Els Millors Jocs Switch del prime day d'amazon Desembre 2022

🔥 Els 3 Millors Jocs Switch

Nintendo ***Switch ***Sports

Caracteristiques 📌
 • **Els **jugadors **hauran d'**aconseguir la **victòria **amb ***raquetazos, **puntades i **rematades en **aquesta col·**lecció d'**esports que **els **situa en el *centri de l'**acció!
 • **Podran jugar en persona o en **línia **amb **familiars i **amics, o desafiar a **jugadors del **món **sencer en **aquest **nou **lliurament de la **sèrie **clàssica Wii ***Sports.
 • **Els **jugadors **competiran en **sis **esports **usant **els **comandaments ***Joy-**Amb, **inclosos **futbol, voleibol, **bitlles, **tennis, **bàdminton i ***chambara (una **espècie d'**enfrontament **amb **espases). **Els **moviments que **facin en la **realitat *és **reproduiran **fidelment **dins del **joc.
 • A **més, **els **jugadors **podran usar el **comandament ***Joy-**Amb **combinant-el **amb l'**accessori cinta del *llit (**inclòs **amb la **versió en **format **físic del **joc) **per a **trepitjar la pilota en la manera **Duel del **futbol.
 • **Aconsegueix **equipament **molt **fanfarró **perquè **ho **porti el **teu avatar **mentre **jugues! **Competeix en **partits **per a **obtenir **punts, i **després **canvia'**ls **per a **lluir un **nou look **molt ***resultón.
 • **Reuneix la **teva **família i **amics **davant del televisor **per a **passar-l'en gran, o **connecta't **amb **ells en **línia en 4 **sessions privada
+ Veure mes Caracteristiques

Just ***Dance 2022 ***SWITCH

Just ***Dance 2022 ***SWITCH
Marca: UBI Soft
El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • **Vols divertir-*et **fent **exercici? **Comença la **teva rutina **amb la manera ***Sweat. El **comptador de **calories **cremades i el **temps que **passes **ballant **et **serviran de **motivació.
 • Controla i **millora el **teu **rendiment **amb el **repàs de **puntuació **detallat i compara la **teva **puntuació **amb la **dels **teus **amics.
 • **Acompanyat *és **balla **millor! **Ajunta't **amb **els **teus **amics en la manera *Co-***op i **combineu *els **vostres **puntuacions **per a dominar la pista de **ball!
 • *Voltis una manera **per **als **més **petits? La manera ***Kids s'adapta *als **necessitats **dels ***minibailarines. **Gaudeix de 8 **cançons i **coreografies **noves **perquè **els **nens *és **diverteixin **ballant.
 • **Tens la **sensació que **hi ha **poques **cançons? **Accedeix al **servei en ***streaming **amb **subscripció Just ***Dance ***Unlimited2 **per a continuar **ballant **amb **més de 700 **cançons! **Totes *els **còpies del **joc **inclouen 1 mes d'**accés **gratuït!
 • Participa en **els **esdeveniments **temàtics de temporada **amb **cançons **gratuïtes **per **temps **limitat i ***Playlists **temàtiques. Dona un **cop d'**ull a la nova **pàgina d'**inici **per a **conèixer *els **últimes **notícies i **gaudir de **cançons, ***Playlists i vídeos graciosos **recomanats i **personalitzats.
 • **Balla **tot el que **puguis: Just ***Dance **recomana **contingut **personalitzat que *és basa en *els **teves **preferències i **hàbits de **ball.
 • **Personalitza la **teva **experiència de **joc: **tria *els **teves **cançons **preferides de **tot el **catàleg de Just ***Dance i crea *els **teves **pròpies ***Playlists!
+ Veure mes Caracteristiques

**Llec Harry Potter ***Collection - Nintendo ***Switch. ***Edition: **Estàndard

Caracteristiques 📌
 • Dos **jocs **remasteritzats, *llaura en un sol **disc.
 • **Desbloqueja i **juga **amb **més de 200 **dels **teus **personatges **favorits.
 • Explora ***Hogwarts i **llança **encanteris **amb un **amic en *els **partides **cooperatives.

Aqui et presentem els nostres3 productes seleccionats. Com que cada necessitat es diferent trobaras primer el que creiem es millor en el comput global tinguent en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molt més! Si creus que no són per a tu baixa una mica i trobaras altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra
Aqui trobarás Els Millors Jocs Switch durant el prime day al millor preu
Si aquestes buscant comprar Jocs Switch però no tens clar quin comprar has arribat al lloc ideal!

🤑 El Joc Switch Més Barat

Mario + ***Rabbids ***Kingdom ***Battle

Mario + ***Rabbids ***Kingdom ***Battle
Marca: UBI Soft
El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • Embarca't **amb el **teu **equip d'**herois en una **missió **èpica **per a **alliberar **els **teus **amics i retornar la **pau i l'**ordre al **Regne **Xampinyó
 • Mario, Luigi, ***Peach i ***Yoshi s'*aliessin **amb **quatre **herois ***rabbids, **cadascun **amb la **seva **personalitat única: el **poderós ***Rabbid Mario, el **temorós ***Rabbid Luigi, la coqueta ***Rabbid ***Peach i el peculiar ***Rabbid ***Yoshi
 • Explora **quatre **mons **icònics **plens de **missions, *voltis, **secrets, **trencaclosques **per **resoldre… i impredictibles **enemics **als **quals **hauràs de **vèncer
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Jocs Switch que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Els Jocs Switch disponibles en Desembre del 2022 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Els millors Jocs Switch veu directament a elles prement aqui!

✅ El Millor Joc Switch Calitat - Preu

Nintendo ***Switch **Llegendes ***Pokemon: ***Arceus

Nintendo ***Switch **Llegendes ***Pokemon: ***Arceus
Marca: Nintendo
Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • En **Llegendes ***Pokémon: ***Arceus, *és **barregen *els *basis **dels **jocs de ***Pokémon **anteriors **amb **elements *propipí **dels **jocs d'**acció i ***RPG.
 • Explora **paratges **salvatges **immensos **on t'*esperin una **infinitat de **descobriments, observa, atrapa i investiga **als ***Pokémon **salvatges en **aquest **joc d'**acció i rol que *és **desenvolupa en el **passat.
 • *Els **teves *aventuris *és **desenvolupen en el **majestuós **entorn natural de la **regió de ***Hisui, **on t'**encarregaràs d'investigar ***Pokémon **per a crear la primera ***Pokédex de la **regió.
 • *És **diu que l'**enigmàtic ***Arceus **és la **clau **per a **resoldre un **estrany **fenomen que afecta **uns **certs ***Pokémon de la **regió. **Com **estarà **connectat **aquest ***Pokémon **mític **amb la **teva aventura?
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2022 de Els Jocs Switch

Aqui trobaras les nostres llistes amb Els Jocs Switch que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Jocs Switch

FIFA 22 ***Standard Nintendo ***Switch ***PG **ÉS

Caracteristiques 📌
 • Captura **avançada de **partits 11 contra 11: **Per primera **vegada, **els **vestits ***Xsens **ens han **permès capturar **els **moviments de 22 **futbolistes **professionals **jugant a alta **intensitat
 • **Aprenentatge **automàtic: L'**algorisme d'**aprenentatge **automàtic d'**avantguarda **obté **informació de **més de 8,7 **milions de **fotogrames de la captura **avançada de **partits i genera **animacions en **temps real
 • **Totes *els **dades **obtingudes **dels **tocs, *els **entrades, **els sprints i **els **duels **suposen la **major **actualització d'**animacions de la **història de FIFA. S'han **afegit **més de 4000 **animacions
 • L'**algorisme ML - Flow genera **noves **animacions en **temps **gràcies **als **més de 8,7 **milions de **fotogrames **obtinguts **mitjançant la captura **avançada de **partits 11 contra 11. D'**aquesta manera, **els **jugadors *podin ajustar **millor la **distància que **cobreixen **amb cada **gambada i la **seva **velocitat **quan s'**acosten a la pilota **per a controlar-l'o disparar **amb **precisió
 • **Els **jugadors *llaura *podin **prendre **fins a **sis **vegades **més **decisions **per **segon, **per la **qual cosa **són **més **conscients del *qual **hi ha al **seu **voltant, *és **mouen **amb **més **intel·**ligència **per a **desenvolupar *els **jugades i *reaccionin **més **ràpid **quan la pilota *és queda en **terra de **ningú
 • *Els **animacions de dos **tocs **són **més **llargues i *facilitin el control *dels *pilotis **aèries, *proporcionin **més **agilitat a l'hora d'interceptar **tirs rasos i **augmenten la **força **quan *calç **protegir-és **dels **rivals
+ Veure mes Caracteristiques

***Big ***Brain ***Academy: Batalla d'**Enginy

Caracteristiques 📌
 • Posa a **prova el **teu **enginy i **enfronta't a la resta de **jugadors en una **sèrie d'**activitats **divertides i **familiars que **reptaran la **teva **capacitat **intel·**lectual i **els **teus reflexos.
 • Estimula el **teu **cervell a través de **diferents **activitats **repartides en zinc **categories: **Agudesa, **Memòria, **Anàlisi, **Càlcul i **Percepció.
 • **Festa: **Fins a **quatre **jugadors **tindran que ***obetner la **major **quantitat de **punts **completant el **més **ràpid **possibles *els **activitats.
 • **Repàs: No **et **preocupis si no **salis **victoriós d'una intensa batalla cerebral **perquè en la manera **Pràctica, **els **jugadors *podin repetir *els **seves **activitats **favorites **per a **obtenir **millors **puntuacions i **fins i **tot **medalles.
 • Examen: En **aquesta manera, **els **jugadors **són **posats a **prova en una **sèrie de zinc **activitats **perquè el Dr. ***Azo **pugui donar-te la **teva **puntuació final de vigor cerebral.
 • Batalla fantasmal: **Desafia **als *registris de la **teva **família, o **connecta't en **línia **per a **lluitar contra **els **fantasmes **dels **teus **amics o **jugadors **aleatoris de **tot el **món en **aquesta manera. *És **requereix **connexió a internet **durant el **joc en **línia.
+ Veure mes Caracteristiques

***Pang ***Adventures ***Buster ***Edition

Caracteristiques 📌
 • **Caràtula reversible
 • Set d'**adhesius
 • Manual retro

***Rayman ***Legends: ***Definitive ***Edition

Caracteristiques 📌
 • Multijugador local **sense **fil: **Gràcies *als **capacitats de Nintendo ***Switch i el **seu **comandament ***Joy-**Amb, ***Rayman ***Legends: ***Definitive ***Edition **permetrà jugar **fins a 4 **jugadors en una **xarxa local **sense **fil
 • ***Kung **Futbol **actualitzat: ***Rayman ***Legends: ***Definitive ***Edition **afegeix **noves **funcions al ***Kung **Futbol!
 • **Estil de **joc **tàctil: ***Rayman ***Legends **aprofita al **màxim *els **capacitats de Nintendo ***Switch i **els **seus **nous **comandaments
+ Veure mes Caracteristiques

Grand ***Theft **Acte: ***The ***Trilogy – ***The ***Definitive ***Edition

Caracteristiques 📌
 • Tres **ciutats **famoses, tres **històries **èpiques. **Juga **als **clàssics que van definir un **gènere de la **trilogia original de Grand ***Theft **Acte: Grand ***Theft **Acte III, Grand ***Theft **Acte: Vice ***City i Grand ***Theft **Acte: San ***Andreas.
 • Grand ***Theft **Acte III: **Tot **comença en ***Liberty ***City. **Amb la **llibertat **revolucionària d'**anar a **qualsevol **lloc i atracar a **qui **vulguis, Grand ***Theft **Acte III posa a l'**abast de la **teva **mà l'**epicentre del **món **delictiu... si **és que **tens el que fa falta.
 • Grand ***Theft **Acte: Vice ***City: **Et **donem la **benvinguda **als 80. De la **dècada **dels **cardatges i **els **vestits de **tons *pastís, a *dalt la **història d'un **home que va **ascendir **pel **cap **alt **alt del **món del **crim.
 • Grand ***Theft **Acte: San ***Andreas: Fa zinc **anys, ***Carl Johnson, **àlies C. J., va **fugir de la **boira **dels Sants, San ***Andreas... una **ciutat **destrossada **per *els **bandes, *els *droguis i la **corrupció. **Estem a **principis **dels 90. C. J. ha de tornar a casa.
 • **Descàrrega **necessària a través d'internet.
+ Veure mes Caracteristiques

**LLEC: ***Jurassic ***World

Caracteristiques 📌
 • **Descobreix *els **meravelles *dels **pel·**lícules de ***Jurassic ***World: Una aventura que ha **estat **esperant 65 **milions d'**anys, *llaura en la **clàssica i divertida forma del **maó de **LLEC
 • Causa el caos **amb **els **dinosaures de **LLEC: **Per primera **vegada en la saga de **videojocs **LLEC, **juga **amb **dinosaures; **tria entre 20 **espècies, **com l'**amistós ***Triceratops, el letal Raptor, el cruel Compy o **fins i **tot el **poderós ***Tyrannosaurus ***rex
 • **Personalitza la **teva **pròpia col·**lecció de **dinosaures: **Recull **ambre **LLEC i experimenta **amb ADN **per a crear **dinosaures **completament **originals, **com el ***Dilophosaurus ***Rex; **amb el Dino ***Customiser, **els **jugadors **podran **barrejar **colors, **parts del **cos i **habilitats, o **ficar-s'en la **pell **dels **gegantescos **dinosaures de **LLEC i jugar **amb *els **pròpies **bèsties
 • Dona vida i explora **Illa **Ennuvolar i **Illa Sorna: Posa **els **dinosaures **únics que has **creat en **prats i completa **missions **especials de **joc **lliure
 • **Juga **amb **amics i en **família en una manera cooperativa en el **qual entrar i **sortir **és d'**allò **més **senzill
+ Veure mes Caracteristiques

El **Misteriós **Viatge de ***Layton

Caracteristiques 📌
 • ***Katrielle i la **conspiració **dels **milionaris - **Edició ***Deluxe **inclourà **més de 40 **nous puzles, a **més de **nous **continguts i **millores
 • En **aquest **lliurament de la **sèrie de **misteris i puzles, el **famós **Professor ***Hershel ***Layton ha **desaparegut i la **seva **filla ***Katrielle **passa a ocupar el **paper protagonista
 • En la **seva aventura, **comptarà **amb l'**ajuda d'un **acolorit **repartiment de **personatges **nous en la **sèrie
+ Veure mes Caracteristiques

Disney ***Classic ***Games ***Collection: ***The ***Jungle ***Book, ***Aladdin, ***and ***The ***Lion King - ***NSW

Caracteristiques 📌
 • La Col·**lecció Expandida: **juga a múltiples **versions **diferents **dels **estimats **jocs ***Aladdin, El **Rei León i El **Llibre de la Selva que s'han **creat al **llarg **dels **anys, **incloses *els **versions de consola i de **portàtils
 • **TOTS DOS **jocs ***Aladdin de consola de 16 bits **inclosos **per primera **vegada *donis del **seu **llançament original (***Super ***NES i ***Sega Mega ***Drive); **els dos **jocs de ***Aladdin **completament **diferents i **igualment **adorats **finalment **estan disponibles **per *als **consoles **modernes
 • **Gràfics ***1080p i **millores **per a **televisors HD **moderns, **aspecte de vídeo de pantalla i **vores ajustables i **opcions de *filtri **personalitzades **dissenyades **per a replicar **televisors ***CRT **clàssics i **altres **tipus de **pantalles **populars
 • **Rebobinatge: rebobina **instantàniament **qualsevol **dels **jocs en **temps real **per a tornar a **provar **àrees **difícils
 • Manera Espectadora de ***Gameplays **Interactius: **vegi **com un jugador **juga **els **jocs de **principi a **fi **podent l'**usuari **prendre el control del **joc en **qualsevol **moment
+ Veure mes Caracteristiques

***Minecraft ***Dungeons ***Ultimate ***Edition

Caracteristiques 📌
 • **Està **edició **inclou **còpia del **joc i **els **codis de **descàrrega: (i) El despertar de la Jungla, (***ii) **Hivern **esborronador, (***iii) **Els **cims **dels **udols, (***iv) *Els **flames de l'**inframon, (***v) **Profunditats *ocultis, (**vaig **veure) ***Echoing ***void.
 • El despertar de la Jungla: Una cosa **amenaçadora **aguaita entre el **fullatge de la jungla: **et **correspon al *teu salvar **aquestes **frondoses **terres! Participa en **noves **missions, **baralla contra **noves **criatures i **enfronta't a la poderosa **abominació de la jungla.
 • **Hivern **esborronador: A mesura que *els **terres *és *congelin, **només un **autèntic **heroi **podrà **fer **front al **gebre. **Emprèn **noves **missions i **enfronta't a **nous **enemics **per a posar **fi al **torb **abans que **ho **consumeixi **tot!
 • **Els **cims **dels **udols: Un poder **estrany ha **corromput **els **pics d'una **serralada **llunyana, **antany **solitaris, i *llaura **amenaça **amb **sotmetre al **món **sencer.
 • *Els **flames de l'**Inframon: ***Minecraft ***Dungeons porta un ***DLC ***calentito: *Els **flames de l'**Inframon. **Endinsa't en el **més **profund de l'**Inframon i **redescobreix **els **biomes que **ja **coneixes en **sis **missions **noves.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Joc Switch

Nota 9.9
***Live a ***Live
***Live a ***Live
Fabricant Nintendo
Nota 8.5
Nintendo ***Switch - ***Assassin's **Creieu ***The ***Ezio ***Collection ***Switch
Nintendo ***Switch - ***Assassin's **Creieu ***The ***Ezio ***Collection ***Switch
Fabricant Ubisoft Spain
Nota 8.0
***Hyrule ***Warriors: L'Era del **Cataclisme
***Hyrule ***Warriors: L'Era del **Cataclisme
Fabricant Nintendo
Nota 7.8
***The ***Witcher 3: ***Wild ***Hunt
***The ***Witcher 3: ***Wild ***Hunt
Fabricant BANDAI NAMCO Entertainment Iberica
Nota 7.7
**Llec DC *Super-***Villans Nintendo ***Switch, **Edició **Estàndard
**Llec DC *Super-***Villans Nintendo ***Switch, **Edició **Estàndard
Fabricant Warner Bros Interactive Spain
Nota 7.6
**LLEC ***Star ***Wars: La Saga ***Skywalker - Nintendo ***Switch
**LLEC ***Star ***Wars: La Saga ***Skywalker - Nintendo ***Switch
Fabricant Time Warner
Nota 7.5
***Pokémon: Espasa
***Pokémon: Espasa
Fabricant Nintendo
Nota 7.4
***Nerf. ***Legends - Nintendo ***Switch
***Nerf. ***Legends - Nintendo ***Switch
Fabricant Avance
Nota 7.4
***Super Mario 3D ***World + ***Bowser's ***Fury
***Super Mario 3D ***World + ***Bowser's ***Fury
Fabricant Nintendo
Nota 7.4
***Pokemon **Diamant **Brillant
***Pokemon **Diamant **Brillant
Fabricant Nintendo

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2022-5-18 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables