Els Millors Tests de Drogues Setembre 2023

🔥 Els 3 Millors Tests de Drogues

5 x *Aidteq targetes de prova de drogues per a set drogues | per a orina | de cocaïna, opiacis, metadona, amfetamines, cànnabis, èxtasis i benzodiazepines

5 x *Aidteq targetes de prova de drogues per a set drogues | per a orina | de cocaïna, opiacis, metadona, amfetamines, cànnabis, èxtasis i benzodiazepines El Millor
Caracteristiques 📌
 • RESULTATS RÀPIDS: Analitzi la presència de cocaïna (*300ng/ml), opiacis (2.*000ng/ml), metadona (*300ng/ml), amfetamines (1.*000ng/ml), cànnabis (*50ng/ml), èxtasi (*500ng/ml) i *benzodiazepinas (*300ng/ml) en l'orina en només cinc minuts. No és necessari reservar una cita amb el metge o l'hospital i no es demora a obtenir resultats.
 • PRECISIÓ PROFESSIONAL: Usant el mateix sistema de prova de drogues que el *NHS i el Servei de Salut Europeu realitzen proves de drogues d'abús de drogues per a les drogues ressaltades amb un nivell de precisió de fins a 99.99% des de la comoditat de la seva llar i sense judicis.
 • FÀCIL INTERPRETACIÓ DE RESULTATS: Utilitzant un sistema de resultats de línia fàcil de llegir, llegeixi els resultats de les proves directament en les targetes d'immersió individuals de prova de drogues 7 en 1 dins de les finestres de resultats sota cada droga d'abús corresponent.
 • SEGUR I ESTÈRIL: Produït en una instal·lació de fabricació certificada per *TUV *SUD, cada targeta de prova de drogues 7 en 1 s'embolica individualment en un paquet d'alumini segur i estèril per a mantenir l'eficàcia i evitar la contaminació. CE i *FDA aprovats per a la seva tranquil·litat.
 • CINC PAQUET: Cada paquet inclou cinc targetes d'immersió per a proves de drogues 7 en 1 que permeten analitzar cinc mostres d'orina individuals. També es proporciona un manual d'instruccions detallat per a major claredat de l'usuari.
+ Veure mes Caracteristiques

Easy@home 5 x Test de multidrogues Orina, Detecta Cocaïna (*COC), Marihuana (*THC), Opi (*Opi 2000), Amfetamina (*AMP), Benzodiazepines (*BZO)- Proves de multidrogues per a la detecció de 5 Drogues

Easy@home 5 x Test de multidrogues Orina, Detecta Cocaïna (*COC), Marihuana (*THC), Opi (*Opi 2000), Amfetamina (*AMP), Benzodiazepines (*BZO)- Proves de multidrogues per a la detecció de 5 Drogues El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ★ Precisió: Easy@home Test de Drogues compta amb més de 99% de precisió per a detectar drogues d'acord amb els nivells de corts designades. És prova de drogues més populars: Cocaïna (*COC), Marihuana (*THC), Opi (*Opi 2000), Amfetamina (*AMP), Benzodiazepines (*BZO).
 • ★ Fàcil d'usar: Només remogui la tapa i submergeixi la prova en l'orina durant 10 segons; llegeixi el resultat en 5 minuts, no després; la línia gruixuda i clara apareix ràpidament. És negatiu si apareixen dues línies i és positiu si només apareix una línia de control. El resultat negatiu apareix tan ràpid com en un minut. NOTI: Una línia en la prova molt lleugera fins i tot significa un resultat negatiu.
 • ★Professional i Fiable: La mateixa ciència usada com a prova de detecció en els laboratoris. El nivell de tall: *COC - 300 *ng/ml; *THC - 50 *ng/ml; *OPI 2000 - 2000 *ng/ml; *AMP - 1000 *ng/ml; *BZO - 300 *ng/ml.
 • ★ Ideal per a: Prova de Droga a casa/ Prova de Drogues en Treball, Prova de drogues a l'Escola/Col·legi/Universitat, Prova de Droga en Organismes de Seguretat/Justícia Penal/Centres de rehabilitació de Justícia Penal.
 • ★ *Sevicio sincer: Inclou *Instruciones de manual en espanyol. Si té alguna pregunta, posi's en contacte amb el nostre servei professional d'atenció al client. NOTA: La data de venciment està impresa en el format “*AA-MM-*DD” (A-Any, M-Mes, D- Dia).
+ Veure mes Caracteristiques

Test de drogues, *5x *TestControl resultats ràpids i professionals | *Detectección de 5 Drogues Cocaïna, opiacis, amfetamines, *MDMA i *THC | Prova de Drogues en Orina clara i sensible fàcil d'usar

Test de drogues, *5x *TestControl resultats ràpids i professionals | *Detectección de 5 Drogues Cocaïna, opiacis, amfetamines, *MDMA i *THC | Prova de Drogues en Orina clara i sensible fàcil d'usar El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • RESULTATS RÀPIDS: Amb el test de drogues analitzi la presència de cocaïna (*300ng/ml), opiacis (2.*000ng/ml), amfetamines (1.*000ng/ml), cànnabis (*50ng/ml), èxtasi (*500ng/ml) n l'orina en només cinc minuts. Aquest multitest de drogues el pot realitzar des de la seva casa sense necessitat d'un professional sanitari
 • PRECISIÓ PROFESSIONAL: *Preuba de drogues que utilitza el mateix sistema de prova de drogues que el *NHS i el Servei de Salut Europeu, amb un nivell de precisió de fins a 99.99% des de la comoditat de la seva llar.
 • FÀCIL D'INTERPRETAR: Utilitzant un sistema de resultats de línia fàcil de llegir, llegeixi els resultats de les proves directament en les targetes d'immersió individuals de prova de drogues 5 en 1 dins de les finestres de resultats sota cada droga.
 • EMBALATGE SEGUR I ESTÈRIL: Cada test de drogues ve embolicat i perfectament segellat en la seva *envoltrorio *indivual, per a assegurar el seu perfecte funcionament i alta *precisón sense cap contaminació possible de la prova de *dorgas
 • ATENCIÓ PROFESSIONAL: Posi's en contacte amb el nostre equip de professionals farmacèutics per a qualsevol dubte sobre el funcionament o assessorament amb el tracte d'addiccions.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Tests de Drogues al millor preu.

Si estàs buscant comprar Tests de Drogues, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Tests de Drogues, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Test de Drogues estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Test de Drogues Més Barat

10 x *Aidteq Targetes d'immersió de prova de drogues de cocaïna | Prova de drogues per a orina | *150ng/ml Nivell de tall | Prova de cocaïna, coc, crack

10 x *Aidteq Targetes d'immersió de prova de drogues de cocaïna | Prova de drogues per a orina | *150ng/ml Nivell de tall | Prova de cocaïna, coc, crack El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • RESULTATS RÀPIDS: analitzi la presència de cocaïna en l'orina en només cinc minuts. No és necessari reservar una cita amb el metge o l'hospital i no es demora a obtenir resultats.
 • PRECISIÓ PROFESSIONAL: Usant el mateix sistema de prova de drogues que el *NHS i el Servei de Salut Europeu realitzen proves de drogues d'abús de cocaïna a un nivell de tall de *150ng/ml amb un nivell de precisió de fins a 99.99% des de la comoditat de la seva llar i sense judicis.
 • FÀCIL INTERPRETACIÓ DE RESULTATS: Utilitzant un sistema de resultats de línia fàcil de llegir, llegeixi els resultats de les proves directament en les targetes d'immersió de prova ràpida de drogues individuals de cocaïna dins de les finestres de resultats.
 • SEGUR I ESTÈRIL: Produït en una instal·lació de fabricació certificada per *TUV *SUD, cada targeta d'immersió de prova ràpida de drogues de cocaïna s'embolica individualment en un paquet de paper d'alumini segur i estèril per a mantenir l'eficàcia i prevenir la contaminació. CE i *FDA aprovats per a la seva tranquil·litat.
 • PAQUET DE 10: Cada paquet inclou 10 targetes d'immersió de prova ràpida de drogues de cocaïna que permeten analitzar 10 mostres d'orina individuals. També es proporciona un manual d'instruccions detallat per a major claredat de l'usuari.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Tests de Drogues que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Tests de Drogues disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Tests de Drogues veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Test de Drogues Calitat - Preu

5 Test multidrogues *Accudoctor detecció 10 drogues en Orina *THC Cànnabis Marihuana Cocaïna Metamfetamina *MDMA Amfetamina *drug test ràpida Tires *Drogotest *cocaina kit de prova de drogues test de drogues

5 Test multidrogues *Accudoctor detecció 10 drogues en Orina *THC Cànnabis Marihuana Cocaïna Metamfetamina *MDMA Amfetamina *drug test ràpida Tires *Drogotest *cocaina kit de prova de drogues test de drogues Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ★5 TEST *ACCUDOCTOR MULTIDROGUES 10 DROGUES: el Test *Accudoctor *Multi Drogues és capaç de detectar els 10 tipus de drogues més consumits actualment amb els següents nivells de tall: *THC -*Tetrahidrocannabinol Cànnabis 25 *ng/ml, *COC Cocaïna 300 *ng/ml, *MDMA 3,4-*metilendioximetanfetamina 500 *ng/ml, *AMP Amfetamina 1.000 *ng/ml, *MET Metamfetamina 1.000 *nl/m, BAR Barbitúrics 300 *ng/ml, *MTD Metadona 300 *ng/ml i *PCP *Fenciclidina 25 *ng/ml, *BZO benzodiazepines *benzos 300 *ng/ml i *OPI opiacis 500 *ng/ml.
 • ★ CLAR i SENSIBLE: la línies són clares i es mostren ràpidament. El resultat és negatiu si apareixen 2 línies i és positiu si només apareix la línia de control C. NOTA: Si es mostra una línia de la regió de prova T, encara que sigui de manera molt tènue significa que el resultat és negatiu. L'enviament inclou 2 proves multidrogues envasades individualment i instruccions en 5 idiomes.
 • ★ SATISFACCIÓ GARANTIDA: desenvolupat per professionals del sector, estem segurs que *Accudoctor realitzarà la seva funció amb plena confiança. Però si no va complir amb les seves expectatives o va tenir algun incident durant el desenvolupament de la prova, no dubti a contactar-nos per a trobar una solució. Tots les nostres proves té el certificat CE.
 • ★ DETECCIÓ RÀPIDA I PRECISA: Els Test *Accudoctor estan *especificamente dissenyats per a ser utilitzats per professionals en clíniques, centres socials, empreses, centres de desintoxicació, grups d'ajuda...Tots els nostres test disposen de certificat CE. L'enviament inclou 10 proves envasades individualment i instruccions en 5 idiomes.
 • ★ AMPLI CATÀLEG Si està interessat en la compra de més unitats o cerca un altre tipus de drogues visiti el nostre perfil de venedor per a conèixer les nostres ofertes i catàleg en test de detecció en orina i saliva o contacti'ns.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Tests de Drogues

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Tests de Drogues que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Tests de Drogues

*20x Test de Cocaïna *Safecare Bio *Tech a Tires en Orina Test de Drogues prova de drogues *drogotest test antidrogues proves per a drogues coca *multi detecció control de drogues fiables *drug kit detector

*20x Test de Cocaïna *Safecare Bio *Tech a Tires en Orina Test de Drogues prova de drogues *drogotest test antidrogues proves per a drogues coca *multi detecció control de drogues fiables *drug kit detector TOP 1
Caracteristiques 📌
 • 🌟20 TEST DE TIRES PER A UNA DETECCIÓ RÀPIDA I PRECISA: La cocaïna és després del *THC, la segona droga de curs no legal més consumida a Espanya. Els riscos de consumir aquesta substància són múltiples. Pot derivar en hemorràgies nasals, problemes respiratoris, trastorns del son, inquietud, irritabilitat i agressivitat, maldecaps o accidents vasculars. El test llançarà un resultat positiu si la concentració és superior a 300 *ng/ml en l'orina.
 • 🌟 PRECISIÓ: Resultats ràpids, precisos i fàcils d'interpretar en tan sols 5 minuts.
 • 🌟 Les nostres proves de drogues són utilitzades en clíniques, hospitals, centres comunitaris, empreses... Tots els nostres assajos compten amb certificat CE.
 • 🌟 INSTRUCCIONS en 5 idiomes incloses. Si té alguna pregunta, si us plau contacti'ns. Estarem encantats d'ajudar-te
 • 🌟 Visiti el nostre perfil de venedor per a conèixer el nostre catàleg *est de detecció de drogues en saliva, test a tires de *THC, test d'orina, test de salut etc.
+ Veure mes Caracteristiques

10 X Test de *Canabis *THC Easy@home: Prova de Droga de Marihuana en *Orina丨Detección Ràpida Precisa d'Haixix

10 X Test de *Canabis *THC Easy@home: Prova de Droga de Marihuana en *Orina丨Detección Ràpida Precisa d'Haixix TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 👍👍MÉS DE 99% DE PRECISIÓ en la detecció de *canabis segons els nivells crítics.
 • 👍👍FÀCIL D'USAR: simplement submergeix la Prova de *Canabis en l'orina i llegeix els resultats en qüestió de 5 minuts, 2 línies apareix si és negatiu, 1 sola línia de control apareix si és positiu.
 • 👍👍Permès per a ús sense recepta, compleix amb les normes de *SAMHSA per a detecció d'abús de substàncies.
 • 👍👍IDEAL PER A: proves de droga a casa, proves en el treball, escola, universitat, assajos de drogues, justícia criminal, proves d'aplicació de la llei, ús indegut de drogues en centres de rehabilitació.
 • 👍👍MISMA CIENCIA UTILIZADA EN PRUEBAS DE LABORATORIO: Test de Canabis.
+ Veure mes Caracteristiques

*20x Test Drogues *THC Marihuana Cànnabis *Safecare Bio *Tech a Tires en Orina Test de Drogues prova de drogues *drogotest test antidrogues drogues *multi detecció control de drogues fiables *drug kit detector

*20x Test Drogues *THC Marihuana Cànnabis *Safecare Bio *Tech a Tires en Orina Test de Drogues prova de drogues *drogotest test antidrogues drogues *multi detecció control de drogues fiables *drug kit detector TOP 3
Caracteristiques 📌
 • 🌟 20 TEST DE *THC CÀNNABIS A TIRES: La prova llançarà un resultat positiu si la concentració de *THC en l'orina és superior a 50 *ng/ml. El *THC, abreviatura de Delta-9-*Tetrahidrocannabinol, és el principal compost psicoactiu present en el cànnabis, conegut comunament com a marihuana. La seva durada en l'orina pot ser de fins a 3 o 4 setmanes per als consumidors habituals.
 • 🌟 PRECISIÓN: Resultados rápidos, precisos y fáciles de interpretar en tan solo 5 minutos.
 • 🌟 Les nostres proves de drogues són utilitzades en clíniques, hospitals, centres comunitaris, empreses... Tots els nostres assajos compten amb certificat CE.
 • 🌟 INSTRUCCIONS en 5 idiomes incloses. Si té alguna pregunta, si us plau contacti'ns. Estarem encantats d'ajudar-te
 • 🌟 Visiti el nostre perfil de venedor per a conèixer el nostre catàleg *est de detecció de drogues en saliva, test a tires de *THC, test d'orina, test de salut etc.
+ Veure mes Caracteristiques

2 Test Multidrogas Accudoctor detección 5 drogas en Orina THC Cannabis Marihuana Cocaína Metanfetamina MDMA Anfetamina drug test rápida Tiras Drogotest kit de prueba de drogas sensible test de drogas

2 Test Multidrogas Accudoctor detección 5 drogas en Orina THC Cannabis Marihuana Cocaína Metanfetamina MDMA Anfetamina drug test rápida Tiras Drogotest kit de prueba de drogas sensible test de drogas TOP 4
Caracteristiques 📌
 • ★2 TEST *ACCUDOCTOR MULTIDROGUES 5 DROGUES: el Test *Accudoctor *Multi Drogues és capaç de detectar els 10 tipus de drogues més consumits actualment amb els següents nivells de tall: *THC -*Tetrahidrocannabinol Cànnabis 25 *ng/ml, *COC Cocaïna 300 *ng/ml, *MDMA 3,4-*metilendioximetanfetamina 500 *ng/ml, *AMP Amfetamina 1.000 *ng/ml, *MET Metamfetamina 1.000 *nl/m
 • ★ CLAR i SENSIBLE: la línies són clares i es mostren ràpidament. El resultat és negatiu si apareixen 2 línies i és positiu si només apareix la línia de control C. NOTA: Si es mostra una línia de la regió de prova T, encara que sigui de manera molt tènue significa que el resultat és negatiu. L'enviament inclou 2 proves multidrogues envasades individualment i instruccions en 5 idiomes.
 • ★ SATISFACCIÓ GARANTIDA: desenvolupat per professionals del sector, estem segurs que *Accudoctor realitzarà la seva funció amb plena confiança. Però si no va complir amb les seves expectatives o va tenir algun incident durant el desenvolupament de la prova, no dubti a contactar-nos per a trobar una solució.
 • ★ DETECCIÓ RÀPIDA I PRECISA: Els Test *Accudoctor estan *especificamente dissenyats per a ser utilitzats per professionals en clíniques, centres socials, empreses, centres de desintoxicació, grups d'ajuda...Tots els nostres test disposen de certificat CE. L'enviament inclou 10 proves envasades individualment i instruccions en 5 idiomes.
 • ★ AMPLI CATÀLEG Si està interessat en la compra de més unitats o cerca un altre tipus de drogues visiti el nostre perfil de venedor per a conèixer les nostres ofertes i catàleg en test de detecció en orina i saliva o contacti'ns.
+ Veure mes Caracteristiques

5 Test multidrogues *Accudoctor detecció 5 drogues en Orina *THC Cànnabis Marihuana Cocaïna Metamfetamina *MDMA Amfetamina *drug test ràpida Tires *Drogotest kit de prova de drogues sensible test de drogues

5 Test multidrogues *Accudoctor detecció 5 drogues en Orina *THC Cànnabis Marihuana Cocaïna Metamfetamina *MDMA Amfetamina *drug test ràpida Tires *Drogotest kit de prova de drogues sensible test de drogues TOP 5
Caracteristiques 📌
 • ★5 TEST *ACCUDOCTOR MULTIDROGUES 5 DROGUES: el Test *Accudoctor *Multi Drogues és capaç de detectar els 10 tipus de drogues més consumits actualment amb els següents nivells de tall: *THC -*Tetrahidrocannabinol Cànnabis 25 *ng/ml, *COC Cocaïna 300 *ng/ml, *MDMA 3,4-*metilendioximetanfetamina 500 *ng/ml, *AMP Amfetamina 1.000 *ng/ml, *MET Metamfetamina 1.000 *nl/m
 • ★ CLAR i SENSIBLE: la línies són clares i es mostren ràpidament. El resultat és negatiu si apareixen 2 línies i és positiu si només apareix la línia de control C. NOTA: Si es mostra una línia de la regió de prova T, encara que sigui de manera molt tènue significa que el resultat és negatiu. L'enviament inclou 2 proves multidrogues envasades individualment i instruccions en 5 idiomes.
 • ★ SATISFACCIÓ GARANTIDA: desenvolupat per professionals del sector, estem segurs que *Accudoctor realitzarà la seva funció amb plena confiança. Però si no va complir amb les seves expectatives o va tenir algun incident durant el desenvolupament de la prova, no dubti a contactar-nos per a trobar una solució.
 • ★ DETECCIÓN RÁPIDA Y PRECISA: Los Test Accudoctor están especificamente diseñados para ser utilizados por profesionales en clínicas, centros sociales, empresas, centros de desintoxicación, grupos de ayuda...Todos nuestros test disponen de certificado CE. El envío incluye 10 pruebas envasadas individualmente e instrucciones en 5 idiomas.
 • ★ AMPLI CATÀLEG Si està interessat en la compra de més unitats o cerca un altre tipus de drogues visiti el nostre perfil de venedor per a conèixer les nostres ofertes i catàleg en test de detecció en orina i saliva o contacti'ns.
+ Veure mes Caracteristiques

*Analisis de Drogues en el Pèl detecta *Cocaina en Cabell *Drogotest Test de Dependència

*Analisis de Drogues en el Pèl detecta *Cocaina en Cabell *Drogotest Test de Dependència TOP 6
Caracteristiques 📌
 • Prova ràpida per a detectar el consum de drogues a partir d'una mostra de pèl
 • Detecta consum de droga en els dies, setmanes fins i tot mesos anteriors a la *realizacion de la prova
 • Senzilla de realitzar, inclou instruccions detallades en espanyol
 • Precisió superior al 99%
 • Fabricada sota els més alts estàndards de qualitat i seguretat de la UE
+ Veure mes Caracteristiques

1 x Test Drogues Format Panell - Detecta 10 Drogues en Orina: Cocaïna, *THC, Metamfetamines, Opiacis, *Fenciclidina, Benzodiazepines, Antidepressius tricíclics, Barbitúrics i Metadona

1 x Test Drogues Format Panell - Detecta 10 Drogues en Orina: Cocaïna, *THC, Metamfetamines, Opiacis, *Fenciclidina, Benzodiazepines, Antidepressius tricíclics, Barbitúrics i Metadona TOP 7
Caracteristiques 📌
 • Test de drogues de panell 10 en 1: Detecta en l'orina 10 de les substàncies més freqüents en el consum de drogues: Amfetamines, barbitúrics, *buprenorfina, *benzodiazepina, cocaïna, *metilendioxi-metamfetamina, morfina, metadona, opiacis, *fenciclidina, antidepressius tricíclics i marihuana.
 • Con este test podrás saber de forma rápida y fiable si ha habido consumo de drogas en los últimos 2 a incluso 30 días, dependiendo de la droga y del tiempo que se lleve abusando de ella.
 • Detecta el consum de drogues habituals com el *speed, els antidepressius, els *benzos, el crack, el *extasis, les metamfetamines, l'heroïna, la pols d'àngel, l'haixix o la marihuana.
 • Fàcil i ràpid d'utilitzar: Tan sols necessita una mostra d'orina de la persona a la qual se li vagi a realitzar el test i en 5 minuts obtindrà els resultats. Manual d'instruccions en espanyol.
 • La fiabilitat del test és d'un 99%. No obstant això, tingui en compte que algunes substàncies poden ser metabolitzades i eliminades ràpidament del cos, per la qual cosa és convenient que si sospita d'un abús de drogues, repeteixi el test amb freqüència i de manera imprevisible per a descartar un possible consum.
+ Veure mes Caracteristiques

*self-*diagnostics test de drogues Saliva *Multi 3-1 kit de test ràpid de drogues per a la detecció de cocaïna cànnabis amfetamina - Prova Ràpida per a Cànnabis *THC, Cocaïna, Amfetamines

*self-*diagnostics test de drogues Saliva *Multi 3-1 kit de test ràpid de drogues per a la detecció de cocaïna cànnabis amfetamina - Prova Ràpida per a Cànnabis *THC, Cocaïna, Amfetamines TOP 8
Caracteristiques 📌
 • 💊 A diferència d'un test de drogues en orina, el test de *self-*diagnostics en saliva *Multi 3 a penes es pot manipular i és mínimament invasiu. Detecció de cocaïna, *THC (cànnabis, marihuana), amfetamines.
 • 💊 Els test de drogues per saliva tenen una finestra de detecció més primerenca que els test d'orina. Alta sensibilitat i especificitat. Més adequats per a obtenir resultats directes i immediats després del consum de drogues.
 • 💊 Con nuestros nuevos sistemas revisados de pruebas de saliva, una prueba de drogas es ahora aún más fácil de usar en cualquier lugar: en casa, en el trabajo o en el tráfico, sin complicaciones.
 • 💊 Manipulació fàcil i segura: El recipient de recollida millorat amb tap de rosca per a la mostra de saliva facilita la recollida i aplicació del líquid de la mostra.
 • 💊 Esponja suau i absorbent que facilita la recollida del líquid salival. Amb indicador de volum integrat: indica quan s'ha recollit suficient material de mostra (1 ml).
+ Veure mes Caracteristiques

*2x Test multidrogues 10 Drogues *THC Cànnabis *Cocaina Amfetamines *Opiaceo Orina Test de Drogues prova de drogues *drogotest test antidrogues prova control *multi drogues detecció *drug kit detector tires

*2x Test multidrogues 10 Drogues *THC Cànnabis *Cocaina Amfetamines *Opiaceo Orina Test de Drogues prova de drogues *drogotest test antidrogues prova control *multi drogues detecció *drug kit detector tires TOP 9
Caracteristiques 📌
 • 🌟 PREVENCIÓ I DETECCIÓ: El Test de *multi drogues permet la determinació qualitativa en orina humana d'amfetamines, *benzodiazepinas, cocaïna, *tetrahidrocannabinol, metadona, metadona, *MDMA, opiacis, barbitúrics, metamfetamina i *buprenorfina. L'enviament inclou 2 proves envasades individualment
 • 🌟 PRECISIÓ: Resultats ràpids, precisos i fàcils d'interpretar en tan sols 5 minuts.
 • 🌟 Les nostres proves de drogues són utilitzades en clíniques, hospitals, centres comunitaris, empreses... Tots els nostres assajos compten amb certificat CE.
 • 🌟 INSTRUCCIONES en 5 idiomas incluidas. Si tiene alguna pregunta, por favor contáctenos. Estaremos encantados de ayudarte
 • 🌟 Visiti el nostre perfil de venedor per a conèixer el nostre catàleg *est de detecció de drogues en saliva, test a tires de *THC, test d'orina, test de salut etc.
+ Veure mes Caracteristiques

3 Test *Accudoctor *Multi Drogues Saliva 3 drogues *THC Cànnabis Marihuana Cocaïna Metamfetamina Opiaci *Drogotest antidrogues Prova de drogues Ràpid detector multidroga fiable kit *deteccion *drug *deteccion

3 Test *Accudoctor *Multi Drogues Saliva 3 drogues *THC Cànnabis Marihuana Cocaïna Metamfetamina Opiaci *Drogotest antidrogues Prova de drogues Ràpid detector multidroga fiable kit *deteccion *drug *deteccion TOP 10
Caracteristiques 📌
 • ★ TEST ACCUDOCTOR MULTIDROGAS 3 DROGAS EN SALIVA: detección rápida y precisa de la metanfetamina, el THC (Cannabis) y la cocaína, las tres drogas ilegales más consumidas en España. Los niveles de corte son 300 ng/ml para la cocaína, 50 ng/ml para metanfetamina y 20 ng/ml para Tetrahidrocannabinol. El envío incluye 3 pruebas envasadas individualmente e instrucciones en 5 idiomas.
 • ★ CLAR i SENSIBLE: la línies són clares i es mostren als pocs minuts. El resultat és positiu si es mostra exclusivament la línia de control C i és negatiu si apareixen la línia de control C i test T. NOTA: Si es mostra una línia de la regió de prova T, encara que sigui de manera molt tènue significa que el resultat és negatiu.
 • ★ Generalmente el THC Cannabis - marihuana se puede detectar en la saliva en un rango de 1 a 3 días después del consumo ocasional, pero en algunos casos puede detectarse hasta por 72 horas o incluso más tiempo en usuarios frecuentes o en consumos de dosis altas.
 • ★ SATISFACCIÓ GARANTIDA: desenvolupat per professionals del sector, estem segurs que *Accudoctor realitzarà la seva funció amb plena confiança. Però si no va complir amb les seves expectatives o va tenir algun incident durant el desenvolupament de la prova, no dubti a contactar-nos per a trobar una solució. Tots les nostres proves té el certificat CE.
 • ★ DETECCIÓ RÀPIDA I PRECISA: Els Test *Accudoctor estan *especificamente dissenyats per a ser utilitzats per professionals en clíniques, centres socials, empreses, centres de desintoxicació, grups d'ajuda...Tots els nostres test disposen de certificat CE. L'enviament inclou 10 proves envasades individualment i instruccions en 5 idiomes.
 • ★ AMPLI CATÀLEG Si està interessat en la compra de més unitats o cerca un altre tipus de drogues visiti el nostre perfil de venedor per a conèixer les nostres ofertes i catàleg en test de drogues en orina, test a tires i test de salut.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Test de Drogues

Nota 9.9
*10x Test de Cocaïna *Safecare Bio *Tech a Tires en Orina Test de Drogues prova de drogues *drogotest test antidrogues proves per a drogues coca *multi detecció control de drogues fiables *drug kit detector
*10x Test de Cocaïna *Safecare Bio *Tech a Tires en Orina Test de Drogues prova de drogues *drogotest test antidrogues proves per a drogues coca *multi detecció control de drogues fiables *drug kit detector
Fabricant Safecare Bio-Tech
Nota 8.5
3 Test *Accudoctor *Multi Drogues Saliva 6 drogues Metamfetamina *THC Cànnabis Marihuana Cocaïna Amfetamina Opiaci *Drogotest antidrogues Prova de drogues Ràpid detector multidrogues fiable kit *deteccion
3 Test *Accudoctor *Multi Drogues Saliva 6 drogues Metamfetamina *THC Cànnabis Marihuana Cocaïna Amfetamina Opiaci *Drogotest antidrogues Prova de drogues Ràpid detector multidrogues fiable kit *deteccion
Fabricant ACCUDOCTOR Check test
Nota 8.0
2 Test Drogas Multi Drogas 6 drogas en saliva THC cannabis marihuana anfetaminas cocaína metanfetamina prueba rápida prueba de saliva drogotest drog test multidrogas detección detecto tiras multidrog
2 Test Drogas Multi Drogas 6 drogas en saliva THC cannabis marihuana anfetaminas cocaína metanfetamina prueba rápida prueba de saliva drogotest drog test multidrogas detección detecto tiras multidrog
Fabricant Safecare Bio-Tech
Nota 7.8
Test multidrogues 10 Drogues en Orina *THC Cànnabis Marihuana Cocaïna Metamfetamina Amfetamina Prova de drogues ràpida Tires *Drogotest Test ràpid de drogues Test d'Orina antidrogues detector *drug Kit
Test multidrogues 10 Drogues en Orina *THC Cànnabis Marihuana Cocaïna Metamfetamina Amfetamina Prova de drogues ràpida Tires *Drogotest Test ràpid de drogues Test d'Orina antidrogues detector *drug Kit
Fabricant Safecare Bio-Tech
Nota 7.7
*Dräger *DrugCheck 3000 | 3 tests multidrogues amb saliva d'un sol ús | Detector de 6 drogues: *THC (marihuana), benzodiazepina, cocaïna, amfetamines, *MDMA i opiacis | Test d'efecte agut
*Dräger *DrugCheck 3000 | 3 tests multidrogues amb saliva d'un sol ús | Detector de 6 drogues: *THC (marihuana), benzodiazepina, cocaïna, amfetamines, *MDMA i opiacis | Test d'efecte agut
Fabricant Dräger
Nota 7.6
10 pruebas de drogas THC 25 ng/ml – prueba de drogas para Marihuana Cannabis – prueba de orina
10 pruebas de drogas THC 25 ng/ml – prueba de drogas para Marihuana Cannabis – prueba de orina
Fabricant BMUT
Nota 7.5
*Pack de 5 Proves de Detecció de Cocaïna en Orina
*Pack de 5 Proves de Detecció de Cocaïna en Orina
Fabricant Home Health Europe
Nota 7.4
Kit de 5 test de drogas y vasos de orina, test drogas. Botes de orina para prueba multidrogas. Test antidrogas rapido y eficaz en cannabis, cocaina, opiaceos(heroina),mdma y anfetaminas
Kit de 5 test de drogas y vasos de orina, test drogas. Botes de orina para prueba multidrogas. Test antidrogas rapido y eficaz en cannabis, cocaina, opiaceos(heroina),mdma y anfetaminas
Fabricant Genérico
Nota 7.4
25 *Accudoctor Test de Cànnabis *THC Marihuana Tires en Orina Prova de drogues ràpida Detecció de Drogues Tires *one reactives detecció kit antidrogues *drogotest tests *rapido *step *Drug *one detector
25 *Accudoctor Test de Cànnabis *THC Marihuana Tires en Orina Prova de drogues ràpida Detecció de Drogues Tires *one reactives detecció kit antidrogues *drogotest tests *rapido *step *Drug *one detector
Fabricant ACCUDOCTOR Check test
Nota 7.4
10 *Accudoctor Test de Cocaïna a Tires en Orina Prova de drogues ràpida Detecció de Drogues Tires reactives Tires d'Orina detecció detector antidrogues *drogotest tests *rapido coca *drug *drogotest kit
10 *Accudoctor Test de Cocaïna a Tires en Orina Prova de drogues ràpida Detecció de Drogues Tires reactives Tires d'Orina detecció detector antidrogues *drogotest tests *rapido coca *drug *drogotest kit
Fabricant ACCUDOCTOR Check test

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-20 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables