₯ ⭐️ Els 10 Millors Robots Aspiradors i Fregasuelos de 2023 ⭐️

🔥 Els 3 Millors Robots Aspiradors i Fregasuelos

*HONITURE Robot Aspirador i *Fregasuelos, G20 *3000pa Frega,aspira i Escombra alhora 3 en 1 Aspirador Robot,Compatible *Alexa/Wifi/App,Ideal per a Pèl de Mascotes,Pis,Catifa,Autonomia 150 min

*HONITURE Robot Aspirador i *Fregasuelos, G20 *3000pa Frega,aspira i Escombra alhora 3 en 1 Aspirador Robot,Compatible *Alexa/Wifi/App,Ideal per a Pèl de Mascotes,Pis,Catifa,Autonomia 150 min El Millor
Caracteristiques 📌
 • 🔋【Disseny únic 3 en 1】El disseny únic incorporat de la caixa de pols fa que sigui fàcil d'instal·lar i llevar en qualsevol moment. El dipòsit d'aigua es pot col·locar en el robot aspirador al mateix temps que el dipòsit de pols de 450 ml, sense necessitat de substituir-ho. Maneres de neteja seleccionables: escombrat/tiràs/escombrat-aspirat-tiràs.
 • 🌀【Potència de Succió de 3000 *Pa】 Potència de succió de fins a 3000 *Pa, amb tres nivells de succió ajustables. Equipat amb un motor sense escombretes de *NEDC al Japó (estable i durador). El so és de només 50 dB i no et molestarà en absolut. La bateria té una capacitat de 2600 *mah i pot funcionar de manera contínua durant 120 minuts (en el nivell de succió estàndard).
 • 🧠【Potent Funció de *Trapeado】Equipat amb un tanc d'aigua controlat electrònicament de 250 ml, pot agregar la quantitat correcta de detergent no espumós, a diferència de la majoria dels altres aspiradors de robots. Pot controlar la quantitat d'aigua de rentada per a aconseguir millors resultats de rentada.
 • 👍【Actualitzi el Sistema de Navegació Intel·ligent】 No és la neteja aleatòria tradicional, el robot segueix l'última lògica de neteja i planifica la ruta d'acord amb "Z" sense perdre cap àrea, amb una taxa d'eliminació de pols en línia recta del 95%. Equipat amb múltiples sensors per a evitar obstacles de manera efectiva. Quan la bateria està baixa, el robot aspirador es recarregarà automàticament.
 • 📢【Detecció Avançada de Catifes】 Les aspiradores robòtiques detecten catifes de manera intel·ligent i reaccionen ràpidament. Augmenta automàticament la potència en un curt període de temps. pel que pot recollir fàcilment el pèl de les mascotes i les partícules de pols ocultes, la qual cosa augmenta l'eficiència de la neteja. La tira de límit de 2M en el paquet es pot usar per a establir una zona prohibida per a evitar que entre el robot.
 • 🚀【Aplicació/Veu/Control Remot】 El robot aspirador es pot controlar fàcilment per a netejar a través de l'aplicació i el control remot. També es pot connectar a *Alexa i Google *Assistant per al control d'inici i parada. També té una funció de temporitzador, per la qual cosa netejarà automàticament fins i tot quan no estiguis. La nostra aspiradora robòtica és compatible amb l'aplicació i l'idioma de veu en anglès, altres robots netejadors no poden fer això.
 • 🏡【2 Anys de Garantia】 Aquí obtens: caixa de pols, suport per a *trapeador, raspall lateral, tira de vora, adaptador, tanc d'aigua, base de càrrega, *trapeador de tela, control remot, raspall de neteja. També hi ha una guia de l'usuari per a guiar-te a través de l'operació. El producte ve amb 1 any de garantia.Oferim servei postvenda 24/7.
 • 🎀【La millor sorpresa del festival】 Està bellament empaquetat, definitivament és el regal més adequat que pot donar a la seva família i amics. Això pot ajudar a alliberar les seves mans i donar-los més temps per a fer les coses que estimen.
+ Veure mes Caracteristiques

*Xiaomi Robot *Vacuum S12 - Robot Aspirador i *fregasuelos amb Sistema Intel·ligent de navegació làser (*LDS), succió de 4000 *Pa, rutes de Neteja en ziga-zaga, Blanco

*Xiaomi Robot *Vacuum S12 - Robot Aspirador i *fregasuelos amb Sistema Intel·ligent de navegació làser (*LDS), succió de 4000 *Pa, rutes de Neteja en ziga-zaga, Blanco El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Sensor *LDS amb rang de detecció 360°. El robot inclou un sensor de distància làser d'avantguarda que permet un posicionament i mesuraments de distància precisos, a més d'un millor rendiment
 • Dipòsit d'aigua intel·ligent. Control d'humitat del tiràs. El dipòsit d'aigua intel·ligent allibera l'aigua uniformement per a garantir una humitat constant sense xopar el sòl. Hi ha tres ajustos d'aigua diferents per a adaptar-se a diferents materials de sòl
 • Rutes de neteja en ziga-zaga i en forma d'I. El fregat en forma de S garanteix la màxima eficiència de neteja, mentre que el fregat en forma d'I simula la *limpiez manual, per la qual cosa passa d'esquerra a dreta diverses vegades per a garantir una eliminació eficaç de les taques del sòl
 • Bateria de llarga durada. La bateria de 3200 *mAh proporciona al robot aspirador un màxim de 130 minuts de neteja en manera estàndard
 • Diversos sensors. Menys cops i obstacles. Diversos sensors permeten que el robot aspirador reconegui entorns complexos, la qual cosa redueix de manera efectiva la probabilitat que es bloquegi o embussi
+ Veure mes Caracteristiques

*Vactidy Robot Aspirador T7, Robot Aspirador i *Fregasuelos amb Potent Succió, Tanc d'Aigua, fins a *120mins, Control per App/*Alexa/Google *Home/*Siri, Pèl de Mascotes, Catifa i Sòl

*Vactidy Robot Aspirador T7, Robot Aspirador i *Fregasuelos amb Potent Succió, Tanc d'Aigua, fins a *120mins, Control per App/*Alexa/Google *Home/*Siri, Pèl de Mascotes, Catifa i Sòl El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • ✅【Aspirar i fregar 2 en 1】Potent succió per a eliminar ràpidament la pols i les deixalles en pisos durs i catifes de cabells curts. També pot fregar eficientment taques i líquids. Compta amb un dipòsit de pols de 250 ml i un tanc d'aigua de 230 ml. Ajust lliurement el flux d'aigua en 4 nivells per a controlar la humitat del coixinet de fregat.
 • ✅【Control per veu i APP】Control per veu de *Siri, *IFTTT, *Alexa i Google *Assistant. Pots activar fàcilment el robot dient "Sent *Siri" o utilitzar *Alexa o Google *Assistant per a controlar el robot T7 a casa. Programa sense esforç les tasques de neteja mentre estàs absent, selecciona la manera de neteja i controla la direcció de neteja utilitzant l'aplicació intel·ligent *Vactidy.
 • ✅【Delgado i silenciós】Compacte i prim, amb una altura de 2,89 *inches, la qual cosa li permet moure's al voltant de mobles baixos i racons de difícil accés. Neteja silenciosa sense pertorbar la teva vida, amb menys de 60 dB en manera silenciosa, un nivell de soroll similar al d'un raspall de dents elèctric.
 • ✅【4 maneres de neteja】Canvia flexible entre 4 maneres de neteja: Automàtic, Habitació, Vora i Punt, A través del control remot i l'aplicació. Lliure per a seleccionar diferents rutes de neteja per a maximitzar la cobertura de neteja
 • ✅【Detecció de catifes】Augmenta automàticament la potència de succió en catifes i pot pujar pendents de fins a 15°. El raspall rodant garanteix una millor neteja en les catifes.
 • ✅【Autonomia Llarga】Bateria amb una capacitat de *2500mAh que ofereix fins a 120 minuts de temps de neteja sense interrupcions. El robot tornarà a la base de càrrega automàticament quan la bateria estigui baixa o hagi acabat la tasca de neteja.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Robots Aspiradors i Fregasuelos al millor preu.

Si estàs buscant comprar Robots Aspiradors i Fregasuelos, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Robots Aspiradors i Fregasuelos, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Robot Aspirador i Fregasuelos estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Robot Aspirador i Fregasuelos Més Barat

*LEFANT Robot Aspirador, Robot Aspirador i *Fregasuelos *2200Pa, Aspira, Escombra, Tiràs, Detecta *obstaculos, Raspall Mascotes,100 *min *Autonomia, Compatible amb *Alexa, Google *Home App (M213)

*LEFANT Robot Aspirador, Robot Aspirador i *Fregasuelos *2200Pa, Aspira, Escombra, Tiràs, Detecta *obstaculos, Raspall Mascotes,100 *min *Autonomia, Compatible amb *Alexa, Google *Home App (M213) El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 🤗【Potent Succió amb un Disseny *Ultradelgado】El robot aspirador i *fregasuelos *Lefant M213 compta amb una potent succió de fins a 2200 *Pa gràcies al seu motor sense escombretes d'alta qualitat, la qual cosa ho fa eficient per a eliminar el pèl de mascotes i, al mateix temps, és molt silenciós, ideal fins i tot mentre dorm. El seu disseny prim, amb només 28 cm d'ample i 7,8 cm de gruix, ho fa perfecte per a netejar en espais reduïts, com entre llits, sofàs i racons.
 • 🤖【Tecnologia *FreeMove 2.0】La tecnologia *FreeMove 2.0 incorpora sensors infrarojos anticol·lisió 6D que permeten al robot aspirador detectar el seu entorn en 720 graus. Amb 13 sensors electrònics especialment sensibles en la part frontal, el robot pot detectar àrees problemàtiques i ajustar automàticament la seva ruta de neteja.
 • 🧽【Procés de Neteja Senzill amb Tovalloletes Humides】El procés de neteja se simplifica encara més amb les 5 tovalloletes humides gratuïtes que es poden instal·lar en l'aspirador robot, proporcionant-li una funció de neteja addicional. Aquestes tovalloletes asseguren que no quedin taques d'aigua en el sòl després de la neteja.
 • 🌟【Sense Raspall Giratori】A més, a diferència dels robots aspiradors tradicionals amb filtre de raspall giratori, el robot aspirador mascotes M213 està equipat amb un filtre sense escombretes avançada que aspira eficaçment el cabell i la pols directament en el seu contenidor de pols gran de 500 ml, amb una potent succió de 2200 *Pa. Això ho fa més convenient i eficient en la neteja.
 • 🔋【Gran Durada de la Bateria】Amb una bateria de fosfat de ferro i liti de 1800 *mAh, aquest robot aspirador ofereix una resistència excepcional, amb fins a 100 minuts de neteja amb una càrrega completa. A més, pot carregar-se i descarregar-se fins a 5000 vegades, la qual cosa garanteix una llarga vida útil i alta seguretat. El robot també és capaç de carregar automàticament, la qual cosa li permet usar-lo en qualsevol moment.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Robots Aspiradors i Fregasuelos que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Robots Aspiradors i Fregasuelos disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Robots Aspiradors i Fregasuelos veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Robot Aspirador i Fregasuelos Calitat - Preu

*Cecotec Robot Aspirador *Conga 999 *Origin *Genesis. Tecnologia *Random, 1000 *Pa, 2 Raspalls Laterals, Autonomia 120 Minuts, 6 Programes, Control amb App Comandament a Distància

*Cecotec Robot Aspirador *Conga 999 *Origin *Genesis. Tecnologia *Random, 1000 *Pa, 2 Raspalls Laterals, Autonomia 120 Minuts, 6 Programes, Control amb App Comandament a Distància Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • Robot aspirador 5 en 1: escombra, aspira, pansa el tiràs, frega i seca. Compta amb una boca de succió sense raspall central per a evitar tot tipus d'embolics. 2 raspalls laterals per a un escombratge amb més abast.
 • Tecnologia *Random per a una navegació autònoma. S'adapta a la teva llar, detecta obstacles, neta sota els mobles i evita caigudes en zones amb diferents nivells d'altura. per a una navegació autònoma. S'adapta a la teva llar, detecta obstacles, neta sota els mobles i evita caigudes en zones amb diferents nivells d'altura.
 • 5 programes de neteja i amb 2 nivells de fregat per a adaptar-se a les teves necessitats. A més, compta amb la funció d'assecat del sòl després del fregat.
 • Controla el robot mitjançant comandament a distància o des de qualsevol part a través de l'APP. Selecciona les maneres, la programació, el nivell de succió o el nivell de fregat de manera còmoda i ràpida.
 • Autonomia de fins a 120 minuts amb tecnologia Total *Surface per a garantir una neteja completa.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Robots Aspiradors i Fregasuelos

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Robots Aspiradors i Fregasuelos que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Robots Aspiradors i Fregasuelos

*Vactidy Robot Aspirador, *Nimble T8 Robot Aspirador i *Fregasuelos amb Potent Succió, Dipòsit 2 en 1, Aspira, Escombra, Tiràs, *100mins Autonomia, Control per App/*Alexa/Google *Home/*Siri, per a Mascotes…

*Vactidy Robot Aspirador, *Nimble T8 Robot Aspirador i *Fregasuelos amb Potent Succió, Dipòsit 2 en 1, Aspira, Escombra, Tiràs, *100mins Autonomia, Control per App/*Alexa/Google *Home/*Siri, per a Mascotes… TOP 1
Caracteristiques 📌
 • 【Robot Aspirador 2 en 1】La potent succió elimina ràpidament la pols i els residus en sòls durs i catifes de pèl baix, mentre que esborra les taques i els líquids amb la funció de fregat de manera eficient. Equipat amb un dipòsit mixt 2-en-1 (*250ml per a pols i *230ml per a aigua) que proporciona volum suficient per a completar la neteja. Lliure d'ajustar amb 4 nivells d'aigua per a controlar la humitat del suport del tiràs.
 • 【Navegació Millorada & Més Intel·ligent】*GyroNav *Tech redueix eficaçment la possibilitat de xocar amb obstacles gràcies a la funció d'evitació d'obstacles per moviment. Incorpora 3 sensors de sòl i 2 sensors anticol·lisió que identifiquen intel·ligentment escales, obstacles i eviten parets blanques.
 • 【4 Maneres de Neteja】Canvi flexible entre 4 maneres de neteja a través del comandament a distància i l'App. La ruta de neteja en *zig-*zag maximitza la cobertura de neteja, redueix la neteja perduda i satisfà les seves necessitats de neteja diàries. (1) Neteja acte (2) Neteja d'habitació (3) Neteja de vores (4) Neteja puntual.
 • 【Delgado & *Silencioso】Compacte i prim amb 7.*35cm d'altura que li permeten moure's al voltant de *funitures baixos i racons de difícil accés. Neteja silenciosa sense pertorbar la seva vida amb menys de 60 dB en manera silenciosa, un nivell de soroll similar al d'un raspall de dents electrònic.
 • 【Detecció de Catifes】Pansa automàticament a la manera Max quan aspira sobre la catifa i pot creuar els obstacles de menys de *15mm d'altura. En comparació amb altres robot aspiradors de succió sense raspall de corró, el raspall de corró té una capacitat d'agarri més forta en les catifes, recollint la brutícia oculta profunda amb major eficàcia.
 • 【*Facil d'Usar & Controlar】Pot programar fàcilment les tasques de neteja mentre està fora, seleccionar la manera de neteja i controlar la direcció de neteja mitjançant l'aplicació *Vactidy. També és capaç amb Google *Home, *Amazon *Alexa i *Siri per a comandos de veu.
 • 【Llarg Temps de Funcionament & Acte-Recàrrega】La bateria d'ions de liti té una capacitat de *2500mAh i pot proporcionar fins a 100 minuts de temps de neteja ininterrompuda, cobrint una àrea d'aproximadament 1300 metres quadrats. Si la bateria està baixa, el robot neteja tornarà automàticament al suport de càrrega per a recarregar-se, sense necessitat de posar-lo manualment, més lliure de problemes.
+ Veure mes Caracteristiques

*Laresar Robot Aspirador i *Fregasuelos, Aspirador Robot Làser amb autobuidatge, *3500Pa Succió, 3 en 1, Compatible amb *Alexa Google *Home, Mapa Editable, Neteja Personalitzada,per a Pèl de Mascotes

*Laresar Robot Aspirador i *Fregasuelos, Aspirador Robot Làser amb autobuidatge, *3500Pa Succió, 3 en 1, Compatible amb *Alexa Google *Home, Mapa Editable, Neteja Personalitzada,per a Pèl de Mascotes TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 🌀【GARANTIA 100% lliure de preocupacions】*Laresar atorga gran importància a la qualitat del producte i la satisfacció dels nostres clients. Es promet servei de garantia de 2 anys i suport tècnic per a tota la vida. L'equip de postvenda de *Laresar està sempre al seu servei i té una resposta ràpida en 24 hores. No dubti a dir-nos si té algun problema o suggeriment sobre nosaltres, ens esforcem perquè estigui 100% satisfet. Gràcies per triar *Laresar.
 • 🌀【Eficiència de neteja ultra 3500 *Pa】Quins són els criteris més importants per a triar un robot aspirador? Poder de succió! L6 Pro ve amb una potència de succió millorada de fins a 3500 *Pa, la qual cosa millorarà en gran manera l'eficiència de neteja i mantindrà tota la pols a ratlla. L'aspiradora robòtica *Laresar detectarà automàticament i ajustarà la potència per a una neteja més profunda en silenci, sense importar els pisos de fusta, els pisos de ceràmica o les catifes.
 • 🌀【60 dies de buidatge automàtic, mans lliures 】 Equipat amb una estació de càrrega i autobuidatge de 3,5 l, el robot aspirador *Laresar pot eliminar automàticament tota la brutícia i emmagatzemar la pols en la bossa segellada durant 60 dies, alliberant-te del contacte amb la pols. I neteja freqüent del contenidor pudent. L6 Pro tornarà a la seva base per a carregar-se i buidar-se després de la neteja, la qual cosa l'ajuda a estalviar més temps i gaudir d'un ambient sanitari en la llar.
 • 🌀【Control d'aplicació intel·ligent i de veu】 L'aspiradora *Laresar funciona perfectament amb *Amazon *Alexa i Google *Assistant, molt fàcil de controlar mitjançant comandos de veu. La nostra aplicació intel·ligent *Laresmart està dissenyada per a un ús pràctic i ràpid, pot controlar la direcció del robot netejador i monitorar l'estat de neteja, l'estat de la bateria i els accessoris en temps real.
 • 🌀【Tot en un: escombrar, aspirar i *trapear】 El robot *Laresara L6 Pro pot aspirar i *trapear al mateix temps. Equipat amb una caixa de pols de 300 ml i un tanc d'aigua de 250 ml, l'aplicació pot controlar 4 nivells de potència de succió i 3 nivells de sortida d'aigua per a adaptar-se a diferents condicions. Després d'activar la manera de neteja en forma d'I, realment pot imitar el *trapeado manual, fent que el sòl estigui més net.
 • 🌀【 Navegació i sensors *Lídar avançats 】 La tecnologia de navegació *Lídar de nova generació millorada permet que l'aspiradora robòtica L6 Pro generi mapes amb major precisió i 2 vegades més ràpid que uns altres. Els *supersensores Total 23, especialment el sensor de vora *TOF, brinden a L6 Pro un rendiment superior de detecció d'entorns i prevenció de col·lisions. Confiant en un escaneig i mapatge precisos, és fàcil configurar zones prohibides i parets invisibles en el seu telèfon.
 • 🌀【Pantalla LED】 Gràcies a la pantalla LED, pot verificar l'energia restant de la bateria, l'estat de l'aspiradora i la quantitat de pols acumulada en la bossa per a la pols en qualsevol moment. El treball de neteja està íntegrament encomanat al robot aspirador *Laresar.
 • 🌀[Accessoris Abundants] *Laresar L6 Pro Robot Aspirador *x1; Estació de buidatge automàtic *x1; bosses de pols *x4; Tanc d'aigua *x1; *Trapeador rentable *x2; *trapeador d'un sol ús *x10; raspall lateral *x2; raspall principal *x1; Filtre *HEPA *x2; Eina de neteja *x1; Manual d'usuari *x1; Guia d'inici ràpid *x1
+ Veure mes Caracteristiques

*Xiaomi Robot *Vacuum *Mop 2S - Robot aspirador i *fregasuelos amb sistema intel·ligent de navegació làser (*LDS), succió de 2200 *Pa, fregat en I, 2600 *mAh, App La meva *Home, *Alexa i Google *Assistant

*Xiaomi Robot *Vacuum *Mop 2S - Robot aspirador i *fregasuelos amb sistema intel·ligent de navegació làser (*LDS), succió de 2200 *Pa, fregat en I, 2600 *mAh, App La meva *Home, *Alexa i Google *Assistant TOP 3
Caracteristiques 📌
 • Sistema de navegació intel·ligent: gràcies a la combinació de la navegació làser *LDS (sensor de distància làser), l'algorisme ESLAM i un xip de quatre nuclis RK3308, el robot aspirador *Xiaomi *Vacuum *Mop 2S pot detectar la casa amb eficiència, determinar la distribució ràpidament, ocupar-se d'entorns complexos amb facilitat i tant crear com guardar mapes amb precisió; equipat amb sensors multidireccionals de precisió, el robot aspirador percep l'entorn complex en temps real
 • Aspirat i fregat d'una sola passada: disposa de diverses maneres d'aspirat i fregat per a netejar la teva casa amb eficiència i adaptar-se a les teves necessitats; la seva potència de succió de fins a 2000 *Pa permet aspirar tot tipus de brutícia, partícules de pols, pèls de mascota, pelusses, molles, etc, el motor sense escombretes d'alt rendiment genera contínuament una potent succió per a eliminar amb facilitat pols i brutícia de tota mena de sòls
 • Tres maneres de neteja: aspira la casa, frega o fa totes dues tasques al mateix temps; tria la manera de neteja que desitgis per a tenir sempre el teu sòl com a nou; el seu patró de fregat en forma d'I incrementa l'eficiència de neteja, el robot aspirador fregarà d'esquerra a dreta diverses vegades, en forma d'I; juntament amb el dipòsit d'aigua amb control electrònic, elimina fàcilment les taques més difícils
 • Ni massa humit ni massa sec: mitjançant 3 ajustos electrònics del nivell d'aigua, el robot aspirador dispensa aigua segons sigui necessari, mantenint el coixinet del tiràs amb la humitat adequada; gràcies a la capacitat d'absorció d'aigua i la seva gran grandària, el coixinet de microfibra del tiràs pot abastar més superfície per a aconseguir un fregat *optimo
 • Amb una autonomia aproximada de 90 minuts amb cada càrrega, *Xiaomi Robot *Vacuum *Mop 2S permetrà aspirar una superfície de fins a 100 m²; no hauràs de preocupar-te a posar-ho a carregar, ja que quan acabi o detecti que té poca autonomia tornarà a la seva base de càrrega i reprendrà la neteja si ha quedat una cosa pendent
 • Gestió intel·ligent de la neteja: amb l'app La meva *Home podràs controlar de manera remota quan vols iniciar la neteja, programar-la perquè comenci quan et vagis a treballar o establir que estades desitges aspirar o per on no vols que passi; compatible amb *Alexa i Google *Assistant
+ Veure mes Caracteristiques

*Dreame *L10s Ultra Robot Aspirador i *Fregasuelos amb Estació Autonetejadora (Buidada Pols, Neteja Automàtica) Detecció obstacles 3D, *5300Pa Catifeta Pèl Mascotes, Bateria *210m, Wifi/App/*Alexa

*Dreame *L10s Ultra Robot Aspirador i *Fregasuelos amb Estació Autonetejadora (Buidada Pols, Neteja Automàtica) Detecció obstacles 3D, *5300Pa Catifeta Pèl Mascotes, Bateria *210m, Wifi/App/*Alexa TOP 4
Caracteristiques 📌
 • [Tecnologia avançada] *DrameBot *L10s Ultra és una combinació perfecta de les tecnologies de neteja robòtica més populars, una aspiradora robot totalment automatitzada que neta pisos i s'autoneteja. Aquest model d'última generació integra el buidatge automàtic de la pols, la neteja i l'assecat automàtics dels *trapeadores, la navegació avançada i personalitzable amb detecció d'obstacles i una cambra basada en *IA per a oferir un rendiment de neteja impressionant amb mans lliures. Automatitzi la seva neteja diària i torni a casa per a trobar sòls recentment netejats i perfumats: una llar neta, sense estrès i sense esforç
 • [Neteja totalment automatitzada] El sistema de buidatge automàtic utilitza l'exclusiva tecnologia silenciosa *DualBoost 2.0. *L10s Ultra buida automàticament la pols del Robot en una bossa de pols de 3L en uns segons: obtens fins a 60 dies de neteja automàtica sense l'ajuda de les teves mans, tot el que has de fer és tirar la bossa quan estigui plena. Després d'una sessió de fregat de sòls, *L10s Ultres aixeca els *trapeadores quan tornen a la base per a garantir que els pisos romanguin impecables, mentre que els *trapeadores del robot aspirador es freguen primer amb raspalls d'alta velocitat i després s'assequen amb aire calent per a evitar olors, floridura i bacteris
 • [Succió forta, neteja profunda] *Dreame *L10s Ultra té una bateria de 5200 *mAh, elimina la brutícia amb una potent succió de 5300 *Pa i raspalls giratoris dobles amb una forta pressió de 180 rpm. El disseny intel·ligent del raspall aixeca les partícules fines i facilita el desembolicat del pèl i el pèl de les mascotes. L'ajust automàtic de la succió permet diferents configuracions de potència segons la superfície per a pisos laminats, encatifats o durs. Tecnologia avançada amb detecció automàtica de moquetes quan el tiràs està instal·lat: el dipòsit d'aigua de 2,5L de l'estació de càrrega permet rentar parquet, rajoles, *pvc o altres superfícies cobrint fins a 200 m²
 • [Navegació AI 3D Personalitzable amb App i Comandos de Veu] La Navegació amb Intel·ligència Artificial garanteix una neteja eficient i eficaç de tota la casa. El *L10s Ultra utilitza una cambra *RGB i llum texturada en 3D per a escanejar i personalitzar les estratègies de neteja i generar rutes automàticament segons el tipus d'obstacle, el pis i l'habitació. Presa el control a través de l'aplicació per a personalitzar la neteja segons la teva llar i els teus horaris. Pausa o deixa de netejar amb comandos de veu o supervisa la teva llar usant el control de vídeo de l'aplicació *Dreamehome. Tens tot el poder usant només un dit o la teva veu
 • [Especificacions] Inclòs en el paquet: Robot amb estació de càrrega autonetejadora *x1, Raspall lateral *x1, Eina de neteja *x1, Cable d'alimentació *x1, Borsa per a la pols *x2, Tirassos amb suports *x2, Netejador multisuperfície *x1, Manual d'usuari *x1. Especificacions: Grandària del robot 350 * 350 * 97 mm; Pes 3,7 kg; Connexió wifi *IEEE 802.*11b/g/n de 2,4 *GHz; Entrada nominal 100-240 V ~ 50/60 Hz 0,5 A; Soroll 59 *db; Potència de succió 5300 *Pa; Volum de la bossa de pols del robot *350ml; Capacitat de la bateria 5200 *mAh. Compatible amb *Alexa, *Siri, Assistent de Google. Base *303x403x399mm, col·lector de pols de 3L, dipòsit d'aigua de 2,5L (neta) i 2,4L (bruta)
+ Veure mes Caracteristiques

*BENICO Robot Aspirador, Robot Aspirador i *fregasuelos amb 4 Maneres, 110 Minuts d'Autonomia, Potència, App/*Alexa/Wifi, Apte per a Pèl de Mascotes i Sòls

*BENICO Robot Aspirador, Robot Aspirador i *fregasuelos amb 4 Maneres, 110 Minuts d'Autonomia, Potència, App/*Alexa/Wifi, Apte per a Pèl de Mascotes i Sòls TOP 5
Caracteristiques 📌
 • 【3-*in-1 Robot Aspirador】Escombrar, aspirar, netejar i fregar tot en un; el robot aspirador intel·ligent té una potent potència de succió de 1400 *Pa per a recollir pols, brutícia, pèl de mascotes i enderrocs de sòls durs i catifes
 • 【*Effective *Cleaning】Robot *hoover ofereix 4 maneres de neteja, incloent-hi neteja automàtica, neteja de vores, neteja de taques, neteja en espiga, per a una neteja específica i sensible dels seus sòls. 2 raspalls multisuperfície capturen els residus al llarg de les parets i a les cantonades. Cos compacte amb dipòsit d'aigua de 230 ml + dipòsit de pols de 200 ml per a retenir més brutícia i reduir la freqüència de neteja
 • 【Robot *Smart Sensor *Vacuum *Cleaner】només ha de mantenir premut l'interruptor una vegada en el robot per a iniciar un cicle de neteja automàtic complet fins que torni a la base de càrrega.El control APP li permet manejar el seu robot des de qualsevol lloc. Equipat amb sensors anticol·lisió i anticaiguda, el robot aspirador reacciona ràpida i suaument i es dona la volta quan troba obstacles o escales, evitant-los eficaçment i protegint els seus mobles o parets
 • 【Bateria de llarga durada】Bateria de 2500 *mAh per a fins a 110 minuts de funcionament autònom. *Unibody compacte de 28 cm d'ample que pot entrar i sortir a voluntat d'espais reduïts de la llar per a una neteja més eficient i exhaustiva de tots els racons de la llar
 • 【Contingut del paquet】1 * *Barredora de sòls BR151, 1 * Suport de càrrega, 1 * Eina de neteja, 1 * Cable d'alimentació, 1 * Dipòsit d'aigua, 1 * Caixa de pols, 1 * Tiràs, 2 * Raspalls laterals.
+ Veure mes Caracteristiques

*aonus S8 Robot Aspirador i *Fregasuelos, *3000Pa Succió Forta, Wifi/App/*Alexa, Banda Magnètica,Silenciós, Autonomia de *120Min, Ideal per a Pèl de Mascotes Pis Catifa

*aonus S8 Robot Aspirador i *Fregasuelos, *3000Pa Succió Forta, Wifi/App/*Alexa, Banda Magnètica,Silenciós, Autonomia de *120Min, Ideal per a Pèl de Mascotes Pis Catifa TOP 6
Caracteristiques 📌
 • 【Escombratge i *trapeado 2 en 1】 Tanc d'aigua controlat electrònicament de 250 ml i galleda per a pols de 400 ml, control d'aigua de 3 nivells, la qual cosa li permet gaudir d'una llar completament neta
 • 【*3000Pa súper succió】 El robot aspirador S8 té una súper potència de succió de 3000 *Pa, que pot aspirar fàcilment la pols, el pèl i el pèl de les mascotes.
 • 【Bateria de gran capacitat de 2600 *mAh】 Pot funcionar de manera contínua durant uns 120 minuts en manera eco. Quan la bateria està baixa, torna automàticament a l'estació de càrrega.
 • 【Detecció automàtica de catifes】 Catifa detectada, s'ajusta automàticament a la succió màxima per a una neteja més profunda (Nota: retiri el suport del *trapeador abans de netejar la catifa)
 • 【Control Intel·ligent】 (Compatible amb Wi-Fi de 2,4 *GHz) Admet *Alexa i Google *Assistant, i ve amb un control remot per a controlar fàcilment el seu robot
 • 【Configuració d'àrea restringida】 Usi-ho amb cinta magnètica per a establir l'àrea on està prohibida la neteja
 • 【4 maneres de neteja i 3 nivells de succió】 Manera de neteja---neteja automàtica/neteja de bordes/neteja de taques/neteja programada, Manera de succió --- Eco, Max, Max+
+ Veure mes Caracteristiques

*Rowenta X-*plorer Sèrie 45 RR8265 Robot aspirador amb tiràs amb *infrarojos, especial al·lèrgies i cases amb escales, compatible amb telèfons intel·ligents i assistents de veu amb 2 tirassos estàndard, *Aqua *Power

*Rowenta X-*plorer Sèrie 45 RR8265 Robot aspirador amb tiràs amb *infrarojos, especial al·lèrgies i cases amb escales, compatible amb telèfons intel·ligents i assistents de veu amb 2 tirassos estàndard, *Aqua *Power TOP 7
Caracteristiques 📌
 • Robot aspirador 4 en 1: Amb els seus dos raspalls laterals per a racons i zones de difícil accés amb el raspall Turbo per a recollir la brutícia amb facilitat i el motor de succió per a una aspiració eficient i sistema *Aqua *Power per a fregar el sòl
 • El robot aspirador compta amb sensors infrarojos, de desnivell i para-xocs per a detectar i esquivar obstacles i evitar caigudes per a espais amb escales o habitacions a doble altura
 • Diferents maneres d'ús per a netejar a fons la teva llar: maneres Acte i Acte *Express per a sessions ràpides de 30 minuts i *Wall-*Follow per a netejar al costat de parets i *rodapiés
 • Compta amb el sistema *Aqua *Force per a fregar el sòl mentre aspira i oferir una neteja total de la llar
 • Bateria de llarga durada fins a 150 *min de neteja interrompuda amb una sola càrrega i inclou recàrrega automàtica de 30 minuts; El robot torna automàticament a la base quan la bateria necessita recarregar-se
 • Està equipat amb una tecnologia fiable per a oferir-te una neteja sense esforç que va allí on ho necessitis
 • L'app gratuïta de *Rowenta per a *iOS i Android permet programar horaris de neteja fàcilment i és compatible amb assistents de veu com *Alexa de *Amazon i Google *Assistant A més, per a una total seguretat, les dades s'emmagatzemen a Europa.
 • Les dimensions del robot són de 31.5 x 31.5 x 8 cm
+ Veure mes Caracteristiques

*Ultenic Robot Aspirador i *Fregasuelos *D5s Pro, *3000Pa Súper Potent i Silenciós, Aspiradora amb Navegació Mapatge per a Mascotes, *2600mAh, Compatible amb Comandament, App, *Alexa i Google *Home

*Ultenic Robot Aspirador i *Fregasuelos *D5s Pro, *3000Pa Súper Potent i Silenciós, Aspiradora amb Navegació Mapatge per a Mascotes, *2600mAh, Compatible amb Comandament, App, *Alexa i Google *Home TOP 8
Caracteristiques 📌
 • Escombra i frega 2 en 1: El robot aspirador combina la funció d'escombra i fregat, és ideal per a la *limpiaza per als sòls durs i les catifes. Després de netejar, els sòls de la teva casa quedaran sense una pols. Gràcies a aquest robot *fregasuelos, pots alliberar-te dels quefers fatigosos i passar més temps amb la teva família
 • Potent i silenciós: Amb la potència de succió màxima de *3000Pa, el robot aspirador *D5s Pro realitza una neteja profunda a la teva llar, aspira tot tipus d'escombraries incloent la pols, el pèl de les mascotes, els grans, etc. A màxima potència, l'aspiradora funciona fins a 120 minuts. Treballa amb un soroll tan baix com *55dB, que neta silenciosament sense molestar-te
 • Navegació intel·ligent: *Euipado amb un sistema de navegació avançat, el robot aspirador amb mapatge aconsegueix la neteja més eficient i ràpida mitjançant una navegació precisa i eficaç. Presenta la seva ruta en l'app "*Ultenic" mentre neta i dibuixa un mapa de tot el recorregut
 • Fàcil d'usar: El nostre robot aspirador ve amb un comandament a distància, si hi ha ancians a casa, poden *usarselo sense *dificuldad. *D5s Pro robot aspirador i *fregasuelos també és compatible amb *Ultenic App, *Alexa i Google *Home, *medieante l'aplicació o la veu pots controlar-ho i supervisar el seu estat des de qualsevol lloc
 • Servei de confiança: *Ultenic t'ofereix una garantia de 2 anys, tenim un grup de servei postvenda professional a Europa local. Si necessites els recanvis, estan disponibles en la *Store de *Ultenic. Quan trobes *cualquer problema en els aspiradores, pots demanar-nos ajuda, sempre estem al teu costat
+ Veure mes Caracteristiques

*OKP Robot Aspirador, *2200Pa *Autocargable Robot Aspirador i *Fregasuelos, Aspirador Mascotes amb Caixa de Pols de 500ML, Delgado, Silenciós, App/*Alexa Control, per a Mascotes i Pis, K3

*OKP Robot Aspirador, *2200Pa *Autocargable Robot Aspirador i *Fregasuelos, Aspirador Mascotes amb Caixa de Pols de 500ML, Delgado, Silenciós, App/*Alexa Control, per a Mascotes i Pis, K3 TOP 9
Caracteristiques 📌
 • ✅【Sistema de Navegació Intel·ligent】 No és la neteja aleatòria tradicional, el robot segueix l'última lògica de neteja i planifica la ruta d'acord amb "Z" sense perdre cap àrea, amb una taxa d'eliminació de pols en línia recta del 95%.
 • ✅【4 maneres de neteja】Canvia flexible entre 4 maneres de neteja: Automàtic, Habitació, Vora i Punt, A través del control remot i l'aplicació. l'aspiradora robòtica pot netejar acuradament cada racó de la teva casa i fer que la neteja sigui tan fàcil!
 • ✅【Carcassa Súper Prima】 L'aspiradora té només 28 cm d'ample, només 7,*8cm de gruix, i la grandària més petita fa que el robot sigui més fàcil de netejar en una habitació petita. És molt adequat per a espais reduïts entre llits, sofàs i racons.
 • ✅【Potència de Succió de 2200 *Pa】 Potència de succió de fins a 2200 *Pa, amb tres nivells de succió ajustables. Equipat amb un motor sense escombretes (estable i durador). El so és de només 50 dB i no et molestarà en absolut.
 • ✅【Detecció d'Obstacles i Prevenció de Caigudes】 l'aspiradora automàtica es basa en un sensor infraroig anticol·lisió incorporat per a detectar intel·ligentment obstacles en el sòl, minimitzar les col·lisions i protegir el seu mobiliari amb seguretat. El Robot aspirador canvia automàticament la ruta de neteja quan arriba a la vora de l'escala, permetent-li gaudir d'una vida neta sense preocupacions.
 • ✅【Aplicació/Veu/Control Remot】 El robot aspirador es pot controlar fàcilment per a netejar a través de l'aplicació i el control remot. Quan estàs fora, també pots usar el teu telèfon mòbil per a controlar remotament la teva aspiradora robòtica per a començar a funcionar, canviant lliurement entre diferents maneres i nivells de potència a través de l'aplicació *OKP. També es pot connectar a *Alexa i Google *Assistant per al control d'inici i parada.
 • ✅【La millor sorpresa del festival】 Està bellament empaquetat, definitivament és el regal més adequat que pot donar a la seva família i amics. L'aspiradora robòtica intel·ligent *okp K3 és una forma eficaç de reduir el temps de neteja de la llar. D'aquesta manera, poden passar més temps amb les seves famílies o concentrar-se en el Treball.
+ Veure mes Caracteristiques

*LEFANT Robot Aspirador i *Fregasuelos M213S, Succió de 3200 *Pa, 150 Minuts, Robot Aspirador de Càrrega Automàtica, Control App/*Alexa/Google, Ideal per a Pèl de *Mande Mascotes, Catifes i Sòls Durs

*LEFANT Robot Aspirador i *Fregasuelos M213S, Succió de 3200 *Pa, 150 Minuts, Robot Aspirador de Càrrega Automàtica, Control App/*Alexa/Google, Ideal per a Pèl de *Mande Mascotes, Catifes i Sòls Durs TOP 10
Caracteristiques 📌
 • 💪【Súper Succió】Amb una súper potència de succió de 3200 *Pa, el *aspiradorarobot M213S recull la pols, el pèl i la brutícia del sòl fàcil i ràpidament, digui adeu a la neteja manual del sòl. Tres nivells d'ajust de potència de succió per a satisfer les seves diferents necessitats.
 • 😃【Cos prim i flexible】Amb només 7,8 cm d'altura i 28 cm de diàmetre, és capaç d'accedir a molts racons que altres aspirador robot no poden aconseguir, i són els llocs on la brutícia i el greixum solen amagar-se.
 • 🌟【Amigable amb els Amos de Mascotes】Disseny del port de succió sense embolics, perquè l'entrada i sortida d'aire del robot aspirador mascotes no corri el risc de bloquejar-se pel pèl. Ve amb 2 raspalls laterals per a facilitar el lavabo de tota mena de pèl.
 • 🧹【Aspira i Frega 2 en 1】 Robot aspirador i *fregasuelos frega el sòl sense dipòsit d'aigua utilitzant l'accessori de fregat inclòs. S'inclouen 5 tovalloletes gratuïtes que pots instal·lar per a aconseguir un robot aspirador amb funció de neteja que redueix el procediment de neteja del tiràs, no és necessari netejar el pal de fregar.
 • 🤖【Control Intel·ligent】El *Lefant M213S és compatible amb *Alexa i Google *Home. El robot aspirador *Lefant disposa d'una APP per a telèfon intel·ligent amb un mapa a través del qual es pot controlar el robot seleccionant les maneres de neteja, programant els temps de neteja, triant els nivells de potència de succió i veient l'historial de neteja. A més, el robot crea un mapa diferent cada vegada per a millorar la ruta i netejar de forma més eficient. (Només Wifi de 2,4 *GHz)
 • 💡【Tecnologia *Freemove 3.0 Millorada】La tecnologia *Freemove és la tecnologia de detecció de cos sencer integrada en el robot aspirador original de *Lefant. Els sensors infrarojos incorporats poden detectar obstacles trobats per tot el cos i retirar-se. Mogui's lliurement per la seva habitació amb menys possibilitats de quedar-se embussat.
 • 🔋【Llarga autonomia i gran cobertura】*Lefant M213S està equipat amb *2600mAh bateria de liti fosfato de ferro, que té una llarga vida útil i alta seguretat. El temps màxim de treball és de 150 minuts, suficient per a netejar 150㎡.
 • 🤙【*Product *Support】Tots els productes *Lefant tenen 2 anys. Si té algun problema en usar les nostres aspiradores robotitzades, no dubti a contactar-nos.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Robot Aspirador i Fregasuelos

Nota 9.9
*iRobot *Roomba 692 Robot Aspirador amb connexió Wi-Fi, Sistema de Neteja en Tres Fases, Suggeriments Personalitzats, Compatible amb el teu Assistent de Veu, Color Negre
*iRobot *Roomba 692 Robot Aspirador amb connexió Wi-Fi, Sistema de Neteja en Tres Fases, Suggeriments Personalitzats, Compatible amb el teu Assistent de Veu, Color Negre
Fabricant iRobot
Nota 8.5
*Cecotec Robot Aspirador *Conga 7490 *Eternal *Genesis. Tecnologia Làser, Neteja 4 en 1, Potència de succió de 3000 *Pa, Autonomia 110 *min, Raspall Multifunció, Control App, Tiràs de Fregat
*Cecotec Robot Aspirador *Conga 7490 *Eternal *Genesis. Tecnologia Làser, Neteja 4 en 1, Potència de succió de 3000 *Pa, Autonomia 110 *min, Raspall Multifunció, Control App, Tiràs de Fregat
Fabricant Cecotec
Nota 8.0
*roborock Q *Revo Robot Aspirador i *fregasuelos, Funcions Automàtiques de Buidatge, Rentada, Assecat, Neteja de la Base i autoemplenat, Mapatge 3D, Potència de succió de 5500 *Pa aspirador robot
*roborock Q *Revo Robot Aspirador i *fregasuelos, Funcions Automàtiques de Buidatge, Rentada, Assecat, Neteja de la Base i autoemplenat, Mapatge 3D, Potència de succió de 5500 *Pa aspirador robot
Fabricant roborock
Nota 7.8
*LEFANT F1 Pro Robot Aspirador *5000Pa de Succió, 28 x 6.*9cm *Super *Thin amb Galleda de Pols Visual de *600ml, Autonomia de *250Min, Ideal per a Pèl d'Animals, Sòls Durs
*LEFANT F1 Pro Robot Aspirador *5000Pa de Succió, 28 x 6.*9cm *Super *Thin amb Galleda de Pols Visual de *600ml, Autonomia de *250Min, Ideal per a Pèl d'Animals, Sòls Durs
Fabricant LEFANT
Nota 7.7
*LEFANT M1 Robot Aspirador i *Fregasuelos amb Exacte Mapatge *Lidar (*LDS), Robot Aspirador Succió de 4000 *Pa, Bateria de 4000 *mAh, Gestió d'Estades, Control Comandament/App/*Alexa, Tanc de *ólidos i Mixt
*LEFANT M1 Robot Aspirador i *Fregasuelos amb Exacte Mapatge *Lidar (*LDS), Robot Aspirador Succió de 4000 *Pa, Bateria de 4000 *mAh, Gestió d'Estades, Control Comandament/App/*Alexa, Tanc de *ólidos i Mixt
Fabricant LEFANT
Nota 7.6
*HOLULO Robot Aspirador i Líquid de fregar, 2700 *Pa *Autocargable Robot Aspirador amb Comandament, *160Min, Navegació Intel·ligent, Compatible amb App, *Alexa i Google, per a Pèl de Mascotes,Pis,Catifa (Negre)
*HOLULO Robot Aspirador i Líquid de fregar, 2700 *Pa *Autocargable Robot Aspirador amb Comandament, *160Min, Navegació Intel·ligent, Compatible amb App, *Alexa i Google, per a Pèl de Mascotes,Pis,Catifa (Negre)
Fabricant HOLULO
Nota 7.5
*OKP K3P Robot Aspirador,*3000Pa Potent Succió,150 *min Autonomia,Detecta obstacles,Càrrega Automàtica Aspiradora Robot Compatible amb App,*Alexa i Google *Home,Ideal per a Pèl de Mascotes, Pis, Catifa
*OKP K3P Robot Aspirador,*3000Pa Potent Succió,150 *min Autonomia,Detecta obstacles,Càrrega Automàtica Aspiradora Robot Compatible amb App,*Alexa i Google *Home,Ideal per a Pèl de Mascotes, Pis, Catifa
Fabricant OKP
Nota 7.4
*Ultenic T10 Robot Aspirador i *Fregasuelos, Aspirador Robot Làser amb autobuidatge, *3000Pa Succió, Mapatge Intel·ligent, Autonomia 280 *min, Compatible amb *Alexa, Google *Home, Comandament a Distància i App
*Ultenic T10 Robot Aspirador i *Fregasuelos, Aspirador Robot Làser amb autobuidatge, *3000Pa Succió, Mapatge Intel·ligent, Autonomia 280 *min, Compatible amb *Alexa, Google *Home, Comandament a Distància i App
Fabricant Ultenic
Nota 7.4
*Sencor Robot Aspirador i *Fregasuelos, Llum de Desinfecció *UVC, Wifi amb Aplicació, Cartografia en 5 Pisos amb Planificació Intel·ligent, Navegació Làser Precisa, Detecció d'Obstacles, *120min
*Sencor Robot Aspirador i *Fregasuelos, Llum de Desinfecció *UVC, Wifi amb Aplicació, Cartografia en 5 Pisos amb Planificació Intel·ligent, Navegació Làser Precisa, Detecció d'Obstacles, *120min
Fabricant Sencor
Nota 7.4
*Vactidy Robot Aspirador, *Nimble T7 Robot Aspirador i *Fregasuelos amb Potent Succió, Tanc d'Aigua, fins a *120mins, Control per App/*Alexa/Google *Home/*Siri, Pèl de Mascotes, Catifa i Sòl
*Vactidy Robot Aspirador, *Nimble T7 Robot Aspirador i *Fregasuelos amb Potent Succió, Tanc d'Aigua, fins a *120mins, Control per App/*Alexa/Google *Home/*Siri, Pèl de Mascotes, Catifa i Sòl
Fabricant Vactidy

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-7 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables