Els Millors Suplements de Magnesi de Juliol 2021

🔥 Els 3 Millors Suplements de Magnesi

Citrat de Magnesi - 200 mg | 180 Comprimits (Subministrament per a 6 Mesos) | Complement alimentós de *Nu O *Nutrition

Caracteristiques 📌
 • ✔ MÀXIMA POTÈNCIA en 200 mg - El nostre complement de Magnesi de 200 mg deriva del Citrat de Magnesi. NO utilitzem Òxid de Magnesi.
 • ✔ GAUDI DE TOTAL TRANQUIL·LITAT AMB EL NOSTRE PRODUCTE DEL REGNE UNIT - Molts complements de Magnesi s'importen des d'altres països, des d'Àsia o Amèrica. Els nostres es fan al Regne Unit, per la qual cosa compleixen els requisits de qualitat més alts del món. SENSE llet, lactosa, soia, gluten ni blat, i APTES per a vegetarians.
 • ✔ SUBMINISTRAMENT PER A 6 MESOS - El nostre magnífic *pack de 180 comprimits és de gran VALOR i conté suficient Magnesi per a sis mesos. Amb un subministrament de 26 setmanes, no necessitarà tornar a realitzar una comanda tots els mesos.
 • ✔ PROPIETATS SALUDABLES - El magnesi contribueix a la reducció del cansament i la fatiga, com també al bon funcionament del sistema nerviós, de les funcions psicològiques i a l'adequat manteniment dels ossos i dents.
 • ✔ AJUDA Al FUNCIONAMENT MUSCULAR - El magnesi contribueix a normalitzar el funcionament muscular i la síntesi proteica.
+ Veure mes Caracteristiques

Suplement de Citrat de Magnesi [ 448 mg ] Vegà de *AAVALABS - Alta Dosi de Magnesi Elemental - 180 càpsules - Pur - Subministrament d'1 mes

Suplement de Citrat de Magnesi [ 448 mg ] Vegà de *AAVALABS - Alta Dosi de Magnesi Elemental - 180 càpsules - Pur - Subministrament d'1 mes
Marca: AAVALABS
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ➤ ALTA DOSI: És aquest suplement citrat de magnesi pur? Sí! Més de *448mg de Citrat de Magnesi 100% pur en cada dosi diària (7 càpsules) en una forma que garanteix una bona assimilació corporal. El citrat de magnesi és d'alta biodisponibilitat i per tant és perfecte per a aquells que tenen un estil de vida agitat, perquè contribueix directament a les funcions musculars.
 • ➤ SUPORT MUSCULAR: Què fa exactament el magnesi? El magnesi és un mineral simple però potent que secunda, per exemple, al normal funcionament muscular i del sistema nerviós i addicionalment ajuda a mantenir la salut òssia, totes aquestes són coses importants per a qualsevol persona que vulgui ser una versió més sana, feliç i activa de si mateixa.
 • ➤ LA HISTÒRIA DE *AAVALABS: La nostra missió en *AAVALABS és infondre els nostres valors nòrdics de puresa i frescor en el món. Per a aconseguir això, combinem la saviesa innata de la naturalesa amb el poder de la tecnologia moderna, obtenint ingredients de la més alta qualitat i els fem el més *biodisponibles possibles.
 • ➤ ESTRICTES PROVES DE TERCERS: Per a nosaltres en *AAVALABS, el control de qualitat és un tema molt seriós, i per això garantim els més alts estàndards de qualitat i seguretat europeus en totes les etapes de desenvolupament i producció. Realitzem múltiples fases de prova rigoroses per a cada producte, la qual cosa ens ajuda a mantenir una composició i propietats fisicoquímiques i organolèptiques òptimes.
 • ➤ GARANTIA DE *AAVALABS: El nostre principal objectiu en *AAVALABS és ajudar-te a viure plenament i a prosperar, tant física com mentalment. Així que si no estàs conforme amb qualsevol producte, si us plau posa't en contacte amb nosaltres! Cadascuna de les nostres ampolles inclou una garantia de reemborsament vàlida per 365 dies!
+ Veure mes Caracteristiques

Citrat de Magnesi *2400mg | Efecte Alcalí | Alta Dosi de Magnesi Elemental Pur | *375mg de Biodisponibilitat | Suplement 180 Càpsules | Més Oxigen i Energia | Redueix Cansament i Millora el Somni

Caracteristiques 📌
 • DOSI RECOMANADA: A pesar que el 75% de les persones tenen un dèficit de magnesi, la dosi recomanada podrà variar entre 2 i 3 càpsules diàries depenent d'edat, gènere, activitat física i pes de la persona. Amb les nostres càpsules, prenent 3 al dia en cada menjar s'aconsegueix arribar al 100% de la quantitat diària recomanada per Sanitat (375 mg). També es pot arribar a *200mg, *300mg, *400mg o *500mg segons la presa de càpsules diària (1 càpsula = 781 mg (125 mg *biodisponible))
 • QUÈ ESPERAR DEL NOSTRE CITRAT DE MAGNESI: Sent el Magnesi un mineral essencial que participa en més de 300 reaccions enzimàtiques, una suplementació constant en el temps ajuda en el funcionament correcte de nervis, músculs, formació d'ossos i el metabolisme energètic. És recomanable per a persones que porten un estil de vida actiu i persones que volen mantenir la seva salut i energia en bon estat.
 • COM HO NOTARÀS EN EL TEU DIA A DIA: El Magnesi juga un paper molt important en el nostre cos, tenir nivells òptims del mateix ens ajudarà a: reduir la fatiga mental i física, l'estrès i una millora del descans i del somni. A més, afavoreix l'absorció del calci i minerals, ajuda a regular el sistema digestiu i després de l'esport juga un paper clau en la recuperació de fibres musculars i prevé enrampades, espasmes i contractures.
 • FÓRMULA ALCALINA: En *Magister Formula usem el Citrat de Magnesi per ser un compost alcalí de Magnesi i Àcid Cítric de molt alta absorció i biodisponibilitat (16%). Tenir un espai intersticial ALCALÍ (terreny on viuen les cèl·lules) propiciarà una menor acidesa, la qual cosa permet prevenir el desenvolupament de bacteris, fongs i virus en l'organisme. Gràcies a això el citrat de magnesi equilibra el PH de l'organisme enfortint el sistema immune.
 • QUALITAT DE FORMULACIÓ PROFESSIONAL: En *Magister Fórmula ens centrem en portar-te el que funciona, per això, pots comptar amb un producte lliure de: Lactosa, Gluten, *GMO *Free (sense transgènics), Sense Sucres, Conservants i Colorants. Comptem amb més de 130 anys (des de 1886) d'experiència en cosmètica per a farmàcies a Espanya. Per tant pots comptar amb GARANTIA 100% de SATISFACCIÓ i amb ENVIAMENTS competitius.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás Els Millors Suplements de Magnesi al millor preu
Si aquestes buscant comprar Suplements de Magnesi però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

🤑 El Suplement de Magnesi Més Barat

Magnesi amb Vitamines B5, B6 i C | *Bisglicinato i Citrat de Magnesi 100% *Biodisponible | 120 Càpsules de 715 mg | *Nutralie

Magnesi amb Vitamines B5, B6 i C | *Bisglicinato i Citrat de Magnesi 100% *Biodisponible | 120 Càpsules de 715 mg | *Nutralie
Marca: NUTRALIE
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • *BISGLICINATO I CITRAT DE MAGNESI: El nostre Magnesi es presenta en forma de *bisglicinato i citrat, un compost de màxima puresa i d'alta biodisponibilitat. Combinat amb les vitamines B5, B6 i C, que reforcen els efectes del magnesi en l'organisme, es converteix en un dels productes més complets.
 • ALTA ABSORCIÓ I MÀXIMA EFECTIVITAT: El *bisglicinato i el citrat permeten la màxima absorció de magnesi en l'organisme i són 100% *biodisponible. Ajuden al fet que el nostre cos pugui aprofitar de cada càpsula aquesta quantitat de magnesi que no és capaç de generar per si mateix i així beneficiar-se al màxim dels seus efectes.
 • BENEFICIS : El magnesi contribueix al funcionament normal del sistema nerviós, dels músculs i al manteniment dels ossos en condicions normals. La vitamina B5 ajuda a disminuir el cansament i la fatiga, contribueix al metabolisme energètic normal i al rendiment intel·lectual normal. Les vitamines B6 i C contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari.
 • QUALITAT: El nostre Magnesi ha estat elaborat sota un procés controlat i certificat sota els més estrictes protocols de qualitat, des de l'origen fins al producte final. Presentat en càpsules de recobriment vegetal, aptes per a vegans.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Suplements de Magnesi que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Suplements de Magnesi disponibles en Juliol del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Suplements de Magnesi veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Suplement de Magnesi Calitat - Preu

Citrat de Magnesi *Premium *2580mg Alt dosatge - *400mg de Magnesi pur elemental + Vitamina B12 i B6 per dosi diària- 180 càpsules veganes sense additius- Fabricat a Alemanya

Citrat de Magnesi *Premium *2580mg Alt dosatge - *400mg de Magnesi pur elemental + Vitamina B12 i B6 per dosi diària- 180 càpsules veganes sense additius- Fabricat a Alemanya
Marca: Gloryfeel
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ✅ CITRAT DE MAGNESI *PREMIUM MÁS *VITAMINA B12 I B6 - Forma de citrat de magnesi altament *biodisponible (*dicitrato de *tri-magnesi). La forma de vaig donar-citrat proporciona el doble de la quantitat de magnesi elemental (aprox. 16%) que el citrat (aprox. 8%). Per a assegurar l'absorció i bona disponibilitat del magnesi, el combinem amb vitamina B6. La vitamina B6 i la vitamina B12 poden fer costat òptimament al magnesi en la seva funció com a mineral.
 • ✅ QUALITAT *PREMIUM COMPROVADA EN LABORATORI - Cada dosi diària (3 càpsules) conté *2580mg de *dicitrato de *tri-magnesi altament *biodisponible (forma de magnesi considerat fàcil de digerir i d'absorbir). Dels quals *400mg són magnesi elemental pur. ATENCIÓ: Els altres proveïdors no esmenten el magnesi elemental. El contingut de magnesi, vitamines, la puresa i tot tipus de substàncies nocives han estat provats en laboratoris alemanys i acreditats.
 • ✅ MÚSCULS, NERVIS, OSSOS I DENTS - El magnesi contribueix a la funció muscular normal, al manteniment d'ossos i dents normals. El magnesi, la vitamina B6 i B12 contribueixen a la funció normal del sistema nerviós, a la reducció del cansament i la fatiga i al metabolisme energètic normal. Les vitamines B6 i B12 contribueixen al funcionament normal del sistema immunològic.*👉 🎁 INCLOU E-*BOOK (PDF): Sol·liciti-ho a support@gloryfeel.es
 • ✅ 100% VEGÀ I LLIURE D'ADDITIUS NO DESITJATS - Nostre *dicitrato de *tri-magnesi d'alta qualitat està encapsulat sense additius artificials. Sense gelatina ni ingredients animals. Sense *estearato de magnesi, agents alliberadors, sabors, colorants, estabilitzadors, farcits, gelatina i, per descomptat, sense enginyeria genètica, lactosa i gluten. Produït en instal·lacions estrictament provades a Alemanya, com ho exigeix la llei d'aliments, amb certificat *HACCP.
 • ✅ QUALITAT DE MARCA ALEMANYA - Fabricat a Alemanya sota els més alts estàndards de qualitat i els més estrictes controls, cada producte *GloryFeel està subjecte a contínues proves per laboratoris acreditats. ▶️ Estarem encantats d'enviar-li els informes.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2021 de Els Suplements de Magnesi

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Suplements de Magnesi que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Suplements de Magnesi

Ana Maria *Lajusticia - Clorur de magnesi – 147 *comp. Disminueix el cansament i la fatiga, millora el funcionament del sistema nerviós. Apte per a vegans. Envàs per a 36 dies de tractament.

Caracteristiques 📌
 • El magnesi contribueix a disminuir el cansament i la fatiga
 • El magnesi contribueix al funcionament normal del sistema nerviós i dels músculs.
 • Les característiques que diferencien al clorur d'altres fonts de magnesi són el seu PH àcid i l'efecte laxant alt.

Complex de Magnesi *Fullnesium - 180 Càpsules - 400 mg/Dosi Diària - Òxid de Magnesi, Citrat de Magnesi, Malat de Magnesi, *Taurato de Magnesi - 100% Vegà

Caracteristiques 📌
 • ➤ FORÇA RESISTÈNCIA - Per a perseguir els teus somnis més salvatges i superar els desafiaments que et posa la vida, necessites poder confiar en el teu cos. Aquí és on entra en joc el magnesi, que contribueix a la funció muscular normal, a la síntesi normal de proteïnes i al manteniment dels ossos i dents normals. Perquè puguis estar segur d'aconseguir els teus objectius i estar en la millor condició on sigui que et porti l'aventura.
 • ➤ EQUILIBRI *ENERGIA - Aquí en *AAVALABS, creiem que la veritable força no és només física. La fortalesa mental també és clau. Novament, el magnesi és una peça important del puzle, contribuint al metabolisme energètic, al funcionament normal del sistema nerviós, a la funció psicològica normal i a la reducció del cansament i la fatiga. Perquè puguis mantenir-te equilibrat i concentrat en el fonamental.
 • ➤ QUALITAT D'ESPECTRE COMPLET - La qualitat és una cosa que realment ens apassiona aquí en *AAVALABS. Volíem dissenyar el millor suplement de magnesi possible, i estem orgullosos d'haver-ho aconseguit. La nostra mescla avançada conté 5 tipus de magnesi, cadascun amb les seves característiques i beneficis únics. En conjunt, brinden un complex de magnesi d'alta potència que cobreix totes les bases.
 • ➤ NOSTRA *GARANTIA - En *AAVALABS, realment volem que estiguis feliç. Si per alguna raó no estàs satisfet amb la teva compra, cap problema! Cadascuna de les ampolles del nostre suplement de magnesi *Fullnesium té una garantia de devolució de 365 dies, fins i tot amb l'ampolla buida
+ Veure mes Caracteristiques

*ZMA Magnesi Zinc Vitamina B6 Contribueix al Manteniment Nivell Testosterona i *Energia Redueix Cansament. Sistema Immunitari. 120 Càpsules Clorofil·la. Certificat VEGÀ CE.N2 Natural *Nutrition

Caracteristiques 📌
 • 💪EL MAGNESI CONTRIBUEIX Al FUNCIONAMENT NORMAL MUSCULAR. ZINC, VITAMINA B6 I C CONTRIBUEIXEN Al FUNCIONAMENT NORMAL DEL SISTEMA IMMUNITARI: El complement *ZMA Magnesi de N2 Natural *Nutrition compta amb una Alta Biodisponibilitat de Magnesi i Zinc gràcies a la Vitamina B6. A més, ajuda a Mantenir els Nivells de Testosterona. Pot ser utilitzat abans i després de l'activitat esportiva.
 • ⚡EL MAGNESI I LA VITAMINA C CONTRIBUEIXEN A REDUIR EL CANSAMENT I EL MAGNESI Al FUNCIONAMENT NORMAL DELS *MUSCULOS: El complement *ZMA Magnesi pot prendre's abans de dormir. La Vitamina B6 i el Magnesi contribueixen a la *funcion *psicologica normal . El Magnesi i la Vitamina B6 contribueixen a Disminuir el Cansament i la Fatiga i a una Funció Psicològica Normal.
 • 💊CÀPSULES DE CLOROFIL·LA. LLIURES DE GLÚTENS I LACTOSA: El nostre Suplement *Nootrópico es presenta en Càpsules Vegetals de Clorofil·la en lloc de comprimits, per a aportar la màxima concentració i puresa, minimitzant l'ús d'aglomerants, maximitzant l'absorció dels principis actius i reduint la irritació intestinal.
 • 🌿CERTIFICAT VEGÀ: Complements 100% Naturals, amb certificació VEGANA per la "*The *Vegetarian *Society" Britànica. Fabricats en Laboratoris de la CE, compleixen amb l'estrictes normes i processos de fabricació ISO 9001, *FDA Americana, *GMP (Bones Pràctiques de Fabricació). Tots els nostres ingredients estan lliures de transgènics i són "*Cruelty *Free".
 • 📩GARANTIA DE SATISFACCIÓ: Per a N2 Natural *Nutrition la satisfacció dels nostres clients és la nostra raó de ser. Així que si tens qualsevol pregunta o suggeriment, no dubtis a contactar-nos, el nostre equip de nutricionistes i experts estaran feliços d'oferir-te la millor solució al més aviat possible.
+ Veure mes Caracteristiques

Ana Maria *Lajusticia - Col·lagen amb magnesi – 450 comprimits articulacions fortes i pell *tersa. Regenerador de teixits amb col·lagen hidrolitzat tipus 1 i 2. Envàs per a 75 dies de tractament.

Caracteristiques 📌
 • El col·lagen amb magnesi intervé en la regeneració del teixit osteomuscular
 • El col·lagen amb magnesi contribueix a la salut del teixit connectiu com la pell, cabell i ungles.
 • El col·lagen és la proteïna més abundant en el cos humà
 • El magnesi contribueix a disminuir el cansament i la fatiga
 • Contribueix a mantenir i augmentar la massa muscular
+ Veure mes Caracteristiques

Calci (*800mg), Magnesi (*360mg), Zinc i *Vit D - 365 Tauletes Vegetarianes (6 Mesos) - Per a manteniment d'Ossos, sistema immunològic, funció muscular normal i fatiga reduïda - Fet en *Europe

Caracteristiques 📌
 • ✔ PER QUIN SUPLEMENT DE CALCI, MAGNESI, ZINC, *NUTRAVITA VITAMINA D3? - El nostre suplement conté 1000 mg de calci, 400 mg de magnesi, 10 mg de zinc i vitamina D3 *2000iu, la qual cosa ho converteix en el suplement de major resistència del seu tipus en *Amazon. A més, el nostre suplement s'ha barrejat amb coure, manganès, seleni i bor per a obtenir beneficis addicionals.
 • ✔ PER QUÈ PRENDRE CALCI, MAGNESI, ZINC, VITAMINA D3? - El calci, el magnesi i el zinc són tres dels minerals més importants per al cos, que, combinats amb la vitamina D, juguen un paper important en el manteniment d'un os i dents normals, un sistema immunològic, funció muscular normal i fatiga reduïda i fatiga. Al·legacions corroborades per la *EFSA (Autoritat Europea de Seguretat Alimentària).
 • ✔ QUÈ TENS AMB ELS NOSTRES SUPLEMENTS? - El nostre suplement proporciona un subministrament per a 6 mesos que conté 365 tauletes vegetarianes, cada porció diària de dues tauletes cobreix almenys el 100% + *deo *ác el seu *AJN diari. El zinc contribueix a la síntesi normal d'ADN, el *metabolismido-base normal, el metabolisme normal dels carbohidrats, la funció cognitiva normal o el metabolisme normal dels macronutrients "*EFSA"
 • ✔ QUINS INGREDIENTS S'UTILITZEN EN *NUTRAVITA? - Comptem amb un equip dedicat de farmacòlegs, químics i científics que busquen els millors i més beneficiosos ingredients per a proporcionar vitamines i suplements avançats que siguin d'alta resistència i que no continguin colorants ni sabors. artificial. OGM o al·lergògens com el gluten. , Blat, lactosa i nous.
 • ✔ QUINA ÉS LA HISTÒRIA DE *NUTRAVITA? - *Nutravita és una empresa familiar establerta al Regne Unit en 2014, des de llavors ens hem convertit en una marca reconeguda de vitamines i suplements pels nostres clients a tot el món. Els nostres productes són d'alta qualitat: tot el que fabriquem està fabricat i certificat al Regne Unit i està subjecte als estàndards de fabricació més estrictes del món (*GMP, *BRC).
+ Veure mes Caracteristiques

Magnesi pur 200 mg procedent de Citrat de Magnesi | 240 comprimits (Subministrament per a 8 mesos) | Millora els sistemes muscular i nerviós, redueix el cansament i la fatiga, i activa el metabolisme.

Caracteristiques 📌
 • 👌 EXCEL·LENT FÓRMULA a base de Magnesi pur (obtingut de la seva forma Citrat) que millora la funció muscular i el sistema nerviós, redueix el cansament i la fatiga, i activa el metabolisme. GRAN QUANTITAT DE PRODUCTE Al MILLOR PREU: Oferim 240 comprimits per pot, subministrament per a 8 mesos.
 • ❤️ EL MILLOR MAGNESI: Elaborat amb Citrat de Magnesi al 14,5% aportant 200 mg de Magnesi de màxima qualitat. Destacar que no utilitzem *Estearato de Magnesi, un additiu poc recomanable molt utilitzat en la majoria dels complements alimentosos de la competència.
 • 🔝 MÀXIMA QUALITAT I *GARANTIA DEL 100%: El nostre producte és 100% Vegà, Sense Gluten, Sense Lactosa, Sense Soia, Sense *Estearato de Magnesi, Sense Sucre, Sense Conservants ni Colorants, Sense aromes afegides, No transgènic (*GMO *Free), Fabricat a Espanya sota certificats *GMP i ISO | *Hivital *Foods està registrada en *AECOSAN amb número 26.019181B | I a més, 100% SATISFACCIÓ GARANTIDA Si no quedes completament satisfet, et retornem els teus diners!
 • 🎁 *EBOOK GRATIS: En comprar el nostre producte, t'enviarem GRATIS nostre *ebook (en pdf) sobre el Magnesi, les seves propietats i tots els seus beneficis per a la teva salut.
 • 💰 OFERTES I PROMOCIONS: No et perdis els nostres descomptes per volum i les ofertes especials. A més, si ja ets client de *Hivital i vols provar aquest producte, escriu-nos i t'enviarem un cupó descompto.
+ Veure mes Caracteristiques

Magnesi Marí amb Vitamina B6 | Alleujament Enrampades Cansament Fatiga Potent Suplement Articulacions Ossos Pell Energia Esportistes | 120 càpsules Capellà de 4 Mesos |Fins a *300mg/dia Fet a França

Caracteristiques 📌
 • MAGNESI MARÍ: El nostre Magnesi i Vitamina B6 és un Complement Vitamínic d'origen 100% natural ideal per a combatre l'estrès, disminuir la fatiga o cansament, alleujar les contraccions musculars o enrampades i lluitar contra els problemes de somni. Afavoreix el correcte funcionament dels ossos, pell i cartílags. Afavoreix el funcionament normal de les articulacions, el sistema nerviós i els músculs. D'origen natural, ofereix una absorció eficaç gràcies a la vitamina B6.
 • VITAMINA B6: Té una millor concentració que el *Colageno amb Magnesi , Col·lagen hidrolitzat o Triptòfan amb Magnesi. Potent Anti Estrès, la vitamina B6 contribueix al funcionament del sistema immunitari. Millora la qualitat de somni, disminueix l'ansietat, i ajuda a la recuperació muscular. La vitamina B6 contribueix a la síntesi normal de la cisteïna i a reduir dolors musculars o articulars.
 • REFORÇA OSSOS I ARTICULACIONS : Les nostres càpsules són vegetals i fàcils d'empassar. El nostre Magnesi Pur compta amb una fórmula única. En comptar amb una alta concentració i molt bona absorció, només és necessari prendre una càpsula al dia. En cas de deficiència significativa o per a la recuperació després de l'esforç, es poden prendre 2 càpsules diàries la qual cosa representa *300mg de Mg i *2mg de vitamina B6. La seva absorció és millor que el triptòfan, citrat, malat o *bisglicinato de magnesi.
 • 100% PUR I NATURAL: El magnesi és un *oligoelemento omnipresent, que participa en més de 300 reaccions enzimàtiques. El nostre magnesi natural s'extreu de l'aigua de mar després de la dessalinització i la llacuna. Es filtra i s'evapora al buit per a obtenir una puresa notable. És ideal per a homes i dones.
 • *NUTRIMEA : El nostre suplement Magnesi Marí ha estat rigorosament seleccionat per a assegurar el seu origen natural, respectant el medi ambient i les poblacions locals. Ha estat elaborat de la manera més pura possible: sense OGM, sense Gluten, Sense Lactosa i sense *Estearato. També és adequat per als vegetarians i vegans. Fabricat a França, els estrictes controls garanteixen una qualitat irreprotxable.
+ Veure mes Caracteristiques

Ana Maria *Lajusticia - Triptòfan amb *melatonina + magnesi + *VIT B6 – 60 comprimits. Indueix al somni i millora la qualitat del somni. Apte per a vegans. Envàs per a 30 dies de tractament.

Caracteristiques 📌
 • La *melatonina és una hormona que millora la qualitat del somni i reforça el sistema immunològic. El triptòfan amb magnesi i vitamina B6, ajuda a la producció d'aquesta dins de l'organisme.
 • El triptòfan actua com a precursor de la serotonina, un neurotransmissor implicat en la regulació de l'estat anímic, l'estrès, i el descans.
 • El L-triptòfan és un aminoàcid essencial, cosa que significa que el nostre organisme no pot produir-lo per si mateix i ha de ser adoptat de manera exògena a l'organisme.
 • El magnesi contribueix a disminuir el cansament i la fatiga.
 • Els aminoàcids són imprescindibles per a molts dels processos del nostre metabolisme
+ Veure mes Caracteristiques

Ana Maria *Lajusticia - Triptòfan amb magnesi + *VIT B6 – 60 comprimits. Redueix l'ansietat, el cansament i regula el rellotge intern. Apte per a vegans. Envàs per a 30 dies de tractament.

Caracteristiques 📌
 • El L-triptòfan és un aminoàcid essencial, cosa que significa que el nostre organisme no pot produir-lo per si mateix i ha de ser adoptat de manera exògena a l'organisme.
 • El triptòfan actua com a precursor de la serotonina, un neurotransmissor implicat en la regulació de l'estat anímic, l'estrès, i el descans.
 • Participa en la formació de *melatonina.
 • El magnesi contribueix a disminuir el cansament i la fatiga.
 • Els aminoàcids són imprescindibles per a molts dels processos del nostre metabolisme
+ Veure mes Caracteristiques

Magnesi + Potassi *Vegavero® | Sense Additius & Apte Per a Vegans | Testat en Laboratori | 180 Càpsules | Electròlits & Sales *Minerales | Relaxant Muscular

Caracteristiques 📌
 • 💦 FUNCIÓ MUSCULAR I NERVIOSA: El potassi i el magnesi tenen funcions importants per a una gran varietat de processos fisiològics. Són especialment important per al funcionament normal dels músculs, els nervis i per al metabolisme energètic. Diàriament, grans quantitats de potassi i magnesi són expulsades a través de la nostra suor i han de ser reposades per a prevenir els desajustaments d'electròlits. Això és especialment important per a les persones realment actives.
 • ⭐ LA COMBINACIÓ IDEAL: El magnesi està estretament relacionat amb el metabolisme del potassi, per això combinem els dos minerals en un sol producte. Usem pols de citrat de magnesi d'alta qualitat i pols de potassi en forma de citrat. Aquesta fórmula és altament estable i conté significativament més magnesi elemental i potassi que altres formes. A més, es caracteritza per una alta biodisponibilitat ja que la forma mineral del citrat s'absorbeix ràpidament pel cos.
 • 🔎 TESTAT EN LABORATORI: Les nostres càpsules de magnesi + potassi són insípides i per tant una bona alternativa als comprimits efervescents de magnesi, pastilles de potassi, i magnesi en pols. Lliure d'anti aglomerants i altres additius. A més, el nostre producte és testat en laboratoris independents. En un sol envàs: 180 càpsules. Dosi recomanada: 6 càpsules per dia, 2 amb cada menjar (equival a 500 mg de potassi i 225 mg de magnesi). Apte per a vegans.
 • 🌿 *VEGAVERO *CLASSIC: La nostra línia *Classic es defineix per suplements vegans d'alta qualitat que cobreixen una àmplia gamma de nutrients essencials, extractes de plantes, fongs medicinals i altres ingredients funcionals. Ens centrem principalment en els ingredients individuals i sempre evitem els additius artificials com a farciments innecessaris. Els nostres productes *Classic són testats i millorats pel nostre equip basat en les més recents troballes científics.
 • 💓 Al TEU COSTAT: Preocupar-nos per tu és part de la nostra filosofia. Per aquest motiu, a més de produir suplements dissenyats per a cobrir les teves necessitats, treballem en fórmules úniques per a aconseguir la sinergia perfecta entre ingredients i dosis. Estem disponibles per a aconsellar-te i donar-te suport perquè aconsegueixis les teves metes, facilitar-te els certificats dels nostres productes i resoldre totes les teves preguntes.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Suplement de Magnesi

Nota 9.9
*RS L *Treonato de Magnesi 90 *Capsulas Veganes | Suplement *Nootropico de Magnesi per a l'Alleujament d'Enrampades | Vitamines per a Memòria | Sense OGM o Gluten
*RS L *Treonato de Magnesi 90 *Capsulas Veganes | Suplement *Nootropico de Magnesi per a l'Alleujament d'Enrampades | Vitamines per a Memòria | Sense OGM o Gluten
Fabricant Rise Supplements
Nota 8.5
*GH Citrat de Magnesi | Suplement de Magnesi *Capsulas per a Dormir | Promou un Somni Durador i Saludable | Sense OGM, Gluten o Lactis | 180 Càpsules de *Magnesium *Citrate (*220mg de Magnesi Actiu)
*GH Citrat de Magnesi | Suplement de Magnesi *Capsulas per a Dormir | Promou un Somni Durador i Saludable | Sense OGM, Gluten o Lactis | 180 Càpsules de *Magnesium *Citrate (*220mg de Magnesi Actiu)
Fabricant Gower Health & Fitness
Nota 8.0
Col·lagen amb magnesi. Col·lagen *PEPTAN ® marí hidrolitzat+magnesi+Àcid hialurònic+vitamina C. Potent suplement per a manteniment d'articulacions, cartílags, ossos i pell. 100 càpsules
Col·lagen amb magnesi. Col·lagen *PEPTAN ® marí hidrolitzat+magnesi+Àcid hialurònic+vitamina C. Potent suplement per a manteniment d'articulacions, cartílags, ossos i pell. 100 càpsules
Fabricant NATNATURA
Nota 7.8
Magnesi, suplemento citrat de magnesi amb *720mg per càpsula, 180 *cap vegetals. Magnesi pur concentrat d'alta biodisponibilitat. millora el funcionament d'ossos, músculs i sistema nerviós.
Magnesi, suplemento citrat de magnesi amb *720mg per càpsula, 180 *cap vegetals. Magnesi pur concentrat d'alta biodisponibilitat. millora el funcionament d'ossos, músculs i sistema nerviós.
Fabricant NATNATURA
Nota 7.7
Col·lagen Marí Hidrolitzat Magnesi Acidifico Hialurònic Vitamina C Suplement Articulacions, Pell Ossos. *Colageno *PEPTAN 90 Càpsules de Clorofil·la. Alta Concentració Fabricat CE.N2 Natural *Nutrition
Col·lagen Marí Hidrolitzat Magnesi Acidifico Hialurònic Vitamina C Suplement Articulacions, Pell Ossos. *Colageno *PEPTAN 90 Càpsules de Clorofil·la. Alta Concentració Fabricat CE.N2 Natural *Nutrition
Fabricant N2 Natural Nutrition
Nota 7.6
Suplement Cereal *Holland de calci, magnesi, zinc i vitamina D3 per a home i dona: potents suplements de vegetarians amb vitamina D3 per a uns ossos i sistema de salut fortes, 90 tauletes
Suplement Cereal *Holland de calci, magnesi, zinc i vitamina D3 per a home i dona: potents suplements de vegetarians amb vitamina D3 per a uns ossos i sistema de salut fortes, 90 tauletes
Fabricant Herbal Holland
Nota 7.5
*Solgar Calci i Magnesi amb Bor Comprimits - Envàs de 100
*Solgar Calci i Magnesi amb Bor Comprimits - Envàs de 100
Fabricant Solgar
Nota 7.4
Calci 800 mg amb Magnesi i Vitamina D | Manteniment d'Ossos, Dents i Músculs Normals amb Calci, Magnesi i Vitamina D3 d'Alta Absorció | 90 comprimits *Nutralie
Calci 800 mg amb Magnesi i Vitamina D | Manteniment d'Ossos, Dents i Músculs Normals amb Calci, Magnesi i Vitamina D3 d'Alta Absorció | 90 comprimits *Nutralie
Fabricant NUTRALIE
Nota 7.4
*Quamtrax *Nutrition *Zma - 100 *capsulas
*Quamtrax *Nutrition *Zma - 100 *capsulas
Fabricant Quamtrax Nutrition
Nota 7.4
Citrat de Magnesi *1480mg que Proporciona *440mg Alta Dosi de Magnesi Elemental - Alta Biodisponibilitat - 180 Càpsules Vegans - Subministrament 90 Dies - Fabricat al Regne Unit per *Nutravita
Citrat de Magnesi *1480mg que Proporciona *440mg Alta Dosi de Magnesi Elemental - Alta Biodisponibilitat - 180 Càpsules Vegans - Subministrament 90 Dies - Fabricat al Regne Unit per *Nutravita
Fabricant Nutravita

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-19 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables