₯ ⭐️ Els 10 millors mesuradors de ph de 2024: Troba els millors preus

Benvingut a la guia definitiva per escollir mesuradors de ph!
Si busques els sense distraccions ni anuncis, has arribat al lloc ideal. Descobreix els mesuradors de ph més destacats i aconsegueix els millors preus, tot en un entorn net i enfocat exclusivament en proporcionar-te la informació que necessites.
Si no saps ben bé per on començar amb tanta opció disponible, no et preocupis, t'ajudarem a desxifrar-ho.
Hem fet tota la recerca per tu provant diferents opcions i comparant-les per veure quines són realment millors.

🔥 Els 3 Millors mesuradors de ph

Pantalla Digital de Mà PH Tester, Qualitat de l'Aigua Mesurador de Prova amb Rang de Mesurament de pH de 0-14 PH Mesurador de Digital Portàtil d'Alta Precisió per a Aquaris, piscines, Acte Calibratge

Pantalla Digital de Mà PH Tester, Qualitat de l'Aigua Mesurador de Prova amb Rang de Mesurament de pH de 0-14 PH Mesurador de Digital Portàtil d'Alta Precisió per a Aquaris, piscines, Acte Calibratge El Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de ph marca Yummici 📌
 • ❤ Mesuradors de ph piscines Resultats ràpids i precisos: no *és necessari treballar amb els molestis carpetes de colors i tiris reactivis. Resolució: 0,01 pH, precisió: ± 0,01 pH. PHmetro de butxaca que també *és lleuger i compacti. Ajust totalment ocult en la bossa o butxaca per a un transport fàcil i casual.
 • ❤ ph Fàcil d'usar: n'hi ha prou amb submergir l'elèctrode del pHmetro en la solució a prova, els lectures és mostren ràpidament en una pantalla gran LCD.
 • ❤ Mesurador de ph digital Temperatura de funcionament: 0 °C a 60 °C. Grandària del mesurador de pH digital: 15,5 x 3 x 1,5 cm. 2 jocs de pólvores de calibratge de pH gratis, fàcils de calibrar amb els pólvores de calibratge pH 4.01 i 6.86 subministrats en PH fan que els tiris siguin més precisis. Molt precís per a rang de mesurament de 0-14 pH, resolució 0,01 pH.
 • ❤ Mesurador ph Acte Calibrated: presenta un calibratge integrat amb 3 pólvores tampó (inclosos). N'hi ha prou amb prémer un va botar per a completar el calibratge. Aquest mesurador de pH està calibrat en fàbrica. Els usuaris podin usar-ho directament.
 • ❤ Mesurador clor i ph piscines *Àmplia aplicació: eina ideal per a qualsevol aquari, indústria de la pesca, piscines, spa, laboratoris escolars, aliments i begudes, aigua potable, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

Tvird Mesurador de PH Piscina, Mesurador de PH Digital amb Pantalla LCD Retroiluminada, Compensació Acte deTemperatura(0~80 Graus) i Calibratge Acte, 0.01 Resolució d'Alta Precisió, Rang de 0-14

Tvird Mesurador de PH Piscina, Mesurador de PH Digital amb Pantalla LCD Retroiluminada, Compensació Acte deTemperatura(0~80 Graus) i Calibratge Acte, 0.01 Resolució d'Alta Precisió, Rang de 0-14 El 2 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de ph marca Tvird 📌
 • ▉*Ús Ràpid▉ Pot sumir l'instrument en aigua i els dades de PH és mostressin en la pantalla LCD en només zinc segons. El mesurador de PH te un rang de mesurament de 0.00-14.00 pH, resolució: ± 0.01 pH i precisió de ± 0.01 pH. El Tvird mesurador de PH *és molt lleuger per a un transport fàcil i casual.
 • ▉Tecnologia ATC▉Compensació Automàtica de Temperatura: El mesurador de PH digital pot tenir en compte als canvis de temperatura per a una major precisió dels resultats i el rang de temperatura *és 0-80 ° C, *és a dir que el nostre mesurador de PH *és més precís i professional que uns altres!
 • ▉Disseny LCD Impermeable▉ A diferència dels pantalles tradicionals, el nostre comprobador de qualitat de l'aigua utilitza una pantalla LCD retroiluminada avançada per a una fàcil lectura. A més *és impermeable perquè el mesurador de PH no és danyi fàcilment amb l'aigua.
 • ▉Calibratge automàtic▉No és requereix cap mena de tornavís per a calibrar l'emploma de prova de pH. Hi ha 3 jocs gratuïts de pols de calibratge de pH, fàcils de calibrar amb pH 4.00 i 6.86 i 9.18.no necessita eines, només retiri la coberta protectora i submergeixi l'elèctrode del mesurador de pH en la solució, usi "ON / OFF per a encendre el PH, tremola suaument i esperi uns minuts fins que la lectura s'estabilitzi per a pressionar el va botar “CALÇ”uns segons.
 • ▉*Àmplia aplicació▉ Conèixer el valor de pH correcte pot ajudar-l'a mantenir els nutrients en l'aigua potable, els produccions de verdures i fruites al jardí. A més satisfà gran demanda en laboratori químic, tancs de peixos, piscines, spas, estanys, remediació ambiental i fabricació de vaig veure o cervesa. El mesurador també *és adequat per a mesurar PH de substàncies semisòlides com a locions, cremes, aliments.
+ Veure mes Caracteristiques

Mesuradors de pH,Preciva Mesurador de Prova de Qualitat de l'Aigua digital amb Pantalla LCD Retroiluminada,4 Bateria Inclosa i amb 4 paquets de Pólvores de Calibratge per a Neutralitzar el líquid

Mesuradors de pH,Preciva Mesurador de Prova de Qualitat de l'Aigua digital amb Pantalla LCD Retroiluminada,4 Bateria Inclosa i amb 4 paquets de Pólvores de Calibratge per a Neutralitzar el líquid El 3 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de ph marca Preciva 📌
 • ♚ Tecnologia ATC veritable (Compensació Automàtica de Temperatura): 0-50 ° C (32-122 ° F), compte automàticament els canvis de temperatura per a una major precisió dels resultats,*És a dir que el nostre mesurador ph *és MÉS PRECÍS,MÉS PROFESSIONAL que altres mesurador ph!
 • ♚ MAJOR PRODUCTIVITAT (CASA, JARDÍ I MÉS ...): Conèixer el valor de pH correcte ajuda a mantenir els nutrients en l'aigua potable, els produccions de verdures i fruites al jardí, laboratori químic, plantis agrícoles,tancs de peixos, piscines, spas, estanys, remediació ambiental, fabricació de Kombucha, va venir o cervesa, fabricació, cuidat de la salut i aplicacions clíniques com llaura química sanguínia; pH de substàncies semisòlides com a locions, cremes, aliments.
 • ♚ MOLT SENZILL D'OPERAR: cada usuari és converteix en professional per a utilitzar aquest dispositiu i de forma més precisa que els tiris. Obté Lectura en segons. Similar al resultat de lectura d'un termòmetre.
 • ♚ Rang complet de mesurament: 0.00-14.00pH; alta precisió: +/-0.01pH; resolució: 0.01pH; satisfà gran demanda en l'educació, la pesca, la indusria, la vida diària; veu amb una tapa protectora per a evitar els lesions en l'elèctrode
 • ♚ La garantia: Garantia de devolució del 100%: estem segurs que li encantarà aquest mesurador ph. Si no està satisfet amb nostres mesurador ph, pot contacto amb nosaltres dins dels 45 dies sense cap motiu per a obtenir un reemborsament complet.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Els nostres experts, que realment saben del que parlen, han dedicat hores a buscar, analitzar i posar a prova tot tipus de productes per assegurar-nos que et recomanem només el millor del millor. Hem considerat tot el que importa: la qualitat, la durabilitat, el confort d'ús, el preu, i per descomptat, l'opinió dels usuaris.
Així que, si estàs decidit a comprar mesuradors de ph, aquesta guia és perfecta per tu. Aquí trobaràs una selecció dels millors productes, pensats per satisfer les teves necessitats i adaptar-se al teu pressupost. T'oferim una mirada detallada a les característiques principals, els pros i els contres, i també responem a les preguntes més comunes que la gent sol tenir sobre mesuradors de ph, tot per ajudar-te a fer la millor elecció possible.
No importa quin mesurador de ph estiguis buscant, amb aquesta guia tindràs tot el que necessites per fer una compra informada, assegurant-te d'aconseguir exactament el que vols, dins del teu pressupost.

🤑 El mesurador de ph Més Barat

Dustgo Mesurador pH Mesurador de PH digital 4 en 1 de qualitat d'aigua,Prova de Qualitat de l'Aigua 0-14 pH,0-19990ppm Calibratge Automàtic

Dustgo Mesurador pH Mesurador de PH digital 4 en 1 de qualitat d'aigua,Prova de Qualitat de l'Aigua 0-14 pH,0-19990ppm Calibratge Automàtic El Mes Barat
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de ph marca Dustgo 📌
 • 【4 en 1】: Conegui la qualitat de l'aigua en 5 segons, al mateix temps, també pot avaluar el valor de pH, la temperatura CE, la precisió . Grandària petita i pes lleuger, com un bolígraf, fàcil de transportar, el dispositiu també *és ideal per a proves en la llar o en el laboratori
 • 【Precís i de confiança】: El rang de mesurament del mesurador de pH *és 0.00-14.00 pH, resolució: ± 0.01 pH, precisió *és ± 0.01 pH. Rang de mesurador TDS 0 ~ 19990 ppm, conductivitat 0 ~ 19990μs / cm, resolució: 0 ~ 9999 ppm, precisió ± 2% i 6 maneres de visualització, només pressioni el va botar "SHIFT"
 • 【Calibratge automàtic】: L'emploma PH te calibratge automàtic, el calibratge automàtic de tres punts (només calibratge de 6.86 punts: precisió de 0.1ph) no requereix cap eina, només retiri la coberta protectora i submergeixi l'elèctrode del mesurador de pH en la solució
 • 【Fàcil d'usar】: Després de pressionar el va botar "HOLD", el mesurador de qualitat de l'aigua TDS mostrarà els resultats del mesurament i s'apagarà automàticament després d'uns minuts d'inactivitat. El mesurador de pH te una funció de calibratge automàtic que pot prendre lectures ràpidament
 • 【*Àmpliament utilitzat】 *És ideal per a proves de PH en la llar i en el laboratori, incloent aigua potable, aigua de tancs d'emmagatzematge, aigua d'estanys, aigua de pou, aigües subterrànies profundes, aqüicultura, processament d'aliments, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de mesuradors de ph que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els mesuradors de ph disponibles en Abril del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors mesuradors de ph veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Mesurador de PH Calitat - Preu

HAUSPROFI Mesurador de pH Digital TDS EC amb Pantalla LCD PH de Temperatura 4 en 1 Set de Comprobador de Qualitat d'Aigua, Mesurador Digital de pH per a Aigua Potable, Aliments, Piscines etc

HAUSPROFI Mesurador de pH Digital TDS EC amb Pantalla LCD PH de Temperatura 4 en 1 Set de Comprobador de Qualitat d'Aigua, Mesurador Digital de pH per a Aigua Potable, Aliments, Piscines etc Millor Calitat - Preu
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de ph marca HAUSPROFI 📌
 • 【Mesurador TDS portàtil amb pantalla LCD】5 segons sap la puresa de l'aigua, el comprobador TDS amb pantalla LCD *és ideal per a l'*ús en interiors i exteriors, dia i nit. (PH mesuradors no són amb una pantalla LCD). El mesurador TDS pot certificar si hi ha excés d'impureses com a metalls pesants.(Avís: el paquet no inclou la pols de calibratge)
 • 【Ràpid i precís】 El mesurador de pH pot prendre un mesurament ràpid amb només pressionar un va botar. Sense l'*ús de targetes de colors o tiris reactivis desordenades, el mesurador pot obtenir resultats de manera ràpida i precisa.
 • 【Calibrar i apagar automàticament】 Tots dues tenen la funció d'apagat automàtic per a estendre la vida útil de la bateria. Si el dispositiu no s'usa durant dos minuts, s'apagarà automàticament El mesurador de pH amb calibratge automàtic pot identificar automàticament la solució tampó estàndard.
 • 【*Àmpliament utilitzat】 El mesurador de pH pot mesurar el pH en els següents *àrees: aigua potable, aquari, aigua de piscina, spa, hidropònic, estany, laboratori, etc. Realitzi mesuraments equilibrats i ràpids. Per a comprendre millor el rang de pH, miri aquests exemples: suc de poma 3, suc de taronja 3.5, cafè 5.5, llet 6.2, bicarbonat de sodi 8.5, aigua amb sabó 10, lleixiu 12.
 • 【Volum de subministrament】 Mesurador de PH, mesurador de TDS, estoig de transport, instruccions d'*ús Consells molt importants: Si el valor de TDS *és molt baix, l'aigua pot ser corrosiva. Els metalls verinosos podin escapar dels instal·lacions de la casa a través de l'aigua càustica. La recomanació inicial seriosa analitzar l'aigua i determinar la qualitat general i la química de la seva aigua. Faci això abans de consumir o instal·lar el seu sistema de tractament d'aigua.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els mesuradors de ph

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els mesuradors de ph que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Mesuradors de PH

AYUQI Mesurador PH, Mesurador de PH TDS EC Temperatura 4 en 1 Digital amb Pantalla LCD Resolució 0.01 Calibratge Automàtic per a Aquari, Piscina d'Aigua Hidropònica, Laboratori (Groc)

AYUQI Mesurador PH, Mesurador de PH TDS EC Temperatura 4 en 1 Digital amb Pantalla LCD Resolució 0.01 Calibratge Automàtic per a Aquari, Piscina d'Aigua Hidropònica, Laboratori (Groc) TOP 2
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de ph marca AYUQI 📌
 • 🍒【Aplicacions versàtils】: el mesurador de pH i els emprovadors de TDS i EC podin provar la qualitat dels líquids (aigua potable, piscina, aquaris, aigua de piscina, aigua de pou, etc.), asseguri's que la seguretat de l'aigua estigui on estigui, en interiors o de viatge, *és convenient portar.
 • 🍒【Alta precisió】: el mesurador de PH i el mesurador TDS & EC tenen una alta precisió; El mesurador de PH vària d'1.00 a 14.00, el TDS i EC digitals varien de 0 a 9990 ppm, la precisió de la temperatura *és de 0,1 ℃, el rang de 0-99 ℃.
 • 🍒【Pantalla LCD il·luminada i calibrada automàticament】: Tots dos dispositius de mesurament tenen una pantalla gran LCD il·luminada, pot llegir els dades de mesurament amb precisió. El mesurador de PH te ATC, és pot calibrar automàticament (s'inclouen 3 calibratges en pols), pressioni el teclat CALÇ moltes vegades per a obtenir els dades exactes quan el posi en l'aigua amb pols de calibratge.
 • 🍒【Funcions intel·ligents】: el mesurador de TDS i EC s'apaga automàticament en 5 minuts si no l'usa, i el mesurador de pH s'apaga automàticament en 5 minuts. Una pràctica funció d'apagat automàtic garanteix una llarga durada de la bateria.
 • 🍒【El paquet inclou】: 1 * mesurador de PH, 1 * mesurador de TDS i EC, 3 * pols de calibratge (250 ml), 1 * tira de prova de PH, estotjos de transport, manuals. Per a obtenir més detalls dels dispositius, consulti la següent descripció del producte i el manual.
+ Veure mes Caracteristiques

Abafia Mesurador de Sòl, Humitat del Sòl 3 en 1 Mesurador de pH Mesurador de Llum/Humitat/*Àcid i Álcali per a Plantes de Sòl/Flor/Gespa en Interior o Exterior

Abafia Mesurador de Sòl, Humitat del Sòl 3 en 1 Mesurador de pH Mesurador de Llum/Humitat/*Àcid i Álcali per a Plantes de Sòl/Flor/Gespa en Interior o Exterior TOP 3
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de ph marca Abafia 📌
 • 【Emprovador de Sòl】: L'emprovador de sòl 3 en 1 de Abafia li permet amb mètodes científics mesurar la llum, la humitat i el pH del sòl. El nostre kit d'anàlisi de sòl l'ajuda a fer que els seves plantis siguin més saludables.
 • 【Fàcil d'Usar】: no és necessita bateria, simplement insereixi la sonda en el terreny mesurat (amb una profunditat d'almenys 10 cm) per a obtenir dades requereixis i precisis. L'indicador del mesurador de sòl no girarà si els seves plantis estan molt assequis. Així que els teves plantis necessiten aigua llaura!
 • 【Súper Durable Us】: utilitza una sonda de metall, el mesurador Abafia Soil Tester utilitza una sonda de metall que *és més duradora que la sonda de vidre (tingui en compte que la sonda de metall ha de netejar-es després d'usar-la per a mantenir-la seca i neta).
 • 【Adequat per a Interiors i Exteriors】: aquest kit d'anàlisi de sòls *és una excel·lent eina per a administrar el seu jardí, flors, plantis, vegetals, arbustos, etc.
 • 【Científicament Precís】: Molt fàcil i precís per a llegir la humitat, el pH i els nivells de llum (Avís: aquest comprobador de sòl no és pot usar per a provar el pH de l'aigua, només és pot usar per al sòl).
+ Veure mes Caracteristiques

Bearbro Mesurador d'Humitat del Sòl,Monitor d'Aigua del Sòl,Mesurador Digital 3 en 1 de la Humitat del Sòl i l'acidesa del PH, per a Planta/Jardí/Granges(No Necessita bateria)

Bearbro Mesurador d'Humitat del Sòl,Monitor d'Aigua del Sòl,Mesurador Digital 3 en 1 de la Humitat del Sòl i l'acidesa del PH, per a Planta/Jardí/Granges(No Necessita bateria) TOP 4
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de ph marca Bearbro 📌
 • 🌿【CONVENIENT PER A USAR】: no és necessiten bateries, només insereixi la sonda del sensor en el sòl aproximadament 2-4 polzades, canviï l'interruptor per a provar la humitat, el pH, la llum solar que desitja mesurar, després esperi uns minuts fins que el punter deixi d'oscil·lar per a obtenir una lectura estable en el dial de la bàscula. Si la planta està molt seca, el punter del sòl no és balancejarà, això significa que la seva planta necessita aigua.
 • 🌿【DISSENY PORTÀTIL design Disseny lleuger i portàtil, eina ideal per a provar els condicions del sòl (Humitat / Llum / PH) de fruites, flors, vegetals, arbustos, etc. Eina ideal per a plantis d'interior / exterior, ajuda al fet que els teves plantis creixin sanis i fortes.
 • 🌿【PRECÍS I DE CONFIANÇA】 La tecnologia de detecció de doble agulla premium millora la velocitat i precisió de la detecció i l'anàlisi de la humitat del sòl i l'acidesa del pH, fàcil i precisa per a llegir els nivells d'humitat, pH i llum, promou el creixement dels plantis d'una manera saludable.
 • 🌿【ASSISTENT DE CAPELLÀ DE LA PLANTA】 Provi la humitat del sòl, el valor de pH i el nivell de llum solar de la planta amb el nostre mesurador de sòl amb funció 3 en 1, li facilitarà conèixer l'estat de la planta, asseguri's que el sòl promogui el creixement de la planta amb els nutrients adequats . Alleuja enormement la molèstia de cuidar els plantis.
 • 🌿【CONSELLS IMPORTANTS】 1, No ho usi per a analitzar l'aigua directament i altres líquids com el vinagre, el suc, està dissenyat per a analitzar només la terra. 2, eviti pedres o roques duris a inserir la sonda en el sòl, si el sòl *és massa dur, la sonda pot danyar-es. 3. Després de l'*ús, netegi la sonda amb un drap. No deixi l'emprovador de sòl en el sòl per més d'1 hora.
+ Veure mes Caracteristiques

Mesurador pH, Dr.ficar Mesurador de pH de butxaca d'alta precisió amb resolució 0.01 amb ATC, rang de mesurament de

Mesurador pH, Dr.ficar Mesurador de pH de butxaca d'alta precisió amb resolució 0.01 amb ATC, rang de mesurament de TOP 5
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de ph marca Dr.meter 📌
 • ▶ 【Calibratge automàtic】: Sol tenir problemes de mesurament? Un sol va botar tàctil pot ajudar-l'a calibrar el mesurador de pH digital. Amb un mètode de calibratge de tres punts i procediments de calibratge simples, el dispositiu pot identificar automàticament el líquid de calibratge per a donar-li la lectura de pH en un instant.
 • ▶ 【Lectura fàcil del valor de pH】: Fa el treball amb facilitat. Vol saber el valor del pH? Conegui la qualitat del líquid amb la funció de lectura prement un sol va botar. Realment *és així de fàcil.
 • ▶ 【Compensació automàtica de temperatura】: Amb la funció de compensació automàtica de temperatura (ATC), el mesurador de pH Dr.ficar pot resoldre possibles imprecisions causades pel canvi de temperatura del líquid, fent que el pH sigui més precís.
 • ▶ 【Alta precisió】: Alguna vegada ha vist un mesurador de pH digital dissenyat amb una precisió superior i resposta ràpida? Pot fer-ho llaura amb el mesurador de Dr.ficar. Equipat amb un xip i elèctrode d'algorisme d'alta qualitat i precisió, el mesurador de pH Dr.ficar *és l'elecció perfecta per als proves de qualitat d'una solució.
 • ▶ 【Amplis usos】: Hem pensat en totes els ocasions en què ho necessita! Amb una grandària de butxaca, el mesurador de pH Dr.ficar *és ideal per a l'*ús diari en la llar, l'ensenyament i els proves. *És adequat per a provar el pH de l'aigua potable, la piscina, l'aquari, l'spa, cultius hidropònics, elaboració d'aliments, vaig veure i cervesa, i altra.
+ Veure mes Caracteristiques

Roawon Mesurador de pH amb calibratge automàtic, emprovador de qualitat d'aigua tipus emploma d'alta precisió, la millor eina per a provar el pH del tanc de peixos, piscina, estany, kombucha

Roawon Mesurador de pH amb calibratge automàtic, emprovador de qualitat d'aigua tipus emploma d'alta precisió, la millor eina per a provar el pH del tanc de peixos, piscina, estany, kombucha TOP 7
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de ph marca Roawon 📌
 • El nostre dispositiu *és un mesurador de pH digital que li permetrà provar el seu líquid de manera ràpida i precisa amb un pH de 0.01. No importa quin sigui el seu líquid o si *és nou o no. usuari experimentat
 • El nostre mesurador de pH veu calibrat de fàbrica, però és requereix un recalibratge en cas d'un llarg període d'inactivitat o després d'un *ús freqüent. No *és necessari cap mena de tornavisos per a calibrar, només ha de pressionar el va botar de calibratge automàtic. S'inclou manual d'instruccions fàcils
 • Pot usar aquest petit però poderós dispositiu per a mesurar el seu aquari, piscina, estany en un jardí, banyera per a provar els nivells d'alcalinitat en la seva aigua potable, orina, sistema de RO, spa, mescles de sabó, menjar, vaig veure, Cervesa o qualsevol altre líquid. Viatges molt? Asseguri's que l'aigua que beu a l'estranger sigui prou bona: porti el seu mesurador de pH i provi l'aigua abans de beure. Juntament amb un mesurador de tds, formarà un kit de viatge perfecte.
 • Només pren uns segons perquè el seu resultat aparegui en la pantalla. Simplement pressioni "ON", regiri suaument i la lectura s'estabilitzarà en la pantalla en uns moments. Aquest instrument de grandària portàtil li permet portar-el fàcilment en la seva butxaca i realitzar mesuraments en qualsevol lloc. El seu estoig de plàstic especial ho protegirà, ja sigui que ho portis a la piscina, a un viatge, a la platja, a un campament o a un pícnic.
 • Ja no *és necessari preocupar-es per la temperatura del líquid de prova, ja que 7Prosometer te una compensació automàtica de temperatura (ATC) incorporada, perquè pugui determinar amb precisió el valor de pH de la mostra a qualsevol temperatura en un rang de 0 ° C - 60 ° C (32 ° F - 140 ° F)
+ Veure mes Caracteristiques

Dustgo Mesurador pH Mesurador de PH amb Mesurador TDS EC Temperatura 2 en 1 Digital,Mesurador de Prova de Qualitat de l'Aigua 0-14 pH Mesura de 0-14 pH, 0-19990ppm Calibratge Automàtic

Dustgo Mesurador pH Mesurador de PH amb Mesurador TDS EC Temperatura 2 en 1 Digital,Mesurador de Prova de Qualitat de l'Aigua 0-14 pH Mesura de 0-14 pH, 0-19990ppm Calibratge Automàtic TOP 8
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de ph marca Dustgo 📌
 • Precís i de confiança: el mesurador de pH te un rang de mesurament de 0.00-14.00 pH, resolució: ± 0.01 pH i precisió de ± 0.01 pH. Rang de mesurador de TDS 0 ~ 19990 ppm, conductivitat 0 ~ 19990 μs / cm, resolució: 0 ~ 9999 ppm, precisió ± 2%.I hi ha 6 maneres de visualització,només pressiona el va botar “SHIFT “
 • Calibratge automàtic: Emploma de PH amb calibratge automàtic, calibratge automàtic de tres punts (calibratge de només 6.86 punts: precisió de 0.1ph) No necessita eines, només retiri la coberta protectora i submergeixi l'elèctrode del mesurador de pH en la solució, usi "ON / OFF per a encendre el PH, tremola suaument i espera uns minuts fins que la lectura s'estabilitzi.
 • Llum de LCD: Tant el TDS com el mesurador de pH estan dissenyats amb una retroiluminación de LCD per a fer que la visualització de dades sigui més clara. Fins i tot en un entorn fosc, pot veure fàcilment els dades. Quan no estigui en *ús, s'apagarà després de 5 minuts per a estalviar energia de la bateria. Disseny lleuger i de mà per a major portabilitat i comoditat.
 • Versàtil: El mesurador de pH *és adequat per a provar el pH de líquids en una varietat d'aplicacions, com a proves d'aigua potable, aquaris, pesqueres, piscines, laboratoris escolars, aliments, begudes, sistemes d'osmosi inversa, hidropònics i SPA.
+ Veure mes Caracteristiques

Lightswim Emprovador de qualitat de l'aigua, mesurador de pH amb resolució d'alta precisió 0.01, mesurador de temperatura 3 en 1 TDS + EC + per a aigua potable, aquari, piscina, spa (negre)

Lightswim Emprovador de qualitat de l'aigua, mesurador de pH amb resolució d'alta precisió 0.01, mesurador de temperatura 3 en 1 TDS + EC + per a aigua potable, aquari, piscina, spa (negre) TOP 9
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de ph marca Lightswim 📌
 • [Fàcil d'usar] Només necessita veure el número en la pantalla digital del mesurador quan està provant el líquid, 5 segons coneixen l'aigua TDS PH EC Lectura de temperatura, no *és necessari comparar amb els tiris reactivis, la qual cosa fa que sigui més eficient i estalviï temps. L'emprovador de TDS i EC mesura els sòlids dissolts totals (TDS), la conductivitat elèctrica (EC) i la temperatura.
 • [Disseny humanitzat automàtic] La compensació automàtica de temperatura representa els canvis en la temperatura automàticament (0 ~ 80 graus). El que *és més! Mesurador de pH No necessita tornavisos d'ajust, només acabi el calibratge amb el va botar de calibratge automàtic i els pólvores d'amortiment inclosos.
 • [Alta precisió] Els números del mesurador de pH oscil·len entre 0.00-14.00 (PH), mentre que els números dels mesuradors digitals EC i TDS varien de 0 a 9990 ppm. La resolució de PH *és 0.01pH, precisió ± 0.05pH.TDS: 0 ~ 9990ppm, conductivitat: 0 ~ 9990us / cm, precisió: ± 2%.
 • [Portàtil i actualització] Dissenyat en funció de la grandària pràctica que *és ideal per a portar en la butxaca i analitzar l'aigua sense importar on és trobi. Actualitzar la pantalla LCD retroiluminada *és fàcil de llegir i s'apaga automàticament.
 • [*Àmplia aplicació] Mesurador de prova d'aigua ideal per a aigua potable, aquari, pesca, piscina, sistema de RO, spa o hidroponia, laboratori d'estudiants, aigua corrent i altres líquids.
+ Veure mes Caracteristiques

NEKAN Mesurador pH, Mesurador de Prova de Qualitat de l'Aigua TDS pH EC Temperatura, LCD Retroiluminada per a Piscina, Aigua Potable, peixera

NEKAN Mesurador pH, Mesurador de Prova de Qualitat de l'Aigua TDS pH EC Temperatura, LCD Retroiluminada per a Piscina, Aigua Potable, peixera TOP 10
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de ph marca NEKAN 📌
 • 💦SENSE CALIBRATGE: després de rebre els nostres productes, pot usar-els directament sense calibratge. Perquè el producte ha estat calibrat abans de l'enviament.
 • 💦APLICACIONS VERSÀTILS: mesurador de pH per a proves de pH de diversos líquids. Els mesuradors de duresa de l'aigua TDS i els emprovadors EC estan dissenyats per a provar la qualitat de líquids com a aigua potable, aquaris, piscines, piscines, spas, estanys, aigua de bany, aigua de pou, etc., el que pot garantir la seguretat de l'aigua de la vida diària. Un mesurador professional per a mesurar la conductivitat, la duresa de l'aigua i la temperatura de tots els líquids.
 • 💦ALTA PRECISIÓ I FUNCIÓ ATC: Els números dels mesuradors de pH varien de 0.00 a 14.00 (PH), mentre que els números dels mesuradors digitals de EC i TDS varien de 0 a 9990 ppm. La resolució de pH *és 0.01 pH, precisió ± 0.05 pH. TDS: 0 ~ 9990ppm, conductivitat: 0 ~ 9990us / cm, precisió: ± 2%. Els nostres mesuradors estan equipats amb compensació automàtica de temperatura (ATC) de confiança per a garantir lectures precisis a diferents temperatures.
 • 💦PANTALLA LCD PORTÀTIL I ACTUALITZADA: Els mesuradors de pH i mesuradors de TDS digitals estan equipats amb una pantalla il·luminada, amb la qual és pot llegir els resultats de la qualitat de l'aigua amb major precisió. *És fàcil d'usar fins i tot en entorns foscos. Tots dos tenen una funció d'apagat automàtic que estiguin la vida útil de la bateria.
 • 💦Paquet:1 * mesurador de PH, 1 * mesurador de TDS, 6 paquets * pols de calibratge, 1 * bateria de recanvi, Manual en 5 idiomes
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Mesurador de PH

Nota 9.9
Qualitat de l'Aigua Mesurador de Prova pancellent TDS PH CE Temperatura 4 en 1 Set
Qualitat de l'Aigua Mesurador de Prova pancellent TDS PH CE Temperatura 4 en 1 Set
Nota 8.5
Neuftech 15pcs 4.01 / 6.86 / 9.18 calibrar pols per a calibratge ràpid el pH Mesurador
Neuftech 15pcs 4.01 / 6.86 / 9.18 calibrar pols per a calibratge ràpid el pH Mesurador
Nota 8.0
LiNKFOR PH Mesurador d'Aigua Digital Resolució 0.01 Emprovador de PH amb Funció de Calibratge Automatica Rang de 0.00-14.00 amb Bateria Potable Piscines SPA Hidrocultivo Aquàtic
LiNKFOR PH Mesurador d'Aigua Digital Resolució 0.01 Emprovador de PH amb Funció de Calibratge Automatica Rang de 0.00-14.00 amb Bateria Potable Piscines SPA Hidrocultivo Aquàtic
Nota 7.8
Ulikey Mesurador PH Aigua Precís, Qualitat de l'Aigua Mesurador de Prova amb Rang de Mesurament de pH de 0-14, per a Aquari, Piscina d'Aigua Hidropònica, Laboratori (PH Tester - A)
Ulikey Mesurador PH Aigua Precís, Qualitat de l'Aigua Mesurador de Prova amb Rang de Mesurament de pH de 0-14, per a Aquari, Piscina d'Aigua Hidropònica, Laboratori (PH Tester - A)
Nota 7.7
Abafia Mesurador de PH del Sòl 4 En 1 Sòl Tester Mesurador de PH, Llum Solar, Temperatura, Mesurador d'Humitat per a Plantes, Jardí, Granja, Interior, Exterior
Abafia Mesurador de PH del Sòl 4 En 1 Sòl Tester Mesurador de PH, Llum Solar, Temperatura, Mesurador d'Humitat per a Plantes, Jardí, Granja, Interior, Exterior
Nota 7.6
Fontee® 240 tiris tornasol pH d'1 a 14 paper de prova- Ideal per a provar moltes substàncies quotidianes habituals, com a suc de llimona, llet, detergent líquid, etc.
Fontee® 240 tiris tornasol pH d'1 a 14 paper de prova- Ideal per a provar moltes substàncies quotidianes habituals, com a suc de llimona, llet, detergent líquid, etc.
Nota 7.5
Tencoz Mesurador de pH Digital, Mesurador de TDS EC Temperatura pH 4 en 1, Kit de Prova de Qualitat de l'Aigua 0-14pH 0-5000ppm per a Piscina SPA Aquaris Aigua Potable
Tencoz Mesurador de pH Digital, Mesurador de TDS EC Temperatura pH 4 en 1, Kit de Prova de Qualitat de l'Aigua 0-14pH 0-5000ppm per a Piscina SPA Aquaris Aigua Potable
Nota 7.4
ZOYIDOUX Mesurador PH,Mesurador de ph Digital ,Mesurador TDS EC Temperatura,Mesurador de Prova de Qualitat per a Aquaris, Aigua Potable, Jardí, Piscina
ZOYIDOUX Mesurador PH,Mesurador de ph Digital ,Mesurador TDS EC Temperatura,Mesurador de Prova de Qualitat per a Aquaris, Aigua Potable, Jardí, Piscina
Nota 7.4
HiKiNS Mesurador Digital de Qualitat de l'Aigua Alta precisió 4 en 1 PH/TDS/EC/Temp Tester per a aquaris Hidropònics Pool SPA Aigua Potable
HiKiNS Mesurador Digital de Qualitat de l'Aigua Alta precisió 4 en 1 PH/TDS/EC/Temp Tester per a aquaris Hidropònics Pool SPA Aigua Potable
Nota 7.4
Homtiky Mesurador pH, Digital Mesurador TDS Temperatura EC 4 en 1, Emprovador de la Qualitat de l'Aigua amb Rang de Mesura de 0-14 pH, 0-9999ppm Calibratge Automàtic
Homtiky Mesurador pH, Digital Mesurador TDS Temperatura EC 4 en 1, Emprovador de la Qualitat de l'Aigua amb Rang de Mesura de 0-14 pH, 0-9999ppm Calibratge Automàtic

Altres Productes que poden interessar-te de la categoria eines:

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2024-03-23 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API