₯ ⭐️ Els 10 Millors Arboles per a Gats de 2024 ⭐️ ✔️ ¡Al Millor Preu!

🔥 Els 3 Millors Arboles per a Gats

Arbre per a Gats,*145cm Rascador per a Gats, Torre d'Escalada per a Gats Estable de Diversos Nivells, arbres d'Activitats per a Gats amb 7 Pals de sisal, 5 Plataformes, 2 nius per a Gats

Arbre per a Gats,*145cm Rascador per a Gats, Torre d'Escalada per a Gats Estable de Diversos Nivells, arbres d'Activitats per a Gats amb 7 Pals de sisal, 5 Plataformes, 2 nius per a Gats El Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Espai de joc gran】 5 estacions de descans i joc, 7 columnes de sisal de gran grandària, 1 cova suau i tendra, 1 niu de gat penjant, 2 *teasers de gat, 1 bola penjant. Una cova còmoda i plataformes d'observació brinden el lloc ideal per a descansar, relaxar-se i exercir.
 • 【7 Pals Rascadors per a Gats de Sisal Natural】 Aquest pal rascador amb columnes gruixudes completament embolicat en sisal li ofereix al seu gat molt espai per a esmolar les seves arpes i mantenir les seves ungles saludables, allibera la naturalesa rascadora del gat i protegeix els seus mobles dels arraps.
 • 【2 *teasers extraïbles per a gats】 2 *teasers penjants per a gats per a afegir diversió extra al teu gat. Si ho desitja, pot reemplaçar-los amb les joguines interactives favorites del seu gat.
 • 【Estructura robusta i estable】 Una sòlida estructura multiplataforma dissenyada específicament per a gats, amb pals de sisal de 7 cm de gruix i una base reforçada, fa que el gat grimpi a l'arbre sigui més estable i no es bolqui fins i tot quan diversos gats juguen en ell.
 • 【Regal de Nadal perfecte per a gats】 Cobert amb pelfa suau i agradable per a la pell. La pelfa suau és el millor lloc per a viure. Els gats poden rodar còmodament sobre ell. Aquest arbre per a gats brinda diversió sense fi perquè els seus gats juguin, explorin, gratin i es relaxin.
+ Veure mes Caracteristiques

*Feandrea Arbre per a Gats, Altura 143 cm, Torre de Gats, amb 4 Pals Rascadors, 2 Plataformes, 1 Cova, 1 Hamaca, 2 Pompons, Tela de Pelfa, Multinivell, Gris Clar *PCT161W01

*Feandrea Arbre per a Gats, Altura 143 cm, Torre de Gats, amb 4 Pals Rascadors, 2 Plataformes, 1 Cova, 1 Hamaca, 2 Pompons, Tela de Pelfa, Multinivell, Gris Clar *PCT161W01 El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • [2 plataformes i 1 cova] Aquest arbre per a gats té 2 plataformes amb vores embuatades i una cova, proporciona espai per a observar i descansar i és adequat per a famílies amb diversos gats
 • [Hamaca suau i còmoda] L'hamaca de pelfa embolica còmodament al teu gatet i li permet gaudir de calor i temps tranquil. Aquest acollidor arbre es convertirà en el lloc favorit dels teus gats
 • [Fàcil de muntar] Tots els caragols d'aquesta torre de jocs són estàndard, el seu marc és senzill, s'inclou la clau Allen, una persona és suficient per a muntar-la
 • [2 pompons penjants] Els pompons penjants es balancegen en totes direccions i estimulen l'instint caçador dels gats. Els cascavells afegeixen diversió i hi ha 2 pompons de recanvi sense cascavells
 • [Fàcil d'escalar] El marc de diversos nivells i la plataforma lateral fan que sigui fàcil d'escalar, fins i tot els gats ancians o discapacitats poden pujar i observar el seu entorn
 • [Fàcil de netejar] Pèl, brutícia i restes de sorra... no cal espantar-se: un corró per al pèl o una aspiradora basten per a eliminar-los fàcilment
+ Veure mes Caracteristiques

*Yaheetech Arbre Rascador per a Gats amb Plataforma Torre *Escalador per a 1-3 Gats Mitjans amb Boles *49x49x138.*5cm Gris Fosc

*Yaheetech Arbre Rascador per a Gats amb Plataforma Torre *Escalador per a 1-3 Gats Mitjans amb Boles *49x49x138.*5cm Gris Fosc El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • ·La torre per a gat color gris fosc està construïda principalment amb tres plataformes dos condominis en forma de ventall,taula per a gratar i cordes de pelfa i sisal. Les mesures totals són d'aproximadament: 49 x 49 x 138,50 cm i pot suportar un pes de fins a *14kg.
 • ·Aquest arbre per a gats té 3 nivells i estructures perquè els gats de diferent grandària juguin i dormin dins i fora. Compta amb tres pilotes elàstica.
 • ·Els dissenys d'aquest arbre per a gats tenen portes per les quals els seus gats poden entrar i sortir fàcilment, l'arbre té àrees àmplies perquè el seu gat pugui dormir i jugar còmodament a més de brindar a cada gat la seva pròpia àrea, les taules de la *casapara gats són de cantonada rodona per a evitar lesions.
 • ·La casa per a gats és estable i segura a través de la qual es pot ancorar l'arbre per a gats gris fosc a la paret. Aquesta torre per a gats té tot el que volen, coves, penjadors, boles elàstiques i sobretot pals/taulers de gratat.
 • ·Aquesta torre és fàcil d'instal·lar i aquestes acurades instal·lacions poden satisfer completament les necessitats de diversió i descans dels seus gats.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Arboles per a Gats al millor preu.

Si estàs buscant comprar Arboles per a Gats, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Arboles per a Gats, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Arbol per a Gats estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Arbol per a Gats Més Barat

*Yaheetech Rascador per a Gats de 158 cm Gran *Arbol per a Gats Adults Torre de Gats Caseta Joc per a Mascota Grisa Fosc

*Yaheetech Rascador per a Gats de 158 cm Gran *Arbol per a Gats Adults Torre de Gats Caseta Joc per a Mascota Grisa Fosc El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • Aquest arbre de gratar de 158 cm d'altura ofereix espai adequat perquè juguin 2-3 gats mitjans / grans al mateix temps, dimensions totals: 61 x 49 x 158 cm, la torre del gat és fet de tauler de partícules ecològiques E1, sisal natural i suau coberta de pelfa.
 • Centre d'activitats divertit: l'arbre del gat conté 2 llits suaus amb una vora elevada, 1 hamaca, 2 habitacions espaioses i 2 pilotes amb una corda que ofereix llocs més divertits i relaxants per als seus benvolguts gats.
 • L'arbre de gratat té una base gran (*61x 49 x 2,5 cm) per a evitar oscil·lacions o bolcada, també es proporciona un *STRIP per a unir l'arbre del gat a la paret per a evitar la bolcada, la qual cosa garanteix la seva estabilitat.
 • El coixí incorporat en el sisal natural i les columnes embolicades en cordes de sisal resistents ofereixen als seus gats un lloc per a gratar-se, la qual cosa ajuda a fomentar el comportament positiu dels gats que es graten, també pot evitar que els gats es gratin mobles.
 • El rascador ve amb un manual d'instruccions pas a pas i eines per a ajudar al muntatge.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Arboles per a Gats que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Arboles per a Gats disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Arboles per a Gats veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Arbol per a Gats Calitat - Preu

*VOUNOT Arbre Rascadors per a Gats amb Plataformes i Refugis, *112cm, Gris

*VOUNOT Arbre Rascadors per a Gats amb Plataformes i Refugis, *112cm, Gris Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • Fet d'aglomerat dur i fusta, que fan que l'arbre per a gats sigui estable i durador. Els 5 baguls coberts de sisal eviten que els arraps s'esquincin i animen al teu gat a fer més exercici en un entorn atractiu.
 • Amb 2 plataformes embuatades, 1 cova, 1 penjador de pelfa, 2 joguines de joc i 1 taula de gratar. Aquesta torre de gratat ofereix un espai còmode i diverses experiències de joc per als seus gats.
 • Amb una construcció sòlida, un disseny equilibrat i una base sòlida, l'arbre per a gats *trepador és prou estable perquè els gats es diverteixin. la corretja d'ancoratge de paret s'usa per a subjectar-la a la paret per a una estabilitat addicional i evita que es bolqui.
 • El disseny de múltiples capes de l'arbre per a gats ofereix una àrea de joc àmplia i variada per als seus amics gats i també estalvia espai, s'adapta perfectament a tots els seus altres mobles. El jardí d'escalada és adequat per a gatets petits i gats grans.
 • El pal rascador per a gats ve amb el kit complet necessari per a la construcció i el muntatge. Una torre de jocs per a gats fàcil d'instal·lar ofereix als seus amics gats una luxosa àrea per a dormir i jugar. Per a garantir la seguretat, munti la corretja d'ancoratge de paret en la paret.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els Arboles per a Gats

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Arboles per a Gats que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Arboles per a Gats

*Edipets, Rascador per a Gats, *Arbol Gat, 3 Nivells, *56x120x58cm, Alt, Pals de Sisal, Hamaca, amb Llit, Caseta, Suau, amb Boles per a Jugar (Grisa)

*Edipets, Rascador per a Gats, *Arbol Gat, 3 Nivells, *56x120x58cm, Alt, Pals de Sisal, Hamaca, amb Llit, Caseta, Suau, amb Boles per a Jugar (Grisa) TOP 1
Caracteristiques 📌
 • ✅ PROTEGEIX ELS TEUS MOBLES: Evita que el teu amic pelut danyi el teu sofà, catifa, armari,etc… amb aquest centre d'activitats tindrà un lloc on descansar, jugar i esmolar-se les ungles sense haver de preocupar-te pels estris de la teva casa.
 • ✅ RESISTENT: El nostre rascador aquesta compost de 4 nivells, *ls quals estan fabricats en planxes de fusta aglomerada, la qual cosa li dota d'una alta resistència perquè el teu company pugui gaudir sense cap preocupació.
 • ✅ ACOLLIDOR I SUAU: Està recobert de vellut, proporcionant una suavitat extra que afavoreix la comoditat i el benestar de la teva mascota. Els pals recoberts de corda de sisal són el lloc perfecte perquè els nostres amics felins esmolin les seves ungles.
 • ✅ TOT EN UN: El *rasacador de *Edipets és perfecte per a qualsevol moment del dia ja que posseeix 2 terrasses per a jugar, 1 caseta per a dormir, 1 hamaca per a descansar, 3 zones per a gratar i 2 boles per a jugar amb elles.
 • ✅ GARANTIA: No es preocupi, els productes *EDIPETS disposen de garantia europea, assegurant als clients que la seva compra és totalment fiable i protegida. La garantia de fàbrica només està disponible a través de venedors autoritzats.
+ Veure mes Caracteristiques

*FEANDREA Arbre per a Gats d'Altura 143 cm, Torre per a Gats, amb 11 Pals Rascadors, 2 Plataformes, 1 Cova, 1 Hamaca, 2 Pompons, Tela de Pelfa, Multinivell, Gris Clar PCT15W

*FEANDREA Arbre per a Gats d'Altura 143 cm, Torre per a Gats, amb 11 Pals Rascadors, 2 Plataformes, 1 Cova, 1 Hamaca, 2 Pompons, Tela de Pelfa, Multinivell, Gris Clar PCT15W TOP 2
Caracteristiques 📌
 • [2 plataformes i 1 cova] Aquest arbre per a gats té 2 plataformes amb vores embuatades i una cova, que ofereixen espai per a l'observació i el descans, és adequat per a famílies amb diversos gats
 • [Hamaca còmoda i estable] Subjectada per un marc de filferro, aquesta hamaca és estable i duradora, embolicant al teu gatet en suavitat, comoditat i calidesa. Als gats els encantarà arraulir-se en ella
 • [11 rascadors] Als gats els encanta gratar. Amb zones de gratat en cada nivell, els teus gats podran gratar a pler i deixar el teu sofà en pau
 • [Una corda i 2 pompons penjants] La corda de sisal i els pompons penjants que es mouen en totes direccions estimulen l'instint caçador dels gats. Els cascavells augmenten la seva diversió i també s'inclouen 2 pompons de recanvi sense cascavells
 • [Diversió multinivell] El marc multinivell d'aquest arbre per a gats facilita als gats joves i majors grimpar i explorar l'espai vertical, complint el seu desig natural de grimpar i la seva necessitat d'activitat
 • [Fàcil de muntar] Els caragols de l'arbre per a gats són clàssics, el marc és senzill i permet que una sola persona el munti amb la clau subministrada
 • [Fàcil de netejar] Pèl, brutícia, molles... no et preocupis! Un corró per al pèl o una aspiradora basten per a eliminar-lo tot fàcilment
+ Veure mes Caracteristiques

*FEANDREA Arbre de Gats, Torre per a Gats Grans, Gris Clar PCT51W

*FEANDREA Arbre de Gats, Torre per a Gats Grans, Gris Clar PCT51W TOP 3
Caracteristiques 📌
 • Acull als gats més grans o grossos: Amb una plataforma eixamplada de 45 x 30 cm, els gats més grans o grassonets poden finalment estirar-se i relaxar-se còmodament. I el que és millor, les vores farcides porten la comoditat al següent nivell
 • Rampa de gratat 2 en 1: Amb un tauler de gratat i una escala en un, aquest arbre de gats no sols permet que els teus gats gratin a gust, sinó que ajuda als gatets, als majors i fins i tot als gats amb problemes de mobilitat a pujar fàcilment
 • Cova per a gats de 2 portes, 2 beneficis: Dissenyada amb 2 portes, aquesta cova per a gats permet al seu gat entrar i sortir fàcilment o anar a la cistella *mullida per a gats mentre li permet gaudir d'un millor estirament
 • Un pompó de sobres: Si els teus gats es posen massa juganers amb el pompó d'aquest arbre per a gats d'interior, hi ha un altre de recanvi (i si no li agrada el soroll, el de recanvi ve sense cascavell)
 • Material robust, zona de jocs segura: Aquest torre per a gats amb pals de gratat ofereix una àrea de joc segura perquè juguin fins a 3 gats (màx. de 7 kg per un)
+ Veure mes Caracteristiques

*FEANDREA Arbre de Gats, Torre de Jocs, Gatet, Grisa Antracita *PCT143G01

*FEANDREA Arbre de Gats, Torre de Jocs, Gatet, Grisa Antracita *PCT143G01 TOP 4
Caracteristiques 📌
 • [Boles de pelfa extraïbles] 3 pals amb pilotes de pelfa en la part superior, diversió sense fi per als gats que adoren jugar! A més, els 3 pals són desmuntables perquè puguis jugar amb els teus gats junts
 • [Tauler de gratat 2 en 1] Un tauler de gratat en escala permet als teus gats gratar sense danyar el teu sofà. També ajuda als gatets, als gats majors i fins i tot als gats amb mobilitat limitada a grimpar amb facilitat
 • [Segur, estable, segur] El sisal natural garanteix un ús segur, els taulers d'aglomerat i la base ofereixen estabilitat, un dispositiu de fixació garanteix la seguretat. Aquest arbre de gats ofereix un lloc segur per a 2 gats (màx. 7 kg cadascun)
 • [Còmoda cova] Gràcies a l'espai tancat i al teixit de pelfa, aquesta cova ofereix un lloc tranquil i còmode perquè el teu gat dormi la migdiada, jugui a l'amagatall o simplement passi una estona tot sol
 • [Múltiples nivells] Amb múltiples nivells i diferents zones per a jugar i relaxar-se, tots els gats poden pujar i baixar fàcilment, ja siguin joves o majors, enèrgics o tranquils
 • [3 pompons de recanvi] Si el teu gat es diverteix massa amb un pompó i el danya o si no t'agrada la campana, aquesta torre per a gats d'interior ve amb 3 pompons de recanvi sense campana perquè puguis reemplaçar-los segons sigui necessari
+ Veure mes Caracteristiques

*Mobiclinic, Rascador arbre per a Gat, Model Silvestre, Mitjà, per a Escalar, 3 Altures, Suporta fins a 10 kg, amb Plataformes i refugis, Joguina *Desestresante, Corda de sisal, Gris

*Mobiclinic, Rascador arbre per a Gat, Model Silvestre, Mitjà, per a Escalar, 3 Altures, Suporta fins a 10 kg, amb Plataformes i refugis, Joguina *Desestresante, Corda de sisal, Gris TOP 5
Caracteristiques 📌
 • 🐈DESCANS: El rascador de gat conté dos refugis per al descans. Aquests animals adoren amagar-se en *citios tancats. Per tant, trobaran aquesta zona ideal per a descansar. D'aquesta manera, ho tindrem localitzat i així tant ell com nosaltres estarem tranquils.
 • 🐈ALLEUJAMENT: El rascador ajudarà al fet que el nostre gat no alliberi la seva naturalesa felina contra el nostre sofà o altres béns causant destrosses.
 • 🐈DETALLS DEL PRODUCTE: Mesura: *40x40x112 cm. Corda de sisal, teixit suau, taulers de fusta Color gris fosc. Pes: *6kg.
 • 🐈ÚS: És un objecte que compleix la funció de *desestresante per a ells. La corda de sisal fa que les ungles es puguin clavar sense problema ni cap trencament.
 • 🐈*MOBICLINIC S.L. és una empresa fabricadora líder del sector sanitari, que cuida de la teva salut i ara també de la de la teva mascota. Oferim la millor qualitat i confiança als seus clients des de 1985. Per a accedir al seu catàleg complet, faci clic en la paraula *Mobiclinic de color blau que es troba al costat del títol del producte.
+ Veure mes Caracteristiques

*Yaheetech Arbre Rascador per a Gats *80x39.*5x96 cm Torre per a Gats Joguina de Gats de Sisal Natural amb Nius i Hamaca Grisa Fosc

*Yaheetech Arbre Rascador per a Gats *80x39.*5x96 cm Torre per a Gats Joguina de Gats de Sisal Natural amb Nius i Hamaca Grisa Fosc TOP 6
Caracteristiques 📌
 • Pelfa suau: Aquest arbre per a gats de diversos nivells està completament cobert amb una tela de pelfa suau i agradable per a la pell, que brinda als seus amics felins la màxima comoditat i els manté calentes tot el temps.
 • Centre de joc: Aquest arbre per a gats té una caseta i una hamaca perquè els gats de diferent grandària juguin i dormin. Compta amb una pilota elàstica.
 • La casa per a gats és estable i segura, compta amb una corretja antilliscant que es fixa en la taula intermèdia per a una millor estabilitat, a través de la qual es pot ancorar l'arbre per a gats gris fosc a la paret. Aquesta torre per a gats té tot el que volen, coves, penjadors, boles elàstiques i sobretot pals/taulers de gratat
 • Centre de joc per a cantonades: Aquest arbre és de petita grandària, és ideal per a posar en cantonada per a estalviar espai. A més, fent costat a la paret ofereix una millor estabilitat a l'arbre. Els gatets poden jugar i gaudir encara en un espai límit. Diverses plataformes i rascadors compleix amb els hàbits de gratar i escalar dels gatets
 • Estabilitat:Aquest arbre de gats està fet de tauler de *MDF d'alta densitat, la qual cosa promesa la *estabiliad a l'arbre. Es proporciona una corretja extra de paret de seguretat per a unir l'arbre del gat a la paret per a evitar trontollar-se o bolcar-se.
+ Veure mes Caracteristiques

*Yaheetech Arbres per a Gats Adults Rascador Torre d'Escalada Pelfa per a Gatet Pal de Gratar per a Mascota *106cm

*Yaheetech Arbres per a Gats Adults Rascador Torre d'Escalada Pelfa per a Gatet Pal de Gratar per a Mascota *106cm TOP 7
Caracteristiques 📌
 • El torre de gat color gris és clar construïda principalment amb taulers de partícules sòlides i cordes de pelfa i sisal.Les mesures totals són de Grandària total: 43 x 43 x 106 cm; la grandària de la taula per a gratar: 40 x 15,5 cm i pot suportar un pes de 10,5 kg.
 • Aquest arbre per a gats té múltiples nivells i estructures perquè els gats de diferent grandària juguin i dormin dins d'ella. Casa per a gats multifuncional que compta amb diferents nivells, àrees molt suaus, canastra de pelfa, té una taula i pals perquè el seu gat pugui gratar.
 • Els dissenys d'aquesta torre grisa per a gats tenen dues portes per les quals els seus gats poden entrar i sortir fàcilment, l'arbre per a gats té una bola peluda elàstica a més és desmuntable. Les taules de la casa per a gats són de cantonada rodona per a evitar lesions.
 • La casa per a gats és estable i segura, compta amb una corretja antilliscant que es fixa en la taula intermèdia per a una millor estabilitat, a través de la qual es pot ancorar l'arbre per a gats gris clar a la paret.
 • Aquesta torre per a gats aquestes acurades instal·lacions poden satisfer completament les necessitats de diversió i descans dels seus gats.
+ Veure mes Caracteristiques

*Feandrea Arbre per a Gats, Torre per a Gats de 74 cm, M, per a Gats Mitjans de fins a 5 kg, Plataforma Gran per a Gats, 2 Cuevas per a Gats, Rascador, Gris Clar *PCT612W01

*Feandrea Arbre per a Gats, Torre per a Gats de 74 cm, M, per a Gats Mitjans de fins a 5 kg, Plataforma Gran per a Gats, 2 Cuevas per a Gats, Rascador, Gris Clar *PCT612W01 TOP 8
Caracteristiques 📌
 • [Plataforma gran] Aquest arbre per a gats amb una gran plataforma de 49 x 32 cm amb vores elevades embuatades, que ofereix un ampli espai perquè el teu gat s'estiri completament i es relaxi còmodament. Ideal per a 1 gat gran o 2 gats petits
 • [2 coves per a gats] La cova superior de 2 portes ofereix una àmplia vista i fàcil accés. La cova inferior d'una sola porta és un amagatall tranquil perquè els dormilegues tirin la migdiada i és ideal per a gats majors i els gatets
 • [Escalar, gratar, relaxar-se, tot en un] El disseny multinivell és fàcil de pujar i baixar per als gats. Els 2 pals rascadors compleixen les necessitats de gatets. La plataforma superior és ideal per a mirar per la finestra. Les 2 coves els permeten relaxar-se
 • [Fàcil de muntar] Gràcies al seu marc simplificat, pots muntar aquesta torre per a gats d'interior tu mateix en només uns passos
 • [Resistent, estable, segur] Tauler d'aglomerat per a major durabilitat, una base gran per a major estabilitat i un dispositiu de fixació per a major seguretat: aquest condomini per a gats ofereix un pati d'esbarjo segur
 • [Fàcil de netejar] Pelussa, brutícia i molles... sense preocupacions. N'hi ha prou amb passar un corró per a pelusses o una aspiradora per a netejar-les fàcilment
+ Veure mes Caracteristiques

*Yaheetech Rascador per a Gats Alt 209 cm Arbre per a 3-4 Gats Adults Torre *Escalador per a 3-4 Gats Castillo *Juquetes Mascotes *XXL,Grisa Grisa Fosc

*Yaheetech Rascador per a Gats Alt 209 cm Arbre per a 3-4 Gats Adults Torre *Escalador per a 3-4 Gats Castillo *Juquetes Mascotes *XXL,Grisa Grisa Fosc TOP 9
Caracteristiques 📌
 • La torre per a gats està construïda amb taulers de partícules que compleixen amb la norma *CARB E1, pelfa, cordes de sisal, plàstic i ferro. Està coberta per una còmoda pelfa que té com a objectiu proporcionar al seu gat una comoditat addicional.
 • L'estructura de l'arbre per a gats està dissenyada d'acord amb els hàbits d'escalada dels gats. La cistella és capaç de 5 kg, *10kg per al condomini del gat, *8kg per a l'hamaca. Aquest suport per a gats és adequat per a gatets petits o races de grandària normal.
 • L'arbre de gat *de209cm compta amb un espai extra gran de diversos nivells. L'ampli espai i la disposició raonable asseguren al seu gat una experiència còmoda i interessant. El seu bufó gat pot amagar-se en el condomini, dormir en l'hamaca inferior i gaudir del paisatge en el penjador superior.
 • Base rectangulars reforçats per a garantir la robustesa i l'estabilitat, evitant que es trontolli o es bolqui. Aquesta mansió per a gats també ve amb una corretja d'ancoratge a la paret per a fixar-la a la paret per a una major estabilitat quan els gats la usen com a centre d'activitats.
 • Tenim un manual detallat i accessoris a joc amb l'arbre del gat.Normalment, pot instal·lar aquest producte en 15-20 minutos
+ Veure mes Caracteristiques

*Yaheetech Arbre de Gats amb Plataforma Torre amb Niu per a 1-3 Gats Mitjans 48.*5x40.*5x145 cm Gris Clar Gris Clar

*Yaheetech Arbre de Gats amb Plataforma Torre amb Niu per a 1-3 Gats Mitjans 48.*5x40.*5x145 cm Gris Clar Gris Clar TOP 10
Caracteristiques 📌
 • Un penjador superior bé *acolcada amb vores d'escuma en forma de gat, un condomini esponjós, una plataforma estesa i una canastra còmoda
 • Està cobert amb un còmode vellut i està dissenyat per a proporcionar comoditat addicional al seu gat.
 • Les cordes de sisal naturals són duradores i naturals. Quatre publicacions de corda de Sisal es distribueixen perfectament en l'arbre de gats. Ajuden a evitar que els gats es *rascen el sofà, la cadira o el llit.
 • La corda de *bungee interactiva està connectada a la bola de pells, pot derrocar-la o reemplaçar-la amb la seva joguina
 • La nostra torre d'arbre de gats presenta una gran taula que mesura 48.5 cm L × 40.5 cm W per a evitar tentinejar o voltejar. També té una corretja d'ancoratge de paret per a fixar l'arbre de gats a la paret per a una estabilitat addicional.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Arbol per a Gats

Nota 9.9
*TecTake Rascador per a Gats Arbre per a Gats Grimpar Sisal Joguines *204cm (Beix Blanc | no. 402108)
*TecTake Rascador per a Gats Arbre per a Gats Grimpar Sisal Joguines *204cm (Beix Blanc | no. 402108)
Fabricant TecTake
Nota 8.5
*Yaheetech Arbre Rascador per a 3-5 Gats Adults amb 3 *Plaraformas Gran Torre per a Gats Rascador d'Escalada per a Mascota 174 cm
*Yaheetech Arbre Rascador per a 3-5 Gats Adults amb 3 *Plaraformas Gran Torre per a Gats Rascador d'Escalada per a Mascota 174 cm
Fabricant Yaheetech
Nota 8.0
*Yaheetech Arbre Rascador per a Gats amb Plataforma Torre *Escalador de Sisal per a 1-3 Gats Mitjans amb Boles 48.*5x48.*5x138 cm Verd i Marró
*Yaheetech Arbre Rascador per a Gats amb Plataforma Torre *Escalador de Sisal per a 1-3 Gats Mitjans amb Boles 48.*5x48.*5x138 cm Verd i Marró
Fabricant Yaheetech
Nota 7.8
*TecTake Rascador per a Gats Arbre per a Gats Sisal Joguines 141 cm (Beix | no. 401854)
*TecTake Rascador per a Gats Arbre per a Gats Sisal Joguines 141 cm (Beix | no. 401854)
Fabricant TecTake
Nota 7.7
*Yaheetech Arbre Rascador per a Gats Petit Torre de Gat Casetes i Condominis per a Gats Mascota Castillo *40x40x59cm Grisa Fosc
*Yaheetech Arbre Rascador per a Gats Petit Torre de Gat Casetes i Condominis per a Gats Mascota Castillo *40x40x59cm Grisa Fosc
Fabricant Yaheetech
Nota 7.6
*PawHut Arbre per a Gats de 2 Nivells amb Cova Llit Superior Pals Rascadors de Sisal Natural Coixins Rentables i Bola de Joguina *35x35x81 cm Roure i Blanco
*PawHut Arbre per a Gats de 2 Nivells amb Cova Llit Superior Pals Rascadors de Sisal Natural Coixins Rentables i Bola de Joguina *35x35x81 cm Roure i Blanco
Fabricant Pawhut
Nota 7.5
*lionto Arbre rascador per a Gats Altura 85 cm, Beix
*lionto Arbre rascador per a Gats Altura 85 cm, Beix
Fabricant lionto
Nota 7.4
*PAWZ *Road Arbre rascador de cactus de sòl fins al sostre amb altura ajustable (229-275 cm), centre d'activitat de 5 nivells amb hamaca acollidora, plataformes i boles penjants
*PAWZ *Road Arbre rascador de cactus de sòl fins al sostre amb altura ajustable (229-275 cm), centre d'activitat de 5 nivells amb hamaca acollidora, plataformes i boles penjants
Fabricant PAWZ Road
Nota 7.4
*FEANDREA Arbre de Gats, Tauler d'aglomerat de 86 cm d'Altura, amb Pal de Sisal, Plataforma, Coberta de Pell Sintètica Rentable, *Greige i Blanco *PCT070G01
*FEANDREA Arbre de Gats, Tauler d'aglomerat de 86 cm d'Altura, amb Pal de Sisal, Plataforma, Coberta de Pell Sintètica Rentable, *Greige i Blanco *PCT070G01
Fabricant FEANDREA
Nota 7.4
*FEANDREA Arbre per a Gats, Gran Rascador amb Caseta, Plataformes Grans, Cistella, Pals Recoberts per Corda de Sisal, Antracita PCT17G
*FEANDREA Arbre per a Gats, Gran Rascador amb Caseta, Plataformes Grans, Cistella, Pals Recoberts per Corda de Sisal, Antracita PCT17G
Fabricant FEANDREA

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables