Els Millors Papers de Hidrografia Setembre 2023

🔥 Els 3 Millors Papers de Hidrografia

****KAIKANA- (5 m² ****Hidroimpresion **Laminis ****Hidrografia Film ****Water ****Transfer ****Printing (50 ****x1000 cm) (***Pell ***Lleopard)

****KAIKANA- (5 m² ****Hidroimpresion **Laminis ****Hidrografia Film ****Water ****Transfer ****Printing (50 ****x1000 cm) (***Pell ***Lleopard) El Millor
Caracteristiques 📌
 • 50CM D'***AMPLE I 10 ***METRES DE ***LLARG DE ***LÀMINA HIDROSOLUBLE. **Donis de la ***teva ***pròpia casa ***podràs “****reiventar” multitud d'***objectes ***amb un ***acabat ***absolutament ***professional.
 • ***SENZILLESA D'***ÚS. ***Només ***necessites ***disposar d'un ***gibrell d'***aigua i activador. No ***necessites d'un taller ni de ***complexes ***eines.
 • ***INFINITAT D'***APLICACIONS. ***Són **innomenables **els ***aplicacions ***per **als ***quals ***podràs usar **els ***làmines de ****hidroimpresión ****KAIKANA. **Donis del ***quadre de la ***teva bicicleta, el ***llum de la ***teva ***habitació, una ***peça del ***teu ***cotxe o moto o, la ***mateixa torre del ***teu ***ordinador.
 • ***FÀCIL ***TRANSPORT I ***EMMAGATZEMATGE. Portar **els ***teves ***làmines de ****hidroimpresión ****KAIKANA al ***lloc ***on ***vulguis ***treballar, no ***et ***costarà ***gens d'***esforç.
 • ***DEVOLUCIÓ ***GARANTIDA. ***Volem que ***visquis l'***experiència de ***reviure ***els ***teus ***objectes ***favorits ***amb la ***mateixa ***il·***lusió que ***nosaltres, ***així que si **observis ***qualsevol ***anomalia i vas comprar a un ***venedor ***autoritzat, ***et ***reemborsarem ***els ***diners ***sense problema.
+ Veure mes Caracteristiques

***Paper de ***transferència i ****hidroimpresión ***transparent, ***grandària A4 (21,5 x 28 cm), 20 ***fulls de ***paper de ***transferència i ****hidroimpresión ***transparent ***per a ***impressora d'***injecció de tinta

***Paper de ***transferència i ****hidroimpresión ***transparent, ***grandària A4 (21,5 x 28 cm), 20 ***fulls de ***paper de ***transferència i ****hidroimpresión ***transparent ***per a ***impressora d'***injecció de tinta El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ***Paper de ***transferència i ****hidroimpresión ***transparent ***per a ***impressora d'***injecció de tinta
 • ***Dimensions de la ***pel·***lícula: ***Grandària A4 (210 x 297 mm)
 • ***Quantitat: 20 ***unitats
 • ***Paper de ***transferència i ****hidroimpresión en ***blanc ***per a ***impressora d'***injecció de tinta
 • ***Pots crear ***els ***teus ***articles ***especials ***amb ***els ***teus **propipí ***dissenys
+ Veure mes Caracteristiques

****TattooMed ****Protection Film 2.0 - Film de ***Protecció ***Transparent i Transpirable ***Per a ***Pell Tatuada - ***Enrotllat (****15cm x ****5m)

****TattooMed ****Protection Film 2.0 - Film de ***Protecció ***Transparent i Transpirable ***Per a ***Pell Tatuada - ***Enrotllat (****15cm x ****5m) El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • ***Protecció ***especialment ***desenvolupada ***per a ***tatuatges frescos. ***Aquesta ***pel·***lícula de ***protecció ***gairebé ***transparent **és ***pot tallar a ***qualsevol ***grandària ***per a acomodar ***tatuatges en ***qualsevol ***lloc del ***teu ***cos.
 • ***Protegeix de la ***influència ambiental i de l'***abrasió ***mecànica de la roba i ***altres variables.
 • ***Manté un ***ambient ***humit saludable ***per a una ***regeneració ideal de la ***pell.
 • ***Pot durar en la ***pell ***fins a 5 ***dies, i ***només ***triga un ***moment a aplicar-*és
 • 100% ***vegà, ***sense ***proves en ***animals. ***Dermatològicament ***provat i ***aprovat ***per a ***pells sensibles.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Papers de Hidrografia al millor preu.

Si estàs buscant comprar Papers de Hidrografia, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Papers de Hidrografia, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Paper Hidrografia estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Paper Hidrografia Més Barat

***Làmina de ****hidroimpresión ****Water ****Transfer ****Printing, ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***Pel·***lícula d'***impressió ***per ***transferència d'***aigua - ***Pel·***lícula ***hidrogràfica ****hidro-***immersió ***Patró de franja translúcida-***Gràfics d

***Làmina de ****hidroimpresión ****Water ****Transfer ****Printing, ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***Pel·***lícula d'***impressió ***per ***transferència d'***aigua - ***Pel·***lícula ***hidrogràfica ****hidro-***immersió ***Patró de franja translúcida-***Gràfics d El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • ***Pel·***lícula de ***Transferència d'***Aigua, ***Pel·***lícula ****Hydro ****Dip, ***Pel·***lícula ***Hidrogràfica.
 • ***AMPLI ***RANG D'***ÚS: **Els ***pel·***lícules **és **podin aplicar a la ***majoria ***dels ***tipus de ***substrats, ***inclosos ***plàstic, fibra de ***vidre, **assot, ***ceràmica, ***metall, etc.
 • ALTA ***RESOLUCIÓ, ***GRÀFICS ***CLARS: ***utilitzi **tints de la ***més alta ***qualitat ***amb ***pel·***lícula ***hidràulica. La ***mà d'obra ***exquisida, adopta el ***tallat ***per ***làser, ***imprimint la ***claredat del ***gra. **Els ***propietats de ***tracció ***fortes, el ***patró ***decoratiu no ***estan ***fàcilment ***fora de forma.
 • ***Fàcil d'usar, ***amb ***excel·***lents ***propietats ***adhesives i ***emulsionants. ***Vàter, no ***tòxic. Gran ***eina ***per al ***procés d'***impressió ***per ***transferència d'***aigua.
 • ***Grandària de la ***pel·***lícula: 1.0 ***metre d'***ample; ***grandària múltiple ****opcional1.0 * 10 ***mesurador /1.0*20 ***mesurador.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Papers de Hidrografia que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Papers de Hidrografia disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Papers de Hidrografia veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Paper Hidrografia Calitat - Preu

***Làmina de ****hidroimpresión ****Water ****Transfer ****Printing, ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***pel·***lícula d'***impressió de ***transferència d'***aigua - ***immersió ***hidràulica - ***patró de ***fulles de ***ramificació - ***pel·***lícula d'***immersió

***Làmina de ****hidroimpresión ****Water ****Transfer ****Printing, ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***pel·***lícula d'***impressió de ***transferència d'***aigua - ***immersió ***hidràulica - ***patró de ***fulles de ***ramificació - ***pel·***lícula d'***immersió Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***pel·***lícula d'***impressió de ***transferència d'***aigua, alta ***resolució i ***gràfics ***clars.
 • ***Fabricat ***amb material de ****PVA, ***bona ***ventilació i ***rendiment de ***tracció, el ***patró no ***és ***fàcil de deformar. **Els ***pel·***lícules **és **podin aplicar a la ***majoria ***dels ***substrats, ***incloent-***hi ***plàstic, fibra de ***vidre, **assot, ***ceràmica i ***metall.
 • En la ***majoria ***dels casos, si l'***article **és ***pot ***submergir en ***aigua, **és ***pot usar el ***procés ***hidrogràfic.
 • El ***millor ***regal ***per a decorar ***accessoris ***per a ***automòbils, ***productes ***electrònics, ***articles ***per al ***dormitori, ***articles ***esportius, etc. ***Pot ***millorar la textura i la ***bellesa ***dels ***articles, ***és un ***festí ***per ***als ***ulls.
 • ***Grandària de la ***pel·***lícula: 0.5 ***metres d'***ample; ***grandària múltiple opcional 0.5 * 2 ***Metre / 0.5 * 6 ***Metre / 0.5 * 10 ***Metre / 0.5 * 20 ***Metre.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Papers de Hidrografia

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Papers de Hidrografia que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Papers de Hidrografia

***Pel·***lícula ***hidrogràfica ***Impressió de ***transferència d'***aigua ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, 0,5 ***metres d'***ample - ***Pel·***lícula d'***immersió ****Hydro ****DipHydro - ***Patró de ***ratlles ***laminades - Opcional multicolor ***immersió e

***Pel·***lícula ***hidrogràfica ***Impressió de ***transferència d'***aigua ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, 0,5 ***metres d'***ample - ***Pel·***lícula d'***immersió ****Hydro ****DipHydro - ***Patró de ***ratlles ***laminades - Opcional multicolor ***immersió e TOP 1
Caracteristiques 📌
 • ***Pel·***lícula de ***Transferència d'***Aigua, ***Pel·***lícula ****Hydro ****Dip, ***Pel·***lícula ***Hidrogràfica.
 • ***AMPLI ***RANG D'***ÚS: **Els ***pel·***lícules **és **podin aplicar a la ***majoria ***dels ***tipus de ***substrats, ***inclosos ***plàstic, fibra de ***vidre, **assot, ***ceràmica, ***metall, etc.
 • ALTA ***RESOLUCIÓ, ***GRÀFICS ***CLARS: ***utilitzi **tints de la ***més alta ***qualitat ***amb ***pel·***lícula ***hidràulica. La ***mà d'obra ***exquisida, adopta el ***tallat ***per ***làser, ***imprimint la ***claredat del ***gra. **Els ***propietats de ***tracció ***fortes, el ***patró ***decoratiu no ***estan ***fàcilment ***fora de forma.
 • ***Fàcil d'usar, ***amb ***excel·***lents ***propietats ***adhesives i ***emulsionants. ***Vàter, no ***tòxic. Gran ***eina ***per al ***procés d'***impressió ***per ***transferència d'***aigua.
 • ***Grandària de la ***pel·***lícula: 0.5 ***metres d'***ample; ***grandària múltiple ****opcional0.5 * 2 ***Metre / 0.5 * 6 ***Metre / 0.5 * 10 ***Metre / 0.5 * 20 ***Metre.
+ Veure mes Caracteristiques

***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***Pel·***lícula d'***impressió ***per ***transferència d'***aigua - ***Hidrografia d'***immersió ***hidrogràfica ***Patró a ***quadres a ***ratlles - ***Gràfics d'alta ****resoluciónHipícula d'***immersió en ****agua1Metro

***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***Pel·***lícula d'***impressió ***per ***transferència d'***aigua - ***Hidrografia d'***immersió ***hidrogràfica ***Patró a ***quadres a ***ratlles - ***Gràfics d'alta ****resoluciónHipícula d'***immersió en ****agua1Metro TOP 2
Caracteristiques 📌
 • ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***pel·***lícula d'***impressió de ***transferència d'***aigua, alta ***resolució i ***gràfics ***clars.
 • ***Fabricat ***amb material de ****PVA, ***bona ***ventilació i ***rendiment de ***tracció, el ***patró no ***és ***fàcil de deformar. **Els ***pel·***lícules **és **podin aplicar a la ***majoria ***dels ***substrats, ***incloent-***hi ***plàstic, fibra de ***vidre, **assot, ***ceràmica i ***metall.
 • ***Per a la ***majoria **dels ***parts, si l'***article **és ***pot ***submergir en ***aigua, **és ***pot usar el ***procés ***hidrogràfic.
 • El ***millor ***regal ***per a decorar ***accessoris ***per a ***automòbils, ***productes ***electrònics, ***articles ***per al ***dormitori, ***articles ***esportius, etc. ***Pot ***millorar la textura i la ***bellesa ***dels ***articles, ***és un ***festí ***per ***als ***ulls.
 • ***Grandària de la ***pel·***lícula: 1.0M ***Ample del ***mesurador; ***grandària múltiple opcional 1.0 * 10 ***Metre / 1.0 * 20 ***Metre.
+ Veure mes Caracteristiques

***Pel·***lícula d'***impressió de ***transferència d'***aigua, ***pel·***lícula ***hidrogràfica - ***pel·***lícula d'***immersió ****hidro-***patró de ***gra d'**assot-1.****0Meter ****Multi-color Opcional - ***Utilitzat ***per a ***autocomunicats, **copis, ***article

***Pel·***lícula d'***impressió de ***transferència d'***aigua, ***pel·***lícula ***hidrogràfica - ***pel·***lícula d'***immersió ****hidro-***patró de ***gra d'**assot-1.****0Meter ****Multi-color Opcional - ***Utilitzat ***per a ***autocomunicats, **copis, ***article TOP 3
Caracteristiques 📌
 • ***Pel·***lícula de ***Transferència d'***Aigua, ***Pel·***lícula ****Hydro ****Dip, ***Pel·***lícula ***Hidrogràfica.
 • ***AMPLI ***RANG D'***ÚS: **Els ***pel·***lícules **és **podin aplicar a la ***majoria ***dels ***tipus de ***substrats, ***inclosos ***plàstic, fibra de ***vidre, **assot, ***ceràmica, ***metall, etc.
 • ALTA ***RESOLUCIÓ, ***GRÀFICS ***CLARS: ***utilitzi **tints de la ***més alta ***qualitat ***amb ***pel·***lícula ***hidràulica. La ***mà d'obra ***exquisida, adopta el ***tallat ***per ***làser, ***imprimint la ***claredat del ***gra. **Els ***propietats de ***tracció ***fortes, el ***patró ***decoratiu no ***estan ***fàcilment ***fora de forma.
 • ***Fàcil d'usar, ***amb ***excel·***lents ***propietats ***adhesives i ***emulsionants. ***Vàter, no ***tòxic. Gran ***eina ***per al ***procés d'***impressió ***per ***transferència d'***aigua.
 • ***Grandària de la ***pel·***lícula: 0.5 ***metres d'***ample; ***grandària múltiple ****opcional0.5 * 2 ***Metre / 0.5 * 6 ***Metre / 0.5 * 10 ***Metre / 0.5 * 20 ***Metre.
+ Veure mes Caracteristiques

***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***pel·***lícula d'***impressió ***per ***transferència d'***aigua - ***pel·***lícula ***hidrogràfica ****hidro-***immersió-Zombi/***patró de ***crani-***Gràfics d'alta ***resolució ***Pel·***lícula d'***immersió ****hidroeléctric

***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***pel·***lícula d'***impressió ***per ***transferència d'***aigua - ***pel·***lícula ***hidrogràfica ****hidro-***immersió-Zombi/***patró de ***crani-***Gràfics d'alta ***resolució ***Pel·***lícula d'***immersió ****hidroeléctric TOP 4
Caracteristiques 📌
 • ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***pel·***lícula d'***impressió de ***transferència d'***aigua, alta ***resolució i ***gràfics ***clars.
 • ***Fabricat ***amb material de ****PVA, ***bona ***ventilació i ***rendiment de ***tracció, el ***patró no ***és ***fàcil de deformar. **Els ***pel·***lícules **és **podin aplicar a la ***majoria ***dels ***substrats, ***incloent-***hi ***plàstic, fibra de ***vidre, **assot, ***ceràmica i ***metall.
 • En la ***majoria ***dels casos, si l'***article **és ***pot ***submergir en ***aigua, **és ***pot usar el ***procés ***hidrogràfic.
 • El ***millor ***regal ***per a decorar ***accessoris ***per a ***automòbils, ***productes ***electrònics, ***articles ***per al ***dormitori, ***articles ***esportius, etc. ***Pot ***millorar la textura i la ***bellesa ***dels ***articles, ***és un ***festí ***per ***als ***ulls.
 • ***Grandària de la ***pel·***lícula: 0.5 ***metres d'***ample; ***grandària múltiple opcional 0.5 * 2 ***Metre / 0.5 * 6 ***Metre / 0.5 * 10 ***Metre / 0.5 * 20 ***Metre.
+ Veure mes Caracteristiques

20 ***fulles de ***calcomanies de ***paper d'***injecció de negra ***transparent de ***per a ***transferència d'***aigua ***transparent imprimible ***grandària A4

20 ***fulles de ***calcomanies de ***paper d'***injecció de negra ***transparent de ***per a ***transferència d'***aigua ***transparent imprimible ***grandària A4 TOP 5
Caracteristiques 📌
 • ***Deslliga la ***teva ***creativitat: ***aquest ***paper ***lliscant d'***aigua ***és ***perfecte ***per a ***qualsevol ***projecte, personal o comercial. **És ***pot ***utilitzar en ***ceràmica, ***vidre, jade, ***metall i ***plàstics.
 • La ***més alta ***qualitat: el ***nostre ***paper ***adhesiu ****Waterslide ***és de la ***més alta ***qualitat en el ***mercat. ***Amb una ***excel·***lent ***capacitat de tinta, el ***nostre ***paper ***produeix una ***qualitat d'***impressió ****premium de ***fins a 5790 ****ppp. No **és ***descoloreix i t'*uneixi ***excel·***lent ***presentació de color.
 • ***Injecció de negra i ***transparent: ***aquest ***paper funciona ***només ***per a ***impressores d'***injecció de negra i ***per a ***superfícies ***clares o ***lleugeres.
 • ***Regal ***perfecte: fes un ***regal ***personalitzat. No ***pots imprimir fotos i transferir-**els a ***tasses de ***cafè i donar-**els ***com a ***regal
 • Comercial: ***per a ***tots ***els ***fabricants i ***faedors, ***aquest ***paquet de 20 ***pàgines ha de durar un ***temps. i no ***pots superar el ***preu ***per una gran ***qualitat.
+ Veure mes Caracteristiques

Film de ****water ****transfer ****printing ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***pel·***lícula ****Hydro ****Dip-Zombi/***Patró de ***crani-***Gràfics d'alta ***resolució- ***Pel·***lícula d'***impressió de ***transferència de ****aguaPelículas d'***immersió ****hi

Film de ****water ****transfer ****printing ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***pel·***lícula ****Hydro ****Dip-Zombi/***Patró de ***crani-***Gràfics d'alta ***resolució- ***Pel·***lícula d'***impressió de ***transferència de ****aguaPelículas d'***immersió ****hi TOP 6
Caracteristiques 📌
 • ***Pel·***lícula de ***Transferència d'***Aigua, ***Pel·***lícula ****Hydro ****Dip, ***Pel·***lícula ***Hidrogràfica.
 • ***AMPLI ***RANG D'***ÚS: **Els ***pel·***lícules **és **podin aplicar a la ***majoria ***dels ***tipus de ***substrats, ***inclosos ***plàstic, fibra de ***vidre, **assot, ***ceràmica, ***metall, etc.
 • ALTA ***RESOLUCIÓ, ***GRÀFICS ***CLARS: ***utilitzi **tints de la ***més alta ***qualitat ***amb ***pel·***lícula ***hidràulica. La ***mà d'obra ***exquisida, adopta el ***tallat ***per ***làser, ***imprimint la ***claredat del ***gra. **Els ***propietats de ***tracció ***fortes, el ***patró ***decoratiu no ***estan ***fàcilment ***fora de forma.
 • ***Fàcil d'usar, ***amb ***excel·***lents ***propietats ***adhesives i ***emulsionants. ***Vàter, no ***tòxic. Gran ***eina ***per al ***procés d'***impressió ***per ***transferència d'***aigua.
 • ***Grandària de la ***pel·***lícula: 0.5 ***metres d'***ample; ***grandària múltiple ****opcional0.5 * 2 ***Metre / 0.5 * 6 ***Metre / 0.5 * 10 ***Metre / 0.5 * 20 ***Metre.
+ Veure mes Caracteristiques

***Pel·***lícula d'***impressió de ***transferència d'***aigua, ***pel·***lícula ***hidrogràfica - ***pel·***lícula d'***immersió ***hidràulica - ***patró ***translúcid - 0,5 ***metres multicolor opcional ***immersió en ***immersió ***pel·***lícula ****hidrográf

***Pel·***lícula d'***impressió de ***transferència d'***aigua, ***pel·***lícula ***hidrogràfica - ***pel·***lícula d'***immersió ***hidràulica - ***patró ***translúcid - 0,5 ***metres multicolor opcional ***immersió en ***immersió ***pel·***lícula ****hidrográf TOP 7
Caracteristiques 📌
 • ***Pel·***lícula de ***Transferència d'***Aigua, ***Pel·***lícula ****Hydro ****Dip, ***Pel·***lícula ***Hidrogràfica.
 • ***AMPLI ***RANG D'***ÚS: **Els ***pel·***lícules **és **podin aplicar a la ***majoria ***dels ***tipus de ***substrats, ***inclosos ***plàstic, fibra de ***vidre, **assot, ***ceràmica, ***metall, etc.
 • ALTA ***RESOLUCIÓ, ***GRÀFICS ***CLARS: ***utilitzi **tints de la ***més alta ***qualitat ***amb ***pel·***lícula ***hidràulica. La ***mà d'obra ***exquisida, adopta la talla del ****laser, ***imprimint ***claredat del ***gra. ***Fortes ***propietats de ***tracció, ***patró ***decoratiu no ***és ***fàcilment ***fora de forma.
 • ***Fàcil d'usar, ***amb ***excel·***lents ***propietats ***adhesives i ***emulsionants. ***Vàter, no ***tòxic. Gran ***eina ***per al ***procés d'***impressió de ***transferència d'***aigua.
 • ***Grandària de la ***pel·***lícula: 0.5 ***metres d'***ample; ***grandària múltiple opcional 0.5 * 2 ***Metre / 0.5 * 6 ***Metre / 0.5 * 10 ***Metre / 0.5 * 20 ***Metre.
+ Veure mes Caracteristiques

***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***Pel·***lícula d'***impressió ***per ***transferència d'***aigua - ***Pel·***lícula ***hidrogràfica d'***immersió ***hidrogràfica ***Patró de ***camuflatge - ***Gràfics d'alta ***resolució ***Pel·***lícula d'***immersió ****hidroel

***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***Pel·***lícula d'***impressió ***per ***transferència d'***aigua - ***Pel·***lícula ***hidrogràfica d'***immersió ***hidrogràfica ***Patró de ***camuflatge - ***Gràfics d'alta ***resolució ***Pel·***lícula d'***immersió ****hidroel TOP 8
Caracteristiques 📌
 • ***Pel·***lícula de ***Transferència d'***Aigua, ***Pel·***lícula ****Hydro ****Dip, ***Pel·***lícula ***Hidrogràfica.
 • ***AMPLI ***RANG D'***ÚS: **Els ***pel·***lícules **és **podin aplicar a la ***majoria ***dels ***tipus de ***substrats, ***inclosos ***plàstic, fibra de ***vidre, **assot, ***ceràmica, ***metall, etc.
 • ALTA ***RESOLUCIÓ, ***GRÀFICS ***CLARS: ***utilitzi **tints de la ***més alta ***qualitat ***amb ***pel·***lícula ***hidràulica. La ***mà d'obra ***exquisida, adopta el ***tallat ***per ***làser, ***imprimint la ***claredat del ***gra. **Els ***propietats de ***tracció ***fortes, el ***patró ***decoratiu no ***estan ***fàcilment ***fora de forma.
 • ***Fàcil d'usar, ***amb ***excel·***lents ***propietats ***adhesives i ***emulsionants. ***Vàter, no ***tòxic. Gran ***eina ***per al ***procés d'***impressió ***per ***transferència d'***aigua.
 • ***Grandària de la ***pel·***lícula: 0.5 ***metres d'***ample; ***grandària múltiple ****opcional0.5 * 2 ***Metre / 0.5 * 6 ***Metre / 0.5 * 10 ***Metre / 0.5 * 20 ***Metre.
+ Veure mes Caracteristiques

***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***Pel·***lícula d'***impressió ***per ***transferència d'***aigua - ***Pel·***lícula ***hidrogràfica d'***immersió ***hidrogràfica ***Gràfics d'alta ***resolució ***Pel·***lícula d'***immersió ****hidroeléctrica1.****0Metro ****multic

***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***Pel·***lícula d'***impressió ***per ***transferència d'***aigua - ***Pel·***lícula ***hidrogràfica d'***immersió ***hidrogràfica ***Gràfics d'alta ***resolució ***Pel·***lícula d'***immersió ****hidroeléctrica1.****0Metro ****multic TOP 9
Caracteristiques 📌
 • ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***pel·***lícula d'***impressió de ***transferència d'***aigua, alta ***resolució i ***gràfics ***clars.
 • ***Fabricat ***amb material de ****PVA, ***bona ***ventilació i ***rendiment de ***tracció, el ***patró no ***és ***fàcil de deformar. **Els ***pel·***lícules **és **podin aplicar a la ***majoria ***dels ***substrats, ***incloent-***hi ***plàstic, fibra de ***vidre, **assot, ***ceràmica i ***metall.
 • ***Per a la ***majoria **dels ***parts, si l'***article **és ***pot ***submergir en ***aigua, **és ***pot usar el ***procés ***hidrogràfic.
 • El ***millor ***regal ***per a decorar ***accessoris ***per a ***automòbils, ***productes ***electrònics, ***articles ***per al ***dormitori, ***articles ***esportius, etc. ***Pot ***millorar la textura i la ***bellesa ***dels ***articles, ***és un ***festí ***per ***als ***ulls.
 • ***Grandària de la ***pel·***lícula: 1.0M ***Ample del ***mesurador; ***grandària múltiple opcional 1.0 * 10 ***Metre / 1.0 * 20 ***Metre.
+ Veure mes Caracteristiques

***Paper de l'***art ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***pel·***lícula d'***impressió de ***transferència d'***aigua - ****Hydro ****Dipping-Grafiti ****pattern-****Hydro ****Dip ****Film0.****5Meter ****Multi-color Opcional ( Color : TSCY713 , ****Size : 0.****5mx10m )

***Paper de l'***art ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***pel·***lícula d'***impressió de ***transferència d'***aigua - ****Hydro ****Dipping-Grafiti ****pattern-****Hydro ****Dip ****Film0.****5Meter ****Multi-color Opcional ( Color : TSCY713 , ****Size : 0.****5mx10m ) TOP 10
Caracteristiques 📌
 • ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***pel·***lícula d'***impressió de ***transferència d'***aigua, alta ***resolució i ***gràfics ***clars.
 • ***Fabricat ***amb material de ****PVA, ***bona ***ventilació i ***rendiment de ***tracció, el ***patró no ***és ***fàcil de deformar. **Els ***pel·***lícules **és **podin aplicar a la ***majoria ***dels ***substrats, ***incloent-***hi ***plàstic, fibra de ***vidre, **assot, ***ceràmica i ***metall.
 • En la ***majoria ***dels casos, si l'***article **és ***pot ***submergir en ***aigua, **és ***pot usar el ***procés ***hidrogràfic.
 • El ***millor ***regal ***per a decorar ***accessoris ***per a ***automòbils, ***productes ***electrònics, ***articles ***per al ***dormitori, ***articles ***esportius, etc. ***Pot ***millorar la textura i la ***bellesa ***dels ***articles, ***és un ***festí ***per ***als ***ulls.
 • ***Grandària de la ***pel·***lícula: 0.5 ***metres d'***ample; ***grandària múltiple opcional 0.5 * 2 ***Metre / 0.5 * 6 ***Metre / 0.5 * 10 ***Metre / 0.5 * 20 ***Metre.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Paper Hidrografia

Nota 9.9
Lamina ****Hidroimpresion ****Water ****Transfer, ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***pel·***lícula ****Hydro ****Dip, ***patró de ***crani, ***transferència d'***aigua, ***pel·***lícula d'***impressió, ***immersió ***hidroelèctrica, 0,5 ***metres, multicolor ****opcion
Lamina ****Hidroimpresion ****Water ****Transfer, ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, ***pel·***lícula ****Hydro ****Dip, ***patró de ***crani, ***transferència d'***aigua, ***pel·***lícula d'***impressió, ***immersió ***hidroelèctrica, 0,5 ***metres, multicolor ****opcion
Fabricant DAG-Water Transfer Printing Film
Nota 8.5
****Hayes ****Paper ***Paper ****Transfer a l'***Aigua ***Transparent – 20 ***Fulls de ***paper ***Calc a l'***Aigua ****Hidroimpresión Imprimibles ***Grandària A4
****Hayes ****Paper ***Paper ****Transfer a l'***Aigua ***Transparent – 20 ***Fulls de ***paper ***Calc a l'***Aigua ****Hidroimpresión Imprimibles ***Grandària A4
Fabricant Hayes Paper Co.
Nota 8.0
***Pel·***lícula ***hidrogràfica ***Impressió de ***transferència d'***aigua ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, 0.5 ***metres d'***ample - ****Hydro ****DipHydro ****Dipping Film - ***Patró ***magnífic - Multicolor opcional ***immersió en ***immersió ****pelícu
***Pel·***lícula ***hidrogràfica ***Impressió de ***transferència d'***aigua ***Pel·***lícula ***hidrogràfica, 0.5 ***metres d'***ample - ****Hydro ****DipHydro ****Dipping Film - ***Patró ***magnífic - Multicolor opcional ***immersió en ***immersió ****pelícu
Fabricant NINGXUE-Hydro dipping film
Nota 7.8
***Pantalons ***Curts de ***Càrrega ***per a ***Homes d'***Estiu ***Camuflatge ***Europeu i ***Americà ***Pantalons ***Solts de Zinc ***Punts ***Casuals de Talla Gran
***Pantalons ***Curts de ***Càrrega ***per a ***Homes d'***Estiu ***Camuflatge ***Europeu i ***Americà ***Pantalons ***Solts de Zinc ***Punts ***Casuals de Talla Gran
Fabricant HANTONGHAO
Nota 7.7
Uniforme de ***Camuflatge ***per a ***Home, ***Entrenament ***Esportiu a l'**aïri ***lliure, Transpirable, de ***Màniga ***Llarga, ****Top, ***Vestit de ***Combat, Ventilador, ***Vestit de ***Granota ***tàctic
Uniforme de ***Camuflatge ***per a ***Home, ***Entrenament ***Esportiu a l'**aïri ***lliure, Transpirable, de ***Màniga ***Llarga, ****Top, ***Vestit de ***Combat, Ventilador, ***Vestit de ***Granota ***tàctic
Fabricant HANTONGHAO
Nota 7.6
****HANTONGHAO ***Pantalons ***Masculins ***Pantalons de ***Camuflatge **dels ***Forces ***Especials ***tàctiques ***Bufons ***Pantalons d'***Entrenament ***Resistents al ***Desgast a l'**aïri ***lliure ***Pantalons ***Militars Fan
****HANTONGHAO ***Pantalons ***Masculins ***Pantalons de ***Camuflatge **dels ***Forces ***Especials ***tàctiques ***Bufons ***Pantalons d'***Entrenament ***Resistents al ***Desgast a l'**aïri ***lliure ***Pantalons ***Militars Fan
Fabricant HANTONGHAO
Nota 7.5
***Vestit de ***Camuflatge a l'**aïri ***lliure ***Vestit de ***Granota ***Màniga ***Llarga Primavera i ***tardor ***Vestit de ***Ciclisme ***com a ***Vestit d'***Entrenament ***Samarreta ***elàstica ****Top
***Vestit de ***Camuflatge a l'**aïri ***lliure ***Vestit de ***Granota ***Màniga ***Llarga Primavera i ***tardor ***Vestit de ***Ciclisme ***com a ***Vestit d'***Entrenament ***Samarreta ***elàstica ****Top
Fabricant HANTONGHAO
Nota 7.4
****HANTONGHAO ****Outdoor ****Four ****Seasons ****Military Fan ****Tactical Impermeable ***Front ***Camuflatge ***Pantalons ***Càrrec ***Pantalons *Multi-****Bag ***Pantalons
****HANTONGHAO ****Outdoor ****Four ****Seasons ****Military Fan ****Tactical Impermeable ***Front ***Camuflatge ***Pantalons ***Càrrec ***Pantalons *Multi-****Bag ***Pantalons
Fabricant HANTONGHAO
Nota 7.4
***Vestit de ***Camuflatge ****Top ****Frog Man ***Vestit de ***Granota de ***Màniga **Adobi ***Vestit de ***Camuflatge ****Top ***Entrenament Militar a l'**aïri ***lliure ***Vestit de ***Granota
***Vestit de ***Camuflatge ****Top ****Frog Man ***Vestit de ***Granota de ***Màniga **Adobi ***Vestit de ***Camuflatge ****Top ***Entrenament Militar a l'**aïri ***lliure ***Vestit de ***Granota
Fabricant HANTONGHAO
Nota 7.4
****Tops de ***Camuflatge de ***Màniga ***Llarga d'***Estiu, ***Vestit de ***Granota ***per a ***Exteriors, ***Conjunt de ***Camuflatge ***tàctic ***Resistent al ***Desgast al Camp
****Tops de ***Camuflatge de ***Màniga ***Llarga d'***Estiu, ***Vestit de ***Granota ***per a ***Exteriors, ***Conjunt de ***Camuflatge ***tàctic ***Resistent al ***Desgast al Camp
Fabricant HANTONGHAO

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2022-5-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables