Els Millors Teclats Numericos Maig 2023

🔥 Els 3 Millors Teclats Numericos

Teclat Numèric Sense fil, *Jelly *Comb 2,4 *GHz Teclat Numèric 18 Tecles Estàndard amb *Nano Receptor per a Ordinador/*iMac/*MacBook, Negre

Caracteristiques 📌
 • Connexió sense fil a través d'un 2.4 *GHz *nano receptor, fiable i estable, amb un abast màxim de 10 m
 • Fàcil de portar i utilitzar en qualsevol *ocación gràcies a la seva portabilitat; La inclinació ergonòmica integrada proporciona una millor comoditat que ajuda a reduir la tensió
 • Estàndard tecles permeten l'entrada ràpida, precisa i silenciosa
 • Connectar amb el receptor i gaudir-la sense necessitat de conducció
 • Alimentat per una bateria *AA (no incloses); Compatible amb *MacBook / ordinador portàtil Windows / *Mac US
+ Veure mes Caracteristiques

*Bawanfa Teclat numèric sense fil *Bluetooth, Delgado Portàtil Numèric Sense fil *Bluetooth Recarregable 28 Tecles de *tecladopara Data *Entry de Comptabilitat *financierapara, per a PC i portàtils

*Bawanfa Teclat numèric sense fil *Bluetooth, Delgado Portàtil Numèric Sense fil *Bluetooth Recarregable 28 Tecles de *tecladopara Data *Entry de Comptabilitat *financierapara, per a PC i portàtils
Marca: Bawanfa
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Connexió *Bluetooth 3.0】: Teclat numèric *bluetooth sense fil,La tecnologia *Bluetooth 3.0 brinda una connexió sense cables i sense amuntegament, distància operativa de *10m. Nota: [Per a *Desktop PC *Laptop sense funció *bluetooth, necessita usar l'adaptador *bluetooth de tercers (no inclòs) abans d'usar]
 • 【28 tecles de gran grandària amb *Numlock, *Delete, *Tab i més】: Usi el teclat numèric amb 28 tecles funcionals incloent, reculada, inici, fi, *tab i més per a ajudar-lo en tasques de comptabilitat, fulles *excel, i més per a expandir el seu teclat existent.
 • 【Compatibilitat】: Aquest Teclat *Bluetooth és compatible amb Windows 2000/ Em/ 98/ XP /Vista/ 7/ 8/10, Android, Samsung, *Surface Pro 3, Pro 4, Cel·lular Android Tauleta PC *Laptop *Desktop etc.(NOTA: Quan s'usi en un dispositiu amb sistema *iOS i US, la tecla calculadora i les tecles funcionals no poden funcionar però les altres tecles numèriques i de símbol, *ESC, *Tab funcionen bé.)
 • 【*Leggero e *portatile】Teclat numèric *bluetooth sense fil,Control precís d'escriptura còmoda, bona resiliència, resposta ràpida i redueix el so de pressió, brinda una operació tranquil·la d'oficina i llarga vida.
 • 【Disseny Humanitzat】Material ABS, Teclat numèric de disseny prim, aquest Teclat numèric és fàcil de portar amb vostè; aquest teclat numèric produeix sota soroll, sensació còmoda tàctil amb una estructura sòlida i duradora.
+ Veure mes Caracteristiques

*Bawanfa Teclat numèric *Bluetooth, Teclat Numèric Sense fil Recarregable 34 Tecles Entrada Dades Teclat Numèric Compatible amb Windows/Android/*iOS/US

*Bawanfa Teclat numèric *Bluetooth, Teclat Numèric Sense fil Recarregable 34 Tecles Entrada Dades Teclat Numèric Compatible amb Windows/Android/*iOS/US
Marca: Bawanfa
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • TECLAT NUMÈRIC DE 34 TECLES:Teclat numèric portàtil prim augmenti la velocitat i la precisió de l'entrada de dades, inclosos tots els números, les tecles de control dedicades per a inici, final, pestanya, pàgina *uP / a baix, tecla de calculadora, tecla de captura de pantalla, joc de tecles de fletxa i més. El teclat numèric li ofereix la selecció de dades i les funcions de comptabilitat perfectes per a facilitar el seu treball.
 • *CONNESSIONE *BLUETOOTH 3.0: Teclat numèric connectat a través de *Bluetooth 3.0. Simplement aparelli el teclat numèric amb *mac o portàtil a través del botó d'aparellament en la seva part posterior, s'aparella instantània i fàcilment, es connectarà automàticament després del primer ús. Utilitzant el xip avançat *Bluetooth 3.0, a una distància d'operació de 10 m, el teclat numèric sense fil li brinda un estil de vida de tecnologia sense fil ràpid i estable.
 • SOMNI AUTOMÀTIC & *CARGABLE USB: El teclat numèric *Bluetooth es recarrega fàcilment a través del cable USB inclòs, triga dues hores a carregar-se per complet, no és necessari canviar la bateria i és fàcil d'usar. El teclat sense fil *Bluetooth també té la funció d'apagat automàtic, menor consum d'energia, reflecteix l'estalvi d'energia i la humanització del producte. Pressioni qualsevol tecla per a activar el teclat en 3 segons
 • *SILM I DISSENY ERGONÒMIC:El teclat numèric *Bluetooth està fabricat amb materials de sòlids i de primera qualitat per a un ús prolongat, la inclinació ergonòmica per a una escriptura còmoda i bona aparença, control de precisió d'escriptura còmode, bona elasticitat i resposta ràpida
 • VASTA *COMPATIBILITÀ AMB Windows / Android / *iOS / US: *Questo *tastierino *Bluetooth *è *compatibile amb Windows 2000/ Em/ 98/ XP /Vista/ 7/ 8/10, Android, Samsung, *Surface Pro 3, Pro 4, Telèfon intel·ligent Android, Tauleta PC *Laptop *Desktop, *eccetera【*ATTENZIONE: *sui *sistemi US i *iOS *funzionano només i *tasti *numerici, *ESC e *Tab】
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Teclats Numericos al millor preu.

Si estàs buscant comprar Teclats Numericos, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Teclats Numericos, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Teclat Numerico estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Teclat Numerico Més Barat

Teclat *Jelly *Comb Teclat numèric sense fil *Bluetooth recarregable 28 amb multifunció per a Windows, Android, computadora portàtil, oficina (negre i gris)

Teclat *Jelly *Comb Teclat numèric sense fil *Bluetooth recarregable 28 amb multifunció per a Windows, Android, computadora portàtil, oficina (negre i gris)
Marca: Jelly Comb
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 【Teclat numèric *Bluetooth La tecnologia *Bluetooth *Bluetooth 3.0 permet una connexió sense fil estable. El teclat numèric té un abast de 10 *my admet l'ús mentre es carrega.
 • 【28 tecles multifunció】 Usi el teclat sense fil *Bluetooth de 28 botons, que inclou reculada, inici, fi, pestanya, etc., per a ajudar-ho amb les tasques de facturació i estendre el seu teclat existent.
 • 【Teclat numèric *Bluetooth recarregable integrat Bateria de liti incorporada de 350 *mAh, no necessita canviar les bateries. Es pot carregar fàcilment amb el cable de càrrega USB subministrat. El procés de càrrega dura al voltant de 2 hores i dura 2 setmanes quan està completament carregat.
 • 【Disseny amigable】 Compost d'alumini i plàstic, modern i noble. I els coixinets en la part posterior mantenen el teclat *Bluetooth en el seu lloc. Gràcies al seu disseny prim, pot portar el teclat a totes parts.
 • 【 Àmplia compatibilitat】 Aquest teclat numèric *Bluetooth és compatible amb *Mac US, *iOS, Windows i Android, i funciona amb *iMac, *MacBook *Air, *MacBook Pro, *laptop i *laptop amb Windows 10/8/7. 【NOTA: en Apple US / *iOS Les tecles de la computadora i les tecles de funció del sistema (Inici, Fi, *Esc, *Pgup, *PgDn i fletxes) no poden funcionar, però les altres tecles numèriques funcionen bé.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Teclats Numericos que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Teclats Numericos disponibles en Maig del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Teclats Numericos veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Teclat Numerico Calitat - Preu

*KKmoon Cable USB numèric de *Slim Mini Número *Pad Digital 18 Tecles per a *iMac/*Mac Pro/*MacBook/*MacBook *Air/Pro *Laptop PC portàtil d'Escriptori

*KKmoon Cable USB numèric de *Slim Mini Número *Pad Digital 18 Tecles per a *iMac/*Mac Pro/*MacBook/*MacBook *Air/Pro *Laptop PC portàtil d'Escriptori
Marca: KKmoon
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • *Plug & *Play, simple i convenient. són vàlides per a tots els ordinadors amb la seva interfície USB. tecla vida fins a 5 milions de vegades.
 • Disseny prim i compacte: 18 de claus per cable l'apartat de bloc, mini i portable. disseny per a enfonsar aigua vessi accidental.
 • Antilliscant dempeus coixinets de protegir fortament el teclat es llisca. disseny ergonòmic fa que *Fit per als seus dits i nina, efectivament redueix la fatiga per intensament llarga hores.
 • Suport per a hibernació automàtica, no necessita un interruptor *ON/*OFF.
 • La pantalla LED s'il·lumina quan el dispositiu està llest per a l'entrada de dades és.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Teclats Numericos

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Teclats Numericos que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Teclats Numericos

*Richer-R Mini Teclat Numèric,Teclat USB Portàtil,*Keyboard *Ultrafino Universal per a Ordenador Computadores d'Escriptori,*Laptop, etc.

Caracteristiques 📌
 • Antilliscant, *antipérdida, no fàcil de *indossare. Disseny de botó tàctil, confortable sensació de la mà
 • Interfície USB, fàcil d'instal·lar i usar. *Plug *and *Play, no requereix la instal·lació de controladors
 • Disseny ultra prima, fàcil de portar. Es guarda còmodament en una maletí o en una bossa per a ordinador portàtil
 • Ajuda a simplificar l'entrada d'una gran quantitat de dades, facilita la inserció de les dades
 • Apte a tots els tipus d'ordinadors portàtils, ordinadors de sobretaula, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

*CATECK numèric sense fil *Bluetooth,Teclat numèric 22 Tecles *Bluetooth de *tecladopara Data *Entry de Comptabilitat PC/*Notebook/d'Escriptori/Tauleta

Caracteristiques 📌
 • 【Millorar *Bluetooth Teclat Numèric】: en comparació amb la versió normal, el teclat numèric sense fil és compatible amb *NumLock, *ESC, *Tab, *Delete, etc. Amb tecla d'accés directe que pot obrir la calculadora de la computadora directament, gran accessori per a computadores portàtils petites sense un teclat separat.
 • 【Connexió *Bluetooth 3.0】: la tecnologia *Bluetooth 3.0 proporciona una connexió sense cables i sense desordre, és molt estable, transmissió de dades ràpida i de confiança, sense retards ni interrupcions, no es necessiten controladors de dispositiu, distància de funcionament de 10 m [per a computadora d'escriptori PC portàtil sense funció *bluetooth, ha d'usar un adaptador *bluetooth de tercers (no inclòs) abans d'usar-lo].
 • 【Multifunció i silenciós】: el teclat numèric amb 22 tecles de grandària completa, que és còmode per a escriure, control precís, bona capacitat de resposta ràpida i reducció del so de la premsa, brinda una operació silenciosa en l'oficina i una llarga vida útil.
 • 【Estalvi d'energia】: El teclat numèric ingressa a la manera de suspensió automàticament, estalvia energia, prolonga la durada de la bateria; Qualsevol tecla per a despertar el teclat numèric; Font d'alimentació amb 1 * bateria *AAA (no inclosa).
 • 【Àmplia compatibilitat】: Compatible amb Tauleta PC, computadora d'escriptori, telèfon cel·lular, Windows 98SE / EM / 2000 / XP / Vista / 7 / 8/10 *syestem, *Mac US X 10.6 i superior, Linux 2.4 o superior. El teclat numèric *Bluetooth NO és completament compatible amb el sistema *Macbook US i el sistema Apple *iOS, la tecla calculadora i les tecles funcionals no poden funcionar, però altres tecles numèriques i de símbols funcionen bé.
+ Veure mes Caracteristiques

*Rytaki Teclat numèric *Bluetooth amb múltiples accessos directes de 34 Tecles Teclat numèric Delgado sense fil portàtil per a iPad/*Mac/*Laptop/PC Compatible amb el Sistema Windows

Caracteristiques 📌
 • Teclat numèric útil: augmenta l'eficiència. Ingressi les dades més ràpid. El teclat numèric inclou reculada, inici, final, pestanya, conjunt de números, conjunt de tecles de fletxa, calculadora i captura de pantalla, etc. El teclat numèric *Bluetooth multifuncional de 34 tecles és més fàcil en el treball. El teclat numèric és fàcil d'usar.
 • *Connessione *Bluetooth 3.0: Teclat numèric connectat a través de *Bluetooth 3.0. Simplement aparelli el teclat numèric amb *mac o portàtil a través del botó d'aparellament en la seva part posterior, s'aparella instantània i fàcilment, es connectarà automàticament després del primer ús. Utilitzant el xip avançat *Bluetooth 3.0, a una distància d'operació de 10 m, el teclat numèric sense fil li brinda un estil de vida de tecnologia sense fil ràpid i estable.
 • Recarregable i estalvi d'energia: el teclat numèric és recarregable, la qual cosa evita el desaprofitament de la bateria i és ecològic. Si no usa el teclat numèric durant més de 20 minutos, el teclat numèric seria per a dormir. Si pressiona qualsevol tecla, el teclat numèric tornarà a funcionar.
 • Somni Automàtic & *Cargable USB:el teclat numèric és recarregable, la qual cosa evita el desaprofitament de la bateria i és ecològic. Si no usa el teclat numèric durant més de 20 minutos, el teclat numèric seria per a dormir. Si pressiona qualsevol tecla, el teclat numèric tornarà a funcionar.
 • Compatibilitat: compatible amb Windows / Android / *iOS / US: *Questo *tastierino *Bluetooth *è *compatibile amb Windows 2000/ Em/ 98/ XP /Vista/ 7/ 8/10, Android, Samsung, *Surface Pro 3, Pro 4, Telèfon intel·ligent Android, Tauleta PC *Laptop *Desktop, *eccetera【*ATTENZIONE: *sui *sistemi US i *iOS *funzionano només i *tasti *numerici, *ESC e *Tab】
+ Veure mes Caracteristiques

*Alcey Teclat Numèric USB amb *Combo de Concentrador USB per a *iMac, *MacBook *Air, *MacBook Pro, *MacBook, *Mac Mini, *PCs i *Laptops

Caracteristiques 📌
 • Disseny elegant estil Apple ideal per a *Mac Pro, *iMac, *MacBook *Air, *MacBook Pro, *MacBook i *Mac Mini.
 • Afegeix un teclat numèric al seu teclat actual i tres ports *usb 2.0 al seu PC / *Laptop per a ingressar dades ràpida i còmodament.
 • L'indicador LED blau mostra l'estat d'energia; Fàcil d'instal·lar, *Plug & *Play, *Hot *swappable
 • Ultra prim i compacte; No requereix *Drivers
 • Compatibilitat: Windows 2000 / EM/ XP / Vista / 7 / 8/10 (*32bit / *64bit) i *MAC US 10.X o versió posterior
+ Veure mes Caracteristiques

*Rytaki Teclat numèric sense fil, Bloc *numerico *inalambrico, 22 Tecles amb Receptor Mini USB 2.4G, teclats numèrics per a *Laptop, PC, *Desktop, *Surface, *Notebook, etc – Negre

Caracteristiques 📌
 • 【Sense necessitat de cable de teclat】 teclat numèric *usb utilitzant la tecnologia sense fil avançada de 2,4 *GHz, *Plug *and *Play, sense controladors de dispositiu, estabilitat de transmissió de senyal, pràcticament sense demores ni abandons. el rang de treball màxim és de fins a 10M
 • teclat numèric sense fil El teclat *wireless de 22 *teclaspara *laptop amb inclinació *ergonómicaprovee *soportepara ajudar a *prevenirdolor de nines, ideal per a aquells que treballen amb fulls de càlcul, arxius de comptabilitat o financers.
 • 【Teclat amb una versió millorada】teclat numèric sense fil en comparació amb la versió normal del nostre teclat, admet *Bloq *Num, *ESC, Pestanya, Eliminar, etc. Amb la tecla d'accés directe a la calculadora. Això ajuda a augmentar l'eficiència en el treball.
 • *Compatibilided:el teclat numèric *inalámbricofunciona amb PC, *laptop i computadores de *escritorioque tinguin sistema Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10. 【El teclat numèric sense fil de 22 *teclasno és totalment compatible amb *Mac US. Pel fet que els productes de la companyia Apple no *soportanbotones/tecles de funció externs】
 • 【La nostra Garantia】Brindem suport tècnic online les 24 hores, si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos. A més, oferim 2 anys de garantia.
+ Veure mes Caracteristiques

*Namando Teclat Numèric 2.4G USB Sense fil 18 Tecla Mini Digital per a *iMac / *MacBook / *MacBook *Air / Pro *Notebook PC portàtil d'escriptori

Caracteristiques 📌
 • *Plug-*and-*play: no es requereixen controladors de dispositiu.
 • Transmissió sense fil, ràpida i sensible, fins a 10 metres de rang de treball.
 • Suport manera d'hibernació automàtica, no es necessita un botó d'encesa.
 • Disseny prim i compacte: teclat numèric sense fil de 18 tecles, que és pràctic i portàtil.
 • La llum indicadora vermella està encesa quan el dispositiu està llest per a l'entrada de dades.
+ Veure mes Caracteristiques

*Redragon K552RGB *KUMARA Teclat Mecànic *Tenkeyless, *Switch *Outemu *Blue, Reforçat, *Retroiluminado *RGB Distribució Espanyola - Color Negre - PC Windows Compatible

Caracteristiques 📌
 • ⌨️ TECLAT MECÀNIC *TKL (Sense teclat numèric) distribució espanyola amb interruptors *Outemu *Blue (resistent a pols i vessaments). Dissenyat per a durar i tenir la millor capacitat de resposta. Els interruptors ofereixen resistència mitjana, so de clic, audible i retroalimentació tàctil. Els *switchs posseeixen una durabilitat de 50 milions de pulsacions. No hi ha un CD de programari inclòs 【DESCARREGAR CONTROLADOR : http://redrn.me/drivers_k552rbg | PREGUNTES FREQÜENTS: https://redragonla.com/faqs/】
 • 🌈IL·LUMINACIÓ *RGB La il·luminació del *Kumara K-552 *RGB consta de tecles *retroiluminadas configurables mitjançant programari independent o 18 maneres directe des del teclat, amb possibilitats de guardar perfils dins de la memòria interna, aconseguint un resultat òptim basat en les seves necessitats.
 • 🚫 TECLA DE BLOQUEIG DE WINDOWS Com el seu nom ho diu, aquesta tecla afegeix funcionalitat al teclat, evitant tocar accidentalment la tecla que tancament el nostre joc mentre ens trobem en el punt clau de la partida. 【Compatible amb Windows 10/8/7/Vista/XP. Suport de teclat limitat en *Mac US/Linux】
 • 👻 ANTI *GHOSTING i N-*KEY *ROLL *OVER en totes les seves tecles. Això significa que cada tecla serà escanejada de manera independent i gràcies a això cadascuna serà detectada correctament, sense importar quantes tecles premem alhora.
 • 💪 CONSTRUCCIÓ La construcció del teclat està realitzada sobre plàstic ABS reforçat i una placa d'acer, la qual cosa ho fan extremadament sòlid i durador. Combinat amb tecles modelades per injecció de doble tir, resultant que sigui impossible que es desgasti, ideal per a ús intensiu. El seu cable d'1.8 metres resisteix fins a *12kg de càrrega contínua i fins a 10.000 flexions brusques. Ve amb un connector USB d'alta velocitat xapat en or sense corrosió per a una connexió de confiança de 1MS.
+ Veure mes Caracteristiques

*Logitech MK295 Blego de Ratolí i Teclat Sense fils: Tecnologia *SilentTouch, Teclat Numèric Complet, Botons de Dreceres, Receptor *Nano USB, 90% Menys de Soroll, Disposició *QWERTY Español - *Negro

Caracteristiques 📌
 • COMODITAT En gran: El teclat incorpora una disposició numèrica completa i 8 botons de dreceres per a facilitar-te la navegació i l'entrada d'informació
 • CONNECTIVITAT SENSE FIL: Ordena el caos en el teu escriptori gràcies a la connexió sense fil de 2,4 *GHz sense retards. El teclat ve a més amb un receptor de 10 m USB
 • FUNCIONAMENT A l'INSTANT: Per a utilitzar el teclat i el ratolí només hauràs d'endollar-los. A més, són compatibles amb Chrome US i Windows, tant en el teu *laptop com en el teu ordenador PC
 • DISSENY DURADOR: Aquest teclat va ser dissenyat per a resistir possibles vessaments de líquids, amb una disposició ben definida i tecles duradores. Pots regular el seu angle gràcies al seu suport ajustable
 • TECNOLOGIA *SILENTTOUCH: Est blego de teclat i ratolí sense fil *Logitech MK295 compta amb sensor òptic avançat i ofereix la mateixa experiència en teclejar i fer clic amb un 90% menys de soroll
+ Veure mes Caracteristiques

*Targus 4334367 Teclat *númerico USB, Color Negre/Gris, 16" *Black/Xarxa

Caracteristiques 📌
 • Funcionalitat: tecles còncaves de grandària estàndard, còmodes i grans per a mes *precision
 • Excel·lent per a treballar en fulles de calculo, arxius de comptabilitat i aplicacions financeres
 • *Ergonomico: amb una inclinació ergonòmica que proporciona suport per a evitar els problemes de nines
 • Compatibilitat: requereix un port USB
 • Dispositiu *plug-*and-*play, no requereix *drivers
+ Veure mes Caracteristiques

*Nobrand *Qisan Teclat numèric amb Cable 26 Tecles Teclat portàtil USB Mini Teclat Prim Extern *Magicforce-Negre

Caracteristiques 📌
 • 1. Disseny millorat de 26 tecles: per a les necessitats dels treballadors d'entrada de dades grans, s'agreguen vuit tecles i tres tecles compostes *FN sobre la base del teclat numèric estàndard 17, la qual cosa redueix el moviment de la mà humana entre el teclat principal i el teclat numèric de la computadora.
 • 2. El xip independent asíncron no interfereix amb el teclat principal de la computadora, i no hi ha necessitat de canviar d'un costat a un altre. És convenient i ràpid operar el teclat principal amb una mà i el teclat numèric amb l'altra mà.
 • 3. Teclat numèric multifuncional amb cable: l'estructura del botó dempeus de tisora per a computadora portàtil el fa sentir còmode. Amb signe igual, parèntesi esquerre i dret, *Esc, *Tab, reculada, tecla d'eliminació, accés directe de computadora i tecla de símbol de moneda que satisfan la majoria de les necessitats d'ingrés.
 • 4. Disseny *ultrafino i minimalista, fàcil de transportar, elegant i bell. Els personatges són clars i no fàcils de desgastar. Excusa USB, *plug *and *play.
 • 5. El teclat numèric de 26 tecles és adequat per a usuaris de computadores portàtils, bancs, valors financers, treballadors de negocis o s'utilitza amb 87 teclats, 82 teclats, 68 teclats, 61 teclats i altres teclats sense secció numèrica.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Teclat Numerico

Nota 9.9
*CATECK Teclat numèric i ratolí, 2.4G Mini Teclat numèric sense fil USB Blego de Teclat i ratolí amb Receptor USB per a Ordinador portàtil o d'Escriptori *Notebook: amb Només un Receptor USB
*CATECK Teclat numèric i ratolí, 2.4G Mini Teclat numèric sense fil USB Blego de Teclat i ratolí amb Receptor USB per a Ordinador portàtil o d'Escriptori *Notebook: amb Només un Receptor USB
Fabricant CATECK
Nota 8.5
Apple *Magic *Keyboard amb teclat numèric - Español - Gris espacial
Apple *Magic *Keyboard amb teclat numèric - Español - Gris espacial
Fabricant Apple
Nota 8.0
Trust *Xalas - Teclat numèric USB, Color Negre
Trust *Xalas - Teclat numèric USB, Color Negre
Fabricant Trust
Nota 7.8
*Alcey Teclat numèric sense fil, 22 Tecles amb Receptor Mini USB 2.4G per a *iMac, *MacBooks, PC i portàtils – *Silver
*Alcey Teclat numèric sense fil, 22 Tecles amb Receptor Mini USB 2.4G per a *iMac, *MacBooks, PC i portàtils – *Silver
Fabricant Alcey
Nota 7.7
Teclat Sense fil Espanyol, *JOYACCESS Teclat PC *QWERTY Compacte i Ergonòmic amb Teclat Numèric, teclats per a PC, *Laptop, *Mac i *Smart TV, compatible amb Windows 10 / XP / 7/8 / Vista negre i grisa
Teclat Sense fil Espanyol, *JOYACCESS Teclat PC *QWERTY Compacte i Ergonòmic amb Teclat Numèric, teclats per a PC, *Laptop, *Mac i *Smart TV, compatible amb Windows 10 / XP / 7/8 / Vista negre i grisa
Fabricant JOYACCESS
Nota 7.6
Teclat numèric sense fil *Bluetooth, Teclat numèric 22 Tecles *Bluetooth Extensions de *tecladopara Data *Entry de Comptabilitat *financierapara *Laptop, Escriptori, PC, *Notebook
Teclat numèric sense fil *Bluetooth, Teclat numèric 22 Tecles *Bluetooth Extensions de *tecladopara Data *Entry de Comptabilitat *financierapara *Laptop, Escriptori, PC, *Notebook
Fabricant Arkidyn
Nota 7.5
*Rytaki Teclat Numèric, Sense fil, *Bluetooth, amb Calculadora, per a *iMac, *MacBooks, *PCs i *Laptops, Marca
*Rytaki Teclat Numèric, Sense fil, *Bluetooth, amb Calculadora, per a *iMac, *MacBooks, *PCs i *Laptops, Marca
Fabricant Rytaki
Nota 7.4
*OMOTON *Pack de Teclat i Ratolí Sense fil amb USB (2.4 *GHz, sense fil, Windows) Teclat Espanyol amb Tecles *Numericas, Blanco
*OMOTON *Pack de Teclat i Ratolí Sense fil amb USB (2.4 *GHz, sense fil, Windows) Teclat Espanyol amb Tecles *Numericas, Blanco
Fabricant OMOTON
Nota 7.4
*OMOTON Teclat Sense fil Compatible amb *iOS/*iPadOS, Teclat Numèric, iPad Pro 10.5/11/12.9/ iPad 10.2 2019/iPad 2018/2017, iPad 5/4/3/2, iPad *Air 3/2/1, iPad Mini i iPhone, Plata
*OMOTON Teclat Sense fil Compatible amb *iOS/*iPadOS, Teclat Numèric, iPad Pro 10.5/11/12.9/ iPad 10.2 2019/iPad 2018/2017, iPad 5/4/3/2, iPad *Air 3/2/1, iPad Mini i iPhone, Plata
Fabricant OMOTON
Nota 7.4
*iAmotus Teclat *Gaming per a Una Sola Mà *Ergonomica *Reposamanos *Rainbow LED *Retroiluminación 35-*Key Mini *Portatil Teclat Professional per a Jocs *per PC Windows/*Mac(Negre)
*iAmotus Teclat *Gaming per a Una Sola Mà *Ergonomica *Reposamanos *Rainbow LED *Retroiluminación 35-*Key Mini *Portatil Teclat Professional per a Jocs *per PC Windows/*Mac(Negre)
Fabricant iAmotus

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-9-12 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables