₯ ⭐️ Els 10 Millors Alimentadors Automaticos per a Peixos de 2023 ⭐️

🔥 Els 3 Millors Alimentadors Automaticos per a Peixos

*NICREW Alimentador Peixos Automàtic, Alimentador Automàtic de Peixos per a Aquari amb *LCD Pantalla e Temporitzador per a Aquari Pescat

*NICREW Alimentador Peixos Automàtic, Alimentador Automàtic de Peixos per a Aquari amb *LCD Pantalla e Temporitzador per a Aquari Pescat El Millor
Caracteristiques 📌
 • *Ventaje d'Alimentador Peixos:Volums d'aliment programable i alimentació vegades; Pot omplir el recipient amb l'aliment sense desarmar l'alimentador automàtic; Per *adujusting el *deslizador, pot augmentar o disminuir la quantitat d'aliments dispensats per rotació.
 • Múltiples Usos:S'encarrega de gairebé qualsevol tipus d'aliment per a peixos( incloent *Flakes, pèl·lets o s'esfondra), no melmelada, sense obstruccions i sense cap problema.
 • Fàcil d'Usar:operació simple i la instal·lació, manual i automàtic. Funciona amb piles, fa que sigui fàcil de col·locar en qualsevol lloc sense tenir que endoll en.
 • Aliments Ajustables Dispensats:Pot ajustar la palanca d'alimentació per a regular la quantitat de menjar dispensat, i pot triar fer una sola alimentació doble o triple cada vegada.
 • Garantia de Compra:Tenim un servei permanent de postvenda i un període de devolució de 12 mesos a partir de la data de compra ; Si tens altres problemes durant l'ús, contacta'ns. Farem el nostre millor esforç per a brindar-li una solució satisfactòria.
+ Veure mes Caracteristiques

*Petbank USB *Charger Alimentador Automàtic Aquaris amb Temporitzador Recarregable, Dispensadora Menjadora Aquari amb Pantalla *LCD, Dispensador Menjar Peixos *Automatico, Verd

*Petbank USB *Charger Alimentador Automàtic Aquaris amb Temporitzador Recarregable, Dispensadora Menjadora Aquari amb Pantalla *LCD, Dispensador Menjar Peixos *Automatico, Verd El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ⚡[USB *Charging] - Menjadora *automatico peixos amb USB Càrrega d'alta qualitat, no és necessari comprar bateries repetidament, la qual cosa estalvia energia i protegeix el medi ambient.
 • [Llarg Temps de Treball] - Alimentat per una bateria de gran capacitat, es pot carregar i descarregar fins a 800 vegades. D'acord amb la quantitat d'alimentacions establertes, es pot usar de ⚡3 a 6 mesos⚡ amb una sola càrrega.
 • [200 ml Gran capacitat] - Galleda d'alimentació de gran capacitat de 200 ml, adequat per a una varietat d'aliments per a peixos, com a grànuls, flocs i pólvores.
 • [Disseny intel·ligent] - Dispensador moderi peixos pot configurar fins a 4 alimentacions al dia, alimentant d'1 a 3 vegades cada vegada. Al mateix temps, també pot alimentar manualment i experimentar la diversió d'alimentar.
 • S'adapta a una peixera de 600 L (158 galons estatunidencs / 131 galons britànics), la menjadora pot alimentador *automatico aquari perfectament als peixos daurats i les tortugues els caps de setmana o les vacances.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquari Alimentador Menjadora *Automatico Peixos - *200ml Dispensador De Menjar per a Peixos Programable per a Aquari Aliments per a Peixos amb Pantalla *LCD i el Temps d'Alimentació Configuració (A)

Aquari Alimentador Menjadora *Automatico Peixos - *200ml Dispensador De Menjar per a Peixos Programable per a Aquari Aliments per a Peixos amb Pantalla *LCD i el Temps d'Alimentació Configuració (A) El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Disseny intel·ligent - per a satisfer les seves diferents necessitats, pot establir d'1 a 4 temps exactes d'alimentació per dia i alimentar d'1 a 3 voltes cadascun. Quan estigui fora, el dispensador d'aliments per a aquaris satisfà totes les necessitats dietètiques dels seus peixos. Al mateix temps, pot experimentar la diversió d'alimentar en qualsevol moment pressionant el "botó manual".
 • Gran capacitat - el dispensador automàtic d'aliments de 200 litres pot contenir suficient menjar per a alimentar als peixos quan vostè està absent. En ajustar el control lliscant, pot augmentar o disminuir la quantitat d'aliments per revolució, controlant fàcilment la quantitat d'aliments per a peixos que assigna.
 • Addició simple d'aliment per a peixos - és fàcil agregar aliment per a peixos des de la part superior de l'alimentador sense haver de retirar-lo de l'aquari. Gràcies a la rotació de 360 ​​° de la base de l'alimentador, es pot convertir en una posició satisfactòria després de la instal·lació.
 • Dos mètodes d'instal·lació - Pot triar entre dues maneres d'instal·lar l'alimentador automàtic de peixos. ① muntat en la base. ② adjunta a l'aquari amb una etiqueta de doble cara. Asseguri's que la menjadora per a mascotes estigui muntat per sobre del nivell de l'aigua i que no caigui a l'aigua ni es mulli o obstrueixi per a mantenir el menjar dels peixos seca.
 • La humitat evita el disseny - la tremuja resistent a la humitat manté el menjar del peix seca, no es mulla ni s'embussa. Aquari alimentador automàtic adequat per a una varietat d'aliments per a peixos com a escates, grànuls, pólvores i tires.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Alimentadors Automaticos per a Peixos al millor preu.

Si estàs buscant comprar Alimentadors Automaticos per a Peixos, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Alimentadors Automaticos per a Peixos, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Alimentador Automatico per a Peixos estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Alimentador Automatico per a Peixos Més Barat

*Measury Menjadora *Automatico Peixos, Alimentador *automatico Aquari fins a 4 Vegades al dia, Dispensador Menjar Peixos

*Measury Menjadora *Automatico Peixos, Alimentador *automatico Aquari fins a 4 Vegades al dia, Dispensador Menjar Peixos El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • Fins a 4 alimentacions al dia: Es pot programar un màxim de 4 alimentacions amb fins a 3 revolucions del tambor d'alimentació cadascuna al dia a hores diferents. Es poden realitzar alimentacions addicionals amb només prémer un botó.
 • Capacitat de 200 ml: el tambor d'alimentació té una capacitat de 200 ml i pot omplir-se per la part superior mitjançant una tapa. La quantitat d'aliment pot dosar-se mitjançant un botó lliscant.
 • El menjar sempre roman seca: L'obertura del tambor d'alimentació torna a girar cap amunt després de cada alimentació, la qual cosa impedeix que la humitat ascendent i els residus d'alimentació s'adhereixin a ell. Recomanem l'ús d'aliments granulats o en flocs.
 • Dues opcions de muntatge diferents: La menjadora pot acoblar-se a aquaris oberts i aquaris amb tapa. Quan es fixa amb la pinça, l'alimentador pot girar 360°.
 • Volum de subministrament: alimentador automàtic, suport de muntatge, adhesiu de muntatge, 2 piles *AA i un manual d'instruccions en espanyol.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Alimentadors Automaticos per a Peixos que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Alimentadors Automaticos per a Peixos disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Alimentadors Automaticos per a Peixos veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Alimentador Automatico per a Peixos Calitat - Preu

*eROOSY Alimentador automàtic per a Aquari alimentador automàtic per a Peixos alimentador automàtic per a Peixos dispensador automàtic d'Aliments per a Peixos per a Aquari peixera

*eROOSY Alimentador automàtic per a Aquari alimentador automàtic per a Peixos alimentador automàtic per a Peixos dispensador automàtic d'Aliments per a Peixos per a Aquari peixera Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 🐠【Capacitat】El tanc d'emmagatzematge té una capacitat entre 165 ml i 170 ml, aproximadament 140 g a 160 g. La caixa de plàstic transparent li permet a l'usuari veure fàcil i clarament la quantitat d'aliment que queda en el tanc d'emmagatzematge, la qual cosa és convenient per a la reposició oportuna
 • 🐠【Botó manual i temporització intel·ligent】Es poden seleccionar dues freqüències d'alimentació diferents amb el botó: pot optar per alimentar una vegada cada 12 o 24 hores. Si l'usuari està configurat per a alimentar-se cada 12 hores, la llum blava parpellejarà. Si la llum blava està sempre encesa, significa que s'està alimentant una vegada cada 24 hores.
 • 🐠 【Alimentador automàtic de peixos a prova d'humitat】 El disseny del dispositiu a prova d'humitat prolonga la frescor i la sequedat de l'aliment per a peixos, evitant que l'aliment per a peixos es deteriori o bloquegi la menjadora per a peixos.
 • 🐠【Port d'alimentació】Diàmetre d'alimentació de partícules <7 mm, longitud d'alimentació d'escates i tires <15 mm. 🐠Quan la menjadora automàtica per a peixos no funciona correctament després del temps establert, pot resoldre el problema a través de 【Descripció del producte】o el vídeo d'exemple d'instal·lació de la menjadora per a peixos o enviant-nos un correu electrònic.
 • 🐠【Fàcil operació i instal·lació】La base es pot girar 360 graus. Hi ha dos mètodes de muntatge diferents, un es pot fixar a la paret de l'aquari i l'altre es fixa al suport. Els materials d'instal·lació i les instruccions del producte estan inclosos en el paquet. Consulti el vídeo d'instal·lació de l'alimentador de peixos per a conèixer els passos d'instal·lació del producte.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Alimentadors Automaticos per a Peixos

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Alimentadors Automaticos per a Peixos que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Alimentadors Automaticos per a Peixos

*Ycozy Alimentador *Automatico Aquari Recarregable Dispensador Menjar per a Peixos amb Temporitzador Alimentador Menjadora *Automatico Peixos, *Navi-EV

*Ycozy Alimentador *Automatico Aquari Recarregable Dispensador Menjar per a Peixos amb Temporitzador Alimentador Menjadora *Automatico Peixos, *Navi-EV TOP 1
Caracteristiques 📌
 • 🐠【Recarregable per USB】: Recarregable actualitzat, ja no és necessari instal·lar bateries i preocupar-se per l'escassetat d'energia de la bateria! Pot durar de 3 a 6 mesos. Les llums LED li recordaran l'escassetat d'energia de la bateria. La càrrega completa triga 3 hores i es pot usar mentre es carrega.
 • 🐟 【Configuració Súper Fàcil】: En comparació amb altres menjadores per a peixos, *Navi-EV és més fàcil d'operar. 3 botons 12/24/48 respectivament representen girar una vegada cada 12/24/48 hores. Ultra silenciós durant la rotació, mantingui's allunyat del soroll. En agregar el menjar per a peixos en la part superior, no és necessari llevar la galleda de menjar, és bastant convenient.
 • 🐢【Indicador de llums LED】: Equipat amb llums indicadores LED, pot confirmar fàcilment l'energia de la bateria. La llum verda s'encendrà després de la càrrega completa i la llum vermella parpellejarà quan falti energia. L'abraçadora giratòria de 360° li permet ajustar la posició. La cinta de doble cara acrílica reforçada és súper enganxosa, evitant que caigui a l'aigua.
 • 🐳【15 Nivells Ajustables】: La tremuja resistent a la humitat manté el menjar dels peixos seca, no es mulla ni s'embussa. S'adapta a la majoria dels tipus d'aliments, inclosos flocs, grànuls o molles. 15 nivells de sortida per a controlar de manera independent la grandària de la sortida, ajust amb precisió la quantitat d'aliments per a evitar la sobrealimentació.
 • 🛒【Garantia de *Ycozy】: S'adapta a una peixera de 600L (158 galons). Ordeni i OBTINGUI: 12 mesos de garantia, devolució gratuïta addicional de 90 dies. El paquet inclou: Menjadora per a peixos *Navi-EV*1, Abraçadora*1, Cable USB*1, Adhesiu acrílic de doble cara*1, Manual de l'usuari*1.
+ Veure mes Caracteristiques

*Xrten Alimentador Automàtic Aquari de Peixos, Multifuncional Menjadora de Peixos amb Pantalla *LCD i el Temps d'Alimentació Configuració

*Xrten Alimentador Automàtic Aquari de Peixos, Multifuncional Menjadora de Peixos amb Pantalla *LCD i el Temps d'Alimentació Configuració TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 【Completament tancat】- El barril d'emmagatzematge de grans està aïllat del món exterior, per a evitar que el menjar es mulli i mantenir el menjar de peix fresca durant molt de temps.
 • 【Fàcil d'Usar】operació simple i la instal·lació, manual i automàtic. Funciona amb piles, fa que sigui fàcil de col·locar en qualsevol lloc sense tenir que endoll en.
 • 【Alimentació automàtica】La menjadora pot establir 4 vegades al dia per a alimentar, alimenta 1-3 vegades cada vegada *feeding. Al mateix temps, també pot alimentar manualment i gaudir la diversió d'alimentar.
 • 【Muntar de dues maneres】L'alimentador es pot muntar de dues maneres (independent o muntat en llanda) segons la forma del seu aquari.
 • 【Múltiples Usos】S'encarrega de gairebé qualsevol tipus d'aliment per a peixos( incloent *Flakes, pèl·lets o s'esfondra), no melmelada, sense obstruccions i sense cap problema.
+ Veure mes Caracteristiques

*Fish Mat Alimentador per a peixos d'aquari F14

*Fish Mat Alimentador per a peixos d'aquari F14 TOP 3
Caracteristiques 📌
 • Temporitzador de quars fiable i precís
 • Serveix fins a 14 menjars individuals mentre està fora
 • El menjar se serveix durant diverses hores, manté als peixos actius i redueix el perill de sobrealimentació
 • El temporitzador fàcil d'usar proporciona d'1 a 4 menjars per dia
 • Més d'1 any d'ús continu amb 1 pila *AA (no inclosa)
+ Veure mes Caracteristiques

*Ycozy Alimentador *Automatico Aquari Recarregable Dispensador Menjar per a Peixos USB *Charger Alimentadora Menjadora *Automatico Peixos amb Pantalla *LCD, *Navi-*EVS

*Ycozy Alimentador *Automatico Aquari Recarregable Dispensador Menjar per a Peixos USB *Charger Alimentadora Menjadora *Automatico Peixos amb Pantalla *LCD, *Navi-*EVS TOP 4
Caracteristiques 📌
 • 🐠【Recarregable per USB】: Recarregable actualitzat, ja no és necessari instal·lar bateries i preocupar-se per l'escassetat d'energia de la bateria! Pot durar de 3 a 6 mesos. Les llums LED li recordaran l'escassetat d'energia de la bateria. La càrrega completa triga 3 hores i es pot usar mentre es carrega.
 • 🐟 【Agregui menjar fàcilment】: Agregui el menjar per a peixos en la part superior, no és necessari llevar la galleda de menjar, és molt convenient. *Navi-*EVS es pot configurar per a 1-4 temps d'alimentació per dia i 1-3 rotacions per temps. Ultra silenciós durant la rotació, mantingui's allunyat del soroll.
 • 🐢【Configuració d'un clic】: Mantingui pressionat "+" durant 5 segons per a completar la configuració predeterminada, alimenti una vegada a les 8 en punt i a les 20 en punt cada dia. Mantingui pressionat "-" durant 5 segons per a esborrar totes les configuracions. L'abraçadora giratòria de 360° li permet ajustar la posició. La cinta de doble cara acrílica reforçada és súper enganxosa, evitant que caigui a l'aigua.
 • 🐳【15 Nivells Ajustables】: La tremuja resistent a la humitat manté el menjar dels peixos seca, no es mulla ni s'embussa. S'adapta a la majoria dels tipus d'aliments, inclosos flocs, grànuls o molles. 15 nivells de sortida per a controlar de manera independent la grandària de la sortida, ajust amb precisió la quantitat d'aliments per a evitar la sobrealimentació.
 • 🛒【Garantia de *Ycozy】: S'adapta a peixeres de 600L. Ordeni i OBTINGUI: Alimentador de peixos *Navi-*EVS*1, Abraçadora*1, Cable USB*1, Adhesiu acrílic de doble cara*1, 12 mesos de garantia, Manual de l'usuari*1.
+ Veure mes Caracteristiques

*Lychee - Alimentador automàtic per a aquaris, Temporitzador controlat per Wifi, dispensador d'Aliments per a Peixos amb Pantalla *LCD per a peixeres, estanys, Vacances (Negre)

*Lychee - Alimentador automàtic per a aquaris, Temporitzador controlat per Wifi, dispensador d'Aliments per a Peixos amb Pantalla *LCD per a peixeres, estanys, Vacances (Negre) TOP 5
Caracteristiques 📌
 • *Smart Life: l'aplicació fàcil d'usar li permet alimentar als seus peixos sense importar on es trobi, la configuració i instal·lació fàcils asseguren que mai es perdi una alimentació a causa de les vacances o els caps de setmana ocupats.
 • Potents funcions de temporitzador: diverses funcions de temporitzador flexibles es poden configurar per aplicació, li permet alimentar regularment per setmana o dia, sincronització precisa i alimentació quantitativa.
 • Admet comando de veu: trobi el marcador de micròfon en l'aplicació, digui-ho i encendrà la sortida de menjar ajustable per a alimentar als seus peixos (admet més de 16 idiomes) .I el manual de 10 idiomes s'inclou en el paquet.
 • Alimenti de múltiples maneres: el nostre dispensador de menjar per a peixos admet alimentació amb control remot Wifi / alimentació manual / alimentació automàtica, pot triar el que desitgi.
 • Contingut del paquet: 1 menjadora per a peixos Wifi, 1 clip de fixació, 1 velcro, 1 cable d'alimentació USB, manual de *1x10 idiomes, dos mètodes de muntatge (clip de fixació i velcro).
+ Veure mes Caracteristiques

*Podazz Alimentador Automàtic d'Aquari, Dispensador de Menjar per a Peixos, Alimentador de Peixera, Alimentador de Temps Automàtic, per a Dispensador de Menjar per a Peixos de Vacances

*Podazz Alimentador Automàtic d'Aquari, Dispensador de Menjar per a Peixos, Alimentador de Peixera, Alimentador de Temps Automàtic, per a Dispensador de Menjar per a Peixos de Vacances TOP 6
Caracteristiques 📌
 • ✅Alimentador automàtic de peixos: aquest alimentador de peixos temporitzat pot alimentar als peixos automàticament simplement configurant. Mai hauràs de preocupar-te pels problemes d'alimentació quan estiguis de vacances o de negocis. Pot configurar la quantitat d'aliments de peix, temps d'alimentació, quan alimentar al peix, manual o automàtic.
 • ✅Fins a 2 vegades per dia: programi l'interval d'alimentació una o dues vegades per dia ajustant l'interruptor de l'hora a la posició 24H o 12H. Ajust el control lliscant per a configurar la quantitat de menjar (1-6 nivell de quantitat diferent per a la seva elecció). 1 rotació per temps. A més, pot canviar a la manera manual si ho desitja. Segueixi el manual per a configurar les maneres fàcilment. Flexible i convenient.
 • ✅Estil alimentós: aquest article només es pot utilitzar per a aliments secs. Molt adequat per a pèl·lets, granulars, tires i alimentadors de peixos d'escates Si us plau, posa aquest article sobre el tanc més alt per a evitar que els aliments es mullin. A continuació, fixi bé la tapa del dipòsit i només deixi un forat. Posa una mica d'herba aquàtica en el forat i deixi que el menjar caigui a aquest forat, el peix vindrà a menjar el menjar.
 • ✅Fàcil d'instal·lar: dues maneres d'instal·lar l'alimentador en el tanc. 1. Clip en la paret del tanc girant el caragol. 2. Col·loca l'alimentador amb adhesiu de doble cara (inclòs) en la coberta del tanc de peixos. Triï la forma adequada segons les seves necessitats.
 • ✅*Operated Funcionament amb bateria i fàcil neteja: alimentat per 2 bateries *AA (no incloses). Quan netegi el tanc d'aliments, simplement retiri'l, esbandida bé amb aigua tèbia i netegi el tambor. Asseguri's que el tambor estigui completament asseco abans d'agregar aliments.
+ Veure mes Caracteristiques

*Bilisder Alimentador Automàtic Peixos, Dispensador de Menjada Aquari per a Aquari amb *LCD Pantalla e Temporitzador

*Bilisder Alimentador Automàtic Peixos, Dispensador de Menjada Aquari per a Aquari amb *LCD Pantalla e Temporitzador TOP 7
Caracteristiques 📌
 • Reduir Les Preocupacions: L'alimentador automàtic d'aquari pot alimentar perfectament a peixos daurats i tortugues durant els dies de setmana o celebració. A més, aquest alimentador per a aquari té un disseny universal que es pot utilitzar per a diferents animals domèstics com a peixos, tortugues, llàgrimes i granotes. Amb aquest alimentador intel·ligent, pots passar un bon temps quan viatges o sals. No et preocupis més per oblidar de tenir a la teva mascota favorita
 • Disseny Intel·ligent: Pots ajustar fins a 4 menjars al dia i alimentar d'1 a 3 vegades. Cada ajust de temps cal al minut. Pots ajustar diferents temps d'alimentació segons les teves necessitats. Al mateix temps, també pots alimentar manualment i experimentar la diversió de l'alimentació. Simplement prem el botó "manual".
 • 2 Mètodes d'Instal·lació: La instal·lació pot realitzar-se de dues maneres: d'una banda, amb la base, d'altra banda, amb l'adhesiu de doble cara en la tapa del dipòsit. Adequat per a aquaris oberts i tancats. Assegura't que l'alimentador automàtic de tortugues està fixat per sobre del nivell d'aigua després de la instal·lació.
 • Alta Capacitat: La galleda d'alimentació de 200 ml de gran capacitat és adequat per a la major part de les teves vacances i per a diversos aliments de peixos com a flocs de neu, pèl·lets, pols i ratlles. És fàcil inserir l'aliment per a peixos en la part superior de les màquines automàtiques per a peixos, sense haver de llevar la galleda.
 • Precaucions: Aquest alimentador automàtic per a peixos funciona amb 2 piles *AA (no incloses). Segons el número d'alimentació seleccionat, en general es pot utilitzar amb cada parell de piles de 3 a 6 mesos.
+ Veure mes Caracteristiques

Noblesa - Alimentador Automàtic Aquaris amb Temporitzador, Dispensadora Menjadora Aquari amb Pantalla *LCD per a dies Festius i Fins de *Seman

Noblesa - Alimentador Automàtic Aquaris amb Temporitzador, Dispensadora Menjadora Aquari amb Pantalla *LCD per a dies Festius i Fins de *Seman TOP 8
Caracteristiques 📌
 • 🐟4 MANERES DE TEMPS - La menjadora automàtica per a peixos de Noblesa pot ajustar-se a 4 hores exactes d'alimentació per dia. Pot configurar-ho perquè s'alimenti a qualsevol hora del dia o de la nit i perquè proporcioni d'una a tres menjars. També pot alimentar manualment per a experimentar la diversió de l'alimentació.
 • 🐟GRAN CAPACITAT: la capacitat de 200 ml de la menjadora digital per a peixos és adequada per a una varietat d'aliments per a peixos, com a flocs, grànuls, pólvores i tires. També és adequat per a diferents mascotes, com a peixos, tortugues i granotes.
 • 🐟DOS TIPUS DIFERENTS DE FIXACIÓ - La menjadora té dues formes d'instal·lació perquè vostè triï. Un s'instal·la amb la base i l'altre es fixa a la tapa del dipòsit amb un adhesiu de doble cara.
 • 🐟ROTACIÓ DE 360°: la base de la menjadora automàtica per a peixos es pot girar 360° i es pot girar a una posició satisfactòria després de la instal·lació.
 • 🐟DISSENY A PROVA D'HUMITAT: la tremuja a prova d'humitat manté el menjar dels peixos seca i no s'humiteja ni s'obstrueix. Adequat per a la majoria dels tipus d'aliments per a peixos, inclosos flocs, grànuls o peces trencades.
+ Veure mes Caracteristiques

*Eheim 3581000- Alimentador automàtic per a peixos

*Eheim 3581000- Alimentador automàtic per a peixos TOP 9
Caracteristiques 📌
 • Equip compacte amb una cambra d'alimentació; principalment per a *Flake Aliments
 • Fàcil d'entendre programació
 • Incloent suport per al muntatge en una oberts Aquari o terrari

*BW Alimentador automàtic per a tanc d'aquari Electrònic amb temporitzador

*BW Alimentador automàtic per a tanc d'aquari Electrònic amb temporitzador TOP 10
Caracteristiques 📌
 • Pot configurar fins a 2 vegades d'ús: *12h o *24h.
 • Ajustador de volum d'aliments manual.
 • Extremadament sota consum d'energia: només 2 piles *AA duraran un any.
 • Funciona amb flocs secs o soltes o grànuls.
 • Té un rellotge digital incorporat per a major precisió.

💯 Comparativa de Alimentador Automatico per a Peixos

Nota 9.9
Dispensador Menjar Peixos,Menjadora *Automatico Peixos,Alimentador automàtic de Peixos, alimentador de Peixos, alimentador de Peixos amb 4 ajustos de Temps per a peixera d'Aquari
Dispensador Menjar Peixos,Menjadora *Automatico Peixos,Alimentador automàtic de Peixos, alimentador de Peixos, alimentador de Peixos amb 4 ajustos de Temps per a peixera d'Aquari
Fabricant RATSTONE
Nota 8.5
*Binnan Dispensador de Menjar Alimentador Automàtic de Peixos amb Pantalla *LCD per a Aquari
*Binnan Dispensador de Menjar Alimentador Automàtic de Peixos amb Pantalla *LCD per a Aquari
Fabricant Binnan
Nota 8.0
*AQQA Alimentador *Automatico Aquari, *200ml Gran Capacitat Menjadora *Automatico Peixos amb 2 Menjadores, Dispensador Menjar Peixos per a Vacances
*AQQA Alimentador *Automatico Aquari, *200ml Gran Capacitat Menjadora *Automatico Peixos amb 2 Menjadores, Dispensador Menjar Peixos per a Vacances
Fabricant AQQA
Nota 7.8
*Ycozy Alimentador *Automatico Aquari, Dispensador De Menjar per a Peixos, Dispensador Menjar Peixos amb Temporitzador Recarregable per a Tortugues/Peixos & Vacances amb Cap de setmana
*Ycozy Alimentador *Automatico Aquari, Dispensador De Menjar per a Peixos, Dispensador Menjar Peixos amb Temporitzador Recarregable per a Tortugues/Peixos & Vacances amb Cap de setmana
Fabricant Ycozy
Nota 7.7
Alimentador automàtic de Peixos per a Aquari, Dispensador Menjar Peixos *Automatico, Dispensador Automàtic d'Aliments per a Aquari per a dies Festius i Caps de setmana
Alimentador automàtic de Peixos per a Aquari, Dispensador Menjar Peixos *Automatico, Dispensador Automàtic d'Aliments per a Aquari per a dies Festius i Caps de setmana
Fabricant ATB-GIFT
Nota 7.6
*WilTec *CFF-206 alimentador automàtic per a Peixos d'Estany, bateria Solar, programable, 1-6 Tomas/dia
*WilTec *CFF-206 alimentador automàtic per a Peixos d'Estany, bateria Solar, programable, 1-6 Tomas/dia
Fabricant WilTec
Nota 7.5
*DollaTek Tanc de Peixos alimentador Intel·ligent Aquari alimentador Intel·ligent de Peixos alimentador automàtic Subministraments d'Aquari
*DollaTek Tanc de Peixos alimentador Intel·ligent Aquari alimentador Intel·ligent de Peixos alimentador automàtic Subministraments d'Aquari
Fabricant DollaTek
Nota 7.4
*CENPEK alimentador automàtic de Peixos Tanc d'Aquari 12 H 24 H Temporitzador dispensador d'alimentació d'Aliments Digital, alimentador automàtic de sincronització de Tanc de Peixos
*CENPEK alimentador automàtic de Peixos Tanc d'Aquari 12 H 24 H Temporitzador dispensador d'alimentació d'Aliments Digital, alimentador automàtic de sincronització de Tanc de Peixos
Fabricant CENPEK
Nota 7.4
*HUIOP *iLONDA Alimentat per USB Wifi Intel·ligent Automàtic Aquari Peixera Alimentador d'Aliments Llar Llar Aquari Temporització Intel·ligent Alimentador de Peixos App Control Remot 24 Idiomes
*HUIOP *iLONDA Alimentat per USB Wifi Intel·ligent Automàtic Aquari Peixera Alimentador d'Aliments Llar Llar Aquari Temporització Intel·ligent Alimentador de Peixos App Control Remot 24 Idiomes
Fabricant HUIOP
Nota 7.4
*AFGSsm 3L *Pond *Feeder, Alimentador automàtic per a Peixos, Dispensador Menjar Peixos Estany, Menjadora *automatico Peixos
*AFGSsm 3L *Pond *Feeder, Alimentador automàtic per a Peixos, Dispensador Menjar Peixos Estany, Menjadora *automatico Peixos
Fabricant AFGSsm

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables