Les Millors Ràdios Digitals Maig 2023

🔥 Les 3 Millors Ràdios Digitals

Radio de butxaca Digital, *Am FM Ràdio Petites *Portatil Recarregables USB Radis amb Auriculars, *Podómetro, Temporitzador de somni i Rellotge, Acte-cerca i Memorització, per a caminar, trotar, esportiva

Radio de butxaca Digital, *Am FM Ràdio Petites *Portatil Recarregables USB Radis amb Auriculars, *Podómetro, Temporitzador de somni i Rellotge, Acte-cerca i Memorització, per a caminar, trotar, esportiva
Marca: Aooeou
El Millor
Caracteristiques 📌
 • ▶ Ràdio Portàtil AM/FM - Admet ràdio estèreo AM / FM bandes. amb funció d'Acte-cerca i emmagatzematge, pot recordar fins a 70 estacions que desitgi. Es va aplicar el xip *DSP avançat de radi, per a rebre senyals estables i filtrar el soroll. Donant-li un so clar allà on vagi. La recepció d'alta qualitat li permet gaudir de música a casa, programes d'entrevistes matinals, jocs esportius, etc., o esports a l'aire lliure, campaments.
 • ▶ Ràdio Esportiva amb *Podómetro - portar un *podómetro farà que l'esport sigui desordenat. Utilitzi la nostra ràdio AM / FM, la seva *podómetro incorporat, que pot calcular la distància recorreguda i les calories cremades mentre corre. Pot canviar a la manera de *podómetro i gravar dades de caminada mentre escolta la radio FM AM. Ideal per a senderisme, córrer i escalar, etc.
 • ▶ Diversió Duradora - l'ús del seu dispositiu durant tot el dia esgotarà la bateria en hores. Amb la nostra ràdio AM / FM, no necessita canviar la bateria amb freqüència, la bateria recarregable USB li brinda més conveniència. Per tant, continuï el llarg viatge o doni-l'hi al seu fill o filla per a acampar. Obtindrà excel·lents comentaris quan tornin.
 • ▶ Radio de Butxaca Multifuncional - alta sensibilitat de recepció incorporada, funció de bloqueig de botons: el disseny de l'interruptor de bloqueig evita l'operació d'errors / temporitzador d'apagat/funció de rellotge, Pantalla digital *LCD amb llum de fons verd (*29x28 mm) 1.57 polzades, pot usar la ràdio còmodament fins i tot en entorns foscos!
 • ▶ Ràdio Portàtil Petita amb auricular - inclòs i qualsevol auricular de 3.5 mm estarà bé, es requereix i s'usa com a antena d'FM AM. vostè és lliure de posseir un espai privat per a gaudir de les ràdios sense molestar als altres. Faci tu escolti la seva ràdio o joc de futbol favorit en qualsevol moment i en qualsevol lloc.
+ Veure mes Caracteristiques

*Avantree 3 en 1 Radi FM Portàtil amb Altaveu *Bluetooth i Reproductor de Targeta SD MP3, Acte-cerca i Memorització, Pantalla LED, Bateria Recarregable Transistors Ràdios Petites - SP850

*Avantree 3 en 1 Radi FM Portàtil amb Altaveu *Bluetooth i Reproductor de Targeta SD MP3, Acte-cerca i Memorització, Pantalla LED, Bateria Recarregable Transistors Ràdios Petites - SP850
Marca: Avantree
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 3-EN-1 RADI ALTAVEU: Pots emetre *inalámbricamente música des del teu PC / mòbil / Tauleta via manera *Bluetooth. Majors i nens podran escoltar les seves històries i cançons favorites via manera targeta Micro SD. Podràs escoltar la teva música/emissora favorita via manera radio FM.
 • *BUSQUEDA I *MEMORIZACION DE CANALS *AUTOMATICA I MANUAL: Amb un toc, l'equip buscarà i memoritzarà automàticament les emissores disponibles. També podràs seleccionar i memoritzar les teves emissores favorites pressionant els botons numèrics. Connecta el cable USB a manera d'antena per a augmentar el senyal en llocs tancats.
 • *FANTASTICO SO AMB SIS MANERES DE *ECUALIZACION:Gaudeix la música al teu gust, amb les equalitzacions natural, rock, pop, clàssica, jazz i suau en les maneres *Bluetooth i targeta Micro SD.
 • DISSENY ULTRA-*PORTATIL: Gràcies al seu disseny de butxaca petita i lleugera (grandària 130*32**66mm) i amb corretja de mà addicional, et permet portar-t'ho a qualsevol part. Usa-ho conduint a casa o al treball o fent una passejada pel parc, etc.
 • *GARANTIA 24 MESOS I SUPORT CONTINU: Assegui't segur de la teva compra gràcies als 24 mesos de garantia que inclou el *Avantree SP850.
+ Veure mes Caracteristiques

Radio *NK-AB1904 FM / AM - Ràdio Portàtil de Sobretaula, Pantalla *LCD amb Llum, Antena, Altaveu, 4 Piles *AA, cable DC5V, Blanca (Funció Radi Despertador)

Radio *NK-AB1904 FM / AM - Ràdio Portàtil de Sobretaula, Pantalla *LCD amb Llum, Antena, Altaveu, 4 Piles *AA, cable DC5V, Blanca (Funció Radi Despertador)
Marca: NK
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • ✅ RADIO DE *BOLSILLONK: Aquesta ràdio *NK model *NK-AB1904 FM posa a la teva disposició diferents serveis a partir de diverses funcions que et permetran gaudir d'un dels millors models de radi de *NK.
 • ✅ FUNCIONS PRINCIPALS: La ràdio *NK-AB1904 FM pot exercir les següents funcions: funció principal de ràdio AM / FM, funció d'Alarma, funció del somni (de 10 a 90 minuts), funció de Pantalla de temps i freqüència. D'altra banda, presenta 20 estacions de radi per a AM i FM preestablertes cadascuna.
 • ✅ ÚS FÀCIL I SENZILL: Podràs posar en marxa el teu radi *NK-AB1904 FM amb uns simples passos. Assegura't que les 4 piles estan ben col·locades, encén la ràdio i comença a configurar-la al teu gust més personal. Recorda que pots configurar i ajustar l'hora, així com l'alarma i la funció de somni.
 • ✅ En USAR LA RÀDIO: Encén la teva nova ràdio *NK-AB1904 FM, ajusta el volum i canvia entre AM i FM amb una simple tecla (*BAND).
 • ✅ PROGRAMA DIFERENTS EMISSORES DE RÀDIO: Quan la ràdio *NK-AB1904 FM estigui encesa i obtingui una emissora, podràs *presintonizar aquesta emissora en la memòria amb el número que desitgis. D'aquesta manera, quan encenguis la ràdio podràs triar entre les diferents emissores que hagis anat guardant, recorda que tens fins a 20 estacions per a cadascuna de les modulacions (AM o FM).
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Ràdios Digitals al millor preu.

Si estàs buscant comprar Ràdios Digitals, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Ràdios Digitals, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Ràdio Digital estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Ràdio Digital Més Barata

Ràdio portàtil de Butxaca FM J-328, Ràdio *Walkman Digital amb gravadora, Reproductor de música MP3 Micro-SD/*TF/*AUX, bateria Recarregable i Botons de Bloqueig per a Córrer, Caminar, Viatjar, per *PRUNUS

Ràdio portàtil de Butxaca FM J-328, Ràdio *Walkman Digital amb gravadora, Reproductor de música MP3 Micro-SD/*TF/*AUX, bateria Recarregable i Botons de Bloqueig per a Córrer, Caminar, Viatjar, per *PRUNUS
Marca: prunus
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • ♥【Súper portàtil】Estàs pensant a prendre't un descans d'aquest sorollós món replet d'enlluernadors productes intel·ligents durant un temps? A vegades, tot el que necessites és relaxar-te amb una simple ràdio petita. Aquesta ràdio *portatil petita digital (grandària 93.5 * 48 * 19 mm; pes de només 72 g) és bastant fàcil de transportar amb la corretja. La seva aparença lleugera, amb una dolça veu, sempre t'acompanyarà mentre et quedes a casa, camines, etc. Nota: MANTENIR ALLUNYAT DE L'AIGUA.
 • ♥【Multifuncional】Amb FM 87.5-*108MHz / entrada *AUX i reproductor de música amb targeta *TF / enregistrament de ràdio, podràs relaxar-se sintonitzant la teva emissora favorita o amb la música que li agrada. Són les ràdios FM amb la millor recepció, qualsevol emissora de ràdio estarà disponible per a tu. I la funció d'apagat automàtic de la pantalla en reproduir prolonga el temps d'ús de manera excel·lent. El BOTÓ DE BLOQUEIG evitarà l'ús accidental mentre et trobes en el metre, autobús, etc.
 • ♥【Qualitat de so perfecta】en una era de canvis, és bo saber que hi ha coses que mai canvien. L'altaveu amb ràdio emet música rock fins i tot avui. Aquesta mini ràdio de butxaca, compatible amb un connector per a auriculars estàndard de 3,5 mm, et transportarà a la teva joventut. Amb l'altaveu magnètic incorporat d'alta qualitat de 3 W, que ofereix greus profunds fiables, aguts suaus i un so nítid, podràs gaudir d'un matí tranquil juntament amb música relaxant i diverses notícies.
 • ♥【Ús fàcil i càrrega】1) Està equipada amb una antena oculta, però que també pot usar-se com un cordó durador per a transportar-la. 2) Amb pressionar un botó, podràs buscar, emmagatzemar i ordenar totes les emissores de ràdio disponibles de manera automàtica. (Nota: les emissores no es poden canviar després de la cerca!) 3) Radi *bateria recarregable, amb cable, pots usar un adaptador USB DC5V / *500mA-2A, ordinador o un banc d'energia per a carregar-lo. Carregar no pot ser més fàcil!
 • ♥【Ràdio portàtil amb gravadora】Vols fer una cosa interessant mentre escoltes la ràdio? Inserida una targeta *TF carregada amb arxius MP3 i grava els sons més tard. Pots gravar les teves emissores favorites per a recrear-te lentament amb els successos relatats o tornar a escoltar la música. A més, també pots gravar la teva pròpia veu per a fer un recordatori o anotar la teva opinió mentre escoltes les notícies. Quin joc tan divertit per al teu gaudi físic i mental!
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Ràdios Digitals que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Ràdios Digitals disponibles en Maig del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Ràdios Digitals veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Ràdio Digital Calitat - Preu

*Sangean *DT-250 - Radi, platejat

*Sangean *DT-250 - Radi, platejat
Marca: Sangean
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • Rellotge i llum de fons del *LCD
 • Indicador de bateria baixa
 • Altaveu incorporat
 • Auriculars inclosos
 • Piles necessàries: 2 x 1.5V (UM-3)

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Ràdios Digitals

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Ràdios Digitals que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Ràdios Digitals

*Energy *Sistem *Fabric Box Radi *Navy (FM Radi, 1200 *mAh *Battery, 3 W, *PLL *Tuner, Àudio-out)

Caracteristiques 📌
 • - RADIO FM: Escolta totes les teves emissores favorites a través d'aquesta ràdio *PLL amb una memòria de 50 emissores i pantalla digital amb ajust fi. La seva antena *Hight *Performance et garanteix una recepció d'alta qualitat.
 • - *BATERIA: Disposa de bateria de 8 hores perquè puguis portar-t'ho a qualsevol part i continuar escoltant els teus programes de ràdio favorits.
 • -DISSENY: Radio amb un disseny atractiu i amb materials de qualitat que *querras portar-te a qualsevol lloc on vagis.
 • - *HEADPHONES-OUT: Connecta els teus auriculars a la ràdio, i continua gaudint de les teves emissores favorites.
+ Veure mes Caracteristiques

Sony XDRS41DB.EU8 - Ràdio portàtil Digital (*Dab/*Dab+/FM, Altaveu, 5 presintonies Digitals i 5 analògiques, Pantalla *LCD, Temporitzador, Adaptador CA) Negre

Caracteristiques 📌
 • Sintonitzador de ràdio digital *DAB/*DAB+/FM
 • Disseny lleuger i portàtil
 • 5 botons per a presintonies *DAB i FM
 • Temporitzador d'apagat i despertador
 • Funciona amb 4 piles *AA
 • *Vataje (W): 0.65

Radio Rellotge Despertador, FM Rellotge de Ràdio Digital Rellotge de Capçalera amb Port de Càrrega USB Doble, Pantalla de Temperatura, 5 Ajustable Lluentor sense *Tictac Rellotge per a Dormitori Oficina de Viatge

Caracteristiques 📌
 • ⏰ 【Rellotge Despertador Amb Ràdio FM】 El radi rellotge digital FM pot triar l'estació de freqüència de 87.5 a 108 MHz, també pot configurar FM com els seus tons de crida per a despertar-se. L'estació de ràdio d'escaneig automàtic pot guardar fins a 60 canals. Un altaveu alt i clar pot ajustar el volum per a ajudar-lo a dormir amb facilitat. És el millor regal per als seus amics, pares o els seus fills.
 • ⏰ 【Alarma Dual Amb 7 Sons】 Ràdio rellotge despertador amb 6 sons naturals ascendents i 1 canals de ràdio alternatius. Seleccioni els seus sons favorits per a cada moment meravellós. La radio rellotge despertador pot configurar dues alarmes diferents temporals o de llarg termini.
 • ⏰ 【Lluentor Ajustable De 5 Nivells】 Radi rellotge despertador amb pantalla *LCD portàtil de 3.2 '', pantalla regulable de 5 nivells que brinda lluentor còmoda per a vostè. Simplement pressioni el botó giratori i canviï a la lluentor adequada que necessita. Faci que sigui fàcil veure l'hora clarament durant el dia i la nit, i la llum no interferirà amb el seu descans nocturn.
 • ⏰ 【Ports De Carregador USB Dual】 Els despertadors de radi de capçalera amb 2 ports USB poden carregar de manera segura i ràpida la seva tauleta, iPhone o telèfon intel·ligent Android fàcilment. No resolgui endolls al carregador, asseguri's que el seu dispositiu estigui completament carregat, la qual cosa evita que la *baterí
 • ⏰ 【Gaudi De la Vida Amb Aquest Rellotge Despertador Digital】 La ràdio rellotge despertador ve amb el cable USB per a alimentar la radio rellotge. Aquest rellotge despertador digital FM funciona a través de l'adaptador (NOTA: no inclòs). 3 * bateria *AAA (no inclosa) de suport necessària per a mantenir el rellotge funcionant per un curt temps durant falles d'energia elèctrica.
+ Veure mes Caracteristiques

Philips *Radiodespertador R3205/12 FM Ràdio (Alarma Dual, Temporitzador, Disseny Compacte, Ràdio Digital FM, Bateria de Reserva) - Model de 2020/2021

Caracteristiques 📌
 • Aquest radiodespertador digital garanteix una recepció clara d'emissores de ràdio per a escoltar música sense cap interferència. I compta amb memòria amb espai per a guardar 10 emissores de ràdio.
 • Aquest radiodespertador ajuda a agafar el son adormint-se plàcidament alhora que s'escolta la ràdio, gràcies a la funció de temporitzador que apaga automàticament el radi després de 2 hores.
 • Aprofita l'alarma dual d'aquest rellotge despertador digital i desperta't suaument amb la funció de despertar suau amb alarma progressiva que augmenta lentament el volum de l'alarma.
 • Aquest Philips radiodespertador digital disposa d'energia de reserva per a mantenir els ajustos en cas de talls elèctrics.
 • Contingut: radiodespertador Philips R3205/12 amb alarma dual, temporitzador, ràdio digital FM, certificat de garantia, guia d'inici ràpid
+ Veure mes Caracteristiques

*Cozime Radi Rellotge Despertador,FM amb Temporitzador d'Apagat,Ports USB Dobles per a Càrrega,alarmes Dobles,Pantalla Digital amb atenuador, repetició,termòmetre per a dormitoris,Volum Ajustable

Caracteristiques 📌
 • 【Rellotge despertador digital multifuncional】 El rellotge despertador digital *Cozime compta amb una pantalla gran digital, pantalla de temps incorporada, rellotge despertador, repetició, pantalla de temperatura, manera nocturna FM, perquè pugui veure clarament des de la distància. Al mateix temps, per la seva senzillesa i practicitat, és un dels millors despertadors per al dormitori, aquest rellotge digital d'alta qualitat et permet despertar-te cada matí.
 • 【5 sons d'alarma i FM】 Pot triar un dels 5 tons de crida incorporats com a to de crida d'alarma, o pot seleccionar el so d'FM com a to de crida per a començar un nou dia. La freqüència de recepció d'FM és 87,5-108 MHz. Mentre reprodueix la ràdio, si troba algun so que li agradi, pot pressionar prolongadament el botó "*SNOOZE / *DIMMER" per a establir el so com a to de crida d'alarma. Admet l'ajust en temps real de la grandària del to de crida.
 • 【5 nivells de lluentor i 2 ports USB】 El rellotge despertador digital *Cozime té 5 nivells de lluentor i pot ajustar la lluentor segons l'hora i el lloc. Pot configurar la lluentor al 0% a la nit per a evitar que les llums digitals interfereixin amb el seu somni. 2 ports USB li permeten carregar dos dispositius electrònics (telèfons intel·ligents, tauletes, reproductors de mp3, etc.) al mateix temps. La sortida és 1,1 A / 2,1 A. La visualització de l'hora admet formats de 12 / 24H.
 • 【Alimentat per USB o bateria】 El rellotge despertador digital *Cozime es pot alimentar amb un cable USB o amb 3 bateries *AAA (no incloses). NOTA: Si el rellotge d'alarma funciona amb l'ús de la bateria, el rellotge d'alarma s'encendrà durant 5 segons i després s'apagarà, i pot activar la pantalla d'inici aplaudint. Estalviï energia i millori el seu somni a la nit. El rellotge estarà encès tot el temps si és a través d'USB.
 • 【Alarma doble amb repetició】 Dues alarmes li permeten configurar dues hores de despertador separades. Quan soni l'alarma, pressioni el botó "*SNOOZE" en la part superior del rellotge d'alarma per a activar la funció de repetició, i el "Temps de repetició" és de 10 minuts. El botó separat assegura que mai el tocarà per error. És una gran idea de regal per a aniversari, graduació, inauguració de la casa i Any Nou, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

*PRUNUS J-125 Radi *Portatil Petita Digital amb Auriculars,Ràdio Butxaca AM/FM amb preajust/Temporitzador/Rellotge Despertador,Funciona amb 2 Piles *AAA,Estació de Bloqueig,per a Trotar,Caminar,Viatjar

Caracteristiques 📌
 • 【Súper portàtil】Aquesta ràdio *portatil petita digital (sense bateries) mesura tan sols 102 * 61 * 15 mm i pes *61g. De manera que podrà portar-la fàcilment en la seva butxaca o bossa quan faci esport, viatge o faci compres. Inclou una còmoda corretja per al coll que li permetrà penjar la ràdio petita piles al voltant del coll sense perdre-la.
 • 【Característiques Multifunció】Ràdio AM/FM + Rellotge d'alarma digital. 1)A causa de la seva qualitat de sintonització superior, no es perdrà cap estació de ràdio disponible. 2)El botó de bloqueig li permetrà evitar fer canvis accidentalment quan estigui fent activitats a l'aire lliure. 3)Dissenyat amb pantalla *LCD *retroiluminada per a mostrar el temps i facilitar la lectura. 4)radio rellotge despertador incorporat. Pot triar el sistema de temps 12/24. Ho despertarà amb un xiulet.
 • 【Memòria de *pre-ajust】La ràdio portàtil digital AM (87.5-*108MHz) / FM (87.5-*108MHz) no sols pot buscar i guardar emissores automàticament, sinó que també li permet guardar les seves emissores favorites manualment en un número de canal (ordenats de “P00” a “P19”). D'aquesta manera, pot seleccionar fàcilment l'emissora que ha *presintonizado, la qual cosa li permet recuperar les seves emissores favorites en qualsevol moment i lloc lliurement.[☆No es poden esborrar estacions]
 • 【Funcionament amb piles *AAA】Quan estigui a l'aire lliure, simplement porti piles *AAA seques de recanvi en la seva motxilla, així evitarà haver de buscar preses de corrent als voltants. Nota: les piles *AAA no estan incloses. Si usa bateries recarregables *AAA, la ràdio només podrà encendre's quan el carregador DC3V està endollat directament a la presa de corrent de la paret, per la qual cosa li suggerim que compri un carregador *AAA per a carregar aquestes bateries.
 • 【Antena oculta】Ha experimentat a vegades dificultats per a estendre l'antena? Pensant en això, hem dissenyat l'antena oculta de manera especial. Així és. Està amagada dins de la corretja. D'aquesta manera, la ràdio no sols ocupa poc espai, sinó que també és bastant fàcil de transportar.
+ Veure mes Caracteristiques

Radi Despertador Projector, *Liorque Rellotge Despertador Digital amb Gran VA Pantalla, Ràdio Rellotge FM, C°/F°, 12/24 H, *DST, 4 Nivells de Lluentors, USB, Despertador Digital 180° amb Funció de Memòria

Caracteristiques 📌
 • 【Pantalla gran VA, Rellotge Projecció *de180 °】La pantalla VA pot reduir el problema de la resplendor en els ulls, en comparació amb la pantalla *LCD i LED, la qual cosa permet protegir els seus ulls; El *despertadpr projector permet una distància de projecció des de la paret o el sostre de 0,5 a 5 m, també amb una projecció frontal i posterior d'alta definició a la nit 180; No és necessari usar el telèfon mòbil per a veure l'hora de la nit en dormir
 • 【 2 Colors de Pantalla & 4 Nivells de Lluentors】 La pantalla VA digital blava i blanca té 4 nivells d'atenuació per a garantir que els nens i els ancians puguin veure l'hora fàcilment en tot el dormitori.I amb el botó d'Interruptor 12 / 24H, pot canviar el que necessita
 • 【Alarma Dual & 9 minuts de *Snooze】 Té doble alarma per a triar-se ,la de normal *yotra de ràdio FM, pot configurar una de les dues per a despertar-se el que vulgui; La funció de 9 minuts *Snooze li impedeix entrar en un altre somni profund que no desitja aixecar-se i dorm a l'extrem però no massa.En la manera de cap de setmana, l'alarma no sonarà per a molestar el seu somni
 • 【15 Radi FM &Temporitzador d'Apagat】 *Liorque despertador digital li permet activar 15 estacions de ràdio FM (76.0 MHz-108.0 MHz), també guardar fins a 15 estacions favorites en "*MEM"; al mateix temps, la funció del temporitzador d'apagat ser configurat en la ràdio fins de 90 minuts (5→*90min), la ràdio s'apagarà automàticament
 • 【Manera *DST & Manera ACTE】*Liorque despertador electrònic tenen les funcions *DST(l'horari de l'estiu), el que permet augmentarà automàticament en *1h amb el botó ”+“; i pot *encederar la projecció i la pantalla es torna més brillant quan l'alarma està apagat durant la manera Acte "-"
+ Veure mes Caracteristiques

*Mpow Rellotge Despertador Digital, Radi Despertador Projector amb Port USB, Alarma Dual amb 5 Sons e 3 Volums, 0-100% Regulable *Dimmer, 4 Lluentor de Projecció, 30 Radi FM(Inclòs l'Adaptador)

Caracteristiques 📌
 • 【PROJECCIÓ ULTRA CLARA DE 180°】Despertador Projector té projector (-90 ° a 90 °) és giratori per a ajustar fàcilment l'angle òptim de projecció en la paret / ensostro. NOTA: Mantingui pressionat el botó "Projecció" per a girar la projecció 180 °. La millor distància de projecció és: 3-5 m.
 • 【0-100% REGULABLE *DIMMER DE PANTALLA & 4 LLUENTORS DE PROJECCIÓ】*Mpow rellotge despertador digital de Projector té 0-100% de brillantor de pantalla totalment ajustable per a una visualització còmoda. 4 lluentors de projecció ajustables (fosc-mig-brillant-apagat) per a satisfer les seves diferents necessitats. La gran LED pantalla de 5 polzades és fàcil de llegir fins i tot sense ulleres. També és ideal per a les persones majors i miops.
 • 【2 DESPERTADORS & 5 TONS D'ALARMA & 3 VOLUMS & *SNOOZE】 *Mpow Despertadors Digitals es pot configurar fàcilment dos despertadors separats perquè vostè i la seva parella puguin aixecar-se en diferents moments d'acord amb les necessitats diàries de treball. 5 tons d'anomenada - ones,cants d'ocell, concordes, *Bip *sonore i radio FM. 3 Volum d'alarma: mitjà, baix a alt. La funció de *Snooze li permet dormir un altre 9 minuts.
 • 【RADIO FM & TEMPORITZADOR DE SOMNI】 *Mpow FM Radi Despertador es pot conservar fins a 30 estacions d'FM (freqüència: 87.5 a 108.*0MHz). L'antena de *33pulgadas és per a rebre millor els senyals. Utilitzar la funció de temporitzador de somni, pot quedar-se adormit còmodament mentre escolta la ràdio. Després del temps establert (5 a 90 minuts), la ràdio s'apagarà automàticament.
 • 【PORT USB I FUNCIÓ DE MEMÒRIA】La interfície de sortida USB en la part posterior del despertador pot carregar convenientment el telèfon intel·ligent. El rellotge despertador digital solo es pot carregar a través del port USB estàndard (inclòs el cable de càrrega USB i l'adaptador). Una bateria de botó CR2032 incorporada per a guardar la configuració del rellotge en cas de talls d'energia; Una vegada que es torni a endollar no fa falta que reconfiguri.
+ Veure mes Caracteristiques

*Aikove Despertador Projector, amb Funció de Ràdio FM, Pantalla de Mirall LED de 7", Lluentor de 4 Nivells, Càrrega USB, Projecció nítida i fàcil d'Usar, Utilitzat en l'Oficina a casa, Dormitori

Caracteristiques 📌
 • 【PROJECCIÓ】 Despertadors digitals de projecció ultra clara de 180°, pot canviar l'angle de la projecció segons sigui necessari( -90° ~ 90°), projectar el temps en la paret o el sostre. Rellotge despertador amb 3 lluentor de projecció ajustable, per a evitar afectar el seu somni. La millor distància de projecció és: 2-5 m.
 • 【RADIO FM I ALARMA DUAL】 Radi despertador les funcions de cerca, bloqueig i emmagatzematge automàtics (87.5-*108MHz), ajust de volum L0-L15. Radi despertadors digitals amb temporitzador d'apagat automàtic s'apaga després del temps especificat (5 ~ 90 *Min). Pot configurar dues hores de despertador separades, 2 sons d'alarma (So *didi i Ràdio) per a satisfer diferents necessitats. La funció de repetició li permet prendre una migdiada extra de 5 a 60 minuts.
 • 【RELLOTGE DIGITAL MULTIFUNCIONAL】 Rellotge LED de visualització de l'hora (12/24H), temperatura i humitat (Convertible °F/°C), utilitzat per a identificar la humitat i temperatura interior. 4 Brillantor de pantalla manual/automàtic sense enlluernament, Ideal fins i tot per a persones majors i miops. Al mateix temps, el disseny del mirall es pot utilitzar per a l'ús diari.
 • 【CARREGA USB I FUNCIÓ DE MEMÒRIA】El rellotge digital alimentat per la xarxa elèctrica. Amb una bateria de suport només manté la configuració de temps interna, sense necessitat de restablir l'hora quan l'energia està apagada. La interfície de sortida USB en la part posterior del rellotge taula pot carregar convenientment el telèfon intel·ligent.
 • 【El que obtens】 1* Rellotge despertador digital de projecció amb antena, 1* Cable (sense adaptador), 1* Botó de cel·la CR2032, 1* Guia de l'usuari. Oferim un servei al client d'alta qualitat, Si necessita un manual en espanyol o té alguna pregunta sobre el producte, enviï'ns un missatge i el resoldrem en un termini de 24 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

*Docooler Mini FM Ràdio Digital Portàtil 3 W Altaveu Estèreo Reproductor d'Àudio MP3 Qualitat de So d'Alta FIDELITAT amb 2 Polzades Pantalla de Pantalla Suport USB Unitat de Targeta *TF

Caracteristiques 📌
 • [Altaveu de ràdio FM] Amb el senyal de ràdio FM d'alta qualitat, el mini altaveu de ràdio pot buscar canals automàticament. Els botons numèrics són per a la selecció d'MP3 i l'estació de ràdio FM fàcilment. Manipulació directa i començar ràpidament.
 • [Qualitat de so d'alta fidelitat] El so fort i la qualitat de so d'alta fidelitat són perfectament adequats per a persones majors. També està disponible per a auriculars connectats amb connector d'auriculars de 3.5 mm.
 • [*TF *Card & O *Drive *Play] Com a orador, pot reproduir música des de la targeta *TF i O *drive. En manera MP3, pot reproduir la cançó que es va jugar abans de l'últim apagat quan es va reiniciar.
 • [Conveniència] Amb pantalla de 2 polzades i botons de plàstic únics, fàcils d'usar, duradors i ecològics. El *acollador adjunt és convenient perquè pugui portar-ho fora.
 • [Temps de resistència] La bateria reemplaçable de *1000mAh també es pot carregar a través del cable de càrrega Mini USB inclòs; la gran capacitat de la bateria proporciona un temps d'espera prolongat, la qual cosa li brinda entreteniment musical tot el dia.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Ràdio Digital

Nota 9.9
Panasonic *RF-2400DEG-K - Ràdio Portàtil FM/*Am, (*770mW, Il·luminació LED, FM/*Am, Fàcil i Simple d'Usar, Sintonitzador Digital, Altaveu Ampli Rang 10 cm, Ansa per a Transportar) Color Negre
Panasonic *RF-2400DEG-K - Ràdio Portàtil FM/*Am, (*770mW, Il·luminació LED, FM/*Am, Fàcil i Simple d'Usar, Sintonitzador Digital, Altaveu Ampli Rang 10 cm, Ansa per a Transportar) Color Negre
Fabricant Panasonic
Nota 8.5
*XHDATA D-808 Radi Digital Portàtil FM estèreo/*SW/*MW/*LW *SSB *RDS Banda Aèria Altaveu de Radi amb Pantalla *LCD Rellotge d'Alarma Antena Externa i Bateria Recarregable(Gris)
*XHDATA D-808 Radi Digital Portàtil FM estèreo/*SW/*MW/*LW *SSB *RDS Banda Aèria Altaveu de Radi amb Pantalla *LCD Rellotge d'Alarma Antena Externa i Bateria Recarregable(Gris)
Fabricant XHDATA
Nota 8.0
*Smartwares *CL-1459 – Rellotge despertador amb dues alarmes, radio FM
*Smartwares *CL-1459 – Rellotge despertador amb dues alarmes, radio FM
Fabricant Smartwares
Nota 7.8
*LEMEGA Radi per Internet portàtil IR4S, ràdio digital estèreo *DAB/*DAB+/FM, Wifi, *Spotify *Connect, *Bluetooth, despertador doble, pantalla a color, connector per a auriculars, color negre
*LEMEGA Radi per Internet portàtil IR4S, ràdio digital estèreo *DAB/*DAB+/FM, Wifi, *Spotify *Connect, *Bluetooth, despertador doble, pantalla a color, connector per a auriculars, color negre
Fabricant LEMEGA
Nota 7.7
*Ocean Digital Ràdio per Internet amb Wi-Fi/*Dab/*Dab + / FM amb Receptor *Bluetooth, Altaveu, Ràdio compacta amb bateria Recarregable per a Horta (WR26)
*Ocean Digital Ràdio per Internet amb Wi-Fi/*Dab/*Dab + / FM amb Receptor *Bluetooth, Altaveu, Ràdio compacta amb bateria Recarregable per a Horta (WR26)
Fabricant Ocean Digital
Nota 7.6
[Actualitzat] *PRUNUS J-189 *Am/FM Radi *Portatil Petita, Radi *Bluetooth amb Doble d'Altaveus Greus Profunds, Reproductor de *TF/USB/*AUX / MP3, Llanterna LED, amb Piles Recarregables (Blava)
[Actualitzat] *PRUNUS J-189 *Am/FM Radi *Portatil Petita, Radi *Bluetooth amb Doble d'Altaveus Greus Profunds, Reproductor de *TF/USB/*AUX / MP3, Llanterna LED, amb Piles Recarregables (Blava)
Fabricant prunus
Nota 7.5
*Daewoo *DRP-18B - Ràdio digital de butxaca amb memòria per a 60 presintonies (40 FM/20 AM), Negre
*Daewoo *DRP-18B - Ràdio digital de butxaca amb memòria per a 60 presintonies (40 FM/20 AM), Negre
Fabricant Daewoo
Nota 7.4
Despertador de Projecció 7.5 Polzades Digital 180° Rotatiu Despertador Projector Funció de Ràdio FM Humitat Temperatura Interior amb Port de Càrrega USB 2 Rellotges Despertadors 4 Nivells de Lluentor
Despertador de Projecció 7.5 Polzades Digital 180° Rotatiu Despertador Projector Funció de Ràdio FM Humitat Temperatura Interior amb Port de Càrrega USB 2 Rellotges Despertadors 4 Nivells de Lluentor
Fabricant TAKRINK
Nota 7.4
*RADIWOW R-108 Radi Digital De Banda Completa FM *SW Portàtil Amb Antenes De Radi Per a Radioaficionats Radi De Bateria Recarregable Incorporada
*RADIWOW R-108 Radi Digital De Banda Completa FM *SW Portàtil Amb Antenes De Radi Per a Radioaficionats Radi De Bateria Recarregable Incorporada
Fabricant RADIWOW
Nota 7.4
*Sunstech RPBT450BK - Radi de disseny Retro amb *Bluetooth, Color Negre
*Sunstech RPBT450BK - Radi de disseny Retro amb *Bluetooth, Color Negre
Fabricant Sunstech

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-17 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables