Les Millors Cameras IP Maig 2023

🔥 Les 3 Millors Cameras IP

*TP-Link - Cambra IP Wifi 360è, Càmera de Vigilància *FHD *1080p, Visió nocturna, Admet targeta SD, Àudio Doble Via, Detecció de moviment, Control Remot, Fàcil Configuració, Compatible amb *Alexa

Caracteristiques 📌
 • FÀCIL INSTAL·LACIÓ - Vegi el vídeo de desempaquetat i configuració en aquesta pàgina, descobrirà el fàcil que és configurar-lo
 • QUALITAT VÍDEO *FHD 1080P - Visió nocturna de fins a 8 metres, resolució de 1080P, amb imatges nítides i clares
 • GRAN ANGULAR DE VISIÓ - Moviment horitzontal fins a 360 ° i moviment vertical fins a 114 °
 • DETECCIÓ I MOVIMENT - Rebi notificacions a l'instant de l'aplicació quan s'intercepta un moviment; *TP-link proporciona una funció avançada per a configurar el temps d'enregistrament específic
 • INTERFÍCIE D'OPERACIÓ SIMPLE -Amb l'App TAPO per a Android/*IOS pots configurar fàcilment el calendari, verificar vídeos anteriors, verificar múltiples vistes al mateix temps i donar accés a altres usuaris
 • ÀUDIO BIDIRECCIONAL - Comunica't amb els altres  al micròfon i altaveus incorporats
 • ALARMA DE SO I LLUM - Convidat inesperat? activa els efectes de llum i so per a espantar
 • ADMET ENREGISTRAMENT EN BUCLE: Admet targetes Micro SD de fins a 128 *Gb o en el núvol amb el programari *Ispy
 • COMPATIBLE AMB *ALEXA: pots provar el comando com "*alexa, mostra la cambra de la porta principal"; asseguri's que el microprogramari s'hagi actualitzat a l'última versió
+ Veure mes Caracteristiques

*Wansview Cambra IP Wifi, 1080P Càmera Vigilància Wifi amb Visió *Noturna Detecció de Moviment, Àudio Bidireccional, Compatible amb *Alexa, Càmera de Seguretat Bebè Mascotes, Q6 (NO Té autonomia)

*Wansview Cambra IP Wifi, 1080P Càmera Vigilància Wifi amb Visió *Noturna Detecció de Moviment, Àudio Bidireccional, Compatible amb *Alexa, Càmera de Seguretat Bebè Mascotes, Q6 (NO Té autonomia)
Marca: wansview
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【 1080P Vídeos & Acte Visió Nocturna】Amb lents de gran angle de 110° i de 2 milions de píxels, *Wansview Q6 càmera de vigilància presenta imatges de molta nitidesa i 1080P vídeos. Gira 350° horitzontalment i 90° verticalment, dóna una vista panoràmica de 360° sense àrea cega. Amb *4pcs llums infraroges equipades i la tecnologia d'ANAR-*Cut, aquesta cambra *ip wifi pot canviar automàticament de la visió a color a la visió en negre-blanc, brindant-li protecció les 24 hores.
 • 【Àudio Bidireccional & Compatible amb *Alexa】Amb micròfon i altaveu incorporats, la nostra càmera de vigilància wifi interior suporta comunicacions bidireccionals. Pot escoltar clarament i parlar des de la seva terminal amb els teus familiars. Compatible amb *Alexa, pot demanar a *Alexa que li mostri la porta d'entrada, l'habitació del bebè o qualsevol altre lloc on tingui el seu *wansview cambra.
 • 【Detecció de Moviments & Emmagatzematge Segur】Aquesta *camara no pot gravar contínuament, només fa enregistraments quan detecta moviments, i envia notificacions en temps real al seu mòbil per a advertir. Els enregistraments poden guardar-se de manera segura en la Targeta micro SD o en el núvol. Adoptat la tecnologia de xitratge única i la més alta protecció de dades, *Wansview cambra IP garanteix la seguretat de la seva privacitat. Sense la seva permissió, ningú pot accedir a les seves dades.
 • 【Fàcil de Connectar & Control Remot】Aquesta càmera de seguretat només suporta connexió a 2.4G Wifi, 5G NO. Una vegada connectada, pot controlar-la remotament en el seu mòbil, veient vídeos en directe i rebent notificacions des de fora de la seva casa, tant des d'una altra wifi com des de la connexió de Dades. També pot compartir les cambres connectades amb les seves famílies.
 • 【Atent Servei al Client & Garantia Postvenda】Compatible amb l'APP "*Wansview *Cloud", la qual conté indicacions en espanyol, a més, oferim manual en espanyol per a ajudar els usuaris a instal·lar i operar l'APP i les cambres. Si hi ha qualsevol dubte durant l'ús, no dubti a contactar-nos, quedem a la seva disposició per a qualsevol problema.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Cameras IP al millor preu.

Si estàs buscant comprar Cameras IP, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Cameras IP, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Camera IP estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Camera IP Més Barata

*Victure 1080P Cambra IP Wifi,Càmera de Vigilància *FHD amb Visió Nocturna,Càmera de Mascota,Detecció de Moviment,Àudio de 2 Vies, 2.*4GHz Wifi, Compatible amb *iOS/Android (negre)

*Victure 1080P Cambra IP Wifi,Càmera de Vigilància *FHD amb Visió Nocturna,Càmera de Mascota,Detecció de Moviment,Àudio de 2 Vies, 2.*4GHz Wifi, Compatible amb *iOS/Android (negre)
Marca: Victure
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • [CONNEXIÓ WIFI ESTABLE] Instal·lació fàcil i ràpida , connexió WIFI estable de 2.*4GHz per a la cambra IP *VICTURE, només segueixi els passos en el manual amb l'aplicació "IPC360" .Adaptada a *iOS i Android, no sols pot configurar diverses posicions preestablertes en cadascuna cambra, però també agrega diverses cambres en diferents terminals
 • [1080P NIT DE VISIÓ I DETECCIÓ DE MOVIMENT]: 10 unitats ANAR LED i tecnologia de filtre dual de fotoresistència amplien la distància de visió de fins a 39 peus en to fosc per a oferir-li una experiència de visió súper nocturna. *VICTURE IP *Camera pot controlar els moviments i després enviar notificacions al seu telèfon mòbil per a evitar la invasió a la seva casa.
 • [POSICIONAMENT RÀPID I VISIÓ PANORÀMICA]: *VICTURE IP *Camera té una lent gran angular de 90 ° amb una rotació horitzontal de 355 ° i una rotació vertical de 100 ° per a aconseguir una visualització panoràmica de 360 °, sense cap zona cega, només necessita fer clic per a veure on vulgui en la pantalla panoràmica.
 • [2 VIES ÀUDIO ANTI SOROLL] *VICTURE Cambra IP incorporada Micròfon de *38dB i tecnologia d'altaveus i *antirruido, el so fluid li permet consolar al seu ser estimat. Pot comunicar-se entre si amb claredat sempre que ho desitgi
 • [TECNOLOGIA DE XITRATGE DE VÍDEO] Aquesta càmera IP adopta la tecnologia de xitratge única per a guardar vídeos en la targeta micro SD. Ningú pot copiar l'arxiu de vídeo de la targeta SD a través del lector de targetes, fins i tot quan la càmera o la targeta SD són robades. Arxius de vídeo en targeta SD Només pots accedir per tu mateix en el teu propi compte.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Cameras IP que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Cameras IP disponibles en Maig del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Cameras IP veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Camera IP Calitat - Preu

*YI Cambra Vigilància, Cambra IP Wifi *1080p Sistema de Seguretat de *Full HD, Detecció de Moviment, Visió Nocturna, Àudio de 2 Vies i Núvol amb App per a *iOs i Android (Blanco)

*YI Cambra Vigilància, Cambra IP Wifi *1080p Sistema de Seguretat de *Full HD, Detecció de Moviment, Visió Nocturna, Àudio de 2 Vies i Núvol amb App per a *iOs i Android (Blanco)
Marca: YI
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ENREGISTRAMENT EN *FULL HD I VISIÓ NOCTURNA NO INVASIVA: Vídeos en 1080P a 20 *fps - Lent gran angular de 110° amb zoom digital de *4x - 8 LED infrarojos ajustables no invasius. Llum d'estat *deshabilitable - Ideal per a dormir sense molèsties.
 • DETECCIÓ *SMART AMB INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL: Detecció humana fins a 20 *fps amb Intel·ligència Artificial - Detecció de moviment - detecció de plor de bebè - Alertes d'activitat a través de l'aplicació *YI *Home.
 • ALERTES PERSONALITZABLES I SEGURETAT AVANÇADA: freqüència d'alerta i nivell de sensibilitat ajustable baix a alt - Codi pin opcional i xitratge *end-*to-*end per a garantir completament la seguretat i privacitat de tots els vídeos.
 • FUNCIONA AMB *ALEXA: *YI *Camara *1080p és 100% compatible amb *Alexa. Habilita la *skill *YI *Home en la teva aplicació *Amazon *Alexa i combina els dos dispositius per a veure la transmissió en viu de la teva càmera *wi-*fi directament en la pantalla de la teva Tiro Xou.
 • EMMAGATZEMATGE EN EL NÚVOL I: Emmagatzematge gratuït de 7 dies en *YI *Cloud de tots els vídeos de l'activitat detectada - EMMAGATZEMATGE LOCAL: La cambra també admet targetes Micro SD amb capacitat d'emmagatzematge des de 4 fins a 128 GB.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Cameras IP

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Cameras IP que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Cameras IP

*Camara IP WIFI 1080P, *Camara de Vigilància Sense fil, amb HD Zoom, *Vision nocturna, Comunicació Bilateral, , Detecció de moviment, Seguretat per a Casa, Mascota, Ancià, Compatible *iOS/ Android

Caracteristiques 📌
 • 【Configuració ràpida i senzilla】: A través de l'aplicació alemanya *Scriam, et permet ser compatible amb Android i *IOS. Suport de *Macbook i Windows *Phone. La nostra cambra P2P ve amb un adaptador d'energia de 1.5M EU i un cable de xarxa de cap de cristall de 1M, en general no necessita comprar cables d'alimentació addicionals.
 • 【Accés complet a la cambra des de qualsevol lloc】: La connexió Wi-Fi de confiança els permet accedir a la seva cambra en qualsevol moment i en qualsevol lloc amb el seu PC o telèfon intel·ligent. Configuració ràpida de Wifi per a la transmissió i, per tant, molt fàcil de configurar sense haver de configurar la reexpedició de ports. Connecti la càmera a la xarxa elèctrica i després a l'encaminador.
 • 【Àudio bidireccional】: Amb micròfon incorporat i parlants, als quals també es pot accedir per control remot (parlar i escoltar). Sense situació de xarxa, la càmera IP pot gravar vídeo en la targeta SD (màxim 128 GB), al seu torn, accedir en temps real al vídeo a través d'Internet en un ordinador de sobretaula o portàtil o Telèfon intel·ligent, gràcies a les seves aplicacions pròpies. mai es perdrà un moment decisiu.
 • 【Detecció de Moviment i notificació per correu electrònic】: Detecció de moviment amb notificació en temps real al seu telèfon, si la notificació per correu electrònic està configurada amb instantània, l'alarma va a la seva bústia de correu mentre està absent. Aquests emails pot visualitzar-los amb Android/iPhone mòbils telèfon intel·ligent i PC .
 • Contingut del paquet: 1 x cambra IP, 1 x font d'alimentació, 1 x suporti de fixació, 1 x fullet d'instruccions, targeta de garantia.
+ Veure mes Caracteristiques

*Victure Actualitzada 1080P Dual *Band 2.4G 5G Cambra IP Wifi,Càmera de Vigilància *FHD amb Visió Nocturna,Àudio de 2 Vies,Detecció de Moviment Via IPC360 *Home App

Caracteristiques 📌
 • 【Doble Banda】Compatible amb Wi-Fi de doble banda, funciona amb Wi-Fi de 2.*4GHz i *5GHz.
 • 【Control remot】utilitzi l'aplicació mòbil. No importa on es trobi, pot controlar-ho de manera remota a través de l'aplicació.
 • 【LED ANAR de 850 *nm】10 peces de LED infrarojos de 850 *nm li permeten veure al seu bebè ,gossos o lladre clarament en la foscor.
 • 【*VICTURE IP】 *Camara pot detectar els moviments i després enviar notificacions al seu telèfon mòbil per a evitar la invasió a la seva casa.
 • 【Àudio bidireccional】inclòs el suport d'àudio bidireccional amb micròfon i altaveu integrats, poden parlar amb el seu amor quan vulguis.
+ Veure mes Caracteristiques

*YI *Camara Vigilància *1080p *Camara IP *Camaras de Vigilància Wifi Interior 360° Compatible amb *Alexa Detecció de Moviment, Visió Nocturna, Àudio de 2 Vies i Núvol amb App per a *iOS i Android Blanco

Caracteristiques 📌
 • COBERTURA DE 360 ° *FULL HD AMB VISIÓ NOCTURNA NO INVASIVA - Vídeos i transmissió en viu en 1080P a 20 *fps - Rotació horitzontal i vertical amb control remot - Gran angular de 110 ° amb zoom digital *4x - Visió nocturna no invasiva amb llums ANAR i LED d'estat ajustables (ideal per a dormir sense interrupcions).
 • DETECCIÓ I SEGUIMENT DE MOVIMENT AMB NOTIFICACIONS *PUSH - Detecció de moviment amb enregistraments de vídeo de 6 segons - Seguiment de moviment amb enregistraments de 10 segons - Detecció de plor de bebès - Notificacions *push en el mòbil amb freqüència i nivell de sensibilitat ajustables a través de l'aplicació *YI *Home.
 • FUNCIONA AMB *ALEXA (TIRO XOU) - *YI Cambra Dom *1080p és 100% compatible amb *Echo Xou (*Alexa). Habilita la *skill *YI *Home en la teva aplicació *Amazon *Alexa i combina els dos dispositius per a veure la transmissió en viu de la teva càmera *wi-*fi directament en la pantalla de la teva Tiro Xou.
 • MONITORATGE AUTOMÀTIC - MANERA PANORÀMICA: la càmera de seguretat controlarà automàticament una àrea de 360 °, girant 20 ° cada 10 segons. - MANERA FAVORITS: l'usuari també pot marcar fins a 8 zones favorites per a navegar amb major freqüència. Ideal per a grans espais.
 • EMMAGATZEMATGE EN EL NÚVOL: Emmagatzematge gratuït de 7 dies en *YI *Cloud de tots els vídeos de l'activitat detectada amb xitratge avançat *end-*to-*end per a una privacitat completa. - EMMAGATZEMATGE LOCAL: La cambra també admet targetes Micro SD amb capacitat d'emmagatzematge des de 4 fins a 64 GB.
+ Veure mes Caracteristiques

*Sricam Càmeres de Vigilància Wifi Interior 1296P, Càmera IP Intercomunicador bidireccional, Visió Nocturna, Detecció de Moviment, Monitor per a casa, bebè i Mascotes, Compatible amb *iOS Android

Caracteristiques 📌
 • ▲Monitoratge 24/7, A través de l'aplicació "*SriHome" (*iOS o Android), es pot connectar fàcilment a una xarxa Wi-Fi domèstica, Pot accedir i controlar la cambra en qualsevol moment i a tot el món. Fa enregistraments 24/7. Mai et perdràs el que t'importa. Admet *MicroSD de fins a 128GB (no inclosa). *Instruccion d'usuari espanyol.
 • ▲ Doni suport al control de panoràmica / inclinació, a dalt i a baix, (angle horitzontal: 0 ° -355 ° angle vertical: 0 ° -90 °), rotació. Lent de la càmera IP amb cinc capes de vidre òptic, que proporciona qualitat HD 1080P; la distància de visió nocturna pot aconseguir 10 metres amb *10pcs ANAR-LED. Per a una excel·lent resolució fins i tot a la nit.
 • ▲ Àudio de dues vies, nova tecnologia, admet la funció d'intercomunicació, per a descoratjar als intrusos, comunicar-se de manera remota amb la seva família, nens i mascotes. Els micròfons millorats ofereixen més volum que altres productes. Assegura el bon flux de la teva comunicació. Només compatible amb 2.4 *GHZ. No suporti 5GHZ WIFI.
 • ▲ Detecció de moviment & notificació d'alarma: Una vegada que s'estableix la funció de detecció de moviment, la càmera de vigilància activa l'alarma quan es detecta un objecte en moviment. Depenent de la seva configuració, rebrà imatges d'alarma o vídeos per *movil o correu electrònic, o pot trobar-los en la targeta Micro SD.
 • ▲ Contingut del paquet: 1 x cambra *ip, 1 x font d'alimentació, 1 x *CableEthernet (1 metre), 1 x suporti de fixació, 1 x fullet d'instruccions, targeta de garantia, certificat. ❤❤*Park11ESwesterns Online és el propietari legal de *Sricam. *Park11ESwesterns assumeix la total responsabilitat de tots els productes *Sricam. Només els productes comprats en aquesta botiga li proporcionaran un servei postvenda i la factura.
+ Veure mes Caracteristiques

Càmera de Vigilància 1080P Wifi amb Visió Nocturna, Cambra de Mascota,Àudio de 2 Vies, Gir / Inclinació, Detecció de Moviment, Alarma Email, Càmera de Seguretat

Caracteristiques 📌
 • 【*FULL 1080P HD i impressionant visió nocturna per infrarojos】 La càmera IP presenta vídeo en viu d'alta qualitat, versàtil, *Full HD 1080P 2.0 Megapíxel per a tots els dies i totes les nits. Amb 6 Leds ANAR i 15 m de distància ANAR, la visió nocturna ANAR-*Cut li brinda una experiència nocturna fantàstica, mai estarà en la foscor.
 • 【CAM CAMBRA *SMART PA / *TILT / ZOOM】 Aquesta càmera wifi IP ofereix un angle de visió més ampli amb horitzontal de 355 graus (pa) i vertical de 70 graus (inclinació) per a una cobertura total de 360 ​​° de la seva llar. En general, s'utilitza per a la seguretat de l'empresa i la llar per a monitors de bebès, càmeres per a nens petits / ancians, càmeres per a mascotes.
 • 【Configuració ràpida de wifi】 Cambra IP compatible amb monitoratge i reproducció remots en telèfons mòbils i PC. Configuració ràpida en un sol pas a través de la configuració de codi *QR, vídeo en viu i àudio bidireccional directament al seu telèfon intel·ligent o dispositiu iPhone / Android. Mai et perdràs un moment.
 • 【Detecció de moviment avançada】 El detector de moviment *PIR integrat en la cambra IP, que es notifica immediatament si la cambra detecta una fallada de funcionament o si s'activa una alarma. Donar suport a la posició preestablerta; Una vegada que s'activi la càmera, es girarà per a gravar el vídeo amb indicacions de veu.
 • 【*Storage Emmagatzematge en targeta *TF i servei en el núvol】 La càmera de vigilància és compatible amb la targeta de 128 GB *TF (no inclosa). El servei d'emmagatzematge en el núvol addicional proporciona 7 * 24 hores d'enregistrament automàtic per a garantir que tots els seus vídeos estiguin segurs i protegits. També és compatible amb la supervisió en línia de diverses persones. Admet Wifi de 2,4 *Ghz, no Wifi de 5 *Ghz.Brindem un servei d'intercanvi gratuït per un any.
+ Veure mes Caracteristiques

Càmera de Vigilància Wifi, *Mibao 1080P Càmera IP Sense fil, HD Visió Nocturna, Detecció de Moviment Remot, Alerta d'aplicació, Àudio Bidireccional, Monitor per a Bebè/Mascota/Botiga

Caracteristiques 📌
 • 👣【L'última versió de la tecnologia de seguiment de moviment AI】  Quan un objecte es mou dins del rang de vigilància, la càmera gira automàticament després que l'objecte de seguiment es mou, rastreja automàticament l'objecte en moviment i guarda el vídeo d'alarma, i ​​l'envia a l'aplicació mòbil en temps real.
 • 👀【*FHD 1080P i tecnologia de visió nocturna per infrarojos】 Resolució HD de 1920 x 1080P, tecnologia automàtica de llum infraroja i visió nocturna incorporada, pot veure imatges clares en la foscor, la qual cosa li brinda una experiència de visió nocturna súper.
 • 🔬【Gran angular i control remot pa Panoràmica de 355 ° + inclinació de 115 ° + camp de tret de 100 ° = angle de visió de 360 ​​°. Toc el control i ampliï fins i tot quan estigui a milers de quilòmetres de distància.
 • ⚙【8 funcions principals】Rastreig mòbil AI, tret panoràmic, àudio bidireccional, notificació d'aplicacions, monitoratge en temps real, horitzontal / inclinació horitzontal, control remot de múltiples terminals, en la major mesura per a satisfer les seves necessitats.
 • 💌【Instal·lació amb un clic i servei en el núvol】Només necessita escanejar el codi *QR per a completar la instal·lació o l'ús compartit. Pot triar guardar el vídeo mitjançant targeta o servei en el núvol (proporcioni un mes de servei gratuït en el núvol).
+ Veure mes Caracteristiques

*Camara Vigilància *SUPEREYE 1080P Cambra IP, Càmeres de Vigilància Wifi Interior *FHD amb Visió Nocturna, Detecció de Moviment, Àudio de 2 Vies

Caracteristiques 📌
 • 👑【Càmera de seguretat amb visió nocturna per infrarojos 1080P HD】Utilitza el costós xip *Hisilicon, que és el millor en estabilitat i claredat d'imatges i vídeos, amb una resolució de 1920 * 1080P HD, l'efecte de visió nocturna aconsegueix els 15 metres, produint imatges ultres clares fins i tot completament Ambient fosc.
 • 👑【Fàcil de configurar i connexió Wifi estable】Simplement segueixi els passos en el manual amb l'aplicació "*EyeCloud", es pot accedir i controlar de manera remota a través de dispositius Android i *iOS, els usuaris poden veure fàcilment o veure vídeo remot en viu. Només és compatible amb Wifi de 2.*4GHz (actualment no s'admet *5GHz).
 • 👑【Càmera IP amb detecció de moviment intel·ligent i aplicació / notificació per correu electrònic】 Després de configurar la funció de detecció de moviment en el seu telèfon, quan es detecta un objecte en moviment segons la seva configuració, la càmera wifi enviarà una notificació al seu telèfon mòbil a través de l'aplicació. Simplement obri el seu telèfon I pots veure'l en vídeo en temps real. Pot ser utilitzat per a la llar, botigues, mascotes i ancians.
 • 👑【Cambra Wifi d'àudio bidireccional amb fluïdesa】Micròfon sensible i avançat amb un filtre anti-soroll incorporat per a una clara experiència d'àudio bidireccional. Pot escoltar i parlar amb la seva mascota o nen en qualsevol moment per a gaudir de la tranquil·litat quan estigui lluny.
 • 👑【Vista panoràmica 】La cambra IP *SuperEye té un rang de rotació de 355 ° horitzontal i 110 ° vertical per a aconseguir una vista panoràmica, en lliscar la pantalla del monitor de l'APP, sense cap zona cega.
+ Veure mes Caracteristiques

Cambra IP, Càmera de Vigilància *QZT 1080P Wifi amb Visió Nocturna, Àudio Bidireccional, Gir/Inclinació, Detecció de Moviment, Alarma Email, Càmera de Seguretat

Caracteristiques 📌
 • 【MONITORATGE 24/7】La càmera de vigilància *QZT per a la casa brinda monitoratge les 24 hores de l'ambient de la seva llar i li permet controlar el que està succeint en la seva llar. Ofereix protecció les 24 hores amb visió nocturna per infrarojos (10 LED integrats, rang de transmissió de fins a 10 m) que garanteix un vídeo nítid fins i tot en la foscor. ★*Youtube instal·lar vídeo▶ bit.ly/qztsp020
 • 【*FHD *WIDE *VERSION】Aquesta cambra IP ofereix imatges d'alta resolució amb colors rics i vibrants a una resolució de 720P. Amb una rotació horitzontal de 355 ° i una rotació vertical de 90 °, aquesta *QZT càmera de vigilància d'interior WIFI crea una cobertura completa de 360 ​​°.
 • 【CARACTERÍSTIQUES】Detecció de moviment a través de sensor intel·ligent *PIR. Vista prèvia en viu i registre. Notificacions instantànies. Reproducció remota de vídeo. A més, també pot utilitzar alertes de correu electrònic gratuïtes que li avisaran cada vegada que la càmera detecti un moviment.
 • 【ÀUDIO BIDIRECCIONAL】El micròfon i l'altaveu incorporats et permeten comunicar-te amb la teva família fins i tot quan estàs lluny de casa.
 • 【FÀCIL D'INSTAL·LAR】Aquesta Càmera de vigilància per a nens Wifi es pot connectar fàcilment a una xarxa Wi-Fi domèstica, amb una configuració ràpida i senzilla a través de l'aplicació per a telèfons intel·ligents Apple iPhone i Android.
+ Veure mes Caracteristiques

*Sricam IP *Camera *Esterno SP007 1080P Càmera de Vigilància

Caracteristiques 📌
 • Ús tant en exterior com en interior garanteix totes les teves necessitats de seguretat l *scricam *sp007 càmera de vigilància wifi és adaptable a gairebé totes les condicions – impermeable, resistent a l'exposició a la pols, resistent al fred; simplement resol les teves necessitats, col·locada dins o fora
 • Visió nocturna i alarma per correu electrònic la càmera *iexterna *scricam *sp007 *1080con 2 anar led d'una visió clara tant de dia com de nit; controla el que és important sempre i en qualsevol lloc; si hi ha moviment o so rebràs una notificació en el teu telèfon i podràs respondre; fa un excel·lent treball fins i tot de cambra de bombolles
 • Tecnologia d'encriptació i estàndard *onvif xitratge *wep, *wpa, *wpa2soporte de seguretat; el sistema de seguretat integrat *onvif, *nvr (a través de la versió *onvif 2. 4. 2) admet el monitoratge a través d'ordinadors, *phones i telèfons *android; per als ordinadors només admet versions de 32 bits *ie (no 64), *mozilla *firefox *browser
 • Connexió wifi estable i *chihisilicon no importa on la vida et porti o el que fas, la teva casa mai estarà llunyana; la cambra wifi externa sense fil (funciona amb encaminador 2, 4 *ghz) cuida de les persones, els animals, el lloc que estimes tot el dia algorisme de compressió de vídeo h. 264 garanteix que el teu vídeo estigui en alta definició; ets part de la teva família
 • Instal·lació en 5 minuts el manual (conté instruccions en italià indica clarament totes les preguntes i respostes; segueix tots els passos del manual, trigarà només 5 minuts; si tens algun problema, contacta amb nosaltres et respondrem en un termini de 10 hores; quin altre, *sricam *sp007 i cambra té 1 any de suport tècnic per a tota la vida pel personal qualificat *cheerforu del centre de suport del client; és una compra sense riscos
+ Veure mes Caracteristiques

*Camara Vigilància, *Anpviz 5MP H.264/ H.265 ANAR *Camera IP *PoE *Camera, IP *Security *Camera *Night *Vision *98ft, *Motion *Alert, *Weatherproof IP66 *ONVIF, *Camaras Seguretat

Caracteristiques 📌
 • Resolució HD de 5.0MP: lent gran angular de 2.8MP (2592 x 1944), visió nocturna de fins a 20-30 metres, carcassa resistent a l'aigua IP66, ideal per a cases, àrees grans com a patis, entrades, passadissos, estacionament.
 • Compressió H.265 i alimentació a través de *Ethernet (*PoE): amb la compressió H.265, pot emmagatzemar més informació utilitzant menys discos durs, la qual cosa li permet fer més amb menys. *PoE permet que els dispositius IP (protocol d'Internet) rebin energia i dades a través del cablejat *LAN (xarxa d'àrea local) existent. Si usa aquesta cambra de manera independent, necessita un injector *POE de 48V o un interruptor *POE o un adaptador DC 12V 1A, necessita comprar per separat.
 • Carcassa resistent a la intempèrie IP66 i lent gran angular de 2.8 mm: amb una àmplia gamma de temperatures de funcionament, està dissenyada per a suportar temperatures extremes i protegida de la pols i la pluja. La lent fixa de 2.8 mm en aquesta càmera ofereix un impressionant camp de visió de 110 ° per a *Cubra i protegeixi una àrea més àmplia.
 • Fàcil *Plug *and *Play amb *NVRS i funciona amb el tercer programari: Servei P2P *Cloud fàcil d'usar, navegador web múltiple, funcions i funcions completes en aplicacions gratuïtes per a iPhone, Android, PC amb Windows. Sense quota de subscripció, vista en viu, accés remot, alerta de moviment, múltiples canals. Endoll i jugui amb *Hikvision, *Dahua, *Laview, *Ezviz, *GW, suport de protocol *Onvif per a cambres *onvif..
 • Satisfacció garantida: aquesta càmera de seguretat *PoE de dom està fabricada amb extrem cuidat per a brindar-li el millor resultat perquè no perdi cap vídeo valuós. En cas de qualsevol problema, contacti'ns i resoldrem el seu problema, 7-24 hores de suport tècnic en línia: *support @ anpvizsecurity.com
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Camera IP

Nota 9.9
*AKASO Cambra IP Wifi 1080P Compatible amb *Alexa Google *Home *Fire TV Càmera de Vigilància Interior Seguretat per a Nens Àudio Bidireccional Visió Nocturna Detecció de Moviment (P30)
*AKASO Cambra IP Wifi 1080P Compatible amb *Alexa Google *Home *Fire TV Càmera de Vigilància Interior Seguretat per a Nens Àudio Bidireccional Visió Nocturna Detecció de Moviment (P30)
Fabricant AKASO
Nota 8.5
D-Link *DCS-8000LH - Càmera IP Wifi de vigilància amb accés des de mòbils, enregistrament de vídeo en el núvol i en el mòbil, HD *720p, H.264, compatible *Amazon *Alexa i Google *Home, per a *iOS/Android
D-Link *DCS-8000LH - Càmera IP Wifi de vigilància amb accés des de mòbils, enregistrament de vídeo en el núvol i en el mòbil, HD *720p, H.264, compatible *Amazon *Alexa i Google *Home, per a *iOS/Android
Fabricant D-Link
Nota 8.0
*Sricam SP017 *Camara Vigilància Wifi Interior, *Camaras de Vigilància Wifi Seguretat *Camaras IP Wifi 1080P
*Sricam SP017 *Camara Vigilància Wifi Interior, *Camaras de Vigilància Wifi Seguretat *Camaras IP Wifi 1080P
Fabricant Sricam
Nota 7.8
*Camara IP Wifi d'Interior *FLUX'S, Càmera de vigilància Wifi *FHD *1080p, amb *Vision Nocturna, Detecció de Moviment, Àudio Bidireccional, Seguretat per a Mascotes i Bebès, Compatible amb *iOS/Android
*Camara IP Wifi d'Interior *FLUX'S, Càmera de vigilància Wifi *FHD *1080p, amb *Vision Nocturna, Detecció de Moviment, Àudio Bidireccional, Seguretat per a Mascotes i Bebès, Compatible amb *iOS/Android
Fabricant FLUX'S
Nota 7.7
IP *Caméra Wifi, *Tesecu Cambra *WA de *Vigilanci Cambra Sense fil Wifi 1080P, Cambra Dom IP per a Interiors, Visió *Noctnurna, Detecció de Moviment
IP *Caméra Wifi, *Tesecu Cambra *WA de *Vigilanci Cambra Sense fil Wifi 1080P, Cambra Dom IP per a Interiors, Visió *Noctnurna, Detecció de Moviment
Fabricant Tesecu
Nota 7.6
*TMEZON 1080P Kit *Vidéosurveillance Acte-*Pair Wifi *NVR 8CH *Enregistreur IP *Caméra de *Surveillance 2.0 *MP *Métal *Vision *Nocturne *Surveiller *à *Distance Via Telèfon intel·ligent/PC 1TB *HDD
*TMEZON 1080P Kit *Vidéosurveillance Acte-*Pair Wifi *NVR 8CH *Enregistreur IP *Caméra de *Surveillance 2.0 *MP *Métal *Vision *Nocturne *Surveiller *à *Distance Via Telèfon intel·ligent/PC 1TB *HDD
Fabricant TMEZON
Nota 7.5
*YESKAMO Càmera de Vigilància de Bateria Interior/Exterior Sense fil *10400mAh HD 1080P Cambra IP Wifi amb Detecció de Moviment Àudio Bidireccional per a Seguretat en La Llar
*YESKAMO Càmera de Vigilància de Bateria Interior/Exterior Sense fil *10400mAh HD 1080P Cambra IP Wifi amb Detecció de Moviment Àudio Bidireccional per a Seguretat en La Llar
Fabricant YESKAMO
Nota 7.4
Kit 2 Cambres IP *Camera motoritzada Wifi HD 720P infrarojos amb App *yoosee
Kit 2 Cambres IP *Camera motoritzada Wifi HD 720P infrarojos amb App *yoosee
Fabricant - Senza marca/Generico -
Nota 7.4
*Victure 1080P Cambra IP Wifi,Càmera de Vigilància *FHD amb Visió Nocturna,Detecció de Moviment,Àudio bidireccional, 2.*4GHz Wifi,Compatible amb *iOS/Android
*Victure 1080P Cambra IP Wifi,Càmera de Vigilància *FHD amb Visió Nocturna,Detecció de Moviment,Àudio bidireccional, 2.*4GHz Wifi,Compatible amb *iOS/Android
Fabricant Victure
Nota 7.4
Cambra IP de seguretat sense fil de *Kamtron, 720P, HD, Wifi, monitor domèstic amb detecció de moviment, d'àudio bidireccional, visió nocturna, *Camera *ip 360
Cambra IP de seguretat sense fil de *Kamtron, 720P, HD, Wifi, monitor domèstic amb detecció de moviment, d'àudio bidireccional, visió nocturna, *Camera *ip 360
Fabricant KAMTRON

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-8-27 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables