Les Millors Maquines d'Aigua a Presion Maig 2023

🔥 Les 3 Millors Maquines d'Aigua a Presion

*Cecotec *hidrolimpiadora *HidroBoost 1400 *EasyMove. Compacta, potent i portàtil. Rodes i ansa alta. *Máx potència 1400 W. Cabal *máx 408 l/h. 105 bars màx. Filtre torbo i filtre ajustable.

Caracteristiques 📌
 • Gràcies al seu màxim cabal de 408 litres/hora permet netejar una major superfície en menys temps. Netejaràs ràpida i eficaçment qualsevol superfície sense adonar-te.
 • Usa tranquil·lament la *hidrolimpiadora durant períodes de neteja intensius tranquil·lament gràcies a la seva bomba d'alumini que ofereix major fiabilitat, i permet temps d'ús superiors, que les bombes comunes gràcies a una menor fatiga.
 • La *HidroBoost 1400 *EasyMove permet eliminar la brutícia més difícil gràcies a la seva potent pressió màxima que genera fins a 105 bar. Parets de pedra, sòls ceràmics (d'exterior), mobiliari de jardí, eines de camp… adéu brutícia, hola neteja!
 • Incorpora un filtre polvoritzadora que pot variar la pressió de la sortida d'aigua gràcies a la seva regulació girant únicament la punta. Tria entre un doll en manera concentrada, per a brutícia puntual molt adherida, o en manera esprai per a abastar superfícies àmplies sense risc a danyar-les.
 • Pots netejar desplaçant-te còmodament gràcies al seu gran radi d'acció de fins a 11 metres. Així, podràs centrar-te en el plaer de veure com desapareix la brutícia sense haver de preocupar-te a traslladar la *hidrolimpiadora constantment. A més, permet un fàcil desplaçament gràcies a les seves rodes i l'ansa alta.
+ Veure mes Caracteristiques

*Cecotec *hidrolimpiadora *HidroBoost 1400. Compacta, potent i portàtil. *Máx potència 1400 W. Cabal *máx 408 l/h. 105 bars *máx pressió. Radi d'acció + 9 m. Filtre ajustable. Ansa de transport.

*Cecotec *hidrolimpiadora *HidroBoost 1400. Compacta, potent i portàtil. *Máx potència 1400 W. Cabal *máx 408 l/h. 105 bars *máx pressió. Radi d'acció + 9 m. Filtre ajustable. Ansa de transport.
Marca: Cecotec
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Gran potència de 1400 W per a eliminar la brutícia més difícil de manera ràpida i eficient. Màxim cabal de 408 litres/hora que permet netejar una major superfície en menor temps. Bomba *HardPump d'alumini per a major fiabilitat que permet temps d'ús prolongats.
 • Radi d'acció superior a 9 metres per a un ús còmode i total llibertat de moviment. Màxima pressió de 105 bars que genera un tret d'aigua potent per a eliminar la brutícia més incrustada. Filtre polvoritzadora amb sortida d'aigua adaptable que regula la intensitat.
 • Connexió ràpida i fàcil de la mànega d'alta pressió i de la llança a la pistola mitjançant sistema *iClick. Pistola ergonòmica per a netejar de manera còmoda i segura gràcies al seu sistema de bloqueig de gallet *BS-*Block. Gallet amb sistema Acte *Start-Stop per a aconseguir major seguretat i control.
 • Ampli *enrollacables lateral per a recollir el cable de manera ordenada. Permet col·locar i subjectar la pistola verticalment i sense esforços al costat del cos. Mànega d'alta pressió de 3 metres de longitud per a oferir àmplia llibertat de moviment.
 • Gràcies a la llança, que es connecta a la pistola, permet netejar superfícies menys accessibles o a major altura. Es pot utilitzar amb aigua a una elevada temperatura de fins a 50 °C. Kit de neteja per a evitar possibles obstruccions indesitjades i mantenir-la sempre neta.
+ Veure mes Caracteristiques

*Kärcher *Hidrolimpiadora d'alta pressió K 2 Universal 110 bar/*Mpa, 1.4 KW (1.673-000.0)

*Kärcher *Hidrolimpiadora d'alta pressió K 2 Universal 110 bar/*Mpa, 1.4 KW (1.673-000.0)
Marca: Kärcher
El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Compartiment per a cable integrat
 • Magatzematge d'accessoris confortable
 • Sistema *quick *connect
 • L'equip pot emportar-se i transportar-se fàcilment

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Maquines d'Aigua a Presion al millor preu.

Si estàs buscant comprar Maquines d'Aigua a Presion, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Maquines d'Aigua a Presion, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Maquina d'Aigua a Presion estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Maquina d'Aigua a Presion Més Barata

*Kärcher K2 *Full Control - *Hidrolimpiadora d'alta pressió per a exteriors 110 bar, 1400 W, 360 L/h (1.673-400.0)

*Kärcher K2 *Full Control - *Hidrolimpiadora d'alta pressió per a exteriors 110 bar, 1400 W, 360 L/h (1.673-400.0)
Marca: Kärcher
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • *Hidrolimpiadora refrigerada per aire, 20-110 bars de pressió, 2-11 *Mpa, 360 l/H de cabal d'aigua
 • Llança polvoritzadora *Full Control Clic Vari *Power i filtre torbo amb regulació de la pressió girant la llança
 • Les subjeccions per a la pistola d'alta pressió i el cable fa que sempre estigui llesta per a ser utilitzada
 • Ansa telescòpica i rodes per a ajuden en el seu emmagatzematge i transport
 • Dispositiu tubular per a aspirar detergent
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Maquines d'Aigua a Presion que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Maquines d'Aigua a Presion disponibles en Maig del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Maquines d'Aigua a Presion veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Maquina d'Aigua a Presion Calitat - Preu

*Hidrolimpiadora - *SUNPOW *Hidrolimpiadora d'Alta Pressió (169 bar Max, 342L / h, 1800W) 4 tipus de filtres, *Enrollador de Mànega, Mànega, Dipòsit per a Detergent

*Hidrolimpiadora - *SUNPOW *Hidrolimpiadora d'Alta Pressió (169 bar Max, 342L / h, 1800W) 4 tipus de filtres, *Enrollador de Mànega, Mànega, Dipòsit per a Detergent
Marca: SUNPOW
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • [Motor Potent i Funció *SST] Aquest *hidrolimpiadora a pressió té un incorporat motor potent de 1800 Watt que genera fins a *169bar MAX/342L/h per a aconseguir màxim poder de neteja. El Sistema de Parada Total (*SST) apaga automàticament la bomba quan el gallet no està accionat per a estalviar energia i prolongar la vida útil de la bomba.
 • [Segur i de confiança] Dispositiu sensor tèrmic intel·ligent incorporat, quan la temperatura del motor excedeix els 60 ° C, la màquina s'apagarà automàticament. Després de pressionar el bloqueig de seguretat de la pistola de gallet, la pistola de gallet no es pot operar.
 • [Fàcil de Moure i Emmagatzemar] El disseny compacte, vertical, amb rodes i mànec li permet portar aquest netejador a pressió elèctrica al lloc on el necessiti. La mànega d'alta pressió connectada directament a la unitat i el rodet de mànega són fàcil d'operar. Tots els accessoris es poden emmagatzemar directament en el dispositiu.
 • [5 Filtres per a Múltiples Tasques de Neteja] Els filtres de 0°, 15°, 25°, 40° i Tanc de Detergent es poden utilitzar per a abordar diferents tasques de neteja. És perfecte per a revestiment, entrades, cobertes, *cementeras, paviments, piscines, mobles d'exterior, cotxes, camions, caravanes, cubs d'escombraries, gàbies dels animals, patis, tanques, finestres, equips de jardineria i més.
 • [Servei Postvenda] OBTINDRÀ: 1 * *hidrolimpiadora a Pressió *SUNPOW, 1 * Pistola de Polvorització, 4 * Filtres de Connexió Ràpida, 1 * Raspall, 1 * Tanc de Detergent Extraïble, 1 * Mànega d'Alta Pressió. Si té algun problema, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres, l'ajudarem a resoldre al més aviat possible.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Maquines d'Aigua a Presion

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Maquines d'Aigua a Presion que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Maquines d'Aigua a Presion

MICHELIN MPX22EH *Hidrolimpiadora d'alta pressió, Blava, 2200 W

Caracteristiques 📌
 • Pressió (bar) màx. 160; consum d'energia (*kw) 2, 2; cabal (l/h) màx. 460; temperatura d'alimentació (°c) màx. 50
 • *Hidrolimpiadora ideal per a la neteja de motos, cotxes, furgonetes, camions i superfícies exteriors de la casa inclou pistola, llança i mànega d'alta pressió (6 m), cap de doll giratori, cap de doll ajustable i kit d'escuma. Els accessoris sempre en ordre gràcies al suport d'accessoris integrat en la part posterior de la màquina
 • Equipat amb *enrollador de mànega, mànec telescòpic lliscant i suport d'accessoris integrat en la part posterior de la màquina
 • Connexió ràpida d'entrada d'aigua amb filtre *inspeccionable que atrapa les impureses i assegura el perfecte funcionament de la *hidrolimpiadora
 • Total stop *system en deixar anar la palanca de l'arma, la *hidrolimpiadora s'apaga assegurant un menor desgast i un major estalvi d'energia
+ Veure mes Caracteristiques

*Wilks-USA *TX750i *Hidrolimpiadora d'Alta Pressió a Gasolina - 8,0 HP - 3950 *PSI - 272 Bar

Caracteristiques 📌
 • Ve amb una garantia d'ús domèstic de 12 mesos de *Wilks-USA. Estoc complet, accessoris, recanvis i suport tècnic en línia
 • Simplement col·loqui-ho en el maleter del seu automòbil o a bord del seu pot i aquesta meravella alimentada amb una aixeta o barril li donarà una neteja d'alta potència en un instant
 • Inclou cinc puntes de ceràmica d'ajust ràpid amb una durabilitat increïble
 • Produint un poderós pic de 3950PSI, pot netejar qualsevol cosa que hagi d'enfrontar; ja siguin motos de cross, *quads, pots, actuacions, cobertes o entrades
 • Utilitat molt convenient, aquesta rentadora d'alta pressió pot alimentar-se des d'una font externa (Barril) o alimentar-se a la xarxa interna d'aigua (*Faucet), perquè pugui usar-la allà on estigui.
+ Veure mes Caracteristiques

*KKmoon Emprovador de pressió d'aigua 2,5 *MPa 25 kg màquina de bomba de prova hidràulica manual amb mànega G1/2 polzades

Caracteristiques 📌
 • Eina pràctica: una bomba de prova autònoma, portàtil, de grandària petita i d'alta pressió que s'alimenta a mà.
 • Potent eina: bomba de prova de precisió en sistemes d'aire comprimit, vapor i refrigeració, instal·lacions d'oli, instal·lacions d'aspersor i en construcció de caldera i recipient a pressió.
 • Eina pràctica: ve complet amb una mànega llarga que pot suportar alta pressió i es pot utilitzar directament a la bomba i el tub. Eina pràctica: ve complet amb una mànega llarga que pot suportar alta pressió i es pot utilitzar directament a la bomba i al tub.
 • Fàcil d'usar: amb filtre, evita que la impuresa entri en la bomba.
 • Àmplia aplicació: adequat per a productes químics, construcció, lampisteria, petroli, carbó, fosa, construcció naval i altres indústries.
+ Veure mes Caracteristiques

*FIXKIT *Hidrolimpiadora d'Alta Pressió (1800 W, 160 bar, 480 l / h), Elèctrica Netejadora a Pressió per a Exteriors per a Llar Jardí i Cotxe, amb Pistola Netejador Cable Mànega i 2 Filtres

Caracteristiques 📌
 • ☘【ALTA PRESSIÓ】Un motor de 1800 W pot proporcionar una pressió màxima de 2320 *psi per a eliminar la brutícia més difícil de manera ràpida i eficient. La capacitat de neteja és millor que la de 90% de les *hidrolimpiadora del mercat.
 • ☘【DISSENY *PREMIUM】Anses d'alta qualitat i pistoles polvoritzadores per a una major vida útil. Amb 2 filtres ajustables pots triar com vols netejar, s'adapta perfectament a tots els tipus de neteja.
 • ☘【LLARGA VIDA ÚTIL】Equipat amb cables de 9,7 m i mànegues de 6,2 m per a la neteja de totes les àrees de porxo, terrasses, entrades i patis. Ofereix una gran ajuda per a netejar bicicletes, mobles de jardí, automòbils, motocicletes, etc.
 • ☘【FÀCIL OPERACIÓ】Simplement munta el netejador d'alta pressió, connecta la mànega, selecciona el filtre i usa per a començar a netejar-la immediatament. NOTA: abans d'encendre el netejador d'alta pressió asseguri's que el filtre està instal·lat de manera segura.
 • ☘【El PAQUET INCLOU】Netejador d'alta pressió *FIXKIT d'alta pressió, 2 filtres, mànega d'alta pressió, netejador, pistola polvoritzadora i accessoris.
+ Veure mes Caracteristiques

*Hidrolimpiadora - *SUNPOW *Hidrolimpiadora d'Alta Pressió (199 bar Max, 300L / h) 8 tipus de filtres, 2 Pistoles *Rociadoras, Raspall de Truges Suaus, Dipòsit de Detergent Incorporat

Caracteristiques 📌
 • [Potent Força de Neteja] El motor potent de genera fins a *199bar MAX/300L/H per a aconseguir un màxim poder de neteja sense cap esforç. No sols porta major comoditat per a netejar totes les superfícies, sinó també estalvia temps, energia i aigua.
 • [Múltiples Accessoris i Simple Emmagatzematge] La pistola a pressió, els 8 filtres i diversos accessoris es poden emmagatzemar directament en el dispositiu per a estalviar l'espai i facilitar l'emmagatzematge. Pot portar-ho al lloc on el necessiti per a netejar sense cap esforç.
 • [*Hidrolimpiadora Multifuncional] Solució de neteja a pressió ideal per a tots tipus de vehicles, cotxes, vaixells, caravanes, llars, entrades, cobertes, *cementera, paviment, piscines, mobles d'exterior, patis, etc. Compte amb poder de neteja d'exterior per a fer treballs de neteja ràpids.
 • [Funció *SST i *GFCI] El Sistema de Parada Total (*SST) apaga automàticament la bomba quan el gallet no està accionat per a estalviar energia i prolongar la vida útil. Els circuits o els *tomacorrientes estan equipats amb Interruptor del Circuit de Pèrdua a Terra (*GFCI). Es pot tallar l'alimentació ràpidament.
 • [Servei Postvenda Professional] OBTINDRÀ: 1 * *SUNPOW *hidrolimpiadora, 8 * Filtres de Polvorització, 1 * Raspall de Truges Suaus, 1 * Mànega d'Alta Pressió de, 1 * dipòsit de detergent incorporat, 2 * Barra d'aerosol. Si té algun problema, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres, l'ajudarem a resoldre al més aviat possible.
+ Veure mes Caracteristiques

Bosch *Hidrolimpiadora d'Alta Pressió *UniversalAquatak 130 (1700 W, 130 Bars)

Caracteristiques 📌
 • Inclou: *UniversalAquatak 130, pistola d'alta pressió de Bosch, mànega de 6 m, filtre 3 en -1, filtre d'escuma a alta pressió amb dipòsit, filtre d'aigua transparent (3165140883702)
 • Eines de la sèrie Universal de Bosch: flexibilitat i potència amb solucions intel·ligents per a múltiples projectes
 • *Hidrolimpiadora d'alta pressió *UniversalAquatak 130 per a netejar amb potència a 130 bars de pressió
 • Aplicacions versàtils de neteja gràcies al seu filtre 3 en 1 que conjumina doll pla, doll rotatori i doll recte
 • Emmagatzematge compacte, gran mobilitat gràcies a la seva empunyadura extraïble i rodes grans per a un control més senzill
+ Veure mes Caracteristiques

*Jroyseter Rentadora D'Actuacions Pistola D'Aigua amb Disseny De Sivella Rentadora D'Automòbils D'Alta Pressió Màquina Pistola D'Aigua per a Rentar Actuacions Finestres Parets Plantes Parets Eina

Caracteristiques 📌
 • Alta qualitat: la pistola d'aigua de rentada d'actuacions està feta de material d'aliatge d'alumini galvanitzat d'alta qualitat, que és durador. No és fàcil de deformar i danyar, la qual cosa té una llarga vida útil.
 • Disseny de sivella: utilitza un disseny de sivella convenient, que pot estalviar esforç. Té un mànec ergonòmic còmode, fins i tot si l'usa durant molt de temps, no el farà sentir cansat. Pot millorar l'eficiència del seu treball.
 • Pressió forta: la pistola d'aigua de rentada d'actuacions té una pressió molt forta, que té un abast d'uns 15 metres. Pot rentar fàcilment el sediment de l'automòbil, que és una eina indispensable per a netejar el seu automòbil.
 • Ajust d'esquitxada d'aigua: la seva esquitxada d'aigua és ajustable. El capçal giratori de la pistola d'aigua per a rentada d'actuacions es pot ajustar a quatre estats de ruixat: dutxa, paraigua, paraigua punxegut i ruixat directe. Bé pot satisfer les seves diferents necessitats.
 • Aplicació: és molt adequat per a rentar finestres, rentar actuacions, regar plantes i rentar parets, etc. Aquesta és la seva eina ideal per a rentar actuacions.
+ Veure mes Caracteristiques

Bosch *EasyAquatak 120 Netejador d'alta pressió (3 x filtre, pistola d'alta pressió, filtre d'aigua transparent, cable de 5 m, caixa, 1500 watts, pressió: 120 bar, cabal màxim: 350 l / h)

Caracteristiques 📌
 • Eines de la línia *Easy de Bosch: complements útils per a tota mena de petits projectes
 • *Hidrolimpiadora d'alta pressió compacta *EasyAquatak 120, per a una neteja eficaç i sense esforç
 • Múltiples possibilitats d'aplicació gràcies als seus accessoris inclosos en el subministrament
 • Compacta i manejable gràcies al seu disseny estable i al pràctic compartiment d'emmagatzematge per a la mànega
 • Inclou: *EasyAquatak 120, mànega 5 metres, filtre Vari jet fan, filtre rotatiu i filtre de detergent 450 ml; filtre d'aigua opac
+ Veure mes Caracteristiques

*Makita HW101 - *Hidrolimpiadora

Caracteristiques 📌
 • Alt cabal d'aigua per a netejar de manera més eficient
 • Recipient per a detergent de 0.5L per a col·locar en la llança
 • Ràcord mascle tipus *gardena per a la presa d'aigua
 • Interruptor recobert de goma per a evitar l'entrada d'aigua en el seu interior
 • Potència 1300 W, Pressió màx. 100 bar, Flux de l'aigua *360l/h, Temperatura d'aigua 0 C, Pes 6 5 kg, Mànega d'alta pressió 3 m, Pistola d'alta pressió, Llança extensora amb filtre pla, Recipient de detergent 0.5L amb difusor, Maniguet per a mànega
+ Veure mes Caracteristiques

Irrigador Bucal, Irrigador Dental *Professionale amb 8 Filtres Multifuncionals, Capacitat de *600ml, 10 Ajustos de Pressió de l'aigua, Aprovat per la *FDA/CE (Blanco)

Caracteristiques 📌
 • 8 puntes de doll multifuncionals per a ús familiar: *TUREWELL *Home Oral *Irrigator ve amb 8 puntes, incloses 3 puntes de doll clàssiques, 1 netejador de llengua, 1 punta de placa dental, 1 punta d'ortodòncia, 1 punta periodontal i punta de raspall de dents. Aquestes puntes de doll multifuncionals poden ajudar-ho a netejar on el raspall de dents no pot tocar-se fàcilment. Els filtres de doll es poden emmagatzemar de manera higiènica i convenient en la coberta de ranures segellades
 • Gran tanc d'aigua de 600 ml i dissenyo antifugides: aquest fil dental d'aigua dental té una gran capacitat d'aigua de 600 ml per a 90 segons de flux d'aigua. El disseny antifugides assegurarà que no hi hagi fugides de líquid quan ho usi. El tanc d'aigua i la coberta superior de la punta del doll són desmuntables, fàcils d'omplir d'aigua i netejar totes les parts del fil dental. Les ventoses de buit en la part inferior del fil dental poden sostenir-se en la superfície llisa i no es llisca
 • Pressió personalitzada i potent: presenta 10 configuracions de pressió d'aigua (rang de 30-125 *PSI). Provi les diferents pressions d'aigua per a trobar un entorn còmode per a les seves dents i genives. 1250-1700 vegades / *min per a pols d'aigua d'alta freqüència garanteix la millor higiene bucal, que el raspallat i el fil dental tradicionals no poden aconseguir.
 • Punta de doll giratori de 360 ​​°: el filtre de doll de rotació de 360 ​​° pot aconseguir totes les àrees de la boca i elimina el 99% de tota la placa per a evitar la càries dental i el sagnat de les genives.
 • Servei postvenda amigable les 24 hores: el *Flosser d'aigua està fet de material ABS segur i està aprovat per IPX4, *FDA, CE, FCC, etc. Perquè pugui usar-ho amb seguretat. Amb 12 mesos de garantia, la seva satisfacció serà excel·lent novament! El nostre equip està dedicat a respondre de manera ràpida i eficient a totes les preguntes i necessitats. No dubti a contactar-nos si hi ha algun problema sobre aquest tema.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Maquina d'Aigua a Presion

Nota 9.9
*Hidrolimpiadora - *SUNPOW *Hidrolimpiadora d'Alta Pressió (169 bar Max, 342L / h, 1800W) 4 tipus de filtres, Mànega, Dipòsit de Detergent
*Hidrolimpiadora - *SUNPOW *Hidrolimpiadora d'Alta Pressió (169 bar Max, 342L / h, 1800W) 4 tipus de filtres, Mànega, Dipòsit de Detergent
Fabricant SUNPOW
Nota 8.5
*Kärcher K5 *Full Control - *Hidrolimpiadora d'alta pressió per a exteriors 145 bar, 2100 W, 500 L/h (1.324-500.0)
*Kärcher K5 *Full Control - *Hidrolimpiadora d'alta pressió per a exteriors 145 bar, 2100 W, 500 L/h (1.324-500.0)
Fabricant Kärcher
Nota 8.0
Casals C63010000 *Hidrolimpiadora, 1400 W, 105 Bars, cabal *máx de 6,8 l/*min, Mànega a pressió de *5m, dispensador de sabó Incorporat, angle d'Esprai 0-60, Taronja i Negre
Casals C63010000 *Hidrolimpiadora, 1400 W, 105 Bars, cabal *máx de 6,8 l/*min, Mànega a pressió de *5m, dispensador de sabó Incorporat, angle d'Esprai 0-60, Taronja i Negre
Fabricant CASALS
Nota 7.8
*Comforday Netejador Vapor Mà, Netejador de Vapor Portàtil d'Usos Múltiples amb 9 Accessoris per a Llevar Taques, Catifes, Cortines, Seients d'Acte, Cuina, Pis, Bany
*Comforday Netejador Vapor Mà, Netejador de Vapor Portàtil d'Usos Múltiples amb 9 Accessoris per a Llevar Taques, Catifes, Cortines, Seients d'Acte, Cuina, Pis, Bany
Fabricant Comforday
Nota 7.7
Cafetera *Espresso *Sboly, Cafetera 2 en 1 per a Nespresso Compatible amb Cafè Mòlt i en Càpsules, Màquina de *Espresso de 19 Bars amb Tanc d'Aigua Amovible i Filtre de Vapor
Cafetera *Espresso *Sboly, Cafetera 2 en 1 per a Nespresso Compatible amb Cafè Mòlt i en Càpsules, Màquina de *Espresso de 19 Bars amb Tanc d'Aigua Amovible i Filtre de Vapor
Fabricant Sboly
Nota 7.6
*Flosser d'aigua, *TUREWELL Irrigador bucal dental professional 600 ML Gran capacitat de dipòsit amb puntes multifuncionals 10 Pressions d'aigua *Flosser dental de placa de cocció
*Flosser d'aigua, *TUREWELL Irrigador bucal dental professional 600 ML Gran capacitat de dipòsit amb puntes multifuncionals 10 Pressions d'aigua *Flosser dental de placa de cocció
Fabricant TUREWELL
Nota 7.5
*oasser *Hidrolimpiadora d'Alta Pressió Elèctrica Netejadora Alta Pressió 1600W *140bar 420L/H Pistola Polvoritzadora amb Filtre de 5 Peces 5M Mànega CW6
*oasser *Hidrolimpiadora d'Alta Pressió Elèctrica Netejadora Alta Pressió 1600W *140bar 420L/H Pistola Polvoritzadora amb Filtre de 5 Peces 5M Mànega CW6
Fabricant oasser
Nota 7.4
Bosch *AdvancedAquatak 140 - *Hidrolimpiadora d'Alta Pressió, 2100 W, en Caixa
Bosch *AdvancedAquatak 140 - *Hidrolimpiadora d'Alta Pressió, 2100 W, en Caixa
Fabricant Bosch Home and Garden
Nota 7.4
*Ovonni Irrigador Dental Professional, 7 Filtres Intercanviables, 10 Ajustos de Pressió, 600 ML de Gran Tanc d'Aigua, Recomanat per Dentistes i Metges d'Higiene Bucal, Cura Familiar
*Ovonni Irrigador Dental Professional, 7 Filtres Intercanviables, 10 Ajustos de Pressió, 600 ML de Gran Tanc d'Aigua, Recomanat per Dentistes i Metges d'Higiene Bucal, Cura Familiar
Fabricant Ovonni
Nota 7.4
*Black+*Decker BXPW1600PE *Hidrolimpiadora d'Alta Pressió (1600 W, 125 bar, 420 l/h) amb Pati *Cleaner i Raspall Fix
*Black+*Decker BXPW1600PE *Hidrolimpiadora d'Alta Pressió (1600 W, 125 bar, 420 l/h) amb Pati *Cleaner i Raspall Fix
Fabricant Black+Decker

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2021-1-10 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables