Les Millors Maquines de Soldar de Fil Setembre 2023

🔥 Les 3 Millors Maquines de Soldar de Fil

*HITBOX 3 en 1 Soldador de Fil Sense Gas 130A 230V Digital Portàtil Digital Soldador *MIG *ARC *LIFT *TIG inversor soldadors amb Torxa & 0.*8mm Nucli de Flux, Ideal per a Soldadors Principiants

*HITBOX 3 en 1 Soldador de Fil Sense Gas 130A 230V Digital Portàtil Digital Soldador *MIG *ARC *LIFT *TIG inversor soldadors amb Torxa & 0.*8mm Nucli de Flux, Ideal per a Soldadors Principiants El Millor
Caracteristiques 📌
 • 【3 en 1 Soldador de Fil Sense Gas】: La *HITBOX soldador *MIG té 3 funcions de *MIG/*ARC/*TIG, HBM1200 utilitza un convenient filferro amb nucli de flux, i treballa sense gas. L'eficiència del treball és 40% més alta que els soldadors tradicionals de *ARC, modelat d'una sola vegada, sense necessitat de colpejar i moldre, fent que l'aparença de la soldadura sigui més bella.*TIP: Cadascun va ser provat i és normal per a la punta de contacte amb marques de cremades negres.
 • 【Excel·lents característiques de soldadura】:El panell dels soldadors *mig sense gas és més fàcil d'operar. HBM1200 té velocitat d'alimentació de filferro ajustable i ajustos de potència, vostè podria ajustar per a adaptar-se a la seva aplicació. El seu arc és suau que li porta un treball decent. Si us plau, tingui en compte que la torxa *MIG són *undetachable.
 • 【*Overload *Safety *Protection】El soldadora *MIG té incorporada una protecció contra sobreescalfament i *sobrecorriente. Quan la temperatura és massa alta o el corrent excedeix el seu rang, es detindrà automàticament el treball. Això protegeix el circuit intern del soldador de nucli de flux dels danys. 3 finestres de reixeta i ventiladors refreden la soldadora durant el treball i prolonguen la vida útil de la HBM1200. Classe d'aïllament: F Classe de protecció: IP21.
 • 【Filferro de soldadura】: Equipat amb un corró impulsor roscat de 0,6 / 0,8 mm. Diàmetre de filferro aplicable: filferro *φ0.8 / *φ0.9 / *φ1.0 (Consell: Instal·li només 1 kg) . Bon ajudant per a la soldadura sense aire. Soldadura *MMA (vareta de 2,5 mm) Es pot utilitzar 6013 Molt bé, també 7018. Perfils aplicables: acer al carboni, acer inoxidable.
 • 【2 any de garantia】 El director de *HITBOX té 8 anys d'experiència en el camp de les màquines de soldar. Si té algun problema en usar aquesta soldador, no dubti a contactar-nos la primera vegada. El nostre servei d'atenció al client en línia les 24 hores l'ajudarà a solucionar-lo. Simplement compri màquines *HITBOX amb confiança!(Faci clic en el nom del venedor per a trobar: *Shenzhen *Unitweld *Welding *and Motor i continuï amb Condicions i Ajuda)
+ Veure mes Caracteristiques

Soldadora de fil tubular *STAHLWERK Mini *FLUX 120 *ST amb alimentació de fil sinèrgica per a fil de soldar de 0,6 | 0,8 | 0,9 | 1,0 mm, inversor amb 120 A reals per a soldar sense gas de protecció

Soldadora de fil tubular *STAHLWERK Mini *FLUX 120 *ST amb alimentació de fil sinèrgica per a fil de soldar de 0,6 | 0,8 | 0,9 | 1,0 mm, inversor amb 120 A reals per a soldar sense gas de protecció El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Soldadura amb fil tubular (*FLUX): soldadura sense gas de protecció. La soldadura amb fil tubular es basa en un procés similar al de la soldadura *MIG *MAG, amb la diferència que en aquest procés no és necessari subministrar gas de protecció.
 • Alimentació sinèrgica del fil: la velocitat d'alimentació del fil es controla de forma totalment automàtica a través del corrent de soldadura.
 • Tecnologia *IGBT: tecnologia de transistors d'última generació que permet el màxim rendiment i cicle de treball (*ED) a plena potència. Sense transformador, sense *MOSFET, amb *IGBT d'última generació!
 • Compri directament del fabricant - 7 anys de garantia d'acord del *paragrafo 13 de *terminos i condicions generals (faci clic és el nom del venedor) en equips de Soldadors, talladors de plasma, compressors, cartutxos de filtre & carregadors de bateries d'automòbils., assessorament telefònic, suporti tècnic i servei també fora del període de garantia.
 • Proves de producte, soldadura de prova, cort de prova in situ - vegi vostè mateix la nostra alta qualitat.
+ Veure mes Caracteristiques

*HITBOX HBM200 Compacte 2 en 1 Soldador de Fil Sense Gas Portàtil Pantalla *LCD Digital Màquina de Soldador *MIG amb 200A Soldador *MMA

*HITBOX HBM200 Compacte 2 en 1 Soldador de Fil Sense Gas Portàtil Pantalla *LCD Digital Màquina de Soldador *MIG amb 200A Soldador *MMA El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Sinergia i Compacte】 La *HITBOX soldador de fil sense gas ve amb sistema de control intel·ligent *One-*Knob. La soldador *mig compensa i ajusta automàticament el corrent de soldadura, la qual cosa permet una soldadura perfecta. *One-*Knob controla la velocitat i el corrent de la soldadora de nucli *fundente. El seu disseny lleuger i compacte és còmode de subjectar i fàcil de transportar.
 • 【Seguretat Protecció】El soldador *mig sense gas està equipat amb protecció integrada contra *sobrecorriente, *sobretensión i sobreescalfament. La soldadora s'apaga automàticament en cas de sobreescalfament i sobrecàrrega. El sistema de refrigeració per ventilador redueix l'entrada de pols en la màquina i prolonga la seva vida útil.
 • 【Velocitat de Soldadura Ajustable】. Cicle de treball: 30%@140A a 40 °C. El soldador té un botó d'ajust de corrent; ajust el control d'alimentació de corrent variable per a manejar perfectament la soldadura amb nucli de flux d'acer prim, acer inoxidable o fins i tot acer més gruixut. Nota: l'efecte de corrent de soldadura real és 140A.
 • 【Contingut del Paquet】L'HITBOXHBM200 inclou tots els seus accessoris per a soldar: 1*soldador *MIG, 1*bufador, 1*mànec de soldadura, 1*pinça de connexió a terra, 1*raspall, 2*filtre, 1*manual.
 • 【100% Garantia de devolució dels diners】 - Aquest soldador *inverter amb una garantia d'1 any. Si no està satisfet amb el soldador de fil, posi's en contacte amb nosaltres. Un soldador *mig defectuós també pot ser reemplaçat dins de 60 dies. Si us plau, compri una màquina *HITBOX amb confiança!
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Maquines de Soldar de Fil al millor preu.

Si estàs buscant comprar Maquines de Soldar de Fil, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Maquines de Soldar de Fil, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Maquina de Soldar de Fil estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Maquina de Soldar de Fil Més Barata

Soldador fil *contínuo *MIG-100 SENSE GAS Màquina soldar ventilada amb accessoris inclosos

Soldador fil *contínuo *MIG-100 SENSE GAS Màquina soldar ventilada amb accessoris inclosos El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • Informació general - Nom del producte: Soldador fil continu sense gas *MIG-100 Categoria: Eines
 • Característiques generals - Tipus de producte: Soldador - Model: *MIG-100 sense gas - Material: Metall i plàstic - Color: Rojo - Certificats i normes: CE, *RoHS, *Proteccion IP21, Aïllament H - Funció del producte: Soldar Ventilador de refredament Portàtil Protecció de sobrecàrrega Control de potència Control de velocitat de gir de rodet - Sense fil: No
 • Especificacions soldador Rendiment: 10% - 35% - 60
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Maquines de Soldar de Fil que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Maquines de Soldar de Fil disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Maquines de Soldar de Fil veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Maquina de Soldar de Fil Calitat - Preu

*IPOTOOLS *MIG-225SYN Maquina de soldar *MIG *MAG sinèrgica - màquina de soldadora de fil sense gas, *MIG sinèrgica amb 225A 230V *IGBT, 3 en 1 *MIG *Flux, *MMA, Soldador *inverter, 7 anys de garantia

*IPOTOOLS *MIG-225SYN Maquina de soldar *MIG *MAG sinèrgica - màquina de soldadora de fil sense gas, *MIG sinèrgica amb 225A 230V *IGBT, 3 en 1 *MIG *Flux, *MMA, Soldador *inverter, 7 anys de garantia Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • ▲ GARANTIA *IPOTOOLS: 7 anys de garantia en les condicions de garantia (que trobarà en les condicions generals fent clic en el nom del venedor: *Ipotools i continuar per a anar a les condicions i ajuda)
 • ▲ SOLDADURA DE FIL *MAG SINÈRGICA: Soldar sempre amb una soldadura forta i consistent. Per a aconseguir la millor qualitat, molts paràmetres han d'estar especialment ben coordinats, la qual cosa és molt difícil d'aconseguir amb l'ajust manual. Gràcies a la funció *Synergic, aquests paràmetres estan *preprogramados segons el diàmetre del fil i la combinació de gasos, la qual cosa facilita la soldadura i garanteix una soldadura òptima
 • ▲ Soldadora *MIG 3 EN 1: Es pot utilitzar com a soldador *mig a gas de 225A o com a soldador *mig sense gas amb fil tubular *FLUX. També és possible soldar amb elèctrode fins a 225A
 • ▲ PANTALLA DIGITAL: Aquest soldador amb inversor està equipat amb una pantalla digital que proporciona un millor control, connexions de soldadura, i els següents paràmetres proporcionen la velocitat d'alimentació de filferro - corrent de soldadura - protecció de selecció de gas de soldadura - diàmetre de filferro - manera 2T/4T
 • ▲ Bobines de filferro: Suporta bobines de filferro de *Ø *200mm / *5Kg màx. / Diàmetre del filferro: (0,*6mm) / 0,*8mm / (0,*9mm) / 1,*0mm TAMBÉ filo soldar sense gas
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Maquines de Soldar de Fil

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Maquines de Soldar de Fil que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Maquines de Soldar de Fil

Soldador de Fil sense Gas 145A Soldadora Inversor *Mig/*MMA, Màquina de Soldar de Fil Continu sense Gas, Alimentador de Filferro - de Vector *Welding

Soldador de Fil sense Gas 145A Soldadora Inversor *Mig/*MMA, Màquina de Soldar de Fil Continu sense Gas, Alimentador de Filferro - de Vector *Welding TOP 1
Caracteristiques 📌
 • ✅ 【Màquina de Soldadura 3 en 1】La soldador de fil tubular amb sistema automàtic d'alimentació de fil i soldadura d'elèctrode. Admet *MMA, *MIG i *Lift-*TIG. Acer, acer inoxidable, metall, titani, magnesi, coure i molt més es pot processar amb aquesta soldador fil sense gas. NOTA: El dispositiu no està equipat amb una interfície de sortida d'argó, necessita una connexió externa.
 • ✅【145A Soldadura *MIG *MAG】La soldador fil sense gas *Mig 145 impressiona amb els seus potents 145 amperes en el procés de soldadura. La funció de soldadura per elèctrode té una intensitat de corrent de 160 amperes. La màquina de soldar és adequada per a treballs de soldadura sense gas protector. Simplement compri el filferro de farcit "E71T-*GS" apropiat i comenci!
 • ✅ 【Segura i Eficient】La màquina de soldadura de filferro també té un potent motor d'alimentació de filferro amb un corró d'alimentació de filferro sòlid per a gruixos de filferro de 0,8 mm i 1,0 mm. Fàcil instal·lació i extracció dels corrons guia. També pot gaudir d'un alt nivell de seguretat amb protecció contra sobreescalfament integrada i una pantalla digital.
 • ✅ 【Compacte i Paquet】El disseny de la soldador de fil *inverter és lleuger i compacte. És còmode de subjectar i fàcil de transportar. Volum de subministrament: Soldadora de fil sense gas, bufador de filferro tubular i joc d'iniciació de filtres, pinça de terra i portaelèctrodes per a soldadura d'elèctrodes. El filferro tubular corresponent d'1 kg es pot comprar per separat a la nostra botiga de vectors.
 • ✅【Servei de Garantia】Garantia de 5 anys en els dispositius de soldadura *Kombi *Mig de Vector *Welding! El seu distribuïdor especialitzat amb ⭐⭐⭐⭐⭐ per a màquines de soldar i talladors de plasma.
+ Veure mes Caracteristiques

*HITBOX *Synergy Soldadora *MIG *MAG - 200A 230V *LCD 5 en 1 Màquina de Soldadura de Filferro Tubular amb Paràmetres *preprogramados, Soldadora de Fil portàtil de Soldadura Alumini

*HITBOX *Synergy Soldadora *MIG *MAG - 200A 230V *LCD 5 en 1 Màquina de Soldadura de Filferro Tubular amb Paràmetres *preprogramados, Soldadora de Fil portàtil de Soldadura Alumini TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 【Pantalla *LCD Digital】: Aquesta soldador *mig està equipada amb una pantalla *LCD digital, i la pantalla gran *LCD a color guia clarament cada pas del procés de soldadura, la qual cosa fa que la soldadura sigui fàcil i eficient. La soldadora ofereix diversos programes de soldadura per a triar - | Voltatge de *adjust | Corrent de soldadura | Manera de soldadura | Diàmetre del filferro | Tipus de metall i gruix | Manera de soldadura per punts| 2T/4T | *VRD|
 • 【*Synergy Tot en un】: Admet *MIG MIX, MIGCO2, *MIG SENSE GAS *LIFT *TIG, *MMA. Manera multifunció per a començar el seu viatge de soldador. *MIG: 15-200A; *MMA: 40-170A; Aixecament *TIG: 30-200A. Amb la funció sinèrgica, aquests paràmetres poden *preprogramados d'acord amb el diàmetre del cable i la combinació de gas i tipus de metall per a facilitar la soldadura i garantir una soldadura òptima.
 • 【Alumini Soldable】La *HITBOX SYNMIG200P pot soldar alumini, coure, ferro, acer al carboni i acer inoxidable (fins a 0,7 mm). La funció de soldadura de la pistola de tracció de filferro pot manejar fàcilment 1KG de filferro de soldadura. Article relacionat: Pistola de trefilatge *HITBOX *B09XQCR88M
 • 【Corró d'Alimentació】: La *HITBOX soldadora de fil continu sense gas *tubulartiene dues rodes d'alimentació de filferro 0.6/0.8 i 1.0/1.2. Es pot combinar amb filferro de soldadura de nucli fort d'1 kg -5 kg ​​0,6/0,8/0,9/1,0 de diàmetre. Adequat per a elèctrodes d'àcid de *φ2,5/3,2/4,0 (com els elèctrodes 6018/7013). La funció de 2T/4T admet soldadura a llarg termini.
 • 【Garantia de 36 mesos】: *HITBOX *Electromechanical *Welding Company promet un certificat de manteniment de 12 mesos. Li donarem un servei de qualitat. Comptem amb agents de manteniment professionals a la Unió Europea. Si no està satisfet o té alguna pregunta, comuniqui's amb nosaltres al més aviat possible.
+ Veure mes Caracteristiques

*HITBOX MIG200II 200A *Synergy Soldador *MIG *MAG 5 en 1 Multiprocés Digital *IGBT Soldador de Fil amb *FCAW *MAG *LIFT *TIG 3 anys de garantia

*HITBOX MIG200II 200A *Synergy Soldador *MIG *MAG 5 en 1 Multiprocés Digital *IGBT Soldador de Fil amb *FCAW *MAG *LIFT *TIG 3 anys de garantia TOP 3
Caracteristiques 📌
 • 【5 en 1 Soldador *MIG Potent】Màquina de soldador multiprocés amb *MIG a gas, *MIG sense gas, vareta/*MMA, *LIFT *TIG. La *HITBOX MIG200II soldadora *mig proporciona 2 maneres de soldadura: soldadura manual i soldadura sinèrgica. La soldadura sinèrgica ofereix molts paràmetres de soldadura per a soldar, com a | Voltatge de soldadura | | Corrent de soldadura | | Funció de soldadura | Diàmetre del filferro | Tipus de metall | 2T/4T | Temps previ/posterior al gas |
 • 【*Sinergico *MIG 】Controlat digitalment, s'adapta automàticament al corrent recomanat i la velocitat d'alimentació del filferro en seleccionar el diàmetre del filferro i el material del gas, també pot configurar el corrent de soldadura perquè s'adapti als seus hàbits de soldadura. Fàcil d'usar per a principiants o soldadors professionals.
 • 【Soldador de Fil Multifunció】El soldador *mig té característiques especials que inclouen cràter adaptatiu, control de temperat i flux frontal/posterior per a millorar l'eficiència de la seva soldadura. 2T/4T 2 mètodes de soldadura per a adaptar-se a les seves necessitats. La protecció silenciosa redueix la contaminació acústica i el ventilador només s'encén automàticament quan la temperatura puja massa.
 • 【*Weldable *Aluminum】El *HITBOX MIG200 pot soldar alumini, coure, ferro, acer al carboni, acer inoxidable, *et. És adequat per a la instal·lació de canonades, reparació de motlles, indústria petroquímica, decoració d'edificis, reparació d'automòbils, bicicletes, artesanies i fabricació en general.
 • 【3 anys de garantia】Contingut del paquet: 1 estació de soldadura, 1 abraçadora d'elèctrode, 1 abraçadora de terra, 1 tub d'aire, 1 tub de grafit, 2 corrons, 1 Manual d'usuari. El nostre servei d'atenció al client en línia les 24 hores l'ajudarà amb les reparacions. Compri la seva màquina *HITBOX amb confiança!
+ Veure mes Caracteristiques

*XPOtool MIG100 Soldadora *Flux inversor soldador sense gas soldadora de fil autoprotegit amb *IGBT

*XPOtool MIG100 Soldadora *Flux inversor soldador sense gas soldadora de fil autoprotegit amb *IGBT TOP 4
Caracteristiques 📌
 • Màquina de soldadura *FCAW per a professionals i aficionats al bricolatge
 • Adequat per a la soldadura amb fil autoprotegit sense gas de protecció
 • Aparell portable, ús flexible per a treballs de soldadura fins i tot en exteriors
 • Soldadora amb tecnologia *IGBT moderna i fiable
 • Accessoris: rotllo de fil animat, bufador, pinça de massa, raspall de filferro, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

*IPOTOOLS *MIG-185SYN Maquina de soldar *MIG *MAG sinèrgica - màquina de soldadora de fil sense gas, *MIG sinèrgica amb 185A 230V *IGBT, 3 en 1 *MIG *Flux, Soldador *inverter, 7 anys de garantia

*IPOTOOLS *MIG-185SYN Maquina de soldar *MIG *MAG sinèrgica - màquina de soldadora de fil sense gas, *MIG sinèrgica amb 185A 230V *IGBT, 3 en 1 *MIG *Flux, Soldador *inverter, 7 anys de garantia TOP 5
Caracteristiques 📌
 • ▲ GARANTIA *IPOTOOLS: 7 anys de garantia en les condicions de garantia (que trobarà en les condicions generals fent clic en el nom del venedor: *Ipotools i continuar per a anar a les condicions i ajuda)
 • ▲ SOLDADURA DE FIL *MAG SINÈRGICA: Soldar sempre amb una soldadura forta i consistent. Per a aconseguir la millor qualitat, molts paràmetres han d'estar especialment ben coordinats, la qual cosa és molt difícil d'aconseguir amb l'ajust manual. Gràcies a la funció *Synergic, aquests paràmetres estan *preprogramados segons el diàmetre del fil i la combinació de gasos, la qual cosa facilita la soldadura i garanteix una soldadura òptima
 • ▲ Soldadora *MIG 3 EN 1: Es pot utilitzar com a soldador *mig a gas de 185A o com a soldador *mig sense gas amb fil tubular *FLUX. També és possible soldar amb elèctrode fins a 185A
 • ▲ PANTALLA DIGITAL: Aquest soldador amb inversor està equipat amb una pantalla digital que proporciona un millor control, connexions de soldadura, i els següents paràmetres proporcionen la velocitat d'alimentació de filferro - corrent de soldadura - protecció de selecció de gas de soldadura - diàmetre de filferro - manera 2T/4T
 • ▲ Bobines de filferro: Suporta bobines de filferro de *Ø *200mm / *5Kg màx. / Diàmetre del filferro: 0,*6mm / 0,*8mm / 0,*9mm / 1,*0mm TAMBÉ filo soldar sense gas
+ Veure mes Caracteristiques

*SMAUTOP *MIG-200 Inversor Soldador de filferro continu, 3 en 1 *ARC/*MIG/*TIG 200A *iGBT, 220 V Màquina de soldadura portàtil (vermell)

*SMAUTOP *MIG-200 Inversor Soldador de filferro continu, 3 en 1 *ARC/*MIG/*TIG 200A *iGBT, 220 V Màquina de soldadura portàtil (vermell) TOP 6
Caracteristiques 📌
 • Soldadora semiautomàtica 3 en 1, la soldadora té la manera *ARC / *MIG / *TIG, la interfície operativa és intuïtiva, el mètode d'ajust està unificat, fàcil de dominar.
 • La potència és ajustable de 10 A a 200 A i està equipada amb tecnologia *Inverter que permet soldadures més netes i contínues, eliminant les molèsties de l'elèctrode bloquejat.
 • Accepta filferros de 0,6 mm a 1 mm de diàmetre i ofereix resultats professionals en la soldadura de xapes d'1 mm a 4 mm de gruix.
 • La màquina de soldadura té un dispositiu de protecció incorporat, el motor s'apaga automàticament en cas de sobreescalfament o sobrecàrrega, el nivell de protecció és IP21S i el rendiment d'impermeabilitat és bo.
 • que redueix en gran manera la grandària i el pes de la màquina de soldadura i és adequat per a soldar acer al carboni, ferro, acer inoxidable i altres metalls.
+ Veure mes Caracteristiques

*GREENCUT MMG185 - Soldador *inverter elèctric de fil continu amb gas torbo ventilat, 185A, potència regulable, amb tecnologia *iGBT, màquina soldadora portàtil

*GREENCUT MMG185 - Soldador *inverter elèctric de fil continu amb gas torbo ventilat, 185A, potència regulable, amb tecnologia *iGBT, màquina soldadora portàtil TOP 7
Caracteristiques 📌
 • Capaç de soldar amb gas o sense gas a un màxim de 180 *Amp
 • Inclou l'alimentació il·limitada del filferro, quatre maneres d'ús escalats, tremp del dial, el rodet dual, el canvi fàcil *MIG/*MAG i sistema de corrons *switch-*over
 • Aporta un nou nivell de prestacions i de precisió en la soldadura contínua d'alimentació per cable per a facilitar el seu treball i fer-ho més còmode, ràpid i efectiu
 • Cicle de treball 100% a 60 *Amp., 60% a 74 *Amp. i 10% a 180 *Amp
 • Per a ús de fils de 0.8 mm a 1.0 mm
+ Veure mes Caracteristiques

SOLDADOR FIL CONTINU SENSE GAS *GERMAN *FORCE SOLDADORA VENTILADA MAQUINA DE SOLDAR ACCESSORIS INCLOSOS *MIG 100

SOLDADOR FIL CONTINU SENSE GAS *GERMAN *FORCE SOLDADORA VENTILADA MAQUINA DE SOLDAR ACCESSORIS INCLOSOS *MIG 100 TOP 8
Caracteristiques 📌
 • ✅ Tensió De Xarxa Monofàsica. Volt 220. Freqüència HZ 50. Fusible Max *Amp 13. Tensió Max En *Vacio Volt 19,5. Interval de corrent de treball 50-90 A. Ideal per a soldar xapa 0-*3mm. *Portatil. Protecció de sobrecàrrega
 • ✅ Instrumentació necessària per a treball amb: Mini rodet de filferro de 0. 9 mm, 3 capdavanteres de pistola *mig, careta anti projeccions amb cristall negre, raspall amb piqueta.
 • ✅ Control de velocitat de gir de rodet. Control de potència. Rendiment 10% A 35% A 60% A 110 A 60 A 35 A Ventilada. Si Fils *ø mm 0,9 i també 0,6. Classe D'Aïllament H. Classe De Protecció IP 21
 • ✅ Dimensions (*LxAxA) cm *36x20x32. Pes amb accessoris 14KG. Fil de soldadura tipus: recobert de *fundente. Ventilador de refredament. Control de velocitat de gir de rodet. Accessoris inclosos.
+ Veure mes Caracteristiques

*HITBOX Multifunció Màquina de soldar *MIG - 200A Pantalla *LCD a Color Soldador de Fil Sense Gas amb *IGBT Inversor *MIG *MMA *Lift *TIG Mescla de gasos, Màquina de Soldadura *MIG(model: MT2000)

*HITBOX Multifunció Màquina de soldar *MIG - 200A Pantalla *LCD a Color Soldador de Fil Sense Gas amb *IGBT Inversor *MIG *MMA *Lift *TIG Mescla de gasos, Màquina de Soldadura *MIG(model: MT2000) TOP 9
Caracteristiques 📌
 • ★ Pantalla LED revolucionària: el disseny exclusiu de pantalla *LCD de *HITBOX per a interacció humana li ofereix una visualització precisa de dades i fa que la lectura sigui més fàcil i clara sense llevar el casc. Fàcil de transportar amb un mànec, perfecte per al manteniment a l'aire lliure, equip agrícola, equipo vial i bricolatge.
 • ★ Funció del dispositiu de soldadura *MIG *MAG – *HITBOX professional soldador de fil suporta el gas, gas barrejat i funció sense gas. La màquina de soldadura *mig de filferro de farciment funciona fàcilment amb 0,8/1,0 mm massís/filferro de flux perfecte per a soldar peces de treball amb un gruix d'1 a 8 mm.
 • ★ Funció *LIFT *TIG - Adequat per a 1,6 mm i 2,4 mm de tungstè per a soldar 1-6 mm de gruix. En gran manera soldadura d'acer inoxidable, xapa de ferro, acer al carboni. És necessari obtenir *WP-17V per a utilitzar la soldadura d'elevació *Wig. Tingui en compte que la llanterna *TIG *WP-17V no està inclosa en aquest paquet.
 • ★ Funció *MMA - Corrent 22 ~ 200 amperes. 2,5/3,2/4,0 mm elèctrodes tots adequats MT2000 i soldadura de plaques de 2-12 mm de gruix excel·lent. És súper fàcil encendre un arc, poca esquitxada, corrent estable i bon rendiment.
 • ★ SERVEI CORRENT - Si troba un problema en usar aquesta màquina de soldadura *mig, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres la primera vegada. El nostre servei al client en línia les 24 hores l'ajudarà a solucionar. Compri fàcilment la màquina de soldadura *HITBOX amb confiança!
+ Veure mes Caracteristiques

Maquina Soldar,*Aomdom *ARC/*MIG/*TIG 3 *In 1 Soldador *Inverter Professional *200a *MMA *IGBT Soldador D'Arc 220 V Màquina De Soldar Digital *LCD Soldador Elèctrode *Portatil Grup De Soldar

Maquina Soldar,*Aomdom *ARC/*MIG/*TIG 3 *In 1 Soldador *Inverter Professional *200a *MMA *IGBT Soldador D'Arc 220 V Màquina De Soldar Digital *LCD Soldador Elèctrode *Portatil Grup De Soldar TOP 10
Caracteristiques 📌
 • 【Màquina de soldadura tres en un】: la màquina de soldadura té manera *ARC/*MIG/*TIG, la interfície d'operació és amigable, el mètode d'ajust està unificat, és fàcil de dominar, la màquina de soldadura té botons de canvi de funció i control de corrent i voltatge *perillas, i la pantalla digital intel·ligent li permet operar més fàcilment.
 • 【Sistema de control digital】: S'adopta el sistema de control digital complet per a aconseguir un control precís i una longitud d'arc estable en el procés de soldadura. El sistema de control d'alimentació de filferro completament digital fa que l'alimentació de filferro sigui més precisa i estable.
 • 【Tecnologia *IGBT avançada】: la tecnologia *IGBT i el control únic milloren la confiabilitat de la màquina de soldadura, el corrent de soldadura és estable, l'arc és excel·lent i la freqüència de l'inversor és de 35 KHZ, la qual cosa redueix en gran manera la grandària i el pes de la màquina de soldadura, i És adequat per a soldar acer al carboni, ferro, acer inoxidable i altres metalls.
 • 【Protecció de seguretat】: la màquina de soldar té un dispositiu de protecció incorporat, el motor es detindrà automàticament quan es *sobrecaliente o se sobrecarregui, el nivell de protecció és IP21S i el rendiment a prova d'aigua és bo. Si hi ha algun problema, pregunti'ns al primera vegada o consulti la guia de problemes en el manual del producte.
 • 【Aplicació àmplia】: la màquina de soldadura és compacta i fàcil d'emmagatzemar, la qual cosa és molt adequat per a usuaris principiants/avançats, i s'usa àmpliament en el manteniment d'automòbils, soldadura de canonades, bricolatge manual i manteniment de diversos equips.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Maquina de Soldar de Fil

Nota 9.9
*IPOTOOLS *MIG-160ER Màquina de soldar *MIG *MAG - Màquina de soldar *MIG amb 160A 230V *IGBT, Màquina d'elèctrodes 3 en 1 *MIG *Flux *MMA, Màquina de soldadura *inverter portàtil, 7 anys de garantia
*IPOTOOLS *MIG-160ER Màquina de soldar *MIG *MAG - Màquina de soldar *MIG amb 160A 230V *IGBT, Màquina d'elèctrodes 3 en 1 *MIG *Flux *MMA, Màquina de soldadura *inverter portàtil, 7 anys de garantia
Fabricant IPOTOOLS
Nota 8.5
*HITBOX MIG250DP 5 en 1 Maquina de Soldar *MIG Continu Multiprocés Portàtil *Monopulso Soldador a Fil amb Inversor *IGBT 250A 230V *MIG *TIG *ARC, Pantalla a Color, Alumini Soldat
*HITBOX MIG250DP 5 en 1 Maquina de Soldar *MIG Continu Multiprocés Portàtil *Monopulso Soldador a Fil amb Inversor *IGBT 250A 230V *MIG *TIG *ARC, Pantalla a Color, Alumini Soldat
Fabricant HITBOX
Nota 8.0
Soldadora *MIG 130, Soldadora d'Elèctrodes, Màquina de Soldadura de Filferro de Farciment, inclou Rotllo de Filferro, Màscara i Raspall, sense Gas, IP 21S, 50-120 A/230 V, 34,2 cm * 18 cm * 35 cm
Soldadora *MIG 130, Soldadora d'Elèctrodes, Màquina de Soldadura de Filferro de Farciment, inclou Rotllo de Filferro, Màscara i Raspall, sense Gas, IP 21S, 50-120 A/230 V, 34,2 cm * 18 cm * 35 cm
Fabricant TLGREEN
Nota 7.8
*VEVOR Màquina de Soldadura 3 en 1 Soldador Inversor 50-250 A Soldadora *MIG-250 *MIG *MMA *TIG de Pantalla Digital 2,2-12 m/*min Gruix del Cable de 0,6 mm, 0,8 mm, 1 mm per a Soldar Aliatge, Acer, Ferro
*VEVOR Màquina de Soldadura 3 en 1 Soldador Inversor 50-250 A Soldadora *MIG-250 *MIG *MMA *TIG de Pantalla Digital 2,2-12 m/*min Gruix del Cable de 0,6 mm, 0,8 mm, 1 mm per a Soldar Aliatge, Acer, Ferro
Fabricant VEVOR
Nota 7.7
*YESWELDER Soldador *MIG *MAG 205A 230V *MIG/*Lift *TIG/*MMA 3 en 1, Soldador de Fil Gas/sense Gas, Inversor *IGBT, Dispositiu de Soldadora Multiprocés
*YESWELDER Soldador *MIG *MAG 205A 230V *MIG/*Lift *TIG/*MMA 3 en 1, Soldador de Fil Gas/sense Gas, Inversor *IGBT, Dispositiu de Soldadora Multiprocés
Fabricant YESWELDER
Nota 7.6
*Reboot Soldadora *MIG 145A *1kg 230V *IGBT Sense Gas *MIG/*ARC/*Lift *TIG 3 en 1 Nucli de flux Màquina de soldadura per inversor *MMA *MIG *MAG RBM1450 Noves actualitzacions
*Reboot Soldadora *MIG 145A *1kg 230V *IGBT Sense Gas *MIG/*ARC/*Lift *TIG 3 en 1 Nucli de flux Màquina de soldadura per inversor *MMA *MIG *MAG RBM1450 Noves actualitzacions
Fabricant Reboot
Nota 7.5
*WELDES Set *Weldman MICRO *MIG 200 *MIG/*MAG - Màquina de soldar inversor 200 *Amp 3 en 1 *FLUX *MMA, color vermell
*WELDES Set *Weldman MICRO *MIG 200 *MIG/*MAG - Màquina de soldar inversor 200 *Amp 3 en 1 *FLUX *MMA, color vermell
Fabricant WELDES
Nota 7.4
*IPOTOOLS *MIG-185R Màquina de soldar *MIG *MAG - Màquina de soldar *MIG amb 185A 230V *IGBT, Màquina d'elèctrodes 3 en 1 *MIG *Flux *MMA, Màquina de soldadura *inverter portàtil, 7 anys de garantia
*IPOTOOLS *MIG-185R Màquina de soldar *MIG *MAG - Màquina de soldar *MIG amb 185A 230V *IGBT, Màquina d'elèctrodes 3 en 1 *MIG *Flux *MMA, Màquina de soldadura *inverter portàtil, 7 anys de garantia
Fabricant IPOTOOLS
Nota 7.4
SOLDADOR *INVERTER FIL CONTINU SENSE GAS *MIG I ELÈCTRODES *MAG 130 A 2 EN 1 SOLDADORA VENTILADA MAQUINA DE SOLDAR ROYAL *POWER
SOLDADOR *INVERTER FIL CONTINU SENSE GAS *MIG I ELÈCTRODES *MAG 130 A 2 EN 1 SOLDADORA VENTILADA MAQUINA DE SOLDAR ROYAL *POWER
Fabricant ROYAL POWER
Nota 7.4
Maquina Soldador 3 en 1 *ARC/*MIG/*TIG,*Aomdom soldador *inverter 220V 200A,amb *antalla digital *LCDpara soldador elèctrode soldadura Soldadora portàtil *per reparació i manteniment de diversos equips
Maquina Soldador 3 en 1 *ARC/*MIG/*TIG,*Aomdom soldador *inverter 220V 200A,amb *antalla digital *LCDpara soldador elèctrode soldadura Soldadora portàtil *per reparació i manteniment de diversos equips
Fabricant Aomdom

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-7 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables