Les Millors Maquines de Fum Setembre 2023

🔥 Les 3 Millors Maquines de Fum

500W Màquina de Fum Automàtica amb 8 LED 16 Colors *RGB Màquina de Boira amb Remot Sense fil *Fog *Machine Portàtil per a Festa Escenari Discoteca DJ Club Noces

500W Màquina de Fum Automàtica amb 8 LED 16 Colors *RGB Màquina de Boira amb Remot Sense fil *Fog *Machine Portàtil per a Festa Escenari Discoteca DJ Club Noces El Millor
Caracteristiques 📌
 • 🎉【Esprai Efectiu】La màquina de boira de 500 W està equipada amb un tanc d'aigua de 300 ML (ha de comprar el líquid atomitzador vostè mateix). Després que la màquina de fum acabi de precalfar-se (al voltant de 3 minuts), la llum indicadora verda s'encén i comença a ruixar automàticament durant uns 30 segons, ingressa a l'estat d'espera durant 2-3 minuts i després torna a ruixar automàticament.
 • 🎉【8 LED i 16 Colors】La màquina de boira amb llum *RGB té 8 llueixes LED i 16 colors ajustables, i té 4 maneres de llum diferents (flaix/atenuació/estroboscòpic/constant), diferents maneres de llum Utilitzat amb esprai, pot crear colors Efectes i millorar l'atmosfera de l'escena.
 • 🎉【Control Remot】La màquina de fum està equipada amb un control remot sense fil. Sempre que la màquina de boira d'escenari estigui connectada a la font d'alimentació i l'interruptor en la part posterior estigui encès, pot ajustar la manera de ruixat, la manera d'il·luminació i altres operacions a través del control remot, que és molt convenient d'usar.
 • 🎉【Lleuger i Portàtil】 Aquesta petita màquina de boira portàtil amb mànec està feta de material metàl·lic d'alta qualitat, que és durador i té una bona funció de dissipació de calor.
 • 🎉【Àmpliament Utilitzat】 Cap festa està completa sense una màquina de fum! La característica més notable d'aquest fabricant de boira és que pot usar boira o llum sola. Aquest nou disseny es pot aplicar a representacions teatrals, cerimònies de noces, concerts en viu, DJ, reunions familiars, *karaoke o diverses festes en festivals, proporcionant efectes d'il·luminació especials, molt adequats per a millorar l'atmosfera.
+ Veure mes Caracteristiques

Màquina de Fum, *TOGAVE Màquina de Boira amb 3 Llums LED i 13 Efectes d'Il·luminació de Colors, 500W Màquina Fum portàtil amb comandament a distància Decoració per a Halloween, Nadal, Festa, Noces

Màquina de Fum, *TOGAVE Màquina de Boira amb 3 Llums LED i 13 Efectes d'Il·luminació de Colors, 500W Màquina Fum portàtil amb comandament a distància Decoració per a Halloween, Nadal, Festa, Noces El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 👍【Alta potència i durabilitat】La nostra màquina de boira compta amb un sistema termostàtic integrat i un control de temperatura intel·ligent per a garantir una dissipació de calor avançada i llarga vida útil. Després de 3-4 minuts d'escalfament, la màquina emet un so per a indicar que està llesta i la seva potència de sortida aconsegueix fins a 2000CFM (*cf/*min) a una distància de 2-3 metres. Amb un temps de funcionament continu de 20 segons, crea una atmosfera romàntica i emocionant.
 • 👍【Efectes de llum i boira】Aquesta màquina de fum de 500W ve amb llums LED *RGB per a crear una combinació de boira i colors, la qual cosa permet generar efectes d'escenari impressionants. És perfecta per a millorar l'atmosfera en esdeveniments com Halloween, Nadal, noces, clubs, concerts en viu, festes, DJ i altres.
 • 👍【Control remot i *RGB】La màquina compta amb 3 llueixes LED i 13 opcions de colors, incloent-hi vermell, verd, blau i altres 10 colors barrejats, així com el blanc. A més, disposa de 4 maneres de llum diferents, com a flaix, atenuació, suau i estroboscòpic. Tot això es pot controlar amb el control remot, la qual cosa facilita el seu ús i personalització.
 • 👍【Ambient perfecte per a qualsevol esdeveniment】La combinació de boira i llums LED fa que la nostra màquina de boira sigui ideal per a millorar l'ambient festiu en qualsevol esdeveniment, com a festes, escenaris, noces, concerts en viu, DJ, reunions familiars, *Kara *OK i altres. Amb 8 llueixes LED integrades, aquesta màquina és perfecta per a crear un ambient emocionant i únic.
 • 👍【Portàtil i fàcil d'usar】La nostra màquina de boira és lleugera i fàcil de transportar gràcies a la seva ansa portàtil, cosa que significa que pot portar-la a la majoria dels llocs per a gaudir d'una festa visual allà on vagi. A més, el seu disseny ergonòmic i fàcil d'usar garanteix una configuració ràpida i sense problemes perquè pugui començar a gaudir de l'atmosfera que cregui en poc temps.
+ Veure mes Caracteristiques

*BOOMTONE *Machine *à *fumée F400 *noir

*BOOMTONE *Machine *à *fumée F400 *noir El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • [*FACILE *À *UTILISER] : la *machine *à *fumée *est *livrée *avec *une *télécommande *filaire *détachable *et *est *équipée d’uneix coc en *acier *ainsi que d’*une *lyre de *fixation *vous *permettant de *positionner *votre *produit *à l’*endroit li plus *approprié.; són *réservoir *amovible de 300 ml *est *équipé d'un *indicateur de *niveau de liquidi *pour *vous *avertir *lorsqu'*il *est *bas.;
 • [SENAR *TOXIQUE, *ET *HAUTE *PUISSANCE]: la *puissance de la *machine *à *fumée *est de 400W, *avec un *temps de *chauffe de *seulement 3 – 4 *minutes, uneix *projection *fumée de 3 *à 5 *mètres, *Vous *pouvez *utiliser *cette *machine *sans *aucun *souci car ela doble *ne *produit *aucun *gaz *toxique;
 • [*RAPPORT *QUALITE/*PRIX *IMPRESSIONNANT] : donis *mensurations *alléchantes : *seulement 2.2 kg, *pour *une *dimensions (mm) de : 277 x 112 x *152mm, *débit de *70m3 / *minute ; N’*attendez plus *et *laissez-*vous *séduire parell són *débit/*taille en plus de so *prix *attractif;
 • [*ODEURS *AGREABLES] : *cette *machine *fonctionne *avec *du liquidi *à *fumée *à base d’*eau *dans *lequel *vous *pourrez *ajouter *du liquidi *parfumé *conçus parell la marqui *BOOMTONEDJ (*saveur *barbe papa, *vanille, coco, *cerise, *pomme *et bé d’*autres *odeurs *à *découvrir *sans plus *attendre *pour *personnaliser vós *soirées);
 • [*LONGUE *DUREE DE *VIE] : els *produit *BOOMTONEDJ *sont *fabriqués *à partir de *matériaux de *première *qualité, *tels que *le *fer *et l'*aluminium, *suffisamment *solides *pour *permettre *une *meilleure *dissipation de la *chaleur *et *suffisamment durables *pour *une *longue *durée de dv. De plus, un *réservoir de 300 ml *assure *une *production de *fumée durable;
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Maquines de Fum al millor preu.

Si estàs buscant comprar Maquines de Fum, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Maquines de Fum, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Maquina de Fum estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Maquina de Fum Més Barata

*AUTOOL SDT103 Màquina de Fum Detector de Fugides d'Automòbils, Emprovador de Diagnòstic de Fum de *Evap al buit, Detector de Fugides de Combustible de Canonada Compatible amb Vehicles de 12V

*AUTOOL SDT103 Màquina de Fum Detector de Fugides d'Automòbils, Emprovador de Diagnòstic de Fum de *Evap al buit, Detector de Fugides de Combustible de Canonada Compatible amb Vehicles de 12V El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 【Per què necessitar-ho】 1. La ruptura de la mànega de buit farà que la mescla sigui massa espessa, la velocitat de ralentí augmentarà, el cotxe calent no arrencarà bé, el motor es dispararà durant l'acceleració, el consum de combustible augmentarà significativament, i el tub d'escapament emetrà fum negre. 2. El bloqueig farà que la velocitat de ralentí es desviï, i la velocitat de ralentí és fàcil de calar. 3. La fugida d'aire en el tub de buit farà que el motor funcioni feblement.
 • 【No hi ha bomba d'aire】Connecti el subministrament d'aire de la botiga, connecti l'alimentació del vehicle de 12V, introdueixi l'aire de la botiga en l'emprovador de fugides de combustible SDT101, giri el dial de flux en sentit antihorari per a obrir el flux d'aire, connecti l'alimentació en la part posterior de la unitat, llavors la màquina de fum automotriu començarà a generar fum.
 • 【Mesurador de flux extern】Pot controlar fàcilment la pressió d'aire, perquè la pressió d'aire de cada tub en el cotxe és diferent. Si la pressió d'aire és massa alta, la canonada es danyarà, i si la pressió d'aire és massa baixa, la fugida no es detectarà. Per tant, el mesurador de flux és molt important per a protegir el seu sistema de detecció amb major eficàcia.
 • 【*EVAP *Detection】El port de servei de *EVAP es troba generalment en el compartiment del motor, però el port de servei de *EVAP d'alguns models especials pot estar situat en altres llocs. Obri la tapa de plàstic del port de servei *EVAP, després utilitzi la clau de rodet per a llevar la vàlvula de retenció en el sentit de les agulles del rellotge, després instal·li l'adaptador del port de servei *EVAP, i introdueixi el fum del port en el sistema de detecció de fugides *EVAP.
 • 【*Wide *Testing *Range】El detector de fugides de fum pot fer la prova de fum de múltiples sistemes, com ara sistemes *EVAP, sistemes d'admissió, refrigeració / *EGR / sistemes de fuita, sistemes de càrter, l'estanquitat del motor, fugides de buit, fugides de turbo de baixa pressió.cotxes aplicables, motocicletes, motos de neu, vehicles tot terreny, vehicles tot terreny, camions lleugers i pots de velocitat.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Maquines de Fum que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Maquines de Fum disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Maquines de Fum veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Maquina de Fum Calitat - Preu

Màquina de Boira, *Theefun Portàtil 400W Màquina de Fum Màquina de CO₂ amb Control Remot perfecta per a noces, Halloween i espectacles d'escenaris

Màquina de Boira, *Theefun Portàtil 400W Màquina de Fum Màquina de CO₂ amb Control Remot perfecta per a noces, Halloween i espectacles d'escenaris Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ♥ 【Control remot sense fil i amb cable】 Aquesta màquina de fum està equipada amb un control remot sense fil i amb cable, un cable d'alimentació integrat i el nivell de líquid visible, sempre pot tenir el control directe de la seva màquina de fum.
 • ♥ 【Control remot sense fil i amb cable】 Aquesta màquina de fum està equipada amb un control remot sense fil i amb cable, un cable d'alimentació integrat i el nivell de líquid visible, sempre pot tenir el control directe de la seva màquina de fum.
 • ♥ 【Segur d'usar】: per raons de seguretat, hem incorporat un sensor de temperatura en la màquina. Quan el dispositiu es *sobrecalienta, s'apaga automàticament. A més, el fusible es crema fins i tot en cas de sobrecàrrega, per la qual cosa no estàs en perill amb un funcionament normal.
 • ♥ 【Estalvi d'energia i no tòxic】: agregui líquid de boira professional en el tanc, després pot produir boira no tòxica contínuament pressionant el botó vermell en la consola amb cable quan el necessiti.
 • ♥ 【Duradora i compacta】: la nostra màquina de boira sense fil d'alumini dissipa la calor eficaçment, la qual cosa és important per a la seva durabilitat i vida útil. Encara millor és que la grandària portàtil fa que moure sigui un joc de nens.
 • ♥ 【Afegeixi a la diversió】: en un futur pròxim? No miri cap altra màquina de boira. Amb aquesta màquina de boira que es poden ajustar de manera independent, pots submergir en una atmosfera exposada i misteriosa.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Maquines de Fum

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Maquines de Fum que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Maquines de Fum

Eivissa - SMOKE5L-HD - Líquid per a màquina de fum d'alta densitat - 5 litres

Eivissa - SMOKE5L-HD - Líquid per a màquina de fum d'alta densitat - 5 litres TOP 2
Caracteristiques 📌
 • SMOKE5L-HD: Líquid de fum d'alta densitat (llauna de *5l). Produeix un fum blanc, dens i opac.
 • IDEAL : El SMOKE5L-HD és ideal per a donar un ambient únic als teus esdeveniments, festes, noces i aniversaris.
 • COMPATIBILITAT: Pot utilitzar-se amb qualsevol tipus de màquina de fum, inclosa la gamma de màquines de fum EIVISSA
 • AVANTATGES: No deixa residus, no taca i és inodor. El líquid de boira EIVISSA és un producte imprescindible per a fer que les seves festes siguin memorables. Simplement aboqui el líquid de boira en el dipòsit de la seva màquina i deixi que es produeixi la màgia.
 • FRANÇA: Fabricat i produït a França d'acord amb la normativa europea de salut i seguretat.
+ Veure mes Caracteristiques

1200W Màquina de Fum amb Llums Controlables,*UKing *RGB Maquina Boira amb Control Remot i Tanc de 1L per a Noces, Festes, Teatre, Discoteca

1200W Màquina de Fum amb Llums Controlables,*UKing *RGB Maquina Boira amb Control Remot i Tanc de 1L per a Noces, Festes, Teatre, Discoteca TOP 3
Caracteristiques 📌
 • 【Disseny de Luz *RGB】 Màquina de boira versàtil amb 6 LED *RGB, ve amb un acolorit efecte de llum que il·lumina i crea boira al mateix temps, ajudant a fer visibles els raigs de llum o els efectes de llum i crear un cert estat d'ànim o atmosfera per a entretenir a l'audiència.
 • 【Control Remot sense fil】 La màquina de fum està equipada amb control remot sense fil. El sense fil pot controlar la màquina dins dels 50 metres. Pressioni el BOTÓ DE DESBLOQUEIG i BLOQUEIG per a controlar la màquina lliurement.
 • 【Efecte de Boira】 Alta velocitat de boira (emissió de boira contínua de 60 segons, *160m³ / *min, distància de polvorització de 8 metres). L'efecte de boira és obvi. És petit, lleuger, fàcil de transportar i usar. Nota:El temps d'escalfament és de 4 a 8 minuts.
 • 【Operació simple】 Simplement configuri l'oli de boira i usi un control remot de cable simple. Cilindre gran d'1 litre! No es requereix proveïment de carburant freqüent. Equipat amb suport de suspensió, fàcil d'instal·lar i usar.
 • 【Rendibilitat 【Bon material. Alta qualitat, seguretat i fiabilitat, rendiment estable. Llarga vida útil. Aquest producte cregui suficient boira per a omplir una habitació sense la necessitat d'un ventilador per a distribuir el fum. Crea boira d'alta densitat.
+ Veure mes Caracteristiques

*Katomi Màquina de fum de 700 W amb efecte *RGB, 13 colors i 8 llueixes LED per a fumat DJ, discoteca, Halloween, noces i Nadal

*Katomi Màquina de fum de 700 W amb efecte *RGB, 13 colors i 8 llueixes LED per a fumat DJ, discoteca, Halloween, noces i Nadal TOP 5
Caracteristiques 📌
 • 【Dos comandaments a distància】: li permet controlar les màquines de boira de llum de festa i les maneres d'efecte de llum dins dels 10 metres.
 • 【Funció de protecció de doble interruptor】: s'inicia al mateix temps quan necessites la funció de llum i fum; si només necessites una de les funcions, encén l'interruptor; pot protegir eficaçment la màquina de fum
 • 【Efecte *RGB】: hi ha diferents efectes de llum, vermell, blau, verd o colors mixtos com *cian, fúcsia, groc i blanc i diferents velocitats.
 • 【Fàcil d'usar】: ple de 0,3 l *FOG líquid pot funcionar durant 60 minuts, adequat per a 40-60㎡ d'espai.
 • Àmplia aplicació: aquest nou disseny es pot utilitzar en representacions escèniques, cerimònies de noces o festes, Nit de cap d'any, Nadal, decoració d'habitació de Nadal, *karaoke, bar, concerts en directe, jocs i proporciona efectes de llum especials.
+ Veure mes Caracteristiques

*AGPtEK 500W Màquina de Fum amb 8 LED i 13 Colors d'il·luminació LED, amb Remot Sense fil, Portàtil amb comandament a distància, per a Festes de Nadal,Escenaris,Discoteca,DJ,Clubs

*AGPtEK 500W Màquina de Fum amb 8 LED i 13 Colors d'il·luminació LED, amb Remot Sense fil, Portàtil amb comandament a distància, per a Festes de Nadal,Escenaris,Discoteca,DJ,Clubs TOP 6
Caracteristiques 📌
 • ESTALVIÏ TEMPS: té una potència de sortida d'aproximadament 2000 *CFM (peus cúbics/minut) i cobreix una distància és de 2-3 metres al seu voltant. Després d'abocar el líquid atomitzat (no inclòs) en el dipòsit, produirà una boira inodora després de precalfar la màquina durant 2-3 minuts.
 • FÀCIL D'USAR: la potència de la màquina és de 400 watts i compta amb un comandament a distància amb cable, amb el qual pot controlar directament la màquina de boira, alguna cosa que és realment molt convenient i pràctic.
 • MOLTES APLICACIONS: Aquest tipus de màquina de boira s'utilitza àmpliament en tota mena d'ocasions, com ara Halloween, Nadal, actuacions de *DJs, espectacles en escenaris i festes diverses, fins i tot pot crear una atmosfera romàntica per a unes noces. Tingui en compte que està dissenyat només per al seu ús en interiors.
 • SATISFACCIÓ DEL CLIENT AL 100%: ve amb un any de garantia i servei al client inclòs. Si no està totalment satisfet amb els nostres productes, no dubti a posar-se en contacte per a obtenir un reemborsament o trobar altres solucions.
 • LLEUGERA, RESISTENT I DURADORA: està feta de materials metàl·lics d'alta qualitat que no s'oxiden fàcilment, que la fan prou lleugera per a transportar-se còmodament i que sigui d'ús durador.
+ Veure mes Caracteristiques

*Beamz S-500 - Màquina de fum compacta de 500W de sortida per a ús domestico, líquid inclòs, control remot, tanc de 0,4L, temps d'escalfament 2,5 minuts, color negre.

*Beamz S-500 - Màquina de fum compacta de 500W de sortida per a ús domestico, líquid inclòs, control remot, tanc de 0,4L, temps d'escalfament 2,5 minuts, color negre. TOP 7
Caracteristiques 📌
 • La maquina fum discoteca *Beamz S500 es lliura amb el diposito 250 ml de líquid antiboira (ja ple) Calderí de 500 W per a reduir els temps d'escalfament. Controlable amb comandament a distància (amb Cable de 3 M)
 • maquina de fum per a festes amb cabal de 50 m³/*min amb ajustos, fàcil de configurar, presentar i treballar amb ella. Perfecta per a esdeveniments, concerts, maquina de fum per a *halloween
 • Temps d'escalfament ràpid: 4 minuts. Generació de Boira: 50 m³/min. Capacitat del dipòsit: 250 ml
 • El millor sistema d'il·luminació és, crear un petit ambient a la sala, per exemple, amb la màquina de fum *Beamz S500 podem omplir de fum la pista de ball i després combinar-la amb efectes d'il·luminació.
 • El comandament a distància amb cable de 3 m de longitud permet descarregar al DJ o al tècnic d'estrès. Així podràs gaudir de totes les festes amb la màquina de boira *Beamz. I a un preu molt raonable
+ Veure mes Caracteristiques

Màquina de fum 500W, amb 2000 *CFM, llueixes LED de color de 3 nivells, amb cable i sense fil, per a festes d'Halloween i escenaris

Màquina de fum 500W, amb 2000 *CFM, llueixes LED de color de 3 nivells, amb cable i sense fil, per a festes d'Halloween i escenaris TOP 8
Caracteristiques 📌
 • ♥ 【Esprai de boira eficaç】 La màquina de boira de 500 W amb una potència de sortida aconsegueix uns 2000 *CFM (c.f./*min). A més, pot usar aquesta màquina de fum sense escrúpols, ja que no produeix gas tòxic.
 • ♥ 【Fàcil d'usar】 Equipat amb un comandament a distància, per la qual cosa pot controlar la màquina de boira de festa dins dels 10 metres i pressionar el botó remot una vegada per a obtenir una boira contínua.
 • ♥ 【Doble protecció】 Aquest dispositiu està equipat amb un sensor de control de temperatura. El fabricant de l'atmosfera tèrbola s'apaga automàticament a causa de l'excés de temperatura. A més, la màquina de fum està equipada amb un protector de fusible.
 • ♥ 【Material durador】 La màquina de fum està feta de materials d'alta qualitat – ferro i metalls d'alumini. Són prou resistents per a una millor dissipació de calor i prou duradors per a una vida útil més llarga.
 • ♥ 【Àmpliament utilitzat】 Sense màquina de boira, cap festa està completa. La boira d'escenari de festa és molt adequada per a millorar l'ambient festiu, com a festes, escenaris, noces, concerts en viu, reunions de DJ i familiars, *karaoke, etc. Només per a ús en interiors.
+ Veure mes Caracteristiques

*Katomi Màquina de fum amb efecte *RGB, 13 colors de 6 llueixes LED per a fumat, mini màquina de fum amb 2 comandaments a distància amb cable i comandament a distància per a DJ discoteca, Halloween, noces i Nadal

*Katomi Màquina de fum amb efecte *RGB, 13 colors de 6 llueixes LED per a fumat, mini màquina de fum amb 2 comandaments a distància amb cable i comandament a distància per a DJ discoteca, Halloween, noces i Nadal TOP 9
Caracteristiques 📌
 • 【Dos comandaments a distància】: li permet controlar les màquines de boira de llum de festa i les maneres d'efecte de llum dins dels 10 metres.
 • 【Funció de protecció de doble interruptor】: Iniciï simultàniament quan necessiti la funció de llum i fum; si només necessita una de les funcions, encengui l'interruptor; pot protegir eficaçment la màquina de fumar;
 • 【Efecte *RGB】: hi ha diferents efectes de llum, vermell, blau, verd o colors mixtos com *cian, fúcsia, groc i blanc i diferents velocitats.
 • 【Fàcil d'usar】: Ompliment amb 1,5 L *FOG *LIQUID pot funcionar durant 60 minuts, adequat per a 40 – 60 ㎡ espai.
 • 【Àmplia aplicació】Aquest nou disseny es pot utilitzar en actuacions escèniques, cerimònies de noces o festes, vespres d'Any Nou, Nadal, decoració d'habitació de Nadal, *karaoke, bar, concerts en viu, jocs, i proporciona efectes d'il·luminació especials.
+ Veure mes Caracteristiques

Màquina de Fum 500 W amb Efecte de Colors Llums LED *RGB, Maquina Efectes amb Fum Automàtic i 2 Controls Remots per a Halloween, Festes, Noces, Nadal, Escenaris

Màquina de Fum 500 W amb Efecte de Colors Llums LED *RGB, Maquina Efectes amb Fum Automàtic i 2 Controls Remots per a Halloween, Festes, Noces, Nadal, Escenaris TOP 10
Caracteristiques 📌
 • 3 colors i llarga durada: La màquina de fum està feta de materials d'alta qualitat, ferro i alumini per a una millor dissipació de la calor, i també per a una vida útil més llarga. 3 llueixes LED de color *RGB que produeixen fantàstics efectes de fum de colors. El dipòsit de 300 ml garanteix una producció de fum duradora.
 • No tòxic, sense olor, alta potència. No et preocupis pels perills tòxics causats per aquesta màquina. La potència de 500 W permet la producció de fum no tòxic de 2000 *CFM, a una distància de 2-3 metres
 • *Nebulización automàtica d'un sol toc i control remot sense fil: n'hi ha prou amb prémer el botó vermell del receptor per a controlar la *nebulización automàtica, encendre-la, després de cada fase de refredament, el dispositiu comença amb la *nebulización automàtica contínua. Si necessita un control manual, pot controlar lliurement la màquina de boira amb el comandament sense fil en un radi de 10 metres.
 • Molts usos: àmpliament utilitzat en una varietat d'ocasions. Es pot utilitzar en escenaris, festes, clubs, actuacions de DJ, noces, Halloween, etc. Perfecte per a crear un ambient relaxat i un efecte especial.
 • La satisfacció del client és la nostra prioritat. Si per alguna raó no estàs satisfet amb la teva compra, posa't en contacte amb nosaltres. T'ajudarem al més aviat possible.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Maquina de Fum

Nota 9.9
*American DJ 1411100017 - Màquina de fum
*American DJ 1411100017 - Màquina de fum
Fabricant American DJ
Nota 8.5
*BeamZ *Rage 1000 - Màquina de fum, amb calderí d'alta potència de 1000W, tanc de líquid de 2 litres il·luminat, sortida de *125m³ de fum per minut, control remot sense fil inclòs
*BeamZ *Rage 1000 - Màquina de fum, amb calderí d'alta potència de 1000W, tanc de líquid de 2 litres il·luminat, sortida de *125m³ de fum per minut, control remot sense fil inclòs
Fabricant Beamz
Nota 8.0
*DELIBANG 500W Maquina de Fum,*RGB LED Maquina Boira amb Control Remot,3000 *Cufl/*min Boira per a Festivals d'Aniversaris Bar DJ Disc Halloween Nadal
*DELIBANG 500W Maquina de Fum,*RGB LED Maquina Boira amb Control Remot,3000 *Cufl/*min Boira per a Festivals d'Aniversaris Bar DJ Disc Halloween Nadal
Fabricant DELIBANG
Nota 7.8
Màquina de Fum Boira amb LED Llums de Festa Acolorides, 500W Maquina Fum Disc Portàtil amb Automàtic i Control Remot Sense fil de Boira per a Halloween, Nadal, Noces, Aniversaris *ect. (18LED)
Màquina de Fum Boira amb LED Llums de Festa Acolorides, 500W Maquina Fum Disc Portàtil amb Automàtic i Control Remot Sense fil de Boira per a Halloween, Nadal, Noces, Aniversaris *ect. (18LED)
Fabricant Qdreclod
Nota 7.7
*BeamZ BLAZE800 - Màquina de fum vertical i horitzontal *RGBA, 800 watts, 12 Leds de 4 watts, dipòsit de 2,8 l amb indicador, maneres *DMX o autònom, ideal per a crear ambient visual
*BeamZ BLAZE800 - Màquina de fum vertical i horitzontal *RGBA, 800 watts, 12 Leds de 4 watts, dipòsit de 2,8 l amb indicador, maneres *DMX o autònom, ideal per a crear ambient visual
Fabricant Beamz
Nota 7.6
*PARTY-SM400 - *PARTY LIGHT & *SOUND - Mini màquina de boira de 400W - Negre
*PARTY-SM400 - *PARTY LIGHT & *SOUND - Mini màquina de boira de 400W - Negre
Fabricant Party Light & Sound
Nota 7.5
*BeamZ *Rage 1800 LED, Màquina de fum de 1800W, tanc de líquid de 3,5L il·luminat, control *DMX, sortida de fum de *530m³ per minut, 6 leds de 9 W *RGBA, comandament amb cable i comandament sense fil inclosos
*BeamZ *Rage 1800 LED, Màquina de fum de 1800W, tanc de líquid de 3,5L il·luminat, control *DMX, sortida de fum de *530m³ per minut, 6 leds de 9 W *RGBA, comandament amb cable i comandament sense fil inclosos
Fabricant Beamz
Nota 7.4
*Mr *Wonderful *Drawstring *bag *Classic *line - *Full *of *good *vibes, Multicolor, *WOA2212159EMZ2
*Mr *Wonderful *Drawstring *bag *Classic *line - *Full *of *good *vibes, Multicolor, *WOA2212159EMZ2
Fabricant Mr Wonderful
Nota 7.4
*AUTOOL SDT205 Detector de Fugides de màquina de Fum de Cotxe amb Maneres duals, Eina de diagnòstic de l'emprovador de Fugides de canonada de Combustible del Sistema *EVAP per a vehicles de 12 V
*AUTOOL SDT205 Detector de Fugides de màquina de Fum de Cotxe amb Maneres duals, Eina de diagnòstic de l'emprovador de Fugides de canonada de Combustible del Sistema *EVAP per a vehicles de 12 V
Fabricant Autool
Nota 7.4
Maquina de Fum,Màquina de boira O`King 1200 W llum LED amb comandament a distància 6 llums de colors controlables portàtil adequada per a Nadal Halloween festes noces actuacions escèniques
Maquina de Fum,Màquina de boira O`King 1200 W llum LED amb comandament a distància 6 llums de colors controlables portàtil adequada per a Nadal Halloween festes noces actuacions escèniques
Fabricant U`King

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables