Els Millors Projectors per a Movil de Novembre 2021

ūüĒ• Els 3 Millors Projectors per a Movil

**YG 300 Pro *Projector, **Vamvo L2600 Mini *Projector *Portàtil *per a **Movil, *Recarregable, Compatible *amb USB/**HDMI/SD/**AV, *Regal Infantil

**YG 300 Pro *Projector, **Vamvo L2600 Mini *Projector *Portàtil *per a **Movil, *Recarregable, Compatible *amb USB/**HDMI/SD/**AV, *Regal Infantil
Marca: Vamvo
El Millor
Caracteristiques ūüďĆ
 • *Actualitzaci√≥ de la *versi√≥ YG300 pro: El *projector de *cinema a casa **Vamvo L2600 s'*actualitza sobre la base de YG300. La *resoluci√≥ *√©s 2,5 *vegades *major que la del YG300, la *lluentor *√©s 2 *vegades *major que el del YG300 i la *relaci√≥ d'*aspecte *√©s 16: 9. El *projector **Vamvo L2600 te una *lluentor de 1000 Lux i una *relaci√≥ de *compressi√≥ de 1000: 1, *pot mostrar d'1 a 4,9 **my la *dist√†ncia de *projecci√≥ *√©s de 0,6 a 4 m. *Totes els *actuacions *s√≥n *millors que els del YG300.
 • *Petit i *lleuger: *amb un *disseny *√ļnic i *buf√≥, la *grand√†ria del mini *projector **Vamvo L2600 *√©s de 14.2 * 9.4 * 5.**2cm, *nom√©s pes 0.347 kg. *√Čs *petit i *lleuger. *Pot empacar-*ho en el *seu *paquet i *sense *pressi√≥ *per a *dur-l'a *terme.
 • *Port de *c√†rrega *port√†til i USB: el *projector *port√†til **Vamvo L2600 funciona *amb USB a trav√©s de diversos *dispositius, *com el *carregador USB, l'*energia *m√≤bil i la computadora *port√†til. *Molt *c√≤mode de portar i no √©s *preocupi *per l'*apagat.
 • M√ļltiples *ports: el *projector **Vamvo L2600 *admet **HDMI / USB / **AV / *Targeta Micro SD / *Sortida d'*√†udio de 3,5 mm, compatible *amb **fire *estic, PS4, *unitat *flaix USB, *tel√®fon *intel¬∑*ligent, *tauletes i computadora *port√†til, *compleix *amb *els *seus m√ļltiples *requisits.
 • *Regal *perfecte *per a *nens: *Aquest mini *projector de *port√†til s'adapta a *gaireb√© *tots *els *dispositius d'*entreteniment. *√Čs *capa√ß de *projectar *imatges, *pel¬∑*l√≠cules, programis de *televisi√≥, v√≠deos i *jocs. *√Čs ideal, *ja que a l'hora de *visualitzar *projeccions *molt *llargues, no *produeix mal ocular.
+ Veure mes Caracteristiques

*Projector Wifi, **WiMiUS 5800 *L√ļmens *Projector **Bluetooth *Port√†til *Projector *Suporta 1080P i *√Äudio AC3, 720P *Projector *Natiu *Cinema a casa 70,000 *Hores *Projector Mini *per a *Tel√®fon *intel¬∑*ligent Android i iPhone

*Projector Wifi, **WiMiUS 5800 *L√ļmens *Projector **Bluetooth *Port√†til *Projector *Suporta 1080P i *√Äudio AC3, 720P *Projector *Natiu *Cinema a casa 70,000 *Hores *Projector Mini *per a *Tel√®fon *intel¬∑*ligent Android i iPhone
Marca: WiMiUS
El 2 Millor
Caracteristiques ūüďĆ
 • Mini *Projector *Port√†til 5800 *L√ļmens: L'*√ļltim *projector *sense *fil *port√†til de **WiMiUS ha *millorat la *resoluci√≥ nativa a **1280x720p (*suporta la *resoluci√≥ *m√©s alta de 1920*1080), la *seva *lluentor de *fins a 5800 *L√ļmens i el *contrast de 6000:1 fa que els *imatges *cobrin vida i que el *text *aparegui *n√≠tid i *clar, el que *√©s ideal *per a l'*entreteniment a casa. La *seva *petita *grand√†ria de 21,1 * 17 * **8cm i el *seu pes de *nom√©s 1,**14kg, *li *permet *gaudir d'*entreteniment *sense *fil en *qualsevol *lloc.
 • *Actualitzaci√≥ del *Projector *Mirall *Sense *fil 2020: El *projector de *pel¬∑*l√≠cules *casolanes S25 *compta *amb la *funci√≥ Wifi, la *qual cosa facilita la *construcci√≥ d'una *connexi√≥ *sense *fil entre la *seva iPhone/ Android/ iPad/ *tauletes Android. (NOTA: *Per a **netflix, **hulu, **amazon *prevalgui etc, a causa de la *limitaci√≥ de **HDCP, *nom√©s *quan √©s *connecta *amb el PC, el *projector *pot mostrar-els. En *els *tel√®fons *intel¬∑*ligents, el *projector no *els *admet). -*Borsa de *transport *embuatada *addicional.
 • *Funci√≥ **Bluetooth 5.0 i *Altaveu *Est√®reo **HiFi: El mini *projector **WiMiUS incorpora l'*√ļltim *xip **Bluetooth 5.0 que *pot *connectar de manera *sense *fil el *teu *altaveu **Bluetooth,*auriculars, *sense preocupar-et *per molestar el *somni de la *teva *fam√≠lia. *Els *altaveus *est√®reo *duals **HiFi de 5W *incorporats *amb el sistema de sota **SRS proporcionin. (NOTA: La *dist√†ncia de *recepci√≥ de **Bluetooth *√©s inferior a 8 *peus, que *est√† sota *prova, no *√©s compatible *amb *tots *els *altaveus **Bluetooth, espero que *ho *comprengui)
 • 200" Gran *Cinema *Per als *teves *Pel¬∑*l√≠cules *Casolanes i *√Ämplia *Compatibilitat: El *can√≥ de *projecci√≥ *ofereix una *grand√†ria de *projecci√≥ de 38-200 *polzades, *Amb la *funci√≥ de zoom, *pot *reduir la *grand√†ria de la *imatge del 100% al 50% *usant el *comandament a *dist√†ncia *sense *moure el *projector. Te **HDMI/ USB/ **AV/ 3.**5mm Jack d'*auriculars, compatible *amb **Fire TV *Estic, Reproductor de DVD, Xbox, **Laptop, USB, *Ordinador, *Auriculars, *Altaveu *extern 2.0, iPhone *tel√®fons *intel¬∑*ligents Android, PS3 PS4 consola de *jocs, etc.
 • *Qualitat i *Servei De *confian√ßa: S'*ofereix una *garantia de 3 *anys *per al *projector Wifi *port√†til **WiMiUS S25, *qualsevol problema, *comuniqui's *amb el *nostre *servei postbena en el manual de l'*usuari *per a una *soluci√≥ *r√†pida. La vida √ļtil del *llum LED *aconsegueix *fins a 70.000 *hores *amb *lent de *cristall **LCD de *sis capis. El *projector **WiMiUS Wifi *√©s ideal *per als *seves *pel¬∑*l√≠cules o *videojocs *dom√®stics. (*Recomanat *per a usar en *entorns *amb poca *llum *per a *obtenir *millors *resultats).
+ Veure mes Caracteristiques

*Projector, **APEMAN Mini *Projector *Port√†til a casa, *Suport HD 1080P, 5000 *L√ļmens, Pantalla Gran, *Altaveus *Duals, 50000 *Hores Vida, Compatible *amb TV *Estic, PS4 (Cable **HDMI , **RCA *Incl√≤s)

*Projector, **APEMAN Mini *Projector *Port√†til a casa, *Suport HD 1080P, 5000 *L√ļmens, Pantalla Gran, *Altaveus *Duals, 50000 *Hores Vida, Compatible *amb TV *Estic, PS4 (Cable **HDMI , **RCA *Incl√≤s)
Marca: APEMAN
El 3 Millor
Caracteristiques ūüďĆ
 • *Projector de Pantalla Gran *Port√†til de 180 ": *Adequat¬†*per a¬†*veure¬†*esdeveniments¬†*esportius¬†i¬†*pel¬∑*l√≠cules¬†*amb¬†*amics¬†i¬†*familiars¬†en¬†*qualsevol¬†*lloc.¬†*Sent¬†el¬†*encant¬†de¬†la¬†pantalla¬†gran¬†i¬†fes¬†que¬†el¬†*partit¬†de¬†*futbol¬†*sigui¬†encara¬†*m√©s¬†*emocionant.
 • Mini *Projector S√ļper *Rendible:¬†¬†LED¬†de¬†5000¬†*l√ļmens,¬†80%¬†*m√©s¬†*brillant,¬†compatible¬†*amb¬†1080P,¬†*altaveus¬†*duals¬†*integrats¬†*per a¬†brindar-*li¬†una¬†*experi√®ncia¬†de¬†sota¬†*envolupant¬†de¬†360¬į.
 • Compatible *Amb *Mitjans de *Transmissi√≥ de *Dispositius Intel¬∑*ligents :¬†¬†*Equipat¬†*amb¬†**HDMI,¬†**VGA,¬†**AV,¬†*interf√≠cie¬†USB.¬†√Čs¬†*pot¬†*connectar¬†*f√†cilment¬†a¬†computadors,¬†*tel√®fons¬†*m√≤bils,¬†*caixes¬†de¬†TV,¬†PS4.¬†No¬†√©s¬†*recomana¬†*reproduir¬†*presentacions¬†*com¬†**Powerpoint.
 • Sistema de *Reducci√≥ de *Soroll i *Refrigeraci√≥ *Actualitzat :¬†¬†√Čs¬†va *actualitzar¬†el¬†sistema¬†de¬†ventilador¬†de¬†*refredament¬†*amb¬†*reducci√≥¬†de¬†*soroll,¬†el¬†que¬†fa¬†que¬†el¬†*soroll¬†*sigui¬†un¬†25%¬†*m√©s¬†*baix¬†que¬†el¬†de¬†*altres¬†*projectors.*Asseguri's¬†¬†que¬†*funcioni¬†*correctament¬†*durant¬†*molt de¬†*temps.¬†La¬†*millor¬†*ubicaci√≥¬†de el¬†*projector¬†*√©s¬†de¬†1¬†*metre¬†donis de¬†la¬†*posici√≥¬†de¬†*visualitzaci√≥.
 • *Altres *Funcions:¬† El¬†sistema¬†de¬†*imatge¬†invertida¬†*permet¬†*penjar¬†de el¬†*sostre¬†o¬†la¬†*paret.¬†Una¬†vida¬†√ļtil¬†de¬†el¬†*llum¬†de¬†50,000¬†*hores.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobar√°s Els Millors Projectors per a Movil durant el black friday al millor preu
Si aquestes buscant comprar Projectors per a Movil però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

ūü§Ď El Projector per a Movil M√©s Barat

Mini *Projector *Portàtil - **Artlii *Projector *per a **Movil, *Recarregable, Compatible *amb USB/**HDMI/SD/**AV, *Regal Infantil

Mini *Projector *Portàtil - **Artlii *Projector *per a **Movil, *Recarregable, Compatible *amb USB/**HDMI/SD/**AV, *Regal Infantil
Marca: Artlii
El Mes Barat
Caracteristiques ūüďĆ
 • „ÄźūüéĀ*PROJECTOR MINI *PORT√ÄTIL„ÄĎ: El mini *projector *port√†til mesura *nom√©s 12.6 * 8.5 * 4.7 cm i pes *nom√©s 0.24 kg. *√Čs *equivalent al pes de dues *tel√®fons *intel¬∑*ligents. A causa de la *seva *petita *grand√†ria, *pots portar-l'en la *teva maleta i portar-el *amb la teva.*Adequat *per a l'*aprenentatge *remot i el *treball donis de la *llar.
 • „ÄźūüéĀ*C√ÄRREGA PER UNA **POWER **BANK„ÄĎ: El *projector *port√†til √©s *pot *carregar a trav√©s d'una *Banc de *pot√®ncia *port√†til, la *qual cosa *ho fa *m√©s *c√≤mode d'usar *quan s'*estigui en un *lloc *on no *hi *hagi un *endoll a *m√†.
 • „ÄźūüéĀ*REGAL *PERFECTE PER A *NENS„ÄĎ: *Aquest mini *projector de *port√†til s'adapta a *gaireb√© *tots *els *dispositius d'*entreteniment. *√Čs *capa√ß de *projectar *imatges, *pel¬∑*l√≠cules, programis de *televisi√≥, v√≠deos i *jocs. *√Čs ideal, *ja que a l'hora de *visualitzar *projeccions *molt *llargues, no *produeix mal ocular.
 • „ÄźūüéĀCOMPATIBLE *AMB DIVERSOS *DISPOSITIUS„ÄĎ:*Aquest *petit *projector de marca **Artlii *√©s *molt *vers√†til i *√©s compatible *amb *interf√≠cies *com llaura USB, **HDMI, **AV, SD. *Pel que √©s *pot *connectar al *teu iPhone, iPad, **Movil Android, TV, PC, **portatil, **reprodutor de DVD, reproductor de **Blu-Ray, PS4, XBOX, etc. **istancia de *projecci√≥.
 • „ÄźūüéĀ*BOTIGA DE LA MARCA„ÄĎ*Faci clic en "**Artlii" sota el *t√≠tol *per a *ingressar a la *botiga *ins√≠gnia de la marca.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Projectors per a Movil que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Projectors per a Movil disponibles en Novembre del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Projectors per a Movil veu directament a elles prement aqui!

‚úÖ El Millor Projector per a Movil Calitat - Preu

**Crosstour *Projector Wi-Fi, Mini *Projector *Portàtil *per a *Telèfon *intel·*ligent, *Cinema a casa *Sense *fil *Suport **Full HD, Pantalla Gran LED, Compatible *amb Android iPhone **Movil iPad **HDMI USB TV *Estic

**Crosstour *Projector Wi-Fi, Mini *Projector *Portàtil *per a *Telèfon *intel·*ligent, *Cinema a casa *Sense *fil *Suport **Full HD, Pantalla Gran LED, Compatible *amb Android iPhone **Movil iPad **HDMI USB TV *Estic
Marca: Crosstour
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques ūüďĆ
 • ūüďĪ [*Connexi√≥ *per Cable i *Sense *fil] P770 *admet *tant la *connexi√≥ *sense *fil *per Wi-Fi *com la *connexi√≥ *per cable *mitjan√ßant un cable USB. *Amb la *funci√≥ de *duplicaci√≥ de pantalla, *pot compartir *f√†cilment *pel¬∑*l√≠cules donis *dels *seus *dispositius Android o **IOS al *projector. No *√©s *necessari comprar *adaptadors o **dongles.
 • ūüďĪ [*Imatges *V√≠vides i *Altaveus *Duals] *Actualitzat en 2020, el *projector HD ha *millorat la *lluentor i el color en un 30%, *brindant *imatges *m√©s reallistis en *entorns *foscos. *Amb 2 *altaveus *est√®reo, *pot *gaudir de *pel¬∑*l√≠cules *amb la *fam√≠lia a casa, *com en un *cinema *privat.
 • ūüďĪ [*Grand√†ria Mini i Pantalla Gran] El *projector *port√†til te una *grand√†ria *petita (19,7 * 16,5 * 7,9 cm) i *√©s *molt *lleuger (0,91 kg). √Čs *pot portar *f√†cilment a l'aire *lliure. La *grand√†ria de *visualitzaci√≥ de 176 *polzades *engrandeix la pantalla del *tel√®fon *intel¬∑*ligent 100 *vegades, la *qual cosa brinda una *sensaci√≥ *molt *m√©s *emocionant a jugar.
 • ūüďĪ [*√Ämplia *Compatibilitat] *Equipat *amb *ports **HDMI / **VGA / **AV / USB / **TF / *√Äudio, el *projector *dom√®stic *√©s compatible *amb diversos *dispositius *com a computadors *port√†tils / *tel√®fons *intel¬∑*ligents / **ipad / TV *estic / **Chromecast / PS4 / *unitats *flaix USB. *Tots dos cables **HDMI i **AV *estan *inclosos.
 • ūüďĪ [*F√†cil *instal¬∑*laci√≥ i *major durada] P770 √©s *pot *instal¬∑*lar en un tr√≠pode o *muntar en el *sostre *per a una *millor *experi√®ncia de *visualitzaci√≥. *Amb un sistema de *refredament *avan√ßat *per a *protegir-es, √©s *pot *utilitzar *durant *m√©s de 15 *anys. El *projector *per a la *llar *√©s una *opci√≥ de *regal ideal *per *als *seus *familiars i *amics!
+ Veure mes Caracteristiques

ūüďč Les nostres llistes 2021 de Els Projectors per a Movil

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Projectors per a Movil que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

ūüéĖÔłŹ TOP 10 Projectors per a Movil

**TOPVISION Mini *Projector *amb Pantalla de *Mirall,*Projector *Port√†til de 4500 *L√ļmens,*Projector *Cinema a casa **Full HD 1080P *amb Pantalla de 180",*Projector LED 60000 *Hores Compatible *amb **HDMI/USB/SD/**AV/**VGA

Caracteristiques ūüďĆ
 • „Äź*Connexi√≥ USB *Convenient & Pantalla de *Sincronitzaci√≥ de *Tel√®fon Intel¬∑*ligent„ÄĎ -*Connecta *els *teus *dispositius i *projector *amb *nom√©s un CABLE USB *per a sistema Android o **iOS, *eliminant l'adaptador tradicional **Lightning-a-**HDMI / **MHL-a-**HDMI *per a la *connexi√≥. *Aix√≤ t'*estalviar√† *uns *molts *diners *per a comprar un adaptador **HDMI tradicional. *Tamb√© ressol el problema de la *connexi√≥ inestable *usant WIFI i els *restriccions en la *ubicaci√≥ d'*√ļs i la *p√®rdua *f√†cil del *senyal.
 • „Äź**4500Lux d'Alta *Definici√≥ & *Experi√®ncia de Pantalla Gran de 180 "„ÄĎ-El *projector **TOPVISION te una *sortida de *llum de color de 4500 *l√ļmens, *admet una *resoluci√≥ de 1080P, *brindant *colors *vius notables i *detalls *m√©s *rics *per a captar l'*atenci√≥ de *tots. El *rang de la *grand√†ria del *projector de v√≠deo *√©s de 30-180 *polzades i la *dist√†ncia del *projector *√©s de **1m a **6m. *Aquest *projector LED presenta una *relaci√≥ de *contrast de 3000: 1 que *√©s ideal *per a un *plaer *cinematogr√†fic.
 • „ÄźSota *Consum d'*Energia & *Llum de *Llarga Durada„ÄĎ-*aquest *projector de v√≠deo *actualitzat te el *millor sistema de *refredament, alta *efici√®ncia de *refredament i *baix *soroll *dels *ventiladors, la *qual cosa estiguin la vida √ļtil de la *bombeta a 60,000 *hores, cosa que significa que *pot usar-*ho *m√©s de 15 *anys, *donant-*li L'*experi√®ncia audiovisual superior de manera *cont√≠nua.
 • „Äź*Connexi√≥ *Multim√®dia„ÄĎ-La *interf√≠cie *inclou **HDMI/USB/**VGA/**AV/*Targeta Micro SD/*Sortida d'*√†udio de 3.5 mm. Compatible *amb **Amazon **Fire TV *Estic/*tel√®fons *intel¬∑*ligents/*tauletes/TV/**laptop/*mem√≤ries USB/*targetes **TF (*m√†x. 32 GB) / *reproductors de DVD. *Per *raons de *drets d'autor, la *nostra *funci√≥ de pantalla *mirall no *admet v√≠deo *protegit de **Netflix, **Amazon *Prevalgui i **Hulu.
 • „ÄźExcel¬∑*lent *Qualitat de Sota„ÄĎ-el *projector de v√≠deo *est√† *equipat *amb dos *altaveus *integrats, que *ofereixen una *excel¬∑*lent *qualitat de sota *sense un *altaveu *extern. A *m√©s, *pot *rec√≥rrer *per a aplicar un *altaveu *extern que *m√©s *li *agradi. A *m√©s, *pot *gaudir d'una compra *sense *complicacions. Si te *algun problema, pregunta o inquietud, no *dubti a contactar-ens.
+ Veure mes Caracteristiques

**Crosstour *Projector, Mini *Projector *Portàtil *Suport HD, *Cinema a casa *amb Control *Remot, 55000 *Hores Vida, *Altaveus *Duals Compatible *amb **HDMI USB SD **Chromecast PS4 (Cable **HDMI/**AV *Inclòs)

Caracteristiques ūüďĆ
 • ūüé¨ [Excel¬∑*lent *Qualitat d'*Imatge] *Versi√≥ 2020, el *projector P600 *disposa de *major *lluentor una *lluentor *m√©s alta *amb una *relaci√≥ de *contrast de 2000: 1. El *projector *admet 1080P **Full HD i **asi *pot proporcionar *imatges *m√©s **v√≠vas. La *llum LED *m√©s *suau provoca *menys fatiga visual, la *qual cosa *li brinda una *experi√®ncia de *visualitzaci√≥ *cinematogr√†fica *m√©s *c√≤moda.
 • ūüé¨ [*Altaveus *Duals & Pantalla Gran] *Altaveus de sota *envolupant *integrats *amb *els *els que el mini *projector *converteix la *seva *habitaci√≥ en un *excel¬∑*lent *cinema a casa. *Pot *gaudir de *pel¬∑*l√≠cules o *jocs *esportius en una pantalla gran de 34 a 176 *polzades. *Ja no *√©s *necessari *anar a *teatres o *cinemes *abarrotats!
 • ūüé¨ [*√Ämplia *Compatibilitat] *Amb *ports **HDMI, **AV, **VGA, USB, *√†udio de 3,5 mm i **TF, √©s *pot *connectar *f√†cilment a diversos *dispositius *com **Chromecast, **Firestick, TV Box, computadors *port√†tils, **Blue-Ray **DVD, PS4, *unitats USB, *altaveus o *auriculars. *Tamb√© *pot *connectar-*ho a *tel√®fons o *tauletes *mitjan√ßant *adaptadors **HDMI *espec√≠fics o **dongle *sense *fil.
 • ūüé¨ [*Grand√†ria Mini & *Accessoris M√ļltiples] El *projector *port√†til mesura *nom√©s 20,3*15,3*7,6 cm i 0,89 kg, *m√©s *lleuger que la *majoria *dels *projectors **LCD. √Čs *pot portar *f√†cilment a l'aire *lliure. *Inclou diversos *accessoris: Cable **HDMI, Cable **AV, Cable d'*Alimentaci√≥, Control *Remot, Manual i *Coberta de *Lent.
 • ūüé¨ [*Instal¬∑*laci√≥ *F√†cil & Vida *M√©s *Llarga] P600 √©s *pot *instal¬∑*lar en un tr√≠pode o *muntar en el *sostre *per a una *millor *experi√®ncia de *visualitzaci√≥. *Amb una vida √ļtil del *llum de 55000 *hores, √©s *pot *utilitzar *durant *m√©s de 15 *anys i *oferim una *garantia de 12 *mesos. *√Čs la *seva *millor *opci√≥ de *regal *per *als *seus *amants i *amics.
+ Veure mes Caracteristiques

**Vamvo *Projector **Full HD 1080P, Mini *Projector L4200 *amb **Dolby, *Projector *Port√†til 5500 *L√ļmens, 50000 *Hores Vida, *Cinema a casa Compatible *amb **HDMI, **VGA, **AV, USB etc.

Caracteristiques ūüďĆ
 • El *projector **Vamvo L4200 *est√† *fet *professionalment *com un *projector de v√≠deo HD, ideal *per a *entreteniment en la *llar. La *il¬∑*luminaci√≥ LED *millorada de 2019 brinda un 80% *m√©s de *lluentor que la *versi√≥ anterior. *Amb una *resoluci√≥ de 1080P compatible, L4200 *ofereix *els *colors *m√©s precisos *amb el *millor *contrast del *mercat en el *rang de *preus, ideal *per a l'*entreteniment familiar *amb un *pressupost.
 • *Grand√†ria *port√†til *amb els *√ļltimes *innovacions en *il¬∑*luminaci√≥ superior: El *projector **Vamvo L4200 veu *amb una *grand√†ria *port√†til Ôľą24.49*16.59*8.**13cmÔľČ i un pes de *nom√©s 1.25 kg, que *pot portar-es *f√†cilment a *totes *parts. El sistema d'*il¬∑*luminaci√≥ LED *millorat brinda una *lluentor de 5500 *l√ļmens, *resoluci√≥ nadiua de 720P, *relaci√≥ de *contrast de 2000: 1 i vida √ļtil del *llum LED de 50000 *hores, la *qual cosa *li brinda una *experi√®ncia d'*√ļs *sense *preocupacions en *comparaci√≥.
 • Pro *Projector *multim√®dia: El *projector de v√≠deo **Vamvo L4200 *est√† *equipat *amb m√ļltiples *ports, *inclosos **HDMI, USB, *√†udio i *interf√≠cies AV. √Čs *pot *connectar *f√†cilment *amb la *seva Nintendo **switch,*tel√®fon,PS3, PS4, X-Box **ONE o Wii, *per a *reproduir v√≠deos, *s√®ries de TV, compartir fotos, *jocs, etc.
 • Pantalla gran i *altaveu *incorporat: El *projector de v√≠deo **Vamvo L4200 te una *grand√†ria de *projecci√≥ de 44-200 *polzades *amb una *dist√†ncia de *projecci√≥ d'1.5-4.**6m . *Els *altaveus *est√®reo *duals *incorporats *amb **SRS brindin una *qualitat de sota clara i equilibrada, una *experi√®ncia de sota *realment *incre√Įble.
 • *Garantia de 24 *mesos: **Vamvo *ofereix una *garantia de *devoluci√≥ de *diners de 3 *mesos i una *garantia de *f√†brica de 2 *anys *amb *suport *t√®cnic *per a *tota la vida. Si te *algun problema, no *dubti a contactar-ens *per *correu *electr√≤nic.
+ Veure mes Caracteristiques

*Projector Wifi, **BOMAKER *Projectors Exterior *Port√†til 6000 *L√ļmens *Resoluci√≥ Nativa 720P, *Sense *fil Mini *Cinema a casa, *Suport **Full HD 1080P, Zoom X/I, 300"/**HDMI/**iOS/**Androd/TV *Estic/PS4, GC355

Caracteristiques ūüďĆ
 • ūüéÉ„Äź**SCREEN **MIRRORING PER WIFI„ÄĎEl *projector de v√≠deo Wifi *admet la *projecci√≥ *sense *fil de *tel√®fons **iOS i Android, la *qual cosa *li *permet *transmetre v√≠deo *lliurement donis de *dispositius de pantalla *petita a una pantalla gran a trav√©s de Wifi *sense *haver de comprar *altres *adaptadors o **dongles **HDMI costosos. En *comparaci√≥ *amb *altres *projectors *sense Wifi del *mercat, *√©s *m√©s *f√†cil d'usar, *m√©s *convenient i *li *permet *gaudir del *cinema *privat en *qualsevol *moment i en *qualsevol *lloc
 • ūüéÉ„Äź6000 LUMEN / 720P **NATIVE„ÄĎ*Aquest *projector *port√†til te una *lluentor ultra alta de 6000 *l√ļmens, la *lent de *vidre *recoberta d'alta *transmit√†ncia de *llum de 8 capis *pot *reduir *efectivament la *dispersi√≥ i *reduir la *p√®rdua de *lluentor i color de la *imatge *projectada; *Relaci√≥ de *contrast 6000: 1, *per a *fer que *els *colors que entrin en *els *seus *ulls *siguin *m√©s *complets i *v√≠vids; La *resoluci√≥ nadiua de **720p significa que *mai *et *perdr√†s *cap *joc *emocionant ni *detalls de *pel¬∑*l√≠culesÔľĀ
 • ūüéÉ„ÄźEL *SEU *TEATRE A casa *PORT√ÄTIL„ÄĎ El mini *projector pes *nom√©s 1,38 kg i la *grand√†ria *√©s de 22 * ‚Äč‚Äč17 * 9 cm, que *√©s *petit i *exquisit i no ocupa *molt *espai. *Pot *obtenir una *bossa *port√†til gratis *per a *viatjar o guardar el *projector (*simplement *agregui la *bossa i el *projector en la *seva *caixa de compra); la *grand√†ria de *projecci√≥ *pot *aconseguir els 300 *polzades i *admet *descodificaci√≥ de *resoluci√≥ f√≠sica **Full HD **1080p, la *qual cosa *li brinda una *experi√®ncia visual *m√©s *immersiva
 • ūüéÉ„Äź*PROJECTOR LED *MULTIM√ąDIA„ÄĎ El *projector *sense *fil *tamb√© te *ports *per a *targetes SD, USB, **HDMI, **VGA i AV. *Pot *connectar *f√†cilment TV *Estic, Apple TV, **Roku, **Netflix i **Amzon *Prevalgui al *projector a trav√©s del *port **HDMI *per a *obtenir *excel¬∑*lents *pel¬∑*l√≠cules, v√≠deos, fotos i programis de TV. *Tri√Į el *projector *port√†til **BOMAKER, *ja no *necessita *televisors costosos, *definitivament *√©s una *opci√≥ ideal *per a l'*entreteniment de *cinema a casa
 • ūüéÉ„Äź*ELECCI√ď IDEAL PER A HALLOWEEN I NADAL„ÄĎ El *projector de *pel¬∑*l√≠cules wifi **BOMAKER GC355 *√©s *definitivament la *millor *opci√≥ *per a Halloween i Nadal. Funciona *b√© *tant *amb el *seu TV *Estic *diari *com *amb *tel√®fons *intel¬∑*ligents. *Fins i *tot en *aquest *moment especial de *distanciament social, no √©s *perdi la *diversi√≥ de *gaudir de *festivals i *pel¬∑*l√≠cules en HD(*Ingressi el *codi **C6T3OGGF: *per a *obtenir un tr√≠pode GRATIS *per al *projector)
+ Veure mes Caracteristiques

Mini *Projector *Portàtil *Mòbil- **Artlii **Mobile **Projector LED,*Bateria *Recarregable,Compatible *amb USB/**HDMI/SD/**AV,*Regal Infantil

Caracteristiques ūüďĆ
 • „ÄźūüéĀ MINI *PROJECTOR *PORT√ÄTIL„ÄĎ: El mini *projector *port√†til mesura *nom√©s 12.6 * 8.5 * 4.7 cm i pes *nom√©s 0.24 kg. *√Čs *equivalent al pes de dues *tel√®fons *intel¬∑*ligents. A causa de la *seva *petita *grand√†ria, *pots portar-l'en la *teva maleta i portar-el *amb la teva.*Adequat *per a l'*aprenentatge *remot i el *treball donis de la *llar.
 • „ÄźūüéĀ*C√ÄRREGA PER UNA **POWER **BANK„ÄĎ: El *projector *port√†til √©s *pot *carregar a trav√©s d'una *Banc de *pot√®ncia *port√†til, la *qual cosa *ho fa *m√©s *c√≤mode d'usar *quan s'*estigui en un *lloc *on no *hi *hagi un *endoll a *m√†.
 • „ÄźūüéĀ*REGAL *PERFECTE PER A *NENS„ÄĎ: *Aquest mini *projector de *port√†til s'adapta a *gaireb√© *tots *els *dispositius d'*entreteniment. *√Čs *capa√ß de *projectar *imatges, *pel¬∑*l√≠cules, programis de *televisi√≥, v√≠deos i *jocs. *√Čs ideal, *ja que a l'hora de *visualitzar *projeccions *molt *llargues, no *produeix mal ocular.
 • „ÄźūüéĀCOMPATIBLE *AMB DIVERSOS *DISPOSITIUS„ÄĎ:*Aquest *petit *projector de marca **Artlii *√©s *molt *vers√†til i *√©s compatible *amb *interf√≠cies *com llaura USB, **HDMI, **AV, SD. *Pel que √©s *pot *connectar al *teu iPhone, iPad, **Movil Android, TV, PC, **portatil, **reprodutor de DVD, reproductor de **Blu-Ray, XBOX, etc. **istancia de *projecci√≥.
 • „ÄźūüéĀ*BOTIGA DE LA MARCA„ÄĎ*Faci clic en "**Artlii" sota el *t√≠tol *per a *ingressar a la *botiga *ins√≠gnia de la marca.
+ Veure mes Caracteristiques

**HOLLYWTOP *Projector *Cinema a casa Wifi , Mini *Projector *Port√†til 4200 *L√ļmens *amb Pantalla de 180'' **m√°x, 60000 *Hores de Vida √ļtil del *Llum, *Ajudes 1080P USB/ **HDMI/ SD/ **AV/ **VGA„Äź2020 *ACTUALITZAR„ÄĎ

Caracteristiques ūüďĆ
 • „Äź**CONEXION WIFI I 1080P **FULL HD„ÄĎ2020 √ļltima *versi√≥ d'*actualitzaci√≥,*Admet *connexi√≥ *per cable i Wifi a *per a *sistemes **iOS i Android i *admet una *relaci√≥ de *contrast 2400: 1, la *qual cosa *li proporciona una *qualitat d'*imatge en color **Full HD 1080P clara i *vibrant. El *m√®tode *millorat d'*il¬∑*luminaci√≥ uniforme trapezoidal de ¬Ī 15 *graus *garanteix la *millor *experi√®ncia de *visualitzaci√≥ i no *apareixen *√†rees *fosques en els *vores de la pantalla. Porta una *experi√®ncia *cinematogr√†fica *somiadora i bella.
 • „ÄźEXCEL¬∑*LENT *QUALITAT DE SOTA I *EXPERI√ąNCIA DE PANTALLA GRAN„ÄĎ: L'*√ļltim sistema d'*altaveus *est√®reo *est√®reo d'alta *fidelitat, *equipat *amb dues *altaveus *integrats, *pot proporcionar una *excel¬∑*lent *qualitat de sota *sense *altaveus *externs. La *dist√†ncia entri *els *projectors *√©s d'entre 1 i 6 m. La *millor *dist√†ncia de *visualitzaci√≥ *√©s de 3 m. *Pot *gaudir de *pel¬∑*l√≠cules o *jocs *esportius en la pantalla gran de 33,6 a 180 *polzades, *convertint la *seva *habitaci√≥ en un *excel¬∑*lent *cinema a casa.
 • „Äź**CONEXION *MULTIM√ąDIA„ÄĎLa *interf√≠cie *inclou **HDMI/ USB/ **VGA/ **AV/ *Targeta Micro SD/ *Sortida d'*√†udio de 3,5 mm. *Aquest *projector de *cinema a casa *pot funcionar *b√© *amb el reproductor de DVD/ PS3/ PS4/ Xbox/ TV de **Roku **Streaming *Estic/ **Laptop/ **Blue-Ray a trav√©s de l'entrada **HDMI. *Connectar a la PC a trav√©s de la presa **VGA. *Connecti *als *auriculars/ *altaveus *externs a trav√©s del *port d'*√†udio. *Insereixi el *dispositiu O-**disk/ **hard **disk en la ranura USB. Compatible *amb *tel√®fons *intel¬∑*ligents,*tauleta.
 • „ÄźSOTA *CONSUM DE **ENERGIA„ÄĎ *aquest V√≠deo *projector *millorat te el *millor sistema de *refredament, alta *efici√®ncia de *refredament i sota *soroll *dels *ventiladors, *estenent la vida de la *bombeta a 60,000 *hores, cosa que significa que *pot usar-*ho *per *m√©s de 15 *anys, la *qual cosa *li brinda un *√†udio superior -*Experi√®ncia visual *cont√≠nuament.
 • „Äź**GARANTIA I *SUPORTA„ÄĎ**HOLLYWTOP *garanteix un *any de *garantia i *suport *t√®cnic *professional *oport√ļ. *Aquest *√ļltim *projector de v√≠deo *posseeix *certificats CE FCC. *Qualsevol pregunta, si *us *plau escrigui un *correu *electr√≤nic a service@hollywtop.com. *Sempre *som aqu√≠ *per a *ajudar.
+ Veure mes Caracteristiques

Mini *Projector Wifi **Bluetooth 6000 *L√ļmens, **Artlii **Enjoy2 Mini *Projector *Port√†til *M√≤bil 720P *Natiu, 300" *Projector *Cinema a casa *per a *Tel√®fon *intel¬∑*ligent/Android/iPhone

Caracteristiques ūüďĆ
 • „Äź2020 *Nou *Projector HD„ÄĎEl *projector **Artlii **Enjoy 2 te una *resoluci√≥ 1280 * **720p *natiu, una *lluentor de 6000 *l√ļmens i una *relaci√≥ de *contrast de 6000: 1. La *lluentor de la pantalla s'incrementa en un 40%, i *els *colors *s√≥n *v√≠vids i *v√≠vids. *Projector de *cinema a casa de 300 ".
 • „Äź*Projector **Bluetooth„ÄĎEl *projector √©s *pot *connectar al *seu *altaveu **Bluetooth o *auriculars **Bluetooth a trav√©s de **Bluetooth *per a *obtenir una *experi√®ncia de sota *m√©s *potent. S√© *m√©s *immersiu *quan *miris *pel¬∑*l√≠cules i *juguis!
 • „Äź*Projector Wifi„ÄĎ*Els *tel√®fons Android / iPhone podin *connectar-s'a el *projector a trav√©s de wifi i *reproduir v√≠deos *com YouTube i *altres *mitjans de *transmissi√≥. A causa de *raons de *drets d'autor, *els *tel√®fon *intel¬∑*ligent Android podin jugar **Netflix a trav√©s de wifi, *els **iPhones no.*Pot *connectar el TV *estic o usar el cable **HDMI *per a *connectar la computadora.
 • „ÄźMini *Projector *Port√†til *M√≤bil„ÄĎLa *grand√†ria del mini *projector *√©s de sol **20x16x9 cm i el pes *√©s d'1 kg. *Pot *moure el *projector *convenientment. *Tamb√© *preparem una *bossa *port√†til *perqu√® *pugui portar el *projector al *pati, a l'aire *lliure i *altres *llocs.
 • „ÄźZoom„ÄĎ*Pot ajustar la *grand√†ria de la pantalla en el *rang de 60% -100% a trav√©s de la *funci√≥ de zoom. *Per a adaptar-s'a *diferents *escenaris de *visualitzaci√≥, *com a *dormitori, sala d'estar, *terrassa, *jard√≠, etc.(En *projectar una pantalla de *tel√®fon *m√≤bil, no √©s *pot usar el zoom)
+ Veure mes Caracteristiques

*Projector **YABER Mini *Port√†til *Projector *Cinema a casa 5500 *L√ļmens *Resoluci√≥ Nativa 1280***720p, V√≠deo *Projector *amb **HiFi *Altaveus *Incorporats, *Coberta de *Metall, *Suport **HDMI/USB/**VGA/**AV (*Negre)

Caracteristiques ūüďĆ
 • ‚ėÖ *Innovaci√≥ *Tecnologia de *panell **LCD de pantalla vertical - el *projector de *cristall *l√≠quid(**LCD) d'un sol *xip en el *mercat te un *panell **LCD de pantalla *horitzontal. No *obstant *aix√≤, el *panell **LCD de pantalla *horitzontal te *desavantatges *com llaura *baixa *densitat de p√≠xels i dolenta gamma de *colors. El *projector Y60 adopta el sistema de *projecci√≥ del *panell **LCD de pantalla vertical *per a proporcionar una *excel¬∑*lent *claredat d'*imatge i *precisi√≥ de color *per a una *excel¬∑*lent *experi√®ncia de *visualitzaci√≥
 • ‚ėÖ *Proc√©s *avan√ßat de *trefilatge de cables *met√†l¬∑*lics, compacti i *port√†til ‚Äď la *coberta del *projector Y60 *est√† *feta d'un *proc√©s de *trefilatge de *metalls, que te una *forta *resist√®ncia al *desgast i *resist√®ncia a *altes *temperatures. *√Čs *molt *lux√≥s i de moda. El *projector Y60 *√©s *petit i *port√†til, la *qual cosa *li *permet jugar *amb la *seva *fam√≠lia *mentre *viatja a casa o a l'aire *lliure. *Pots *gaudir de *pel¬∑*l√≠cules, *partits de *futbol i *jocs en *qualsevol *moment i en *qualsevol *lloc.
 • ‚ėÖ *Altaveu *incorporat i pantalla gran ‚Äď El *projector te *integrats *uns *altaveus *est√®reo de 3W *amb sistema de sota **SRS, *aix√≤ *produeix una gran *experi√®ncia auditiva *sense *necessitat d'*altaveus *externs. La *grand√†ria de la *projecci√≥ v√†ria de 50"a 200" i la *dist√†ncia de *projecci√≥ de 1.**5m a 3.5 m, la pantalla gran *satisfar√† la *seva *experi√®ncia de *visualitzaci√≥ *per al *cinema a casa.
 • ‚ėÖ Bona *connectivitat ‚Äď El Y60 *inclou 2 **HDMI, 2 *ports USB, **AV, **VGA. *Pot *integr√©s a la *perfecci√≥ *amb TV BOX, **ChromeCast, PC, *Port√†tils, *tauletes, *altaveus *externs, *consoles, *Reproductors DVD, *lectors de *targetes, *Mem√≤ries USB, *Reproductors *multim√®dia, iPad, iPhone, *Tel√®fons *intel¬∑*ligents Android, etc.
 • ‚ėÖ Suport t√®cnic professional i Servei *24h ‚Äď El nostre projector compta amb 2 anys de garantia, 30 dies de reemborsament sense cost per a vost√®, suport en l√≠nia 24 hores per sempre. (Email: *YABER_Service@outlook.com). Contingut: 1 Projector Y60, 1 Cable d'alimentaci√≥, 1 Cable *HDMI, 1 1 *3en 1 Cable *AV, 1 Comandament a dist√†ncia, 1 Manual d'usuari, 1 Drap de neteja, 1 Base de suport
+ Veure mes Caracteristiques

12 'Lupa de pantalla, pantalla de *telèfon *mòbil plegable de *gra d'assot *sòlida, *adequada *per a *veure vídeos de *pel·*lícules en *tots *els *telèfons *intel·*ligents

Caracteristiques ūüďĆ
 • „Äź*PERFECTE PER A *VEURE *PEL¬∑*L√ćCULES I *LLEGIR„ÄĎ - La lupa de la pantalla del *tel√®fon *com un *projector de *tel√®fon, *ampliant la pantalla del *seu *tel√®fon de 2 *vegades la *grand√†ria. el que *alleujar√† la *incomoditat i la fatiga visual causada *per un *temps *prolongat en la pantalla *petita.
 • „Äź**COM *COMPATIBILITAT UNIVERSAL„ÄĎ - La lupa de pantalla del *tel√®fon Adopta la *tecnologia *√≤ptica de zoom HD, no *necessita *bateria, *√©s perfecta *per a *qualsevol *tel√®fon *intel¬∑*ligent
 • „ÄźALTA *QUALITAT„ÄĎ - Pantalla d'assot *massissa + 3D, *els *materials *utilitzats *per a *aquest *producte *s√≥n *ambientals i *sense olor.
 • „ÄźGRAN *REGAL„ÄĎ: el *disseny simple i *elegant fa d'*aquest *producte la *seva *millor *opci√≥ de *regals *nadalencs *per *als *seus *amics o *sers *estimats. Un *regal *intel¬∑*ligent *per a la *fam√≠lia, *home *vell, *noia / *nuvi
 • „Äź*Atenci√≥„ÄĎ -La *resoluci√≥ *apareixer√† *redu√Įda *amb la lupa ÔľĆ *Recomanada *per a usar en *ambients *amb poca *llum, no *utilitzi *arraps *amb un *drap *fort, *quan no *estigui en *√ļs, *usi un *drap *suau *per a *protegir la *lent
+ Veure mes Caracteristiques

*Projector **APEMAN 5000 **L√ļmen Mini *Projector *Port√†til **LCD *Projector de *Cinema a casa 50000 *Hores *Suport de Pantalla 1080P **HDMI , **VGA , USB , SD , **AV (*Borsa de *Transport *inclosa)

Caracteristiques ūüďĆ
 • *Actualitzar *Tecnologia: *Lluentor *actualitzada de 5000 *l√ļmens, *relaci√≥ de *contrast 2000: 1, 80% *m√©s *brillant que *altres *projectors. *Aquest *projector de v√≠deo adopta l'√ļltima *tecnologia **LCD *amb *fonts de *llum LED *avan√ßades. *Regal de *Sant Valent√≠.
 • *Imatge Clara i *Colors *Brillants: Max **Display **size **of 180" **and **support **full HD 1080P **image **with a **native **resolution **of 800 * 480P, **the 4:3/16:9 **adjustable **projection **screens **and 2000: 1 **contrast *r√†tio **ensure a **clear **image. **All **these **features **bring **you **excellent **family **entertainment.
 • *Interfer√®ncia de *Poc *Soroll: *Amb la *versi√≥ *avan√ßada de la *tecnologia *avan√ßada de *refredament del ventilador, la calor de la *bombeta √©s *pot *refredar de manera efectiva i el *soroll √©s *redueix en gran manera, un 80% *menys que el *projector en el *mercat.
 • *Connectivitat M√ļltiple: *Aquest *projector *√©s *f√†cil d'operar *amb *molts *ports, *incloent *interf√≠cies **HDMI, **VGA, USB, Micro SD, **RCA AV. *√Čs compatible *amb una *connexi√≥ *multim√®dia *amb *molts *dispositius *com a PC, computadora *port√†til, **MacBook, PS3 / 4, X-Box i **iOS / *altres *tel√®fons *intel¬∑*ligents. Compatible *amb TV *Estic i **Chromecast. No *√©s compatible *amb *pel¬∑*l√≠cules de la *versi√≥ **Dolby.
 • *Altres *Instruccions: El¬†sistema¬†de¬†*imatge¬†invertida¬†*permet¬†*penjar¬†de el¬†*sostre¬†o¬†la¬†*paret.¬†Una¬†vida¬†√ļtil¬†de¬†el¬†*llum¬†de¬†50,000¬†*hores.
+ Veure mes Caracteristiques

ūüíĮ Comparativa de Projector per a Movil

Nota 9.9
**Tensphy Lupa de Pantalla, 12" Amplificador de Pantalla de *telèfon Intel·*ligent *Projector Plegable Ampliador Pantalla 3D *Suport de *telèfon d'Assot Zooms Amplificador *per a *Totes els *Maneres *telèfon
**Tensphy Lupa de Pantalla, 12" Amplificador de Pantalla de *telèfon Intel·*ligent *Projector Plegable Ampliador Pantalla 3D *Suport de *telèfon d'Assot Zooms Amplificador *per a *Totes els *Maneres *telèfon
Fabricant Tensphy
Nota 8.5
Mini *Projector, **Meer *Projector Portable de *Butxaca *amb l'Entrada d'USB/SD/**AV/**HDMI *per a la *Interfície *Telèfon Intel·*ligent/TV/*Pel·*lícules/*Jocs
Mini *Projector, **Meer *Projector Portable de *Butxaca *amb l'Entrada d'USB/SD/**AV/**HDMI *per a la *Interfície *Telèfon Intel·*ligent/TV/*Pel·*lícules/*Jocs
Fabricant Meer
Nota 8.0
Mini *Projector *Port√†til, **Artlii **Enjoy1 *Projector *Cinema a casa, LED *Projector *per a *M√≤bils, ¬Ī 45 ¬į 4D **Keystone **Correction, Zoom,*remalnom **Learning, *per a TV Box / *Tel√®fon *intel¬∑*ligent / Android / iPhone / PC
Mini *Projector *Port√†til, **Artlii **Enjoy1 *Projector *Cinema a casa, LED *Projector *per a *M√≤bils, ¬Ī 45 ¬į 4D **Keystone **Correction, Zoom,*remalnom **Learning, *per a TV Box / *Tel√®fon *intel¬∑*ligent / Android / iPhone / PC
Fabricant Artlii
Nota 7.8
*Projector DR.Q *amb Pantalla de *Projecci√≥, 5000 *L√ļmens *Projector de V√≠deo *Suporta **Full HD 1080P, *Projector Mini Compatible *amb TV *Estic **HDMI **VGA USB **TF **AV *per a *Cinema a casa i *Pel¬∑*l√≠cules a l'aire *lliure.
*Projector DR.Q *amb Pantalla de *Projecci√≥, 5000 *L√ļmens *Projector de V√≠deo *Suporta **Full HD 1080P, *Projector Mini Compatible *amb TV *Estic **HDMI **VGA USB **TF **AV *per a *Cinema a casa i *Pel¬∑*l√≠cules a l'aire *lliure.
Fabricant DR.Q
Nota 7.7
**VTech - *Mòbil *projector *compta *ovelletes, *joguina de *bressol *per a *bebè, *més de 70 **nanas, *cançons, *sons i frases, *inclou *comandament a *distància (3480-503322)
**VTech - *Mòbil *projector *compta *ovelletes, *joguina de *bressol *per a *bebè, *més de 70 **nanas, *cançons, *sons i frases, *inclou *comandament a *distància (3480-503322)
Fabricant VTech
Nota 7.6
**VTech 80-181022 **Baby *Nit **Estrellitas - *Projector *M√≤bil *per a *Beb√®, *amb *Llums i *Sons *Relaxants, *Llum/*M√≤dul *extra√Įble, *Comandament a *Dist√†ncia i *Temporitzador
**VTech 80-181022 **Baby *Nit **Estrellitas - *Projector *M√≤bil *per a *Beb√®, *amb *Llums i *Sons *Relaxants, *Llum/*M√≤dul *extra√Įble, *Comandament a *Dist√†ncia i *Temporitzador
Fabricant VTech
Nota 7.5
**Phinistec **125cm *Alumini Trípode *per a *Mòbil, *Càmera, iPhone, *Telèfon *intel·*ligent, *Projector, **Gopro *amb *Suport de **Telefono i Adaptador **Gopro i Control *Remot **Bluetooth (*Negre *Mat)
**Phinistec **125cm *Alumini Trípode *per a *Mòbil, *Càmera, iPhone, *Telèfon *intel·*ligent, *Projector, **Gopro *amb *Suport de **Telefono i Adaptador **Gopro i Control *Remot **Bluetooth (*Negre *Mat)
Fabricant Phinistec
Nota 7.4
**Vamvo *Projector **Full HD 1080P 5000 Lux, Mini *Projector *Portàtil L4500 *amb **Dolby, 50000 *Hores Vida, *Projector *Cinema a casa MAX de 200" Compatible *amb TV *Estic, PS3, PS4, Nintendo **Switch, Xbox etc.
**Vamvo *Projector **Full HD 1080P 5000 Lux, Mini *Projector *Portàtil L4500 *amb **Dolby, 50000 *Hores Vida, *Projector *Cinema a casa MAX de 200" Compatible *amb TV *Estic, PS3, PS4, Nintendo **Switch, Xbox etc.
Fabricant Vamvo
Nota 7.4
*Projector **QKK **AK-81 *amb Pantalla *Projecció, 5000 **Lumens *Projector Vídeo *Suporta 1080P HD, *Projector *Natiu 720P Compatible *amb *Telèfon *intel·*ligent **HDMI SD **AV USB, *Projector *Teatre a casa, Blanco.
*Projector **QKK **AK-81 *amb Pantalla *Projecció, 5000 **Lumens *Projector Vídeo *Suporta 1080P HD, *Projector *Natiu 720P Compatible *amb *Telèfon *intel·*ligent **HDMI SD **AV USB, *Projector *Teatre a casa, Blanco.
Fabricant QKK
Nota 7.4
**XuanPad *Projector, 2020 Mini *Projector *Multimèdia Vídeo *Projector **LCD, 55000 *Hores *Projector de *Cinema a casa, Compatible *amb **Full HD 1080P **HDMI, **VGA, USB
**XuanPad *Projector, 2020 Mini *Projector *Multimèdia Vídeo *Projector **LCD, 55000 *Hores *Projector de *Cinema a casa, Compatible *amb **Full HD 1080P **HDMI, **VGA, USB
Fabricant XuanPad

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-28 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables