₯ ⭐️ Les 10 millors cameras de seguretat de 2024: Troba els millors preus

Benvingut a la guia definitiva per escollir cameras de seguretat!
Si busques les sense distraccions ni anuncis, has arribat al lloc ideal. Descobreix els cameras de seguretat més destacats i aconsegueix els millors preus, tot en un entorn net i enfocat exclusivament en proporcionar-te la informació que necessites.
Si no saps ben bé per on començar amb tanta opció disponible, no et preocupis, t'ajudarem a desxifrar-ho.
Hem fet tota la recerca per tu provant diferents opcions i comparant-les per veure quines són realment millors.

🔥 Les 3 Millors cameras de seguretat

TP-Link TAPO C200 - Cambra IP Wifi 360° Càmera de Vigilància FHD 1080p,Visió nocturna, Notificacions en temps real, Admet targeta SD,Detecció de moviment,Control Remot,Compatible amb Alexa

TP-Link TAPO C200 - Cambra IP Wifi 360° Càmera de Vigilància FHD 1080p,Visió nocturna, Notificacions en temps real, Admet targeta SD,Detecció de moviment,Control Remot,Compatible amb Alexa La Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques camera de seguretat marca TP-Link 📌
 • 【FHD 1080P & Pa/Tilt 360°】 La càmera de seguretat Wifi captura cada detall amb alta definició 1080P. Moviment horitzontal fins a 360° i moviment vertical fins a 114°, àmplia cobertura per a capturar cada moment. (La cambra wifi només admet Wifi de 2,4 GHz)
 • 【Detecció de moviment i alarmes】 Rep notificacions instantànies de l'aplicació Tapo quan es detecta moviment. Activa efectes de llum i so per a espantar als visitants no desitjats.
 • 【Visió nocturna avançada】Fins i tot de nit, la càmera de seguretat wifi pot veure una distància visual de fins a 10 metres.
 • 【Àudio bidireccional】Comuniqui's de manera remota i creu una conversa fluida i clara amb el seu bebè o mascota amb el micròfon i l'altaveu incorporats
 • 【Emmagatzematge segur i flexible】Estalvia fins a 128 GB localment en una targeta microSD (no inclosa) o en el núvol (prova gratuïta de 30 dies amb historial de clips de vídeo de 30 dies) perquè pugui accedir a ella en qualsevol moment. estat de la cambra
 • 【Manera de privacitat】Pot habilitar la manera de privacitat, que tanca físicament la lent de la càmera per a millorar la seguretat de la privacitat.
 • 【Tapocare】Servei de subscripció de pagament per a enregistrament de vídeo en el núvol de 30 dies, notificacions amb captura de fotos i seguiment de moviment. (30 dies de prova gratis)
 • 【Emmagatzematge NAS】La cambra Tapo admet el protocol ONVIF (Perfil S) estàndard, així com el protocol RTSP, per la qual cosa pot funcionar amb dispositius NVR o NAS de tercers. TAPO C200 és compatible amb Synology NAS
+ Veure mes Caracteristiques

Imou Cambra IP Wifi Interior 1080P amb Detecció d'Humà, Càmera de Vigilància Wifi Interior 360° amb Sirena, Àudio Bidireccional, Manera de Privacitat, Compatible amb Alexa per a Bebè/Mascotes

Imou Cambra IP Wifi Interior 1080P amb Detecció d'Humà, Càmera de Vigilància Wifi Interior 360° amb Sirena, Àudio Bidireccional, Manera de Privacitat, Compatible amb Alexa per a Bebè/Mascotes La 2 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques camera de seguretat marca Imou 📌
 • 【FHD 1080P & Cobertura de 360​​°】La càmera de vigilància wifi Imou està equipada amb una lent HD de 3,6 mm i 2mp d'ample amb un angle de visió de 118°, rotació horitzontal de 355° i rotació vertical de 80°, sense persiana àrea de cobertura puntual. La càmera de vigilància per infrarojos pot proporcionar una distància de visió nocturna de 10 my pot gravar vídeos panoràmics Full HD 1080P en temps real fins i tot en la nit fosca. (La cambra wifi només admet Wifi 2.4G)
 • 【Detecció Humana & Alarmes amb Intel·ligència Artificial】La càmera de vigilància interior wifi pot marcar àrees específiques, rastrejar i registrar automàticament l'activitat i té una alarma incorporada per a espantar a estranys no desitjats. L'AI DETECCIÓ HUMANA pot identificar amb precisió als humans en moviment i enviar notificacions immediatament al telèfon intel·ligent, la qual cosa li permet monitorar notificacions importants sense rebre falses alarmes molestes.
 • 【Àudio Bidireccional & Detecció de So Anormal】 El micròfon i els altaveus incorporats li permeten comunicar-se de manera fluida i clara amb la seva família quan no està. Quan es detecta el plor d'un bebè, el lladruc d'un gos o altres sons anormals, la cambra sense fil wifi interior enviarà una alerta instantània al seu telèfon, perquè pugui calmar les seves emocions i saber el que està passant a casa.
 • 【Seguiment Intel·ligent & Compatible amb Alexa/ios/Android】La càmera de videovigilància interior rastrejarà i registrarà intel·ligentment la trajectòria del moviment. Pot veure clarament el moviment de persones o animals dins dels 5M. Compatible amb Alexa, demani-li a Alexa que mostri la seva cuina, sala d'estar o guarderia amb la cambra Imou.
 • 【Manera Privada & Emmagatzematge Flexible】Pot gravar vídeos en una targeta SD de fins a 256 GB (no inclosa) o en Imou Cloud (prova gratuïta de 30 dies amb un cicle de 7 dies per a l'enregistrament) per a assegurar-se de poder reproduir vídeos en qualsevol hora. Un clic en la manera privada de l'aplicació Imou Life per a cobrir físicament la lent de la càmera, protegint així la seva privacitat quan està a casa.
+ Veure mes Caracteristiques

EZVIZ Cambra Vigilància Wifi Interior 360è, Camara Vigilància Beu 1080P, Visió Nocturna, Àudio Bidireccional, Detecció de Moviment, Control Remot, Compatible amb Alexa, Andriod/iOS, Model C6N

EZVIZ Cambra Vigilància Wifi Interior 360è, Camara Vigilància Beu 1080P, Visió Nocturna, Àudio Bidireccional, Detecció de Moviment, Control Remot, Compatible amb Alexa, Andriod/iOS, Model C6N La 3 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques camera de seguretat marca EZVIZ 📌
 • 【1080P Cobertura de 360​​°& Dos Mètodes de Connexió】EZVIZ camara vigilància interior C6N està equipada amb una lent millorada d'un rang de rotació horitzontal de 340°, crea una cobertura completa de 360​​° per a gravar contingut panoràmic en FHD 1080p. A més, C6N camara interior pot connectar amb wifi o amb Ethernet cable.
 • 【Detecció de Moviment & Seguiment Intel·ligent】En detectar un objecte en moviment, EZVIZ cambra ip C6N és intel·ligent per a rastrejar el seu moviment mentre t'alerta en temps real. Amb EZVIZ Cloud, C6N grava automàticament vídeo contínuament al derectar moviment.
 • 【Àudio Bidireccional & Compatible amb Alexa】Sempre pots parlar amb la persona que està prop de la camara vigilància beu. EZVIZ C6N càmera vigilància domo es pot connectar a altres sistemes domèstics intel·ligents, com Alexa, Google o IFTTT, i sincronitzar tot.
 • 【Visió Nocturna & Smart ANAR】Visió nocturna de càmera ip C6N és fins a 10m,gràcies a la funció Smart ANAR. La intensitat de la il·luminació LED infraroja s'ajusta automàticament per a evitar la sobre exposició en la manera de visió nocturna, d'aquesta manera es pot obtenir més detalls de l'objecte o persona capturada durant la nit.
 • 【Manera Privacitat & Emmagatzematge Flexible】Pots gravar vídeos en una targeta SD de fins a 256GB (no inclosa) o en EZVIZ Cloud per a assegurar-se de poder reproduir vídeos en qualsevol hora. Un clic en la manera privada de l'aplicació EZVIZ per a cobrir físicament la lent de càmera vigilància, protegint així la seva privacitat quan està a casa.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Els nostres experts, que realment saben del que parlen, han dedicat hores a buscar, analitzar i posar a prova tot tipus de productes per assegurar-nos que et recomanem només el millor del millor. Hem considerat tot el que importa: la qualitat, la durabilitat, el confort d'ús, el preu, i per descomptat, l'opinió dels usuaris.
Així que, si estàs decidit a comprar cameras de seguretat, aquesta guia és perfecta per tu. Aquí trobaràs una selecció dels millors productes, pensats per satisfer les teves necessitats i adaptar-se al teu pressupost. T'oferim una mirada detallada a les característiques principals, els pros i els contres, i també responem a les preguntes més comunes que la gent sol tenir sobre cameras de seguretat, tot per ajudar-te a fer la millor elecció possible.
No importa quina camera de seguretat estiguis buscant, amb aquesta guia tindràs tot el que necessites per fer una compra informada, assegurant-te d'aconseguir exactament el que vols, dins del teu pressupost.

T'agradaria veure característiques i fotos de cameras de seguretat que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les cameras de seguretat disponibles en Abril del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors cameras de seguretat veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Camera de Seguretat Calitat - Preu

ieGeek 2K Camara Vigilància Wifi Exterior amb Elèctric, Detecció de Moviment Humà, Seguiment Automàtic, Visió Nocturna Color, Alarma de Llum i So, Enregistrament Continu, Compatible CloudEdge

ieGeek 2K Camara Vigilància Wifi Exterior amb Elèctric, Detecció de Moviment Humà, Seguiment Automàtic, Visió Nocturna Color, Alarma de Llum i So, Enregistrament Continu, Compatible CloudEdge Millor Calitat - Preu
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques camera de seguretat marca ieGeek 📌
 • 【Píxels FHD de 2K 3MP i Visió Nocturna en Color】Camara vigilància wifi exterior combina intel·ligentment LED blancs i LED infrarojos per a brindar-li una visió nocturna en color similar al dia, fins i tot enmig de la nit. La visió nocturna es troba a una distància de fins a 50 peus i pot ajudar-ho a veure els nombres de plaques estacionaris i les característiques físiques de les persones. La cambra funciona bé tant si fa vent com si plou
 • 【Detecció de Moviment Intel·ligent i Alarma de Llum i So】A la nit, quan la càmera de vigilància exterior detecta una persona o un animal en moviment, la càmera emetrà un so d'alarma forta i el focus s'encendrà i gravarà el que va succeir. Després d'1 segon, el seu telèfon rebrà una notificació d'alarma. Pots ajustar el volum per a no molestar als teus veïns, i pots establir zones de detecció de moviment i sensibilitat per a reduir els falsos positius
 • 【Seguiment Automàtic】Camara d'exterior permet el seguiment automàtic, que pot capturar amb precisió cada moment del moviment, i grava tot el procés perquè puguis revisar-lo en qualsevol moment.Pots triar activar/desactivar la funció de seguiment automàtic.
 • 【Enregistrament Continu en la Targeta SD / Núvol】La càmera wifi exterior pot gravar les 24 hores del dia, gravant tot el que succeeix sota la càmera, ja sigui que estigui plovent o nevant, no es perdrà un moment. La informació gravada es guardarà en una targeta Micro SD (màxim 128 g) o en un servidor en el núvol (prova gratuïta de 7 dies per a nous usuaris), i pot veure i reproduir la reproducció en qualsevol moment
 • 【Suport Postvenda Ràpid i Convenient】Hem desenvolupat una nova aplicació (ieGeek Cam), pot comunicar-se amb el suport postvenda en línia a través de l'aplicació i també pot obtenir suport tècnic a través de la nostra bústia oficial. Durant els dies hàbils, el suport tècnic respondrà al seu missatge dins de les 24 hores i li brindarà una solució
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Les cameras de seguretat

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les cameras de seguretat que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Cameras de Seguretat

TP-Link Tapo C500 - Cambra Vigilància Wi-Fi Exterior 360è , Resolució 1080p, Detecció Moviment, Visió Nocturna fins a 30m, Àudio Bi-direccional, Sirena, Compatible Alexa i Google

TP-Link Tapo C500 - Cambra Vigilància Wi-Fi Exterior 360è , Resolució 1080p, Detecció Moviment, Visió Nocturna fins a 30m, Àudio Bi-direccional, Sirena, Compatible Alexa i Google TOP 1
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques camera de seguretat marca TP-Link 📌
 • VÍDEO D'ALTA DEFINICIÓ 1080P a 360è- Grava totes les imatges amb una alta definició 1080p i amb un camp de visió a 360è
 • VISIÓ NOCTURNA AVANÇADA - Proporciona una distància visual de fins a 30 metres fins i tot en la foscor total
 • DETECCIÓ DE MOVIMENT I NOTIFICACIONS - Li notifica quan la càmera detecta moviment
 • ALARMA DE LLUM I SO - activi efectes de llum i so per a espantar als visitants no desitjats
 • ÀUDIO BIDIRECCIONAL - Permet la comunicació a través d'un micròfon i un altaveu integrats
 • CONNEXIÓ WI-FI ESTABLE I EMMAGATZEMATGE SEGUR: connecti la seva cambra a la xarxa a través de Wifi per a una instal·lació més flexible. També emmagatzema localment fins a 512GB
 • RESISTENT AIGUA I POLS IP65 : La cambra és òptim per a ús en exteriors (o interior) ja que és resistent a la pluja i a la pols
 • CONTROL PER VEU - Alliberi les seves mans funciona amb l'Assistent de Google i Amazon Alexa per a una major comoditat
 • El Tapo C500 no té un port LAN i només admet connexions sense fils. Grandària: 123,84 x 123 x 90 mm (sense plantilla de muntatge), 163,6 x 138 x 90 mm (amb plantilla de muntatge). Recomanem el model Tapo C510W si necessites una resolució de 2K i visió nocturna a tot color
+ Veure mes Caracteristiques

TP-Link Tapo C210 - Cambra IP Wifi 360° Càmera de Vigilància 2K (3MP),Visió nocturna Admet targeta SD fins a 256 GB, Detecció de moviment, Control Remot, Compatible amb Alexa

TP-Link Tapo C210 - Cambra IP Wifi 360° Càmera de Vigilància 2K (3MP),Visió nocturna Admet targeta SD fins a 256 GB, Detecció de moviment, Control Remot, Compatible amb Alexa TOP 2
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques camera de seguretat marca TP-Link 📌
 • CÁLIDAD DE VÍDEO RESOLUCIÓ 3MP - Captura cada detall en una resolució ultra nítida de 3 MP
 • VISIÓ NOCTURNA AMPLIADA - Fins i tot a la nit la càmera pot aconseguir un abast de visió de fins a 9 metres
 • GRAN ANGULAR DE VISÍON -Àrea horitzontal de 360° per a una visió detallada de la llar
 • DETECCIÓ I MOVIMENT - Rebi notificacions a l'instant de l'aplicació quan s'intercepta un moviment; TP-link proporciona una funció avançada per a configurar el temps d'enregistrament específic
 • ÀUDIO BIDIRECCIONAL - Comunica't amb els altres al micròfon i altaveus incorporats
 • ADMET ENREGISTRAMENT EN BUCLE: Emmagatzema localment fins a 256 GB en una targeta microSD, la qual cosa equival a 512 hores (21 dies) de metratge. (Basat en condicions de laboratori)
 • INTERFÍCIE D'OPERACIÓ SIMPLE -Amb l'App TAPO per a Android/IOS pots configurar fàcilment el calendari, verificar vídeos anteriors, verificar múltiples vistes al mateix temps i donar accés a altres usuaris
 • ALARMA DE SO I LLUM - Convidat inesperat? activa els efectes de llum i so per a espantar
 • TAPO CARE - Opció a subscripció d'enregistrament de vídeo en el núvol. Es tracta d'una prova "gratuïta de 30 dies" d'emmagatzematge en el núvol, després d'això, es requerirà un pagament addicional si desitja mantenir aquest servei
+ Veure mes Caracteristiques

YI Cambra Vigilància, Cambra IP Wifi 1080p Sistema de Seguretat de Full HD, Detecció de Moviment, Visió Nocturna, Àudio de 2 Vies i Núvol amb App per a iOs i Android (Blanco)

YI Cambra Vigilància, Cambra IP Wifi 1080p Sistema de Seguretat de Full HD, Detecció de Moviment, Visió Nocturna, Àudio de 2 Vies i Núvol amb App per a iOs i Android (Blanco) TOP 7
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques camera de seguretat marca YI 📌
 • RESOLUCIÓ EN FULL HD AMB VISIÓ NOCTURNA NO INVASIVA - Vídeo amb risoluzione 1920 x 1080p (Full HD) - Lent gran angular amb zoom digital 4x - 8 leds infrarojos invisibles en la foscor per a una visió nocturna no invasiva - La llum d'estat pot desactivar-se des de l'aplicació (el seu ús és ideal mentre dorms).
 • DETECCIÓ D'ACTIVITAT AMB INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL - DETECCIÓ HUMANA: detecta persones en moviment fins a 20 FPS - DETECCIÓ SONORA: detecta sons d'entre 50 i 90 dB (regulable) - NOTIFICACIONS PUSH DE L'ACTIVITAT DETECTADA: Notificacions push en el mòbil (freqüència i nivell de sensibilitat ajustables) després de qualsevol activitat detectada per la cambra - DELIMITACIÓ DE LA ZONA D'ACTIVITAT (OPCIONAL)
 • DISSENY PORTÀTIL, ELEGANT I VERSÀTIL: Cambra de petites dimensions amb un robust suport inclinable i lent extraïble - ON / OFF PROGRAMABLE: Encesa i apagat de la cambra programable per a cada dia de la setmana a través de l'aplicació YI Home - SEGURETAT AVANÇADA: Codi PIN opcional per a accedir a la transmissió en directe i als ajustos de la càmera wifi.
 • ÀUDIO BIDIRECCIONAL: Parla i escolta gràcies al seu micròfon i altaveus integrats. Admet la modalitat INTERCOM (només pot parlar una part al mateix temps) i MANS LLIURE (totes dues parts poden parlar al mateix temps) - FUNCIONA AMB ALEXA (TIRO XOU): Visualitza la transmissió en directe de la càmera just des de la pantalla de la teva Tiro Xou amb un senzill comando de veu.
 • EMMAGATZEMATGE OPCIONAL EN EL NÚVOL I EN TARGETA MICRO-SD: Emmagatzema els vídeos gravats amb la càmera en el núvol fins a 30 dies subscrivint-te a un dels nostres plans mensuals o anuals. L'emmagatzematge local també és compatible a través d'una targeta microSD (s'embeni apart).
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Camera de Seguretat

Nota 9.9
Pessigolles i al llit: 11 (HARPERKIDS)
Pessigolles i al llit: 11 (HARPERKIDS)
Nota 8.5
ieGeek 2K Camara Vigilància Wifi Exterior/Interior sense Cables, Càmera de Vigilància Exterior amb Bateria Recarregable, 10M Visió Nocturna Acolorida, Detecció de Moviment PIR, Àudio de 2 Vies
ieGeek 2K Camara Vigilància Wifi Exterior/Interior sense Cables, Càmera de Vigilància Exterior amb Bateria Recarregable, 10M Visió Nocturna Acolorida, Detecció de Moviment PIR, Àudio de 2 Vies
Nota 8.0
Blink Mini | Càmera de seguretat intel·ligent compacta, interior, cablejada, vídeo HD 1080p, detecció de moviment, àudio bidireccional, fàcil de configurar, compatible amb Alexa | 1 cambra (blanc)
Blink Mini | Càmera de seguretat intel·ligent compacta, interior, cablejada, vídeo HD 1080p, detecció de moviment, àudio bidireccional, fàcil de configurar, compatible amb Alexa | 1 cambra (blanc)
Nota 7.8
Kingston Canvas Select Plus Targeta microSD, SDCS2/128GB Class 10 amb Adaptador SD, garantia per a tota la vida amb el fabricant.
Kingston Canvas Select Plus Targeta microSD, SDCS2/128GB Class 10 amb Adaptador SD, garantia per a tota la vida amb el fabricant.
Nota 7.7
Bateria de la Cambra, Reemplaçament Segur Bateria de la Cambra Retardant de Flama Corrent Estable Inofensiu per a D800 per a D750
Bateria de la Cambra, Reemplaçament Segur Bateria de la Cambra Retardant de Flama Corrent Estable Inofensiu per a D800 per a D750
Nota 7.6
Ctronics 3G/4G LTE Càmera de Vigilància Interior amb Targeta SIM, 360° PTZ IP Càmera de Seguretat Sense fil, Detecció Humà, Seguiment Automàtic, Visió Nocturna en Color, Àudio Bidireccional
Ctronics 3G/4G LTE Càmera de Vigilància Interior amb Targeta SIM, 360° PTZ IP Càmera de Seguretat Sense fil, Detecció Humà, Seguiment Automàtic, Visió Nocturna en Color, Àudio Bidireccional
Nota 7.5
Mini Camara Espia Wifi Oculta amb Imatge Full HD Cambra Vigilància Petita Per a Veure en Movil, Visió Nocturna Interior/Exterior amb Detecció de Moviment, Mini Cambra Espia de Seguretat Portàtil
Mini Camara Espia Wifi Oculta amb Imatge Full HD Cambra Vigilància Petita Per a Veure en Movil, Visió Nocturna Interior/Exterior amb Detecció de Moviment, Mini Cambra Espia de Seguretat Portàtil
Nota 7.4
Kiddy dreams Barana del Llit 120/150/180/190/200cm Guàrdia de Seguretat per a Nens, Barrera de Llit portàtil
Kiddy dreams Barana del Llit 120/150/180/190/200cm Guàrdia de Seguretat per a Nens, Barrera de Llit portàtil
Nota 7.4
Forspero Cotxe Cambra reversa Vista Posterior Cambra D'Estacionament De Còpia de seguretat per a VW Volkswagen Polo Passat B6
Forspero Cotxe Cambra reversa Vista Posterior Cambra D'Estacionament De Còpia de seguretat per a VW Volkswagen Polo Passat B6
Nota 7.4
ms Innovacions Barrera De Llit 150Cm, Color Blanc, Marró
ms Innovacions Barrera De Llit 150Cm, Color Blanc, Marró

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2024-03-23 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API