Els Millors Collarets antilladrucs de Juliol 2021

🔥 Els 3 Millors Collarets antilladrucs

*Meloive Collaret Lladruc de Gos Automàtic, Collaret d'Ensinistrament de Gossos Versió 2020, Detenció de Lladrucs per Vibració i *Sonidopara Tots els Gossos - Impermeable IPX7 i Recarregable.

Caracteristiques 📌
 • Xip de Sensibilitat 2020 Millorat: Com a resultat de l'ús del collaret de lladruc de gos per a gossos petits i mitjans, hem millorat el xip perquè sigui més humà i menys sensible. Per fi podrà superar els lladrucs incontrolables del seu gos, fent que vostè i el seu gos siguin més feliços.
 • 2 maneres d'ensinistrament i 5 nivells de sensibilitat ajustables: el collaret anti-lladrucs compta amb 2 maneres d'ensinistrament, la manera “So” és el predeterminat. Les maneres So + Vibració també es troben disponibles, amb 5 nivells de sensibilitat ajustables. Totes aquestes maneres detindran els lladrucs dels gossos sense danyar-los. Seleccioni la manera més apropiada i ajusti'l a les seves necessitats i a les del seu gos.
 • Manera automàtica: Col·loqui el collaret anti lladrucs en manera automàtica i deixi que el seu intel·ligent disseny faci la resta! Si el collaret es dispara més de 6 vegades durant 1 minut, entrarà en manera d'autoprotecció. En aquesta manera, el collaret deixarà de funcionar durant 2 minuts per a garantir seguretat.
 • Resistent a l'aigua i recarregable: El material del collaret anti lladrucs resistent a l'aigua IP67 permet l'ús del collaret a l'interior i a l'aire lliure en qualsevol condició climàtica. Bateria recarregable USB de *480mAh incorporada. Càrrega completa en 1 a 2 hores per a aproximadament 12 dies d'ús regular. Quan la bateria es troba baixa, les tres barres de la pantalla de la bateria parpellejaran al mateix temps, recordant a l'usuari que ha de carregar-la.
 • Lleuger i còmode: El coll de tela hipoal·lergògena és totalment ajustable i està dissenyat per a distribuir el pes lleuger del dispositiu anti-lladrucs en la zona del coll. És tan còmode, que la seva mascota ni tan sols sabrà que ho porta lloc.
+ Veure mes Caracteristiques

*rabbitgoo Collaret antilladrucs Gossos Recarregable per USB IP67 Impermeable Collaret Ensinistrament amb 5 Sensibilitat Ajustable, Vibració de Xiulet Sense Mal Apte per a Gossos Petits Mitjans Grans

*rabbitgoo Collaret antilladrucs Gossos Recarregable per USB IP67 Impermeable Collaret Ensinistrament amb 5 Sensibilitat Ajustable, Vibració de Xiulet Sense Mal Apte per a Gossos Petits Mitjans Grans
Marca: rabbitgoo
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ▶ ÚLTIM ENTRENAMENT I AJUDA DE COMPORTAMENT: Collaret antilladrucs ajudar a corregir lladrucs, agressions i altres formes d'obediència conductual. Deixa de bordar sense danyar a gossos. Segur i efectiu per a gossos petits, mitjans o grans. La longitud de la corretja reflectora és ajustable de 33 cm a 58.4 cm, que s'adapta a la majoria de les races de gossos de 3.6 kg a 68 kg i és convenient per a viatges nocturns!
 • ▶ SISTEMA DE *ANTIILADRIOS INTEL·LIGENT: *rabbitgoo Collaret antilladrucs equipat amb el sensor de tret intel·ligent actualitzat de la versió 2020 detectarà i filtrarà i després s'activarà només quan el seu gos borda i amb major seguretat i evitarà de manera efectiva el tret fals per altres sons no relacionats o altres gossos pròxims bordant, només el seu els lladrucs del gos activaran el collaret.
 • ▶ 2 MANERES D'ENTRENAMENT I 5 NIVELLS DE SENSIBILITAT: el collaret antilladrucs per a gossos ofereix els resultats d'entrenament més humans, assegurances i efectius que inclouen la manera "*Bip + Vibració + Xoc inofensiu" i "*Bip + Vibració", i pot triar l'activa la sensibilitat d'1 a 5 amb el botó d'encesa. Ajuda al seu gos a entendre que bordar no és desitjable. Pot corregir el comportament del seu gos amb *rabbitgoo Collaret antilladrucs.
 • ▶ MANERA DE PROTECCIÓ AUTOMÀTICA: Per a donar-li temps al gos a adaptar-se, el collaret es desactivarà si s'activa 6 vegades en 1 minut i reprèn la seva funcionalitat després de 2 minuts. En la manera de xoc, si tots els lladrucs ocorren en 30 segons, activarà la manera de xoc i realitzarà sis passos diferents per torns, després el collaret entrarà en la manera de protecció de dos minuts.
 • ▶ 100% IMPERMEABLE I RECÀRREGA RÀPIDAMENT: Amb un disseny d'IP67 impermeable, collaret lladrucs gos garanteix un ús segur en qualsevol condició climàtica. Bateria recarregable USB de 480 dt. incorporada. Càrrega completa en 2-3 hores (carregui la unitat durant 4 hores per primera vegada) durant aproximadament 15 dies d'ús regular. El voltatge de càrrega d'aquest collaret està limitat a menys de 5V, pot carregar-lo a través d'una PC, un banc d'energia, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

*GLEADING Collaret antilladrucs amb So i Vibració, Collaret Lladruc de Gos Automàtic i Recarregable -2 Collarets(*TPU+Nilons)

*GLEADING Collaret antilladrucs amb So i Vibració, Collaret Lladruc de Gos Automàtic i Recarregable -2 Collarets(*TPU+Nilons)
Marca: GLEADING
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Maneres d'ensinistrament i 5 nivells de sensibilitat ajustables: El collaret anti-lladrucs té 2 maneres d'ensinistrament, la manera “So” és el predeterminat. Les maneres So + Vibració també es troben disponibles, amb 5 nivells de sensibilitat ajustables. Seleccioni la manera més apropiada i ajusti'l a les seves necessitats i a les del seu gos.
 • Tecnologia de detecció intel·ligent de lladrucs: El sensor d'activació particular detectarà els lladrucs dels gossos amb major precisió i rapidesa, la qual cosa pot filtrar de manera segura i eficaç altres sons no relacionats i evitar l'activació falsa.
 • Manera automàtica: Si el collaret s'activa més de 6 vegades durant 1 minut, entrarà en manera de protecció automàtica. En aquesta manera, el collaret deixarà de funcionar (no s'emetran més so ni vibració) durant 2 minuts. Aquesta manera té com a objectiu protegir el seu gos i donar-li temps per a calmar-se.
 • Impermeable: El collaret anti lladrucs és resistent a l'aigua IPX7 i pot suportar la humitat fins i tot en les condicions climàtiques més adverses. El material lleuger no representa una càrrega per a la seva mascota.
 • Recarregable: La bateria recarregable integrada de 480 *mAh es carrega a través d'USB i es pot carregar completament en 1-2 hores i proporciona un ús d'aproximadament 14 dies.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás Els Millors Collarets antilladrucs al millor preu
Si aquestes buscant comprar Collarets antilladrucs però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

🤑 El Collaret antilladrucs Més Barat

*Meloive Collaret Recarregable antilladruc Gossos amb Abast de *730m, Collaret d'Ensinistrament amb Maneres Automàtic i Manual, 7 Nivells de Vibració, So.

*Meloive Collaret Recarregable antilladruc Gossos amb Abast de *730m, Collaret d'Ensinistrament amb Maneres Automàtic i Manual, 7 Nivells de Vibració, So.
Marca: Meloive
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • Molt popular i usat per experts ensinistradors i amos de mascotes per primera vegada. Pot ser usat per a ajudar a corregir els lladrucs, caminar amb corretja, asseure's, agressivitat i altres conductes d'obediència.
 • Aquest producte pot ser usat com a collaret d'ensinistrament i anti lladrucs. Seleccionant la manera automàtica, el collaret funcionarà sense el comandament a distància. Fins i tot si no es troba a la seva casa, el collaret pot funcionar normalment, com si utilitzés el comandament a distància. En aquest cas, es pot utilitzar com un collaret anti lladrucs:
 • Collaret automàtic de control anti-lladrucs: col·loqui el collaret al voltant del coll del gos. Quan els lladrucs del gos i les vibracions de la seva gola aconsegueixen una certa freqüència sonora detectable per un sensor, aquest s'activa automàticament emetent un so, seguit de vibracions.
 • Usar sense mirar. Actualització d'un sol botó. El botó únic per a les maneres d'ensinistrament és més fàcil d'usar. Els botons "+" "-" per a controlar els nivells són més segurs i fàcils d'usar per a ensinistrar als seus gossos.
 • Coll amb costura reflectora. Permet vigilar al seu gos o protegir la seva vida, fins i tot en entorns on la visibilitat és escassa. Aquest collaret d'ensinistrament ajustable és capaç d'adaptar-se a gossos petits, mitjans i grans de 16 a 62 cm. És perfecte per a gossos de més de 4 kg.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Collarets antilladrucs que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Collarets antilladrucs disponibles en Juliol del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Collarets antilladrucs veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Collaret antilladrucs Calitat - Preu

Collaret d'ensinistrament per a Gossos amb Control a Distància 300 Metres

Collaret d'ensinistrament per a Gossos amb Control a Distància 300 Metres
Marca: Wodondog
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • Abast Remot i Impermeable de 300 Metres - El collaret d'entrenament per a gossos *Wodondog, a una distància de fins a 300 metres, entrena fàcilment al seu gos al pati o al parc. El collaret és impermeable, et permet portar als teus gossos a la platja i a la mar per a nedar i jugar jocs.
 • Manera d'Entrenament De confiança per a Gossos Múltiples - El collaret del control remot té 4 maneres de vibració, llum i to, la funció de vibració es pot ajustar des del nivell 0-99. Suport per a entrenar 3 gossos amb un control remot simultàniament.
 • Operació Simple i Fàcil - Aquest collaret de gos compta amb botons separats per al so, la vibració, la funció de llum, que pot canviar ràpidament sense confondre les complexitats.
 • Collaret Ajustable per a un Millor Ajust - El collaret està fet d'un material de primera qualitat que és suau per al seu gos. Aquest collaret d'entrenament remot s'ajusta a grandàries de coll de 7 "a 26" i és ideal per a gossos de 10 a 40 kg (22 a 88 *lb) de grandària petita, mitjà i gran.
 • Bateria de Llarga Durada - En comparació amb el collaret de gos en el mercat, el collaret d'entrenament remot per a gossos *Wodondog amb una bateria d'ions de liti de càrrega ràpida proporciona una llarga durada de la bateria.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2021 de Els Collarets antilladrucs

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Collarets antilladrucs que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Collarets antilladrucs

*Meloive Collaret Recarregable antilladruc Dos Gossos amb Abast de *730m, Collaret d'Ensinistrament amb Maneres Automàtic i Manual, 7 Nivells de Vibració, So.

Caracteristiques 📌
 • Controli 2 gossos alhora .Aquest collaret d'ensinistrament per a gossos amb control remot té un abast de fins a 730 metres. Controla fins a 2 collarets per a ensinistrar gossos de totes les grandàries. Pot controlar 2 gossos alhora usant un botó sense mirar el control remot. Facilita l'ensinistrament del seu gos en un parc o en un pati.
 • Aquest producte pot ser usat com a collaret d'ensinistrament i anti lladrucs. Seleccionant la manera automàtica, el collaret funcionarà sense el comandament a distància. Fins i tot si no es troba a la seva casa, el collaret pot funcionar normalment, com si utilitzés el comandament a distància. En aquest cas, es pot utilitzar com un collaret anti lladrucs:
 • Collaret automàtic de control anti-lladrucs: col·loqui el collaret al voltant del coll del gos. Quan els lladrucs del gos i les vibracions de la seva gola aconsegueixen una certa freqüència sonora detectable per un sensor, aquest s'activa automàticament emetent un so, seguit de vibracions.
 • Coll amb costura reflectora. Permet vigilar al seu gos o protegir la seva vida, fins i tot en entorns on la visibilitat és escassa. Aquest collaret d'ensinistrament ajustable és capaç d'adaptar-se a gossos petits, mitjans i grans de 16 a 62 cm. És perfecte per a gossos de més de 4 kg.
 • Usar sense mirar. Actualització d'un sol botó. El botó únic per a les maneres d'ensinistrament és més fàcil d'usar. Els botons "+" "-" per a controlar els nivells són més segurs i fàcils d'usar per a ensinistrar als seus gossos.
+ Veure mes Caracteristiques

Collaret Lladrucs Gos - Corretja antilladrucs So/Vibració/Sensibilitat, Collaret antilladrucs per a Gossos Petits Mitjans Grans, Collaret Recarregable Ve amb *2Nylon Lluminosos Intercanviable Corretja

Caracteristiques 📌
 • ︾ABSOLUTAMENT SEGUR I EFICIENT︾ : A+ *Trainer collaret antilladrucs per a gossos adopta l'últim sistema tècnic d'entrenament de gossos, desenvolupat i provat tenint en compte la comoditat dels gossos. Els 7 nivells progressius de so i vibració són la forma més eficient, No s'aplica cap XOC ELÈCTRIC. Triï un nivell sensible adequat i una manera adequada per als seus gossos i fa que deixi de bordar de manera efectiva sense danyar-los. Recomanat pels amants de gossos.
 • ︾MÉS CÒMODE I SENSIBILITAT︾ : El Millor collaret antilladrucs per a gossos petits efectivament entrenats , No s'aplica cap XOC ELÈCTRIC. Perfecte dins i fora de casa. Cada vegada que el seu gos bordi, l'A+ *Trainer collaret antilladrucs emet *automaticamente un to i una vibració. Si el seu gos continua bordant, el to i la vibració s'intensifiquen progressivament fins que el lladruc es detingui. Sensible, real i efectiu.
 • ︾2 COLLARETS REEMPLAÇABLES, *TAMANO LLUMINÓS AJUSTABLE︾ : A *Tainer collaret antilladruc vibració a prova d'aigua amb els seus punts de contacte de silicona que no causa el dolor al seu gos, i el seu collaret ajustable de 9 cm a 57 cm El niló que s'adapta fàcilment a la majoria dels gossos, de 7 a 55 kg, ho converteix en un collaret molt complet. A més, el seu pes és molt lleuger (52 grams)i és molt compacte, eficient i té en compte el respecte i la salut del seu gos. Ve amb 2 collarets per a reemplaçar.
 • ︾IMPERMEABLE I RECARREGABLE︾: Collaret antilladrucs per a gossos grans/mitjans/petit té una bateria de càrrega ràpida i una manera d'estalvi d'energia per a dormir després d'1 minut sense bordar. Preferit per als amos de Llauradors, Pastor *Alemán, *Golden *Retriever, *Beagle, Buldog, *Yorkshire Terrier, *Boxer, *Poodle, *Dachshund, *Chihuahua etc.se pot usar en clima humit o en jocs aquàtics amb la seva mascota. Collaret antilladrucs recarregable Ajudi el seu gos a deixar de bordar!
 • ︾COMPROMÍS AMB LA *EXELENCIA︾: Tria A+ *Trainer collaret antilladrucs *automatico!Garantia de 24 mesos! Prometem i garantim el millor servei d'atenció al client proporcionant una resposta a qualsevol pregunta, inquietud o consulta dins de 48 hores. NOTA: Si hi ha alguna cosa que podem fer per a millorar la seva experiència de compra, segurament ho farem. Simplement contacti'ns a través del sistema de missatge del comprador de *Amazon. Som aquí per a ajudar-lo!
+ Veure mes Caracteristiques

*PetKing *Premium Collaret antilladrucs per a Gossos Petits i Grans Collaret *Adiestramento Gossos No *Electrico Collarets Anti lladrucs Dispositiu antilladruc *Collare Entrenament Vibració

Caracteristiques 📌
 • APRENENTATGE *AUTOMATICO! Està dissenyat per a detenir els lladrucs del seu gos sense cap interacció humana. Establir el nivell de sensibilitat desitjat i deixar que faci la resta del treball.
 • TECNOLOGIA D'APRENENTATGE PROGRESSIU 2018: El dispositiu antilladrucs ajudarà la teva mascota a aprendre progressivament sense esforços o danys. En *PetKing estem en contra del collaret elèctric per a gossos, per això hem dissenyat 7 nivells en un collaret d'ensinistrament per a gossos basats en la tecnologia de so i vibració. No és un repel·lent o un xiulet - és un collaret antilladrucs *Premium!
 • APROVAT I CERTIFICAT: El collaret d'ensinistrament antilladrucs per a gossos està certificat als EUA i la UE. En fabricar el collaret d'ensinistrament antilladruc de gossos només usem materials ecològics i el certificat de la FCC el confirma, assegurant la qualitat de les peces electròniques. *Petking MAI usarà un collaret elèctric per a gossos o aerosols Mantenim a la teva mascota segura!
 • QUALITAT PER A QUALSEVOL GRANDÀRIA: El collaret de gos per a l'ensinistrament està fet per a qualsevol grandària. A més, evita lladrucs de gossos extra petits. Ideal per a pesos entre 3.5-*50kg amb una grandària de coll de 17-*55cm (7"-22"). Durabilitat i comoditat durant llargues caminades o males condicions climàtiques. La sivella està feta de plàstic ABS sòlid sense punts febles per a un tancament fort.
 • SET D'ALTA QUALITAT! Els productes *PetKing *Premium estan dissenyats per a durar! El set de collaret d'entrenament per a gos inclou bateries extra, una forta corretja de niló ajustable, un disseny innovador, un manual de cura de l'usuari, un disseny modern i compacte alimentat amb la nova tecnologia anti xoqui 2018. Perfecte per al seu gos!
+ Veure mes Caracteristiques

*Nakosite PET2433 El Millor Collaret Anti-Lladrucs, Collaret Frena Lladrucs. ajustable per a gossos petits, mitjans i grans

Caracteristiques 📌
 • EFECTIVITAT: El *Nakosite PET2433 El Millor Collaret Anti-Lladrucs efectivament entrena al seu gos per a deixar de bordar innecessàriament utilitzant so audible i vibració. No s'aplica cap XOC ELÈCTRIC. S'usa al voltant del coll del seu gos. Perfecte per a interiors i exteriors. Resultats comprovats. Recomanat pels amants dels gossos. Faci clic en el botó taronja AFEGIR A la CANASTRA per a obtenir el seu AVUI.
 • SENSIBILITAT: Aquest de confiança collaret per a gos s'ha creat amb un XIP avançat que té 7 nivells ajustables de la sensibilitat. Cada vegada que el seu gos borda, el collaret per a gossos *Nakosite *PET 2433 activa un to i una vibració. Si el seu gos continua bordant, el to i la vibració s'intensifiquen progressivament fins que el lladruc es deté. PET2433 és còmode, de moda i un dels millors en el mercat ara. Ordenar ara!
 • CONVENIÈNCIA: Per a gossos petits, mitjans i grans que pesen 3-*68kgs o 5-*150lbs amb la grandària del coll 25-*60cm o 10-*24pulgadas. Preferit pels amos de Llauradors, Pastor *Alemán, *Golden *Retriever, *Beagle, Buldog, *Yorkshire Terrier, *Boxer, *Poodle, *Dachshund, *Chihuahua etc. Ajudi el seu gos a deixar de bordar! Faci clic en el botó taronja AFEGIR A la CANASTRA!
 • COMODITAT: Lleuger, Compacte, Durable i Resistent a l'Aigua. Pes 82 grams. VALOR: un REGAL de qualitat per a gossos i amos de GOSSOS durant Nadal, Pasqua, Aniversari, *Eid, *Hanukkah, *Diwali etc. a un sorprenent PREU. CONTINGUTS DEL PAQUET: 1 x Collaret per a Gossos *Nakosite PET2433 Anti-Lladrucs, 1 x Bateria 6V, 1 x Manual d'Operacions i 1 x placa d'identitat GRATUÏTA.
 • COMPROMÍS AMB LA *EXELENCIA: Garantia de 90 dies! Prometem i garantim el millor servei d'atenció al client proporcionant una resposta a qualsevol pregunta, inquietud o consulta dins de 48 hores. NOTA: Si hi ha alguna cosa que podem fer per a millorar la seva experiència de compra, segurament ho farem. Simplement contacti'ns a través del sistema de missatgeria del comprador de *Amazon. Som aquí per a ajudar!
+ Veure mes Caracteristiques

*Nakosite DOG2433 Millor Collaret antilladrucs Gossos per a Petits mitjans i Grans, *Bark Control Collaret. Funciona Bé! Nova tecnologia!

Caracteristiques 📌
 • EFECTIVITAT: El *Nakosite DOG2433 El Millor Collaret Anti-Lladrucs efectivament entrena al seu gos per a deixar de bordar innecessàriament utilitzant so audible i vibració. No s'aplica cap XOC ELÈCTRIC. S'usa al voltant del coll del seu gos. Perfecte per a interiors i exteriors. Resultats comprovats. Recomanat pels amants dels gossos. Faci clic en el botó taronja AFEGIR A la CANASTRA per a obtenir el seu AVUI.
 • SENSIBILITAT: Aquest de confiança collaret per a gos s'ha creat amb un XIP avançat que té 7 nivells ajustables de la sensibilitat. Cada vegada que el seu gos borda, el collaret per a gossos *Nakosite DOG2433 activa un to i una vibració. Si el seu gos continua bordant, el to i la vibració s'intensifiquen progressivament fins que el lladruc es deté. DOG2433 Ordenar ara!
 • CONVENIÈNCIA: Per a gossos petits, mitjans i grans que pesen 3-*68kgs o 5-*150lbs amb la grandària del coll 25-*60cm o 10-*24pulgadas. Preferit pels amos de Llauradors, Pastor *Alemán, *Golden *Retriever, *Beagle, Buldog, *Yorkshire Terrier, *Boxer, *Poodle, *Dachshund, *Chihuahua etc. Ajudi el seu gos a deixar de bordar! Faci clic en el botó taronja AFEGIR A la CANASTRA!
 • COMODITAT: Lleuger, Compacte, Durable i Resistent a l'Aigua. Pes 82 grams. VALOR: un REGAL de qualitat per a gossos i amos de GOSSOS durant Nadal, Pasqua, Aniversari, *Eid, *Hanukkah, *Diwali etc. a un sorprenent PREU. CONTINGUTS DEL PAQUET: 1 x Collaret per a Gossos *Nakosite DOG2433 Anti-Lladrucs, 1 x Bateria 6V, 1 x Manual d'Operacions.
 • COMPROMÍS AMB LA *EXELENCIA: Garantia de 90 dies! Prometem i garantim el millor servei d'atenció al client proporcionant una resposta a qualsevol pregunta, inquietud o consulta dins de 48 hores. NOTA: Si hi ha alguna cosa que podem fer per a millorar la seva experiència de compra, segurament ho farem. Simplement contacti'ns a través del sistema de missatgeria del comprador de *Amazon. Som aquí per a ajudar!
+ Veure mes Caracteristiques

*GoPetee Collaret antilladrucs Recarregable per a Gossos Petits Mitjans i Grans Collaret Ensinistrament Recarregable per a Gossos Sons i Vibracions Audibles Xip Avançat

Caracteristiques 📌
 • 💫 Entrenament Progressiu : xip avançat amb nivells 1-7 per a ajustar la sensibilitat, usar sons audibles i vibracions per a contendre els lladrucs excessius dels seus gossos de manera uniforme.
 • 💫 Segur i Còmode : el millor collaret anti-lladruc amb sons i vibracions redueix el lladruc, sense cops i causant dolor o sofriment als gossos. els gossos deixen de bordar quan entenen que poden evitar els molestos xiulets i brunzits.
 • 💫 Ajust de Sensibilitat : corretja d'espatlla flexible de niló adequada per a gossos i especialment dissenyada per a detenir el comportament de lladruc dels gossos, utilitzi una manera efectiva i segura.
 • 💫 Recarregable : Amb el cable USB, pot carregar el collaret amb el seu banc d'energia, computadora portàtil o adaptador de telèfon mòbil.
 • 💫 Amb llum LED : visible i segura, amb una placa d'identificació LED com a regal, es pot veure durant uns 800 metres durant la nit. Perfecte per a gossos petits i mitjans.
+ Veure mes Caracteristiques

*GoPetee Collaret antilladrucs per a Gossos Petits Mitjans i Grans Sense Xoc Collaret Ensinistrament Gossos amb Sons i Vibracions Audibles Xip Avançat amb 7 *Nieveles de Sensibilitat Ajustables

Caracteristiques 📌
 • 💫 Entrenament Progressiu: xip avançat amb nivells 1-7 per a ajustar la sensibilitat, usar sons audibles i vibracions per a contendre els lladrucs excessius dels seus gossos de manera uniforme.
 • 💫 Segur i Còmode: el millor collaret anti-lladruc amb sons i vibracions redueix el lladruc, sense cops i causant dolor o sofriment als gossos. els gossos deixen de bordar quan entenen que poden evitar els molestos xiulets i brunzits.
 • 💫 Ajust de Sensibilitat: corretja d'espatlla flexible de niló adequada per a gossos i especialment dissenyada per a detenir el comportament de lladruc dels gossos, utilitzi una manera efectiva i segura.
 • 💫 Amb llum LED: visible i segura, amb una placa d'identificació LED com a regal, es pot veure durant uns 800 metres durant la nit. Perfecte per a gossos petits i mitjans.
 • 💫 Nota: La resposta de la seva mascota ha de ser monitorada fins que l'animal s'acostumi al sistema. El collaret de control de lladrucs és el millor per a usar amb gossos que estan físicament en forma i que són particularment receptius al lladruc excessiu.
+ Veure mes Caracteristiques

*Wodondog Collaret d'Ensinistrament per a Gossos Recarregable i Resistent a l'Aigua amb vibració i So, Rang Remot de 300 Metres

Caracteristiques 📌
 • 【Abast Remot de 300 Metres】: Opera a una distància de 300 metres. L'abast variarà segons el terreny, el clima, la vegetació, així com la transmissió d'altres dispositius de ràdio
 • 【Manera Múltiple】: Amb manera múltiple. La manera de vibració es pot ajustar amb 0-100 nivells de personalització
 • 【Sistema de Gossos Múltiples】: Aquest sistema es pot usar per a controlar 2 gossos amb un transmissor, només necessita comprar collarets receptors addicionals i agregar-los al seu sistema
 • 【Resistent a l'Aigua】 Aquest producte és resistent a l'aigua, per la qual cosa pot usar-lo sota la pluja. Però no es pot usar mentre es res perquè no totes les parts són impermeables
 • 【Servei i Garantia del 100%】: Oferim un reemplaçament o reemborsament del producte per 60 dies i un any de garantia. Comuniqui's amb nosaltres la primera vegada si no està satisfet. Ens complau brindar un servei de completa satisfacció
+ Veure mes Caracteristiques

*GLEADING Collaret antilladrucs amb So I Vibració, Collaret De Mòdul Intel·ligent De Detecció De Lladrucs per a Gossos

Caracteristiques 📌
 • *UEVO MICROPROCESSADOR *QUALCOMM PER A la DETECCIÓ DE LLADRUCS: s'ha implementat tecnologia i actualitzacions innovadores en la nova versió del collaret anti-lladrucs, que compta amb el més recent xip intel·ligent i segur. El collaret compta amb 5 nivells de sensibilitat ajustable i 2 maneres d'ensinistrament, la qual cosa permet deixar de bordar sense danyar als gossos.
 • SENSOR D'ACTIVACIÓ PER A EVITAR QUALSEVOL PROBLEMA: el sensor d'activació incorporat en aquest collaret detectarà tots els sorolls, després filtrarà només els lladrucs per a activar (freqüències de lladrucs: 1000-*2000kHZ, 80-*90db). Els gossos que borden al costat del seu gos no activaran el collaret, tampoc empentes ni moviments del cap del gos.
 • 2 MANERES D'ENSINISTRAMENT I 5 NIVELLS DE SENSIBILITAT: el collaret anti-lladrucs compta amb 2 maneres d'entrenament, la manera «So» és el predeterminat. Els manera «So + Vibració», també estan disponible, amb 5 nivells de sensibilitat ajustables. Totes aquestes maneres detindran els lladrucs dels gossos sense danyar-los. Seleccioni la manera més apropiada i ajusti'l a les seves necessitats i al seu gos.
 • MANERA DE PROTECCIÓ AUTOMÀTICA: si el collaret s'activa més de 6 vegades durant 1 minut, entrarà en manera de protecció automàtica. En aquesta manera, el collaret deixarà de funcionar (no s'emetran més so ni vibració) durant 2 minuts. Aquesta manera té com a objectiu protegir el seu gos i donar-li temps per a calmar-se.
 • RECARREGABLE----La bateria recarregable integrada de 480 *mAh es carrega a través d'USB i es pot carregar completament en 1-2 hores i proporciona un ús d'aproximadament 14 dies.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Collaret antilladrucs

Nota 9.9
Collaret Anti-Lladrucs Avançat
Collaret Anti-Lladrucs Avançat
Fabricant Canine-Tech
Nota 8.5
*Meloive Collaret Anti Lladrucs, Vibració i So, per a Gossos Petits, Mitjans i Grans - Collaret d'Ensinistrament de Gossos Resistent a l'Aigua i Reflectora
*Meloive Collaret Anti Lladrucs, Vibració i So, per a Gossos Petits, Mitjans i Grans - Collaret d'Ensinistrament de Gossos Resistent a l'Aigua i Reflectora
Fabricant Meloive
Nota 8.0
*Queenmew Dispositiu antilladrucs, Ultrasònics Dispositiu antilladruc per a Gos, Collaret Control antilladrucs Entrenament Gossos Petits a Grans, Rang Efectiu 5M
*Queenmew Dispositiu antilladrucs, Ultrasònics Dispositiu antilladruc per a Gos, Collaret Control antilladrucs Entrenament Gossos Petits a Grans, Rang Efectiu 5M
Fabricant Queenmew
Nota 7.8
Collaret antilladrucs, Collaret Anti Lladrucs amb So I Vibració
Collaret antilladrucs, Collaret Anti Lladrucs amb So I Vibració
Fabricant Wodondog
Nota 7.7
*Hengu Collarets antilladrucs de Gos, Collaret d'Entrenament Recarregable Segur amb Funció Xiulet + Vibració, 7 Sensibilitat Ajustable Sense Descàrrega Elèctrica per a Gossos Petits Mitjans Grans
*Hengu Collarets antilladrucs de Gos, Collaret d'Entrenament Recarregable Segur amb Funció Xiulet + Vibració, 7 Sensibilitat Ajustable Sense Descàrrega Elèctrica per a Gossos Petits Mitjans Grans
Fabricant Hengu
Nota 7.6
*MASBRILL Collaret antilladrucs per a Gossos Petits i Mitjans i Gran amb So i Vibració, Collarets Anti lladrucs Dispositiu 7 Nivells de Sensibilitat Ajustables - Verd
*MASBRILL Collaret antilladrucs per a Gossos Petits i Mitjans i Gran amb So i Vibració, Collarets Anti lladrucs Dispositiu 7 Nivells de Sensibilitat Ajustables - Verd
Fabricant MASBRILL
Nota 7.5
*Wodondog Collaret Ensinistrament Gossos Remot de 500 Metres
*Wodondog Collaret Ensinistrament Gossos Remot de 500 Metres
Fabricant Wodondog
Nota 7.4
Dispositiu antilladruc Per a Gossos, Ultrasònics Dispositiu antilladrucs Per a Gos amb Control antilladrucs Ajustables lladrucs de Gos, Collaret antilladrucs Entrenament Gossos Petits Grans
Dispositiu antilladruc Per a Gossos, Ultrasònics Dispositiu antilladrucs Per a Gos amb Control antilladrucs Ajustables lladrucs de Gos, Collaret antilladrucs Entrenament Gossos Petits Grans
Fabricant Wango
Nota 7.4
*MASBRILL Collaret antilladrucs per a Gossos Petits i Grans Collaret Ensinistrament, Anti lladrucs Dispositiu amb So i *Vibracione 7 Nivells de Sensibilitat Ajustables - Taronja
*MASBRILL Collaret antilladrucs per a Gossos Petits i Grans Collaret Ensinistrament, Anti lladrucs Dispositiu amb So i *Vibracione 7 Nivells de Sensibilitat Ajustables - Taronja
Fabricant MASBRILL
Nota 7.4
*Wodondog Collaret elèctric per a Gos, Recarregable i Impermeable, Collaret d'Entrenament per a Gos, Intensitat de vibració Ajustable
*Wodondog Collaret elèctric per a Gos, Recarregable i Impermeable, Collaret d'Entrenament per a Gos, Intensitat de vibració Ajustable
Fabricant Wodondog

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-20 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables