₯ ⭐️ Els 10 Millors Mesuradors de Consum Electrico de 2023 ⭐️

🔥 Els 3 Millors Mesuradors de Consum Electrico

*Weinsamkeit Mesurador de Consum d'Energia, Mesurador de Consum Elèctric amb Pantalla *LCD *Retroiluminada, Protecció Contra Sobrecàrrega Monitor d'Electricitat 7 Maneres Endoll Mesurador Consum *Electrico

*Weinsamkeit Mesurador de Consum d'Energia, Mesurador de Consum Elèctric amb Pantalla *LCD *Retroiluminada, Protecció Contra Sobrecàrrega Monitor d'Electricitat 7 Maneres Endoll Mesurador Consum *Electrico El Millor
Caracteristiques 📌
 • ⚡【Maneres de Monitoratge Múltiples】: L'endoll del mesurador de potència *XCSAIDE pot mesurar i mostrar voltatge, corrent, energia, freqüència, factor de potència, corrent màxim i potència, cost de temps de temps i KWH total. *Energy Monitor endolli amb 7 maneres per a vostè. (Nota: "Dia" i "temps" només es compten per al dispositiu amb energia major d'1 watt)
 • ⚡【Advertiment de Sobrecàrrega】: Quan el corrent excedeix 16A o la potència excedeix els 3680W, la icona *LCD manté la icona de "alarma de sobrecàrrega" parpellejant. Quan el valor de potència detectat és inferior a 1.0W, es considera el consum d'energia local i no s'acumula el temps. Aquesta funció ajuda molt a garantir la seguretat de l'electricitat i estalviar l'energia
 • ⚡【Pantalla gran Digital *LCD】: *Weinsamkeit Mesurador de potència amb pantalla *LCD gran i clara, visualització de 180° sense angle mort, amb funció de *retroiluminación, és fàcil de llegir durant el dia o la nit, la qual cosa li brinda una millor experiència visual. (Nota: la funció de fons només s'activa quan connecta l'alimentació de CA)
 • ⚡【Emmagatzematge Automàtic de Dades】: Les últimes dades s'emmagatzemen automàticament quan la font d'alimentació perd abruptament. No es preocupi per la pèrdua de dades a causa d'un tall d'energia sobtat. Pressioni "funció" i "a dalt" al mateix temps per a esborrar les dades acumulatives sense eliminar la seva configuració
 • ♻️【Alt Eficient per a Estalviar Energia】: Ús del mesurador d'energia per a monitorar el consum d'energia en temps real, el cost actual i electricitat del seu aparell elèctric, ajudar-lo a estalviar energia i diners. Estalviï en les seves factures! Si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos. El servei al client de *Weinsamkeit farà tot el possible per a resoldre el problema al més aviat possible!
+ Veure mes Caracteristiques

*KAEFUYS Mesurador de Consum d'Energia Monitor d'Electricitat Recarregable 7 Maneres Mesurador de Consum *Electrico amb Pantalla Digital *LCD *Retroiluminada amb protecció de sobrecàrrega

*KAEFUYS Mesurador de Consum d'Energia Monitor d'Electricitat Recarregable 7 Maneres Mesurador de Consum *Electrico amb Pantalla Digital *LCD *Retroiluminada amb protecció de sobrecàrrega El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 🌍 【Monitoratge en temps real】El *KAFUYS mesurador de consum *electrico pot mesurar i calcular la potència, el corrent, el voltatge, el temps de funcionament acumulat, el consum d'energia, la quantitat, etc., i calcular les factures d'electricitat, la qual cosa pot ajudar-lo a controlar de manera efectiva les factures d'electricitat i evitar el desaprofitament.
 • ✔️【Configuració de restabliment de sobrecàrrega】Quan la càrrega connectada al mesurador consum *electrico supera els 3680 W, la pantalla *LCD gran parpellejarà "SOBRECÀRREGA" per a recordar-li que pari esment a l'estat de la càrrega, fent que la seva electricitat sigui més còmoda. Si no necessita aquestes dades, pot realitzar una operació de reinici.
 • 🌍 【Funció de memòria】La llum indicadora d'encesa té la funció de restablir la configuració. Pot conservar fàcilment les dades i la configuració amb la funció de memòria de configuració, que guarda automàticament la seva informació fins i tot quan desconnecta el mesurador de la presa de corrent.
 • ✔️【Pantalla *LCD】El mesurador de consum *electrico *KAFUYS està equipat amb una pantalla *LCD *retroiluminada, la qual cosa facilita la lectura de dades fins i tot en entorns foscos. Pot veure clarament dades importants com a potència (W), energia (kWh), voltatge (V), freqüència (Hz), corrent (A), factor de potència, preu, cost i potència mínima i màxima.
 • 🌍 【Àmplia gamma d'aplicacions】ja sigui una computadora, una consola de jocs, una impressora, un televisor, un refrigerador, un forn de microones o una cafetera, aquest mesurador de consum *electrico és adequat per a tota mena d'electrodomèstics. Supervisa de manera de confiança el consum d'energia dels electrodomèstics i equips d'oficina, la qual cosa li permet administrar millor l'ús d'energia
+ Veure mes Caracteristiques

*Gifort Mesurador de Consum de Corrent del mesurador d'energia per a Monitor Comptador d'Electricitat amb protecció de sobrecàrrega de Pantalla Digital *LCD *Retroiluminada (Single *Rate)

*Gifort Mesurador de Consum de Corrent del mesurador d'energia per a Monitor Comptador d'Electricitat amb protecció de sobrecàrrega de Pantalla Digital *LCD *Retroiluminada (Single *Rate) El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • 🌍 【Monitoratge del mesurador d'energia】 Simplement endolli el mesurador d'electricitat entre el dispositiu i una presa de corrent. A continuació, pot determinar exactament quanta electricitat consumeixen els articles domèstics individuals i quant costarà.
 • 🌍 【Funcional i útil】 Interfície d'usuari simple amb molts paràmetres d'informació, incloent-hi emissions de CO2 (*KgCO2), potència (W), energia (kWh), corrent (A), voltatge (V), freqüència (Hz), factor de potència, cost, potència màxima , potència mínima, etc. Excel·lent per a controlar el consum d'energia dels electrodomèstics.
 • 🌍 【Alarma de sobrecàrrega】 Tan aviat com la càrrega excedeix el valor de potència de 3680 W o 16 Al fet que ha configurat, el símbol "SOBRECÀRREGA" parpelleja en la pantalla per a informar-lo quin dispositiu està consumint molta energia o si alguna cosa canvia incorrectament. Això contribueix significativament a garantir la seguretat de l'electricitat en la seva llar i minimitzar les pèrdues.
 • 🌍 【Mesurador d'electricitat amb dues tarifes】 Amb aquest monitor de consum d'electricitat pot configurar dues tarifes d'electricitat diferents, que no és el cas amb molts altres productes en el mercat. Funciona bé amb tots els electrodomèstics com a aire condicionat, bullidor d'aigua, olla arrossera, dispensador d'aigua, escalfador elèctric, telèfon cel·lular, etc.
 • 🌍 【Llum de fons i bateria incorporada】 El mesurador de potència està equipat amb una pantalla gran digital *LCD amb llum de fons, que és fàcil de llegir amb bona llum o foscor. També s'inclou una petita bateria, que emmagatzema la informació quan apaga l'endoll de la xarxa elèctrica. Si té alguna pregunta, no dubti a contactar-nos. Farem tot el possible per a resoldre els problemes en 12 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Els Millors Mesuradors de Consum Electrico al millor preu.

Si estàs buscant comprar Mesuradors de Consum Electrico, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Mesuradors de Consum Electrico, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quin Mesurador de Consum Electrico estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 El Mesurador de Consum Electrico Més Barat

*TP-Link Tapo P110 - Mini Endoll Intel·ligent Wi-Fi (amb Monitoratge Energètic) ,Programar l'Encesa/Apagada, Estalvi Energia, Compatible amb *Alexa i Google *Home

*TP-Link Tapo P110 - Mini Endoll Intel·ligent Wi-Fi (amb Monitoratge Energètic) ,Programar l'Encesa/Apagada, Estalvi Energia, Compatible amb *Alexa i Google *Home El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • CONTROL REMOT - Encén i apaga instantàniament els dispositius connectats on sigui que estiguis a través de l'aplicació tapo
 • PROGRAMACIÓ - Preestableixi una programació per a administrar dispositius automàticament
 • TEMPORITZADOR - Crea llistes de temporitzadors de compte regressiu per als dispositius electrònics connectats
 • MONITORATGE ENERGÈTIC - Ara pots monitorar i controlar el consum energètic des de l'App per a estalviar diners i energia configurant l'endoll segons les seves necessitats
 • CONTROL PER VEU - Administri el seu endoll intel·ligent amb comandos de veu a través de *alexa o l'assistent de *google, tots dos compatibles
 • FÀCIL CONFIGURACIÓ I ÚS - No es requereix *Hub, configuri-ho ràpidament i administri-ho fàcilment a través de l'aplicació
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Mesuradors de Consum Electrico que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Mesuradors de Consum Electrico disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Mesuradors de Consum Electrico veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Mesurador de Consum Electrico Calitat - Preu

*Teklemon Mesurador d'Energia, Comptador d'Energia Elèctrica Monofàsic, Multifuncional Mesurador Elèctric Digital AC40-300V 100A Mesurador Potència Voltímetre Amperímetre Mesurador de *Electricia de *Riel *DIN

*Teklemon Mesurador d'Energia, Comptador d'Energia Elèctrica Monofàsic, Multifuncional Mesurador Elèctric Digital AC40-300V 100A Mesurador Potència Voltímetre Amperímetre Mesurador de *Electricia de *Riel *DIN Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 。◕‿◕。【Mesurador d'Energia 6 en 1】: Una interfície mostra 6 tipus de paràmetres de mesurament al mateix temps, inclòs el voltatge: AC 40.0-300.0V, Corrent: AC 0-100.0A, Energia elèctrica: 0-30000W, Energia: 0- *99999kwh, freqüència: 45.*0Hz – 65.*0Hz i factor de potència: 0.00-1.00PF.
 • 。◕‿◕。【Materials d'Alta Qualitat】: El mesurador d'energia electrònic utilitza ABS ignífug ecològic d'alta qualitat, amb bona interferència anti-electromagnètica, sota consum d'energia, alta precisió, alta sobrecàrrega, alta estabilitat, anti-robatori, asseguri's que la seguretat i vida útil del mesurador d'energia.
 • 。◕‿◕。【Comptador d'Energia Multifunció】: El mesurador d'energia multifunció amb pantalla digital del tipus *riel pot mostrar diverses funcions com a voltatge CA, corrent CA, factor de potència, potència activa, freqüència i energia elèctrica.
 • 。◕‿◕。【Memòria de Dades】: Pantalla *LCD HD acolorida, visualització de 178 ° sense angle mort, amb funció de llum de fons, mesurador d'energia mostra circularment voltatge, corrent, potència i energia KWH en temps real en la pantalla *LCD.
 • 。◕‿◕。【Àmplia aplicació】: Multifuncional Voltímetre Amperímetre comptador *electrico *monofasico es pot instal·lar directament en la caixa elèctrica del terminal per a complir amb la connexió en xarxa de múltiples mesuradors elèctrics a la casa, amb instal·lació de *rieles, estalviant espai, es pot usar en interiors o exteriors.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Els Mesuradors de Consum Electrico

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Mesuradors de Consum Electrico que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Mesuradors de Consum Electrico

*Diymore Mesurador de Consum *Electrico,Mesurador d'Energia Intel·ligent Monofàsic KWH,90-230V Wifi *DIN-*Rail Monitor Digital de Consum d'Energia amb *Smart Life/Teva App

*Diymore Mesurador de Consum *Electrico,Mesurador d'Energia Intel·ligent Monofàsic KWH,90-230V Wifi *DIN-*Rail Monitor Digital de Consum d'Energia amb *Smart Life/Teva App TOP 1
Caracteristiques 📌
 • 【Mesurador monofàsic intel·ligent】Tensió de treball: 100V~265VAC 50/*60Hz, protecció contra *subtensión 150V-190V (ajustable) (per defecte: 170V), protecció contra *sobretensión 250V-300V (ajustable) (per defecte: 270), protecció contra *sobrecorriente 1A-63A (ajustable) (per defecte: 63A), protecció contra fugides: 10-*99mA
 • 【Comandament a distància amb temporitzador intel·ligent】Pot controlar l'equip domèstic automàticament encès i apagat a través de l'APP del telèfon intel·ligent, independentment de les restriccions de temps i distància.
 • 【Monitoratge de consum d'energia】 Potència, voltatge, corrent, valors de fugida es mostren en la mateixa interfície, sense necessitat de canviar.
 • 【Funció de protecció contra sobrecàrrega】 Quan el corrent nominal, el voltatge o el corrent de fugida del circuit excedeixen un valor predeterminat, el disjuntor tallarà automàticament l'alimentació i continuarà intentant restaurar l'alimentació després d'esperar fins al "temps de reconnexió
 • 【Protecció múltiple】wifi mesurador de potència té protecció de fugida, temporització pedalable, protecció de corrent de fugida, protecció de *sobrecorriente, protecció de *sobretensión, protecció de baixa tensió i funció d'estadístiques de potència.
+ Veure mes Caracteristiques

*DIFCUL Comptador d'Energia Digital, Mesurador d'energia monofàsic, 230V 5 (80) A Mesurador d'Energia *Riel *DIN amb Pantalla Digital, Mesurador Consum Intel·ligent *LCD Digital *Eelectrico

*DIFCUL Comptador d'Energia Digital, Mesurador d'energia monofàsic, 230V 5 (80) A Mesurador d'Energia *Riel *DIN amb Pantalla Digital, Mesurador Consum Intel·ligent *LCD Digital *Eelectrico TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 【Tecnologia *SMT de precisió】Pantalla d'alimentació *LCD 5-32A 230V *50Hz, el circuit integrat intern està fabricat amb tecnologia *SMT de precisió, amb bona resistència a les interferències electromagnètiques i un rendiment estable.
 • 【Característiques】Aquest mesurador d'energia pot mesurar energia activa positiva en el mesurament d'energia elèctrica, que es mostra clarament a través de la pantalla de *retroiluminación *LCD. Té baix consum d'energia, alta precisió, alta sobrecàrrega i corrent antirobatori.
 • 【Fàcil d'usar】Grandària petita, pes lleuger, muntatge en *riel *DIN de 35 mm. El muntatge en *riel *DIN de 35 mm compleix amb els estàndards *DIN EN50022.
 • 【Tecnologia microelectrònica i alta precisió】Aquest mesurador d'energia monofàsic adopta tecnologia microelectrònica i de processament digital per a mesurar l'energia elèctrica de manera precisa i de confiança, que es mostra clarament en la llum de fons de la pantalla *LCD. Visualització de voltatge, corrent, potència i energia KWH.
 • 【Monitoratge en temps real】 En verificar el voltatge, el corrent i la font d'alimentació en temps real en la pantalla *LCD, pot veure la potència dels electrodomèstics amb major claredat i administrar l'energia novament per a estalviar diners.
+ Veure mes Caracteristiques

Mesurador d'energia intel·ligent Wifi AC 63A 80-300V Protector intel·ligent contra fugides a terra per baix voltatge Relé Dispositiu Interruptor Disjuntor Energia Potència kWh Mesurador *Smart Life 230V

Mesurador d'energia intel·ligent Wifi AC 63A 80-300V Protector intel·ligent contra fugides a terra per baix voltatge Relé Dispositiu Interruptor Disjuntor Energia Potència kWh Mesurador *Smart Life 230V TOP 3
Caracteristiques 📌
 • 【Mesurador d'energia multifunció】El mesurador d'electricitat multifuncional està dissenyat per a monitorar el consum d'electricitat. Equipat amb una pantalla gran *LCD, que mostra el voltatge, el corrent i la potència. Els usuaris poden configurar fàcilment sobre/baix voltatge, límit de corrent, alarma de corrent de fugida i temps de reconnexió.
 • 【Control remot i control de veu】Pot controlar els dispositius de la seva casa sense límits de temps i distància a través d'un telèfon intel·ligent. App per a consultar el consum d'energia del dispositiu en qualsevol moment. La funció de control de veu es pot utilitzar en l'aplicació *Smart Life, ja que és compatible amb *Alexa i Google *Home.
 • 【Funció de temporitzador i programació】 Encén/apaga/temporitza/compte enrere automàticament del dispositiu domèstic d'acord amb el teu horari diari.
 • 【Monitor d'energia per a la llar intel·ligent】Aquest dispositiu té una funció de memòria, quan es talla l'energia, el dispositiu pot memoritzar el valor de *Kwh, *sobrevoltaje, baix voltatge i *sobrecorriente.
 • 【Funció de protecció contra sobrecàrrega】 Quan el corrent nominal, el voltatge o el corrent de fugida del circuit excedeix el valor predeterminat, l'interruptor tallarà automàticament la font d'alimentació i continuarà intentant restaurar la font d'alimentació després d'esperar el "temps de reconnexió". (Nota: si la protecció contra fugides ocorre tres vegades, el disjuntor no intentarà tornar a connectar-se tret que s'elimini el problema).
+ Veure mes Caracteristiques

ORNO *WE-521 Mesurador De Consum *Electrico Monofàsic Amb Certificat *MID i sortida de pols (amb llum de fons)

ORNO *WE-521 Mesurador De Consum *Electrico Monofàsic Amb Certificat *MID i sortida de pols (amb llum de fons) TOP 4
Caracteristiques 📌
 • ✅ 【 Màxima precisió 】 El dispositiu realitza mesuraments precisos és conforme a la directiva *MID 2014/32/UE.
 • ✅ 【 Base de facturació del consum d'energia 】 Els dispositius certificats per *MID poden ser utilitzats per a facturar als residents pel seu ús d'energia basat en el consum d'energia dels dispositius indicats. El dispositiu no es pot reiniciar mai.
 • ✅ 【 Indicador de consum d'energia 】 El consum d'energia durant la fase s'indica mitjançant un LED intermitent. El nombre d'impulsos es converteix en energia consumida i el seu valor es mostra en una pantalla *LCD (5+1).
 • ✅ 【Consum total d'energia】 La pantalla *LCD només mostra el consum total d'energia. Si necessita dades ampliades, busqui els models *WE-512, *WE-514 i *WE-515.
 • ✅ 【【 Sortida de polsos 】 Proporciona informació de la lectura del comptador mitjançant un concentrador d'impulsos del comptador.
+ Veure mes Caracteristiques

Endoll Intel·ligent *Alexa, Endoll Wi-Fi Mesurador Consum, Presa Intel·ligent Programable amb Temporitzador, Control Remot per APP&Veu, Compatible amb *Alexa, Google *Home i *SmartThings, 16A 3680W, *1Pack

Endoll Intel·ligent *Alexa, Endoll Wi-Fi Mesurador Consum, Presa Intel·ligent Programable amb Temporitzador, Control Remot per APP&Veu, Compatible amb *Alexa, Google *Home i *SmartThings, 16A 3680W, *1Pack TOP 5
Caracteristiques 📌
 • Control Remot: Controla els dispositius de la teva casa des de qualsevol lloc i a qualsevol hora, per a això, només has de connectar-te a l'App *SmartLife. Ja no et preocuparàs si et vas oblidar d'apagar algun aparell abans de sortir de casa!
 • Control per Veu: És compatible amb Google *Home/*Alexa/*SmartThings. Utilitza la teva veu per a activar fàcilment els teus dispositius.
 • Control de Consum: T'interessa conèixer el consum elèctric dels aparells de la teva casa? Amb els endolls intel·ligents *EIGHTTREE això és possible, ja que guarden registre del consum diari d'energia de cada endoll, i permet després obtenir resums per setmanes, mesos, anys. D'aquesta manera, podràs saber quant has gastat i establir plans per a optimitzar el consum.
 • Temporitzadors: Pot definir horaris d'encesa / apagada de cada electrodomèstic, estalviant diners en la seva factura elèctrica i reduint el consum d'energia.
 • Agrupaments de dispositius: Pot agrupar els seus dispositius i habitacions, de tal manera que pot controlar diversos dispositius amb un sol "clic". Així mateix, pots compartir els teus dispositius amb la teva família de tal manera que diversos usuaris poden controlar un mateix dispositiu al mateix temps.
 • Notes: La configuració inicial del sòcol requereix un entorn wifi de 2,4 *GHz.
 • Notes: Si tens qualsevol pregunta o sol·licitud, no dubtis a contactar amb nosaltres a través de *Amazon o a través del nostre correu electrònic de suport. En *EIGHTREE ens trobem sempre al teu servei.
+ Veure mes Caracteristiques

Mesurador de Consum Elèctric, Monitor d'Electricitat amb Pantalla *LCD *Retroiluminada, Mesurador de Consum d'Energia, 7 Maneres Endoll Mesurador Consum *Electrico, Protecció contra Sobrecàrrega, 3680W Màx

Mesurador de Consum Elèctric, Monitor d'Electricitat amb Pantalla *LCD *Retroiluminada, Mesurador de Consum d'Energia, 7 Maneres Endoll Mesurador Consum *Electrico, Protecció contra Sobrecàrrega, 3680W Màx TOP 6
Caracteristiques 📌
 • Precisió i Monitoratge en Temps Real: El Mesurador de Consum Elèctric amb disseny professional i bona mà d'obra garanteixen la precisió del consum d'energia. Redueixi el desaprofitament d'electricitat amb el mesurador de potència en temps real, ajudant-lo a estalviar energia i diners.
 • 7 Maneres de Monitoratge: Aquest Mesurador de Consum d'Energia monitora múltiples paràmetres, incloent-hi el temps, el cost, el consum d'energia acumulat (kWh), el voltatge (V), hertz, el corrent (A), el factor de potència, la potència mínima i màxima (W), el preu de la unitat d'electricitat, tots els quals monitoren la potència de l'aparell.
 • Protecció Contra Sobrecàrregues i Seguretat: "*OVERLOAD" parpelleja en la pantalla *LCD per a recordar a l'usuari si la potència de totes les càrregues/corrents connectades supera els 3680W/16A, i el monitor d'energia tallarà l'alimentació simultàniament, si us plau, comprovi la càrrega i torni a endollar per a usar-la.
 • Funció de Memòria i Llum de Fons: Guarda automàticament les dades en cas de fallada d'alimentació. Però les dades instantànies com el voltatge no es guardaran. Després d'endollar, premi qualsevol botó per a mostrar la llum de fons durant *10s. Amb una pantalla gran *LCD, el wattímetre és fàcil de llegir.
 • Fàcil d'Usar: Simplement premi el botó "*FUNC " per a seleccionar la manera de vigilància, el botó "*COST" per a establir el preu únic actual, els botons "*UP" i "*DOWN" per a ajustar el preu de la unitat d'electricitat. Botó "*RESET" per a esborrar tots els ajustos (inclòs el preu unitari de l'electricitat).
+ Veure mes Caracteristiques

*eMylo Intel·ligent mesurador d'energia WIFI monofàsic *DIN *Rail *LCD mesurador digital, mesurador de consum d'energia elèctrica Monitor, 60A 90-250V Suport *Alexa APP Control remot per a la casa, apartament

*eMylo Intel·ligent mesurador d'energia WIFI monofàsic *DIN *Rail *LCD mesurador digital, mesurador de consum d'energia elèctrica Monitor, 60A 90-250V Suport *Alexa APP Control remot per a la casa, apartament TOP 7
Caracteristiques 📌
 • 【Màxima precisió】 Usant *chipset i sensor d'alta qualitat, circuit integrat a gran escala i tecnologia *SMT per a assegurar un mesurament precís del mesurador d'energia intel·ligent, l'error es pot controlar dins del 0.3%.
 • 【Monitoratge en temps real】 Si verifica el voltatge, el corrent, l'energia en temps real en la pantalla *LCD o en l'aplicació de telèfon intel·ligent de tauleta, pot veure l'energia dels electrodomèstics amb major claredat i administrar l'energia novament. poder per a estalviar diners.
 • 【Control remot i control per veu】 Amb el mesurador d'energia digital monofàsic *eMylo *Smart, la connexió per a encendre i apagar els dispositius es pot controlar de manera remota en qualsevol moment i en qualsevol lloc a través d'un telèfon intel·ligent o tauleta. També és compatible amb *Alexa i Google *Home i pot controlar dispositius mitjançant comandos de veu.
 • 【Funció de temporitzador】 La configuració del temporitzador per a electrodomèstics s'encén i apaga automàticament en qualsevol moment i en qualsevol lloc a través d'un telèfon intel·ligent o tauleta. Per exemple, si necessita escalfar l'aigua abans d'anar a casa per a banyar-se, simplement configuri-la per a escalfar l'aigua durant 20 minutos. Temps d'esperar
 • 【Més seguretat i durabilitat】 El mesurador d'energia digital monofàsic *eMylo *Smart utilitza ABS d'alta qualitat, respectuós amb el medi ambient i retardant de flama amb bona interferència electromagnètica, sota consum d'energia, alta precisió, alta sobrecàrrega, alta estabilitat i antirobatori del mesurador d'energia .
+ Veure mes Caracteristiques

Orno *WAT-419(*GS) Mesurador De Consum *Electrico per a endoll Comptador de costos energètics amb pantalla *LCD,| Potència màxima 3680W, Comptador d'energia

Orno *WAT-419(*GS) Mesurador De Consum *Electrico per a endoll Comptador de costos energètics amb pantalla *LCD,| Potència màxima 3680W, Comptador d'energia TOP 8
Caracteristiques 📌
 • ☑️ 【Mesurador d'energia】 El mesurament i càlcul del consum d'energia i els costos dels seus dispositius connectats / ajuda a estalviar electricitat i diners determina de manera efectiva / de confiança el consum d'energia dels dispositius electrònics en la llar i l'oficina.
 • ☑️ 【Màx. Càrrega: 3680 W】 Gràcies a l'alta potència de càrrega, pot connectar fàcilment qualsevol dispositiu domèstic.
 • ☑️ 【Pantalla *LCD digital】 Funcionament senzill mitjançant 2 botons per a mostrar diverses dades, mesura i calcula el consum d'energia (0,00 - 9,999,9 kWh), potència activa (0,1 - 3,680 watts), tensió de xarxa (200 - 276 volts) i Despeses d'energia (0,00 € - 99,99 €)
 • ☑️ 【Àmplia gamma d'aplicacions Adequat per a una varietat de dispositius】 Com a Ordenadors, consoles de jocs, impressores, televisors, descodificadors, encaminadors, sistemes d'alta fidelitat, reproductors de DVD / *Blu-*ray o, per exemple, màquines de cafè exprés. Determina de manera fiable el consum d'energia dels dispositius electrònics en la llar i l'oficina.
 • ☑️ 【Operació simple del mesurador d'electricitat 】 Apagui el dispositiu de la presa la potència de la qual desitja mesurar i connecti'l al wattímetre.
+ Veure mes Caracteristiques

ORNO *WE-520 Mesurador De Consum *Electrico Trifàsica Amb Certificat *MID 0.25A - 80A, *230v/*400v, 50/*60hz, 800 *Imp/*kwh

ORNO *WE-520 Mesurador De Consum *Electrico Trifàsica Amb Certificat *MID 0.25A - 80A, *230v/*400v, 50/*60hz, 800 *Imp/*kwh TOP 9
Caracteristiques 📌
 • ✅ 【 Màxima precisió 】 El dispositiu realitza mesuraments precisos és conforme a les normes EN50470-1:2006, EN50470-3:2006 de la directiva *MID 2014/32/UE.
 • ✅ 【 Base de facturació del consum d'energia 】 Els dispositius certificats per *MID poden ser utilitzats per a facturar als residents el seu consum d'energia en funció del consum elèctric especificat. El dispositiu no es pot reiniciar mai.
 • ✅ 【 *Indicator de consum d'energia 】 El consum d'energia durant la fase s'indica mitjançant un LED intermitent. El nombre d'impulsos es converteix en energia consumida i el seu valor es mostra en una pantalla *LCD (6+2).
 • ✅ 【 Moltes possibilitats 】Mesurament d'energia activa/reactiva trifàsica, energia positiva i negativa. Es pot ajustar a 3 maneres de mesurament segons el codi de síntesi. Càlcul de la demanda màxima.
 • ✅ 【Consum total d'energia】 La pantalla *LCD només mostra el consum total d'energia. Si necessita dades ampliades, busqui els models *WE-513, *WE-516 i *WE-517.
+ Veure mes Caracteristiques

Monitor d'energia per a la llar intel·ligent de 2 o 3 fases, monitor d'electricitat en temps real, mesurador | Mesura solar/neta (monitor amb 8 sensors de 50 A)

Monitor d'energia per a la llar intel·ligent de 2 o 3 fases, monitor d'electricitat en temps real, mesurador | Mesura solar/neta (monitor amb 8 sensors de 50 A) TOP 10
Caracteristiques 📌
 • S'INSTAL·LA EN EL PANELL DE CIRCUIT de la majoria dels sistemes elèctrics comercials lleugers (fins a 415Y / 240VAC i menys de 600A) trifàsics / de 4 fils amb sensors d'abraçadora. No funciona amb sistemes trifàsics / 3 fils (sistemes Delta sense neutre). Els panells amb accés sol a les barres col·lectores necessitaran sensors flexibles disponibles de *Emporia *Energy. Inclou instruccions de bricolatge, encara que es recomana un electricista professional.
 • MONITORATGE D'ENERGIA 24/7: Controli l'energia real de la seva llar en qualsevol lloc i en qualsevol moment per a evitar reparacions costoses, conservar energia i estalviar costos. Monitori el mesurament solar / net. Admet sistemes trifàsics de menys de 600 A amb 3 abraçadores de 200 A incloses.
 • MONITORATGE D'APARELLS SENSE *GUESSWORK: Ve amb vuit (8) sensors 50A per a monitorar amb precisió el seu aire condicionat, forn, escalfador d'aigua, rentadora, assecadora, estufa, etc. Agregui fins a vuit sensors més.
 • REDUEIXI LA SEVA FACTURA ELÈCTRICA: mesuri la despesa en temps real i rebi notificacions *procesables per a comprendre on pot estalviar costos.
 • DADES D'ENERGIA EN TEMPS REAL: REQUEREIX WIFI DE 2.4 *GHz AMB UNA CONNEXIÓ A INTERNET per a monitorar l'ús d'energia amb l'aplicació iPhone / Android. Els sensors *Vue proporcionen dades d'1 segon i tenen una precisió de ± 2%. El *Vue està llistat per *UL i CE per a la seva seguretat. Les dades d'1 segon es retenen 3 hores, les dades d'1 minut es retenen 7 dies, les dades d'1 hora es retenen indefinidament. Exporta les dades quan vulguis en l'aplicació ".
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Mesurador de Consum Electrico

Nota 9.9
*KETOTEK *Smart Mesurador de Consum *Electrico Monofàsic Digital *LCD Mesurador d'Energia Wifi *Din *Rail Comptador de Corrent *Power Ficar *Smartmeter
*KETOTEK *Smart Mesurador de Consum *Electrico Monofàsic Digital *LCD Mesurador d'Energia Wifi *Din *Rail Comptador de Corrent *Power Ficar *Smartmeter
Fabricant KETOTEK
Nota 8.5
*WEBN *Smart Mesurador d'energia monofàsic WIFI,*63a Mesurador de Consum *Electrico digital,KWH Monitors d'alimentació elèctrica remota, Horari horari, amperímetre voltímetre
*WEBN *Smart Mesurador d'energia monofàsic WIFI,*63a Mesurador de Consum *Electrico digital,KWH Monitors d'alimentació elèctrica remota, Horari horari, amperímetre voltímetre
Fabricant WEBN
Nota 8.0
*Jooheli Mesurador de costos d'energia amb doble velocitat, comptador de corrent per a endoll amb *retroiluminación, comptador de consum d'energia, endoll de corrent, protecció contra sobrecàrrega,
*Jooheli Mesurador de costos d'energia amb doble velocitat, comptador de corrent per a endoll amb *retroiluminación, comptador de consum d'energia, endoll de corrent, protecció contra sobrecàrrega,
Fabricant Jooheli
Nota 7.8
*Lioaeust Teva - Mesurador d'energia Wifi, mesurador intel·ligent amb transformador de corrent, transformador de corrent *Ct, monitor d'aplicació per a monitoratge del consum d'energia
*Lioaeust Teva - Mesurador d'energia Wifi, mesurador intel·ligent amb transformador de corrent, transformador de corrent *Ct, monitor d'aplicació per a monitoratge del consum d'energia
Fabricant Lioaeust
Nota 7.7
ORNO *OR-*WE-512 Mesurador De Consum *Electrico Monofàsic Amb Certificat *MID (*Basic)
ORNO *OR-*WE-512 Mesurador De Consum *Electrico Monofàsic Amb Certificat *MID (*Basic)
Fabricant Orno
Nota 7.6
*DIFCUL comptador *electrico,mesurador de consum *electrico wifi,comptador de llum *voltimetro digital amb control remot sense fil,Digital *LCD Mesurador d'Energia Wifi *Din *Rail Comptador de Corrent
*DIFCUL comptador *electrico,mesurador de consum *electrico wifi,comptador de llum *voltimetro digital amb control remot sense fil,Digital *LCD Mesurador d'Energia Wifi *Din *Rail Comptador de Corrent
Fabricant DIFCUL
Nota 7.5
220V Digital 1-fase 2 conductors 4P carril *DIN Mesurador d'electricitat Mesurador electrònic KWH Monitor de consum d'electricitat amb pantalla digital (15(60) A)
220V Digital 1-fase 2 conductors 4P carril *DIN Mesurador d'electricitat Mesurador electrònic KWH Monitor de consum d'electricitat amb pantalla digital (15(60) A)
Fabricant Risegun
Nota 7.4
*ZHURUI PR10-C EU16A (endoll alemany) presa de corrent per a la llar/mesurador d'energia per a la llar/gravador d'energia/mesuradors d'electricitat/16 unitats de moneda
*ZHURUI PR10-C EU16A (endoll alemany) presa de corrent per a la llar/mesurador d'energia per a la llar/gravador d'energia/mesuradors d'electricitat/16 unitats de moneda
Fabricant Zhurui
Nota 7.4
*DIFCUL Mesurador de Consum *Electrico, mesurador consum *electrico, registrador de consum *electrico Amb Pantalla *LCD *Retroiluminada, Protecció de Sobrecàrrega 3680W/16A, 7 Maneres Mesurador
*DIFCUL Mesurador de Consum *Electrico, mesurador consum *electrico, registrador de consum *electrico Amb Pantalla *LCD *Retroiluminada, Protecció de Sobrecàrrega 3680W/16A, 7 Maneres Mesurador
Fabricant DIFCUL
Nota 7.4
Mesurador d'energia monofàsic, 63A/230 V Mesurador elèctric WIFI digital amb control APP i temporitzador, mesurador de consum elèctric en *riel *DIN amb pantalla *LCD
Mesurador d'energia monofàsic, 63A/230 V Mesurador elèctric WIFI digital amb control APP i temporitzador, mesurador de consum elèctric en *riel *DIN amb pantalla *LCD
Fabricant DUPELEC

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-22 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables