Els Millors Robots Aspiradors i Fregasuelos de Juliol 2021

🔥 Els 3 Millors Robots Aspiradors i Fregasuelos

*Cecotec Robot Aspirador *Conga 1090 *Connected *Force. App Control, Aspira, Escombra, frega i Pansa el tiràs, *Alexa i Google *Assistant, Raspall Especial per a Mascotes, Fregat Intel·ligent.

Caracteristiques 📌
 • Robot aspirador 4 en 1: escombra, aspira, passa el tiràs i frega. Fregat intel·ligent amb 3 nivells de fregat apte per a tota mena de superfícies. 6 maneres de neteja Acte, Bords, Manual, Habitació, Espiral i Tornada a casa. Programable 24/7.
 • El robot aspira, escombra i passa el tiràs o frega de manera simultània. Tecnologia *iTech *Smart 2.0 per a una navegació intel·ligent. El robot aspirador torna automàticament a la base de càrrega. S'adapta a la teva llar, neta sota els mobles, detecta obstacles i evita caure's per les escales.
 • APP Control per a controlar el teu robot des de qualsevol part, seleccionar les maneres, programar-lo, seleccionar el nivell de succió o fregat. Manera Turbo en catifes. Tiràs de dos materials apta per a tota mena de superfícies. Sistema *Immortal *Battery amb fins a 160 minuts.
 • Connecta el robot als assistents virtuals de control per veu *Alexa i Google *Assistant. Compta amb una potent turbina que maximitza la potència de succió fins a 1400 *Pa. Raspall central rotatiu que neta a fons la brutícia en catifes i moquetes. Inclou filtre d'alta eficiència.
 • Sistema *BestFriend *Care amb un raspall de silicona especial per a mascotes. 3 nivells de potència: manera Eco , manera Normal i manera Turbo. Neteja silenciosa amb un lleu nivell sonor. Creat per a tota mena de sòls i catifes fines. Estètica moderna amb disseny elegant.
+ Veure mes Caracteristiques

*LEFANT Robot Aspirador *1800Pa amb Robot Aspirador de 500 ml, amb tecnologia Sensor de col·lisió 6D Millorat,Ideal per a Pèl d'Animals, catifes i Sòls Durs,Wifi/*Alexa/App,Negre,M201

*LEFANT Robot Aspirador *1800Pa amb Robot Aspirador de 500 ml, amb tecnologia Sensor de col·lisió 6D Millorat,Ideal per a Pèl d'Animals, catifes i Sòls Durs,Wifi/*Alexa/App,Negre,M201
Marca: LEFANT
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 1. MOVIMENT LLIURE: la tecnologia de detecció d'actitud de cos complet de 360 ​​° resol de manera efectiva el problema que la *barredora estigui atrapada o atrapada. El disseny *ultradelgado del cos de 7 cm, l'alta taxa d'aprovació i la cobertura fan que la neteja sigui més completa.
 • 2. Funció de recàrrega automàtica: llest per a usar *RoboVac en qualsevol moment després de la neteja, tornarà automàticament a l'estació de càrrega: es pot usar suficient energia en qualsevol moment!
 • 3. Connexió de l'APLICACIÓ: amb l'ajuda de l'aplicació *LefantLife, la *barredora es pot controlar en l'APLICACIÓ. Pot controlar la *barredora amb la veu de *Alexa. Es pot connectar a WIFI per a controlar el seu M201 en qualsevol moment
 • 4. Gran caixa de pols: caixa de pols de 500 ml, reduint efectivament el nombre d'abocadors. Disseny només de boca, pot netejar el cabell sense embolics, fàcil d'usar i netejar. La filtració de doble capa *HEPA prevé la contaminació secundària.
 • 5. Bateria de superpotència: utilitzi una bateria de fosfat de ferro i liti, 1800 *mAh després de 5000 vegades de càrrega i descàrrega, sense atenuació. La bateria és segura i té una llarga vida útil. Tenim un període de garantia de 12 mesos sense preocupacions, pot estar segur de comprar.
+ Veure mes Caracteristiques

*LEFANT Robot Aspirador i *Fregasuelos, Aspirador de Neteja Aspira Escombra i Frega 3 en 1, Programable App, per a Pèl Mascota, Navegació Intel·ligent, Succió *2200Pa, *Super Silenciós Acte-Càrrega T700

*LEFANT Robot Aspirador i *Fregasuelos, Aspirador de Neteja Aspira Escombra i Frega 3 en 1, Programable App, per a Pèl Mascota, Navegació Intel·ligent, Succió *2200Pa, *Super Silenciós Acte-Càrrega T700
Marca: LEFANT
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • 👍Robot Aspirador Professional 3 en 1👍 - Escombra, aspira, i frega el 100% de la superfície. Amb dos raspalls laterals i un raspall corró, succió superior 2200 *Pa amb 3 *nivels controlats amb APP i comandament a distància. Amb tanc electrònic d'aigua de 0.3L, dipòsit de pols de 0.6L, aproximadament dues hores de neteja, es pot eliminar pols, pèls, cereals, la brutícia, etc totalment. Acte-carrega a la base de càrrega quan la bateria està baix de 20%.
 • 📱Control de *Alexa i APP📱- Programi la neteja des de la seva mà amb *Alexa o Google *Assistant o APP. *Descarque l'APP - *Lefant Life, es pot controlar l'aspirador intel·ligent de funcions vàries com la programació de neteja, canvi de maneres de neteja, ajust de la potència de succió, etc. També es pot programar l'aspirador de neteja amb el comandament a distància de pantalla *LCD. Comenci i programi la neteja quan i on vulgui!
 • 🏠Navegació Intel·ligent🏠 - Amb sensor d'anti-col·lisió i sensor d'anti-caiguda que eviten danys en els mobles i caigudes des d'escales. Sistema de recàrrega automàtica assegurant-se que l'aspirador robot estigui sempre llest per a netejar. El cos baix de 8,*3cm millora la capacitat de neteja sota el llit i el sofà.
 • 👪Mestressa de casa Professional👪- El robot de neteja existeix 3 maneres de neteja(Manera automàtica; Manera Espot; Manera de vora). Es pot recollir tot el que es trobi des de la pols, la brutícia, els pèls de mascotes, ja sigui en el pis de fusta dura fins a catifa de cabells curts. Manera de neteja borda per a àrees concentrades com a vores i cantonades.
 • 🐕*Super Silenciós i Durador 🐕- Es millora l'estructura de l'aspiradora per a obtenir la màxima potència mentre minimitzar el soroll per a no influir al bebè i les mascotes. Bateria de *2600mAh d'alta capacitat, equipada amb un motor de potència de succió forta de fins a 2200 *Pa per a recollir pols i brutícia. Oferim garantia de 12 mesos.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás Els Millors Robots Aspiradors i Fregasuelos al millor preu
Si aquestes buscant comprar Robots Aspiradors i Fregasuelos però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

🤑 El Robot Aspirador i Fregasuelos Més Barat

*IKOHS *NETBOT S15 - Robot Aspirador i *Fregasuelos 4 en 1, mapatge navegació Intel·ligent i App, Escombra, aspira, frega i Pansa el tiràs, Especial Mascotes, per a Sòls Durs i Catifes (Negre-Turquesa)

*IKOHS *NETBOT S15 - Robot Aspirador i *Fregasuelos 4 en 1, mapatge navegació Intel·ligent i App, Escombra, aspira, frega i Pansa el tiràs, Especial Mascotes, per a Sòls Durs i Catifes (Negre-Turquesa)
Marca: IKOHS
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • Robot aspirador professional 4 en 1: Es converteix en la solució perfecta per a mantenir els teus espais nets. Prestacions increïbles, escombra, aspira, passa el tiràs i frega en tota mena de superfícies.
 • Tecnologia *SmartGyroscope, amb navegació intel·ligent, gràcies als seus sensors giroscòpics li permet *mapear mentre neta detectant *obstaculos i evitant caure. S'adapta totalment a la seva llar.
 • Aquest robot líquid de fregar amb sistema *IntelligentClean i 2 potències de succió, passa el tiràs i frega amb només emplenar el seu dipòsit de líquids. Tindràs un sòl en perfectes condicions de manera silenciosa.
 • El robot aspirador automàtic, neta, reté al·lergògens i pols, purifica l'aire amb el seu doble filtre *Sponge *Clean i filtre *HEPA. Amb 2 dipòsits de gran capacitat per a pols i líquids amb 600 ml cadascun.
 • Pots programar-ho fàcilment des del seu comandament o des de la seva pràctica i intuïtiva App gràcies al seu Wifi compatible amb *Alexa i Google *Home. Inclou recanvis: 1 tiràs, 1 filtre *HEPA i 2 raspalls laterals.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Robots Aspiradors i Fregasuelos que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Robots Aspiradors i Fregasuelos disponibles en Juliol del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Robots Aspiradors i Fregasuelos veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Robot Aspirador i Fregasuelos Calitat - Preu

*LEFANT Robot Aspirador,succió de 2200 *Pa,Control Wifi,Funciona amb *Alexa i Google,mapatge Intel·ligent,silenciós,*autocargable, Robot Aspirador M520

*LEFANT Robot Aspirador,succió de 2200 *Pa,Control Wifi,Funciona amb *Alexa i Google,mapatge Intel·ligent,silenciós,*autocargable, Robot Aspirador M520
Marca: LEFANT
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 🏠Tecnologia Innovador amb Palesa🏠- *FREE *MOVE(Navegació Intel·ligent): Per a evitar interrompre's quan el robot aspirador està treballant(es pot detectar obstacles quan sota el sofà i les cadires, també es pot passar cables electrònics i llindar més de 0.39 *inch)
 • 🔋Succió Potent & Bateria Durable🔋 - El disseny prim de l'aspirador robot és fàcil a *limpiezar sota el sofà, el llit i a les cantonades, amb un forta succió de 2200-PA per a eliminar la pols, la brutícia, i el pèl de les mascotes. L'aspiradora té una bateria de liti de 2600 *mAh que neta fins a 120 minuts amb una sola càrrega, quan la bateria està baixa, tornarà automàticament a la base de càrrega preparant per a la pròxima neteja.
 • 📱Control de *Alexa i APP📱- Programi la neteja des de la seva mà amb *Alexa o Google *Assistant o APP. *Descarque l'APP - *Lefant Life, es pot controlar l'aspirador intel·ligent de funcions vàries com la programació de neteja, canvi de maneres de neteja, ajust de la potència de succió, etc. També es pot programar l'aspirador de neteja amb el comandament a distància de pantalla *LCD. Comenci i programi la neteja quan i on vulgui!
 • 👍Mestressa de casa Professional👍- Amb dos raspalls laterals, un raspall de corró central, aspiradora robot sempre està preparat per a escombrar i aspirar tota la casa completament. 3 maneres de neteja: Manera Automàtica, *Mode d'Àrea i *Mode de Vora, *furete succió de 2200 PA per a una neteja completa especial per al pèl de mascotes; Es pot arribar a tots els racons per a eliminar la brutícia més incrustada; Conté un dipòsit de la pols gran capacitat de 600 ml.
 • 👉Conté👈- Robot Aspiradora M520 * 1, Control Remot * 1, Raspalls Laterals * 4, Bateria *AAA * 2, Adaptador * 1, Base de Recàrrega * 1, Succió * 1, Filtre * 2 , Esponja del filtre * 1, Eina de neteja * 1, Instrucció d'Español i Garantia de 12 mesos.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2021 de Els Robots Aspiradors i Fregasuelos

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Robots Aspiradors i Fregasuelos que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Robots Aspiradors i Fregasuelos

*LEFANT Robot Aspirador i *Fregasuelos, Robot Aspiradora M501-A Succió Forta *2000Pa amb Sensors anticaiguda, Programable App, autocàrrega, Aspira, Escombra, Frega i Pansa el Tiràs, *Alexa i Google *Home

Caracteristiques 📌
 • Detecció d'autocos i succió *2000Pa: *Lefant *2000Pa potent robot aspirador amb tecnologia *FreeMove de detecció d'autocos, fàcil d'accedir a tots els racons de la cuina, dormitori i sala d'estar, detecció d'autocos per a evitar embussats i escombra eficaçment el pèl, les deixalles, la pols fins i tot sota el llit i el sofà, per a sòls durs, taulells i catifes de pèl baix, menys compte amb la neteja de la casa.
 • 5 maneres de neteja i navegació intel·ligent: aspiradora robot intel·ligent, 5 maneres de neteja diferents inclouen Acte/*Schedule/Espot/*Edge/*Maxcleaning, neta completament amb 3 rutes diferents (a l'atzar amb endavant i enrere, al voltant del lloc, al llarg de la vora). S'autonetejarà a un temps fix en la manera de neteja programat. totes les maneres es poden configurar mitjançant el comandament a distància i l'aplicació.
 • Anti-caiguda i detecció d'obstacles: L'aspirador robòtic té tecnologia de captura per infrarojos, detecta automàticament escales i obstacles, després replaneja la ruta per a completar la tasca, 360 graus de gir per a evitar que el robot de col·lisió i perill.
 • Baix nivell de soroll i autorecàrrega: el robot de buit funciona a un baix nivell de soroll d'uns 50 dB sense molestar la migdiada, aspirarà contínuament i escombrarà fins a 120 minuts, i automàticament tornarà a la base de càrrega per a recarregar-la quan estigui bateria baixa.
 • Rebràs: *RoboVac M501-A, adaptador de corrent, base de càrrega, controlador remot, caixa de pols, tanc d'aigua, raspalls laterals (*x4), filtres *HEPA (*x2), pals de fregar (*x2), filtre d'esponja, eina de neteja, manual d'usuari (idioma espanyol no garantit). I una llar neta.
+ Veure mes Caracteristiques

*ANNEW Robot Aspirador amb Control Remot 3 Maneres de Neteja Anti-caigudes Filtre *HEPA Adequat per al Pèl de Mascotes Catifes Pisos Durs

Caracteristiques 📌
 • 【3 maneres de neteja】 Robot aspirador amb 3 maneres de neteja. La manera de neteja d'enfocament neta una àrea determinada girant-la amb una forta succió. Manera d'acte neteja en ruta com a “L”. Manera de neteja aleatòria amb recorregut irregular. 3 maneres de neteja es canvia automàticament pel control remot per a aconseguir la cobertura de neteja més àmplia.
 • 【Filtració prima i multicapa】Robot aspirador intel·ligent de 2.99 polzades d'altura amb més flexibilitat per a aconseguir llocs sota el llit o el sofà. Instal·lat amb un sistema de filtració de múltiples capes, el filtre *HEPA elimina fins i tot les petites partícules de pols, creant un espai de respiració saludable.
 • 【Escalada automàtica i anti-caiguda】Robot aspirador que escala automàticament obstacle de 0.59 polzades permet realitzar la neteja a les habitacions. El sensor d'infrarojos i la tecnologia anti caiguda eviten que el robot caigui de les escales. Rang d'altura de detecció 1.18-2.75 polzades.
 • 【Adaptabilitat】El Robot aspirador admet la neteja de cendres de cigarrets, pols, pèls de mascotes, restes de paper amb succió al buit de 800 *pa. Alta adaptabilitat per a tota mena de mobles de sòl, catifa, rajola ceràmica i marbre.
 • 【Característica】 Temps de càrrega: 4-6 hores. Durada de la bateria completa: 40-60 min. Soroll de treball≤*75bd. Tingui en compte que no permeti que el robot treballi en un lloc amb aigua. Si us plau, netegi el raspall lateral i el cos de la màquina amb regularitat perquè funcioni de manera eficient.
+ Veure mes Caracteristiques

*FXDM Robot Aspirador i *Fregasuelos, mapatge navegació Intel·ligent, Escombra, aspira, frega i Pansa el tiràs, Especial Mascotes, per a Sòls Durs i Catifes

Caracteristiques 📌
 • 🌈【90 *MIN TEMPS D'EXECUCIÓ】: Equipat amb alta capacitat *1200mAh. Bateria recarregable d'ions de liti de 8 V per a un temps de funcionament màxim de 90 minuts Àrea de neteja màxima de 180 metres quadrats. Aspiradora robòtica ultra silenciosa <*55dB per a catifa i pis de fusta.
 • 🌈【Succió forta】: La nova aspiradora robot d'actualització ofereix una neteja més profunda, pot escombrar eficaçment la pols, els enderrocs, els pèls del pis i les catifes, pot estendre's de manera flexible sota el llit o el sofà sense ser bloquejat.
 • 🌈【Sistema de navegació intel·ligent】: L'aspiradora robot compta amb el sistema de navegació intel·ligent, que evita eficaçment la neteja repetida o que manca. Els sensors infrarojos i els sensors anticaiguda poden detectar de manera intel·ligent i evitar obstacles durant la neteja, protegeixen l'aspiradora robòtica de col·lisions i perills.
 • 🌈【NAVEGACIÓ *PREMIUM】: Conjunt complet de sensors intel·ligents per a evitar cops, escales i caigudes, a més de protectors protectors suaus i duradors. També torna automàticament a la base de càrrega quan està en baixa potència, rodes grans per a pujar llindars, etc.
 • 🌈【*Service Servei sense preocupacions】: Certificat CE + *ROHS, garantia de 12 mesos, brinda assessoria tècnica per a tota la vida i servei al client les 24 hores. Si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos. Sempre som aquí per a tu.
+ Veure mes Caracteristiques

*Rowenta RR6871WH *Smart *Force Explorer *Aqua - Robot aspirador 2 en 1, aspira i frega, amb sensors anticaiguda, *bateria ió-liti de 150 minuts d'autonomia, inclou comandament a distància i base de càrrega

Caracteristiques 📌
 • Robot aspirador amb tiràs i dipòsit d'aigua completament automàtic que permet gaudir d'una còmoda experiència de neteja amb nivell de so de fins a 65 *db(a)
 • Aspira i frega al mateix temps per a deixar la teva llar lluent gràcies al seu sistema de tiràs; raspall motoritzat actiu per a una neteja eficaç i tres maneres de neteja per a accedir a zones difícils: *random (aleatori), *random *rooms (aleatori per a habitacions petites) i *edges (vores)
 • Amb 3 elements clau que permeten al robot esquivar obstacles: sensors infrarojos, para-xocs i sensors de caiguda, que l'ajuden a detectar obstacles i evitar caigudes durant la neteja
 • Robot de neteja amb programació automàtica perquè quan arribis estigui tot llest. Pots programar-ho perquè surti a netejar a l'hora que prefereixis
 • Bateria de liti d'alt rendiment i durada; disseny compacte: gràcies a la seva altura de 8 cm i diàmetre de 32,5 cm, neta fàcilment per sota dels mobles
 • Nova bateria d'alt rendiment ió-liti de 14,4 *v i 2100 *mAh proporciona fins a 150 minuts de funcionament, sense perdre potència i autonomia amb el pas del temps
 • Aspirador intel·ligent amb un desplaçament fluid i respectuós dels mobles gràcies als seus sensors, que eviten xocs i caigudes
+ Veure mes Caracteristiques

*Xiaomi *Mijia 1C *Aspirateur Robot amb dipòsit d'Aigua elèctric Aspirador robòtic *2500Pa

Caracteristiques 📌
 • Sistema de navegació visual: equipat amb el sistema de navegació visual d'alta velocitat, ajuda a capturar ràpidament informació de coordenades, extreure característiques espacials complexes i crear mapes més ràpid i més precís.
 • 4 nivells d'ajust de succió: succió forta de 2500 *Pa i la succió és ajustable, pot triar la succió favorable segons la situació de neteja.
 • Tanc d'aigua intel·ligent de 200 ml: controla automàticament la quantitat d'aigua durant tot el procés, sense fugides, cuidant el seu pis.
 • Bateria d'ions de liti incorporada: bateria d'ions de liti incorporada de 2400 *mAh, gran capacitat, pot netejar l'habitació fins a 120 metres quadrats alhora, sense necessitat de recarregar-la.
 • Funció de recàrrega automàtica: quan la potència sigui inferior al 15%, tornarà a carregar-se. I quan es carrega fins al 80%, tornarà al lloc original per a continuar la neteja.
+ Veure mes Caracteristiques

*Ecovacs *Deebot N79S - Robot Aspirador navegació aleatòria, App i *Alexa, Wifi, 4 maneres de neteja, 2 nivells de succió, 60 dB, sòls durs i catifes, detecta obstacles i desnivells, negre

Caracteristiques 📌
 • Més temps per a gaudir les coses belles de la vida: *DEEBOT N79S ajuda amb la neteja de la llar/Raspall giratori en forma de V desmuntable amb efecte de colpejo succiona tota partícula
 • Per a la neteja de catifes i sòls durs/Escombra, recull i aspira en una passada/3 maneres d'ús: acte per a neteja normal, Vora per a netejar cantonades i Punt per a neteja d'una àrea definida
 • Manera *Máx incrementa el poder de succió un 50% - adequada per a catifes/tecnologia de detecció d'obstacles per a evitar i protegir els seus mobles/tecnologia de seguretat per a graons
 • La potent bateria de liti de *2600mAh ofereix un temps d'ús de fins a 100 minuts/modalitat autocarrega: el robot torna automàticament a l'estació de càrrega quan el nivell de bateria és baix
 • Contingut de l'enviament: *1x *DEEBOT N79S aspiradora robotitzada/*1x Control remot/*1x Raspall central/*2x Raspalls laterals/*1x Estació per a càrrega de bateria/Servei tècnic local disponible
 • Manera de succió: Raspall Principal V
 • Nivell de soroll: 60 dB
 • Autonomia (*min): 120
 • Detecta obstacles i escales
 • Control per *Alexa & Google *Home; control mitjançant App
+ Veure mes Caracteristiques

*JHN Robot Aspirador, funció Escombra, Aspirador i líquid de fregar, Súper *Siliencioso, Aspiradora Potent per a *Aspira,Escombra,Frega i Pansa el Tiràs,Raspall Especial Mascotes, Muro Magnètic

Caracteristiques 📌
 • ☀【90 *MIN TEMPS D'EXECUCIÓ】: Equipat amb alta capacitat *1200mAh. Bateria recarregable d'ions de liti de 8 V per a un temps de funcionament màxim de 90 minuts Àrea de neteja màxima de 180 metres quadrats. Aspiradora robòtica ultra silenciosa <*55dB per a catifa i pis de fusta.
 • ☀【Succió forta】: La nova aspiradora robot d'actualització ofereix una neteja més profunda, pot escombrar eficaçment la pols, els enderrocs, els pèls del pis i les catifes, pot estendre's de manera flexible sota el llit o el sofà sense ser bloquejat.
 • ☀【Sistema de navegació intel·ligent】: L'aspiradora robot compta amb el sistema de navegació intel·ligent, que evita eficaçment la neteja repetida o que manca. Els sensors infrarojos i els sensors anticaiguda poden detectar de manera intel·ligent i evitar obstacles durant la neteja, protegeixen l'aspiradora robòtica de col·lisions i perills.
 • ☀【NAVEGACIÓ *PREMIUM】: Conjunt complet de sensors intel·ligents per a evitar cops, escales i caigudes, a més de protectors protectors suaus i duradors. També torna automàticament a la base de càrrega quan està en baixa potència, rodes grans per a pujar llindars, etc.
 • ☀【*Service Servei sense preocupacions】: Certificat CE + *ROHS, garantia de 12 mesos, brinda assessoria tècnica per a tota la vida i servei al client les 24 hores. Si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos. Sempre som aquí per a tu.
+ Veure mes Caracteristiques

*Vileda *VR 102 - Robot aspirador de gran autonomia (*1h 30 de neteja contínua), per a escombrar i aspirar en tota mena de sòls durs i catifes de cabells curts, 3 maneres de neteja, color blanc i negre

Caracteristiques 📌
 • L'aliat per a la neteja diària; usi *Vileda VR102 amb un sol botó, fins a 90 minuts d'autonomia, ideal per a tota mena de sòls durs i catifes de cabells curts (fins a 1.5 cm)
 • Navegació intel·ligent; amb els seus 3 patrons: *zig-*zag, espiral i automàtic, la seva aspiradora cobreix cada racó de la llar i recull la brutícia de manera eficient
 • El robot VR102 té incorporats un sistema de doble filtre per a una millor neteja, així com una boca d'aspirat *XL i un dipòsit de brutícia *XL amb 500 ml de capacitat
 • Silenciós: el robot té incorporat un sistema de control de so per a activació de manera silenciosa; *Vileda VR102 no cau, inclou sensors integrats per a la detecció de desnivells
+ Veure mes Caracteristiques

*Xiaomi XM200023 Robot Aspirador, 33 W, 0.3 litres, 76 Decibels, Color Negre

Caracteristiques 📌
 • ROBOT ASPIRADORA *XIAOMI EL MEU ROBOT *VACUUM-*MOP P NEGRE
 • Components inclosos: Robot aspirador, estació de càrrega, raspall principal i lateral, raspall de neteja, suport per a eixugaparabrisa, 2 tovalloletes, dipòsit de pols, dipòsit d'aigua 2 en 1, cable d'alimentació, manual de l'usuari (idioma espanyol no garantit).
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Robot Aspirador i Fregasuelos

Nota 9.9
*AmazonBasics - Robot aspirador fi, 18 W (800 *Pa), amb 4 maneres de neteja, sistema anticol·lisió i sensor de protecció anticaiguda, càrrega automàtica (capacitat: 0,35 l) (UE)
*AmazonBasics - Robot aspirador fi, 18 W (800 *Pa), amb 4 maneres de neteja, sistema anticol·lisió i sensor de protecció anticaiguda, càrrega automàtica (capacitat: 0,35 l) (UE)
Fabricant AmazonBasics
Nota 8.5
*DOKKOO Accessoris Recanvis per a *Cecotec *Conga Sèrie 3490 3290 Accessoris Raspall Central, Raspalls Laterals, Filtres *EPA i Tirassos Aspiradora Robot
*DOKKOO Accessoris Recanvis per a *Cecotec *Conga Sèrie 3490 3290 Accessoris Raspall Central, Raspalls Laterals, Filtres *EPA i Tirassos Aspiradora Robot
Fabricant DOKKOO
Nota 8.0
*Xiaomi SKV4136GL *Vacuum, 28 W, 0.42 litres, Acer 18/10
*Xiaomi SKV4136GL *Vacuum, 28 W, 0.42 litres, Acer 18/10
Fabricant Xiaomi
Nota 7.8
*iRobot *Roomba 960 Robot Aspirador, Succió 5 Vegades Superior, Raspalls de Goma antiembolics, Sensors *Dirt *Detect, Wifi, Programable per App, compatible *Alexa, Grisa
*iRobot *Roomba 960 Robot Aspirador, Succió 5 Vegades Superior, Raspalls de Goma antiembolics, Sensors *Dirt *Detect, Wifi, Programable per App, compatible *Alexa, Grisa
Fabricant iRobot
Nota 7.7
*Ultenic Robot Aspirador D5S, aplicació Intel·ligent, funció de *Alexa i Assistent de Google, Robot de Neteja de Pisos 4 en 1 per a Neteja de la llar/Pols/Pèl d'Animals/Cabell
*Ultenic Robot Aspirador D5S, aplicació Intel·ligent, funció de *Alexa i Assistent de Google, Robot de Neteja de Pisos 4 en 1 per a Neteja de la llar/Pols/Pèl d'Animals/Cabell
Fabricant Ultenic
Nota 7.6
*Cecotec *Conga 2090 *Vision. Robot Aspirador amb tecnologia *iTech *Camara 360, frega, aspira i Escombra alhora,App amb Mapa Interactiu, Neteja puntual i d'àrees,2700 *Pa, *Alexa & Google *Assistant.
*Cecotec *Conga 2090 *Vision. Robot Aspirador amb tecnologia *iTech *Camara 360, frega, aspira i Escombra alhora,App amb Mapa Interactiu, Neteja puntual i d'àrees,2700 *Pa, *Alexa & Google *Assistant.
Fabricant Cecotec
Nota 7.5
*Fmart X1 *1800pa Robot Aspirador amb aplicació de mapatge i connexió Wi-Fi per a Pèl Llarg d'Animals, catifes, Taulells, Pisos Durs, 4 modificacions de Neteja
*Fmart X1 *1800pa Robot Aspirador amb aplicació de mapatge i connexió Wi-Fi per a Pèl Llarg d'Animals, catifes, Taulells, Pisos Durs, 4 modificacions de Neteja
Fabricant Fmart
Nota 7.4
*Cecotec Robot Aspirador *Conga Sèrie 3290 *Titanium. 2300 *Pa, Gestió i Edició d'Habitacions, App amb fins a 5 mapes, Aspira, Escombra, Frega i Pansa el Tiràs, *Alexa i Google *Home
*Cecotec Robot Aspirador *Conga Sèrie 3290 *Titanium. 2300 *Pa, Gestió i Edició d'Habitacions, App amb fins a 5 mapes, Aspira, Escombra, Frega i Pansa el Tiràs, *Alexa i Google *Home
Fabricant Cecotec
Nota 7.4
*Coredy R750 Robot Aspirador i *Fregasuelos 3 en 1, amb connexió Wi-Fi, *Alexa i Google *Home, Potent aspiració de *1600Pa, *Ultrafino, silenciós, Escombra, aspira i frega per a Sòls Durs i Catifes
*Coredy R750 Robot Aspirador i *Fregasuelos 3 en 1, amb connexió Wi-Fi, *Alexa i Google *Home, Potent aspiració de *1600Pa, *Ultrafino, silenciós, Escombra, aspira i frega per a Sòls Durs i Catifes
Fabricant Coredy
Nota 7.4
*Proscenic Robot Aspirador *Neo820S *1800Pa, funció de Google *Assistant, *Alexa, navegació Intel·ligent, programable per a sòls durs i catifa
*Proscenic Robot Aspirador *Neo820S *1800Pa, funció de Google *Assistant, *Alexa, navegació Intel·ligent, programable per a sòls durs i catifa
Fabricant proscenic

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-9 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables