Els Millors Mesuradors de Llum de Novembre 2021

🔥 Els 3 Millors Mesuradors de Llum

Mesurador de Lux Digital Fotòmetres AP-881D Mesurador Il·luminació 0~400,*000Lux Mesurador de Llum Portàtil amb Retenció de Dades+Llum de Fons+Selecció Lux/FC+Valor Relatiu ISO, *ROHS, *GMC Aprovat

Caracteristiques 📌
 • 🔴【Mesurador de llum LED professional】 L'AP-881D ve amb un ampli rang de 0.1 - 400,*000Lux / 1 - 40,000FC, per tant, si vostè és un fotògraf, un dissenyador o un amant de les plantes, el mesurador de llum *AOPUTTRIVER satisfarà totes les seves necessitats.
 • 🔴【Precisió d'actualització】 ± 4% *rdg ± 0.5% f.s (menys 10,000 Lux; 1,000 FC) / ± 5% *rdg ± *10dgt (més de 10,000 Lux; 1,000FC); Resolució: 0.*1Lux / 0.*01Fc; 0.1 - 400,*000Lux / 1 - 40,000FC; Velocitat de mesurament: 2 vegades / segon.
 • 🔴【Detector giratori de 270 graus】 Mantingui un ull en el nivell de llum en qualsevol lloc de l'habitació; el sensor del mesurador de llum pot girar 270 graus, per la qual cosa no necessita moure el mesurador de llum, només necessita girar els graus per a mesurar les llums Que la teva necessites
 • 🔴【Multifunció i fàcil d'operar】*Response Resposta ràpida, posada a zero automàtica, retenció de dades i interruptors de retenció de dades màximes, sota consum d'energia, retenció màxima / mínima, valor relatiu, interruptor ℃ / ℉, amb *retroiluminación de *LCD.
 • 🔴【*Guarantee Garantia de postvenda】 El *AOPUTTRIVER ofereix un any de garantia i suport tècnic per a tota la vida. Si hi ha algun problema amb el producte, no dubti a contactar-nos.
+ Veure mes Caracteristiques

*Zaeel Mesurador de consum de corrent del mesurador d'energia, mesurador de consum d'energia elèctrica amb pantalla *LCD, protecció contra sobrecàrrega, mesurador de cost d'energia, potència màxima 3680W

*Zaeel Mesurador de consum de corrent del mesurador d'energia, mesurador de consum d'energia elèctrica amb pantalla *LCD, protecció contra sobrecàrrega, mesurador de cost d'energia, potència màxima 3680W
Marca: Zaeel
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Mesurador d'energia: mesuri i calculi el consum d'energia i el cost del seu equip connectat, la qual cosa l'ajudarà a estalviar electricitat i a estalviar diners
 • Uso - Monitoratge d'Energia / Mesurador de Potència / Mesurador d'Energia. Monitora el temps, voltatge, corrent, freqüència, factor de potència, temps d'operació, consum d'energia, etc
 • Adequat per a una varietat de dispositius, com a Computadores, consoles de jocs, impressores, televisors, descodificadors, encaminadors, equips d'alta fidelitat, reproductors de DVD / *Blu-*ray o, per exemple, màquines de *espresso. Detecta amb fiabilitat el consum d'energia dels dispositius electrònics domèstics i d'oficina
 • El mesurador de potència té protecció d'apagat: les seves lectures i ajustos de mesurament es guarden fins i tot si desendolla la unitat de la presa de corrent
 • Pantalla *LCD digital - Operació simple mitjançant 2 botons per a mostrar diverses dades, mesures i càlculs del consum d'energia (0.00 - 9999.9 kWh), potència activa (0.1 - 3.680 watts), voltatge de la xarxa (200 - 276 volts) i costos d'energia ( 0,00 - 99,99 €)
+ Veure mes Caracteristiques

Mesurador d'energia monofàsic *LCD 5-80A 230V *50Hz Mesurador d'energia de doble *riel DDS015

Mesurador d'energia monofàsic *LCD 5-80A 230V *50Hz Mesurador d'energia de doble *riel DDS015
Marca: Hilitand
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • ★ GRAN RENDIMENT: presenta alta confiabilitat, volum petit, pes lleuger, aparença bella, tecnologia avançada i instal·lació de *riel guia estàndard de 35 *mmDIN, etc.
 • ★ TEMPS DE SERVEI LLARG: té una bona interferència anti-electromagnètica, baix consum d'energia, alta precisió, alta sobrecàrrega, alta estabilitat, anti-robatori d'electricitat i llarga vida.
 • ★ ÀMPLIAMENT UTILITZAT - Aquesta taula és adequada per al mesurament de l'electricitat activa d'una sola fase amb una freqüència nominal de 50 Hz, utilitzada per a instal·lació fixa en interiors
 • ★ Dues files de pantalla LED: la fila superior mostra el mesurador de consum d'energia temporal i es pot esborrar. La fila inferior mostra el consum total d'energia i no es pot esborrar.
 • ★ Ambient de treball: apliqui-ho a l'ambient. La temperatura és de -25 ℃ ~ 55 ℃, la humitat relativa és ≤ 95%, i en l'aire no conté gasos corrosius i eviti la pols, la floridura, la boira salina, la condensació, els insectes, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás Els Millors Mesuradors de Llum durant el black friday al millor preu
Si aquestes buscant comprar Mesuradors de Llum però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

🤑 El Mesurador de Llum Més Barat

*Abafia Mesurador de Sòl, Humitat del Sòl 3 en 1 Mesurador de pH Mesurador de Llum/Humitat/Àcid i *Álcali per a Plantes de Sòl/Flor/Gespa en Interior o Exterior

*Abafia Mesurador de Sòl, Humitat del Sòl 3 en 1 Mesurador de pH Mesurador de Llum/Humitat/Àcid i *Álcali per a Plantes de Sòl/Flor/Gespa en Interior o Exterior
Marca: Abafia
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 【Emprovador de Sòl】: L'emprovador de sòl 3 en 1 de *Abafia li permet amb mètodes científics mesurar la llum, la humitat i el pH del sòl. El nostre kit d'anàlisi de sòl l'ajuda a fer que les seves plantes siguin més saludables.
 • 【Fàcil d'Usar】: no es necessita bateria, simplement insereixi la sonda en el terreny mesurat (amb una profunditat d'almenys 10 cm) per a obtenir dades precises i precises. L'indicador del mesurador de sòl no girarà si les seves plantes estan molt seques. Així que les teves plantes necessiten aigua ara!
 • 【Súper Durable *Us】: utilitza una sonda de metall, el mesurador *Abafia *Soil *Tester utilitza una sonda de metall que és més duradora que la sonda de vidre (tingui en compte que la sonda de metall ha de netejar-se després d'usar-la per a mantenir-la seca i neta).
 • 【Adequat per a Interiors i Exteriors】: aquest kit d'anàlisi de sòls és una excel·lent eina per a administrar el seu jardí, flors, plantes, vegetals, arbustos, etc.
 • 【Científicament Precís】: Molt fàcil i precís per a llegir la humitat, el pH i els nivells de llum (Avís: aquest *comprobador de sòl no es pot usar per a provar el pH de l'aigua, només es pot usar per al sòl).
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Mesuradors de Llum que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Mesuradors de Llum disponibles en Novembre del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Mesuradors de Llum veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Mesurador de Llum Calitat - Preu

Mesurador d'Electricitat, *Gifort Mesurador de Cost d'Energia amb Pantalla Digital *LCD per a Càlcul del Mesurador de Potència per a Presa

Mesurador d'Electricitat, *Gifort Mesurador de Cost d'Energia amb Pantalla Digital *LCD per a Càlcul del Mesurador de Potència per a Presa
Marca: Gifort
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 【Monitoratge del mesurador d'energia】 Simplement endolli el mesurador d'electricitat entre el dispositiu i una presa de corrent. A continuació, pot determinar exactament quanta electricitat consumeixen els articles domèstics individuals i quant costarà.
 • 【Funcional i útil】 Interfície d'usuari simple amb molts paràmetres d'informació, incloent emissions de CO2 (*KgCO2), potència (W), energia (kWh), corrent (A), voltatge (V), freqüència (Hz), factor de potència, cost, potència màxima , potència mínima, etc. Excel·lent per a controlar el consum d'energia dels electrodomèstics.
 • 【Alarma de sobrecàrrega】 Tan aviat com la càrrega excedeix el valor de potència de 3680 W o 16 Al fet que ha configurat, el símbol "SOBRECÀRREGA" parpelleja en la pantalla per a informar-lo quin dispositiu està consumint molta energia o si alguna cosa canvia incorrectament. Això contribueix significativament a garantir la seguretat de l'electricitat en la seva llar i minimitzar les pèrdues.
 • 【Mesurador d'electricitat amb dues tarifes】 Amb aquest monitor de consum d'electricitat pot configurar dues tarifes d'electricitat diferents, que no és el cas amb molts altres productes en el mercat. Funciona bé amb tots els electrodomèstics com a aire condicionat, bullidor d'aigua, olla arrossera, dispensador d'aigua, escalfador elèctric, telèfon cel·lular, etc.
 • 【Llum de fons i bateria incorporada】 El mesurador de potència està equipat amb una pantalla gran digital *LCD amb llum de fons, que és fàcil de llegir amb bona llum o foscor. També s'inclou una petita bateria, que emmagatzema la informació quan apaga l'endoll de la xarxa elèctrica. Si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos. Farem tot el possible per a resoldre els problemes en 12 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2021 de Els Mesuradors de Llum

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Mesuradors de Llum que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Mesuradors de Llum

UV Mesurador de Llum,Mesurador de llum UV UVA Mesurador d'intensitat d'intensitat *UVB de Portàtil digital portàtil

Caracteristiques 📌
 • ⚫【Alta qualitat】Estructura simple, transport convenient i bona estabilitat.L'ús del circuit *LSI proporciona una alta confiabilitat i durabilitat.
 • ⚫【*Patalla *LCD】Pantalla *LCD digital 3 3/4, la indicació màxima és 3999.
 • ⚫【Fàcil d'usar】Funció de retenció de pics, 3 rangs per a triar, còmode d'usar. El sensor de llum UV separat permet a l'usuari mesurar la llum UV en una posició òptima.
 • ⚫【Aplicació àmplia】És àmpliament utilitzat en la indústria, mesura el mal per radiació durant la soldadura, la desinfecció UV i també és adequat per a la recerca d'ADN de laboratori, recerca de microbiologia, etc.
 • ⚫【Servei de qualitat】Ens preocupem profundament pels nostres clients i per assegurar-nos que el client obtingui el que vol. Ens encanta donar-los un excel·lent servei al client. Si té qualsevol pregunta,enviï'ns un missatge.
+ Veure mes Caracteristiques

*Gafild Mesurador de consum de corrent del mesurador d'energia, Mesurador de Cost d'Energia Mesurador amb pantalla *LCD, protecció contra sobrecàrrega, 3680W

Caracteristiques 📌
 • Rendiment de seguretat - la pantalla *LCD mostra un advertiment de sobrecàrrega. Quan el corrent excedeix els 16A o la potència excedeix els 3680W, la icona "SOBRECÀRREGA" en la pantalla *LCD parpelleja per a advertir a l'usuari i desconnectar automàticament la font d'alimentació per a garantir la seguretat de l'electricitat de la llar, quan el valor de potència detectat Quan és inferior a 1.0W, es considera com el consum d'energia de la màquina, i el temps no s'acumula.
 • Presa multifunció - control de potència (w), energia (*kwh), voltatge (V), amperatge (A), factor de potència, cost i potència mínima i màxima, molt adequat per al control del consum d'energia dels electrodomèstics, maximitzant l'estalvi Energia.
 • Monitoratge en temps real - controli la tarifa d'energia elèctrica, pressioni els botons *COST, *FUNCTION, *UP i *DOWN per a establir el preu de l'electricitat d'acord amb les instruccions. Pot monitorar el consum d'electricitat i la factura de l'electricitat en temps real. Molt de temps per a ajudar-lo a reduir el consum d'energia i estalviar diners.
 • Pantalla *LCD *retroiluminada - el monitor de potència compta amb una pantalla *LCD *retroiluminada gran i clara que és clarament visible des de tots els angles, fàcil de llegir i fàcil de llegir i registrar dades, especialment en la foscor, la qual cosa li brinda una comprensió clara de les dades.
 • Funció de retenció de dades - amb la funció de retenció de dades de memòria, desconnecti el dispositiu del mesurador de potència o extregui el temporitzador de la presa de corrent, es guardaran les últimes dades i el mesurador es pot moure i veure sense perdre dades.
+ Veure mes Caracteristiques

*HebyTinco 3 en 1 Mesurador de Sòls, Mesurador d'Humitat Sòl Testi de llum i pH Solar, emprovador de Planta per a jardí, Granja, gespa, Interior i Exterior (No Requereix Piles)

Caracteristiques 📌
 • 🌻 【FUNCIONS 3 EN 1】 Provi la humitat del sòl, el valor de pH i el nivell de llum solar de la planta amb el nostre mesurador de sòl. Pot ajudar-ho ràpidament a comprendre la situació real de la terra perquè les plantes puguin créixer de manera saludable.
 • 🌻 【ESPECIFICACIONS DE L'INSTRUMENT】 L'instrument pesa uns 90 grams i mesura uns 26 cm de llarg, Mesura precisa, compacte i fàcil de transportar, fàcil d'operar. És la nostra eina ideal.
 • 🌻 【CONVENIENT D'USAR】 No es necessiten piles. Humitegi el sòl amb aigua abans d'inserir-lo, simplement insereixi la sonda en dos terços del sòl (per sobre de 10 cm), després esperi uns minuts fins que el punter deixi d'oscil·lar per a estabilitzar-se lectura en el dial d'escala.
 • 🌻 【ÀMPLIAMENT UTILITZAT】 Aplicable a la cria d'horts domèstics, plantació d'arròs, plantació d'hortalisses, plantació de boscos, plantació de flors, plantació d'hivernacle, cultiu hortícola, proves de sòl, etc. Per a satisfer totes les seves necessitats de proves de sòl.
 • 🌻 【RECORDATORI CALENT】 Quan ho usi, pari esment a no tocar la pedra en inserir l'elèctrode, no usi massa força, en cas contrari danyarà fàcilment l'elèctrode, netegi'l a temps després del seu ús.
+ Veure mes Caracteristiques

*PEAKMETER PM6612/PM6612L 200,000 Luxímetre d'Alta Precisió Mesurador de Llum Digital(PM6612)

Caracteristiques 📌
 • El brunzidor s'activa en pressionar una tecla per a notificar que és efectiu.
 • Amb un disseny compacte, és un mesurador de llum amb un rendiment superior.
 • La pantalla *LCD està *retroiluminada per a permetre realitzar i llegir mesuraments en condicions de poca llum.
 • El mesurador de llum multifuncional PM6612 / PM6612L té una interfície amigable home-màquina i pot activar-se simplement pressionant les tecles.
 • Aquest mesurador de llum pot mesurar la llum visible produïda per un llum fluorescent, un llum d'halogenur metàl·lic, un llum de sodi d'alt voltatge o un llum incandescent elèctric per a una visualització d'imatges vívida i intuïtiva.
+ Veure mes Caracteristiques

*Yize - Mesurador de pH del sòl 4 en 1, mesurador d'humitat, PH, llum solar, temperatura, analitzador de sòl per a jardí, plantes, granja, interiors i exteriors

Caracteristiques 📌
 • Kit de comprovació de terra vegetal 4 en 1: prova d'humitat del sòl (5 nivells), valor PH (de 3,5 a 9,0,12 nivells), intensitat de la llum solar (9 nivells) i temperatura (de -9 °C a 50 °C; 16 °F - 122 °F), facilitant el coneixement de les condicions de la planta. (Nota: no ho utilitzis per a provar directament l'aigua pura i altres líquids).
 • Disseny per a interior i exterior: eina ideal per a provar les condicions del sòl (humitat / llum / PH) de fruites, flors, verdures, arbustos, etc. Disseny lleuger i portàtil, convenient per a ús interior i exterior.
 • Assistent per a la cura de les plantes: aquest mesurador d'humitat del sòl pot estalviar temps i energia amb alta eficiència, excel·lent eina per al teu jardí i plantar plantes. Descobreix quan regar, ajustar el pH o canviar la il·luminació del teu jardí, flors, plantes tant interiors com exteriors.
 • Funcionament convenient: connecta una bateria de 9 V, retira la tapa protectora de la sonda i encén-la, inserida la sonda cap amunt i cap avall suaument, la pantalla *LCD mostrarà els quatre índexs de l'àrea detectada. Alimentat per una bateria de 9 V (no inclosa). Una funció d'apagat automàtic ajuda a estalviar la durada de la bateria.
 • Pantalla gran *LCD *retroiluminada: aquest *comprobador de sòl utilitza una pantalla gran *LCD per a visualitzar fàcilment una varietat de lectures i una *retroiluminación verda que permet llegir els paràmetres en condicions de foscor.
+ Veure mes Caracteristiques

5-80A DDM15SD *Retroiluminación *LCD Pantalla digital Monofàsic Electrònica KWH Mesurador *Din-*rail *Energy Ficar

Caracteristiques 📌
 • El muntatge en *riel *DIN de 35 mm compleix amb els estàndards de *DIN EN50022. Tapa d'extrem integrada que garanteix la seguretat de la font d'alimentació.
 • Pantalla LED vermella de senyal de pols d'energia: pantalla LED clara per a una fàcil lectura
 • Pantalla digital de *retroiluminación *LCD, sense botó de reinici, per a evitar la manipulació humana amb les dades. Adopti tecnologia microelectrònica i de processament digital per a mesurar l'energia elèctrica, precisa i de confiança.Diversos paràmetres: potència (W), energia (kWh), voltatge, amperes, factor de potència
 • Té les característiques de bona confiabilitat, grandària petita, pes lleuger, aparença bella i instal·lació convenient. Utilitzant microelectrònica i tecnologia de processament digital per a mesurar l'energia elèctrica, de manera precisa i de confiança.
 • El circuit integrat a gran escala i la tecnologia *SMT de precisió tenen un bon rendiment contra interferències electromagnètiques i un rendiment estable.
+ Veure mes Caracteristiques

Dr. Ficar® LX1330B – Luxímetre digital, 200.000 lux, amb gran precisió, reacció ràpida i retenció de les dades

Caracteristiques 📌
 • ▶ 【Configuració de 4 rangs】: Aquest mesurador de llum / *iluminancia digital d'alta qualitat té configuracions de 4 rangs, 0/200 / 2,000 / 20,000 / 200,000 Lux, per a una capacitat de mesurament dinàmic.
 • ▶ 【Alta precisió】: amb capacitats de posada a zero automàtica, pot estar segur que sempre obtindrà una lectura amb una precisió precisa, i sempre serà ràpida!
 • ▶ 【Pantalla *EZ-*Read】: la informació clarament llegible li permet llegir unitats i signes fàcilment i mantenir-se informat amb l'indicador de *sobrerrango.
 • ▶ 【Interruptors convenients】: obtingui un millor control sobre les seves lectures amb retenció de dades i retenció de dades pico per a quan estigui gravant informació. També es beneficiarà del seu menor consum d'energia i curts temps de pujada i baixada.
 • ▶ 【Porti a qualsevol part】: des d'estrènyer en llocs estrets fins a mantenir la seva càrrega lleugera, pot portar el mesurador de llum / il·luminador digital Dr.Ficar on ho necessiti. Cap fàcilment en una borsa de treball o butxaca gran i a penes agrega pes. És l'últim en conveniència de mesurament de llum!
+ Veure mes Caracteristiques

*Abafia Mesurador de PH del Sòl, 4 En 1 Sòl *Tester Mesurador de PH, Llum Solar, Temperatura, Mesurador d'Humitat per a Plantes, Jardí, Granja, Interior, Exterior

Caracteristiques 📌
 • Kit de prova de sòl de plantes 4 en 1: prova la humitat del sòl (5 nivells), el valor de pH (3,5 a 9,0,12 nivells), la intensitat de la llum solar (9 nivells) i la temperatura (-9 ° C a 50 ° C; 16 ° F - 122 ° F), la qual cosa li facilita conèixer l'estat de la planta. (NOTA: No ho usi per a provar aigua pura directament i altres líquids).
 • Pantalla gran *LCD *retroiluminada: aquest *comprobador de sòls utilitza una pantalla gran *LCD per a mostrar fàcilment una varietat de lectures, i una *retroiluminación verda li permet llegir els paràmetres en condicions de foscor.
 • FUNCIONAMENT CONVENIENT: connecti una bateria de 9 V, retiri la coberta protectora de la sonda i encengui-la, insereixi la sonda cap amunt i cap avall suaument, la pantalla *LCD mostrarà els quatre índexs de l'àrea detectada.Alimentat per una bateria de 9 V (no inclòs). Una funció d'apagat automàtic ajuda a estalviar bateria
 • Disseny per a interiors i exteriors: eina ideal per a provar les condicions del sòl (humitat / llum / pH) de fruites, flors, verdures, arbustos, etc. Disseny lleuger i portàtil, convenient per a ús en interiors i exteriors.
 • ASSISTENT PER A la CURA DE LES PLANTES: aquest mesurador d'humitat del sòl pot estalviar temps i energia amb alta eficiència, una gran eina per al seu jardí i plantació de plantes. Sàpiga quan regar, ajustar el pH o canviar la il·luminació del seu jardí, flors, plantes tant en interiors com en exteriors.
+ Veure mes Caracteristiques

*Lightswim Mesurador de Sòl, Sensor d'Humitat/llum Solar/pH 3 en 1 amb 9 Peces Els Jocs d'Eines per a bonsai Inclouen podadora, Tisores Plegables, Eina de trasplantament

Caracteristiques 📌
 • [Operació convenient] 3-en-1 metre de prova d'humitat del sòl, valor de pH i nivell de llum solar de la planta No necessita bateries, simplement insereixi la sonda en el sòl al voltant de 2-4 polzades, després mogui l'interruptor per a provar el que desitja mesurar. L'ajuda ràpidament a especialitzar-se en l'agarri quan necessita regar la seva planta, controlar el valor del pH en el sòl i saber si rep la llum solar adequada.
 • [Millor combinació] 9 peces de jocs d'eines de jardí, inclou 3 tisores de poda Bonsai + eina de trasplantament + raspallo de neteja + cullera pala pala + tisora, pinces, pala pala. Súper pràctic, pot mantenir-los en diversos llocs a mà per a una retallada ràpida.
 • [Funció 3 en 1] Rang d'humitat: 1-10 (1-3 sec, 4-7 *nor, 8-10 humit), llum relativa: 0-*2000lux (0-200 baix, 200-500 baix +, 500- 1000 *Nor, 1000-2000 *High), Rang de pH: 3.5-*8ph (3.5-6.5 Àcid, 7-8 Alcalí).
 • [Disseny interior i exterior] Eina ideal per a provar les condicions del sòl (Humitat / Llum / PH) de fruites, flors, vegetals, arbustos, etc. Disseny lleuger i portàtil, convenient per a ús en interiors i exteriors.
 • [Apte per a totes les edats] Molt bo per a tests de suculentes, àmpliament utilitzat per a plantes suculentes, plantes de bonsai, cactus, plantes d'interior verds o amb flors, fabricació de terraris, eina per a bonsai, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

220 V 5 (80) *AMedidor elèctric digital monofàsic de 2 fils, 2 cables *DIN KWH

Caracteristiques 📌
 • ☀ ALTA QUALITAT: Alta confiabilitat, grandària petita, pes lleuger, aparença bella, tecnologia avançada, instal·lació de *riel estàndard *DIN de 35 mm, etc.
 • ☀*URDURABLE: I té una bona interferència anti-electromagnètica, baix consum d'energia, alta precisió, alta sobrecàrrega, alta estabilitat, anti-robatori, llarga vida.
 • ☀EN AMBIENT APLICABLE: Aquest mesurador és adequat per a mesurar energia activa de CA monofàsica amb una freqüència nominal de *50Hz o *60Hz, per a instal·lació fixa en interiors. És adequat per a una temperatura ambient que no superi els -25 ° C ~ + 55 ° C, la humitat relativa no superi el 95%.
 • ☀UTILITZAT DE FORMA ÀMPLIA: Ideal per a dividir equips elèctrics en diverses instal·lacions elèctriques separades, així com per a consum mèdic en cada àrea individual.
 • ☀METRE ELÈCTRIC REGULAR: El mesurador compleix amb els requisits tècnics pertinents de la norma nacional GB / T17215.321-2008 i la norma internacional IEC62053 per a mesuradors d'energia monofàsics de Classe 1 o Classe 2, que poden mesurar l'energia activa positiva de manera directa i precisa en el mesurament d'energia, mitjançant una pantalla *LCD de 7 + 1 bit o un mesurador de 6 + 1 dígit mostra el consum total d'energia
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Mesurador de Llum

Nota 9.9
*Xddias Mesurador de Sòls, mesurador d'Humitat de Plantes 3/1 / mesurador d'acidesa de llum/pH, higròmetre de Monitor d'Aigua de Sòl
*Xddias Mesurador de Sòls, mesurador d'Humitat de Plantes 3/1 / mesurador d'acidesa de llum/pH, higròmetre de Monitor d'Aigua de Sòl
Fabricant Xddias
Nota 8.5
*Tickas Termòmetre digital per al front, mesurador de temperatura ANAR de mà sense contacte Manera de temperatura dual amb llum de fons de color
*Tickas Termòmetre digital per al front, mesurador de temperatura ANAR de mà sense contacte Manera de temperatura dual amb llum de fons de color
Fabricant Tickas
Nota 8.0
3 En 1 Mesurador de Sòl,Emprovador PH de Sòl,Mesurador d'Humitat de Sòl,Mesurament de Nivell de PH de Sòl,Prova d'Acidesa de Llum i Humitat,Per a Bonsai,Cura del Jardí,Gespa,Interior i Exterior
3 En 1 Mesurador de Sòl,Emprovador PH de Sòl,Mesurador d'Humitat de Sòl,Mesurament de Nivell de PH de Sòl,Prova d'Acidesa de Llum i Humitat,Per a Bonsai,Cura del Jardí,Gespa,Interior i Exterior
Fabricant Litthing
Nota 7.8
*EasyULT Mesurador de Sòls 3 en 1, Mesurador d'Humitat del Sòl, No Necessita Bateria, Mesurador d'Acidesa de Llum/Humitat/pH per a Planta, Jardí, Granges, Interior o Exterior (Verd)
*EasyULT Mesurador de Sòls 3 en 1, Mesurador d'Humitat del Sòl, No Necessita Bateria, Mesurador d'Acidesa de Llum/Humitat/pH per a Planta, Jardí, Granges, Interior o Exterior (Verd)
Fabricant EasyULT
Nota 7.7
10 – 40 A Comptador Elèctric Mesurador elèctric Monofàsic De *Din-*Rail D'Anuncis De Cristall Líquid De Digital Electrònica De Mètrica *Kwh
10 – 40 A Comptador Elèctric Mesurador elèctric Monofàsic De *Din-*Rail D'Anuncis De Cristall Líquid De Digital Electrònica De Mètrica *Kwh
Fabricant Hilitand
Nota 7.6
*DXIA Mesurador d'Humitat del Sòl, 3 en 1 Mesurador de pH Mesurador de Llum/Humitat/Àcid i *Álcali per a Plantes de Sòl/Flor/Gespa en Interior o Exterior, per a Planta/Jardí/Granges, No Necessita Bateria
*DXIA Mesurador d'Humitat del Sòl, 3 en 1 Mesurador de pH Mesurador de Llum/Humitat/Àcid i *Álcali per a Plantes de Sòl/Flor/Gespa en Interior o Exterior, per a Planta/Jardí/Granges, No Necessita Bateria
Fabricant DXIA
Nota 7.5
*VegTrug *Flower *Care Mesurador de Sòls, Monitor Plantes Intel·ligent *Bluetooth 4 en 1 Emprovador de Sòl Monitora Automàticament els Nivells d'Humitat/Fertilitat/Llum/Temperatura-Versió Internacional
*VegTrug *Flower *Care Mesurador de Sòls, Monitor Plantes Intel·ligent *Bluetooth 4 en 1 Emprovador de Sòl Monitora Automàticament els Nivells d'Humitat/Fertilitat/Llum/Temperatura-Versió Internacional
Fabricant VegTrug
Nota 7.4
*TACKLIFE Mesurador *EMF, Detector de Radiació, 5HZ - *3500MHz amb *LCD Digital, Alarma de Llum i So, per a Provar Radiació de Camp Magnètic, Camp Elèctric i Temperatura ambient - MET01
*TACKLIFE Mesurador *EMF, Detector de Radiació, 5HZ - *3500MHz amb *LCD Digital, Alarma de Llum i So, per a Provar Radiació de Camp Magnètic, Camp Elèctric i Temperatura ambient - MET01
Fabricant TACKLIFE
Nota 7.4
*Herefun Mesurador d'Humitat del Sòl, *3en1 Emprovador de Sòl, Monitor d'Aigua del Sòl,la *Hhumedad,la llum i la Prova de PH per a Plantes d'Horticultura Gespa Interior Exterior(No Necessita Bateria)
*Herefun Mesurador d'Humitat del Sòl, *3en1 Emprovador de Sòl, Monitor d'Aigua del Sòl,la *Hhumedad,la llum i la Prova de PH per a Plantes d'Horticultura Gespa Interior Exterior(No Necessita Bateria)
Fabricant Herefun
Nota 7.4
*Bestlymood Mesurador d'Energia Solar Mesurador de Llum d'Alta Precisió Emprovador de Radiació Solar *Optical Solar *Research *Glass Intensitat de Llum Dades *Hold
*Bestlymood Mesurador d'Energia Solar Mesurador de Llum d'Alta Precisió Emprovador de Radiació Solar *Optical Solar *Research *Glass Intensitat de Llum Dades *Hold
Fabricant Bestlymood

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-9-17 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables