₯ ⭐️ Les 10 Millors Vinotecas de 12 Ampolles de 2023 ⭐️

🔥 Les 3 Millors Vinotecas de 12 Ampolles

*Cecotec *Vinoteca 12 ampolles *Bolero *grandsommelier 1230 *coolcrystal, Refredament termoelèctric, Temperatura regulable entre 8° i 18 °C, Control tàctil, Display, LED interior, Gas no nociu.

*Cecotec *Vinoteca 12 ampolles *Bolero *grandsommelier 1230 *coolcrystal, Refredament termoelèctric, Temperatura regulable entre 8° i 18 °C, Control tàctil, Display, LED interior, Gas no nociu. El Millor
Caracteristiques 📌
 • 12 ampolles. Espai interior per a 12 ampolles. Termoelèctrica. Baix nivell sonor i alt rendiment. Refreda millor i més ràpid, i no et preocupis per sorolls molestos.
 • Molt silenciós: 35 dB. Molt silenciós i sense vibracions. Oblida't de sorolls molestos que interfereixin en el teu descans o tranquil·litat. Temperatura regulable: 8-18 °C segons preferencias.se adapta a les teves necessitats i preferències en els vins.
 • Panell de control tàctil: Regula la temperatura, encén o apaga la llum, tria *ºF o *ºC i desbloqueja. Senzill de controlar. Display : per a la visualització de temperatura Per a poder veure a la temperatura que es troba el celler posat a temperatura i triar la temperatura quan la regulen.
 • Llum LED interior: Podràs veure millor l'interior del celler posat a temperatura.
 • *Environmental *friendly: Gas no nociu amb el medi ambient
+ Veure mes Caracteristiques

*Cecotec *Vinoteca de 12 Ampolles *Bolero *GrandSommelier 1220 *CoolCrystal. 31 Litres, Sistema Termoelèctric de Refredament, Alt Rendiment, Temperatura Regulable, Llum LED Interior

*Cecotec *Vinoteca de 12 Ampolles *Bolero *GrandSommelier 1220 *CoolCrystal. 31 Litres, Sistema Termoelèctric de Refredament, Alt Rendiment, Temperatura Regulable, Llum LED Interior El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Espai interior: 12 ampolles Termoelèctrica. Baix nivell sonor i alt rendiment. Refreda millor i més ràpid, i no et preocupis per sorolls molestos.
 • Molt silenciós:26 dB. Molt silenciós i sense vibracions. Oblida't de sorolls molestos que interfereixin en el teu descans o tranquil·litat. Temperatura regulable: 11-18 °C segons preferencias.se adapta a les teves necessitats i preferències en els vins.
 • Panell de control tàctil: Regula la temperatura, encén o apaga la llum, tria *ºF o *ºC i desbloqueja. Senzill de controlar. Display : per a la visualització de temperatura Per a poder veure a la temperatura que es troba el celler posat a temperatura i triar la temperatura quan la regulen.
 • Llum LED interior: S'apagarà després de 10 segons encesa. Podràs veure millor l'interior del celler posat a temperatura. Bloqueig automàtic.
 • Acte *defrost. *Environmental *friendly: Gas no nociu amb el medi ambient.
+ Veure mes Caracteristiques

*Taurus WC12T - *Vinoteca termoelèctrica per a 12 ampolles, silenciosa, no vibra, aïllament especial de l'interior, porta de vidre, temperatura regulable amb panell tàctil, suau llum interior, negre

*Taurus WC12T - *Vinoteca termoelèctrica per a 12 ampolles, silenciosa, no vibra, aïllament especial de l'interior, porta de vidre, temperatura regulable amb panell tàctil, suau llum interior, negre El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • 12 AMPOLLES: *Vinoteca amb 4 pisos amb una capacitat de 3 ampolles per pis en posició horitzontal. Prestatges de qualitat de *inox. Potes regulables.
 • TEMPERATURA REGULABLE: Ideal per a vi negre, temperatura regulable des d'11 a 18 °C. Conserva totes les propietats del vi de manera adequada. Amb control i pantalla digital.
 • SISTEMA ANTIVIBRACIONS: Compta amb sistema anti vibracions que ajuda al fet que el vi no es fatigui i mantingui tot la seva aroma i sabor de manera intacta.
 • *BLACK *GLASS: Doble cristall en negre opac que conserva totalment la temperatura interior i evita que traspassin raigs solars o afecti la temperatura ambient. Ideal per a no alterar les propietats del vi. Compta amb ansa a la porta.
 • ULTRA SILENCIOSA I COMPACTA: *Vinoteca amb tecnologia silenciosa que redueix el nivell sonor de la *vinoteca arribant a un màxim de tan sols *26dB. Amb mesures compactes de 26 x 49.5 x 45.5 cm.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Vinotecas de 12 Ampolles al millor preu.

Si estàs buscant comprar Vinotecas de 12 Ampolles, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Vinotecas de 12 Ampolles, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Vinoteca de 12 Ampolles estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Vinoteca de 12 Ampolles Més Barata

*Klarstein *Vinoteca 12 Ampolles, Nevera Vins, Una Zona de Refrigeració, Nevera Expositora Vi i Cervesa, *Vinoteca Interior i Exterior amb Porta de Cristall, Nevera Vi amb Protecció UV, 4-18 °C

*Klarstein *Vinoteca 12 Ampolles, Nevera Vins, Una Zona de Refrigeració, Nevera Expositora Vi i Cervesa, *Vinoteca Interior i Exterior amb Porta de Cristall, Nevera Vi amb Protecció UV, 4-18 °C El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • LA MILLOR NEVERA PER AL TEU VI - Aquesta *vinoteca està dissenyada amb porta de cristall per a mostrar la teva col·lecció de vins. Nevera per a begudes d'acer inoxidable i amb potes ajustables. Conserva els teus vins de manera segura amb la nostra nevera.
 • PER A LA TEVA RESERVA DE VINS - Nevera de vins amb capacitat de 12 ampolles perquè no et quedis sense vins i els gaudis en festes amb la teva família o amics. Aconsegueix una temperatura perfecta per a preservar el sabor i aroma dels vins.
 • PER A GUARDAR TOT TIPUS DE VI - Aquest frigorífic per a vins d'1 zona et permet ajustar la zona de refrigeració entre 4 i 18 °C, la qual cosa facilita que conservis en perfecte estat els vins negres, blancs, rosats, *prosecco, cervesa i altres begudes.
 • FUNCIONAMENT SENZILL I ELEGANT - El panell tàctil d'aquestes neveres et permet mantenir una temperatura constant perquè els seus vins estiguin llestos per a servir en tot moment. Amb pantalla *LCD per a veure i ajustar la temperatura que el vi requereixi.
 • TALMENT SILENCIOSA - Gràcies al seu motor silenciós i el seu disseny, nostres *vinotecas per a vins i cerveses amb porta de cristall és ideal per a usar-la tant a la teva casa com en bars, restaurants, cafeteries o en exteriors per a tenir al vi a mà.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Vinotecas de 12 Ampolles que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Vinotecas de 12 Ampolles disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Vinotecas de 12 Ampolles veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Vinoteca de 12 Ampolles Calitat - Preu

*Klarstein *Vinoteca 12 Ampolles, Nevera Expositora Vi i Cervesa d'Una Zona, Petita, Interior i Exterior amb Porta de Cristall, Protecció UV, Panell Tàctil, 4-22 °C

*Klarstein *Vinoteca 12 Ampolles, Nevera Expositora Vi i Cervesa d'Una Zona, Petita, Interior i Exterior amb Porta de Cristall, Protecció UV, Panell Tàctil, 4-22 °C Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • LA MILLOR NEVERA PER AL TEU VI - Aquesta *vinoteca està dissenyada amb porta de cristall per a mostrar la teva col·lecció de vins. Nevera per a begudes d'acer inoxidable i una elegant il·luminació. Amb protecció contra els raigs UV i espai per a xampany.
 • PER A LA TEVA RESERVA DE VINS - Caben fins a 12 ampolles perquè no et quedis sense vins i els gaudis en festes amb la teva família o amics. Aquesta nevera per a vins aconsegueix una temperatura perfecta per a preservar el sabor i aroma dels vins.
 • PER A GUARDAR TOT TIPUS DE VI - Aquest frigorífic per a vins d'una sola zona et permet ajustar la zona de refrigeració entre 4 i 22 °C, la qual cosa facilita la conservació de negres, blancs, rosats, *prosecco, cervesa i altres begudes.
 • FUNCIONAMENT SENZILL I ELEGANT - El panell tàctil d'aquestes neveres et permet mantenir una temperatura constant perquè les seves begudes estiguin fredes i llistes per a servir. Amb pantalla *LCD per a veure i ajustar la temperatura que el vi requereixi.
 • TOTALMENT SILENCIOSA - Gràcies al seu motor silenciós i el seu elegant disseny, el nostre frigorífic per a vins i cerveses amb porta de cristall és ideal per a usar-la tant a la teva casa com en bars, restaurants, cafeteries o sales per a tastos de vins.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Vinotecas de 12 Ampolles

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Vinotecas de 12 Ampolles que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Vinotecas de 12 Ampolles

*Camry CR8068 *Vinoteca de 12 Ampolles, Acer Inoxidable, Regulador de Temperatura 12 a 18 °C, Control Tàctil, Il·luminació Interior, Estreta, Alta, 50W

*Camry CR8068 *Vinoteca de 12 Ampolles, Acer Inoxidable, Regulador de Temperatura 12 a 18 °C, Control Tàctil, Il·luminació Interior, Estreta, Alta, 50W TOP 1
Caracteristiques 📌
 • Amb una capacitat de fins a 33 litres, pot emmagatzemar 12 ampolles de vi en prestatges convenientment perfilats. Les ampolles no es colpejaran entre si i el vi pot descansar i refredar-se.
 • La carcassa platejada i negra amb portes de cristall encaixa en qualsevol estil de dispositiu interior. No obstant això, aquest impressionant acabat també funcionarà en els establiments de restauració.
 • Podràs regular la temperatura de la cambra gràcies al seu panell de control tàctil des de 12 a 18 °C, el seu panell *LCD t'indicarà la temperatura actual.
 • Funciona molt silenciosament. S'utilitza una cèl·lula termoelèctrica, que elimina el brunzit i el soroll.
 • El sistema d'il·luminació et permet veure en tot moment l'interior del frigorífic, pots apagar-lo quan desitgis.
+ Veure mes Caracteristiques

*CREATE / *WINECOOLER L15 / *Vinoteca Elèctrica per a 12 o 15 Ampolles amb baldes de metall Negre / 85W, Llum LED, Doble Aïllament, Zones de temperatura de 4-18 graus, Baldes Acer Inoxidable

*CREATE / *WINECOOLER L15 / *Vinoteca Elèctrica per a 12 o 15 Ampolles amb baldes de metall Negre / 85W, Llum LED, Doble Aïllament, Zones de temperatura de 4-18 graus, Baldes Acer Inoxidable TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 🔗 | MATERIALS RESISTENTS |La *vinoteca està fabricada amb materials resistents i duradors com l'acer inoxidable de les baldes o el cristall d'aïllament doble de la porta, que té un angle d'obertura de 120°.
 • ⚪ | CAPACITAT | Amb totes les baldes posades té capacitat per a 12 ampolles de grandària estàndard (75 *cl) tipus Bordelesa o Borgonya. Si retirem la prestatgeria del mitjà, la *vinoteca pot albergar fins a 15 ampolles de vi.
 • 🌡️ | TEMPERATURA | La *vinoteca està dissenyada per a evitar canvis bruscos de la temperatura interior seleccionada, amb un rang d'entre 4 °C i 18 °C, el rang més recomanat per a tot tipus de vins. A més, per a evitar gebre i condensació la *vinoteca elèctrica compta amb un sistema *autodefrost per a l'òptima conservació del vi.
 • 🖊️ | DISSENY | El seu disseny modern, sobri i elegant combina perfectament amb molts estils de decoració de la llar, així pots col·locar-la tant en la *concina com en un saló.
 • 💡 | LLUM LED | Llum LED interior sense espectre de freqüència de llum blava, que podria alterar la qualitat dels vins emmagatzemats.
+ Veure mes Caracteristiques

*Klarstein *Vinoteca 12 Ampolles, Nevera Vins d'Una Zona, Nevera Expositora Vi i Cervesa, *Vinoteca Petita Interior i Exterior amb Porta de Cristall, Nevera Vi Protecció UV, Panell Tàctil, 5-18 °C

*Klarstein *Vinoteca 12 Ampolles, Nevera Vins d'Una Zona, Nevera Expositora Vi i Cervesa, *Vinoteca Petita Interior i Exterior amb Porta de Cristall, Nevera Vi Protecció UV, Panell Tàctil, 5-18 °C TOP 3
Caracteristiques 📌
 • LA MILLOR NEVERA PER AL TEU VI - Aquesta *vinoteca està dissenyada amb porta de cristall per a mostrar la teva col·lecció de vins. Nevera per a begudes d'acer inoxidable i una elegant il·luminació. Amb protecció contra els raigs UV i espai per a xampany.
 • PER A LA TEVA RESERVA DE VINS - Caben fins a 12 ampolles perquè no et quedis sense vins i els gaudis en festes amb la teva família o amics. Aquesta nevera per a vins aconsegueix una temperatura perfecta per a preservar el sabor i aroma dels vins.
 • PER A GUARDAR TOT TIPUS DE VI - Aquest frigorífic per a vins d'una sola zona et permet ajustar la zona de refrigeració entre 5 i 18 °C, la qual cosa facilita la conservació de negres, blancs, rosats, *prosecco, cervesa i altres begudes.
 • FUNCIONAMENT SENZILL I ELEGANT - El panell tàctil d'aquestes neveres et permet mantenir una temperatura constant perquè les seves begudes estiguin fredes i llistes per a servir. Amb pantalla *LCD per a veure i ajustar la temperatura que el vi requereixi.
 • TOTALMENT SILENCIOSA - Gràcies al seu motor silenciós i el seu elegant disseny, el nostre frigorífic per a vins i cerveses amb porta de cristall és ideal per a usar-la tant a la teva casa com en bars, restaurants, cafeteries o sales per a tastos de vins.
+ Veure mes Caracteristiques

Celler de Vi de Servei | El Sommelier LS12C | Compacte, Disseny i Intuïtiu | *Escaparazón, Emmagatzematge i Temperatura de 12 Ampolles

Celler de Vi de Servei | El Sommelier LS12C | Compacte, Disseny i Intuïtiu | *Escaparazón, Emmagatzematge i Temperatura de 12 Ampolles TOP 4
Caracteristiques 📌
 • Dimensions: 34,5 x 46 x 48 cm
 • 12 ampolles
 • Classe energètica G
 • Fred estàtic
 • 3 prestatges

*Klarstein *Vinoteca 18 Ampolles, Nevera Vins d'Una Zona, Nevera Expositora Vi i Cervesa, *Vinoteca Petita Interior i Exterior amb Porta de Cristall, Nevera Vi Protecció UV, Panell Tàctil, 4-22 °C

*Klarstein *Vinoteca 18 Ampolles, Nevera Vins d'Una Zona, Nevera Expositora Vi i Cervesa, *Vinoteca Petita Interior i Exterior amb Porta de Cristall, Nevera Vi Protecció UV, Panell Tàctil, 4-22 °C TOP 5
Caracteristiques 📌
 • LA MEJOR NEVERA PARA TU VINO - Esta vinoteca está diseñada con puerta de cristal para mostrar tu colección de vinos. Nevera para bebidas de acero inoxidable y una elegante iluminación. Con protección contra los rayos UV y espacio para champán.
 • PER A LA TEVA RESERVA DE VINS - Caben fins a 18 ampolles perquè no et quedis sense vins i els gaudis en festes amb la teva família o amics. Aquesta nevera per a vins aconsegueix una temperatura perfecta per a preservar el sabor i aroma dels vins.
 • PER A GUARDAR TOT TIPUS DE VI - Aquest frigorífic per a vins d'una sola zona et permet ajustar la zona de refrigeració entre 4 i 22 °C, la qual cosa facilita la conservació de negres, blancs, rosats, *prosecco, cervesa i altres begudes.
 • FUNCIONAMENT SENZILL I ELEGANT - El panell tàctil d'aquestes neveres et permet mantenir una temperatura constant perquè les seves begudes estiguin fredes i llistes per a servir. Amb pantalla *LCD per a veure i ajustar la temperatura que el vi requereixi.
 • TOTALMENT SILENCIOSA - Gràcies al seu motor silenciós i el seu elegant disseny, el nostre frigorífic per a vins i cerveses amb porta de cristall és ideal per a usar-la tant a la teva casa com en bars, restaurants, cafeteries o sales per a tastos de vins.
+ Veure mes Caracteristiques

H.*Koenig AGE12, *Vinoteca 12 Ampolles, 31L, Panell de Control *Tactil, Llum LED, *Antivibracion, 3 Prestatges, 70W, 31 litres

H.*Koenig AGE12, *Vinoteca 12 Ampolles, 31L, Panell de Control *Tactil, Llum LED, *Antivibracion, 3 Prestatges, 70W, 31 litres TOP 6
Caracteristiques 📌
 • Capacitat: 31 L - 12 ampolles
 • Temperatura ajustable d'11 °C a 18 °C
 • Panell de control amb pantalla tàctil
 • Baix nivell de soroll
 • Sistema antivibració
 • Sistema termoelèctric
 • Peus ajustables
 • 3 prestatges de fusta
 • Potència: 70 W

*SMETA Frigorífic per a vi, 12 ampolles amb panell tàctil i compressor silenciós, refrigerador de begudes, refrigerador de vi independent per a cuina, oficina, bar, apartament, negre, 46L

*SMETA Frigorífic per a vi, 12 ampolles amb panell tàctil i compressor silenciós, refrigerador de begudes, refrigerador de vi independent per a cuina, oficina, bar, apartament, negre, 46L TOP 7
Caracteristiques 📌
 • Compressor avançat: el refrigerador de vi de taula de *Smeta té una llarga vida útil i una millor capacitat de refrigeració, manté una temperatura constant, aquest refrigerador de vi garanteix un entorn òptim per a l'emmagatzematge de vi a llarg termini sense vibracions i baix nivell de soroll
 • Temperatura d'estabilitat de temperatura. Rang: 4 ~ 18 °C. Adequat per a l'emmagatzematge de vi negre, va venir espumós o xampany. Amb control electrònic: ajusta la temperatura i deixa que la nevera faci la resta
 • Perfecte emmagatzematge de vi de 46 litres: la capacitat màxima del gran celler és de 15 ampolles de vi de 750 ml, també perfecte per a emmagatzemar llaunes de cervesa i begudes. Els prestatges extraïbles horitzontals són una manera d'estalviar espai per a emmagatzemar ampolles de qualsevol grandària i sens dubte no afectaran els teus vins
 • Bella llum suau: amb porta de cristall reforçada i ajuda a mantenir un nivell d'humitat ideal, aquest refrigerador de begudes independent t'ofereix un disseny compacte i modern perfecte per al teu saló. La suau il·luminació interior LED fa que el vi destaqui bé, sinó que no danya el vi
 • Més que un xopet: aquest refrigerador de vi prèmium està garantit per una garantia de qualitat d'1 any per a una completa satisfacció. Peu anivellat, porta reversible
+ Veure mes Caracteristiques

*KLARSTEIN *Vinoteca 12 Ampolles, Nevera Vins, Una Zona de Refrigeració, Nevera Expositora Vi i Cervesa, *Vinoteca Interior i Exterior amb Porta de Cristall, Nevera Vi amb Protecció UV, 4-22 °C

*KLARSTEIN *Vinoteca 12 Ampolles, Nevera Vins, Una Zona de Refrigeració, Nevera Expositora Vi i Cervesa, *Vinoteca Interior i Exterior amb Porta de Cristall, Nevera Vi amb Protecció UV, 4-22 °C TOP 8
Caracteristiques 📌
 • LA MILLOR NEVERA PER AL TEU VI - Aquesta *vinoteca està dissenyada amb porta de cristall per a mostrar la teva col·lecció de vins. Nevera per a begudes d'acer inoxidable i amb potes ajustables. Conserva els teus vins de manera segura amb la nostra nevera.
 • PER A LA TEVA RESERVA DE VINS - Nevera de vins amb capacitat de 12 ampolles perquè no et quedis sense vins i els gaudis en festes amb la teva família o amics. Aconsegueix una temperatura perfecta per a preservar el sabor i aroma dels vins.
 • PER A GUARDAR TOT TIPUS DE VI - Aquest frigorífic per a vins d'1 zona et permet ajustar la zona de refrigeració entre 4 i 22 °C, la qual cosa facilita que conservis en perfecte estat els vins negres, blancs, rosats, *prosecco, cervesa i altres begudes.
 • FUNCIONAMENT SENZILL I ELEGANT - El panell tàctil d'aquestes neveres et permet mantenir una temperatura constant perquè els seus vins estiguin llestos per a servir en tot moment. Amb pantalla *LCD per a veure i ajustar la temperatura que el vi requereixi.
 • TALMENT SILENCIOSA - Gràcies al seu motor silenciós i el seu disseny, nostres *vinotecas per a vins i cerveses amb porta de cristall és ideal per a usar-la tant a la teva casa com en bars, restaurants, cafeteries o en exteriors per a tenir al vi a mà.
+ Veure mes Caracteristiques

Kalamera Nevera pequeña para vino, 5 – 18 °C, compresor, 12 botellas, con cerradura, almohadillas de madera extraíbles, 35 litros, KRC-35FCSS

Kalamera Nevera pequeña para vino, 5 – 18 °C, compresor, 12 botellas, con cerradura, almohadillas de madera extraíbles, 35 litros, KRC-35FCSS TOP 9
Caracteristiques 📌
 • Pràctica nevera per a vi: *Kalamera estreta i petita, bonica i ofereix espai per a 12 ampolles (de 0,75 litres, fins a 310 mm d'altura). Pràctic per a guardar poc espai en la llar, bar, en el saló o en la cuina.
 • Compressor d'energia eficient: amb un compressor d'alta qualitat (classe energètica G), espai refrigerat uniforme per a les teves ampolles de vi amb una mínima vibració, funcionament silenciós de 40 dB.
 • Panell tàctil: sobre el panell de control col·loca les temperatures desitjades fermament en l'exterior de la porta, l'ajust de la temperatura es realitza exactament en un possible interval de 5 – 18 graus.
 • Disseny elegant: òpticament fa que l'armari climàtic de vi sigui el que fa. La il·luminació LED blanca en combinació amb la porta de cristall d'acer inoxidable i els sòls de fusta extraïbles es veu realment genial i moderna.
 • Contingut de l'enviament: mini nevera per a vi, 5 prestatges de fusta, 2 claus de porta, 1 manual d'instruccions en alemany i anglès
+ Veure mes Caracteristiques

*Cecotec *Vinoteca 12 Ampolles *Bolero *GrandSommelier 1230 *CoolWood *Compressor. 32 Litres, Sistema Compressor, Alt Rendiment, Temperatura Regulable, Llum LED Interior, Control Tàctil

*Cecotec *Vinoteca 12 Ampolles *Bolero *GrandSommelier 1230 *CoolWood *Compressor. 32 Litres, Sistema Compressor, Alt Rendiment, Temperatura Regulable, Llum LED Interior, Control Tàctil TOP 10
Caracteristiques 📌
 • 12 ampolles. Espai interior per a 12 ampolles. Compressor: Sistema amb el qual mantindràs la temperatura ideal en tot moment. Mantingues el vi a la temperatura adequada en tot moment.
 • Silenciós: 45 dB. Ideal per a tenir en qualsevol estada d'un habitatge. Temperatura regulable: 5-18 °C: segons preferència: Emmagatzema qualsevol tipus de vi independentment de sigui negre, blanc o rosat.
 • Panell de control tàctil: Regula la temperatura, encén o apaga la llum, tria *ºF o *ºC i desbloqueja.
 • Display: per a la visualització de temperatura.
 • Llum LED interior: Per a tenir visibilitat de cada racó de l'aparell.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Vinoteca de 12 Ampolles

Nota 9.9
*Exquisit *Vinoteca WS1-12-*GT-030G negre | 12 ampolles | 43 L de capacitat neta | Sota consum: 130 kWh/any
*Exquisit *Vinoteca WS1-12-*GT-030G negre | 12 ampolles | 43 L de capacitat neta | Sota consum: 130 kWh/any
Fabricant Exquisit
Nota 8.5
Cecotec Vinoteca 12 botellas Bolero grandsommelier 1230 coolcrystal compressor, Enfriamiento por compresor, Silencioso, Temperatura regulable de 5 a 18ºC, Control táctil y display, LED interior.
Cecotec Vinoteca 12 botellas Bolero grandsommelier 1230 coolcrystal compressor, Enfriamiento por compresor, Silencioso, Temperatura regulable de 5 a 18ºC, Control táctil y display, LED interior.
Fabricant Cecotec
Nota 8.0
*GXFC 12 Botella *Vinoteca - Funcionament silenciós Nevera de vins termoelèctric Frigorífic de sobre placa de cocció Independent per a Vi - Pantalla de Temperatura Digital del Panell tàctil
*GXFC 12 Botella *Vinoteca - Funcionament silenciós Nevera de vins termoelèctric Frigorífic de sobre placa de cocció Independent per a Vi - Pantalla de Temperatura Digital del Panell tàctil
Fabricant GXFC
Nota 7.8
*Vinoteca *ORBEGOZO VT1230 12 ampolles
*Vinoteca *ORBEGOZO VT1230 12 ampolles
Fabricant Orbegozo
Nota 7.7
*CREATE/*WINECOOLER *WOOD L15 / *Vinoteca Elèctrica per a 12 o 15 Ampolles amb baldes de Fusta/Fusta Natural,llum LED,Ampolles *75cl,Materials Resistents
*CREATE/*WINECOOLER *WOOD L15 / *Vinoteca Elèctrica per a 12 o 15 Ampolles amb baldes de Fusta/Fusta Natural,llum LED,Ampolles *75cl,Materials Resistents
Fabricant CREATE
Nota 7.6
BODEGA43-12C - *Vinoteca petita - És una *vinoteca per a 12 ampolles, 33 litres, 5-20 °C, 1 zona, baix nivell de soroll (41 dB), refrigeració del compressor, tres calaixos de fusta de faig
BODEGA43-12C - *Vinoteca petita - És una *vinoteca per a 12 ampolles, 33 litres, 5-20 °C, 1 zona, baix nivell de soroll (41 dB), refrigeració del compressor, tres calaixos de fusta de faig
Fabricant BODEGA43
Nota 7.5
*Vinoteca 12 Ampolles amb control de Temperatura, Refrigerador i Expositor de Vi, Refrigerador Nevera per a vins Negra, Expositor Ampoller de Vi, *Vinoteca Nevera 12 Ampolles Barata
*Vinoteca 12 Ampolles amb control de Temperatura, Refrigerador i Expositor de Vi, Refrigerador Nevera per a vins Negra, Expositor Ampoller de Vi, *Vinoteca Nevera 12 Ampolles Barata
Fabricant SUCROST
Nota 7.4
*Infiniton *Vinoteca *WCL-12L (G, Capacitat fins a 12 Ampolles, 3 Prestatges de Fusta, Display LED, Porta de Cristall, Nevera per a vins)
*Infiniton *Vinoteca *WCL-12L (G, Capacitat fins a 12 Ampolles, 3 Prestatges de Fusta, Display LED, Porta de Cristall, Nevera per a vins)
Fabricant INFINITON ELECTRONICS
Nota 7.4
*CLIMADIFF CC12 - S�*tano de servei ultra silenciós - 12 ampolles - Independent - L34,*5cm x H *48cm
*CLIMADIFF CC12 - S�*tano de servei ultra silenciós - 12 ampolles - Independent - L34,*5cm x H *48cm
Fabricant CLIMADIFF
Nota 7.4
*Cassary *Vinoteca de 18/20 ampolles (model a triar). Ampoller Nevera per a vins i espumosos. *Vinoteca petita *empotrable amb filtre UV i llum LED. Cava de vi refrigerada d'alta eficiència (20B)
*Cassary *Vinoteca de 18/20 ampolles (model a triar). Ampoller Nevera per a vins i espumosos. *Vinoteca petita *empotrable amb filtre UV i llum LED. Cava de vi refrigerada d'alta eficiència (20B)
Fabricant Cassary

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-20 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables