Els Millors Projectors Silenciosos de Novembre 2021

🔥 Els 3 Millors Projectors Silenciosos

Projector Wifi, *WiMiUS 5800 Lúmens Projector *Bluetooth Portàtil Projector Suporta 1080P i Àudio AC3, 720P Projector Natiu Cinema a casa 70,000 Hores Projector Mini per a Telèfon intel·ligent Android i iPhone

Projector Wifi, *WiMiUS 5800 Lúmens Projector *Bluetooth Portàtil Projector Suporta 1080P i Àudio AC3, 720P Projector Natiu Cinema a casa 70,000 Hores Projector Mini per a Telèfon intel·ligent Android i iPhone
Marca: WiMiUS
El Millor
Caracteristiques 📌
 • Mini Projector Portàtil 5800 Lúmens: L'últim projector sense fil portàtil de *WiMiUS ha millorat la resolució nativa a *1280x720p (suporta la resolució més alta de 1920*1080), la seva lluentor de fins a 5800 Lúmens i el contrast de 6000:1 fa que les imatges cobrin vida i que el text aparegui nítid i clar, el que és ideal per a l'entreteniment a casa. La seva petita grandària de 21,1 * 17 * *8cm i el seu pes de només 1,*14kg, li permet gaudir d'entreteniment sense fil en qualsevol lloc.
 • Actualització del Projector Mirall Sense fil 2020: El projector de pel·lícules casolanes S25 compta amb la funció Wifi, la qual cosa facilita la construcció d'una connexió sense fil entre la seva iPhone/ Android/ iPad/ tauletes Android. (NOTA: Per a *netflix, *hulu, *amazon prevalgui etc, a causa de la limitació de *HDCP, només quan es connecta amb el PC, el projector pot mostrar-los. En els telèfons intel·ligents, el projector no els admet). -Borsa de transport embuatada addicional.
 • Funció *Bluetooth 5.0 i Altaveu Estèreo *HiFi: El mini projector *WiMiUS incorpora l'últim xip *Bluetooth 5.0 que pot connectar de manera sense fil el teu altaveu *Bluetooth,auriculars, sense preocupar-te per molestar el somni de la teva família. Els altaveus estèreo duals *HiFi de 5W incorporats amb el sistema de so *SRS proporcionen. (NOTA: La distància de recepció de *Bluetooth és inferior a 8 peus, que està baix prova, no és compatible amb tots els altaveus *Bluetooth, espero que ho comprengui)
 • 200" Gran Cinema Per a les teves Pel·lícules Casolanes i Àmplia Compatibilitat: El canó de projecció ofereix una grandària de projecció de 38-200 polzades, Amb la funció de zoom, pot reduir la grandària de la imatge del 100% al 50% usant el comandament a distància sense moure el projector. Té *HDMI/ USB/ *AV/ 3.*5mm Jack d'auriculars, compatible amb *Fire TV Estic, Reproductor de DVD, Xbox, *Laptop, USB, Ordinador, Auriculars, Altaveu extern 2.0, iPhone telèfons intel·ligents Android, PS3 PS4 consola de jocs, etc.
 • Qualitat i Servei De confiança: S'ofereix una garantia de 3 anys per al projector Wifi portàtil *WiMiUS S25, qualsevol problema, comuniqui's amb el nostre servei postvenda en el manual de l'usuari per a una solució ràpida. La vida útil del llum LED aconsegueix fins a 70.000 hores amb lent de cristall *LCD de sis capes. El projector *WiMiUS Wifi és ideal per a les seves pel·lícules o videojocs domèstics. (Recomanat per a usar en entorns amb poca llum per a obtenir millors resultats).
+ Veure mes Caracteristiques

Projector Wifi, *WiMiUS 5800 Lúmens Projector Wifi Portàtil *Full HD Suporta 1080P Àudio AC3 Mini Projector 720P Natiu 80000 Hores Projector Wifi Cinema A casa per a *Telefono/iPad/PC *HDMI *VGA *AV *TF USB

Projector Wifi, *WiMiUS 5800 Lúmens Projector Wifi Portàtil *Full HD Suporta 1080P Àudio AC3 Mini Projector 720P Natiu 80000 Hores Projector Wifi Cinema A casa per a *Telefono/iPad/PC *HDMI *VGA *AV *TF USB
Marca: WiMiUS
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 💖【Projector Wifi Portàtil 5800 Lúmens Suporta *Full HD 1080P】 Aquest últim *WiMiUS K2 mini projector wifi 5800 lúmens equipa una resolució nativa de *1280x720P(màxima *1920x1080P), una relació de contrast de 7000: 1 i una gamma de colors ultres ampla(*NTSC fins a 90%), la qual cosa garanteix una reproducció clara i realista dels detalls. un pes de només 1,02 kg li permet gaudir de l'entreteniment sense fil en la pantalla gran en qualsevol lloc.
 • 💖【Connexió sense fil Wifi i USB Tot Possible】Aquest projector portàtil suporta *Full HD 1080P té funció Wifi, que permet una connexió sense fil ràpida amb sistemes *IOS, Android o Windows 10, per la qual cosa també pot connectar-se directament al seu telèfon *IOS o iPad a través del seu cable *Lightning original, sense la necessitat d'un adaptador *HDMI addicional. *Screen *Mirroring sense fil que reflecteix pel·lícules o jocs en dispositius mòbils a la pantalla gran en qualsevol moment.
 • 💖【So Estèreo *Hi-*Fi i Pantalla Gran 200’’】 Aquest projector Wifi suporti *Full HD 1080P pot oferir una grandària de pantalla de 36" a 200" amb una distància de projecció d'entre 1,5 *my 6 m (funció de zoom -25%). L'altaveu estèreo d'alta fidelitat dual incorporat de 5W li permet gaudir d'una experiència de cinema a casa d'alta gamma. Pot connectar altaveus externs per al millor efecte de so, ideal per a les seves necessitats de pel·lícules o videojocs en interiors i exteriors.
 • 💖【Projector Wifi portàtil i versàtil】Gràcies a la funció Wifi, aquest projector Wifi no sols es pot connectar de manera sense fil fàcilment al Telèfon intel·ligent *IOS/Android/iPad, sinó que també és compatible amb TV Estic /TV Box /unitats USB /targeta *TF /reproductors DVD /PS4 /X-Box *ONE, etc. perquè té 2 ports USB, 1 port *HDMI /*VGA /*AV /*TF /Àudio. També és possible el muntatge en el sostre. Així que vostè només ha de gaudir dels seus videojocs sense fils o cinema a casa!
 • 💖【Projector Wifi amb 3 anys de garantia】La vida útil del llum LED aconsegueix fins a 80,000 hores amb una lent de vidre *LCD de sis capes d'alta transmitància. Es proporciona una garantia de 3 anys per a aquest projector Wifi portàtil, qualsevol problema, comuniqui's amb el nostre servei postvenda en el manual de l'usuari per a obtenir una solució ràpida en el menor temps possible.
+ Veure mes Caracteristiques

Projector Wifi, *YABER Mini Projector Portàtil 5800 Lúmens 1080P *Full HD[Pantalla de Projector Inclosa],Cinema a casa 200" Duplicar Pantalla per a Android/iPhone Telèfon intel·ligent iPad,*HDMI/USB/*VGA/*AV/SD

Projector Wifi, *YABER Mini Projector Portàtil 5800 Lúmens 1080P *Full HD[Pantalla de Projector Inclosa],Cinema a casa 200" Duplicar Pantalla per a Android/iPhone Telèfon intel·ligent iPad,*HDMI/USB/*VGA/*AV/SD
Marca: YABER
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • 🔥【Wifi *Projector V2】 Admet projecció per cable i sense fil per a sistemes *IOS i Android. Pot projectar directament en la pantalla des de telèfons intel·ligents o tauletes compatibles amb *AirPlay, *MiraCast, *DLNA. No es necessita cable adaptador addicional ni *Anycast. Amb el nostre mini projector *YABER, pots gaudir de pel·lícules o jocs de futbol molt més fàcilment! (A causa dels drets d'autor, el projector V2 no admet vídeos de *Netflix, *Amazon Prevalgui i *Hulu)
 • 🔥【Pantalla de projector *SCT Extra Innovadora】Compri un projector V2 i obtindrà addicionalment una pantalla de projector amb l'última funció de condensació, que té un efecte de projecció millorat que augmentarà la lluentor en un 50% i en mirar a davant li brindarà una imatge molt més clara. (Aquest producte és un mini projector de cinema a casa i no es recomana per a grans reunions de negocis, presentacions i classes).
 • 🔥【2020 Nova actualització i + 80% de lluentor】 Molt més brillant que la majoria dels mini projectors del mercat. Amb una lluentor de 5800 lúmens i una relació de contrast de 4000: 1, aquest mini projector de vídeo li brinda imatges molt més clares. La resolució 720P Real és de 2,5 vegades més que altres projectors 480P, admet *Full HD 1080P. A més, gràcies al seu disseny suau i *compactoeste, bell mini projector portàtil també es pot utilitzar com la decoració per a una habitació.
 • 🔥【Funció de zoom / Pantalla de projecció gran】 El projector portàtil V2 és l'únic mini projector en el mercat que admet la funció de zoom. La pantalla de projecció es pot reduir al 75% ajustant la pantalla sense moure el projector. Admet la grandària de projecció de 45-200" amb la distància de projecció d'1.15-*5m. El mini projector *YABER també adopta l'últim sistema de refredament, que té un bon efecte de dissipació de calor i redueix en gran manera el soroll.
 • 🔥【Àmplia compatibilitat, suport tècnic de 3 anys】 El projector wifi es connecta fàcilment amb TV Box, *Amazon *Fire Estic TV, *Chromecast, PC, ordinador portàtil, tauleta, altaveus externs, PlayStation, Xbox, reproductor de DVD, memòria USB, iPad, iPhone, Android i altres dispositius. *YABER ofereix 36 mesos de reparar, servei professional al client i suport tècnic de per la vida. Qualsevol pregunta, no dubti a visitar el nostre centre de servei al client.
+ Veure mes Caracteristiques

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás Els Millors Projectors Silenciosos durant el black friday al millor preu
Si aquestes buscant comprar Projectors Silenciosos però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

🤑 El Projector Silenciós Més Barat

*Crosstour Projector, Mini Projector Portàtil Suport HD, Cinema a casa amb Control Remot, 55000 Hores Vida, Altaveus Duals Compatible amb *HDMI USB SD *Chromecast PS4 (Cable *HDMI/*AV Inclòs)

*Crosstour Projector, Mini Projector Portàtil Suport HD, Cinema a casa amb Control Remot, 55000 Hores Vida, Altaveus Duals Compatible amb *HDMI USB SD *Chromecast PS4 (Cable *HDMI/*AV Inclòs)
Marca: Crosstour
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 🎬 [Excel·lent Qualitat d'Imatge] Versió 2020, el projector P600 disposa de major lluentor una lluentor més alta amb una relació de contrast de 2000: 1. El projector admet 1080P *Full HD i *asi pot proporcionar imatges més *vívas. La llum LED més suau provoca menys fatiga visual, la qual cosa li brinda una experiència de visualització cinematogràfica més còmoda.
 • 🎬 [Altaveus Duals & Pantalla Gran] Altaveus de so envolupant integrats amb els els que el mini projector converteix la seva habitació en un excel·lent cinema a casa. Pot gaudir de pel·lícules o jocs esportius en una pantalla gran de 34 a 176 polzades. Ja no és necessari anar a teatres o cinemes abarrotats!
 • 🎬 [Àmplia Compatibilitat] Amb ports *HDMI, *AV, *VGA, USB, àudio de 3,5 mm i *TF, es pot connectar fàcilment a diversos dispositius com *Chromecast, *Firestick, TV Box, computadores portàtils, *Blue-Ray *DVD, PS4, unitats USB, altaveus o auriculars. També pot connectar-ho a telèfons o tauletes mitjançant adaptadors *HDMI específics o *dongle sense fil.
 • 🎬 [Grandària Mini & Accessoris Múltiples] El projector portàtil mesura només 20,3*15,3*7,6 cm i 0,89 kg, més lleuger que la majoria dels projectors *LCD. Es pot portar fàcilment a l'aire lliure. Inclou diversos accessoris: Cable *HDMI, Cable *AV, Cable d'Alimentació, Control Remot, Manual i Coberta de Lent.
 • 🎬 [Instal·lació Fàcil & Vida Més Llarga] P600 es pot instal·lar en un trípode o muntar en el sostre per a una millor experiència de visualització. Amb una vida útil del llum de 55000 hores, es pot utilitzar durant més de 15 anys i oferim una garantia de 36 mesos. És la seva millor opció de regal per als seus amants i amics.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Projectors Silenciosos que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Projectors Silenciosos disponibles en Novembre del 2021 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Projectors Silenciosos veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Projector Silenciós Calitat - Preu

Projector DR.Q *HI-04 amb Pantalla de Projecció, 5000 Lux Projector de Vídeo Suporta 1080P HD, Projector Mini Compatible amb TV Estic PS4 Xbox Wii *HDMI *VGA SD *AV USB, *Home *Theater Projector, Blanco.

Projector DR.Q *HI-04 amb Pantalla de Projecció, 5000 Lux Projector de Vídeo Suporta 1080P HD, Projector Mini Compatible amb TV Estic PS4 Xbox Wii *HDMI *VGA SD *AV USB, *Home *Theater Projector, Blanco.
Marca: DR.Q
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • Aquest projector compta amb la tècnica de sortida de llum de colors i ofereix una imatge de qualitat *Full HD clara, dinàmica i de colors vius. Amb tècnica 3LCD i una millora de 30% en la Lluentor de Color, així com també amb un 50% d'increment de la Lluentor de Blanco, Aquest projector amb Pantalla de Projecció és per als seus campaments en exteriors, viatges i gaudir pel·lícules.
 • Aquest projector compacte de vídeo ve equipat amb múltiples ports per a la seva facilitat d'ús, incloent interfícies integrades *HDMI, USB, Targeta *TF, *VGA i AV. Pot connectar aquest projector directament a un TV Estic, així com també a Jocs de Consola, PC, Telèfons Intel·ligents, Tauletes, *Laptops, Reproductors de DVD, Targetes Micro SD i unitats *USD Flaix.
 • Estableixi ara un Cinema portàtil a la seva casa per a veure pel·lícules i sèries de TV, veure diapositives de fotos i jugar vídeo jocs. Aquest projector portàtil ofereix un acompliment impressionant de producte i li brinda una experiència fantàstica i bella en la seva pantalla gran de 220 polzades. El mètode més nou d'il·luminació uniforme millorada que garanteix una experiència visual òptima, perquè no apareixeran àrees fosques en la vora de la pantalla.
 • El projector amb una pantalla de projecció exquisida i exclusiva. El sistema de refredament innovador i eficient ofereix una experiència visual i auditiva impressionant, amb un sistema integrat d'altaveus dual, oferint una excel·lent qualitat de so fort sense connectar-ho a un altaveu extern. Això és un addicional al senzill d'ajustar el llum i la correcció del *keystone o correcció trapezoidal.
 • Projector DR.Q *HI-04 amb Pantalla de Projecció.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2021 de Els Projectors Silenciosos

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Projectors Silenciosos que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Projectors Silenciosos

*YG 300 Pro Projector, *Vamvo L2600 Mini Projector Portàtil per a *Movil, Recarregable, Compatible amb USB/*HDMI/SD/*AV, Regal Infantil

Caracteristiques 📌
 • Actualització de la versió YG300 pro: El projector de cinema a casa *Vamvo L2600 s'actualitza sobre la base de YG300. La resolució és 2,5 vegades major que la del YG300, la lluentor és 2 vegades major que el del YG300 i la relació d'aspecte és 16: 9. El projector *Vamvo L2600 té una lluentor de 1000 Lux i una relació de compressió de 1000: 1, pot mostrar d'1 a 4,9 *my la distància de projecció és de 0,6 a 4 m. Totes les actuacions són millors que les del YG300.
 • Petit i lleuger: amb un disseny únic i bufó, la grandària del mini projector *Vamvo L2600 és de 14.2 * 9.4 * 5.*2cm, només pesa 0.347 kg. És petit i lleuger. Pot empacar-ho en el seu paquet i sense pressió per a dur-lo a terme.
 • Port de càrrega portàtil i USB: el projector portàtil *Vamvo L2600 funciona amb USB a través de diversos dispositius, com el carregador USB, l'energia mòbil i la computadora portàtil. Molt còmode de portar i no es preocupi per l'apagat.
 • Múltiples ports: el projector *Vamvo L2600 admet *HDMI / USB / *AV / Targeta Micro SD / Sortida d'àudio de 3,5 mm, compatible amb *fire estic, PS4, unitat flaix USB, telèfon intel·ligent, tauletes i computadora portàtil, compleix amb els seus múltiples requisits.
 • Regal perfecte per a nens: Aquest mini projector de portàtil s'adapta a gairebé tots els dispositius d'entreteniment. És capaç de projectar imatges, pel·lícules, programes de televisió, vídeos i jocs. És ideal, ja que a l'hora de visualitzar projeccions molt llargues, no produeix mal ocular.
+ Veure mes Caracteristiques

Projector, *WiMiUS 7000 Lúmens Projector *Full HD *1920x1080P Nadiu Suporta 4K Àudio AC3 Projector Vídeo Ajust Digital 4D 90,000 Hores Projector LED per a Cinema a casa i Presentació Empresarial

Caracteristiques 📌
 • 🎄【Projector *Full HD 1080P Suporta 4K】*WiMiUS últim projector 7000 lúmens, té una resolució nativa *1920x1080P, contrast 10000:1 i una relació d'aspecte de 16:9/4:3, En ser *Full HD té 4 vegades més detalli que els projectors 720P, l'última tecnologia de súper color li permet gaudir d'imatges en color més riques, *vívas i realistes, i t'ofereix una veritable experiència de cinema. A més, la nova funció de millora dinàmica fa que els vídeos siguin més fluid quan jugar a jocs!
 • 🎄【Ajust Vertical i Horitzontal & Funció Zoom】Aquest projector *Full HD 1080P ofereix una grandària de projecció de 50 a 300 polzades. Funció de correcció de distorsió vertical i horitzontal ± 50 ° controlada per comandament a distància, i la funció de zoom de l'eix X / I li permeten ajustar la part parcial de la imatge sense moure el projector, la qual cosa facilita molt la seva configuració. Això és el que fa que el nostre projector de vídeo destaqui de la majoria dels projectors convencionals en el mercat.
 • 🎄【So Estèreo *Hi-*Fi *Surround Suport Àudio AC3】Aquest projector *Full HD *1080p incorpora l'últim sistema d'altaveu d'alta fidelitat dual incorporat de 10W amb so estèreo, que et donarà aguts alts, rang mig precís i greus potents.   A més, la nova estructura millorada de dissipació de calor també inclou una manera ecològica que estén la vida útil del llum LED a prova de pols fins a 90,000 hores.
 • 🎄【Interfície multimèdia】Aquest projector *full *hd compta amb 2 ports *HDMI, 2 ports USB, 1 port *AV,*VGA I Àudio, la qual cosa ho fa compatible amb *Amazon *Fire TV/ *Roku *Streaming Estic/ *Laptop/ *Blu-Ray *DVD *player/PS4 /Xbox/ TV box a través d'Entrada *HDMI. I es pot connectar al PC a través de la presa *VGA i connectar els auriculars i altaveus a través del port d'àudio. Però es requereix un adaptador addicional de micro USB a *HDMI *MHL (per a Android) o un adaptador de *Lightning a *HDMI (per a *iOS).
 • 🎄【Garantia despreocupada de 3 anys】Brindem un servei professional al client i suport tècnic durant tota la vida. Si té alguna pregunta sobre aquest projector *full *hd 1080P, comuniqui's amb el nostre servei postvenda en el manual de l'usuari immediatament, i rebrà una solució ràpida en el menor temps possible.
+ Veure mes Caracteristiques

Projector Wifi, *TOPTRO 5800 Lúmens *Bluetooth Mini Projector Portàtil Suport Vídeo 1080P , Projectors Cinema a casa, Zoom X/I, LED 60000H, per a *Fire TV Estic, PC, PS4, amb Cable *HDMI i AV

Caracteristiques 📌
 • 🎁【2020 L'Últim Projector Wifi】El vídeo projector portàtil TR21 *TOPTRO admet projecció sense fil per a sistemes *iOS i Android, li permet compartir vídeos lliurement des del seu telèfon intel·ligent, tauleta, computadora o qualsevol altre dispositiu en la pantalla gran. No és necessari comprar altres adaptadors *HDMI o cables *MHL costosos. Més fàcil i més convenient que altres projectors sense wifi en el mercat, li permet gaudir del cinema privat en qualsevol moment i en qualsevol lloc!
 • 🎁【Millora la Lluentor de 5800 *Lumens】Amb una lluentor de 5800 lúmens, aquest projector admet vídeos *Full HD 1080P. La lent de vidre del projector pot reduir efectivament la dispersió i fer que la llum estigui més enfocada, el projector pot brindar-li una experiència visual més immersiva per a veure amb una imatge més nítida i detallada, El projector TR21 adopta una font de llum de protecció ambiental LED 60,000 hores de vida útil, consumeix menys energia, la bombeta mai necessita ser reemplaçat
 • 🎁【Àmplia Compatibilitat i Funció Zoom X/I】A més de la funció de mirall de pantalla sense fil, el projector *hd també proporciona interfícies *HDMI, USB, *VGA, *AV i SD, pot projectar fàcilment els seus arxius multimèdia des del seu iPhone, iPad, PC, reproductor de DVD, *Fire TV Estic, *Chromecast, PS4, X-Box. Tots dos cables *HDMI i *AV estan inclosos. Pot ajustar la grandària de la pantalla en el rang de 100%-60% a través de la funció de zoom per a adaptar-se a diferents escenaris de visualització
 • 🎁【Compatible amb *Bluetooth】Aquest projector admet la funció *Bluetooth i es pot connectar al seu altaveu *Bluetooth o auriculars *Bluetooth per a una experiència de so més potent. En mirar pel·lícules i jugar jocs, un cinema a casa més envolupant i perfecte! El projector portàtil té una grandària petita i és molt lleuger, es pot portar fàcilment a l'aire lliure. També hem preparat una bossa portàtil perquè pugui portar el projector al pati, a l'aire lliure i altres llocs.
 • 🎁【Convenient Col·lecció de Pols i Fàcil instal·lació】Hi ha un filtre de pols amovible en el costat del projector, que es pot llevar fàcilment per a netejar-lo, i una coberta amovible en la part inferior del projector, la lent es pot mantenir neta bufant regularment. El projector led TR21 es pot instal·lar en un trípode o muntar en el sostre per a una millor experiència de visualització. El mini projector de cinema a casa és una opció de regal ideal per als seus familiars i amics!
+ Veure mes Caracteristiques

Projector Wifi 1080P, *WiMiUS 7200 Lúmens Projector Wifi *Full HD 1920×1080P Suporta 4K Àudio AC3 Projector Cinema A casa LED 100,000 Hores per a Telèfons,iPad,*Fire TV Estic,PS4,PC *HDMI USB *VGA AV

Caracteristiques 📌
 • 💖【*WiMiUS 2020 Últim Projector Wifi *Full HD 1080P Suport 4K】 Gràcies a una alta lluentor de fins a 7200 lúmens, una resolució nativa de *1920X1080P, una relació de contrast de 10000: 1 i una relació d'aspecte de 16: 9/4: 3, i tecnologia de millora de píxels, millora del color i optimització del color de la pell, aquest projector Wifi *Full HD *1080p pot crear uns negres més profund i uns blancs més brillants, per la qual cosa la seva projecció es torna més *víva i emocionant.
 • 【Projector Wifi- Connexió Sense fil Ràpida】 Aquest nou projector Wifi *full *hd *1080p permet una connexió sense fil més ràpida i estable amb el sistema *IOS i Android que té la funció de compartir pantalla, proporciona una transmissió de vídeo fluida i una experiència de joc, no es requereixen cables USB ni adaptadors *HDMI, projecti de manera sense fil la seva pantalla petita en una pantalla gran, fins i tot pot col·locar-la en el sostre!
 • 💖【So Estèreo *Hi-*Fi & Pantalla Gran 300’’】 Altaveu estèreo dual de 10 watts incorporat amb efecte de so *SRS, equipat amb plaques vibratòries addicionals per a millorar el rendiment dels greus. La projecció frontal/posterior/en una taula/muntatge en el sostre és possible per a aquest projector Wifi *full *hd *1080p. La grandària de projecció aconsegueix des de 50 fins a 300 polzades a una distància d'1.5-*7m, i l'opció de funció de zoom pot reduir la grandària de la imatge del 100% al 75%.
 • 💖【【Projector Wifi d'Interfície Múltiple】Aquest projector *full *hd *1080p té funció Wifi incorporada més avançada, que permet una connexió sense fil ràpida amb telèfons intel·ligents Android / iPhone / Tauleta / Ordenadora Portàtil Windows 10, diverteix-te d'una manera més convenient! També té *HDMI, *VGA, *AV, USB, ports d'àudio de 3.5 mm per a més opcions de connexió per a altres dispositius com *Fire TV Estic / *Chromecast / *Laptop / DVD / PS4 / TV box / X-Box / PC, etc.
 • 💖【3 anys de Garantia i Llum Durador】Mitjançant l'ús d'una font de llum LED eficient i de baix consum, la vida útil del llum es pot estendre fins a 100,000 hores, i les imatges de reflexió difusa protegeixen millor els teus ulls. Oferim una garantia de 3 anys per a aquest projector Wifi *1080p. Qualsevol problema, comuniqui's amb el nostre servei postvenda en el manual de l'usuari per a obtenir una solució ràpida en el menor temps possible.
+ Veure mes Caracteristiques

*Vamvo Projector *Full HD 1080P 5500 Lux, Mini Projector Portàtil L4500 amb *Dolby, 50000 Hores Vida, Projector Cinema a casa MAX de 200" Compatible amb TV Estic, PS3, PS4, Nintendo *Switch, Xbox etc.

Caracteristiques 📌
 • El projector L4500 de *Vamvo està fet professionalment com un projector de vídeo HD, ideal per a entreteniment en la llar. La il·luminació LED millorada de 2020 brinda un 60% més de lluentors que les versió i anterior. Amb una resolució de *1080p compatible, L4500 ofereix els colors més precisos amb el millor contrast del mercat en el rang de preus, ideal per a l'entreteniment familiar amb un pressupost.
 • Grandària portàtil amb les últimes innovacions en il·luminació superior: El projector L4500 de *Vamvo ve amb una grandària portàtil (18.8*14.2*8.*1cm) i un pes de només *1kg, que pot portar-se fàcilment a totes parts. El sistema d'il·luminació LED millorat brinda una lluentor de 5500 lux, resolució nativa de *720p, relació de contrast de 3000: 1 i vida útil del llum LED de 50000 hores, la qual cosa li brinda una experiència d'ús sense preocupacions en comparació.
 • Pro Projector multimèdia: El projector L4500 de *Vamvo està equipat amb múltiples ports, inclosos *HDMI, USB, àudio i interfícies AV. Es pot connectar fàcilment amb el seu telèfon,PS3, PS4, X-Box *ONE o Wii, per a reproduir vídeos, sèries de TV, compartir fotos, jocs, etc.
 • Pantalla gran i altaveu incorporat: El projector L4500 de *Vamvo té una grandària de projecció de 50-200 polzades amb una distància de projecció de 1,5-6,*1m . Els altaveus estèreo duals incorporats amb *SRS brinden una qualitat de so clara i equilibrada, una experiència de so realment increïble.
 • Garantia de 24 mesos: *Vamvo ofereix una garantia de devolució de diners de 3 mesos i una garantia de fàbrica de 2 anys amb suport tècnic per a tota la vida. Si té algun problema, no dubti a contactar-nos per correu electrònic.
+ Veure mes Caracteristiques

Projector, *APEMAN *Full HD *1920x1080P Nadiu, Projector 4K Suport, 300" LED Pantalla Gran, Correcció Electrònica Trapezoidal, Compatible amb *HDMI/USB/Telèfon intel·ligent/TV Estic/PS4, per a Cinema a casa

Caracteristiques 📌
 • 1920 * 1080P RESOLUCIÓ NATIVA: Amb una resolució nativa *Full HD1080P i una relació d'alt contrast de 5000: 1, els vídeos es poden mostrar amb gran detall. Admet vídeos 4K a través de computadores connectades. En comparació amb altres projectors, la lluentor augmenta en un 40%.
 • DISSENY ANTI POLS: El disseny de components òptics completament segellats manté la pols allunyada i garanteix que no hi hagi punts negres en la imatge de projecció. La tecnologia millorada de dissipació de calor torbo de doble canal pot refredar ràpidament la màquina, estenent la vida útil del llum a 50,000 hores
 • CORRECCIÓ DIGITAL *KEYSTONE: Equipat amb correcció de distorsió trapezoidal digital horitzontal i vertical avançada de ± 25 °. Ajust per control remot, sense restriccions d'instal·lació. Fins i tot en uns certs angles, sempre pots obtenir una imatge rectangular
 • PANTALLA DE 300 "TEATRE A casa: Pantalla de visualització màxima de 300" i tecnologia LED de llum estroboscòpica baixa per a protegir els seus ulls. Altaveus estèreo duals d'alta fidelitat equipats, pot gaudir del so envolupant de qualitat cinematogràfica. Brindant una experiència visual i auditiva impressionant de cinema a casa.
 • CONNEXIÓ MÚLTIPLE I SERVEI CONSIDERAT: Equipat amb *HDMI, USB * 2, *AV i interfícies d'àudio de 3.5 mm; Compatible amb iPhone / Android / TV box / *Firestick / Xbox / PC. TOTS els productes *APEMAN cobreixen el reemborsament i intercanvi d'1 mes i la garantia d'1 any. Si necessita ajuda, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres a través de l'adreça de correu electrònic en l'última pàgina del Manual de l'usuari, ens complau servir-li!
+ Veure mes Caracteristiques

Projector Estrelles,llums nocturnes giratòries d'ones oceàniques, llum de cel estrellat amb altaveu *Bluetooth, sensor de so i temporitzador,per a la decoració d'interiors de nens i adults

Caracteristiques 📌
 • 【Projector d'ones oceàniques i llum de llum de nit estavellada】El projector de cel estrellat té un romàntic i fantàstic efecte de projecció de cel estrellat i ones d'aigua. Els colors amb les estrelles i acompanyats de música porten un gran ambient a les habitacions fosques.
 • 【Altaveu *Bluetooth i port USB】El llum de cel estrellat no és només una llum nocturna, sinó també un altaveu *bluetooth. Pot reproduir la seva música favorita a través de *bluetooth i emmagatzematge USB, el volum ajustable s'ajusta a la pau i el dolç somni del seu bebè. Utilitzi un projector de llum per a crear un ambient relaxat mentre escolta la seva música.
 • 【 i control remot intel·ligent】El control remot té totes les funcions d'ajust, inclòs la manera de flaix, canvi de música, ajust de volum i lluentor, i configuració del temporitzador. La llum nocturna té una funció de temporitzador, per la qual cosa no és necessari apagar-la manualment. Pot configurar el temps de tancament automàtic en 1H, 2H segons les seves necessitats.
 • 【Disseny únic activat per so】Aquest tipus de llum nocturna per a nens té estrelles romàntiques i de fantasia i efectes de projecció d'ones d'aigua, i té un disseny d'activació de so. Aquest excel·lent efecte de projecció pot parpellejar i bategar amb música o amb la seva veu.
 • 【Regal perfecte】 La llum nocturna del projector de cel estrellat és adequada per a festes d'aniversaris, decoració d'habitacions i regals de Nadal. Crea un meravellós cel estrellat i ajuda als nens a inspirar curiositat, imaginació i creativitat. Estem bastant segurs que la durabilitat i l'alta qualitat del nostre projector de cel estrellat li impressionaran. Si té alguna pregunta, si us plau contacti'ns. Farem tot el possible per a resoldre aquest problema.
+ Veure mes Caracteristiques

Projector, *APEMAN Mini Projector Portàtil a casa, Suport HD 1080P, 5000 Lúmens, Pantalla Gran, Altaveus Duals, 50000 Hores Vida, Compatible amb TV Estic, PS4 (Cable *HDMI / *RCA Inclòs)

Caracteristiques 📌
 • PROJECTOR *PORTATIL DE PANTALLA GRAN DE 180": Adequat per a veure esdeveniments esportius i pel·lícules amb amics i familiars en qualsevol lloc. Sent l'encant de la pantalla gran i fes que el partit de futbol sigui encara més emocionant.
 • MINI PROJECTOR *SUPER RENDIBLE: LED de 5000 lúmens, 80% més brillant, compatible amb 1080P, altaveus duals integrats per a brindar-li una experiència de so envolupant de 360°.
 • COMPATIBLE AMB MITJANS DE *TRANSMISION DE DISPOSITIUS INTEL·LIGENTS: Equipat amb *HDMI, *VGA, *AV, interfície USB. Es pot connectar fàcilment a computadores, telèfons mòbils, caixes de TV, PS4. No es recomana reproduir presentacions com *Powerpoint.
 • SISTEMA ACTUALITZAT DE REFREDAMENT I *REDUCCION DE SOROLL: Es va actualitzar el sistema de ventilador de refredament amb reducció de soroll, la qual cosa fa que el soroll sigui un 25% més baix que el d'altres projectors.Asseguri's que funcioni correctament durant molt de temps. La millor ubicació del projector és d'1 metre des de la posició de visualització.
 • ALTRES FUNCIONS: El sistema d'imatge invertida permet penjar del sostre o la paret. Una vida útil del llum de 50,000 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

Llums Projector Nadal LED, *FOCHEA Projector de Flocs de Neu Interior i Exterior Impermeable amb Control Remot per a Halloween, Nadal, Festa

Caracteristiques 📌
 • 【Projector de Flocs de Neu Nadal】- El nostre projector de llums nadal fet de llums LED súper brillants amb doble projecció, mostra un efecte de floc de neu blanc amb alta lluentor i gran angular clar, crea una atmosfera de neu especial i vívida, decora i il·lumina la teva llar perfectament per a esdeveniments com a festa, nadal, *halloween, etc.
 • 【Control Remot Multifuncional】- El llum de projector Halloween amb un control remot intel·ligent per radiofreqüència, et permet triar la velocitat i la manera de projecció. Pot utilitzar el comandament a distància per a controlar la manera estàtica / giratòria i la velocitat de moviment dins d'un rang de fins a 10 metres. També té un temporitzador, pot configurar el temps de funcionament (2,4,6 hores) a les seves necessitats.
 • 【Impermeable i Durador】- El projector de neu està fet de material ABS i té una excel·lent resistència al fred i a la calor, pot adaptar-se a una temperatura ambient de -20 ° C ~ 50 ° C. Es pot usar a l'aire lliure en àrees fredes ( càlid) sense esquerdar-se ni envellir, la qual cosa li permet col·locar-ho a l'aire lliure sense preocupar-se per la pluja, la neu o la humitat. (Advertiment: no submergeixi directament en aigua).
 • 【Àrea de Projecció Gran】- El projector de llum giratòria cobreix una distància de projecció de 3-10 metres, l'àrea de projecció pot ser de fins a 54 metres quadrats. Pot ajustar la distància d'acord amb la situació real per a obtenir millors resultats. És suficient per a decorar qualsevol paret o superfície plana en interiors o exteriors.
 • 【Fàcil d'Usar】- Les llums de projector LED amb un suport rodó resistent per a col·locar en la plataforma, pot col·locar el llum del projecte en el pis de l'escriptori / habitació. També té una estaca desmuntable per a una posició fàcil i estable en el sòl o altres llocs irregulars. Pot ajustar l'angle d'il·luminació per a aconseguir el millor efecte, ideal per a ús en interiors i exteriors.
+ Veure mes Caracteristiques

*IREGRO Llums de Projector Nadal,Flocs de Neu Llum de nevades Nadal Impermeable LED Exterior Decoració Llum de Projector amb Control Remot Patró per a Regals,Festa,Festius,Nadal,Noces

Caracteristiques 📌
 • ✲ ÀREA DE PROJECTE MÉS GRAN: La llum del projector de floc de neu pot aconseguir una distància de projecció llarga de 3 metres a 10 metres, i la cobertura és de fins a 54㎡. Angle ajustable del llum de projecció, el cable d'alimentació és de 5 metres, pot ajustar el projector de floc de neu la llum que necessita, i pot usar-la en interiors i exteriors. Es mouen i brillen, sembla nevada, creant una realitat realista gairebé causada per la neu.
 • ✲ DECORACIÓ PERFECTA: La llum dels projectors nadalencs de la versió millorada 2020 està equipada amb 2 llums de projecció.LED *superbrillante,brinda 100% de lluentor.El rang de projecció és més ampli i l'efecte de floc de neu és més realista.es la decoració perfecta per a Halloween,Nadal,Any nou,noces,reunions familiars,festes d'aniversaris, banquets i altres ocasions.Les noves llums LED per a projectors nadalencs,el nou sistema òptic,li brinden efectes visuals inesperats.
 • ✲ CONTROL REMOT I CONFIGURACIÓ DEL TEMPORITZADOR: La llum del projector de floc de neu té 2 maneres de parpelleig, Manera: ENCESA / APAGADA, FLAIX, FLAIX-, MOTOR, MOTOR-. El control remot té una funció de bucle temporitzat. I pot configurar un temporitzador en 2/4/6 hores per al projector de flocs de neu segons ho necessiti.
 • ✲ IMPERMEABLE: La llum del projector de flocs de neu està feta de material ABS d'alta qualitat. El llum i l'endoll són impermeables. El grau de protecció és IP44 (endoll) i IP65 (llum de floc de neu). La temperatura de funcionament del projector de neu nadalenca és de -20 ℃ a 50 ℃, i la temperatura d'emmagatzematge és de -20 ℃ a 65 ℃. Pot usar-ho en En ambients humits i amb plugim, no col·loqui el projector sota l'aigua ni el submergeixi en pluja intensa.
 • ✲ ÚS EN INTERIORS O EXTERIORS: Fàcil d'instal·lar amb suport interior o estaca de sòl. Aquesta llum de projector nadalenca és ideal per a usar en parets interiors i exteriors, sostre, pati davanter, porta de garatge, entrada, decoració de dormitori.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Projector Silenciós

Nota 9.9
Mini Projector Wifi *Bluetooth 6000 Lúmens, *Artlii *Enjoy2 Mini Projector Portàtil Mòbil 720P Natiu, 300" Projector Cinema a casa per a Telèfon intel·ligent/Android/iPhone
Mini Projector Wifi *Bluetooth 6000 Lúmens, *Artlii *Enjoy2 Mini Projector Portàtil Mòbil 720P Natiu, 300" Projector Cinema a casa per a Telèfon intel·ligent/Android/iPhone
Fabricant Artlii
Nota 8.5
*IREGRO Llums de Projector Nadal Flocs de Neu Llum de nevades Nadal Impermeable LED Exterior Decoració Llum de Projector amb Control Remot Patró per a Festa, Nadal, Festius ,Valentín
*IREGRO Llums de Projector Nadal Flocs de Neu Llum de nevades Nadal Impermeable LED Exterior Decoració Llum de Projector amb Control Remot Patró per a Festa, Nadal, Festius ,Valentín
Fabricant IREGRO
Nota 8.0
Projector,*YABER Mini Projector Wifi,2020 Actualitzat Projector Portàtil 5800 Lúmens Suporta *Full HD 1080P Vídeo Projector Cinema a casa amb Altaveus Estèreo *HiFi,*HDMI USB *VGA SD PS4
Projector,*YABER Mini Projector Wifi,2020 Actualitzat Projector Portàtil 5800 Lúmens Suporta *Full HD 1080P Vídeo Projector Cinema a casa amb Altaveus Estèreo *HiFi,*HDMI USB *VGA SD PS4
Fabricant YABER
Nota 7.8
Projector *Bluetooth 1080P, *TOPTRO 7200 Lúmens Projector *Full HD *1920x1080 Suporta 4K , Projectors Cinema a casa LED 100,000 Hores, Pantalla Gegant 350", Zoom X/I, per a TV Estic, PS4, PC
Projector *Bluetooth 1080P, *TOPTRO 7200 Lúmens Projector *Full HD *1920x1080 Suporta 4K , Projectors Cinema a casa LED 100,000 Hores, Pantalla Gegant 350", Zoom X/I, per a TV Estic, PS4, PC
Fabricant TOPTRO
Nota 7.7
*Crosstour Projector Wi-Fi, Mini Projector Portàtil per a Telèfon intel·ligent, Cinema a casa Sense fil Suport *Full HD, Pantalla Gran LED, Compatible amb Android iPhone *Movil iPad *HDMI USB TV Estic
*Crosstour Projector Wi-Fi, Mini Projector Portàtil per a Telèfon intel·ligent, Cinema a casa Sense fil Suport *Full HD, Pantalla Gran LED, Compatible amb Android iPhone *Movil iPad *HDMI USB TV Estic
Fabricant Crosstour
Nota 7.6
Projector Wifi *Bluetooth 8000 Lúmens, *Artlii *Energon2 Projector *Full HD *1920x1080P Nadiu Suporta 4K, 300" Projector Cinema a casa, per a Telèfon intel·ligent Android i iPhone
Projector Wifi *Bluetooth 8000 Lúmens, *Artlii *Energon2 Projector *Full HD *1920x1080P Nadiu Suporta 4K, 300" Projector Cinema a casa, per a Telèfon intel·ligent Android i iPhone
Fabricant Artlii
Nota 7.5
Projector Wifi, Projector Portàtil, 6000 Lúmens, Suporta *1080p *Full HD, Cinema a casa 300" Duplicar Pantalla per a Android/iPhone Telèfon intel·ligent iPad,*HDMI/USB/*VGA/*AV/SD GC357
Projector Wifi, Projector Portàtil, 6000 Lúmens, Suporta *1080p *Full HD, Cinema a casa 300" Duplicar Pantalla per a Android/iPhone Telèfon intel·ligent iPad,*HDMI/USB/*VGA/*AV/SD GC357
Fabricant ABOX
Nota 7.4
Projector, *Elephas Mini projector *Full HD 5500 Lumen , projector *portatil Cinema a casa de 200 Polzades 1080P Compatible amb PS4, PC a través de *HDMI, *VGA, *TF, *AV i USB (amb Borsa) (*Black)
Projector, *Elephas Mini projector *Full HD 5500 Lumen , projector *portatil Cinema a casa de 200 Polzades 1080P Compatible amb PS4, PC a través de *HDMI, *VGA, *TF, *AV i USB (amb Borsa) (*Black)
Fabricant ELEPHAS
Nota 7.4
*ASANMU LED Llums Projector Infantils, 360° Rotació Projector Estrelles Bebès 10 Maneres Projector d'Estrelles Llum de Nocturna per a Nens, Llums Decoratives *Habitacion per a Nadal/Dia dels Reis
*ASANMU LED Llums Projector Infantils, 360° Rotació Projector Estrelles Bebès 10 Maneres Projector d'Estrelles Llum de Nocturna per a Nens, Llums Decoratives *Habitacion per a Nadal/Dia dels Reis
Fabricant ASANMU
Nota 7.4
*Vamvo Projector Natiu *1080p *Full HD 6000 Lux amb *Dolby, Pantalla d'Imatge *Máx de 300 "Ideal per a Cinema a casa, Entreteniment, Festa, Vídeo Joc i presentació Comercial, etc.
*Vamvo Projector Natiu *1080p *Full HD 6000 Lux amb *Dolby, Pantalla d'Imatge *Máx de 300 "Ideal per a Cinema a casa, Entreteniment, Festa, Vídeo Joc i presentació Comercial, etc.
Fabricant Vamvo

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-12 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables