Les Millors Resines Epoxi Maig 2023

🔥 Les 3 Millors Resines Epoxi

I-*CRYSTAL RESINA EPOXI TRANSPARENT 3,2 Kg. Per a Manualitats. Obres d'Art, Fusta, Mesa

Caracteristiques 📌
 • Best seller per a manualitats i joies, restauració o revestiment superficial (fusta, formigó, ceràmica, llenç, fibra de vidre) i modelisme. Ideal per a crear taules, fer records, crear una capa protectora en imatges impreses (fotografies, llenços, quadres), crear mobles de disseny, crear elements decoratius i de disseny mitjançant tècniques de *engañamiento d'objectes dins de la resina.
 • La resina epoxi transparent és un producte *bicomponente a base de resines epoxi i el seu enduridor amínic. Les principals característiques d'aquest producte són: + alta transparència, + òptima resistència mecànica, + bona resistència química i a la carbonatació, + alta impregnació i reforç dels teixits tècnics, + llarga transformació + superfície brillant i *autonivelante.
 • El producte es pot acolorir amb qualsevol colorant epoxi (tant en pasta com en pols) en proporció del 0,1% al 2,0%. A més, es pot espessir amb l'ús d'inerts com a pólvores i sílice *pirogenica. Aquestes característiques fan que la resina epoxi transparent sigui ideal per a les següents aplicacions: modelisme, bricolatge, creacions artístiques, reparacions de fibra de vidre, revestiments protectors d'exterior.
 • 3 Kg (Part A + part B) de sistema epoxi *bicomponente ( d'alt rendiment per a aplicació en pel·lícula (1 mm) i bugades amb un gruix de fins a 1.5 cm. A més de l'alta transparència (efecte aigua) i les propietats *autonivelantes, garanteix una bona estanquitat mecànica per a reforç i aplicacions amb fibra de carboni. El producte es caracteritza per una baixa viscositat que redueix la presència de bombolles d'aire després de l'enduriment i facilita la impregnació.
 • Es pot utilitzar amb fibres tècniques
+ Veure mes Caracteristiques

Resina epoxi, Ultra transparent 2-K *kg1,6 amb B-*Super transparent efecte aigua per a creació de joies resina *transparent-*résine per a *Créations *moules-best seller de *Resin Pro (1,6 kg)

Resina epoxi, Ultra transparent 2-K *kg1,6 amb B-*Super transparent efecte aigua per a creació de joies resina *transparent-*résine per a *Créations *moules-best seller de *Resin Pro (1,6 kg)
Marca: RESINPRO
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Perfectament transparent resina epoxi amb efecte aigua
 • La més venuda per a les creacions artístiques, joies, el revestiment de superfícies (taules, fusta, formigó, foto) i el model dinàmic.
 • Alta resistència als UV, excel·lent resistència mecànica, molt líquida.
 • Una síntesi d'utilització de 100:60 – *24h-*12h catalític
 • Guants de nitril negre de regal.
+ Veure mes Caracteristiques

800 *GR RESINA EPOXI TRANSPARENT per a bricolatge, fusta, *artesanato, joieria, sòls, obres d'art, modelatge, taules creacions artístiques, revestiments protectors

800 *GR RESINA EPOXI TRANSPARENT per a bricolatge, fusta, *artesanato, joieria, sòls, obres d'art, modelatge, taules creacions artístiques, revestiments protectors
Marca: Resin Pro
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Resina i poses no tòxiques de color transparent amb efecte aigua. Ideal per a manualitats i joies, restauració o revestiment superficial (fusta, formigó, ceràmica, llenç, fibra de vidre) i modelisme ideal per a crear plans de taula, realitzar records, crear una capa protectora en imatges impreses (fotografies, llenços, quadres), crear mobles de disseny, crear elements decoratius i de disseny mitjançant tècniques d'encolat d'objectes dins de la resina.
 • El més venut per a les creacions artístiques, les joies, el revestiment de superfícies (taules, fusta, formigó, fotos) i el model dinàmic.
 • Alta resistència als raigs UV, excel·lent resistència mecànica, molt líquid.
 • Una síntesi d'ús 100: 60 – 24 h – 12 h *catalyse; la resina i els post són d'aprox. transparent és un producte *bicomponente a base de resines i poses se de *ca i relativa enduridor *amminico; les principals característiques d'aquest producte són: + alta transparència, + òptima resistència mecànica, + bona resistència química i a la carbonatació, + alta impregnació i reforç dels teixits tècnics, + llarga transformació + superfície brillant i *auaudaz. t *oli *vel l davant
 • És ideal per a les següents aplicacions: + creacions artístiques; + creació de taules i superfícies de suport (alta resistència mecànica i a altes temperatures) + modelisme; + paviments artístics; + reparacions de fibra de vidre; + revestiments protectors d'exteriors; nàutiques; camps d'ús: + artístic: utilitzable com a resina i poses de cultiu i *ingletería + artesanal: creació de taules i superfícies de suport (alta resistència mecànica i a altes temperatures)
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Resines Epoxi al millor preu.

Si estàs buscant comprar Resines Epoxi, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Resines Epoxi, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Resina Epoxi estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Resina Epoxi Més Barata

*Magicfly Resina Epoxi Transparent 236 ml / 8 *oz, Resina de Fosa *Fristalina per a Fusta, Barra, Mesa, Fabricació de Joies, Decoració Artesanal

*Magicfly Resina Epoxi Transparent 236 ml / 8 *oz, Resina de Fosa *Fristalina per a Fusta, Barra, Mesa, Fabricació de Joies, Decoració Artesanal
Marca: Magicfly
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 【RESINA CLAR CRISTALL】 La nostra resina epoxi de qualitat professional de primera qualitat es manté suau i s'asseca uniformement per a eliminar l'arrossegament, degoteig, cràters i bombolles. La fórmula d'alta lluentor cura un acabat perfectament transparent i dur com una roca per a resistir els raions i l'esgrogueeixo. L'excel·lent estabilitat del color i la protecció anti-UV poden protegir les seves obres d'art i projectes de bricolatge de manera duradora.
 • 【SEGUR I SENSE OLOR】 El nostre kit de resina epoxi està especialment formulat per a ARTISTES! Cristal·lí i no tòxic.
 • 【FÀCIL D'USAR】 El nostre kit de resina epoxi és senzill i fàcil d'aplicar, fins i tot com a principiant o aficionat principiant.
 • 【APLICACIÓ PERFECTA】 Excel·lent opció per a crear obres personalitzades d'artesania artesanal única en el seu tipus.
 • 【SERVEI PROMESA】 El nostre kit de resina epoxi s'adapta a obres d'art creatives per a la seva casa o com a regal per a amics.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Resines Epoxi que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Resines Epoxi disponibles en Maig del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Resines Epoxi veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Resina Epoxi Calitat - Preu

*MOSUO Resina Epoxi Ultra Transparent 629 g/600 ml, Proporció 1:1 per a Bricolatge, Fusta, Artesania, Joieria, Sòls, Obres d'Art, Modelatge, Taules Creacions Artístiques, Revestiments Protectors

*MOSUO Resina Epoxi Ultra Transparent 629 g/600 ml, Proporció 1:1 per a Bricolatge, Fusta, Artesania, Joieria, Sòls, Obres d'Art, Modelatge, Taules Creacions Artístiques, Revestiments Protectors
Marca: MOSUO
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • Els nostres kits de resina artística inclouen una ampolla de resina de 300 ml (10,6 *oz) i una ampolla d'enduridor de 300 ml (10,6 *oz), 2 lluentons brillants, 2 tasses *medidoras amb filtres, 2 guants de goma, 4 guants de fusta varetes per a barrejar i 2 varetes esmerilades per a assegurar un acabat uniforme.
 • Utilitzi la nostra resina epoxi transparent per a totes les seves aplicacions de fosa i revestiment. Cura cristal·lina i dura com una roca
 • Es van realitzar proves rigoroses per a garantir que la nostra resina sigui la combinació perfecta per a tots els pigments que brillen en la foscor i altres pigments artesanals.
 • Resina de curat RÀPID única que la fosa acabada es pot llevar del motlle després de 8 HORES, la proporció de mescla un a un és infal·lible. La millor temperatura de curat de la resina és d'aproximadament 25 °, si la temperatura ambient és massa baixa, la concentració de la resina es veurà afectada. Recomanem que pugui usar una pistola *rociadora o aigua calenta per a escalfar-ho.
 • La nostra resina és *autonivelante, *autodesgasificante, sense olor, resistent a l'esgrogueeixo per exposició als raigs UV. Recordatori Càlid: la cola epoxi s'esgrogueirà lleugerament a causa de l'alta temperatura o al contacte amb l'aire, però les artesanies de resina epoxi fetes amb ell són transparents i no grogues.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Resines Epoxi

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Resines Epoxi que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Resines Epoxi

(3,2 Quilos) RESINA EPOXI TRANSPARENT. Per a Manualitats. Obres d'Art, Fusta, Taules Creatives Fusta, *Joyeria *Artistica, *Artesania Creativa, Bricolatge.

Caracteristiques 📌
 • *CAPSULE és la Gamma Professional de *AEPOX per a artistes i joiers. Aquest
 producte *AEPOX té una formulació específica per a joieria, encapsulats i treball amb motlles i manualitats.
 Una gran alternativa a les resines epoxis multiusos. Encapsula petits objectes per a crear records o crea magnífics clauers, penjolls, anells i de més manualitats originals.
 • Temps útil de la mescla: 1 hora i 30 minuts Relació de mescla 100:60 Assecat al tacte de 6-*12h Manejable a partir de *24h Capes de *1mm fins a *5cm 
.Resistència millorada per a peces de joieria i manualitats, major
 resistència a fricció de la pell, humitat i resistència mecànica i
 química
 Admet
 *tint
és 
(percentatge entre 0.1
-
2%)
 • INSTRUCCIONS D'ÚS 1. Mescla el contingut del Catalitzador (Component B) amb la Resina
(Component A) relació barreja 100/60 *pa
*rtes en pes i homogeneïtza 
durant 3
-
4 minuts acuradament la mescla abans d'aplicar. Prepara
 només la quantitat a utilitzar per a evitar el seu enduriment. 2. La superfície de la peça a tractar, ha d'estar seca i neta de pols,
greix, etc. 3. Una vegada realitzada la mescla procedir a l'abocament o pintat
,
amb 
cura
,
de la peça.
 • 4. Totes les resines epoxi són sensibles a la humitat ambiental
, per la qual cosa
l a aplicació ha de realitzar-se en ambient sec i
 en
 un
 rang
 de
 temperatura entre 19°
i 27 °C. 5. En cas de tenir alguna bombolla superficial, aplicar un corrent de 
aire calent amb un assecador per a ajudar 
a eliminar bombolles després de
 aplicar tots dos components
.
 • 6. Les variacions d'humitat, temperatura, gruix, tenyiu
o o en la
 mena de suport, poden ocasionar canvis en l'assecat, rendiment
 o
 altres propietats CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES Neteja Dissolvent Dilució Llest a l'ús Relació de la mescla 100/60 
en pes (100 Resina *comp. A / 60
 Catalitzador *comp B. Temps útil de la mescla 1 hora i 30 minuts Assecat al tacte 6
-
12 h Manejabilitat a partir de les *24h Duresa
 *max. 48
-
72 h.
+ Veure mes Caracteristiques

*Fantasy *Craft 0,75 Kg Resina Epoxi Totalment Transparent, Alta Duresa i Resistència. Diversos Pesos Disponibles, 0.75 Kg

Caracteristiques 📌
 • Alta transparència alta resistència mecànica eliminació ràpida de bombolles d'aire; resistència als llamps *uv accepta mecanitzat
 • Aplicacions modelisme creacions artístiques recobriments de fibra de vidre revestiments de protecció projectes artístics *nautica
 • *Caracteristicas tècniques proporció de mescla: *100gr de resina *45gr d'enduridor, volum 100/50
 • *Pot-*life: *150gr a *25ºc: 60 *min temps de curat mínim: 12-24 hores a *20ºc temps de curat a *60ºc: 3 hores els temps poden variar segons el volum aplicat i la temperatura
 • Coloració fàcilment *pigmentable amb la nostra línia de pigments en pols, les nostres bases de pigments o els pigments d'efecte
+ Veure mes Caracteristiques

Resina Epoxi Ultra Transparent 315 g/300 ml, Proporció 1:1 per a Bricolatge, Fusta, Artesania, Joieria, Sòls, Obres d'Art, Modelatge, Taules Creacions Artístiques

Caracteristiques 📌
 • Els nostres kits de resina artística inclouen una ampolla de resina de 150 ml (5,28 *oz) i una ampolla d'enduridor de 150 ml (5,28 *oz), 2 tasses *medidoras, 4 guants, 4 guants de fusta varetes per a barrejar.
 • Utilitzi la nostra resina epoxi transparent per a totes les seves aplicacions de fosa i revestiment. Cura cristal·lina i dura com una roca
 • Es van realitzar proves rigoroses per a garantir que la nostra resina sigui la combinació perfecta per a tots els pigments que brillen en la foscor i altres pigments artesanals.
 • Resina de curat RÀPID única que la fosa acabada es pot llevar del motlle després de 8 HORES, la proporció de mescla un a un és infal·lible. La millor temperatura de curat de la resina és d'aproximadament 25 °, si la temperatura ambient és massa baixa, la concentració de la resina es veurà afectada. Recomanem que pugui usar una pistola *rociadora o aigua calenta per a escalfar-ho.
 • La nostra resina és *autonivelante, *autodesgasificante, sense olor, resistent a l'esgrogueeixo per exposició als raigs UV. Recordatori Càlid: la cola epoxi s'esgrogueirà lleugerament a causa de l'alta temperatura o al contacte amb l'aire, però les artesanies de resina epoxi fetes amb ell són transparents i no grogues.
+ Veure mes Caracteristiques

*Dewel Pigments per a Resina Epoxi 15 * *10g, Mica en Pols, Colorant Resina Epoxi, Colorant *Jabon, per a *slime, Bombes de bany, Maquillatge,ungles.

Caracteristiques 📌
 • 【El paquet conté】 15 pots *10g pigment de mica en pols. Els 15 colors diversos pot satisfer les seves necessitats per a diferents tipus de dissenys. *Tambien pot barrejar-los per a obtenir un color completament nou i crear el teu propi color.
 • 【Mica en pols No tòxica】: Els pigments de mica és un mineral de silicat que s'ha usat fa segles, és un tipus de pedra en pols natural i no tòxic, pot usar-ho en la seva pell per a *manquillarse.
 • 【Multifuncional i Creatiu】: La mica en pols de colors brillants es poden usar en molts llocs i dóna més color i lluentor a la seva obra de disseny. Pot usar-los a tenyir Resina Epoxi, Fer *Slimo, Sabó, Bombes de Bany, Maquillatge, Ungles, Cosmètic.etc.
 • 【*Facil d'usar】: Només necessita agregar els pigments de mica en qualsevol sistema d'aigua, i canvia la quantitat de la pols que agrega segons la profunditat del color desitjada, i pot donar color brillant al seu disseny d'art.
 • 【Garantia】: Si hi ha qualsevol problema, no dubta a posar-se en contacte amb nosaltres per a resoldre-ho, estem encantats d'ajudar-lo.
+ Veure mes Caracteristiques

Colorant Resina Epoxi 20 Colors, *Gifort Pigment de Resina Epoxi Líquida Transparent Concentrada, Tint de Bomba de Bany Natural per a la Fabricació de Sabó, Pintura, Artesanal, 20 x *10ml

Caracteristiques 📌
 • ✿【20 Colors Assortits】 El nostre colorant resina epoxi conté una àmplia gamma de 20 colors vibrants de 10 ml cadascun, que satisfaran plenament els seus requisits. Els colors són brillants i també combinables, i una mica realment ajuda molt. Fàcil de barrejar en la resina també.
 • ✿【Material Segur】 Usant una mescla d'alcans i *naftenos, el pigment de resina epoxi és inofensiu per a la pell i ha passat per una prova química no irritant. Però tingui en compte que ha de rentar-se la pell amb aigua immediatament una vegada tocada.
 • ✿【Fàcil d'Usar】 Cada pigment s'empaqueta uniformement en una ampolla tova transparent amb un filtre especialment dissenyat. Amb solo estrènyer una mica, pot obtenir fàcilment el color perfecte. Les ampolles de pigment han de cobrir-se per a evitar vessaments, pols i deixalles.
 • ✿【Àmplia Aplicació】 El tint resina epoxi es pot barrejar en gairebé qualsevol mitjà transparent. No sols es pot usar per a moc, sabó, revestiment acrílic i anell de ceràmica, sinó que també es pot usar en la fabricació de joies de resina, decoracions artesanals, accessoris de vestir, obres d'art i altres artesanies de bricolatge.
 • ✿【El que Pot Obtenir】 El nostre colorant resina epoxi té un conjunt complet d'accessoris pràctics per a maximitzar les seves necessitats en el procés de bricolatge. Pot obtenir 20 pigments de resina epoxi, 10 fundes per als dits, 5 degotadors, 5 barres de mescla, 4 tasses de mesurar (30 ml), 1 tira de poliment i 1 tira de poliment.
+ Veure mes Caracteristiques

*3kg Resina epoxi 2K dues components Fusta Cristall Transparent per a laminar Resina d'epoxi per a taula sòl *Terra Aquari Formes Disseny UV Estable adhesiu

Caracteristiques 📌
 • *DIPOXY-2K-700: resina epoxi transparent i de baixa viscositat fabricada i distribuïda en qualitat prèmium
 • sector de joieria, fabricació de taula, sòl, estany, aquaris i terraris, construcció de vaixells, construcció de vaixells i avions, peces modelades en motlles de silicona, composts de carboni, *aramida i fibra de vidre
 • Adequat per a construcció de maquetes
 • Els millors resultats s'obtenen amb els nostres pigments de color perla *Effeckt *Deswikelten per a resines epoxi
 • El *DIPOXY-2K-700 sense dissolvents s'agita en una proporció de mescla de 2:1 (per exemple, 100 g A i 50 g B) d'unitats de massa (segons pes) i, per tant, es pot processar fàcilment. En el cas ideal, els components A i B es barregen a una temperatura de 10 °C a 20 °C. *Diopxy-2K-700 és generalment autosuficient, per a obtenir els millors resultats, ha d'anar-se amb compte amb un màxim de 250-350 rpm. Per a aprox. 4 – 5 minuts fins que tots dos components estiguin ben barrejats
+ Veure mes Caracteristiques

*Gifort 24 Colors Resina Epoxi & UV Epoxi Colorant - Pigment Líquid Transparent de Resina, Fabricació de Joies - Tint Concentrat per a Pintura, Manualitats - 10 ml Cadascun

Caracteristiques 📌
 • ✿ 24 COLORS VIBRANTS: Aquest joc de 24 ve en una enlluernadora varietat de colors, des de blanc i negre bàsic fins a verd fluorescent, que són rics, vibrants i duradors. Agregui el colorant líquid a l'epoxi i creu una resina estèticament agradable.
 • ✿ MATERIALS SEGURS: El tint de resina epoxi *Gifort està fet de material d'alta qualitat que no és tòxic, té poca olor i és agradable per a la pell. És segur per a vostè i el medi ambient! Però esbandida la pell immediatament si hi ha algun contacte directe amb la seva pell.
 • ✿ FÀCIL D'USAR: Són pigments de resina d'alt tint, per la qual cosa només necessites una petita gota per a recórrer un llarg camí. A més, es poden barrejar per a desenvolupar els seus colors personalitzats. Molt fàcil d'aplicar amb ampolles suaus *exprimibles i també fàcil d'emmagatzemar.
 • ✿ APLICACIONS ÀMPLIES: Aquests pigments de resina es poden usar àmpliament per a tenyir resines epoxi, fabricació de joies de bricolatge, accessoris de roba, decoracions per a la llar, art d'ungles o qualsevol artesania. Ideal tant per a principiants com per a professionals.
 • ✿ 100% SATISFACCIÓ: El paquet inclou 24 colors de colorant resina, 4 tasses per a barrejar, 5 agitadors, 5 degotadors i 10 guants per a dits. En *Gifort oferim productes de qualitat i garantia de satisfacció en qualsevol cas. Per a qualsevol pregunta, faci'ns-ho saber. Sempre som aquí per a vostè i esperem que comparteixi els seus treballs amb nosaltres.
+ Veure mes Caracteristiques

1,5 kg Resina epoxi 2K dues components Fusta Cristall Transparent per a laminar Resina d'epoxi per a taula sòl *Terra Aquari Formes Disseny UV Estable adhesiu

Caracteristiques 📌
 • *DIPOXY-2K-700: resina epoxi transparent i de baixa viscositat fabricada i distribuïda en qualitat prèmium
 • sector de joieria, fabricació de taula, sòl, estany, aquaris i terraris, construcció de vaixells, construcció de vaixells i avions, peces modelades en motlles de silicona, composts de carboni, *aramida i fibra de vidre
 • Adequat per a construcció de maquetes
 • Els millors resultats s'obtenen amb els nostres pigments de color perla *Effeckt *Deswikelten per a resines epoxi
 • El *DIPOXY-2K-700 sense dissolvents s'agita en una proporció de mescla de 2:1 (per exemple, 100 g A i 50 g B) d'unitats de massa (segons pes) i, per tant, es pot processar fàcilment. En el cas ideal, els components A i B es barregen a una temperatura de 10 °C a 20 °C. *Diopxy-2K-700 és generalment autosuficient, per a obtenir els millors resultats, ha d'anar-se amb compte amb un màxim de 250-350 rpm. Per a aprox. 4 – 5 minuts fins que tots dos components estiguin ben barrejats
+ Veure mes Caracteristiques

Pigment per a Resina Epoxi, Colorant Sabons *10ml*20 Colors - *MENNYO Tint natural líquid per a Kit Fer Veles, Fabrica *Slime, Bomba de Bany, Pintura, *DIY Manualitats

Caracteristiques 📌
 • 20 colors i 10 ml cadascun: 20 colors de resina epoxi són acuradament seleccionats per a projectes d'art de resina, la qual cosa pot fer que les teves creacions siguin brillants mentre romanguin cristal·lines. Dóna curs a la teva creativitat amb aquests pigments de resina epoxi de luxe de 20 colors.
 • Deslliga la teva creativitat: el tint de resina epoxi amb colors vibrants és versàtil i afegeix color a les obres d'art. Pots utilitzar-les en resina epoxi, bomba de bany, sabó, esmalt d'ungles, pintura, vela, llim, argila de ceràmica, joieria, relleu, *decoupage, fibra de vidre, plàstic, cola artesanal i més projectes de bricolatge. dóna més capes a les teves obres d'art, fent que les possibilitats de la bellesa siguin infinites i les teves obres d'art cridaneres.
 • Fàcil d'usar: el colorant de resina epoxi és extremadament resistent al color i estable. No es requereix preparació, llest per a usar. Fàcil de difondre en la Resina Epoxi i Resina UV amb color saturat i lluentor uniforme. NOTA: No directament soluble en aigua.
 • Alta concentració: només una gota i et sorprendrà el fort efecte de tenyit. Simplement barregi per a obtenir els seus propis colors. Deixa que la teva creativitat es faci càrrec de la teva ment i cos!
 • Disseny a prova de fugides i seguretat: el nostre pigment de resina epoxi està fet de no tòxic, sense productes químics agressius, materials sense crueltat. Les puntes de tots els pigments de resina s'han segellat per a evitar fugides, la qual cosa garanteix una millor experiència d'usuari. Les ampolles espremudes fan que sigui fàcil controlar les teves gotes perquè puguis obtenir el to perfecte cada vegada.
+ Veure mes Caracteristiques

159 Peces Kit de motlle silicona *joyeria epoxi,Resina Motlles per a fer artesanies de joieria *DIY,Joc d'Eines d'Epoxi de Cristall amb Borsa Emmagatzematge Fàcil de *Desmoldar Netejar

Caracteristiques 📌
 • El motlles de resina per a joieria està fet de silicona d'alta qualitat, que és molt flexible i no és fàcil de trencar. El motlle de silicona es pot reutilitzar diverses vegades. Els agitadors, degotadors i culleres estan fets de plàstic d'alta qualitat,assegurança, no tòxic,insípid,fàcil d'usar, els passadors d'ull de caragol estan fets d'aliatge de metall,el trepant giratori de mà està fet d'acer inoxidable,fort i robust.
 • D'acord amb la seva imaginació i preferència, agregui lluentor, pigment o flors falses a la resina, regiri repetidament fins que no hi hagi bombolles, després aboqui la resina en els motlles de *DIY.Després que la resina se solidifiqui, simplement giri el motlle epoxi, pot treure fàcilment el motlle. L'interior dels motlles de silicona és llis i brillant, per la qual cosa no és necessari tallar i polir.
 • les maneres de silicona de fosa de resina es poden usar per a fer decoracions, adequats per a molts treballs manuals de bricolatge, com *aretes i conjunts de joies, polseres, joies fetes a mà, artesanies, collarets, penjolls, pendents, etc. es pot utilitzar per a la decoració personal, però també es pot utilitzar per a la decoració de la llar. Els treballs acabats fets de motlles de resina es poden utilitzar en el festival de noces.
 • Els motlles vénen en una varietat de formes per a satisfer les seves diverses necessitats. Pot fixar els caragols en la resina feta per a connectar el collaret i fer un bell collaret de joieria. Deixa que gaudis del procés de bricolatge.
 • Netegi la manera de silicona de resina amb aigua *jabonosa i, si us plau, guardi'ls de la pols després de la rentada, eviti'ls de la llum solar, la qual cosa pot ser beneficiós per a estendre la vida útil del motlle de silicona
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Resina Epoxi

Nota 9.9
Colorant Resina Epoxi 20 Colors-Colorant Resina Epoxi Transparent-Pigment de Resina UV Epoxi-per a la fabricació de joies, pintura,Manualitats i més projectes de bricolatge
Colorant Resina Epoxi 20 Colors-Colorant Resina Epoxi Transparent-Pigment de Resina UV Epoxi-per a la fabricació de joies, pintura,Manualitats i més projectes de bricolatge
Fabricant Folorflifs
Nota 8.5
Resina Epoxi Professional Transparent Alta Qualitat *500gr per a Joieria, manualitats, taules de fusta, fibra de carboni.
Resina Epoxi Professional Transparent Alta Qualitat *500gr per a Joieria, manualitats, taules de fusta, fibra de carboni.
Fabricant Kitcarbono
Nota 8.0
8 *Pz Motlles de Resina Sotagot El paquet inclou *4Pcs Motlles Resina Epoxi 3 Botella *Hojuelas de pa d'or (Or, Plata, Coure) *1pcs Pintura Ploma Marcadora
8 *Pz Motlles de Resina Sotagot El paquet inclou *4Pcs Motlles Resina Epoxi 3 Botella *Hojuelas de pa d'or (Or, Plata, Coure) *1pcs Pintura Ploma Marcadora
Fabricant FuNiang
Nota 7.8
314 Peces Motlle Silicona Resina, Motlles de Resina Epoxi amb Nombre de Lletres, Kit de Motlle amb 48 Pols de Purpurina i Accessoris per a Fer Penjoll, Joieria, Clauer, *DIY, Manualitats
314 Peces Motlle Silicona Resina, Motlles de Resina Epoxi amb Nombre de Lletres, Kit de Motlle amb 48 Pols de Purpurina i Accessoris per a Fer Penjoll, Joieria, Clauer, *DIY, Manualitats
Fabricant Tailcas
Nota 7.7
1.6 KG RESINA EPOXI TRANSPARENT per a Bricolatge, Fusta, Artesania, Joieria, Sòls, Obres d'art, Modelatge, Taules creacions artístiques, Revestiments protectors
1.6 KG RESINA EPOXI TRANSPARENT per a Bricolatge, Fusta, Artesania, Joieria, Sòls, Obres d'art, Modelatge, Taules creacions artístiques, Revestiments protectors
Fabricant Resin Pro
Nota 7.6
6 kg Resina epoxi 2K dues components Fusta Cristall Transparent per a laminar Resina d'epoxi per a taula sòl *Terra Aquari Formes Disseny UV Estable adhesiu
6 kg Resina epoxi 2K dues components Fusta Cristall Transparent per a laminar Resina d'epoxi per a taula sòl *Terra Aquari Formes Disseny UV Estable adhesiu
Fabricant DIPOXY
Nota 7.5
*LURICO 159 motlles de silicona per a resina epoxi, principiants, joc de creació de joies, pendents, collaret, kit amb mesuradors i varetes
*LURICO 159 motlles de silicona per a resina epoxi, principiants, joc de creació de joies, pendents, collaret, kit amb mesuradors i varetes
Fabricant LURICO
Nota 7.4
*Fantasy *Craft *Fantasy *Volume *Cast 3 Kg, Resina Epoxi *Bicomponente per a Bugada Gran (+*5cm), Totalment Transparent i amb Filtre UV
*Fantasy *Craft *Fantasy *Volume *Cast 3 Kg, Resina Epoxi *Bicomponente per a Bugada Gran (+*5cm), Totalment Transparent i amb Filtre UV
Fabricant Fantasy Craft
Nota 7.4
*Homvik *147Pcs Motlle Silicona Resina Epoxi per a Fer *Joyerias Motlle Epoxi manualitats per a Pendents Collaret Clauers Penjant Veles etc.Motlle *DIY Joia amb Kits Eines i Lluentons
*Homvik *147Pcs Motlle Silicona Resina Epoxi per a Fer *Joyerias Motlle Epoxi manualitats per a Pendents Collaret Clauers Penjant Veles etc.Motlle *DIY Joia amb Kits Eines i Lluentons
Fabricant Homvik
Nota 7.4
Resina epoxi per a taula *DIY *Arts *Make *Easy Mix 1:1 *AB cola càsting Motlles fusta, motlles, kit d'artesania, joieria de cristall, resina epoxi *AB transparent, 500 g
Resina epoxi per a taula *DIY *Arts *Make *Easy Mix 1:1 *AB cola càsting Motlles fusta, motlles, kit d'artesania, joieria de cristall, resina epoxi *AB transparent, 500 g
Fabricant S-power

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2021-2-3 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables