₯ ⭐️ Les 10 Millors Resines Epoxi de 2024 ⭐️ ✔️ ¡Al Millor Preu!

🔥 Les 3 Millors Resines Epoxi

*MULEVIP Resina Epoxi *400ml, Kit de Resina Epoxi, Kit d'Inici de Resina de Fosa Resina Epoxi Transparent 1: 1 de Resina ​amb Pigment de Resina,Lluentor de Resina, per a Fer Clauer, Joies

*MULEVIP Resina Epoxi *400ml, Kit de Resina Epoxi, Kit d'Inici de Resina de Fosa Resina Epoxi Transparent 1: 1 de Resina ​amb Pigment de Resina,Lluentor de Resina, per a Fer Clauer, Joies El Millor
Caracteristiques 📌
 • 🎀🎀【Material d'Alta Qualitat】Les nostres resines epoxi són transparents com el cristall, d'alta lluentor, de baixa olor, resistents a les esgarrapades, antigroguenques i dures com la pedra, la qual cosa brinda una millor protecció a les seves artesanies. El got mesurador de silicona és llis i brillant, molt flexible i fàcil de netejar i reutilitzable. Resina Epoxi Kit.
 • 🧸🧸【Conjunt Epoxi】Kit complet de disseny d'epoxi. 2×*200ml A/B, 10 pigments de resina, 4 pólvores de mica, 12 pólvores de purpurina, comptagotes, cullera, pal de fusta, guants, pinces, got mesurador d'un sol ús de silicona, got mesurador. El conjunt inclou 14 colors diferents per a agregar més inspiració creativa als seus projectes de bricolatge i brindar-li diversió sense fi amb la resina de bricolatge. Kit de Resina Transparent.
 • 🌸🌸【Fàcil d'Operar】Relació de volum A, B Relació de mescla 1:1. Es requereix agitació durant uns 5 minuts, regirant lentament per a evitar bombolles d'aire. Després pots agregar color i lluentor. Els colors es poden *premezclar llestos. Llegeixi atentament les instruccions adjuntes abans del seu ús. El temps de treball és de 40 minuts i el temps de curat és de 24 hores. Kit de Resina Epoxi.
 • 🔮 🔮【Idees de Manualitats *DIY】Deixa volar la teva imaginació i pots fer collarets, sotagots, adorns nadalencs, clauers, *aretes o joies de resina amb familiars i amics! Per a evitar embrutar la taula, col·loqui un periòdic o un tapet sobre la taula abans de començar. Kit d'Inici de Resina de Fosa.
 • 🌈🌈【Servei 100% Satisfet】Aquest kit de resina és el regal perfecte per a principiants i artesans. Perfecte per a aniversari, Nadal, Acció de Gràcies, Dia de Sant Valentí, etc. Si no està satisfet amb els nostres kits d'epoxi, no dubti a contactar-nos, segurament li brindarem un excel·lent servei postvenda.
+ Veure mes Caracteristiques

*3kg Resina Transparent No Tòxica una vegada curada de Dues Components – Resina + Enduridor, Efecte Aigua per a Creacions Artístiques, Recobriment de Superfícies, Modelatge, Joieria, Bricolatge

*3kg Resina Transparent No Tòxica una vegada curada de Dues Components – Resina + Enduridor, Efecte Aigua per a Creacions Artístiques, Recobriment de Superfícies, Modelatge, Joieria, Bricolatge El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ✅ ⚙️【 FÀCIL D'USAR】La resina epoxi transparent és adequada tant per a principiants com per a artistes professionals. Comenci a realitzar joies, pintures i qualsevol creació professional que impliqui l'ús de resina. El kit inclou: 1.*875Kg de resina component A i 1.*125Kg d'enduridor, component B.
 • ✅ 💧 【INSTRUCCIONS D'ÚS】 Molt fàcils d'usar. La proporció de mescla és 100:60 sempre per pes. seguint la fórmula: *Ej: *100gr A x 0,60 = *60gr de B. A l'ésser una resina de dos components, n'hi ha prou amb barrejar RESINA A + ENDURIDOR B en la proporció indicada a dalt del paquet i deixar que s'endureixi sense necessitat de més additius.
 • ✅ 🧪【QUALITAT IMPECABLE] Perfectament transparent, no incorpora bombolles d'aire gràcies a la fórmula específica per a joies i creacions artístiques. També és ideal per a incrustar objectes. Compatible amb motlles de silicona, fusta, tela, vidre, paper o foto. La catàlisi completa triga unes 24 hores, però el producte es pot extreure del motlle després de només 12 hores.
 • ✅ ☘️ 【SEGUR I CERTIFICAT】 Totes les resines *Resin Pro una vegada curades estan certificades com no tòxiques, inodores, sense dissolvents, no inflamables i totalment segures.
 • ✅ 【*RESIN PRO】: Fórmula desenvolupada i produïda a Itàlia específicament per a creacions artístiques. Perfectament transparent amb els nous filtres UV anti-esgrogueeixo, líquida per a evitar la incorporació de bombolles d'aire. Molt brillant i *autonivelante.
+ Veure mes Caracteristiques

Resina Epoxi Ultra Transparent *960ml Cristal·lina Resina Epoxi amb Enduridor per a Fosa i Revestiment No-Tòxic Kit de Resina Epoxi Relació de 1:1 per a Bricolatge Fusta Artesania

Resina Epoxi Ultra Transparent *960ml Cristal·lina Resina Epoxi amb Enduridor per a Fosa i Revestiment No-Tòxic Kit de Resina Epoxi Relació de 1:1 per a Bricolatge Fusta Artesania El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • No tòxic i vàter: el nostre kit de resina epoxi adopta materials ecològics i assegurances. Pot submergir-se en activitats creatives sense preocupar-se que la nostra resina epoxi perjudiqui la seva salut.
 • Resina de fosa transparent: el nostre kit de resina epoxi és adequat per a diferents tipus d'artesanies de resina. La fórmula especial fa que la nostra resina romangui cristal·lina i resistent a l'esgrogueeixo. La seva obra d'art serà duradora amb una excel·lent estabilitat de color.
 • Kit de resina de curat ràpid per a manualitats: simplement barregi la resina epoxi A i l'enduridor de resina epoxi B en una proporció de volum de 1: 1. Gaudi dels seus 40 minuts de treball a temperatura ambient per a crear les seves pròpies obres mestres de resina amb curat ràpid
 • Kit complet de resina epoxi: el paquet inclou tot el que necessita per a començar: 1 x resina de 480 ml, 1 enduridor de 480 ml, 6 varetes de fusta, 4 tasses *medidoras, 2 guants, un regal perfecte per a principiants i amants de l'artesania en resina.
 • Kit de resina transparent multifuncional: el nostre kit de resina és ideal per a l'art de resina de bricolatge. El kit de *estater de resina es pot utilitzar en la fabricació de joies, taules de riu, revestiment transparent i fosa. Amb altres accessoris de resina, segurament expressaràs la teva creativitat.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Resines Epoxi al millor preu.

Si estàs buscant comprar Resines Epoxi, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Resines Epoxi, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Resina Epoxi estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Resina Epoxi Més Barata

3,2 Kg. I-*CRYSTAL RESINA EPOXI Per a Manualitats i art, encapsulats, millor qualitat/preu, resina de curat mes ràpid que les *standards

3,2 Kg. I-*CRYSTAL RESINA EPOXI Per a Manualitats i art, encapsulats, millor qualitat/preu, resina de curat mes ràpid que les *standards El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • Best seller per a manualitats i joies, restauració o revestiment superficial (fusta, formigó, ceràmica, llenç, fibra de vidre) i modelisme. ideal per a fer records, crear una capa protectora en imatges impreses (fotografies, llenços, quadres), crear mobles de disseny, crear elements decoratius i de disseny mitjançant tècniques de *engañamiento d'objectes dins de la resina.
 • La resina epoxi transparent és un producte *bicomponente a base de resines epoxi i el seu enduridor amínic. Les principals característiques d'aquest producte són: + alta transparència, + òptima resistència mecànica, + bona resistència química i a la carbonatació, + alta impregnació i reforç dels teixits tècnics, + llarga transformació + superfície brillant i *autonivelante.
 • El producte es pot acolorir amb qualsevol colorant epoxi (tant en pasta com en pols) en proporció del 0,1% al 2,0%. A més, es pot espessir amb l'ús d'inerts com a pólvores i sílice *pirogenica. Aquestes característiques fan que la resina epoxi transparent sigui ideal per a les següents aplicacions: modelisme, bricolatge, creacions artístiques, reparacions de fibra de vidre
 • Sistema epoxi *bicomponente ( d'alt rendiment per a aplicació en pel·lícula (1 mm) i bugades de baix gruix. Dissenyat per a bugada ràpida dins del món dels epoxis.
 • Es pot utilitzar amb fibres tècniques
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Resines Epoxi que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Resines Epoxi disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Resines Epoxi veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Resina Epoxi Calitat - Preu

Kit Resina Epoxi - *500ml/17.6 *oz Resina *Epoxica Transparent per a Fosa i Revestiment - Relació 1: 1 de Resina 2 Components per a Taulers de Mesa, Fabricació de Joies, Decoració Artesanal

Kit Resina Epoxi - *500ml/17.6 *oz Resina *Epoxica Transparent per a Fosa i Revestiment - Relació 1: 1 de Resina 2 Components per a Taulers de Mesa, Fabricació de Joies, Decoració Artesanal Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 【Kits de resina rendibles per a principiants】El kit de resina *ERCorArt inclou 250 ml (8,8 *oz) de resina A i 250 ml (8,8 *oz) d'enduridor B, 6 × pigments de resina, 2 × lluentors de resina, 2 × flocs de làmina d'or, 2 × mesures gots, 4 varetes per a regirar, 10 gots dispensadors, 2 parells de guants, 1 vareta de silicona, 1 pinça i un manual d'instruccions, molt adequat per a artistes professionals o principiants.
 • 【Transparent com el cristall i alta lluentor】El nostre kit de resina epoxi utilitza una fórmula cristal·lina, *autonivelante i resistent a alta lluentor, dura com una roca, la funció antiesgarrapades i *antiamarilleo pot fer que les seves manualitats i projectes de bricolatge estiguin millor protegits. Consells càlids: si desitja eliminar les bombolles d'aire, un encenedor, una pistola de calor, un escuradents de dents i una palleta són bones opcions per a eliminar les bombolles.
 • 【Fàcil d'usar】Per relació de volum, A:B=1:1, i és molt fàcil de barrejar. 30-40 minuts de temps de treball i 24 hores de curat. Pot gaudir del procés creatiu del kit de resina, com barrejar amb pigment de resina i lluentor durant el temps de treball. La resina epoxi transparent estarà completament curada després de 24 hores.
 • 【Múltiples aplicacions】Hem provat rigorosament per a assegurar-nos que la resina transparent sigui perfecta amb tints de resina, pigments que brillen en la foscor, pólvores de mica i tintes d'alcohol. El kit de resina de cristall és ideal per a usar en arts de bricolatge, sotagot, fabricació de joies, clauers, safates, art de paret de resina, taula i llum de riu, taules de cafè, *aretes de blocs de fusta, collarets i foses i altres.
 • 【100% Satisfacció】 Llegeixi atentament el manual adjunt abans d'usar. Si té alguna pregunta o no està satisfet amb el nostre kit de resina epoxi, contacti'ns. Li proporcionarem un servei de qualitat.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Les Resines Epoxi

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Resines Epoxi que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Resines Epoxi

*BEYAOBN Resina Epoxi Kit 2 parts *408ml, Resina Epoxi Transparent Manualitats, Resina Epoxi Kit Fabricació de Joies amb Purpurina, Pigment per a Bricolatge,Artesania, fer Penjoll, Joies, Clauer

*BEYAOBN Resina Epoxi Kit 2 parts *408ml, Resina Epoxi Transparent Manualitats, Resina Epoxi Kit Fabricació de Joies amb Purpurina, Pigment per a Bricolatge,Artesania, fer Penjoll, Joies, Clauer TOP 1
Caracteristiques 📌
 • 💕【Kit Resina Epoxi Manualitats】: 2 x 204 ml A/B, 8 x pigments de resina, 12 x purpurina, 4 x pals de fusta, 4 degotadors, 2 x culleres, 2 parells de guants, 2 tasses *medidoras, 1 motlle de lletres, 30 clauers, 50 anells, 50 forats per a caragols , 1 broca helicoidal, 2 broques, 10 borles de colors, 1 paquet de làmina daurada, 1 paquet de làmina platejada, 1 pinça.
 • 🔮【Alta qualitat】: Fórmula *autonivelante i resistent a alta lluentor, cura cristal·lina i dura com una roca, la funció anti-ratllat i anti-esgrogueeixo pot protegir millor les seves obres d'art i projectes de bricolatge.
 • 💟【Fàcil d'Usar】: Cal barrejar a parts iguals (1:1) l'A i B. Per a prevenir bombolles, regiri lentament en la mateixa direcció durant uns 5 minuts, Després agregarem colorant o purpurina i la *vertiremos lentament en el motlles silicona resina epoxi. Temps de treball de 40 minuts. El temps de curat és de 24 -48 hores.
 • 💎【Àmplia gamma d'aplicacions】: Kit resina epoxi complet, Ve tot el necessari per a fer manualitats amb resina epoxi. Pot fer collarets, pendents, clauers, resina epoxi transparent manualitats, etc.
 • ✨【Nota】: Llegeixi atentament les instruccions abans d'usar-ho. Prepari la superfície de treball abans de començar. El millor és posar un periòdic o un tapet sobre la taula per a evitar embrutar la taula. El nostre epoxi *resin adopta materials ecològics i no tòxics. Pots usar *quitaesmalte o alcohol per a netejar els residus d'epoxi resina. Si té alguna pregunta o no està satisfet amb el nostre kit resina epoxi manualitats, no dubti a contactar-nos
 • ✨【Nota】: *il clima *è *freddo e la resina *potrebbe *solidificarsi durant *il transporto. La hi resina si solidifica al *ricevimento del *prodotto, *immergerlo *in *acqua *bollente *per 10 *minuti e *tornerà liquido.
+ Veure mes Caracteristiques

*SANAAA Resina Epoxi Dura Transparent per a Fosa – 1:1 Ràtio Revestiment de Resina Transparent per a Got de Fusta, Barra, Mesa, Fabricació de Joies, Decoració de Manualitats (*500g)

*SANAAA Resina Epoxi Dura Transparent per a Fosa – 1:1 Ràtio Revestiment de Resina Transparent per a Got de Fusta, Barra, Mesa, Fabricació de Joies, Decoració de Manualitats (*500g) TOP 2
Caracteristiques 📌
 • [Relació de volum 1: 1 i fàcil d'usar] *250g de resina epoxi clara + agent de curat epoxi transparent de *250g, fàcil mescla de relació 1: 1. *SANAAA *Art Epoxi *AB *Adhesive Kit és ideal per a artesanies, així com recobriments epoxi.
 • Transparent i de nivell automàtic: la nostra resina és *autonivelante, autodesgasificada, sense olor, resistent al *amarilleamiento per l'exposició al sol i un complement perfecte per a tots els nostres i altres pigments de manualitats
 • Dur i sense bombolles: els kits d'epoxi per a manualitats casuals s'assequen ràpida i durament si garanteixen una relació de volum de 1:1 i s'agiten bé. Si s'agita de manera uniforme i lenta, no es crearan bombolles.
 • Ampli ús i no tòxic: dissenyat per a manualitats, taules de tallar, art de resina, fabricació de joies, *bartop, gots, obres d'art de revestiment i pintures acríliques, pintures de *geodas, motlles, riu i molt més
 • [100% devolució de diners i servei]. Per qualsevol raó no estàs 100% satisfet amb la resina epoxi, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Et respondrem en 24 hores i t'ajudarem amb un reemborsament sense cost addicional
+ Veure mes Caracteristiques

*Purpledi Resina Epoxi Kit 2 parts *510ml, Resina Epoxi Manualitats Kit per a Fer clauers, Resina Epoxi Kit Fabricació de Joies amb Purpurina, Pigment, per a Bricolatge,Artesania, fer Penjoll

*Purpledi Resina Epoxi Kit 2 parts *510ml, Resina Epoxi Manualitats Kit per a Fer clauers, Resina Epoxi Kit Fabricació de Joies amb Purpurina, Pigment, per a Bricolatge,Artesania, fer Penjoll TOP 3
Caracteristiques 📌
 • 🎁【Kit Resina Epoxi Manualitats】: 250 ml de resina i 250 ml d'enduridor, 8 x pigments de color, 12 x purpurina, 4 x pal de fusta, 6 x pipeta, 4 x culleres, 2 x pols de fulla d'or, 1 x flor seca, 2 x tassa *medidora, 3 x guants, 1 x pinces.
 • 🎁【Alta qualitat】: Fórmula *autonivelante i resistent a alta lluentor, cura cristal·lina i dura com una roca, la funció anti-ratllat i anti-esgrogueeixo pot protegir millor les seves obres d'art i projectes de bricolatge.
 • 🎁【Fàcil d'Usar】: Cal barrejar a parts iguals (1:1) l'A i B. Per a prevenir bombolles, regiri lentament en la mateixa direcció durant uns 5 minuts, Després agregarem colorant o purpurina i la *vertiremos lentament en el motlles silicona resina epoxi. Temps de treball de 40 minuts. El temps de curat és de 24 -48 hores.
 • 🎁【Àmplia gamma d'aplicacions】: Kit resina epoxi complet, Ve tot el necessari per a fer manualitats amb resina epoxi. Pot fer collarets, pendents, clauers, resina epoxi transparent manualitats, etc.
 • 🎁【Nota】: Llegeixi atentament les instruccions abans d'usar-ho. Prepari la superfície de treball abans de començar. El millor és posar un periòdic o un tapet sobre la taula per a evitar embrutar la taula. El nostre epoxi *resin adopta materials ecològics i no tòxics. Pots usar *quitaesmalte o alcohol per a netejar els residus d'epoxi resina. Si té alguna pregunta o no està satisfet amb el nostre kit resina epoxi manualitats, no dubti a contactar-nos
+ Veure mes Caracteristiques

*FansArriche Resina Epoxi Transparent No Tòxica *385g/360 ml, 1: 1 Relació de Resina Fosa Cristal·lina, per a Fusta, Creacions Artístiques, Restauració, Taulells de Paret, resina epoxi manualitats

*FansArriche Resina Epoxi Transparent No Tòxica *385g/360 ml, 1: 1 Relació de Resina Fosa Cristal·lina, per a Fusta, Creacions Artístiques, Restauració, Taulells de Paret, resina epoxi manualitats TOP 4
Caracteristiques 📌
 • El que Obtens: Els nostres epoxi resina d'art inclouen una ampolla de resina de 180 ml i una ampolla d'enduridor de 180 ml, 2 lluentons de purpurina, 2 tasses de mesurament de 30 ml, 4 guants, 2 comptagotes i 2 pals de fusta per a remoure, la qual cosa és molt adequat per a artistes professionals o principiants.
 • Tan Dur Com una Pedra: Fórmula *autonivelable i resistent a la lluentor, s'endureix de manera cristal·lina i dura com una roca, antiesgarrapades, *autodesgastante i inodora. Les propietats *antiamarilleamiento creen belles il·lustracions i una estabilitat del color per a una qualitat heretada.
 • Fàcil d'Usar: Relació 1: 1 en volum, temps de treball de 40 minuts. Amb l'eliminació de cràters, rampants i ulls de peix, la qual cosa pot obtenir fàcilment una obra d'epoxi resina art perfectament transparent .
 • Perfecte amb El Colorant: Proves rigoroses per a garantir que la resina epoxi transparent coincideixi perfectament amb altres pigments fets a mà com els colorants de resina, brillen en la foscor, la mica i la tinta a l'alcohol. És ideal per al seu ús en l'art de la resina bricolatge, la fabricació de joies, les il·lustracions de revestiment i les pintures acríliques, pintures *geodes, taules de riu i molt més.
 • Nota: Llegeix les instruccions en la part posterior del paquet. Si tens alguna pregunta o no estàs satisfet amb el nostre kit resina epoxi manualitats, si us plau posa't en contacte amb nosaltres.
+ Veure mes Caracteristiques

*MCNory Resina Epoxi Kit 2 parts *400ml, Transparent, Fabricació de Joies amb Purpurina, Pigment, per a Bricolatge,Artesania, Manualitats, fer Penjoll, Clauer

*MCNory Resina Epoxi Kit 2 parts *400ml, Transparent, Fabricació de Joies amb Purpurina, Pigment, per a Bricolatge,Artesania, Manualitats, fer Penjoll, Clauer TOP 5
Caracteristiques 📌
 • *McNory - Joc de resina epoxi per a principiants, 400 ml, set de fosa de resina cristal·lina amb subministraments de resina epoxi, resina epoxi, pintura, purpurina, creació de joies per a collaret, pendents, clauer
 • diferent

*MUOIVG Resina Epoxi Kit 2 parts *408ml, Resina Epoxi Transparent Manualitats, Resina Epoxi Kit Fabricació de Joies amb Purpurina, Pigment, per a Bricolatge,Artesania, fer Penjoll, Joies, Clauer

*MUOIVG Resina Epoxi Kit 2 parts *408ml, Resina Epoxi Transparent Manualitats, Resina Epoxi Kit Fabricació de Joies amb Purpurina, Pigment, per a Bricolatge,Artesania, fer Penjoll, Joies, Clauer TOP 6
Caracteristiques 📌
 • 💕【Kit Resina Epoxi Manualitats】: 3 x motlles resina epoxi, 204 ml de resina i 204 ml d'enduridor, 8 x pigments de color, 12 x purpurina, 30 x ganxos per a pendents, 20 clauers, 50 anells, 50 forats per a caragols , 10 x negre collaret de cordó cera, 4 x pal de fusta, 4 x pipeta, 4 x culleres, 4 x tassa *medidora, 4 x Copa de pipeta, 6 bressols per a dits, 1 paquet de làmina daurada, 1 paquet de làmina platejada, 1 x pinces.
 • 🔮【Alta qualitat】: Fórmula *autonivelante i resistent a alta lluentor, cura cristal·lina i dura com una roca, la funció anti-ratllat i anti-esgrogueeixo pot protegir millor les seves obres d'art i projectes de bricolatge.
 • 💟【Fàcil d'Usar】: Cal barrejar a parts iguals (1:1) l'A i B. Per a prevenir bombolles, regiri lentament en la mateixa direcció durant uns 5 minuts, Després agregarem colorant o purpurina i la *vertiremos lentament en el motlles silicona resina epoxi. Temps de treball de 40 minuts. El temps de curat és de 24 -48 hores.
 • 💎【Àmplia gamma d'aplicacions】: Kit resina epoxi complet, Ve tot el necessari per a fer manualitats amb resina epoxi. Pot fer collarets, pendents, clauers, resina epoxi transparent manualitats, etc.
 • ✨【Nota】: Llegeixi atentament les instruccions abans d'usar-ho. Prepari la superfície de treball abans de començar. El millor és posar un periòdic o un tapet sobre la taula per a evitar embrutar la taula. El nostre epoxi *resin adopta materials ecològics i no tòxics. Pots usar *quitaesmalte o alcohol per a netejar els residus d'epoxi resina. Si té alguna pregunta o no està satisfet amb el nostre kit resina epoxi manualitats, no dubti a contactar-nos
+ Veure mes Caracteristiques

Resina Epoxi Kit Fabricació de Joies *600ml, Resina Epoxi Transparent Manualitats, Motlles Resina Epoxi per a Bricolatge,Artesania, Joieria, Decoració

Resina Epoxi Kit Fabricació de Joies *600ml, Resina Epoxi Transparent Manualitats, Motlles Resina Epoxi per a Bricolatge,Artesania, Joieria, Decoració TOP 7
Caracteristiques 📌
 • 🌈Resina cristal·lina i enduridor: amb una proporció de mescla de volum de 1:1, la nostra resina epoxi és fàcil de treballar, fins i tot per a principiants i aficionats. Aquest kit de resina inclou 10 *oz de resina cristal·lina + 10 *oz d'enduridor epoxi, 2 gots mescladors de gel de sílice, 5 pipetes de transferència, 5 varetes agitadores, ve amb instruccions detallades. Allibera el teu potencial artístic.
 • 🌟Resina transparent sense bombolles: la formulació del nostre kit d'epoxi conté agents *antiespumantes que s'utilitzen per a evitar les bombolles d'aire o per a destruir les bombolles que ja s'han format. Les bombolles desapareixen automàticament en una hora, donant com a resultat productes finals cristal·lins. És perfecte per a la conservació de flors. En comparació amb altres resines epoxi, no necessita dedicar molt de temps a eliminar les bombolles, la qual cosa li permet estalviar temps.
 • ✅Resina *premium transparent: és apta per a motlles de silicona. La dissipació de calor no és massa alta per a danyar els motlles. La nostra fórmula especial protegeix contra el *amarillamiento i garanteix una aparença ultra clara permanent. Una vegada curat, el nostre epoxi cristal·lí és resistent a les esgarrapades i a l'aigua.
 • 💕Kit d'inici de resina: la nostra resina de fosa i fosa és adequada per a una varietat de projectes de manualitats de bricolatge, com fer joies, sotagots, *torneros, taulers de taula, plaques de cocció, pintura, etc. I s'adapta perfectament als motlles de silicona sense esquerdar-se.
 • 🎁Regal per a principiants: el millor regal per als entusiastes del bricolatge i els principiants en manualitats. Comparteixi el seu treball manual amb els seus amics i familiars, el procés de creació està ple de diversió, també és un regal perfecte per a aniversari, Nadal, Dia d'Acció de Gràcies, Dia de Sant Valentí.
+ Veure mes Caracteristiques

Resina Epoxi Ultra Transparent No *Toxica Cristal·lina Resina Epoxi amb Motlles Pigments *Glitter Kit de Resina Epoxi Relació de 1:1 per a Bricolatge Fusta Artesania Joieria

Resina Epoxi Ultra Transparent No *Toxica Cristal·lina Resina Epoxi amb Motlles Pigments *Glitter Kit de Resina Epoxi Relació de 1:1 per a Bricolatge Fusta Artesania Joieria TOP 8
Caracteristiques 📌
 • No tòxic i de baixa olor: el kit de resina epoxi *INK LAB adopta materials ecològics i no tòxics, fins i tot segurs per als nens. Pots submergir-te en activitats creatives sense preocupar-te que la nostra resina epoxi faci mal a la teva salut
 • Kit de resina complet: el paquet inclou tot el que necessita per a començar: *1x resina epoxi, *1x enduridor de resina epoxi, *6x pigments de resina epoxi, *6x guants d'un sol ús, *10x gots mescladors de plàstic, *2x got mesurador de plàstic de 30 ml, *4x pals de fusta, *2x culleres de plàstic, *1x pinces, *2x motlles de silicona, *5x clauers, *1x 12 lluentons diferents, *1x manual d'usuari
 • Fàcil d'usar: relació de mescla 1: 1, simplement barregi una part de resina amb una part enduridora i tingui aproximadament 45 minuts de temps de treball a temperatura ambient per a produir les seves exquisides artesanies de resina amb un kit de resina epoxi formulada d'alta lluentor
 • Gaudi de la diversió del treball manual: el nostre kit de resina proporciona els pigments de resina necessaris, lluentors, perles de colors, escates de làmina d'or, poden fer que la seva obra d'art de resina sigui més atractiva. Pot gaudir plenament de la diversió del treball manual fent una decoració de resina única per a la seva família o com un regal especial per als seus sers estimats.
 • Kit de resina epoxi multifuncional: els kits de resina *INK LAB i el conjunt complet de motlles es poden aplicar a obres de treball i joies variades de bricolatge, com a clauers, pendents, collarets, penjolls, polseres, etc. Les eines fan que sigui més fàcil acabar el seu projecte de joieria
+ Veure mes Caracteristiques

RESINA *EPOXYTABLE 5 3,1 Kg Ideal per a taules de resina i fosa de fins a *5cm de gruix, Certificat *Atóxico una vegada endurida, Guants Gratis, Assistència Tècnica en Español, 100% *Made *in *Italy.

RESINA *EPOXYTABLE 5 3,1 Kg Ideal per a taules de resina i fosa de fins a *5cm de gruix, Certificat *Atóxico una vegada endurida, Guants Gratis, Assistència Tècnica en Español, 100% *Made *in *Italy. TOP 9
Caracteristiques 📌
 • ⚙️ 【RESINA PER A FOSES *RIVERTABLES I GRUIXOS】 RESINA EPOXI (2 KG A + 1,1 KG B) dissenyada per a la fabricació de taules de fusta i resina o per a la creació d'objectes que requereixin foses molt gruixudes fins a *5cm. Gràcies a la seva baixa reacció exotèrmica i la seva baixa viscositat, aquesta resina es presta perfectament a buidatges de gruix mig-alt, garantint estabilitat i resistència a les seves creacions. Guants de nitril d'un sol ús de cortesia i instruccions per a un ús perfecte.
 • 🧪 【QUALITAT IMPECABLE】 Gràcies a la seva particular fórmula i Filtres *Antiamarilleo UV, la resina manté la transparència al llarg del temps. La baixa densitat ajuda a evitar la incorporació de bombolles d'aire pel que és perfectament adequat per a la incorporació d'objectes i compatible amb motlles de silicona i fusta.
 • ✔️ 【SEGUR I CERTIFICAT】 100% *Made *in *Italy, garantit per un Certificat de No toxicitat una vegada endurida, lliure de solvents i vàter, fent d'aquesta resina un compost totalment segur fins i tot per a un contacte prolongat amb la pell. Totalment brillant i *autonivelante, la catàlisi completa es produirà en unes 48/72 hores depenent de les condicions atmosfèriques i ambientals, però ja estarà *trabajable passades unes 24 hores.
 • 🔍 【COM UTILITZAR】 La relació de mescla 100:55 sempre en pes fa que aquest producte sigui molt fàcil d'usar. Basta barrejar els dos components durant 3 minuts en la proporció indicada i deixar endurir sense necessitat d'additius addicionals. La resina es pot acolorir amb els principals pigments del mercat.
 • 🔝 【SERVEI D'ASSISTÈNCIA EN ESPAÑOL】A més de les instruccions d'ús incloses en el paquet, l'assistència tècnica de Telefónica ofereix un servei cortès i professional que estarà encantat de respondre a totes les preguntes sobre l'ús dels productes o recomanar quin producte, dins del nostre Àmplia gamma, serà més adequat per a la seva creació.
+ Veure mes Caracteristiques

Resina Epoxi Transparent Kit *480ml, amb pigment, lluentons, per a Bricolatge, Fusta, Artesania, Sòls, Obres d'Art, Fer Penjoll, Fabricació de Joies

Resina Epoxi Transparent Kit *480ml, amb pigment, lluentons, per a Bricolatge, Fusta, Artesania, Sòls, Obres d'Art, Fer Penjoll, Fabricació de Joies TOP 10
Caracteristiques 📌
 • 【El que obtens】tot el que necessites en el paquet. 240 ml de resina A i 240 ml d'enduridor B, 6 pigments de resina, 8 purpurina, 2 degotadors, 2 gots mesuradors, 2 escuradents de fusta, 2 guants i 1 lluentons, la qual cosa és molt adequat per a artistes professionals o principiants.
 • 【Resina cristal·lina transparent】La nostra resina epoxi és transparent, *autonivelante i resistent a la lluentor, sense olor, resistent a la roca, a les esgarrapades i a la descoloració i pot protegir millor els teus projectes de manualitats i bricolatge. Per a eliminar les bombolles d'aire, utilitza una torxa d'artista, una pistola d'aire calent, un escuradents o una palleta per a eliminar bombolles.
 • 【Fàcil d'usar】A:B = Relació de volum 1:1, fàcil de barrejar, 40 minuts de temps de processament i 24 hores de temps d'enduriment, completament endurit després de 24 hores. Simplement barreja la resina A i l'enduridor B en una relació de volum 1:1. També pots gaudir de 30 – 40 minuts de temps de manualitats que et dona més temps per al procés creatiu com barrejar amb pigments i purpurina.
 • 【Aplicacions Àmplies aplicacions】 rigoroses proves per a garantir que la resina epoxi coincideixi perfectament amb els pigments de resina com els colorants de resina, s'il·luminen en el pigment fosc, pols de mica. És ideal per al seu ús en l'artesania de resina i manualitats, fabricació de joies, taules de riu, pendents, revestiments, fosa i altres.
 • 【Nota】 si us plau, llegeix el manual i les instruccions en la part posterior del paquet abans del seu ús. Si té alguna pregunta o no està satisfet amb el nostre kit de resina epoxi, contacti amb nosaltres. Farem tot el possible per a ajudar-lo.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Resina Epoxi

Nota 9.9
*ZOPALY Resina Epoxi Manualitats Kit per a Fer clauers, 192 *Pcs, amb Lletres i Números Motlles de Silicona, Resina i l'Enduridor, Pigments, Pa d'Or, Lluentons
*ZOPALY Resina Epoxi Manualitats Kit per a Fer clauers, 192 *Pcs, amb Lletres i Números Motlles de Silicona, Resina i l'Enduridor, Pigments, Pa d'Or, Lluentons
Fabricant ZOPALY
Nota 8.5
10,*5kg Resina epoxi 2K dues components Fusta Cristall Transparent per a laminar Resina d'epoxi per a taula sòl *Terra Aquari Formes Disseny UV Estable adhesiu
10,*5kg Resina epoxi 2K dues components Fusta Cristall Transparent per a laminar Resina d'epoxi per a taula sòl *Terra Aquari Formes Disseny UV Estable adhesiu
Fabricant DIPOXY
Nota 8.0
Resina Epoxi Transparent 1L Cristal·lina Resina Epoxi Epoxi Relació de 1:1 per a Bricolatge Artesania Fusta per a fusta, *DIY creacions artístiques…
Resina Epoxi Transparent 1L Cristal·lina Resina Epoxi Epoxi Relació de 1:1 per a Bricolatge Artesania Fusta per a fusta, *DIY creacions artístiques…
Fabricant CHTAWJ
Nota 7.8
*3kg Resina epoxi 2K dues components Fusta Cristall Transparent per a laminar Resina d'epoxi per a taula sòl *Terra Aquari Formes Disseny UV Estable adhesiu
*3kg Resina epoxi 2K dues components Fusta Cristall Transparent per a laminar Resina d'epoxi per a taula sòl *Terra Aquari Formes Disseny UV Estable adhesiu
Fabricant DIPOXY
Nota 7.7
15 kg Resina epoxi 2K dues components Fusta Cristall Transparent per a laminar Resina d'epoxi per a taula sòl *Terra Aquari Formes Disseny UV Estable adhesiu
15 kg Resina epoxi 2K dues components Fusta Cristall Transparent per a laminar Resina d'epoxi per a taula sòl *Terra Aquari Formes Disseny UV Estable adhesiu
Fabricant DIPOXY
Nota 7.6
Kit de resina epoxi *532ml/18 *oz -Fer joieria, manualitats amb gots, art, decoracions i joieria, mescla fàcil 1:1 per a principiants
Kit de resina epoxi *532ml/18 *oz -Fer joieria, manualitats amb gots, art, decoracions i joieria, mescla fàcil 1:1 per a principiants
Fabricant UrChjoye
Nota 7.5
6 kg Resina epoxi 2K dues components Fusta Cristall Transparent per a laminar Resina d'epoxi per a taula sòl *Terra Aquari Formes Disseny UV Estable adhesiu
6 kg Resina epoxi 2K dues components Fusta Cristall Transparent per a laminar Resina d'epoxi per a taula sòl *Terra Aquari Formes Disseny UV Estable adhesiu
Fabricant DIPOXY
Nota 7.4
*FansArriche Resina Epoxi 500 ml, Resina Epoxi Transparent Per a Fosa i Revestiment, Relació Transparent 1: 1 Per a Fusta, Producció De Joies
*FansArriche Resina Epoxi 500 ml, Resina Epoxi Transparent Per a Fosa i Revestiment, Relació Transparent 1: 1 Per a Fusta, Producció De Joies
Fabricant FansArriche
Nota 7.4
Resina Epoxi Transparent RESIN4DECOR 1:1 Per a Manualitats Artesania Fabricació de Joies Motlles No és Groguenc No és Tòxic Acabat d'Alta Lluentor de Curat de 24 hores Inodor - *500ml
Resina Epoxi Transparent RESIN4DECOR 1:1 Per a Manualitats Artesania Fabricació de Joies Motlles No és Groguenc No és Tòxic Acabat d'Alta Lluentor de Curat de 24 hores Inodor - *500ml
Fabricant RESIN4DECOR
Nota 7.4
*FansArriche Resina Epoxi Transparent No *Toxica *500ml - Relació 1: 1 Resina Epoxi, per a Decoració Artesanal, Resina Epoxi Manualitats, Kits per a Fer Bijuteria
*FansArriche Resina Epoxi Transparent No *Toxica *500ml - Relació 1: 1 Resina Epoxi, per a Decoració Artesanal, Resina Epoxi Manualitats, Kits per a Fer Bijuteria
Fabricant FansArriche

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables