Les Millors Cameras IP de Novembre 2021

ūüĒ• Les 3 Millors Cameras IP

*TP-Link - Cambra IP Wifi 360è, Càmera de Vigilància *FHD *1080p, Visió nocturna, Admet targeta SD, Àudio Doble Via, Detecció de moviment, Control Remot, Fàcil Configuració, Compatible amb *Alexa

Caracteristiques ūüďĆ
 • F√ÄCIL INSTAL¬∑LACI√ď - Vegi el v√≠deo de desempaquetat i configuraci√≥ en aquesta p√†gina, descobrir√† el f√†cil que √©s configurar-lo
 • QUALITAT V√ćDEO *FHD 1080P - Visi√≥ nocturna de fins a 8 metres, resoluci√≥ de 1080P, amb imatges n√≠tides i clares
 • GRAN ANGULAR DE VISI√ď - Moviment horitzontal fins a 360 ¬į i moviment vertical fins a 114 ¬į
 • DETECCI√ď I MOVIMENT - Rebi notificacions a l'instant de l'aplicaci√≥ quan s'intercepta un moviment; *TP-link proporciona una funci√≥ avan√ßada per a configurar el temps d'enregistrament espec√≠fic
 • INTERF√ćCIE D'OPERACI√ď SIMPLE -Amb l'App TAPO per a Android/*IOS pots configurar f√†cilment el calendari, verificar v√≠deos anteriors, verificar m√ļltiples vistes al mateix temps i donar acc√©s a altres usuaris
 • √ÄUDIO BIDIRECCIONAL - Comunica't amb els altres¬† al micr√≤fon i altaveus incorporats
 • ALARMA DE SO I LLUM - Convidat inesperat? activa els efectes de llum i so per a espantar
 • ADMET ENREGISTRAMENT EN BUCLE: Admet targetes Micro SD de fins a 128 *Gb o en el n√ļvol amb el programari *Ispy
 • COMPATIBLE AMB *ALEXA: pots provar el comando com "*alexa, mostra la cambra de la porta principal"; asseguri's que el microprogramari s'hagi actualitzat a l'√ļltima versi√≥
+ Veure mes Caracteristiques

*Wansview Cambra IP Wifi, 1080P Càmera Vigilància Wifi amb Visió *Noturna Detecció de Moviment, Àudio Bidireccional, Compatible amb *Alexa, Càmera de Seguretat Bebè Mascotes, Q6 (NO Té autonomia)

*Wansview Cambra IP Wifi, 1080P Càmera Vigilància Wifi amb Visió *Noturna Detecció de Moviment, Àudio Bidireccional, Compatible amb *Alexa, Càmera de Seguretat Bebè Mascotes, Q6 (NO Té autonomia)
Marca: wansview
El 2 Millor
Caracteristiques ūüďĆ
 • „Äź 1080P V√≠deos & Acte Visi√≥ Nocturna„ÄĎAmb lents de gran angle de 110¬į i de 2 milions de p√≠xels, *Wansview Q6 c√†mera de vigil√†ncia presenta imatges de molta nitidesa i 1080P v√≠deos. Gira 350¬į horitzontalment i 90¬į verticalment, d√≥na una vista panor√†mica de 360¬į sense √†rea cega. Amb *4pcs llums infraroges equipades i la tecnologia d'ANAR-*Cut, aquesta cambra *ip wifi pot canviar autom√†ticament de la visi√≥ a color a la visi√≥ en negre-blanc, brindant-li protecci√≥ les 24 hores.
 • „Äź√Äudio Bidireccional & Compatible amb *Alexa„ÄĎAmb micr√≤fon i altaveu incorporats, la nostra c√†mera de vigil√†ncia wifi interior suporta comunicacions bidireccionals. Pot escoltar clarament i parlar des de la seva terminal amb els teus familiars. Compatible amb *Alexa, pot demanar a *Alexa que li mostri la porta d'entrada, l'habitaci√≥ del beb√® o qualsevol altre lloc on tingui el seu *wansview cambra.
 • „ÄźDetecci√≥ de Moviments & Emmagatzematge Segur„ÄĎAquesta *camara no pot gravar cont√≠nuament, nom√©s fa enregistraments quan detecta moviments, i envia notificacions en temps real al seu m√≤bil per a advertir. Els enregistraments poden guardar-se de manera segura en la Targeta micro SD o en el n√ļvol. Adoptat la tecnologia de xitratge √ļnica i la m√©s alta protecci√≥ de dades, *Wansview cambra IP garanteix la seguretat de la seva privacitat. Sense la seva permissi√≥, ning√ļ pot accedir a les seves dades.
 • „ÄźF√†cil de Connectar & Control Remot„ÄĎAquesta c√†mera de seguretat nom√©s suporta connexi√≥ a 2.4G Wifi, 5G NO. Una vegada connectada, pot controlar-la remotament en el seu m√≤bil, veient v√≠deos en directe i rebent notificacions des de fora de la seva casa, tant des d'una altra wifi com des de la connexi√≥ de Dades. Tamb√© pot compartir les cambres connectades amb les seves fam√≠lies.
 • „ÄźAtent Servei al Client & Garantia Postvenda„ÄĎCompatible amb l'APP "*Wansview *Cloud", la qual cont√© indicacions en espanyol, a m√©s, oferim manual en espanyol per a ajudar els usuaris a instal¬∑lar i operar l'APP i les cambres. Si hi ha qualsevol dubte durant l'√ļs, no dubti a contactar-nos, quedem a la seva disposici√≥ per a qualsevol problema.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobar√°s Les Millors Cameras IP durant el black friday al millor preu
Si aquestes buscant comprar Cameras IP però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

ūü§Ď La Camera IP M√©s Barata

*Victure 1080P Cambra IP Wifi,Càmera de Vigilància *FHD amb Visió Nocturna,Càmera de Mascota,Detecció de Moviment,Àudio de 2 Vies, 2.*4GHz Wifi, Compatible amb *iOS/Android (negre)

*Victure 1080P Cambra IP Wifi,Càmera de Vigilància *FHD amb Visió Nocturna,Càmera de Mascota,Detecció de Moviment,Àudio de 2 Vies, 2.*4GHz Wifi, Compatible amb *iOS/Android (negre)
Marca: Victure
El Mes Barat
Caracteristiques ūüďĆ
 • [CONNEXI√ď WIFI ESTABLE] Instal¬∑laci√≥ f√†cil i r√†pida , connexi√≥ WIFI estable de 2.*4GHz per a la cambra IP *VICTURE, nom√©s segueixi els passos en el manual amb l'aplicaci√≥ "IPC360" .Adaptada a *iOS i Android, no sols pot configurar diverses posicions preestablertes en cadascuna cambra, per√≤ tamb√© agrega diverses cambres en diferents terminals
 • [1080P NIT DE VISI√ď I DETECCI√ď DE MOVIMENT]: 10 unitats ANAR LED i tecnologia de filtre dual de fotoresist√®ncia amplien la dist√†ncia de visi√≥ de fins a 39 peus en to fosc per a oferir-li una experi√®ncia de visi√≥ s√ļper nocturna. *VICTURE IP *Camera pot controlar els moviments i despr√©s enviar notificacions al seu tel√®fon m√≤bil per a evitar la invasi√≥ a la seva casa.
 • [POSICIONAMENT R√ÄPID I VISI√ď PANOR√ÄMICA]: *VICTURE IP *Camera t√© una lent gran angular de 90 ¬į amb una rotaci√≥ horitzontal de 355 ¬į i una rotaci√≥ vertical de 100 ¬į per a aconseguir una visualitzaci√≥ panor√†mica de 360 ¬į, sense cap zona cega, nom√©s necessita fer clic per a veure on vulgui en la pantalla panor√†mica.
 • [2 VIES √ÄUDIO ANTI SOROLL] *VICTURE Cambra IP incorporada Micr√≤fon de *38dB i tecnologia d'altaveus i *antirruido, el so fluid li permet consolar al seu ser estimat. Pot comunicar-se entre si amb claredat sempre que ho desitgi
 • [TECNOLOGIA DE XITRATGE DE V√ćDEO] Aquesta c√†mera IP adopta la tecnologia de xitratge √ļnica per a guardar v√≠deos en la targeta micro SD. Ning√ļ pot copiar l'arxiu de v√≠deo de la targeta SD a trav√©s del lector de targetes, fins i tot quan la c√†mera o la targeta SD s√≥n robades. Arxius de v√≠deo en targeta SD Nom√©s pots accedir per tu mateix en el teu propi compte.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Cameras IP que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Cameras IP disponibles en Novembre del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Cameras IP veu directament a elles prement aqui!

‚úÖ La Millor Camera IP Calitat - Preu

*YI Cambra Vigil√†ncia, Cambra IP Wifi *1080p Sistema de Seguretat de *Full HD, Detecci√≥ de Moviment, Visi√≥ Nocturna, √Äudio de 2 Vies i N√ļvol amb App per a *iOs i Android (Blanco)

*YI Cambra Vigil√†ncia, Cambra IP Wifi *1080p Sistema de Seguretat de *Full HD, Detecci√≥ de Moviment, Visi√≥ Nocturna, √Äudio de 2 Vies i N√ļvol amb App per a *iOs i Android (Blanco)
Marca: YI
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques ūüďĆ
 • ENREGISTRAMENT EN *FULL HD I VISI√ď NOCTURNA NO INVASIVA: V√≠deos en 1080P a 20 *fps - Lent gran angular de 110¬į amb zoom digital de *4x - 8 LED infrarojos ajustables no invasius. Llum d'estat *deshabilitable - Ideal per a dormir sense mol√®sties.
 • DETECCI√ď *SMART AMB INTEL¬∑LIG√ąNCIA ARTIFICIAL: Detecci√≥ humana fins a 20 *fps amb Intel¬∑lig√®ncia Artificial - Detecci√≥ de moviment - detecci√≥ de plor de beb√® - Alertes d'activitat a trav√©s de l'aplicaci√≥ *YI *Home.
 • ALERTES PERSONALITZABLES I SEGURETAT AVAN√áADA: freq√ľ√®ncia d'alerta i nivell de sensibilitat ajustable baix a alt - Codi pin opcional i xitratge *end-*to-*end per a garantir completament la seguretat i privacitat de tots els v√≠deos.
 • FUNCIONA AMB *ALEXA: *YI *Camara *1080p √©s 100% compatible amb *Alexa. Habilita la *skill *YI *Home en la teva aplicaci√≥ *Amazon *Alexa i combina els dos dispositius per a veure la transmissi√≥ en viu de la teva c√†mera *wi-*fi directament en la pantalla de la teva Tiro Xou.
 • EMMAGATZEMATGE EN EL N√öVOL I: Emmagatzematge gratu√Įt de 7 dies en *YI *Cloud de tots els v√≠deos de l'activitat detectada - EMMAGATZEMATGE LOCAL: La cambra tamb√© admet targetes Micro SD amb capacitat d'emmagatzematge des de 4 fins a 128 GB.
+ Veure mes Caracteristiques

ūüďč Les nostres llistes 2021 de Les Cameras IP

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Cameras IP que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

ūüéĖÔłŹ TOP 10 Cameras IP

*Camara IP WIFI 1080P, *Camara de Vigilància Sense fil, amb HD Zoom, *Vision nocturna, Comunicació Bilateral, , Detecció de moviment, Seguretat per a Casa, Mascota, Ancià, Compatible *iOS/ Android

Caracteristiques ūüďĆ
 • „ÄźConfiguraci√≥ r√†pida i senzilla„ÄĎ: A trav√©s de l'aplicaci√≥ alemanya *Scriam, et permet ser compatible amb Android i *IOS. Suport de *Macbook i Windows *Phone. La nostra cambra P2P ve amb un adaptador d'energia de 1.5M EU i un cable de xarxa de cap de cristall de 1M, en general no necessita comprar cables d'alimentaci√≥ addicionals.
 • „ÄźAcc√©s complet a la cambra des de qualsevol lloc„ÄĎ: La connexi√≥ Wi-Fi de confian√ßa els permet accedir a la seva cambra en qualsevol moment i en qualsevol lloc amb el seu PC o tel√®fon intel¬∑ligent. Configuraci√≥ r√†pida de Wifi per a la transmissi√≥ i, per tant, molt f√†cil de configurar sense haver de configurar la reexpedici√≥ de ports. Connecti la c√†mera a la xarxa el√®ctrica i despr√©s a l'encaminador.
 • „Äź√Äudio bidireccional„ÄĎ: Amb micr√≤fon incorporat i parlants, als quals tamb√© es pot accedir per control remot (parlar i escoltar). Sense situaci√≥ de xarxa, la c√†mera IP pot gravar v√≠deo en la targeta SD (m√†xim 128 GB), al seu torn, accedir en temps real al v√≠deo a trav√©s d'Internet en un ordinador de sobretaula o port√†til o Tel√®fon intel¬∑ligent, gr√†cies a les seves aplicacions pr√≤pies. mai es perdr√† un moment decisiu.
 • „ÄźDetecci√≥ de Moviment i notificaci√≥ per correu electr√≤nic„ÄĎ: Detecci√≥ de moviment amb notificaci√≥ en temps real al seu tel√®fon, si la notificaci√≥ per correu electr√≤nic est√† configurada amb instant√†nia, l'alarma va a la seva b√ļstia de correu mentre est√† absent. Aquests emails pot visualitzar-los amb Android/iPhone m√≤bils tel√®fon intel¬∑ligent i PC .
 • Contingut del paquet: 1 x cambra IP, 1 x font d'alimentaci√≥, 1 x suporti de fixaci√≥, 1 x fullet d'instruccions, targeta de garantia.
+ Veure mes Caracteristiques

*Victure Actualitzada 1080P Dual *Band 2.4G 5G Cambra IP Wifi,Càmera de Vigilància *FHD amb Visió Nocturna,Àudio de 2 Vies,Detecció de Moviment Via IPC360 *Home App

Caracteristiques ūüďĆ
 • „ÄźDoble Banda„ÄĎCompatible amb Wi-Fi de doble banda, funciona amb Wi-Fi de 2.*4GHz i *5GHz.
 • „ÄźControl remot„ÄĎutilitzi l'aplicaci√≥ m√≤bil. No importa on es trobi, pot controlar-ho de manera remota a trav√©s de l'aplicaci√≥.
 • „ÄźLED ANAR de 850 *nm„ÄĎ10 peces de LED infrarojos de 850 *nm li permeten veure al seu beb√® ,gossos o lladre clarament en la foscor.
 • „Äź*VICTURE IP„ÄĎ *Camara pot detectar els moviments i despr√©s enviar notificacions al seu tel√®fon m√≤bil per a evitar la invasi√≥ a la seva casa.
 • „Äź√Äudio bidireccional„ÄĎincl√≤s el suport d'√†udio bidireccional amb micr√≤fon i altaveu integrats, poden parlar amb el seu amor quan vulguis.
+ Veure mes Caracteristiques

*YI *Camara Vigil√†ncia *1080p *Camara IP *Camaras de Vigil√†ncia Wifi Interior 360¬į Compatible amb *Alexa Detecci√≥ de Moviment, Visi√≥ Nocturna, √Äudio de 2 Vies i N√ļvol amb App per a *iOS i Android Blanco

Caracteristiques ūüďĆ
 • COBERTURA DE 360 ¬į *FULL HD AMB VISI√ď NOCTURNA NO INVASIVA - V√≠deos i transmissi√≥ en viu en 1080P a 20 *fps - Rotaci√≥ horitzontal i vertical amb control remot - Gran angular de 110 ¬į amb zoom digital *4x - Visi√≥ nocturna no invasiva amb llums ANAR i LED d'estat ajustables (ideal per a dormir sense interrupcions).
 • DETECCI√ď I SEGUIMENT DE MOVIMENT AMB NOTIFICACIONS *PUSH - Detecci√≥ de moviment amb enregistraments de v√≠deo de 6 segons - Seguiment de moviment amb enregistraments de 10 segons - Detecci√≥ de plor de beb√®s - Notificacions *push en el m√≤bil amb freq√ľ√®ncia i nivell de sensibilitat ajustables a trav√©s de l'aplicaci√≥ *YI *Home.
 • FUNCIONA AMB *ALEXA (TIRO XOU) - *YI Cambra Dom *1080p √©s 100% compatible amb *Echo Xou (*Alexa). Habilita la *skill *YI *Home en la teva aplicaci√≥ *Amazon *Alexa i combina els dos dispositius per a veure la transmissi√≥ en viu de la teva c√†mera *wi-*fi directament en la pantalla de la teva Tiro Xou.
 • MONITORATGE AUTOM√ÄTIC - MANERA PANOR√ÄMICA: la c√†mera de seguretat controlar√† autom√†ticament una √†rea de 360 ¬į, girant 20 ¬į cada 10 segons. - MANERA FAVORITS: l'usuari tamb√© pot marcar fins a 8 zones favorites per a navegar amb major freq√ľ√®ncia. Ideal per a grans espais.
 • EMMAGATZEMATGE EN EL N√öVOL: Emmagatzematge gratu√Įt de 7 dies en *YI *Cloud de tots els v√≠deos de l'activitat detectada amb xitratge avan√ßat *end-*to-*end per a una privacitat completa. - EMMAGATZEMATGE LOCAL: La cambra tamb√© admet targetes Micro SD amb capacitat d'emmagatzematge des de 4 fins a 64 GB.
+ Veure mes Caracteristiques

*Sricam Càmeres de Vigilància Wifi Interior 1296P, Càmera IP Intercomunicador bidireccional, Visió Nocturna, Detecció de Moviment, Monitor per a casa, bebè i Mascotes, Compatible amb *iOS Android

Caracteristiques ūüďĆ
 • ‚Ė≤Monitoratge 24/7, A trav√©s de l'aplicaci√≥ "*SriHome" (*iOS o Android), es pot connectar f√†cilment a una xarxa Wi-Fi dom√®stica, Pot accedir i controlar la cambra en qualsevol moment i a tot el m√≥n. Fa enregistraments 24/7. Mai et perdr√†s el que t'importa. Admet *MicroSD de fins a 128GB (no inclosa). *Instruccion d'usuari espanyol.
 • ‚Ė≤ Doni suport al control de panor√†mica / inclinaci√≥, a dalt i a baix, (angle horitzontal: 0 ¬į -355 ¬į angle vertical: 0 ¬į -90 ¬į), rotaci√≥. Lent de la c√†mera IP amb cinc capes de vidre √≤ptic, que proporciona qualitat HD 1080P; la dist√†ncia de visi√≥ nocturna pot aconseguir 10 metres amb *10pcs ANAR-LED. Per a una excel¬∑lent resoluci√≥ fins i tot a la nit.
 • ‚Ė≤ √Äudio de dues vies, nova tecnologia, admet la funci√≥ d'intercomunicaci√≥, per a descoratjar als intrusos, comunicar-se de manera remota amb la seva fam√≠lia, nens i mascotes. Els micr√≤fons millorats ofereixen m√©s volum que altres productes. Assegura el bon flux de la teva comunicaci√≥. Nom√©s compatible amb 2.4 *GHZ. No suporti 5GHZ WIFI.
 • ‚Ė≤ Detecci√≥ de moviment & notificaci√≥ d'alarma: Una vegada que s'estableix la funci√≥ de detecci√≥ de moviment, la c√†mera de vigil√†ncia activa l'alarma quan es detecta un objecte en moviment. Depenent de la seva configuraci√≥, rebr√† imatges d'alarma o v√≠deos per *movil o correu electr√≤nic, o pot trobar-los en la targeta Micro SD.
 • ‚Ė≤ Contingut del paquet: 1 x cambra *ip, 1 x font d'alimentaci√≥, 1 x *CableEthernet (1 metre), 1 x suporti de fixaci√≥, 1 x fullet d'instruccions, targeta de garantia, certificat. ‚̧‚̧*Park11ESwesterns Online √©s el propietari legal de *Sricam. *Park11ESwesterns assumeix la total responsabilitat de tots els productes *Sricam. Nom√©s els productes comprats en aquesta botiga li proporcionaran un servei postvenda i la factura.
+ Veure mes Caracteristiques

Càmera de Vigilància 1080P Wifi amb Visió Nocturna, Cambra de Mascota,Àudio de 2 Vies, Gir / Inclinació, Detecció de Moviment, Alarma Email, Càmera de Seguretat

Caracteristiques ūüďĆ
 • „Äź*FULL 1080P HD i impressionant visi√≥ nocturna per infrarojos„ÄĎ La c√†mera IP presenta v√≠deo en viu d'alta qualitat, vers√†til, *Full HD 1080P 2.0 Megap√≠xel per a tots els dies i totes les nits. Amb 6 Leds ANAR i 15 m de dist√†ncia ANAR, la visi√≥ nocturna ANAR-*Cut li brinda una experi√®ncia nocturna fant√†stica, mai estar√† en la foscor.
 • „ÄźCAM CAMBRA *SMART PA / *TILT / ZOOM„ÄĎ Aquesta c√†mera wifi IP ofereix un angle de visi√≥ m√©s ampli amb horitzontal de 355 graus (pa) i vertical de 70 graus (inclinaci√≥) per a una cobertura total de 360 ‚Äč‚Äč¬į de la seva llar. En general, s'utilitza per a la seguretat de l'empresa i la llar per a monitors de beb√®s, c√†meres per a nens petits / ancians, c√†meres per a mascotes.
 • „ÄźConfiguraci√≥ r√†pida de wifi„ÄĎ Cambra IP compatible amb monitoratge i reproducci√≥ remots en tel√®fons m√≤bils i PC. Configuraci√≥ r√†pida en un sol pas a trav√©s de la configuraci√≥ de codi *QR, v√≠deo en viu i √†udio bidireccional directament al seu tel√®fon intel¬∑ligent o dispositiu iPhone / Android. Mai et perdr√†s un moment.
 • „ÄźDetecci√≥ de moviment avan√ßada„ÄĎ El detector de moviment *PIR integrat en la cambra IP, que es notifica immediatament si la cambra detecta una fallada de funcionament o si s'activa una alarma. Donar suport a la posici√≥ preestablerta; Una vegada que s'activi la c√†mera, es girar√† per a gravar el v√≠deo amb indicacions de veu.
 • „Äź*Storage Emmagatzematge en targeta *TF i servei en el n√ļvol„ÄĎ La c√†mera de vigil√†ncia √©s compatible amb la targeta de 128 GB *TF (no inclosa). El servei d'emmagatzematge en el n√ļvol addicional proporciona 7 * 24 hores d'enregistrament autom√†tic per a garantir que tots els seus v√≠deos estiguin segurs i protegits. Tamb√© √©s compatible amb la supervisi√≥ en l√≠nia de diverses persones. Admet Wifi de 2,4 *Ghz, no Wifi de 5 *Ghz.Brindem un servei d'intercanvi gratu√Įt per un any.
+ Veure mes Caracteristiques

Càmera de Vigilància Wifi, *Mibao 1080P Càmera IP Sense fil, HD Visió Nocturna, Detecció de Moviment Remot, Alerta d'aplicació, Àudio Bidireccional, Monitor per a Bebè/Mascota/Botiga

Caracteristiques ūüďĆ
 • ūüĎ£„ÄźL'√ļltima versi√≥ de la tecnologia de seguiment de moviment AI„ÄĎ ¬†Quan un objecte es mou dins del rang de vigil√†ncia, la c√†mera gira autom√†ticament despr√©s que l'objecte de seguiment es mou, rastreja autom√†ticament l'objecte en moviment i guarda el v√≠deo d'alarma, i ‚Äč‚Äčl'envia a l'aplicaci√≥ m√≤bil en temps real.
 • ūüĎÄ„Äź*FHD 1080P i tecnologia de visi√≥ nocturna per infrarojos„ÄĎ Resoluci√≥ HD de 1920 x 1080P, tecnologia autom√†tica de llum infraroja i visi√≥ nocturna incorporada, pot veure imatges clares en la foscor, la qual cosa li brinda una experi√®ncia de visi√≥ nocturna s√ļper.
 • ūüĒ¨„ÄźGran angular i control remot pa Panor√†mica de 355 ¬į + inclinaci√≥ de 115 ¬į + camp de tret de 100 ¬į = angle de visi√≥ de 360 ‚Äč‚Äč¬į. Toc el control i ampli√Į fins i tot quan estigui a milers de quil√≤metres de dist√†ncia.
 • ‚öô„Äź8 funcions principals„ÄĎRastreig m√≤bil AI, tret panor√†mic, √†udio bidireccional, notificaci√≥ d'aplicacions, monitoratge en temps real, horitzontal / inclinaci√≥ horitzontal, control remot de m√ļltiples terminals, en la major mesura per a satisfer les seves necessitats.
 • ūüíĆ„ÄźInstal¬∑laci√≥ amb un clic i servei en el n√ļvol„ÄĎNom√©s necessita escanejar el codi *QR per a completar la instal¬∑laci√≥ o l'√ļs compartit. Pot triar guardar el v√≠deo mitjan√ßant targeta o servei en el n√ļvol (proporcioni un mes de servei gratu√Įt en el n√ļvol).
+ Veure mes Caracteristiques

*Camara Vigilància *SUPEREYE 1080P Cambra IP, Càmeres de Vigilància Wifi Interior *FHD amb Visió Nocturna, Detecció de Moviment, Àudio de 2 Vies

Caracteristiques ūüďĆ
 • ūüĎĎ„ÄźC√†mera de seguretat amb visi√≥ nocturna per infrarojos 1080P HD„ÄĎUtilitza el cost√≥s xip *Hisilicon, que √©s el millor en estabilitat i claredat d'imatges i v√≠deos, amb una resoluci√≥ de 1920 * 1080P HD, l'efecte de visi√≥ nocturna aconsegueix els 15 metres, produint imatges ultres clares fins i tot completament Ambient fosc.
 • ūüĎĎ„ÄźF√†cil de configurar i connexi√≥ Wifi estable„ÄĎSimplement segueixi els passos en el manual amb l'aplicaci√≥ "*EyeCloud", es pot accedir i controlar de manera remota a trav√©s de dispositius Android i *iOS, els usuaris poden veure f√†cilment o veure v√≠deo remot en viu. Nom√©s √©s compatible amb Wifi de 2.*4GHz (actualment no s'admet *5GHz).
 • ūüĎĎ„ÄźC√†mera IP amb detecci√≥ de moviment intel¬∑ligent i aplicaci√≥ / notificaci√≥ per correu electr√≤nic„ÄĎ Despr√©s de configurar la funci√≥ de detecci√≥ de moviment en el seu tel√®fon, quan es detecta un objecte en moviment segons la seva configuraci√≥, la c√†mera wifi enviar√† una notificaci√≥ al seu tel√®fon m√≤bil a trav√©s de l'aplicaci√≥. Simplement obri el seu tel√®fon I pots veure'l en v√≠deo en temps real. Pot ser utilitzat per a la llar, botigues, mascotes i ancians.
 • ūüĎĎ„ÄźCambra Wifi d'√†udio bidireccional amb flu√Įdesa„ÄĎMicr√≤fon sensible i avan√ßat amb un filtre anti-soroll incorporat per a una clara experi√®ncia d'√†udio bidireccional. Pot escoltar i parlar amb la seva mascota o nen en qualsevol moment per a gaudir de la tranquil¬∑litat quan estigui lluny.
 • ūüĎĎ„ÄźVista panor√†mica „ÄĎLa cambra IP *SuperEye t√© un rang de rotaci√≥ de 355 ¬į horitzontal i 110 ¬į vertical per a aconseguir una vista panor√†mica, en lliscar la pantalla del monitor de l'APP, sense cap zona cega.
+ Veure mes Caracteristiques

Cambra IP, Càmera de Vigilància *QZT 1080P Wifi amb Visió Nocturna, Àudio Bidireccional, Gir/Inclinació, Detecció de Moviment, Alarma Email, Càmera de Seguretat

Caracteristiques ūüďĆ
 • „ÄźMONITORATGE 24/7„ÄĎLa c√†mera de vigil√†ncia *QZT per a la casa brinda monitoratge les 24 hores de l'ambient de la seva llar i li permet controlar el que est√† succeint en la seva llar. Ofereix protecci√≥ les 24 hores amb visi√≥ nocturna per infrarojos (10 LED integrats, rang de transmissi√≥ de fins a 10 m) que garanteix un v√≠deo n√≠tid fins i tot en la foscor. ‚ėÖ*Youtube instal¬∑lar v√≠deo‚Ė∂ bit.ly/qztsp020
 • „Äź*FHD *WIDE *VERSION„ÄĎAquesta cambra IP ofereix imatges d'alta resoluci√≥ amb colors rics i vibrants a una resoluci√≥ de 720P. Amb una rotaci√≥ horitzontal de 355 ¬į i una rotaci√≥ vertical de 90 ¬į, aquesta *QZT c√†mera de vigil√†ncia d'interior WIFI crea una cobertura completa de 360 ‚Äč‚Äč¬į.
 • „ÄźCARACTER√ćSTIQUES„ÄĎDetecci√≥ de moviment a trav√©s de sensor intel¬∑ligent *PIR. Vista pr√®via en viu i registre. Notificacions instant√†nies. Reproducci√≥ remota de v√≠deo. A m√©s, tamb√© pot utilitzar alertes de correu electr√≤nic gratu√Įtes que li avisaran cada vegada que la c√†mera detecti un moviment.
 • „Äź√ÄUDIO BIDIRECCIONAL„ÄĎEl micr√≤fon i l'altaveu incorporats et permeten comunicar-te amb la teva fam√≠lia fins i tot quan est√†s lluny de casa.
 • „ÄźF√ÄCIL D'INSTAL¬∑LAR„ÄĎAquesta C√†mera de vigil√†ncia per a nens Wifi es pot connectar f√†cilment a una xarxa Wi-Fi dom√®stica, amb una configuraci√≥ r√†pida i senzilla a trav√©s de l'aplicaci√≥ per a tel√®fons intel¬∑ligents Apple iPhone i Android.
+ Veure mes Caracteristiques

*Sricam IP *Camera *Esterno SP007 1080P Càmera de Vigilància

Caracteristiques ūüďĆ
 • √ös tant en exterior com en interior garanteix totes les teves necessitats de seguretat l *scricam *sp007 c√†mera de vigil√†ncia wifi √©s adaptable a gaireb√© totes les condicions ‚Äď impermeable, resistent a l'exposici√≥ a la pols, resistent al fred; simplement resol les teves necessitats, col¬∑locada dins o fora
 • Visi√≥ nocturna i alarma per correu electr√≤nic la c√†mera *iexterna *scricam *sp007 *1080con 2 anar led d'una visi√≥ clara tant de dia com de nit; controla el que √©s important sempre i en qualsevol lloc; si hi ha moviment o so rebr√†s una notificaci√≥ en el teu tel√®fon i podr√†s respondre; fa un excel¬∑lent treball fins i tot de cambra de bombolles
 • Tecnologia d'encriptaci√≥ i est√†ndard *onvif xitratge *wep, *wpa, *wpa2soporte de seguretat; el sistema de seguretat integrat *onvif, *nvr (a trav√©s de la versi√≥ *onvif 2. 4. 2) admet el monitoratge a trav√©s d'ordinadors, *phones i tel√®fons *android; per als ordinadors nom√©s admet versions de 32 bits *ie (no 64), *mozilla *firefox *browser
 • Connexi√≥ wifi estable i *chihisilicon no importa on la vida et porti o el que fas, la teva casa mai estar√† llunyana; la cambra wifi externa sense fil (funciona amb encaminador 2, 4 *ghz) cuida de les persones, els animals, el lloc que estimes tot el dia algorisme de compressi√≥ de v√≠deo h. 264 garanteix que el teu v√≠deo estigui en alta definici√≥; ets part de la teva fam√≠lia
 • Instal¬∑laci√≥ en 5 minuts el manual (cont√© instruccions en itali√† indica clarament totes les preguntes i respostes; segueix tots els passos del manual, trigar√† nom√©s 5 minuts; si tens algun problema, contacta amb nosaltres et respondrem en un termini de 10 hores; quin altre, *sricam *sp007 i cambra t√© 1 any de suport t√®cnic per a tota la vida pel personal qualificat *cheerforu del centre de suport del client; √©s una compra sense riscos
+ Veure mes Caracteristiques

*Camara Vigilància, *Anpviz 5MP H.264/ H.265 ANAR *Camera IP *PoE *Camera, IP *Security *Camera *Night *Vision *98ft, *Motion *Alert, *Weatherproof IP66 *ONVIF, *Camaras Seguretat

Caracteristiques ūüďĆ
 • Resoluci√≥ HD de 5.0MP: lent gran angular de 2.8MP (2592 x 1944), visi√≥ nocturna de fins a 20-30 metres, carcassa resistent a l'aigua IP66, ideal per a cases, √†rees grans com a patis, entrades, passadissos, estacionament.
 • Compressi√≥ H.265 i alimentaci√≥ a trav√©s de *Ethernet (*PoE): amb la compressi√≥ H.265, pot emmagatzemar m√©s informaci√≥ utilitzant menys discos durs, la qual cosa li permet fer m√©s amb menys. *PoE permet que els dispositius IP (protocol d'Internet) rebin energia i dades a trav√©s del cablejat *LAN (xarxa d'√†rea local) existent. Si usa aquesta cambra de manera independent, necessita un injector *POE de 48V o un interruptor *POE o un adaptador DC 12V 1A, necessita comprar per separat.
 • Carcassa resistent a la intemp√®rie IP66 i lent gran angular de 2.8 mm: amb una √†mplia gamma de temperatures de funcionament, est√† dissenyada per a suportar temperatures extremes i protegida de la pols i la pluja. La lent fixa de 2.8 mm en aquesta c√†mera ofereix un impressionant camp de visi√≥ de 110 ¬į per a *Cubra i protegeixi una √†rea m√©s √†mplia.
 • F√†cil *Plug *and *Play amb *NVRS i funciona amb el tercer programari: Servei P2P *Cloud f√†cil d'usar, navegador web m√ļltiple, funcions i funcions completes en aplicacions gratu√Įtes per a iPhone, Android, PC amb Windows. Sense quota de subscripci√≥, vista en viu, acc√©s remot, alerta de moviment, m√ļltiples canals. Endoll i jugui amb *Hikvision, *Dahua, *Laview, *Ezviz, *GW, suport de protocol *Onvif per a cambres *onvif..
 • Satisfacci√≥ garantida: aquesta c√†mera de seguretat *PoE de dom est√† fabricada amb extrem cuidat per a brindar-li el millor resultat perqu√® no perdi cap v√≠deo valu√≥s. En cas de qualsevol problema, contacti'ns i resoldrem el seu problema, 7-24 hores de suport t√®cnic en l√≠nia: *support @ anpvizsecurity.com
+ Veure mes Caracteristiques

ūüíĮ Comparativa de Camera IP

Nota 9.9
*AKASO Cambra IP Wifi 1080P Compatible amb *Alexa Google *Home *Fire TV Càmera de Vigilància Interior Seguretat per a Nens Àudio Bidireccional Visió Nocturna Detecció de Moviment (P30)
*AKASO Cambra IP Wifi 1080P Compatible amb *Alexa Google *Home *Fire TV Càmera de Vigilància Interior Seguretat per a Nens Àudio Bidireccional Visió Nocturna Detecció de Moviment (P30)
Fabricant AKASO
Nota 8.5
D-Link *DCS-8000LH - C√†mera IP Wifi de vigil√†ncia amb acc√©s des de m√≤bils, enregistrament de v√≠deo en el n√ļvol i en el m√≤bil, HD *720p, H.264, compatible *Amazon *Alexa i Google *Home, per a *iOS/Android
D-Link *DCS-8000LH - C√†mera IP Wifi de vigil√†ncia amb acc√©s des de m√≤bils, enregistrament de v√≠deo en el n√ļvol i en el m√≤bil, HD *720p, H.264, compatible *Amazon *Alexa i Google *Home, per a *iOS/Android
Fabricant D-Link
Nota 8.0
*Sricam SP017 *Camara Vigilància Wifi Interior, *Camaras de Vigilància Wifi Seguretat *Camaras IP Wifi 1080P
*Sricam SP017 *Camara Vigilància Wifi Interior, *Camaras de Vigilància Wifi Seguretat *Camaras IP Wifi 1080P
Fabricant Sricam
Nota 7.8
*Camara IP Wifi d'Interior *FLUX'S, Càmera de vigilància Wifi *FHD *1080p, amb *Vision Nocturna, Detecció de Moviment, Àudio Bidireccional, Seguretat per a Mascotes i Bebès, Compatible amb *iOS/Android
*Camara IP Wifi d'Interior *FLUX'S, Càmera de vigilància Wifi *FHD *1080p, amb *Vision Nocturna, Detecció de Moviment, Àudio Bidireccional, Seguretat per a Mascotes i Bebès, Compatible amb *iOS/Android
Fabricant FLUX'S
Nota 7.7
IP *Caméra Wifi, *Tesecu Cambra *WA de *Vigilanci Cambra Sense fil Wifi 1080P, Cambra Dom IP per a Interiors, Visió *Noctnurna, Detecció de Moviment
IP *Caméra Wifi, *Tesecu Cambra *WA de *Vigilanci Cambra Sense fil Wifi 1080P, Cambra Dom IP per a Interiors, Visió *Noctnurna, Detecció de Moviment
Fabricant Tesecu
Nota 7.6
*TMEZON 1080P Kit *Vidéosurveillance Acte-*Pair Wifi *NVR 8CH *Enregistreur IP *Caméra de *Surveillance 2.0 *MP *Métal *Vision *Nocturne *Surveiller *à *Distance Via Telèfon intel·ligent/PC 1TB *HDD
*TMEZON 1080P Kit *Vidéosurveillance Acte-*Pair Wifi *NVR 8CH *Enregistreur IP *Caméra de *Surveillance 2.0 *MP *Métal *Vision *Nocturne *Surveiller *à *Distance Via Telèfon intel·ligent/PC 1TB *HDD
Fabricant TMEZON
Nota 7.5
*YESKAMO Càmera de Vigilància de Bateria Interior/Exterior Sense fil *10400mAh HD 1080P Cambra IP Wifi amb Detecció de Moviment Àudio Bidireccional per a Seguretat en La Llar
*YESKAMO Càmera de Vigilància de Bateria Interior/Exterior Sense fil *10400mAh HD 1080P Cambra IP Wifi amb Detecció de Moviment Àudio Bidireccional per a Seguretat en La Llar
Fabricant YESKAMO
Nota 7.4
Kit 2 Cambres IP *Camera motoritzada Wifi HD 720P infrarojos amb App *yoosee
Kit 2 Cambres IP *Camera motoritzada Wifi HD 720P infrarojos amb App *yoosee
Fabricant - Senza marca/Generico -
Nota 7.4
*Victure 1080P Cambra IP Wifi,Càmera de Vigilància *FHD amb Visió Nocturna,Detecció de Moviment,Àudio bidireccional, 2.*4GHz Wifi,Compatible amb *iOS/Android
*Victure 1080P Cambra IP Wifi,Càmera de Vigilància *FHD amb Visió Nocturna,Detecció de Moviment,Àudio bidireccional, 2.*4GHz Wifi,Compatible amb *iOS/Android
Fabricant Victure
Nota 7.4
Cambra IP de seguretat sense fil de *Kamtron, 720P, HD, Wifi, monitor domèstic amb detecció de moviment, d'àudio bidireccional, visió nocturna, *Camera *ip 360
Cambra IP de seguretat sense fil de *Kamtron, 720P, HD, Wifi, monitor domèstic amb detecció de moviment, d'àudio bidireccional, visió nocturna, *Camera *ip 360
Fabricant KAMTRON

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-8-27 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables