₯ ⭐️ Les 10 Millors Lamparas de Teràpia de Llum de 2023 ⭐️

🔥 Les 3 Millors Lamparas de Teràpia de Llum

*Anykuu Llum de Llum Diürna Sense UV Llum de Teràpia de Llum amb 10 Nivells de Lluentor i 3 Colors Llum *Fototerapia amb 60 Minuts Temporitzador i Funció de Memòria per a *Mejore Estat *Animico

*Anykuu Llum de Llum Diürna Sense UV Llum de Teràpia de Llum amb 10 Nivells de Lluentor i 3 Colors Llum *Fototerapia amb 60 Minuts Temporitzador i Funció de Memòria per a *Mejore Estat *Animico El Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Llum de Llum Diürna Sense UV】El llum de llum diürna pot simular la llum del dia en ambient fosc per a proporcionar una llum brillant sense UV, compensar la falta de llum natural i protegir els seus ulls. La teràpia de llum efectiva pot ajudar-ho a desfer-se de les alteracions estacionals, millorar el somni, millorar l'estat d'ànim i millorar la concentració.
 • 【Temperatura de Color i Lluentor Ajustables】El nostre llum *fototerapia té 10 nivells de lluentor, 3 maneres de temperatura de color (blanc, natural i càlid), personalitzi la temperatura de color i la lluentor que desitgi amb només tocar un botó de control intel·ligent. Una varietat de configuracions satisfan les seves necessitats en diferents entorns.
 • 【Funció de Memòria i Temporitzador】El nostre llum de *luminoterapia té temporitzador integrat de 10/20/30/40/50/60 minuts per a ajust. Recomanem començar amb 10 minuts i després augmentar gradualment fins que trobi el millor moment per a vostè. La funció de memòria guarda automàticament la configuració anterior, la qual cosa estalvia temps en evitar el reajustament cada vegada que l'usa.
 • 【Fàcil d'Operar i Transportar】 Les nostres Llum de Teràpia de grandària petita, lleugeres, ocupen poc espai i el disseny compacte i lleuger és fàcil de transportar. Atenuació tàctil intel·ligent, operació simple, fàcil instal·lació, adequada per a llegir, estudiar, treballar, etc., el que li permet gaudir de la llum solar natural en qualsevol moment i en qualsevol lloc.
 • 【Àmplia Aplicació】El nostre llum de llum diürna natural està dissenyada amb un suport plegable, pot ser usat vertical o horitzontalment. L'esquena disseny muntat en la paret posterior també permet penjar el Llum de Teràpia de Llum en la paret, que es pot utilitzar per a il·luminació i decoració de la llar. Pot ser àmpliament utilitzat en l'oficina, la llar, el dormitori, la classe de ioga, etc.
+ Veure mes Caracteristiques

*Hiloshine Llum de *Luminoterapia 10,000 Lux Llum de llum Diürna Simulació de Llum Diürna Llum de Mesa Regulable Tàctil Sense UV Funció de Temporitzador 3 Temperatures de Color i Lluentor Regulable

*Hiloshine Llum de *Luminoterapia 10,000 Lux Llum de llum Diürna Simulació de Llum Diürna Llum de Mesa Regulable Tàctil Sense UV Funció de Temporitzador 3 Temperatures de Color i Lluentor Regulable El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • 🌈【Teràpia de llum de 10000 lux】 Simula 10.000 lux de llum natural, agradable per als ulls i la pell. Aquest llum de teràpia de llum t'ajuda a combatre la fatiga del treball per torns, el trastorn del son, el blau hivernal i el trastorn afectiu estacional. Proporciona senyals al teu cos que et fan sentir més assolellat i ajuden a mantenir la teva energia i estat d'ànim durant tot el dia.
 • 🌈【3 temperatures de color i 4 nivells de lluentor personalitzada】El llum de teràpia de llum proporciona 3 nivells de lluentor ajustables de temperatura de color i 4 nivells de lluentor personalitzada. Aquest llum de teràpia de llum en tres colors de llum freda, llum natural. El llum de teràpia de llum trista satisfà la majoria de les diferents necessitats, també s'utilitza com a llum d'il·luminació diària de lectura/escriptura/somni. Pots personalitzar la llum més adequada d'acord amb la distància, el medi ambient i la sensibilitat a la llum
 • 🌈【Ajust de temporitzador i funció de memòria】Selecciona la configuració d'hora d'acord amb les teves necessitats. El botó de temporitzador del control remot del llum de teràpia de llum és de 10 *min-30 *min-60 *min-90 minuts. Pots controlar amb precisió el teu temps, la qual cosa garantirà la seguretat i l'estalvi. Quan s'encén de nou, la funció de memòria conserva tots els ajustos des de l'última vegada que es va utilitzar, per la qual cosa és més intel·ligent i simple.
 • 🌈【Llum suficient i estable i port de càrrega USB】El llum trist és de grandària compacta (15 cm x 15 cm x 17,6 cm), té una superfície de llum de 360°, per la qual cosa l'àrea d'irradiació real de la llum és més gran. Els ports USB en la part inferior suporten qualsevol càrrega de telèfon mòbil.
 • La llum solar regula els cicles del nostre cos i emocions. A mesura que les persones passen més temps en interiors, és important assegurar-se que els nostres cossos obtinguin el que necessiten, i aquesta llum il·lumina la teva vida. Perfecte per a blues d'hivern, insomni, falta de llum solar, treball per torns, treballadors d'oficina i persones majors. Aquest llum de taula de teràpia de llum també és un gran regal per a familiars i amics. Si tens alguna pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, et proporcionarem el millor servei.
+ Veure mes Caracteristiques

Llum de Teràpia de Llum Vermella, Llum de Teràpia de Llum LED Vermella de 54W, Llums LED Rojas d'Infraroig Pròxim de *660nm i *850nm, Bombeta de llum Vermella per a Alleujar el Dolor i la Pell

Llum de Teràpia de Llum Vermella, Llum de Teràpia de Llum LED Vermella de 54W, Llums LED Rojas d'Infraroig Pròxim de *660nm i *850nm, Bombeta de llum Vermella per a Alleujar el Dolor i la Pell El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • Actualitzar el llum de teràpia de llum vermella: cada bombeta de teràpia té 9 perles de llum d'alta potència. LED vermell profund de 660 *nm + LED infraroig pròxim de 850 *nm, la qual cosa ho converteix en la millor longitud d'ona per a *fototerapia.
 • Disseny de lent òptica: la bombeta vermella està equipada amb una lent de vidre de 90 graus i una lent òptica gran, que pot augmentar la irradiància> 141 *mW / c?. Dissenyat per a tractar el teu rostre, espatlles, genolls i cintura durant 20 minutos.
 • No farmacològic i no invasiu: dissenyat per a proporcionar calor infraroja al cos humà. Els raigs infrarojos poden millorar el flux sanguini i la circulació en l'àrea objectiu, promovent així el moviment dels músculs del taló i els teixits danyats.
 • Fàcil d'usar i durador: dissenyat per a adaptar-se a endolls estàndard E26 / E27, CA 85 ~ 265 V, fàcil d'instal·lar i usar. Sempre que vulguis gaudir de la *fototerapia a casa.
 • La bombeta de *fototerapia LED d'alta potència té un radiador qualificat incorporat per a proporcionar una millor dissipació de calor i durabilitat.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Lamparas de Teràpia de Llum al millor preu.

Si estàs buscant comprar Lamparas de Teràpia de Llum, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Lamparas de Teràpia de Llum, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Lampara de Teràpia de Luz estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Lampara de Teràpia de Luz Més Barata

*Medisana *LT 460 Llum de Llum Diürna amb una Intensitat de Llum de 10.000 Lux, Teràpia de Llum, Dutxa de Llum LED

*Medisana *LT 460 Llum de Llum Diürna amb una Intensitat de Llum de 10.000 Lux, Teràpia de Llum, Dutxa de Llum LED El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • Per als mesos freds: Especialment en la temporada de foscor el *LT 460 pot proporcionar il·luminació
 • Llum diürna a qualsevol hora: El llum de llum diürna *LT 460 produeix llum diürna *vitalizante a qualsevol hora; amb la seva ajuda, el dia pot prolongar-se artificialment a l'hivern
 • Petita i pràctica: El llum de llum diürna és petita, plana i sobretot lleugera com una tauleta; per això, ofereix òptima comoditat possible, fins i tot de viatge
 • Tecnologia LED: Gràcies a la selecció individual de 2 intensitats, el llum de llum diürna distribueix la llum de manera uniforme; permet una intensitat de fins a 10 000 lux
 • De baix consum: Gràcies a la il·luminació LED incorporada, la *LT 460 consumeix poca energia
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Lamparas de Teràpia de Llum que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Lamparas de Teràpia de Llum disponibles en Setembre del 2023 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Lamparas de Teràpia de Llum veu directament a elles prement aqui!

📋 Les nostres llistes 2023 de Les Lamparas de Teràpia de Llum

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Lamparas de Teràpia de Llum que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Lamparas de Teràpia de Llum

*Mevip Llum de teràpia de llum vermella, 660 i 850 *nm Dispositiu de teràpia de llum vermella, Llum de fisioteràpia infraroja, adequada per a alleujar el dolor i la cura de la pell anti-envelliment

*Mevip Llum de teràpia de llum vermella, 660 i 850 *nm Dispositiu de teràpia de llum vermella, Llum de fisioteràpia infraroja, adequada per a alleujar el dolor i la cura de la pell anti-envelliment TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 【Teràpia de llum vermell/infraroja】 El llum de teràpia de llum vermella té 15 perles de llum vermella de 660 *nm i 15 perles de llum infraroja pròxima a 850 *nm. Adequat per a alleujar el dolor i la fatiga, restaurar els músculs, reparar i revertir el mal de la pell.
 • 【Altura i angle regulables】 Aquest dispositiu de teràpia de llum vermella amb una base metàl·lica estable. L'altura de la vareta es pot ajustar entre 22,5 i 39,5 cm. Amb el capçal giratori de 360 graus, pot ajustar el panell de llum en la direcció desitjada.
 • 【Fàcil d'usar】 Canvia fàcilment entre 4 maneres prement els botons +/-. La llum de bellesa sense parpelleig i sense enlluernament es pot aplicar a una distància de 3 a 18 polzades, proporcionant una irradiància de 156 a 100 *wm/cm². Es recomana usar 20-30 minuts al dia.
 • 【Vida mòbil còmoda i bonica】 Aquest llum de teràpia es pot col·locar en la taula o en el sòl. Amb la seva grandària compacta, el seu disseny lleuger i extraïble, es pot emportar a qualsevol lloc. Pots gaudir de la cura corporal mentre llegeixes abans de ficar-te al llit, treballes, ioga i molt més.
 • 【Regal ideal】 Aquest dispositiu de teràpia de llum vermella, que alleuja el dolor, millora el somni i estimula l'energia, és un regal considerat per als seus sers estimats i amics. Perfecte per a pares, persones majors, atletes i amants de la bellesa.
+ Veure mes Caracteristiques

*Beurer *IL 50 Llum per infrarojos compacta, 300 W, cristall ceràmic, inclinació ajustable, amb ventilador, alleujament per a dolors musculars, cervicals, color blanc, cristall 30 x 40 cm

*Beurer *IL 50 Llum per infrarojos compacta, 300 W, cristall ceràmic, inclinació ajustable, amb ventilador, alleujament per a dolors musculars, cervicals, color blanc, cristall 30 x 40 cm TOP 3
Caracteristiques 📌
 • Ús agradable: 300 watts de llum infraroja forta amb calor penetrant profunda per a promoure la circulació de la sang i donar suport al procés de curació en el camp d'irradiació
 • Tractament de malalties: Per al tractament de les malalties de l'oïda, el nas i la gola i els refredats, el dolor de coll i esquena o per a la cura facial i de bellesa (pell impura)
 • Gran superfície d'infrarojos: Escalfador radiant amb disc ceràmic d'alta qualitat per a una radiació infraroja intensiva i de gran superfície (camp d'irradiació de *30x40 cm) amb una protecció UV del 100
 • Temporitzador: temps de tractament ajustable fins a 15 minuts, amb indicació per LED del temps restant i desconnexió automàtica
 • Aplicació precisa: Radiador d'infrarojos amb inclinació infinita de 0 a 50 graus per a una aplicació de calor precisa, tractament segur gràcies a la ventilació i la protecció contra el sobreescalfament
 • Inclòs en el lliurament: *1x llum d'infrarojos *IL 50 amb cable d'alimentació (*2m), *1x manual d'instruccions
+ Veure mes Caracteristiques

*RINRI Llum de teràpia de llum vermella, 660 i 850 *nm Dispositiu de teràpia de llum vermella *avec 80 Leds, Llum de fisioteràpia infraroja, suport ajustable, es pot penjar, per a la cura del cos

*RINRI Llum de teràpia de llum vermella, 660 i 850 *nm Dispositiu de teràpia de llum vermella *avec 80 Leds, Llum de fisioteràpia infraroja, suport ajustable, es pot penjar, per a la cura del cos TOP 4
Caracteristiques 📌
 • 【Disseny de xip doble de 80 peces】 Aquest llum de teràpia de llum vermella té 80 peces de comptes de llum, cadascuna de les quals inclou xips dobles de llum vermella de 660 *nm i llum infraroja de 850 *nm. Pot triar usar llum vermella, llum infraroja pròxima o longitud d'ona combinada per a satisfer les seves diferents necessitats.
 • 【Manera fàcil i configuració de temps】 3 maneres en total. Canviï fàcilment pressionant els botons vermells/*INR. Usi rangs de temps de 5 a 30 minuts. Pressioni els senyals cap amunt/cap avall per a establir una durada desitjada. Cada premsa ajusta el temps per 5 minuts. (Es recomana 20-30 minuts per sessió).
 • 【400 W d'alta potència, millor efecte】 80*5 W de dispositiu de teràpia de llum vermella d'alta potència. Es pot aplicar a una distància de 6-36’’, brindant una irradiació més àmplia entre 40-130 *wm/cm². T'ajuda eficaçment a cuidar la cara i el cos.
 • 【Múltiples formes d'ús】 Amb tots els accessoris inclosos, el dispositiu de teràpia de llum vermella es pot col·locar de manera independent o amb el suport de suport en escriptoris/pisos; es pot penjar horitzontal o verticalment. Intenti gaudir de la cura corporal durant la lectura de l'hora de ficar-se al llit, en l'hora del treball, mentre fa esports ...
 • 【Segur d'usar a casa】 Una gran llum d'infraroig vermell per als sènior, els fanàtics de l'esport i els amants de la bellesa. Es pot utilitzar per a la bellesa, la cura del cos, la millora del somni i l'impuls d'energia. No més spas o salons de bellesa. Ara pot estalviar diners i temps obtenint una teràpia de llum vermella per al cos i la cara des de la comoditat de la llar.
+ Veure mes Caracteristiques

*Cozion Llum d'Infrarojos *150w, Llum de Llum Vermella Teràpia de Llum Infraroja per al Dolor, Llum de Calor Infraroja per a Ús Domèstic (Negre)

*Cozion Llum d'Infrarojos *150w, Llum de Llum Vermella Teràpia de Llum Infraroja per al Dolor, Llum de Calor Infraroja per a Ús Domèstic (Negre) TOP 5
Caracteristiques 📌
 • BOMBETA INFRAROJOS 150W: La bombeta del llum de calor infraroja emet una àmplia gamma de longituds d'ona de 600-1400 *nm, inclou més llum infraroja de 1300 *nm. La millor llum absorbible per al cos humà també es diu llum infraroja.
 • MULTIFUNCIONAL: La llum infraroja *cozion no sols proporciona una calor agradable, sinó que també et fa sentir relaxat i de bon humor. La llum vermella d'avet pot colpejar millor la seva àrea objectiu, la qual cosa és bo per al dolor de músculs del coll, dolor d'esquena, dolor de nina i dolor de colze, etc.
 • FÀCIL D'USAR: Tots els dies 5-15 minuts per a cada part, ens agradaria suggerir-li que l'usi 4 vegades a la setmana. El llum infraroig pròxim proporciona bastant comoditat quan s'encén en la part del dolor.
 • AJUSTABLE: La base de la teràpia de llum infraroja pròxima és resistent i el coll ajustable per a col·locar el llum en la ubicació i direcció correctes segons les seves necessitats.
 • ELECCIÓ IDEAL DE REGALS: Encara et preocupa l'elecció del regal? El llum de calor infraroja *cozion ha de ser la millor opció. És bo per a pares, amics i col·legues en aniversaris, dia del pare, dia de la mare, nadal, dia de sant *valentín.
+ Veure mes Caracteristiques

Llum *SAD 10.000 Lux *SAD llum de teràpia de llum amb lluentor ajustable lliure d'UV i color llum feliç amb funció de 4 ajustos de temporitzador llums tristos d'espectre complet per a depressió

Llum *SAD 10.000 Lux *SAD llum de teràpia de llum amb lluentor ajustable lliure d'UV i color llum feliç amb funció de 4 ajustos de temporitzador llums tristos d'espectre complet per a depressió TOP 6
Caracteristiques 📌
 • Llum UV d'espectre complet. El llum trist t'ofereix llum amb fins a 10.000 lux, pot ajudar-te a evitar el mal estat d'ànim i el treball per capes. Pot imitar l'espectre complet de llum natural sense UV, contaminació lumínica, radiació.
 • Llum bicolor i ajustable *St *ner: La trista llum té llum freda i llum càlida, t'ofereix més opcions per a diferents necessitats ambientals. El llum de llum diürna amb un gir de 90 hores per a posicionament amb angles de visió ajustables.
 • Quatre nivells de lluentor del llum *SAD amb 4 nivells de lluentor ajustables, que regulen la lluentor com tu prefereixis per a sentir-te relaxat i còmode. També pot evitar que els teus ulls s'omplin d'expulsió.
 • Ajust de temporitzador: el llum de teràpia de llum disposa d'un temporitzador integrat de 15, 30, 45, 60 minuts. Recomanem començar amb 15 minuts i després augmentar-ho de 15 minuts a 1 hora fins que trobis les teves necessitats efectives.
 • Botó *Smart *Touch millorat: la trista llum tàctil és còmoda d'usar i la vida útil és més llarga que la tecla tradicional. El trist llum té una lleugeresa més brillant que les bombetes ordinàries, però la seva potència és molt més petita, només 12 W.
+ Veure mes Caracteristiques

Llum de teràpia de llum, 2000-10000 Lux Llum de llum solar natural portàtil amb 3 nivells brillo ajustables, espectre LED sense raigs UV, control tàctil *SAD/depressió/trastorn del son (6.31 *in)

Llum de teràpia de llum, 2000-10000 Lux Llum de llum solar natural portàtil amb 3 nivells brillo ajustables, espectre LED sense raigs UV, control tàctil *SAD/depressió/trastorn del son (6.31 *in) TOP 7
Caracteristiques 📌
 • 10.000 LUX per a una teràpia de llum efectiva: el llum de teràpia de llum ofereix una llum brillant sense raigs UV d'espectre complet per a proporcionar-te el teu impuls diari de sol.
 • 3 llums de temperatura per a diferents escenes: 3 maneres de temperatura de color integrats, groc/groc càlid/blanc. Ajusta fàcilment les temperatures de color entre 3000 K-6500 K per control tàctil.
 • Control tàctil i ajust sense passos: amb tecla de control tàctil sensible, temperatura de color integrada de 3 maneres i lluentor ajustable (2000-10000 Lux). Temperatures de color ajustables i lluentor continus prement el botó de control tàctil, la qual cosa et permet canviar la lluentor i la temperatura de color com vulguis per a proporcionar l'ambient més còmode.
 • Ajustos de temporitzador i funció de memòria: selecciona l'ajust d'hora d'acord amb les teves necessitats. Prem el botó del temporitzador de 15 a 60 minuts en intervals de 15 minuts, la llum indicadora del temporitzador del costat esquerre mostrarà el temporitzador corresponent. Pots controlar amb precisió el temps, garantirà la seguretat i l'estalvi. Quan s'encén de nou, la funció de memòria pot mantenir tots els ajustos des de l'última vegada que es va utilitzar, per la qual cosa és més intel·ligent i simple.
 • Disseny portàtil: grandària compacta (6.3 x 5.5 x 0.4 polzades) amb suport plegable que cap fàcilment en el transport i emmagatzematge, cap al costat del teu *laptop, en la placa de cocció de la cuina, en el teu escriptori de cubiculum i en altres llocs.
+ Veure mes Caracteristiques

*iKeener Llum teràpia llum verda,per a persones que sofreixen migranyes,cap,alleujo estrès,relaxació ansietat,llum taula,llum nocturna dormitori,llum tàctil *mesita nit verda blanca sintonitzable

*iKeener Llum teràpia llum verda,per a persones que sofreixen migranyes,cap,alleujo estrès,relaxació ansietat,llum taula,llum nocturna dormitori,llum tàctil *mesita nit verda blanca sintonitzable TOP 8
Caracteristiques 📌
 • ✨ ALLEUJAMENT DE MIGRANYA I TENSIÓ: la llum verda emesa pel llum de teràpia de llum de *iKeener funciona específicament per a alleujar la fotofòbia i alleujar la migranya perquè pugui tornar a fer el que mestressa sense el dolor o la tensió associats amb una migranya.
 • 🤞Longitud d'ona específica i estudiada: el llum de teràpia de llum de *iKeener emet una longitud d'ona de llum verda específica i ben estudiada que crea senyals elèctrics més petits en el cervell que la llum normal. Però altres bombetes o llums verdes acaben usant una pel·lícula o una banda ampla que pot incloure longituds d'ona de llum (com a blava i groc) que acaben empitjorant la migranya.
 • 👍CALMANT I RELAXANT: la lluentor verda natural del llum de teràpia de llum funciona per a calmar el cervell, la qual cosa al seu torn pot ajudar a reduir l'ansietat, reduir el dolor i la tensió, calmar els ulls i ajudar-lo a agafar el son i romandre adormit.
 • 💡Maneres duals i ajust de lluentor: el nostre llum compta amb dues maneres de color: la primera manera és una llum blanca càlida i relaxant i la segona manera és la manera de migranya verda. Amb ajust de lluentor. Toca els controls.
 • ✔COM UTILITZAR: El nostre llum de teràpia de llum verda és una forma no farmacològica, natural i efectiva d'alleujar el dolor associat amb la migranya. Vagi a una habitació fosca, elimini totes les altres fonts de llum i encengui la llum en manera verda. Passi almenys 30 minuts en la llum verda, però més temps és millor.
+ Veure mes Caracteristiques

*Fitfirst Llum de Llum Diürna Portàtil UV-Lliure 16000 Lux Simulació de Llum Diürna amb 3 Temperatures de Color 4 Nivells de Lluentor 4 Temporitzadors Control Tàctil Llum Solar Simulada per a Casa/Oficina

*Fitfirst Llum de Llum Diürna Portàtil UV-Lliure 16000 Lux Simulació de Llum Diürna amb 3 Temperatures de Color 4 Nivells de Lluentor 4 Temporitzadors Control Tàctil Llum Solar Simulada per a Casa/Oficina TOP 9
Caracteristiques 📌
 • 【Llum de Llum Diürna Ajustable】Aquest llum de llum diürna ajustable té 3 temperatures de color amb una gamma de 3000-6500K (blanc fred, blanc càlid, llum groga càlida), 4 nivells de lluentor (25%, 50%, 75%, 100%) i 4 temporitzadors (apagat automàtic després de 15, 30, 45 o 60 minuts). Programi el seu llum per a obtenir el màxim confort i un ajust individual a les diferents necessitats.(Tingui en compte que no ha de mirar directament al llum).
 • 【Ideal per a la Temporada Fosca】Aquest llum de llum diürna utilitza llum d'espectre complet i amb una intensitat de llum d'aproximadament 16,000 lux per a simular la llum del dia quan hi ha falta de llum en els dies foscos de tardor i hivern. (Tingui en compte que no ha de mirar directament al llum).
 • 【Control Tàctil de la Llum】Hi ha 3 botons de control tàctil: un botó d'encesa, un botó de lluentor i un botó de temporitzador. Canviï la temperatura del color, la lluentor i el temporitzador simplement tocant els botons corresponents. Gaudi de la llum que imita l'experiència d'un dia assolellat sense raigs UV, sense parpellejos i sense enlluernament.【Nota: Aquest producte necessita estar connectat a la xarxa elèctrica per al seu ús.】
 • 【45° Suport Plegable】Suport per a ús de taula o penjoll. Aquest llum de llum solar compta amb un suport plegable de 45 ° amb forats per a penjar per a ús de taula i fàcil emmagatzematge, o penjar-ho en la paret si és necessari. Un gran regal per a algú amb deficiència de llum solar, persones majors, treballadors d'oficina.
 • 【Llum de Simulació de Llum Diürna Compacta i Portàtil】Ultra-prim i lleuger disseny fa que aquest llum de sol compacte i portàtil per a posar en un escriptori o en la seva motxilla. Perfecte per a la llar, l'oficina, la casa i els viatges.
+ Veure mes Caracteristiques

Llum Vermella de Sobretaula, *660nm Teràpia de Llum Vermella amb Temporitzador, *140LEDs *Lampara Luz *Roja de Coll de Cigne per a l'Alleujament del Dolor, Bellesa de la Pell

Llum Vermella de Sobretaula, *660nm Teràpia de Llum Vermella amb Temporitzador, *140LEDs *Lampara Luz *Roja de Coll de Cigne per a l'Alleujament del Dolor, Bellesa de la Pell TOP 10
Caracteristiques 📌
 • 🔥【Allisa la Pell】El nostre llum de teràpia amb llum vermella utilitza un xip LED de *660nm. La llum vermella de *660nm penetra fàcilment en la pell per a millorar la circulació sanguínia, reduir la inflamació i proporcionar una excel·lent recuperació per a la pell aspra, arrugues i més.
 • 🔥【Cobertura d'àrea Àmplia】La nostra llum vermella conté 140 perles LED que proporcionen una àmplia àrea d'exposició. La llum més forta fa que els seus tractaments de fisioteràpia siguin encara més eficients. Gràcies al coll de cigne ajustable, pot gaudir del tractament en diversos llocs.
 • 🔥【Fàcil d'Utilitzar】La unitat de teràpia de llum vermella és ajustable en altura i angle i està equipada amb un controlador multifunció, per la qual cosa està llesta per a usar sense esperes. Només necessita irradiar la cara, espatlles, genolls, esquena baixa, etc. i usar-ho de 2 a 5 vegades per setmana durant no més de 20 minutos cada vegada per a gaudir de tota la comoditat de la llum vermella.
 • 🔥【Àmplia Gamma d'Aplicacions】Aquest dispositiu de llum vermella és perfecte per a diversos escenaris, pot gaudir de la teràpia de llum vermella a casa, oficina, saló de bellesa o en qualsevol altre lloc.
 • 🔥【Servei Sense Preocupacions】Com la teràpia de llum vermella necessita algun temps per a aconseguir l'efecte. Per tant, li oferim 12 mesos de garantia. No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres si té alguna pregunta.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Lampara de Teràpia de Luz

Nota 9.9
*Lumie *Vitamin L – Llum d'energia portàtil per a una teràpia de llum eficaç contra el *TAE - 10000 lux
*Lumie *Vitamin L – Llum d'energia portàtil per a una teràpia de llum eficaç contra el *TAE - 10000 lux
Fabricant Lumie
Nota 8.5
Dispositiu de Llum de Teràpia de Llum Vermella Portàtil, Dispositiu de Teràpia d'Infrarojos Portàtil Llum Infraroja Pròxima per a Alleujar el Dolor per a la Relaxació Muscular
Dispositiu de Llum de Teràpia de Llum Vermella Portàtil, Dispositiu de Teràpia d'Infrarojos Portàtil Llum Infraroja Pròxima per a Alleujar el Dolor per a la Relaxació Muscular
Fabricant XINL
Nota 8.0
*Beurer *TL 45 Llum de llum diürna amb peu abatible, compacte, tecnologia led, simulació llum del sol 10.000 lux, sense raigs ultres violeta, 3 temperatures cromàtiques ajustables, color blanc
*Beurer *TL 45 Llum de llum diürna amb peu abatible, compacte, tecnologia led, simulació llum del sol 10.000 lux, sense raigs ultres violeta, 3 temperatures cromàtiques ajustables, color blanc
Fabricant Beurer
Nota 7.8
I-*THERA-O Aparell de Teràpia amb Llum Vermella, 80-Leds *400w *660nm Llum de Llum Vermella&*850nm Llum d'Infrarojos Panell Facial de Teràpia amb Llum Vermella per a Control de pes i Dolor
I-*THERA-O Aparell de Teràpia amb Llum Vermella, 80-Leds *400w *660nm Llum de Llum Vermella&*850nm Llum d'Infrarojos Panell Facial de Teràpia amb Llum Vermella per a Control de pes i Dolor
Fabricant I-THERA-U
Nota 7.7
*BETAN Llum de Teràpia de Llum Vermella, Llum de Teràpia de Luz Rojas d'Infraroig Pròxim Bombeta de llum Vermella per a Alleujar el Dolor i la Pell Llum d'infrarojos (100W)
*BETAN Llum de Teràpia de Llum Vermella, Llum de Teràpia de Luz Rojas d'Infraroig Pròxim Bombeta de llum Vermella per a Alleujar el Dolor i la Pell Llum d'infrarojos (100W)
Fabricant BETAN
Nota 7.6
Llum Infraroja de Mà, Dispositiu de Teràpia de Llum Infraroja LED Llum de Teràpia de Llum Vermella d'Acer Inoxidable Lleugera Portàtil per a Alleujar el Dolor Muscular en les Articulacions Dos Mètode
Llum Infraroja de Mà, Dispositiu de Teràpia de Llum Infraroja LED Llum de Teràpia de Llum Vermella d'Acer Inoxidable Lleugera Portàtil per a Alleujar el Dolor Muscular en les Articulacions Dos Mètode
Fabricant Ausla
Nota 7.5
Llum de teràpia de llum, sense raigs UV 15000 Lux LED *Happy Light, llum de llum solar amb 3 temperatures de color, llum solar de lluentor ajustable per a ús en la llar/oficina
Llum de teràpia de llum, sense raigs UV 15000 Lux LED *Happy Light, llum de llum solar amb 3 temperatures de color, llum solar de lluentor ajustable per a ús en la llar/oficina
Fabricant FITLAND
Nota 7.4
Llum de Teràpia de Llum Vermella, I-*THERA-O *660nm&*850nm Llum d'Escalfament Infraroja, Llum d'Escalfament Infraroja de Metall, Teràpia de Llum Vermella per a antienvelliment, Alleujament del Dolor
Llum de Teràpia de Llum Vermella, I-*THERA-O *660nm&*850nm Llum d'Escalfament Infraroja, Llum d'Escalfament Infraroja de Metall, Teràpia de Llum Vermella per a antienvelliment, Alleujament del Dolor
Fabricant I-THERA-U
Nota 7.4
*EONAZE Llum *Fototerapia 10000 Lux Llum de Teràpia de Llum Llum *SAD Llum de Teràpia de llum sense UV
*EONAZE Llum *Fototerapia 10000 Lux Llum de Teràpia de Llum Llum *SAD Llum de Teràpia de llum sense UV
Fabricant EONAZE
Nota 7.4
*lampara infrarojos fisioteràpia per a l'alleujament del dolor, llum de teràpia infraroja portàtil per a l'alleujament del dolor de les articulacions del cos i la circulació de la sang relaxació
*lampara infrarojos fisioteràpia per a l'alleujament del dolor, llum de teràpia infraroja portàtil per a l'alleujament del dolor de les articulacions del cos i la circulació de la sang relaxació
Fabricant ciciglow

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-6 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables