Els Millors Suplements de Magnesi de Novembre 2021

🔥 Els 3 Millors Suplements de Magnesi

Ana Maria *Lajusticia - Magnesi total 5 – 100 *comp. Disminueix el cansament i la fatiga, millora el funcionament del sistema nerviós. Apte per a vegans. Envàs per a 50 dies de tractament.

Caracteristiques 📌
 • El magnesi contribueix a disminuir el cansament i la fatiga
 • El magnesi contribueix al funcionament normal dels músculs.
 • El magnesi contribueix al manteniment dels ossos i dents en condicions normals.
 • El magnesi contribueix a l'equilibri electrolític
 • Està involucrat en multitud de processos: metabolisme energètic, la síntesi proteica, la síntesi i degradació d'àcids grassos.
+ Veure mes Caracteristiques

Citrat de Magnesi *Premium *2580mg Alt dosatge - *400mg de Magnesi pur elemental + Vitamina B12 i B6 per dosi diària- 180 càpsules veganes sense additius- Fabricat a Alemanya

Citrat de Magnesi *Premium *2580mg Alt dosatge - *400mg de Magnesi pur elemental + Vitamina B12 i B6 per dosi diària- 180 càpsules veganes sense additius- Fabricat a Alemanya
Marca: Gloryfeel
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ✅ CITRAT DE MAGNESI *PREMIUM MÁS *VITAMINA B12 I B6 - Forma de citrat de magnesi altament *biodisponible (*dicitrato de *tri-magnesi). La forma de vaig donar-citrat proporciona el doble de la quantitat de magnesi elemental (aprox. 16%) que el citrat (aprox. 8%). Per a assegurar l'absorció i bona disponibilitat del magnesi, el combinem amb vitamina B6. La vitamina B6 i la vitamina B12 poden fer costat òptimament al magnesi en la seva funció com a mineral.
 • ✅ QUALITAT *PREMIUM COMPROVADA EN LABORATORI - Cada dosi diària (3 càpsules) conté *2580mg de *dicitrato de *tri-magnesi altament *biodisponible (forma de magnesi considerat fàcil de digerir i d'absorbir). Dels quals *400mg són magnesi elemental pur. ATENCIÓ: Els altres proveïdors no esmenten el magnesi elemental. El contingut de magnesi, vitamines, la puresa i tot tipus de substàncies nocives han estat provats en laboratoris alemanys i acreditats.
 • ✅ MÚSCULS, NERVIS, OSSOS I DENTS - El magnesi contribueix a la funció muscular normal, al manteniment d'ossos i dents normals. El magnesi, la vitamina B6 i B12 contribueixen a la funció normal del sistema nerviós, a la reducció del cansament i la fatiga i al metabolisme energètic normal. Les vitamines B6 i B12 contribueixen al funcionament normal del sistema immunològic.*👉 🎁 INCLOU E-*BOOK (PDF).
 • ✅ 100% VEGÀ I LLIURE D'ADDITIUS NO DESITJATS - El nostre *dicitrato de *tri-magnesi d'alta qualitat està encapsulat sense additius artificials. Sense gelatina ni ingredients animals. Sense *estearato de magnesi, agents alliberadors, sabors, colorants, estabilitzadors, farcits, gelatina i, per descomptat, sense enginyeria genètica, lactosa i gluten. Produït en instal·lacions estrictament provades a Alemanya, com ho exigeix la llei d'aliments, amb certificat *HACCP.
 • ✅ QUALITAT DE MARCA ALEMANYA - Fabricat a Alemanya sota els més alts estàndards de qualitat i els més estrictes controls, cada producte *GloryFeel està subjecte a contínues proves per laboratoris acreditats. ▶️ Estarem encantats d'enviar-li els informes.
+ Veure mes Caracteristiques

Citrat de Magnesi [ 400 mg per càpsula] Vegà de *AAVALABS - Alta Dosi de Magnesi Elemental [ 448 mg per dosi] - 180 càpsules - Pur - Subministrament de 3 mesos

Citrat de Magnesi [ 400 mg per càpsula] Vegà de *AAVALABS - Alta Dosi de Magnesi Elemental [ 448 mg per dosi] - 180 càpsules - Pur - Subministrament de 3 mesos
Marca: AAVALABS
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • ➤ÉS CITRAT DE MAGNESI PUR? SÍ! Aquest suplement conté de 1496 mg de Citrat de Magnesi Pur per dosi diària (dels quals 448.8 mg són magnesi elemental). Com el Citrat de Magnesi és altament *biodisponible, dues càpsules veganes són tot el que necessites. A més, les nostres càpsules són lliures d'OGM, glútens i no contenen edulcorants o colorants artificials.
 • ➤PER A QUÈ ÉS EL MAGNESI? El magnesi és un mineral simple però poderós que fa costat a la funció normal dels músculs i dels nervis, i addicionalment manté la salut òssia. També s'ha demostrat que el magnesi ajuda a reduir el cansament i la fatiga, la qual cosa li permet aprofitar cada dia al màxim.
 • ➤QUI HAURIA DE PRENDRE CITRAT DE MAGNESI? El Citrat de Magnesi és perfecte per a aquells que desitgen tenir un estil de vida actiu perquè contribueix directament a una funció muscular normal. És ideal per a aquells volen mantenir-se actius, així com també per a qualsevol que desitgi crear una versió més sana i feliç de si mateixos.
 • ➤SÓN SEGURS ELS SUPLEMENTS DE MAGNESI? Els nostres productes passen per estrictes proves de tercers per a assegurar els millors estàndards de qualitat i seguretat europeus en totes les etapes de desenvolupament i producció. També realitzem rigoroses proves internes en les nostres instal·lacions amb certificat *BPF europeu, per a assegurar que els nostres suplements mantinguin una composició i propietats fisicoquímiques i organolèptiques òptimes.
 • ➤PER QUÈ TRIAR *AAVALABS? La nostra missió en *AAVALABS és difondre els nostres valors nòrdics de puresa i frescor per tot el món. Combinem la saviesa innata de la naturalesa amb el poder de la tecnologia moderna per a obtenir ingredients de la més alta qualitat i després fer-los el més *biodisponibles que puguem.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás Els Millors Suplements de Magnesi durant el black friday al millor preu
Si aquestes buscant comprar Suplements de Magnesi però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

🤑 El Suplement de Magnesi Més Barat

Citrat de Magnesi *740mg, 180 Càpsules Vegà - *220mg de Magnesi Pur d'Alta Biodisponibilitat, Subministrament per a 6 Mesos, Redueix Cansament i Fatiga, Equilibra els Electròlits. Suplement Esportiu

Caracteristiques 📌
 • Per Què Prendre el Citrat De Magnesi en Càpsules de *WeightWorld? - El nostre suplement de càpsules de magnesi conté una dosi de *220mg de magnesi natural per càpsula provinent de la potent fórmula de *740mg de citrat de magnesi. Aquest mineral és essencial és conegut per ser essencial en la síntesi de proteïnes i en el metabolisme energètic normal segons la *EFSA.
 • Múltiples Beneficis del Magnesi per a l'Organisme - Aquest mineral té múltiples beneficis perquè contribueix al funcionament normal del sistema nerviós, a la funció psicològica normal, contribueix al manteniment de les dents i té un paper en el procés de divisió cel·lular. Propietats confirmades per l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (*EFSA).
 • Mineral de Magnesi Fonamental per a Esportistes - El magnesi és un mineral fonamental per a l'exercici físic, ja que contribueix a reduir el cansament i la fatiga, a l'equilibri d'electròlits, contribueix al funcionament i manteniment normal de músculs i ossos i per a contribueix a la síntesi normal de proteïnes. Propietats confirmades per la *EFSA.
 • Suplement de Citrat de Magnesi *Capsulas d'Alta Dosi 100% Natural, Vegà, Vegetarià I Apte Per a Dieta *Keto - El complex de càpsules de magnesi altament concentrat totalment pur i no conté químics ni additius afegits i 100% natural. A més és perfecte per als quals porten una dieta vegana, *keto sense gluten.
 • Quina és la Història de *WeightWorld? - *WeightWorld és una petita empresa familiar amb mes de 14 anys d'experiència, en la qual ens hem convertit en una marca de referència en tot el relacionat amb els suplements alimentosos i vitamines. Només utilitzem els ingredients de major qualitat i els majors estàndards de fabricació del món (*GMP).
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Suplements de Magnesi que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Suplements de Magnesi disponibles en Novembre del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Suplements de Magnesi veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Suplement de Magnesi Calitat - Preu

Citrat de Magnesi - 200 mg | 180 Comprimits (Subministrament per a 6 Mesos) | Complement alimentós de *Nu O *Nutrition

Citrat de Magnesi - 200 mg | 180 Comprimits (Subministrament per a 6 Mesos) | Complement alimentós de *Nu O *Nutrition
Marca: Nu U Nutrition
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ✔ MÀXIMA POTÈNCIA en 200 mg - El nostre complement de Magnesi de 200 mg deriva del Citrat de Magnesi. NO utilitzem Òxid de Magnesi.
 • ✔ GAUDI DE TOTAL TRANQUIL·LITAT AMB EL NOSTRE PRODUCTE DEL REGNE UNIT - Molts complements de Magnesi s'importen des d'altres països, des d'Àsia o Amèrica. Els nostres es fan al Regne Unit, per la qual cosa compleixen els requisits de qualitat més alts del món. SENSE llet, lactosa, soia, gluten ni blat, i APTES per a vegetarians.
 • ✔ SUBMINISTRAMENT PER A 6 MESOS - El nostre magnífic *pack de 180 comprimits és de gran VALOR i conté suficient Magnesi per a sis mesos. Amb un subministrament de 26 setmanes, no necessitarà tornar a realitzar una comanda tots els mesos.
 • ✔ PROPIETATS SALUDABLES - El magnesi contribueix a la reducció del cansament i la fatiga, com també al bon funcionament del sistema nerviós, de les funcions psicològiques i a l'adequat manteniment dels ossos i dents.
 • ✔ AJUDA Al FUNCIONAMENT MUSCULAR - El magnesi contribueix a normalitzar el funcionament muscular i la síntesi proteica.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2021 de Els Suplements de Magnesi

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Suplements de Magnesi que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Suplements de Magnesi

*RS L *Treonato de Magnesi 90 *Capsulas Veganes | Suplement *Nootropico de Magnesi per a l'Alleujament d'Enrampades | Vitamines per a Memòria | Sense OGM o Gluten

Caracteristiques 📌
 • LLIURE DE QUALSEVOL FARCIMENT O AGLUTINANT: Cada porció de 3 càpsules diàries proporciona *1500mg de *Treonato de Magnesi L (*117mg de magnesi actiu). No hem utilitzat absolutament cap farcit o aglutinant en aquest producte. Cada ampolla conté 90 càpsules.
 • SUPORT COGNITIU. El Magnesi és un cofactor essencial per a la producció de neurotransmissors en el cervell. Els Neurotransmissors són reguladors clau de la funció cognitiva, l'homeòstasi, la coordinació muscular i l'estat d'ànim.
 • ALTA BIO DISPONIBILITAT El L-*Treonato de Magnesi combina magnesi elemental amb àcid *treónico. L'àcid *treónico ajuda a transportar el magnesi a través de la barrera protectora *hematoencefálica on les neurones del cervell poden usar-lo directament.
 • ENVELLIMENT CEREBRAL LENT. S'ha demostrat que millorar l'estat del magnesi en el cervell té un impacte positiu en la salut de les cèl·lules nervioses, pot millorar la densitat *sináptica i alenteix l'envelliment biològic natural del cervell.
 • *TOMÁ *RISE AMB CONFIANÇA. Tots els nostres suplements es fabriquen al Regne Unit en instal·lacions certificades ISO amb estrictes garanties de control de qualitat. Oferim una GARANTIA 100% DE REEMBORSAMENT DELS DINERS per a qualsevol persona que estigui descontenta amb el producte.
+ Veure mes Caracteristiques

*ZMA Magnesi Zinc Vitamina B6 Contribueix al Manteniment Nivell Testosterona i *Energia Redueix Cansament. Sistema Immunitari. 120 Càpsules Clorofil·la. Certificat VEGÀ CE.N2 Natural *Nutrition

Caracteristiques 📌
 • 💪EL MAGNESI CONTRIBUEIX Al FUNCIONAMENT NORMAL MUSCULAR. ZINC, VITAMINA B6 I C CONTRIBUEIXEN Al FUNCIONAMENT NORMAL DEL SISTEMA IMMUNITARI: El complement *ZMA Magnesi de N2 Natural *Nutrition compta amb una Alta Biodisponibilitat de Magnesi i Zinc gràcies a la Vitamina B6. A més, ajuda a Mantenir els Nivells de Testosterona. Pot ser utilitzat abans i després de l'activitat esportiva.
 • ⚡EL MAGNESI I LA VITAMINA C CONTRIBUEIXEN A REDUIR EL CANSAMENT I EL MAGNESI Al FUNCIONAMENT NORMAL DELS *MUSCULOS: El complement *ZMA Magnesi pot prendre's abans de dormir. La Vitamina B6 i el Magnesi contribueixen a la *funcion *psicologica normal . El Magnesi i la Vitamina B6 contribueixen a Disminuir el Cansament i la Fatiga i a una Funció Psicològica Normal.
 • 💊CÀPSULES DE CLOROFIL·LA. LLIURES DE GLÚTENS I LACTOSA: El nostre Suplement *Nootrópico es presenta en Càpsules Vegetals de Clorofil·la en lloc de comprimits, per a aportar la màxima concentració i puresa, minimitzant l'ús d'aglomerants, maximitzant l'absorció dels principis actius i reduint la irritació intestinal.
 • 🌿CERTIFICAT VEGÀ: Complements 100% Naturals, amb certificació VEGANA per la "*The *Vegetarian *Society" Britànica. Fabricats en Laboratoris de la CE, compleixen amb l'estrictes normes i processos de fabricació ISO 9001, *FDA Americana, *GMP (Bones Pràctiques de Fabricació). Tots els nostres ingredients estan lliures de transgènics i són "*Cruelty *Free".
 • 📩GARANTIA DE SATISFACCIÓ: Per a N2 Natural *Nutrition la satisfacció dels nostres clients és la nostra raó de ser. Així que si tens qualsevol pregunta o suggeriment, no dubtis a contactar-nos, el nostre equip de nutricionistes i experts estaran feliços d'oferir-te la millor solució al més aviat possible.
+ Veure mes Caracteristiques

*Solgar Citrat de Magnesi, Funció Muscular i Reducció de la Fatiga, Apte per a Vegans, 120 Comprimits

Caracteristiques 📌
 • Forma "citrat" de magnesi de fàcil absorció
 • Afavoreix la funció del sistema nerviós i muscular
 • Augmenta l'alliberament d'energia i redueix el cansament
 • Apte per a vegans, vegetarians i kosher

Magnesi amb Vitamines B5, B6 i C | *Bisglicinato i Citrat de Magnesi 100% *Biodisponible | 120 Càpsules de 715 mg | *Nutralie

Caracteristiques 📌
 • *BISGLICINATO I CITRAT DE MAGNESI: El nostre Magnesi es presenta en forma de *bisglicinato i citrat, un compost de màxima puresa i d'alta biodisponibilitat. Combinat amb les vitamines B5, B6 i C, que reforcen els efectes del magnesi en l'organisme, es converteix en un dels productes més complets.
 • ALTA ABSORCIÓ I MÀXIMA EFECTIVITAT: El *bisglicinato i el citrat permeten la màxima absorció de magnesi en l'organisme i són 100% *biodisponible. Ajuden al fet que el nostre cos pugui aprofitar de cada càpsula aquesta quantitat de magnesi que no és capaç de generar per si mateix i així beneficiar-se al màxim dels seus efectes.
 • BENEFICIS : El magnesi contribueix al funcionament normal del sistema nerviós, dels músculs i al manteniment dels ossos en condicions normals. La vitamina B5 ajuda a disminuir el cansament i la fatiga, contribueix al metabolisme energètic normal i al rendiment intel·lectual normal. Les vitamines B6 i C contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari.
 • QUALITAT: El nostre Magnesi ha estat elaborat sota un procés controlat i certificat sota els més estrictes protocols de qualitat, des de l'origen fins al producte final. Presentat en càpsules de recobriment vegetal, aptes per a vegans.
+ Veure mes Caracteristiques

*DRASANVI *Collmar - *207gr

Caracteristiques 📌
 • *Collmar *colageno marí amb magnesi *180comp
 • Els millors productes alimentosos per a cuidar la teva salut i benestar
 • Complement alimentós de *207gr
 • Producte que combina tradició i innovació
 • Ingredients: Col·lagen Marí Hidrolitzat *enzimáticamente (Tipus I): 3.900 mg Òxid de Magnesi: 562,5 mg Carbonat de Calci: 432 mg Vitamina C: 80 mg Àcid hialurònic: 10,02 mg Altres ingredients: Cel·lulosa microcristal·lina (Agent de càrrega) *Estearato de magnesi (Agent de càrrega) i Diòxid de Silici (antiaglomerant)
 • Instruccions per al seu ús adequat: Prendre 6 comprimits al dia, repartits entre desdejuni i sopar. Es recomana prendre barrejat en un got d'aigua o suc de fruites
+ Veure mes Caracteristiques

*Solgar Calci Magnesi i Zinc - Envàs de 250

Caracteristiques 📌
 • Envàs de 250 càpsules vegetals
 • Fórmula combinada de calci, magnesi i zinc
 • Afavoreix la funció del sistema nerviós i muscular
 • Apte per a vegans, vegetarians, kosher i halal
 • No substitueixen una dieta variada, equilibrada i estil de vida sa

N2 Col·lagen Marí Hidrolitzat Magnesi Acidifico Hialurònic Vitamina C Suplement Articulacions, Pell Ossos. *Colageno *PEPTAN 90 Càpsules de Clorofil·la. Alta Concentració, 63 g

Caracteristiques 📌
 • 💖ARTICULACIONS PELL I OSSOS EN PERFECTE ESTAT: El suplement Afavoreix la cura, elasticitat i hidratació de la pell, protegeix i prevé el dolor en les articulacions i ajuda a la salut dels ossos.
 • ✨EFECTE LUBRIFICANT: El complement de Col·lagen Marí Hidrolitzat de N2 Natural *Nutrition està enriquit amb Àcid Hialurònic, Vitamina C i Magnesi que contribueixen a la formació de col·lagen i al bon funcionament de músculs i ossos.
 • 💊CÀPSULES DE CLOROFIL·LA. LLIURES DE *ESTEARATO DE MAGNESI, GLUTEN I LACTOSA: El nostre Suplement de Col·lagen es presenta en Càpsules Vegetals de Clorofil·la en lloc de comprimits, per a aportar la màxima concentració i puresa, minimitzant l'ús d'aglomerants, maximitzant l'absorció dels principis actius i reduint la irritació intestinal.
 • 🌿COL·LAGEN *PEPTAN 100% Natural: Complements 100% Naturals, Fabricats en Laboratoris de la CE, compleixen amb l'estrictes normes i processos de fabricació ISO 9001, *FDA Americana, *GMP (Bones Pràctiques de Fabricació). Tots els nostres ingredients estan lliures de transgènics.
 • 📩*GARANTIA DE *SATISFACCION: Per a N2 Natural *Nutrition la satisfacció dels nostres clients és la nostra raó de ser. Així que si tens qualsevol pregunta o suggeriment, no dubtis a contactar-nos, el nostre equip de nutricionistes i experts estaran feliços d'oferir-te la millor solució al més aviat possible.
+ Veure mes Caracteristiques

Citrat de Magnesi *1480mg que Proporciona *440mg Alta Dosi de Magnesi Elemental - Alta Biodisponibilitat - 180 Càpsules Vegans - Subministrament 90 Dies - Fabricat al Regne Unit per *Nutravita

Caracteristiques 📌
 • ✓ PER QUÈ COMPRAR EL CITRAT DE MAGNESI DE *NUTRAVITA?: La nostra fórmula d'alta potència i excel·lent absorció conté *1480mg de citrat de magnesi per dosi que li proporciona *440mg del magnesi elemental necessari.
 • ✓ PER QUÈ PRENDRE MAGNESI?: El magnesi és també conegut com "el mineral poderós" perquè les cèl·lules del nostre cos depenen d'ell per a regular les reaccions metabòliques del dia a dia, i ajuda en el procés de divisió cel·lular i la síntesi de proteïnes per a així facilitar la funció adequada dels músculs i els nervis, i, en el manteniment d'uns ossos i dents en bones condicions. Al·legacions corroborades per la *EFSA (Autoritat Europea de Seguretat Alimentària).
 • ✓ QUINS INGREDIENTS S'UTILITZEN EN *NUTRAVITA?: Comptem amb un equip dedicat de farmacòlegs, químics i investigadors científics que treballen per a obtenir els millors i més beneficiosos ingredients, la qual cosa ens permet oferir vitamines i suplements avançats i d'alta resistència que no contenen colorants ni aromes artificials, sense OGM i sense la presència d'al·lergògens com el gluten, el blat, la lactosa, la fruita seca, i les traces de fruita seca.
 • ✓ COM AJUDA EL MAGNESI Als ATLETES I Als CORREDORS JA DURANT L'EXERCICI?: El paper del magnesi, especialment durant l'activitat física intensa de les persones que entrenen o fan exercici diàriament és essencial, ja que els minerals, entre els quals s'inclou el magnesi, es perden quan suem. Tal com corrobora la *EFSA, la ingesta de magnesi ajuda a reduir el cansament i la fatiga, i contribueix al manteniment de l'equilibri d'electròlits i el metabolisme energètic
 • ✓ QUINA HISTÒRIA HI HA DARRERE DE *NUTRAVITA?: Establerta al Regne Unit en 2014, ens hem convertit en una marca de confiança i reconeguda pels nostres clients a tot el món. Els nostres productes són d'alta qualitat: tot el que produïm està fabricat i certificat al Regne Unit i està protegit pels estàndards de fabricació més alts en el món (*GMP, *BRC).
+ Veure mes Caracteristiques

Citrat de magnesi i potassi - Alta dosatge - vegà - 240 càpsules

Caracteristiques 📌
 • ✅ *VITAMINTREND Qualitat alemanya 1 càpsula conté *300mg de vitamina C, *10mg de zinc i *100mg de L-Histidina. - dosi diària recomanada: 1 comprimit amb un menjar i abundant aigua - principi actiu altament dosat - excel·lent relació qualitat-preu.
 • ✅ VEGÀ i SENSE: Fructosa, lactosa, gluten, llevat, gelatina, soia, aromes, conservants, pesticides, fungicides, fertilitzants artificials, colorants, *estabilizantes, OGM, *estearato de magnesi i al·lergògens. Zinc amb histidina i vitamina C d'excel·lent absorció
 • ✅ Seguretat dels productes: Llarga vida útil! Més eficaç de líquid o pols. Frescor garantida gràcies al pot hermètic. Amb practica tapa dosificadora! 180 càpsules de zinc
 • ✅ PRODUÏT A ALEMANYA: Els nostres complements alimentosos són produïts directament a Alemanya en instal·lacions certificades. - Matèries primeres de països fos i dins de la Unió Europea
+ Veure mes Caracteristiques

Magnesi Marí amb Vitamina B6 | Alleujament Enrampades Cansament Fatiga Potent Suplement Articulacions Ossos Pell Energia Esportistes | 120 càpsules Capellà de 4 Mesos |Fins a *300mg/dia

Caracteristiques 📌
 • MAGNESI MARÍ: El nostre Magnesi i Vitamina B6 és un Complement Vitamínic d'origen 100% natural ideal per a combatre l'estrès, disminuir la fatiga o cansament, alleujar les contraccions musculars o enrampades i lluitar contra els problemes de somni. Afavoreix el correcte funcionament dels ossos, pell i cartílags. Afavoreix el funcionament normal de les articulacions, el sistema nerviós i els músculs. D'origen natural, ofereix una absorció eficaç gràcies a la vitamina B6.
 • VITAMINA B6: Té una millor concentració que el *Colageno amb Magnesi , Col·lagen hidrolitzat o Triptòfan amb Magnesi. Potent Anti Estrès, la vitamina B6 contribueix al funcionament del sistema immunitari. Millora la qualitat de somni, disminueix l'ansietat, i ajuda a la recuperació muscular. La vitamina B6 contribueix a la síntesi normal de la cisteïna i a reduir dolors musculars o articulars.
 • REFORÇA OSSOS I ARTICULACIONS : Les nostres càpsules són vegetals i fàcils d'empassar. El nostre Magnesi Pur compta amb una fórmula única. En comptar amb una alta concentració i molt bona absorció, només és necessari prendre una càpsula al dia. En cas de deficiència significativa o per a la recuperació després de l'esforç, es poden prendre 2 càpsules diàries la qual cosa representa *300mg de Mg i *2mg de vitamina B6. La seva absorció és millor que el triptòfan, citrat, malat o *bisglicinato de magnesi.
 • 100% PUR I NATURAL: El magnesi és un *oligoelemento omnipresent, que participa en més de 300 reaccions enzimàtiques. El nostre magnesi natural s'extreu de l'aigua de mar després de la dessalinització i la llacuna. Es filtra i s'evapora al buit per a obtenir una puresa notable. És ideal per a homes i dones.
 • *NUTRIMEA : El nostre suplement Magnesi Marí ha estat rigorosament seleccionat per a assegurar el seu origen natural, respectant el medi ambient i les poblacions locals. Ha estat elaborat de la manera més pura possible: sense OGM, sense Gluten, Sense Lactosa i sense *Estearato. També és adequat per als vegetarians i vegans. Fabricat a França, els estrictes controls garanteixen una qualitat irreprotxable.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Suplement de Magnesi

Nota 9.9
Complex de Magnesi *Premium - Citrat de Magnesi, Òxid de Magnesi, Malat de Magnesi, *Taurato de Magnesi - 180 Càpsules - 400 mg/Dosi Diària - 100% Vegà
Complex de Magnesi *Premium - Citrat de Magnesi, Òxid de Magnesi, Malat de Magnesi, *Taurato de Magnesi - 180 Càpsules - 400 mg/Dosi Diària - 100% Vegà
Fabricant AAVALABS
Nota 8.5
Citrat de Magnesi *2400mg | Efecte Alcalí | Alta Dosi de Magnesi Elemental Pur | *375mg de Biodisponibilitat | Suplement 180 Càpsules | Més Oxigen i Energia | Redueix Cansament i Millora el Somni
Citrat de Magnesi *2400mg | Efecte Alcalí | Alta Dosi de Magnesi Elemental Pur | *375mg de Biodisponibilitat | Suplement 180 Càpsules | Més Oxigen i Energia | Redueix Cansament i Millora el Somni
Fabricant Magister Formula
Nota 8.0
Ana Maria *Lajusticia - Col·lagen amb magnesi – 450 comprimits articulacions fortes i pell *tersa. Regenerador de teixits amb col·lagen hidrolitzat tipus 1 i 2. Envàs per a 75 dies de tractament.
Ana Maria *Lajusticia - Col·lagen amb magnesi – 450 comprimits articulacions fortes i pell *tersa. Regenerador de teixits amb col·lagen hidrolitzat tipus 1 i 2. Envàs per a 75 dies de tractament.
Fabricant Ana María Lajusticia
Nota 7.8
Ana Maria *Lajusticia - Triptòfan amb *melatonina + magnesi + *VIT B6 – 60 comprimits. Indueix al somni i millora la qualitat del somni. Apte per a vegans. Envàs per a 30 dies de tractament.
Ana Maria *Lajusticia - Triptòfan amb *melatonina + magnesi + *VIT B6 – 60 comprimits. Indueix al somni i millora la qualitat del somni. Apte per a vegans. Envàs per a 30 dies de tractament.
Fabricant Ana María Lajusticia
Nota 7.7
Magnesi + Vitamines per al cansament de grup B + *Glucosamina *Kyowa 180 *capsulas de 430MG (tractament per a 3 mesos). Redueix la fatiga i millora el sistema nerviós. Suplemento carbonat de magnesi
Magnesi + Vitamines per al cansament de grup B + *Glucosamina *Kyowa 180 *capsulas de 430MG (tractament per a 3 mesos). Redueix la fatiga i millora el sistema nerviós. Suplemento carbonat de magnesi
Fabricant RC ocio
Nota 7.6
Calci (*800mg), Magnesi (*360mg), Zinc i *Vit D - 365 Tauletes Vegetarianes (6 Mesos) - Per a manteniment d'Ossos, sistema immunològic, funció muscular normal i fatiga reduïda - Fet en *Europe
Calci (*800mg), Magnesi (*360mg), Zinc i *Vit D - 365 Tauletes Vegetarianes (6 Mesos) - Per a manteniment d'Ossos, sistema immunològic, funció muscular normal i fatiga reduïda - Fet en *Europe
Fabricant Nutravita
Nota 7.5
Col·lagen Amb Magnesi|Vitamina C|Àcid Hialurònic + Q10 |*Cúrcuma | *Hárpago | Vitamina D3 |Suplement Per a Una Pell Radiant i Un Bon Manteniment de les Articulacions|180 *COMP
Col·lagen Amb Magnesi|Vitamina C|Àcid Hialurònic + Q10 |*Cúrcuma | *Hárpago | Vitamina D3 |Suplement Per a Una Pell Radiant i Un Bon Manteniment de les Articulacions|180 *COMP
Fabricant AQUISANA
Nota 7.4
Citrat de Magnesi natural 180 càpsules de *400mg vitamines per al cansament suplemento per a 6 mesos. Suplements esportius en *capsulas que eviten la fatiga i el cansament.
Citrat de Magnesi natural 180 càpsules de *400mg vitamines per al cansament suplemento per a 6 mesos. Suplements esportius en *capsulas que eviten la fatiga i el cansament.
Fabricant TRICO COLL VITAL
Nota 7.4
*Aquilea Magnesi + Potassi, 28 Comprimits *Eferv
*Aquilea Magnesi + Potassi, 28 Comprimits *Eferv
Fabricant AQUILEA
Nota 7.4
Magnesi de *HSN | *350mg Mineral Elemental en la forma *Bisglicinato d'Alta Biodisponibilitat | Subministrament 2 Mesos | Vegà, Sense Glútens, Sense Lactosa, 120 Càpsules Vegetals
Magnesi de *HSN | *350mg Mineral Elemental en la forma *Bisglicinato d'Alta Biodisponibilitat | Subministrament 2 Mesos | Vegà, Sense Glútens, Sense Lactosa, 120 Càpsules Vegetals
Fabricant HSN

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-19 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables