₯ ⭐️ Les 10 Millors Gravadores de Sons de 2023 ⭐️ ✔️ ¡Al Millor Preu!

🔥 Les 3 Millors Gravadores de Sons

64GB Gravadora de Veu Digital, *COCONISE *3072kbps Gravadora Veu amb Reproductor d'MP3, Qualitat de So HD, reducció de Soroll Intel·ligent, amb funció d'enregistrament de Control de Veu

64GB Gravadora de Veu Digital, *COCONISE *3072kbps Gravadora Veu amb Reproductor d'MP3, Qualitat de So HD, reducció de Soroll Intel·ligent, amb funció d'enregistrament de Control de Veu El Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Enregistrament d'alta qualitat】: *COCONISE Gravadora de Veu adopta un xip de reducció de soroll intel·ligent, equipat amb micròfons duals, que pot gravar so estèreo de 3072 *kbps. Al mateix temps, adopta altaveus *BLC d'alta qualitat, que optimitza perfectament el so d'entrada a sortida i millora en gran manera la claredat del so
 • 【Memòria de gran capacitat】: s'utilitzen 64 GB de memòria de gran capacitat i l'espai d'emmagatzematge pot emmagatzemar fins a 16.000 cançons o 270 hores d'enregistrament amb una resolució de 512 *kbps. Ja no ha de preocupar-se per quedar-se sense espai d'emmagatzematge i, sovint, necessita fer una còpia de seguretat dels arxius en la seva computadora
 • 【Enregistrament ràpid】: equipat amb un botó d'enregistrament ràpid, simplement embranzida cap amunt amb el polze per a començar a gravar, no necessita preocupar-se per perdre's el que desitja gravar
 • 【Enregistrament activat per veu】: pot activar la funció d'enregistrament controlat per veu. Quan hi ha so, es gravarà automàticament i deixarà de gravar quan no hi hagi so. Això estalvia en gran manera l'espai d'emmagatzematge de Gravadora Veu i li estalvia temps en escoltar el contingut gravat
 • 【Alta confidencialitat】: pot establir una contrasenya de 4 dígits per a evitar que uns altres robin el seu contingut de Gravadora de Veu perquè pugui gravar contingut important aquí amb més tranquil·litat
 • 【Nota】: La bateria està integrada i és recarregable.
+ Veure mes Caracteristiques

Gravadora Digital de Veu *OM *SYSTEM W-883 micròfons estèreo incorporats, USB Directe, cancel·lació de Soroll, Manera Simple, 8 GB de Memòria i enregistrament activat per Veu (*VCVA)

Gravadora Digital de Veu *OM *SYSTEM W-883 micròfons estèreo incorporats, USB Directe, cancel·lació de Soroll, Manera Simple, 8 GB de Memòria i enregistrament activat per Veu (*VCVA) El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • La gravadora de veu digital amb sistema de micròfon veritablement estèreo incorporat d'alta qualitat i un angle de 90° captura la informació de manera nítida independentment d'on es trobi l'orador.
 • La manera automàtica intel·ligent ajusta de manera variable el nivell d'enregistrament als diferents volums.
 • Un terminal USB integrat permet connectar directament la gravadora a un ordinador i carregar la bateria subministrada dins de la gravadora.
 • La manera Simple mostra només la informació essencial en una font gran i limita les opcions del menú a les funcions usades sovint.
 • Format d'enregistrament: MP3 44,1 kHz 8-128 *kbps estèreo/*PCM 22,05 kHz mostrejo 16 bits bufó
 • Successor de la reeixida sèrie *Olympus
+ Veure mes Caracteristiques

64GB Mini Gravadora de Veu Digital, Qualitat So HD *3072kbs amb Reducció de Soroll, amb Suport Per a Conferències, Entrevistes, MP3, *usb

64GB Mini Gravadora de Veu Digital, Qualitat So HD *3072kbs amb Reducció de Soroll, amb Suport Per a Conferències, Entrevistes, MP3, *usb El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【64GB Gravadora de veu de gran memòria】La memòria interna de 64 GB pot emmagatzemar fins a 268 hores (512 *kbps) d'arxius d'àudio o 44 hores arxius d'àudio d'alta qualitat (3072 *kbps) o 6000 cançons, Gravadora de veu es pot utilitzar durant 11 hores quan està completament carregada.
 • 【*3072kbps Tecnologia de reducció de soroll】La gravadora de control de veu està equipada amb dos micròfons d'enregistrament professional, un xip de reducció de soroll *DAC professional, permet enregistrament HD estèreo, captura un so nítid a 3072 *kbps.
 • 【Enregistrament amb un sol toc i enregistrament activat per veu】prem un botó *REC/*SavE per a iniciar/guardar l'enregistrament. Amb la funció de reconeixement de veu automàtic, la gravadora inicia automàticament l'enregistrament quan es reconeix el so. Sense so, es troba en manera d'espera per a reduir la capacitat d'enregistrament i el consum d'energia.
 • 【Contrasenya per a la protecció de dades】Configuri la contrasenya per a protegir les dades. En encendre la gravadora, ha d'introduir la contrasenya correcta cada vegada que encengui el dispositiu, protegir la privacitat i la seguretat.
 • 【Transmissió de dades d'ultra alta velocitat】amb el port de transmissió de dades tipus C, la transmissió de dades és més de 3 vegades major que la de les excuses ordinàries
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Gravadores de Sons al millor preu.

Si estàs buscant comprar Gravadores de Sons, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Gravadores de Sons, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Gravadora de Sons estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Gravadora de Sons Més Barata

Gravadora de So Digital HD, Màquina d'Enregistrament de Veu *LCD, Reproductor de Veu amb Gravadora de Cinta, amb Micròfon Dual per a Conferències, Reunions, Entrevistes, Entreteniment

Gravadora de So Digital HD, Màquina d'Enregistrament de Veu *LCD, Reproductor de Veu amb Gravadora de Cinta, amb Micròfon Dual per a Conferències, Reunions, Entrevistes, Entreteniment El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • CONTROL DE VEU: comenci a gravar quan hi hagi so i deixi de gravar quan no hi hagi so, la qual cosa pot estalviar memòria i energia i millorar l'eficiència.
 • AUDIÒFON: aquesta gravadora admet la càrrega mentre grava, grava mentre escolta l'enregistrament, perquè pugui comprendre l'efecte d'enregistrament en temps real.
 • ENREGISTRAMENT D'ANOMENADES TELEFÒNIQUES: aquesta gravadora pot gravar el contingut de les trucades de telèfons mòbils i telèfons fixos, ajudant-lo a guardar el contingut de la crida a temps, en cas de situacions especials.
 • ENREGISTRAMENT TEMPORITZAT: aquesta gravadora admet un temps d'enregistrament preestablert i pot gravar i guardar automàticament el contingut de l'enregistrament.
 • MULTIFUNCIONAL: Aquesta gravadora és petita i lleugera, fàcil de transportar. És adequat per a gravar classes, reunions, entrevistes, entreteniment i altres situacions.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Gravadores de Sons que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Gravadores de Sons disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Gravadores de Sons veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Gravadora de Sons Calitat - Preu

Gravadora de Veu Digital USB | Mini Gravadora de Veu Portàtil 8 GB | Gravador d'Àudio Ideal per a Reunions, Entrevistes, Conferències. | Gravadora Espia amb Memòria per a Diverses Hores d'Enregistrament

Gravadora de Veu Digital USB | Mini Gravadora de Veu Portàtil 8 GB | Gravador d'Àudio Ideal per a Reunions, Entrevistes, Conferències. | Gravadora Espia amb Memòria per a Diverses Hores d'Enregistrament Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ⭐️ GRAVI SENSE SER VIST I USI-HO COM USB TAMBÉ⭐️ Mini gravadora de veu digital portàtil amb micròfon amb cancel·lació de soroll d'alta sensibilitat. 8GB Flaix d'alta velocitat per a enregistrament de veu d'alta qualitat durant 36 hores. Si s'usa contínuament la seva durada són 12 hores.
 • ⭐️ LA INFORMACIÓ GRAVADA ÉS OR⭐️ Gravadora de veu USB pot usar-la en reunions, per a gravar les classes, prendre anotacions ràpidament, en assumptes judicials o policials, per a gravar el que diu el seu metge, el seu advocat, els seus assajos musicals, les seves idees per als llibres, per a gravar les seves conferències, etc. Usi-la per a recreació, converses, treball i estudi, etc. També pot ser usada com a USB.
 • ⭐️COMPATIBLE AMB QUALSEVOL DISPOSITIU ⭐️ USB perfecte compatible amb el sistema operatiu Windows i *MAC (USB2.0), Android *OTG, arxius *WAV d'enregistrament de veu Reprodueix amb Windows *Player i *MAC *VLC Mitjana *Player, i altres arxius compatibles amb format *WAV Mitjana *Player.
 • ⭐️ FÀCIL D'USAR I BON ABAST⭐️ El gravador funciona molt fàcilment. Canvia a *REC i grava i el seu interruptor parpelleja. Per a detenir l'enregistrament en el botó stop. Si vol usar-ho com a USB solament deixi-ho en l'opció STOP. Es carrega ràpidament, només necessita una hora màxim i ja tindrà disponible per a usar-ho 32 hores.
 • ⭐️ GARANTIA I SERVEI POSTVENDA⭐️ Tots els nostres productes venen amb un servei postvenda. Si no sap alguna cosa, tranquil, ens crida o ens escriu per email i en menys d'1 hora respondrem a la seva petició. La nostra màxima prioritat són clients contents. Si el client no queda satisfet, nosaltres tampoc.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Gravadores de Sons

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Gravadores de Sons que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Gravadores de Sons

*LightREC - Mini gravadora activada per veu - Unitat flaix USB prima | 26 hores de bateria | 8GB - 94 hores de capacitat | Gravador de so USB *Memory Estic fàcil d'usar | per *aTTo Digital

*LightREC - Mini gravadora activada per veu - Unitat flaix USB prima | 26 hores de bateria | 8GB - 94 hores de capacitat | Gravador de so USB *Memory Estic fàcil d'usar | per *aTTo Digital TOP 1
Caracteristiques 📌
 • Aquest Mini *Voice *Recorder li ofereix una gran compatibilitat amb gairebé qualsevol dispositiu mòbil (PC, *MAC, dispositius Android - iPhone no és compatible) per a un fàcil accés dels seus enregistraments personals. L'innovador endoll 2 en 1 amb *MicroUSB i USB 2.0 l'ajuda a connectar aquesta gravadora de veu digital de la manera més convenient, guanyant temps per a les coses que realment importen en la seva vida.
 • Les maneres ENREGISTRAMENTS ACTIVATS PER VEU i *GRABACION CONTINU estan disponibles en aquesta petita gravadora de veu digital amb només pressionar el botó "*Mode". El sensor de so integrat ajuda a la gravadora a capturar només els moments en què es detecta un so, fent que els arxius d'àudio siguin molt més fàcils d'escoltar.
 • ELS *NUMEROS MES IMPORTANTS que busca en una gravadora de veu: fins a 94 hores de capacitat d'enregistrament, 26 hores de durada de la bateria amb una sola càrrega, 1 hora de recàrrega, ús il·limitat de la memòria interna.
 • EL GRAVADOR DE VEU USB més lleuger: amb un pes de només 10 grams, aquest dispositiu portàtil es pot usar sense que ningú el noti, ni vostè mateix. Més petit que un encenedor normal, aquest dispositiu pot cabre en gairebé qualsevol cosa que se t'ocorri. Converteixi aquesta poderosa gravadora de veu en les seves oïdes portàtils quan i on més la necessiti.
 • MEJOR SOPORTE TÉCNICO PARA TODOS - el tiempo de respuesta para nuestros clientes es de 15 minutos hasta un máximo de unas pocas horas. Por favor, pregunte todo lo que necesite, en cualquier momento. Ninguno de los que dieron una opinión negativa alguna vez nos contactaron. Ofrecemos SOPORTE DE POR VIDA para que se asegure de hacer una sabia inversión en nuestro dispositivo y no solo gaste dinero en ello.
+ Veure mes Caracteristiques

*Olympus *LS-P1 - Gravadora d'Àudio Digital d'Alta Resolució amb Micròfons Estèreo Direccionals, *Ligación USB, Cancel·lació de Soroll, Micròfon amb Zoom, Manera Automàtica Intel·ligent i Memòria 4 GB

*Olympus *LS-P1 - Gravadora d'Àudio Digital d'Alta Resolució amb Micròfons Estèreo Direccionals, *Ligación USB, Cancel·lació de Soroll, Micròfon amb Zoom, Manera Automàtica Intel·ligent i Memòria 4 GB TOP 2
Caracteristiques 📌
 • La gravadora d'àudio digital amb veritables micròfons estèreo de qualitat recodifica en una sensació estèreo realista que pot capturar el so amb un rang de freqüència de 60 Hz - 20 kHz
 • El filtre *Low-*Cut elimina les freqüències baixes del senyal d'àudio per a evitar el soroll no desitjat
 • La función de Cancelación de Ruido asegura una calidad clara cuando desea reproducir sus canciones o cualquier otra grabación de voz
 • Formats d'enregistrament: *PCM lineal 96 kHz/24 bit, MP3 320 *kbps
 • Funció de reproductor de música d'alta resolució: *PCM (*WAV)/MP3
+ Veure mes Caracteristiques

Gravadora de Veu Professional *CyberBit *Atom amb So d'Ultra Qualitat de 32 GB, Gravadora Digital Activada per Veu, Processador de Reducció de Soroll i Funció *DSP Activi-X

Gravadora de Veu Professional *CyberBit *Atom amb So d'Ultra Qualitat de 32 GB, Gravadora Digital Activada per Veu, Processador de Reducció de Soroll i Funció *DSP Activi-X TOP 3
Caracteristiques 📌
 • 💯 *Cyberbit és una de les petites gravadores digitals més eficients disponibles en el mercat. És el resultat de 10 anys de treball intens i estudi en dispositius d'enregistrament de *SMT *Security. Les seves extraordinàries actuacions són confirmades per usuaris professionals, sent utilitzades en diverses situacions socials especialment importants.
 • 🏆 Equipat amb un amplificador de so intel·ligent Activi-X *DSP és capaç de gravar molt clarament des d'una distància de 10 a 12 m (rang lliure) o 7 a 8 m si es col·loca en una butxaca o calaix. El so s'ajusta en temps real, depenent de la seva intensitat i la distància de la font emissora. El sintetitzador apuntarà automàticament a amplificar les veus de les persones i reduir el soroll de fons per a obtenir l'enregistrament de la més alta qualitat.
 • 🔊 Sensor de veu especialment dissenyat per a iniciar automàticament l'enregistrament quan detecta una conversa pròxima o soroll que supera els 45 dB. L'apagat es realitza automàticament quan és silenciós. Això prolonga la durada de la bateria.
 • 🔋 La bateria de polímer de liti de 230 *mAh es carrega ràpidament utilitzant un port USB (*2h) i ofereix un rang de fins a 20 hores en funcionament continu o fins a 20 hores amb el sensor de veu activat. Està equipat amb 32 GB de memòria i pot emmagatzemar 190 hores en format *.*wav a una qualitat de 192 *KPBS.
 • 💰 Tenemos plena confianza en la calidad, utilidad y rendimiento de esta grabadora de voz digital. El tiempo mostrará que esta grabadora de voz graba con éxito y cumple eficazmente con su utilidad. Ofrecemos 100% satisfacción o garantía de devolución de dinero. Es una inversión segura.
+ Veure mes Caracteristiques

Sony *ICD-PX470 - Gravadora de veu digital amb 4 GB, USB, ranura micro SD i enregistrament mp3 i *PCM lineal, Negre, Estàndard

Sony *ICD-PX470 - Gravadora de veu digital amb 4 GB, USB, ranura micro SD i enregistrament mp3 i *PCM lineal, Negre, Estàndard TOP 4
Caracteristiques 📌
 • 4 GB d'emmagatzematge intern que poden ampliar-se a 32 GB amb una targeta micro SD
 • El sistema de micrófono estéreo permite grabar sonidos distantes o suaves
 • L'enregistrament en manera d'enfocament i en manera estèreo panoràmica et permet gravar les veus que vols sentir
 • L'enregistrament de veu automàtica redueix el soroll de fons
 • El connector USB integrat permet que la transferència d'arxius resulti més fàcil
 • Dispositius compatibles: *MicroSD (*TransFlash)
+ Veure mes Caracteristiques

Gravadores de Veu Digitals Gravadora Petita Collaret Clauer Penjant amb Auriculars - Control de So - *8g Emmagatzemat 500 Hores en Manera *32Kbps

Gravadores de Veu Digitals Gravadora Petita Collaret Clauer Penjant amb Auriculars - Control de So - *8g Emmagatzemat 500 Hores en Manera *32Kbps TOP 5
Caracteristiques 📌
 • ✪mini gravadora. La memòria *8g incorporada permet estalviar 90 hores d'enregistrament de veu. És molt adequat per a reunions, construcció, recerca i obtenció de proves.
 • ✪ Dimensions *ultrapequeñas (42 x 37 x 9,6 mm): cap fàcilment en qualsevol butxaca o cartera. Es poden agregar marques de temps com a punts de referència en tots els enregistraments, simplement connecti el dispositiu al port USB 2.0 de la seva computadora i faci clic en l'eina de temps en el disc extraïble per a configurar les marques de temps.
 • ✪Un botó, fàcil d'usar: amb només un botó, simplement llisqui'l cap a l'esquerra, la llum vermella s'encén, després parpelleja 3 vegades i s'apaga, la qual cosa indica que està gravant, ell està gravant; arrossegui'l cap a la dreta, l'àudio es grava. (consulti la imatge de *Amazon n.° 2 per a veure la posició del botó)
 • ✪Enregistrament activat per veu (manera *VOR): comença a gravar automàticament quan es detecta so, i pot gravar d'una manera que evita llargues hores d'enregistraments silenciosos. Segueixi la imatge de *Amazon n. ° 4 per a usar la manera d'enregistrament activat per veu. (Si encara no saps com usar-ho, si us plau escriu-nos)
 • ✪ Quan gravi un arxiu d'àudio, l'arxiu d'àudio es nomenarà automàticament amb el temps. Abans de gravar un arxiu d'àudio, primer ha de configurar el temps del disc. Com configurar el temps del disc: connecti el dispositiu al port USB 2.0 de la seva computadora, apareixerà un disc. Busqui "ESTABLIR TEMPS DE DISC" en la carpeta de "Eina de sincronització de temps" per a configurar el temps de disc correcte.
 • ✪Les instruccions de fàbrica són una mica complicades, llegeixi atentament la pàgina de descripció del producte de *Amazon, l'ajudarà. I la figura 1 està representant P.S, consulti la figura 5 per a veure la imatge física
+ Veure mes Caracteristiques

*IHOUONE Gravadora de Veu Digital de 128 GB, gravadora Digital compacta, gravadora Digital de Tipus C, Utilitzada per a cursos, conferències, etc

*IHOUONE Gravadora de Veu Digital de 128 GB, gravadora Digital compacta, gravadora Digital de Tipus C, Utilitzada per a cursos, conferències, etc TOP 6
Caracteristiques 📌
 • Gran memòria de 128 GB: 128 GB de memòria gran pot emmagatzemar 500 hores (512 *Kbps) / 250 hores (1536 *Kbps) / 80 hores (3072 *Kbps) arxius d'àudio, amb una bateria de gran capacitat (pot funcionar contínuament durant 10 hores després d'una càrrega completa), vostè necessita durant el treball no es preocupi sobre espai d'emmagatzematge insuficient i font d'alimentació insuficient.
 • 【Tecnologia de reducció de soroll de *3072Kbps】La gravadora de control per veu està equipada amb dos micròfons d'enregistrament professionals, un xip de reducció de soroll *DAC professional que permet l'enregistrament estèreo HD i captura un so clar amb *3072Kbps
 • Enregistrament amb un sol toc i enregistrament activat per veu: prem un botó *REC/*Save per a iniciar/guardar l'enregistrament. Amb la funció de reconeixement automàtic de veu, la gravadora comença a gravar automàticament quan es detecta un so. Sense so, està en manera d'espera per a reduir la capacitat d'enregistrament i el consum d'energia.
 • 【Contrasenya de privacitat】 Estableixi la contrasenya per a protegir les dades. En encendre la gravadora, ha d'ingressar la contrasenya correcta cada vegada que encengui el dispositiu per a protegir la privacitat i la seguretat.
 • 【TIPUS C--Transferència de dades】Port de transferència de dades tipus C per a velocitats de transferència de dades més ràpides que els connectors tradicionals. També pot usar el cable de conversió per a transferir enregistraments al seu telèfon per a facilitar el seu ús.
+ Veure mes Caracteristiques

*Tascam DP-006 – *Portastudio digital de 6 pistes

*Tascam DP-006 – *Portastudio digital de 6 pistes TOP 7
Caracteristiques 📌
 • *Pocketstudio digital de 6 pistes. Gravadora multipista portàtil *ultracompacta i fàcil d'usar. Interfície d'usuari simple i intuïtiva.
 • Enregistrament d'alta qualitat (44.*1kHz / 16 bits). Suport d'enregistrament: targeta SD/*SDHC (inclou targeta SD de 2 GB).
 • Micròfon de condensador estèreo integrat. Dos entrades Micro/Línia. Controls de nivell i panorama dedicats.
 • Funció *Track *bounce. Pista Màster estèreo dedicada. Funcions de localització. Reproducció repetida. Funcions d'edició. Funció Desfer/Refer. Afinador cromàtic i metrònom.
 • Port USB 2.0 per a transferència d'arxius cap a/des de l'ordinador (exporta/importa arxius *WAV). Alimentació mitjançant piles *AA o alimentador CA opcional.
+ Veure mes Caracteristiques

64GB Gravadora de Veu *Digitals, Gravadora de Veu Digital Portàtil Gravadora So Gravadora Àudio per a Reunions

64GB Gravadora de Veu *Digitals, Gravadora de Veu Digital Portàtil Gravadora So Gravadora Àudio per a Reunions TOP 8
Caracteristiques 📌
 • ▶【64GB Gravadora Digital】Gravadora àudio incorporada en memòria interna de 64GB pot emmagatzemar arxius d'enregistrament (manera de veu) des de 48 hores (*WAV *1536kbps) fins a 4640 hores (MP3 *32kbps) o 8000 cançons (manera de música). Bateria de liti recarregable de *400mAh incorporada, admet fins a 13 hores d'enregistrament continu després de 3 hores amb una sola càrrega completa. Càrrega o transfereix arxius a través del cable Micro-USB subministrat. Gravadora ideal per a reunions, entrevistes, classes, etc.
 • ▶【1536Kbps Grabadoras de voz】Grabadora portatil equipado con chip profesional, micrófonos duales de reducción de ruido dinámico integrados, reduce de manera eficiente el ruido de fondo, admite grabaciones de audio de hasta 1536kbps. Soporte de micrófono externo. Los altavoces incorporado pueden reproducir grabaciones y música directamente. Los archivos se guardan en formato MP3/WAV. Eso también se puede utilizar como reproductor MP3 o tarjeta de memoria compatible con Windows y Mac.
 • ▶【Grabadora Activada por voz】Cuando función "VOR" está activada, el sonido se detectará automáticamente durante la grabación. Cuando el sonido es más bajo que el estándar de ciertos decibelios, la grabación se detendrá después de aproximadamente 2 segundos. Cuando el sonido alcanza el estándar de decibelios, la grabadora de sonido reiniciará la grabación. Lo que puede ahorrar capacidad de grabación. Nota: debe activar la función activada por voz "VOR" en "Modo de configuración" .
 • ▶【Enregistrament amb un Botó】Fàcil operació amb un botó per a gravar o guardar. Encengui gravadora i llisqui el botó "*REC" cap amunt per a començar a gravar. Una vegada que hagi acabat de gravar, llisqui el botó "*SAVE" cap avall i l'enregistrament es guardarà. El dictàfon també té les funcions de guardat automàtic, repetició *AB, avanç ràpid i rebobinatge cap endavant, marca de temps, enregistrament temporitzat, enregistrament segmentat, monitor d'enregistrament, protecció amb contrasenya etc.
 • ▶【Suport Postvenda】12 mesos de servei al client. Oferim un manual en PDF i una guia operativa ràpida en línia. Llegeixi atentament el manual abans d'usar-lo. Si té algun problema o no està satisfet amb la nostra gravadora de veu digital de 64GB, contacti'ns, farem tot el possible per a resoldre qualsevol problema per vostè.
+ Veure mes Caracteristiques

Gravadora de Veu *CyberGuard *Tiny amb So d'Ultra Qualitat 32 GB, Àudio Gravadora Digital Activada per Veu, Processador de Reducció de Soroll i funció Activi-X *DSP Mini gravadora de Veu

Gravadora de Veu *CyberGuard *Tiny amb So d'Ultra Qualitat 32 GB, Àudio Gravadora Digital Activada per Veu, Processador de Reducció de Soroll i funció Activi-X *DSP Mini gravadora de Veu TOP 9
Caracteristiques 📌
 • 🔊 Activació per veu: la gravadora de veu està equipada amb un sensor de veu, per la qual cosa els enregistraments començaran automàticament cada vegada que detecti soroll pròxim. Gràcies a aquest sensor estalviaràs temps i memòria. Els enregistraments se segmentaran automàticament.
 • 👂 Qualitat d'àudio impecable - Gravadora de veu digital micròfon és extremadament sensible i a més, s'ajuda d'un processador *DSP especialment dissenyat per a reduir el soroll de fons (sensor de reducció de soroll). Cobreix un radi circular de fins a 10 m (interior).
 • 🔋 Autonomia – Està equipat amb una bateria de polímer de liti d'alta qualitat que ofereix una autonomia d'enregistrament de fins a 15 hores i un període d'espera de 30 dies.
 • 🔹Grandària petita - Fins i tot si estem parlant d'una gravadora d'alt rendiment, té només 34 x 34 x 7,9 mm i només 11 g.
 • 📲 Emmagatzematge: la memòria interna de 32 GB pot emmagatzemar fins a 384 hores d'enregistrament. És de fàcil accés, sense programari especial però simplement connectant el cable de dades a la PC/*Laptop
+ Veure mes Caracteristiques

Gravadora de Veu amb So d'Ultra Qualitat 32GB, *Microfono Activada per Veu, Conferències Gravadora de Veu Protegida amb Marca de Temps amb de Reducció de Soroll i Absorció Magnètica

Gravadora de Veu amb So d'Ultra Qualitat 32GB, *Microfono Activada per Veu, Conferències Gravadora de Veu Protegida amb Marca de Temps amb de Reducció de Soroll i Absorció Magnètica TOP 10
Caracteristiques 📌
 • 🔊 Gravadora activada per veu: la funció d'activació per veu d'aquesta gravadora de veu activa automàticament l'enregistrament sol quan es detecten els sons de la parla, per la qual cosa l'enregistrament és professional i complet, sense espais de so buits ni memòria malgastada.
 • 👂 Enregistrament de llarga distància: el micròfon d'alta sensibilitat d'aquesta gravadora de veu combinat amb el processador de reducció de soroll ajuda a capturar amb èxit murmuris a 20 peus de distància i converses regulars fins i tot a 60 peus de distància.
 • 🔋 Potent bateria: la bateria de 3200 *mAh de la gravadora de veu és una nova tecnologia per a aquest tipus d'unitat, que permet que la unitat gravi durant unes impressionants 48 hores sense interrupció i romangui en manera d'espera durant 365 dies, mentre espera el senyal d'activació automàtica.
 • ⏲️ Marca de temps: la millor manera de mantenir els seus registres en ordre és usar aquesta gravadora de veu digital. Emmagatzema la data i hora en què es va realitzar el registre, per la qual cosa és més fàcil per a vostè administrar-los i usar-los. No trobarà una altra àudio gravadora com aquesta en el mercat avui.
 • 📲 Gran capacitat d'emmagatzematge: la memòria de 32 GB de les gravadores de veu digitals li permet emmagatzemar 384 hores d'enregistraments amb una qualitat de so excel·lent, dividides en fragments per a una fàcil escolta i classificació.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Gravadora de Sons

Nota 9.9
*Podazz Mini Gravadora de veu digital So Actuat 90 hores de capacitat USB Recarregable Caixa de metall Gravadora de so per a conferències Reunions (8GB)
*Podazz Mini Gravadora de veu digital So Actuat 90 hores de capacitat USB Recarregable Caixa de metall Gravadora de so per a conferències Reunions (8GB)
Fabricant Podazz
Nota 8.5
Veu Gravadora de So Mòdul - 60 Segons Reproducció d'Enregistrament - Mòdul de Xip de So - *Grabables Mòdul de Targeta de Felicitació de Veu *DIY - per a Nina, Targeta d'Aniversari
Veu Gravadora de So Mòdul - 60 Segons Reproducció d'Enregistrament - Mòdul de Xip de So - *Grabables Mòdul de Targeta de Felicitació de Veu *DIY - per a Nina, Targeta d'Aniversari
Fabricant Oumij
Nota 8.0
Rellotge Gravador, Polsera Activada per Veu, Gravadora de So, Reducció de Soroll HD per a Entrevista (32 GB)
Rellotge Gravador, Polsera Activada per Veu, Gravadora de So, Reducció de Soroll HD per a Entrevista (32 GB)
Fabricant Rosvola
Nota 7.8
Mini gravadora de veu,Collaret de gravadora activada per veu digital,Dispositiu d'enregistrament de so clauer,Gravadora d'àudio petita usable,*STTWUNAKE
Mini gravadora de veu,Collaret de gravadora activada per veu digital,Dispositiu d'enregistrament de so clauer,Gravadora d'àudio petita usable,*STTWUNAKE
Fabricant STTWUNAKE
Nota 7.7
Tiempo de Grabación 2217H Grabadora Voz, 32 GB Grabadora de Voz, con 2 Micrófonos Incorporados, MP3, Reducción De Ruido, Activación de Voz, Transmisión OTG para Reuniones/Entrevistas
Tiempo de Grabación 2217H Grabadora Voz, 32 GB Grabadora de Voz, con 2 Micrófonos Incorporados, MP3, Reducción De Ruido, Activación de Voz, Transmisión OTG para Reuniones/Entrevistas
Fabricant MAIKELU
Nota 7.6
*Olympus *LS-P4 Gravadora d'àudio d'alta resolució amb sistema de micròfon *TRESMIC 3, *Bluetooth integrat, USB directe, Cancel·lació de Soroll de 2 micròfons, funcionalitat de *fade-*in/*fade-out i 8 GB
*Olympus *LS-P4 Gravadora d'àudio d'alta resolució amb sistema de micròfon *TRESMIC 3, *Bluetooth integrat, USB directe, Cancel·lació de Soroll de 2 micròfons, funcionalitat de *fade-*in/*fade-out i 8 GB
Fabricant Olympus
Nota 7.5
*Tascam Gravadora d'àudio portàtil DR-05X
*Tascam Gravadora d'àudio portàtil DR-05X
Fabricant TASCAM
Nota 7.4
*Tascam DR-40X gravadora d'àudio portàtil de 4 pistes, *usb2.0
*Tascam DR-40X gravadora d'àudio portàtil de 4 pistes, *usb2.0
Fabricant TASCAM
Nota 7.4
Sony *ICD-PX240 - Gravadora Digital *usb (4 GB), Gris
Sony *ICD-PX240 - Gravadora Digital *usb (4 GB), Gris
Fabricant Sony
Nota 7.4
Zoom - H1n-VP - Grabador portatil Stereo Digital + Accesorios
Zoom - H1n-VP - Grabador portatil Stereo Digital + Accesorios
Fabricant Zoom

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-20 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables