Les Millors Trituradores de Paper Setembre 2023

🔥 Les 3 Millors Trituradores de Paper

*Bonsaii trituradora de Paper de 6 Fulles, Cort Creuada, destructora de Paper amb Nivell de Seguretat *DIN-P4 per a casa i Oficina, Paperera de 13L i Mango portàtil

*Bonsaii trituradora de Paper de 6 Fulles, Cort Creuada, destructora de Paper amb Nivell de Seguretat *DIN-P4 per a casa i Oficina, Paperera de 13L i Mango portàtil El Millor
Caracteristiques 📌
 • Trituradora de paper de tall creuat, tritura paper en partícules de 5 * 18 mm, més confidencial que les retallades de tires. Nivell de seguretat P4.
 • La trituradora de documents C237-B actualitzada destrueix fins a 6 fulls de paper alhora i també tritura targetes de crèdit (una targeta alhora).
 • Inici automàtic i reversió manual per a evitar embussos de paper. Aquesta destructora paper funciona contínuament durant 3 minuts.
 • Galleda d'escombraries de 13 litres; alimentació de paper de 22 cm; la protecció contra sobreescalfament prolonga la vida útil de la seva trituradora.
 • Destructora de paper per a casa. Dimensions: 36,2 x 30 x 18 cm (*LxWxD); Oferim garantia de 3 anys i servei postvenda professional.
+ Veure mes Caracteristiques

*Amazon *Basics - Destructora de paper i targetes de crèdit amb recipient separable (talli croat, capacitat de fins a 6 fulles)

*Amazon *Basics - Destructora de paper i targetes de crèdit amb recipient separable (talli croat, capacitat de fins a 6 fulles) El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Tritura una mitjana de fins a 600 fulles al dia
 • Inclou *Advanced *ShredSafe per a incrementar la seguretat
 • *Agarradera per a transport fàcil
 • Interruptor amb 3 posicions: acte, *off i marxa enrere
 • Encesa automàtica i protecció contra el sobreescalfament.
 • Funció de marxa enrere manual per a solucionar els embussos de paper.
+ Veure mes Caracteristiques

*Hama Trituradora “*Basic S6” amb nivell de seguretat P2, Negre, 6 *Blatt, 13.5 x 28.5 x 32.2 cm

*Hama Trituradora “*Basic S6” amb nivell de seguretat P2, Negre, 6 *Blatt, 13.5 x 28.5 x 32.2 cm El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Amb el pas del temps anem acumulant papers i documents que deixen de servir però que no es poden tirar perquè tenen direccions, noms o dades específiques. Per això en *Hama et proposem que els trituris abans de tirar-los a les escombraries.
 • La trituradora “*Basic S6” recull 8 litres i compta amb una funció d'arrencada/parada automàtica. A més, el dispositiu s'apaga automàticament per a evitar danys i les seves fulles són d'alta qualitat i d'acer per a poder fer front a les grapes.
 • Assegura't que les teves dades continuen sent privats amb aquesta trituradora que pot agafar fins a 6 fulls de paper *DIN A4 (80 g/m²) alhora amb corts de *6mm. Aquesta grandària de tall correspon al nivell de seguretat P-2 i a la classe de protecció 1 segons la norma *DIN 66399. Garanteix la privacitat de les teves factures, cartes mèdiques i/o documents bancaris!
 • Totalment segura! El seu dispositiu de seguretat garanteix que els corrons de tall només girin quan el capçal de la trituradora està correctament col·locat en la cistella de paper. Si això no fos així, no iniciaria la trituració. I això no és tot! Compta amb l'opció de reculada que per a quan s'embussa per la quantitat de paper es pot alliberar sense problema.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Trituradores de Paper al millor preu.

Si estàs buscant comprar Trituradores de Paper, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Trituradores de Paper, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Trituradora de Paper estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Trituradora de Paper Més Barata

*Fellowes *FS-12C - Trituradora de Paper, Cort en partícules, destrueix fins a 12 Fulles, destructora de Paper Ús Personal, Paperera 19L, Nivell de Seguretat *DIN-P4, Exclusiva de *Amazon

*Fellowes *FS-12C - Trituradora de Paper, Cort en partícules, destrueix fins a 12 Fulles, destructora de Paper Ús Personal, Paperera 19L, Nivell de Seguretat *DIN-P4, Exclusiva de *Amazon El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • DESTRUCCIÓ SEGURA: La destructora de paper *Fellowes *FS-12C, de tall en partícules, pot triturar fins a 12 fulles A4 alhora en partícules de 4 x *34mm (*DIN P-4), per la qual cosa pots estar segur que els teus documents s'han destruït de manera segura amb aquesta trituradora de paper per a oficina i per a casa
 • CICLE DE TREBALL: La destructora de paper *FS-12C pot triturar de manera contínua durant 20 minutos abans de requerir un període de refredament de 30 minuts. Ideal per a ús personal, és una destructora de paper per a casa i per a l'oficina
 • MÀQUINA DURADORA: Les destructores *Fellowes estan dissenyades per a durar, les potents fulles d'aquesta trituradora de paper no sols destrueixen documents en partícules il·legibles, sinó que també poden destruir grapes i targetes de crèdit
 • TRITURA AMB SEGURETAT: Quan es canvia a la posició de bloqueig, el Bloqueig de Seguretat evita que la teva trituradora de paper d'ús personal i de tall en partícules *Fellowes *FS-12C s'activi accidentalment: la seguretat òptima per a l'entorn domèstic, ideal com a destructora de paper per a casa
 • PAPERERA ESPAIOSA: Per a rebutjar els residus de paper de la teva trituradora, la destructora de paper *FS-12C compta amb una espaiosa paperera extraïble de 19 litres amb una pràctica finestra de visualització.
 • MOU FÀCILMENT LA TRITURADORA: aquesta destructora de paper té rodes giratòries, la qual cosa permet moure fàcilment la trituradora a un lloc convenient per a triturar i després guardar-la quan no estigui en ús.
 • GARANTIA: La destructora de paper de tall en partícules *FS-12C ve amb una garantia de 3 anys en la màquina i 5 anys en les fulles, incloent-hi el nostre suport d'atenció al client per a qualsevol consulta.
 • EXCLUSIVA DE *AMAZON: aquesta és una trituradora de paper exclusiva de *Amazon i no es pot trobar en cap altra plataforma.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Trituradores de Paper que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Trituradores de Paper disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Trituradores de Paper veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Trituradora de Paper Calitat - Preu

*Fellowes P-25S - Trituradora de Paper, Cort en Tires, destrueix fins a 5 Fulles, destructora de Paper Ús Personal, Paperera 11L, Nivell de Seguretat *DIN-P1, Color Negre

*Fellowes P-25S - Trituradora de Paper, Cort en Tires, destrueix fins a 5 Fulles, destructora de Paper Ús Personal, Paperera 11L, Nivell de Seguretat *DIN-P1, Color Negre Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 1. NIVELL DE SEGURETAT DE TALL MITJÀ: la trituradora P-*25s pot triturar fins a 5 fulls de paper per passada en 30 tires de 7 mm per fulla A4 (*DIN P-1) i pot funcionar fins a 3 minuts abans de tallar. requereixen un període de refredament de 25 minuts.
 • 2. CICLE DE TREBALL: la trituradora de documents P-25S tritura contínuament fins a 3 minuts abans de requerir un període de refredament de 25 minuts, perfecta per a ús personal i domèstic ocasional.
 • 3. BUIDATGE FÀCIL DE LA CAIXA - La destructora de documents P-25S té una capacitat d'11 L amb una finestra de visualització del nivell d'ompliment - Per a buidar la paperera de la destructora de documents, simplement aixequi el cap destructiu de la destructora.
 • 4.DIMENSIONS DE LA TRITURADORA DE DOCUMENTS: les dimensions de la P-25S són 16 x 30,2 x 30 cm, la qual cosa la converteix en l'opció perfecta per a ús domèstic i es pot col·locar fàcilment sota els escriptoris. 5. GARANTIA - La trituradora P-25S ve amb 1 any de garantia en la màquina i 1 any en el bloc de tall.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Trituradores de Paper

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Trituradores de Paper que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Trituradores de Paper

*Fellowes LX50 - Trituradora de Paper, Cort en partícules, destrueix fins a 9 Fulles, destructora de Paper Ús Personal, Paperera 17L, Nivell de Seguretat *DIN-P4, amb Bloqueig de Seguretat, Color Negre

*Fellowes LX50 - Trituradora de Paper, Cort en partícules, destrueix fins a 9 Fulles, destructora de Paper Ús Personal, Paperera 17L, Nivell de Seguretat *DIN-P4, amb Bloqueig de Seguretat, Color Negre TOP 1
Caracteristiques 📌
 • DESTRUCCIÓ SEGURA: La destructora de paper *Fellowes LX50, de tall en partícules, pot triturar fins a 9 fulles A4 alhora en partícules de 4 x *37mm (*DIN P-4), per la qual cosa pots estar segur que els teus documents s'han destruït de manera segura amb aquesta trituradora de paper per a oficina i per a casa
 • CICLE DE TREBALL: La destructora de paper LX50 pot triturar de manera contínua durant 5 minuts abans de requerir un període de refredament de 30 minuts. Ideal per a ús personal, és una destructora de paper per a casa i per a l'oficina
 • MÀQUINA DURADORA: les destructores *Fellowes estan dissenyades per a durar, les potents fulles d'aquesta trituradora de paper no sols destrueixen documents en partícules il·legibles, sinó que també poden destruir grapes, clips i targetes de crèdit
 • TRITURA AMB SEGURETAT: Quan es canvia a la posició de bloqueig, el Bloqueig de Seguretat evita que la teva trituradora de paper d'ús personal i de tall en partícules *Fellowes LX50 s'activi accidentalment: la seguretat òptima per a l'entorn domèstic, ideal com a destructora de paper per a casa
 • PAPERERA ESPAIOSA: Per a rebutjar els residus de paper de la teva trituradora, la destructora de paper LX50 compta amb una espaiosa paperera de 17 litres amb una pràctica finestra de visualització. Simplement aixeca el capçal extraïble de la trituradora de paper per a buidar la paperera.
 • DIMENSIONS: les dimensions de la destructora de paper LX50 són 40,1 x 31 x 22 cm (alt x ample x profunditat), la qual cosa la converteix en l'elecció perfecta com a trituradora de paper per a casa i es pot col·locar còmodament sota els escriptoris.
 • GARANTIA: La destructora de paper de tall en partícules LX50 ve amb una garantia de 3 anys en la màquina i 3 anys en les fulles, incloent-hi el nostre suport d'atenció al client per a qualsevol consulta.
+ Veure mes Caracteristiques

*Ediesi, Trituradora de Paper, Destructora de Paper, fins a 6 Fulles, per a Targetes de Visita, *CDs, Dvds i Grapes, Portàtil, amb Paperera de 10 litres, per a Casa i Oficina

*Ediesi, Trituradora de Paper, Destructora de Paper, fins a 6 Fulles, per a Targetes de Visita, *CDs, Dvds i Grapes, Portàtil, amb Paperera de 10 litres, per a Casa i Oficina TOP 2
Caracteristiques 📌
 • ✅ DESTRUCTORA DE PAPER: trituradora de paper per a oficina i per a ús domèstic, cort en tires, tritura fins a 6 fulles, ample d'entrada: 220 mm, també és capaç de destruir targetes de visita, grapes, *Cds i Dvds.
 • ✅ GRANDÀRIA IDEAL: dimensions: *39x14x32cm, portàtil i lleugera, podràs col·locar-la sota l'escriptori, perfecta per a la llar o oficina.
 • ✅ FÀCIL ÚS, SEGURETAT GARANTIDA: gràcies a la seva funció d'arrencada/parada automàtica i reculada manual la trituradora *EDIESI evita i resol possibles embussos de paper fàcilment. Presenta un cicle de funcionament *2min treball/ 40 *min apagat, respectar per a evitar possibles sobreescalfaments.
 • ✅ TRITURA MÚLTIPLES FULLES: Pots triturar fins a 4 folis alhora. Si introdueixes fulles amb zel, cinta adhesiva, grapes o d'un gruix superior, considera no forçar la màquina i introdueix menys fulles en cada ús.
 • ✅ GRAN CAPACITAT EMMAGATZEMATGE: amb paperera de 10 litres, podràs acumular 200 fulls de paper A4, a més presenta un orifici obert per a poder observar quan està plena.
 • ✅ TOTAL GARANTIA: no es preocupi, els productes *Ediesi disposen de garantia europea, si té algun problema abans o després de realitzar la comanda, no dubti a fer-nos-el saber.
+ Veure mes Caracteristiques

*Fellowes *60Cs - Trituradora de paper, cort en partícules, destrueix fins a 10 fulles, destructora de paper uso personal, paperera 22L, nivell de seguretat *DIN-P4, color negre

*Fellowes *60Cs - Trituradora de paper, cort en partícules, destrueix fins a 10 fulles, destructora de paper uso personal, paperera 22L, nivell de seguretat *DIN-P4, color negre TOP 3
Caracteristiques 📌
 • DESTRUCCIÓ SEGURA: La destructora de paper *Fellowes *60Cs, de tall en partícules, pot triturar fins a 10 fulles A4 alhora en partícules de 4 x *40mm (*DIN P-4), per la qual cosa pots estar segur que els teus documents s'han destruït de manera segura amb aquesta trituradora de paper per a oficina i per a casa
 • CICLE DE TREBALL: La destructora de paper *60Cs pot triturar de manera contínua durant 6 minuts abans de requerir un període de refredament de 30 minuts. Ideal per a ús personal, és una destructora de paper per a casa i per a l'oficina
 • MÀQUINA DURADORA: Les destructores *Fellowes estan dissenyades per a durar, les potents fulles d'aquesta trituradora de paper no sols destrueixen documents en partícules il·legibles, sinó que també poden destruir grapes, clips i targetes de crèdit
 • TRITURA AMB SEGURETAT: Aquesta trituradora de paper *Fellowes *60Cs compta amb la patentada Tecnologia *Safesense que deté la destrucció quan les mans toquen la boca d'entrada de paper, la qual cosa la fa ideal com a destructora de paper per a casa, per a triturar de manera segura els teus documents en l'entorn domèstic.
 • PAPERERA ESPAIOSA: Per a rebutjar els residus de paper de la teva trituradora, la destructora de paper *60Cs compta amb una espaiosa paperera de 22 litres amb una pràctica finestra de visualització. Simplement aixeca el capçal extraïble de la trituradora de paper per a buidar la paperera.
 • DIMENSIONS: les dimensions de la trituradora de paper *60Cs són 40,7 x 23,3 x 37,1 cm (alt x ample x profunditat), la qual cosa la converteix en l'elecció perfecta com a trituradora de paper per a casa i es pot col·locar còmodament sota els escriptoris.
 • GARANTIA: La destructora de paper de tall en partícules *60Cs ve amb una garantia de 3 anys en la màquina i 5 anys en les fulles, incloent-hi el nostre suport d'atenció al client per a qualsevol consulta.
+ Veure mes Caracteristiques

Trituradora de Paper d'alimentació automàtica *iOCHOW: P-4 de microcort de 150 Fulles Trituradora 30 Minuts Comercial silenciosa de Gran Capacitat amb Paperera extraïble de 25 l

Trituradora de Paper d'alimentació automàtica *iOCHOW: P-4 de microcort de 150 Fulles Trituradora 30 Minuts Comercial silenciosa de Gran Capacitat amb Paperera extraïble de 25 l TOP 4
Caracteristiques 📌
 • [Alt nivell de seguretat P-4] La trituradora de paper *automatica *iOCHOW utilitza tecnologia de trituració avançada i està equipada amb una fulla esmolada. Cort d'alta velocitat que millora l'eficiència del treball a casa o en l'oficina. La trituradora de tall creuat protegeix la informació personal amb una grandària de trituració de 3 * 10 mm. Fa que la informació sigui més difícil de llegir i augmenta el nivell de seguretat a P-4.
 • [Manera d'alimentació automàtica/manual] La trituradora *iOCHOW tritura automàticament fins a 150 fulls de paper A4 amb solo encendre l'interruptor i col·locar el paper en l'alimentador automàtic. Si utilitza la manera d'alimentació manual, pot triturar fins a 10 fulls de paper A4 alhora. A més, es poden triturar documents, targetes de crèdit i grapes, la qual cosa definitivament redueix el temps de treball i millora l'eficiència del treball.
 • [Temps de funcionament prolongat] La trituradora de paper *iOCHOW pot triturar fins a 30 minuts durant la manera d'alimentació automàtica i fins a 5 minuts durant la manera d'alimentació manual. És una destructora de documents professional per a ús a casa o d'oficina.
 • [Funció potent] *iOCHOW *Shredder té una funció de protecció contra sobreescalfament que evita que la màquina es danyi per això. A més, té una funció de seguretat que indica que la trituradora deixarà de funcionar automàticament quan es retiri el contenidor extraïble de la destructora de paper. En la improbable situació que el paper s'embussi, es detindrà automàticament i podrà retirar fàcilment el paper embussat prement el botó de marxa enrere.
 • [Disseny compacte] El contenidor extraïble de la trituradora *iOCHOW té una finestra transparent, per la qual cosa pot comprovar fàcilment si està ple. Equipat amb 4 rodes, per a poder desplaçar-ho d'una manera còmoda per la casa o l'oficina. A més, el contenidor extraïble és de 25 l, la qual cosa redueix la molèstia de buidar el contenidor i estalvia temps. La grandària compacta per a ús domèstic li permet col·locar-lo al voltant del seu escriptori o en qualsevol lloc que desitgi.
+ Veure mes Caracteristiques

*Bonsaii Destructora de Paper o Targetes de crèdit, 8 Fulles trituradora de Paper, Cort Creuada, Paperera 19L, Nivell de Seguretat *DIN-P4, Negre

*Bonsaii Destructora de Paper o Targetes de crèdit, 8 Fulles trituradora de Paper, Cort Creuada, Paperera 19L, Nivell de Seguretat *DIN-P4, Negre TOP 5
Caracteristiques 📌
 • La destructora paper pot triturar fins a 8 fulles alhora. També pot destruir targetes de crèdit (una alhora) i grapes i clips.
 • La trituradora paper compleix amb l'estàndard de seguretat P4 i tritura el paper en fragments de 5 x 18 mm.
 • El destructora de paper per a casa pot funcionar de manera contínua durant 4 minuts, després s'activa la protecció per sobreescalfament per a protegir la màquina, la qual cosa requereix un període de refredament de 40 minuts.
 • L'obertura d'entrada de la *destruidor de paper és de 220 mm. Equipat amb manera d'inici automàtic i inversió manual per a eliminar embussos de paper.
 • La capacitat del cistell és de 16 litres. L'ansa ajuda a aixecar fàcilment la part superior de la màquina i buidar el cistell. Ofereix una garantia de 3 anys.
+ Veure mes Caracteristiques

*Fellowes *73Ci - Destructora trituradora de paper, cort en partícules, 12 fulles, color negre

*Fellowes *73Ci - Destructora trituradora de paper, cort en partícules, 12 fulles, color negre TOP 6
Caracteristiques 📌
 • Destructora amb paperera extraïble per a un fàcil buidatge de la paperera dissenyada per a ús freqüent, per a oficina i despatx, 1 a 3 usuaris
 • Destrueix fins a 12 fulles en partícules de 4 x 38 mm (nivell de seguretat alt P-4)
 • Sistema 100% anti-embús, evita que es posi en marxa la destructora si s'introdueix més paper del que admet, i deté les fulles si detecta un gruix diferent durant el procés de destrucció comprovant si pot destruir el nou gruix
 • Tecnologia patentada *SafeSense que desconnecta la màquina quan es toca la boca d'entrada per a evitar accidents, sistema d'estalvi d'energia
 • Paperera extraïble de 23 litres, amb capacitat de destrucció diària per a 480 fulles, cicle de treball de 10 minuts, destrueix clips, grapes, targetes de crèdit i *CDs
+ Veure mes Caracteristiques

*Hama Destructora de documents, Negre, 8 *Blatt

*Hama Destructora de documents, Negre, 8 *Blatt TOP 7
Caracteristiques 📌
 • La trituradora de papel Strip-Cut tiene capacidad para 8 hojas de papel DIN A4 (80g/m²) en una sola operación. Además, puede triturar también CDs/DVDs/Blu-ray y tarjetas de plástico. Con la función de inicio/parada automática, la trituradora de documentos comienza a triturar automáticamente cuando el material se coloca en la alimentación y se detiene tan pronto como se completa el proceso. Para el papel tiene capacidad para 11 litros y para CDs, DVDs, Blu-rays y tarjetas de plástico tiene capacidad de 0,6 litros.
 • Els talls són de *6mm i aquesta grandària correspon al nivell de seguretat P-2 i a la classe de protecció 1 segons *DIN 66399. Si els documents compten amb una grandària de font 11, per exemple, les paraules individuals són només la meitat d'identificables. Això garanteix que la teva informació personal en factures, cartes de metges i documents bancaris romangui protegida.
 • El dispositiu s'apaga automàticament en cas de sobreescalfament, per a evitar danys en el dispositiu. A més, el seu dispositiu de seguretat garanteix que els corrons de tall només girin quan el capçal de la trituradora estigui col·locat correctament en la cistella de paper. En cas contrari, el dispositiu de seguretat integrat evita la trituració.
 • Les ones d'acer d'alta qualitat són resistents a la grapadora pel que podràs triturar documents i blocs de paper amb clips. Així mateix, és aconsellable extreure'ls per a protegir el medi ambient.
 • Què s'inclou? 1 trituradora "*Basic S8CD", 1 cistell d'11 litres, 1 cistell de 0,6 litres per a CD / DVD / *Blu-*rays / targetes de plàstic i 1 manual d'instruccions
+ Veure mes Caracteristiques

*Bonsaii Trituradora de paper de 18 fulles de tall de partícules, 60 minuts, trituradora de paper per a oficina domèstica, CD i targetes de crèdit, contenidor de 23 L amb 4 rodes (C149-C)

*Bonsaii Trituradora de paper de 18 fulles de tall de partícules, 60 minuts, trituradora de paper per a oficina domèstica, CD i targetes de crèdit, contenidor de 23 L amb 4 rodes (C149-C) TOP 8
Caracteristiques 📌
 • 60 minuts de funcionament continu: la trituradora de paper pot triturar fins a 5000 fulls de paper sense interrupció. Amb un sistema de refredament avançat i tecnologia de tall patentat, el dispositiu es pot reiniciar després de 10 minuts de refredament. Trituradora professional per a l'oficina domèstica.
 • Trituradora de per a fins a 18 fulles amb cort de micropartícules. Destrueix fins a 18 fulls de paper A4 en una sola passada. Tritura paper en petites partícules de 5 x 25 mm, adequada per a targetes de crèdit, CD, clips i grapes.
 • Indicador led i funcions de protecció: temps d'espera/sobreescalfament/sobrecarrega/porta oberta. La funció Manual reveure's protegeix la teva trituradora d'embussos de paper. La tecnologia de protecció contra el sobreescalfament i la sobrecàrrega et recorda que has d'utilitzar la trituradora amb moderació, prolongant la seva vida útil.
 • Fàcil de buidar i moure: la trituradora té una paperera de 23 litres. La paperera es pot extreure i buidar fàcilment. El recipient gran redueix el nombre de buidatges del material tallat. 4 rodes per a moure la trituradora a qualsevol lloc.
 • Contingut de l'enviament: 1 trituradora de paper *Bonsaii C149-C per a l'oficina domèstica. Dimensions (deixo anar x ample x alt): 36 x 28,5 x 54,5 cm.
+ Veure mes Caracteristiques

*Fellowes *Trito 2S - Destructora trituradora de paper, cort en tires (*Din P-1), destrueix fins a 5 fulles, ús personal, color negre

*Fellowes *Trito 2S - Destructora trituradora de paper, cort en tires (*Din P-1), destrueix fins a 5 fulles, ús personal, color negre TOP 10
Caracteristiques 📌
 • Destructora de disseny compacte i capçal extraïble per a un fàcil buidatge de la paperera
 • Dissenyada per a un ús ocasional. Llar i oficina a casa. 1 usuari
 • Destrueix fins a 5 fulles de 70 *gr. en tires de *7mm (nivell de seguretat bàsic, P-1)
 • Paperera d'11 litres, amb capacitat de destrucció diària per a 100 fulles
 • Cicle de Treball 2 min. Dimensions: 28,6 x 15,3 x 29,9 cm.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Trituradora de Paper

Nota 9.9
*Fellowes *AutoMax™ 90M - Destructora trituradora de Paper, *minicorte, destrueix fins a 90 Fulles de Manera automàtica i fins a 9 manualment, i Paperera de 17L, Seguretat Alta *DIN P-4 - Color Negre
*Fellowes *AutoMax™ 90M - Destructora trituradora de Paper, *minicorte, destrueix fins a 90 Fulles de Manera automàtica i fins a 9 manualment, i Paperera de 17L, Seguretat Alta *DIN P-4 - Color Negre
Fabricant Fellowes
Nota 8.5
Malaies A4 9 polzades trituradora de paper triturat manual de paper de mà trituradora de documents Arxiu de documents Màquina de cort recta feta a mà per a oficina escolar
Malaies A4 9 polzades trituradora de paper triturat manual de paper de mà trituradora de documents Arxiu de documents Màquina de cort recta feta a mà per a oficina escolar
Fabricant Malayas
Nota 8.0
HP OneShred 8CC 2801 - Destructora de papel (nivel de seguridad P-4, corte cruzado, 8 hojas)
HP OneShred 8CC 2801 - Destructora de papel (nivel de seguridad P-4, corte cruzado, 8 hojas)
Fabricant HP
Nota 7.8
*iOCHOW Destructora de Papers Resistent amb Micro Corts de 10 Fulles: Gran Capacitat & Anti-embusso trituradores comercials de Documents i Targetes de crèdit amb Cistella extraïble de 18 litres
*iOCHOW Destructora de Papers Resistent amb Micro Corts de 10 Fulles: Gran Capacitat & Anti-embusso trituradores comercials de Documents i Targetes de crèdit amb Cistella extraïble de 18 litres
Fabricant iOCHOW
Nota 7.7
*NEDIS *PASH112BKA4 - Destructora de Paper (6 Fulles A4, 10 L, *DIN 2, 190 W), Color Negre
*NEDIS *PASH112BKA4 - Destructora de Paper (6 Fulles A4, 10 L, *DIN 2, 190 W), Color Negre
Fabricant NEDIS
Nota 7.6
*Bocotoer Mango King *Pequeno trituradora de Paper Manual *Cute Mini destructora, Color Blau
*Bocotoer Mango King *Pequeno trituradora de Paper Manual *Cute Mini destructora, Color Blau
Fabricant Bocotoer
Nota 7.5
*Amazon *Basics - Destructora de paper, targetes de crèdit i CD amb recipient separable (talli recte, capacitat de fins a 8 fulles), negre + Fulles per a lubrificar i esmolar trituradores - *Pack de 12
*Amazon *Basics - Destructora de paper, targetes de crèdit i CD amb recipient separable (talli recte, capacitat de fins a 8 fulles), negre + Fulles per a lubrificar i esmolar trituradores - *Pack de 12
Fabricant Amazon Basics
Nota 7.4
*Rexel *Optimum *Autofeed 50X Destructora de Paper d'Alimentació Automàtica, Cort en Partícules P4, 50 Fulles, Paperera Extraïble, 20 Litres, 2020050X
*Rexel *Optimum *Autofeed 50X Destructora de Paper d'Alimentació Automàtica, Cort en Partícules P4, 50 Fulles, Paperera Extraïble, 20 Litres, 2020050X
Fabricant Rexel
Nota 7.4
*Ocobetom Trituradora de manovella | Mini trituradora manual de documents eina de tall de paper, trituradora de paper manual per a factures de paper amb cistella extraïble d'1 L, blau
*Ocobetom Trituradora de manovella | Mini trituradora manual de documents eina de tall de paper, trituradora de paper manual per a factures de paper amb cistella extraïble d'1 L, blau
Fabricant Ocobetom
Nota 7.4
Fellowes 8Mc - Trituradora de Papel, microcorte, destruye hasta 8 Hojas, destructora de Papel Uso Personal, Papelera 14L, Nivel de Seguridad DIN-P4, con Bloqueo de Seguridad, Color Negro
Fellowes 8Mc - Trituradora de Papel, microcorte, destruye hasta 8 Hojas, destructora de Papel Uso Personal, Papelera 14L, Nivel de Seguridad DIN-P4, con Bloqueo de Seguridad, Color Negro
Fabricant Fellowes

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-20 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables