Els Millors Mesuradors de Consum Electrico Maig 2023

🔥 Els 3 Millors Mesuradors de Consum Electrico

**Zaeel *Mesurador de *consum de *corrent del *mesurador d'*energia, *mesurador de *consum d'*energia *elèctrica *amb pantalla **LCD, *protecció contra *sobrecàrrega, *mesurador de *cost d'*energia, *potència *màxima 3680W

**Zaeel *Mesurador de *consum de *corrent del *mesurador d'*energia, *mesurador de *consum d'*energia *elèctrica *amb pantalla **LCD, *protecció contra *sobrecàrrega, *mesurador de *cost d'*energia, *potència *màxima 3680W
Marca: Zaeel
El Millor
Caracteristiques 📌
 • *Mesurador d'*energia: *mesuri i *calculi el *consum d'*energia i el *cost del *seu *equip *connectat, la *qual cosa l'*ajudarà a *estalviar *electricitat i a *estalviar *diners
 • Ús - *Monitoratge d'*Energia / *Mesurador de *Potència / *Mesurador d'*Energia. Monitora el *temps, *voltatge, *corrent, *freqüència, factor de *potència, *temps d'*operació, *consum d'*energia, etc
 • *Adequat *per a una *varietat de *dispositius, *com a Computadors, *consoles de *jocs, *impressores, *televisors, *descodificadors, *encaminadors, *equips d'alta *fidelitat, *reproductors de DVD / **Blu-**ray o, *per *exemple, *màquines de **espresso. Detecta *amb *fiabilitat el *consum d'*energia *dels *dispositius *electrònics *domèstics i d'oficina
 • El *mesurador de *potència te *protecció d'*apagat: els *seves *lectures i *ajustos de *mesurament és guardin *fins i *tot si *desendolla la *unitat de la presa de *corrent
 • Pantalla **LCD digital - *Operació simple *mitjançant 2 *botons *per a mostrar *diverses *dades, mesuris i *càlculs del *consum d'*energia (0.00 - 9999.9 kWh), *potència activa (0.1 - 3.680 watts), *voltatge de la *xarxa (200 - 276 volts) i costos d'*energia ( 0,00 - 99,99 €)
+ Veure mes Caracteristiques

*Mesurador d'*Electricitat, **Gifort *Mesurador de *Cost d'*Energia *amb Pantalla Digital **LCD *per a *Càlcul del *Mesurador de *Potència *per a Presa

*Mesurador d'*Electricitat, **Gifort *Mesurador de *Cost d'*Energia *amb Pantalla Digital **LCD *per a *Càlcul del *Mesurador de *Potència *per a Presa
Marca: Gifort
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【*Monitoratge del *mesurador d'*energia】 *Simplement *endolli el *mesurador d'*electricitat entre el *dispositiu i una presa de *corrent. A *continuació, *pot determinar *exactament *quanta *electricitat *consumeixen *els *articles *domèstics *individuals i *quant *costarà.
 • 【Funcional i útil】 *Interfície d'*usuari simple *amb *molts *paràmetres d'*informació, *incloent *emissions de CO2 (**KgCO2), *potència (W), *energia (kWh), *corrent (A), *voltatge (V), *freqüència (Hz), factor de *potència, *cost, *potència *màxima , *potència mínima, etc. Excel·*lent *per a controlar el *consum d'*energia *dels *electrodomèstics.
 • 【Alarma de *sobrecàrrega】 Tan *aviat *com la *càrrega *excedeix el valor de *potència de 3680 W o 16 Al *fet que ha *configurat, el *símbol "*SOBRECÀRREGA" *parpelleja en la pantalla *per a informar-el *quin *dispositiu *està *consumint *molta *energia o si alguna cosa *canvia *incorrectament. *Això *contribueix *significativament a *garantir la *seguretat de l'*electricitat en la *seva *llar i *minimitzar els *pèrdues.
 • 【*Mesurador d'*electricitat *amb *dues tarifis】 *Amb *aquest monitor de *consum d'*electricitat *pot configurar *dues tarifis d'*electricitat *diferents, que no *és el *cas *amb *molts *altres *productes en el *mercat. Funciona *bé *amb *tots *els *electrodomèstics *com a aire *condicionat, *bullidor d'*aigua, olla *arrossera, dispensador d'*aigua, *escalfador *elèctric, *telèfon *cel·*lular, etc.
 • 【*Llum de *fons i *bateria incorporada】 El *mesurador de *potència *està *equipat *amb una pantalla gran digital **LCD *amb *llum de *fons, que *és *fàcil de *llegir *amb *bona *llum o *foscor. *També s'*inclou una *petita *bateria, que *emmagatzema la *informació *quan apaga l'*endoll de la *xarxa *elèctrica. Si te alguna pregunta, no *dubti a contactar-ens. *Farem *tot el *possible *per a *resoldre *els *problemes en 12 *hores.
+ Veure mes Caracteristiques

**Gafild *Mesurador de *consum de *corrent del *mesurador d'*energia, *Mesurador de *Cost d'*Energia *Mesurador *amb pantalla **LCD, *protecció contra *sobrecàrrega, 3680W

**Gafild *Mesurador de *consum de *corrent del *mesurador d'*energia, *Mesurador de *Cost d'*Energia *Mesurador *amb pantalla **LCD, *protecció contra *sobrecàrrega, 3680W
Marca: Gafild
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • *Rendiment de *seguretat - la pantalla **LCD *mostra un *advertiment de *sobrecàrrega. *Quan el *corrent *excedeix *els 16A o la *potència *excedeix *els 3680W, la *icona "*SOBRECÀRREGA" en la pantalla **LCD *parpelleja *per a advertir a l'*usuari i *desconnectar *automàticament la *font d'*alimentació *per a *garantir la *seguretat de l'*electricitat de la *llar, *quan el valor de *potència *detectat *Quan *és inferior a 1.0W, és considera *com el *consum d'*energia de la *màquina, i el *temps no s'acumula.
 • Presa *multifunció - control de *potència (w), *energia (**kwh), *voltatge (V), *amperatge (A), factor de *potència, *cost i *potència mínima i *màxima, *molt *adequat *per al control del *consum d'*energia *dels *electrodomèstics, *maximitzant l'*estalvi *Energia.
 • *Monitoratge en *temps real - *controli la tarifa d'*energia *elèctrica, *pressioni *els *botons **COST, **FUNCTION, **UP i **DOWN *per a *establir el *preu de l'*electricitat d'*acord *amb els *instruccions. *Pot *monitorar el *consum d'*electricitat i la factura de l'*electricitat en *temps real. *Molt de *temps *per a *ajudar-l'a *reduir el *consum d'*energia i *estalviar *diners.
 • Pantalla **LCD **retroiluminada - el monitor de *potència *compta *amb una pantalla **LCD **retroiluminada gran i clara que *és *clarament visible donis de *tots *els *angles, *fàcil de *llegir i *fàcil de *llegir i registrar *dades, *especialment en la *foscor, la *qual cosa *li brinda una *comprensió clara dels *dades.
 • *Funció de *retenció de *dades - *amb la *funció de *retenció de *dades de *memòria, *desconnecti el *dispositiu del *mesurador de *potència o *extregui el *temporitzador de la presa de *corrent, és guardessin els *últimes *dades i el *mesurador és *pot *moure i *veure *sense *perdre *dades.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Mesuradors de Consum Electrico al millor preu.

Si estàs buscant comprar Mesuradors de Consum Electrico, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Mesuradors de Consum Electrico, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Mesurador de Consum Electrico estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Mesurador de Consum Electrico Més Barat

**Gafild *Mesurador de *consum de *corrent del *mesurador d'*energia, Monitor *Comptador d'*Electricitat *amb Pantalla **LCD **Retroiluminada, *protecció contra *sobrecàrrega (*Multi-**rate)

**Gafild *Mesurador de *consum de *corrent del *mesurador d'*energia, Monitor *Comptador d'*Electricitat *amb Pantalla **LCD **Retroiluminada, *protecció contra *sobrecàrrega (*Multi-**rate)
Marca: Gafild
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • *Funció d'alarma de *seguretat - la pantalla **LCD *mostra l'*advertiment de *sobrecàrrega. *Pot *establir un valor d'alarma de *potència. *Quan la *potència *excedeix el valor *establert, la *potència *excedeix 3680W o el *corrent *excedeix 16A, la *icona "*SOBRECÀRREGA" en la pantalla **LCD *parpelleja *per a advertir a l'*usuari que s'*asseguri de la *família. *Seguretat *elèctrica, que *és *molt útil *per a *reduir el *consum d'*energia i *mantenir la *seguretat.
 • *Sòcol *multifunció - control de la *potència de l'*equip (w), *consum d'*energia *acumulatiu (**kwh), *cost *acumulat d'*electricitat (*cost), *emissions de *diòxid de *carboni (**KgC02), *dies d'*electricitat (DIA), *voltatge (V), *amperes (A), potencia Factor (FACTOR DE *POTÈNCIA), *freqüència de CA (Hz) i *potència mínima i *màxima, ideal *per a *monitoratge d'*energia en *electrodomèstics
 • *Monitoratge en *temps real - *controli la tarifa d'*electricitat de l'*equip *elèctric, *pressioni el va botar SET, **ENERGY, **COST, **CLOCK, **OK, **UP *segons els *instruccions *per a *establir el *preu de l'*electricitat, el *monitoratge en *temps real del *consum d'*electricitat i *els *càrrecs d'*electricitat, d'*acord *amb *els registris de *dades de *consum *diari, *per a proporcionar *perspectives de *consum d'*energia *raonables *Per a *estalviar-*li *energia i *diners.
 • *Facturació *per hora del dia - *pot configurar la manera de tarifa única i la manera de tarifa dual d'*acord *amb els *instruccions. El *preu *unitari és *refereix al *preu *unitari *únic del *preu de l'*electricitat, i el *preu doble és *refereix als *dues *unitats *diferents del *preu de l'*electricitat. El *cost de l'*electricitat *per a cada *període de *temps és *pot calcular *amb *major *precisió, i el *subministrament d'*energia en la *llar és *pot facilitar en el *futur.
 • *Funció de *retenció de *dades - *amb la *funció de *retenció de *dades de *memòria, *desconnecti el *dispositiu del *mesurador de *potència o *extregui el *temporitzador de la presa de *corrent, és guardessin els *últimes *dades i el *mesurador és *pot *moure i *veure *sense *perdre *dades.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Mesuradors de Consum Electrico que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Mesuradors de Consum Electrico disponibles en Maig del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Mesuradors de Consum Electrico veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Mesurador de Consum Electrico Calitat - Preu

**eMylo *Mesurador d'*energia Wifi *intel·*ligent *Mesurador d'*electricitat de **riel **DIN de **35mm *monofàsic 60A 90-250V *Mesurador *elèctric de Wifi *amb pantalla **LCD digital *Amperímetre kWh *Potència Monitor *Metre

**eMylo *Mesurador d'*energia Wifi *intel·*ligent *Mesurador d'*electricitat de **riel **DIN de **35mm *monofàsic 60A 90-250V *Mesurador *elèctric de Wifi *amb pantalla **LCD digital *Amperímetre kWh *Potència Monitor *Metre
Marca: Yasorn
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ♥ Control *remot i *per *veu: *amb el *mesurador d'*energia *monofàsic **eMylo, *pot controlar de manera remota l'*encesa / apagada *dels *dispositius *connectats donis de *qualsevol *lloc i en *qualsevol *moment a través d'un *telèfon *intel·*ligent. *També *és compatible *amb **Alexa i Google **Home, *li *permet controlar el *dispositiu *mitjançant comandos de *veu i *fer la *seva vida *més *intel·*ligent. *Tingui en *compte que el *producte s'ha *actualitzat, ha d'activar **Bluetooth i *després *connectar-s'a Wifi.
 • ♥ *Funció de *temporitzador i *programació: *configuració d'*encesa / apagada / *temporitzador / *compta *regressiva d'*electrodomèstics d'*acord *amb el *seu programa *diari. *Per *exemple, l'*escalfador d'*aigua s'*encén *automàticament als 9.00 p. M. I s'apaga als 9.30 p. M. A configurar en el *telèfon *intel·*ligent, *pot *gaudir de l'hora del *bany *immediatament *després d'arribar a casa del *treball.
 • ♥ *Seguretat i *durabilitat: el *mesurador de KWH *electrònic *monofàsic **eMylo *utilitza ABS *ignífug *ecològic d'alta *qualitat, *amb *bona *interferència anti-*electromagnètica, *baix *consum d'*energia, alta *precisió, alta *sobrecàrrega, alta *estabilitat, anti-*robatori, *asseguri's que la *seguretat i vida útil del *mesurador d'*energia.
 • ♥ *Màxima *precisió: *utilitzant un *nucli d'alta *qualitat, un *circuit *integrat a gran escala i *tecnologia **SMT *per a *garantir un *mesurament *precís del *mesurador d'*energia *intel·*ligent, l'error és *pot controlar *dins del 0.3%.
 • ♥ *Monitoratge en *temps real: *mostra *circularment *voltatge, *corrent, *potència i *energia KWH en *temps real en la pantalla **LCD. *També *pot consultar el *consum d'*energia mensual en l'*aplicació. *Quan el *mesurador *està *connectat a un *producte d'*alt *rendiment, l'*aplicació *pot mostrar *els KWH en *poc *temps. *Quan el *mesurador *està *connectat a un *producte de *baix *consum d'*energia, *necessita *aconseguir una *certa *quantitat, *llavors l'*APLICACIÓ *pot mostrar *els Kwh.re *els KWH.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Mesuradors de Consum Electrico

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Mesuradors de Consum Electrico que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Mesuradors de Consum Electrico

**Gifort *endolli *mesurador de *consum d'*energia, amplificador de *voltatge d'*energia watt *electricitat uso monitor *analitzador d'*energia calculadora

Caracteristiques 📌
 • Material *ecològic i de *seguretat: el *producte *està *fabricat *amb ABS *ignífug d'alta *qualitat, que *és un material *ignífug i *ignífug que *li *permet *utilitzar-això de manera segura i segura.
 • *Mesurament de diversos *paràmetres: *Potència (W), *Energia (KWH), *Voltatge (V), *Amperes, Factor de *potència, *Cost i *Potència mínima i *màxima, precisa i integral. *Estalviï *energia i *estalviï *els *seus *diners
 • *Fàcil d'operar: *Simplement *connecti el *mesurador a la *paret i *després *endolli el *seu *aparell al *mesurador, *estalviant *mà d'obra i *estalviant *energia
 • *Funció de *protecció contra *sobrecàrrega: *quan *tota la *potència *excedeix la *potència nominal del monitor, la pantalla **LCD *mostrarà "*SOBRECÀRREGA" *amb un *soroll *creixent *per a advertir a l'*usuari. *És destral operar-*ho
 • Pantalla **LCD digital *amb **retroiluminación: pantalla d'alta *definició *amb **retroiluminación digital *brillant, *fàcil de *llegir i gravar *dades en la *foscor
+ Veure mes Caracteristiques

220 V 5 (80) **AMedidor *elèctric digital *monofàsic de 2 *fils, 2 cables **DIN KWH

Caracteristiques 📌
 • ☀ ALTA *QUALITAT: Alta *confiabilitat, *grandària *petita, pes *lleuger, *aparença bella, *tecnologia *avançada, *instal·*lació de **riel *estàndard **DIN de 35 mm, etc.
 • ☀**URDURABLE: I te una *bona *interferència anti-*electromagnètica, *baix *consum d'*energia, alta *precisió, alta *sobrecàrrega, alta *estabilitat, anti-*robatori, *llarga vida.
 • ☀EN *AMBIENT APLICABLE: *Aquest *mesurador *és *adequat *per a mesurar *energia activa de CA *monofàsica *amb una *freqüència nominal de **50Hz o **60Hz, *per a *instal·*lació *fixa en *interiors. *És *adequat *per a una temperatura *ambient que no *superi *els -25 ° C ~ + 55 ° C, la *humitat relativa no *superi el 95%.
 • ☀*UTILITZAT DE FORMA *ÀMPLIA: Ideal *per a dividir *equips *elèctrics en *diverses *instal·*lacions *elèctriques *separades, *així *com *per a *consum *mèdic en cada *àrea individual.
 • ☀*METRE *ELÈCTRIC REGULAR: El *mesurador *compleix *amb *els *requisits *tècnics *pertinents de la norma nacional GB / T17215.321-2008 i la norma internacional IEC62053 *per a *mesuradors d'*energia *monofàsics de *Classe 1 o *Classe 2, que podin mesurar l'*energia activa positiva de manera directa i precisa en el *mesurament d'*energia, *mitjançant una pantalla **LCD de 7 + 1 bit o un *mesurador de 6 + 1 *dígit *mostra el *consum total d'*energia
+ Veure mes Caracteristiques

**Gifort *Mesurador de *consum de *corrent del *mesurador d'*energia *per a *sòcol *amb *protecció de *sobrecàrrega de pantalla digital **LCD

Caracteristiques 📌
 • 【*Monitoratge del *mesurador d'*energia】 *Simplement *connecti el *mesurador d'*electricitat entre el *dispositiu i una presa de *corrent, i *podrà *esbrinar *exactament *quanta *electricitat *consumeixen *els *articles *individuals de la *llar. Si *redueix *efectivament els facturis d'*electricitat, *aquest *pràctic *dispositiu *definitivament *ajudarà!
 • 【El *mesurador de *potència funcional】 i útil has te una *interfície d'*usuari simple *amb *molts *paràmetres d'*informació que *inclouen *potència (W), *energia (kWh), *corrent (A), *voltatge (V), factor de *potència, *cost, *potència *màxima, *potència mínima, etc. Excel·*lent *per a *monitoratge del *consum d'*electricitat d'*electrodomèstics.
 • 【*Protecció contra *sobrecàrrega】 *Mesurador d'*electricitat Tan *aviat *com la *càrrega *excedeixi *els 16 A o 3680 W, el *símbol "*SOBRECÀRREGA" *parpellejarà en la pantalla *perquè *sàpiga *quin *dispositiu *consumeix *molta *energia o si és *produeixen *problemes. *Això *contribueix *significativament a *garantir la *seguretat *elèctrica i *minimitzar els *pèrdues.
 • 【Display Pantalla **LCD *amb **retroiluminación】 El *mesurador de *potència *està *equipat *amb una pantalla gran digital **LCD *amb **retroiluminación, que *és visible donis de *lluny i *és *molt *fàcil de *llegir *amb *bona *llum o *foscor.
 • 【Funciona *amb *bateria, els *dades *emmagatzemades】 El *mesurador es *subministra *amb una *petita *bateria que *pot *emmagatzemar la *informació *quan *desconnecta l'*endoll. No *et *preocupis *per *perdre els *teves *dades. Si te alguna pregunta, no *dubti a contactar-ens. *Farem *tot el *possible *per a *resoldre *els *problemes en 12 *hores.
+ Veure mes Caracteristiques

**Homga *Mesurador de *Potència, *mesurador de *Consum d'*energia d'*Endoll, *analitzador Digital de costos d'*Electricitat, *mesurador *ampere de *Voltatge de watt *amb Pantalla **LCD i *protecció de *sobrecàrrega

Caracteristiques 📌
 • *Mesurador d'*energia: mesura el *consum d'*energia Calcula *els costos d'*energia Pantalla gran *Fàcil d'usar *Ajuda a *estalviar *electricitat de manera efectiva i *estalviar *diners
 • Pantalla **LCD digital: *operació simple a través de 2 *botons *per a *visualitzar *diverses *dades, mesura i calcula el *consum d'*energia (0.00 - 9999.9 kWh), *potència activa (0.1 - 3.680 watts), *voltatge de la *xarxa (200 - 276 volts) i costos d'*energia (0,00) - 99,99 €)
 • *Adequat *per a una *varietat de *dispositius, *com a computadors, *consoles de *jocs, *impressores, *televisors, *descodificadors, *encaminadors, *equips d'alta *fidelitat, *reproductors de DVD / **Blu-**ray o, *per *exemple, *màquines de **espresso. Detecta de manera de *confiança el *consum d'*energia *dels *dispositius *electrònics en la *llar i l'oficina.
 • El *mesurador de *potència te *protecció d'*apagat: els *seves *lectures i *configuracions de *mesurament és guardin *fins i *tot si *desendolla la *unitat de la presa de *corrent
 • *Dimensions (*ample x *alt x *ample): 66 x 108 x 75 mm, pes: 120 g. *Garantia: *garantia de 12 *mesos i una *garantia de *devolució del 100% *dels *diners de 45 *dies o *garantia de *reemplaçament *gratuïta
+ Veure mes Caracteristiques

**TECKIN *Endoll Intel·*ligent, 16A 3680W *Endoll Wifi *Amb Monitor d'*Energia, Compatible *amb **Alexa & Google **Home, *Endoll *amb Control *Remot i *Funció de *Temporitzat, *Endolls Intel·*ligents 2 **Packs

Caracteristiques 📌
 • Control *remot - *Usi l'*aplicació **Smart Life *per a controlar la *seva *llar donis de *qualsevol *lloc *amb una *tauleta o *telèfon *intel·*ligent, i *pot controlar *tants *endolls *intel·*ligents *com *necessiti.
 • Control de *veu - *Els *endolls *intel·*ligents *són compatibles *amb **Alexa i Google **Home. *Després d'una *activació *reeixida, *pot *començar una nova prop de *dispositiu *usant l'*aplicació o, *alternativament, *usant un comando de *veu.
 • Control *energètic - El *mòdul *intel·*ligent **Teckin proporciona informes en *temps real sobre la *quantitat d'*energia que *consumeixen *els *seus *dispositius. *Utilitzi l'*endoll *intel·*ligent *per a controlar *quant *li *està *consumint *qualsevol *electrodomèstic, o *quanta *energia *consumeix una *habitació en particular.
 • *Establir l'*horari i *els *temporitzadors - *Amb l'*aplicació **Smart Life, *pot programar un *llum *perquè s'*encengui al *capvespre o *mantenir la *seva casa *còmoda *programant un ventilador *perquè s'*encengui *abans d'arribar.
 • *Fàcil d'usar i *instal·*lar - *Tot el que *necessita *fer *és configurar el *seu *endoll *intel·*ligent *amb *xarxa Wi-Fi, *connectar i registrar *els *dispositius. L'*endoll *intel·*ligent *és compatible *amb la *xarxa *sense *fil de 2.**4GHz. (No *és compatible *amb la *xarxa *sense *fil de 5 **GHz). L'*endoll *intel·*ligent *és compatible *amb el sistema *operatiu Android i **IOS. *Pot usar un *telèfon *intel·*ligent *per a *connectar i controlar múltiples *dispositius.
+ Veure mes Caracteristiques

**Zaeel *Mesurador de *consum de *corrent del *mesurador d'*energia,*Mesurador de *Consum d'*Energia *elèctrica *amb pantalla **LCD,*protecció contra *sobrecàrrega,Costos de **Electricidad3680W

Caracteristiques 📌
 • *Mesurador d'*energia - *mesuri i *calculi el *consum d'*energia i el *cost del *seu *equip *connectat, la *qual cosa l'*ajudarà a *estalviar *electricitat i a *estalviar *diners.L'*endoll te una *funció de *protecció d'*apagat, *fins i *tot si *desendolla el *dispositiu de l'*endoll, *els *seus *valors de *mesurament i *configuracions de *mesurament és guardessin.
 • Ús - *Monitoratge d'*Energia / *Mesurador de *Potència / *Mesurador d'*Energia. Monitora el *temps, *voltatge, *corrent, *freqüència, factor de *potència, *temps d'*operació, *consum d'*energia, etc
 • *Adequat *per a una *varietat de *dispositius - *com a Computadors, *consoles de *jocs, *impressores, *televisors, *descodificadors, *encaminadors, *equips d'alta *fidelitat, *reproductors de DVD / **Blu-**ray o, *per *exemple, *màquines de **espresso. Detecta *amb *fiabilitat el *consum d'*energia *dels *dispositius *electrònics *domèstics i d'oficina
 • Pantalla **LCD digital - *Operació simple *mitjançant 2 *botons *per a mostrar *diverses *dades, mesuris i *càlculs del *consum d'*energia (0.00 - 9999.9 kWh), *potència activa (0.1 - 3.680 watts), *voltatge de la *xarxa (200 - 276 volts) i costos d'*energia ( 0,00 - 99,99 €)
 • El que *obtindrà - el *seu *paquet *inclou 2 *preses de *càlcul de *potència i 1 manual d'*usuari. Li *proporcionarem una *garantia *sense *preocupacions i un *servei al *client amigable. Li *permet controlar el *consum d'*energia *dels *electrodomèstics en *qualsevol *moment.
+ Veure mes Caracteristiques

**KKmoon AC80-300V 100A Poder Factor *Metre *Amperímetre *Voltímetre **Multi-Funcional Digital **Din Carril Actual *Voltatge

Caracteristiques 📌
 • La *precisió de la *prova *és 1%, ± 2 *dígits.
 • *Mostri el *voltatge de CA i el factor d'*energia *pel LED *vermell de 4 *dígits de 0.31 *polzades.
 • *Mostra el *corrent *altern i el *temps *acumulat *per LED *vermell de 5 *dígits de 0,31 *polzades.
 • *Exhibeixi l'*energia activa, *energia *elèctrica *pel LED *verd de 5 *dígits de 0.31 *polzades.
 • La *resolució de *mesurament *pot *canviar *automàticament. *Només *apte *per a *alimentació de CA de 50 Hz.
+ Veure mes Caracteristiques

ORNO **WE-521 *Mesurador De *Consum **Electrico *Monofàsic *Amb *Certificat **MID i *sortida de *pols (*amb *llum de *fons)

Caracteristiques 📌
 • ✅ 【 *Màxima *precisió 】 L'*instrument *realitza *mesuraments precisos *segons EN50470-1:2006, EN50470-3:2006 de la directiva **MID 2014/32/EU.
 • ✅ 【 *Consum d'*energia *basi de *facturació 】 *Els *dispositius *certificats *per **MID podin ser *utilitzats *per a facturar *als *residents *pel *seu *ús d'*energia *basat en el *consum d'*energia *dels *dispositius *indicats. El *dispositiu no és *pot reiniciar *mai.
 • ✅ 【 *Visualització del *consum d'*energia 】 El *consum d'*energia *durant la fase s'indica *mitjançant un LED **parpadeante. El nom d'impulsos és *converteix en *energia consumida i el *seu valor és *mostra en una pantalla **LCD (5+2).
 • ✅ 【 *Moltes *possibilitats 】**Messung d'*energia activa/reactiva *trifàsica, *energia positiva i negativa. És *pot ajustar a 3 *maneres de *mesurament *segons el *codi de *síntesi. *Càlcul de la demanda *màxima.
 • ✅ 【*Consum **totale **di **energia】 **Il **pannello **LCD **visualizza sol l'**energia **totale **utilizzata. És **hai **bisogno **di **dati **più **avanzati, a *prop i **modelli **WE-513, **WE-516 e **WE-517.
+ Veure mes Caracteristiques

**Arendo - *Instrument de mesura de costos *energètics - *comptador d'*electricitat - indicador de *temps *energia costos - *elements de *comandament set **up **cost, **energy - 3.680 W - *protecció *per a *nens - *blanc

Caracteristiques 📌
 • *Denominació del *model: *Instrument de mesura de costos *energètics **Arendo / *comptador d'*electricitat /*mesurador de costos *energètics
 • *Ús: *mesurament i *càlcul del *consum d'*energia i *dels costos *dels *aparells *connectats / *estalviar *efectivament *corrent i *diners / *esbrinar *fidelment el *consum de *corrent d'*aparells *electrònics en la *llar i l'oficina
 • *Tensió *elèctrica: 230 V CA 50 Hz | *corrent *màxima: 16 *amperes | potència *màxima: 3.680 W | *alimentació de *corrent: 2 *bateries *tipus LR44 | **sobretensión *passatgera: **CATII | *humitat relativa de l'aire: *fins a 30 °C: *màxima 80% / 30-40 °C: *màxima 50% | altura sobre el *nivell de la mar: *fins a 2000 m
 • *Indicadors i *elements de *comandament: indicador de *temps/*energia/costos *així *com *tecles de **reset/**up/**cost, **energy&set | Display: V (*tensió *elèctrica), A (*corrent *elèctric), Hz (*freqüència), factor de *potència, **overload + W (*límit del de *sobrecàrrega en W), W (*potència) + kWh, costos + kWh + *guia + Kg. **CO² + costos | temperatura: 5 °C *fins a 40 °C
 • *Dimensions: 15 x 7,6 x 7,6 cm | color: *blanc | pes (*instrument de mesura): 200 g /peso total *inclusivament *accessoris + *embalatge: 245 g | *volum de *subministrament: *Instrument de mesura de costos *energètics **Arendo
+ Veure mes Caracteristiques

**EFIMARKET - *Mesurador de *Consum *Elèctric **Wibeee **ONE 2W

Caracteristiques 📌
 • L'*equip **Wibeee **ONE 2W (2 **Wires, 2 *fils) *és *apte *per a *instal·*lacions *MONOFÀSIQUES de *fins a 65A. *És el *mesurador *monofàsic *més compacti del *mercat. *Disposa d'una *memòria interna *per a *emmagatzemar *fins a un mes de *dades en *cas de *pèrdua de *connexió a Internet.
 • *Consum en *temps real. *Coneix el *consum d'*electricitat de la *teva casa al *segon. *Visualitza el *salt de *potència *elèctrica *amb l'*encesa de cada *aparell.
 • *Energia consumida *per *electrodomèstic. *Descobreix el *consum de cada *electrodomèstic *per *separat (virtual **submetering). Posa el *focus en *els *consums *més *rellevants!
 • Historial de *consum. *Analitza el *teu perfil d'*ús d'*electricitat *per dia, mes o *any.
 • Ajusta la *teva *potència. Registri *històric *dels *màxims de *consum *elèctric. T'*ajudaran a ajustar la *potència *contractada.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Mesurador de Consum Electrico

Nota 9.9
**KETOTEK *Voltímetre *Amperímetre Digital AC 80-300V/100A *Mesurador de *Voltatge *Corrent *Potència **Energia **Electrica *Mesurador de *Consum **Electrico **Din **Rail *Multímetre *Emprovador d'*Energia
**KETOTEK *Voltímetre *Amperímetre Digital AC 80-300V/100A *Mesurador de *Voltatge *Corrent *Potència **Energia **Electrica *Mesurador de *Consum **Electrico **Din **Rail *Multímetre *Emprovador d'*Energia
Fabricant KETOTEK
Nota 8.5
**TECKIN *Endoll Intel·*ligent, 16A 3680W *Endoll Wifi *Amb Monitor d'*Energia, Compatible *amb **Alexa Tir & Google *Assistent, *Endoll *amb Control *Remot i *Funció de *Temporitzat, no és *requereix **Hub
**TECKIN *Endoll Intel·*ligent, 16A 3680W *Endoll Wifi *Amb Monitor d'*Energia, Compatible *amb **Alexa Tir & Google *Assistent, *Endoll *amb Control *Remot i *Funció de *Temporitzat, no és *requereix **Hub
Fabricant TECKIN
Nota 8.0
ORNO **WE-520 *Mesurador De *Consum **Electrico *Trifàsica *Amb *Certificat **MID 0.25A - 80A, **230v/**400v, 50/**60hz, 800 **Imp/**kwh
ORNO **WE-520 *Mesurador De *Consum **Electrico *Trifàsica *Amb *Certificat **MID 0.25A - 80A, **230v/**400v, 50/**60hz, 800 **Imp/**kwh
Fabricant Orno
Nota 7.8
*Mesurador de *Consum *Elèctric **Wibeee BOX *BUFÓ
*Mesurador de *Consum *Elèctric **Wibeee BOX *BUFÓ
Fabricant Wibeee
Nota 7.7
**Efergy **Technologies **ENGAGE **HUB 1.1 - Monitor *per al control del *consum d'*energia *domèstica
**Efergy **Technologies **ENGAGE **HUB 1.1 - Monitor *per al control del *consum d'*energia *domèstica
Fabricant Efergy
Nota 7.6
5-80A 230V Digital *Reinici **Retroiluminado *Monofàsic *Mesurador d'*Energia *Elèctrica *Muntatge En **Riel **50Hz **Dds015 **Lcd *Monofàsic *Mesurador d'*Energia *Mesurador de Watts **Din
5-80A 230V Digital *Reinici **Retroiluminado *Monofàsic *Mesurador d'*Energia *Elèctrica *Muntatge En **Riel **50Hz **Dds015 **Lcd *Monofàsic *Mesurador d'*Energia *Mesurador de Watts **Din
Fabricant FTVOGUE
Nota 7.5
**TECKIN *Endoll Intel·*ligent, 16A 3680W *Endoll Wifi *Amb Monitor d'*Energia, Compatible *amb **Alexa & Google **Home, *Endoll *amb Control *Remot i *Funció de *Temporitzat, Tomas de *corrent *altern 4 **Packs
**TECKIN *Endoll Intel·*ligent, 16A 3680W *Endoll Wifi *Amb Monitor d'*Energia, Compatible *amb **Alexa & Google **Home, *Endoll *amb Control *Remot i *Funció de *Temporitzat, Tomas de *corrent *altern 4 **Packs
Fabricant TECKIN
Nota 7.4
*Comptador *elèctric, *trifàsic de *quatre *fils **LCD digital 3 x 20 *mesurador d'*energia (80A) del *mesurador *elèctric de carril **DIN
*Comptador *elèctric, *trifàsic de *quatre *fils **LCD digital 3 x 20 *mesurador d'*energia (80A) del *mesurador *elèctric de carril **DIN
Fabricant Regun
Nota 7.4
**Maxcio - *Comptador de *consum *elèctric *amb doble *to, presa *comptador d'*energia *amb pantalla **LCD, *retenció de *dades, *consum d'*energia, *mesurador de *potència, watt, 3680 W *màx.
**Maxcio - *Comptador de *consum *elèctric *amb doble *to, presa *comptador d'*energia *amb pantalla **LCD, *retenció de *dades, *consum d'*energia, *mesurador de *potència, watt, 3680 W *màx.
Fabricant Maxcio
Nota 7.4
*Mesurador *elèctric de carril **DIN 220V 2P 2 *fils 1-**Phase 20 (80)
*Mesurador *elèctric de carril **DIN 220V 2P 2 *fils 1-**Phase 20 (80)
Fabricant Hilitand

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2020-10-15 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables