel·ligent Impermeable per a Home Dona, Polsera d'Activitat Intel·ligent *podómetro amb Cronòmetre per a Android *iOS
*YAMAY *Smartwatch amb *Oxímetro de Pols Esfigmomanòmetre i Pulsòmetre Rellotge Intel·ligent Impermeable per a Home Dona, Polsera d'Activitat Intel·ligent *podómetro amb Cronòmetre per a Android *iOS
Fabricant YAMAY
Nota 7.7
*Ox√≠metro de pols amb punta de dit *Dericam, monitor de saturaci√≥ d'oxigen en la sang, mesurador d'oxigen *Spo2 i freq√ľ√®ncia card√≠aca precisa, *ox√≠metro amb cord√≥ i bateries, blanc
*Ox√≠metro de pols amb punta de dit *Dericam, monitor de saturaci√≥ d'oxigen en la sang, mesurador d'oxigen *Spo2 i freq√ľ√®ncia card√≠aca precisa, *ox√≠metro amb cord√≥ i bateries, blanc
Fabricant Dericam
Nota 7.6
*Heartbeat O2 Professional *Ox√≠metro Pols *Pulsiox√≠metro Dit *Ox√≠metro Alarma Ideal mesurament r√†pid de la saturaci√≥ oxigen (*SpO2) Monitor de freq√ľ√®ncia card√≠aca Simple nens i Adults FEU OLOR (*Ox√≠metro)
*Heartbeat O2 Professional *Ox√≠metro Pols *Pulsiox√≠metro Dit *Ox√≠metro Alarma Ideal mesurament r√†pid de la saturaci√≥ oxigen (*SpO2) Monitor de freq√ľ√®ncia card√≠aca Simple nens i Adults FEU OLOR (*Ox√≠metro)
Fabricant bestbeans
Nota 7.5
*AUA *Pulsiox√≠metro de Dit *Ox√≠metro de Pols *Ox√≠metro de Pols Digital amb Pantalla LED Monitor d'Oxigen Port√†til Monitor de Freq√ľ√®ncia Card√≠aca per a Adults, Nens, Persones Majors
*AUA *Pulsiox√≠metro de Dit *Ox√≠metro de Pols *Ox√≠metro de Pols Digital amb Pantalla LED Monitor d'Oxigen Port√†til Monitor de Freq√ľ√®ncia Card√≠aca per a Adults, Nens, Persones Majors
Fabricant AUA
Nota 7.4
*Ox√≠metro per a la punta del dit *SpO2 Easy@home Mesurador de Saturaci√≥ de *Oxigeno en la Sang i Monitor Emprovador Digital de Freq√ľ√®ncia Card√≠aca Pantalla
*Ox√≠metro per a la punta del dit *SpO2 Easy@home Mesurador de Saturaci√≥ de *Oxigeno en la Sang i Monitor Emprovador Digital de Freq√ľ√®ncia Card√≠aca Pantalla
Fabricant Easy@Home
Nota 7.4
*PULOX *Po de 100 *oxímetro de pols amb pantalla LED, inclou carcassa rígida, *Duracell *Bat., fongui, bossa de niló i corretja
*PULOX *Po de 100 *oxímetro de pols amb pantalla LED, inclou carcassa rígida, *Duracell *Bat., fongui, bossa de niló i corretja
Fabricant Pulox
Nota 7.4
HUAWEI *Band 4 Pro - Polsera d'activitat amb pantalla *AMOLED de 0.95 polzades, monitoratge continu amb *TruSeen 3.5 24/7, monitoratge del somni, GPS incorporat, 5 *ATM, color *graphite *black
HUAWEI *Band 4 Pro - Polsera d'activitat amb pantalla *AMOLED de 0.95 polzades, monitoratge continu amb *TruSeen 3.5 24/7, monitoratge del somni, GPS incorporat, 5 *ATM, color *graphite *black
Fabricant HUAWEI

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-8-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables