₯ ⭐️ Les 10 Millors Impressores 3D de 2024 ⭐️ ✔️ ¡Al Millor Preu!

🔥 Les 3 Millors Impressores 3D

*Anycubic *Kobra *Neo Impressora 3D, Plataforma d'Acer amb Ressort *Pei Magnètic de Doble Cara, Impressora 3D amb Anivellament Automàtic *LeviQ de 25 Punts, Ideal per a Principiants *220x220x250 mm

*Anycubic *Kobra *Neo Impressora 3D, Plataforma d'Acer amb Ressort *Pei Magnètic de Doble Cara, Impressora 3D amb Anivellament Automàtic *LeviQ de 25 Punts, Ideal per a Principiants *220x220x250 mm El Millor
Caracteristiques 📌
 • 【Dissenyo modular per a un muntatge més ràpid】La impressora 3D *KOBRA *NEO de *ANYCUBIC és una impressora 3D *pre-assemblada de disseny modular i pot ser muntada pels usuaris en menys de 10 minuts, estalviant el 80% del temps de configuració. La velocitat d'impressió recomanada és de *60mm/s, i la velocitat màxima d'impressió és de fins a *100mm/s.
 • 【Extrusió precisa de filament i gran grandària d'impressió】La impressora utilitza un extrusor directe, amb un disseny de capçal d'impressió i extrusor integrats per a facilitar el canvi de filament i reduir les taxes de fallada. El transport del filament també és més eficient i precís, la qual cosa millora la precisió de la impressió. La dimensió d'impressió de *Anycubic *Kobra *Neo és de *250x *220x *220mm, equivalent a la grandària d'una pilota de futbol de grandària estàndard 5.
 • 【Plataforma magnètica d'acer per a molls *PEI de doble cara】① A diferència de *ANYCUBIC *KOBRA *GO, la plataforma magnètica de *ANYCUBIC *KOBRA *NEO permet la impressió a doble cara i una major vida útil. ②Després de la impressió, el model pot ser retirat doblegant lleugerament el llit d'impressió magnètica d'acer per a molls. ③Pot suportar treballs d'alta intensitat, resistent al desgast i a les esgarrapades, reutilitzable, estalviant molts costos de manteniment.
 • 【Sistema d'anivellament fàcil d'usar】*Anycubic *Kobra *Neo té un sistema d'anivellament intel·ligent de 25 punts per a un anivellament fàcil i precís. Tot el procés d'anivellament es realitza automàticament. Això redueix en gran manera la dificultat operativa de la impressió 3D i fa que sigui fàcil per als principiants començar.
 • 【Una altra funció】 ① Represa de l'alimentació i detecció d'esgotament del filament (necessitat de comprar per separat), No hi ha por a una fallada d'alimentació, continuarà imprimint després que es restableixi l'alimentació ② Disseny centrat en l'ésser humà: El tensor de l'eix *XY de la *perilla és fàcil d'ajustar la tensió de la corretja, que pot ser operat amb les mans només sense eines. ③ Pantalla *LCD de 2,4 polzades amb botó de control.
+ Veure mes Caracteristiques

Impressora 3D Oficial *Creality *Ender-3, Dispositiu de protecció d'energia, impressió de represa, grandària d'impressió 220 x 220 x 250 mm

Impressora 3D Oficial *Creality *Ender-3, Dispositiu de protecció d'energia, impressió de represa, grandària d'impressió 220 x 220 x 250 mm El 2 Millor
Caracteristiques 📌
 • Represa d'impressió: *Ender 3 té l'habilitat de reprendre la impressió fins i tot si ocorre un tall o interrupció elèctrica.
 • Fàcil i ràpida de muntar: ve amb diverses parts ja muntades. només necessitarà 15 minuts aprox. per a fixar bé 20 rosques.
 • Tecnologia patentada: l'extrusor *MK-8 redueix el risc d'obturació i mala extrusió. La ranura en V amb una roda de *POM fa que es mogui silenciosament, de manera suau i duradora.
 • Prova estricta: prova dels components clavis 24 hores abans de l'enviament i suport tècnic per a tota la vida.
 • Font d'alimentació protegida per seguretat. Només necessita 5 minuts perquè el llit calent aconsegueixi els 110 °C.
+ Veure mes Caracteristiques

*Anycubic *Kobra *Neo Impressora 3D Anivellament Automàtic, Impressores 3D Preinstal·lades amb Extrusora d'Accionament Directe i Plataforma d'Acer amb Ressort *Pei Grandària d'Impressió 220 x 220 x 250 mm

*Anycubic *Kobra *Neo Impressora 3D Anivellament Automàtic, Impressores 3D Preinstal·lades amb Extrusora d'Accionament Directe i Plataforma d'Acer amb Ressort *Pei Grandària d'Impressió 220 x 220 x 250 mm El 3 Millor
Caracteristiques 📌
 • 【*𝗗𝗶𝘀𝗲ñ𝗼 *𝗺𝗼𝗱𝘂𝗹𝗮𝗿& *𝗺𝗼𝗻𝘁𝗮𝗷𝗲 *𝗿á𝗽𝗶𝗱𝗼】*ANYCUBIC *KOBRA *NEO impressora 3D és una impressora 3D *pre-assemblada. El disseny modular li permet instal·lar la impressora 3D en menys de 10 minuts. Instal·lació més ràpida que altres impressores 3D FDM, fins i tot les persones sense experiència en impressió *3d poden acabar el muntatge ràpidament.
 • 【*𝗜𝗺𝗽𝗿𝗲𝘀𝗶ó𝗻 *𝗿á𝗽𝗶𝗱𝗮 *𝘆 *𝗴𝗿𝗮𝗻 *𝘁𝗮𝗺𝗮ñ𝗼 *𝗱𝗲 *𝗶𝗺𝗽𝗿𝗲𝘀𝗶ó𝗻】La velocitat màxima d'impressió de la impressora 3D *ANYCUBIC *KOBRA *NEO és de *100mm/s, la velocitat mitjana és de *60mm/s, la qual cosa li permet estalviar més temps d'espera. Gran volum de construcció de *220x220x250mm / 8.*7x8.*7x9.*84in, que té suficient espai i llibertat per a realitzar la seva fantàstica creativitat.
 • 【*𝗣𝗘𝗜 *𝗺𝗮𝗴𝗻é𝘁𝗶𝗰𝗼 *𝗳𝗹𝗲𝘅𝗶𝗯𝗹𝗲 *𝗱𝗲 *𝗱𝗼𝗯𝗹𝗲 *𝗰𝗮𝗿𝗮】①*ANYCUBI *KOBRA *NEO adopta una plataforma magnètica de doble cara, que pot imprimir-se en tots dos costats i té una vida útil més llarga. ②Després d'acabar la impressió, el model pot ser retirat doblegant suaument el llit d'impressió magnètica d'acer per a molls. ③Pot suportar un treball d'alta intensitat, resistent al desgast i a les esgarrapades, reutilitzable, estalviant molts costos de manteniment.
 • 【*𝗡𝗶𝘃𝗲𝗹𝗮𝗰𝗶ó𝗻 *𝗮𝘂𝘁𝗼𝗺á𝘁𝗶𝗰𝗮 *𝗱𝗲 *𝟮𝟱 *𝗽𝘂𝗻𝘁𝗼𝘀】*Anycubic *Kobra *Neo està equipat amb el sistema d'anivellament automàtic *Anycubic *LeviQ de desenvolupament propi. Es forma una quadrícula digital en 25 punts de detecció precisos, compensat per algorismes de microprogramari, amb el que l'experiència d'anivellament intel·ligent, eliminant el tediós procés d'anivellament manual, sens dubte la millor impressora *3d de nivell d'entrada per als principiants.
 • 【*𝗠á𝘀 *𝗳𝘂𝗻𝗰𝗶𝗼𝗻𝗲𝘀】①Extrusor de proximitat d'una sola peça per a facilitar el canvi de filament, una alimentació més precisa i menors taxes de fallades②Represa d'apagat i detecció d'esgotament de filament (Necessita ser comprat per separat), evitar el fracàs de la impressió causada pel tall d'energia i la falta de filament.③Nova pantalla d'usuari: *ANYCUBIC *KOBRA *NEO adopta un nou disseny de control de *perilla *LCD per a l'operació.④Tensor de l'eix *XY de tipus pom.
 • 【*𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗶𝗼𝘀 *𝗮𝗹 *𝗰𝗹𝗶𝗲𝗻𝘁𝗲】*ANYCUBIC Les impressores 3D es venen amb un any de garantia i suport tècnic per a tota la vida. Si té alguna pregunta sobre la nostra impressora 3D, simplement faci clic a "Fer una pregunta" en la pàgina principal de la nostra botiga, o informe d'un problema en la pàgina "Les seves comandes". Li respondrem ràpidament en un termini de 24 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

Aquí et presentem els nostres 3 productes seleccionats. Com que cada necessitat és diferent, trobaràs primer el que creiem que és el millor en el còmput global, tenint en compte la qualitat, el preu, els comentaris i molts altres factors! Si creus que aquests productes no són per a tu, baixa una mica i trobaràs altres opcions!

Benvingut a aquesta Guia de Compra!
Aquí trobaràs informació valuosa per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent a l'hora de comprar Les Millors Impressores 3D al millor preu.

Si estàs buscant comprar Impressores 3D, però no estàs segur dels factors que hauries de considerar abans de fer la teva compra, has arribat al lloc adequat. En aquesta guia, hem analitzat exhaustivament diversos productes disponibles al mercat i hem seleccionat els millors.

Els nostres experts han passat hores investigant i provant diferents marques i models de productes per garantir que només recomanem els millors. Hem tingut en compte factors com la qualitat de la construcció, la durabilitat, la comoditat d'ús, el preu i la satisfacció dels clients.

Així que, si estàs pensant a comprar un producte en particular, com per exemple una cafetera, una càmera o una olla de pressió, aquesta guia de compra és una eina imprescindible per ajudar-te a prendre una decisió intel·ligent. Amb la nostra ajuda, podràs seleccionar el millor producte per a les teves necessitats i fer una compra satisfactòria.

En aquesta guia, trobaràs informació detallada sobre les característiques més importants del producte, així com també les avantatges i desavantatges de cadascun d'ells. A més, hem inclòs una llista de les preguntes més freqüents que la gent fa sobre Impressores 3D, per ajudar-te a prendre la millor decisió de compra.

No importa quina Impressora 3D estiguis buscant, aquesta guia de compra et proporcionarà la informació necessària per prendre una decisió informada i comprar el millor producte per a les teves necessitats i pressupost.

🤑 La Impressora 3D Més Barata

*Voxelab Impressora 3D *Aquila X2 amb Marco d'aliatge Complet, Placa de Superfície de construcció extraïble, detecció de filaments i funció d'alimentació / Retorn automàtica de filaments

*Voxelab Impressora 3D *Aquila X2 amb Marco d'aliatge Complet, Placa de Superfície de construcció extraïble, detecció de filaments i funció d'alimentació / Retorn automàtica de filaments El Mes Barat
Caracteristiques 📌
 • Model millorat: pantalla ergonòmica, suport amb detecció de filaments i funció d'alimentació i retorn de filaments automàtics, compatible amb PLA, ABS, filament *PETG.
 • Escalfament ràpid i impressió silenciosa: la placa de vidre de silicona de cristall de carboni proporciona una forta adherència, escalfament en 5 minuts, i el model d'impressió no es deforma fàcilment i els sons d'impressió estan per sota de 50 decibels.
 • Impressió intel·ligent i suau: *Aquila equipat amb un disseny d'impressió súper silenciós, amb corriola ajustable suau, i si l'energia es talla accidentalment durant la impressió, la impressió precisa es pot continuar després d'encendre l'alimentació.
 • Kit *semimontado amb font totalment oberta: el kit fàcil d'instal·lar ve parcialment muntat, també ve amb placa de superfície de construcció extraïble. Permet actualitzacions flexibles i diverses modificacions.
 • Garantia i servei: totes les impressores 3D *Voxelab reben assistència tècnica per a tota la vida i garantia de 12 mesos.
+ Veure mes Caracteristiques

T'agradaria veure característiques i fotos de Impressores 3D que facin més fàcil triar? Aquí trobaràs la millor selecció. T'informem del preu, opinions i caracteristicas perquè puguis comparar Les Impressores 3D disponibles en Març del 2024 .
Busquem totes les Gangues perquè puguis trobar el millor preu i no paguis mes del compte. Si estas interessat en una llista amb Les millors Impressores 3D veu directament a elles prement aqui!

✅ La Millor Impressora 3D Calitat - Preu

*ELEGOO *Neptune 4 Impressora 3D FDM, amb Alta Velocitat de *500mm/s, Anivellament Automàtic en 121 Punts, 300℃ Extrusor Directe de Doble Engranatge, Grandària d'Impressió de *225x225x265mm³

*ELEGOO *Neptune 4 Impressora 3D FDM, amb Alta Velocitat de *500mm/s, Anivellament Automàtic en 121 Punts, 300℃ Extrusor Directe de Doble Engranatge, Grandària d'Impressió de *225x225x265mm³ Millor Calitat - Preu
Caracteristiques 📌
 • 【Velocitat ultraràpida de 500 mm/s】Equipat amb una placa basi *Klipper i un processador d'alt rendiment, *ELEGOO *Neptune 4 aconsegueix una increïble velocitat d'impressió de fins a 500 mm/s, la qual cosa li permet produir la seva creació més ràpid que mai. La velocitat d'impressió recomanada és 250 mm/s.
 • 【Qualitat d'impressió de confiança】El disseny de caragols d'avanç de doble eix Z permet que *Neptune 4 funcioni de manera més estable i suau. Juntament amb la funció de configuració d'entrada de suport i avanç de pressió, pot obtenir impressió d'alta velocitat i bona qualitat al mateix temps. Volum de construcció de 8,*85x8,*85x10,43 polzades/*225x225x265mm.
 • 【Extrusora d'accionament directe】L'extrusora d'accionament directe de doble engranatge de desenvolupament propi millorada té una relació de reducció de 5,2:1, la qual cosa proporciona una extrusió potent i una alimentació de filament més suau. Combinat amb un tub de gola de metall i un disseny exclusiu de conducte d'aire per a reduir el risc d'obstrucció del filtre.
 • 【Filament fort i resistent】El filament *ELEGOO *RAPID PLA plus presenta un alt mòdul de flexió i allargament en el trencament, la qual cosa ho fa resistent a la fragilitat i l'esquerdament, brindant excel·lents resultats per a imprimir peces funcionals.
 • 【Disseny per a impressora d'alta velocitat】Amb fluïdesa millorada, el filament *ELEGOO *RAPID PLA+ es fundi ràpidament i flueix suaument, la qual cosa permet una velocitat d'impressió ràpida de fins a 600 mm/s. Pot completar els projectes ràpidament sense comprometre la qualitat.
+ Veure mes Caracteristiques

📋 Les nostres llistes 2024 de Les Impressores 3D

Aqui trobaras les nostres llistes amb Les Impressores 3D que considerem millor en el mercat, posarem la informacio detallada per a que puguis comprar amb tota la informacio que necessites

🎖️ TOP 10 Impressores 3D

Impressora 3D, *WEEFUN *Tina2S Impressores 3D amb Wifi *Cloud Impressió Ràpida, Silenciós *Driver Mini Impressores 3D Acte *Bed *Leveling amb Plataforma *Pei *Calentable *DIY Impressora 3D per a Principiants

Impressora 3D, *WEEFUN *Tina2S Impressores 3D amb Wifi *Cloud Impressió Ràpida, Silenciós *Driver Mini Impressores 3D Acte *Bed *Leveling amb Plataforma *Pei *Calentable *DIY Impressora 3D per a Principiants TOP 1
Caracteristiques 📌
 • 🎁【Impressió Intel·ligent APP】 Impressora *3d completament assemblada, fora de la caixa. Impressores 3D compactes TINA2S amb APP autodesenvolupada "*Poloprint *Cloud", que té una biblioteca massiva de models, realitzi el telèfon intel·ligent o la tauleta *intellegent en línia d'un sol clic de llescat i la impressió en el núvol wifi, sense operació tediosa, un regal ideal per a homes, dones, principiants, adolescents, nens, etc.
 • 🎁【Totalment de Codi Obert】*Tina2S mini impressora *3d és compatible amb el programari de llescat *Wiibuilder, Cura, *Simplify3d i *Slicr3r, pot *diy els seus propis models i càrrega ràpida per a imprimir en l'ordinador, així com donar suport a la transferència USB. Totalment de codi obert suporta comando *edditing, etc.
 • 🎁【Entorn d'Impressió Silenciós】*WEEFUN *Tina2S petites impressores *3d es construeix en la placa basi de desenvolupament propi per a la impressió ultra-silenciós(40~*50dB), major velocitat d'impressió de fins a *200mm / s, 8 vegades CPU corrent augment de nivell.
 • 🎁【Plataforma *Calentable i Impressió Estable】*Upgrade petita impressora *3d adopta la plataforma flexible magnètica d'acer de ressort *PEI *calentable(*max 60 °C), anti-deformació, millora l'efecte d'impressió de models. Construït en tefló *PTFE mànega de coure per a l'alimentació de filament més suaument. Nou sistema de refrigeració amb *6pcs fulla d'alumini de dissipació de calor i ventilador d'alta velocitat, millorar la qualitat d'impressió i evitar l'obstrucció del filtre.
 • 🎁【Anivellament Automàtic i Reprendre la Impressió】*WEEFUN mini impressores 3D no necessiten ajustos manuals, acte-anivellament amb Dual X/I/Z-axis per a una impressió més simple i més precisa. La funció de reprendre la impressió permet als models imprimir contínuament quan sofreixen talls d'energia.
 • 🎁【Ampli Ús】*WEEFUN *Tina2s impressora és una bona opció per a homes, dones i nens, una bona idea com un regal sorpresa en un aniversari o vacances, per a l'art de l'arquitectura, l'ensenyament escolar, la mostra de negocis / model de regal que fa, o una botiga d'artesania i joguines *DIY, etc.
 • 🎁【Garantia】Oferim 30 dies de devolució / reemplaço sense preocupacions per a aquesta impressora *3d, 1 any de reparació gratuïta i suport tècnic professional per a tota la vida. Si té alguna pregunta, posi's en contacte amb nosaltres a través de *support@weefun3d.com, li respondrem dins de les 24 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

*ANYCUBIC *Photon Bufó X2 4K+ Impressora 3D Resina, Impressora 3D amb Pantalla Monocromàtica HD de 9,1"(4096 x 2560 *px), Font de Llum Millorada i *Riel Doble, Grandària d'Impressió 200 x 196 x 122 mm

*ANYCUBIC *Photon Bufó X2 4K+ Impressora 3D Resina, Impressora 3D amb Pantalla Monocromàtica HD de 9,1"(4096 x 2560 *px), Font de Llum Millorada i *Riel Doble, Grandària d'Impressió 200 x 196 x 122 mm TOP 2
Caracteristiques 📌
 • 👍Major Precisió d'Impressió : *ANYCUBIC *Photon Mico X 2 Impressora 3D Resina està equipat amb una pantalla gran *LCD monocromàtica 4K+ de 9,1'' amb una resolució de 4096 x 2560, i un sol píxel pot aconseguir els 48 *μm, que és un 4% més alt que *Photon Bufó X, la qual cosa ofereix als entusiastes de la impressió 3D una major nivell d'impressió de detalls.
 • 👍Actualitzar Font de Llum : La impressora *3d de resina *Photon Bufó X2 adopta la font de llum de matriu *Anycubic *LighTurbo, que pot projectar la llum UV tant en paral·lel com en perpendicular a la pantalla *LCD, proporcionant una exposició de llum molt més uniforme, millorant així la qualitat del model imprès.
 • 👍Restaurar Detalls Reals : L'ús de guies lineals duals en l'eix Z de la màquina 3D pot reduir de manera efectiva el risc de desplaçament de capes. A més, amb rosca de separació *POM combinada amb una estructura d'absorció de vibracions per a garantir la precisió de l'operació de l'eix z i eliminar les línies de capa, la qual cosa fa que l'aparença del model sigui més suau.
 • 👍Alta Taxa d'èxit d'Impressió : La plataforma d'impressió 3D de *Photon Bufó X2 té un patró de tauler d'escacs texturats que millora en gran manera l'adhesió i la taxa d'èxit d'impressió, models 3D fàcils de llevar. La pel·lícula antiesgarrapades pot protegir la pantalla *LCD de danys per fugides de resina i estalviar costos inesperats.
 • 👍Gran Compatibilitat amb *Slicer : *Anycubic *Photon Bufó X2 Impressora 3D Resina funciona bé en *Photon *Workshop, *CHITUBOX, *Lychee, etc., programari de tall, i l'àmplia compatibilitat respecta les seves preferències. Oferim una garantia d'1 any en tota la impressora (excepte la pel·lícula i el kit *FEP) i 3 mesos de garantia en la pantalla *LCD. Si té alguna pregunta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.El servei *Anycubic *Cloud no és compatible amb aquest model
+ Veure mes Caracteristiques

Impressora 3D *Creality *Ender-3 V2, 2020 Impressora 3D Millorada amb Placa Base silenciosa, reprendre la impressió, pràctica Caixa d'Eines, Nova Pantalla

Impressora 3D *Creality *Ender-3 V2, 2020 Impressora 3D Millorada amb Placa Base silenciosa, reprendre la impressió, pràctica Caixa d'Eines, Nova Pantalla TOP 3
Caracteristiques 📌
 • [Placa basi silenciosa de desenvolupament propi] - Placa basi actualitzada amb controladors silenciosos TMC2208 pas a pas: en comparació amb *Ender 3 i *Ender 3 pro, un disseny V2 que ofereix als usuaris una experiència immediata i actualitzacions orientades al silenci.
 • [Nova interfície d'usuari]: la nova pantalla equipada amb una pantalla de *perilla de color de 4.3 polzades, l'experiència de l'usuari s'actualitza en gran manera amb el sistema d'interfície d'usuari d'operació de nou disseny, el desmuntatge convenient i l'operació simple.
 • [Entrada de filament sense esforç] - Hi ha una gran *perilla giratòria agregada en l'extrusora de la *Ender 3 V2, que pot fer que el filament sigui més fàcil de carregar i alimentar.
 • [Complements intel·ligents]: amb la caixa d'eines integrada en el cos de la màquina, és més convenient i més ràpid per a l'organització i l'emmagatzematge d'eines.
 • [Plataforma de vidre de carborúndum]: la plataforma de vidre de carborúndum permet que el planter s'escalfi més ràpid i les impressions s'adhereixin millor. Ultra suavitat fins i tot en la primera capa.
+ Veure mes Caracteristiques

*Easythreed X1 Mini Impressora 3D per a nens i Principiants, Placa Base silenciosa de baix Soroll, Placa de construcció Desmuntable, Escalfament ràpid, grandària d'impressió *10x10x10cm

*Easythreed X1 Mini Impressora 3D per a nens i Principiants, Placa Base silenciosa de baix Soroll, Placa de construcció Desmuntable, Escalfament ràpid, grandària d'impressió *10x10x10cm TOP 4
Caracteristiques 📌
 • ✪ [Eines per a nens i principiants]: pot controlar tot (grandària i orientació del model, temps d'impressió, temperatura, farcit de filament i velocitat) des de la configuració del programari. Grans eines per a nens i principiants per a desenvolupar els seus interessos, millorar la imaginació espacial i la percepció tridimensional.
 • ✪ [CAPÇAL D'IMPRESSIÓ D'ALTA PRECISIÓ]: el filtre de la impressora 3D utilitza un filtre professional totalment metàl·lic per a garantir la millor temperatura d'impressió i minimitzar el risc de defectes d'impressió. A més, el kit d'impressora té una resolució de capa de fins a 0,05 *mmr, la qual cosa garanteix la precisió del model d'impressió. Dos ventiladors brinden una millor dissipació de calor per a un modelatge més ràpid i suau.
 • ✪ [ESCALFAMENT I IMPRESSIÓ RÀPIDS]: les impressores X1 són molt més fàcils d'usar per a principiants. Té un sistema de botons únic que li permet iniciar, detenir i controlar fàcilment el procés d'impressió. El filtre s'escalfa de manera uniforme, només pren 5 minuts i la temperatura del filtre pot aconseguir els 180 graus, la qual cosa pot complir amb els requisits de temperatura de la impressió de material PLA.
 • ✪ [IMPRESSIÓ SILENCIOSA]: la impressora es mou suaument mentre imprimeix, garanteix una velocitat i qualitat d'impressió estables i minimitza el soroll. El decibel de treball és inferior a 60 decibels, la qual cosa no afectarà el seu treball ni el seu somni. És adequat per a la biblioteca, la llar, l'oficina, etc. Operació simple, "Encendre" - "Encendre" - "Apagar" - "Començar a imprimir", després només esperi que es completi el seu projecte.
 • ✪ [Muntatge ràpid]: la impressora consta de tres parts principals, que es poden assemblar en uns pocs passos. Diverteix-te assemblant les peces tu mateix a casa. Els principiants, els nens o els nens poden completar-los fàcilment i crear les seves pròpies impressions 3D de bricolatge. L'estructura és estable i no és fàcil de sacsejar, la qual cosa garanteix efectivament la impressió suau del model.
+ Veure mes Caracteristiques

Impressora 3D de codi Obert *Voxelab *Aquila X2 amb Placa de Superfície de construcció extraïble, represa de la impressió, detecció de filaments de versió Millorada

Impressora 3D de codi Obert *Voxelab *Aquila X2 amb Placa de Superfície de construcció extraïble, represa de la impressió, detecció de filaments de versió Millorada TOP 5
Caracteristiques 📌
 • 🫶【Versió d'actualització de *Aquila】: ❶Sensor de detecció de filaments, ajuda a detectar i notificar l'ús de filaments durant la impressió 3D. Maximitza la taxa d'èxit d'impressió i evita el desaprofitament de filaments .; ❷Mango portàtil, compatible amb estructura ergonòmica, fàcil de transportar, porti *Aquila X2 a qualsevol lloc amb l'ansa! ❸Pantalla vertical dissenyada, que s'adapta millor a l'hàbit d'operació, la qual cosa li brinda una experiència d'impressió més fluida.
 • 🫶【Kit completament de codi obert i *semiensamblado】: basat en tecnologia de codi obert, el volum d'impressió aconsegueix les 8,66 x 8,66 x 9,84 polzades, amb un disseny de marc completament metàl·lic i un kit parcialment assemblat amb placa de superfície de construcció extraïble, és un excel·lent ús amigable per als principiants. Permet actualitzacions flexibles i diverses modificacions.
 • 🫶【Escalfament ràpid i impressió silenciosa】: la placa de vidre de silici de cristall de carboni proporciona una forta adhesió, s'escalfa en 5 minuts, i el model d'impressió no es deforma fàcilment i els sons d'impressió estan per sota de 50 decibels, proporciona una experiència d'impressió silenciosa per a la impressió 3D. entusiasta.
 • 🫶【Sistema de suport intel·ligent】: la impressora *Aquila 3D té la capacitat de recuperar-se d'un tall d'energia. Crearà automàticament un punt de guardat quan s'interrompi enmig d'una impressió, la qual cosa li permetrà reprendre el progrés de la impressió tan aviat com torni l'energia. La funció de confiança la converteix en una excel·lent solució d'impressió tant per a principiants com per a creadors veterans.
 • 🫶【Servei postvenda de confiança】: Totes les impressores *3d *Voxelab, 12 mesos de garantia, assistència tècnica per a tota la vida i 12 hores de servei al client professional.
+ Veure mes Caracteristiques

*ELEGOO *Neptune 3 Pro Impressora 3D FDM amb anivellament automàtic de llit, extrusor de Doble Engranatge, accionament de Caragol de Doble alimentació, grandària d'impressió 225 x 225 x 280 mm³

*ELEGOO *Neptune 3 Pro Impressora 3D FDM amb anivellament automàtic de llit, extrusor de Doble Engranatge, accionament de Caragol de Doble alimentació, grandària d'impressió 225 x 225 x 280 mm³ TOP 6
Caracteristiques 📌
 • 【Descripció general de *Neptune 3 Pro】La grandària d'impressió de 225*225*280 mm³ pot satisfer les necessitats de la majoria dels usuaris. Amb una placa base STM32, tots els eixos de *Neptune 3 Pro estan impulsats per motors pas a pas silenciosos per a un moviment més silenciós i precís, la qual cosa redueix el soroll fins a 47-48 dB. La impressora fàcil de configurar ve amb els components principals *preensamblados, així com un joc d'eines complet per a una instal·lació ràpida.
 • 【Extrusora directa de doble engranatge】L'extrusora de transmissió directa de doble engranatge està feta d'acer inoxidable SUS303 d'alta qualitat amb una relació de reducció de 3: 1 i una força d'extrusió més forta per a una alimentació de filament més suau i més estable i precisa, la qual cosa redueix l'obstrucció del filtre i baix -problemes d'extrusió, l'efecte d'impressió és millor que l'extrusora *Bowden. Compatible amb múltiples filaments com PLA, *TPU, *PETG i ABS.
 • 【Kit de filtres per a un millor efecte d'impressió】El kit de filtres conté un tub de gola d'aliatge de titani TC4, una estructura de dissipador de calor plana d'aliatge d'alumini i un filtre de llautó. efecte de dissipació de calor i baixar la temperatura de la canonada de gola, reduint així la possibilitat d'obstrucció del filtre.
 • 【Experiència d'impressió més intel·ligent】L'anivellament automàtic del llit de malla adopta un sensor d'alta precisió sense contacte per a escanejar automàticament 36 (*6x6) punts del llit calent i recopilar dades en temps real, i ajustar l'altura de l'eix Z per a compensar qualsevol irregularitat i desnivell. de la plataforma d'impressió. La impressora es detindrà automàticament quan el filament s'esgoti o es trenqui, i reprendrà la impressió després d'un tall d'energia.
 • 【Impressió més estable】 L'eix Z amb caragols d'avanç sincronitzats duals i accionament de motor dual per a un moviment més estable del capçal d'impressió i una major precisió d'impressió, evitant la desviació d'impressió impulsada per un solo motor de caragol d'avanç de l'eix Z. La corriola de *riel de guia en V de 4 rodes està feta de *POM amb un moviment més estable, sota soroll, resistència al desgast i una vida útil més llarga.
+ Veure mes Caracteristiques

*ANYCUBIC Impressora 3D Resina *Photon Bufó 2, Impressores de Resina de *Fotocurado UV *LCD amb Ultra 4K+ de 6,6", Matriu *Lighturbo Millorada, Grandària d'Impressió *143x89x165 mm, 3D *Printer per a principiants

*ANYCUBIC Impressora 3D Resina *Photon Bufó 2, Impressores de Resina de *Fotocurado UV *LCD amb Ultra 4K+ de 6,6", Matriu *Lighturbo Millorada, Grandària d'Impressió *143x89x165 mm, 3D *Printer per a principiants TOP 7
Caracteristiques 📌
 • 【Pantalla *LCD monocromàtica 4K + de 6.6 polzades】 *ANYCUBIC *Photon Mico 2 adopta una pantalla *LCD monocromàtica 4K + de 6.6 polzades amb resolució HD 4096 * 2560, que pot reproduir millor els models d'impressió 3D i presentar detalls més fins. El protector de pantalla ultra gran resistent a les esgarrapades ajuda a prevenir les esgarrapades de la pantalla i la penetració de resina, amb fins a un 95% de transmissió de llum.
 • 【Volum d'impressió més gran】Amb una grandària d'impressió de *143x89x165mm / 5.6" x 3.5" x 6.5", la *ANYCUBIC *Photon Bufó 2 és un 20% més gran que la *Photon Bufó 4K. En reduir el temps d'exposició de la capa a només 1.*5s-*3s, la impressora 3D estalvia un temps valuós i millora l'eficiència de la producció. *ANYCUBIC *Photon Bufó 2 proporciona als usuaris més espai per a crear lliurement.
 • 【Matriu *LighTurbo millorada】La matriu *LighTurbo millorada adopta una lent òptica de texturat d'alta precisió, proporciona una font de llum paral·lela estable i uniforme, reduint efectivament les línies de capa i eliminant les línies de quadrícula, millorant els detalls del patró. El resultat és una superfície ultra encantadora sense línies de quadrícula, la qual cosa li dona una estètica impressionant.
 • 【Programari de tall *Photon *Workshop 3.0】*ANYCUBIC *Photon Mico 2 inclou el nou programari de tall *Photon *Workshop 3.0 actualitzat que permet un tall més eficient i precís. També s'inclou la reparació de vulnerabilitats del model. la taxa d'èxit en la realització de models 3D ha millorat enormement.
 • 【Placa de construcció gravada amb làser】 La plataforma gravada amb làser augmenta la precisió d'adhesió del model, evitant caigudes o deformacions no desitjades. Recomanem fer coincidir els paràmetres d'impressió correctes en funció de la resina utilitzada per a obtenir un excel·lent resultat i garantir l'èxit en la realització dels seus models.
 • 【Servei al client íntim】 *ANYCUBIC ofereix una garantia d'un any i suport tècnic per a tota la vida per a la impressora 3D *Photon Mico 2 (Nota: les pel·lícules *FEP utilitzables estan excloses de la garantia i el període de garantia *LCD és de 6 mesos). Si té alguna pregunta sobre el producte, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. Li respondrem dins de les 24 hores hàbils.
+ Veure mes Caracteristiques

*Creality *Ender 3 Impressora 3D Clàssica Totalment Oberta amb Funció d'Impressió de Represa *DIY Impressores 3D Grandària d'Impressió *220x220x250mm

*Creality *Ender 3 Impressora 3D Clàssica Totalment Oberta amb Funció d'Impressió de Represa *DIY Impressores 3D Grandària d'Impressió *220x220x250mm TOP 8
Caracteristiques 📌
 • La impressora 3D *Ender més clàssica: *Ender 3 ha estat un èxit de vendes mundial des del seu llançament en 2017. Com a impressora 3D de primera recollida, *Ender-3 ha aconseguit un enviament total de 80000 peces. Sempre pots confiar en les impressores 3D *Ender 3. Millor relació qualitat-preu.
 • Funció d'impressió represa: la impressora 3D *Ender 3 suporta la funció de represa d'impressió, el dispositiu de protecció de la font d'alimentació i la funció de represa d'impressió eliminen la teva por per l'apagat inesperat durant la impressió i estalvia temps i material.
 • Font d'alimentació protegida de seguretat: *Ender 3 té un excel·lent llit calent de fins a 100 °C en 5 minuts per a satisfer el requisit d'impressió ràpida. A més, *Ender 3 inclou una nova calcomania magnètica autoadhesiva per a una fàcil recollida del model.
 • Muntatge fàcil i ràpid: *Ender 3 ve amb diverses peces muntades, només necessites aproximadament 2 hores per a muntar bé 20 rosques. Cuidant de les sol·licituds dels entusiastes del bricolatge, *Ender-3 et permet muntar-lo tu mateix i gaudir de la diversió amb ell.
 • Bon servei postvenda: la grandària d'impressió de *Ender 3 és de 8.66 x 8.66 x 9.86 polzades. Després de comprar-ho, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres en qualsevol moment si tens preguntes. Et respondrem en 24 hores.
+ Veure mes Caracteristiques

Impressora 3D, Mini Impressora 3D amb impressió d'Alta precisió, disseny silenciós, impressió 3D d'Escriptori amb 12 x 12 x 11,5 cm, Plataforma d'impressió mòbil, filament PLA de 10 m

Impressora 3D, Mini Impressora 3D amb impressió d'Alta precisió, disseny silenciós, impressió 3D d'Escriptori amb 12 x 12 x 11,5 cm, Plataforma d'impressió mòbil, filament PLA de 10 m TOP 9
Caracteristiques 📌
 • Capçal d'impressió d'alta precisió: la impressora 3D utilitza un filtre professional per a garantir la millor temperatura d'impressió i minimitzar el risc d'obstruccions i errors de pressió. A més, la impressora té una resolució de capa de fins a 0,05 mm, la qual cosa garanteix la precisió del model d'impressió.
 • Portàtil i fàcil de muntar: la grandària d'impressió 3D és de 12 x 12 x 11,5 cm i ofereix l'avantatge de petita grandària i pes lleuger. Instal·lació fàcil i ràpida de l'eix Z en la base horitzontal *XY en solo uns minuts. 4 botons per a una fàcil operació d'impressió 3D.
 • Segur d'usar: el filtre recobert de goma evita cremades i pots jugar amb els teus fills sense preocupacions. Només 3 minuts per a arribar a 180 °C i llest per a imprimir.
 • Personalització i àmplia gamma d'aplicacions: la impressora Mini 3D li permet crear les seves pròpies peces i articles d'una manera individual i única. El dispositiu es pot utilitzar en una varietat d'aplicacions, per exemple, En oficines, institucions educatives i dispositius digitals. Es pot utilitzar per al desenvolupament de joguines per a nens, construcció de maquetes i fabricació ràpida de peces.
 • Múltiples accessoris: inclou impressora 3D *x1, suport de filaments *x1, adaptador *x1, filament PLA 1,75 mm *x1, cable USB *x1, targeta *TF *x1, lector de targetes *x1, tornavís *x1, caragols *x2, manual multilingüe *x1
+ Veure mes Caracteristiques

Impressora 3D *Creality *Ender 3 *Neo *CR *Touch Acte *Leveling Extrusor de Metall Complet Plataforma d'Impressió de Vidre de *Carborundum Funció de Resum d'Impressió Placa Base Silenciosa 220*220**250mm

Impressora 3D *Creality *Ender 3 *Neo *CR *Touch Acte *Leveling Extrusor de Metall Complet Plataforma d'Impressió de Vidre de *Carborundum Funció de Resum d'Impressió Placa Base Silenciosa 220*220**250mm TOP 10
Caracteristiques 📌
 • 1. Anivellament Automàtic *CR *Touch Precisa: En comparació amb la *Ender 3, *Creality *Ender 3 *Neo està equipada amb un anivellament automàtic *CR *Touch amb la qual es pot compensar automàticament l'altura d'impressió dels 16 punts en la superfície de construcció, la qual cosa garanteix la precisió de l'anivellament i millorant la qualitat d'impressió.
 • 2. Extrusora *Bowden Completament Metàl·lica, Alimentació Suau: *Creality *Ender 3 *Neo està equipada amb una extrusora *Bowden completament metàl·lica que té una major força d'extrusió i és més duradora, la qual cosa redueix el risc d'obstrucció del filtre.
 • 3. Dissipador de Calor Corrugada Gran, Dissipació de Calor Ràpida: S'agrega un dissipador de calor corrugada gran en el *hotend de *Ender 3 *Neo, que amplia efectivament l'àrea de radiació, la qual cosa permet un refredament ràpid.
 • 4. Plataforma d'Impressió de Vidre de Carborúndum: *Ender 3 *Neo adopta una plataforma d'impressió de vidre de carborúndum, que pot reduir efectivament el problema de deformació amb un escalfament uniforme.
 • 5. Placa Base Silenciosa de 32 bits, Impressió Silenciosa: *Ender 3 *Neo està equipada amb una placa basi silenciosa de 32 bits, per la qual cosa el soroll d'impressió és inferior a 50 *db, la qual cosa garanteix un funcionament de baix decibel i no pertorba el seu treball o la seva vida diària.
 • 6. Funció de Represa de la Impressió, Sense por de Talls d'Energia: *Ender 3 *Neo té la funció de represa de la impressió, que pot protegir les seves creacions sense por de falles d'impressió i desaprofitament de filaments causats per falles d'energia inesperades.
+ Veure mes Caracteristiques

💯 Comparativa de Impressora 3D

Nota 9.9
*Creality *Ender 3 S1 Pro Impressora 3D 300 ℃ amb Filtre d'Alta Temperatura *Sprite *Full Metall Extrusora de Transmissió Directa *CR *Touch Anivellament Automàtic *Pei *Bed Grandària d'Impressió 220×220×*270mm
*Creality *Ender 3 S1 Pro Impressora 3D 300 ℃ amb Filtre d'Alta Temperatura *Sprite *Full Metall Extrusora de Transmissió Directa *CR *Touch Anivellament Automàtic *Pei *Bed Grandària d'Impressió 220×220×*270mm
Fabricant Creality
Nota 8.5
*Creality *Ender-3 V3 S'Impressora 3D, velocitat d'impressió *250mm/s més ràpida, Impressora 3D FDM *CR *Touch Acte-*Leveling grandària d'impressió *220x220x250mm
*Creality *Ender-3 V3 S'Impressora 3D, velocitat d'impressió *250mm/s més ràpida, Impressora 3D FDM *CR *Touch Acte-*Leveling grandària d'impressió *220x220x250mm
Fabricant Creality
Nota 8.0
*Creality Impressora 3D de Resina *Halot-*Mage 10,3" UV amb 8K Monocromàtica *LCD d'Alta Precisió Impressió Ràpida Guies de Doble Eix Z Grandària d'Impressió Més Gran 228 * 128 * 230 mm
*Creality Impressora 3D de Resina *Halot-*Mage 10,3" UV amb 8K Monocromàtica *LCD d'Alta Precisió Impressió Ràpida Guies de Doble Eix Z Grandària d'Impressió Més Gran 228 * 128 * 230 mm
Fabricant Creality
Nota 7.8
Impressora 3D *Flashforge *Adventurer 3 amb Filtre Desmuntable,Plataforma Flexible Desmuntable,Detecció de filament,Impressió Ultra silenciosa de 45 dB,Suporta filament:ABS/PLA
Impressora 3D *Flashforge *Adventurer 3 amb Filtre Desmuntable,Plataforma Flexible Desmuntable,Detecció de filament,Impressió Ultra silenciosa de 45 dB,Suporta filament:ABS/PLA
Fabricant FLASHFORGE
Nota 7.7
*ANYCUBIC *Photon M3 MAX *Impresora de Resina 3D, Impressora 3D Equipat amb 7K Pantalla *LCD monocromàtica de 13,6", Grandària Gran 298 * 164 * *300mm
*ANYCUBIC *Photon M3 MAX *Impresora de Resina 3D, Impressora 3D Equipat amb 7K Pantalla *LCD monocromàtica de 13,6", Grandària Gran 298 * 164 * *300mm
Fabricant ANYCUBIC
Nota 7.6
*ELEGOO *Mars 3 Pro Impressora 3D Resina, Pantalla *LCD Monocromàtica Ultra 4K de 6,66 Polzades, Grandària d'Impressió de 143.43×89.6×175 mm³ / 5.647×3.52×6.8 *in³ i Carbó Activat Reemplaçable
*ELEGOO *Mars 3 Pro Impressora 3D Resina, Pantalla *LCD Monocromàtica Ultra 4K de 6,66 Polzades, Grandària d'Impressió de 143.43×89.6×175 mm³ / 5.647×3.52×6.8 *in³ i Carbó Activat Reemplaçable
Fabricant ELEGOO
Nota 7.5
Impressora 3D *Creality *Ender 3 V2 *Neo amb Kit d'anivellament automàtic *CR *Touch Plataforma d'Acer amb Ressort per a PC Extrusora de Metall Complet, 95% preinstal·lat
Impressora 3D *Creality *Ender 3 V2 *Neo amb Kit d'anivellament automàtic *CR *Touch Plataforma d'Acer amb Ressort per a PC Extrusora de Metall Complet, 95% preinstal·lat
Fabricant Comgrow
Nota 7.4
*Creality Impressora 3D *Ender 3 V2 Reprendre funció d'Impressió amb Pantalla *LCD de Placa Base Silenciosa Impressora 3D FDM 95% Preinstal·lació Grandària d'Impressió *220x220x250 mm
*Creality Impressora 3D *Ender 3 V2 Reprendre funció d'Impressió amb Pantalla *LCD de Placa Base Silenciosa Impressora 3D FDM 95% Preinstal·lació Grandària d'Impressió *220x220x250 mm
Fabricant Creality
Nota 7.4
Impressora 3D, K7 *Desktop Mini Impressora 3D 100 * 100 * 100 mm Grandària d'impressió per a l'educació de l'estudiant (endoll de la UE)
Impressora 3D, K7 *Desktop Mini Impressora 3D 100 * 100 * 100 mm Grandària d'impressió per a l'educació de l'estudiant (endoll de la UE)
Fabricant Jadeshay
Nota 7.4
*LONGER Impressora 3D LK5 Pro, Gran Grandària d'Impressió 300 * 300 * *400mm, Impressora 3D amb Pantalla Tàctil de 4.3 Polzades, Codi Obert, 3.5X Més Ràpida, Precisió de 0.*1mm, Ideal per a Principiants
*LONGER Impressora 3D LK5 Pro, Gran Grandària d'Impressió 300 * 300 * *400mm, Impressora 3D amb Pantalla Tàctil de 4.3 Polzades, Codi Obert, 3.5X Més Ràpida, Precisió de 0.*1mm, Ideal per a Principiants
Fabricant Longer

Valora aquesta pàgina

Ultima actualizació 2023-9-6 / Links d'afiliat / Imatges d'Amazon Product Advertising API

Com Afiliat d'Amazon rebo ingressos per les compres adscrites realitzades en aquesta pagina que cumpleixin els requisits aplicables