₯ ⭐️ Les 10 Millors Ulleres de Realitat Virtual de 2023 ⭐️

🔥 Les 3 Millors Ulleres de Realitat Virtual

Meta *****Quest 2 - ****Ulleres de ****realitat virtual ****avançada, ****tot en un, 128 GB

Meta *****Quest 2 - ****Ulleres de ****realitat virtual ****avançada, ****tot en un, 128 GB El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Un ****processador ****ràpid i una pantalla d'alta ****resolució ****contribueixen al ****fet que la ****teva ****experiència ****sigui fluida i ****sense ****sobresalts, ****fins i ****tot ****quan l'****acció a gran ****velocitat ****transcorre ****entorn del ***teu
 • Experimenta una ****immersió total ****amb l'****àudio posicional en 3D, el ****seguiment ***dels ****mans i la ****retroalimentació ****hàptica ****treballant en ****conjunt ****per a ****aconseguir que ****els ****mons ****virtuals **és ****sentin ****reals
 • Explora ****més de 250 ****títols de ****jocs, ****salut i forma física, social/multijugador i ****entreteniment, ****incloent-****hi ****llançaments ****exclusius d'****èxits de taquilla i ****experiències de ****realitat virtual
 • ****Viatja ****per universos ****fantàstics d'****èxit ****cinematogràfic, espanta't ****amb ***aventuris de terror o col·labora ****amb ****els ****teus ****companys en ****espais de ****treball ****innovadors
 • Entra en ****espais ****socials i ****escenaris multijugador ****per a participar en ****esdeveniments en ****directe ****amb ****amics i ****familiars, ****trobar ****companys d'****entrenament o unir-t'a ****missions ****amb ****altres ****aventurers
 • Sé ****completament ****lliure ****per a ****moure't en la ****realitat virtual ****gràcies ***als ****ulleres ****sense cables, ****uns ****controls ****intuïtius, una ****bateria integrada i la ****facilitat de configurar-****ho
 • ****Juga ****sense ****preocupacions ****amb el ****límit *****Guardian, ****és ****fàcil d'usar, ****et ****permet delimitar el ****teu ****espai de ****joc i t'avisa si ****surts d'****ell
 • Porta ***els ****teves ****ulleres ****lleugeres i ****portàtils *****Quest 2 ****allà ****on ****vagis en el ****món real
 • Meta *****Quest ****és ****per a ****edats de 14 ****anys d'***llaura ****endavant (***uneixes ****certes ****aplicacions, ****jocs i ****experiències ****podrien requerir una ****edat ****major)
+ Veure mes Caracteristiques

*****FIYAPOO 3D *****VR ****Ulleres ****Realitat ****Virtuals, *****VR *****Glasses ****Visió ****Panoràmic 360 Grau ****Pel·****lícula 3D ****Joc *****Immersivo ****per a ****Mòbils 4.7-6.53 ****Polzada Intel·****ligents ****per Android/iPhone (****Ulleres *****VR ****amb ****Auriculars)

*****FIYAPOO 3D *****VR ****Ulleres ****Realitat ****Virtuals, *****VR *****Glasses ****Visió ****Panoràmic 360 Grau ****Pel·****lícula 3D ****Joc *****Immersivo ****per a ****Mòbils 4.7-6.53 ****Polzada Intel·****ligents ****per Android/iPhone (****Ulleres *****VR ****amb ****Auriculars) El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • ★【****Ulleres 3D *****VR】: ****Submergeix-t'en una ****experiència visual ****immersiva de ****cinema i ****sent la ****sensació d'estar ****realment ****present. La ****nostra ****tecnologia 3D equilibra la ****immersió i la ****claredat, ****brindant-te la ****millor ****experiència de ****realitat virtual en 360 ****graus. ****Gaudeix d'****impactants ***impactis ****visuals i una ****experiència ****envolupant ***donis de la ****comoditat de la ****teva ****llar.
 • ★【****Àmplia ****compatibilitat】: ***Els ****ulleres *****VR ****són compatibles ****amb ****tots ****els ****telèfons ****intel·****ligents Android i Apple de 4.7 a 6.53 ****polzades. A ***prop "*****VR" en l'App Store, ****instal·la l'****aplicació ****corresponent en el ****teu ****telèfon ****intel·****ligent, col·***boja't ***els ****ulleres *****VR i ajusta la ****corretja, la ****distància ****interpupil·****lar (*****PD) i la ****distància focal (*****OD) ****per a ****obtenir la ****millor ****experiència 3D. ****Submergeix-t'en el ****món de la ****realitat virtual a través de vídeos i ****jocs.
 • ★【****Auriculars *****Hi-*****Fi ****estèreo】: ****Equipats ****amb ****auriculars ****estèreo *****Hi-*****Fi d'alta ****qualitat i ****tecnologia d'****àudio 3D, ***els ****nostres ****ulleres *****VR ****ofereixen una ****experiència auditiva ****immersiva en tres ****dimensions. L'****aïllament ****acústic i ****els ****potents ****baixos ****et ****permeten situar ****els ****sons ****mentre ****jugues o ****veus ****pel·****lícules, ****per a una ****immersió total (adaptador ****per a ****dispositius ****amb ****connector de 3.5 mm ****inclòs).
 • ★【****Disseny ****còmode】: ***Els ****nostres ****ulleres *****VR ****estan ****dissenyades ****per a la ****comoditat. ****Són ****lleugeres i ****ergonòmiques, ****assegurant un ****ajust ****còmode ****per a un ****ús ****prolongat ****sense ****cap ****molèstia. ****Els ****coixins ****suaus ****garanteixen un ****ajust ****còmode i ****redueixen al ****mínim ****els ****punts de ****pressió. ****Gaudeix d'****hores de ****joc o ****pel·****lícules ****sense ****inconvenients.
 • ★【****Lents d'****angle ****ample ajustables】: ***Els ****nostres ****ulleres *****VR ****estan ****equipades ****amb ****lents de *****PMMA ****òptic ****japonès ****amb ****disseny de ****distància focal ***adobi, ****oferint un ****angle de ****visió de 100 ****graus, ****més ****pròxim a la ****visió natural de l'****ull ****humà. ****Ajustant ****independentment ***els ****dues ****lents, ***els ***personis ****amb ****miopia de ****fins a 600 ****graus ***podin ajustar la ****distància ****interpupil·****lar ****segons ***els ****seves ****necessitats.
 • ★【Alta ****qualitat i ****durabilitat】: ***Els ****nostres ****ulleres *****VR ***és ***destaquin ****per la ****seva alta ****qualitat i ****durabilitat. Han ****estat ****acuradament ****desenvolupades i ****provades ****per a ****assegurar una ****llarga vida útil. Si ****tens ***preguntis o ****problemes ****amb ***els ****nostres ****ulleres *****VR, no ****dubtis a contactar al ****nostre ****servei al ****client. ****Ens ****comprometem a brindar-t'***uneixi ****solució ****satisfactòria. ****Submergeix-t'en el ****món de la ****realitat virtual i ****gaudeix d'una ****experiència ****extraordinària.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Ulleres de Realitat Virtual al millor preu.

Si estàs buscant comprar Ulleres de Realitat Virtual, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Ulleres de Realitat Virtual, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Ulleres de Realitat Virtual estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Ulleres de Realitat Virtual Més Barata

****Ulleres ****Realitat Virtual ****Nens + ****Joc ****Educatiu ****Idiomes [ ****Regal Original ] ****Aprèn ****anglès, ****francès, etc. ****Joguina ****nen i nena 5 6 7 8 9 10 11 12 ****anys - ****Ulleres ****virtuals 3D - ****Aniversaris - Nadal - *****VR

****Ulleres ****Realitat Virtual ****Nens + ****Joc ****Educatiu ****Idiomes [ ****Regal Original ] ****Aprèn ****anglès, ****francès, etc. ****Joguina ****nen i nena 5 6 7 8 9 10 11 12 ****anys - ****Ulleres ****virtuals 3D - ****Aniversaris - Nadal - *****VR El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 🌎 [****VIDEOJOC *****HEROMASK ****IDIOMES] → ****Prem el va botar i ****llança ****raigs ****làser. ****Els ****nens ****aprendran ****idiomes ****divertint-**és ****com ****mai! Busca vídeos de *****Heromask *****Languages en internet. ****Podeu ****aprendre: ****anglès, ****francès, ****alemany, ****espanyol, ****italià i ****xinès. ****Aquest ****és un *****Pack ****Complet, ****els ****jocs d'****Idiomes ****estan ****inclosos. NO ****és ****necessari pagar ****per ****ells ****per ****separat. ****Comptem ****amb un ****equip de ****suport ****ben ****capacitat i ****dedicat a ****ajudar-***et si ****tens alguna ****dificultat. Posa't en ***contacti ****amb ****ells.
 • → ****Jocs ****educatius *****multipremiados que ****aconsegueixen que ****nens i ***nens de 5 ****fins a 12 ****anys **és ****sorprenguin. ****Per ****això, ****altres ****clients ****solen comprar *****Heromask *****Languages ****com a ****regal original d'****aniversari, primera ****comunió, Nadal o ****Reis ****Mags. ****Juga-****ho en ****família!
 • 🔥 [****ULLERES ****VIRTUALS *****HEROMASK] → ****Nou ****model ****amb va botar ****mecànic ****millorat (no ****necessita ****piles). ****Et ****sorprendrà la ****qualitat de l'****acabat ****dels ****materials d'****aquest ****nou ****model. Visor ****amb ****ajust ****interpupil·****lar (****vàlides ****tant ****per ****als ****ulls ****dels ****nens ****com ****dels ****adults).
 • → ***Els ****ulleres 3D ***podin ser ****usades ****per ****tota la ****família ****per a ****veure vídeos o jugar a ****altres ****jocs de ****realitat virtual.
 • 🛠️ [****SUPORT ****TÈCNIC] → ****Tots ****els iPhone ***donis del ****model 6S ****són compatibles ****amb la ****realitat virtual. Si ****tens un Android o un ****model d'iPhone ****més ****antic, ****pot variar! ****Escriu-***ens un WhatsApp i el ****nostre ****equip de ****suport ****confirmarà de seguida si el ****teu ****dispositiu ****és o no compatible. Compra ****amb ****seguretat!
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Ulleres de Realitat Virtual que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Ulleres de Realitat Virtual disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Ulleres de Realitat Virtual veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Ulleres de Realitat Virtual Calitat - Preu

*****OIVO *****Switch *****VR ****Ulleres 3D *****Switch ****Realitat Virtual, ****Actualitzats ****amb ****Lents HD Ajustables, Original, compatibles ****amb Nintendo *****Switch i *****Switch OLED ****Model, Kit *****Switch *****VR

*****OIVO *****Switch *****VR ****Ulleres 3D *****Switch ****Realitat Virtual, ****Actualitzats ****amb ****Lents HD Ajustables, Original, compatibles ****amb Nintendo *****Switch i *****Switch OLED ****Model, Kit *****Switch *****VR Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 【****Lents ajustables ****millorades】: ****Els *****OIVO ****auriculars *****VR de ****realitat virtual *****Switch ****recentment ****llançats s'han ****actualitzat ****amb una ****lent ajustable, que ****pot ajustar la ****lent *****Switch ****cap a l'****esquerra i ****cap a la ****dreta i ****cap ****endavant i ****cap ****endarrere ****per a ****permetre que ***els ****imatges s'****alineïn ****per a ****vostè, compatible ****amb Nintendo *****Switch i *****Switch OLED, ***és ****pot usar ****quan ****juga ****jocs .*****Switch *****VR ****li ****permet ****veure ****imatges ****ultres ****clares.
 • 【****Admet ****uns ****certs ****jocs de ****realitat virtual】: ****Actualitzi el ****joc a la ****versió ****més alta, *****Zelda, *****Super *****Smash *****Bros., *****Captain *****Toad, *****Super Mario Odyssey, *****LABO *****VR, *****Spice & Wolf *****VR i ****altres ****jocs que ****admeten la manera *****VR. ****Els ****auriculars OLED *****VR ****faran que la ****teva ****experiència de ****joc ****sigui encara ****millor. ****És el ****millor ****regal ****per ****als ****teus ****amics i ****familiars.
 • 【****Experiència visual ****immersiva】: ****Canviar ****jocs de ****realitat virtual ****amb ****auriculars *****VR 3D ****és una ****experiència nova i divertida, ****entrarà a un ****món 3D ****increïble, ****brindant-****li una nova ****experiència visual ****immersiva. ****Abans de ****gaudir de la ****realitat virtual ****jugant ****amb ****els ****auriculars *****nintendo *****switch *****vr, ****retiri la ****pel·****lícula de la ****lent ****per a ****gaudir ****millor del vídeo ****immersiu de *****Youtube *****VR.
 • 【Material *****premium】:***Els ****ulleres *****Switch & *****Switch OLED *****VR ****estan ****fetes d'EVA i material de *****licra de ****polièster ****per a ****ajudar al ****fet que la ****teva ****pell ****respiri i ****reduir l'****estrès. ****Quan usa un auricular *****VR *****Switch *****VR compatible ****amb Nintendo *****Switch, la capa interna ***dels ****ulleres *****Switch OLED *****VR toca ****suaument la ****seva cara ****per a una ****millor ****experiència de ****joc.
 • 【****Disseny ****ergonòmic】:La diadema ajustable ***dels ****ulleres *****VR s'adapta al ****teu ****cap. ****Dissenyades ****específicament ****per a *****Switch i OLED, ***els ****ulleres de ****vidre *****Switch *****VR ****també ****són ****adequades ****per a ***personis que ***usin ****ulleres ****per a ****miopia. L'****ús de velcro en ***els ****seves ****ulleres *****VR ****mantindrà la ****seva *****Switch ****fermament en el ****seu ****lloc.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Ulleres de Realitat Virtual

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Ulleres de Realitat Virtual que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Ulleres de Realitat Virtual

Meta *****Quest 2 - ****Ulleres de ****realitat virtual ****avançada, ****tot en un - 256 GB

Meta *****Quest 2 - ****Ulleres de ****realitat virtual ****avançada, ****tot en un - 256 GB TOP 1
Caracteristiques 📌
 • Un ****processador ****ràpid i una pantalla d'alta ****resolució ****contribueixen al ****fet que la ****teva ****experiència ****sigui fluida i ****sense ****sobresalts, ****fins i ****tot ****quan l'****acció a gran ****velocitat ****transcorre ****entorn del ***teu
 • Experimenta una ****immersió total ****amb l'****àudio posicional en 3D, el ****seguiment ***dels ****mans i la ****retroalimentació ****hàptica ****treballant en ****conjunt ****per a ****aconseguir que ****els ****mons ****virtuals **és ****sentin ****reals
 • Explora ****més de 250 ****títols de ****jocs, ****salut i forma física, social/multijugador i ****entreteniment, ****incloent-****hi ****llançaments ****exclusius d'****èxits de taquilla i ****experiències de ****realitat virtual
 • ****Viatja ****per universos ****fantàstics d'****èxit ****cinematogràfic, espanta't ****amb ***aventuris de terror o col·labora ****amb ****els ****teus ****companys en ****espais de ****treball ****innovadors
 • Entra en ****espais ****socials i ****escenaris multijugador ****per a participar en ****esdeveniments en ****directe ****amb ****amics i ****familiars, ****trobar ****companys d'****entrenament o unir-t'a ****missions ****amb ****altres ****aventurers
 • Sé ****completament ****lliure ****per a ****moure't en la ****realitat virtual ****gràcies ***als ****ulleres ****sense cables, ****uns ****controls ****intuïtius, una ****bateria integrada i la ****facilitat de configurar-****ho
 • ****Juga ****sense ****preocupacions ****amb el ****límit *****Guardian, ****és ****fàcil d'usar, ****et ****permet delimitar el ****teu ****espai de ****joc i t'avisa si ****surts d'****ell
 • Porta ***els ****teves ****ulleres ****lleugeres i ****portàtils *****Quest 2 ****allà ****on ****vagis en el ****món real
 • Meta *****Quest ****és ****per a ****edats de 14 ****anys d'***llaura ****endavant (***uneixes ****certes ****aplicacions, ****jocs i ****experiències ****podrien requerir una ****edat ****major)
+ Veure mes Caracteristiques

*****NK ****Ulleres Intel·****ligents *****VR ****amb ****Auriculars - ****Realitat Virtual 3D ****amb ****Àudio ****per a ****Telèfon ****intel·****ligent entre 4.7" - 6.53", ****Angle ****Visió 90-100°, ****Gir 360°, ****Objectiu i ****Pupil·la Regulable - ****Negre

*****NK ****Ulleres Intel·****ligents *****VR ****amb ****Auriculars - ****Realitat Virtual 3D ****amb ****Àudio ****per a ****Telèfon ****intel·****ligent entre 4.7" - 6.53", ****Angle ****Visió 90-100°, ****Gir 360°, ****Objectiu i ****Pupil·la Regulable - ****Negre TOP 2
Caracteristiques 📌
 • ➡️ ****IMMERSIÓ EN 3D I 360 ****GRAUS: ****Amb ****aquestes ****ulleres de ****realitat virtual ****podràs ****viure en ****qualsevol ****món en el ****moment i ****situació que ****desitgis. ****Fins i ****tot ****podràs ****moure't i girar 360 ****graus.
 • ➡️ VA BOTAR ****MULTIFUNCIÓ: Contesta, ****rebutja ****anomenades o controla la ****reproducció del vídeo ****únicament ****amb un va botar. ****Introdueix el ****teu ****dispositiu de 4.7"- 6.53" i ****comença a ****gaudir de vídeos en *****VR.
 • ➡️ ****PUPIL·LA I ****DISTÀNCIA DE L'****OBJECTE AJUSTABLE : ****Només ****hauràs de girar la ****roda situada en la ****part superior ***dels ****ulleres 3D ****per a ajustar la ****distància ****interpupil·****lar i de l'****objecte i poder ****obtenir una ****visió i ****imatge el ****més clara ****possible.
 • ➡️ ****SENT ****ELS VÍDEOS: ****Gràcies ****als ****auriculars ****incorporats en el ****disseny ***dels ****ulleres 3D, ****podràs ****gaudir ****els vídeos de la forma ****més realista ****possible, ****escoltant ****qualsevol sota. ****Tria el ****teu ****món i ****submergeix-t'en ****ell!
 • ➡️ DONA-LI AL *****PLAY: En la plataforma YouTube ****trobaràs ****milers de vídeos i ****escenaris ****totalment ****diferents ****dels ****quals ****podràs formar ****part. A ***prop la ****situació que ****vulguis ****viure en ****360è i ****gaudeix!
+ Veure mes Caracteristiques

*****FIYAPOO 3D *****VR ****Ulleres de ****Realitat ****Virtuals *****VR *****Glasses ****Visió ****Panoràmic 360 Grau ****Pel·****lícula 3D ****Joc *****Immersivo ****per a ****Mòbils 4.7-6.53 ****Polzada Intel·****ligents ****per Android/iPhone ****Regals (HD ****Negre)

*****FIYAPOO 3D *****VR ****Ulleres de ****Realitat ****Virtuals *****VR *****Glasses ****Visió ****Panoràmic 360 Grau ****Pel·****lícula 3D ****Joc *****Immersivo ****per a ****Mòbils 4.7-6.53 ****Polzada Intel·****ligents ****per Android/iPhone ****Regals (HD ****Negre) TOP 3
Caracteristiques 📌
 • 【Una ****experiència ****immersiva en 3D-*****VR】A usar ****els ****nostres ****lents *****VR 3D, ****sentiràs que ****et ****trobes ****enfront d'una enorme pantalla de ****cinema i ****experimentaràs l'****impactant ****efecte visual i la ****fascinant ****sensació de ****presència. El ****nostre ****producte ****ofereix ****excepcionals ****efectes ****visuals en 3D i ****et ****permet experimentar una ****realitat virtual ****sense ****sortir de casa. ****Troba l'****equilibri ****perfecte ***entri ****immersió i ****claredat d'****imatge, ****oferint la ****millor ****opció ****per a ****gaudir de vídeos a 360 ****graus.
 • 【****Àmplia ****compatibilitat ****amb ****telèfons ****intel·****ligents】****Aquest ****suport ****per a visor *****VR ****és compatible ****amb ****tots ****els ****telèfons ****intel·****ligents Android i Apple ****amb ****grandàries entre 4,7 i 6,53 ****polzades, la ****qual cosa ****cobreix ****pràcticament ****tots ****els ****models. ****Només a ***prop "*****VR" a la ****botiga d'****aplicacions, ****instal·la l'app en el ****teu ****telèfon, posa't ****nostres ****lents *****VR i ajusta ****fàcilment la cinta ****per al ****cap, la ****distància ****interpupil·****lar i l'****enfocament ****per a ****gaudir de vídeos i ****jocs en *****VR.
 • 【****Disseny ****còmode】****Per a brindar la ****màxima ****comoditat, ****hem ****desenvolupat una cinta ajustable única en forma de T, que s'adapta a ****diferents ****grandàries de ****cap i evita la fatiga ****fins i ****tot ****després d'un ****ús ****prolongat. La ****màscara facial ****està ****feta de ****suau i transpirable ****cuir *****PU, que no ****sols ****ofereix ****comoditat, ****sinó que ****també ****és ****fàcil de ****netejar i ****garanteix una ****visió nítida.
 • 【****Lents ****ultres ****amplis i ajustables】****Nostres ****lents *****VR ****estan ****equipats ****amb ****lents ****ultres ****amplis i ajustables de material ****òptic ****japonès *****PMMA, que ****gràcies a un ****disseny de ****lent única i ****distància focal tala ****ofereixen un ****ampli ****camp de ****visió de 100°, similar a l'****angle de ****visió natural de l'****ull ****humà. L'****ajust ****independent ****dels ****dues ****lents ****permet que ***els ***personis ****miops (****fins a 600°) ****gaudeixin de la ****millor ****experiència visual.
 • 【****Garantia de ****qualitat i ****excel·****lent ****servei】****Oferim una ****garantia de ****qualitat de 30 ****dies i ****respondrem ****dins ***dels 24 ****hores si ****trobes ****problemes ****amb ****els ****nostres ****lents *****VR. ****Som aquí ****per a ser el ****teu ****company ideal en ****els ****viatges en ****família i ****per a ****oferir una ****emocionant sorpresa ****als ****teus ****nens. Explora el ****meravellós ****món de la ****realitat virtual ****amb ****els ****nostres ****lents *****VR, ****gaudint de ****sorprenents ****efectes ****visuals i una ****experiència ****envolupant!
+ Veure mes Caracteristiques

*****Retoo ****Ulleres de ****Realitat Virtual ****per a ****Telèfon ****intel·****ligent de 3,5-6,3 ****Polzades ****amb ****Comandament a ****Distància i Visor de 360°, ****Ulleres de ****Realitat Virtual compatibles ****amb Android Samsung, Moto, LG, Huawei, *****ASUS

*****Retoo ****Ulleres de ****Realitat Virtual ****per a ****Telèfon ****intel·****ligent de 3,5-6,3 ****Polzades ****amb ****Comandament a ****Distància i Visor de 360°, ****Ulleres de ****Realitat Virtual compatibles ****amb Android Samsung, Moto, LG, Huawei, *****ASUS TOP 4
Caracteristiques 📌
 • ****Compatibilitat: l'****estoig ****per a ****ulleres *****VR s'adapta a un ****telèfon ****intel·****ligent ****amb una ****grandària de pantalla de 3,5" a 6,3" i una ****grandària ****màxima de 16,3 x 7,7 cm, la ****qual cosa fa que la ****grandària ***dels ****ulleres ****sigui ****adequat ****per a la ****majoria ****dels ****telèfons ****mòbils. ****Tingui en ****compte la ****ubicació ****dels ****botons de ****volum i ****encesa en el ****seu ****dispositiu. El clip que ****subjecta el ****dispositiu en el ****seu ****lloc ****està ****aproximadament en el ****mitjà. Si el ****seu ****dispositiu t'un va botar d'****encesa en el ****mitjà.
 • ****Comandament *****Bluetooth - el ****comandament a ****distància ****és un ****dispositiu que funciona ****amb ****telèfons ****intel·****ligents ****amb sistema Android o *****IOS i ****gràcies a ****aquest ****pots ****utilitzar un ****dispositiu ****addicional que ****permet el control. N'****hi ha ****prou ****amb ****encendre el *****Bluetooth en el ****telèfon i ****connectar ****els ****dispositius i ****podràs usar el ****telèfon ****sense portar-***això ***dels ****ulleres. El controlador *****Bluetooth **et ****botons ****intuïtius que ****li ****permeten operar ***els ****aplicacions.
 • ****Regulació i ****comoditat – ***Els ****ulleres 3D ****compten ****amb un ****ampli ****rang de ****regulació i ****gràcies a ****això ***podin ****utilitzar-***els ****usuaris de ****totes ***els ****edats. ***Els ****corretges ****sòlides ****estan ****fetes de ****cautxú i ****subjecten de manera segura ***els ****ulleres al ****cap. El ****pegat de ****pell ****ecològica, ***els ****obertures de ****ventilació ****ens ***donin un ****ús ****molt ****còmode. ****Els ****til·****lers ****asfèrics en ***els ****ulleres *****VR ****tenen ****regulació bidireccional, ****permetent ****tant la ****grandària del ****telèfon ****intel·****ligent ****com la ****distància ***entri ***els ****pupil·***els.
 • Camp de ****visió ****òptim: ***els ****ulleres 3D ****tenen un ****ampli ****rang de ****camp de ****visió: 70-90° i ****gràcies a ****això ****ens ****permeten sentir un ****espai ****ampli ****sense ****límits en el ****joc. ***Els ****ulleres ****tenen una ****lent ****asfèrica fabricada en resina ****òptica ****amb un ****diàmetre de 33,5 mm, ****gràcies a la ****qual ****tenim una ****reproducció completa de la ****imatge en ****tota la ****superfície. La ****lent ****asfèrica ****permet una ****visualització clara de la ****imatge ****per a ***personis ****amb ****miopia.
 • ****Sense ****fil: el ****dispositiu ****per a ****visualització en 3D ****ens ****permet jugar i ****veure ****multimèdia de manera ****sense ****fil, ****per la ****qual cosa no ****restringeix ****els ****nostres ****moviments i ****pots controlar el ****joc ****fàcilment. ***Els ****ulleres de vídeo ****també ****compten ****amb una entrada ****per al cable de ****càrrega del ****telèfon ****intel·****ligent, que ****et ****permetrà ****connectar la ****font d'****alimentació ****durant el ****joc ****sense ****necessitat de ****treure el ****dispositiu ****mòbil ***dels ****ulleres.
+ Veure mes Caracteristiques

*****VR ****Ulleres de ****Realitat Virtual en 3D Auricular ****Actualitzats ****per a *****iOS Android iPhone Samsung

*****VR ****Ulleres de ****Realitat Virtual en 3D Auricular ****Actualitzats ****per a *****iOS Android iPhone Samsung TOP 5
Caracteristiques 📌
 • Flexible ajustable *****kopfbuegel ****cap la ****majoria ****cap *****Gro ****menjar
 • Simular ****oferir a ****distància 1000 de ****polzades de pantalla gran en una ****distància de ****visió de 3 ****metres
 • ****Especialment ****dissenyat resina ****lents evitar ****vertigen visual o *****muedigkeit, ****fins i ****tot si ****vostè el ****per a ***capis ****temps portar.
 • Ajustable ****distància de ****pupil·la i de ****visió ***distància ****preocupacions ****per a ****màxim confort
 • ****Deixar una ****ulleres de portar, *****masajeantes ****vostè
+ Veure mes Caracteristiques

****Ulleres *****VR Compatible ****amb iPhone/Android, ****Ulleres ****Realitat Virtual ****per a *****Movil - ****Gaudeix ****dels ****Millors ****Jocs i Vídeos *****RV, 360 i 3D, de ****Màxima ****Qualitat i ****amb la ****Major ****Comoditat (****Blava)

****Ulleres *****VR Compatible ****amb iPhone/Android, ****Ulleres ****Realitat Virtual ****per a *****Movil - ****Gaudeix ****dels ****Millors ****Jocs i Vídeos *****RV, 360 i 3D, de ****Màxima ****Qualitat i ****amb la ****Major ****Comoditat (****Blava) TOP 6
Caracteristiques 📌
 • El ****Regal ****Perfecte ****Per a ****Nens I ****Adults – ****Ulleres 3D *****Premium, un ****regal ****perfecte ****per al dia del ****Pare, Halloween, ****Pasqua, Nadal, *****Black *****Friday, *****Cyber *****monday. ****Ulleres de ****realitat virtual *****VR ****nens i ****adults. Compatibles ****amb ****telèfons ****intel·****ligents i ****altres ****dispositius ****mòbils ****amb una pantalla de “*****10cm - *****16cm" ****per a brindar-t'***uneixi ****experiència visual 360 ****totalment ****immersiva. ****Amb ****llibre ****electrònic.
 • ****Compatibilitat ****Amb ****Mòbils *****VR - ****Telèfons ****intel·****ligents ****amb sensor ****giroscòpic (****gairebé ****tots ****els ****models) ****amb una pantalla de *****10cm- *****16cm ****Exemples: ***Els ****Ulleres de ****Realitat Virtual ****Mòbil ****són compatibles ****amb ****els ****models X, *****XR, *****XS, 8, 8 plus, 9, 9 plus, 11, 11 pro, 12 mini, 12 pro, ***ÉS, etc. ****També ****és compatible ****amb ****mòbil *****samsung *****android *****galaxy ****noti 20, *****s20, *****One Plus, Box *****VR, Google Píxel, etc.
 • ****Tecnologia ****Avançada ****Per a ****Jocs De ****Realitat Virtual - ****Els ****jocs i la ****visualització de ****pel·****lícules ****amb ****els ****dispositius de ****realitat virtual ***funcionin ****millor ****quan ****els ****ulls s'***alineïn ****correctament ****amb la ****caixa de la pantalla. ****Per ****això, ***els ****nostres ****ulleres de *****gaming *****VR ****ofereixen ****ajustos *****FD i *****OD (****camp de ****visió ****ampli) ****per a expandir l'****angle de ****visió i adaptar-**és ****perfectament a la ****distància focal i a l'****alineació ****miop unilateral ****per a ****reduir la ****distorsió.
 • ****Disseny ****Còmode ****Per a ****Ús ****Prolongat – ****Quan ****comencis a jugar i a ****veure ****pel·****lícules 360 ****amb ****aquestes *****VR ****Ulleres 3D, ****ja no ****voldràs portar-***et-***els. ****Per ****això ***els ****nostres ****ulleres ****virtuals ****tenen un ****ajust ****còmode i una ****corretja ****per al ****cap ****totalment ajustable, un sistema de ****protecció ****per a la vista i un ****pont nasal ****suau ****per a ****reduir la ****pressió. ***Els ****nostres ****ulleres 3D ****mòbil ****també ****pot ****admetre ****drons que ****requereixen un visor *****VR ****per a ****telèfon.
 • ****Contingut *****VR ****Exclusiu I ****Assistència En ****línia – ***Els ****ulleres ****virtuals ****per a ****mòbil ***és ****lliuren ****amb una ****llista de ****contingut de ****realitat virtual especial, que ****inclou ****jocs i ****experiències *****VR. ****Són compatibles ****amb ***els ****aplicacions de *****google *****cardboard que NO ****requereixen d'un va botar (****alguns ****models) i ****moltes ****altres ****aplicacions i ***aventuris de ****realitat virtual que ***és ***podin ****trobar ***als ****botigues d'****aplicacions.
+ Veure mes Caracteristiques

****Ulleres *****VR, 3D *****VR ****Ulleres de ****Realitat Virtual *****VR *****Glasses ****Objectiu i ****Pupil·la Regulable ****per a 4.7" - 7.2" Android/*****iOS ****Telèfon ****intel·****ligent ****amb Controlador *****Bluetooth (****Negre)

****Ulleres *****VR, 3D *****VR ****Ulleres de ****Realitat Virtual *****VR *****Glasses ****Objectiu i ****Pupil·la Regulable ****per a 4.7" - 7.2" Android/*****iOS ****Telèfon ****intel·****ligent ****amb Controlador *****Bluetooth (****Negre) TOP 7
Caracteristiques 📌
 • 【1080P HD D'ALTA ****QUALITAT】 El ****nostre ****telèfon ****amb ****Ulleres *****VR adopta ****lents ****òptics ****asfèrics de *****PMMA d'alta ****qualitat, ****funció de ****llum anti-****blava i ****funció de ****radiació ****antimagnètica, que no ****sols ****pot ****protegir la vista, ****sinó ****també ****reduir la fatiga ocular en ****ús a ****llarg ****termini! (Nota: ****prengui un ****descans de 10 ****minuts cada 2 ****hores ****per a ****protegir ****els ****seus ****ulls)
 • 【CONTROL ****REMOT *****BLUETOOTH】 3D *****VR ****Ulleres de ****Realitat Virtual ****venen ****amb un controlador *****bluetooth, que ***és ****pot ****connectar a un ****telèfon ****intel·****ligent a través de *****bluetooth ****per a operar ****fàcilment la ****reproducció de música i la ****configuració d'idioma del ****telèfon ****intel·****ligent, la ****qual cosa ****permet que ****els ****seus ****ulls ***és ****concentrin en el vídeo que **et ****davant. (control de ****volum/****detenir/****reproduir música ****Esperi)!
 • 【****AURICULARS D'ALTA ****QUALITAT】****Ulleres de ****Realitat Virtual ****Pot col·****locar ****els ****auriculars ****segons ***els ****seves ****necessitats. ****Equipat ****amb ****lents de ****llum anti-****blava, ****pot ****realitzar ****funcions ****com *****SIRI/****detenir música/****reproduir/control de ****volum/****respondre ****crides en la computadora *****host. (Nota: ****abans d'operar ****els ****botons, ****insereixi el cable en el ****connector ****per a ****auriculars ***dels ****ulleres *****VR ****abans d'operar)
 • 【****ESTUDIANT/****AJUST/****MIOPIA/*****HIOPÍA】 ***Vària de persona a persona, i la ****distància ***entri ****els ****ulls ****esquerre i ****dret ****és ****diferent. Ha d'ajustar i ajustar la ****pupil·la ****per a ****gaudir d'un ****millor ****efecte 3D. ***Els ****nostres ****ulleres *****VR ****mòbils ***podin ajustar la ****distància focal (38-48 mm) o la ****distància ****interpupil·****lar (60-70 mm), ****fins i ****tot ***els ***personis ****amb ****problemes de ****visió ***podin ****gaudir d'una ****experiència de ****visualització ****còmoda sol ****amb ****ulleres!
 • 【BONA ****DISSIPACIÓ DE CALOR】 ***Els ****ulleres *****VR 3D de ****realitat virtual no ****exerciran ****cap ****pressió sobre el ****seu ****coll, ****fins i ****tot si ***els usa ****durant ****molt de ****temps, i el ****seu ****coll i ****cap no **és ****sentiran ****cansats. A ****més, la *****cinturilla de ****cuir ****sintètic unida al ****capdavant ****és ****elàstica, ajustable en longitud, la ****qual cosa ****garanteix una ****excel·****lent ****dissipació de la calor, i ****gràcies a la ****seva ****excel·****lent ****transpirabilitat!
 • NOTA: ***els ****ulleres *****VR 3D ****per a ****telèfons ****intel·****ligents Android/*****iOS de 4,7 a 7,2 ****polzades (****grandària del ****telèfon inferior a 182 x 83 x 10 mm), ****només ****admeten ****dispositius ****amb ****connector de 3,5 mm; si no ****és un ****connector de 3,5 mm, ha de comprar un cable adaptador de 3,5 mm.
+ Veure mes Caracteristiques

*****FIYAPOO 3D *****VR ****Ulleres de ****Realitat Virtual, *****VR *****Glasses ****Visió ****Panoràmic 360 Grau ****Pel·****lícula 3D ****Joc *****Immersivo ****per a ****Mòbils 4.7-6.6 ****Polzada (****Ulleres *****VR ****amb ****Auriculars)

*****FIYAPOO 3D *****VR ****Ulleres de ****Realitat Virtual, *****VR *****Glasses ****Visió ****Panoràmic 360 Grau ****Pel·****lícula 3D ****Joc *****Immersivo ****per a ****Mòbils 4.7-6.6 ****Polzada (****Ulleres *****VR ****amb ****Auriculars) TOP 8
Caracteristiques 📌
 • ★ 【***Vesteixi d'****auriculars 3D *****VR】: estar ****prop de la mar i ****veure l'****aigua de la mar; imagina el ****vent que bufa sobre la ****teva cara. El ****nostre ****camp de ****visió 3D ****et fa sentir ****com un ****veritable surfista, no ****com un espectador. Equilibra la ****immersió i la ****claredat de ****visió al ****mateix ****temps que ****li brinda la ****millor vista de ****realitat virtual ****per a ****veure vídeos de 360 ​​****graus. ****Et ****portarà la ****millor ****experiència.
 • ★ 【****Àmplia ****compatibilitat】: ****els ****auriculars *****VR ***podin ser compatibles ****amb ****tots ****els ****telèfons ****intel·****ligents Android i Apple d'entre 4,7 "i 6,53"*****inch. ****Busqui "*****VR" en l'App Store, ****instal·****li-****ho en el ****seu ****telèfon, ****usi el ****casc de ****realitat virtual i ****ajust la diadema, *****PD i *****OD ****per a ****obtenir el ****millor ****efecte de ****visualització en 3D, ****pot ****gaudir de la ****diversió de vídeos i ****jocs de ****realitat virtual.
 • ★ 【****Auriculars ****estèreo d'alta ****fidelitat】: ****equipats ****amb ****auriculars ****estèreo d'alta ****qualitat i ****tecnologia de sota de fase 3D, ****li ***brindin una ****experiència auditiva ****immersiva tridimensional, un ****bon ****aïllament de sota i ****greus ****forts ****li ****permeten ****distingir la ****posició ****segons el sota, la ****qual cosa ****li brinda una ****experiència ****immersiva real a jugar ****jocs i ****veure ****pel·****lícules (sol ****dispositius compatibles ****amb ****connectors de 3,5 mm).
 • ★ 【****Disseny ****còmode】: ***els ****corretges i ****auriculars ajustables en forma de T, ****adequats ****per a una ****varietat de ****caps, no ****ho ***cansessin d'usar ****durant ****molt de ****temps. La ****màscara ****feta de ****cuir *****PU ****suau i transpirable, ****fàcil de ****netejar i ****còmoda de portar.
 • ★ 【****Ampli ****angle de ****visió i ****lent ajustable】: ****ús de material *****PMMA de ****grau ****òptic *****SLR ****japonès i ****disseny d'****enfocament ****curt, ****angle de ****visió ****ampli de 100 °, ****més ****pròxim a la perspectiva real ****dels ****ulls ****humans. ****Ajust ****independent de la ****lent doble i ****ajuda ***als ***personis ****amb ****miopia de ****menys de 600 cm a ajustar la ****distància de la ****pupil·la ****segons ***els ****seves ****necessitats
 • ★ 【****Garantia de ****qualitat】: ****garantia de ****qualitat de 30 ****dies. Si **et ****algun problema de ****qualitat ****amb ****aquestes ****ulleres de ****realitat virtual ****per a iPhone, ****comuniqui's ****amb ****nosaltres al ****més ****aviat ****possible i ****li ****proporcionarem un ****servei de ***prebena i ***postbena de ****qualitat en ****línia ***els 24 ****hores. Un ****regal ****perfecte i ****sorprenent ****per ****als ****nens.
+ Veure mes Caracteristiques

*****RevolutionLine - ****Ulleres de ****realitat virtual 3D *****VR BOX | ****Per a ****Telèfon ****intel·****ligent *****IOS d'Apple i Android ***donis de 4,7 a 6 ****polzades | ****Pel·****lícules en 3D i ****tot ****tipus de ****jocs | ****Distància de ****pupil·la i ****objectiu ajustables

*****RevolutionLine - ****Ulleres de ****realitat virtual 3D *****VR BOX | ****Per a ****Telèfon ****intel·****ligent *****IOS d'Apple i Android ***donis de 4,7 a 6 ****polzades | ****Pel·****lícules en 3D i ****tot ****tipus de ****jocs | ****Distància de ****pupil·la i ****objectiu ajustables TOP 9
Caracteristiques 📌
 • 🥽 ****ULLERES DE ****REALITAT VIRTUAL: ****Instal·l'el ****teu ****telèfon en la *****VR Box i ****podràs ****gaudir de la gran gamma de vídeos i ****efectes 3D, ****ja no ****hi ha ****necessitat d'****anar al ****cinema. ****També ****pots usar ****jocs de vídeo en 3D, la ****qual cosa ****et ****permet una gran ****experiència d'****immersió en el ****joc.
 • 🥽 ****COMPATIBILITAT: Compatible ****amb *****telefónos ****mòbils ****amb sistema Android i *****iOS d'Apple, ****per a ****pantalles ***donis de 3,5 ****fins a 6 ****polzades. ****Per a ****resolució 1080 P o superior, ****amb ****dimensions no ****superiors a 16,5 x 8,5 cm.
 • 🥽 ****FABRICACIÓ: ****Coberta de ****plàstic, ****amb ****lents de ****cristalls ABS ****fets de ****materials de ****lents de resina ****Esfèriques Súper *****Glass, de gran ****duresa ****per a ****cops. ****Compta ****amb un sistema de ****suport que ***és ****llisca ****per a ajustar-l'a la ****distància ****dels ****nostres ****ulls. ****Distància de ****pupil·l'ajustable. ****Ajuda a ****reduir la ****pressió al ****voltant ****dels ****ulls, ****per la ****qual cosa ****et ****sentiràs ****molt ****més ****còmode ****quan ****gaudis de la ****pel·****lícula o ****joc. ****Compta ****amb obertura lateral ****desmuntable, ****per a sobre ****escalfament de pantalla.
 • 🥽 USOS: ****Veure ****pel·****lícules en 3D, ****qualsevol ****format 3D en una pantalla ****gegant. La ****realitat virtual 3D ****és ****simplement ****impressionant i ****és comparable ****només ****amb l'IMAX. Jugar ****jocs ****mòbils ****tradicionals en la ****realitat virtual. ****Connecti el ****telèfon a un *****PCa través de Wi-Fi i ****juga ****tots ****els ****jocs de PC en la ****realitat virtual en 3D, ****com *****GTA V o ****qualsevol ****altre en el ****seu PC.
 • 🥽 ****ESPECIFICACIONS ****TÈCNIQUES: ***Ports ***dolenta ****sort ****Tipus 3D: ****Polaritzat. Angulo de ****visió (*****FOV): 100°. ****Grandària del ****mòbil: 3.5″ a 6″. ****Distància de ****Pupil·la: Ajustable. – ****Distància ****Objectiu: Ajustable. Diadema Ajustable. Protector de pantalla: Anti UV *****and Anti *****Blue Light. Material: ABS + PC. .Pes ****net: *****330gr. ****Lent: ****lent de resina ****òptica HD. ****Diàmetre de la ****lent: *****42mm. *****IPD: *****58mm ~ *****72mm.
+ Veure mes Caracteristiques

****Ulleres *****VR,Compatible ****amb *****Phone i Android - ****Gaudeix ****dels ****Millors ****Jocs i Vídeos *****RV 3D, 2K

****Ulleres *****VR,Compatible ****amb *****Phone i Android - ****Gaudeix ****dels ****Millors ****Jocs i Vídeos *****RV 3D, 2K TOP 10
Caracteristiques 📌
 • Nova ****actualització i ****regal ****perfecte: ***els ****ulleres *****VR ****utilitzen l'última ****tecnologia i ****disseny, ***usin ****protecció ocular i ****lents 2K d'alta ****transmissió de ****llum, el ****cos usa tela ****còmoda de ****cuir *****PU i ****materials ****ultralleugers, ****creant ****aquesta alta ****definició, realista, ****còmoda i saludable. ****Ulleres de ****realitat virtual. ****Aquest ****excel·****lent ****ulleres de ****realitat virtual ****és el ****regal ****perfecte ****per a ****nens o ****amics.
 • 3D *****VR ****experiència virtual i ****excel·****lent:***Els ****ulleres 3D ****són un gran ****complement i ****dispositiu d'****extensió del descodificador de ****xarxa i ****et ***brindin una ****experiència ****meravellosa de ****veure ****pel·****lícules i jugar ****jocs. ****Ulleres de ****realitat virtual 3D *****VR, ****ofereix un ****excel·****lent ****efecte d'****imatge 3D i una ****sensació ****meravellosa.
 • Controlador ****sense ****fil de ****regal:****Equipat ****amb un control ****remot ****sense ****fil *****Bluetooth, ****pot controlar ****directament el ****progrés i diversos ****jocs de ****realitat virtual.(El sistema *****iOS ****pot usar ****algunes ****funcions ****Hi ha un manual d'****instruccions ****detallat al final de la ****imatge).
 • ****Compatibilitat ****amb ****telèfon ****intel·****ligent:S'adapta ****per a iPhone, ****telèfons,*****iOS ,Android i ****telèfons ****amb Windows ****amb ****grandària de pantalla 5-7 ****polzades,****com l'iPhone X 8 7/****més *****6s 6/plus, *****Galaxy *****s8 /plus/*****s7/*****s6/*****edge *****Note8/ 5/4/3, LG G6 G5 G4 G3 V20 i ****telèfons *****Daydream ****com Google Píxel / Píxel *****XL, Moto Z / Z *****Force, Huawei ****Mat 9 Pro, *****ZTE *****Axon 7, etc.
 • ****Servei al ****Client:****Pot comprar ****amb ****confiança, si no ****està ****satisfet ****amb la ****raó ****per la ****qual compra, Si t'alguna pregunta sobre el ****producte, no ****dubti a contactar-***ens. ****Ens ****comprometem a ****respondre ****totes ***els ***preguntis ****dins ***dels 24 ****hores.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Ulleres de Realitat Virtual

Nota 9.9
*****NEWSTYP 5~7 ****Polzades *****VRG Pro 3D *****VR ****Ulleres ****Realitat Virtual Pantalla Completa Visual Gran Angular *****VR ****Ulleres ****Caixa ****per a 5 a 7 ****Polzades ****Telèfon ****intel·****ligent ****Ulleres ****amb Control ****Remot *****Bluetooth (*****Black Pro)
*****NEWSTYP 5~7 ****Polzades *****VRG Pro 3D *****VR ****Ulleres ****Realitat Virtual Pantalla Completa Visual Gran Angular *****VR ****Ulleres ****Caixa ****per a 5 a 7 ****Polzades ****Telèfon ****intel·****ligent ****Ulleres ****amb Control ****Remot *****Bluetooth (*****Black Pro)
Fabricant NEWSTYP
Nota 8.5
****Ulleres *****VR,Compatible ****amb Android *****Phone, de ****Realitat Virtual - ****Gaudeix ****dels ****Millors ****Jocs i Vídeos *****RV 3D, 2K
****Ulleres *****VR,Compatible ****amb Android *****Phone, de ****Realitat Virtual - ****Gaudeix ****dels ****Millors ****Jocs i Vídeos *****RV 3D, 2K
Fabricant Misisi
Nota 8.0
*****RevolutionLine - ****Ulleres de ****Realitat Virtual 3D *****VR Box ****amb ****Comandament Control ****Remot *****Bluetooth | ****per a ****Telèfon ****intel·****ligent *****iOS d'Apple i Android ***Donis de 4,7 a 6 ****Polzades | ****Veure ****pel·****lícules en 3D i ****Tot ****Tipus de ****Jocs
*****RevolutionLine - ****Ulleres de ****Realitat Virtual 3D *****VR Box ****amb ****Comandament Control ****Remot *****Bluetooth | ****per a ****Telèfon ****intel·****ligent *****iOS d'Apple i Android ***Donis de 4,7 a 6 ****Polzades | ****Veure ****pel·****lícules en 3D i ****Tot ****Tipus de ****Jocs
Fabricant RevolutionLine
Nota 7.8
*****Orzly ****Auriculars *****VR ****dissenyats ****per a consola Nintendo *****Switch & *****Switch ****Feu olor ****amb ****lent ajustable ****per a una ****experiència de ****joc de ****realitat virtual i ****per a *****Labo *****VR - ****Negre - ****Edició en ****caixa de ****regal
*****Orzly ****Auriculars *****VR ****dissenyats ****per a consola Nintendo *****Switch & *****Switch ****Feu olor ****amb ****lent ajustable ****per a una ****experiència de ****joc de ****realitat virtual i ****per a *****Labo *****VR - ****Negre - ****Edició en ****caixa de ****regal
Fabricant Orzly
Nota 7.7
Meta *****Quest 2 128 GB *****Pack *****Resident *****Evil 4, Blanco
Meta *****Quest 2 128 GB *****Pack *****Resident *****Evil 4, Blanco
Fabricant Meta Quest
Nota 7.6
*****TECKNET ****Ulleres de ****realitat virtual 3D ****per a ****telèfons ****mòbils, ****ulleres de ****realitat virtual ****amb HD 110° *****FOV, ****antillum ****blava i ****engranatges ajustables, ****còmodes ****ulleres de ****realitat virtual ****per a iPhone, Samsung i
*****TECKNET ****Ulleres de ****realitat virtual 3D ****per a ****telèfons ****mòbils, ****ulleres de ****realitat virtual ****amb HD 110° *****FOV, ****antillum ****blava i ****engranatges ajustables, ****còmodes ****ulleres de ****realitat virtual ****per a iPhone, Samsung i
Fabricant TECKNET
Nota 7.5
*****FIYAPOO ****Ulleres de ****realitat virtual 3D
*****FIYAPOO ****Ulleres de ****realitat virtual 3D
Fabricant FIYAPOO
Nota 7.4
*****Playstation - ****Realitat Virtual VR2 | ****Ulleres ****Originals de Sony ****per a PS5 ****amb ****Imatges *****HDR en 4K. ****Inclou ****Casc VR2 i ****Comandaments VR2 *****Sense
*****Playstation - ****Realitat Virtual VR2 | ****Ulleres ****Originals de Sony ****per a PS5 ****amb ****Imatges *****HDR en 4K. ****Inclou ****Casc VR2 i ****Comandaments VR2 *****Sense
Fabricant Playstation
Nota 7.4
*****LONGLU *****VR ****Auriculars ****per a iPhone i ****telèfons Android, ****Ulleres de ****Realitat Virtual 3D ****sense ****fils *****Bluetooth ****amb Control ****Remot ****per a Jugar, ****Veure ****pel·****lícules, ****telèfon de 4,7 a 6,2 ****Polzades (Blanco)
*****LONGLU *****VR ****Auriculars ****per a iPhone i ****telèfons Android, ****Ulleres de ****Realitat Virtual 3D ****sense ****fils *****Bluetooth ****amb Control ****Remot ****per a Jugar, ****Veure ****pel·****lícules, ****telèfon de 4,7 a 6,2 ****Polzades (Blanco)
Fabricant LONGLU
Nota 7.4
*****VRi *****Evolution 3S - ****Ulleres de ****realitat virtual ****per a ****telèfon ****mòbil, ****ulleres de ****realitat virtual, ****ulleres de ****realitat virtual ****per a iPhone, Samsung, Sony, Huawei, *****Oppo, *****Xiaomi, Microsoft, Android, *****iOs.
*****VRi *****Evolution 3S - ****Ulleres de ****realitat virtual ****per a ****telèfon ****mòbil, ****ulleres de ****realitat virtual, ****ulleres de ****realitat virtual ****per a iPhone, Samsung, Sony, Huawei, *****Oppo, *****Xiaomi, Microsoft, Android, *****iOs.
Fabricant VRi

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-3 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables