₯ ⭐️ Les 10 Millors Maquines per a Fer Gel de 2023 ⭐️

🔥 Les 3 Millors Maquines per a Fer Gel

***Màquina de Gel de 120W, ****CUMEOD ***Màquina de ***Fer Gel ***Llesta en 6 ***Minuts, ****12kg /****24h, ***Funció d'***autoneteja ***Hissi ****Maker ***amb Pantalla LED & Sensor ****Infrarojo ***per a la ***Llar/***Càmping/***Festa

***Màquina de Gel de 120W, ****CUMEOD ***Màquina de ***Fer Gel ***Llesta en 6 ***Minuts, ****12kg /****24h, ***Funció d'***autoneteja ***Hissi ****Maker ***amb Pantalla LED & Sensor ****Infrarojo ***per a la ***Llar/***Càmping/***Festa El Millor
Caracteristiques 📌
 • 【***Fabricació de gel ***ràpida en 6 ***minuts】 ***Potent ***màquina de gel de 120 W en ***només 6-10 ***minuts ***per a ***obtenir 8 **peixos de ***glaçons en forma de bala ***per ***cicle i ***fins a 12 kg de gel en 24 ***hores, 100% de ***producció de gel. ***Proporcionant-***li ***glaçons en forma de bala frescos i d'alta ***qualitat ***tots ***els ***dies.
 • 【***Màquina gel ***portàtil】 Mesura ****22x31x28,5 cm, pes 5,69 kg, que ***és de ***grandària ***petita i ***adequada ***per a col·***locar en la ***majoria ***dels ***taulells en la ***llar o en l'oficina, barbacoa, ***festa a l'**aïri ***lliure i ***fàcil d'***emmagatzemar ***quan no ***està en ***ús. ***Sense ***preparació, ***produeixi ***glaçons a l'***instant, ***agregui'l a la ***seva cola/va venir/whisky/***suc de ***fruita/***cafè ***per a un ***millor sabor.
 • 【***Operació ***intel·***ligent】El ***panell d'***operació ***és ***clar ***per a ***encendre la ***màquina de ***fer gel i ***simplement agregar ***aigua ***llesta ***per a ***treballar. ***Amb un sistema de sensor d'***infrarojos ***més ***alt, la ***màquina de gel ***deixarà de funcionar ***automàticament ***quan la ***cistella de gel ***estigui plena o ***quan ***necessiti ***emplenar l'***aigua.
 • 【***Fàcil de ***netejar】 ***Aquesta ***màquina ***per a ***fer gel ***és ***completament ***portàtil ***ja que no ***requereix ****plomería ni ***drenatge. ***Equipat ***amb ***funció de ***neteja ***automàtica, ***simplement ***pressioni el va botar ****ON/****OFF ***durant 3 ***segons ***per a activar la manera d'***autoneteja, i l'***aigua residual ***pot fluir **donis del ***tap d'***aigua sota ***ell. ***Per ***tant, ***netejar la ***seva ***màquina de gel ***ja no ***pot ser un desastre. A ***més, l'interior de la ***hissi ****maker ***és ***blanc, la ***qual cosa facilita ***trobar i ***netejar la ***brutícia.
 • 【El que ***pot ***obtenir】 La gran ***finestra ***transparent visible ***pot ***monitorar el ***procés de ***fabricació de gel en ***qualsevol ***moment, la ***canastra de gel ***pot ***contenir ***fins a 800 g de gel ***alhora i ***també ***inclou una ***pràctica ***cullera ***per a ***fer gel ***perquè servir ***sigui ***fàcil i ***higiènic; **Veu ***amb 2 ***taps d'***aigua ***per a evitar ***pèrdues i **és ***pot ***reemplaçar. ***Compri ***amb ***confiança, la ***seva ***màquina de gel *et ***certificació CE, FCC, ****ETL, ****RoHS i ***servei al ***client **els 24 ***hores de ****Cumeod.
+ Veure mes Caracteristiques

****CONOPU Maquina de gel, Maquina ***Fer ***Glaçons ***per a Casa, 9 ***galledes ***llestes en tan ***sols 9 ***minuts, ****12kg/****24h, 2 ***Grandàries de ***Glaçons, ***Amb ***funció d'***autoneteja

****CONOPU Maquina de gel, Maquina ***Fer ***Glaçons ***per a Casa, 9 ***galledes ***llestes en tan ***sols 9 ***minuts, ****12kg/****24h, 2 ***Grandàries de ***Glaçons, ***Amb ***funció d'***autoneteja El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • ❄【***Fabricació de gel ***eficient】La ***màquina de gel ***produeix gel en 9 ***minuts, ***llest en 9-20 minutos. (El ***temps de ***fabricació del gel ***pot prolongar-s'o ***escurçar-*és ***segons ***els ***factors ***ambientals ***com la temperatura de l'**aïri i de l'***aigua.) ***Pot generar ***fins a 26 ***lliures de gel en 24 ***hores, ***consum ***energètic i ***soroll ***baixos ***amb ****R600a. ***Recorda retirar ***els ***glaçons a ***temps, la ***màquina no ***els ***refreda.
 • ❄【***Lleuger i ***portàtil】***Aquest ***fabricant de gel ***portàtil de placa de ***cocció t'un ***disseny **compacti ***amb una ***grandària de ****228x320x297mm. ***Fàcil de portar i operar, ***pot usar-***ho ***perfectament ***on ***sigui que ***estigui. No ***sols ***per a ***ús en la ***llar, ***cuina, oficina, bar, ***festa, ****KTV, ***restaurant, club, ***sinó ***també ***per a acampar a l'**aïri ***lliure, navegar, ***fer ***barbacoes i ***nedar ***per a ***satisfer **els ***seves ***necessitats ***multifacètiques i ***globals.
 • ❄【***Satisfer ***diferents ***necessitats】***Pot ***triar ***dues ***grandàries de ***glaçons (***grans i ***petits) ***segons **els ***seves ***preferències ***personals. ***Els ***glaçons **és **podin usar ***per a ***fer ***menjar, ****smoothies, ***begudes ***fredes, ***còctels i ***fins i ***tot ***bosses de gel d'***emergència. ***Quan la temperatura interior ***és inferior a 15 ℃, **és ***recomana usar ***glaçons ***petits. ***Quan la temperatura interior ***és superior a 30 ℃, **és ***recomana usar ***glaçons ***grans.
 • ❄【***Acte-***neteja i ***intel·***ligent】La ***màquina de gel ***és ***acte-****limpiante i ***fàcil de ***netejar. ***Obtingui gel ***fresc ***activant el ***cicle de ***neteja ***per a eliminar ***minerals. ***Detecció ***intel·***ligent i pantalla LED ***mostren l'***estat en ***temps real. L'indicador de gel ***ple ***li avisa de la ***canastra plena i el d'***escassetat d'***aigua ***li indica ***quan agregar ***aigua.
 • ❄【Saludable i **destral】El ***disseny en forma de bala ***produeix gel va rodar i ***suau, ***sense ***risc ***per a la boca i **els ***mans. ***Materials ABS de ***grau ***alimentós ***per a ***glaçons d'alta ***qualitat, saludables i ***sense sabor. ***Coberta ***transparent ***per a observar el ***procés de ***fabricació del gel i ***garantir el ***seu ***consum ***net i ***fresc. ***Apagat ***automàtic ***quan el ***recipient ***està ***ple o falta ***aigua.
+ Veure mes Caracteristiques

***Màquina de ***Glaçons, ****FREE ****VILLAGE ***Màquina de Gel ***Portàtil, 9 ***Glaçons ***Buits/6-10 ***minuts, ****12kg/****24h, ***Grandària S/L, Va botar LED, ***Màquina ***per a ***Fer Gel ***amb Pala/Cistella, ***Hissi ****Maker ***per a ***Llar/Bar

***Màquina de ***Glaçons, ****FREE ****VILLAGE ***Màquina de Gel ***Portàtil, 9 ***Glaçons ***Buits/6-10 ***minuts, ****12kg/****24h, ***Grandària S/L, Va botar LED, ***Màquina ***per a ***Fer Gel ***amb Pala/Cistella, ***Hissi ****Maker ***per a ***Llar/Bar El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • ❄ [6-10 ***MINUTS PER A ***FER GEL] ***Amb un ***compressor de 130 W, la ****FREE ****VILLAGE ***màquina de gel ***ràpida ***triga ***només 6-10 ***minuts ***per ***cicle a ***fer 9 ***glaçons ***esfèrics. ***Prop de 12 kg de gel en 24 ***hores. A ***més, no ha de preocupar-*és ***pel ***soroll, ***ja que la ***màquina de gel ***està equipada ***amb un sistema de ***refrigeració ***ràpid i ***silenciós, el ***soroll ***és inferior a 45 dB. ***Això no ***sols ***ajuda a ***estalviar ***energia, ***sinó que ***també ***manté ***fregeixi la ***màquina de gel i proporciona un ***entorn ***silenciós.
 • ❄ [***DUES ***GRANDÀRIES DE ***GALLEDES ***OPCIONALS] ***Hi ha ***dues ***grandàries de ***galledes de gel disponibles ***amb ***aquest ****FREE ****VILLAGE ****fabricador de ***galledes de gel (S: 20 x 25 mm / L: 25 x 30 mm). **Els ***galledes de gel ***esfèrics i ***buits no ***sols ***satisfaran **els ***seves ***diferents ***necessitats, ***sinó que ***també **evitessin que **és ***ratlli **els ***mans o ***altres ***objectes. La tapa superior ***amb ***finestra ***transparent fa visible ***tot el ***procés de ***fabricació de gel. ***Sigui ***testimoni de ***com s'**elaborin ***aquests ***glaçons ***sans i ***purs
 • ❄ [***FÀCIL ***ÚS ***AMB CONTROL INTEL·***LIGENT] ***Amb indicador LED i pantalla ***intel·***ligent, ***només ha d'***afegir ***aigua, ***endollar-***ho, ***prémer el va botar d'***encesa, seleccionar la ***grandària del gel i ***això ***és ***tot ***per a ***començar a ***fer gel. El sensor de ***nivell d'***aigua ***per ***infrarojos ***li ***recorda que ha de ***treure ***els ***glaçons ***quan la ***cistella ***estigui plena i ***emplenar d'***aigua ***quan el ***nivell d'***aigua ***sigui ***baix. ***És ***fàcil ***buidar l'***aigua ***amb el ***tap de ***sortida/***desguassi en la ***part inferior. ***Cap ***operació ***complexa.
 • ❄ [**COMPACTI I ***VERSÀTIL] El ****FREE ****VILLAGE ***màquina ***per a ***fer gel ***portàtil mesura 31,3(D)*22,2 (W)*32,0(H) cm i pes 7,0 kg. ***Amb el ***seu ***disseny ***portàtil i **compacti, ***aquesta ***màquina de gel ***portàtil ocupa ***poc ***espai i ***és ***adequada ***per a ***moltes ***ocasions. ***Quan ***sigui i ***on ***sigui, el gel ***és aquí. **És ***pot ***utilitzar ***perfectament ***per a la ***llar, **els ***festes a l'aire ***lliure, el bar, el va salar de **et, el ****karaoke, la ***cuina i l'oficina. ***Gaudeix del ***moment ***més ***fresc ***amb ***els ***teus ***amics i ***familiars.
 • ❄ [***SALUT I ***DURADOR] La capa exterior ***engrossida ***protegeix ***eficaçment ***aquesta ***màquina de gel **dels ***esgarrapades i ***és ***més ***duradora. El condensador d'***aïllament ***mitjà ***manté la ***màquina de gel fresca i ***més ***eficient. El material interior d'ABS de ***grau ***alimentós ***garanteix l'alta ***qualitat **dels ***galledes de gel saludables i ***sense olor. ****FREE ****VILLAGE ***màquina de gel ***inclou una ***cullera i una ***cistella ***per al gel, ***amb un ***disseny ***molt ***cuidat ***per a ***oferir-***li la ***millor ***experiència de ***producció de gel.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Maquines per a Fer Gel al millor preu.

Si estàs buscant comprar Maquines per a Fer Gel, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Maquines per a Fer Gel, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Maquina per a Fer Gel estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Maquina per a Fer Gel Més Barata

***Màquines ***per a ***Fer Gel ***Portàtil ***amb Mango, Maquina de Gel ***per a Placa de ***cocció, ***Equipat ***amb Gel Pala de ****Puede Col·***locar Boca ***avall, ***Grandària S/L 9 ***Glaçons Gel/6-****10min, ****12Kg/****24h, Usar en ***Festa/***Càmping

***Màquines ***per a ***Fer Gel ***Portàtil ***amb Mango, Maquina de Gel ***per a Placa de ***cocció, ***Equipat ***amb Gel Pala de ****Puede Col·***locar Boca ***avall, ***Grandària S/L 9 ***Glaçons Gel/6-****10min, ****12Kg/****24h, Usar en ***Festa/***Càmping El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • 【***Fer ***Glaçons ***Ràpidament】La ***màquines ***per a ***fer gel ***portàtil ***està equipada ***amb un ***compressor d'alta ***eficiència, que ***pot ***produir ****9pcs de gel en 6-8 ***minuts i ****12kg de gel en ****24h. NOTA: **Els ***dues ***primeres **rondis de ***glaçons ***trigaran una mica ***més a preparar-*és ***quan s'***usin ***per primera ***vegada, ***segons la temperatura ***ambient i la ***grandària del ***glaçó ***triat
 • 【***Grandària Compacta】***Nostra ***màquines ***per a ***fer gel ***portàtil ***és ***més ***petita que la ***majoria ***dels ***productes ***actualment en el ***mercat i ocupa ***menys ***espai, ***estalviant ***més ***espai en la ***cuina
 • 【***Ansa de ***Transport ***Portàtil】La ***màquines ***per a ***fer gel t'un ***mànec ***portàtil i **és ***pot usar a l'**aïri ***lliure ***amb una ***font d'***alimentació ***adequada, la ***qual cosa ***és ***convenient de ***dur a ***terme. Nota: ***eviti la ***llum solar directa ***quan ***ho ***usi, en ***cas ***contrari ***afectarà l'***efecte de ***fabricació de gel
 • 【Cullera ***per a Gel Invertida】La ***nostra ***màquina de gel ***està equipada ***amb una ***cullera ***per a gel que **és ***pot col·***locar boca ***avall. No ***necessita ***trobar un ***recipient ***per a la pala de gel ***quan l'usa, ***estalviant ***temps, ***preocupacions i ***esforç
 • 【***Coberta Superior ***Transparent Visible】La tapa ***transparent ***li ***permet ***monitorar el ***progrés de la ***fabricació de gel i la ***quantitat/***qualitat del gel en la ***canastra de gel en ***qualsevol ***moment
 • 【***Dues ***Grandàries de ***Glaçons】****Lamáquinas ***per a ***fer gel ***portàtil *et ***dues ***grandàries (***petit i gran) de ***glaçons ***per a ***triar, i el pes d'un sol ***glaçó ***és de 7~****9g o 9~****12g, que **és ***pot usar ***per a ***satisfer ***diferents ***necessitats ***alimentàries
 • 【***Procediment d'***autoneteja】***Endoll l'***alimentació, ***mantingui ***pressionat el va botar "****ON/****OFF" ***durant ***més de 5 ***segons ***per a ***ingressar al programa d'***autoneteja. El ***procediment d'***autoneteja dura 30 ***minuts. Una ***vegada ***finalitzat el programa, ***retiri la tapa de ***drenatge inferior ***per a drenar l'***aigua i ***netegi ***manualment l'interior de la ***màquines ***per a ***fer gel
 • 【***Operació Simple】***Disseny de ***panell d'***operació LED simple, va botar d'interruptor, ***selecció de ***grandària de gel, ***selecció de programa d'***autoneteja i ***llums **indicadors de falta d'***aigua i gel ***ple. Nota: ***Quan la ***llum indicadora d'***escassetat d'***aigua ***està ***encesa, significa que l'***aigua interna no ***és ***suficient ***per a ***omplir la ***caixa d'***emmagatzematge d'***aigua ***per a ***fer gel, ***per la ***qual cosa ha d'agregar ***aigua ***manualment a la ***màquines ***per a ***fer gel ***per a continuar ***fent gel
 • 【***Silenci i Intel·***ligent】En ***fer ***glaçons, el ***soroll ***és inferior a ****35dB. Al ***mateix ***temps, ***després que el sensor ***detecti que ***els ***glaçons ***estan ***plens, ***detindrà ***automàticament el ***procés de ***fabricació de ***glaçons, la ***qual cosa ***estalvia ***energia i evita que ***els ***glaçons **és ***desbordin i ***causin ***desaprofitament
 • 【***Atenció al ***Client】Si *et ***problemes en ***utilitzar la ***màquines ***per a ***fer gel, no ***dubti a posar-s'en **contacti ***amb la ***nostra ***botiga a través del ***formulari de comanda. Nota: ***Quan acaba de ***rebre la ***màquines ***per a ***fer gel, primer ***trenqui el ***segell ***fix en la ***posició de la pala de gel ***dins, ***després col·***loqui la ***màquines ***per a ***fer gel plana ***durant ***més d'una hora, ***esperi que el ***líquid ***refrigerant s'***assenti i usar-la
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Maquines per a Fer Gel que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Maquines per a Fer Gel disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Maquines per a Fer Gel veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Maquina per a Fer Gel Calitat - Preu

***Màquines ***per a ***Fer Gel, Maquina de ***Fer Gel, ***Màquina de ***Glaçons de 2 **Mesuris, ***Glaçons 12 kg ***Cicle de ***Producció de 6-13 ***Minuts

***Màquines ***per a ***Fer Gel, Maquina de ***Fer Gel, ***Màquina de ***Glaçons de 2 **Mesuris, ***Glaçons 12 kg ***Cicle de ***Producció de 6-13 ***Minuts Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 【***Fabricació de gel ***eficient】***Només presa de 6 a 13 ***minuts ***produir 9 ***glaçons en cada ronda, ***pot ***produir ***glaçons de 12 kg ***tots ***els ***dies, ***per la ***qual cosa ***pot ***obtenir ***glaçons frescos i d'alta ***qualitat
 • 【***Disseny **compacti】***Fabricador de gel ***domèstic, de ***grandària ***petita, ***adequat ***per a col·***locar en la ***majoria **dels ***plaques de ***cocció i ***fàcil d'***emmagatzemar ***quan no ***està en ***ús. **És ***pot ***utilitzar en ***famílies, ***oficines i ***altres ***ocasions
 • 【***Operació ***intel·***ligent】 El ***disseny de l'***operació ***és ***clar, la ***grandària ***dels ***glaçons **és ***pot ajustar i l'***operació ***amb una sola tecla ***pot ***fer gel ***automàticament. Columna d'***evaporació integrada d'alta ***qualitat, que fa gel ***ràpidament
 • 【***Detecció de ***precisió】 ***Amb un sistema de sensor d'***infrarojos ***més ***alt, la ***màquina ***deixarà de funcionar ***automàticament ***quan la ***galleda de gel ***estigui ***ple i la ***màquina ***pot continuar ***funcionant ***després de retirar la ***galleda de gel. ***Equipat ***amb una ***cistella de gel ***mòbil i una pala de gel que ***pot ***treure el gel ***fàcilment
 • 【***Suport ***professional】 **És ***recomana que ***els ***usuaris ***usin ***aigua pura ***per a ***fer ***glaçons ***per a evitar que ***els ***problemes de ***qualitat de l'***aigua ***corroeixin ***els ***dispositius i evitar el ***risc de ***descàrrega ***elèctrica. ***Consulti el Manual de l'***usuari ***abans d'usar. ***Posi's en **contacti ***amb ***nosaltres si ***hi ha ***algun problema en la ***màquina de ***fer gel
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Maquines per a Fer Gel

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Maquines per a Fer Gel que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Maquines per a Fer Gel

****HOMCOM ***Màquina ***per a ***Fer Gel ***Màquina de Gel ***per a ****Encimara 9 ***Glaçons en 6-13 ***Minuts 12 kg en ****24h ***amb 2 ***Grandàries de ***Glaçons ***Dipòsit d'***Aigua de 2,2 L 24,****2x34x32,8 cm Plata

****HOMCOM ***Màquina ***per a ***Fer Gel ***Màquina de Gel ***per a ****Encimara 9 ***Glaçons en 6-13 ***Minuts 12 kg en ****24h ***amb 2 ***Grandàries de ***Glaçons ***Dipòsit d'***Aigua de 2,2 L 24,****2x34x32,8 cm Plata TOP 1
Caracteristiques 📌
 • ***RÀPIDA I ***EFICIENT: ***Gràcies al ***seu ***dipòsit d'***aigua de 2,2 l, ***aquesta ***potent ***màquina ***per a ***fer gel ***pot ***produir 9 ***glaçons en forma de bala en ***només 6-13 ***minuts, i un total de 12 kg de gel cada 24 ***hores. La ***producció de gel ***és ***ràpida ***amb el sistema de ***refrigeració ***per aire
 • 2 ***GRANDÀRIES DE ***GLAÇÓ: ***Aquesta ***màquina de gel ***és ***capaç de ***produir ***dues ***grandàries ***diferents de ***glaçons ***per a ***satisfer **els ***teves ***necessitats. ***Pots ***triar ***els ***glaçons ***petits ***per a ***mantenir ***freds ***els mariscos i la ***cervesa, o el ***glaçó ***més gran ***per a ***refredar ***ràpidament **els ***begudes
 • ***FÀCIL D'USAR: ***Aquesta ***màquina de ***fer gel ***inclou 2 ***llums **indicadors: "AGREGAR ***AIGUA", "GEL ***PLE", que ***et ***mostren ***clarament ***com ***fer-***ho en el ***següent ***pas. ***També t'*uneixi tapa superior ***amb ***finestra ***transparent ***perquè ***puguis ***veure ***tot el ***procés de ***fabricació del gel
 • ***GRANDÀRIA COMPACTA I ***BAIX ***NIVELL DE ***SOROLL: La ***seva ***grandària compacta la ***converteix en una ***màquina perfecta ***per a ***tenir no ***sols en la ***cuina o oficina, ***sinó ***per a portar-**et-la de ***vacances, ***per a ***festes i ***més. El ***nivell de ***soroll (***soroll ***màxim: 46 dB) ***és ***prou ***baix ***com ***per a no interferir ***amb el ***teu ***treball o ***entreteniment ***diari
 • ***ESPECIFICACIONS DEL ***PRODUCTE: **Veu ***amb una ***cistella ***per al gel i una pala ***per a ***treure ***els ***glaçons ***fàcilment de la ***màquina. **Mesuris ***totals: 24,****2x34x32,8 cm (****LxANxAL). No ***requereix ***muntatge. Nota: No s'han de ***deixar ***els ***glaçons en la ***màquina ***durant ***molt de ***temps
+ Veure mes Caracteristiques

Maquina de Gel,****FOOING Maquina de ***Fer Gel,6 ***Minuts ***Fabricació de Gel,15KG/24H,Maquina de ***Glaçons Domestica,Plata

Maquina de Gel,****FOOING Maquina de ***Fer Gel,6 ***Minuts ***Fabricació de Gel,15KG/24H,Maquina de ***Glaçons Domestica,Plata TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 【***Màquina de Gel ***Eficient】Equipada ***amb el ***compressor ***més ***avançat, ***aquesta ***màquina de ***fer gel ***és ***altament ***eficient i silenciosa en el ***procés de ***fabricació de gel. ***Produeix 9 ***glaçons en 6-8 ***minuts,26 ***lliures ***per dia, ***li ***permet ***tenir gel ***fresc en ***qualsevol ***moment que ***desitgi.
 • 【***Màquina de ***Glaçons Gel ***Autonetejador】***Amb sol ***pressionar el ****boton "****Clean",***nostra maquina ****fabricadora de gel ****portatil entra en manera d'***acte limpieza.no ***només ***redueix el ***carrall i ***els ***bacteris,***sinó que ****tambien ***li ***estalvia ***temps en el ***procés de ***neteja.
 • 【2 ***Grandàries de ***Galledes de Gel】***Nostra maquina gel domestica compacta *et ***dues ***grandàries (***petit i gran) de ***galledes de gel disponibles, ***amb ***bosses de gel, ***cullera i ***cistella ***inclosa, no importa si ***desitja ***refredar ***begudes o ***mantenir ***els ***aliments frescos, **els ***nostres ***màquines de gel **podin ***satisfer **els ***seves ***necessitats.
 • 【***Disseny Intel·***ligent】L'***infraroig ***fi ***permet que ***aquesta maquina ***per a ***fer gel ***li ***recordi la ***situació anormal. ***Sempre que el gel ***estigui ***ple o ***falti ***aigua, l'indicador s'***il·***lumina en el ***panell,***evitant que el gel **és ***desbordi. ***També ***pot ***veure el ***procés de ***fabricació de gel a través de la ***finestra ***transparent.
 • 【****Fabricador de gel ***portàtil i **compacti】***Est ****fabricador de gel ***lleuger i ***prim **és ***pot col·***locar en ***qualsevol ***lloc. ****FOOING ***fabricant de gel ***és una ***opció ***impressionant ***per a un **pipí o una ***petita ***festa,***oferint ***glaçons ***clar ***per a ***vostè.
+ Veure mes Caracteristiques

H. ****Koenig KB15 ***Màquina ***per a ***Fer Gel, Silenciosa, 100 W, ***Capacitat 15 Kg, Entre 6 i 13 ***Minuts, 3 ***Grandàries de ***Glaçons, ***Acer Inoxidable, ***Blanc i **Grisa

H. ****Koenig KB15 ***Màquina ***per a ***Fer Gel, Silenciosa, 100 W, ***Capacitat 15 Kg, Entre 6 i 13 ***Minuts, 3 ***Grandàries de ***Glaçons, ***Acer Inoxidable, ***Blanc i **Grisa TOP 3
Caracteristiques 📌
 • Prepara ***els ***millors ***glaçons ***amb la ***màquina de ***fer gel KB15 d'H.****Koenig! ***Perfectes ***cubs de gel ***per a ***begudes, ***còctels, **copis o ***combinats
 • La ***màquina de gel t'*uneixi ***potència de 100 W ***amb la ***qual ***podràs ***produir ***fins a 15 Kg de gel ***diaris. La ***producció de gel ***és ***molt ***ràpida, cada ***cicle ***només dura entre 6 i 13 ***minuts i ***podràs ***triar entre 2 ***grandàries de gel ***diferents
 • ***Només has d'***omplir la ***safata d'***aigua ***amb ***fins a 3,3 ***litres i ***prémer ****on. ***Podràs ***veure la ***producció de gel a través de la ***finestra en la ***part superior de la ***màquina de gel
 • ***Disposa de pantalla LED ***amb indicador de ***nivell d'***aigua ***on ***podràs controlar i ***afegir ***aigua si ***ho ***desitges ***per a ***produir la ***quantitat que ***necessitis ***per **als ***teves ***begudes
 • L'***accessori que completa la ***màquina ***és una pala ***per a ***glaçons
 • ***Gaudeix de ***begudes ***fresques ***gràcies a la ***nostra ***potent ***màquina de gel KB15!
 • ***Aproximadament 15 kg de ***glaçons en 24 ***hores
 • 3 ***possibles **mesuris de ***glaçons
 • ***Cicle de ***producció: 6 ***fins a 13 ***minuts, ***funcionament ***silenciós
 • Control visual a través de la ***finestreta en la tapa
 • ***Rellotge ***integrat, ***inclou pala, interruptor ***encès-***apagat
+ Veure mes Caracteristiques

***Màquines ***per a ***fer ***gelo ***Màquina de gel, ***Màquina de ***glaçons de 2 **mesuris, ***Glaçons 12 kg ***Cicle de ***producció de 6-13 ***minuts, ***Funció de ***Neteja ***Automàtica

***Màquines ***per a ***fer ***gelo ***Màquina de gel, ***Màquina de ***glaçons de 2 **mesuris, ***Glaçons 12 kg ***Cicle de ***producció de 6-13 ***minuts, ***Funció de ***Neteja ***Automàtica TOP 4
Caracteristiques 📌
 • 【***Fabricació de gel ***eficient】**Només **és ***necessiten de 6 a 13 ***minuts ***per a ***produir 9 ***glaçons, ***pot ***produir ***glaçons de 12 kg ***tots ***els ***dies, ***per la ***qual cosa ***pot ***obtenir ***glaçons frescos i d'alta ***qualitat. Gel va rodar, la forma ***rodona no ***danya la boca, el ***disseny del ***cercle ***mitjà ***pot ***surar o ***enfonsar-s'en la ***beguda i el sabor ***és ***millor. La gran ***finestra ***transparent visible ***pot ***monitorar el ***procés de ***fabricació de gel en ***qualsevol ***moment, la ***qual cosa ***és **destral
 • 【***Disseny **compacti】***Petita ***màquina de gel ***per a la ***llar, de ***grandària ***petita, ***és ***adequat ***per a col·***locar en la ***majoria **dels ***plaques de ***cocció i ***fàcil d'***emmagatzemar ***quan no ***està en ***ús. Ocupa un ***petit ***espai en la ***llar o oficina, barbacoa, ***festa a l'*aïri ***lliure, i ***els ***glaçons ***produïts ***tenen una gran ***duresa i no ***són ***fàcils de ***fondre, **podin agregar-s'a ***diverses ***begudes ***com a **vaig **veure ***negre, whisky, cola o usar-*és ***per a ***refredar ***diferents ***aliments
 • 【***Operació ***intel·***ligent】El ***disseny d'***operació ***és ***clar, la ***grandària ***dels ***glaçons **és ***pot ajustar i l'***operació d'una tecla ***pot ***fer gel ***automàticament. Columna d'***evaporació incorporada d'alta ***qualitat, la ***ventilació de ***fuita t'un ***bon ***efecte de ***dissipació de calor i el ***refredament *et ***poc ***soroll. I t'*uneixi capa d'***escuma en el ***front , ***temps d'espera ***prolongat. **Ressol el ****problrma de la ***conservació de gel i ***pot ***emmagatzemar gel ***durant ***poc ***temps
 • 【***Detecció de ***precisió】***Amb un sistema de sensor d'***infrarojos ***més ***alt, la ***màquina ***deixarà de funcionar ***automàticament ***quan la ***galleda de gel ***estigui ***ple i la ***màquina ***podrà continuar ***funcionant ***després de ***treure la ***galleda de gel. ***Quan el ***tanc d'***aigua falta d'***aigua, la ***màquina ***deixa de funcionar ***automàticament i ***pot continuar ***funcionant ***després d'agregar ***aigua. Sistema de ***detecció ***intel·***ligent, ***monitoratge en ***temps real i ***protecció múltiple ***per a ***estendre la vida de la ****máquila
 • 【***Fàcil ***per a ***netejar】El ***producte ***està ***equipat ***amb una pala de gel, que ***és ***convenient i ***higiènica ***per a ***prendre gel. ***Equipat ***amb ***funció de ***neteja ***automàtica, ***després de la ***neteja, l'***aigua en el ***tanc interior **és drena ***pel ***desguàs inferior de la ***màquina, la ***qual cosa ***estalvia ***temps i ***esforç. ***Quan la ***màquina no s'***utilitzi, ***dreni l'***aigua ***completament i ***assequi l'interior de la ***màquina. Si ***troba ***algun problema ***durant l'***ús d'***aquesta ***màquina de gel, no ***dubti a contactar-**ens
+ Veure mes Caracteristiques

****HOMCOM ***Màquina ***per a ***Fer Gel ***Màquina de Gel ***Domèstic ***Glaçons en 6-12 ***Minuts ***Capacitat 15 kg en ****24h 2 ***Grandàries de ***Glaçons ***Tanc d'***Aigua 2,1 L 25,****2x37,****5x31,2 cm ***Negre

****HOMCOM ***Màquina ***per a ***Fer Gel ***Màquina de Gel ***Domèstic ***Glaçons en 6-12 ***Minuts ***Capacitat 15 kg en ****24h 2 ***Grandàries de ***Glaçons ***Tanc d'***Aigua 2,1 L 25,****2x37,****5x31,2 cm ***Negre TOP 5
Caracteristiques 📌
 • ***RÀPIDA I ***EFICIENT: ***Gràcies al ***seu ***dipòsit d'***aigua de 2,1 l, ***aquesta ***potent ***màquina ***per a ***fer gel ***pot ***produir 9 ***glaçons en forma de bala en ***només 6-12 ***minuts, i un total de 15 kg de gel cada 24 ***hores. La ***producció de gel ***és ***ràpida ***amb el sistema de ***refrigeració ***per aire
 • 2 ***GRANDÀRIES DE ***GLAÇÓ: ***Aquesta ***màquina de gel ***és ***capaç de ***produir ***dues ***grandàries ***diferents de ***glaçons ***per a ***satisfer **els ***teves ***necessitats. ***Pots ***triar ***els ***glaçons ***petits ***per a ***mantenir ***freds ***els mariscos i la ***cervesa, o el ***glaçó ***més gran ***per a ***refredar ***ràpidament **els ***begudes
 • ***FÀCIL D'USAR: ***Aquesta ***màquina de ***fer gel ***inclou 2 ***llums **indicadors: "AGREGAR ***AIGUA", "GEL ***PLE", que ***et ***mostren ***clarament ***com ***fer-***ho en el ***següent ***pas. ***També t'*uneixi tapa superior ***amb ***finestra ***transparent ***perquè ***puguis ***veure ***tot el ***procés de ***fabricació del gel
 • ***FUNCIÓ D'***AUTONETEJA: ***Pressiona ***durant 10 ***segons ***seguits el va botar “****On/****Off” d'***encesa i l'***aparell ***entrarà en la manera d'***autoneteja. ***Finalment, ***pot ***obrir el ***tap de ***drenatge ***per a ***buidar l'***aigua. Nota: No s'ha de ***deixar la ***galleda de gel en la ***màquina de gel ***durant ***molt de ***temps
 • ***GRANDÀRIA COMPACTA I ***BAIX ***NIVELL DE ***SOROLL: La ***seva ***grandària compacta la ***converteix en una ***màquina perfecta ***per a ***tenir no ***sols en la ***cuina o oficina, ***sinó ***per a portar-**et-la de ***vacances, ***per a ***festes i ***més. El ***nivell de ***soroll (***soroll ***màxim: 43 ****db) ***és ***prou ***baix ***com ***per a no interferir ***amb el ***teu ***treball o ***entreteniment ***diari. **MESURIS ***TOTALS: 25,****2x37,****5x31,2 cm (****LxANxAL)
+ Veure mes Caracteristiques

***Màquina ***per a ***fer gel ****FOOING ***Màquina ***per a ***fer ***glaçons Placa de ***cocció ***llesta en 6 ***minuts de 2 ***litres ***amb pala ***per a gel i ***canastra Pantalla LED ***Màquina ***per a ***fer gel ***per a la ***llar

***Màquina ***per a ***fer gel ****FOOING ***Màquina ***per a ***fer ***glaçons Placa de ***cocció ***llesta en 6 ***minuts de 2 ***litres ***amb pala ***per a gel i ***canastra Pantalla LED ***Màquina ***per a ***fer gel ***per a la ***llar TOP 6
Caracteristiques 📌
 • ***Fabricació de gel ***ràpida en 6 ***minuts. ***Els ***fabricants de ***glaçons ****FOOING **adoptin un refrigerador d'***aletes de primera ***qualitat, t'*uneixi ***àrea de ***dissipació de calor gran i una alta ***eficiència de ***refredament. ***Només 6 ***minuts ***per a ***obtenir 9 **peixos de ***glaçons en forma de bala ***per ***cicle i ***fins a 15 kg de gel en 24 ***hores. ***Revestiment de ***grau ***alimentós, ***sense ***olors ***anormals, ***ús **destral.
 • ***Màquina de ***fer gel de ***baix ***soroll i ***eficiència ***energètica. La ***màquina de ***fer gel t'un ***efecte de ***refredament ***ràpid i ***baix ***consum ***amb un ***potent ***compressor, un condensador d'***aletes d'***alumini de ***coure d'alta ***qualitat i ***refrigerant ****21g ****R600a. Funciona a ***menys de 35 dB en un ***entorn de ***treball ***molt ***silenciós.
 • ****Smart ***Hissi ****Cube ****Maker ***amb pantalla LED.***Amb un ***panell de control simple, ***només ***agregui ***aigua, ***seleccioni la ***grandària del gel, ***està ***llest ***per a funcionar. ***Quan no ***hi ha ***suficient ***aigua o ***quan la ***galleda de gel ***està ***ple, l'indicador s'***il·***luminarà, ***recordant-***li que ***agregui ***més ***aigua o que ***retiri ***els ***glaçons adicionales.la capa d'***escuma ***espessa ***assegura un ***bon ***efecte d'***aïllament, el gel no **és ***fondrà en 5 8 ***hores a temperatura normal.
 • Gran ***capacitat i ***grandàries de ***glaçons seleccionables La ***màquina ***per a fabricar gel en ***comptador *et ***capacitat ***per a 2 ***litres d'***aigua. ***Inclou una ***cullera ***per a gel i una ***galleda de gel ***extraïble que *et ***capacitat ***per a ***contenir ***fins a 70-100 **peixos de ***glaçons. 2 ***grandàries de gel ***opcionals. Gel popular en forma de bala, no ***és ***fàcil de ***fondre i pegar
 • ***Màquines de gel ***portàtils ***per a l'oficina a casa. Mesura 30X ****23cm, pes ****7kg. La ***nostra ***màquina de gel ***portàtil ***és ideal ***per a ***plaques de ***cocció. ***Sense ***preparació, ***obtingui ***glaçons ***instantàniament, ***agregui-***ho a la ***seva cola / va venir / whisky / ***suc de ***fruites / ***cafè ***per a un ***millor sabor. ***Adequat ***per a la ***llar, l'oficina, ***barbacoes, ***festes a l'**aïri ***lliure o ***bars en el ***soterrani.
+ Veure mes Caracteristiques

****Klarstein Maquina de Gel ***per a Placa de ***cocció, Maquina ***Fer ***Glaçons Domestica, ***Producció 12 kg., ***Dipòsit ***Aigua ***Capacitat 2 l. Dispensador ***Aigua ***Freda, ***Hissi ****Maker ***Sobretaula, ***Màquina ***Glaçons

****Klarstein Maquina de Gel ***per a Placa de ***cocció, Maquina ***Fer ***Glaçons Domestica, ***Producció 12 kg., ***Dipòsit ***Aigua ***Capacitat 2 l. Dispensador ***Aigua ***Freda, ***Hissi ****Maker ***Sobretaula, ***Màquina ***Glaçons TOP 7
Caracteristiques 📌
 • REFRESCA EL ***TEU DIA - ***Amb ***aquesta ***màquina de gel ***tindràs gel normal ***per a ***fer ***còctels i ***gaudir-***ho entre ***família o ***amics ***després d'un ***llarg dia de ***treball. ***També ***compta ***amb un dispensador d'***aigua ***freda ***llesta ***per a servir en ***qualsevol ***moment.
 • GEL EN ***NOMÉS 10 ***MINUTS - ***Màquina de ***fer ***glaçons ***extremadament ***ràpida. ***Ja no ***hauràs d'***anar ***corrent a la gasolinera a comprar ***glaçons. Tan ***sols ***hauràs d'***omplir el ***dipòsit d'***aigua, ***tancar la tapa i esperar que ***surtin ***els ***gels.
 • 12 ***QUILOS DE GEL - ***Capacitat de ***producció de 12 kg. de gel al dia ***perquè ***convidis a ***tota la ***gent que ***vulguis. Cada ***cicle de 10 ***minuts ***produeix ***aproximadament 9 ***glaçons ***gràcies al ***seu ***dipòsit de 2 ***litres.
 • ***DISSENY ****MÍNIMAL I ***FÀCIL DE ***NETEJAR - ***Hissi ****maker ***portàtil i ***petit ***perquè ***ocupi ***poc ***espai. ***Feta d'***acer inoxidable i ***també t'*uneixi ***safata de ***glaçons. ***És ***fàcil de posar-l'en ***marxa ***com de ***netejar.
 • ALARMA D'***OMPLIMENT - ***Quan el ***dipòsit d'***aigua ***estigui ***ple, ***sonarà la ***seva ***suau alarma ***per a evitar que s'***ompli en ***excés i **és ***vessi, igual que t'***avisarà ***quan el ***dipòsit ***estigui ***buit i ***hagis d'***omplir-**això de ***nou.
+ Veure mes Caracteristiques

****Klarstein Maquina de Gel ***per a Placa de ***cocció, Maquina ***Fer ***Glaçons ***per a Casa, ***Producció 20 kg., ***Dipòsit ***Aigua ***Capacitat 3 l., ***Gels ***Grans i ***Petits, ***Hissi ****Maker Sistema ***Acte ***Neteja

****Klarstein Maquina de Gel ***per a Placa de ***cocció, Maquina ***Fer ***Glaçons ***per a Casa, ***Producció 20 kg., ***Dipòsit ***Aigua ***Capacitat 3 l., ***Gels ***Grans i ***Petits, ***Hissi ****Maker Sistema ***Acte ***Neteja TOP 8
Caracteristiques 📌
 • REFRESCA EL ***TEU DIA - ***Amb ***aquesta ***màquina de gel ***tindràs gel ***petit i normal ***per a ***fer ***còctels i ***gaudir-***ho entre ***família o ***amics ***després d'un ***llarg dia de ***treball. ***Està ***feta ***lliure de ****BPA i ***compta ***amb una ***funció d'***acte ***neteja.
 • GEL EN ***NOMÉS 9 ***MINUTS - ***Màquina de ***fer ***glaçons ***extremadament ***ràpida. ***Ja no ***hauràs d'***anar ***corrent a la gasolinera a comprar ***glaçons. Tan ***sols ***hauràs d'***omplir el ***dipòsit d'***aigua i esperar que ***surtin ***els ***gels.
 • 20 ***QUILOS DE GEL - ***Capacitat de ***producció de 20 kg. de gel al dia ***perquè ***convidis a ***tota la ***gent que ***vulguis. Cada ***cicle de 7 ***minuts ***produeix ***aproximadament 12 ***glaçons ***gràcies al ***seu ***dipòsit d'***aigua de 3 ***litres.
 • ***DISSENY ****MÍNIMAL I ***FÀCIL DE ***NETEJAR - ***Hissi ****maker ***portàtil i ***petita ***perquè ***ocupi ***poc ***espai. ***Feta d'***acer inoxidable i ***també t'*uneixi ***safata de ***glaçons. ***És tan ***fàcil de posar-l'en ***marxa ***com de ***netejar.
 • ***LLUMS D'***OMPLIMENT - ***Quan el ***dipòsit d'***aigua ***estigui ***ple, s'***encendrà una ***llum ***per a evitar que s'***ompli en ***excés i **és ***vessi, igual que t'***avisarà ***quan el ***dipòsit ***estigui ***buit i ***hagis d'***omplir-**això de ***nou.
+ Veure mes Caracteristiques

G3 Ferrari G20139 ****Fabricador de gel "****Artiko", 1400 ***glaçons en 24 ***hores, ***Acer inoxidable

G3 Ferrari G20139 ****Fabricador de gel "****Artiko", 1400 ***glaçons en 24 ***hores, ***Acer inoxidable TOP 9
Caracteristiques 📌
 • ***Possibilitat d'ajustar 2 ***grandàries de ***glaçons: ***petit i gran
 • ***Capacitat de ***producció: ****12Kg en 24 ***hores (aprox. 1400 ***glaçons)
 • ***Capacitat del ***dipòsit d'***aigua: 1,2L
 • ***Capacitat del ***dipòsit de gel: aprox. 600 g
 • ***Desconnexió ***automàtica ***quan el ***dipòsit d'***aigua ***està ***buit o el ***dipòsit de gel ***està ***ple
+ Veure mes Caracteristiques

****CREWORKS ***Màquina ***per a ***Fer Gel 59KG/24H ***Màquina de Gel Industrial 36PCS ***amb ***Capacitat de ****Almacenamieto 10KG ***Màquina de ***Glaçó ***per a ***Restaurant i ***Cafeteria

****CREWORKS ***Màquina ***per a ***Fer Gel 59KG/24H ***Màquina de Gel Industrial 36PCS ***amb ***Capacitat de ****Almacenamieto 10KG ***Màquina de ***Glaçó ***per a ***Restaurant i ***Cafeteria TOP 10
Caracteristiques 📌
 • ***MÀQUINA DE GEL INDUSTRIAL: La ***nostra ***màquina de gel de 495 W ***produeix 59 ***quilograms de ***glaçons al dia, 36 ***glaçons ***alhora ***quan ***està equipada ***amb ***aigua d'entrada a ***menys de 5 °C
 • MATERIAL D'ALTA ***QUALITAT: ***Aquesta ***màquina ***per a ***fer gel R290 ***està ***construïda ***amb ***acer inoxidable ***apte ***per a ***aliments ***per a ***garantir un ***rendiment **destral ***sense ***contaminació
 • ***SEMPRE ADAPTABLE: **Els ***dues ***entrades d'***aigua d'***aquesta ***màquina de ***glaçons ***li **brindin ***major ***llibertat ***per a ***triar la ***configuració ***més ***convenient ***per a la ***seva ***llar o bar, ***buidar ***aigua embotellada en el ***dispositiu o proporcionar una ***connexió ***constant a la ***seva ***aixeta
 • ***FÀCIL D'USAR: **Els ***guies simples i ***clares del ***panell de control **usin cada ***pas del ***camí i ***ofereixen ***autoneteja ***amb sol ***pressionar un va botar; S'***inclouen 3 ***mànegues, un **filtri i una ***cullera ***perquè la ***instal·***lació ***sigui ***ràpida i ***fàcil
 • ***ÀMPLIA ***APLICACIÓ: ***aquesta ***màquina de gel comercial ***està ***dissenyada ***per a manejar ***qualsevol ***entorn de ***treball, la ***qual cosa la fa ideal ***per a ***llars, ***bars, ***oficines, ***restaurants, ***cafeteries i ***més
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Maquina per a Fer Gel

Nota 9.9
Maquina Gel ****FOOING Maquina de Gel ***llesta en 6 ***minuts ***Màquina ***per a ***fer gel de 2 ***litres ***amb ***funció d'***autoneteja Pantalla LED Maquina de Gel ***Casolana Maquina de Gel ****Pequena
Maquina Gel ****FOOING Maquina de Gel ***llesta en 6 ***minuts ***Màquina ***per a ***fer gel de 2 ***litres ***amb ***funció d'***autoneteja Pantalla LED Maquina de Gel ***Casolana Maquina de Gel ****Pequena
Fabricant FOOING
Nota 8.5
****Klarstein Maquina de Gel ***per a Casa 1,8L, ***Hissi ****Maker Placa de ***cocció 15 kg, Maquina ***per a ***Fer ***Glaçons i ***Picat, ***Domèstica ***per a Casa ***amb ***Panell ***Tàctil i Sistema ***Fàcil ***Neteja, ***Funció ***Ràpida
****Klarstein Maquina de Gel ***per a Casa 1,8L, ***Hissi ****Maker Placa de ***cocció 15 kg, Maquina ***per a ***Fer ***Glaçons i ***Picat, ***Domèstica ***per a Casa ***amb ***Panell ***Tàctil i Sistema ***Fàcil ***Neteja, ***Funció ***Ràpida
Fabricant KLARSTEIN
Nota 8.0
****Klarstein ****Mr. ****Frost - ***Màquina de ***fer gel, ***Tanc d'***aigua 3,3 L, ***Capacitat de 15 kg, 150 W, 3 ***grandàries, ***Preparació en 6-13 min. ****Aprox, ***Temporitzador, Pantalla ****LCD, Indicador ***nivell ***aigua, ***Negre
****Klarstein ****Mr. ****Frost - ***Màquina de ***fer gel, ***Tanc d'***aigua 3,3 L, ***Capacitat de 15 kg, 150 W, 3 ***grandàries, ***Preparació en 6-13 min. ****Aprox, ***Temporitzador, Pantalla ****LCD, Indicador ***nivell ***aigua, ***Negre
Fabricant KLARSTEIN
Nota 7.8
H.****Koenig ICEK12 ***Màquina ***per a ***Fer ***Glaçons, 120 W, 12 kg, ***Acer Inoxidable
H.****Koenig ICEK12 ***Màquina ***per a ***Fer ***Glaçons, 120 W, 12 kg, ***Acer Inoxidable
Fabricant H.Koenig
Nota 7.7
****Klarstein Maquina de Gel ***per a Casa 3L, ***Hissi ****Maker Placa de ***cocció 20 kg, Maquina ***per a ***Fer ***Glaçons i ***Picat, ***Domèstica ***per a Casa ***amb ***Panell ***Tàctil i Sistema ***Fàcil ***Neteja, ***Funció ***Ràpida
****Klarstein Maquina de Gel ***per a Casa 3L, ***Hissi ****Maker Placa de ***cocció 20 kg, Maquina ***per a ***Fer ***Glaçons i ***Picat, ***Domèstica ***per a Casa ***amb ***Panell ***Tàctil i Sistema ***Fàcil ***Neteja, ***Funció ***Ràpida
Fabricant KLARSTEIN
Nota 7.6
****Arebos ***Màquina de ***glaçons ***acer inoxidable | 8-13 ***minuts de ***temps de ***producció | 3 ***grandàries de ***glaçons | ****LCD | ***Funció d'***autoneteja | ***sense ***connexió d'***aigua
****Arebos ***Màquina de ***glaçons ***acer inoxidable | 8-13 ***minuts de ***temps de ***producció | 3 ***grandàries de ***glaçons | ****LCD | ***Funció d'***autoneteja | ***sense ***connexió d'***aigua
Fabricant Arebos
Nota 7.5
****KESSER® ***Glaçonera | ****Fabricador de ***Glaçons d'***Acer Inoxidable | ***Màquina de Gel de 100W | 12 kg 24 h | 2 ***grandàries de ***Galledes | ***Preparació en 6 ****min | ***Dipòsit d'***Aigua de 2 ***litres, ****Rot
****KESSER® ***Glaçonera | ****Fabricador de ***Glaçons d'***Acer Inoxidable | ***Màquina de Gel de 100W | 12 kg 24 h | 2 ***grandàries de ***Galledes | ***Preparació en 6 ****min | ***Dipòsit d'***Aigua de 2 ***litres, ****Rot
Fabricant KESSER
Nota 7.4
****KPUY ***Màquina de gel ***per a placa de ***cocció, ***màquina de gel ***autonetejador ***per a ***llar, 9 ***glaçons ***llestos en 6-13 ***minuts, 12 kg en 24 ***hores, ***màquina ***portàtil ***per a ***fer ***glaçons ***per a ***cuina/oficina.
****KPUY ***Màquina de gel ***per a placa de ***cocció, ***màquina de gel ***autonetejador ***per a ***llar, 9 ***glaçons ***llestos en 6-13 ***minuts, 12 kg en 24 ***hores, ***màquina ***portàtil ***per a ***fer ***glaçons ***per a ***cuina/oficina.
Fabricant KPUY
Nota 7.4
****BuoQua ***Màquina ***per a ***Fer Gel Comercial, 50KG/24 ***Hores, ***Màquina de Gel, d'***Acer Inoxidable, ***Màquina ***per a Fabricar **Amb de ***Neu, Reserva de 5-7 ***Hores, ***amb ***Panell de Control ****LCD i Cullera de Gel
****BuoQua ***Màquina ***per a ***Fer Gel Comercial, 50KG/24 ***Hores, ***Màquina de Gel, d'***Acer Inoxidable, ***Màquina ***per a Fabricar **Amb de ***Neu, Reserva de 5-7 ***Hores, ***amb ***Panell de Control ****LCD i Cullera de Gel
Fabricant BuoQua
Nota 7.4
Maquina Gel ****FOOING Maquina de Gel ***llesta en 6 ***minuts ***Màquina ***per a ***fer gel de 2 ***litres ***amb ***funció d'***autoneteja Pantalla LED Maquina de Gel ***Casolana Maquina de Gel ****Pequena
Maquina Gel ****FOOING Maquina de Gel ***llesta en 6 ***minuts ***Màquina ***per a ***fer gel de 2 ***litres ***amb ***funció d'***autoneteja Pantalla LED Maquina de Gel ***Casolana Maquina de Gel ****Pequena
Fabricant FOOING

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-3 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables