₯ ⭐️ Les 10 Millors Disqueteres Externes de 2023 ⭐️

🔥 Les 3 Millors Disqueteres Externes

Gravadora CD / DVD Externa *Usb 3.0, *Rodzon Unitats de DVD Externa Portàtil CD / DVD /-*RW / ROM Estable amb Lector / Cremador / Re - Cremador per a *Win 10 / 8 / 7 / XP / Vista / Linux / *Mac US

Gravadora CD / DVD Externa *Usb 3.0, *Rodzon Unitats de DVD Externa Portàtil CD / DVD /-*RW / ROM Estable amb Lector / Cremador / Re - Cremador per a *Win 10 / 8 / 7 / XP / Vista / Linux / *Mac US El Millor
Caracteristiques 📌
 • 【FÀCIL D'INSTAL·LAR I USAR】: La gravadora CD / DVD externa no hi ha necessitat d'instal·lar programari per a configurar el controlador, connectar fàcilment, només connecti'l en el port USB per a detectar el controlador de DVD. Només ha d'endollar i usar, és lleuger i antixoc. Gravadora lector *cd dvd, pot posar-ho en la bossa de viatge o en el seu escriptori.
 • 【ALTA VELOCITAT AMB INTERFÍCIE USB 3.0】: Aquest lector dvd extern estàndard de transmissió USB 3.0, compatible amb USB 2.0, USB 1.0, la velocitat de transmissió de dades més estable que unes altres, fins a un màxim de 5 *Gbps
 • 【DISSENY D'ALTA QUALITAT】: EL cremador CD / DVD amb la pela de textura raspallada ofereix un gaudi visual i tàctil de la moda, Disseny de cable integrat, sense necessitat de preocupar-se per la pèrdua de cable.
 • 【TECNOLOGIA INTEL·LIGENT】: Aquest Unitats de CD / DVD *ultrafino per a computadores portàtils ve de sèrie amb un botó d'expulsió, per la qual cosa no ha de preocupar-se que el disc s'embussi en una unitat de CD / DVD externa. Gràcies a la tecnologia de malla de coure d'aquest component extern, pot estar segur que la transmissió de dades estable
 • 【ÀMPLIA COMPATIBILITAT I ÚS】: La unitat de CD externa admet la lectura de CD, *VCD, *SVCD, CD-R / *RW, DVD-R / *RW i l'enregistrament de CD / - *RW, DVD / - *RW i més. Xip avançat, gravadora de DVD / *RW compatible amb la reproducció de música, pel·lícules o copiar / gravar pel·lícules i música en DVD o CD, ideal per a diversos dispositius. Compatible amb Windows XP / 2003 / Vista / 7 / 8 / 10 / Linux, tot Versió del sistema *Mac US, computadora portàtil i d'escriptori
+ Veure mes Caracteristiques

Unitat DVD, *LOZAYI Lector CD/DVD USB 3.0 i *Type-C, Ultra *Slim Portàtil Gravadora DVD, Disquetera Externa CD/DVD-*RW *Super *Drive, Compatible amb WIN98 /XP/7/8/10/XP/VISTA/*Mac US

Unitat DVD, *LOZAYI Lector CD/DVD USB 3.0 i *Type-C, Ultra *Slim Portàtil Gravadora DVD, Disquetera Externa CD/DVD-*RW *Super *Drive, Compatible amb WIN98 /XP/7/8/10/XP/VISTA/*Mac US El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 📀【USB 3.0+*Type-C+Doble Xip】Aquesta Gravadora DVD utilitza dos xips independents per a millorar la precisió de la lectura del disc, rebutjar mandrils, recollir discos i no gravar / reconèixer. Proporciona una velocitat de transferència de dades ràpida i un rendiment estable.Compatible amb USB 2.0 / 1.0.
 • 📀【Reducció de Soroll Intel·ligent】Unitat DVD té una ranura antivibracions incorporada per a reduir el soroll de funcionament de la unitat òptica. Reducció de Soroll Intel·ligent, Vida Tranquil·la.
 • 📀【Multifuncional i Multipropòsit】Fàcil d'usar, només connecti el cable USB i no necessita instal·lar el controlador. Mira *Peliculas、Escolta Musica、Grava Arxius 、Còpia de seguretat de Dades、Instal·lació del joc、Instal·lació del disc del sistema / enregistrament.
 • 📀【Excel·lent Rendiment】Lector de DVD operació estable, bona capacitat de correcció d'errors, resistència a l'impacte i tecnologia de reducció de soroll. El baix consum d'energia pot ajudar-lo a estalviar energia sense alentir les velocitats de lectura i escriptura.
 • 📀【Àmplia Compatibilitat】Gravadora de CD / DVD compatible WIN98 / XP / WIN7 / WIN8 / WIN10 / XP / VISTA / *Mac US 8.6 o superior, adequat per a *laptops i computadores d'escriptori, disquetera dvd també admet la lectura i escriptura de DVD-ROM, DVD-R, DVD + R, DVD-*RW, DVD-R DL *CDA, CD-ROM, CD-R, *VCD, *SVCD i CD-*RW.
+ Veure mes Caracteristiques

Gravadora DVD Externa, *iAmotus Unitats CD/DVD Externes USB 3.0 Lector Gravadora I Tipus-c Gravadora Externa Ultra *Slim Portàtil per a Windows 10 7/8 / Vista/XP/*Mac US/*Mac/*Desktop Linux, *Laptop

Gravadora DVD Externa, *iAmotus Unitats CD/DVD Externes USB 3.0 Lector Gravadora I Tipus-c Gravadora Externa Ultra *Slim Portàtil per a Windows 10 7/8 / Vista/XP/*Mac US/*Mac/*Desktop Linux, *Laptop El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Tecnologia USB 3.0】- *External CD/DVD-*RW *reader *and *writer *with USB 3.0 *Interface, provinyes *high *speed *and *stable *transmission, no habiti *waiting . ( *It *is *also compatible *with USB2.0/1.0 )
 • 【*PLUG & *PLAY】- Fàcil d'usar, simplement n'hi ha prou amb connectar el cable USB, sense necessitat d'instal·lació de *drivers.alimentat per port USB, no es necessita energia extra. Equipat amb adaptador *Type-C. Aquest lector de DVD i CD és una opció ràpida, fàcil i eficient a l'hora de cremar o llegir els teus discos.
 • 【Reducció Soroll】- *iAmotus Les unitats de CD/DVD adopten un moviment silenciós de qualitat i una funció de ranura sísmica, *duble reducció de soroll per a proporcionar la seva vida efecte de silenci.Adoptada tecnologia única d'enregistrament intel·ligent, pot veure pel·lícules en DVD, escoltar CD de música, copiar música, imatges, pel·lícules en CD/DVD.
 • 【Reproductor DVD Complet】- *iAmotus Les unitats de CD DVD externes es poden utilitzar per a instal·lar programari, reprodueixi pel·lícules/música, realitzi còpies de seguretat de les seves dades, gravi els seus preciosos records i guardi fotos. Treballa amb aquest súper disc extern ara!
 • 【Aplicació Àmplia】- *iAmotus Les unitats de DVD / CD externes són adequades per a Windows 10/7/8 / XP / Vista, Totes les versions de *Mac US, Linux US. Especialment dissenyat per a Apple HP Dell Lenovo i altres, *ultrabook, *netbook, *laptop i computadora d'escriptori que sense maquinari de disc.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Disqueteres Externes al millor preu.

Si estàs buscant comprar Disqueteres Externes, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Disqueteres Externes, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Disquetera Externa estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Disquetera Externa Més Barata

Gravadora DVD, Lector CD/DVD *Usb 3.0 i *Type-C, Ultra *Slim Portàtil Unitat de DVD, Disquetera Externa CD/DVD-*RW *Super *Drive, Compatible amb WIN98 /XP/7/8/10/XP/VISTA/*Mac US

Gravadora DVD, Lector CD/DVD *Usb 3.0 i *Type-C, Ultra *Slim Portàtil Unitat de DVD, Disquetera Externa CD/DVD-*RW *Super *Drive, Compatible amb WIN98 /XP/7/8/10/XP/VISTA/*Mac US El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • ⚡【Tecnologia USB 3.0+*Type-C+Interfície de Disc Dur *Sata】Aquesta Gravadora DVD proporciona una velocitat de transferència de dades ràpida i un rendiment estable. Pot gravar CD, música, vídeos, instal·lar programari o copiar dades de manera segura. També és compatible amb USB 2.0 / 1.0.
 • ⚡【Connexió i Ús】Fàcil d'usar, només connecti el cable USB i no necessita instal·lar el controlador. Aquest lector de CD/DVD és una opció ràpida, fàcil i eficient a l'hora de cremar o llegir els discos.
 • ⚡【Gran Compatibilitat】Gravadora de CD / DVD compatible WIN98 / XP / WIN7 / WIN8 / WIN10 / XP / VISTA / *Mac US 8.6 o superior, adequat per a *laptops i computadores d'escriptori, disquetera dvd també admet la lectura i escriptura de DVD-ROM, DVD-R, DVD + R, DVD-*RW, DVD-R DL *CDA, CD-ROM, CD-R, *VCD, *SVCD i CD-*RW.
 • ⚡【Disseny Portàtil i Elegant】Amb el seu disseny portàtil, aquesta gravadora de DVD està dissenyada per a ser mínima i portàtil. Cable de transmissió de dades integrat d'alta estabilitat per a una fàcil instal·lació i ús. Té un disseny prim, lleuger i resistent als cops amb un aspecte ondulat, elegant i refinat.
 • ⚡【Excel·lent Rendiment】Lector de DVD operació estable, bona capacitat de correcció d'errors, resistència a l'impacte i tecnologia de reducció de soroll. El baix consum d'energia pot ajudar-lo a estalviar energia sense alentir les velocitats de lectura i escriptura.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Disqueteres Externes que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Disqueteres Externes disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Disqueteres Externes veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Disquetera Externa Calitat - Preu

Lector CD DVD Extern USB 3.0 - *Apiker Gravadora DVD Externa, Caixa Externa DVD amb Interfície Tipus-C & USB, Disquetera Externa Compatible amb Windows XP / 2003 / Vista / 7/8.1/10, Linux, *Mac US

Lector CD DVD Extern USB 3.0 - *Apiker Gravadora DVD Externa, Caixa Externa DVD amb Interfície Tipus-C & USB, Disquetera Externa Compatible amb Windows XP / 2003 / Vista / 7/8.1/10, Linux, *Mac US Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 📀 【Interfície Tipus-C + USB, Camp d'Aplicació Més Ampli】: a més de la interfície *usb, el nostre lector *cd/dvd extern també ofereix la interfície tipus c, dos tipus d'interfície fan que el nostre disquetera externa *usb sigui adaptable amb Diversos models: PC, *laptop, *apple, PC tot en un (no adaptable amb TV, pantalla tàctil o telèfon). El disseny de "cable de màquina en un" redueix el desgast, estén la vida útil del cable i la màquina, facilita l'emmagatzematge i l'ús.
 • 📀 【USB 3.0, Transmissió Més Ràpida】: *usb 3.0 està configurat per a aconseguir una major velocitat de transferència de dades, que pot aconseguir 500M / s, 5 vegades més alta que la de *usb 2.0, ofereix més lectura i escriptura Ràpid, fluid i estable. També és compatible amb *usb 2.0 i 1.1.
 • 📀 【Fàcil d'Usar】: *Plug & *play, connecta el gravadora dvd externa *usb 3.0 en la teva computadora i després pots usar-ho. Pot ser reconegut automàticament per la computadora sense la necessitat d'instal·lar el controlador (excepte *win98), compatible amb Windows XP / 2003 / Vista / 7 / 8.1 / 10, Linux, *Mac US
 • 📀 【un Cable USB Gratis】: En el paquet, oferim un cable *usb addicional que s'utilitza per a proporcionar electricitat quan es connecta amb una computadora a baixa potència, a fi de mantenir una bona velocitat de transferència.
 • 📀 【Usos Múltiples】 *Aujourd'*hui: Avui dia, la majoria de les computadores portàtils perden el seu reproductor intern de *cd / dvd, un caixa externa dvd de qualitat és un bon assistent que l'ajuda a veure la pel·lícula, escoltar música, instal·lar el sistema, desar Els seus arxius, fotos, gravar CD / DVD, admet DVD-ROM, DVD-R, DVD + R, DVD-*RW, DVD-R DL, *CDA, CD-ROM, CD-R, *VCD, *SVCD, CD-*RW, ⚡ NO DÓNA SUPORT Al disc *Blu-*ray.⚡
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Disqueteres Externes

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Disqueteres Externes que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Disqueteres Externes

Unitat de CD DVD Externa, gravadora i Lector de CD-*RW portàtil amb USB 3.0 i Tipus C,Alta Velocitat per a computadora portàtil, PC, *Macbook *Air/Pro, *Mac US, Windows 10/8/7 / XP i Linux (*Balck)

Unitat de CD DVD Externa, gravadora i Lector de CD-*RW portàtil amb USB 3.0 i Tipus C,Alta Velocitat per a computadora portàtil, PC, *Macbook *Air/Pro, *Mac US, Windows 10/8/7 / XP i Linux (*Balck) TOP 1
Caracteristiques 📌
 • 【Múltiples propòsits】 -La unitat d'escriptura i lectora de CD / DVD externa es pot utilitzar per a instal·lar programari, reproduir pel·lícules i música, fer còpies de seguretat de les dades, veure vídeos d'ensenyament, i gravar els seus preuats records i guardar fotos. Pots gaudir de la teva vida diària amb aquest disc extern.
 • 【Compatibilitat àmplia】 - el lector i gravador de CD-ROM / DVD-*RM agrega un adaptador de tipus C, que pot admetre diversos dispositius. Compatible amb Windows 2003 / XP / 7 / 8.1 / 10, Vista, Linux i totes les versions dels sistemes *Mac US, Apple *MacBook *Air i *MacBook Pro. A més, aquesta unitat *Burner *and *Writer pot llegir i gravar en diferents formats, com a CD-R / -*RW / -ROM, DVD-ROM / -R *DLCDA / + *RDVD-*RW, *VCD
 • 【*Drive Unitat de DVD externa USB3.0 i tipus c】 - Funciona amb una interfície d'alta velocitat USB 3.0, li ofereix una velocitat de transferència de dades més ràpida (fins a un màxim de 5 *Gbps) i un rendiment estable amb una forta tolerància a falles. (compatible amb USB 2.0, interfície USB1.1)
 • 【*Plug *and *Play】 - Es realitza a través del port USB. *Plug *and *Play, no es requereix font d'alimentació addicional i conduir. Pot usar fàcilment el controlador de CD / DVD per a veure pel·lícules, gravar arxius, instal·lar programari o crear un CD de suport que cobreixi totes les seves necessitats d'enregistrament i reproducció.
 • 【Disseny de moda i portàtil】 - L'aspecte fa que la seva unitat òptica externa es vegi més elegant i exquisida. El cable de dades està ocult en el reproductor de DVD USB *Buner per a *laptop. Té un disseny elegant, lleuger i a prova de cops, i és prou elegant.
+ Veure mes Caracteristiques

*SAWAKE Gravadora DVD/CD Externa, USB 3.0 Tipus C Lector de CD Externa Portàtil amb *Lectore de Targetes SD/*TF, Disquetera *External *Drives Òptic CD DVD +/-*RW per a *Window XP/7/8/10, *Macbook etc

*SAWAKE Gravadora DVD/CD Externa, USB 3.0 Tipus C Lector de CD Externa Portàtil amb *Lectore de Targetes SD/*TF, Disquetera *External *Drives Òptic CD DVD +/-*RW per a *Window XP/7/8/10, *Macbook etc TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 【Dissenyo multiport】: Unitat de DVD externa amb doble cable d'interfície USB 3.0 tipus C, ranura per a targeta SD / *TF, disseny de 2 ports USB 3.0 i 1 port micro USB.USB 3.0 li ofereix una velocitat més ràpida de transferència de dades *5Gbps, 2 ports USB addicionals es poden usar per a endollar l'USB memòria estic i carregar el seu telèfon o altres dispositius electrònics.
 • 【*Plug & *play 】: Aquest Lector CD/DVD Extern és fàcil d'usar, no necessita cap programari i funciona amb un port USB, funcionarà una vegada que el connecti a la seva computadora portàtil.
 • 【Àmplia compatibilitat】: Els reproductors de DVD portàtils funcionen bé amb *Mac *Book *Air, *Mac *Book Pro, computadores portàtils i d'escriptori. Compatible amb Windows XP / *Win 7 / *Win 8 / *Win 10 / Linux, *Mac US 8.6 o superior. Admet CD, CD-R, CD-*RW, CD-ROM, DVD-*RW, DVD ± R, DVD-R DL, *CDA, DVD-ROM, *VCD i *SVCD. (Nota: no és compatible amb tauletes, TV, Automàtic; no pot reproduir discos *Blu-*ray, discos 3D / 4K i discos de jocs de més de 8.5G)
 • 【Disseny portàtil】 —— Aquest disquet d'Unitats de DVD Externa Portàtil prim amb un disseny molt convenient, cable d'interfície 2 en 1 i disseny de cable incorporat, no es preocupi per la pèrdua de la interfície i el cable i és realment molt fàcil de guardar.
 • 【Rendiment perfecte】 —— El *cd extern per a *portatil *SAWAKE posseeix una tecnologia d'enregistrament intel·ligent únic, gravadora de DVD / CD externa amb un nou xip i una forta correcció d'errors, reducció de soroll antixoc, sota consum d'energia. Reprodueix música i pel·lícules sense demora ni distorsió. Si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos.
+ Veure mes Caracteristiques

Lector CD DVD Extern-*Apiker Gravadora DVD, Externa Disquetera Externa USB 3.0 amb Interfície Tipus-C,Caixa Externa DVD Compatible amb Windows XP/ 2003/ Vista/ 7/8.1/10,Linux,*Mac US,Ranures SD

Lector CD DVD Extern-*Apiker Gravadora DVD, Externa Disquetera Externa USB 3.0 amb Interfície Tipus-C,Caixa Externa DVD Compatible amb Windows XP/ 2003/ Vista/ 7/8.1/10,Linux,*Mac US,Ranures SD TOP 3
Caracteristiques 📌
 • 📀 【interfície tipus-c + *usb】: a més de la interfície *usb, el nostre lector *cd/dvd extern també ofereix la interfície tipus c, dos tipus d'interfície fan que el nostre producte sigui adaptable amb diversos models: computadora PC, computadora portàtil, poma , PC tot en un (no adaptable amb TV, pantalla tàctil o telèfon). El disseny de "cable de màquina en un" redueix el desgast, estén la vida útil del cable i la màquina, facilita l'emmagatzematge i l'ús.
 • 📀 【Ranures SD i *TF】: Particularment de l'altre disquetera externa *usb en el mercat, el nostre ofereix dues ranures per a col·locar la targeta de memòria SD i *TF, que utilitza el lector de targetes de memòria per a accedir als documents desats en una targeta SD / *TF, a més, el nostre dvd extern *usb també proporciona 2 ports *usb per a connectar-se amb la seva memòria *usb, realment una màquina versàtil. Però no inclou USB ni targeta SD.
 • 📀 【*Usb 3.0, transmissió més ràpida】: *usb 3.0 està configurat per a aconseguir una major velocitat de transferència de dades, que pot aconseguir 500M / s, 10 vegades més alta que la de *usb 2.0, ofereix més lectura i escriptura Ràpid, fluid i estable. També és compatible amb *usb 2.0 i 1.1.
 • 📀 【Fàcil d'usar i un cable USB gratuït】: *Plug & *play, connecti el gravadora dvd externa *usb 3.0 a la seva computadora i després podrà usar-ho. La computadora pot reconèixer-ho automàticament sense la necessitat d'instal·lar el controlador (excepte *win98), compatible amb Windows XP / 2003 / Vista / 7 / 8.1 / 10, Linux, *Mac US. *atencion! Algunes marques de computadores poden necessitar instal·lar reproductors multimèdia de tercers.
 • 📀 【usos múltiples】 *Aujourd'*hui: Avui dia, la majoria de les computadores portàtils perden el seu reproductor intern de *cd / dvd, un caixa externa dvd de qualitat és un bon assistent que l'ajuda a veure la pel·lícula, escoltar música, instal·lar el sistema, desar Els seus arxius, fotos, gravar CD / DVD, admet DVD-ROM, DVD-R, DVD + R, DVD-*RW, DVD-R DL, *CDA, CD-ROM, CD-R, *VCD, *SVCD, CD-*RW, ⚡ NO DÓNA SUPORT Al disc *Blu-*ray.⚡
+ Veure mes Caracteristiques

Gravadora de DVD/CD Externa USB 3.0 Portàtil Disseny Ultra Prim, Lector de DVD/CD amb Capacitat de Correcció d'Errors, Compatible amb WIN98/XP/WIN7/WIN8/WIN10/XP/VISTA/ *Mac US 8.6 o Superior

Gravadora de DVD/CD Externa USB 3.0 Portàtil Disseny Ultra Prim, Lector de DVD/CD amb Capacitat de Correcció d'Errors, Compatible amb WIN98/XP/WIN7/WIN8/WIN10/XP/VISTA/ *Mac US 8.6 o Superior TOP 4
Caracteristiques 📌
 • DISSENY *PORTATIL ULTRA DELGADO: Gràcies al seu disseny portàtil, aquesta gravadora de DVD està pensada per a ocupar el mínim espai i ser fàcilment transportada. El cable de transmissió de dades integrat d'alta estabilitat et facilitarà la seva instal·lació i ús
 • *TECNOLOGIA USB 3.0: Adoptant la tecnologia USB 3.0, la transmissió de dades de la unitat òptica per a DVD i CD és molt més ràpida, precisa i estable. S'alimenta només per USB, no necessitaràs fonts d'alimentació externa
 • *PLUG & *PLAY” CONNECTAR I USAR: Fàcil d'usar, simplement n'hi ha prou amb connectar el cable USB, sense necessitat d'instal·lació de *drivers. Aquest lector de DVD i CD és una opció ràpida, fàcil i eficient a l'hora de cremar o llegir els teus discos
 • GRAN COMPATIBILITAT: La gravadora de CD/DVD externa WIN98/XP/WIN7/WIN8/WIN10/XP/VISTA/ *Mac US 8.6 o superior. Ideal per a *laptops, *notebooks i sobretaules. A més de suportar la lectura i escriptura de DVD-ROM, DVD-R, DVD + R, DVD-*RW, DVD-R DL *CDA, CD-ROM, CD-R, *VCD, *SVCD i CD-*RW
 • GRAN FUNCIONAMENT: Disposa d'un funcionament estable amb gran capacitat de correcció d'errors, anticops i amb tecnologia de reducció de soroll. Amb un baix consum que t'ajudarà a estalviar energia sense perdre velocitat de lectura i escriptura
+ Veure mes Caracteristiques

*Tarnel DVD CD Externa USB 3.0 Tipus C Lector de CD Externa Portàtil amb *Lectore de Targetes SD/*TF Disquetera *External *Drives Òptic CD DVD +/-*RW per a *Window XP 7 8/10 *Macbook

*Tarnel DVD CD Externa USB 3.0 Tipus C Lector de CD Externa Portàtil amb *Lectore de Targetes SD/*TF Disquetera *External *Drives Òptic CD DVD +/-*RW per a *Window XP 7 8/10 *Macbook TOP 5
Caracteristiques 📌
 • 【Reproductor de DVD 5 en 1 per a PC】La gravadora de CD té 2 ports USB, 1 port micro USB, 1 ranura SD, 1 ranura *TF. Pot usar 2 ports USB i port micro USB, així com lector de targetes *TF o lector de targetes SD al mateix temps. (*PD: el port SD i la ranura *TF no es poden usar al mateix temps. El port micro USB és només per a carregar).
 • 【Connexió USB 3.0 i TIPUS C】Treballant amb la interfície d'alta velocitat USB 3.0, li brinda una velocitat de transferència de dades més ràpida (fins a un màxim de 5 *Gbps) i un rendiment estable amb una forta tolerància a falles. Compatible amb versions anteriors d'USB2.0 i USB1.0.
 • 【Àmplia compatibilitat】El lector i gravador de CD-ROM / DVD-*RM agrega un adaptador tipus C que pot admetre diversos dispositius. Compatible amb Windows 2000/2003 / XP / 7/8/10, Vista i totes les versions de sistemes *Mac US, Apple *MacBook *Air i *MacBook Pro. A més, aquest cremador i la unitat del cremador poden llegir i gravar en diversos formats, p. B. CD-R, CD-*RW, CD-ROM, DVD-R, DVD-*RW, DVD-RAM, DVD-*RW.
 • 【Fàcil de manejar】Es duu a terme a través de la connexió USB, la ranura està carregada, no es requereix un programa de controlador de DVD o una font d'alimentació addicional. Pot usar fàcilment el nostre controlador de CD / DVD per a veure pel·lícules, gravar arxius, instal·lar programari o crear un CD de suport que cobreixi totes les seves necessitats d'enregistrament i reproducció.
 • 【Unitat de DVD portàtil】I l'aparença ondulada fa que la seva unitat òptica externa es vegi més elegant i exquisida. El cable de dades està ocult en el reproductor de DVD USB per a computadores portàtils. Té un disseny prim, lleuger i a prova de cops i és prou elegant. Pot col·locar aquesta unitat externa de CD / gravadora / reproductor de DVD en la seva bossa de viatge o en el seu escriptori.
+ Veure mes Caracteristiques

*CSL - Disquetera Externa - Lector USB de Disquets *Floppy *Disk *Drive *FDD - 1,44 MB - 3,5 Polzades - Unitat Portàtil - *Plug i *Play - Compatible amb PC Windows 10, 8, 7, Vista, XP, *Mac *OSx Linux - Negre

*CSL - Disquetera Externa - Lector USB de Disquets *Floppy *Disk *Drive *FDD - 1,44 MB - 3,5 Polzades - Unitat Portàtil - *Plug i *Play - Compatible amb PC Windows 10, 8, 7, Vista, XP, *Mac *OSx Linux - Negre TOP 6
Caracteristiques 📌
 • Tipus: disquetera externa per a portàtil i PC amb port USB | dissenyo compacte | Número de model : 300035
 • Connexió: port USB 2.0 (compatible amb USB 1.1 i USB 3.0)
 • Compatible amb: disquets de 8,89 cm ( 3.5" ) amb una capacitat de 1,44 MB
 • Color: negre | característiques: *Plug & *Play
 • Compatibilitat: Microsoft Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 | *Mac *OSx , Linux
+ Veure mes Caracteristiques

*Zacro Gravadora DVD/CD, Lector Unitats Externa USB 3.0 i *Type-C i Reproductor de CD-*RW/*VCD-*RW, amb 5 Ports (2 USB-A, Micro USB, SD,*TF), per a *Mac/*Laptop/*Win 7/8/10/XP/Linux/Vista

*Zacro Gravadora DVD/CD, Lector Unitats Externa USB 3.0 i *Type-C i Reproductor de CD-*RW/*VCD-*RW, amb 5 Ports (2 USB-A, Micro USB, SD,*TF), per a *Mac/*Laptop/*Win 7/8/10/XP/Linux/Vista TOP 7
Caracteristiques 📌
 • Formats compatibles: La gravadora de CD DVD externa admet DVD-ROM, DVD-R, DVD + R, DVD-*RW, DVD + *RW, CD-*RW, CD-ROM, CD-R, CD + R (W) *VCD, *SVCD. Asseguri's que el seu reproductor multimèdia de Windows admeti el format multimèdia que veu. (Però *BLU-RAY, 3D, 4K, 2K en DVD no es poden llegir!)
 • *Plug *and *play: la unitat de CD *plug *and *play no requereix cap altre controlador. Connecti la unitat de DVD externa directament al port USB de la PC i al port tipus C de la *Mac per a identificar la unitat de DVD. Si la font d'alimentació és insuficient, utilitzi el cable USB (subministrat) per a carregar la unitat de DVD.
 • Port dual USB: la gravadora de CD té 2 ports USB, 1 port micro USB, 1 ranura SD i 1 ranura *TF. Es poden usar dos ports USB i un port Micro USB al mateix temps, el port SD i la ranura *TF no es poden usar al mateix temps.
 • Transmissió d'alta velocitat, fàcil operació: la unitat de CD USB 3.0 proporciona una velocitat de transmissió de dades més ràpida, fins a 5 *Gbps. És compatible amb versions anteriors d'USB 2.0. Amb la tecnologia d'enregistrament intel·ligent, pot llegir / escriure / gravar discos fàcilment o interrompre l'enregistrament. Els botons emergents i el disseny de la placa faciliten la lectura o escriptura de discos.
 • Alta compatibilitat: la unitat de CD és compatible amb *WIN XP / 7/8/10, VISTA, *Mac US 8.6 o superior, i es pot utilitzar com APPLE / DELL / SONY / SAMSUNG / *ASUS / *ACER / HP, *laptop, *super pole Ben , PC, computadores d'escriptori i altres marques sense unitats integrades (no són compatibles amb Windows 98! Les unitats de DVD no són compatibles amb televisors, tauletes, reproductors d'automòbils, *Chromebooks, *Surface Pro, *Ubuntu).
+ Veure mes Caracteristiques

Gravadora CD/DVD Externa,Lector Unitats de Discos Externs USB 3.0 Tipus C, Ultra *Slim Disquetera CD *Player *Rewriter per a Ordinador Portàtil, Computadora, PC Compatible amb *Win10/8/7/ Linux/*Mac US

Gravadora CD/DVD Externa,Lector Unitats de Discos Externs USB 3.0 Tipus C, Ultra *Slim Disquetera CD *Player *Rewriter per a Ordinador Portàtil, Computadora, PC Compatible amb *Win10/8/7/ Linux/*Mac US TOP 8
Caracteristiques 📌
 • 【*Facil d'Usar】- Gravadora CD/DVD externa és fàcil d'usar. *Plug *and *Play. No es necessita controlador. Tot el que ha de fer és connectar-ho unitats de CD/DVD externa portàtil al seu port USB o Tipus C, i el controlador de DVD es reconeixerà automàticament.
 • 【USB 3.0 Alta Velocitat】 -Equipat amb una interfície USB 3.0 d'alta velocitat, proporciona velocitats de transferència de dades més ràpides a la velocitat màxima de lectura de DVD 8X; Velocitat màxima de lectura de CD 24X i velocitat màxima d'enregistrament de CD 8X. Li brinda una experiència més ràpida i fluida per a reproduir pel·lícules, gravar CD de música, instal·lar jocs i programari d'escriptori, gravar pel·lícules casolanes, fer còpies de seguretat en DVD etc. També és compatible amb USB 2.0
 • 【Tecnologia Intel·ligent】 -Aquest ultra prim per a reproductor de CD / DVD per a computadores portàtils ve amb un botó d'expulsió perquè mai hagi de preocupar-se que el seu disc s'embussi dins d'aquesta unitat de CD / DVD externa. El moviment avançat original el fa més estable i error Correcte, pot estar segur d'una transmissió de dades estable i eficient.
 • 【ÀMPLIA COMPATIBILITAT】 -El reproductor / gravador de *cd dvd extern és perfectament compatible amb Windows XP / Vista / 7 / 8/10, *Mac US i Linux. També permet llegir i gravar en diversos formats de disc, incloent CD-R, CD-*RW , CD-ROM, DVD-R, DVD-*RW, DVD-RAM, DVD-*RW, etc. Un accessori essencial per a *laptops / computadores d'escriptori / computadores sense maquinari de disc. Nota: No és compatible amb el Chrome US i l'Android US (com l'Acte , TV, telèfons, tauletes *android, etc)
 • 【Ajudant *Portatil】-cable USB integrat i disseny compacte prim que li brinda entreteniment audiovisual,, oficina eficient i aprenentatge amb el seu una o més computadores portàtils en qualsevol moment, sense importar a casa, en l'oficina o en un viatge.
+ Veure mes Caracteristiques

Gravadora DVD Externa USB 3.0 i *Type-C, Lector CD/DVD Portàtil, Unitats CD/DVD Externes USB, Compatible amb *Laptop/PC/*MacBook/*iMac, Windows XP / 7/8/10 / Vista/*Mac US/Linux, etc.

Gravadora DVD Externa USB 3.0 i *Type-C, Lector CD/DVD Portàtil, Unitats CD/DVD Externes USB, Compatible amb *Laptop/PC/*MacBook/*iMac, Windows XP / 7/8/10 / Vista/*Mac US/Linux, etc. TOP 9
Caracteristiques 📌
 • 【Interfície USB 3.0 i Tipus C】- La tecnologia USB 3.0 i la interfície USB C extraïble garanteixen una transmissió de dades més ràpida i estable fins a un màxim. 5 *Gbps. USB 3.0 és *retrocompatible amb USB2.0 i 1.0.
 • 【*Plug *and *Play】 -Fàcil d'usar, simplement insereixi DVD / CD, connecti l'USB a la computadora / computadora portàtil per a jugar. No és necessari instal·lar cap controlador. Aquest *Lectorde de DVD / CD portàtil és una opció ràpida, convenient i eficient en gravar o llegir discos.
 • 【Gran rendiment】- Gràcies a la poderosa capacitat de correcció d'errors, bona reducció de soroll i absorció d'impactes, la unitat / gravadora de DVD externa funciona excel·lentment, perquè pugui gaudir millor del seu temps amb música i ferma sense demora o distorsió.
 • 【Disseny prim i portàtil】-Nostra unitats CD/DVD externes USB 3.0 té una carcassa ultra prima i lleugera. Simplement pot guardar-ho en la seva butxaca i portar-lo on vulgui que vagi. El disseny del cable USB incorporat és pràctic i convenient. No més desordre.
 • 【Compatibilitat universal】-La Cremador /*Lectorde DVD/CD USB té una gran compatibilitat gràcies a l'adaptador USB C, que és compatible amb *laptop, *Mac d'escriptori, *MacBook *Air / Pro, *Win7 / 8 / Vista / XP / *Lunix / *Win10 i tots els *Mac US. És compatible amb CD / DVD ROM, CD-R / *RW, DVD ± R / *RW.
+ Veure mes Caracteristiques

*ASUS *SDRW-*08D2S-O *LITE - Gravadora externa de DVD 8X, compatible amb *Mac, compatible amb M-*DISC, encriptació de disc, emmagatzematge web il·limitat (12 mesos), *NERO *Backitup, E-Green, E-Mitjana

*ASUS *SDRW-*08D2S-O *LITE - Gravadora externa de DVD 8X, compatible amb *Mac, compatible amb M-*DISC, encriptació de disc, emmagatzematge web il·limitat (12 mesos), *NERO *Backitup, E-Green, E-Mitjana TOP 10
Caracteristiques 📌
 • Tecnologia i estètica en perfecta harmonia
 • El xifratge de dades doblega la seguretat mitjançant les funcionalitats de control de contrasenya i ocultació d'arxius
 • Elegant i modern disseny inspirat en els diamants

💯 Comparativa de Disquetera Externa

Nota 9.9
Disquetera externa *Huatuo® USB 2.0 *FDD portàtil compatible amb Windows 98SE/EM/2000/XP/*Win7/Vista/*Mac/OS8.6 negre
Disquetera externa *Huatuo® USB 2.0 *FDD portàtil compatible amb Windows 98SE/EM/2000/XP/*Win7/Vista/*Mac/OS8.6 negre
Fabricant Huatuo
Nota 8.5
Gravadora DVD/CD Externa, *iAmotus Unitats CD/DVD Externes USB 3.0 DVD Lector Gravadora Ultra *Slim Portàtil CD DVD /-*RW ROM *Drive *Player per a Windows *Mac US *Laptop i Altres Sistemes - Negre
Gravadora DVD/CD Externa, *iAmotus Unitats CD/DVD Externes USB 3.0 DVD Lector Gravadora Ultra *Slim Portàtil CD DVD /-*RW ROM *Drive *Player per a Windows *Mac US *Laptop i Altres Sistemes - Negre
Fabricant iAmotus
Nota 8.0
Unitat Externa de CD DVD, USB 3.0 Tipus C Port Dual Portàtil Gravadora i gravadora portàtil de CD-*RW/*VCD-*RW Unitat de baix Soroll per a *MacBook, computadora portàtil, *Win 7/8/10 / XP
Unitat Externa de CD DVD, USB 3.0 Tipus C Port Dual Portàtil Gravadora i gravadora portàtil de CD-*RW/*VCD-*RW Unitat de baix Soroll per a *MacBook, computadora portàtil, *Win 7/8/10 / XP
Fabricant Strenter
Nota 7.8
Unitat de CD Externa *Blingco, Unitat de CD-*RW Externa i Prima Escriptor d'Escriptura Combinada DVD-R Portàtil per a Computadora d'Escriptori PC Portàtil
Unitat de CD Externa *Blingco, Unitat de CD-*RW Externa i Prima Escriptor d'Escriptura Combinada DVD-R Portàtil per a Computadora d'Escriptori PC Portàtil
Fabricant Blingco
Nota 7.7
Gravadora CD/DVD Externa USB 3.0, *ANIZR 2 Ports *Hub USB 3.0 amb Lector de Targetes SD/*TF *Type-C CD/DVD +/- *RW *Drive ROM *Rewriter *Burner per a PC *Desktop *Laptop Windows Linux US *Mac Vista
Gravadora CD/DVD Externa USB 3.0, *ANIZR 2 Ports *Hub USB 3.0 amb Lector de Targetes SD/*TF *Type-C CD/DVD +/- *RW *Drive ROM *Rewriter *Burner per a PC *Desktop *Laptop Windows Linux US *Mac Vista
Fabricant ANIZR
Nota 7.6
*elloLife Lector CD Extern, Gravadora CD / DVD Externa *Usb 3.0, Unitats CD Externes-*RW *Super *Drive, *Type-C, Compatible amb *Win10/8/7/XP/Vista/Linux/*Mac US
*elloLife Lector CD Extern, Gravadora CD / DVD Externa *Usb 3.0, Unitats CD Externes-*RW *Super *Drive, *Type-C, Compatible amb *Win10/8/7/XP/Vista/Linux/*Mac US
Fabricant elloLife
Nota 7.5
*SAWAKE Gravadora CD Externa amb USB 3.0 i *Type-C, Dispositiu Lector CD +/-*RW DVD ROM *Slim Portàtil, Unitat DVD/CD Externa,Compatible amb Windows XP/Vista/7/8/10/Linux/*Mac US 8.6
*SAWAKE Gravadora CD Externa amb USB 3.0 i *Type-C, Dispositiu Lector CD +/-*RW DVD ROM *Slim Portàtil, Unitat DVD/CD Externa,Compatible amb Windows XP/Vista/7/8/10/Linux/*Mac US 8.6
Fabricant SAWAKE
Nota 7.4
*Eleganantamazing - Disquetera Externa Portàtil (3,5", USB 1,44 MB, *FDD, per a PC Windows 2000/XP/Vista/7/8/10 *Mac 8.6 o Superior, Color Negre)
*Eleganantamazing - Disquetera Externa Portàtil (3,5", USB 1,44 MB, *FDD, per a PC Windows 2000/XP/Vista/7/8/10 *Mac 8.6 o Superior, Color Negre)
Fabricant elegantstuning
Nota 7.4
Gravadora DVD CD Externa USB 3.0, Lector Extern DVD CD, Ultra *Slim Unitat de DVD Portàtil CD/DVD /-*RW/ROM,Cremador/Re - Cremador Compatible amb WIN98 /XP/7/8/10/XP/VISTA/*Mac *Mac US X
Gravadora DVD CD Externa USB 3.0, Lector Extern DVD CD, Ultra *Slim Unitat de DVD Portàtil CD/DVD /-*RW/ROM,Cremador/Re - Cremador Compatible amb WIN98 /XP/7/8/10/XP/VISTA/*Mac *Mac US X
Fabricant Charlemain
Nota 7.4
*USCVIS Gravadora de Lector CD/DVD Externa USB 3.0 i Tipus C, CD Extern per a *Portatil, Unitat de CD/DVD/*RW/CD ROM Externa Ultra *Slim per a *Win 10/8/7/Linux/*Macbook/*Desktop
*USCVIS Gravadora de Lector CD/DVD Externa USB 3.0 i Tipus C, CD Extern per a *Portatil, Unitat de CD/DVD/*RW/CD ROM Externa Ultra *Slim per a *Win 10/8/7/Linux/*Macbook/*Desktop
Fabricant USCVIS

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-26 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables