les Millors Regletes Intel·ligents de Novembre 2020

les 3 Millors Regletes Intel·ligents

*TAOCOCO Regleta intel·ligent, *Smart *Power *Strip amb 4 sòcols i 3 USB, Admet control per veu/Control remot/Temporitzador per a l'aplicació/Compatible amb *Alexa Google *Home i *IFTTT Multiplex *Smart

Caracteristiques
 • 🔌 【Aplicació remota i ús compartit familiar】 L'endoll intel·ligent li permet controlar els seus dispositius des de qualsevol part del món amb l'aplicació *Smart Life. Asseguri's que el seu telèfon intel·ligent estigui connectat a Internet (a través de Wifi o xarxa mòbil) i que l'endoll intel·ligent estigui connectat a la xarxa Wi-Fi de la seva llar. Només admet la xarxa sense fil de 2,4 *GHz. Pot administrar la regleta en diversos dispositius simultàniament.
 • 🔌 【Control de veu】 Compatible amb *Amazon *Alexa, l'assistent domèstic de Google per a control de veu i *IFTTT. Ingressi els noms dels endolls intel·ligents per a controlar-los verbalment, després funcionarà com un majordom personal. Per exemple, pot parlar amb *Alexa o Google *Home per a encendre les llums o la cafetera.
 • 🔌 【Funció de temporitzador】 Creu el seu propi programa per a cadascun dels seus dispositius. Activi / desactivi els seus dispositius automàticament en diferents moments. Eviti sobrecàrregues i sobreescalfament, redueixi les factures d'electricitat i estengui la vida útil dels seus productes. Per exemple, pot configurar-ho per a encendre l'escalfador d'aigua elèctric a les 6.30 a. m., apagar la llum tots els dies a les 11.00 p. m. També pot configurar la rutina del temporitzador d'apagat automàtic.
 • 🔌 【Instal·lació senzilla i disseny exquisit】 Escanegi el codi *QR en el manual de l'usuari o descarregui l'aplicació "*Smart Life" a través d'App Store / Google *Playstore i instal·li-la en minuts. L'aplicació és compatible amb tota la xarxa mòbil (Android i *iOS 2G / 3G / 4G / WIFI, etc.). *Multi-*socket Equipat amb 4 endolls multipropòsit i 3 ports de càrrega USB (NOTA: els 4 endolls es poden controlar individualment, 3 ports USB es controlen com una sola unitat). Serà més convenient per a
 • 🔌 【 Garantia Seguretat i forta compatibilitat *protection Protecció contra sobrecàrregues i *sobretensiones】material ABS d'alta qualitat, material ignífug, la seguretat sempre és el primer. Aquesta presa de corrent wifi compta amb certificacions aprovades (FCC CE *Rohs) que garanteixen una protecció completa per a vostè i el seu equip i controla la majoria dels dispositius, com a llums, refrigeradors, ventiladors, aires condicionats, televisors, computadores d'escriptori i altres equips.
+ Veure mes Caracteristiques

Regleta 3 Endoll Intel·ligent, *Gosund *Smart *Power *Strip amb 3 Sòcols Control Individual i 3 USB, Compatible amb *Alexa i Google *Home, Monitor d'Energia, Control Remot, Temporitzador, 1.5 Metres

Regleta 3 Endoll Intel·ligent, *Gosund *Smart *Power *Strip amb 3 Sòcols Control Individual i 3 USB, Compatible amb *Alexa i Google *Home, Monitor d'Energia, Control Remot, Temporitzador, 1.5 Metres
Marca: gosund
El 2 Millor
Caracteristiques
 • 3 Endolls Control individual i Monitoratge d'Energia: Regleta intel·ligent que compta amb 3 preses i 3 USB, tots ells independents excepte els USB que es controlen com un només. Carregui 3 dispositius amb ports USB integrats; *Ademas, Monitori en temps real l'energia consumida pel dispositiu connectat diàriament o mensualment. Ideal per a controlar dispositius electrònics (mòbil, *ipad, *Kindle, *tv, aires condicionats etc.) en la seva llar, oficina domèstica o petita empresa.
 • Control Remot i Ús Compartit Familiar: Controli els dispositius connectats al regleta des de qualsevol lloc amb l'aplicació *Gosund. Asseguri's que el seu telèfon intel·ligent estigui connectat a la xarxa Wi-Fi de la seva llar. Només admet la xarxa sense fil de 2,4 G, no 5 G. Pot administrar la regleta en diversos dispositius simultàniament,només necessita compartir aquest dispositiu amb uns altres en la seva aplicació
 • Control per veu: Compatible amb *Amazon Tiro i Google *Assistant, només necessita nomenar cada *socket intel·ligent per a permetre'ns usar comandos de veu per a encendre i apagar. Per exemple, quan està ocupat, pot dir-li a *alexa o Google *Home que encenguin la llum.
 • Programa i Temporitzador: Pot crear el seu propi programa per a cada dispositiu connectat al regleta *usb i activar / desactivar automàticament el dispositiu (com a llums, cafetera, *refrigeradore, *ventiladore, rentadora, aires condicionats, tele, *ipad i altres equips) en diferents moments.Amb la funció es pot evitar la sobrecàrrega, estalviar energia, reduir les despeses d'electricitat i estén la vida útil del producte
 • Protector contra *sobretensiones i *disyuntor d'aire:El Disseny de protector contra *sobretensiones i el *disyuntor d'aire són un avantatge per a protegir els dispositius electrònics i els dispositius de l'enorme energia sobtada i causar danys irreparables. Càrrega màxima de 16A. Per raons de seguretat, la regleta intel·ligent té una botó física per a l'interruptor de circuit
+ Veure mes Caracteristiques

Regleta Intel·ligent Wifi, *Smart *Power *Stripcon 4 Sòcols i 3 USB, Compatible amb *Alexa Google *Assistant *IFTTT, Admet App Control Remot/Temporitzador/Control per Veu

Regleta Intel·ligent Wifi, *Smart *Power *Stripcon 4 Sòcols i 3 USB, Compatible amb *Alexa Google *Assistant *IFTTT, Admet App Control Remot/Temporitzador/Control per Veu
Marca: LHMZNIY
El 3 Millor
Caracteristiques
 • 🔌【Endoll Múltiple】El regleta amb 4 control individual preses i 3 ports USB (3 ports USB es controlen com una sola unitat). Ideal per a controlar dispositius electrònics (mòbil, *ipad, *Kindle, *tv, aires condicionats etc.) en la seva llar, oficina domèstica o petita empresa.
 • ⏰【Temporitzador】Pot crear el seu propi programa per a cada dispositiu connectat al regleta *usb i activar / desactivar automàticament el dispositiu (com a llums, cafetera, *refrigeradore, *ventiladore, rentadora, aires condicionats, tele, *ipad i altres equips). Amb la funció es pot evitar la sobrecàrrega, estalviar energia, reduir les despeses d'electricitat i estén la vida útil del producte.
 • 💋【Control de veu】Compatible amb *Amazon *Alexa i Google *Assistant, ingressi els noms dels endolls intel·ligents per a controlar-los verbalment. Per exemple, quan està ocupat, pot dir-li a *alexa o Google *Home que encenguin la llum.
 • 📱 【Instal·lació Senzilla】Descarregui l'aplicació "*Smart Life" a través d'App Store / Google *Playstore i instal·li-la en minuts. Encengui/apagui cada presa i 3 ports USB des de qualsevol lloc amb la seva aplicació *Smart Life(*iOS i Android). NOTA: els 4 endolls es poden controlar individualment, 3 ports USB es controlen com una sola unitat.
 • 💎【Segur de qualitat】Protecció contra sobrecàrregues i *sobretensiones, material ABS d'alta qualitat, material ignífug, la seguretat sempre és el primer. Amb certificacions aprovades (CE *Rohs) que garanteixen una protecció completa per a vostè i el seu equip. Oferim garantia d'un any, no dubti a contactar-nos si hi ha algun problema de qualitat.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás les Millors Regletes Intel·ligents al millor preu
Si aquestes buscant comprar Regletes Intel·ligents però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

la Regleta Intel·ligent Més Barata

Endoll Múltiple Intel·ligent, Wi-Fi Regleta, Compatible amb *Alexa, Google *assistant i *SmartThings, amb 4 Tomas i 4 USB, MSS425F, *Meross.

Endoll Múltiple Intel·ligent, Wi-Fi Regleta, Compatible amb *Alexa, Google *assistant i *SmartThings, amb 4 Tomas i 4 USB, MSS425F, *Meross.
Marca: meross
El Mes Barat
Caracteristiques
 • ★Control Remot★: L'endoll múltiple amb 4 preses i 4 ports USB, ideal per a ús en la llar i l'oficina. Especialment adequat per a persones majors i discapacitades, així com per a persones amb mobilitat limitada. Funciona amb el Wi-Fi que ja té en la seva llar, sense necessitat de *hub o accessoris. Encengui/apagui cada presa i quatre ports USB des de qualsevol lloc amb la seva aplicació *Meross (*iOS i Android).
 • ★Seguretat★: *Meross regleta intel·ligent va aprovar la certificació europea CE i *RoHS (número de certificació:TB180318145). No permeti que altres regletes intel·ligents de baixa qualitat posin en perill la seguretat de la seva família. *Meross Sempre li dóna molta importància a la seguretat del producte.
 • ★Endoll Múltiple★: Creu i configuri horaris d'encesa/apagada, així com una rutina de temporitzador d'apagat automàtic per a cada presa de corrent i quatre ports USB perquè funcionin automàticament.
 • ★Protecció de Sobrecàrrega★: Els ports de càrrega USB intel·ligents proporcionen fins a 4.0 A de potència per a quatre ports USB. El mecanisme de protecció contra *sobrecorriente ajuda a assegurar tots els seus aparells elèctrics connectats. ★Nota★: 4 USB no es pot controlar per separat en l'aplicació.
 • ★Servei★: No t'hagis de preocupar per res, amb suport tècnic 24 hores al dia. Si tens algun problema o dubte, posa't en contacte amb nosaltres, som aquí per a solucionar-les.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Regletes Intel·ligents que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar les Regletes Intel·ligents disponibles en Novembre del 2020 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb les millors Regletes Intel·ligents veu directament a elles prement aqui!

la Millor Regleta Intel·ligent Calitat - Preu

*JSVER *Cube Endoll USB amb 3 Ports d'USB i 3 Tomas *Regleta *Proteccion *Sobretension Endoll Allargador *Multiple Càrrega per a Samsung iPad iPhone Tauletes - Cable 1.5 m Blanco

*JSVER *Cube Endoll USB amb 3 Ports d'USB i 3 Tomas *Regleta *Proteccion *Sobretension Endoll Allargador *Multiple Càrrega per a Samsung iPad iPhone Tauletes - Cable 1.5 m Blanco
Marca: JSVER
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques
 • Compacte i portàtil: 76 * 76 * 76 mm, Regleta *Cube amb disseny *usb és prou petita com per a cabre en una motxilla / maletí, ideal per a la llar, l'oficina o el viatge.
 • Potència més: l'Endoll Regleta de *Cube es presenta amb 3 preses de CA i 3 ports USB amb un cable d'alimentació de 150 cm per a un abast òptim. Carregui i alimenti tot, des d'electrodomèstics fins al seu telèfon.
 • Assignació intel·ligent:La tecnologia de càrrega permet a cada port de l'USB detectar i lliurar un corrent d'entrada ideal de fins a 2.4 A (el corrent real és decidida per la demanda per als dispositius).
 • Protegeixi la seva electrònica: la regleta d'alimentació *usb de 3 CA Proporciona 350 juliols de protecció contra *sobretensiones per a mantenir els seus dispositius connectats a resguard de danys.
 • Servei al client: Si té algun problema, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i estarem encantats d'ajudar-lo.
+ Veure mes Caracteristiques
Nota
Vista Previa
Producte
Marca
9.8
*TP-Link Tapo P100 4-*pack - Wifi Endoll Intel·ligent Mini grandària per a Controlar el seu Dispositiu Des de Qualsevol Lloc, sense Necessitat de Concentrador, Funciona amb *Amazon *Alexa i Google *Home i *IFTTT
*TP-Link Tapo P100 4-*pack - Wifi Endoll Intel·ligent Mini grandària per a Controlar el seu Dispositiu Des de Qualsevol Lloc, sense Necessitat de Concentrador, Funciona amb *Amazon *Alexa i Google *Home i *IFTTT
TP-Link
8.4
*brennenstuhl *Connect regleta intel·ligent *Ecolor amb 3 preses programable (regleta Wifi, control per App o veu, aplicació gratuïta, compatible amb *Alexa i Google *Assistant) blanc/negre
*brennenstuhl *Connect regleta intel·ligent *Ecolor amb 3 preses programable (regleta Wifi, control per App o veu, aplicació gratuïta, compatible amb *Alexa i Google *Assistant) blanc/negre
Brennenstuhl
7.9
*UCOMEN Regleta Endolls 4 Tomas 2 Ports USB, *Power *Strip, Regleta Endolls Múltiples amb Protecció *Sobretensión i Sobrecàrrega, 3680W, Negre
*UCOMEN Regleta Endolls 4 Tomas 2 Ports USB, *Power *Strip, Regleta Endolls Múltiples amb Protecció *Sobretensión i Sobrecàrrega, 3680W, Negre
UCOMEN
7.7
Endoll Intel·ligent Exterior Impermeable *TECKIN 16A 4000W Endoll Wifi per a Exterior App Remota Presa de Wifi Intel·ligent Compatible amb *Amazon *Alexa, Google *Home i *IFTTT
Endoll Intel·ligent Exterior Impermeable *TECKIN 16A 4000W Endoll Wifi per a Exterior App Remota Presa de Wifi Intel·ligent Compatible amb *Amazon *Alexa, Google *Home i *IFTTT
TECKIN
7.6
*AWOW Endoll Intel·ligent 16A 3680W, 2.*4GHz Wifi *Smart *Plug amb Control Aplicacions i de Veu, Funció de Temporitzador, Compatible amb *Amazon *Alexa i Google *Home (Paquet de 4)
*AWOW Endoll Intel·ligent 16A 3680W, 2.*4GHz Wifi *Smart *Plug amb Control Aplicacions i de Veu, Funció de Temporitzador, Compatible amb *Amazon *Alexa i Google *Home (Paquet de 4)
AWOW
7.5
Garsa *Smart *Multi *socket Regleta Wifi *Alexa, 66 x 265 x *40mm, Blanco
Garsa *Smart *Multi *socket Regleta Wifi *Alexa, 66 x 265 x *40mm, Blanco
Garza
7.4
*Refoss Endoll Intel·ligent 16A 3680W, Compatible amb *Alexa i Google *Assistant, Wi-Fi *Smart *Plug .amb Aplicació de Control Remot per a *iOS i Android, Paquet de 4
*Refoss Endoll Intel·ligent 16A 3680W, Compatible amb *Alexa i Google *Assistant, Wi-Fi *Smart *Plug .amb Aplicació de Control Remot per a *iOS i Android, Paquet de 4
Refoss
7.3
*ORICO - Regleta Endolls de 8 Tomas amb 5 USB Ports (*Super *Charger) - Intel·ligent Tecnologia *IC amb Múltiples Protecció - Càrrega per a Samsung iPad iPhone Tauletes i Altres Dispositius - Blanco
*ORICO - Regleta Endolls de 8 Tomas amb 5 USB Ports (*Super *Charger) - Intel·ligent Tecnologia *IC amb Múltiples Protecció - Càrrega per a Samsung iPad iPhone Tauletes i Altres Dispositius - Blanco
ORICO
7.3
*VOCOlinc Regleta Múltiple *HomeKit Intel·ligent Sense fil *Siri Accessori de Càrrega Funciona amb *Alexa Google *Assistant 4 Endolls Protecció Contra Sobrecàrrega Temporitzador Control Remot 10A 2300W VP2…
*VOCOlinc Regleta Múltiple *HomeKit Intel·ligent Sense fil *Siri Accessori de Càrrega Funciona amb *Alexa Google *Assistant 4 Endolls Protecció Contra Sobrecàrrega Temporitzador Control Remot 10A 2300W VP2…
VOCOlinc
7.3
*TECKIN Wifi Endoll Intel·ligent 16A 3300W Mini *Smart *Plug Funciona amb *Siri *Amazon *Alexa Tiro, Google *Home, Control remot amb temporitzador
*TECKIN Wifi Endoll Intel·ligent 16A 3300W Mini *Smart *Plug Funciona amb *Siri *Amazon *Alexa Tiro, Google *Home, Control remot amb temporitzador
TECKIN

Ultima actualizació 2020-8-1 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables