₯ ⭐️ Els 10 millors collarets antilladrucs de 2024: Troba els millors preus

Benvingut a la guia definitiva per escollir collarets antilladrucs!
Si busques els sense distraccions ni anuncis, has arribat al lloc ideal. Descobreix els collarets antilladrucs més destacats i aconsegueix els millors preus, tot en un entorn net i enfocat exclusivament en proporcionar-te la informació que necessites.
Si no saps ben bé per on començar amb tanta opció disponible, no et preocupis, t'ajudarem a desxifrar-ho.
Hem fet tota la recerca per tu provant diferents opcions i comparant-les per veure quines són realment millors.

🔥 Els 3 Millors collarets antilladrucs

Collaret antilladrucs per a Gossos, Automàtic amb 8 Nivells de Sensibilitat Ajustables,8 Maneres de Vibració,Forta Vibració i So,Resistència a l'Aigua i Recarregable-Blanc

Collaret antilladrucs per a Gossos, Automàtic amb 8 Nivells de Sensibilitat Ajustables,8 Maneres de Vibració,Forta Vibració i So,Resistència a l'Aigua i Recarregable-Blanc El Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques collaret antilladrucs marca Beoankit 📌
 • 3 maneres d'ensinistrament efectius : Collaret antilladrucs per a gossos amb 3 maneres - vibració,forta vibració i so. Les maneres de forta vibració i vibració es poden ajustar de 0 a 8 nivells pressionant el botó de manera. El nivell 8 és el més, el nivell 0 significa que aquesta manera està deshabilitada. Depenent de la naturalesa i el comportament del seu gos, pot combinar lliurement aquestes maneres perquè el seu gos deixi de bordar.
 • 8 Nivells de sensibilitat ajustables : El collaret antilladrucs per a gossos ofereix 8 nivells de sensibilitat que poden detectar eficaçment els lladrucs de gossos de totes les grandàries. Seleccioni el nivell de sensibilitat adequat que funcioni amb major eficàcia en els seus gossos. El nivell 8 és el més sensible i el nivell 1 és el menys. La pantalla LED és molt pràctica per a veure quina manera està activat, amb la seva intensitat.
 • Collaret automàtic i intel·ligent : El collaret funciona en manera automàtica sense comandament a distància. Aquest collaret antilladrucs es desactiva quan s'activa 6 vegades en 1 minut i reprèn la seva funcionalitat després de 2 minuts. Aquesta manera té com a objectiu protegir el teu gos i donar-li temps perquè es calmi. El collaret antilladrucs per a gossos equipat amb un sensor intel·ligent. El collaret només s'activarà quan el seu gos bordi, per a proporcionar-li un ensinistrament oportú i correcte.
 • Resistent a l'aigua i collaret ajustable : El collaret antilladrucs utilitza material impermeable IP67 i pot utilitzar-se en interiors i exteriors en qualsevol condició climàtica. La corretja de niló ajustable (de 12 a 62 cm) permet que el collaret s'adapti a gossos petits, mitjans i grans. És perfecte per a gossos de més de 2,5 kg.
 • Recarregable : El collaret antilladrucs té una bateria de liti recarregable de gran capacitat incorporada, que es pot carregar amb un cable de càrrega USB i es pot carregar per complet en 2 a 3 hores. Es pot utilitzar durant 20 dies després de la càrrega completa. La pantalla LED pot comprovar l'estat de la bateria.
+ Veure mes Caracteristiques

Collaret antilladrucs, Collaret antilladrucs per a Gos Recarregable Collaret Vibració Gossos, Impermeable IP67 per a Cadells i Gossos Adults - Eficaç i Còmode-Or

Collaret antilladrucs, Collaret antilladrucs per a Gos Recarregable Collaret Vibració Gossos, Impermeable IP67 per a Cadells i Gossos Adults - Eficaç i Còmode-Or El 2 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques collaret antilladrucs marca IHPUKIDI 📌
 • EFICÀCIA GARANTIDA: El nostre collaret antilladrucs recarregable combina l'ensinistrament caní amb una solució lleugera i no invasiva, ajudant la seva mascota a mantenir la calma i guanyar confiança, mentre redueix de manera segura i efectiva el lladruc excessiu.
 • OPCIONAL HUMANITZAT 2 MANERES D'ENTRENAMENT:El nostre collaret antilladrucs està dissenyat amb 2 maneres de treball: manera vibració + xiulet, manera vibració forta + xiulet. Triï la manera d'entrenament que s'adapti a la naturalesa i el comportament del seu gos.
 • RECARREGABLE I ECOLÒGIC: Bateria recarregable de llarga durada que redueix el desaprofitament i el cost de les bateries d'un sol ús, amb indicador de bateria baixa per a major comoditat.Collaret antilladrucs 1-5 nivells de sensibilitat que es poden seleccionar d'acord amb el soroll de fons i diferents escenaris; dissenyat amb protecció de sobrecàrrega de la bateria per a una llarga vida útil, La càrrega durant 2 hores pot funcionar durant 20 dies.
 • IMPERMEABLE I ADAPTABLE: El nostre collaret antilladrucs d'alta qualitat compta amb tecnologia IPX67, resistent a la pols i submergible fins a 1 metre per 30 minuts, permetent el seu ús en situacions quotidianes com beure aigua o passejos sota la pluja. Dissenyat per a adaptar-se a la majoria dels gossos, és adequat per a cadells de 8 a 110 lliures i s'ajusta fins a 22 polzades, incloent cobertes per a les clavilles en gossos de pèl llarg.
 • COMPROMÍS I GARANTIA EXCEPCIONAL: Brindem un any de garantia en els nostres collaret antilladrucs, recolzant la seva qualitat i durabilitat. Si experimenta algun problema, no dubti a contactar-nos per a rebre un servei professional i solucions satisfactòries, demostrant el nostre compromís amb l'excel·lència i la satisfacció del cliente.si necessita instruccions en espanyol, si us plau contacti'ns
+ Veure mes Caracteristiques

Collaret antilladrucs per a Gos, Collaret Automàtic antilladrucs amb 7 Nivells de Sensibilitat Ajustables, So i Vibració Intel·ligent antilladrucs per a Gos Petit Mitjans Grans(Blau)

Collaret antilladrucs per a Gos, Collaret Automàtic antilladrucs amb 7 Nivells de Sensibilitat Ajustables, So i Vibració Intel·ligent antilladrucs per a Gos Petit Mitjans Grans(Blau) El 3 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques collaret antilladrucs marca MASBRILL 📌
 • 【Eficaç Collaret antilladrucs】Aquest collaret antilladrucs per a gossos està dissenyat amb 2 maneres d'ensinistrament, xiulet i vibració. pot fer que el gos deixi de bordar de manera eficaç i segura. El collaret antilladrucs detecta automàticament quan el seu gos borda i comença a xiular com a advertiment, i en els tercers lladrucs, la vibració s'agregarà al senyal de so.
 • 【Collaret antilladrucs Ajustable per a Gos Petit Mitjans Grans】El collaret antilladrucs està proveït de 7 nivells de sensibilitat depenent de l'alt i llarg que bordi el seu gos. La corretja ajustable li permet triar la grandària que s'adapti a la grandària del coll del seu gos de 9 - 22 polzades. Amb dues cintes blanques reflectores, el gos pot ser trobat amb seguretat fins i tot a la nit.
 • 【Sense Falsos Disparadores】Amb una estricta funció de detecció de lladrucs falsos, aquest dispositiu de control de lladrucs de gossos està equipat amb sensors intel·ligents i xips que detectaran el lladruc del gos a una freqüència i decibels específics, el collaret antilladrucs s'activarà per la vibració de la gola del gos, ja no s'activarà falsament per altres sons o altres gossos, activant-se més ràpid i amb major precisió sense demora.
 • 【Bateria de Llarga Durada】No hi ha necessitat de carregar amb freqüència, simplement reemplaci la bateria. Es pot utilitzar durant més de 2 setmanes alhora. (Nota: No és resistent a l'aigua, si us plau no ho usi sota l'aigua).
 • 【Experiència Confortable】El disseny de la sivella és convenient per a prendre i usar per al seu gos. Les cobertes de contacte de plàstic poden protegir el coll del gos del frec. Ideal per a persones que manquen d'experiència o estan massa ocupats però volen corregir els mals hàbits de lladruc del seu gos.(Nota: Per a evitar el rebuig del gos, abans de començar a usar el collaret antilladrucs, és millor portar-lo per al seu gos primer sense posar la bateria durant un dia).
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Els nostres experts, que realment saben del que parlen, han dedicat hores a buscar, analitzar i posar a prova tot tipus de productes per assegurar-nos que et recomanem només el millor del millor. Hem considerat tot el que importa: la qualitat, la durabilitat, el confort d'ús, el preu, i per descomptat, l'opinió dels usuaris.
Així que, si estàs decidit a comprar collarets antilladrucs, aquesta guia és perfecta per tu. Aquí trobaràs una selecció dels millors productes, pensats per satisfer les teves necessitats i adaptar-se al teu pressupost. T'oferim una mirada detallada a les característiques principals, els pros i els contres, i també responem a les preguntes més comunes que la gent sol tenir sobre collarets antilladrucs, tot per ajudar-te a fer la millor elecció possible.
No importa quin collaret antilladrucs estiguis buscant, amb aquesta guia tindràs tot el que necessites per fer una compra informada, assegurant-te d'aconseguir exactament el que vols, dins del teu pressupost.

🤑 El collaret antilladrucs Més Barat

Collaret antilladrucs Automàtic per a Gossos,Detecció Intel·ligent de Lladrucs amb 3 Maneres de Vibració,So i Forta Vibració,Sensibilitat Ajustables,Resistent a l'Aigua i Recarregable

Collaret antilladrucs Automàtic per a Gossos,Detecció Intel·ligent de Lladrucs amb 3 Maneres de Vibració,So i Forta Vibració,Sensibilitat Ajustables,Resistent a l'Aigua i Recarregable El Mes Barat
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques collaret antilladrucs marca Beoankit 📌
 • Collaret antilladrucs Automàtic:El collaret funciona en manera automàtica sense comandament a distància. El collaret antilladrucs per a gossos equipat amb un sensor intel·ligent,anti-interferència.El collaret només s'activarà quan el seu gos bordi, per a proporcionar-li un ensinistrament oportú i correcte.
 • 4 Maneres d'Ensinistrament Efectius:Collaret antilladrucs per a gossos amb 4 maneres - so,vibració,so+vibració,so+vibració+forta vibració.Depenent de la naturalesa i el comportament del seu gos, pot combinar lliurement aquestes maneres perquè el seu gos deixi de bordar.
 • 5 Nivells de Sensibilitat Ajustables : El collaret antilladrucs per a gossos ofereix 5 nivells de sensibilitat que poden detectar eficaçment els lladrucs de gossos de totes les grandàries. Seleccioni el nivell de sensibilitat adequat que funcioni amb major eficàcia en els seus gossos. El nivell 5 és el més sensible i el nivell 1 és el menys.
 • Resistent a l'Aigua i Collaret Ajustable:El collaret antilladrucs utilitza material impermeable IP67 i pot utilitzar-se en interiors i exteriors en qualsevol condició climàtica. La corretja de niló ajustable (de 4 a 80 cm) permet que el collaret s'adapti a gossos grans, mitjans i petits. És perfecte per a gossos de més de 2,5 kg.
 • Recarregable:El collaret antilladrucs té una bateria de liti recarregable de gran capacitat incorporada, que es pot carregar amb un cable de càrrega USB i es pot carregar per complet en 1.5 a 2 hores. Es pot utilitzar durant 21 dies després de la càrrega completa. La pantalla LED a color és molt pràctica per a veure quina manera està activat, la sensibilitat i l'estat de la bateria.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de collarets antilladrucs que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els collarets antilladrucs disponibles en Abril del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors collarets antilladrucs veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Collaret antilladrucs Calitat - Preu

PetKing Premium Collaret antilladrucs per a Gossos Collaret Ensinistrament Collaret antilladrucs Gossos Petits Grans

PetKing Premium Collaret antilladrucs per a Gossos Collaret Ensinistrament Collaret antilladrucs Gossos Petits Grans Millor Calitat - Preu
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques collaret antilladrucs marca PetKing Premium 📌
 • TECNOLOGIA D'APRENENTATGE ADAPTABLE: els 7 nivells de correcció estan dissenyats per a augmentar progressivament amb cada lladruc. Els 2 primers nivells es basen únicament en la manera de so, i els 5 restants es basen en el so i la vibració. Una vegada superats els 7 nivells, el collaret gos ensinistrament antilladrucs passa a la manera de repòs durant 75 segons per seguretat. La sensibilitat dels nivells pot modificar-se a voluntat en aquests collarets antilladrucs.
 • SOLUCIÓ RÀPIDA ALS LLADRUCS EXCESSIUS: el nostre collaret anti lladrucs gos PetKing Premium és diferent d'altres collarets electricos per a gossos. No sols controla els lladrucs excessius, sinó que també entrena al seu amic de manera segura i humanitària perquè es comporti adequadament . El collaret antilladrucs automàtic funciona per si sol, sense la intervenció del propietari: vostè!
 • QUALITAT SOBRE QUANTITAT: El nostre collaret antilladrucs PetKing Premium està fabricat únicament amb materials de primera qualitat per a garantir la seva durabilitat. La sòlida sivella manté el dispositiu en el seu lloc en el coll del seu cadell i les cobertes reflectores garanteixen la seguretat en la nit. El seu únic dispositiu per a detenir els lladrucs indesitjats!
 • DISSENY VERSATIL: Problemes per a trobar collaret antilladrucs gossos grans? Li costa trobar un collaret ensinistrament gossos petits? Aquest dispositiu ha estat dissenyat per a ajustar-se i adaptar-se a gossos de qualsevol grandària: des del petit Yorkshire fins a l'enorme Labrador! La grandària del coll del collaret oscil·la entre 17cm i 55cm (7"-22"). No esperi i faci's amb un, formi part de la família PetKing Premium!
 • TOT EL QUE EL SEU AMIC PELUT NECESSITA: El dispositiu ve amb una corretja de niló reflector i 2 plaques facials, 2 jocs de nodes de confort, piles, un manual d'usuari i un llibre d'ensinistrament per al comportament antilladrucs. El seu amic pelut i vostè seran feliços utilitzant els mètodes segurs i humanitaris del collaret d'ensinistrament per a gossos PetKing Premium!
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els collarets antilladrucs

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els collarets antilladrucs que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Collarets antilladrucs

CANDYDOG Collaret antilladrucs per a Gossos, Recarregable Collaret antilladrucs amb 5 Sensibilitats Ajustables, Bip i Vibració, Collaret antilladrucs per a Gossos Grans, Mitjans i Petits

CANDYDOG Collaret antilladrucs per a Gossos, Recarregable Collaret antilladrucs amb 5 Sensibilitats Ajustables, Bip i Vibració, Collaret antilladrucs per a Gossos Grans, Mitjans i Petits TOP 1
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques collaret antilladrucs marca CANDYDOG 📌
 • Collaret antilladrucs de moda amb pantalla de colors:Una nova interfície de pantalla en color, un contingut de visualització més ric i un fort sentit de la tecnologia. Indicador de nivell de bateria+indicador de funcionament: més fàcil d'usar.
 • Xip intel·ligent de reconeixement de lladrucs de gossos de 5a generació: El programari i el maquinari del producte s'han actualitzat per complet, i el reconeixement de lladrucs de gossos és més precís, i evita trets accidentals.
 • Gestió intel·ligent de l'energia: Protecció de càrrega per sobretensión, segura i fiable. Càrrega magnètica: Fàcil maneig i càrrega més estable. Collaret antilladrucs recarregable amb fins a 15 dies de funcionament amb una sola càrrega.
 • Impermeable IP67: El nostre collaret antilladrucs pot utilitzar-se en qualsevol clima i condició gràcies al disseny impermeable IP67 del receptor. Collaret ajustable, adequat per a gossos de grandària 5kg~50kg.
 • Garantia d'1 any: Oferir 24/7 servei al client, Si vostè té alguna pregunta, si us plau no dubti a contactar amb nosaltres en qualsevol moment. Els nostres productes ofereixen un període de garantia d'un any, durant el qual oferim serveis gratuïts de devolució i canvi.
+ Veure mes Caracteristiques

Prechkle Collaret Automàtic antilladrucs per a Gossos, Mòdul Intel·ligent de Detecció de Lladrucs, Resistent a l'Aigua IP67, So de Vibració Manera-E, 4 Nivells de Sensibilitat, Recarregable - Blava

Prechkle Collaret Automàtic antilladrucs per a Gossos, Mòdul Intel·ligent de Detecció de Lladrucs, Resistent a l'Aigua IP67, So de Vibració Manera-E, 4 Nivells de Sensibilitat, Recarregable - Blava TOP 2
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques collaret antilladrucs marca Prechkle 📌
 • Manera automàtica anti-lladrucs i de protecció: El collaret antilladrucs és totalment automàtic. El que ha de fer és comprar-ho des de casa, encendre-ho i col·locar-ho en el coll del seu gos. Tots els molestos lladrucs nocturns o després de sortir de casa desapareixeran.El collaret antilladrucs per a gossos de Prechkle posseeix una funció de desconnexió de seguretat que si el collaret s'activa més de 6 vegades en 1 minut, el collaret ingressarà en la manera d'autoprotecció.
 • 2 maneres d'intensitat segura i 4 nivells de sensibilitat: El collaret antilladruc amb 2 maneres d'ensinistrament ajustables de manera independent (so + vibració, so + vibració + Manera E ). La sensibilitat ajustable de 0 a 4 li permet utilitzar una funció d'ensinistrament progressiu. Aquesta característica fa que el collaret antilladrucs sigui increïblement útil per a proporcionar un reforç positiu per al bon comportament
 • Anti interferència intel·ligent: El collaret antilladrucs per a gossos té un mètode de detecció intel·ligent que pot identificar els lladrucs del seu gos (freqüències de lladrucs: 1000-2000kHZ, 80-90db). Pot detectar efectivament els lladrucs del gos que el porta mentre filtra les distraccions, els gossos que borden al costat del seu gos no activaran el collaret.
 • Recarregable per USB i indicador LED: Quan la bateria està baixa, el LED del receptor parpelleja per a indicar als usuaris que el carreguin. La bateria de liti recarregable incorporada és de gran capacitat, només triga 2 hores a carregar-se completament, i brinda fins a 20 dies d'ús.
 • Resistent a l'aigua IP67 i apte per a gossos de totes les grandàries: el collaret s'ajusta entre 10 i 65 cm, i és adequat per a gossos d'entre 3 i 70 kg. El grau d'impermeabilitat IP67 permet al gos portar el collaret en ambients humits i aquàtics. A més, el collaret està equipat amb 2 grandàries de punts de contacte, la qual cosa també és molt adequat per als gossos de pèl llarg.
+ Veure mes Caracteristiques

Collaret antilladrucs Vibració amb Control Intel·ligent dels Lladrucs,So,Vibració i Forta Vibració Efectiva amb 8 Nivells de Sensibilitat Ajustable,Recarregable i Resistent a l'Aigua

Collaret antilladrucs Vibració amb Control Intel·ligent dels Lladrucs,So,Vibració i Forta Vibració Efectiva amb 8 Nivells de Sensibilitat Ajustable,Recarregable i Resistent a l'Aigua TOP 3
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques collaret antilladrucs marca Beoankit 📌
 • 4 Manera d'ensinistrament intel·ligent i sistema de protecció automàtica:So,Vibració,So+Vibració,So+Vibració+forta vibració.Les maneres de forta vibració i vibració es poden ajustar de 0 a 8 nivells pressionant el botó de modo.si el collaret es dispara més de 8 vegades durant 1 minut,entrarà en manera d'autoprotecció.En aquesta manera,el collaret deixarà de funcionar durant 1 minut.Aquesta manera té com a objectiu protegir el seu gos i donar-li temps per a calmar-se.
 • 8 Nivells de sensibilitat ajustables e Pantalla LED:El collaret antilladrucs per a gossos ofereix 8 nivells de sensibilitat que poden detectar eficaçment els lladrucs de gossos de totes les grandàries.Seleccioni el nivell de sensibilitat adequat que funcioni amb major eficàcia en els seus gossos.El nivell 8 és el més sensible i el nivell 1 és el menos.la pantalla LED l'ajuden a seguir l'estat de funcionament més ràpidament,inclou la manera i les opcions de sensibilitat.
 • Millor anti-interferència:El collaret antilladrucs per a gossos equipat amb un sensor intel·ligent està dissenyat amb un xip de reconeixement avançat amb tecnologia d'activació exclusiva,detectarà de manera intel·ligent els lladrucs del seu gos i filtrarà eficaçment altres sons no relacionats de l'entorn per a evitar falsos trets.El collaret només s'activarà quan el seu gos bordi amb una capacitat de resposta accelerada,donar al seu gos un ensinistrament oportú i correcte.
 • Recarregable i resistent a l'aigua IP67:La bateria de liti incorporada és bastant duradora,de 2 hores de càrrega completa es pot utilitzar normalment durant 21 dies.El nivell d'impermeabilitat IP67 permet que el seu gos pugui córrer sota la pluja o en qualsevol clima inclement,de confiança i segur d'usar.
 • Collaret ajustable i còmode de portar:El collaret és ajustable i adequat per a gossos de més de 2,5 kg.Collaret ajustable entre 4 i 62 cm.Aquest collaret per a gossos és adequat per a gossos de totes les grandàries.Fet de material de niló còmode,durador i còmode de portar.
+ Veure mes Caracteristiques

Collaret antilladrucs Gossos Petits, Collare antilladrucs Automàtic amb 7 Nivells de Sensibilitat i Vibració/So, Seguretat Collaret antilladrucs amb Descàrrega per a Gossos Mitjans/Grans

Collaret antilladrucs Gossos Petits, Collare antilladrucs Automàtic amb 7 Nivells de Sensibilitat i Vibració/So, Seguretat Collaret antilladrucs amb Descàrrega per a Gossos Mitjans/Grans TOP 4
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques collaret antilladrucs marca PcEoTllar 📌
 • Collaret antilladrucs per a Gossos Petits. Aquest collaret antilladrucs per a gossos ofereix 7 nivells de sensibilitat de so i vibració, perquè pugui detenir els lladrucs del seu gos de manera segura i eficaç. Només hi haurà un xiulet després dels dos primers lladrucs, després la vibració s'activarà automàticament si el seu gos continua bordant.
 • Collaret antilladrucs Ajustable per a Gossos de Grandària Mitjana. El nostre collaret de control de lladrucs és ajustable de 7 a 20 polzades. Si us plau, mesuri la circumferència del coll del seu gos abans de comprar el collaret. El gos pot ser trobat fàcilment fins i tot de nit gràcies a les dues bandes reflectores blanques.
 • Estalvi d'Energia i Llarga Durada. El dispositiu principal utilitza una pila alcalina de 6 V 4LR44 (DUES PILES INCLOSES). No és necessari canviar-les amb freqüència. Pot utilitzar-se durant més de 14 dies seguits (Nota: no és resistent a l'aigua, per la qual cosa no ha d'utilitzar-se sota l'aigua).
 • Còmode Collaret antilladrucs per a Gossos Petits. La sivella facilita que el gos l'agafi i el porti posat. Les fundes de contacte de plàstic protegeixen el coll del gos del frec i redueixen la sensació de resistència del gos.
 • Recordatori: Per a evitar que el seu gos rebutgi el collaret, és millor posar-l'hi sense posar la pila durant un dia abans de començar a utilitzar el collaret antilladrucs. Si té algun problema amb el collaret antilladrucs, posi's en contacte amb nosaltres. L'ajudarem a resoldre el problema al més aviat possible.
+ Veure mes Caracteristiques

Prechkle Collaret Automàtic Recarregable per a Gossos, Dispositiu Intel·ligent Anti-Lladruc amb 5 Sensibilitats Ajustables, Vibració Apte per a Gossos Grans, Mitjans i Petits, Impermeable

Prechkle Collaret Automàtic Recarregable per a Gossos, Dispositiu Intel·ligent Anti-Lladruc amb 5 Sensibilitats Ajustables, Vibració Apte per a Gossos Grans, Mitjans i Petits, Impermeable TOP 5
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques collaret antilladrucs marca Prechkle 📌
 • Activació sense control remot i antifalsos trets: El collaret antilladrucs per a gossos de Prechkle utilitza una versió millorada del xip intel·ligent de reconeixement de lladrucs per a gossos, que accedeix automàticament a la manera de funcionament sense control remot perquè el gos pugui deixar de bordar de manera oportuna, eficaç i segura. Aquest collaret antilladrucs pot filtrar eficaçment altres sons irrellevants, evitar falsos trets i protegir millor el seu gos.
 • Sensibilitat ajustable: Ofereix 5 nivells de sensibilitat i 2 maneres d'ensinistrament: (so + vibració, so + vibració + manera E). Depenent de la naturalesa i el comportament dels seus gossos, pot triar els nivells d'intensitat per botó de manera per a aconseguir que el seu gos deixi de bordar.
 • Apte per a gossos de totes les grandàries: El collaret antilladrucs és fàcilment ajustable i es pot col·locar i llevar ràpidament amb la sivella. S'adapta a gossos de 3 a 70 kg amb una grandària de coll de 10 a 65 cm. El material lleuger fa que la seva mascota se senti còmoda de portar i la grandària del collaret antilladrucs per a gossos és ajustable, per la qual cosa pot continuar usant-lo a mesura que el seu gos creix.
 • Disseny resistent a l'aigua IP7 i amb tira reflectora: El nostre collaret pot satisfer les seves necessitats diàries, que pot ser utilitzat sota la pluja i la neu. Els gossos poden usar el collaret d'ensinistrament en la llar o al parc i fins i tot anar a la platja. I la tira reflectora del collaret pot ajudar a trobar als seus cadells perduts o evitar accidents en la foscor, és ideal per a passejos a la nit.
 • Cable de càrrega USB : Equipat amb bateria recarregable d'ions de liti d'alta qualitat, en circumstàncies normals, pot treballar fins a 20 dies. Aquest collaret antilladrucs per a gossos mitjans es pot carregar mitjançant un cable USB, és adaptable a diferents dispositius de càrrega com a banc d'energia, ordinador portàtil, carregador de cotxe o carregador de 5V. Només es triga de 2 a 3 hores a carregar el dispositiu.
+ Veure mes Caracteristiques

MASBRILL Collaret antilladrucs per a Gos Petit Mitjans Grans, Collaret Automàtic antilladrucs de Gos Recarregable amb 7 Sensibilitats Ajustables So i Vibració Intel·ligent antilladrucs-Negre

MASBRILL Collaret antilladrucs per a Gos Petit Mitjans Grans, Collaret Automàtic antilladrucs de Gos Recarregable amb 7 Sensibilitats Ajustables So i Vibració Intel·ligent antilladrucs-Negre TOP 6
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques collaret antilladrucs marca MASBRILL 📌
 • 🐕【Automàtic antilladrucs per a Gossos】El collaret antilladrucs per a gos gran és totalment automàtic. Només necessita comprar el dispositiu de control de lladrucs, encendre'l i col·locar-lo en el coll del seu gos. Tots els lladrucs nocturns molestos desapareixeran. La seva família i veïns gaudiran d'un ambient lliure de lladrucs. El nostre collaret antilladrucs per a gossos deixarà de funcionar temporalment durant 1 minut si el collaret s'activa més de 7 vegades en 1 minut.
 • 🐕【Collaret antilladrucs amb 2 Maneres de Funcionament】Aquest collaret antilladrucs per a gos està equipat amb un xip intel·ligent antiinterferències i s'activa amb el lladruc del gos+vibració de la corda vocal, filtrant eficaçment altres sorolls de fons i evitant falsos trets. El collaret antilladrucs té 2 maneres de funcionament (xiulet+vibració). D'1 a 2 vegades so d'avís i de 3 a 7 vegades so+vibració.
 • 🐕【antilladrucs per a Gossos Sensibilitat Ajustable】Aquest collaret antilladrucs per a gossos té 2 botons "+ -" utilitzats per a ajustar la sensibilitat adequada del nivell 1-7 segons la grandària del gos. Com més gran sigui el nivell de sensibilitat, més fàcil és disparar el collaret.El nivell 4 és l'ajust més sensible.
 • 🐕【Recarregable and Impermeable Collaret antilladrucs】MASBRILL collarets antilladrucs per a gossos es carreguen en 2 hores i poden durar fins a 15 dies. El disseny impermeable IP67 li permetrà gaudir del temps d'entrenament amb el seu gos en la piscina, el parc, la platja o el clima plujós.
 • 🐕【Collaret antilladrucs Ajustable per a Gossos Petits/Mitjans/Grans】No collaret antilladrucs està fet de resistent corretja ajustable de niló que es pot ajustar de 22 a 55 CM. I adequat per a totes les grandàries de gossos que pesen de 5 a 50 kg i més de 6 mesos d'edat poden utilitzar aquest collaret vibrador.
+ Veure mes Caracteristiques

Collaret antilladrucs Gossos, IP67 Impermeable Collaret Ensinistrament Intel·ligent Recarregable 8 Nivells Sensibilitats Ajustables So Collaret de Vibració Manera per a Gos Petit/Mitjà/Gran

Collaret antilladrucs Gossos, IP67 Impermeable Collaret Ensinistrament Intel·ligent Recarregable 8 Nivells Sensibilitats Ajustables So Collaret de Vibració Manera per a Gos Petit/Mitjà/Gran TOP 7
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques collaret antilladrucs marca EIEVEY 📌
 • 【Paràmetres Humanitzats】 el collaret antilladrucs té 3 maneres: so, so+vibració feble, so+fort vibració, 8 nivells de sensibilitat ajustable, pot augmentar gradualment la intensitat d'acord amb l'adaptabilitat del gos, deixi que el seu gos surti dels seus mals hàbits sense danys.
 • 【Funció de protecció de seguretat】el collaret antilladrucs gossos adopta mànigues de silicona anti-roba que poden protegir millor la pell del gos contra les lesions, evitar que el gos sigui elèctric; Cinturó teixit en niló teixit, suau i sedós, suau per a la pell i còmode.
 • 【Operació simple】l'antilladrucs per a gossos adopta un xip intel·ligent millorat per a gossos de lladrucs de gossos, no es requereix control remot, els lladrucs i les vibracions de les cordes vocals de l'animal, filtra efectivament un altre soroll de fons i evita falsos desencadenants, i protegeix millor. La pantalla de color LED mostra clarament la manera de treball i el nivell de potència, assegurança i eficient
 • 【Collaret antibarre impermeable recarregable】disseny impermeable IP67, pluja o en qualsevol altre moment, pot gaudir del temps d'entrenament amb el seu gos en la piscina, el parc, la platja o el pati. En usar la càrrega USB, només porta dues hores carregar-se per complet i es pot usar fins a 15 dies
 • 【Collaret anti-abutmento ajustable】 Anti-lladrucs gos ajustable en niló ràpid i durador, fàcil d'eliminar i posar, bucle anti-freying, no fàcil de caure, adequat per a gossos petits, mitjans i grans que pesen de 5 a 100 gats.
+ Veure mes Caracteristiques

X CLIC Collaret antilladrucs per a Gos Recarregable - Collarets antilladrucs per a Gossos amb 7 Nivells de Vibració, So i Manera E, Resistent a l'Aigua, Ajustable per a Gossos de (2,5-55kgs)

X CLIC Collaret antilladrucs per a Gos Recarregable - Collarets antilladrucs per a Gossos amb 7 Nivells de Vibració, So i Manera E, Resistent a l'Aigua, Ajustable per a Gossos de (2,5-55kgs) TOP 8
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques collaret antilladrucs marca X CLICK 📌
 • - El nostre principal objectiu és que tant tu com la teva mascota se sentin còmodes i tranquils. Per això, donem màxima prioritat a l'atenció al client i responem el més ràpid possible per a resoldre qualsevol problema i ajudar-te a ajustar els nostres collarets per al seu millor ús.
 • -[Evita l'estrès i ansietat] que pot provocar l'excessiu lladruc del teu gos. El collaret és automàtic i intel·ligent pel que no necessita comandaments, en detectar el lladruc del seu gos aquest emetrà la funció que vostè ha personalitzat.
 • -[Collaret resistent a l'aigua i ajustable]: El collaret anti lladrucs usa material impermeable IP67 i pot utilitzar-se tant en interiors com en exteriors en dies de pluja. La corretja és ajustable (de 20 a 63 cm). Permetent que el collaret s'adapti a gossos petits, mitjans i grans. Perfecte per a gossos de 2,5kg fins a 55kg.
 • -[Recarregable]: El collaret anti lladrucs té una bateria de liti recarregable amb gran capacitat, que es carrega amb un cable USB incorporat en la caixa i es carrega en unes 2-3 hores. La capacitat de càrrega sol durar de 15 a 20 dies. Es pot comprovar el nivell de bateria en la pantalla led.
 • -[3 maneres d'ensinistrament efectius]: El collaret anti lladrucs compta amb 3 maneres: Vibració, So i Manera E, es poden ajustar de 0 a 7 nivells, sent el nivell 8 el major i 0 deshabilitat. Aquestes maneres es poden combinar per a fer la funció conjunt amb un lladruc o per separat.
+ Veure mes Caracteristiques

Nakosite PET2433 El Millor Collaret Anti-Lladrucs, Collaret Frena Lladrucs. Ajustable per a Gossos petits, mitjans i Grans

Nakosite PET2433 El Millor Collaret Anti-Lladrucs, Collaret Frena Lladrucs. Ajustable per a Gossos petits, mitjans i Grans TOP 9
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques collaret antilladrucs marca Nakosite 📌
 • EFECTIVITAT: El Nakosite PET2433 El Millor Collaret Anti-Lladrucs efectivament entrena al seu gos per a deixar de bordar innecessàriament utilitzant so audible i vibració. No s'aplica cap XOC ELÈCTRIC. S'usa al voltant del coll del seu gos. Perfecte per a interiors i exteriors. Resultats comprovats. Recomanat pels amants dels gossos. Faci clic en el botó taronja AFEGIR A LA CANASTRA per a obtenir el seu AVUI.
 • SENSIBILITAT: Aquest de confiança collaret per a gos s'ha creat amb un XIP avançat que té 7 nivells ajustables de la sensibilitat. Cada vegada que el seu gos borda, el collaret per a gossos Nakosite PET 2433 activa un to i una vibració. Si el seu gos continua bordant, el to i la vibració s'intensifiquen progressivament fins que el lladruc es deté. PET2433 és còmode, de moda i un dels millors en el mercat ara. Ordenar ara!
 • CONVENIÈNCIA: Per a gossos petits, mitjans i grans que pesen 3-68kgs o 5-150lbs amb la grandària del coll 25-60cm o 10-24pulgadas. Preferit pels amos de Llauradors, Pastor Alemán, Golden Retriever, Beagle, Buldog, Yorkshire Terrier, Boxer, Poodle, Dachshund, Chihuahua etc. Ajudi el seu gos a deixar de bordar! Faci clic en el botó taronja AFEGIR A LA CANASTRA!
 • COMODITAT: Lleuger, Compacte, Durable i Resistent a l'Aigua. Pes 82 grams. VALOR: un REGAL de qualitat per a gossos i amos de GOSSOS durant Nadal, Pasqua, Aniversari, Eid, Hanukkah, Diwali etc. a un sorprenent PREU. CONTINGUTS DEL PAQUET: 1 x Collaret per a Gossos Nakosite PET2433 Anti-Lladrucs, 1 x Bateria 6V, 1 x Manual d'Operacions i 1 x placa d'identitat GRATUÏTA.
 • COMPROMÍS AMB LA EXELENCIA: Garantia de 90 dies! Prometem i garantim el millor servei d'atenció al client proporcionant una resposta a qualsevol pregunta, inquietud o consulta dins de 48 hores. NOTA: Si hi ha alguna cosa que podem fer per a millorar la seva experiència de compra, segurament ho farem. Simplement contacti'ns a través del sistema de missatgeria del comprador de Amazon. Som aquí per a ajudar!
+ Veure mes Caracteristiques

Collaret antilladrucs de Gos Recarregable per a Petit Mitjans Grans So Humà Ajustable i Manera de Vibració per a Entrenar Gossos Ajust de Sensibilitat de 7 Nivells - Blau

Collaret antilladrucs de Gos Recarregable per a Petit Mitjans Grans So Humà Ajustable i Manera de Vibració per a Entrenar Gossos Ajust de Sensibilitat de 7 Nivells - Blau TOP 10
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques collaret antilladrucs marca PcEoTllar 📌
 • 【Collaret de Seguretat per a Lladrucs】- els nostres collarets funcionen en una combinació de so i vibració per a entrenar al seu gos de manera inofensiva i efectiva. La màquina detecta els lladrucs del gos i emet un xiulet d'advertiment. Després de 2 vegades els advertiments sonors, el collaret combinarà el so amb la vibració per a funcionar si continua bordant, la qual cosa fa que el gos s'adoni que bordar està malament.
 • 【Dispositiu per a detenir lladrucs recarregable】 - Recarregable per a fer-ho més convenient i estalviar temps i diners per al propietari, al mateix temps que protegeix el medi ambient. Obtingui una càrrega completa en 2-3 hores.
 • 【Ajust de sensibilitat de 7 nivells】 - 7 nivells de sensibilitat ajustable, ja que diferents gossos borden a diferents nivells, per la qual cosa establim diferents nivells de sensibilitat per al so, com més gran és el nivell de sensibilitat que estableix el collaret de detenció de lladrucs, més sensible és rebre el lladruc del gos i l'efecte serà millor.
 • 【Ajustable per a gossos mitjans grans】: pot ajustar la grandària d'acord amb la grandària del coll del seu gos, el nostre tap de lladrucs s'adapta a gossos d'11 a 110 lliures i el rang d'ajust de grandària és de 9 a 22 polzades.
 • 【FÀCIL D'USAR】 - Aquest collaret de lladrucs per a gossos inofensiu no és remot. El collaret antilladrucs permet l'ús del collaret en qualsevol condició climàtica. Un collaret antilladrucs amb una bateria completament carregada pot durar 10 dies d'ús. Ara pot treure a passejar al seu gos en qualsevol moment, ja que el dispositiu a prova de pluja pot funcionar eficaçment fins i tot en climes humits, però no és adequat per a nedar.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Collaret antilladrucs

Nota 9.9
Collaret antilladrucs, Collaret antilladrucs Automàtic d'Esprai per a Gossos amb Oli de Citronel·la Anti Lladrucs amb Dos Patrons de Polvorització Recarregable per a Gossos Petits i Grans
Collaret antilladrucs, Collaret antilladrucs Automàtic d'Esprai per a Gossos amb Oli de Citronel·la Anti Lladrucs amb Dos Patrons de Polvorització Recarregable per a Gossos Petits i Grans
Nota 8.5
Collaret antilladrucs per a Gossos Recarregable, Ajustable Collarets antilladrucs amb 7 Sensibilitats, Eficaç Ensinistrament Anti Lladruc Maneres de Vibració i Xiulet per a Gossos Petits i Grans
Collaret antilladrucs per a Gossos Recarregable, Ajustable Collarets antilladrucs amb 7 Sensibilitats, Eficaç Ensinistrament Anti Lladruc Maneres de Vibració i Xiulet per a Gossos Petits i Grans
Nota 8.0
Collaret Ensinistrament Gossos [2023 Edició] , Collaret d'Ensinistrament per a Gossos Petits Mitjans i Grans, 3 Manera d'Entrenament i Rang Remot de 500 Metres Collaret d'Ensinistrament
Collaret Ensinistrament Gossos [2023 Edició] , Collaret d'Ensinistrament per a Gossos Petits Mitjans i Grans, 3 Manera d'Entrenament i Rang Remot de 500 Metres Collaret d'Ensinistrament
Nota 7.8
DogRook Collaret antilladrucs - Recarregable - antilladrucs - vibració Gossos - 3,5-50kg - Blau
DogRook Collaret antilladrucs - Recarregable - antilladrucs - vibració Gossos - 3,5-50kg - Blau
Nota 7.7
Collaret antilladrucs Gossos, Automàtic, Recarregable, Impermeable, Detecció Intel·ligent de Lladrucs amb 7 Nivells de sensibilitat i Vibració, Collaret Ensinistrament Gossos, Segur per a Mascotes
Collaret antilladrucs Gossos, Automàtic, Recarregable, Impermeable, Detecció Intel·ligent de Lladrucs amb 7 Nivells de sensibilitat i Vibració, Collaret Ensinistrament Gossos, Segur per a Mascotes
Nota 7.6
HZK Collaret d'Escorça de Gos Petit, Recarregable Collarets antilladrucs per a Entrenament de Gossos amb 7 Maneres de Sensibilitat I Vibració de Xiulet, Rosa
HZK Collaret d'Escorça de Gos Petit, Recarregable Collarets antilladrucs per a Entrenament de Gossos amb 7 Maneres de Sensibilitat I Vibració de Xiulet, Rosa
Nota 7.5
ECARTYA Pack Collaret antilladrucs+Clicker per a Gos. Entrenament per a petits mitjans Grans Gossos amb So+Vibració. Collaret amb Control Intel·ligent lladrucs i Clicker per a Ensinistrament.
ECARTYA Pack Collaret antilladrucs+Clicker per a Gos. Entrenament per a petits mitjans Grans Gossos amb So+Vibració. Collaret amb Control Intel·ligent lladrucs i Clicker per a Ensinistrament.
Nota 7.4
Collaret Ensinistrament per a Gossos. Collaret antilladrucs Recarregable i Resistents a l'Aigua IP67. Comandament a Distància amb Abast de 1000 Metres i Pantalla LCD. Manera Xiulet, Vibració i Electroxoc.
Collaret Ensinistrament per a Gossos. Collaret antilladrucs Recarregable i Resistents a l'Aigua IP67. Comandament a Distància amb Abast de 1000 Metres i Pantalla LCD. Manera Xiulet, Vibració i Electroxoc.
Nota 7.4
Collaret antilladrucs per a Gossos Automàtic Sense Descàrrega amb Corretja Ajustable 10-55cm - amb 7 Nivells de Vibració i So per a Ensinistrament, Recarregable amb USB, Pantalla LED i Resistent a l'Aigua
Collaret antilladrucs per a Gossos Automàtic Sense Descàrrega amb Corretja Ajustable 10-55cm - amb 7 Nivells de Vibració i So per a Ensinistrament, Recarregable amb USB, Pantalla LED i Resistent a l'Aigua
Nota 7.4
PetKing Premium Collaret antilladrucs per a Gossos Petits i Grans Collaret Adiestramento Gossos Collarets Anti Lladrucs Dispositiu antilladruc Collare Entrenament Vibració
PetKing Premium Collaret antilladrucs per a Gossos Petits i Grans Collaret Adiestramento Gossos Collarets Anti Lladrucs Dispositiu antilladruc Collare Entrenament Vibració

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2024-03-23 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API