₯ ⭐️ Les 10 Millors Maquines de Magnetoterapia de 2024 ⭐️

🔥 Les 3 Millors Maquines de Magnetoterapia

**ITech **MAG 2000, *per a **Magnetoterapia *Domèstica i *Professional, 2 *canals de 150 Gauss *cadascun, 35 Programis, Banda *Elàstica *amb 3 Solenoides, *Borsa de *Transport, Font d'*Alimentació i Manual

**ITech **MAG 2000, *per a **Magnetoterapia *Domèstica i *Professional, 2 *canals de 150 Gauss *cadascun, 35 Programis, Banda *Elàstica *amb 3 Solenoides, *Borsa de *Transport, Font d'*Alimentació i Manual El Millor
Caracteristiques 📌
 • **MAGNETOTERAPIA **MAG 2000 de 2 *canals, 300 Gauss, *és un *aparell *per a **magnetoterapia *domiciliària i *professional *dotat de 2 *canals de 150 Gauss *cadascun *per a *tractar *diferents *zones del *cos a través de la banda *elàstica *terapèutica *amb 3 solenoides. *DISPOSITIU *MÈDIC *CLASSE **IIA CE0068.
 • 35 programis: 20 programis *preestablerts *per al *tractament dels *patologies *més comuns, 14 programis *identificats *per la *freqüència de *treball (d'1 a 100 Hertz) i un programa **Autoscan *amb *variació *contínua de *freqüència *per al *tractament de *teixits *tous i durs en una *mateixa *sessió de *teràpia .
 • **MAG 2000 *li *permet configurar *lliurement la *intensitat del *camp *magnètic *per a *tots *els programis, *amb *valors *màxims de *fins a 300 Gauss en els *dues *sortides (150 Gauss *per *sortida). *Potència de *funcionament 110-240V.
 • Es *subministra *amb banda *elàstica *terapèutica *amb 3 solenoides i *bossa de *transport, *font d'*alimentació i manual (GB, FR, **IT, *ÉS).
+ Veure mes Caracteristiques

**COLPHARMA - *Dispositiu de **magnetoterapia **MAGNETOCARE, alta *intensitat, alta i *baixa *freqüència, 2 *canals, 20 programis d'*intensitat regulable

**COLPHARMA - *Dispositiu de **magnetoterapia **MAGNETOCARE, alta *intensitat, alta i *baixa *freqüència, 2 *canals, 20 programis d'*intensitat regulable El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ✔️ **Magnetoterapia: *pràctica que *consisteix en l'*estimulació *electromagnètica dels *cèl·*lules del *cos, eleva el potencial *elèctric dels *cèl·*lules *amb *efectes beneficiosos. A *nivell *ossi, *afavoreix la *remineralització i la *calcificació *dels *ossos; a *nivell *dels *teixits, *exerceix una *acció *antiinflamatòria, antiflogística i **antálgica.
 • ✔️ 20 programis: *gràcies a la *possibilitat de modificar la *freqüència, *és *possible *obtenir *diferents *beneficis *amb *aquest *dispositiu. *Els *camps *magnètics de *baixa *freqüència *exerceixen una *acció *relaxant i *afavoreixen l'*assimilació del *calci, *molt útil en *cas d'*osteoporosi i fracturis. *Els *camps *magnètics d'alta *freqüència *tenen una *funció *antiinflamatòria i *afavoreixen la *circulació *sanguínia, *recomanada *per a *patologies *com l'artritis i *els *dolors *musculars.
 • ✔️ **MAGNETOCARE: **Colpharma *proposa un *dispositiu de **magnetoterapia *domiciliària d'alta *qualitat *per al *tractament de *dolors, *patologies *musculars, *esquelètiques i *articulars i la *seva *rehabilitació. *És *fàcil d'usar, *gràcies *als 20 programis *preestablerts *per a *tractar els *principals *patologies, i *disposa de *dues *bandes *magnètiques *per a *tractar *simultàniament *dues *parts del *cos.
 • ✔️ *Qualitat italiana. *Som una empresa italiana *especialitzada en la *distribució de *productes i *serveis en *farmàcies, *parafarmàcies, *establiments *sanitaris i *ortopèdics i *botigues de primera *infància, *esport i gran *distribució. *Ens *distingim *per la *nostra *capacitat en *màrqueting, l'*enfocament *científic, la *innovació *tecnològica i un *alt *estàndard de *qualitat. *Gràcies a *aquest ADN, *ens *hem *convertit en *poc *temps en un *distribuïdor de *referència en el *mercat nacional *italià.
 • 🦴 *Adeu *als *dolors: el *nostre **MagnetoCare *fàcil d'usar *aconseguirà *alleujar *els *dolors *ossis i *musculars. *Gràcies als *bateries *incloses *recarregables i a la *seva *grandària *reduïda, *podràs portar-el *sempre *amb la teva i *utilitzar-el *on *vulguis.
+ Veure mes Caracteristiques

**Globus | **Magnum L Solenoide Flexible, **Magnetoterapia *amb 8 Programis *per a *Tractaments *Domiciliaris, *per a *Tractar Fracturis i *Patologies *Cròniques *com a Artritis i Artrosi.

**Globus | **Magnum L Solenoide Flexible, **Magnetoterapia *amb 8 Programis *per a *Tractaments *Domiciliaris, *per a *Tractar Fracturis i *Patologies *Cròniques *com a Artritis i Artrosi. El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • SOLENOIDES: *Els solenoides flexibles *estan *formats *per *dues *bobines *inserides en una tira que te un *teixit *elàstic en el centri i *dues tiris de velcro en *els *costats *per a facilitar la col·*locació en *els *diferents *districtes *anatòmics. El *costat *amb la *lletra S indica el *Sud del solenoide *mentre que el *costat *amb la *lletra N indica el *Nord. *Els solenoides flexibles és podin *fixar sobre la zona a *tractar *utilitzant els *cintes *apropiades de velcro *proporcionades en la *dotació.
 • **MAGNETOTERAPIA: La **magnetoterapia *utilitza l'*energia *electromagnètica *per a la *regeneració *dels *teixits *aprofitant l'*acció d'un *camp *magnètic *induït *pel *corrent *elèctric que recorre una bobina (solenoide) *per a *afavorir *els *processos *reparadors *dels *teixits i estimular els *defenses *naturals *orgàniques.
 • *BENEFICIS: *millora l'*osteogènesi, *estimulant l'*activitat *dels **osteoblastos, *accelerant la *formació del *call *ossi i *mobilitzant *els *ions de *calci; - *redueix els *inflamacions; - *millora el *flux *dels *capil·*lars i la *microcirculació; - *afavoreix la *reabsorció d'*edemes i *líquids *intersticials; - *millora l'*intercanvi *cel·*lular; - *alleuja el dolor.
 • *OBJECTIU: L'*objectiu de la **magnetoterapia *és *recarregar i regenerar els *cèl·*lules *privades d'*energia vital. La *patologia de l'*aparell *musculoesquelètic representa el *camp d'*aplicació *més *específic de la **magnetoterapia. *Tots *els *esdeveniments *traumàtics podin beneficiar-es d'*aquesta *teràpia *amb *temps de *curació a *vegades *molt *significatius. *També *altres *patologies *òssies *tractades *amb **magnetoterapia han *mostrat *processos *reparadors i *temps de *recuperació *més *curts.
 • **GLOBUS: *Durant *més de 30 *anys, **GLOBUS ha *estat una empresa líder mundial en la *producció d'*equips **electromédicos *portàtils. L'*àmplia gamma *inclou *línies completis de *productes *per a *electroteràpia, **diatermia, *ultrasò, **magnetoterapia, *làser, *plataformes *vibratòries i *productes *especials *per a l'*esport.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Maquines de Magnetoterapia al millor preu.

Si estàs buscant comprar Maquines de Magnetoterapia, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Maquines de Magnetoterapia, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Maquina de Magnetoterapia estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Maquina de Magnetoterapia Més Barata

I-**TECH **Medical **Division - **LaMagneto - *Dispositiu de **magnetoterapia *per a *ús *domèstic - *Dispositiu de *baixa *freqüència - 46 programis *preestablerts

I-**TECH **Medical **Division - **LaMagneto - *Dispositiu de **magnetoterapia *per a *ús *domèstic - *Dispositiu de *baixa *freqüència - 46 programis *preestablerts El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 46 programis *terapèutics *preestablerts, *actualitzats *segons *els *últims *assajos *clínics.
 • 2 *canals de *sortida *independents *per a *realitzar *diferents *tractaments en *dues *parts del *cos al *mateix *temps, *fins i *tot en *parella.
 • *Inclou: *Dispositiu **LaMagneto, 2 *bandes *elàstiques *terapèutiques (**F3S2000), *font d'*alimentació *mèdica, manual d'*ús (idioma *espanyol no *garantit), *bossa de *transport.
 • Pantalla a color, *intensitat de *fins a 150 **gauss *per canal, *freqüència d'1 a 100 Hz.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Maquines de Magnetoterapia que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Maquines de Magnetoterapia disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Maquines de Magnetoterapia veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Maquina de Magnetoterapia Calitat - Preu

I-**TECH **Medical **Division, **LaMagneto Pro **Magnetoterapia *Baixa *Freqüència *Amb *Funció De *Bloqueig

I-**TECH **Medical **Division, **LaMagneto Pro **Magnetoterapia *Baixa *Freqüència *Amb *Funció De *Bloqueig Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • *APARELL **MAGNETOTERAPIA: **LaMagneto Pro *és el *dispositiu *per a **magnetoterapia de *baixa *freqüència *indicat *per al *tractament de *retards en la *consolidació, *osteoporosi, edema *ossi, *osteonecrosi, *així *com *úlceres i *neuropaties. *És un *aparell *per a **magnetoterapia *domiciliària *amb 2 *canals de 200 Gauss *cadascun *per a administrar dos *tractaments *simultàniament, *establint *diferents *horaris i programis. *Dispositiu *Mèdic *CLASSE **IIA CE1936. Mesuris: 180 x 110 x 50 mm (*deixo *anar x *ample x *alt).
 • *EQUIPAMENT: a *part de l'*aparell de **magnetoterapia *portàtil **LaMagneto Pro *també *inclou: 1 aplicador a *faixa *amb 3 solenoides (**F3S2000), 1 *parella de solenoides *professionals (**CV2S2000), alimentador *mèdic, *imant *per a *verificació de *funcionament, 3 *bandes de *teixit no *teixit (**TNT) **15x150 cm, manual d'*ocupació i *manteniment i *bossa *per al *transport. *Gràcies a l'alta *intensitat del *camp *magnètic que *pot generar, *està *especialment *indicat *per al *tractament de fracturis *òssies.
 • PROGRAMIS: *aquest *aparell de **magnetoterapia *portàtil *disposa de 63 programis *terapèutics *preestablerts i 2 *canals de *sortida *independents *per a *realitzar *diferents *tractaments en *dues *parts del *cos al *mateix *temps, *fins i *tot en *parella. *Compta *amb la *modalitat “*Últims 10”que *permet l'*accés *directe als *últimes 10 *teràpies *utilitzades *per l'*usuari. *Els programis de 42 a 63 *són programis que s'*utilitzen *exclusivament en *indicacions *mèdiques *específiques.
 • *ÀMBIT D'*ÚS: **LaMagneto Pro *està indicada *per a *ús *ambulatori/*hospitalari *per a *professionals (*metges, *fisioterapeutes, etc.) i *per a *usuaris *domèstics. En *cas de *teràpia *domèstica s'*aconsella *utilitzar *aquest *aparell de **magnetoterapia *portàtil *exclusivament *per *consell *mèdic o del **terapista. *És un *dispositiu *fàcil d'usar i *lleuger, la *qual cosa el fa ideal *per al *seu *ús en la *llar o en la clínica.
 • *PATOLOGIES *TRACTADES: *aquest *aparell de **magnetoterapia *portàtil *està *dissenyat i *indicat *per a la cura, la *rehabilitació i la *recuperació funcional de *patologies a *càrrec de: *articulació de la *nina, de la *mà, de l'*espatlla, del *peu, del *turmell i del *genoll, *aparell *musculoesquelètic, *artrosi, *atròfies i *distròfia *musculars, **bursitis, entre *altres *patologies. Ideal *per a *aquelles personis *amb un *membre de la *família que te *dificultats *per a usar *dispositius **electromédicos.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Les Maquines de Magnetoterapia

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Maquines de Magnetoterapia que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Maquines de Magnetoterapia

New age **Pocket **Emavit **Magnetoterapia

New age **Pocket **Emavit **Magnetoterapia TOP 1
Caracteristiques 📌
 • Pes: 0 kg
 • Pes *amb *embalatge: 1,58 kg

**Beurer **EM 49 **TENS/**EMS digital, *dispositiu de *corrent d'*estimulació 3 en 1 *per a l'*alleujament del dolor i *entrenament, *funció de *massatge, *inclou 4 *elèctrodes, Color *Blanc

**Beurer **EM 49 **TENS/**EMS digital, *dispositiu de *corrent d'*estimulació 3 en 1 *per a l'*alleujament del dolor i *entrenament, *funció de *massatge, *inclou 4 *elèctrodes, Color *Blanc TOP 2
Caracteristiques 📌
 • *Estimulació *elèctrica: *Pràctic *dispositiu d'*estimulació *elèctrica *amb 2 *canals ajustables *per *separat i 4 *elèctrodes *adhesius *per a **TENS, **EMS i *massatges *mitjançant *electroestimulació
 • *Fisioteràpia a casa: *Contribueix a la *reducció del dolor *sense *fàrmacs, *gràcies al *seu **sistéma d'*estimulació nerviosa *elèctrica **transcutánea, 12 *aplicacions **preprogramadas i 3 *personalitzables
 • *Condicionament i *regeneració: *Entrenament *dirigit i *regeneració *dels *músculs *mitjançant *estimulació *elèctrica, 32 *aplicacions **preprogramadas i 3 *personalitzables
 • *Massatge *relaxant: *Amb 20 programis de *massatges *per a *alleujar la *tensió i dolor muscular, *també *compta *amb "Doctor's **Function" la *qual guarda *ajustos *individuals *dels *seus programis de *teràpia
 • La *seva comanda *inclou: 1 *aparell de *corrent d'*estimulació **EM 49, 2 cables de *connexió, 4 *elèctrodes de **45x45 mm, 1 clip *per al *cinturó, 3 *piles **AAA, 1 manual d'*instruccions
 • Nota! *Aquest *producte funciona *amb *piles
+ Veure mes Caracteristiques

**Med-**Fit Pro d'1 MHz. *Dispositiu d'*ultrasò *amb *sortida en *polsos i *contínua *per a l'*alleujament del dolor muscular *agut i *crònic. Ideal *per a *tot *tipus de dolor articular.

**Med-**Fit Pro d'1 MHz. *Dispositiu d'*ultrasò *amb *sortida en *polsos i *contínua *per a l'*alleujament del dolor muscular *agut i *crònic. Ideal *per a *tot *tipus de dolor articular. TOP 3
Caracteristiques 📌
 • *Sortida en *polsos i *contínua *per al *tractament d'*afeccions *agudes i *cròniques.
 • *Els *tractaments *inclouen: **tendinitis, *articulacions *inflamades, dolor d'*esquena, *ciàtica, osteoartritis, *lesions de *teixits *tous, dolor en els *articulacions, artritis reumatoide, *esquinços *crònics i *distensions.
 • *Dispositiu *mèdic de *classe **2a *totalment *certificat. *És el *mateix *utilitzat *pels *departaments de *fisioteràpia i *terapeutes *esportius del **NHS.
 • Es *subministra *amb una *guia d'*usuari detallada i una *guia d'*usuari d'*inici *ràpid, *amb *instruccions *pas a *pas.
 • *Alleujament del dolor *mèdicament *provat, *dissenyat *específicament *per a *ús *domèstic *amb el *seu *propi *dispositiu d'*ultrasò *terapèutic personal. *Dues *maneres disponibles: *continu i en *polsos.
+ Veure mes Caracteristiques

**LIORQUE **Electroestimulador Muscular, **Electroestimulador **TENS/**EMS/FITNESS 3 en 1, 50 *Maneres, 10 Peixos d'*Elèctrodes **TENS, 16 *Nivells d'*Intensitat *Per a l'*Alleujament del Dolor

**LIORQUE **Electroestimulador Muscular, **Electroestimulador **TENS/**EMS/FITNESS 3 en 1, 50 *Maneres, 10 Peixos d'*Elèctrodes **TENS, 16 *Nivells d'*Intensitat *Per a l'*Alleujament del Dolor TOP 4
Caracteristiques 📌
 • [*Multifunció 3 en 1] **LIORQUE **electroestimulador **TENS/**EMS/FITNESS 3 en 1 *disposa d'un total de 3 *maneres de *funcionament: **TENS (*maneres 1 a 20): *alleuja el dolor muscular. La **EMS (*maneres 21 a 40): s'*utilitza *per a *relaxar *els *espasmes *musculars. FITNESS (*maneres 41 a 50): *millora el *to abdominal, *reforça el *desenvolupament *dels *músculs *abdominals i crea un abdomen *més *ferm
 • [50 *Maneres i 16 *Nivells d'*Intensitat] El **electroestimulador muscular *compta *amb 50 *maneres de *massatge **preconfigurados *diferents, la *qual cosa *li *permet experimentar *diferents *efectes de *massatge, *adequats *per a *diferents *parts del *cos, *com el *coll, l'*esquena, els *espatlles i la cintura, i *hi ha 16 *nivells de *maneres d'*intensitat *per a *triar *per a *personalitzar *profundament la *seva *experiència de *massatge (NOTA: No *podrà ajustar la *intensitat *fins que s'*apliqui *els *coixinets **TENS en la *pell)
 • [Canales **Duales *Independents] La **LIORQUE **electroestimulador te *canals *duals *independents, *per la *qual cosa *pot *establir *maneres i *intensitats *separats *per al canal A i el canal B, o *fins i *tot *utilitzar-la *per a *dues personis al *mateix *temps. *Alleuja *eficaçment el dolor *enviant *còmodes impulsos a la *pell, *estimulant els *fibres
 • [*Coixinets **TENS *Millorades] *Els *nostres *coixinets **TENS *estan *fetes de **PU d'alta *qualitat *per a una *millor *adherència i podin ser *reutilitzades *fins *més de 100 *vegades. *Els *coixinets d'*elèctrodes *tenen un *disseny universal i *són compatibles *amb la *majoria *dels *recanvis del *mercat, *per la *qual cosa no *haurà de preocupar-es *per la *seva *substitució. El *paquet veu *amb un total de 10 *coixinets **TENS
 • [*Temps de *Treball *Prolongat] La **LIORQUE **electroestimulador muscular *pot *utilitzar-es *durant 12 *dies (30 *minuts al dia) *quan *està *completament *carregada. El *dispositiu *és *lleuger i *portàtil *perquè *pugui *gaudir del *seu *temps de *massatge a casa, en el *treball o en *els *desplaçaments
+ Veure mes Caracteristiques

**Globus | **Magnum **XL Pro Solenoides **Pocket Pro, **magnetoterapia *amb 46 programis *per a *tractar *trastorns *osteoarticulars

**Globus | **Magnum **XL Pro Solenoides **Pocket Pro, **magnetoterapia *amb 46 programis *per a *tractar *trastorns *osteoarticulars TOP 5
Caracteristiques 📌
 • SOLENOIDES: *els **Solenoidi **Pocket Pro *són una *parella de solenoides *formats *per *dues *bobines *per a cada *coixí. En cada *coixí s'indica la *polaritat *amb els *lletres N, *per al *Nord, i S, *per al *Sud. *Aquests solenoides s'han de *fixar al *cos *inserint una cinta *elàstica proporcionada en la *dotació sota *els *traus (en *sentit *horitzontal o vertical) i *tancant-la sobre si *mateixa.
 • **MAGNETOTERAPIA: La **magnetoterapia *utilitza l'*energia *electromagnètica *per a la *regeneració *dels *teixits *aprofitant l'*acció d'un *camp *magnètic *induït *pel *corrent *elèctric que recorre una bobina (solenoide) *per a *afavorir *els *processos *reparadors *dels *teixits i estimular els *defenses *naturals *orgàniques.
 • *BENEFICIS: *millora l'*osteogènesi, *estimulant l'*activitat *dels **osteoblastos, *accelerant la *formació del *call *ossi i *mobilitzant *els *ions de *calci; - *redueix els *inflamacions; - *millora el *flux *dels *capil·*lars i la *microcirculació; - *afavoreix la *reabsorció d'*edemes i *líquids *intersticials; - *millora l'*intercanvi *cel·*lular; - *alleuja el dolor.
 • *OBJECTIU: L'*objectiu de la **magnetoterapia *és *recarregar i regenerar els *cèl·*lules *privades d'*energia vital. La *patologia de l'*aparell *musculoesquelètic representa el *camp d'*aplicació *més *específic de la **magnetoterapia. *Tots *els *esdeveniments *traumàtics podin beneficiar-es d'*aquesta *teràpia *amb *temps de *curació a *vegades *molt *significatius. *També *altres *patologies *òssies *tractades *amb **magnetoterapia han *mostrat *processos *reparadors i *temps de *recuperació *més *curts.
 • **GLOBUS: *Durant *més de 30 *anys, **GLOBUS ha *estat una empresa líder mundial en la *producció d'*equips **electromédicos *portàtils. L'*àmplia gamma *inclou *línies completis de *productes *per a *electroteràpia, **diatermia, *ultrasò, **magnetoterapia, *làser, *plataformes *vibratòries i *productes *especials *per a l'*esport.
+ Veure mes Caracteristiques

**IACER I-**Tech **MAG 2000 Plus, *per a **magnetoterapia *domèstica i *professional, 2 *canals de 200 Gauss *cadascun, 35 programis, *fins a 10 *memòries d'*usuari, banda *elàstica *amb 3 solenoides, *bossa

**IACER I-**Tech **MAG 2000 Plus, *per a **magnetoterapia *domèstica i *professional, 2 *canals de 200 Gauss *cadascun, 35 programis, *fins a 10 *memòries d'*usuari, banda *elàstica *amb 3 solenoides, *bossa TOP 6
Caracteristiques 📌
 • **MAG 2000 PLUS **MAGNETOTERAPIA *amb 2 *canals, 400 Gauss, *és un *dispositiu *per a **magnetoterapia *domiciliària i *professional *equipat *amb 2 *canals de 200 Gauss *cadascun *per a *tractar *diferents *àrees del *cos a través de la banda *elàstica *terapèutica *amb 3 solenoides; 10 *MEMÒRIES D'*USUARI
 • **Magnetoterapia *amb 35 programis: 20 programis *preestablerts *per al *tractament de *patologies comuns, 14 programis *identificats *per la *freqüència de *treball (d'1 a 100 Hertz) i un programa **Autoscan *amb *variació *contínua de *freqüència *per al *tractament de *teixits *tous i durs en la *mateixa *sessió de *teràpia
 • **MAG PLUS *ofereix la *possibilitat d'*emmagatzemar *fins a 10 *memòries d'*usuari, *triant la *freqüència *fins a 120 Hz, la *intensitat i durada de la *teràpia: un *suport *òptim *per *als *professionals que *necessiten un programa *específic *per a cada *pacient
 • **MAG 2000 PLUS *li *permet ajustar *lliurement la *intensitat del *camp *magnètic *per a *tots *els programis, *amb *valors *màxims de *fins a 400 Gauss en els *dues *sortides (200 Gauss *per *sortida); *potència de *funcionament 110-240 V
 • *Maig 2000 *subministrat *amb banda *elàstica *terapèutica *amb 3 solenoides, un *parell de solenoides *professionals i *bossa *per a *transport, *potència i manual (GB, FR, **IT, *ÉS). *Dimensions de la *lluminària: 200 x 47 x 69 mm
+ Veure mes Caracteristiques

**Globus | **Magnum 3000 Pro **Solenoidi **Pocket Pro, **Magnetoterapia *Amb 70 **Programmi **Per La Cura **Di **Patologie **Osteoarticolari e Recupero Dopo **Interventi **Ortopedici, **Trattamenti **Locali e Total-*Bodi

**Globus | **Magnum 3000 Pro **Solenoidi **Pocket Pro, **Magnetoterapia *Amb 70 **Programmi **Per La Cura **Di **Patologie **Osteoarticolari e Recupero Dopo **Interventi **Ortopedici, **Trattamenti **Locali e Total-*Bodi TOP 7
Caracteristiques 📌
 • SOLENOIDES: *els Solenoides **Pocket Pro *són un *parell de solenoides *formats *per *dues *bobines *per a cada *coixí. En cada *coixí s'indica la *polaritat *amb els *lletres N, *per al *Nord, i S, *per al *Sud. *Aquests solenoides s'han de *fixar al *cos *inserint una banda *elàstica proporcionada en la *dotació sota *els *traus (en *sentit *horitzontal o vertical) i *tancant-la sobre si *mateixa.
 • **MAGNETOTERAPIA: La **magnetoterapia *utilitza l'*energia *electromagnètica *per a la *regeneració *dels *teixits *aprofitant l'*acció d'un *camp *magnètic *induït *pel *corrent *elèctric que recorre una bobina (solenoide) *per a *afavorir *els *processos *reparadors *dels *teixits i estimular els *defenses *naturals *orgàniques.
 • *BENEFICIS: *millora l'*osteogènesi, *estimulant l'*activitat *dels **osteoblastos, *accelerant la *formació del *call *ossi i *mobilitzant *els *ions de *calci; *redueix els *inflamacions; *millora el *flux *dels *capil·*lars i la *microcirculació; *afavoreix la *reabsorció d'*edemes i *líquids *intersticials; *millora l'*intercanvi *cel·*lular; *alleuja el dolor.
 • *PROPÒSIT: El *propòsit de la **magnetoterapia *és el de *recarregar i regenerar els *cèl·*lules *privades d'*energia vital. La *patologia de l'*aparell *musculoesquelètic representa el *camp d'*aplicació *més *específic de la **magnetoterapia. *Tots *els *esdeveniments *traumàtics podin *obtenir *avantatges d'*aquesta *teràpia *amb *temps de *curació a *vegades *molt *significatius. *També *altres *patologies *òssies *tractades *amb **magnetoterapia han *mostrat *processos *reparadors i *temps de *recuperació *més *curts.
 • **GLOBUS: *Durant *més de 30 *anys, **GLOBUS ha *estat una empresa líder mundial en la *producció d'*equips **electromédicos *portàtils. L'*àmplia gamma *inclou *línies completis de *productes *per a *electroteràpia, **diatermia, *ultrasò, **magnetoterapia, *làser, *plataformes *vibratòries i *productes *especials *per a l'*esport.
+ Veure mes Caracteristiques

**Magnum L *amb 1 solenoide flexible **Globus **magnetoterapia 1 canal – 160 Gauss de *pic total

**Magnum L *amb 1 solenoide flexible **Globus **magnetoterapia 1 canal – 160 Gauss de *pic total TOP 8
Caracteristiques 📌
 • G3947 – **Magnum L *amb 1 solenoide flexible *dispositiu **magnetoterapia **Globus **CMP (**Campi *magnètics *premuts) – 1 canal – 160 Gauss de *pic total (60 Gauss de *mitjana) – *Potència regulable *amb *pas de 5
 • *Tipus de *teràpia: **magnetoterapia *amb *camps *magnètics *premuts (**CMP) de *baixa *freqüència.
 • Pantalla *gràfica **retroiluminada que *permet *veure *tots *els *paràmetres.
 • 8 programis de *salut/*recuperació: 1. *Petita fractura – 2. *Grans fracturis: 3. **Osteoartrite cervical - 4. Dolor d'*esquena: -5. *Osteoporosi - 6.**Artrosi - 7. **Artrite - 8. **EPICONDILITE
 • *Alimentació: a *xarxa 220 V (l'*aparell *només funciona *quan és *connecta a la *clàssica presa de *corrent, no te *bateries). L'ofereix *inclou: 1 **Magnum L **Globus, 1 difusor flexible (longitud mín. 30 *màx. 40 - **anch. 10 cm), 1 *font d'*alimentació, 1 *bossa, 1 manual d'*ús (idioma *espanyol no *garantit).
+ Veure mes Caracteristiques

**Therapist - **Magnetoterapia *portàtil i domiciliar - **All **in **one…

**Therapist - **Magnetoterapia *portàtil i domiciliar - **All **in **one… TOP 9
Caracteristiques 📌
 • La nova **magnetoterapia *tot en un. *Pràctic i manejable. *Disseny compacti i *petit *grandària. *Gràcies a la *seva *grandària de *butxaca, la *bateria de *llarga durada i la *seva forma *ergonòmica és *pot *emportar a *qualsevol *lloc que s'*utilitzi *amb la *màxima *comoditat, *fins i *tot sobre la roba. No *emet *soroll ni *vibracions molestis.
 • **THERAPIST *Permet una *aplicació *senzilla *gràcies a la *seva banda *elàstica especial. És col·boja *directament en la zona a *tractar, *fins i *tot sobre el *vestit o la *guix. No *necessita *programació, *per la *qual cosa *és *molt *fàcil d'usar. *Només "**decirl" si *els *dolors *són *aguts o *crònics.
 • *Els *dolors *aguts *apareixen *normalment de *sobte i *interessen una zona específica del *cos. El dolor d'*esquena ocasional i la *cervicàlgia *són *exemples *freqüents. Podin provocar *nombrosos *trastorns i dificultar *els gestos de *tots *els *dies, *fins i *tot *els *més *senzills.
 • *Els *dolors *crònics *tendeixen a durar i podin afectar *diferents *parts del *cos. *Aquest *és el *cas d'*artrosi i *osteoporosi. *Els *dolors *crònics comprometen *significativament la *qualitat de vida del *malalt, *limitant els *seves *activitats *diàries.
 • *Gràcies a la *seva *aplicació *diàleg *amb el *teu *telèfon *intel·*ligent *proporcionant-t'en *temps real *tota la *informació sobre el *tractament en *curs. A través de l'*aplicació dedicada, *pots controlar el programa en *ús, la durada del *tractament i l'*estat de la *bateria. *També *pots *comprovar *quins *trastorns *tractar i contactar *amb un especialista *amb un simple *missatge en el centri d'*assistència
+ Veure mes Caracteristiques

**Electroestimulador **TENS *combinat i **electroestimulador **EMS **stim-pro X9+ **axion + 8 *elèctrodes *quadrats + 4 cables + 2 *elèctrodes *espatlla + 1 *elèctrode *coll + 2 *elèctrodes columna + 1 *esprai

**Electroestimulador **TENS *combinat i **electroestimulador **EMS **stim-pro X9+ **axion + 8 *elèctrodes *quadrats + 4 cables + 2 *elèctrodes *espatlla + 1 *elèctrode *coll + 2 *elèctrodes columna + 1 *esprai TOP 10
Caracteristiques 📌
 • *CONTINGUT: **Electroestimulador **TENS-**EMS, 8 *elèctrodes *autoadhesius **5x5cm, 4 cables de *connexió, 2 *elèctrodes *per a *espatlla, 1 *elèctrode *per a *coll, 2 *elèctrodes *per a columna, 1 *esprai de *neteja i contacti, *Maletí de *transport, 4 *piles 1,5V **AA,Manual d'*instruccions, *Pòster *amb *exemples d'*aplicació.
 • PROGRAMIS: Estar *equipat *per a cada *situació *amb 37 programis i 8 *maneres ajustables *individualment. *Estalvia *temps *usant *fins a 8 *elèctrodes en 4 *canals *simultàniament.
 • *Alleugi el dolor *amb la *suau *teràpia de dolor **TENS *sense *medicació i *sense *efectes *secundaris. *Aplicació *els *elèctrodes **tens en la zona afectada *com a *esquena, *espatlles, *peus, *braços i *comenci la *seva *sessió. *Per a la *teràpia de dolor **TENS, *entrenament muscular **EMS i *massatge de *corrent d'*estimulació - Estimulador de *nervis i *músculs *completament digital
 • *Aconseguir un *creixement de *musculació *efectiu a través de l'*electroestimulació muscular *elèctrica (**EMS), *tonifiqui la zona abdominal, *cames, bíceps, *esquena, etc. Ideal *com a *gimnàstica *passiva
 • *Senti's destral *gràcies a la *qualitat de marca *provada i certificada CE d'*aquest *dispositiu de *corrents d'*estimulació del *fabricant *alemany
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Maquina de Magnetoterapia

Nota 9.9
**IACER I-**TECH - *Faixa *terapèutica *amb 3 solenoides
**IACER I-**TECH - *Faixa *terapèutica *amb 3 solenoides
Fabricant I TECH
Nota 8.5
I-**TECH **Medical **Division, **LaMagneto X **Magnetoterapia *Baixa *Freqüència *amb **Osteomat, 63 Programis
I-**TECH **Medical **Division, **LaMagneto X **Magnetoterapia *Baixa *Freqüència *amb **Osteomat, 63 Programis
Fabricant I TECH
Nota 8.0
*Màquina **TENS combinada *amb estimulador muscular, **TENS *recarregable de doble canal *fàcil d'usar *amb 24 programis *preestablerts i ajustable *manualment *per a *alleujar el dolor i *reeducació muscular
*Màquina **TENS combinada *amb estimulador muscular, **TENS *recarregable de doble canal *fàcil d'usar *amb 24 programis *preestablerts i ajustable *manualment *per a *alleujar el dolor i *reeducació muscular
Fabricant Medfit
Nota 7.8
**TensCare **Flexistim - **Electroestimulador *Complet *amb 4 *teràpies: **EMS, **Tens, **Ift i *microcorrent. *Dispositiu *petit *Però *potent, *amb mes de 50 programis
**TensCare **Flexistim - **Electroestimulador *Complet *amb 4 *teràpies: **EMS, **Tens, **Ift i *microcorrent. *Dispositiu *petit *Però *potent, *amb mes de 50 programis
Fabricant TensCare
Nota 7.7
**OMRON E3 **Intense **Electroestimulador *portàtil
**OMRON E3 **Intense **Electroestimulador *portàtil
Fabricant OMRON Healthcare
Nota 7.6
I-**Tech *Parell de solenoides *professionals, **Ø 11 cm, *per a *teràpia d'alta *freqüència, *per a *teràpia d'alta *freqüència.
I-**Tech *Parell de solenoides *professionals, **Ø 11 cm, *per a *teràpia d'alta *freqüència, *per a *teràpia d'alta *freqüència.
Fabricant I TECH
Nota 7.5
*Analitzador *quàntic, mini *analitzador de *ressonància *magnètica *quàntica de tercera *generació USB de 45 informes, *analitzador de *cos de *ressonància precisa, detector compacti i *pràctic de **sub-*salut
*Analitzador *quàntic, mini *analitzador de *ressonància *magnètica *quàntica de tercera *generació USB de 45 informes, *analitzador de *cos de *ressonància precisa, detector compacti i *pràctic de **sub-*salut
Fabricant Fockety
Nota 7.4
*Dispositiu de *massatge de *deixalla, *Màquina de **magnetoterapia *per a *teràpia de *drenatge *limfàtic *magnètic *meridià
*Dispositiu de *massatge de *deixalla, *Màquina de **magnetoterapia *per a *teràpia de *drenatge *limfàtic *magnètic *meridià
Fabricant Qinlorgo
Nota 7.4
**XJZHANG *Analitzador De *Ressonància *Quàntica: Detector De *Salut *Precís I *Portàtil, *Analitzador De *Salut *Quàntic Saludable *Portàtil, Detector De *Cos De **Subsalud *per a la *Llar I L'Oficina
**XJZHANG *Analitzador De *Ressonància *Quàntica: Detector De *Salut *Precís I *Portàtil, *Analitzador De *Salut *Quàntic Saludable *Portàtil, Detector De *Cos De **Subsalud *per a la *Llar I L'Oficina
Fabricant XJZHANG
Nota 7.4
*Aparell *per a **magnetoterapia **Globus **Magnum L
*Aparell *per a **magnetoterapia **Globus **Magnum L
Fabricant Globus

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-6 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables