Els Millors Comandaments Nintendo Switch de Juliol 2021

🔥 Els 3 Millors Comandaments Nintendo Switch

*Joy-Amb (set *Izda/*Dcha) Blau / Groc Neó

Caracteristiques 📌
 • Set compost per un comandament *Joy-Amb blau (Esquerra), un comandament *Joy-Amb groc neó (Dreta) i dues corretges.
 • Amb els nous comandaments *Joy-Amb per a Nintendo *Switch tindràs flexibilitat total a l'hora de jugar i descobriràs noves maneres d'interactuar que transformaran per complet les teves experiències de joc.
 • El seu disseny inclou la sofisticada funció de vibració HD, que ofereix una vibració molt més realista que abans, i permet utilitzar un en cada mà o compartir-los amb un amic; a més de poder incorporar-los a l'armadura per a controls *Joy-Amb (venda per separat) que els transformarà en un comandament d'estil tradicional.
 • Cada *Joy-Amb conté els seus propis botons, sensor d'acceleròmetre i sensor de moviment que possibilita que puguin funcionar com un comandament independent.
 • A més, els *Joy-Amb integren noves prestacions que fan de Nintendo *Switch més interactiva. D'una banda, el *Joy-Amb esquerre té un botó de captura per a fer captures de pantalla durant les teves partides i compartir-les a través de les xarxes socials. El *Joy-Amb dret, per part seva, disposa d'un punt *NFC per a usar figures *amiibo, així com una càmera infraroja de moviment que detecta la distància, forma i moviment d'objectes pròxims en els jocs dissenyats per a aquesta tecnologia.
+ Veure mes Caracteristiques

*GEEMEE Comandament per a Nintendo *Switch, *Bluetooth *Wireless *Controller *Gamepad Joystick Controlador De Reemplaçament Esquerre I Dret per a *Joy amb

*GEEMEE Comandament per a Nintendo *Switch, *Bluetooth *Wireless *Controller *Gamepad Joystick Controlador De Reemplaçament Esquerre I Dret per a *Joy amb
Marca: GEEMEE
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Desenvolupat per a Nintendo *Switch】 Reemplaçament ideal per a *Switch *Joycon; mateix joc de claus originals *Joy-amb; s'usa de manera independent en cada mà o es connecta a la consola per a usar en manera portàtil. És compatible amb l'última versió de Nintendo *Switch 10.1.1. Nota: No és compatible amb els accessoris *Joy-*cons.
 • 【Gaudir de compartir jocs】 Els joysticks esquerre i dret es poden usar per separat per a satisfer les seves necessitats individuals. Comparteixi un *Joy-Amb amb el seu amic, el seu pot pregar o cooperar en qualsevol moment.
 • 【Funció estesa】 El mànec està equipat amb un giroscopi de 6 eixos per a apuntar i disparar amb precisió. Cada controlador conté un acceleròmetre i un sensor de giroscopi, que són adequats per a tot tipus de jocs de córrer, disparar i córrer.
 • 【reconnexió automàtica】 Una vegada que el controlador està aparellat amb el *host i el *Bluetooth del *host està encès, pot restablir la connexió en poc temps en activar el controlador des de l'estat inactiu.
 • 【Aparellament fàcil i ràpid】 Connexió *Bluetooth sense fil / per cable, senyal estable; reconnectar-se automàticament; Durada de la bateria recarregable d'aproximadament 4 hores i 8 hores per a sessions de joc sense vibracions; carregat per consola o *mirco USB.
+ Veure mes Caracteristiques

Comandaments per a Nintendo *Switch,*Timoom *Bluetooth *Wireless *Controller *Gamepad Joystick Controlador De Reemplaçament Esquerre I Dret per a *Joy Amb

Comandaments per a Nintendo *Switch,*Timoom *Bluetooth *Wireless *Controller *Gamepad Joystick Controlador De Reemplaçament Esquerre I Dret per a *Joy Amb
Marca: Timoom
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Compatibilitat - Disseny per a Nintendo *Switch *Console: aquest parell de controlador de joc sense fil professional és Compatible amb l'última versió de Nintendo *Switch com a reemplaçament de *Joy *Cons, no és necessari instal·lar cap controlador, es pot usar una vegada connectat a la consola *Switch. El controlador de l'interruptor ofereix moltes formes noves i sorprenents de jugar i divertir-se.
 • Alt rendiment - Es poden usar dos controladors, Admet la funció de vibració a través del motor incorporat en cada controlador i cada controlador té un conjunt complet de botons,Faci costat a dues persones per a jugar jocs junts. Clau de captura de pantalla per a prendre una captura de pantalla i emmagatzemar. El dispositiu 3D *neotérico es pot operar amb precisió en 360 ° en tots els sentits. Experiència de joc agradable per a tu i els teus amics.
 • Múltiples mètodes de connexió - El comandament pro *switch admet connexió per cable, El disseny simple d'inserció protegeix el seu controlador d'interruptor i el controlador es connectarà automàticament a la consola.la connexió sense fil pot aparellar el controlador del joc amb la consola de l'interruptor ràpidament.Els jocs multijugador es poden jugar connectant més controladors sense fils simultàniament a una consola *Switch.
 • Port de càrrega tipus C - Tant el controlador esquerre com el dret estan equipats amb una bateria de 400 *mAh pot proporcionar 10 hores de temps de joc. Temps de càrrega: 2-3 hores. S'inclou un cable de càrrega per a la càrrega simultània de tots dos controladors. Si el voltatge és menor a 3.4V, el LED parpellejarà per a indicar que es requereix carregar.
 • Garantia i servei - Oferim una garantia professional d'1 año.si no pot usar el controlador esquerre (controlador blau) sol, ha d'actualitzar els Comandaments. Una vegada completada l'actualització, pot usar-ho normalment. Contacti'ns a través del correu electrònic de *Amazon per a obtenir el programari d'actualització. Nota: No és compatible amb els accessoris Joy-cons.si té problemes amb el producte, no dubti a contactar-nos. Resolem tots els problemes per tu.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás Els Millors Comandaments Nintendo Switch al millor preu
Si aquestes buscant comprar Comandaments Nintendo Switch però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

🤑 El Comandament Nintendo Switch Més Barat

*Diswoe Comandament per a Nintendo *Switch, *Wireless *Bluetooth Pro *Controller Controlador Sense fil amb Funció *Gyro Axis/Dual Xoc i Turbo Comandament Sense fil Compatible amb Nintendo *Switch/*Lite

*Diswoe Comandament per a Nintendo *Switch, *Wireless *Bluetooth Pro *Controller Controlador Sense fil amb Funció *Gyro Axis/Dual Xoc i Turbo Comandament Sense fil Compatible amb Nintendo *Switch/*Lite
Marca: Diswoe
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 🎮【*COMPATILIDAD PERFECTA】: un nou comandament Nintendo *Switch sense fil que és compatible amb Nintendo *Switch Pro/*Pc, al mateix temps manté els jocs de Nintendo. Brindi-li una millor experiència de joc. NOTA: NOMÉS DONI SUPORT A la CONNEXIÓ DE CABLE USB AMB PC.
 • 🎮【CONNEXIÓ SENSE FIL *BLUETOOTH】: controlador d'interruptor sense fil Es pot aparellar ràpidament el comandament amb el seu controlador de *Switch a través de *Bluetooth. Gran capacitat antiinterferent, fàcil maneig i senyal de connexió estable (llegeixi les instruccions de connexió abans d'aparellar).
 • 🎮【Control de vibració i moviment del motor dual i funció TURBO】 És compatible amb la funció turbo (l'antiga no té funció), la funció de giroscopi i la funció de motor dual. Amb aquesta funció pots jugar a tots els jocs de detecció de moviment de Nintendo, *Zelda *Splatoon 2 Mario *Kart 8 *Deluxe *Super Mario Odyssey, etc. NOTA: Sense *NFC i FUNCIÓ DE DESPERTAR.
 • 🎮【DISSENY ERGONÒMIC】:està fet de goma d'alta qualitat amb disseny de textura i antilliscant. Li proporciona un agarri ferm i és prou suau per a garantir la màxima comoditat fins i tot durant llargs períodes de joc. Al mateix temps, redueixi la possibilitat que el controlador sigui destruït, fent la seva operació més segura.
 • 🎮【Controlador recarregable】bateria Bateria de liti incorporada de 600 *mAh, el temps de reproducció pot durar fins a 6-8 hores, el temps total de càrrega és de 2-3 hores. Canvia a la manera de suspensió automàticament si no l'has jugat després de cinc minuts.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Comandaments Nintendo Switch que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Comandaments Nintendo Switch disponibles en Juliol del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Comandaments Nintendo Switch veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Comandament Nintendo Switch Calitat - Preu

*ECHTPower Comandament per a Nintendo *Switch, *Bluetooth *Wireless *Controller per a *joycon Controlador De Reemplaçament Esquerre i Dret per a *Joycon-Suporta Turbo/Vibració/Giroscopi/un Botó Programable

*ECHTPower Comandament per a Nintendo *Switch, *Bluetooth *Wireless *Controller per a *joycon Controlador De Reemplaçament Esquerre i Dret per a *Joycon-Suporta Turbo/Vibració/Giroscopi/un Botó Programable
Marca: ECHTPower
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 🎮【Compatibilitat Perfecta】:aquest comandament per a *joycon és un producte compatible amb Nintendo *Swicth i Nintendo *Switch *Lite com a reemplaçament dels *Joy-amb. Compatible amb l'última versió de Nintendo *Switch. Es poden connectar a la pròpia pantalla de la Nintendo *Switch, o es pot jugar de manera sense fil. Cadascun dels comandaments *Joycon també permet el seu ús com un sol comandament. Nota: no és compatible amb els accessoris *Joycon originals.
 • 🐬【Suporta Turbo i Vibració 】: la funció de TURBO, podràs atacar *continúamente en jocs com "*The *Legend *of *Zelda", "*Splatoon 2" sense haver de pressionar repetidament els botons, la qual cosa garanteix una experiència de joc excel·lent. Contenen la funció de vibració a través d'un motor incorporat en cada comandament. A més cada comandament té el seu joc complet de botons.
 • 👑Funció de Definició de Macro】: té un botó programable. Pot definir el conjunt d'accions amb el botó M (Macro), amb això aconseguiràs la seqüència d'una o més botons predefinit, de manera que podrà simplificar els moviments, per exemple, quan s'utilitza la combinació de diversos botons en seqüència per a realitzar un atac poderós, per això, sempre que usis la funció predefinida del botó macro per a configurar aquests botons, podràs usar el truc amb solo pressionar el botó M.
 • 💭【Palanques de Precisió i Materials avançats】: tots els botons estan fets de materials de la més alta qualitat del mercat, per a així reduir de manera efectiva el soroll i millorar la *comodida. L'estic 3D *neotérico pot realitzar de manera precisa en 360°, reacciona ràpidament i sense demora, garantint una experiència de joc molt precisa.Porta la teva experiència de joc a un nivell superior!
 • 【Disseny Ergonòmic i Bateria Recarregable】: imita i innova el comandament *joycon oficial.El disseny corb del *grip, el mànec simplificat i el botó d'alliberament microconvex inferior fa que el comandament *joycon per a sense fil sigui fàcil de sostenir a la mà i així reduir la fatiga de la mà. Bateria de liti de 300 *mAh incorporada, el temps de reproducció pot durar fins a 8 hores, el temps total de càrrega és de 2 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2021 de Els Comandaments Nintendo Switch

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Comandaments Nintendo Switch que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Comandaments Nintendo Switch

*Jamswall Comandament per a Nintendo *Switch, Controlador Sense fil *Bluetooth Secunda Vibració, Turbo i Giroscopi, *Gamepad per a Nintendo *Switch/*Lite/Android/PS3/PC (Blanco)

Caracteristiques 📌
 • 【Compatibilitat i Connexió Sense fil *Bluetooth】 El comandament sense fil és compatible amb Nintendo *Switch / Nintendo *Switch *Lite / Android / PS3 / PC. NOTA: NOMÉS DONI SUPORT A la CONNEXIÓ DE CABLE USB AMB PC. Controlador d'interruptor sense fil Es pot aparellar ràpidament el comandament amb el seu comandament de *Switch a través de *Bluetooth. Gran capacitat antiinterferent, fàcil maneig i senyal de connexió estable (llegeixi les instruccions de connexió abans d'aparellar).
 • 【Funcions de Turbo i Vibració i Giroscopi】És compatible amb la funció torbo, la funció de giroscopi i la funció de motor dual. Amb aquesta funció pots jugar a tots els jocs de detecció de moviment de Nintendo, *Zelda *Splatoon 2 Mario *Kart 8 *Deluxe *Super Mario Odyssey, etc.
 • 【Disseny Ergonòmic】està fet de goma d'alta qualitat amb disseny de textura i antilliscant. Li proporciona un agarri ferm i és prou suau per a garantir la màxima comoditat fins i tot durant llargs períodes de joc. Al mateix temps, redueixi la possibilitat que el comandament sigui destruït, fent la seva operació més segura.
 • 【Comandament Recarregable i Repòs Automàtic】la bateria de liti de 600 *mAh incorporada, carregar de 2 hores aproximadament pot proporcionar 8 hores de joc continuo. Repòs automàtic sense pulsació de tecla en 5 minuts (el sensor no es mou).
 • 【Servei de Qualitat i Garantia】el producte demanat a *Jamswall ve amb un servei al client *24x7 i una garantia de 12 mesos per a preocupacions, *Jamswall sempre és aquí per a respondre les seves consultes. *Jamswall té el 100% de confiança que pot usar aquest comandament sense fil d'interruptor per a proporcionar una excel·lent experiència de joc.
+ Veure mes Caracteristiques

*TUTUO Comandament *Switch per a Nintendo *Switch *Joy amb, *Wireless *Controller *Gamepad *Bluetooth Joystick Controlador *Bluetooth Comandament *Controllers compatibles amb *Switch Pro

Caracteristiques 📌
 • 【Disseny per a Nintendo *Switch *Console】: la mateixa combinació de colors de neó clàssic que el controlador *Joy-Amb original, però també ofereix el mateix excel·lent disseny de mànec que els controladors convencionals. Aquest controlador és compatible amb els *hosts de commutador 10.1.1 i admet les maneres sense fil i per cable. L'operació és fàcil amb la manera de connexió d'un botó. Nota: no és compatible amb els accessoris *Joy-*cons.
 • 【Alt rendiment】tant el *joypad esquerre com el dret es poden usar per a un controlador complet. També es poden usar com dos controladors independents per a Nintendo *Switch. Els jocs multijugador poden ser *palyed. Admet doble vibració i giroscopi incorporat en cada controlador i cada *gamepad té un conjunt complet de botons. Botó de captura de pantalla per a prendre i guardar captures de pantalla. T'oferim una experiència de joc agradable.
 • 【Admet la funció amb cable】 - El disseny de ranura simple assegura el seu interruptor, fàcil d'instal·lar i llevar. Doni suport a la connexió del cable lliscant el controlador sobre la consola de l'interruptor. El controlador connecta la consola automàticament. Si el controlador no està alimentat, la consola carrega el controlador quan la consola està connectada per cable.
 • 【Connector de càrrega tipus C】els controladors esquerre i dret estan equipats amb una bateria de 300 *mAh que ofereix 4 hores de joc amb vibració i 6 hores de joc sense vibració. Temps de càrrega: 2 hores. S'inclou un cable de càrrega per a la càrrega simultània de tots dos controladors. Quan el voltatge és inferior a 3,4 V, el LED parpelleja per a indicar que es requereix carregar.
 • 【Aviso】Embalatge: un parell de controladors, Una peça de cables *Typec, 1 manual d'usuari. 1. NO és compatible amb la funció *NFC i la funció de la cambra. No és compatible amb els accessoris del controlador original. El motor incorporat no és lineal i l'experiència de vibració pot variar en alguns jocs. 2. Atès que l'interruptor s'usa durant molt de temps, el *Joy-Amb no pot tornar a l'interruptor si l'interruptor canvia a l'estat inactiu.
+ Veure mes Caracteristiques

*GEEMEE Comandament *Switch per a Nintendo *Switch, *Bluetooth *Wireless *Controller *Gamepad Joystick Controlador De Reemplaçament Esquerre I Dret per a *Joy amb

Caracteristiques 📌
 • 【Disseny per a Nintendo *Switch】 Aquest controlador de jocs sense fil de tercers és compatible amb Nintendo *Switch / *Switch *Lite com a reemplaçament dels controladors *Joy-Amb. És compatible amb l'última versió de Nintendo *Switch 10.1.1. Nota: No és compatible amb els accessoris *Joy-*cons.
 • 【Alt rendiment】 Com a reemplaçament per al controlador Nintendo *Joy-Amb, aquest controlador es pot usar com una maneta integrada o com dos controladors separats. Els jocs multijugador poden ser *palyed. Admet doble vibració i giroscopi incorporat en cada controlador i cada *gamepad té un conjunt complet de botons. Botó de captura de pantalla per a prendre i guardar captures de pantalla. Obtens una experiència de joc agradable amb *Game *Controller. Sense *NFC, despertador i ANAR.
 • 【Cable + connexió *Bluetooth】 El disseny simple de la badia assegura el seu controlador d'interruptor i és fàcil d'instal·lar i llevar. Admeti la connexió del cable, llisqui el controlador sobre la consola de l'interruptor i aquest controlador es connectarà automàticament a la consola. Si el controlador no està alimentat, el controlador *Joy-Amb es carrega des de la consola quan la consola està cablejada. Connexió sense fil amb forta capacitat de supressió d'interferència i senyal estable.
 • 【Perfecte a les teves mans i bateria fort】 Fet de material ABS durador, disseny ergonòmic i construcció lleugera, còmode de sostenir, et permet jugar durant hores sense cansar les teves mans. La bateria de polímer de liti de 400 dt. incorporada, completament carregada durant 2 hores, es pot utilitzar durant aproximadament 10 hores. Amb el cable de càrrega pot carregar el controlador *Joy-amb a través de la interfície Tipus-C.
 • 【Servei al client】 Oferim suport tècnic per a tota la vida per a aquest controlador *Switch *Joy-amb i un servei al client amigable. Comprar amb confiança. Si té dubtes o preguntes sobre aquest controlador sense fil per a Nintendo *Switch, no dubti a contactar-nos.
+ Veure mes Caracteristiques

Sense fil Comandament per a Nintendo *Switch, *RegeMoudal *Bluetooth Controlador per a *Switch, *Switch *Gamepad Joystick amb Bateria Recarregable, Vibració, Turbo, Giroscopi Funció per a *Switch/ *Lite

Caracteristiques 📌
 • 🎮【Característiques Avançades】🎮El controlador *Switch sense fil admet la funció d'eix giroscòpic i la funció de vibració amb dos motors. La resposta de vibració et brinda una experiència de joc convincent. El reconeixement de tecles súper sensible garanteix una experiència de joc precisa. Dos pals analògics i *disparadores d'expansió asseguren un control precís del moviment.
 • 🎮【Disseny *Ergonomico】🎮El *switch pro *controller té un disseny de superfície antilliscant que s'adapta a les teves mans per a gaudir millor del joc. *Bluetooth V2.1 connectat de manera ràpida i estable a la consola de l'interruptor dins dels 10 metres (entorn sense barreres). (🌟Nota:Aquest *Switch *Controller està connectat a la consola a través de *Bluetooth, no a través d'un cable USB.)
 • 🎮【Alta Compatibilitat i Fàcil d'Usar】🎮El controlador recarregable *Premium *Switch és perfecte per a Nintendo. Com la llegenda de *Zelda, *Splatoon 2, Mario *Kart 8 *Deluxe, *Super Mario Odyssey, etc. 🌟Connecti el *host per primera vegada: Encén l'interruptor, mantingui pressionat el botó *HOME durant 5 segons mentre la consola està en la pàgina "Canviar agarri / demanat" fins que 4 LED llueixes parpellegin ràpidament. si us plau no sols pressioni 2-3 segons.
 • 🎮【Bateria de Llarga Durada】🎮El *wireless *Switch *Controller té una bateria de liti incorporada de 500 *mAh, pot durar fins a 6 hores després d'una càrrega completa. El temps de càrrega és de 2-3 hores amb el cable de càrrega de 0.7 m inclòs.
 • 🎮【Excel·lent Servei al Client】🎮Oferim suport tècnic per a tota la vida i un servei al client amigable. Comprar amb confiança. Si té alguna inquietud o pregunta sobre aquest controlador sense fil per a Nintendo *Switch, Si us plau, no dubti a contactar-nos.
+ Veure mes Caracteristiques

*TUTUO Comandament *Switch per a Nintendo *Switch, *Bluetooth *Wireless *Controller *Gamepad Joystick Controlador De Reemplaçament Esquerre I Dret per a *Joy amb

Caracteristiques 📌
 • 【Consola Nintendo *Switch】: aquest controlador de joc sense fil professional és compatible amb l'última versió 10.1.1. Aquest interruptor sense fil admet controls de moviment *girosomatosensoriales de 6 eixos, motors duals, suspensió automàtica, captura de pantalla i turbo, i definició de macro. Aquest interruptor sense fil és el millor reemplaçament per a *Legend *of *Zelda / *Super Mario Odyssey / Mario *Kart / Animal *Crossing, etc. Tingui en compte: No és compatible amb els accessoris *Joy-*cons.
 • 【Motor dual incorporat i control de moviment】 Amb control de moviment *girosomatosensorial de 6 eixos, el controlador sense fil *Switch Pro detecta canvis en la direcció i el camp de visió amb alta precisió. El *Switch *Wireless Pro *Controller admet funcions de doble descàrrega, ofereix excel·lents efectes de vibració i millora els seus jocs. Aquestes habilitats et brinden la mateixa experiència que el *Joy-Amb original.
 • 【3 nivells de velocitat torbo i definició macro】 Aquest controlador sense fil *Joy-Amb per a Nintendo *Switch admet velocitats torbo ajustables: 5 trets, 12 trets, 20 trets. El controlador de *joy *pad té un botó programable individualment. Pot definir la tecla M per a aconseguir la funció d'una o més tecles amb definició de macro, de manera que pugui simplificar l'operació de la tecla i guanyar més segons.
 • 【Admet la funció amb cable】: el disseny *deslizable simple assegura el controlador de l'interruptor i és fàcil d'instal·lar i llevar. Admet connexió per cable, llisca el controlador sobre la consola de l'interruptor i el controlador es connectarà automàticament a la consola. Si el controlador no està alimentat, la consola carrega el controlador quan la consola està connectada per cable.
 • 【Ergonòmic i de llarga durada】 El mànec aerodinàmic i el botó d'alliberament microconvex inferior fan que el control remot sense fil sigui fàcil de sostenir a les seves mans, fins i tot durant llargues hores de joc continu. Imita i innova el controlador d'interruptor oficial *Joy-Amb. La bateria incorporada de gran capacitat de 300 dt. admet 5-8 hores, completament carregada durant 2-3 hores. - Embalatge: un parell de controladors, una ansa, un parell de cables *Typec, 1 manual d'usuari.
+ Veure mes Caracteristiques

*ECHTPower - Joc de 2 comandaments sense fils per a Nintendo *Switch, *Bluetooth, color verd neó, blau neó, comandament amb suport com a recanvi per a joysticks sense fils

Caracteristiques 📌
 • Una connexió d'una sola tecla i manera estàtica: el joc d'autèntic *Power *Joy amb el mateix color de neó és una bona alternativa al controlador *Joy amb el mateix comandament i ofereix també el mateix excel·lent experiència d'ús. El botó *SYNC et permet connectar el commutador amb un sol clic. Simplement premi el botó "*Home" perquè la consola del commutador es desperta en la manera de TV. Nota: aquests comandaments no són compatibles amb accessoris *Joy-*cons.
 • Múltiples maneres d'ús: el suport inclòs en el paquet et permet connectar els coixinets de joieria a un controlador més tradicional i utilitzar en la manera de taula. En la manera de TV, aquest joc de coixinets es pot utilitzar per separat com dos controladors separats per a jocs específics en diversos jocs. En la manera manual, aquests *Joy-Amb es poden instal·lar a través dels *rieles en la consola del commutador, llavors podrà gaudir dels jocs *Switch en qualsevol moment i lloc.
 • Funció de *Macko: no pots recordar les opcions de control i tècniques de combat? És difícil guanyar en jocs de combat com "*Super *Smash"? La funció macro és el teu bon ajudant. Pots ajustar les tecles de funció combinades, i aquesta funció registra la seqüència i la velocitat de les teves pulsacions de tecles, llavors pots deixar anar el blego en el joc amb el clic de la tecla "M", la qual cosa serà més fàcil obtenir més tard.
 • Funció torbo i doble motor de vibració: la funció torbo t'ajuda en jocs com "*The *Legend *of *Zelda" contínuament atacant sense prémer els botons, garanteix una experiència de joc convincent. La funció de doble xoc et permet entrar ràpidament en el joc i gaudir d'una experiència de joc impressionant.
 • Llarga durada de la bateria i manera de somni automàtic: bateria de liti de 400 *mAh integrada cada *joypads pot després de càrrega completa aprox. 8 hores d'ús ininterromput. El temps de càrrega és d'aprox. 2 hores Els comandaments *Joy-Con es poden carregar directament a través de la seva consola de commutador o mitjançant el cable de dades subministrat; 5 minuts sense entrada el controlador canvia automàticament a la manera de somni (el sensor no es mou).
+ Veure mes Caracteristiques

*Smooce Comandament per a Nintendo *Switch,mano pro *switch sense fil ,*somatosensorial de 6 eixos, torbo funció ajustable, motor de doble vibració, joystick multifunció per a jocs de Nintendo *Switch

Caracteristiques 📌
 • 🎮【Comandament *controller d'alt rendiment per a Nintendo *Switch】: Aquest *Smooce comandaments Nintendo *Switch funciona com a joysticks analògics duals d'alta precisió, que ofereix als jugadors un control suau i precís, compta amb un giroscopi de 6 eixos, vibració amb motor doble, sensible i multidireccional i la retroalimentació ofereix una experiència incomparable al joc. Els materials són resistents al desgast li faciliten una sensació còmoda i durabilitat.
 • ⚙️【Compatibilitat reforçada】 El comandament és perfectament compatible amb la consola Nintendo *Switch, i es pot connectar a Android TV / telèfon mòbil cel·lular i caixa de mitjans a través de *Bluetooth, a la PC i la computadora portàtil a través d'USB. L'aparellament és automàtic, no és necessari instal·lar *driver ni controladors. El comandament per a Nintendo *Switch Pro et permet gaudir jocs com Mario *Kart 8 *Deluxe / *Zelda’s *Legend i etc. (Admet l'última versió de Nintendo *Switch i jocs).
 • 🕹️【Disseny ergonòmic i Turbo ajustable】Aquest comandament de la Nintendo *Switch consola té un disseny antilliscant lleugerament còncau. Les tecles dissenyades en disposició en ¨V¨, amb mànec ergonòmic. Botons *disparadores L / R de disseny lleuger, fins i tot si jugues durant molt de temps, les teves mans seguiran relaxades i còmodes. Admet l'ajust de la funció TURBO: Pot ajustar la velocitat de resposta a tres nivells de freqüència, pot adaptar fàcilment amb *arcade i trets i altres jocs.
 • 🔜【Connexió *Bluetooth ràpida i estable】 El *Smooce *controller Nintendo es pot carregar a través del cable tipus C, és possible jugar mentre es carrega.Joystick Nintendo *switch sense fil Es pot aparellar ràpidament, forta capacitat anti-interferència, fàcil maneig i senyal de connexió estable, distància de connexió de 10 metres (sense obstacles), li permet ingressar ràpidament al joc i mantenir una connexió estable.
 • 😊【Servei al client】 *Smooce disposa de suport tècnic per a tota la vida i una atenció al client excel·lent, pot estar segur de la seva compra. Si té alguna pregunta sobre aquest comandament *nintendo *switch *inalambrico, contacti'ns en qualsevol moment.Nota:Es recomana llevar els comandaments originals de la consola per a l'aparellament del comandament pro.
+ Veure mes Caracteristiques

*TUTUO Comandament per a Nintendo *Switch, *Wireless *Controller *Gamepad *Bluetooth Joystick Controlador De Reemplaçament Esquerre I Dret per a *Joy amb

Caracteristiques 📌
 • 【Consola Nintendo *Switch】 -Aquest controlador de joc professional sense fil és compatible amb Nintendo *Switch. * Compatible amb l'última versió de Nintendo *Switch 10.1.1. Si el controlador esquerre no es pot usar de manera independent, comuniqui's amb el servei al client per a obtenir els controladors actualitzats. Nota: no és compatible amb els accessoris *Joy-*cons.
 • 【Alt rendiment】 - Es poden usar dos joysticks com a controlador complet, no es recomana utilitzar els joysticks esquerre i dret com dos controladors independents. Admet doble vibració i giroscopis incorporats en cada controlador, i cada *gamepad té un conjunt complet de botons. Botó de captura de pantalla per a obtenir i guardar captures de pantalla. Li brindem una experiència de joc agradable.
 • 【Admet la funció amb cable】- El disseny simple d'inserció protegeix el seu controlador d'interruptor i és fàcil d'instal·lar i llevar. Admet connexió per cable, llisca el controlador sobre la consola de l'interruptor i el controlador es connectarà automàticament a la consola. Si el controlador no està alimentat, la consola carregarà el controlador quan la consola estigui connectada per cable.
 • 【Port de càrrega tipus C】- tant el controlador esquerre com el dret estan equipats amb una bateria de 400 *mAh que proporciona 10 hores de vibració i 20 hores sense vibració. Temps de càrrega: 2 hores. S'inclou un cable de càrrega per a la càrrega simultània de tots dos controladors. Si el voltatge és menor a 3.4V, el LED parpellejarà per a indicar que es requereix carregar.
 • 【Nota】- Embalatge: un parell de controladors, un *middleware, un parell de cables *Typec, 1 manual d'usuari. 1. *Amiibo no es pot llegir sense la funció *NFC. 2. Atès que l'interruptor s'usa durant molt de temps, el *Joy-Amb no pot tornar a l'interruptor quan l'interruptor es dormirà. Tingui en compte els Dos punts anteriors abans de realitzar la comanda. Si té alguna pregunta o inquietud, no dubti a contactar-nos.
+ Veure mes Caracteristiques

*EasySMX Comandament de *Switch Bateria Incorporada, Comandament *Bluetooth de Pro Nintendo *Switch, *Gamepad *for *Switch amb Funció 5 Maneres de Vibració i Llum Ajustable/*Gyro Axis/Turbo per a Pro Nintendo *Switch/*Lite

Caracteristiques 📌
 • 🎮【*Bateria Incorporada】Nota: Pressiona al botó I+*HOME per a encendre el comandament al mateix temps. La bateria de *600mAh està integrada en el *controller *for *switch, per la qual cosa no necessita reemplaçar la bateria. Una càrrega dura fins a 10 hores. La funció d'apagat automàtic li estalvia energia
 • 🎮【*COMPATILIDAD PERFECTA】Comandament nou de Nintendo *Switch sense fil que és compatible amb Nintendo *Switch Pro/*Lite/*Pc, al mateix temps manté els jocs de Nintendo. Brindi-li una millor experiència de joc. NOTA: NOMÉS DONI SUPORT A la CONNEXIÓ DE CABLE USB AMB PC
 • 🎮【5 Maneres de Vibració Ajustable】Té 5 velocitats de vibració, pot ajustar la velocitat d'acord amb els seus necessaris. És compatible amb la funció torbo, la funció de giroscopi i la funció de motor dual. Amb aquesta funció pots jugar a tots els jocs de detecció de moviment de Nintendo, *Zelda *Splatoon 2 Mario *Kart 8 *Deluxe *Super Mario Odyssey, etc. NOTA: Sense *NFC i FUNCIÓ DE DESPERTAR
 • 🎮【CONNEXIÓ SENSE FIL *BLUETOOTH】Controlador sense fil Es pot aparellar ràpidament el comandament amb el seu controlador de *Switch a través de *Bluetooth. Gran capacitat antiinterferent, fàcil maneig i senyal de connexió estable (llegeixi les instruccions de connexió abans d'aparellar)
 • 🎮【5 Maneres d'Il·luminació】*Tine 5 maneres d'il·luminació, pot ajustar-ho d'acord amb el seu necessari. Està fet de goma d'alta qualitat amb disseny de textura i antilliscant. Li proporciona un agarri ferm i és prou suau per a garantir la màxima comoditat fins i tot durant llargs períodes de joc. Al mateix temps, redueixi la possibilitat que el controlador sigui destruït, fent la seva operació més segura
+ Veure mes Caracteristiques

*Zexrow Comandament per a Nintendo *Switch, Comandament Pro *Controller Comandament *pc *Inalambrico amb Funció *Gyro Axis/Dual Xoc i Turbo Compatible amb Nintendo *Switch/*Lite

Caracteristiques 📌
 • 🎮【Alta Compatibilitat i Fàcil d'Usar】un nou comandament Nintendo *Switch sense fil que és compatible amb Nintendo *Switch Pro/*Pc, al mateix temps manté els jocs de Nintendo. Brindi-li una millor experiència de joc. NOTA: NOMÉS DONI SUPORT A la CONNEXIÓ DE CABLE USB AMB PC.
 • 🎮【Joystick de Commutador amb Cable/Sense fil】Aquest joystick de commutador admet connexió per cable i *bluetooth. La connexió *bluetooth és per a Nintendo *Switch. El joystick *Switch es pot aparellar ràpidament, obtingui comentaris instantanis del seu controlador sense absolutament cap retard. La connexió per cable és per a jocs de PC. Simplement connecti i connecti la connexió USB amb un cable flexible.
 • 🎮【Bateria de Llarga Durada】El *wireless *Switch *Controller té una bateria de liti incorporada de 500 *mAh, pot durar fins a 6 hores després d'una càrrega completa. El temps de càrrega és de 2-3 hores amb el cable de càrrega d'inclòs.
 • 🎮【Disseny *Ergonomico】El *switch pro *controller té un disseny de superfície antilliscant que s'adapta a les teves mans per a gaudir millor del joc. *Bluetooth V2.1 connectat de manera ràpida i estable a la consola de l'interruptor dins dels 10 metres (entorn sense barreres). (🌟Nota:Aquest *Switch *Controller està connectat a la consola a través de *Bluetooth, no a través d'un cable USB.)
 • 🎮【Excel·lent Servei al Client】Oferim suport tècnic per a tota la vida i un servei al client amigable. Comprar amb confiança. Si té alguna inquietud o pregunta sobre aquest controlador sense fil per a Nintendo *Switch, Si us plau, no dubti a contactar-nos.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Comandament Nintendo Switch

Nota 9.9
*YUES Comandament Sense fil per a Nintendo *Switch Pro/*Lite, *Gamepad amb Doble Xoc/Motor de Vibració/Giroscopi de 6 Eixos/Turbo Ajustable/Joystick Remot, Negre
*YUES Comandament Sense fil per a Nintendo *Switch Pro/*Lite, *Gamepad amb Doble Xoc/Motor de Vibració/Giroscopi de 6 Eixos/Turbo Ajustable/Joystick Remot, Negre
Fabricant YUES
Nota 8.5
*Timoom Comandaments per a Nintendo *Switch, *Wireless *Bluetooth Pro *Controller *Gamepad Joystick Controlador Sense fil amb Funció *Gyro Axis/Dual Xoc i Turbo per a *Switch/*Lite
*Timoom Comandaments per a Nintendo *Switch, *Wireless *Bluetooth Pro *Controller *Gamepad Joystick Controlador Sense fil amb Funció *Gyro Axis/Dual Xoc i Turbo per a *Switch/*Lite
Fabricant Timoom
Nota 8.0
Comandament Sense fil per a Nintendo *Switch i *Switch *Lite, *Maegoo *Bluetooth Comandament *Switch Pro *Gamepad *Joypad Joystick Admet Sensor 6 *Gyro Axis Turbo i Dual Motor *Vibration
Comandament Sense fil per a Nintendo *Switch i *Switch *Lite, *Maegoo *Bluetooth Comandament *Switch Pro *Gamepad *Joypad Joystick Admet Sensor 6 *Gyro Axis Turbo i Dual Motor *Vibration
Fabricant Maegoo
Nota 7.8
*Maegoo Comandaments Nintendo *Switch Sense fil, *Switch *Joy amb Controlador *Gamepad Joysticks per a Nintendo *Switch, *Bluetooth *Switch Comandament *Joycon De Reemplaçament amb Doble Xoc i Giroscopi de 6 Eixos
*Maegoo Comandaments Nintendo *Switch Sense fil, *Switch *Joy amb Controlador *Gamepad Joysticks per a Nintendo *Switch, *Bluetooth *Switch Comandament *Joycon De Reemplaçament amb Doble Xoc i Giroscopi de 6 Eixos
Fabricant Maegoo
Nota 7.7
*TUTUO *Wireless *Controller per a Nintendo *Switch, *Gamepad *Gaming *Bluetooth Comandament *Controllers Esquerre/Dret compatibles amb *Switch Pro
*TUTUO *Wireless *Controller per a Nintendo *Switch, *Gamepad *Gaming *Bluetooth Comandament *Controllers Esquerre/Dret compatibles amb *Switch Pro
Fabricant TUTUO
Nota 7.6
*Tanouve Comandament Compatible amb Nintendo *Switch, Controlador Sense fil Compatible amb *NitendoSwitch Pro/PC *Gamepad *Bluetooth Sense fil amb Doble Xoc Vibració Controlador
*Tanouve Comandament Compatible amb Nintendo *Switch, Controlador Sense fil Compatible amb *NitendoSwitch Pro/PC *Gamepad *Bluetooth Sense fil amb Doble Xoc Vibració Controlador
Fabricant Tanouve
Nota 7.5
*Elyco Comandament per a Nintendo *Switch, *Bluetooth *Wireless *Controller *Gamepad Joystick *Joycon Controlador Compatible amb Nintendo *Switch Sense fil *Controller
*Elyco Comandament per a Nintendo *Switch, *Bluetooth *Wireless *Controller *Gamepad Joystick *Joycon Controlador Compatible amb Nintendo *Switch Sense fil *Controller
Fabricant Elyco
Nota 7.4
*JOYSKY Comandament per a Nintendo *Switch, Sense fil *Controller Controlador De Reemplaçament Esquerre i Dret per a *Joycon Suporta Turbo/Vibració/Giroscopi/un Botó Programable
*JOYSKY Comandament per a Nintendo *Switch, Sense fil *Controller Controlador De Reemplaçament Esquerre i Dret per a *Joycon Suporta Turbo/Vibració/Giroscopi/un Botó Programable
Fabricant JOYSKY
Nota 7.4
*Smooce Comandament per a Nintendo *Switch, comandaments *nintendo *switch sense fil amb giroscopi de 6 eixos Turbo ajustable,Vibració dual Motor,*600mAh Bateria,Joystick mano pro *switch per a jocs Nintendo *Switch
*Smooce Comandament per a Nintendo *Switch, comandaments *nintendo *switch sense fil amb giroscopi de 6 eixos Turbo ajustable,Vibració dual Motor,*600mAh Bateria,Joystick mano pro *switch per a jocs Nintendo *Switch
Fabricant Smooce
Nota 7.4
*HORI - *Horipad sense fil Mario (Nintendo *Switch)
*HORI - *Horipad sense fil Mario (Nintendo *Switch)
Fabricant Hori

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-12 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables