₯ ⭐️ Els 10 millors controladors mppt per a energia solar i *eolica de 2024: Troba els millors preus

Benvingut a la guia definitiva per escollir controladors mppt per a energia solar i *eolica!
Si busques els sense distraccions ni anuncis, has arribat al lloc ideal. Descobreix els controladors mppt per a energia solar i *eolica més destacats i aconsegueix els millors preus, tot en un entorn net i enfocat exclusivament en proporcionar-te la informació que necessites.
Si no saps ben bé per on començar amb tanta opció disponible, no et preocupis, t'ajudarem a desxifrar-ho.
Hem fet tota la recerca per tu provant diferents opcions i comparant-les per veure quines són realment millors.

🔥 Els 3 Millors controladors mppt per a energia solar i *eolica

EPEVER MPPT Controlador de Càrrega Solar Traçador A Sèrie 10A / 20A / 30A / 40A amb 12V / 24V DC Automatically Identifying System Voltage (10 A)

EPEVER MPPT Controlador de Càrrega Solar Traçador A Sèrie 10A / 20A / 30A / 40A amb 12V / 24V DC Automatically Identifying System Voltage (10 A) El Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques controlador mppt per a energia solar i *eolica marca EPEVER 📌
 • Tecnologia avançada de seguiment de potència màxima (MPPT), amb una eficiència no inferior al 99,5%. Components d'alta qualitat, perfeccionant el rendiment del sistema, amb una eficiència màxima de conversió del 98%.
 • Basat en el disseny positiu comú i l'algorisme avançat del control de MPPT, amb el LCD que exhibeix l'estat corrent, aquest producte és artístic, econòmic i pràctic.
 • Amb l'algorisme de control MPPT, en qualsevol situació, els productes d'aquesta sèrie poden rastrejar de manera ràpida i precisa el millor punt de potència màxima (MPP) de la matriu fotovoltaica, amb la finalitat d'obtenir la màxima energia solar en el temps, la qual cosa millora notablement l'eficiència energètica.
 • Amb interfície de protocol de comunicació Modbus, és convenient per als clients ampliar les aplicacions i supervisar en diversos camps com l'estació basi de telecomunicacions, sistema de llar, sistema d'enllumenat públic, sistema de vigilància del desert, etc.
 • Disponible per a monitoratge de PC i unitat de visualització externa que es connecta com MT50 i així successivament, realitzant la comprovació de dades en temps real i la configuració de paràmetres.
+ Veure mes Caracteristiques

MPPT Solar Charge Controller 40/50/60 / 100A, 12V 24V Dual USB Solar Pannel Battery Controller Regulador intel·ligent amb pantalla LCD(60A)

MPPT Solar Charge Controller 40/50/60 / 100A, 12V 24V Dual USB Solar Pannel Battery Controller Regulador intel·ligent amb pantalla LCD(60A) El 2 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques controlador mppt per a energia solar i *eolica marca Garsent 📌
 • ❁ 【Smart Xip】 e: xip de control principal de grau industrial, xip de control principal intel·ligent de grau industrial, precisió de mostreig AD de 16 nivells, temperatura, corrent de càrrega, visualització precisa del corrent de descàrrega en temps real.
 • ❁ 【Càrrega amb seguiment d'enfocament automàtic】: Alta eficiència de càrrega, detecció contínua durant la càrrega, seguit d'enfocament bidireccional. L'efectivitat del monitoratge de MPPT pot aconseguir el 99.9%. L'eficiència de càrrega és 15% a 20% més alta que la del controlador general i l'eficiència de conversió d'energia del circuit aconsegueix el 98%.
 • ❁ 【Consola de control principal gran Pantalla gran】: pantalla LCD de pantalla gran, ajustos de càrrega i descàrrega ajustables, càrrega ultra ampla ajustable, sempre que comprengui les característiques de la bateria per a configurar els paràmetres de càrrega corresponents, pot carregar Qualsevol bateria, sortida de potència, es pot ajustar, més convenient.
 • Mode Manera de càrrega de limitació de corrent】: quan la potència del panell és massa gran i el corrent de càrrega és més alta que el corrent nominal, el controlador redueix automàticament l'eficiència de la càrrega perquè funcioni amb el corrent de càrrega nominal Anti-reflux bidireccional per a tub de mosquit, manera de càrrega d'alta potència, calor extremadament baixa.
 • ❁ 【Una varietat de proteccions】: Sobreescalfament incorporat, sobrecorriente, curtcircuit, protecció de circuit obert, protecció de connexió inversa, quan s'elimina la falla, el controlador es recupera automàticament sense danyar el dispositiu. Gestió de càrrega en tres passos per a protegir eficaçment la bateria. Si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos. El servei al client respondrà dins de les 24 hores i li brindarà una solució.
+ Veure mes Caracteristiques

EPEVER - Controlador de càrrega solar MPPT de 40 A 150 V PV de 150 V de terra negativa amb mesurador remot MT50 + sensor de temperatura + cable de monitoratge de PC [Tracer4215BN+MT50+RTS + 150U]

EPEVER - Controlador de càrrega solar MPPT de 40 A 150 V PV de 150 V de terra negativa amb mesurador remot MT50 + sensor de temperatura + cable de monitoratge de PC [Tracer4215BN+MT50+RTS + 150U] El 3 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques controlador mppt per a energia solar i *eolica marca Fuhuihe 📌
 • Controlador de càrrega solar MPPT de connexió a terra negativa Tracer4215BN, l'algorisme de control MPPT avançat fa que aquest controlador MPPT de 40 amperes sigui més eficient que el 99,5%
 • Entrada PV màxima de 150 V que permet que aquest controlador de càrrega manegi més panells solars de cablejat en sèrie per a minimitzar el corrent fotovoltaic, 5 panells solars de 12 V s'aplicarà en sèrie
 • Funciona amb totes les bateries de plom àcid, gel AGM segellament i bateria inundada, la manera d'usuari permet al comprador establir els seus propis paràmetres de càrrega per a bateries de liti (LiFePO4)
 • El regulador solar 4215BN funciona amb panell solar de 600 W en sistema de bateria de 12 V i 1200 W en bateria de 24 V. Panell solar màxim de 1560 W, manera de càrrega múltiple que et permet configurar la càrrega i apagar-la en diferents situacions. Es recomana un relé d'estat sòlid si estàs utilitzant un inversor d'energia
 • Interfície de bus de comunicació RS-485 i interfície MODBUS estàndard disponible per a satisfer diversos requisits de comunicació, sensor de temperatura i cable de monitoratge de PC adjunt
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Els nostres experts, que realment saben del que parlen, han dedicat hores a buscar, analitzar i posar a prova tot tipus de productes per assegurar-nos que et recomanem només el millor del millor. Hem considerat tot el que importa: la qualitat, la durabilitat, el confort d'ús, el preu, i per descomptat, l'opinió dels usuaris.
Així que, si estàs decidit a comprar controladors mppt per a energia solar i *eolica, aquesta guia és perfecta per tu. Aquí trobaràs una selecció dels millors productes, pensats per satisfer les teves necessitats i adaptar-se al teu pressupost. T'oferim una mirada detallada a les característiques principals, els pros i els contres, i també responem a les preguntes més comunes que la gent sol tenir sobre controladors mppt per a energia solar i *eolica, tot per ajudar-te a fer la millor elecció possible.
No importa quin controlador mppt per a energia solar i *eolica estiguis buscant, amb aquesta guia tindràs tot el que necessites per fer una compra informada, assegurant-te d'aconseguir exactament el que vols, dins del teu pressupost.

🤑 El controlador mppt per a energia solar i *eolica Més Barat

EPEVER 40A MPPT Controlador de càrrega solar 12V / 24V Acte 40 amp Regulador de càrrega del panell solar amb connexió a terra negativa MPPT Entrada màxima 100V, 520W / 1040W

EPEVER 40A MPPT Controlador de càrrega solar 12V / 24V Acte 40 amp Regulador de càrrega del panell solar amb connexió a terra negativa MPPT Entrada màxima 100V, 520W / 1040W El Mes Barat
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques controlador mppt per a energia solar i *eolica marca EPEVER 📌
 • Aquest controlador utilitza la tecnologia MPPT més avançada per a garantir una alta eficiència (> 98%) del seu sistema solar. Supera significativament als controladors PWM estàndard. Velocitat de seguiment ultraràpida i eficiència de seguiment garantida, algorisme de control MPPT avançat per a minimitzar la taxa màxima de pèrdua de potència i el temps de pèrdua.
 • La pantalla LCD incorporada mostra els paràmetres clau de càrrega. Les múltiples opcions de connectivitat per al controlador (mesurador remot, aplicació mòbil, programari per a PC, etc.) permeten a l'usuari personalitzar cada etapa de càrrega, crear un tipus de bateria definit per l'usuari amb paràmetres específics i accedir a configuracions exclusives.
 • Les proteccions múltiples eliminen els riscos de seguretat, la protecció d'entrada de baix voltatge, la protecció d'entrada de sobrevoltaje, la protecció d'alimentació de sobrecàrrega, la protecció de sortida de baix voltatge, la protecció de corrent de sortida nominal, la protecció de temperatura, la protecció de PV i la connexió inversa de la bateria.
 • Amb la interfície de protocol de comunicació Modbus, operació a plena càrrega sense cap caiguda de capacitat dins del rang de temperatura de l'ambient de treball, és convenient per als clients expandir les aplicacions i monitorar en diversos camps com l'estació basi de telecomunicacions, el sistema domèstic, el sistema d'enllumenat públic, el monitoratge de la naturalesa sistema, etc.
 • Compatibilitat amb múltiples tipus de bateries per a un ús convenient, suport de plom àcid segellat, gel, inundat, liti i usuaris. Adequat per a panells solars de fins a 520W (bateria de 12V o banc de bateries) o 1040W (sistema de 24V). La funció de limitació de corrent (10A) permet la possibilitat d'agregar més panells solars en el futur.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de controladors mppt per a energia solar i *eolica que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els controladors mppt per a energia solar i *eolica disponibles en Abril del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors controladors mppt per a energia solar i *eolica veu directament a elles prement aqui!

📋 Les nostres llistes 2024 de Els controladors mppt per a energia solar i *eolica

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els controladors mppt per a energia solar i *eolica que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Controladors MPPT per a Energia Solar i *Eolica

Controlador de càrrega solar Regulador de bateria del panell solar Pantalla LCD USB dual 12V/24V 30A50A MPPT(30A)

Controlador de càrrega solar Regulador de bateria del panell solar Pantalla LCD USB dual 12V/24V 30A50A MPPT(30A) TOP 3
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques controlador mppt per a energia solar i *eolica marca EVGATSAUTO 📌
 • 【Més fàcil i més segur】 protection Protecció de confiança contra sobretensiones, protecció contra curtcircuits, protecció contra sobrecàrregues, protecció contra sobrecàrregues, protecció contra sobrecàrregues. Compensació precisa de la temperatura, corregint el voltatge de càrrega i descàrrega automàticament, millorant la vida útil de la bateria. Protecció connectada completament inversa.
 • 【Funció】 La manera de control de càrrega es pot seleccionar, la funció del temporitzador es pot restablir per a la llum del carrer a la nit. Control de capacitat de descàrrega. Bateria completament carregada.
 • 【Característiques】 voltage Tensió del sistema d'identificació automàtica, reconeixement automàtic de 12/24V. Pantalla LCD humanitzada i operació de doble botó de la interfície home-màquina. Dades tècniques completes per a la configuració i modificació. Manera de càrrega intel·ligent MPPT de 3 etapes d'alta eficiència.
 • 【Fàcil d'usar】 Els panells solars, la bateria, els pols positius del controlador de càrrega solar estan tots connectats entre si, adoptant MOSFET negatiu en el circuit de control en sèrie.
 • 【Servei de compra】 Si té alguna pregunta sobre la instal·lació o la qualitat del producte, contacti'ns a temps. Ho resoldrem al més aviat possible.
+ Veure mes Caracteristiques

EPEVER® MPPT DuoRacer DR3210N - Regulador de càrrega solar (30 A, per a 2 piles, 12 V/24 V, funcionament automàtic, PV 100 V)

EPEVER® MPPT DuoRacer DR3210N - Regulador de càrrega solar (30 A, per a 2 piles, 12 V/24 V, funcionament automàtic, PV 100 V) TOP 5
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques controlador mppt per a energia solar i *eolica marca EPEVER 📌
 • [Aspectes destacats] El controlador de càrrega DuoRacer MPPT s'utilitza per a carregar dos bateries (que es mostren a continuació com BATT1 i BATT2) en un sistema solar al mateix temps. Utilitza la tecnologia de seguiment del punt de màxima potència amb una velocitat de seguiment ultraràpida i una eficiència de seguiment garantida d'almenys el 99,5%.
 • [Aspectes destacats] El controlador de càrrega DuoRacer MPPT té una funció de control automàtic per a carregar energia i limitar el corrent de càrrega (BATT1). El control del circuit digital de la manera de càrrega adaptatiu de tres etapes pot estendre la vida útil de BATT1. El tipus BATT1 es pot configurar a través de la pantalla LCD. El senyal de control AES és perquè el frigorífic del cotxe no malgasti energia.
 • [Aplicació] El controlador de càrrega DuoRacer MPPT admet tipus BATT1 (bateria de durada múltiple), inclosos segellats, gel, inundats, LiFePO4 i Li-NiCoMn, que són adequats per a vehicles recreatius, campaments, iots, etc.
 • [Dades tècniques] Tensió nominal BATT1: 12 / 24VDC; Voltatge nominal BATT2 cotxe 12 / 24VDC; Corrent de càrrega nominal: 30A; Rang de voltatge d'entrada de la bateria: 8.5 ~ 32V; Voltatge màxim de circuit obert fotovoltaic: 100 V, rang de voltatge MPP: V 72 V; Potència de càrrega nominal: 390W / 12V, 780W / 24V; Consum propi: 26mA / 12V; 15mA / 24V; 19mA / 12V; 10mA / 24V (manera d'estalvi d'energia); Classe de protecció: IP33; Dimensions: 247,2 * 165 * 68,5 mm; Pes net: 1.4kg
 • [Certificats i garantia] CE, ROHS i FC; 1 any de garantia del fabricant
+ Veure mes Caracteristiques

Controlador de càrrega solar, MPPT 40/50/60/100A Controlador de càrrega solar Pantalla LCD USB dual 12V 24V(40A)

Controlador de càrrega solar, MPPT 40/50/60/100A Controlador de càrrega solar Pantalla LCD USB dual 12V 24V(40A) TOP 6
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques controlador mppt per a energia solar i *eolica marca EVGATSAUTO 📌
 • Xip Xip de control principal de grau industrial xip Xip mestre de grau industrial, precisió de mostreig de 16 AD, temperatura, corrent de càrrega, visualització precisa en temps real del corrent de descàrrega.
 • 【Material d'alta qualitat】 Aquest producte està fet de materials ABS d'alta qualitat, en línia amb estrictes estàndards i especificacions de control de qualitat, amb característiques fortes i duradores. La bona qualitat no sols pot proporcionar una garantia més segura per a la seva vida, sinó que també els bons materials poden augmentar la vida útil del producte.
 • 【Aplicació perfecta】 Pantalla gran LCD, tots els paràmetres ajustables. Càrrega de seguiment MPPT d'enfocament automàtic, alta eficiència de càrrega, detecció contínua durant la càrrega, seguiment d'enfocament bidireccional. Circuit anti-reflux de tub de molsa bidireccional, manera de càrrega d'alta potència, escalfament ultrabajo.
 • Performance Rendiment d'embalatge i protecció】 El paquet inclou 1 x controlador i 1 x manual d'usuari. Gestió de càrrega en tres etapes, protegeix eficaçment la bateria. Protecció incorporada contra curtcircuits, protecció contra circuits oberts, protecció inversa, protecció contra sobrecàrrega.
 • 【Servei de qualitat】 Els nostres productes són 100% nous i amb garantia permanent. Si té alguna pregunta, si us plau contacti'ns. Li proporcionarem serveis de prevenda i postvenda d'alta qualitat en 24 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

Controlador de placa de càrrega, MPPT 40/50/60/100A Controlador de càrrega solar Pantalla LCD USB dual 12V 24V(40A)

Controlador de placa de càrrega, MPPT 40/50/60/100A Controlador de càrrega solar Pantalla LCD USB dual 12V 24V(40A) TOP 8
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques controlador mppt per a energia solar i *eolica marca Suuonee 📌
 • Informació aplicable: Si no està segur de si els nostres productes compleixen amb els seus requisits, contacti'ns directament!
 • Descripció del producte: Xip de control principal de grau industrial, precisió de mostreig de 16 bits, temperatura, corrent de càrrega, visualització del corrent de descàrrega precisa en temps real.Càrrega de seguiment MPPT amb enfocament automàtic, alta eficiència de càrrega, detecció ininterrompuda durant la càrrega, seguiment d'enfocament bidireccional.
 • Altres característiques: gestió de càrrega de tres nivells per a protegir eficaçment la bateria.Protecció incorporada contra curtcircuits, protecció contra circuits oberts, protecció inversa, protecció contra sobrecàrrega.Circuit anti-reflux de tub de molsa bidireccional, manera de càrrega d'alta potència, escalfament ultra baix.
 • Fàcil d'instal·lar: el producte és fàcil d'instal·lar i llevar sense passos complicats.
 • Postvenda perfecta: Hola, estic molt feliç que pugui parar esment a aquest producto.si necessita aquests productes, faci una comanda directament, ja que tots els productes a la nostra botiga poden retornar-se sense càrrec dins dels 7 dies de la seva arribada.Necessita preocupar-se pel servei postvenda!
+ Veure mes Caracteristiques

Controlador de càrrega solar 12V/24V MPPT Regulador de panell solar Pantalla LCD Controlador automàtic de bateria Panell solar Regulador intel·ligent de bateria amb port USB dual(30A)

Controlador de càrrega solar 12V/24V MPPT Regulador de panell solar Pantalla LCD Controlador automàtic de bateria Panell solar Regulador intel·ligent de bateria amb port USB dual(30A) TOP 9
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques controlador mppt per a energia solar i *eolica marca Hlyjoon 📌
 • ★★★ Ports USB duals: el controlador solar té ports USB duals, la qual cosa és més convenient i pot satisfer les necessitats actuals de diversos productes electrònics.
 • ★★★ Pantalla LCD: Pantalla gran LED clara amb pantalla digital, voltatge, identificació de càrrega, identificació de nivell de bateria, identificació de càrrega, etc., es pot canviar convenientment de manera i configuració de paràmetres, adequat per a la llar, industrial, comercial, etc.
 • ★★★ Àmplia gamma d'usos: placa de circuit PCB, qualitat militar, antienvelliment, millora eficaçment un nivell complet. Aquest producte té una àmplia gamma d'usos i és un producte millorat del controlador tradicional de càrrega i descàrrega solar. El corrent de càrrega nominal d'aquest producte és 30A!
 • ★★★ Funcions de protecció múltiple: El controlador solar Binen té protecció contra curtcircuits, protecció contra circuits oberts, protecció inversa i protecció contra sobrecàrregues. Gestió de càrrega PWM de 3 etapes, millora l'eficiència del sistema i prolonga la vida útil de la bateria.
 • ★★★ Fàcil d'instal·lar i operar: El controlador de càrrega ha de connectar primer la bateria, després el panell solar i finalment la càrrega! La seqüència de desmuntatge és contrària a l'ordre de cablejat.
+ Veure mes Caracteristiques

Controlador de carregador solar MPPT, Panell Solar Regulador de Bateria Pantalla LCD amb doble port USB Pantalla 12V / 24V Protecció segura (70A)

Controlador de carregador solar MPPT, Panell Solar Regulador de Bateria Pantalla LCD amb doble port USB Pantalla 12V / 24V Protecció segura (70A) TOP 10
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques controlador mppt per a energia solar i *eolica marca Keenso 📌
 • ☆ Pantalla LCD i operació amb doble botó: Aquest controlador de càrrega solar mppt està dissenyat amb pantalla LCD humanitzada i operació amb doble botó en la interfície home-màquina. La manera de control de càrrega es pot seleccionar, la funció del temporitzador es pot restablir per a la llum del carrer en la nit.
 • ☆ Manera de càrrega de 3 etapes MPPT: El regulador de bateria del panell solar té una manera de càrrega de 3 etapes MPPT intel·ligent d'alta eficiència. Els panells solars, la bateria i els pols positius del controlador de càrrega solar estan connectats entre si, adoptant MOSFET negatiu en el circuit de control en sèrie.
 • ☆ Compensació Precisa de la Temperatura: La compensació precisa de la temperatura, el controlador de càrrega del panell solar de 12 V pot corregir la tensió de càrrega i descàrrega automàticament, la qual cosa millora la vida útil de la bateria. Fet de material de primera qualitat, resistent, no és fàcil d'envellir i resistent a l'abrasió.
 • ☆ Protecció múltiple: Protecció de confiança contra sobrevoltaje, protecció contra curtcircuits, protecció contra sobrecàrrega, protecció contra sobrecàrregues, protecció contra sobrecàrrega, protecció connectada inversament, protecció múltiple per a aquest controlador de càrrega solar mppt.
 • ☆ Sistema d'Identificació Automàtica: Sistema d'identificació automàtica de voltatge, reconeixement automàtic de 12 / 24V d'aquest controlador de càrrega solar. Funció d'emmagatzematge de treball: registri el temps total d'execució del sistema, registri els temporitzadors d'error durant el temps d'execució, registri els temps de la bateria carregada per complet.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Controlador MPPT per a energia solar i *eolica

Nota 9.9
Victron Energy MPPT 75|15 Controladors de Càrrega
Victron Energy MPPT 75|15 Controladors de Càrrega
Nota 8.5
Controlador de Càrrega Solar, (50A) 12V 24V 50A MPPT Controlador de Càrrega Solar Panell Solar Regulador de bateria Dual USB Pantalla LCD
Controlador de Càrrega Solar, (50A) 12V 24V 50A MPPT Controlador de Càrrega Solar Panell Solar Regulador de bateria Dual USB Pantalla LCD
Nota 8.0
Regulador de Càrrega Solar MPPT, 30/50/70A Controlador amb 2 Ports USB per a Placa Solar, Baterias(50A)
Regulador de Càrrega Solar MPPT, 30/50/70A Controlador amb 2 Ports USB per a Placa Solar, Baterias(50A)
Nota 7.8
Controlador de Càrrega Solar MPPT, 12V24V48V Regulador de Càrrega Solar, Pantalla d'Operació Lcd, Contra Raigs, Corrent Constant, Voltatge Constant, Càrrega Flotant(DC36-DC60V)
Controlador de Càrrega Solar MPPT, 12V24V48V Regulador de Càrrega Solar, Pantalla d'Operació Lcd, Contra Raigs, Corrent Constant, Voltatge Constant, Càrrega Flotant(DC36-DC60V)
Nota 7.7
EPEVER® 40A MPPT Controlador de Càrrega Solar Voltatge del Sistema d'Identificació Automàtic de 12V/24V amb Pantalla LCD i Port USB - TRIRON 4210N
EPEVER® 40A MPPT Controlador de Càrrega Solar Voltatge del Sistema d'Identificació Automàtic de 12V/24V amb Pantalla LCD i Port USB - TRIRON 4210N
Nota 7.6
Controlador de càrrega solar 10A MPPT T10A 12V 24V per a entrada màxima de 48V amb control de temporitzador dual de càrrega Regulador solar per a enllumenat públicoCompatible MPPT + PWM Manera de càrrega】
Controlador de càrrega solar 10A MPPT T10A 12V 24V per a entrada màxima de 48V amb control de temporitzador dual de càrrega Regulador solar per a enllumenat públicoCompatible MPPT + PWM Manera de càrrega】
Nota 7.5
WIUANG MPPT Carregador de Controlador Solar 10A 12V / 24V Acte Max, Bluetooth Pantalla LCD Conectable, Controlador de Càrrega de Panell Solar Controlable per APP Gel AGM Bateria de Liti
WIUANG MPPT Carregador de Controlador Solar 10A 12V / 24V Acte Max, Bluetooth Pantalla LCD Conectable, Controlador de Càrrega de Panell Solar Controlable per APP Gel AGM Bateria de Liti
Nota 7.4
Fafeicy MPPT Controlador de càrrega solar de 12V/24V, amb pantalla LCD, eficiència de conversió ≤98%, eficiència de seguiment MPPT > 99%, manera de càrrega amb limitació de corrent(20A ML2420)
Fafeicy MPPT Controlador de càrrega solar de 12V/24V, amb pantalla LCD, eficiència de conversió ≤98%, eficiència de seguiment MPPT > 99%, manera de càrrega amb limitació de corrent(20A ML2420)
Nota 7.4
Victron Energy Pantalla de control endollable SmartSolar
Victron Energy Pantalla de control endollable SmartSolar
Nota 7.4
EPEVER MPPT Controlador de Càrrega Solar Traçador A Sèrie 10A / 20A / 30A / 40A amb 12V / 24V DC Automatically Identifying System Voltage (20A+MT50)
EPEVER MPPT Controlador de Càrrega Solar Traçador A Sèrie 10A / 20A / 30A / 40A amb 12V / 24V DC Automatically Identifying System Voltage (20A+MT50)

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2024-03-23 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API