₯ ⭐️ Els 10 millors mesuradors de consum electrico de 2024: Troba els millors preus

Benvingut a la guia definitiva per escollir mesuradors de consum electrico!
Si busques els sense distraccions ni anuncis, has arribat al lloc ideal. Descobreix els mesuradors de consum electrico més destacats i aconsegueix els millors preus, tot en un entorn net i enfocat exclusivament en proporcionar-te la informació que necessites.
Si no saps ben bé per on començar amb tanta opció disponible, no et preocupis, t'ajudarem a desxifrar-ho.
Hem fet tota la recerca per tu provant diferents opcions i comparant-les per veure quines són realment millors.

🔥 Els 3 Millors mesuradors de consum electrico

Weinsamkeit Mesurador de Consum d'Energia, Mesurador de Consum Elèctric amb Pantalla LCD Retroiluminada, Protecció Contra Sobrecàrrega Monitor d'Electricitat 7 Maneres Endoll Mesurador Consum Electrico

Weinsamkeit Mesurador de Consum d'Energia, Mesurador de Consum Elèctric amb Pantalla LCD Retroiluminada, Protecció Contra Sobrecàrrega Monitor d'Electricitat 7 Maneres Endoll Mesurador Consum Electrico El Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de consum electrico marca Weinsamkeit 📌
 • ⚡【Maneres de Monitoratge Múltiples】: L'endoll del mesurador de potència XCSAIDE pot mesurar i mostrar voltatge, corrent, energia, freqüència, factor de potència, corrent màxim i potència, cost de temps de temps i KWH total. Energy Monitor endolli amb 7 maneres per a vostè. (Nota: "Dia" i "temps" només es compten per al dispositiu amb energia major d'1 watt)
 • ⚡【Advertiment de Sobrecàrrega】: Quan el corrent excedeix 16A o la potència excedeix els 3680W, la icona LCD manté la icona de "alarma de sobrecàrrega" parpellejant. Quan el valor de potència detectat és inferior a 1.0W, es considera el consum d'energia local i no s'acumula el temps. Aquesta funció ajuda molt a garantir la seguretat de l'electricitat i estalviar l'energia
 • ⚡【Pantalla gran Digital LCD】: Weinsamkeit Mesurador de potència amb pantalla LCD gran i clara, visualització de 180° sense angle mort, amb funció de retroiluminación, és fàcil de llegir durant el dia o la nit, la qual cosa li brinda una millor experiència visual. (Nota: la funció de fons només s'activa quan connecta l'alimentació de CA)
 • ⚡【Emmagatzematge Automàtic de Dades】: Les últimes dades s'emmagatzemen automàticament quan la font d'alimentació perd abruptament. No es preocupi per la pèrdua de dades a causa d'un tall d'energia sobtat. Pressioni "funció" i "a dalt" al mateix temps per a esborrar les dades acumulatives sense eliminar la seva configuració
 • ♻️【Alt Eficient per a Estalviar Energia】: Ús del mesurador d'energia per a monitorar el consum d'energia en temps real, el cost actual i electricitat del seu aparell elèctric, ajudar-lo a estalviar energia i diners. Estalviï en les seves factures! Si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos. El servei al client de Weinsamkeit farà tot el possible per a resoldre el problema al més aviat possible!
+ Veure mes Caracteristiques

KAEFUYS Mesurador de Consum d'Energia Monitor d'Electricitat Recarregable 7 Maneres Mesurador de Consum Electrico amb Pantalla Digital LCD Retroiluminada amb protecció de sobrecàrrega

KAEFUYS Mesurador de Consum d'Energia Monitor d'Electricitat Recarregable 7 Maneres Mesurador de Consum Electrico amb Pantalla Digital LCD Retroiluminada amb protecció de sobrecàrrega El 2 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de consum electrico marca KAEFUYS 📌
 • 🌍 【Monitoratge en temps real】El KAFUYS mesurador de consum electrico pot mesurar i calcular la potència, el corrent, el voltatge, el temps de funcionament acumulat, el consum d'energia, la quantitat, etc., i calcular les factures d'electricitat, la qual cosa pot ajudar-lo a controlar de manera efectiva les factures d'electricitat i evitar el desaprofitament.
 • ✔️【Configuració de restabliment de sobrecàrrega】Quan la càrrega connectada al mesurador consum electrico supera els 3680 W, la pantalla LCD gran parpellejarà "SOBRECÀRREGA" per a recordar-li que pari esment a l'estat de la càrrega, fent que la seva electricitat sigui més còmoda. Si no necessita aquestes dades, pot realitzar una operació de reinici.
 • 🌍 【Funció de memòria】La llum indicadora d'encesa té la funció de restablir la configuració. Pot conservar fàcilment les dades i la configuració amb la funció de memòria de configuració, que guarda automàticament la seva informació fins i tot quan desconnecta el mesurador de la presa de corrent.
 • ✔️【Pantalla LCD】El mesurador de consum electrico KAFUYS està equipat amb una pantalla LCD retroiluminada, la qual cosa facilita la lectura de dades fins i tot en entorns foscos. Pot veure clarament dades importants com a potència (W), energia (kWh), voltatge (V), freqüència (Hz), corrent (A), factor de potència, preu, cost i potència mínima i màxima.
 • 🌍 【Àmplia gamma d'aplicacions】ja sigui una computadora, una consola de jocs, una impressora, un televisor, un refrigerador, un forn de microones o una cafetera, aquest mesurador de consum electrico és adequat per a tota mena d'electrodomèstics. Supervisa de manera de confiança el consum d'energia dels electrodomèstics i equips d'oficina, la qual cosa li permet administrar millor l'ús d'energia
+ Veure mes Caracteristiques

Gifort Mesurador de Consum de Corrent del mesurador d'energia per a Monitor Comptador d'Electricitat amb protecció de sobrecàrrega de Pantalla Digital LCD Retroiluminada (Single Rate)

Gifort Mesurador de Consum de Corrent del mesurador d'energia per a Monitor Comptador d'Electricitat amb protecció de sobrecàrrega de Pantalla Digital LCD Retroiluminada (Single Rate) El 3 Millor
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de consum electrico marca Gifort 📌
 • 🌍 【Monitoratge del mesurador d'energia】 Simplement endolli el mesurador d'electricitat entre el dispositiu i una presa de corrent. A continuació, pot determinar exactament quanta electricitat consumeixen els articles domèstics individuals i quant costarà.
 • 🌍 【Funcional i útil】 Interfície d'usuari simple amb molts paràmetres d'informació, incloent-hi emissions de CO2 (KgCO2), potència (W), energia (kWh), corrent (A), voltatge (V), freqüència (Hz), factor de potència, cost, potència màxima , potència mínima, etc. Excel·lent per a controlar el consum d'energia dels electrodomèstics.
 • 🌍 【Alarma de sobrecàrrega】 Tan aviat com la càrrega excedeix el valor de potència de 3680 W o 16 Al fet que ha configurat, el símbol "SOBRECÀRREGA" parpelleja en la pantalla per a informar-lo quin dispositiu està consumint molta energia o si alguna cosa canvia incorrectament. Això contribueix significativament a garantir la seguretat de l'electricitat en la seva llar i minimitzar les pèrdues.
 • 🌍 【Mesurador d'electricitat amb dues tarifes】 Amb aquest monitor de consum d'electricitat pot configurar dues tarifes d'electricitat diferents, que no és el cas amb molts altres productes en el mercat. Funciona bé amb tots els electrodomèstics com a aire condicionat, bullidor d'aigua, olla arrossera, dispensador d'aigua, escalfador elèctric, telèfon cel·lular, etc.
 • 🌍 【Llum de fons i bateria incorporada】 El mesurador de potència està equipat amb una pantalla gran digital LCD amb llum de fons, que és fàcil de llegir amb bona llum o foscor. També s'inclou una petita bateria, que emmagatzema la informació quan apaga l'endoll de la xarxa elèctrica. Si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos. Farem tot el possible per a resoldre els problemes en 12 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Els nostres experts, que realment saben del que parlen, han dedicat hores a buscar, analitzar i posar a prova tot tipus de productes per assegurar-nos que et recomanem només el millor del millor. Hem considerat tot el que importa: la qualitat, la durabilitat, el confort d'ús, el preu, i per descomptat, l'opinió dels usuaris.
Així que, si estàs decidit a comprar mesuradors de consum electrico, aquesta guia és perfecta per tu. Aquí trobaràs una selecció dels millors productes, pensats per satisfer les teves necessitats i adaptar-se al teu pressupost. T'oferim una mirada detallada a les característiques principals, els pros i els contres, i també responem a les preguntes més comunes que la gent sol tenir sobre mesuradors de consum electrico, tot per ajudar-te a fer la millor elecció possible.
No importa quin mesurador de consum electrico estiguis buscant, amb aquesta guia tindràs tot el que necessites per fer una compra informada, assegurant-te d'aconseguir exactament el que vols, dins del teu pressupost.

T'agradaria veure característiques i fotos de mesuradors de consum electrico que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els mesuradors de consum electrico disponibles en Abril del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors mesuradors de consum electrico veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Mesurador de Consum Electrico Calitat - Preu

Maxcio Mesurador de Consum d'Energia, Monitor d'Electricitat Recarregable amb Pantalla LCD Retroiluminada, 7 Maneres Mesurador de Consum Electrico amb Protecció contra Sobrecàrrega, Cost d'Electricitat

Maxcio Mesurador de Consum d'Energia, Monitor d'Electricitat Recarregable amb Pantalla LCD Retroiluminada, 7 Maneres Mesurador de Consum Electrico amb Protecció contra Sobrecàrrega, Cost d'Electricitat Millor Calitat - Preu
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de consum electrico marca Maxcio 📌
 • 【Mesurador d'Electricitat】: Mesuri i calculi la potència, el corrent, el consum d'energia, etc. dels electrodomèstics connectats, i calculi els costos d'electricitat per a ajudar-lo a controlar la seva factura d'electricitat. Evitar el desaprofitament
 • 【Protecció contra Sobrecàrrega】: quan la càrrega connectada a la presa de corrent supera els 3680 W, la pantalla LCD gran mostrarà "OVERLOAD" parpellejat per a advertir a l'usuari. Si té alguna pregunta, comuniqui's amb nosaltres a través de l'adreça de correu electrònic que figura en el manual.
 • 【Memòria de Configuració】: El mesurador de consum té la funcion de memoritzar la configuració. Fins i tot si el mesurador es desconnecta del presa, guardarà automàticament les dades i la configuració
 • 【Pantalla LCD amb Llum de Fons】: Pantalla retroiluminada gran per a una fàcil lectura de dades, fins i tot en la foscor. Potència (W), Energia (kWh), Voltatge (V), Freqüència (Hz), Corrent (A), Factor de potència, Preu, Cost i Potència mínima i màxima
 • 【Adequat per a Electrodomèstics】: Ordinador, consola de jocs, impressora, TV, refrigerador, forn de microones, cafetera, etc. Controla de manera de confiança el consum d'energia en electrodomèstics i equips d'oficina
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Els mesuradors de consum electrico

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els mesuradors de consum electrico que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Mesuradors de Consum Electrico

Teklemon Mesurador d'Energia, Comptador d'Energia Elèctrica Monofàsic, Multifuncional Mesurador Elèctric Digital AC40-300V 100A Mesurador Potència Voltímetre Amperímetre Mesurador de Electricia de Riel DIN

Teklemon Mesurador d'Energia, Comptador d'Energia Elèctrica Monofàsic, Multifuncional Mesurador Elèctric Digital AC40-300V 100A Mesurador Potència Voltímetre Amperímetre Mesurador de Electricia de Riel DIN TOP 1
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de consum electrico marca Teklemon 📌
 • 。◕‿◕。【Mesurador d'Energia 6 en 1】: Una interfície mostra 6 tipus de paràmetres de mesurament al mateix temps, inclòs el voltatge: AC 40.0-300.0V, Corrent: AC 0-100.0A, Energia elèctrica: 0-30000W, Energia: 0- 99999kwh, freqüència: 45.0Hz – 65.0Hz i factor de potència: 0.00-1.00PF.
 • 。◕‿◕。【Materials d'Alta Qualitat】: El mesurador d'energia electrònic utilitza ABS ignífug ecològic d'alta qualitat, amb bona interferència anti-electromagnètica, sota consum d'energia, alta precisió, alta sobrecàrrega, alta estabilitat, anti-robatori, asseguri's que la seguretat i vida útil del mesurador d'energia.
 • 。◕‿◕。【Comptador d'Energia Multifunció】: El mesurador d'energia multifunció amb pantalla digital del tipus riel pot mostrar diverses funcions com a voltatge CA, corrent CA, factor de potència, potència activa, freqüència i energia elèctrica.
 • 。◕‿◕。【Memòria de Dades】: Pantalla LCD HD acolorida, visualització de 178 ° sense angle mort, amb funció de llum de fons, mesurador d'energia mostra circularment voltatge, corrent, potència i energia KWH en temps real en la pantalla LCD.
 • 。◕‿◕。【Àmplia aplicació】: Multifuncional Voltímetre Amperímetre comptador electrico monofasico es pot instal·lar directament en la caixa elèctrica del terminal per a complir amb la connexió en xarxa de múltiples mesuradors elèctrics a la casa, amb instal·lació de rieles, estalviant espai, es pot usar en interiors o exteriors.
+ Veure mes Caracteristiques

Vinabo Mesurador de consum elèctric, comptador de potència de consum de corrent, 16 A/3680 W, mesurador de potència amb pantalla LCD, 7 maneres de monitoratge, protecció contra sobrecàrrega

Vinabo Mesurador de consum elèctric, comptador de potència de consum de corrent, 16 A/3680 W, mesurador de potència amb pantalla LCD, 7 maneres de monitoratge, protecció contra sobrecàrrega TOP 2
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de consum electrico marca Vinabo 📌
 • ✔️【Funcional i útil】 Mesurador de consum elèctric endolli tipus UE pot monitorar el voltatge (Vol), el corrent (Amp), la potència (W), l'energia (KWH), la freqüència (Hz), el factor de potència, el cost, la potència màxima, la potència mínima, etc. Ideal per a monitorar el consum d'energia dels electrodomèstics. Fins a 3680 W, adequat per a diverses aplicacions, assecadora, rentadora, cafetera, forn, màquina de pa, consola de jocs, impressora, TV, sistema d'alta fidelitat, DVD, etc.
 • ✔️【Alarma de sobrecàrrega】Protecció contra sobrecàrrega 3680W/16A, quan el corrent supera els 16A o la potència de càrrega supera els 3680W, el mesurador de potència es deté immediatament, la paraula "OVERLOAD" apareix en la pantalla i parpelleja per a alertar a l'usuari.
 • ✔️【Fàcil d'usar】 Simplement pressioni el botó "FVNC" per a triar la manera de monitoratge. Pressioni el botó "COST" per a establir el preu unitari de l'electricitat de 00.00 COST/KWH ~ 99.99 COST/KWH. Els botons "UP" i "DOWN" per a ajustar el preu. Nota: La "data i hora" només es calcula si el dispositiu està alimentat amb més de 2 watts. (No compta quan el dispositiu està en manera d'espera).
 • ✔️【Monitoratge del consum d'electricitat en temps real】 Simplement connecti el mesurador de potència entre l'aparell i una presa de corrent, després pot esbrinar exactament quanta electricitat utilitza els objectes individuals a la seva casa i quant costarà. Utilitzi aquest mesurador de consum elèctric per a monitorar el consum d'energia en temps real. El seu assistent d'estalvi d'energia, ajuda a reduir el cost de l'electricitat.
 • ✔️【Disseny amigable per a l'usuari】El mesurador de consum elèctric té una pantalla gran LCD i botons d'operació clars, fàcils d'usar. L'àmplia visió completa garanteix que sigui fàcil de llegir. Desigh endoll italià, ho fan més còmode d'usar. Amb la bateria de suport incorporada, pot mantenir dades anteriors de la manera i el preu unitari de l'electricitat que va configurar l'última vegada, fins i tot en cas d'apagada o no ús. No hi ha necessitat de restablir cada vegada.
+ Veure mes Caracteristiques

Diymore Mesurador de Consum Electrico,Mesurador d'Energia Intel·ligent Monofàsic KWH,90-230V Wifi DIN-Rail Monitor Digital de Consum d'Energia amb Smart Life/Teva App

Diymore Mesurador de Consum Electrico,Mesurador d'Energia Intel·ligent Monofàsic KWH,90-230V Wifi DIN-Rail Monitor Digital de Consum d'Energia amb Smart Life/Teva App TOP 3
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de consum electrico marca diymore 📌
 • 【Mesurador monofàsic intel·ligent】Tensió de treball: 100V~265VAC 50/60Hz, protecció contra subtensión 150V-190V (ajustable) (per defecte: 170V), protecció contra sobretensión 250V-300V (ajustable) (per defecte: 270), protecció contra sobrecorriente 1A-63A (ajustable) (per defecte: 63A), protecció contra fugides: 10-99mA
 • 【Comandament a distància amb temporitzador intel·ligent】Pot controlar l'equip domèstic automàticament encès i apagat a través de l'APP del telèfon intel·ligent, independentment de les restriccions de temps i distància.
 • 【Monitoratge de consum d'energia】 Potència, voltatge, corrent, valors de fugida es mostren en la mateixa interfície, sense necessitat de canviar.
 • 【Funció de protecció contra sobrecàrrega】 Quan el corrent nominal, el voltatge o el corrent de fugida del circuit excedeixen un valor predeterminat, el disjuntor tallarà automàticament l'alimentació i continuarà intentant restaurar l'alimentació després d'esperar fins al "temps de reconnexió
 • 【Protecció múltiple】wifi mesurador de potència té protecció de fugida, temporització pedalable, protecció de corrent de fugida, protecció de sobrecorriente, protecció de sobretensión, protecció de baixa tensió i funció d'estadístiques de potència.
+ Veure mes Caracteristiques

DIFCUL Comptador d'Energia Digital, Mesurador d'energia monofàsic, 230V 5 (80) A Mesurador d'Energia Riel DIN amb Pantalla Digital, Mesurador Consum Intel·ligent LCD Digital Eelectrico

DIFCUL Comptador d'Energia Digital, Mesurador d'energia monofàsic, 230V 5 (80) A Mesurador d'Energia Riel DIN amb Pantalla Digital, Mesurador Consum Intel·ligent LCD Digital Eelectrico TOP 4
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de consum electrico marca DIFCUL 📌
 • 【Tecnologia SMT de precisió】Pantalla d'alimentació LCD 5-32A 230V 50Hz, el circuit integrat intern està fabricat amb tecnologia SMT de precisió, amb bona resistència a les interferències electromagnètiques i un rendiment estable.
 • 【Característiques】Aquest mesurador d'energia pot mesurar energia activa positiva en el mesurament d'energia elèctrica, que es mostra clarament a través de la pantalla de retroiluminación LCD. Té baix consum d'energia, alta precisió, alta sobrecàrrega i corrent antirobatori.
 • 【Fàcil d'usar】Grandària petita, pes lleuger, muntatge en riel DIN de 35 mm. El muntatge en riel DIN de 35 mm compleix amb els estàndards DIN EN50022.
 • 【Tecnologia microelectrònica i alta precisió】Aquest mesurador d'energia monofàsic adopta tecnologia microelectrònica i de processament digital per a mesurar l'energia elèctrica de manera precisa i de confiança, que es mostra clarament en la llum de fons de la pantalla LCD. Visualització de voltatge, corrent, potència i energia KWH.
 • 【Monitoratge en temps real】 En verificar el voltatge, el corrent i la font d'alimentació en temps real en la pantalla LCD, pot veure la potència dels electrodomèstics amb major claredat i administrar l'energia novament per a estalviar diners.
+ Veure mes Caracteristiques

Mesurador d'energia intel·ligent Wifi AC 63A 80-300V Protector intel·ligent contra fugides a terra per baix voltatge Relé Dispositiu Interruptor Disjuntor Energia Potència kWh Mesurador Smart Life 230V

Mesurador d'energia intel·ligent Wifi AC 63A 80-300V Protector intel·ligent contra fugides a terra per baix voltatge Relé Dispositiu Interruptor Disjuntor Energia Potència kWh Mesurador Smart Life 230V TOP 5
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de consum electrico marca TAXNELE 📌
 • 【Mesurador d'energia multifunció】El mesurador d'electricitat multifuncional està dissenyat per a monitorar el consum d'electricitat. Equipat amb una pantalla gran LCD, que mostra el voltatge, el corrent i la potència. Els usuaris poden configurar fàcilment sobre/baix voltatge, límit de corrent, alarma de corrent de fugida i temps de reconnexió.
 • 【Control remot i control de veu】Pot controlar els dispositius de la seva casa sense límits de temps i distància a través d'un telèfon intel·ligent. App per a consultar el consum d'energia del dispositiu en qualsevol moment. La funció de control de veu es pot utilitzar en l'aplicació Smart Life, ja que és compatible amb Alexa i Google Home.
 • 【Funció de temporitzador i programació】 Encén/apaga/temporitza/compte enrere automàticament del dispositiu domèstic d'acord amb el teu horari diari.
 • 【Monitor d'energia per a la llar intel·ligent】Aquest dispositiu té una funció de memòria, quan es talla l'energia, el dispositiu pot memoritzar el valor de Kwh, sobrevoltaje, baix voltatge i sobrecorriente.
 • 【Funció de protecció contra sobrecàrrega】 Quan el corrent nominal, el voltatge o el corrent de fugida del circuit excedeix el valor predeterminat, l'interruptor tallarà automàticament la font d'alimentació i continuarà intentant restaurar la font d'alimentació després d'esperar el "temps de reconnexió". (Nota: si la protecció contra fugides ocorre tres vegades, el disjuntor no intentarà tornar a connectar-se tret que s'elimini el problema).
+ Veure mes Caracteristiques

Endoll Intel·ligent Alexa, Endoll Wi-Fi Mesurador Consum, Presa Intel·ligent Programable amb Temporitzador, Control Remot per APP&Veu, Compatible amb Alexa, Google Home i SmartThings, 16A 3680W, 1Pack

Endoll Intel·ligent Alexa, Endoll Wi-Fi Mesurador Consum, Presa Intel·ligent Programable amb Temporitzador, Control Remot per APP&Veu, Compatible amb Alexa, Google Home i SmartThings, 16A 3680W, 1Pack TOP 7
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de consum electrico marca Eightree 📌
 • Control Remot: Controla els dispositius de la teva casa des de qualsevol lloc i a qualsevol hora, per a això, només has de connectar-te a l'App SmartLife. Ja no et preocuparàs si et vas oblidar d'apagar algun aparell abans de sortir de casa!
 • Control per Veu: És compatible amb Google Home/Alexa/SmartThings. Utilitza la teva veu per a activar fàcilment els teus dispositius.
 • Control de Consum: T'interessa conèixer el consum elèctric dels aparells de la teva casa? Amb els endolls intel·ligents EIGHTTREE això és possible, ja que guarden registre del consum diari d'energia de cada endoll, i permet després obtenir resums per setmanes, mesos, anys. D'aquesta manera, podràs saber quant has gastat i establir plans per a optimitzar el consum.
 • Temporitzadors: Pot definir horaris d'encesa / apagada de cada electrodomèstic, estalviant diners en la seva factura elèctrica i reduint el consum d'energia.
 • Agrupaments de dispositius: Pot agrupar els seus dispositius i habitacions, de tal manera que pot controlar diversos dispositius amb un sol "clic". Així mateix, pots compartir els teus dispositius amb la teva família de tal manera que diversos usuaris poden controlar un mateix dispositiu al mateix temps.
 • Notes: La configuració inicial del sòcol requereix un entorn wifi de 2,4 GHz.
 • Notes: Si tens qualsevol pregunta o sol·licitud, no dubtis a contactar amb nosaltres a través de Amazon o a través del nostre correu electrònic de suport. En EIGHTREE ens trobem sempre al teu servei.
+ Veure mes Caracteristiques

Mesurador de Consum Elèctric, Monitor d'Electricitat amb Pantalla LCD Retroiluminada, Mesurador de Consum d'Energia, 7 Maneres Endoll Mesurador Consum Electrico, Protecció contra Sobrecàrrega, 3680W Màx

Mesurador de Consum Elèctric, Monitor d'Electricitat amb Pantalla LCD Retroiluminada, Mesurador de Consum d'Energia, 7 Maneres Endoll Mesurador Consum Electrico, Protecció contra Sobrecàrrega, 3680W Màx TOP 8
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de consum electrico marca URBZUE 📌
 • Precisió i Monitoratge en Temps Real: El Mesurador de Consum Elèctric amb disseny professional i bona mà d'obra garanteixen la precisió del consum d'energia. Redueixi el desaprofitament d'electricitat amb el mesurador de potència en temps real, ajudant-lo a estalviar energia i diners.
 • 7 Maneres de Monitoratge: Aquest Mesurador de Consum d'Energia monitora múltiples paràmetres, incloent-hi el temps, el cost, el consum d'energia acumulat (kWh), el voltatge (V), hertz, el corrent (A), el factor de potència, la potència mínima i màxima (W), el preu de la unitat d'electricitat, tots els quals monitoren la potència de l'aparell.
 • Protecció Contra Sobrecàrregues i Seguretat: "OVERLOAD" parpelleja en la pantalla LCD per a recordar a l'usuari si la potència de totes les càrregues/corrents connectades supera els 3680W/16A, i el monitor d'energia tallarà l'alimentació simultàniament, si us plau, comprovi la càrrega i torni a endollar per a usar-la.
 • Funció de Memòria i Llum de Fons: Guarda automàticament les dades en cas de fallada d'alimentació. Però les dades instantànies com el voltatge no es guardaran. Després d'endollar, premi qualsevol botó per a mostrar la llum de fons durant 10s. Amb una pantalla gran LCD, el wattímetre és fàcil de llegir.
 • Fàcil d'Usar: Simplement premi el botó "FUNC " per a seleccionar la manera de vigilància, el botó "COST" per a establir el preu únic actual, els botons "UP" i "DOWN" per a ajustar el preu de la unitat d'electricitat. Botó "RESET" per a esborrar tots els ajustos (inclòs el preu unitari de l'electricitat).
+ Veure mes Caracteristiques

eMylo Intel·ligent mesurador d'energia WIFI monofàsic DIN Rail LCD mesurador digital, mesurador de consum d'energia elèctrica Monitor, 60A 90-250V Suport Alexa APP Control remot per a la casa, apartament

eMylo Intel·ligent mesurador d'energia WIFI monofàsic DIN Rail LCD mesurador digital, mesurador de consum d'energia elèctrica Monitor, 60A 90-250V Suport Alexa APP Control remot per a la casa, apartament TOP 9
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de consum electrico marca eMylo 📌
 • 【Màxima precisió】 Usant chipset i sensor d'alta qualitat, circuit integrat a gran escala i tecnologia SMT per a assegurar un mesurament precís del mesurador d'energia intel·ligent, l'error es pot controlar dins del 0.3%.
 • 【Monitoratge en temps real】 Si verifica el voltatge, el corrent, l'energia en temps real en la pantalla LCD o en l'aplicació de telèfon intel·ligent de tauleta, pot veure l'energia dels electrodomèstics amb major claredat i administrar l'energia novament. poder per a estalviar diners.
 • 【Control remot i control per veu】 Amb el mesurador d'energia digital monofàsic eMylo Smart, la connexió per a encendre i apagar els dispositius es pot controlar de manera remota en qualsevol moment i en qualsevol lloc a través d'un telèfon intel·ligent o tauleta. També és compatible amb Alexa i Google Home i pot controlar dispositius mitjançant comandos de veu.
 • 【Funció de temporitzador】 La configuració del temporitzador per a electrodomèstics s'encén i apaga automàticament en qualsevol moment i en qualsevol lloc a través d'un telèfon intel·ligent o tauleta. Per exemple, si necessita escalfar l'aigua abans d'anar a casa per a banyar-se, simplement configuri-la per a escalfar l'aigua durant 20 minutos. Temps d'esperar
 • 【Més seguretat i durabilitat】 El mesurador d'energia digital monofàsic eMylo Smart utilitza ABS d'alta qualitat, respectuós amb el medi ambient i retardant de flama amb bona interferència electromagnètica, sota consum d'energia, alta precisió, alta sobrecàrrega, alta estabilitat i antirobatori del mesurador d'energia .
+ Veure mes Caracteristiques

Orno WAT-419(GS) Mesurador De Consum Electrico per a endoll Comptador de costos energètics amb pantalla LCD,| Potència màxima 3680W, Comptador d'energia

Orno WAT-419(GS) Mesurador De Consum Electrico per a endoll Comptador de costos energètics amb pantalla LCD,| Potència màxima 3680W, Comptador d'energia TOP 10
Veure mes Informació y Opinions a Amazon
Caracteristiques mesurador de consum electrico marca Orno 📌
 • ☑️ 【Mesurador d'energia】 El mesurament i càlcul del consum d'energia i els costos dels seus dispositius connectats / ajuda a estalviar electricitat i diners determina de manera efectiva / de confiança el consum d'energia dels dispositius electrònics en la llar i l'oficina.
 • ☑️ 【Màx. Càrrega: 3680 W】 Gràcies a l'alta potència de càrrega, pot connectar fàcilment qualsevol dispositiu domèstic.
 • ☑️ 【Pantalla LCD digital】 Funcionament senzill mitjançant 2 botons per a mostrar diverses dades, mesura i calcula el consum d'energia (0,00 - 9,999,9 kWh), potència activa (0,1 - 3,680 watts), tensió de xarxa (200 - 276 volts) i Despeses d'energia (0,00 € - 99,99 €)
 • ☑️ 【Àmplia gamma d'aplicacions Adequat per a una varietat de dispositius】 Com a Ordenadors, consoles de jocs, impressores, televisors, descodificadors, encaminadors, sistemes d'alta fidelitat, reproductors de DVD / Blu-ray o, per exemple, màquines de cafè exprés. Determina de manera fiable el consum d'energia dels dispositius electrònics en la llar i l'oficina.
 • ☑️ 【Operació simple del mesurador d'electricitat 】 Apagui el dispositiu de la presa la potència de la qual desitja mesurar i connecti'l al wattímetre.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Mesurador de Consum Electrico

Nota 9.9
ORNO WE-520 Mesurador De Consum Electrico Trifàsica Amb Certificat MID 0.25A - 80A, 230v/400v, 50/60hz, 800 Imp/kwh
ORNO WE-520 Mesurador De Consum Electrico Trifàsica Amb Certificat MID 0.25A - 80A, 230v/400v, 50/60hz, 800 Imp/kwh
Nota 8.5
Monitor d'energia per a la llar intel·ligent de 2 o 3 fases, monitor d'electricitat en temps real, mesurador | Mesura solar/neta (monitor amb 8 sensors de 50 A)
Monitor d'energia per a la llar intel·ligent de 2 o 3 fases, monitor d'electricitat en temps real, mesurador | Mesura solar/neta (monitor amb 8 sensors de 50 A)
Nota 8.0
Teklemon Mesurador d'Energia, Comptador d'Energia Elèctrica Monofàsic, Multifuncional Mesurador Elèctric Digital AC40-300V 100A Mesurador Potència Voltímetre Amperímetre Mesurador de Electricia de Riel DIN
Teklemon Mesurador d'Energia, Comptador d'Energia Elèctrica Monofàsic, Multifuncional Mesurador Elèctric Digital AC40-300V 100A Mesurador Potència Voltímetre Amperímetre Mesurador de Electricia de Riel DIN
Nota 7.8
KETOTEK Smart Mesurador de Consum Electrico Monofàsic Digital LCD Mesurador d'Energia Wifi Din Rail Comptador de Corrent Power Ficar Smartmeter
KETOTEK Smart Mesurador de Consum Electrico Monofàsic Digital LCD Mesurador d'Energia Wifi Din Rail Comptador de Corrent Power Ficar Smartmeter
Nota 7.7
WEBN Smart Mesurador d'energia monofàsic WIFI,63a Mesurador de Consum Electrico digital,KWH Monitors d'alimentació elèctrica remota, Horari horari, amperímetre voltímetre
WEBN Smart Mesurador d'energia monofàsic WIFI,63a Mesurador de Consum Electrico digital,KWH Monitors d'alimentació elèctrica remota, Horari horari, amperímetre voltímetre
Nota 7.6
Jooheli Mesurador de costos d'energia amb doble velocitat, comptador de corrent per a endoll amb retroiluminación, comptador de consum d'energia, endoll de corrent, protecció contra sobrecàrrega,
Jooheli Mesurador de costos d'energia amb doble velocitat, comptador de corrent per a endoll amb retroiluminación, comptador de consum d'energia, endoll de corrent, protecció contra sobrecàrrega,
Nota 7.5
Lioaeust Teva - Mesurador d'energia Wifi, mesurador intel·ligent amb transformador de corrent, transformador de corrent Ct, monitor d'aplicació per a monitoratge del consum d'energia
Lioaeust Teva - Mesurador d'energia Wifi, mesurador intel·ligent amb transformador de corrent, transformador de corrent Ct, monitor d'aplicació per a monitoratge del consum d'energia
Nota 7.4
ORNO OR-WE-512 Mesurador De Consum Electrico Monofàsic Amb Certificat MID (Basic)
ORNO OR-WE-512 Mesurador De Consum Electrico Monofàsic Amb Certificat MID (Basic)
Nota 7.4
DIFCUL comptador electrico,mesurador de consum electrico wifi,comptador de llum voltimetro digital amb control remot sense fil,Digital LCD Mesurador d'Energia Wifi Din Rail Comptador de Corrent
DIFCUL comptador electrico,mesurador de consum electrico wifi,comptador de llum voltimetro digital amb control remot sense fil,Digital LCD Mesurador d'Energia Wifi Din Rail Comptador de Corrent
Nota 7.4
220V Digital 1-fase 2 conductors 4P carril DIN Mesurador d'electricitat Mesurador electrònic KWH Monitor de consum d'electricitat amb pantalla digital (15(60) A)
220V Digital 1-fase 2 conductors 4P carril DIN Mesurador d'electricitat Mesurador electrònic KWH Monitor de consum d'electricitat amb pantalla digital (15(60) A)

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2024-03-23 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API