₯ ⭐️ Els 10 Millors Guants de Nitril de 2024 ⭐️ ✔️ ¡Al Millor Preu!

🔥 Els 3 Millors Guants de Nitril

*Guants d'un sol *ús **ARNOMED *negres, *guants de *nitril M, 100 *unitats/*caixa, *sense *pols i *sense *làtex, *guants d'un sol *ús, *guants disponibles en talla S, M, L i **XL

*Guants d'un sol *ús **ARNOMED *negres, *guants de *nitril M, 100 *unitats/*caixa, *sense *pols i *sense *làtex, *guants d'un sol *ús, *guants disponibles en talla S, M, L i **XL El Millor
Caracteristiques 📌
 • *APLICACIÓ **VERSATIL ✔ *Els *guants de *nitril *són *adequats entre *altres cuses *com a *guants de *treball i *guants de *cuina *però *també *per a *estudis de *tatuatge *així *com *per a la cura i la *gastronomia.
 • *MOLT BONA *PROTECCIÓ ✔ *Els *guants de *nitril **ARNOMED *són *resistents *als *productes *químics, *els *greixos i *els *olis, *per la *qual cosa *ofereixen una *molt *bona *protecció en *cuinar, *netejar, *caragolar, etc.
 • AMIGABLE *AMB LA *PELL ✔ *Aquests *guants *mèdics d'un sol *ús no *contenen *làtex ni *pols. *Són una alternativa *molt *bona i *respectuosa *amb la *pell *per *als a el·*lèrgics al *làtex, *ja que no podin provocar a el·*lèrgies *als *guants.
 • ALTA *COMODITAT D'*ÚS ✔ *Els *guants s'ajustin *perfectament a la *mà. *Són *suaus, *elàstics, *sense *làtex i permeables a l'aïri
 • *QUALITAT ✔ *Els *guants de *nitril **ARNOMED s'*utilitzen *també en *hospitals, consultis *mèdiques i *institucions *assistencials, *així *com en la medicina *veterinària (*veterinària) i en la *indústria *alimentària. El *guant de *nitril *està disponible en *els *colors *negre, *blau i *blanc.
+ Veure mes Caracteristiques

**Kemes *Guants de *nitril *negres, 100 *unitats, *guants d'un sol *ús *sense *làtex, *sense *pols, *nitril *negre, talla S, M, L, **XL (*mitjà)

**Kemes *Guants de *nitril *negres, 100 *unitats, *guants d'un sol *ús *sense *làtex, *sense *pols, *nitril *negre, talla S, M, L, **XL (*mitjà) El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • *Molt *elàstics i *resistents *als *trencaments: *els *guants d'un sol *ús *són *els *guants *òptims *per a la *llar. *Són d'alta *qualitat, no s'*estripen i s'ajustin *com una *segona *pell.
 • *Respectuosos *amb la *pell: *els *guants d'un sol *ús de *nitril *són una alternativa *sintètica *als *guants de *làtex i *estan *fets de *cautxú de *nitril *butandiè.
 • *Higiènics: *els *guants de *nitril *ofereixen una *excel·*lent *protecció en *molts *àmbits en *els *quals la higiene *és *important.
 • Factura | *Totes els facturis *amb IVA *inclòs.
+ Veure mes Caracteristiques

*Guants de *Nitril *sense *pols RF05 *Caixa de **100pc *Blava.Talla M, *Màxima *protecció, *suavitat i *elasticitat. *Indicat *per a *hospitals, *alimentació, *automoció, etc.

*Guants de *Nitril *sense *pols RF05 *Caixa de **100pc *Blava.Talla M, *Màxima *protecció, *suavitat i *elasticitat. *Indicat *per a *hospitals, *alimentació, *automoció, etc. El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • *Guants de *Nitril *Caixa de **100pc *Guants *Nitril, *els *més *resistents del *mercat, *indicats *per a *hospitals, *indústries *químiques o *alimentació entri *altres usos.
 • **Diiseñados *per a *protegir contra cingles *biològics *ja que *compleixen *amb la normativa EN ISO 374-5:2016, a *més de *complir la norma general *per a *tota mena de *guants
 • *Colors: *Blau
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Guants de Nitril al millor preu.

Si estàs buscant comprar Guants de Nitril, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Guants de Nitril, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Parell de Guants de Nitril estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Parell de Guants de Nitril Més Barat

Hevea - *Guants de *nitril d'un sol *ús. *Sense *pols ni *làtex. 1 *caixa de 100 *guants. Talla: M (*mitjana) Color: *blau

Hevea - *Guants de *nitril d'un sol *ús. *Sense *pols ni *làtex. 1 *caixa de 100 *guants. Talla: M (*mitjana) Color: *blau El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • *Sense *làtex *per a evitar *reaccions a el·*lèrgiques
 • Destral d'usar *amb *aliments i *begudes
 • *Sense *pols *per a *mans i roba *més *netes
 • *Adequat *per a *ús en la *cuina, *manipulació de *mascotes, *neteja de *sabates, *jardineria, etc.
 • Estable i *elàstic en *totes els *situacions en els *quals els *mans *necessiten *protecció.
 • Longitud: 171 mm, *circumferència: 178 mm
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Guants de Nitril que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Guants de Nitril disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Guants de Nitril veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Parell de Guants de Nitril Calitat - Preu

**KMINA - *Guants *Nitril Talla M (**Packs de 100 **uds), *Guants *Nitril D'un sol *ús, *Guants *Nitril *Negre, *Guants D'un sol *ús *Nitril, *Guants *Sense *Pols, *Guants *Negres (**LATEX **FREE)

**KMINA - *Guants *Nitril Talla M (**Packs de 100 **uds), *Guants *Nitril D'un sol *ús, *Guants *Nitril *Negre, *Guants D'un sol *ús *Nitril, *Guants *Sense *Pols, *Guants *Negres (**LATEX **FREE) Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ♥ **PACK: 100 *guants d'un sol *ús de *nitril *fins (3,5 g), *aptes *per a personis *amb a el·*lèrgia al *làtex (**LATEX **FREE), *són *lliures de silicona i s'adaptin *perfectament a *palmes i *gemmes, *proporcionant un *millor *agarri.
 • ♥ *TÀCTILS: *aquests *guants de *nitril *són *fins i *permeten *utilitzar *dispositius *mòbils i *tauletes *sense *necessitat de portar-els-*hi.
 • ♥ *AMBIDEXTRES: *els *guants de *nitril *són *ambidextres, *per la *qual cosa no calç dividir un *parell *per a *reemplaçar un *guant *danyat.
 • ♥ *USABILITAT: *guants de *nitril *negres *perfectes *per a *treballs de *manteniment, *alimentació, *jardineria, *laboratori, *decoració, etc.
 • ♥ *COMPLEIXEN NORMATIVA: norma *UNEIX EN 374 que *garanteix *impermeabilitat, *flexibilitat *màxima i gran *sensibilitat a *fi de *possibilitar el *seu *ús en *tota mena de *treball *amb *seguretat.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els Guants de Nitril

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Guants de Nitril que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Guants de Nitril

**Ansell **VersaTouch 92-200 *Nitril *Guant contra *productes *químics, *Blau, *Grandària M (7.5-8), **pack de 100

**Ansell **VersaTouch 92-200 *Nitril *Guant contra *productes *químics, *Blau, *Grandària M (7.5-8), **pack de 100 TOP 1
Caracteristiques 📌
 • *MILLORA *DELS *PROCESSOS DE *FABRICACIÓ PER A UNA *MAJOR DURADA, *més *resistència a l'*esquinçament i *millor *agarri en *condicions assequis, *humides i *grasses.
 • UN *GUANT *MÉS *FI *amb una *flexibilitat *millorada *dels *dits i un *millor confort final.
 • *ELS *DITS *AMB TEXTURA proporcionin confort i *sensibilitat *tàctil *per a una *manipulació precisa i sensible.
 • *COMPLEIX *AMB *ELS *REQUISITS de *manipulació d'*aliments de la **FDA
+ Veure mes Caracteristiques

**KMINA - *Guants *Nitril Talla L (**Packs de 100 **uds), *Guants *Nitril D'un sol *ús, *Guants *Nitril *Negre, *Guants D'un sol *ús *Nitril, *Guants *Sense *Pols, *Guants *Negres (**LATEX **FREE)

**KMINA - *Guants *Nitril Talla L (**Packs de 100 **uds), *Guants *Nitril D'un sol *ús, *Guants *Nitril *Negre, *Guants D'un sol *ús *Nitril, *Guants *Sense *Pols, *Guants *Negres (**LATEX **FREE) TOP 2
Caracteristiques 📌
 • ♥ **PACK: 100 *guants d'un sol *ús de *nitril *fins (3,5 g), *aptes *per a personis *amb a el·*lèrgia al *làtex (**LATEX **FREE), *són *lliures de silicona i s'adaptin *perfectament a *palmes i *gemmes, *proporcionant un *millor *agarri.
 • ♥ *TÀCTILS: *aquests *guants de *nitril *són *fins i *permeten *utilitzar *dispositius *mòbils i *tauletes *sense *necessitat de portar-els-*hi.
 • ♥ *AMBIDEXTRES: *els *guants de *nitril *són *ambidextres, *per la *qual cosa no calç dividir un *parell *per a *reemplaçar un *guant *danyat.
 • ♥ *USABILITAT: *guants de *nitril *negres *perfectes *per a *treballs de *manteniment, *alimentació, *jardineria, *laboratori, *decoració, etc.
 • ♥ *COMPLEIXEN NORMATIVA: norma *UNEIX EN 374 que *garanteix *impermeabilitat, *flexibilitat *màxima i gran *sensibilitat a *fi de *possibilitar el *seu *ús en *tota mena de *treball *amb *seguretat.
+ Veure mes Caracteristiques

**HARD *Guants D'un sol *ús de *Nitril – Talla S, *Sense *Pols, *Sense *Làtex, D'un Sol *Ús, Ideal *per a *Exàmens, *Metge, *Sanitaris, *Professional, 100 *Unitats, *Negre

**HARD *Guants D'un sol *ús de *Nitril – Talla S, *Sense *Pols, *Sense *Làtex, D'un Sol *Ús, Ideal *per a *Exàmens, *Metge, *Sanitaris, *Professional, 100 *Unitats, *Negre TOP 3
Caracteristiques 📌
 • *Guants d'un sol *ús de *nitril conforme a la norma europea EN 455. *Paquet de 100 *unitats, talla S, *guants d'un sol *ús *sense *pols i *sense *làtex
 • Forma *optimitzada *per a posar-s'i portar-es *fàcilment, *garantint la *sensació *tàctil *fins a la punta *dels *dits
 • *Àmplia gamma d'*aplicacions: *guants de *nitril d'un sol *ús *per a *treballs de *neteja, *cosmètica, medicina, *veterinària, etc.
 • *Resistent a l'*esquinçament *gràcies a un material *híbrid *especialment *resistent
 • *Guants d'examen *mèdic *fabricats *amb un innovador material de *nitril. No *estèril, *sense *pols i *adequat *per a la *manipulació d'*aliments no *grassos
+ Veure mes Caracteristiques

Hevea *Guants D'un sol *ús de *Nitril, *sense *Pols, 1 x 100, Talla L, Color *Blau

Hevea *Guants D'un sol *ús de *Nitril, *sense *Pols, 1 x 100, Talla L, Color *Blau TOP 4
Caracteristiques 📌
 • *Sense *làtex. *Dissenyat *per a *aquelles personis a el·*lèrgiques al *làtex
 • *Adequat *per a estar en contacti *amb *qualsevol *aliment
 • *Sense *pols. *Manté els *seves *mans i roba *lliures de *pols
 • *Adequat *per a la *cuina, *lustrat de *sabates, *mascotes, *jardineria i *altres *treballs *domèstics
 • *Dissenyat *per a *protegir els *seves *mans
+ Veure mes Caracteristiques

**DEVELOMEDYKAL *Guants de *nitril d'un sol *ús *sense *pols ni *làtex una *caixa de 100 *guants (*Mitjana (M))

**DEVELOMEDYKAL *Guants de *nitril d'un sol *ús *sense *pols ni *làtex una *caixa de 100 *guants (*Mitjana (M)) TOP 5
Caracteristiques 📌
 • *Guants *Lliures de *pols *amb col·*locació *suau i *fàcil la *pols **podria *comprometre l'*ús *dels *guants
 • No vaig comptar *làtex de *cautxú natural | *Formulació *suau i *còmoda , el **Latex *pot generar a el·*lèrgies en *algunes personis
 • *Nitril Extra *fort i *durador | *Protecció contra *olis, *alcohols, *dissolvents, *productes **quimicos *per la *seva alta **inpermeabilidad
 • *Apte *per a contacti *alimentari | *millor *agarri que un *altre *tipus de *guants , **adaptandose *completament a la *mà
 • Color *blau | *Caixa de 100 *unitats (50 *parells) *llestos *per al *seu *ús en *caixa *resistent i sistema **facil d'*extreure *els *guants
+ Veure mes Caracteristiques

**VENSALUD - *Guants de *NITRIL D'un sol *ús - *Sense *Pols - *Caixes de 100 *Guants - Color: *Blau (L)

**VENSALUD - *Guants de *NITRIL D'un sol *ús - *Sense *Pols - *Caixes de 100 *Guants - Color: *Blau (L) TOP 6
Caracteristiques 📌
 • **MULTIPLES USOS: *Els *nostres *guants de *Nitril *són *útils *per a *professionals *sanitaris, centris *odontològics, *ús en la *cuina, centris de *bellesa/spa, *fisioterapeutes i *molt *més *ja que no *contenen *pols i és *redueix el *risc de *contaminació *prevenint a *més la *resequedat
 • *RESISTÈNCIA I *COMODITAT: El *nitril *ofereix un *bon *nivell de *comoditat i *adaptabilitat *gràcies a la *seva *elasticitat. *Són *molt *resistents a l'*abrasió a *àcids i *redueixen el *risc de *burxades
 • *SENSE *LÀTEX: Al no *contenir *làtex, no provoca a el·*lèrgies i *permet que *sigui *usat *sense cingles en *manipulació d'*aliments, *indústria i química.
 • *CERTIFICACIÓ: CE - EN374 - EN455 - EN420.
 • *QUANTITAT I COLOR: *Caixa de 100 *guants (50 *parells). Color *blau, tal *com és *reflecteix en els *imatges.
+ Veure mes Caracteristiques

Hevea: *guants de *nitril d'un sol *ús. *Pols i triga *lliure. 1 *caixa *amb 100 *guants. *Grandària: S (*petit). Color *blau

Hevea: *guants de *nitril d'un sol *ús. *Pols i triga *lliure. 1 *caixa *amb 100 *guants. *Grandària: S (*petit). Color *blau TOP 7
Caracteristiques 📌
 • *Sense *làtex. *Dissenyat *per a *aquelles personis a el·*lèrgiques al *làtex
 • *Adequat *per a estar en contacti *amb *qualsevol *aliment
 • *Sense *pols. *Manté els *seves *mans i roba *lliures de *pols
 • *Adequat *per a la *cuina, *lustrat de *sabates, *mascotes, *jardineria i *altres *treballs *domèstics
 • *Dissenyat *per a *protegir els *seves *mans
+ Veure mes Caracteristiques

**MC-**Trend - 100 *guants *prims de **TPE d'un sol *ús, *negres, *sense *pols, *sense *làtex, en una *caixa dispensadora, de *grandària *mitjana

**MC-**Trend - 100 *guants *prims de **TPE d'un sol *ús, *negres, *sense *pols, *sense *làtex, en una *caixa dispensadora, de *grandària *mitjana TOP 8
Caracteristiques 📌
 • 100 *guants d'un sol *ús *negres en una *pràctica *caixa dispensador
 • *Els *guants d'un sol *ús **TPE *estan *lliures de *pols i, *per *tant, *són una alternativa barata *als *guants de *vinil
 • El material **TPE - *elastòmers *termoplàstics - *és *nou i te una *qualitat similar a la silicona
 • *Els *guants **TPE *són *particularment *adequats en els *àrees de *cuina, *restauració, *indústria,*Producció i *processament d'*aliments, cura i *cosmètics
 • L'*ajust i la *sensació *tàctil *són *molt *millors que *amb *els *guants de PE. No *obstant *això, *els *guants **TPE no *són comparables *amb *guants de *làtex o *nitril
+ Veure mes Caracteristiques

**KMINA - *Guants *Nitril Talla S (**Packs de 100 **uds), *Guants *Nitril D'un sol *ús, *Guants *Nitril *Negre, *Guants D'un sol *ús *Nitril, *Guants *Sense *Pols, *Guants *Negres (**LATEX **FREE)

**KMINA - *Guants *Nitril Talla S (**Packs de 100 **uds), *Guants *Nitril D'un sol *ús, *Guants *Nitril *Negre, *Guants D'un sol *ús *Nitril, *Guants *Sense *Pols, *Guants *Negres (**LATEX **FREE) TOP 9
Caracteristiques 📌
 • ♥ **PACK: 100 *guants d'un sol *ús de *nitril *fins (3,5 g), *aptes *per a personis *amb a el·*lèrgia al *làtex (**LATEX **FREE), *són *lliures de silicona i s'adaptin *perfectament a *palmes i *gemmes, *proporcionant un *millor *agarri.
 • ♥ *TÀCTILS: *aquests *guants de *nitril *són *fins i *permeten *utilitzar *dispositius *mòbils i *tauletes *sense *necessitat de portar-els-*hi.
 • ♥ *AMBIDEXTRES: *els *guants de *nitril *són *ambidextres, *per la *qual cosa no calç dividir un *parell *per a *reemplaçar un *guant *danyat.
 • ♥ *USABILITAT: *guants de *nitril *negres *perfectes *per a *treballs de *manteniment, *alimentació, *jardineria, *laboratori, *decoració, etc.
 • ♥ *COMPLEIXEN NORMATIVA: norma *UNEIX EN 374 que *garanteix *impermeabilitat, *flexibilitat *màxima i gran *sensibilitat a *fi de *possibilitar el *seu *ús en *tota mena de *treball *amb *seguretat.
+ Veure mes Caracteristiques

*GUANTS de *NITRIL *DIAMANTAT *taronges - *Els *guants de *nitril *MÉS *RESISTENTS del *mercat - *SENSE *LÀTEX - *REUTILITZABLES (L)

*GUANTS de *NITRIL *DIAMANTAT *taronges - *Els *guants de *nitril *MÉS *RESISTENTS del *mercat - *SENSE *LÀTEX - *REUTILITZABLES (L) TOP 10
Caracteristiques 📌
 • *Guants *Nitril *Mecànic *DIAMANTATS 5 *vegades *MÉS *RESISTENTS que *els *guants de **latex o *vinil *tradicionals.
 • *ÚS *AMBIDEXTRE, textura diamantada en *tots dues *costats.
 • *Guants de *nitril de color *taronja *lliures de *pols de *làtex i silicona.
 • *Caixa de 50 *Guants de la Talla L (*equivalent talla 9) - No s'*admeten *canvis/*devolucions de *caixes *obertes.
 • *Guants *Nitril *Mecànic *Resistents *especialment *dissenyats *per al taller, *fàbriques i *indústria.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Parell de Guants de Nitril

Nota 9.9
**Bayeco - *Guants d'un sol *ús de *Nitril - Color *Negre - *Ambidextres - *Dits **texturizados *per a *millor *agarri - *Terminació *vorada *enrotllada - **Pack dispensador de 20 *unitats - Talla M
**Bayeco - *Guants d'un sol *ús de *Nitril - Color *Negre - *Ambidextres - *Dits **texturizados *per a *millor *agarri - *Terminació *vorada *enrotllada - **Pack dispensador de 20 *unitats - Talla M
Fabricant Bayeco
Nota 8.5
*GUANT *NITRIL *NEGRE M 100UDS **SANTEX
*GUANT *NITRIL *NEGRE M 100UDS **SANTEX
Fabricant Santex
Nota 8.0
**intco **medical 100 *guants de *nitril M *sense *pols, *sense *làtex, *hipoal·*lergògens, *certificats CE conforme a la norma EN455 *guants *per a *aliments, *guants *mèdics d'un sol *ús
**intco **medical 100 *guants de *nitril M *sense *pols, *sense *làtex, *hipoal·*lergògens, *certificats CE conforme a la norma EN455 *guants *per a *aliments, *guants *mèdics d'un sol *ús
Fabricant intco medical
Nota 7.8
200 Peixos - *Guants D'un sol *ús - **GUARD 5 - *Guants de *nitril *Negre - *Guants de *Cuina D'un sol *ús *Tatuatge Artista *mecànic o *metge (**Medium)
200 Peixos - *Guants D'un sol *ús - **GUARD 5 - *Guants de *nitril *Negre - *Guants de *Cuina D'un sol *ús *Tatuatge Artista *mecànic o *metge (**Medium)
Fabricant GUARD 5
Nota 7.7
**Gentle **Touch 0645 *Guant D'un sol *ús de *Nitril, Talla M, *Negre
**Gentle **Touch 0645 *Guant D'un sol *ús de *Nitril, Talla M, *Negre
Fabricant Gentle Touch
Nota 7.6
200 *guants de *nitril L *sense *pols, *sense *làtex, *hipoal·*lergògens, *certificats CE conforme a la norma EN455 *guants *per a *aliments, *guants *mèdics d'un sol *ús (Talla L)
200 *guants de *nitril L *sense *pols, *sense *làtex, *hipoal·*lergògens, *certificats CE conforme a la norma EN455 *guants *per a *aliments, *guants *mèdics d'un sol *ús (Talla L)
Fabricant Intco
Nota 7.5
*Guants *Nitril talla M *sense *Pols *Blaves - *Guants D'un sol *ús M - *Guants **LATEX **FREE **Pack d'*ús Universal *per a *Cuina *Treball **Jardin *Professions *Relacionades *amb la *Salut etc.- 100 *unitats
*Guants *Nitril talla M *sense *Pols *Blaves - *Guants D'un sol *ús M - *Guants **LATEX **FREE **Pack d'*ús Universal *per a *Cuina *Treball **Jardin *Professions *Relacionades *amb la *Salut etc.- 100 *unitats
Fabricant GreenBee
Nota 7.4
Hevea *Guants D'un sol *ús de *Nitril, *sense *Pols, **pack 1 x 100, Talla **XL
Hevea *Guants D'un sol *ús de *Nitril, *sense *Pols, **pack 1 x 100, Talla **XL
Fabricant Hevea
Nota 7.4
**MED **PACK *Guants de *nitril, *guants d'un sol *ús *negres, *sense *làtex, *ajustats i *elàstics, *ideals *per a *ús *alimentari i **estetista, *sense *pols ni *talc (100, S)
**MED **PACK *Guants de *nitril, *guants d'un sol *ús *negres, *sense *làtex, *ajustats i *elàstics, *ideals *per a *ús *alimentari i **estetista, *sense *pols ni *talc (100, S)
Fabricant MED PACK
Nota 7.4
*Guants de *nitril *transparent *Guants *lliures de *làtex *sense *pols *Neteja *Guants *sanitaris *per a la *cuina *Cuina *Neteja *Neteja *Seguretat *Maneig d'*aliments, 100 **pcs *caixa (M, *Negre)
*Guants de *nitril *transparent *Guants *lliures de *làtex *sense *pols *Neteja *Guants *sanitaris *per a la *cuina *Cuina *Neteja *Neteja *Seguretat *Maneig d'*aliments, 100 **pcs *caixa (M, *Negre)
Fabricant SF Medical Products GmbH

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2022-5-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables