Les Millors Alarmes de la llar de Novembre 2021

🔥 Les 3 Millors Alarmes de la llar

*OWSOO *433MHz Sistema d'Alarma *GSM SMS, Pantalla *LCD, Control Remot de *Phone APP, Alarma de Marcació Automàtica, amb Sensor de Porta/Sensor de Moviment/Control Remot/Targeta *RFID/Sirena Cablejada

*OWSOO *433MHz Sistema d'Alarma *GSM SMS, Pantalla *LCD, Control Remot de *Phone APP, Alarma de Marcació Automàtica, amb Sensor de Porta/Sensor de Moviment/Control Remot/Targeta *RFID/Sirena Cablejada
Marca: OWSOO
El Millor
Caracteristiques 📌
 • ★【Suporta Control de *Phone APP】És compatible amb aplicació de telèfon. Inclou armat / desarmat remot, configuració de paràmetres i gestió d'accessoris. Embranzida el missatge d'armar / desarmar a l'APLICACIÓ. (Nota: APP per a sistema Android i *IOS).
 • ★【Suporta Funció d'Intercomunicació i Emmagatzemar / Consultar Registres Diaris】Els usuaris poden fer crides usant el teclat en el panell d'alarma, realitzar Intercomunicador de veu, igual que un telèfon. Pot emmagatzemar i consultar registres diaris d'operació i registres d'alarma. Pot gravar 20 segons de missatge de veu i veu d'alarma.
 • ★【Suporta Alarma de SMS i Marcació Automàtica】En cas d'emergència, pressioni el botó SOS en el control remot, el sistema començarà a alarmar-se i cridarà als números de telèfon preestablerts automàticament per a obtenir ajuda. Admet 5 grups de números de telèfon d'alarma preestablerts, es pot activar / desactivar SMS i activar / desactivar marcat respectivament. Incorporada bateria recarregable de liti, encara pot activar l'alarma quan s'apaga.
 • ★【Admet fins a 100 Zones de Defensa Sense fils】Admet fins a 100 zones de defensa sense fils per a control remot, targetes *RFID i detectors sense fils. (Pot agregar / eliminar control remot / detector sense fil / targeta *RFID segons ho necessiti). Funció *RFID per a la cura de la casa o l'ús de nens, és convenient que es desarmin sense saber la contrasenya. Múltiples tipus de braç: braç absent, braç de casa, braç de control remot i braç de telèfon remot.
 • ★【Admet la Contrasenya del Sistema i la Contrasenya de l'Usuari】Admet la contrasenya del sistema i la contrasenya de l'usuari, quan s'activa l'alarma, només es pot desarmar posant la contrasenya de l'usuari. Contrasenya de coerció, secretament fer trucades en cas d'emergència. Pantalla de menú en diversos idiomes. (8 tipus opcionals). Suporta temporització d'Armar i desarmar.
+ Veure mes Caracteristiques

*KERUI W18 *GSM WIFI Sistema d'Alarma Seguretat per a Llar per *CALL/SMS/APP, Kits Alarma Antirobatori Sense fil *DIY amb Detector/Sensor de Moviment d'Alarma Porta sense quotes per a Casa/Botiga/Oficina

*KERUI W18 *GSM WIFI Sistema d'Alarma Seguretat per a Llar per *CALL/SMS/APP, Kits Alarma Antirobatori Sense fil *DIY amb Detector/Sensor de Moviment d'Alarma Porta sense quotes per a Casa/Botiga/Oficina
Marca: KERUI
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 📶WIFI/*GSM: El sistema alarma per a la llar admet una xarxa WIFI de 2.*4GHz i la targeta *SIM estàndard (com Orange, Movistar, Vodafone. Grandària: 25 mm * 12 mm) per a brindar als usuaris més possibilitats de reemplaçar. Quan s'activa l'alarma, es pot convertir per a usar la targeta *SIM (en absència de WIFI) per a marcar automàticament fins a 6 números predeterminats i 2 números d'ajuda CID.(Nota: Abans d'inserir la targeta, asseguri's que el PIN *code de la targeta *SIM estigui desactivat!)
 • 📱CONTROL *REMOTE: Els sensors d'alarma de portes i finestres fàcils d'instal·lar funcionen amb el *host d'alarma W18 per a brindar-li més protecció contra la seguretat de portes i finestres. Els detectors de moviment sense fils *PIR poden detectar amb precisió objectes en moviment i no perdre riscos de seguretat, i poden controlar de manera remota el panell del sistema d'alarma W18 a través d'APP (*IOS / ANDROID) / *CALL / SMS, la qual cosa li brinda més tranquil·litat.
 • 👍DISSENY HUMANITZAT: Es poden configurar fins a 99 zones i 8 tipus de zones, i les alarmes per a casa es poden configurar individualment per a cada zona. Establir una zona d'adults majors en el lloc on viuen els ancians. Una vegada que s'activi el detector de moviment *PIR, les alarmes domèstiques W18 WIFI / *GSM emetran una alerta immediata i marcaran 3 números d'ajuda predeterminats per a notificar a les famílies
 • 🏠KITS ALARMA CASA: W18 alarma per a la llar amb 150 sensors sense fils d'alarma de portes i finestres / detectors de moviment sense fils i 150 comandament a distància per a proporcionar una protecció inigualable per a la seva llar, apartament, botiga, rafal, vila, caravana i oficina comercial. Lliure per a barrejar components per al sistema d'alarma de seguretat per a la llar. G18/W18 Vídeo de la guia d'operació🔍:https://www.youtube.com/watch?v=ouhyas8tuv4
 • 🙌SERVEI D'ATENCIÓ Al CLIENT: A la nostra botiga pot trobar sensors addicionals (sensor de fugides d'aigua, sirena sense fil, presa intel·ligent, càmera IP) o podem personalitzar els kits de sistema d'alarma de seguretat per a vostè. Garantia de 12 mesos, suport tècnic gratuït per a tota la vida i servei al client amigable dins de les 24 hores. Si té alguna pregunta, vagi a la nostra botiga o contacti'ns a través del correu electrònic de *Amazon.
+ Veure mes Caracteristiques

*LACORAMO *130db Sensor d'alarma per a portes i finestres amb 2 controls remots, 2 bateries, campana d'obertura de contacte magnètic sense fil per a nens, llar, refrigerador, botiga (1 paquets)

*LACORAMO *130db Sensor d'alarma per a portes i finestres amb 2 controls remots, 2 bateries, campana d'obertura de contacte magnètic sense fil per a nens, llar, refrigerador, botiga (1 paquets)
Marca: LACORAMO
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Mantingui la seva vida segura: 4 maneres de treball per satisfer les seves diferents necessitats. Manera de timbre, manera d'alarma, manera de pànic, alarma de recordatori de porta oberta (alarma o xiulet). Aquests l'ajudarà a espantar el robatori i li recordarà que alguns convidats estan entrant a la seva casa, demanant ajuda i recordant-li que tancament la porta.
 • Equipat amb 2 controls remots: pot usar el control remot per a configurar les opcions de desarmat, timbre, alarma i pànic dins dels 50 peus. La cinta *antigravedad (proveïda) l'ajuda a arreglar el control remot de l'alarma de porta oberta en algun lloc i pot retirar-lo en qualsevol moment.
 • Efectiu i sensible: quan la porta s'obre més de 0.6 polzades, el sistema d'alarma de la porta s'activarà. No és una falsa alarma, no hi ha alarma de desordre.
 • Recordatori de bateria baixa i baix consum elèctric: el sensor de contacte pot estar en espera un any, sense necessitat de reemplaçar les bateries amb freqüència. Quan el voltatge de la bateria és inferior a 2.*1v, s'emetrà un xiulet per a recordar-li que reemplaci les bateries.
 • Fàcil d'instal·lar: es munta fàcilment amb cinta de doble cara. simplement pegui les 2 parts de l'alarma del sensor en els 2 costats dels marcs de portes / finestres i no és necessari que estigui completament al *ras amb la porta o finestra. No es necessita cablejat! no es necessiten caragols!
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás Les Millors Alarmes de la llar durant el black friday al millor preu
Si aquestes buscant comprar Alarmes de la llar però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

🤑 La Alarma de la Llar Més Barata

*OWSOO *433MHz Sistema d'Alarma *GSM SMS, Sistema d'Alarma Sense fil, Suporta Control Remot de *Phone APP, Alarma de SMS/ Marcació, Intercomunicador per Telèfon, Temporització d'Armat/Desarmat

*OWSOO *433MHz Sistema d'Alarma *GSM SMS, Sistema d'Alarma Sense fil, Suporta Control Remot de *Phone APP, Alarma de SMS/ Marcació, Intercomunicador per Telèfon, Temporització d'Armat/Desarmat
Marca: OWSOO
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • ★【Suporta Control de *Phone APP】El *host pot ser controlat per l'aplicació del telèfon. Per telèfon pot realitzar control remot d'armar , desarmar, monitor i intercomunicador .
 • ★【Suporta Intercomunicador per Telèfon】Els usuaris poden fer trucades usant el teclat en el panell d'alarma, igual que un telèfon.
 • ★【Temporització d'Armar i Desarmar】Suporta Temporització d'Armar / desarmar. Funció de programació en temps real, retard, 24 hores, anul·lació de zones de defensa. 8 zones de defensa amb cable i 99 zones de defensa sense fils.
 • ★【Suporta Alarma de SMS i Marcació】Suporta Alarma de SMS i Marcació. Pot emmagatzemar 6 grups de números de telèfon i 2 grups de números de SMS. Missatge SMS automàticament sobre baixa potència de la bateria. Missatge SMS quan l'energia d'AC es perd o es recupera. Incorporada bateria recarregable 7.4V *500mAh, activa l'alarma tot i que s'apaga.
 • ★【Funció de Control d'una Tecla】Braç de sortida, braç d'inici, braç remot. Com a màxim 5 codis de control remot sense fil. Codificació sense fil, fàcil d'agregar accessoris sense fils addicionals. Incorporat anunciador de veu digital intel·ligent artificial. Incorporat rellotge . Enregistrament de 10 segons. Avís de so per a totes les operacions.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Alarmes de la llar que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Alarmes de la llar disponibles en Novembre del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Alarmes de la llar veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Alarma de la Llar Calitat - Preu

*OWSOO *433MHz Sistema d'Alarma Intel·ligent Wifi *Gateway *Host & Sirena 2 en 1 Control Remot de *Phone App Compatible amb *Amazon *Alexa *Voice Control Connecta amb Interruptor Intel·ligent & Cambra Wifi

*OWSOO *433MHz Sistema d'Alarma Intel·ligent Wifi *Gateway *Host & Sirena 2 en 1 Control Remot de *Phone App Compatible amb *Amazon *Alexa *Voice Control Connecta amb Interruptor Intel·ligent & Cambra Wifi
Marca: OWSOO
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ★【Control Remot d'APP i Veu】Sistema d'alarma wifi amb comandament a distància del telèfon. Incloent armat / desarmat remot, gestió d'accessoris i edició del nom de l'accessori. (Aplicació Teva per a mòbils *iOS i Android). Basat en la plataforma de casa intel·ligent Teva, treballi amb la majoria dels productes intel·ligents basats ​​en TEVA. També compatible perfectament amb *Amazon *Alexa per a control de veu.
 • ★【Pot Enllaçar Interruptor Intel·ligent】Pot enllaçar interruptor intel·ligent. Per exemple, quan arriba a casa, el sensor de la porta s'activa, l'interruptor intel·ligent vinculat s'activarà per a encendre la llum, l'aire condicionat i la cortina automàticament. Mai tornaràs a una llar fosca i freda.
 • ★【Pot Vincular a la Cambra WIFI】Es pot vincular a la cambra WIFI. Quan vagi al treball, en la manera d'armat a distància, quan el sensor *PIR o el sensor de la porta / finestra detecti una anomalia, s'enviarà un missatge alarmant a l'APLICACIÓ, i la càmera WIFI d'enllaç començarà a gravar vídeo.
 • ★【Suporta Múltiples Mètodes d'Alarma】120DB Alarma d'alt, llums intermitents i altres maneres d'alarma. Quan s'activi l'alarma, l'alarma s'il·luminarà amb el so i la llum parpellejant i enviarà un missatge d'alarma a l'APP de mòbil. (pot ajustar el volum de sirena i la llum d'encesa / apagada). En cas d'emergència, pressioni el botó SOS en el control remot, el sistema començarà a sonar l'alarma i pressionarà la notificació de l'APLICACIÓ automàticament per a obtenir ajuda.
 • ★【Admet fins a 24 Detectors Sense fils i 8 Controls Remots *RF *433MHz】Admet fins a 24 detectors sense fils (sensors de moviment *PIR / sensors de porta, etc.) i 8 controls remots *RF *433MHz. (Pot agregar / eliminar el control remot / detector segons ho necessiti). La bateria recarregable de liti incorporada, indicador de bateria baixa, encara pot fer una alarma quan falla l'alimentació. L'alimentació de CA es perd o es recupera i manipula l'avís de l'aplicació.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2021 de Les Alarmes de la llar

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Alarmes de la llar que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Alarmes de la llar

*KERUI W18 Sistema d'Alarma Sense fil 2.4G Wifi/*gsm per a la Llar, Kits de Sistema d'Alarma Antirobatori *DIY amb Control de Marcat Automàtic per SMS i App (*iOS/Android), Fàcil d'Instal·lar

Caracteristiques 📌
 • WIFI i *GSM: El sistema d'alarma de seguretat per a la llar és compatible amb la xarxa WIFI de 2.*4GHz i la targeta *SIM (com Orange, Movistar, Vodafone) funciona a *GSM 850/900/1800 / *1900MHz per a oferir als usuaris més possibilitats de reemplaçar la xarxa segons les seves necessitats. Quan s'activa l'alarma, es pot convertir per a usar la targeta *SIM (en absència de WIFI) per a marcar automàticament fins a 6 números predeterminats i 2 números d'ajuda CID
 • CONTROL REMOT: El control remot del panell *host s'aconsegueix mitjançant *CALL / SMS / APP (*IOS / Android). Armi / desarmament en qualsevol lloc en qualsevol moment i ÀUDIO DE DUES VIES sense costos mensuals elevats, la qual cosa succeeixi en la seva llar pot ser a les seves mans
 • DISSENY HUMANITZAT: Es poden configurar fins a 99 zones i 8 tipus de zones, i les alarmes es poden configurar individualment per a cada zona. Si el sensor de la porta està configurat en el timbre o en la zona de benvinguda, l'amfitrió emetrà un so de "*ding *dong" i "benvingut" quan s'obri la porta. També és possible establir una zona d'adults majors en el lloc on viuen els ancians.
 • KITS DE BRICOLATGE: Panell fàcil d'instal·lar (bateria de liti recarregable de 3.7V *800mAh incorporada que pot canviar automàticament la bateria de suport quan l'alimentació està apagada) amb 150 sensors / detectors múltiples sense fils i 20 preses intel·ligents per a brindar una protecció insuperable per a la seva llar Apartament, botiga, *galpón, vila i oficina de negocis. Lliure per a barrejar components per al sistema de seguretat de la llar.
 • SERVEI Al CLIENT: Pot trobar sensors addicionals (sensor de fugides d'aigua) a la nostra botiga o podem personalitzar els kits de sistema d'alarma de seguretat per a vostè garantia de 12 mesos, suport tècnic gratuït per a tota la vida i servei al client amigable dins de les 24 hores. Si té alguna pregunta, visiti la nostra botiga o contacti'ns a través del correu electrònic de *Amazon
+ Veure mes Caracteristiques

Kit de Seguretat Alarma, *TOUCHXEL Sistema d'Alarma Antirobatori *Inalmbrico Llar 1 Receptor i 2 Detectors de Sensor de Moviment *PIR Resistents Intempèrie per a Pati / Granero / *Garaje

Caracteristiques 📌
 • Rang de distància fiable: rang de comunicació de fins a 100 m (distància dels sensors al receptor/alarma/campana) i rang de detecció de fins a 8 m (distància dels sensors als objectes detectats).
 • Volum i manera ajustables: el volum de l'alarma és de fins a 100 dB amb 3 opcions d'alerta (timbre d'alt volum, timbre de baix volum, alarma i alarma) i 3 opcions de manera (so/flaix LED/so i flaix LED).
 • Diverses aplicacions: perfecte per a mantenir-te informat amb una mica d'advertiment abans que arribin els convidats o intrusos. Pots ampliar el sistema d'alarma per a la teva llar amb fins a 50 sensors o 50 receptors per a la teva petició.
 • Consells per a la instal·lació: mantingui els sensors *PIR en un camí clar al receptor i no col·loqui els sensors on el vent es mogui o canviï els seus angles de detecció, perquè pugui obtenir un rendiment òptim.
 • Font d'alimentació: pots usar-ho amb 3 piles de tipus C de 1,5 V (no incloses) o adaptador d'alimentació de CA (no inclòs) per al receptor, i 3 piles *AAA (no incloses) per als sensors. Mai utilitzis piles tipus C i adaptador d'alimentació de CA al mateix temps.
+ Veure mes Caracteristiques

*Xiaomi El meu *Smart Sensor Set - Comandament a distància de la porta/Interruptor sense fil, blanc

Caracteristiques 📌
 • Control *hub-*moniteur de control a través de wifi
 • Instal·lació senzilla i discreta: estic
 • Detecta els moviments humans i dels seus animals
 • Timbre d'alarma per a portes i finestres
 • Mini comandament a distància de control d'objectes connectats
 • Compatible amb els sistemes i dispositius El meu *Home
 • Connectivitat: *Wi-*fi de 2,4 *GHz (control del *hub a l'encaminador), *ZigBee (control del *hub als sensors)
+ Veure mes Caracteristiques

*tiiwee Alarma de Llar - Sistema d'Alarma Antirobatori Sense fil - 1 Sirena - 2 Sensors de Finestres i Portes - 1 Control Remot - Ampliable

Caracteristiques 📌
 • KIT D'INICI COMPLET PER A CADA LLAR - Compte amb una alarma de *120dB (sirena), 2 sensors de finestra i porta i un comandament a distància. No es requereix cablejat perquè els components del sistema es connecten de manera sense fil entre si i funcionen amb bateries.
 • SIMPLE - Instal·lació senzilla i fàcil d'usar. S'instal·la en un parell de minuts. Operació controlada per control remot, activi i desactivi el sistema fins i tot des de fora de la seva llar. Manual d'usuari proporcionat.
 • *EXPANDIBLE - Expandeixi el Kit d'Inici amb altres accessoris del Sistema d'Alarma Casolana de *Tiiwee. Agregui més sensors de portes i finestres, detectors de moviment, unitats d'alarma (sirena) o controls remots. Es poden afegir fins a 40 sensors a cada unitat d'alarma.
 • VERSÀTIL - La unitat d'alarma és petita però molt forta. Això li permet donar-li una posició fixa o portar-la amb si quan la necessiti en algun altre lloc i hagi de ser escoltada. Ofereix tant l'alarma (sirena alta) com la manera de timbre. Si es dispara l'alarma de sirena, la sirena es detindrà automàticament després de 2 minuts i el sistema tornarà a la manera activada. La sirena també pot detenir-se amb el comandament a distància.
 • SERVEI I QUALITAT DE *TIIWEE - Garantia de 30 dies. Simplement retorni el producte i se li reemborsarà els diners, sense fer-li preguntes. Preguntes o peticions? Responem ràpid i sempre en el seu interès.
+ Veure mes Caracteristiques

*KERUI D2 Sensor d'Alarma per a Portes i Finestres amb Sistema d'Alarma sense fil per a la llar, 4 Zones per al casa, Garatge, Oficina - 1 Alarma de Porta - 1 Control Remot - 4 sensors de Porta

Caracteristiques 📌
 • SISTEMA DE SEGURETAT DE CONFIANÇA: El sistema d'alarma de seguretat per a la llar *KERUI D2 és un sistema d'alarma per a porta intel·ligent independent que utilitza un sensor de moviment sense fil de detecció magnètica amb una excel·lent alarma *antirrobos. Asseguri's que la seva llar sigui segura i que se senti més a gust.
 • FÀCIL D'INSTAL·LAR: El sensor d'alarma sense fil *KERUI D2 es pot instal·lar en llocs on sigui necessari per a evitar robatoris, com a portes, finestres i calaixos. Compacte i fàcil de transportar i instal·lar. I es pot instal·lar en el lloc on viu el bebè. Una vegada que el bebè empeny la porta, el sensor d'alarma intel·ligent independent enviarà un so de *120dB per a recordar-li que el bebè ha abandonat la sala
 • MANERES *MULTIPLES: Es poden configurar 4 zones i 3 tipus de zones, i les alarmes es poden configurar individualment per a cada zona. Si el sensor de la porta s'estableix en la zona del timbre, l'amfitrió emetrà un to de timbre quan s'obri la porta. I té funció de recordatori de bateria baixa. Quan el sensor d'alarma està en bateria baixa, tots els LED parpellegen 3 vegades cada 40 segons.
 • HUMANITZAR DISSENY: L'alarma de porta/finestra intel·ligent independent *KERUI D2 pot connectar de manera sense fil 40 moviment detectors/*sensors i 20 comandament a distàncies per a brindar una protecció insuperable per a la llar, hotel, apartament, botiga, rafal, vila, caravana i oficina de negocis. Lliure per a barrejar components per al sistema d'alarma de la llar. Pot trobar sensors addicionals a la nostra botiga o podem personalitzar els kits per a vostè.
 • SERVEI Al CLIENT: Pot trobar sensors addicionals (sensor porta, detector de moviment *PIR, sensor de fugides d'aigua) a la nostra botiga o podem personalitzar els kits de sistema de seguretat per a vostè.Garantia de 12 mesos, suport tècnic gratuït per a tota la vida i servei al client amigable dins de les 24 hores. Si té alguna pregunta, vagi a la nostra botiga o contacti'ns a través del correu electrònic de *Amazon.
+ Veure mes Caracteristiques

*Koogeek Sensor de Porta Wifi, Notificació Intel·ligent d'APP Control Remot, funciona amb *Alexa/Google *Home, Sistema de seguretat per a la llar, *IOS i *Andriod, no *Hub amb 2.4 *Ghz WIFI

Caracteristiques 📌
 • 【Avís aviat】 Nota: el sensor de porta no emet un so d'alarma, només envia un recordatori de notificació al seu mòbil. Pot configurar si desitja habilitar el so de les notificacions de missatges en el seu mòbil quan s'obre o tanca la porta o finestra. Com a resultat, no ha de preocupar-se que el seu fill surti de la casa i també podria ser clar quan algú ingressi a la seva botiga, oficina i companyia, etc. Li mantindrà segur i informat de *immediato.
 • 【Instal·lació fàcil 】El sensor de porta *Koogeek ofereix monitoratge les 24 hores. Fins i tot si està lluny de la seva casa, garatge, automòbil, cotxera i jardí, etc., pot verificar per l'aplicació *Koogeek Life si obre la porta / finestra en qualsevol moment i en qualsevol lloc , la qual cosa li dóna una sensació de seguretat. Necessita connectar amb 2.*4GHz WIFI a través d'APP només en la primera verificació. Després, pot usar-ho amb qualsevol xarxa.
 • 【Registrar tot en l'APP】 Admet el control de registres de desbloqueig / bloquejo i el nivell de consum de bateria en l'aplicació *Koogeek Life. No es preocupi per perdre cap moment important o quedar-se sense bateria. Si instal·la més d'un sensor de porta de *koogeek intel·ligent en diferents posicions, tots els estats de portes i finestres es mostraran simultàniament dins de l'aplicació perquè pugui saber fàcilment el que vol d'un cop d'ull.
 • 【Automatització i funciona amb *Alexa / Google *Home】Estableixi un escenari automàtic basat en les condicions del sensor. Per exemple, la llum intel·ligent de l'habitació s'encendrà automàticament mentre algú obre la porta, per a donar-li un bon ambient quan arribi a casa. És compatible amb *Alexa i Google *Assistant. Llavors, pot saber l'estat de les portes / finestres per comandos de veu, com "*Alexa, la porta està tancada?" Aquesta característica ha de configurar-se en *Alexa.
 • 【Serveis sense preocupacions】No necessita eines d'instal·lació voluminosa i inclosa una cinta adhesiva en el paquet, que pot instal·lar-lo directament en qualsevol porta o finestra. Oferim 12 mesos de garantia i serveis de reemplaçament, així com serveis de suport tècnic per a tota la vida. En cas de problemes, no dubti a contactar-nos a través de support@koogeek.com.
+ Veure mes Caracteristiques

*TP-Link - Cambra IP Wifi 360è, Càmera de Vigilància *FHD *1080p, Visió nocturna, Admet targeta SD, Àudio Doble Via, Detecció de moviment, Control Remot, Fàcil Configuració, Compatible amb *Alexa

Caracteristiques 📌
 • FÀCIL INSTAL·LACIÓ - Vegi el vídeo de desempaquetat i configuració en aquesta pàgina, descobrirà el fàcil que és configurar-lo
 • QUALITAT VÍDEO *FHD 1080P - Visió nocturna de fins a 8 metres, resolució de 1080P, amb imatges nítides i clares
 • GRAN ANGULAR DE VISIÓ - Moviment horitzontal fins a 360 ° i moviment vertical fins a 114 °
 • DETECCIÓ I MOVIMENT - Rebi notificacions a l'instant de l'aplicació quan s'intercepta un moviment; *TP-link proporciona una funció avançada per a configurar el temps d'enregistrament específic
 • INTERFÍCIE D'OPERACIÓ SIMPLE -Amb l'App TAPO per a Android/*IOS pots configurar fàcilment el calendari, verificar vídeos anteriors, verificar múltiples vistes al mateix temps i donar accés a altres usuaris
 • ÀUDIO BIDIRECCIONAL - Comunica't amb els altres  al micròfon i altaveus incorporats
 • ALARMA DE SO I LLUM - Convidat inesperat? activa els efectes de llum i so per a espantar
 • ADMET ENREGISTRAMENT EN BUCLE: Admet targetes Micro SD de fins a 128 *Gb o en el núvol amb el programari *Ispy
 • COMPATIBLE AMB *ALEXA: pots provar el comando com "*alexa, mostra la cambra de la porta principal"; asseguri's que el microprogramari s'hagi actualitzat a l'última versió
+ Veure mes Caracteristiques

*JQGo Rellotge Despertador Digital, Pantalla LED Mirall Gran, Alimentat per Bateria, Alarma Activada per So, amb Pantalla de Data i Temperatura Funció Despertat, Rojo

Caracteristiques 📌
 • ⏰【Pantalla LED gran i funció de repetició】Aquest rellotge despertador digital compta amb una pantalla LED de mirall gran de 6.7 polzades, la qual cosa fa que sigui fàcil de llegir, cos *ultradelgado; Un dels millors despertadors per a dormitoris a causa de la seva simplicitat. El botó *Snooze t'ajuda a apagar fàcilment el timbre de l'alarma sense obrir els ulls. Pot configurar el temps de repetició de 1-60 minuts (el temps de repetició predeterminat és de 5 minuts).
 • ⏰ 【Lluentor ajustable】 Sentit visual clar i còmode, s'atenuarà automàticament durant les 6.00 *pm. Quan es connecta amb un cable USB, la llum LED estarà encesa sempre. Quan s'utilitza la manera de bateria, la pantalla s'apagarà automàticament en 10 segons. Pot activar la pantalla per veu o pressionar qualsevol tecla per a encendre la pantalla. Mantingui premut "LIGHT / *SNOOZE" en qualsevol manera durant 3 segons per a apagar la pantalla.
 • ⏰ 【Alimentat per USB o bateria】 Els rellotges d'alarma es poden alimentar amb un cable USB o 3 bateries *AAA (no incloses). NOTA: Si el rellotge d'alarma està funcionant amb bateria, el rellotge d'alarma s'encén 5 segons i després s'apaga, i pot activar la pantalla d'inici amb un so d'aplaudiment. Estalviï energia i dormi millor a la nit. El rellotge despertador digital estarà encès tot el temps si és a través d'USB.
 • ⏰ 【Fàcil d'usar i regal perfecte】 El rellotge despertador digital ha estat dissenyat amb absoluta senzillesa en ment i no tindràs problemes per a usar-ho. Exquisit rellotge digital amb hora precisa per a persones que dormen molt, nens, joves, estudiants i persones majors: la grandària favorable el fa ideal per a les seves necessitats de rellotge despertador, rellotge d'escriptori o rellotge de viatge capçalera. És una gran idea de regal per a aniversari, graduació, inauguració de la casa i Any Nou, etc.
 • ⏰ 【Garantia de satisfacció del 100%】 Si aquesta alarma no et desperta. Pot dir-nos que li reemborsem, no és necessari que retorni el producte, ja que li prometem una garantia de qualitat de 12 mesos que inclou un reemborsament o reemplaçament del 100%. No dubti a contactar-nos si hi ha algun problema.
+ Veure mes Caracteristiques

Tiro *Dot (3a generació) - Altaveu intel·ligent amb *Alexa, tela de color antracita

Caracteristiques 📌
 • Et presentem el Tiro *Dot: el nostre altaveu intel·ligent més popular. Ve amb un disseny amb acabat en tela que s'ajusta perfectament a qualsevol espai petit.
 • Controla la música amb la veu: reprodueix en *streaming cançons en *Amazon *Music, *Spotify, *TuneIn i altres serveis.
 • Un so més intens i de major qualitat: vincula un segon Tiro *Dot (3a generació) per a obtenir un so estèreo més profund. Si tens dispositius Tiro compatibles repartits en diverses habitacions, podràs omplir de música tota la teva casa.
 • Llista per a ajudar-te: demana-li a *Alexa que reprodueixi música, respongui a preguntes, narri les notícies, consulti la previsió del temps, configuri alarmes, controli dispositius de Llar digital compatibles i molt més.
 • Connecta amb els que t'importen: flama o envia missatges a qualsevol que tingui un dispositiu Tiro, l'app *Alexa o Skype sense moure un dit. Usa *Drop *In per a connectar amb altres habitacions de la teva llar en les quals tinguis un dispositiu Tiro compatible.
 • *Alexa té *Skills: gràcies als centenars de *Skills, *Alexa aprèn i afegeix noves funcions i maneres de fer tasques contínuament, com ajudar-te en la cuina o jugar, entre altres.
 • Controla els teus dispositius de Llar digital amb la veu: encén les llums, regula els termòstats, tanca les portes amb clau i molt més amb dispositius de Llar digital compatibles.
 • Dissenyat per a protegir la teva privacitat: fabricat amb diverses capes de controls de la privacitat, com un botó que desconnecta els micròfons electrònicament.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Alarma de la Llar

Nota 9.9
*GSM - Alarma antirobatori sense fil amb alarma d'alarma externa per a la llar, sistema d'alarma de seguretat per a la llar, control remot, pantalla LED intel·ligent avís de veu
*GSM - Alarma antirobatori sense fil amb alarma d'alarma externa per a la llar, sistema d'alarma de seguretat per a la llar, control remot, pantalla LED intel·ligent avís de veu
Fabricant THUSTAND
Nota 8.5
*Somfy 2401497 *Home *Alarm, Alarma per a casa, Sistema sense fil anti robatori, Compatible amb *Alexa, Google *Assistant i *TaHoma, Gris Platejat
*Somfy 2401497 *Home *Alarm, Alarma per a casa, Sistema sense fil anti robatori, Compatible amb *Alexa, Google *Assistant i *TaHoma, Gris Platejat
Fabricant SOMFY
Nota 8.0
*KERUI WP6 Sensor Alarma Casa Wifi Sense fil Control per APP, Sistema Alarma Porta Antirobatori amb 125 dB Sirena i Llums, Detector de Moviment Infrarojos per a Llar/Botiga/Oficina/Entrada Porta
*KERUI WP6 Sensor Alarma Casa Wifi Sense fil Control per APP, Sistema Alarma Porta Antirobatori amb 125 dB Sirena i Llums, Detector de Moviment Infrarojos per a Llar/Botiga/Oficina/Entrada Porta
Fabricant KERUI
Nota 7.8
Garsa *Smarthome - Kit d'Alarma Wifi Intel·ligent per a llar, Sirena de 120 dB, Sensor de Moviment i de Portes o Finestres, Control Remot i per Veu i App, *Alexa, *iOS, Google, Android
Garsa *Smarthome - Kit d'Alarma Wifi Intel·ligent per a llar, Sirena de 120 dB, Sensor de Moviment i de Portes o Finestres, Control Remot i per Veu i App, *Alexa, *iOS, Google, Android
Fabricant Garza
Nota 7.7
*WER *Doberman Alarma casa Alarma Llar de Seguretat ES-0137 per a Finestra/Porta Kit d'Alarma
*WER *Doberman Alarma casa Alarma Llar de Seguretat ES-0137 per a Finestra/Porta Kit d'Alarma
Fabricant WER
Nota 7.6
Sistema de Seguretat Wifi/*gsm,*TECPEAK Kit de Seguretat i Alarma Llar amb Sirena Incorporada per a Protegir la seva Llar i Oficina
Sistema de Seguretat Wifi/*gsm,*TECPEAK Kit de Seguretat i Alarma Llar amb Sirena Incorporada per a Protegir la seva Llar i Oficina
Fabricant TECPEAK
Nota 7.5
*Victure 1080P Cambra IP Wifi,Càmera de Vigilància *FHD amb Visió Nocturna,Càmera de Mascota,Detecció de Moviment,Àudio de 2 Vies, 2.*4GHz Wifi, Compatible amb *iOS/Android (negre)
*Victure 1080P Cambra IP Wifi,Càmera de Vigilància *FHD amb Visió Nocturna,Càmera de Mascota,Detecció de Moviment,Àudio de 2 Vies, 2.*4GHz Wifi, Compatible amb *iOS/Android (negre)
Fabricant Victure
Nota 7.4
*Bostar sistema d'alarma *Multi-*network idioma sense fil WIFI+*GSM+GPRS sensor antirobatori per a llar oficina *host sense fil timbre (1#)
*Bostar sistema d'alarma *Multi-*network idioma sense fil WIFI+*GSM+GPRS sensor antirobatori per a llar oficina *host sense fil timbre (1#)
Fabricant Bostar
Nota 7.4
*Blaupunkt Q3200 Kit d'Alarma intel·ligent IP sense quota mensual i sense fil. Inclou panell de control, *conctacto de porta DC-S4, sensor de moviment amb càmera inclosa *IRC-S2 i control remot RC-R3. Funcions de domòtica avançada. Protocol *ZIGBee. Envia notificacions al mòbil a través de l'aplicació i alarmes de seguretat.
*Blaupunkt Q3200 Kit d'Alarma intel·ligent IP sense quota mensual i sense fil. Inclou panell de control, *conctacto de porta DC-S4, sensor de moviment amb càmera inclosa *IRC-S2 i control remot RC-R3. Funcions de domòtica avançada. Protocol *ZIGBee. Envia notificacions al mòbil a través de l'aplicació i alarmes de seguretat.
Fabricant Blaupunkt
Nota 7.4
*SUPEREYE 1080P *Camara Vigilància, *Camara de Vigilància Wifi Interior *FHD amb Visió Nocturna, Detecció de Moviment, Àudio de 2 Vies, Compatible amb *iOS/Android, Text Alarma Via Email/App
*SUPEREYE 1080P *Camara Vigilància, *Camara de Vigilància Wifi Interior *FHD amb Visió Nocturna, Detecció de Moviment, Àudio de 2 Vies, Compatible amb *iOS/Android, Text Alarma Via Email/App
Fabricant SUPEREYE

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-9-7 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables