₯ ⭐️ Les 10 Millors Regletes Intel·ligents de 2024 ⭐️

🔥 Les 3 Millors Regletes Intel·ligents

*TAOCOCO Regleta intel·ligent, *Smart *Power *Strip amb 4 sòcols i 3 USB, Admet control per veu/Control remot/Temporitzador per a l'aplicació/Compatible amb *Alexa Google *Home i *IFTTT Multiplex *Smart

*TAOCOCO Regleta intel·ligent, *Smart *Power *Strip amb 4 sòcols i 3 USB, Admet control per veu/Control remot/Temporitzador per a l'aplicació/Compatible amb *Alexa Google *Home i *IFTTT Multiplex *Smart El Millor
Caracteristiques 📌
 • 🔌 【Aplicació remota i ús compartit familiar】 L'endoll intel·ligent li permet controlar els seus dispositius des de qualsevol part del món amb l'aplicació *Smart Life. Asseguri's que el seu telèfon intel·ligent estigui connectat a Internet (a través de Wifi o xarxa mòbil) i que l'endoll intel·ligent estigui connectat a la xarxa Wi-Fi de la seva llar. Només admet la xarxa sense fil de 2,4 *GHz. Pot administrar la regleta en diversos dispositius simultàniament.
 • 🔌 【Control de veu】 Compatible amb *Amazon *Alexa, l'assistent domèstic de Google per a control de veu i *IFTTT. Ingressi els noms dels endolls intel·ligents per a controlar-los verbalment, després funcionarà com un majordom personal. Per exemple, pot parlar amb *Alexa o Google *Home per a encendre les llums o la cafetera.
 • 🔌 【Funció de temporitzador】 Creu el seu propi programa per a cadascun dels seus dispositius. Activi / desactivi els seus dispositius automàticament en diferents moments. Eviti sobrecàrregues i sobreescalfament, redueixi les factures d'electricitat i estengui la vida útil dels seus productes. Per exemple, pot configurar-ho per a encendre l'escalfador d'aigua elèctric a les 6.30 a. m., apagar la llum tots els dies a les 11.00 p. m. També pot configurar la rutina del temporitzador d'apagat automàtic.
 • 🔌 【Instal·lació senzilla i disseny exquisit】 Escanegi el codi *QR en el manual de l'usuari o descarregui l'aplicació "*Smart Life" a través d'App Store / Google *Playstore i instal·li-la en minuts. L'aplicació és compatible amb tota la xarxa mòbil (Android i *iOS 2G / 3G / 4G / WIFI, etc.). *Multi-*socket Equipat amb 4 endolls multipropòsit i 3 ports de càrrega USB (NOTA: els 4 endolls es poden controlar individualment, 3 ports USB es controlen com una sola unitat). Serà més convenient per a
 • 🔌 【 Garantia Seguretat i forta compatibilitat *protection Protecció contra sobrecàrregues i *sobretensiones】material ABS d'alta qualitat, material ignífug, la seguretat sempre és el primer. Aquesta presa de corrent wifi compta amb certificacions aprovades (FCC CE *Rohs) que garanteixen una protecció completa per a vostè i el seu equip i controla la majoria dels dispositius, com a llums, refrigeradors, ventiladors, aires condicionats, televisors, computadores d'escriptori i altres equips.
+ Veure mes Caracteristiques

Regleta 3 Endoll Intel·ligent, *Gosund *Smart *Power *Strip amb 3 Sòcols Control Individual i 3 USB, Compatible amb *Alexa i Google *Home, Monitor d'Energia, Control Remot, Temporitzador, 1.5 Metres

Regleta 3 Endoll Intel·ligent, *Gosund *Smart *Power *Strip amb 3 Sòcols Control Individual i 3 USB, Compatible amb *Alexa i Google *Home, Monitor d'Energia, Control Remot, Temporitzador, 1.5 Metres El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 3 Endolls Control individual i Monitoratge d'Energia: Regleta intel·ligent que compta amb 3 preses i 3 USB, tots ells independents excepte els USB que es controlen com un només. Carregui 3 dispositius amb ports USB integrats; *Ademas, Monitori en temps real l'energia consumida pel dispositiu connectat diàriament o mensualment. Ideal per a controlar dispositius electrònics (mòbil, *ipad, *Kindle, *tv, aires condicionats etc.) en la seva llar, oficina domèstica o petita empresa.
 • Control Remot i Ús Compartit Familiar: Controli els dispositius connectats al regleta des de qualsevol lloc amb l'aplicació *Gosund. Asseguri's que el seu telèfon intel·ligent estigui connectat a la xarxa Wi-Fi de la seva llar. Només admet la xarxa sense fil de 2,4 G, no 5 G. Pot administrar la regleta en diversos dispositius simultàniament,només necessita compartir aquest dispositiu amb uns altres en la seva aplicació
 • Control per veu: Compatible amb *Amazon Tiro i Google *Assistant, només necessita nomenar cada *socket intel·ligent per a permetre'ns usar comandos de veu per a encendre i apagar. Per exemple, quan està ocupat, pot dir-li a *alexa o Google *Home que encenguin la llum.
 • Programa i Temporitzador: Pot crear el seu propi programa per a cada dispositiu connectat al regleta *usb i activar / desactivar automàticament el dispositiu (com a llums, cafetera, *refrigeradore, *ventiladore, rentadora, aires condicionats, tele, *ipad i altres equips) en diferents moments.Amb la funció es pot evitar la sobrecàrrega, estalviar energia, reduir les despeses d'electricitat i estén la vida útil del producte
 • Protector contra *sobretensiones i *disyuntor d'aire:El Disseny de protector contra *sobretensiones i el *disyuntor d'aire són un avantatge per a protegir els dispositius electrònics i els dispositius de l'enorme energia sobtada i causar danys irreparables. Càrrega màxima de 16A. Per raons de seguretat, la regleta intel·ligent té una botó física per a l'interruptor de circuit
+ Veure mes Caracteristiques

Regleta Intel·ligent Wifi, *Smart *Power *Stripcon 4 Sòcols i 3 USB, Compatible amb *Alexa Google *Assistant *IFTTT, Admet App Control Remot/Temporitzador/Control per Veu

Regleta Intel·ligent Wifi, *Smart *Power *Stripcon 4 Sòcols i 3 USB, Compatible amb *Alexa Google *Assistant *IFTTT, Admet App Control Remot/Temporitzador/Control per Veu El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • 🔌【Endoll Múltiple】El regleta amb 4 control individual preses i 3 ports USB (3 ports USB es controlen com una sola unitat). Ideal per a controlar dispositius electrònics (mòbil, *ipad, *Kindle, *tv, aires condicionats etc.) en la seva llar, oficina domèstica o petita empresa.
 • ⏰【Temporitzador】Pot crear el seu propi programa per a cada dispositiu connectat al regleta *usb i activar / desactivar automàticament el dispositiu (com a llums, cafetera, *refrigeradore, *ventiladore, rentadora, aires condicionats, tele, *ipad i altres equips). Amb la funció es pot evitar la sobrecàrrega, estalviar energia, reduir les despeses d'electricitat i estén la vida útil del producte.
 • 💋【Control de veu】Compatible amb *Amazon *Alexa i Google *Assistant, ingressi els noms dels endolls intel·ligents per a controlar-los verbalment. Per exemple, quan està ocupat, pot dir-li a *alexa o Google *Home que encenguin la llum.
 • 📱 【Instal·lació Senzilla】Descarregui l'aplicació "*Smart Life" a través d'App Store / Google *Playstore i instal·li-la en minuts. Encengui/apagui cada presa i 3 ports USB des de qualsevol lloc amb la seva aplicació *Smart Life(*iOS i Android). NOTA: els 4 endolls es poden controlar individualment, 3 ports USB es controlen com una sola unitat.
 • 💎【Segur de qualitat】Protecció contra sobrecàrregues i *sobretensiones, material ABS d'alta qualitat, material ignífug, la seguretat sempre és el primer. Amb certificacions aprovades (CE *Rohs) que garanteixen una protecció completa per a vostè i el seu equip. Oferim garantia d'un any, no dubti a contactar-nos si hi ha algun problema de qualitat.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Regletes Intel·ligents al millor preu.

Si estàs buscant comprar Regletes Intel·ligents, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Regletes Intel·ligents, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Regleta Intel·ligent estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Regleta Intel·ligent Més Barata

Endoll Múltiple Intel·ligent, Wi-Fi Regleta, Compatible amb *Alexa, Google *assistant i *SmartThings, amb 4 Tomas i 4 USB, MSS425F, *Meross.

Endoll Múltiple Intel·ligent, Wi-Fi Regleta, Compatible amb *Alexa, Google *assistant i *SmartThings, amb 4 Tomas i 4 USB, MSS425F, *Meross. El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • ★Control Remot★: L'endoll múltiple amb 4 preses i 4 ports USB, ideal per a ús en la llar i l'oficina. Especialment adequat per a persones majors i discapacitades, així com per a persones amb mobilitat limitada. Funciona amb el Wi-Fi que ja té en la seva llar, sense necessitat de *hub o accessoris. Encengui/apagui cada presa i quatre ports USB des de qualsevol lloc amb la seva aplicació *Meross (*iOS i Android).
 • ★Seguretat★: *Meross regleta intel·ligent va aprovar la certificació europea CE i *RoHS (número de certificació:TB180318145). No permeti que altres regletes intel·ligents de baixa qualitat posin en perill la seguretat de la seva família. *Meross Sempre li dóna molta importància a la seguretat del producte.
 • ★Endoll Múltiple★: Creu i configuri horaris d'encesa/apagada, així com una rutina de temporitzador d'apagat automàtic per a cada presa de corrent i quatre ports USB perquè funcionin automàticament.
 • ★Protecció de Sobrecàrrega★: Els ports de càrrega USB intel·ligents proporcionen fins a 4.0 A de potència per a quatre ports USB. El mecanisme de protecció contra *sobrecorriente ajuda a assegurar tots els seus aparells elèctrics connectats. ★Nota★: 4 USB no es pot controlar per separat en l'aplicació.
 • ★Servei★: No t'hagis de preocupar per res, amb suport tècnic 24 hores al dia. Si tens algun problema o dubte, posa't en contacte amb nosaltres, som aquí per a solucionar-les.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Regletes Intel·ligents que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Regletes Intel·ligents disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Regletes Intel·ligents veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Regleta Intel·ligent Calitat - Preu

*JSVER *Cube Endoll USB amb 3 Ports d'USB i 3 Tomas *Regleta *Proteccion *Sobretension Endoll Allargador *Multiple Càrrega per a Samsung iPad iPhone Tauletes - Cable 1.5 m Blanco

*JSVER *Cube Endoll USB amb 3 Ports d'USB i 3 Tomas *Regleta *Proteccion *Sobretension Endoll Allargador *Multiple Càrrega per a Samsung iPad iPhone Tauletes - Cable 1.5 m Blanco Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • Compacte i portàtil: 76 * 76 * 76 mm, Regleta *Cube amb disseny *usb és prou petita com per a cabre en una motxilla / maletí, ideal per a la llar, l'oficina o el viatge.
 • Potència més: l'Endoll Regleta de *Cube es presenta amb 3 preses de CA i 3 ports USB amb un cable d'alimentació de 150 cm per a un abast òptim. Carregui i alimenti tot, des d'electrodomèstics fins al seu telèfon.
 • Assignació intel·ligent:La tecnologia de càrrega permet a cada port de l'USB detectar i lliurar un corrent d'entrada ideal de fins a 2.4 A (el corrent real és decidida per la demanda per als dispositius).
 • Protegeixi la seva electrònica: la regleta d'alimentació *usb de 3 CA Proporciona 350 juliols de protecció contra *sobretensiones per a mantenir els seus dispositius connectats a resguard de danys.
 • Servei al client: Si té algun problema, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i estarem encantats d'ajudar-lo.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Les Regletes Intel·ligents

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Regletes Intel·ligents que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Regletes Intel·ligents

*AOFO Regleta WIFI Intel·ligent, Endoll Múltiple Intel·ligent 4000W 16A, *Alexa Google *Home i *IFTTT Control remot de veu, 4 Tomas 4 USB, Controlat individualment, Temporitzador, App Control Remot

*AOFO Regleta WIFI Intel·ligent, Endoll Múltiple Intel·ligent 4000W 16A, *Alexa Google *Home i *IFTTT Control remot de veu, 4 Tomas 4 USB, Controlat individualment, Temporitzador, App Control Remot TOP 1
Caracteristiques 📌
 • Control per veu: control per veu de Google *Assistent. Pot activar o desactivar els 4 endolls separats/junts i connectar els 4 ports USB mitjançant *Echo o Google *Home. Suporta xarxa Wifi de 2,4 *GHz.
 • Funció de temporitzador: la funció de temporitzador intel·ligent encén i apaga automàticament els dispositius basant-se en el flux del dia i les seves preferències. Per exemple: encén la cafetera automàticament, després d'haver aixecat cada matí i encén la llum després de la nit.
 • 【Comandament a distància】 independentment de la distància, pots controlar els 4 ports intel·ligents de manera individual i junt i 4 ports USB amb el teu telèfon intel·ligent (compatible amb Android 4.1 i superior o *iOS 9.0 i superior) a través de xarxa Wi-Fi / 4G / 3G / 2G. Per a persones majors i persones amb discapacitat i altres persones amb mobilitat reduïda, també ideal per a l'ús a casa i en l'oficina.
 • Fàcil instal·lació: simplement descarregui l'aplicació *Smart Life i *Smart Life App i segueixi els passos d'instal·lació. Fàcil d'usar. A més, la connexió Wi-Fi és molt estable.
 • 【 Garantia d'anys 】 La regleta intel·ligent està feta de material de protecció contra la diu PC i ha superat la seguretat i qualitat (CE i *RoHS). Li oferim 1 anys de garantia i assistència en línia.
+ Veure mes Caracteristiques

Endoll Intel·ligent Wifi amb 2 Presa Controlar Individual, *Gosund Disseny 2-1 *Smart *Plug, Compatible amb *Alexa/Google *Home, Monitor d'Energia, Control Remot, Temporitzador, Endoll Doble amb Botó

Endoll Intel·ligent Wifi amb 2 Presa Controlar Individual, *Gosund Disseny 2-1 *Smart *Plug, Compatible amb *Alexa/Google *Home, Monitor d'Energia, Control Remot, Temporitzador, Endoll Doble amb Botó TOP 2
Caracteristiques 📌
 • Control per Veu i Control Remot: l'endoll *intelignete pot funcionar *através de *Amazon Tiro/Google *Home, la qual cosa ens permet encendre i apagués l'endoll wifi amb veu. A més l'endoll wifi és útil per si et vas de fora de vacances, per a desconnectar la caldera durant el temps que no estiguis, i reactivar els dispositius connectat a l'endoll just la nit del dia que vagis a tornar. Tot això es pot realitzar de manera remota
+ Veure mes Caracteristiques

Endoll Múltiple Intel·ligent, *Maxcio Regleta Endoll Wifi 3 Tomas 4 USB, Control de Veu, Control d'Aplicacions i Funció de Temporització, Compatible amb *Alexa/Google *Assistant

Endoll Múltiple Intel·ligent, *Maxcio Regleta Endoll Wifi 3 Tomas 4 USB, Control de Veu, Control d'Aplicacions i Funció de Temporització, Compatible amb *Alexa/Google *Assistant TOP 3
Caracteristiques 📌
 • Control Remot -- Descarregui l'aplicació gratuïta "*Smart Life", connecti l'Endoll Intel·ligent a la seva xarxa Wifi de 2.*4GHz i controli el seu dispositiu en qualsevol moment i en qualsevol lloc 【Suport tècnic: *eu-support@maxcio.com】
 • Control per Veu -- Compatible amb *Amazon *Alexa (Tiro / *Dot / *Tap) i Google *Assistant. Simplement connecti's per a habilitar l'habilitat *Smartlife en l'aplicació *Alexa, després tots els seus dispositius poden escoltar el comando de veu
 • *Temporizadore i Programa -- Regleta *alexa podria crear múltiples programacions per a encendre / apagar automàticament la seva llum, aire condicionat, escalfador d'aigua, cafetera, etc., estalviant energia i diners
 • Disseny de Seguretat -- Protecció contra sobrecàrregues, protecció contra *sobretensiones, protecció contra sobreescalfament i protecció contra *sobretensiones incorporades. L'absorció efectiva de l'energia sobtada enorme, protegeix l'equip de connexió de danys
 • Regleta Intel·ligent -- Controli 3 preses d'individualment i controli en grup tots els ports USB amb un clic. No requereix *hub o accessoris, compleix amb la seva vida diària. És una bona opció per a dispositius múltiples
+ Veure mes Caracteristiques

*HOVNEE Regleta Vertical Endolls de 12 Tomas *Corrientes i 5 Ràpida USB Tomas, Allargadora Cable de *2m amb Protecció i Interruptor, Base Múltiple, Tap de Seguretat, 2500W/10A (17-EN-1)

*HOVNEE Regleta Vertical Endolls de 12 Tomas *Corrientes i 5 Ràpida USB Tomas, Allargadora Cable de *2m amb Protecció i Interruptor, Base Múltiple, Tap de Seguretat, 2500W/10A (17-EN-1) TOP 4
Caracteristiques 📌
 • 【Torre Endolls 17-EN-1】- Equipat amb 12 preses europea i 5 USB ràpides, satisfà bé les seves necessitats de càrrega i potència, adequat per a telèfons mòbils, computadores portàtils i llums, i altres productes electrònics en major quantitat, i deixar un escriptori net i ben organitzat
 • 【Bon Material】- Base endollis múltiple fabricada amb plàstic ABS Material ignífug de la PC i cable de coure PVC, garanteix seguretat de càrrega i protecció contra *sobretensiones. Tala l'energia quan la càrrega és excessiva per a protegir el seu equip electrònic i presa de corrent. Un bon producte et brinda una experiència més segura i més còmoda
 • 【Disseny Vertical】- El disseny de forma de torre distribueix verticalment els endolls en els quatre costats de la regleta, proporcionant suficient espai entre cada presa de corrent i evitant massa cable per a tot el material elèctric. En comparació amb els pedestals tradicionals, aquest pedestal vertical pot estalviar més espai horitzontal
 • 【Protecció contra Sobrecàrrega】- Portes de seguretat incorporades, tanca automàticament la font en cas de *sobrevoltaje o curtcircuit. En aquest cas, desconnecti els dispositius amb un alt consum d'energia i pressioni el botó de reinici, també pot proporcionar protecció contra *sobretensiones, raigs, *sobrecorrientes i curtcircuits
 • 【El millor servei】- Període de garantia d'un any. Si el producte té problemes de qualitat o problemes d'ús, no dubti a comunicar-se amb nosaltres, resoldrem el problema al més aviat possible i brindarem el millor servei als clients
+ Veure mes Caracteristiques

*acme SH3305 Regleta Intel·ligent amb 6 Tomas i 4 USB I Endoll Intel·ligent Wifi I Regletes Endolls Amb Control Remot I Temporitzador Endoll Compatible Amb *Alexa Google *Assistant I Endoll *Multiple

*acme SH3305 Regleta Intel·ligent amb 6 Tomas i 4 USB I Endoll Intel·ligent Wifi I Regletes Endolls Amb Control Remot I Temporitzador Endoll Compatible Amb *Alexa Google *Assistant I Endoll *Multiple TOP 5
Caracteristiques 📌
 • SENSE CONCENTRADOR. No és necessari comprar un concentrador addicional o un servei de subscripció de pagament perquè la regleta intel·ligent amb Wi-Fi funciona amb qualsevol encaminador Wi-Fi.
 • APP ESPECIALITZADA Controli fàcilment tots els dispositius connectats a la regleta intel·ligent amb Wi-Fi SH3305 de *ACME a través d'una aplicació especialitzada.
 • ACCÉS REMOT. La regleta intel·ligent amb Wi-Fi li permet controlar dispositius fins i tot quan està lluny de casa.
 • PROGRAMACIÓ Programi la regleta intel·ligent amb Wi-Fi per a apagar i encendre dispositius electrònics segons sigui necessari.
 • 4 PORTS USB. Augmenti la quantitat de dispositius connectats mitjançant l'ús de ports USB.
+ Veure mes Caracteristiques

*AOFO Endoll Múltiple Intel·ligent Wifi *Multi-*Socket amb Protector contra *Sobretensiones Control Remot 4 AC Clavilles Independents 4 USB Regleta Endolls Compatible amb *Alexa, Google *Home , *IFTTT

*AOFO Endoll Múltiple Intel·ligent Wifi *Multi-*Socket amb Protector contra *Sobretensiones Control Remot 4 AC Clavilles Independents 4 USB Regleta Endolls Compatible amb *Alexa, Google *Home , *IFTTT TOP 6
Caracteristiques 📌
 • 【Control de veu】Funciona amb *Alexa, Assistent de Google i *IFTTT. controla els electrodomèstics de la seva llar mitjançant comandos de veu.
 • 【Control Remot】 Funciona amb el Wi-Fi que ja té en la seva llar, sense necessitat de *hub o accessoris. Controli cadascuna de les 4 sortides controlades independents i el port de càrrega USB des del seu telèfon intel·ligent a través de l'aplicació gratuïta "*Smart Life". Estalvia el seu temps i sense necessitat d'esperar.
 • 【control de temporitzador】 endoll estàndard europeu, es pot establir el temps per la funció de temporitzador Seleccioni com a casa durant diversos electrodomèstics, incloent ventiladors, carregadors de telèfons cel·lulars, llums, aparells de cuina, raspalls de dents elèctriques etc. entrin mai torna a una casa fosca.
 • 【Garantia de Seguretat】regleta intel·ligent va aprovar la certificació europea CE i *RoHS.Aquest endoll múltiple està fet de polímer ABS ignífug, amb protecció contra *sobretensión i interruptor automàtic de reinici. Pot interrompre la font d'alimentació mentre està carregant i protegir a la seva llar i al seu fill de riscos.
 • 【Garantia de 2 anys】 la tira d'energia intel·ligent està feta de retardant de flama de PC i ha passat la garantia de seguretat i qualitat (CE i *RoHS). Oferim 2 anys de garantia i suport en línia per a tota la vida.
+ Veure mes Caracteristiques

Regleta intel·ligent,Wi-Fi,Compatible amb *Alexa, Google *assistant, Inclou 3 Tomas EU i 2 USB,Blanco

Regleta intel·ligent,Wi-Fi,Compatible amb *Alexa, Google *assistant, Inclou 3 Tomas EU i 2 USB,Blanco TOP 7
Caracteristiques 📌
 • Aplicació remota i ús compartit familiar: La regleta endolls intel·ligent li permet controlar els seus dispositius des de qualsevol lloc amb l'aplicació. Asseguri's que el seu telèfon intel·ligent estigui connectat a Internet i que l'endoll intel·ligent estigui connectat a la xarxa Wi-Fi de la seva llar (Només admet la xarxa sense fil de 2,4 *GHz). Pot administrar-la en diversos dispositius.
 • Control de temporitzador:La regleta endollis estàndard europeu, es pot establir el temps per la funció de temporitzador. Activi / desactivi els seus dispositius automàticament en diferents moments. Eviti sobrecàrregues i sobreescalfament, redueixi les factures d'electricitat i estengui la vida útil dels seus productes.
 • Control per veu a través de *Alexa i Google *Home: Compatible amb *Amazon *Alexa, l'assistent domèstic de Google per a control de veu. Ingressi els noms de la regleta endolls intel·ligents per a controlar-la per veu.
 • Fàcil d'usar i instal·la: Tot el que necessita fer és configurar la seva regleta endollis intel·ligent amb xarxa Wi-Fi, connectar i registrar els dispositius. La regleta endollis intel·ligent és compatible amb la xarxa sense fil de 2.*4GHz. Pot usar un telèfon intel·ligent per a connectar i controlar múltiples dispositius.A més, pot compartir el seu dispositiu amb la seva família
 • Garantia:Oferim dos anys de garantia i serveis de reemplaçament i serveis de suport tècnic per a tota la vida
+ Veure mes Caracteristiques

*ORICO - 6 Tomas *Regleta Endolls amb 5 USB Ports (5V/8A) - Intel·ligent Tecnologia *IC amb Múltiples Protecció - Càrrega per a Samsung iPad iPhone Tauletes i Altres Dispositius - Blanco

*ORICO - 6 Tomas *Regleta Endolls amb 5 USB Ports (5V/8A) - Intel·ligent Tecnologia *IC amb Múltiples Protecció - Càrrega per a Samsung iPad iPhone Tauletes i Altres Dispositius - Blanco TOP 8
Caracteristiques 📌
 • 【Carregador】- Súper Carregador amb 5 USB Ports màxima potència fins a 40W, pot carregar 5 mòbils o tauleta ordenador alhora.
 • 【Tecnologia】 - La tecnologia de rectificador síncron dóna com a resultat un percentatge de conversió de fins a un 80%, la qual cosa resulta en un menor consum i una limitació de corrent d'un port per a garantir la seguretat dels dispositius connectats.
 • 【Potència】- 6 Presa corrents AC, 1700 Protector de *sobretensión d'Energia "joule"subministra protecció amb potència total de *poderde 4000W.
 • 【Interruptor】 - Interruptor d'encesa / apagada, que permet als usuaris controlar la font d'alimentació sense desendollar la presa de corrent.
 • 【Garantia】- Amb la garantia de 18 mesos i el servei tècnic de total vida des de la data de compra.
+ Veure mes Caracteristiques

*TESSAN Regleta Endolls amb 11 Tomas *Corrientes(2500W/10A) i 3 USB, Regletes Vertical Endolls amb Protecció Contra Sobrecàrrega Interruptor, Allargador *Ladron Endoll Oficina i Llar, 2M, Blanco

*TESSAN Regleta Endolls amb 11 Tomas *Corrientes(2500W/10A) i 3 USB, Regletes Vertical Endolls amb Protecció Contra Sobrecàrrega Interruptor, Allargador *Ladron Endoll Oficina i Llar, 2M, Blanco TOP 9
Caracteristiques 📌
 • Disseny *Exclusiv: Aquesta regleta endolls té un disseny vertical exclusiu. Grandària compacta: 12*12*22CM, Estalvia el seu espai. Per això és adequat per a llar, oficina. Pot tenir més preses i espai per a carregar més aparells electrònics. Acomiadin-se dels cables desordenats.
 • 11 preses i 3 ports USB de càrrega: Les 11 preses es distribueixen en els quatre costats de la regleta vertical endolls. La regleta té suficient espai per a cada presa, que és adequada per a endoll gran. Tres ports USB és un circuit intel·ligent integrats amb un corrent total de 3.1A. Pot detectar automàticament els seus aparells i lliurar el corrent més ràpid possible fins a 2.4A.
 • Amigable a l'Usuari: Aquesta regleta vertical endolls de múltiples preses té un interruptor de protecció contra sobrecàrregues. Pot simplement pressionar l'interruptor per a apagar l'energia, que pot estalviar electricitat i evitar que s'endolli i desendolli. La regleta endolls té una llum blanca suau LED. La llum suau no molestarà a vostè mentre dormis.
 • Seguretat i assistència postvenda: La regleta vertical endolls multifuncional està certificada per CE, *RoHS i FCC. Pot usar-la a casa o en l'oficina. L'equip tècnic de *TESSAN proporciona 18 mesos de serveis professionals de postvenda i suport de reemplaçament. Si té qualsevol pregunta, no dubti de contactar-nos via email.
 • Dispositius de seguretat: la nostra regleta d'alimentació consta d'ABS resistent a la calor de primera qualitat i PC 94V0, que és resistent a la calor fins a 750 graus. La protecció integrada contra sobrecàrregues i la protecció de voltatge pot protegir la seva llar d'un voltatge massa alt o massa alt. Però sense protecció contra *sobretensiones. Presa de corrent múltiple amb protecció infantil, el disseny de superfície segura pot protegir als seus fills de descàrregues elèctriques.
+ Veure mes Caracteristiques

Regleta endolli intel·ligent *Multi-*business 3 AC + 4 USB Control remot *Alexa,Google amb funció de sincronització amb Android *IOS Wifi 2.4 *GHz

Regleta endolli intel·ligent *Multi-*business 3 AC + 4 USB Control remot *Alexa,Google amb funció de sincronització amb Android *IOS Wifi 2.4 *GHz TOP 10
Caracteristiques 📌
 • 【Fàcil d'instal·lar】: es requereix connexió a Internet, funciona amb el Wi-Fi que ja té a casa, no es requereixen concentradors ni accessoris.
 • 【Control remot】: connecti la presa múltiple al Wifi i descarregui l'aplicació gratuïta *Smart Life, després gaudi del control remot. L'aplicació *Smart Life li permet controlar la seva llar en qualsevol moment i en qualsevol lloc amb un telèfon intel·ligent o tauleta amb *iOS o Android.
 • 【Control de veu】: funciona amb *Amazon Tiro *Alexa i Google *Home amb control de veu.
 • 【Funció de monitoratge i sincronització d'energia】: En qualsevol moment i en qualsevol lloc! rastregi el consum d'energia actual i històric per als dispositius connectats i planifiqui de manera efectiva el seu ús per a estalviar en la seva pròxima factura d'electricitat. Usi l'aplicació per a establir un cronograma per a encendre / apagar automàticament els electrodomèstics (*tomacorrientes de CA individuals, ports USB com a grup).
 • [*Sicuro e *risparmio *energetico]: *Protezione dóna *sovraccarico *integrata, *protezione dóna *sovratensione, *protezione dóna *surriscaldamento e *protezione dóna *sovratensione.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Regleta Intel·ligent

Nota 9.9
*TP-Link Tapo P100 4-*pack - Wifi Endoll Intel·ligent Mini grandària per a Controlar el seu Dispositiu Des de Qualsevol Lloc, sense Necessitat de Concentrador, Funciona amb *Amazon *Alexa i Google *Home i *IFTTT
*TP-Link Tapo P100 4-*pack - Wifi Endoll Intel·ligent Mini grandària per a Controlar el seu Dispositiu Des de Qualsevol Lloc, sense Necessitat de Concentrador, Funciona amb *Amazon *Alexa i Google *Home i *IFTTT
Fabricant TP-Link
Nota 8.5
*brennenstuhl *Connect regleta intel·ligent *Ecolor amb 3 preses programable (regleta Wifi, control per App o veu, aplicació gratuïta, compatible amb *Alexa i Google *Assistant) blanc/negre
*brennenstuhl *Connect regleta intel·ligent *Ecolor amb 3 preses programable (regleta Wifi, control per App o veu, aplicació gratuïta, compatible amb *Alexa i Google *Assistant) blanc/negre
Fabricant Brennenstuhl
Nota 8.0
*UCOMEN Regleta Endolls 4 Tomas 2 Ports USB, *Power *Strip, Regleta Endolls Múltiples amb Protecció *Sobretensión i Sobrecàrrega, 3680W, Negre
*UCOMEN Regleta Endolls 4 Tomas 2 Ports USB, *Power *Strip, Regleta Endolls Múltiples amb Protecció *Sobretensión i Sobrecàrrega, 3680W, Negre
Fabricant UCOMEN
Nota 7.8
Endoll Intel·ligent Exterior Impermeable *TECKIN 16A 4000W Endoll Wifi per a Exterior App Remota Presa de Wifi Intel·ligent Compatible amb *Amazon *Alexa, Google *Home i *IFTTT
Endoll Intel·ligent Exterior Impermeable *TECKIN 16A 4000W Endoll Wifi per a Exterior App Remota Presa de Wifi Intel·ligent Compatible amb *Amazon *Alexa, Google *Home i *IFTTT
Fabricant TECKIN
Nota 7.7
*AWOW Endoll Intel·ligent 16A 3680W, 2.*4GHz Wifi *Smart *Plug amb Control Aplicacions i de Veu, Funció de Temporitzador, Compatible amb *Amazon *Alexa i Google *Home (Paquet de 4)
*AWOW Endoll Intel·ligent 16A 3680W, 2.*4GHz Wifi *Smart *Plug amb Control Aplicacions i de Veu, Funció de Temporitzador, Compatible amb *Amazon *Alexa i Google *Home (Paquet de 4)
Fabricant AWOW
Nota 7.6
Garsa *Smart *Multi *socket Regleta Wifi *Alexa, 66 x 265 x *40mm, Blanco
Garsa *Smart *Multi *socket Regleta Wifi *Alexa, 66 x 265 x *40mm, Blanco
Fabricant Garza
Nota 7.5
*Refoss Endoll Intel·ligent 16A 3680W, Compatible amb *Alexa i Google *Assistant, Wi-Fi *Smart *Plug .amb Aplicació de Control Remot per a *iOS i Android, Paquet de 4
*Refoss Endoll Intel·ligent 16A 3680W, Compatible amb *Alexa i Google *Assistant, Wi-Fi *Smart *Plug .amb Aplicació de Control Remot per a *iOS i Android, Paquet de 4
Fabricant Refoss
Nota 7.4
*ORICO - Regleta Endolls de 8 Tomas amb 5 USB Ports (*Super *Charger) - Intel·ligent Tecnologia *IC amb Múltiples Protecció - Càrrega per a Samsung iPad iPhone Tauletes i Altres Dispositius - Blanco
*ORICO - Regleta Endolls de 8 Tomas amb 5 USB Ports (*Super *Charger) - Intel·ligent Tecnologia *IC amb Múltiples Protecció - Càrrega per a Samsung iPad iPhone Tauletes i Altres Dispositius - Blanco
Fabricant ORICO
Nota 7.4
*VOCOlinc Regleta Múltiple *HomeKit Intel·ligent Sense fil *Siri Accessori de Càrrega Funciona amb *Alexa Google *Assistant 4 Endolls Protecció Contra Sobrecàrrega Temporitzador Control Remot 10A 2300W VP2…
*VOCOlinc Regleta Múltiple *HomeKit Intel·ligent Sense fil *Siri Accessori de Càrrega Funciona amb *Alexa Google *Assistant 4 Endolls Protecció Contra Sobrecàrrega Temporitzador Control Remot 10A 2300W VP2…
Fabricant VOCOlinc
Nota 7.4
*TECKIN Wifi Endoll Intel·ligent 16A 3300W Mini *Smart *Plug Funciona amb *Siri *Amazon *Alexa Tiro, Google *Home, Control remot amb temporitzador
*TECKIN Wifi Endoll Intel·ligent 16A 3300W Mini *Smart *Plug Funciona amb *Siri *Amazon *Alexa Tiro, Google *Home, Control remot amb temporitzador
Fabricant TECKIN

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-8-1 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables