₯ ⭐️ Les 10 Millors Plaques Arduino de 2024 ⭐️ ✔️ ¡Al Millor Preu!

🔥 Les 3 Millors Plaques Arduino

****Best ****Price ****Square ATMEGA328, ****ARDUINO UN, ****EVAL ****Board A000066 ****by ****ARDUINO

****Best ****Price ****Square ATMEGA328, ****ARDUINO UN, ****EVAL ****Board A000066 ****by ****ARDUINO El Millor
Caracteristiques 📌
 • ATMEGA328, ****ARDUINO UN, ****EVAL ****BOARD
 • ****Manufacturer ****Part ****Number: A000066

****ELEGOO UN R3 ***Targeta Placa ***amb Cable USB i Microcontrolador Compatible ***amb ****Arduino ****IDE ***Projectes ***Compleix ***amb ****RoHS

****ELEGOO UN R3 ***Targeta Placa ***amb Cable USB i Microcontrolador Compatible ***amb ****Arduino ****IDE ***Projectes ***Compleix ***amb ****RoHS El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ****ELEGOO UN R3 Placa d'alta ***qualitat 100% i compatible ***amb ****Arduino ****IDE.
 • ****ELEGOO UN R3 placa usa un ***bo ***xip d'***interfície ***seriï i un microcontrolador ***fent-el ***més ***ràpid en **els ***transferències i ***emmagatzematge de ***dades i ***amb ***més ***botiga de ***memòria.
 • ***Suporta ****entrade de ****5v USB i ****7v – ****12v, i si ***aquestes ***treballant ***amb ***petits ***projectes ***et ***suggerim que ***usis una entrada de ****9v-****1Amp ***per a ***obtenir ***més ***estabilitat i una ***millor ***experiència d'***usuari.
 • ***Inclou un fusible ****reseteable ****PTC que ***pot ***protegir la ***teva placa de ***curtcircuits ***causats ***per ***errors de ***connexió.
 • El ***nom i la ***funció de la ***interfície de E/S s'**indiquin en el ***flanc del ***connector ***femella del ***connector ***facilitant el ***cablejat.
+ Veure mes Caracteristiques

****ELEGOO ***Conjunt ***Mitjà d'***Iniciació Compatible ***amb ****Arduino ****IDE ***amb Tutorial en Espanyol i ***Conjunt de Relé de 5V, Modulo de Font d'***Alimentació, Servomotor, UN R3 Placa de ***Desenvolupament de ***Prototips

****ELEGOO ***Conjunt ***Mitjà d'***Iniciació Compatible ***amb ****Arduino ****IDE ***amb Tutorial en Espanyol i ***Conjunt de Relé de 5V, Modulo de Font d'***Alimentació, Servomotor, UN R3 Placa de ***Desenvolupament de ***Prototips El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Tutorial ***espanyol disponible--***Inclou una ***guia en PDF (***amb mes de 22 ***lliçons) una ***llista clara en un ***bonic ***empaquetat. ***També ***pot ***descarregar ***els ***mateixos ***tutorials en ***línia **donis del ***nostre ***lloc web.
 • La manera mes ***econòmica d'iniciar-s'en la ****programaciónpara ***principiants.
 • El modulo LCD1602 ***inclou ***connector (no ***serà ***necessari que el ****suelde).
 • ***Aquest ***conjunt a ***estat ***actualitzat ***amb un modulo de ***font d'***alimentació a ***altra d'***amb una ***bateria de 9V.
 • La placa controladora ****ELEGOO UN R3 ***és d'alta ***qualitat i compatible ***amb ****Arduino ****IDE.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Plaques Arduino al millor preu.

Si estàs buscant comprar Plaques Arduino, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Plaques Arduino, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Placa Arduino estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Placa Arduino Més Barata

****ELEGOO ***Conjunt ***Bàsic d'***Iniciació Compatible ***amb ****Arduino ****IDE ***amb ***Guies Tutorial en Español ***per a UN R3 ****Starter Kit

****ELEGOO ***Conjunt ***Bàsic d'***Iniciació Compatible ***amb ****Arduino ****IDE ***amb ***Guies Tutorial en Español ***per a UN R3 ****Starter Kit El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • ***Aquest ***és el ***conjunt mes ***bàsic i ***senzill ***perquè ***els ***principiants, i compatible ***amb ****Arduino ****IDE.
 • Tutorial ***espanyol disponible-***Inclou un manual d'***introducció a ***projectes en ***format PDF i ***també *és ***subministra el ***codi ***amb ***exemples ***perquè no ***hagi de ***perdre ***temps ***buscant-**els. ***També ***pot ***descarregar ***els ***mateixos ***tutorials en ***línia **donis del ***nostre ***lloc web oficial.
 • ***Amb la nova placa de ***desenvolupament UN R3 el cable USB i ***tots ***els ***components ***bàsics.
 • Un ***bonic ***empaquetat en la ***caixa, ***amb la ***llista de ***components i el Cd-rom.
 • 100% compatible ***amb ****Arduino UN R3 controladora, MEGA R3, ****NANO.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Plaques Arduino que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Plaques Arduino disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Plaques Arduino veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Placa Arduino Calitat - Preu

****AZDelivery MB-102 Mini ****Breadboard 400 Pin ***amb 4 **Escombres d'***alimentació compatibles ***amb ****Arduino ***amb E-****Book ***Inclòs!

****AZDelivery MB-102 Mini ****Breadboard 400 Pin ***amb 4 **Escombres d'***alimentació compatibles ***amb ****Arduino ***amb E-****Book ***Inclòs! Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ✔️ ****Breadboard - compra **llaura a un ***preu de ***descompte!
 • ✔️ Placa de ***proves ***per a l'***establiment ***ràpid de ***circuits ***electrònics ***amb 400 **contactis.
 • ✔️ Ideal ***per a ***instal·***lacions de ***prova en ***laboratoris, ***indústria, universitats, ***escoles, ****aréas d'hobby i ***fabricació de ***models.
 • ✔️ **Els Mini ***Paneres ****AZ-****Delivery ***estan ***fetes de material d'alta ***qualitat, ***són ***fàcils i **destrals de ***connectar i usar ***per a ***diverses ***aplicacions ***dels ***seus ***projectes.
 • ✔️ ***Aquest ***producte ***inclou un E-****Book que proporciona ***informació útil sobre ***com ***començar el ***seu ***projecte, ***ajuda ***amb una ***configuració ***ràpida i ***estalvia ***temps en el ***procés de ***configuració. ***Proporcionem una ***sèrie d'***exemples d'***aplicació, ***guies d'***instal·***lació **completis i ***biblioteques.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Les Plaques Arduino

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Plaques Arduino que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Plaques Arduino

****AZDelivery Microcontrolador ****ATmega328P ***Targeta Placa de ***Desenvolupament ***amb Cable USB ***amb E-****Book ***Inclòs!

****AZDelivery Microcontrolador ****ATmega328P ***Targeta Placa de ***Desenvolupament ***amb Cable USB ***amb E-****Book ***Inclòs! TOP 1
Caracteristiques 📌
 • ✅ ***Senzilla ***programació: La Placa de ***desenvolupament ****AZ-****Delivery ***és ***adequada ***per a ***principiants o ***professionals ***gràcies a la ***senzilla ***programació a través d'un cable USB i ***els pins de ***connexió ***sense soldadura. D'***aquesta manera ***tots **podin ***desenvolupar en ***minuts el ***seu primer ***projecte.
 • ✅ ***Diversitat de ***projectes: **Els 14 ***entrades i ***sortides ***digitals, i **els 6 ***entrades ***analògiques ***permeten que el microcontrolador ***també **és ***pugui ***utilitzar ***per a ***projectes ***més ***grans.
 • ✅ Microcontrolador ****ATmega328: ***Gràcies al microcontrolador ****ATmega328 **és **podin ***executar **programis encara ***més ***sofisticats!
 • ✅ ****Facil ***programació
 • ✅ ***Aquest ***producte ***inclou un E-****Book que proporciona ***informació útil sobre ***com ***començar el ***seu ***projecte, ***ajuda ***amb una ***configuració ***ràpida i ***estalvia ***temps en el ***procés de ***configuració. ***Proporcionem una ***sèrie d'***exemples d'***aplicació, ***guies d'***instal·***lació **completis i ***biblioteques.
+ Veure mes Caracteristiques

****ELEGOO ****Na-no Placa ****CH ****AT Mega Compatible ***amb ****Arduino ****IDE ***Projecte ****Na-no (***Paquet de 3)

****ELEGOO ****Na-no Placa ****CH ****AT Mega Compatible ***amb ****Arduino ****IDE ***Projecte ****Na-no (***Paquet de 3) TOP 2
Caracteristiques 📌
 • El ****Na-no ***és compatible ***amb placa oficial, ***utilitzant ***els ***mateixos ***xips mega ***amb la ***versió oficial.
 • ***És una placa ***més ***petita, completa i ***fàcil d'usar. *Et ***tot el que te la placa oficial (***elèctricament) ***amb ***més pins d'entrada ***analògica i ****jumper ****AREF + 5V ***integrat.
 • ****Nano te la ***capacitat de placa de ***prova i el Mini + USB ***amb una ***petjada ***més ***petita que ***qualsevol, ***per la ***qual cosa ***els ***usuaris ***tenen ***més ***espai en la placa de ***prova. T'un ***disseny de pins que funciona ***bé ***amb el Mini o el ****Basic ****Stamp (****TX, ****RX, ****ATN, ****GND en una ***part superior, ***alimentació i ***terra en l'***altra).
 • El ****Na-no **és ***pot alimentar a través de la ***connexió USB Mini-B, una ***font d'***alimentació externa no regulada de 7-12 V (pin 30) o una ***font d'***alimentació externa regulada de 5 V (pin 27). La ***font d'***alimentació se selecciona ***automàticament a la ***font de ***voltatge ***més ***alt.
 • ***Pot ***descarregar el controlador de ****Elegoo ****Na-no en: http://bit.ly/2jkljmo
+ Veure mes Caracteristiques

****YXPCARS I/O ****Expansion ****Board Terminal ****Shield ***Targeta d'***expansió de E/S ***per a ****Arduino ***per a ****Nano

****YXPCARS I/O ****Expansion ****Board Terminal ****Shield ***Targeta d'***expansió de E/S ***per a ****Arduino ***per a ****Nano TOP 3
Caracteristiques 📌
 • 【***Per a ****Nano】: ***Especialment ***dissenyat ***per a ****Nano ***Versió 3.0. ***Molt ***adequat ***per a la ***creació de ***prototips de ***projectes ****Arduino.
 • 【***Fàcil d'usar】: ***Aquesta placa fa que la ***connexió **entri ****Nano i l'***entorn ***extern ***sigui ***més ***convenient. **És ***pot usar en ***combinació ***amb una placa de ***proves o en ***lloc d'una placa de ***proves.
 • 【**Compacti】: ***Aquesta placa t'*uneixi ***grandària ***més ***petita. Proporciona una ***bona plataforma ***per al ***cablejat del ***circuit ****Nano ***mentre ***manté la ***petjada del ****Nano original.
 • 【***Totalment ***assemblat】: El ***tauler ***està ***completament ***assemblat. ***Ja no **és ***requereix soldadura.
 • 【***Petits ***consells】: ***És compatible ***amb la ***versió 3.0 de ****Nano, no ***obstant ***això, encara ***pot usar ***aquest adaptador ***per a la ***versió anterior (***només ha de recordar que A0-A7 ***estan en l'***ordre ***invers).
+ Veure mes Caracteristiques

****KEYESTUDIO UN-R3 Plus ***Targeta Placa ***amb Cable ****Type C i Microcontrolador Compatible ***amb ****Arduino ****IDE

****KEYESTUDIO UN-R3 Plus ***Targeta Placa ***amb Cable ****Type C i Microcontrolador Compatible ***amb ****Arduino ****IDE TOP 4
Caracteristiques 📌
 • La placa de control ****KEYESTUDIO PLUS ***és ***totalment compatible ***amb l'***entorn de ***desenvolupament ****Arduino ****IDE
 • **Vaig **comptar ***totes **els ***funcions ***per a la placa ****Arduino R3
 • La placa ***amb un cable USB d'1 m d'***interfície ***tipus c ***per a ***vostè.
 • ***Pots ***fer ***experiments ***amb ***productes ***electrònics
+ Veure mes Caracteristiques

****Arduino Mega 2560 REV3 [A000067]

****Arduino Mega 2560 REV3 [A000067] TOP 5
Caracteristiques 📌
 • ****Arduino Mega 2560 ***està ***dissenyada ***per ***als ***teus ***projectes ***més ambiciosos que ***requereixen pins ***addicionals i ***memòria extra
 • ***Basat en el microcontrolador ****AVR de 8-bit ****ATmega2560, *et 54 pins I/O ***digitals, 16 ***entrades ***analògiques i un ***major ***espai ***per ***als ***teus ****sketches
 • Ideal ***per a: ***impressions en 3D, ***robòtica ****CNC
 • Compatible ***amb la ***majoria de ****shields ***dissenyades ***per a la ****Arduino Un
 • ****Arduino ***és una plataforma de ***maquinari, ***programari i ***contingut de ***codi ***obert ***amb una comunitat internacional de ***més de 30 ***milions d'***usuaris ***actius.
+ Veure mes Caracteristiques

****Makeblock ****mBot ****Ultimate, Kit de Robot Programable 10 en 1, ***Més de 160 ***Parts i ***Mòduls ***Mecànics, Placa Base ****MegaPi, Compatible ***amb ****Arduino i ****Raspberry Pi, Control ***Remot ***Sense ***fil

****Makeblock ****mBot ****Ultimate, Kit de Robot Programable 10 en 1, ***Més de 160 ***Parts i ***Mòduls ***Mecànics, Placa Base ****MegaPi, Compatible ***amb ****Arduino i ****Raspberry Pi, Control ***Remot ***Sense ***fil TOP 6
Caracteristiques 📌
 • 1) ****Ultimate ***és un kit de robot 10 en 1: ****Robotic ****Arm ****Tank, ****Robotic ****Bartender, 3D ***Capturi, ****Robotic ****Arm ****Tank, ****Robotic ****Bartende, 3D ***Capturi, ****Self-****Balancing Robot, ****Robotic ****Ant, Rolling ****Tank, ****Detecting Robot, 3D ***Capturi, etc.
 • 2) Placa ***basi ***potent: ****MegaPi: ****MegaPi ***és una placa ***basi ***petita ***però ***potent basada en ****Arduino MEGA 2560. *Et ***sis ***àrees de ***funcions, que **és **podin ***connectar ***amb ***mòduls ***per a ***realitzar ***comunicacions ***sense ***fils o ***conduir diversos ***motors. ****MegaPi ***és ***capaç de ***conduir 10 ****servos o 8 ***motors DC ***simultàniament. **És ***pot ***utilitzar ***per a construir diversos robots, ***com a ***impressores 3D i ***altres ***projectes ***robòtics.
 • 3) ***Exemples que **inspirin: ***Per a ***ajudar-***ho a ***començar, el kit ****Ultimate 10-****in-1 **veu ***amb ***guies d'***assemblatge ***per a 10 ***dissenys ***fets ***per a servir ***com a ***plataformes de ***llançament ***per ***als ***seus **propipí ***invents en ***minuts.
 • 4) ***OBSERVACIÓ: ****Makeblock ***és la ***fabricació de ***tots ***els ***productes ****Makeblock i ***també el ***propietari de la marca registrada ****Makeblock. ***Brindem ***suport ***tècnic **els 24 ***hores. ***Reconeix al ***propietari de la marca ***com ****Makeblock. En ***cas ***contrari, no ***podem proporcionar un ***servei **postbena si ***és de ***venedors no ***autoritzats.
 • 5) ***Botiga en ***línia ****Amazon-EU: ****Makeblock UK, ****Makeblock DE, ****Makeblock FR, ****Makeblock ****IT, ****Makeblock ***ÉS.
+ Veure mes Caracteristiques

****AZDelivery 5 ****pcs MB-102 ****Protoboard ****Breadboard, Placa ***Prototip ***amb 830 ***Punts **Contactis ***sense ***soldadures Compatible ***amb ****Arduino ***amb E-****Book ***Inclòs!

****AZDelivery 5 ****pcs MB-102 ****Protoboard ****Breadboard, Placa ***Prototip ***amb 830 ***Punts **Contactis ***sense ***soldadures Compatible ***amb ****Arduino ***amb E-****Book ***Inclòs! TOP 7
Caracteristiques 📌
 • ✔️ ***Volum de ***subministrament: MB102 ****Breadboard ***amb 830 **contactis
 • ✔️ Placa de ***proves ***per a l'***establiment ***ràpid de ***circuits ***electrònics ***amb 830 **contactis.
 • ✔️ Ideal ***per a ***instal·***lacions de ***prova en ***laboratoris, ***indústria, universitats, ***escoles, ****aréas d'hobby i ***fabricació de ***models.
 • ✔️ ***Aquest ***producte ***inclou un E-****Book que proporciona ***informació útil sobre ***com ***començar el ***seu ***projecte, ***ajuda ***amb una ***configuració ***ràpida i ***estalvia ***temps en el ***procés de ***configuració. ***Proporcionem una ***sèrie d'***exemples d'***aplicació, ***guies d'***instal·***lació **completis i ***biblioteques.
+ Veure mes Caracteristiques

****ELEGOO 3 **Peixos ****Breadboard Placa ***Prototip ***Sense ***Soldadures ***amb 400 ***Punts ***Realitzat en ****PCB Junta ****Breadboard ****Proto ****Shield de ***Distribució Blocs de ***Connexió ***per a ****Arduino UN R3 Mega 2560 ****Nano

****ELEGOO 3 **Peixos ****Breadboard Placa ***Prototip ***Sense ***Soldadures ***amb 400 ***Punts ***Realitzat en ****PCB Junta ****Breadboard ****Proto ****Shield de ***Distribució Blocs de ***Connexió ***per a ****Arduino UN R3 Mega 2560 ****Nano TOP 8
Caracteristiques 📌
 • ***Tauler de 400 ***punts ***amb 2 ***línies de ***potència ***positives i ***negatives en ***tots **dues ***extrems.
 • ***Cos de ***plàstic ABS ***blanc ***amb ***llegenda impresa en ***negre. ***Llegenda de color en **els **tiris de ***distribució.
 • ***Amb cinta autoadhesiva en la ***part posterior, ***faciliti la col·***locació de l'oficial ****Prototype ****Shield.
 • Gran ***embalatge ***amb 3 **peixos, ***perfecte ***per a ***projectes ***electrònics ****Arduino.
 • ***Sempre ***ens ***hem ***preocupat ***per l'***experiència de compra ***dels ***clients i ***millorar ***els ***detalls de la ***funció del ***producte.
+ Veure mes Caracteristiques

10 ***targetes de ***prototip, ****Breadboard soldable, ***circuit ***imprès ***perforat de doble cara, ***Prototip ****Board ****PCB, placa d'***assaig compatible ***amb ****Arduino, ESP32, ***per a ***projectes ***electrònics ****DIY.

10 ***targetes de ***prototip, ****Breadboard soldable, ***circuit ***imprès ***perforat de doble cara, ***Prototip ****Board ****PCB, placa d'***assaig compatible ***amb ****Arduino, ESP32, ***per a ***projectes ***electrònics ****DIY. TOP 9
Caracteristiques 📌
 • ***Pràctic: ***aquest kit ***permet ***passar ***molt ***fàcilment d'un ***muntatge ***electrònic en una ****Breadboard a un ***circuit ***electrònic ***definitiu. **Els ***pastilles ***perforades **és ***connecten entre si ***com en una ****Breadboard ***clàssica. **És van acabar ***els ***fils a ***tot ***arreu i ***els ***grans ***passats de soldadura
 • ***Facilitat: **els ***pastilles ***perforades ***estan ****preestatadas, la ***qual cosa fa que la soldadura ***sigui ***molt ***fàcil de ***components ***electrònics i ***sensors. La ***quadrícula del ***circuit ***imprès ***està numerada en ***tots dos ***costats ***per a facilitar la ***transferència del ***muntatge ***electrònic de la placa d'***assaig (****BreadBoard). ***Estalviaràs ***molt ***temps.
 • 100% Compatible: ***com una ****Breadboard, ***aquestes ***targetes ***perforades ***són compatibles ***amb **els ***targetes ****Arduino ****UPesy ESP32 ****DevKit, bloc de ***terminals ***electrònics, i ***fins i ***tot ***amb la ***font d'***alimentació ****Breadboard.
 • Alta ***qualitat: ***targeta ****PCB d'epoxi FR4 en ***negre d'alta ***qualitat. ***Els ***forats ***estan ***ben ***centrats i **els ***pastilles ***són ***molt ***resistents a la soldadura, no **és **portin ***quan s'***utilitza una bomba ****desoldadora. Fes una ***meravellosa ***versió definitiva del ***teu ***projecte ****DIY ***amb ***aquestes ***targetes
 • ***Contingut: 5 ****minisoldables ****Breadboards i 5 ****Breadboards ***mitjans soldables. ***Els ***forats ***estan ***fets ***per a ***caragols i ***espaiadors de ***grandària M2 i M3 (no ***inclosos). La ***grandària de la ****Breadboard Mini soldable ***és de 51 mm x 38 mm x 1,6 mm i de 87 mm x 53 mm x 1,6 mm ***per a la ****Breadboard ****Medium soldable.
+ Veure mes Caracteristiques

***Mòdul sensor ****Keyestuido 48 en 1, compatible ***amb ****Arduino ****IDE ***amb ***instruccions de ***programació i ***aprenentatge ***electrònic ***per a ***projectes ***electrònics (no ***inclou ***targeta controlador).

***Mòdul sensor ****Keyestuido 48 en 1, compatible ***amb ****Arduino ****IDE ***amb ***instruccions de ***programació i ***aprenentatge ***electrònic ***per a ***projectes ***electrònics (no ***inclou ***targeta controlador). TOP 10
Caracteristiques 📌
 • El kit de ***sensors ****KEYESTUDIO **vaig **comptar 48 ***mòduls de ***sensors i ***mòduls ***electrònics ***més ***populars i ***convencionals, ***li ***permeten ***fer ***molts ***dispositius, robots i ***altres ***dispositius ***interactius.
 • Compatible ***amb diversos ***microcontroladors i ****Raspberry Pi, ***com ****Arduino mega 2560, placa de ***desenvolupament UN0 ****r3, etc.
 • El kit de ***sensors ****KEYESTUDIO **vaig **comptar 48 ***tipus de ***sensors, ***pantalles i ***mòduls ***comuns i ***populars, ***com el ***mòdul de ***brunzidor ***actiu, el ***mòdul de relé de 5 V, el ***mòdul de temperatura i ***humitat, etc. (**destral i no ***inclou ***mòdul de ***mercuri)
 • ***Pot ***obtenir 48 ***projectes ***detallats ***per a cada sensor ***segons la placa de ***desenvolupament, ***inclòs el ***mètode de ***cablejat, el ***codi de ***prova, etc., en ***documents PDF ***tutorials ***gratuïts en ***línia. ***Descàrrega de ***tutorials-> https://fs.keyestudio.com/ks0349
 • Nota: ***per a ***utilitzar el ***mòdul de sensor ****KEYESTUDIO i ***els kits d'***inici **és ***requereixen ***coneixements ***bàsics d'***electrònica. Si l'***usuari no *et ***experiència, **seriosa ***millor que ***algú ***li **dirigiu i ***li ***ensenyés ***mentre estudia. El ***codi del tutorial **és basa en la placa UN0 R3. Si ***necessita usar-***ho en la placa ***basi MEGA 2560 o ***altres ***plaques ***basi ****Raspberry Pi, ***compili-***ho ***vostè ***mateix.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Placa Arduino

Nota 9.9
****ICQUANZX ***Brunzidor de l'Alarma de la ****BIOS de l'***Altaveu ***piezoelèctric ***Intern de la Placa Base de la PC ***per a la Caixa de la computadora de ****Arduino ****DIY (***Paquet de 10)
****ICQUANZX ***Brunzidor de l'Alarma de la ****BIOS de l'***Altaveu ***piezoelèctric ***Intern de la Placa Base de la PC ***per a la Caixa de la computadora de ****Arduino ****DIY (***Paquet de 10)
Fabricant ICQUANZX
Nota 8.5
****KEYESTUDIO Junta de ***Desenvolupament de Leonardo R3 ***per a ****Arduino ****IDE
****KEYESTUDIO Junta de ***Desenvolupament de Leonardo R3 ***per a ****Arduino ****IDE
Fabricant KEYESTUDIO
Nota 8.0
****Tangxi ****Ethernet ****Shield W5100, Placa d'***expansió de ***Xarxa ***per a la Placa Base ****Arduino (***Totes **Els ***Versions), ***per a UN, ***per a Mega 1280, ***per a Mega 2560
****Tangxi ****Ethernet ****Shield W5100, Placa d'***expansió de ***Xarxa ***per a la Placa Base ****Arduino (***Totes **Els ***Versions), ***per a UN, ***per a Mega 1280, ***per a Mega 2560
Fabricant Tangxi
Nota 7.8
Kit d'***Inici ****RFID ***per a ****Arduino UN R3, ***Conjunt d'***Aprenentatge de ***versió ***Millorada
Kit d'***Inici ****RFID ***per a ****Arduino UN R3, ***Conjunt d'***Aprenentatge de ***versió ***Millorada
Fabricant Wincal
Nota 7.7
****Arduino Micro ****with ****Headers [A000053]
****Arduino Micro ****with ****Headers [A000053]
Fabricant Arduino
Nota 7.6
****ARDUINO ****IDE: Domina la ***programació i controla la placa
****ARDUINO ****IDE: Domina la ***programació i controla la placa
Nota 7.5
Paradisetronic.com Leonardo - ****Placa de ***desenvolupament (****ATmega32U4, 5 V, 16 MHz, 100% compatible ***amb ****Arduino)
Paradisetronic.com Leonardo - ****Placa de ***desenvolupament (****ATmega32U4, 5 V, 16 MHz, 100% compatible ***amb ****Arduino)
Fabricant Paradisetronic.com
Nota 7.4
****SP-****Cow Placa de ***Desenvolupament ESP8266 ****ESP-12F 4M Bytes ****WLAN Wifi,Placa de ***Desenvolupament d'Internet Compatible ***amb ****Arduino (6 ****Pcs)
****SP-****Cow Placa de ***Desenvolupament ESP8266 ****ESP-12F 4M Bytes ****WLAN Wifi,Placa de ***Desenvolupament d'Internet Compatible ***amb ****Arduino (6 ****Pcs)
Fabricant SPCOW
Nota 7.4
****ELEGOO 120 **Peixos de Cable ****DuPont, 40 Pins ***Mascle-***Femella, 40 Pins ***Mascle-***Mascle, 40 Pins ***Femella-***Femella, Cables Puente ***per a ***Plaques ***Prototip (****Protoboard) ***per a ****Arduino
****ELEGOO 120 **Peixos de Cable ****DuPont, 40 Pins ***Mascle-***Femella, 40 Pins ***Mascle-***Mascle, 40 Pins ***Femella-***Femella, Cables Puente ***per a ***Plaques ***Prototip (****Protoboard) ***per a ****Arduino
Fabricant ELEGOO
Nota 7.4
Placa d'***expansió 3 en 1 ****Nano I/O ****Shield compatible ***amb ****Arduino + ****Nano 3.0 ***amb ***xip CH340 + cable mini USB, kit d'***iniciació ****Arduino ****DIY
Placa d'***expansió 3 en 1 ****Nano I/O ****Shield compatible ***amb ****Arduino + ****Nano 3.0 ***amb ***xip CH340 + cable mini USB, kit d'***iniciació ****Arduino ****DIY
Fabricant Cyeehxin

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2022-5-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables